I'm alive!!

Hello bitches :)

Är hemma nu! Har varit upptagen hela dagen, haha. ;)


Jag slutade skolan 13.20 och då gjorde jag ett spontant besök hos en killkompis som bor ganska nära min skola. Så jag gick hem till honom och så snackade vi en massa, kollade på TV, satt vid datorn och bakade kladdkaka. Det var ganska nice faktiskt. ;) Hade grymt mycket att prata om, haha..!

Kom hem för ungefä 40 min sen, men jag har pratat med mina föräldrar lite. Ska alldeles strax sova I think, har dock sovmorgon imorgon. Känns riktigt skönt! ;) Älskar sovmorgon, ZzZzzZzzzZzz..


liten Thess, del ett

Jag och min fd plastbror Pierre


Jag, pappas ex och någon random


Jag


Min lillebrors kusin, min lillebror Kalle och jag


Min lillebror Kalle och jag



facelook

Idag har jag en lite mörkare make-up, har mascara, svart kajal och mörkbrun ögonskugga. Passar jag i det tycker ni? :) Sen har jag håret uppsatt i en stram bulle.



ska kolla på film :)

Godmorgon! :love:

Jag sov utmärkt inatt, vaknade en gång utav att täcket hade åkt ner men annars så sov jag hela natten lång och vaknade lika lycklig som jag somnade. :) Vet inte riktigt vad det är med mig, men glädjen bara sprutar ur mig! Jag verkligen älskar mitt liv! Det är grymt härligt när man känner såhär, eller hur? :D

Hur som helst, gjorde mig i ordning och kom till skolan när jag började kl 8.20, vi ska kolla på filmen 2012 så vi kommer inte ha några lektioner förän efter lunch, hur nice är inte det? :D Ibland så älskar jag skolan också, hehe.. ;)


jag älskar mitt liv!

Åh gosh vad jag är lycklig! Mitt liv är helt amazing! :D Får inte ni såna dagar ibland, eller kanske en liten stund som känns helt fucking amazing..? :) Jag fick ett sånt lyckorus alldeles nyss och jag känner mig verkligen helt fullständig! :D

Jag har flera underbara vänner som ställer upp, speciellt Joanna! Puss på dig gumman! ;) Sen har jag en underbar familj som alltid finns där och dom är lika knäppa som jag.. ;) Skolan går utmärkt och jag har superbra betyg! Jag är medryttare på den underbara Placan. :) Våren är här och det är fint väder! Och sist men absolut inte minst, MIN UNDERBARA POJKVÄN! :love:

Seriöst, jag smsar med min pojkvän just nu. Jag började precis gråta, (eller ah det kom tårar :O) för att jag skrev som jag känner till min älskling precis, naaw..? :) Jag är verkligen så otroligt lycklig! Jag älskar mitt liv! ;)

(det enda som fattas är att jag saknar min vän Jossan svärd, måste ses snaaart! :( :love: )

En bild som är tagen i April 2010. Alltså snart ett år sen, visst ser jag lycklig ut? :D

I love candy ♥

Tog moppen ner till krysset och köpte godis, skulle ju köpt cola, men jag glömde bort det. :( Aja, godis duger fint! :D Ska börja ha en godisskål på mitt rum hela tiden, när den är slut så ska jag köpa nytt. Undra hur länge det håller, hmm..? ;)


hemma ifrån stallet!

*Puh* Är helt genomdränkt i hästlukt just nu, tur att ingen hemma hos mig klagar på sånt då. ;) Nej men jag ska faktiskt hoppa in i duschen strax! Ska bara äta först, om en liten stund. :)

Ridningen gick bra idag iaf! Red bara en ganska kort runda och vi skrittade mestadels, en liten trav bara. Det var faktiskt riktigt härligt att bara sitta där på hästen och lunka i det härliga vädret. Älskar verkligen våren/sommaren! :D Hoppas bara att vädret håller i sig nu! Men jag träffade Jonas en snabbis i stallet och han påpekade att det skulle bli 15 plusgrader i helgen, låter inte helt fel! ;)

Förresten, jag är förbannat sugen på Cola, ska nog ta moppen ner till Krysset strax och köpa mig en cola, *hihi* ;)


nu drar jag ut i solen!

Hello! :) Är hemma nu!

Slutade skolan kl 14 men jag stannade kvar i 40 min för att hålla sötnosen Joanna sällskap. Vi satt vid busshållplatsen och pratade lite skit och dittan och dattan. ;) Sen tog jag bussen hem och fikade med min familj och sen bytte jag snabbt om. Ska alldeles strax ta moppen bort till stallet och rida ut en kort ridtur med Pernilla. Jag blir inte borta så värst länge! :) Puss på dig.

Jag är glad idag! :D

dresscode for today





Skor - DinSko
Leggins - GinaTricot
Baslinne - H&M
Cardigans - Nelly.com
Midjeskärp - H&M
Halsband - Ur&Penn
Örhängen - Ur&Penn

I ♥ clothes!

Som de flesta tjejer så älskar jag kläder! Kläder i olika färger, storlekar och modeller, GRR! I :love: clothes! ;)

I vår/sommar så är det otroligt hett med volanger, ni kanske har märkt det? ;) Det ska vara volanger på klänningar, linnen, toppar osv! Det är otroligt snyggt! Jag älskar volanger! :D Förut när jag var yngre tyckte jag att det var otroligt överdrivet med volang, men nu älskar jag det! :D Vad tycker ni själva om volanger? ;)


beställt hem något hemligt!



Som vanligt så håller jag den del saker hemligt i bloggen eftersom att 1. Det är skitskoj! ;) och 2. Det är folk som läser min blogg som jag inte vill ska se allting i förväg, då är det ju inget spännande?! :D Men hmm.. Vad är det för något som jag handlat denna gången? Ledtråd: 1 års present till min älskling. ;)

in the school

Godmorgon! :)

Igårkväll läste jag ut min bok "Ingen behöver veta" och jag blev riktigt ledsen. Ville ju att den skulle fortsätta i all oändlighet, hehe! :) Men sånt är livet, får väl försöka hitta en ny bra bok. Jag älskar att läsa! Fattar inte varför jag slutade göra det för några år sen..? :bigeyes:

Hur som helst! Gick upp trött som vanligt kl 7 imorse, gjorde mig iordning och käkade frukost. Första gången på länge som jag faktiskt tog mig tid att äta frukost innan skolan, inte okej alltså! Måste börja skärpa mig. Sen fick jag skjuts till skolan utav Magnus och så började jag skoldagen 8.20. :)

Idag är planerna enkla, jag slutar skolan kl 14 och ska ta bussen hem direkt. Ska rida en kort sväng med Placan och så ska jag eventuellt åka till Gränna på kvällen, men det är inte helt spikat. Får se om jag orkar eller inte! ;) Vad har ni för planer idag?



har fått en finne :(

Åhh, mitt liv kommar att gå under..!! :( upptäckte finnen på bussen påväg hem och jag skämdes som en idiot på bussen så jag satt och gömde ansiktet.. Usch!! :( Ska gå och lägga mig nu och gråta bort min skam..!

Ser ni?! :O Jag pekar på den..!

åh, jag är så kär! :D ♥

Är inte det en fruktansvärt härlig känsla att vara kär? :D Jag älskar det! Jag älskar mitt liv, jag älskar min pojkvän mest utav allt, jag är lycklig, jag är fri! (alltså fri i själen då, haha..) ;) Jag är så otroligt glad över att just jag hade den turen att få världens bästa pojkvän! :love:

Haha nog om kärlek nu..! ;) Är hemma nu iaf! Sitter just nu och bloggar som sagt, när jag är klar här så ska jag byta om till mina kära mjukis och så ska jag tvätta bort mitt smink. Ska nog lägga mig tidigt ikväll, vill inte sitta uppe för länge eftersom att jag har varit ganska trött hela dagen idag! ;) Sova is the shit! ZzzZzzzZZzz..


är påväg hem nu!

Hej babes! Jag åkte hem till min pojkvän efter skolan vid 14.30, så vi har myst lite framför Ronny och Ragge. ;) Jag testade också att spela Age of Empire 3 och jag ägde, mohaha! :D

Aja, vi har bråttom till bussen nu, så jag bloggar när jag kommer hem! Wait for me sötnosar! Är hemma om ungefär 1,5 timme, puss på dig!

min riktiga hårfärg..?



Den hårfärgen som jag har nu är egentligen min riktiga hårfärg, fast den är missfärgad. Jag var inte riktigt såhär blond när jag var i 14 års åldern, utan den var lite mer åt det gåra hållet..? Den var mycket tråkigare och såg trist ut. Därför så blekte jag mitt hår några gånger, första gången gjorde jag blondare slingor och sen blekte jag håret två gånger. Dock var det 2 år sen som jag blekte mitt hår sist! Så det har ju "försvunnit", dock har ju mitt hår blivit "missfärgat" pga att jag blekte mitt hår som redan var blondt.. Så min hårbotten är mörkare än mina längder osv! Sen använder jag ju silverschampo för att det inte ska bli så "grått" under vintern då inte solen bleker håret. :)


När jag var 14 (skulle fylla 15) ALDRIG FÄRGAT!



Här hade jag blekt mitt hår två gånger. (Hösten 2009)




dresscode/facelook





Skor - DinSko
Jeans - Gina Tricot
Baslinne - H&M
Shjorta - H&M
Örhängen - H&M

"Ingen behöver veta"

Ingen behöver veta - Christina Wahldén.

Gud vad bra den är alltså! Jag var ju en bokmal förr, men sen slutade jag bara att läsa böcker eftersom att min tid inte riktigt räckte till, och efter det så har jag haft svårt för att fastna för en ny bok. T.ex. böcker som vi ska läsa ifrån skolan osv, har jag bara läst lite halvskumt och sen skitit i det. Men denna boken har jag verkligen fastnat för! :) Började läsa igårkväll och tänkte bara läsa några sidor men det slutade med att jag läste 1/3 utav boken, hehe.. Och så läste jag på bussen till skolan och nu har jag bara halva boken kvar! Ojoj..! Denna boken rekommenderar jag STARKT!

Ingen behöver veta - Boken handlar om en 15 årig kille vid namn Gustaf, han var med om en skidolycka och hans mamma åker iväg till USA och då ska hans moster Agneta ta hand om honom i två veckor. Han bad till sin mamma om att han inte behöver någon barnvakt, men hon insisterade. Först tyckte han att det var "ganska okej" ändå att ha lite sällskap hemma, men sen började Agneta hålla på med honom, och det leder till slut i att Gustaf blir våldtagen, utav sin egna moster.. "Ingen behöver veta, detta är våran lilla hemlighet" säger Agneta till honom. Vem ska Gustaf prata med om detta? Vågar han verkligen berätta detta för någon? Vännerna i plugget kanske inte skulle förstå..



är helt slut idag..

Godmorgon! :)

Hoppas att ni är piggare än vad jag är idag, haha.. Jag är helt slutkörd i hela kroppen. Precis som att jag körde ett hårt träningspass på gymmet igår och sov två timmar inatt, så trött är jag just nu. :(

Annars sov jag ganska bra inatt, hade dock velat sova tre timmar till haha. ;) Men det är väl nästan alltid så när man ska till skolan/jobbet på morgonen, eller hur? ;) Gick upp kl 7 och sminkade mig, klädde på mig och gick till bussen. På bussen så läste jag i min bok som jag fått utav min svenskalärare och den ska vara utläst imorgon, fifan vad bra den är! Jag hade nog seriöst missat min hållplats om det inte hade varit för att bussen hade hoppat till så att jag var tvungen att lossa blicken ifrån boken. Berättar om boken i ett annat inlägg sen! :)

Kom till skolan nyss och håller på med ett projekt som jag inte fattar ett skit av, plus att jag inte fattar det programmet som vi ska använda.. Får be om hjälp utav Magnus för han är ju datateknikerN nummer 1! ;)

Jag just nu! :)

u wanna keep me alive

Vad har ni hittat på idag? :) Tell me!

Jag har iaf hjälpt till lite med kvällsmaten, dukat fram och skurit morötter hehe. ;) Hemmafru nästa..? Jag har även kollat på TV medans jag fixade en inbakad fläta på mig själv, hade nämligen tänkt att ha lockigt hår imrogon! Och det blir faktiskt ganska fina lockar om man sover med inbakad fläta. :) Har ni testat det någon gång? Om inte, gör det! :D

Sist jag gjorde inbakad fläta!

blev en ordentlig ridtur!

*puh* Jag är heeelt slutkörd nu!

Är hemma nu iaf och har precis kommit ut ur duschen, det var fruktansvärt skönt att stå i skållhett vatten ett tag och bara andas ut haha. :) Känner ni inte också så ibland? ;)

Hur som helst! Jag åkte till stallet innan och hämtade in Placan, gjorde henne redo för ridturen och så red vi en ordentlig ridtur, jag ville hitta på en ny väg så jag red mot en väg som jag kände till och sen svängde jag av istället för att rida rakt fram och det resulterade i att det blev asfalt och ungefär en halvtimmes skritt, haha.. Men det var skönt också. Satt på hästryggen och njöt utav det härliga vädret. :) Annars gick ridturen bra, förutom att Placan var lite pigg, antagligen pga vädret. Så det blev en hel del bus och volter innan hon lugnade ner sig, men skam den som ger sig eller hur? ;) Båda två kom tillbaka till stallet helt slutkörda och genom svettiga haha! :) Men gosh vad härligt det var! Jag älskar verkligen allt som har med hästar och ridning att göra! :D

Två bilder ifrån dagens ridtur!


mina naglar växer snabbt!

Det var ett tag sedan som jag hade på mig lösnaglar/tippar! Ni kanske minns när jag fixade mina naglar sist..? :) Det var ju ett tag sen, ungefär en månad! Oj oj..

Hur som helst, jag orkade inte fixa mina naglar efter att de gick sönder sist (hehe lat?). Så jag lät mina naturliga naglar växa ut och de har faktiskt blivit ganska långa nu! Nice va? :D Mina naglar växer väldigt fort faktiskt!

Få nagellack för 0 kr


grymt härligt väder ute!

Hello babes! :)

Är hemma ifrån skolan nu! :) Slutade KL 14 och stod och köade i en evighet så jag fick springa som ett as till bussen för att jag skulle hinna. Dock så är jag ju bäst i världen så jag hann ju med den trots allt! ;) Hehe..

Köpte en cola och lite snacks som jag mumsade på under den halvtimmes långa bussresan hem. När jag väl var hemma så bytte jag snabbt om till ridkläder, för nu ska jag ut och rida långritt i det härliga vädret! Grymt pepp på det nu! :D Satt på sista lektionen och bara längtade till stallet, höhö.. ;)

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag och njuuut av det härliga vädret så länge ni kan! :love:

I :love: Cola!


nytt i "garderoben" !

Har ju totalt glömt bort att visa er mina nya skor som min pojkvän köpte åt mig i fredags! Haha :) Jag är en aningen glömsk ibland..? ;) Aja bättre sent än aldrig! Eller hur? :D Dessa är mina nya favoriter, hihi :love:

Kostade egentligen 349:- men det var REA så jag fick dom för 249:- Nice va? ;) Det är storlek 36 såklart också! Små fötter is the shit! ;)



har fixat mina ögonbryn!

Ni kanske har sett att jag äntligen tog mig tid att fixa mina ögonbryn? ;) De har ju fått växa helt fritt ett tag (haha) för att jag skulle kunna fixa en finare form på dom! De var ju nästan helt raka innan, så jag lät de växa ut och sen plockade jag dom i den formen jag ville ha! Nice va? :D

Hur ofta brukar du plocka och fixa dina ögonbryn? Om du nu gör det vill säga. En del har ju fina former naturligt! :)

Med webcamen.


Med min kamera + blixt.

dresscode/facelook

Haha usch vad sur jag ser ut på bilderna.. Ska börja le mer! :)


Skor - Secondhand
Jeans - May Collection
Ed Hardy Linne - Thailand
Adidas Tröja - Stadium

lunchar @ caféterian!

Som vanligt så duger inte skolmaten åt mig ;) Haha nejdå, det är bara så trist att gå upp till matsalen själv och sitta och äta själv eftersom att Jossan är sjuk idag, krya gumman! Så jag köpte en apelsin Smakis och en kycklingbaguette och satte mig i cafét och lunchar vid datorn istället! :)



bussarna cpade nyss..

Godmorgon! :)

Idag är det ganska trist väder, det hade till och med snöat inatt där jag bor! Så när jag vaknade imorse och kollade ut så var det vitt överallt! :( Dock så var det bara ett sånt där tunt lager som kommer försvinna under dagen. :) Annars så är det kallare så jag tog min vinterjacka idag, Brr..! Och så är det helt kolsvart på himlen så det bryter nog ut i regn snart, tur att man är i skolan redan då! ;)

Annars så sov jag ganska bra inatt, hade svårt att somna först för att det var lite ensamt utan min älskling. Sov till kvart i sju när Pernilla ringde och väckte mig, haha. ;) Sjusovare nummer 1! Gick upp och fixade mig och tog bussen till Huskvarna. Väl där så fick jag stå och vänta i en halvtimme för att bussen hade gått sönder, så sjukt surt! Så jag kom en halvtimme försent till skolan. Tur var så förstod min lärare det. :)


bättre uppdatering imorgon!

Nu ska jag sova babes! Skola imorgon som sagt, börjar kl 8 så jag ska upp KL 6! Kul, njae. Hörs imorgon och lova mig att sova gott, puss på dig!

tråkigt med söndag..

Hello! :)

Hur mår ni idag? :) Jag mår superbra! Förutom att det är söndag - den tråkigaste dagen i veckan. Håller ni inte med mig..?

Hur som helst! Min älskling sov över hos mig inatt, så vi kollade på serien V, började kolla på säsong 2 nämligen. ;) Sen gick jag upp halv 10 imorse och gjorde frukost åt oss som vi åt medans vi kollade på V. Sen gjorde vi oss i ordning lite snabbt och tog bussen hem till honom. Hans pappa hade lite problem med datorn igen, hehe. ;) Sen åkte vi hem till min pojkväns farmor och farfar och lunchade! Vi åt våfflor och drack kaffe, trevligt va? :) Sen spelade han sitt TV-spel medans jag spelade The Sims 3 på hans mobil, hihi. Sen tog jag bussen hem eftersom att han ska jobba imorgon!

Vad händer annars nu ikväll..? Inte ett skit tror jag! Jag har precis städat i ordning i mitt rum eftersom att det alltid ser ut som ett h*lvete efter att min pojkvän vart här.. ;) Sen har jag även bytt om till mjukis! Så det blir nog en lugn kväll, skola imorgon igen! :( Haha..

Jag alldeles nyss!

nu kör vi en frågestund!



Fråg vad du vill, anonymt om ni vill också. Svarar 100% ärligt!

(kommer vara ganska upptagen idag.. så jag har en frågestund under dagen! Vi hörs ikväll)

var på plåtning idag!

Det var två stycken som hade "kommit på" vad det var jag skulle göra.. ;) Grattis till dom..!

Jag var ju på Heartland Model Agency och blev fotograferad idag! Det var det hemliga som jag har skrivit om. :) Det var en öppen casting som alla fick komma på och då anmälde jag mig. Joanna skulle också bli fotograferad men hon ångrade sig efteråt.. Men men! Jag blev fotograferad ungefär 5-10 bilder och så fick jag fylla i ett formulär. Dom skickar ett kontrakt och bilderna till mig så får jag läsa igenom kontraktet med mina föräldrar och se om det är något att ha. :)

Om vi anser att det är okej så kommer jag bli modell för dom. MEN som sagt så är det inte säkert, jag vill inte skriva på någonting och bli lurad på en massa pengar. Ni förstår säkert! Men det var ändå kul att göra detta. Hoppas bilderna blev bra! :) Jag fick en massa beröm och fotografen tyckte att jag hade ett unikt och intressant utseende, kul att höra! ;)

Min pojkvän tog en bild backstage, resten utav bilderna får ni se när jag får dom via mejl! Men vad tycker ni då? Tror ni att det gick bra? :)

mysig dag! :D

Hello!

Nu är jag hemma igen! Och min pojkvän är med mig! :) Hihi.

Jag åkte in till stan och mötte upp Eve i Huskvarna och så tog vi bussen till Majsstången och köpte varsin kebabtallrik och så gick vi hem till henne och käkade och pratade om en massa saker. Härligt! :love:

Sen tog vi bussen ner till Huskvarna igen och satt i solen och softade lite fram tills min pojkvän slutade jobbet kl 14. Så tog jag och han bussen hem till Joannas pojkvän och så bytte vi om och tog bilen till stan och gjorde det hemliga som jag ska berätta om alldeles strax!! :D

När vi var klara så gick vi till Time Out och käkade, usch vad skräpmat jag har ätit idag.. Haha.. Min mage är helt fylld nu så nu ska jag inte äta på en vecka! ;) Skämt åsido.. När vi hade ätit så tog vi bilen hem till Joannas pojkvän Daniel och chillade där, soft! Daniel och min pojkvän tyckte om varandra så det blir nog parmiddag snart haha! ;) Sen tog jag och älskling bussen hem till mig, blir nog en mysig hemmakväll I think! :D

Min kebabtallrik hemma hos Eve!


En osminkad Thess..!


Gullungen Eve!


Joannas pojkväns vovve :)

nu gäller det..!

Nu ska jag in till **********! ÅÅh jag är ganska nervös haha.. Fast det är faktiskt förståligt, har aldrig gjort detta förut! :D Får hoppas att det går bra! Önska mig lycka till kanske..? :)

Vi hörs när jag är hemma! Puss på dig

gamla sommarminnen..♥

Ååh jag lyssnade på en låt på bussen som påminner mig så himla mycket om sommaren 2009.. Då jag hade min häst Eliot och jag umgicks en del med Jonas. :) Vi drog runt i Jönköping med hans bil och spelade hög musik och sjöng med. Vi åkte upp till Huskvarnas utsiktsplats och kollade på stjärnorna och vi var hemma hos honom och kollade på skräckfilmer, haha.. Jag var mörkrädd så han fick skjutsa hem mig efteråt. Sjukt härliga tider det där! :love: Guuud vad tiden går fort alltså! :O

Två extremt härliga videos!


dagens outfit

Solglasögonen åkte på idag! Framförallt för att det är soligt och för att jag är helt osminkad. ;) Sen ska jag ju byta om hemma hos Joanna inför det hemliga senare idag! Så jag ska ju inte ha på mig detta på **********.. ;)



Skor - DinSko
Leggins - Lindex
Tröja - VeroModa
Munktröja - fått av pappi
Scarf - H&M
Solglasögon - H&M

åker iväg och lunchar!

Nu har jag duschat och klätt på mig!

Är helt osminkad och ofixat hå, grr.. Natural Thess! ;) Nej men det har med det hemliga som jag ska göra senare! Hmm, vad kan det vara..? Hade det varit jag så hade jag listat ut det för länge sen.. ;)

Jaja nog om det nu!! Jag ska ta bussen alldeles strax och möta upp Eve i Huskvarna så ska vi luncha! Härligt. :) Sen kl 14 ska jag möta upp min pojkvän som slutar jobbet och sen blir det en massa förberedande inför det hemliga! Så vi hörs helt enkelt senare! Det blir en hel del tidsinställda inlägg idag eftersom att jag antagligen inte kommer sitta vid en dator fören ikväll..! Ha en underbar lördag! Puss på dig

Helt osminkad och ofixad! ;)

sov nervöst inatt!

Godmorgon!

Hoppas att ni har sovit gott inatt! För jag har sovit lite oroligt, vaknat lite då och då. Vridit och vänt mig och så vaknade jag kl 5.45 när min pojkvän smsade mig innan jobbet, så kunde jag inte somna om.. Låg i sängen till kl 8 och sen orkade jag inte ligga stilla längre så då gick jag ner och käkade frukost och kollade på TV. :)

Idag så är det ju lördag - hemligheten ska slå in! ;) Ni får veta det så fort jag gjort det! Alltså senare under dagen. Spännande va? ;) Vet att ni är nyfikna! :) Jag är ju det också! *hihi* ;)
Innan ********** så ska jag träffa min vän Eve som fyllde år nu i veckan, så vi ska träffas i Huskvarna och äta tillsammans, mys! :) Så jag ska hoppa in i duschen och göra mig fräsch nu!


Glöm inte bort att frukost är dagens viktigaste mål..!

kvällsfunderingar inför imon!

Har pratat både med min pojkvän, min familj och Hedda nu!

Och det känns ganska bra nu, jag var ganska uppspelt innan eftersom att jag fick svar på mitt mejl där det stod att jag skulle komma kl 15 istället för kl 16 och göra en egen ******** istället för att åka samtidigt som alla andra! Blev ganska fundersam om det verkligen var seriöst eller inte, och så pratade jag med mina föräldrar som tyckte jag skulle ringa dit imorgon. Sen pratade jag med Hedda och hon var ganska säker på sin sak så nu blir det bra iallafall som tur var! Puuh, trodde jag skulle sprängas utav all oro som kom upp efter det mejlet, haha...

Men nu är det spikat och klart iallafall! KL 16.00 ska jag på ********** som planerat och jag har förberett mig under kvällen nu! :D Det blir nog perfekt!

Nu ska jag sova för att vara pigg och glad imorgon, kan ju inte åka iväg med påsar under ögonen och stå och gäspa hela tiden, nejnej usch! Så godnatt! Puss på dig


En bild på mig som togs i Januari 2009... ;)

hemma en fredagkväll..?

Hellooooow! :D

Är ni ute och festar eller är ni hemma och chillar som mig..? ;) Jag är hemma utav två anledningar - Jag ska planera inför imorgon! Och att jag ska upp tidigt och träffa Evelina imorgon. :) Spännande va? Är verkligen supertaggad inför imorgon! :D

Jaja, jag och älskling drog ifrån hans mamma så vi tog bussen till stan och gick till donken och köpte milkshake och glass. Satt där en stund och fördrev tiden och sen tog vi bussen till June och sen pussade jag honom hejdå och tog bussen hem! Chill va? :)

Nu ska jag rota igenom min enorma garderob och pröva olika outfits som jag ska ha imorgon! Hörs strax!


Haha btw, fixade silikonläppar innan.. Snyggt va? ;) Haha skämt åsido..

videoblogg - engelskalektion



Jag och Jossan är alltid lika seriösa.. ;)


varit på stan

Hello! :)

Är hemma hos min pojkväns mamma nu en liten stund eftersom att min pojkvän blev trött av att gå runt på stan.. ;) Han hade ju löning idag så han ville gå på stan och kolla. Så köpte han ett par supersnygga skor till mig! :D Visar er när jag kommer hem för batteriet på min dator dör snart..! :( I-landsproblem..

Hur som helst! Älsklingen kom upp till min skola när jag hade slutat vid 13.45 så tog vi bussen tillsammans till stan och kollade runt lite. Sen blev han trött av allt shoppande och springande i affärer så han ville gå in någonstans och vila och eftersom att hans mamma bor närmast stan så åkte vi dit. Ska strax dricka lite kaffe och ta det lugnt. :)

Sen ska vi tillbaka till stan eftersom att han ska träffa sina vänner, jag ska nog åka hem då för jag har en del att förbereda inför imorgon som fortfarande är hemlighetsstämplat! Förstår att ni är nyfikna.. Mohaha. ;)

(Kommer upp ett videoinlägg senare också btw ;))

Älsklingen på donken! :D Jag älskar dig!

playing with my cam








svar på tal!



"handlar du bara på rea eller?"

Svar:
Nej det gör jag inte, men om man säger såhär. Det som man köper i en affär, t.ex. en klänning. Om varan är helt ny och den kostar 299:-, efter två månader så är den inte lika "inne" längre, och då reas den ut. Då kostar den kanske 99:- istället. MEN det är ju fortfarande SAMMA klänning, med ett mindre pris. ;) Hur många gånger har ni inte köpt någonting som någon månad senare har kostat MYCKET mindre än vad ni köpte det för..? Man måste tänka smart om man ska shoppa.. ;)


Jag efter en shoppingtur i November..!

sovmorgon idag!

Godmorgon!

Vaknade och gick upp 8.20 och så orkade jag inte duscha så jag slängde ihop håret till en bulle precis som igår och så klädde jag på mig, sminkade mig och gick ner och pratade med min lillebror ett tag. Sen kollade jag på klockan och beräknade att jag skulle hinna slänga in ett inlägg innan jag stack iväg till bussen. :)

Idag är det lite kallare än vad det var igår, eller jag har ju inte varit ute än men det ser kallare ut + att det är molnigt. Men det blir nog soligare och varmare framåt dagen hoppas jag! :) Eller vill ni att vintern ska komma tillbaka? ;) Brr..

Dagens facelook

inte haft internet under dan!

Godkväll kära läsare!

Min dag blev inte som planerat, haha..! ;) Stötte nämligen på Natta på bussen påväg hem ifrån skolan och följde med henne hem. Satt och kollade på medans hon packade eftersom att hon ska flytta imorgon. Spännande för henne! :) Sen käkade vi även också, hon är superduktig på att laga mat! :) Ska anställa henne som kock när jag flyttar hemifrån.. Uhhh.. ;)

Sen tog vi bussen in till Huskvarna vid 19.15 och träffade hennes polare Eve. Sen tog jag bussen hem vid kvart i nio och kom hem för ungefär en timme sen men jag har pratat med mina föräldrar ang lördag. Det är fortfarande hemlighetsstämplat i bloggen, bara mina närmsta vet om det än så länge.. ;) Feel the pain! Men ni får veta det på lördag såklart kära läsare! :D Så det är bara att stå ut! ;)

Nu ska jag iaf strax gå och lägga mig, skola imorgon as usual! Puss på dig


hemligt mejl.. ;)



Hmm.. Undra vad detta kan vara..? ;) Feel the pain! ;) Hoppas dom svarar bara..

haha, en skön bloggerska..

Fick en kommentar igår där det stod "vad skulle du göra om du såg en get i en julgran?" Och jag tänkte bara "whaaat?" så jag var tvungen att gå in och kolla hennes blogg. :)

När jag kom in så kollade igenom lite inlägg och hittade en sjukt rolig bild på hennes "dagens outfit" och jag garvade fan ihjäl mig.. Stört skön brud de dära alltså! Hon är fett värd en länk! :D --> http://annasdotter.se/

Citerat utav Anna: Tror att leopard kommer bli oerhört hett till våren. Överdriv dock inte med det. Det jag har på mig är lagom


dagens dresscode/facelook

Idag är det ju som sagt ännu härligare väder och solen skiner! Ångrar nästan att jag tog på mig min kofta.. Dock kan jag bara ta av den och lägga den i väskan om jag blir för varm.. :) Smart jag är va? ;) Tog klackar idag också, men jag tog inte så höga eftersom att jag blev lite öm på foten igår eftersom att jag har en blåsa.. Ni såg väl bilden igår va..? Inte skönt!! Men det gick bättre när jag hade lägre klackar. :)






Skor - Skopunkten
Leggins - Lindex
Baslinne - H&M
Linne - GinaTricot
Midjeskärp - VeroModa
Kofta - H&M
Skinnjacka
Örhängen - H&M

Halsband - Konfirmationspresent

fick skjuts till skolan :)

Godmorgon!

Idag är det ännu härliga väder än vad det var igår :D Solen skiner och det är nästan helt vindstilla! Igår och de övriga dagarna så har det ju varit sol men det har blåst förjävla mycket, men nu är det näsan vindstilla! Hoppas det håller i sig hela dagen! :D Då ska jag nog lägga mig på min altan och sola efter skolan, uuuh. ;)

Jaja nog om vädret nu! Sitter i skolan och var här för ungefär 25 min sen eftersom att jag fick skjuts. Älskar att åka bil, speciellt på morgonen istället för buss! ;) Håller ni inte med mig..? Försov mig lite idag så jag blev väckt vid 7.07 och åkte hemifrån 7.25 och på den tiden hann jag packa, sminka mig, fixa håret och klä på mig. Duktig jag är va? :D Synd att jag inte hann äta frukost, för nu kommer jag gå hungrig ända fram till lunchen.. :( Jaja, jag överlever nog!

Dagens facelook, håret uppsatt i en boll!

ForHair.se


stack till Gränna!

Hello babes!

Är hemma nu..! Kom hem ifrån stallet vid halv sex och gjorde ett hastigt beslut om att sticka till Gränna, så jag var tvungen att springa ner till busshållplatsen för att få skjuts till Gränna med lite annat folk. Väl där så träffade jag min "lillsyrra" Janina som jag inte träffat sen hon flyttade ifrån Gränna! :D Saknat henne juu! :love:

Vi hängde på Gården lite och sen gick vi även och hälsade på hennes mamma, köpte godis på ICA och sen tog vi bussen tillsammans hemåt. Kom hem för ungefär en kvart sen och har precis plockat fram morgondagens outfit som jag brukar göra dagen innan you know..? ;)

Har även pratat med en polare, Ludde. Han ska kanske fixa min design imorgon! Han är supergrym i photoshop och han sa att jag skulle skicka över lite bilder så skulle han fixa en ny design åt mig. Får se hur det blir imorgon, hoppas det går bra iaf! Spännande va..? ;)

Hur som helst, min kamera dog innan så batteriet är på laddning nu. Så ni får se bilderna som jag tog innan imorgon istället! Det är mest egobilder på mig och Janina.. ;) Haha! Ska nu lägga mig och sova, skola imorgon igen ju! Och jag är fortfarande supertrött efter träningen igår.. :O Godnatt kära läsare! :love:


har fått en blåsa! :(

*känsliga läsare titta bort!*


Jag har fått en blåsa på min fot, aaj! :( Jag får alltid det efter ett Zumba pass, bara för att man hoppar fram och tillbaka och använder fötterna hela tiden, och mina innegympaskor är inte så särskilt bra att använda för det. Får köpa ett par nya tror jag..! *Wiiie shopping!* ;)

Ser ni?? Ajj.. :(


en fråga till er läsare!



hemma en snabbis :)

Hello! :)

Skoldagen gick snabbt och det var hyffsat okej. Min älskling kom och hälsade på vid lunch och åt med mig och Jossan, härligt! :) Saknar honom så himla mycket nu eftersom att han jobbar kväll i veckan och vi kommer inte ses fören på fredag nu.. Buhuu.. :(

Hur som helst! Slutade kl 14 och tog bussen in till stan, eftersom att ettan var så himla seg så fick jag springa som ett fån över gatan för att hinna med min buss, men jag hann åtminstone! Måste sett ganska roligt ut när jag sprang där haha.. ;) Kom hem för en halvtimme sen och har hunnit käka och byta om, för nu ska jag dralla vidare till stallet!


såhär ser jag ut idag! ;)

Idag så är det riktigt härligt väder ute! Så jag har på mig mina solbrillor, min skinnjacka och ett par snygga klackar! ;) Känner mig supersnygg idag faktiskt, idag är det en sån "bra-dag" :D Det har nog alla ibland! Eller..? ;)

(haha ser ganska sur ut..)



Skor - DinSko
Jeans - BikBok

Tröja - VeroModa
Skinnjacka - Köpt av en fd kompis
Solglasögon - H&M

Thess dissar!


Finns inget fulare än när tjejer visar sina string.. Dra upp byxorna ffs!!

gårdagens shopping!

Var lite småsur för att jag inte först inte hittade någonting igår, men sen tänkte jag "kanske ska gå in på VeroModa, där kanske det inte finns något?" Och det gjorde jag ju! Hittade en skitsnygg tröja, ett midjeskärp och en supersöt scarf! :D Passar perfekt till våren/sommaren nu ju! ;)

Midjeskärp 65:- (REA)


Supersnygg tröja! 100:- (REA)


Scarf 70:- (REA)

hade lång sovmorgon idag!

Gud vilket härligt väder det är idag! :D Håller ni inte med mig? ;)

Sitter i skolan nu! Började för 5 min sen, så jag hade en lång sovmorgon idag. Skönt!! :D Behövdes verkligen efter all träning som jag fick igår, haha! ;)

Vaknade kl 8.30 och sminkade mig och gjorde mig i ordning, gick till bussen och träffade på min gamla klasskompis Putte, så vi satt och snackade om allt och ingenting på bussen påväg till skolan. Var riktigt kul faktiskt! Skönt att man kan hålla kontakten med sina gamla kompisar. :) Eller hur kära läsare? ;)

Idag har jag på mig min nya tröja som jag köpte igår, sitter verkligen skitsnyggt på mig! Ni får se dagens outfit lite senare som vanligt.. ;)

Dagens facelook och en liten smygtitt på min nya tröja!

körde verkligen slut på mig

Godkväll! Är nu hemkommen ifrån mitt Zumba pass + magträningen..! :)

Idag tog jag i extra hårt och körde på extra mycket och jag kan lova er att mellan låtarna så gäspade jag, och efter sista dansen så höll jag på att spy, jag tog i så det skrek om det!! :D Guuud så härligt det var! Och nu efteråt, ZzzZZzzZZzz..... Tur att jag har sovmorgon imorgon, det förtjänar jag efter denna dagen! Först simträning på idrotten och sen Zumba + magträning, AjAjAj.. Jag kan knappt gå och ännu mindre spänna en enda muskel i min kropp.. Haha.. Men skönt var det!! :D

Juste, haha! Jag kom ju inte hem riktigt nyss.. Har ju hunnit med en dusch och att plocka fram morgondagens outfit + fotat dagens shopping. Den kommer dock upp imorgon eftersom att det blir så sent annars.. Men nu väntar kvällsmat innan läggdags, godnatt mina kära läsare! :love:


simmat + fikat!

Hello :)

Nu är jag hemma äntligen, haha! ;)

Först så var jag på Rosenlundsbadet med klassen, eller vi var bara 5 st som deltog men iaf.. ;) Så simmade vi och sen drog jag till A6 och mötte upp min vän Joanna! :) Vi fikade på Ikea som vanligt och sen gick vi runt och kollade lite på A6, hittade lte smått som jag ska visa er senare. ;) När man väl har fått smak på shopping, ja då går det knappt att sluta.. Men nu blir det inget mer fören i sommar har jag bestämt! ;)

Jag ska alldeles strax byta om och dra iväg till mitt Zumba pass, som vanligt på tisdagkvällar! :) Så vi hörs efter mycket tjoande och svettande, puss!

Ett par nyduschade gullungar, Jossan och jag! ;)


Helt nyduschad! :)


Fika på Ikea!


Sötnosen Joanna!


Och sist, lilla jag! :)

folk är irriterande ibland!

Jag antar att de flesta som bloggar får kommentarer lite då och då ifrån folk som skriver att man ska gå in på deras blogg. Varför gör man det? Jo för att få högre statistik..

Det är ju självklart att man får göra reklam för sin blogg och kommentera andras bloggar osv. Men man kan ju vara trevlig åtminståne, eller iaf kommentera något som låter intressant och som gör att man går in och läser den bloggen. Inte bara "läs min blogg nu!" det är ju bara irriterande. :S

Håller ni inte med mig kära läsare..? Sen vet jag ju inte om ni får sådana kommentarer, men jag får minst 5 st varje dag, sjukt jobbigt! :O Dock så låter jag bara dom vara, jag klickar mig aldrig in på en sådan blogg där dom kommenterar något sådant, varför skulle jag liksom? ;)


jag är en blekis :(

NOO! :(

Eftersom att jag plötsligt började spara pengar, så slutade jag att sola solarium. Ni vet min drog innan..? Haha. ;) Hur som helst, jag har inte solat på.. Hm.. Två månader? Eller är det mer..? :O

Jag har verkligen tappat färg nu alltså.. Jag är en blekis, och jag hatar att vara blek!! :( Får ta och sola snart! Jossan, ställer du eller? ;)



20 sanningar om mig!



Jag har insett att min senaste kyss:
Var lite för hastig, men underbar :love:
Jag pratar: Oavbrutet, och ibland lite konstigt, haha..
Jag avskyr när folk: Tror att dom är bättre än andra :thumbdown:
Min bästa vän är: Har flera. Älskar mina vänner i vått och torrt! :love:
Min första vän heter: Minns ej..? Anna hette en som jag umgicks med när jag var 5 år vet jag iaf..
Kärlek är: Det bästa som finns och kärlek behöver alla! :D
När jag borstar tänderna: Så måste jag kolla mig själv i spegeln *ego* ;)
När jag lagar mat: Så har jag en baktanke, (jag ska ha något i gengäld..) ;)
Jag tänder på: Min pojkvän, haha! :)

Jag är rädd för: Mörker och att bli lämnad helt ensam..
Den värsta känslan är: När man känner sig ensam
Den bästa känslan är: När jag lyckats med något som jag inte trodde, eller när jag är med min älskling! :)
Jag är bäst på: Blogga.. ;)
Jag är sämst på: Att komma ihåg saker, måste ha med min allmanacka överallt!
Om jag va ett djur skulle jag vara: En delfin :)
Min mobiltelefon är: Ful och sliten... :(
När jag vaknar på morgonen: Kollar jag mig i spegeln! ;)
Just nu tänker jag på att: Maten snart är klar så att jag kan äta! :)
Bebisar är: Det sötaste som finns! Vill ha en hihi :love:


vattenfast mascara ifrån Nivea!

Som jag skrev imorse så har jag bara på mig lite mascara idag, som är vattenfast! :)

Det är sjukt smidigt, speciellt när man ska bada eller göra något som riskerar att mascaran kommer att rinna/kletas ut. Som t.ex. på somrarna när man spenderar en massa tid (eller iaf jag ;)) vid stranden, solar och badar. Då riskeras mascaran att kletas ut och då är det jätte smidigt att använda en vattenfast mascara som håller hela dagen ut även om man badar eller solar! :D

Denna mascaran köpte jag i Stockholm (tror jag?) inne på en Åhléns affär och den kostade ca 150:-, verkligen värd pengarna! :)

Club4Beauty.se


såhär ser jag ut idag!

Idag är det lite varmare och solen lyser! :love:

Så jag tog på mig mina vårskor, dvs mina tygskor! :) Har saknat dom under vinterns kalla dagar..!



Skor - DinSko
Leggins - Gina Tricot
Ed Hardy Linne - Thailand
Örhängen - H&M

lång sovmorgon, men..

.. Jag är i skolan ändå! :(

Jag vaknade vid 7 imorse, gick upp och gjorde mig iordning. Sminkade mig bara med vattenfast mascara (ska visa den senare) ;) Eftersom att vi har simning idag på idrotten så är det ganska osmidigt med en massa smink i ansiktet som rinner av, ser så ofräsch ut liksom! ;)

Sen gick jag ner och käkade frukost, sen fick jag skjuts utav mina föräldrar till skolan. Slippa åka buss, so my stile! ;) Åkte hemifrån en halvtimme senare än vad jag hade gjort om jag åkt buss och ändå kom jag fram till skolan tidigare än vad jag hade gjort med bussen! :)

Dock när jag kom fram till skolan, när min vän Jossan kom så var första lektionen tydligen inställd så vi börjar inte fören 10.30, GRRR! :mad:

Jag alldeles nyss, nästan helt osminkad! Syns det..? :)

ForHair.se


philips rakapparat!

Godkväll! :)

Idag har det vart kass uppdatering, sorry! Men jag mådde ju som sagt inte bra inatt och jag ville spendera så mycket tid som möjligt med min pojkvän eftersom att han jobbar kväll i veckan.. :( Men jag lovar att bättra mig! :)

Hur som helst! Jag fick ett brev innan ifrån folktandvården ang tandläkar tid, så skulle jag skriva in det i min kalender, för glömsk som jag är så skulle jag totalt missa den tiden annars.. :thumbdown: Då upptäckte jag att jag ska ha simning imorgon på idrotten! Haha, ojdå. Tur att jag kollade i min kalender då.. ;) Så jag hoppade in i duschen och gjorde mig fräsch och så använde jag min favorit rakapparat som jag fick i julklapp utav min familj.. Den är superbra och man blir len som en baby efteråt! :love:


Så nu är jag nyrakad och fräsch inför simningen imorgon! :) Härligt! Förresten, jag skriver godnatt nu till er eftersom att jag ska gå och lägga mig om en liten stund, sov gott kära läsare! :love:

gårdagens shopping!

Som jag skrev igår så fick jag en liten impuls att jag ville shoppa, eftersom att jag och Hedda inte hann kolla igenom allt som vi ville kolla igenom i lördags för att A6 stängde så var det ju ett perfekt tillfälle att köpa det jag inte hann. ;)

Har länge letat efter ett par snygga svarta jeans. Har mer än 12 jeans, men inga svarta (!!?) så jag var ju bara tvungen att köpa det. :) Sen var jag sugen på ett par snygga skor, och jag hittade både och! :D

Nagellack, två för 39:- BikBok


Sjukt snygga pumps!! ;) 199:- (REA) DinSko



Dessa satt som SMÄCK på mig! 99:- (REA) BikBok

lugn och skön dag!

Goddag!

Jag har tagit en liten "paus" idag under förmiddagen och eftermiddagen, men nu är jag tillbaka för att stanna! ;)


Jag hade sådan hemsk huvudvärk inatt att jag bara låg i min pojkväns famn och grät, jag visste inte vart jag skulle ta vägen. :( Undra varför det blev så? :O Den kom bara plötsligt, och så blev den så påfrestande att jag började gråta, naaw.. :( Men min pojkvän tröstade mig, och vid halv 5 på morgonen så somnade vi helt utmattade båda två. Jag kände inte för att gå till skolan idag pga det, så jag sjukanmälde mig. Hade fortfarande ont i huvudet på morgonen, har dock försvunnit nu! Vi vaknade och gick upp kl 10 och vid 15 så kunde jag se ordentligt igen. Mina ögon var så uppsvällda och röda så jag såg helt disigt precis som att jag vandrade omkring i en dimma, men det försvann för någon timme sen som sagt.. Men det var skönt att ta ledigt ifrån skolan idag faktiskt! Ska dock skärpa mig och gå dit imorgon. :)

Annars då? Min pojkvän började jobbet kl 14 så jag följde med honom ner till huskvarna och sen åkte jag hem, slängde in en tvätt i maskinen, bytte om och stack till stallet. Red en skön runda och Placan var underbar! :) Det är en fri känsla att sitta där uppe på hästryggen ska ni veta..! :)

Placan :love:

tears fell

Du ligger där, helt tyst. Bredvid dig ligger din älskling, och andas tungt. Du frågar "är du vaken?", inget svar. Du reser dig sakta upp. Sätter dig i fosterställning, och tårarna börjar rinna.

Du låtsas som att allting är perfekt, och egentligen så ska det ju vara perfekt. Du har allting du behöver, och allting du vill ha. Men det är någonting, någonting du inte kan förstå. Någonting som ligger och gnager, något som är fel. Vad ska man göra åt det? Le och vara glad, och gråt när ingen ser..

såhär såg jag ut idag!

Hello! :)

Försvann iväg en stund in till Jönköping för att kolla på min pojkväns innebandy match, efter matchen så skulle vi hem till mig men jag fick en impuls så vi stannade vid A6 och shoppade lite, *fniss* Visar er det sen! ;)

Men sen åkte vi hem till mig, vi ska strax ta och äta lite också. :) Btw, visst är det strålande väder ute idag? Jag ångrar att jag tog min vinterjacka, haha..

Såhär såg jag ut idag!



Jeans - Gina Tricot
Linne - Marknad i Trosa
Armband - Italien & julklapp
Örhängen (nya) - H&M

tjejer utan självrespekt..

Eftersom att det var svinkallt ute igårkväll och vi inte hade någonstans att vara så gick vi till donken efter att ha fikat på Coffeehouse. Satt där med varsin dricka och spanade in folk som gick in och som gick ut. Har ni någonsin gjort så? Bara suttit och glott på folk, om inte, testa det! Det är verkligen svinkul. :D

T.ex. en tjej som kom in, hon var ganska kraftig, alltså "tjock" om man får säga så. Hon hade tights, klackskor som hon inte kunde gå i, tight tunika som inte täckte framstjärten eller bakdelen. Hennes vita trosor lyste igenom.. Pattarna var pushade upp till hakan, hennes löshår var synligt och riktigt risigt, och hon såg bedrövlig ut i ansiktet. Folk skrattade åt henne när hon gick förbi, och det verkade som att hon bara blev glad utav uppmärksamheten, för så fort någon kollade och skrattade eller viskade så höjde hon huvudet precis som att hon blev stolt över "att hon var i centrum".

Vi höll verkligen på att dö när vi såg henne, vi trodde hon drev eller något.. Att folk frivilligt går ut så på stan, det är ju sjukt. Har tjejerna nu för tiden ingen självrespekt alls eller?? :S


varning: tjockisar på café!

Efter "festen" med stureplansfolket så drog vi till Coffeehouse by George och beställde lite fika. Jag köpte en kyckling baguette, som jag faktiskt inte alls var nöjd med. Eller alltså den var ju god, men de snålade som fasiken på curryn och brödet var torrt. Mycket bättre att äta kycklingbaguette på Mackmakeriet, mums! :)

Hur som helst, efter att ha ätit upp den megastora baguetten så var jag ändå inte nöjd. Och inte Hedda heller för den delen. Så vi gick ner och köpte ännu mer fika, hehe.. ;) Jag köpte en supergod chokladmuffins och jag orkade knappt halva.. Ångrade att jag inte köpte en kladdkaka som Hedda gjorde, för den var verkligen himelsk! Dock orkade inte hon äta upp den heller, haha..

Btw, har ni någonsin tänkt på hur förbannat dyrt det är att fika ute? :O Det kostade liksom 70 kr det jag köpte, en baguette och en muffins. Kunde man gjort hemma för 10 spänn, haha.. ;) Dock är det inte riktigt samma sak och fika hemma. Eller vad säger ni? :)


golare/tjallare, eller bara ärlig?

Jag och Hedda var på June efter att vi hade varit upp på A6. Vi satt där inne och funderade på vad vi skulle göra, så plötsligt hör jag och ser genom fönstret att några killar skriker åt varandra. "Shit jag känner ju en av dom!" Säger jag och går ut, går fram till killarna och särar på dom och ber killen jag känner att lugna ner sig och frågar var saken handlar om. Ett busskort. Killen jag kände hade tydligen lånat den andra killens busskort och sedan tappat bort det, och gud vad synd jag tyckte om den killen vars busskort hade försvunnit, han höll ju på att börja lipa så arg var han..

Jag pratade lugnt med honom och så sa jag "fine, jag ger dig mitt busskort" så jag gav honom ett utav mina busskort som jag aldrig hade användning för ändå. Han tackade, lugnade ner sig och satte sig på en bänk.

Senare så var vi inne på ICA, jag, Hedda och den killen som hade tappat bort busskortet. Han frågade mig om han kunde lita på mig "ja" svarade jag, så gav han mig ett busskort och sa "säg ingenting till honom". Shit, vad skulle jag göra?.. Snällt så la jag busskortet i min ficka och gjorde ingenting mer. Sen ser jag killen som hade förlorat sitt busskort gå in på ICA, jag drar mig Hedda och går fram till honom. Ger honom hans busskort och säger "säg inte att jag gav det till dig". Han gav tillbaka det busskortet han fick av mig och tackade och blev överlycklig.

En fråga till er läsare, tyckte ni att jag gjorde rätt? Och om ni tycker att jag inte gjorde det. Vad skulle jag gjort istället? Själv så tycker jag att jag gjorde rätt. Killen hade rätt att få tillbaka sitt busskort, och om detta resulterar i att jag blir kallad för "golare/tjallare" så rör det inte mig ryggen. För man ska fan inte ta någon annans busskort och sedan inte stå för det.


blev lite shopping igår!

Jag och Hedda drog upp till A6 igår eftersom att vi ändå inte hade annat för oss. Stan hade ju hunnit stänga innan vi kom ner till Jönköping så A6 var det enda som var öppet. Först käkade vi på donken dock, haha. :) Sen sprang vi runt, dock hann vi bara med två affärer innan A6 stängde kl 18 men vi hann shoppa lite! :)

30:- för dessa var ett riktigt kap! Ifrån H&M


Sjukt söt "kofta" eller vad man nu ska kalla det.. 50:- (REA) ifrån H&M


Ifrån H&M 129:-

gårdagens outfit (too cold)

Eftersom att det var superfint och varmt väder igår på förmiddagen/eftermiddagen så kastade jag iväg min vinterjacka och körde på en mer vårig outfit. Något som jag senare på kvällen fick ångra ganska mycket.. :|




Leggins - New Yorker
Baslinne - H&M
Linne - Gina Tricot
Jacka - H&M
Örhängen - Ur&Penn
Halsband - konfirmationspresent
Solglasögon - H&M

tråkigaste dagen i veckan!

Godmorgon! :)

Har ni sovit gott? :) Det har verkligen jag, åh fifan vad trött jag var igårkväll haha.. Somnade direkt när jag la mig på kudden och sov fram tills nu, vaknade av att jag höll på att kissa ner mig haha. :P

Iaf! Idag är det söndag, och det blir ganska lugnt idag. Ska till stan senare och kolla på min pojkväns innebandy match och sen ska jag hem till honom och sova över, myys! :blush: Annars så ska jag använda denna dagen till att ladda upp mig inför en ny vecka, för det är väl det en söndag är till för..? Eller en del använder det som en reparationsdag efter gårdagens fulla.. ;) Dock inte jag! :thumbup:

Ah juste, igårkväll så var jag iväg inne i Jönköping och träffade Hedda! :D Vi shoppade, var på fest och sen tog vi en fika. Ytterst trevligt! Jag och Hedda klickade direkt enligt mig, har bara träffat henne en gång tidigare och då hälsade vi bara. Vi lärde känna varann genom att hon läste min blogg så det var ju ganska coolt. Hon var sjukt rolig och jag slappnade av med henne så som jag inte kan göra med så mycket folk. :D Berättar mer om min kväll senare.. ;)

Jag igårkväll, gulligull ;)

i'm home..

Shit vilken eftermiddag/kväll! Tell you more tomorrow.. ;) NU SKA JAG SOVA!!

gårdagens shopping

Var på A6 igår med min pojkvän, han storshoppade. ;) Köpte en massa, och jag blev lite avundsjuk. Söt som han var så köpte han en urgullig topp åt mig! :D

H&M 99:-


viktigt med frukost!

Frukost är det viktigaste målet på dagen, så ät ordentligt! ;)


hemma ifrån ridturen!

Hello! :)

Kom precis hem ifrån stallet. :) Tog moppen bort vid kvart över tolv efter att ha slirat omkring ett tag i trädgården eftersom att den är full av snö och min moppe är inte precis något vinterfordon. ;) Men till slut kom jag ut på vägen haha.

Aja nog om det! Kom till stallet och mötte upp Pernilla, fixade i ordning hästarna och red och mötte upp Sandra. Red ut en liten tur och hästarna var pepp på det härliga vädret! Äntligen kan man trava och galoppera utan att behöva tänka på att det är halt! :D Det är ganska fint när det är så mycket snö också, när solen lyser på den! :)


såhär ska en vinterdag se ut!

Godmorgon!

Strålande sol och härligt väder är det idag..! :D Är det härligt väder hos er också? :) Här är det sol och plusgrader iaf! Synd bara att det är snö, men jag tror att den smälter bort snart i denna värmen. ;) Tror inte ni det..?

Hur som helst! Idag är det lördag, min pojkvän sov över här inatt och nu på morgonen så vaknade vi upp med solens strålar i hela mitt rum, jag gick upp och gjorde frukost som vi mumsade på medans vi kollade på serien V som vi följer just nu. Den är verkligen skitbra! ;) Någon som följer den på TV?

Idag har jag inte mycket planerat, min pojkvän tog bussen mot stan nyss och jag ska alldeles strax byta om och ta moppen bort till stallet för en ridtur i det härliga vädret. :) Kan inte bli bättre!

Igår hade vi ett ordentligt fredagsmys! ;)

hade jag varit ett djur..

.. Så hade jag varit en delfin! :D

Varför? Jo det är enkelt. De är vackra, de är fria, de är vänliga, smarta och de har sex för njutningens skull. ;) Tänk er själva att bara simma omkring i havet, hoppa upp i luften och göra cirkuskonster som ni bara kan drömma om.

Vad skulle ni vara för djur? :)


detta snöoväder...

Godmorgon! :love:

Hoppas att ni har sovit gott inatt, jag sov helt fantastiskt iaf! :) Drömde lite sjuka drömmar bara, haha.. Tur iaf att jag vaknade upp och att det gick upp för mig att det bara var en dröm, folk skrattade ju åt mig osv för det jag gjorde haha.. :|

Iaf! Fick ett sms utav min pojkvän imorse där han skrev "när du vaknar, kolla ut ;)" och det gjorde jag. Tappade hakan lite, usch!! Det har ju snöat typ en halvmeter, haha.. ÅÅÅHHH!! :( Jag som trodde det var över med vintern nu..! ;(

Gick upp och pratade med Pernilla samtidigt som jag lyssnade på radion om hur det var med busstrafiken osv. Käkade frukost och tog mig en dusch, skippade att sminka mig förutom att jag tog på mig lite mascara eftersom att jag är ganska nöjd över min hy. ;) Inga synliga finnar iaf! :) Sen gick jag ner till bussen och fick vänta i en kvart och sen kom jag fram till skolan 20 min senare än vad jag skulle. Pratade med läraren som var okej med det, gjorde mitt prov och nu sitter jag och softar i caféterian, haha. Vilken morgon..

Snööö snööö i stora lass..


Utanför mitt fönster

extremt mysig eftermiddag! ♥

Jag är hemma nu!

Tog bussen tillsammans med min älskling efter skolan hem till honom och så käkade vi nudlar, han hade varit gullig och köpt nudlar med biff smak eftersom att jag inte gillar svamp, naaw! ;) Sen kollade vi på Ronny & Ragge eftersom att vi inte hade något annat att göra.. haha.. Efter några timmars mys så tog vi en kvällspromenad till Konsum och sen tog vi bussen tillsammans mot stan, dock så åkte vi åt två olika håll sen men ändå. ;) En extremt mysig eftermiddag och kväll med min underbara pojkvän! Love u! :love:

Annars då? Min mage har varit konstig hela dagen, varit uppsvälld, stojjat och stimmat. Skulle nästan kunna tro att jag var gravid (haha) Eller vem vet..? ;) skämt åsido!! Annars mår jag utmärkt, glömde ta min medicin imorse så mitt humör har varit lite upp och ner, ena stunden glad, andra stunden står jag och skriker och ögonen glöder och sen blir jag ko-lugn igen, skumt! Men så är det att ha ADHD, hehe..Tur att min pojkvän har förståelse iaf! :)

Sen har det börjat snöa också, f*ck!! :(


slutat skolan nu!

Hello! :)

Efter många sega gäspningar och sega lektioner så har äntligen skoldagen tagit slut! :) Sitter just nu och chillar i ett klassrum med Jossan och väntar på att min pojkvän ska sluta jobbet så att jag kan åka ner till Huskvarna och möta upp honom för att sedan åka hem till honom. Myys! :D

Ha en underbar fortsatt dag i denn härliga vårvärme! :love:


såhär ser jag ut idag!

Känner ni också våren idag? :D Där jag bor är det plusgrader, som sakta men säkert går uppåt! Solen skiner och står högt på himlen och jag känner verkligen av att våren är på G! ;) Snart kan man slänga vinterjackan och vinterskorna långt in i garderoben och inte ta ut dom på en lååång tid! :D Håller ni inte med mig kära läsare? ;)





Sneakers - DinSko
Jeans - BikBok
Dolce Gabbana T-shirt - Thailand
Munktröja - Fått av pappi
Jacka - Fått av pappi/secondhand

jag har snea tänder

Sitter i skolan nu, kom hit för ungefär 10 min sedan och precis som jag trodde så har jag inte missat någonting eftersom att 1. halva klassen är inte ens här, 2. läraren är inte ens här, 3. dom som är här har inte gjort annat än facebook.. ;) Känner min klass, och jag känner mina lärare..!

Fick tillbaka mitt prov som vi hade för två veckor sen också, jag fick MVG uuuh. ;) Det gäller att tro på sig själv så klarar man allt! :D

På tal om ingenting, jag har snea tänder.. haha

tog en sovmorgon

Godmorgon!

Dum som jag är så tog jag en liten sovmorgon idag, somnade lite väl sent igår för att vara jag. Vaknade kl halv 8 imorse och masade mig upp, tog på mig morgonrocken och gick ner. Käkade en ordentlig frukost eftersom att jag skippade det igår, fyy! Frukost är ju det viktigaste målet på dagen, det visste ni väl? ;)

Sen gick jag upp och gjorde mig i ordning för skolan, och ska alldeles strax iväg! Bussen går om 14 min så jag ska rappa på lite. :) Hörs när jag är framme! Och hoppas ni får en dunderbra torsdag framför er! :love:

Såhär gullig var jag alldeles nyss med tandborsten i munn

gjort mig redo för sängen!

Godkväll sötnosar! :)

Kom hem för inte så länge sen ifrån Gränna! :) Fick skjuts dit tillsammans med några polare och hängde där till kl 21 när Gården stängde. Alla verkade lite dystra och sega idag utav någon anledning, kanske för att det snart är helg..? Jaja, jag vet inte. Någonting var det iallafall. Jag är iallafall pepp på morgondagen, kan någon gissa varför? ;)

Hur som helst! När jag kom hem så bytte jag om till min älskade stora mjukiströja som jag fick ifrån den skolan jag gick på en kort period när jag bodde på behandlingshemmet Västgötakollektivet. Trycket på tröjan är inte precis någon hitt, men den är lång och mysig så det spelar ingen roll! ;) Sen har jag tvättat bort sminket, tvättat rent mitt ansikte med ansiktskrubb och borstat tänderna. Alltså gjort mig redo för sängen.

Hoppas ni sover gott sötnosar så hörs vi imorgon igen! :)


Osminkad, alldeles nyss!

I fell of the horse

Hello! :)

Nu är jag hemma ifrån stallet! :) Tog moppen dit och mockade, sen red jag ut med Pernilla och det gick bra. Sen var hästarna lite busiga i galoppen den sista biten så jag hamnade på sned och istället för att kämpa mig upp så landade jag på fötterna. Det är ungefär 1,5 år sen sist som jag trillade av, haha.. Har ju dock inte ridit så värst mycket under den tiden men ändå. ;) Annars var det förbannat härligt att rida i solsken äntligen! :)

Kom hem för en liten stund sen och har redan hunnit byta om och fräscha till mig lite. Ska strax iväg till Gränna med några polare och hänga på gården lite, istället för att sitta hemma och häcka resten utav kvällen. ;)

Usch.. en del ridolyckor ser hemska ut.. :o Google bild..

nu funkar bloggen igen!

*puh*

Hatar när blogg.se slutar fungera..!! :tired: Håller ni inte med mig?

Aja skit i det nu! ;) Är hemma nu iaf! Slutade skolan kl 14 och tog bussen med Jossan in till stan, hoppade av och bytte buss och kom hem för ungefär 15 min sen! :) Har bytt om till ridkläder eftersom att idag är det min tur i stallet! Äntligen! Haha, jag kunde inte förra onsdagen pga skolprojekt, sen var jag sjuk i måndags osv.. Men idag så är det dags igen! Och det kan ju inte bli bättre, för solen skiner och det är plusgrader! :D

Men nu ska jag ta moppen bort, så vi hörs när jag är hemma igen! Puss! :love:

Påminn mig om att jag måste plocka mina ögonbryn, haha..

såhär ser jag ut idag!

Det var ett tag sedan som jag la ut min outfit, eftersom att jag har varit sjuk osv. Men nu när jag är frisk och igång som vanligt igen så kommer ni få en outfit varje dag! Kul va? :) Jag tycker iaf att det är intressant att läsa om andras outfits osv, håller ni inte med mig? Man får inspiration och motiviation utav andra faktiskt. ;)

Idag körde jag på en ganska enkel men ändå fin outfit, passar till allt! :) Eller vad säger ni? Eftersom att jag duschade igår och sov med bulle så blev mitt hår extremt lockigt så satte jag bara på mig ett diadem, gulligt och sött! :)


Skor/stövlar - DinSko
Leggins - New Yorker
Baslinne - H&M
Oversize t-shirt - Gina Tricot

Midjeskärp - Lindex
Halsband - BikBok

svar till anonym!

var la du koden i kodmallen för att få reklamen under kommentarer osv? :)


Hej! :)


Gå in och läs inlägget på denna länk --> http://www.designadinblogg.se/lagga-in-reklam-i-varje-inlagg/ där finns det en beskrivning om hur du ska gå tillväga :) Lycka till!

Club4Beauty.se

back in school! :)

Godmorgon mina trogna läsare! :)

Jag är ganska lycklig just nu! Vet ni varför..? Jo för att jag är back in school! :D Ni kanske tror att jag är lite efterbliven i huvudet nu när jag skrev det, men det bjuder jag på isf. ;) Jag är bara så glad över att vara här istället för att ligga hemma och spy, hehe.. :)

Iaf! Låg och vred o vände mig ganska länge igårkväll innan jag äntligen somnade, sen vaknade jag kl 5 imorse utan någon anledning alls, var helt klarvaken och låg och smsade med min nyvakna pojkvän som skulle dra till jobbet. Sen somnade jag om och vaknade kl 7. Gick upp och gjorde mig iordning och gick till bussen. Skippade frukosten eftersom att jag kände mig konstig i magen, är antagligen så i några dagar framöver för att jag inte kunde äta på 42 timmar.. Aja! Får köpa mig en fralla i skolan senare. ;)

Kom till skolan vid 8 och hade prov 8.20 som gick ganska hyffsat! Fick reda på det igårkväll och hade ingen möjlighet alls till att plugga så jag tackar mig själv för att ha hängt med på lektionerna så att jag ändå fixade detta provet. Ibland så är den lilla blondinen smart trots allt! ;)

Dagens facelook, krulligt hår :)

min pojkvän åkte nyss!

Godkväll! :)

Min pojkvän kom hit vid tjugo i tre ungefär, gick ner i och mötte honom med ett leende. Inte bara för att han skulle komma, utan också för att det var sol och man kände allt lite vår värme! :love:

Vi fikade lite när han hade kommit, så gick vi upp till mitt rum och började kolla på serien "V" som ska bli våran nya drog. ;) Vi kollade ju på Buffy innan, och innan det på Angel. Så vi är riktiga serie nördar! Haha. :D Vi har kollat på några avsnitt utav V nu och den verkar riktigt bra..! Skönt! Dock var min pojkvän ganska trött efter sitt jobb så han blundade till några gånger, naw! :) Älskar att vara kär!! :love:

Hur som helst, han åkte för 40 min sen ungefär och jag sitter just nu helt ensam på mitt rum och har ingen aning om vad jag ska göra. Jag har ingen lust att kolla på TV eftersom att jag gjorde det hela dagen igår, haha.. Försökte ringa Pau men hon svarar inte. Kanske ska gå ut på en promenad? Jag har ju trots allt inte varit ute något på två dagar.. Om man räknar bort de 4 minutrarna jag var ute när jag mötte upp och lämnade av min pojkvän vid bussen. Jo, en promenad får det bli, bara sätta på sig jackan, skorna och mössan och sätta på bra musik i hörlurarna och traska på, underbart! :D


hög statistik, trots..



Igår hade jag hög statistik trots att jag inte ens uppdaterade, varför? Var ni så nyfikna? Ni kollade säkert minst en gång i timmen om jag hade uppdaterat, haha.. ;) Har jag rätt eller fel..?

svar till anonym!

Kostar det något att vara medlem eller så?? Ska man betala något?

Svar;

Nej det är 100% gratis att bli medlem, och det är gratis att skaffa poäng. Dock så kan man skaffa poäng genom att delta i undersökningar, beställa hem saker osv osv. Då kanske det kostar, men det är inget måste. Jag gör t.ex. bara 100% gratis kampanjer! ;) Bli medlem på denna länk ----> Pointshop eller klicka på bilden nedan.

PointShop.se


känner mig ren och fräsch!

Nu har jag duschat! Och känner mig som en ny människa! :D Nu ska jag byta sänglakan osv eftersom att jag inte vill ha mina svettiga, äckliga "sjuk-lakan" längre.. ;) När man är frisk så vill man ha rena och fräscha lakan! Håller ni inte med mig? :)

Favorit schampo + balsam! Och min älskade ansiktskrubb.. :)


dags att ta igen sig!

Eftersom att jag inte har bloggat ordentligt på flera dagar, trots att jag har lovat er det. Fyyyy! *Piskar mig själv ;)* Så ska jag ta igen det I PROMISE! :D Det vill ni väl, eller..?

Ska alldeles strax hoppa in i duschen eftersom att min pojkvän ska komma hit senare, vill ju inte precis vara såhär äcklig och ofräsch när han kommer, hehe.. Men vem bryr sig om sitt utseende när man är sjuk?? Inte jag iaf. :)

Btw, efter att ha spytt så mycket som jag har gjort och inte kunnat äta på 42 timmar så har jag gått ner 2,4 kg och min mage ser helt platt ut, haha! Bra bantningsmetod, förutom huvudvärken och den utmattade känslan då.. Inget att rekommendera!

Min mage ser helt förstörd ut i jämfört med annars.. spc om man kollar ifrån sidan. Ser ut som att jag har tappat 10 cm i omkrets.. usch!!

har haft magsjuka :(

Hejhej!

Jag kunde inte uppdatera igår eftersom att jag knappt kunde sitta upp utan att spy. Jag fick magsjuka på söndagskvällen/natten (runt 12 tiden) så jag låg HELA natten och bara spydde, fick inte en enda minuts sömn. På morgonen kl 9 så gick jag ner och la mig vid TVn och låg där hela dagen fram till halv 10 på kvällen, haha.. Spydde sista gången vid 11 på morgonen, men kunde inte äta någonting på hela dagen vilket resulterade i att när jag åt frukost nu för en halvtimme sen så var det nästan exakt 42 timmar sen jag åt senast. UUUSCH!! Jag trodde inte att man kunde klara sig så länge utan mat.. Är helt seriös, hahah. Tuggade inte på 42 timmar, sjukt!! :|

Hur som helst, idag mår jag mycket bättre! Förutom att jag har lite huvudvärk pga näringsbrist antagligen, men jag är superpigg och längtar nästan till skolan imon.. haha...


typ haft bloggpause idag

>ÄR TILLBAKA SOM VANLIGT IMORGON MED EN MASSA SMASKIGT!<

ska iväg på lunch!

Godmorgon!

Har väldigt bråttom just nu eftersom att bussen går om 7 min, men jag ska iväg in till stan och luncha med min pojkvän m.fl! ;) Hörs senare!

no more Buffy

Godkväll!

Jag och älskling har knarkat Buffy serien hela kvällen, dock tog vi en paus när vi var nere och fikade med min familj. Så nu har vi kollat klart på hela Buffy serien, alla sju säsonger. Gud så bra den var!! Inte lika bra som Angel dock, men det hade ett bättre slut än på Angel. Hade gärna velat att den fortsatte i evighet, haha.. Men man kan ju inte få allt här i livet. ;)

Nu då? Vi ska nog börja kolla på den nya serien "V" som går på TV just nu, någon som tycker den är bra hittills? :)


i love candy


seg morgon..

Godmorgon! Eftermiddag.. ;)

Skriver alltid så sent nu för tiden..? Hmm.. Ska nog bättra mig! :) Iaf, jag gick upp och tog en dusch vid 10 tiden, sen gick vi ner och käkade frukost. Gick upp och pratade, sen satte vi på Buffy. Mysigt! Vi är på sista säsongen nu, alltså säsong 7. Lite sorgligt.. Ska nog börja kolla på en annan serie då, undra vilken? Någon som har något förslag på en bra serie? :)

Hur som helst, vi har ätit upp två chipspåsar, en godispåse och druckit upp 1,5 liter cola. Så nu ska vi ner till Krysset för att köpa mer, haha.. usch vad äckliga vi är egentligen. Men men, det är inte helg varje dag! ;)

Osminkad och nyduschat hår

dagens seriösa outfit

Visst är jag snygg?? ;)

sitter i mitt kök

Nu är jag hemma!

Jag och min pojkvän gick till ICA och köpte chips, godis och cola som vi ska ha till fredagsmys, sen skulle vi ta bussen hem till mig men jag blev ledsen för en sak som jag var dum att göra så vi tog bussen till June och satt där en stund och väntade på bussen istället.

Är fortfarande ledsen, och det är för att jag trodde att det var denna lördagen som jag skulle rida, men det var tydligen nästa. Så nu blev jag dissad utav min pojkvän eftersom att jag sa till honom att vi inte kunde träffas, men nu så blir jag ensam och får sitta hela dagen imorgon och glo in i väggen..... Kul. Jag är så jävla smart, not. Jag hatar verkligen att vara ensam på helgerna, speciellt eftersom att min pojkvän jobbar på vardagarna och jag går i skolan så vi hinner knappt ses och då är helgerna heliga, men nu blev det fuckat. MEN SKITSAMMA!

Aja, nog om det! Vi kom precis hem till mig och jag sitter i köket med datorn medans min pojkvän håller på att göra äggmackor åt oss. Han skämmer bort mig lite ibland.. Inte mig emot. ;)


precis ätit frukost

Godmorgon! Sovit gott? :)

Jag sov utmärkt bredvid min älskling, vi somnade nästan direkt när vi kom hem igår. Och så vaknade vi vid halv elva imorse, gick upp och käkade frukost och nu ska vi lägga oss och kolla på Buffy igen. Låter som en härlig morgon va? ;) Ledig ifrån skolan och allt, yey! :D

Ska nog tvinga min pojkvän att följa med bort till Konsum sen för att köpa godis, *hihi*

Tänk o äta frukost såhär..? Hmmm..

onödig dag..

Go'kväll!

Jag har inte gjort ett skit idag förutom att jag har suttit vid datorn sen halv tre. Alltså i 7 timmar. :| Har dock gjort lite sysslor och sen har jag även ätit tillsammans med min familj, haft ett riktigt härligt skratt med min lillebror om våran framtid och Pernilla utbrast "det är tur att ni inte ska gifta er!" Hahaha! ;) Härligt med familj, älskar er alla det vet ni! :love:

Hur som helst, jag har gjort mig iordning för att alldeles strax dra hemifrån. Ska ta bussen till Huskvarna precis som igår och vänta tills min pojkvän slutar jobbet och sen ska vi hem till honom och sova. Imorgon är både han och jag lediga så det är skönt! :D


i'm really happy

It doesn't matter anymore, because I don't listen to your words anyway. Of course, all the complexes. Me too. But I have learned to live with them, because I still can't do anything about it. You should do the same, throw your worries and complexes in the trash and move on. You will then realize how damn good looking you are, for I have done. I'm sick fucking hot!

Club4Beauty.se


i'm a god girl, right?

Som ni redan vet så råkade jag ta sönder mitt älskade guldhalsband igår, buhuuu.. :( Min pojkvän skulle hjälpa mig att leta efter det lilla guldhjärtat idag, men vi ska göra det imorgon istället. Så jag är verkligen jätte försiktig inne i mitt rum! Jag kollar noga vart jag sätter fötterna och vill inte röra min säng (ifall jag lyckades skaka av mig hjärtat på sängen..) osv osv.. Tur att jag inte ska sova hemma inatt heller då! För tänk om jag skulle råka trampa och förstöra hjärtat eller dylikt..? Nej usch!! Hoppas vi hittar det imorgon! :)

Hur som helst, jag sa ju att jag var "världens sämsta flickvän" pga det, men min pojkvän var inte alls sur, eftersom att det egentligen bara är min förlust. So true.. Men jag börjar faktiskt undra lite om jag är en evil girlfriend eller inte..? ;)



Lovetool.se


i paketet fanns det..

.. Ett par äkta silver örhängen ifrån Pointshop! ;)

Sa ju att det lönade sig att vara med på den sidan! Ni vet när jag tipsade om det..? :) Det fungerar verkligen! Så jag tycker att ni borde gå med NU! HÄÄÄÄÄR ÄR LÄNKEN


Snygga va? ;) Älskar silver! :love:



TAAAAAAAAACK POINTSHOP!


gårdagens dresscode

(Glömde lägga upp detta inlägget igår, men lägger upp det idag istället! ;))




Pumps - Deichmann Sko
Tights - Gina Tricot
Jeansshorts - (klippt själv) H&M
Billabong Linne - Thailand



Köp billig parfym och lukta supergott HÄÄR!

har fått paket! ;)

Godmorgon! Eftermiddag..?

Hade ingen skola idag som jag sa igår! ;) So my style, hehe! :D Så jag sov över hos min pojkvän eftersom att han ändå jobbar kväll denna veckan och då behövde vi inte gå upp tidigt, nice! Vi kom hem till honom vid tolv tiden igårkväll, efter att jag hade fått sitta i 35 min och vänta utanför hans jobb, buhuu. :( Satt dock vid en busshållplats och sjöng för mig själv eftersom att ingen ändå var ute för att lyssna..? ;)

När vi kom hem till honom så kollade vi på Buffy och sen stendog vi båda två och sov fram till halv 10, käkade frukost, kollade på Buffy och bara slöade. Sen gick vi till bussen för att han skulle till sitt jobb, passade på att använda mina hundögon så att min pojkvän köpte godis till mig. *fniss* så nu har jag något att äta medans jag väntar på att tiden ska gå. :D

Btw, jag fick paket igår, öppnade det precis och jag blev riktigt nöjd! ;) Kan ni gissa vad det är för något..?

Gratisbio.se


ska sova hos min pojk!

Godkväll! :)

Hur har eran lill-lördag varit? Min har varit bra förutom att jag råkade ta sönder min guldkedja.. :( ååååh! Så typiskt.. Men jag och min pojkvän ska försöka leta efter det lilla hjärtat imorgon och om vi hittar det så ska hans farfar försöka laga det, hoppas bara att vi hittar hjärtat! :( Kanske kan köpa ett nytt annars, eller iaf ett liknande..? Blir dock inte riktigt samma sak.. :(

Iaf! Jag satt hemma och filade lite extra på mitt miljöprojekt så nu är det bara lite små saker kvar som jag ska fixa imorgon eftersom att mina polare som är med i samma grupp som mig ska skicka över det imorgon. Gööött! Långhelg för min del! ;) Sen kl 18 så blev jag hämtad utav några killkompisar och Pau, så åkte vi till Gränna och hängde på Gården fram tills de stängde kl 21. Då fick vi skjuts hem igen! Ganska gött att ha lite jämngamla polare i samma håla som jag bor i, hehe.. ;)

Jaja, nu hinner jag inte tjata mer! Ska ta bussen om 10 min till Huskvarna och möta upp min pojkvän som slutar jobbet vid elva, så ska vi åka hem till honom och så sover jag över där! Myys. ;)

Förra veckan när jag var på Gården, hehe.. ;)



Fashionize.se


världens sämsta flickvän..

FAN I HELVETE JÄVLA K*K ÅÅÅÅÅH.. mitt halsband gick sönder.. jag gråter floder.. mitt älskade halsband som jag fick utav min älskling på alla hjärtans dag är SÖNDER!! Jag kunde inte ens ha den i en månad innan den gick sönder.. Det värsta är ju inte att själva kedjan gick av, för den går ju att laga. Det är ju att jag tappade det lilla hjärtat som hängde, OCH JAG KAN INTE HITTA DET!! Det MÅSTE JU LIGGA någonstans på mitt golv, men jag har klätt av mig alla kläder och skakat dom, krypt runt på golvet och finkammat ÖVERALLT, jag hittar det inte!! :'( Jag som älskade den smala guldkedjan och det lilla guldhjärtat.. :'( Jag som blev helt tårögd när jag fick den som present, tappade hakan när jag fick veta priset och kramade min pojkvän tusen gånger om som tack. FAAAAAAAAAAAN
PRISET SOM VÄRLDENS SÄMSTA FLICVÄN GÅR TILL MIG, thess wester.


hemma ifrån skolan!

*pyh* nu är jag hemma!

Jag sa ju det! Jag sa det igårkväll till Pernilla i bilen på väg till vårat Zumba pass, jag sa att våren inte hade kommit än! Och kolla ut, det snööaaar! :tired: Så sjukt irriterande.. Har ni också sånt kasst väder hemma hos er?

Aja nog om det! Jag slutade vid halv två ungefär, satt kvar i caféterian lite och väntade på min buss och sen åkte jag hem. Har lite kvar att göra på mitt projektarbete men jag väntar fortfarande på att en i min klass ska skicka över lite saker på MSN så att jag kan skriva färdigt powerpointpresentationen, sen när det är klart - då är det ingen skola fören på måndag! Avundsjuka? I know! ;)

Nej nu ska jag ta mig något att äta, åt inte skolans lunch idag heller, blää.

The Slanket


svar på kommentar - killer heels

Det var en anonym som frågade om jag kunde visa upp mina vita klackskor som syntes på bilden där jag visade upp mina garderober. Självklart, det första jag gjorde när jag läste den kommentaren var att ta fram kameran och fota mina snygga skor som jag faktiskt inte ens har använt. Har ägd dom sen i somras, köpte dom i Göteborg, men jag har inte haft tillfälle till att ha dom.. Får bli snart, eller vad säger ni? ;)




är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om ett par supersnygga smycken, ni ser ju bilden här nedanför vilka som man kan vinna. Var med och tävla du med! Det är superenkelt!

  • Du ska kopiera denna bild och lägga upp i ett inlägg.
  • Skriva ett par rader om att du är med och tävlar.
  • Kommentera att du är med på inlägget HÄÄÄÄÄR!

ska på studiebesök

godmorgon! :)

Sorry att jag inte skrev efter att jag hade tränat igår, men jag var lite upptagen med annat. ;) Kom hem vid tjugo över nio och då hoppade jag in i duschen och efter det så skrev jag inlägg som jag ska lägga upp idag. Sen käkade jag kvällsmat, borstade tänderna, blabla.. ;) Kom i säng vid halv elva och sov som en gud fram till Pernilla öppnar dörren och väcker mig.. Så typiskt! Hade hellre velat sova vidare, hehe..

Hur som helst! Idag kom jag och Jossan överens om att ha klackskor, så idag går jag runt i klackar! :) Längtar som fan till sommaren då man kan gå i klackar hela tiden om man vill! :D Håller ni inte med mig? ;)

Idag så fortsätter temaveckan i skolan, jag och Jossan ska på studiebesök nere på ICA i Huskvarna och fråga lite om miljövaror, boooring! Aja! ;)


let's zumba! :D

Åker på Zumba + magträning nu! Vi hörs när jag är hemma efter att ha bränt ett X antal kalorier.. ;)


bowlat + fikat! ;D

Hello! Nu är jag hemma igen :)

Som sista lektion så hade vi idrott, där vi bowlade. Skitkul! :) Dock så vann Jossan över mig, så typiskt.. Men jag fick in ett X antal spärrar och tre strike, inte dåligt för att vara tjej eller vad säger ni..? ;)

Hur som helst, efter att vi hade slutat så tog jag och Jossan bussen ner till stan och sprang runt som tokar, sen tog jag bussen upp till A6 och mötte upp min underbara Joanna. Gick till Ikea och fikade och snackade skit om allt tills vi kände att det var dags att dra vidare, då gick vi till Coop för att hon skulle köpa tuggummi, och då plötsligt är det någon som drar min luva över huvudet på mig och så vänder jag mig om och där står, Magnus! Haha, ganska chockad. ;) Så jag tog följe med dom hem, slapp åka buss! :) Tack för fikan min underbara vän Joanna! :love:

Såhär snygg är jag när jag bowlar.. ;)

Playman.se


mina garderober

Igår så fixade jag iordning mina garderober, la alla kläder på golvet/i sängen och gosh vad mycket det var! Haha. ;) Har ju varit helt shoppinggalen, är det fortfarande egentligen men jag sparar pengar just nu så då fungerar det inte att slänga ut alla pengar på kläder längre, men när jag är i Thailand woohoo då j*vlar! ;)

Iaf! Jag plockade ur alla kläder och fixade med alla hyllor och hängde upp kläder i olika ordningar osv, sjukt jobbigt och det tog flera timmar, men sjuukt nöjd blev jag efteråt! Känns gött att ha det gjort. :D Längtar tills jag flyttar hemifrån och har en egen "Walk-In-Closet" ;) Höhö..




Dunken.se


behöver nog tagga ner..?

Har ni också märkt att om man "skriver för snabbt" i en kommentarsruta och klickar på "skicka" så kommer det upp en sida där det står antingen på svenska eller på engelska "Du postar kommentarer alltför snabbt. Sänk farten"..? :S

T.ex. på Dessies eller Kissies blogg, när man kommenterar och skriver något och sedan klickar på skicka så går det tydligen inte..? Har fått ett x antal utbrott på den skiten, haha.. Behöver kanske "tagga ner" lite trots allt? Kanske ska sitta som en farfar och trycka på en tangent per år..? ;)




sitter i skolan

Godmorgon!

Sitter i skolan just nu, har temavecka hela veckan så vi gör ingenting speciellt, sitter i ett klassrum och pratar om veckan och planerar. Fett tråkigt..

Jag är supertrött också, har sovit 9 timmar inatt men är ändå så pass utmattad att jag kulle kunna trilla av min stol nu och somna ståendes eller något liknande. Vet inte varför jag är så trött, har ju inte gjort något speciellt ansträngande..? Visserligen höll jag igång hela dagen igår och har ganska ont i kroppen idag, hehe.. Får väl gå och lägga mig tidigare ikväll helt enkelt!

Dagens facelook,

Fashionize.se


var på gården

Nu är jag hemma igen!

Tog bussen till Gränna så fort jag hade bytt om ifrån ridkläder till något mer softisikerat. ;) Gick ner till Gården och möttes utav alla glada människor, alltid lika härligt att träffa gamla vänner/skolkamrater! :) Träffade såklart min lilla gullunge Janina också, spelade lite biljard och hängde. Fick sen skjuts hem utav folk som bor där jag bor. ;)

Jag vet att det har varit superkass uppdatering de senaste dagarna, men jag LOVAR att jag kommer igång stenhårt imorgon igen! :)

Jag på Gården..

hemma ifrån stallet

Hejhej!

Jag fixade färdigt med mina garderober osv, ni får se resultatet imorgon istället..! ;) Efter det så stack jag iväg till stallet, tog moppen för första gången i år, haha. Mockade och red ut en sväng med Pernilla och sen åkte jag hem. Hade beslutsångest om jag skulle åka till Gränna eller inte, men bestämde mig snabbt för att jag ska göra det så jag bytte om och satte upp håret i en tofs och kollade när bussen gick.

Så vi hörs när jag kommer hem igen, blir inte borta länge! Pösspöss

I torsdags när jag var i stallet sist, då bar jag spån och ni som inte tror på att stall/ridtjejer är starka har fel. För det är tungt att vara stall/ridtjej! ;)

fixat med garderoben..

Hello!

Är fortfarande inte riktigt färdig, men jag har gått igenom nästan alla kläder och har bara lite kvar att fixa. Har ändrat om i hela garderoben och flyttat om en hel del, känner mig grymt duktig! :D Ni får se resultat senare.. ;)

Har även sytt lite, eftersom att en klänning hade gått sönder i en söm och en annan klänning hade för stora axelband så jag kortade upp dom. Cred till mig! ;) Men nu ska jag fortsätta med allting så att jag blir klar någon gång, hela mitt rum ser ut som ett bombnedslag utav alla hyllor och kläder som ligger överallt..

Mina klänningar, det är 32st! Dock ligger några i tvätten..

ingen skola idag!

Godmorgon! :) Eftermiddag..?

Jag sov över hos min älskling inatt! För er som är intresserade.. ;) Vi låg och myste framför några avsnitt utav Buffy, dock somnade min pojkvän och låg på min axel och andades jätte tungt, NAW! :D Så gullig! Han vaknade efteråt när avsnittet var slut och då stängde han av och somnade om, så somnade jag efter ett tag också. :) Myys! :love:

Var osäker på när jag började skolan idag, för vi har temavecka hela veckan, kollade mitt schema och det stod att jag började 8.15, men sen visade sig att jag inte hade några lektioner trots allt, aja! Ingen som klagar direkt. ;) Så jag stannade kvar hos min pojkvän, hjälpte honom att panta allt som han hade skräpandes hemma och sen tog vi bussen till stan och så tog jag bussen hem och pussade honom hejdå. :) Åh jag är så käär! :D Kanske är alla vårkänslor som kommer fram? För man brukar ju bli sådär bubblande kär sådär på vårkvisten inte sant? ;) Jag och min pojkvän blev ju tillsammans på våren, vid påsk. :D :love:

Kom hem för en liten stund sen, och nu ska jag börja fixa! Ska städa min garderob, prova alla kläder och rensa osv. Har ju kläder så det räcker för några år haha.. ;)

Älsklingen och all pant imorse! :)

myHeart.se


hemma hos pojkvännen

Nu är jag hemma hos min älskling! :)

Vi åkte som sagt hem till hans farmor och farfar och lunchade, ytterst trevligt som vanligt! Han spelade lite på sitt PS3 och jag fick hjälpa till, hehe. :) Sen fick vi skjuts ner till stan för att han skulle spela innebandy match, det gick faktiskt hyffsat bra! De spelade lika bra, dock förlorade de med 6-7, men ändå! Deras bästa match hittills. ;) Jag och Emelie satt på helspänn hela tiden och skrek och gapade, haha! :D

Sen tog vi följe med min pojkväns lillebror Ian till June och köpte godis och tog bussen hemåt, busschauffören åkte fel så vi kom hem typ 20 min senare än planerat, men men! Dagen har varit trevlig och det var ganska skönt att göra annat än att bara ligga hemma och sova.. ;)

Älskling som är inne i sitt spel...

dagens dresscode



"Chinos" - Åhlens
Linne - Ginatricot
Armband - New Yorker
Örhängen - Ur&Penn

nu ska i luncha!

Hello! :)

Jag och älskling har käkat frukost och tagit en dusch, gjort oss iordning och packat. Även städat iordning lite på mitt extremt stökiga rum, som vanligt när min pojkvän sover över så blir det rena katastrofen. ;) någon som har det likadant..? ;)

Iaf! Jag och älskling ska alldeles strax ta bussen till stan, åka hem till hans farmor och farfar och luncha! Sen ska han spela innebandy match så ska jag följa med och kolla på. ;)

Dagens facelook

uppe tidigare idag..

Godmorgon sweeties! :)

Igår var det inte precis någon br uppdatering, men idag ska det bli bättre I promise! :) Jag och älsklingen vaknade vid kvart i åtta och låg och halvsov till Pernilla väckte oss vid 9 tiden, så gick vi upp och käkade frukost. Mums! :)

Nu ska vi strax hoppa in i duschen och sen ska jag fixa mig, hörs senare! ;)

Så jävla het såhär på morgonkvisten..! ;)

har tagit en paus idag..

Som ni märker så har jag inte bloggat idag, bara när jag precis vaknat..

Ja, vad ska man säga? Jag har inte direkt haft något att skriva. Jag och min pojkvän käkade frukost, gick upp och kollade på Buffy till kl halv 5 och då gick vi ut på en promenad, när vi kom tillbaka så plockade vi ur diskmaskinen och städade lite i köket och sen la vi oss i sängen och kollade på Buffy igen.

Ibland är det skönt att ta det lugnt, men nu börjar jag må dåligt.. Det är förbannat varmt i mitt rum, jag är uttråkad och lider av tristess just nu. Jag känner mig flötig och äcklig men ingen idé att duscha eftersom att kvällen snart är slut.. Så jag ska göra det imorgon istället. Blää, nu i efterhand så hatar jag lat-dagar.. :tired:


sov verkligen ut idag!

Godmorgon! :)

Jag och älskling hade en ordentlig myskväll igår. :) Vi låg och kollade på buffy och myste i massor. Gjorde kvällsmat och kollde på let's dance med mina föräldrar. Myycket härlig fredag! Behövdes verkligen efter all skit denna veckan.. Älskar verkligen min pojkvän som alltid finns där för mig! :D :love:

Hur som, vi vaknade vid 11.45 imorse!! Haha, har inte sovit så länge på riktigt, riktigt lång tid.. Visserligen så vaknade jag vid halv 9 och var hur pigg som helst, så jag roade mig med att ligga och klappa chipsmonstret på kinden så att han skulle sluta snarka, han var hur gullig som helst när han vände sig om och fortsatte snarka, haha. ;) Sen lyckades jag somna om.. :)

Idag är det lördag! Älskar helger, de är sjukt skönt att vara ledig.. Plus att det är den enda dagen på hela veckan som varken jag eller min pojkvän har någonting speciellt att göra (om inte han ska träna förstås) Så idag ska vi bara njuta av varandras sällskap och mysa i massor! :) Vad har ni planerat?

Jag igår , mina militär mjukis har jag sytt själv. Gjorde det i.. 8an/9an? ;)



minns ni min intervju? ;)

Minns ni när jag var på dreamhack Winter 09? ;) Jag blev intervjuad ang energidricka.. Spola fram till 2.50 så ser ni mig hahah ;)


Dock har dom stavat mitt efternamn fel.. Heter ju WESTER! :tired:

Länk till intervjun: http://www.dn.se/webbtv/ekonomi/koffeinchock-pa-dreamhack/

min nya klänning!

Som jag skrev igår så fick jag ju ett paket hem på posten ifrån Nelly.com som min pojkvän hade varit gullig och betalt åt mig! :D Så fick jag hem den i förrgår men öppnade den igårkväll. Provade den och den satt som smäck, kände mig som en lycklig liten flicka på 10 bast som fått sin drömklänning i födelsedagspresent, stog framför spegeln och viftade med klänningen så att volangerna rörde på sig, ååh! :love:

Och eftersom att jag lovade att länka den första som gissade rätt så gör jag det nu, det var ju Becca som gissade rätt så kolla in hennes blogg här ---> http://ekfeldt.blogg.se/ ;)





ERKÄNN SÖÖÖÖÖT?! :D

11 månader idag! (L)

Hello! :)

Hade två timmar hål i skolan efter föreläsningen om spel- och databeroende, så jag och Joel satt på en skolbänk och dunkade hardstyle musik, skitsoft! :D Sen gick vi upp till storparketten igen eftersom att vi skulle kolla på en pjäs om en kvinna som har haft alkohol- och drogmissbruk tidigare. Ganska intressant, blev lite tårögd faktiskt.. Dock var inte Joel så intresserad för han satt bredvid mig och sov. ;)

Efter när vi hade slutat kl 13.50 så gick jag och Joel ner till esplanaden och så mötte jag upp min pojkvän. Gick in till willys och köpte lite tilltugg som vi ska ha i helgen, cola och chips som vanligt, hehe.. ;) Sen tog vi bussen hem till mig.

Idag har jag och min pojkvän varit tillsammans i 11 månader också! :) Fattar inte vart tiden har tagit vägen..?! :O känns som det var igår som jag satt inne på AD på en mattelektion och smsade med honom och planerade dagen då vi skulle träffas, så smsade han upp 100kr på mig på bara en halv dag, hehe.. Gud så tiden går! Och jag är lika kär nu som jag var då om inte ännu mer. :D Älskar dig André, föralltid! :love:


föreläsning om databeroende

Hej! :)

Sitter inne på skolan just nu och har precis suttit och lyssnat på en föreläsning om spel- och databeroende. Ganska intressant faktiskt, och han som höll i föreläsningen var riktigt skön och rolig. Han gjorde så att alla skrattade flera gånger och han pratade på ett intressant sätt så att man verkligen vill lyssna. Cred till honom! :D

Det var ganska sjukt egentligen om allt som han tog upp. T.ex. att man oftast inte läser användarvillkoren när man blir medlem på en sida, och att alla bilder som man lägger upp på internet (facebook, bilddagboken, blogg) finns kvar i evighet. Av ALLA BILDER SOM LÄGGS UPP SÅ är det bara 7% av bilderna som faktiskt går att ta bort, fattar ni hur sjukt det är?! :O Tänk på det när ni lägger upp bilder! ;)


hälsodag i skolan

Godmorgon! :)

Jag vaknade för 20 min sen så jag sitter fortfarande och gäspar och mina ögon rinner och usch.. Vill bara lägga mig ner igen.. :tired:

Hur som helst! Igårkväll så åkte jag till Gränna som sagt och träffade gullesnuttan Janina, vi gick och handlade och sen låg vi i soffan och kollade på TV och halvsov, mysigt! En utav deras kattungar la sig på min mage och sov, ville ta med den hem men Magnus är ju så elak. Han har något magiskt som gör att han inte faller för de söta små djurens ögon. :O

Anyway.. Idag har vi hälsodag i skolan och jag ska sitta mellan 8.15-11.00 och lyssna på en föreläsning om vad datorer gör i våra liv och hur mycket vi missar i livet pga våra datorer, hmm..? ;) Aja, hörs senare!

Dagens facelook

färdig i stallet!

Hello! :)

Blev en liten runda och eftersom att det är ganska halt ute så tog vi bara några trav, så det var en rätt chill och mysig ridtur idag. :)

Kom hem för ungefär 45 min sen..? Hoppade in i duschen direkt och gjorde mig iordning snabbt för att jag ska alldeles strax dra igen. Ska till Gränna och träffa "lillsyrran" Janina! ;) Alltid kul! Får se vad kvällen leder, men det ska inte bli sent iallafall för jag har skola imorgon.

Tar inte med mig datorn så jag uppdaterar nog helt enkelt när jag kommer hem igen, tjingeling!

Happy

mot stallet

Hemma en snabbis och satte datorn på laddaren, bytte om, käkade (mitt första mål idag..:|) och nu ska jag gå till stallet! :) Vi hörs när jag är hemma igen, pöööss

dagens sista lektion

Hej! :)

Jag känner mig ganska stolt över att jag har tagit mig igenom denna skoldag. Glad över att jag inte stannade hemma, bättre att ta tag i allt istället!

Har varit på alla lektioner, hängt med Sofie på rasterna och det har varit fett chill. Nu sitter jag dock på dagens sista lektion, datorkunskap och vi pratar om nästa vecka då vi ska ha temavecka. Sen när vi slutar så ska jag ner till esplanaden och ta bussen hem, så vi hörs igen då! :)

Jag igår haha

fått paket ifrån nelly.com!

Imorse när jag skulle gå till bussen så sa Pernilla "du har fått ett paket, ifrån Nelly. Din lillebror hämtade det igår, det ligger på köksstolen". Jag blev lite förvirrad, för när jag beställer något från internet så brukar jag alltid få hämta ut paketet på ICA i Gränna eftersom att det är för "stort" för att läggas i brevlådan. Tydligen inte denna gången, men det var ju ganska skönt. :) Hann dock inte öppna det eftersom att jag var tvungen att gå till bussen, så det får jag göra när jag kommer hem efter skolan!

Vad tror ni att det är för något då? Rätt svar får en länkning.. ;)

Saray.se


jag får se, vad som händer. ja.

Godmorgon!

Usch jag fick nästan ingen sömn alls inatt, låg och lyssnade på musik, glodde in i väggen och grät. Stängde av musiken efter tag eftersom att det gjorde alldeles för ont i hela kroppen, speciellt i bröstet att lyssna på depp musik. En massa gamla minnen flashade förbi mina ögon, en massa idiotiska saker som jag gjort i mitt liv, en massa saker som jag hade velat ändra på om jag hade kunnat.. Sen smsade jag med en killkompis, en underbar vän som lyssnade och tröstade mig. Även om det bara var ett par ord i ett sms så gjorde det mycket. Jag blev lugn och varm och till slut somnade jag.. Tack!

Låg och tänkte igår om jag verkligen skulle orka gå till skolan eller inte. Beslutade mig att jag skulle gå för att slippa ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Så jag ställde alarmet på 6.50, vaknade och somnade om. Vaknade igen vid 7.10 och masade mig upp ur sängen, kletade på lite smink, drog på mig kläderna som låg på golvet och mössan och gick till bussen. Satt på bussen och lyssnade på samma musik som igårkväll, hindrade mig själv från att gråta, svalde klumpen i halsen gång på gång. Intalade mig själv att det inte var värt det, att jag är en idiot som inte är värd att gråta över. Att ingenting blir bättre utav att gråta..

Kom fram till skolan när jag började vid 8.20, fick veta att vi hade prov ändå. Det gick bra. Tror jag kommer få MVG, eller åtminstone VG. Kände mig dock fortfarande inte glad, satte mig på en skolbänk och startade datorn för att fördriva tiden. Får se vad som händer.. Ja, Jag får se.

Jag igår, rätt cool bild faktiskt.

Fashionize.se


svälja sin äckliga stolthet

Man inser inte vad man hade, fören man förlorat det.
Fan så jävla patetiskt..


Går och dör lite, okej?

svar till anna!

Anna:
vart har du köpt din huvtröja?:)
btw älska din blogg !

Hej! :)
Först och främst, TACK! :D Alltid kul att höra! :love:
Och sen för det andra, det vet jag faktiskt inte vart jag har köpt den.. Jag tror det är ifrån Stadium för länge sen men jag är inte helt 100 på det. :)
PUSS OCH KRAM!


@ gården med folk! :)

Helloo! :)

Hade inte tänkt att skriva så mycket utan mer visa en massa bilder. Det är inte rätt inställning på kameran så det är därför som bilderna ser lite röda ut.. Så att ni vet. ;)

Ägde Jimmy på gymmet..
Spelade spansk skitgubbe med Janina :)


Åt toast och drack oboy :D


Jag och Jimmy spelade biljard :)



Har fler bilder men min kamera dog när jag skulle överföra så ni får se fler senare när jag är hemma eller imorgon. :)

gårdagens (enkla) outfit

(inte lärt mig alla inställningar på kameran än, märkte nu att fokusen var inställd på mitten utav bilden och därför blir skärpan inte den bästa på mitt ansikte..)

Älskar trycket på tröjan!! :D

Leggins - Lindex
Baslinne - H&M
Oversize t-shirt - Nelly.com
Halsband - fått av älskling

överraskning :)

Hoppas jag gjorde någon glad igår! :D Hade kunnat köpa en sån där och skriva en likadan lapp till mig själv, hehe.. ;)

Saray.se


hälsar på min gamla skola

Hej! :)

Sorry för att jag inte uppdaterat, men det har ju varit strul med blogg.se som de flesta kanske vet. Jobbigt som fan att sånt händer, aja!

Slutade skolan kl 14 och hade ingenting att göra så jag följde med min lilla gulleplutt Janina hem till Gränna! :D Jag trodde att jag skulle ha prov imorgon, men ingen annan i klassen visste om det så jag orkade inte åka hem och plugga, speciellt inte i detta fina vädret. Har ni också sol och plusgrader hemma hos er btw? :D Skithärligt, riktiga vårkänslor får man ju! :D

Jag och Janina hade ingenting att göra, så vi vandrade omkring i Gränna och tänkte ut vad vi skulle göra. Så vi gick till Ribbaskolan (där hon går och där jag gick i 7an och halva 8an) och hälsade på. Dock får vi inte vara här inne efter skoltid så vi smet in och råkade stöta på rektorn så vi gömde oss inne på en toalett haha. ;) Så kul! Sen gick vi upp till nians korridor och sitter där och tråkar. Ska väl gå ut och våldgästa hennes storebror som är och tränar sen, haha. ;)

Skitcoola skåp dom har här btw, eller vad säger ni? :O

min nya kamera! :D

Köpte ett fodral till den också, ska verkligen vara mer försiktig med denna.. Vi vet ju hur det slutade med min förra. ;)



Dock är min kamera rosa..



Fodralet 129:-
Kameran 799:-

vill ha lov snart igen! :(

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott! :)

Jag sov utmärkt, dock inte tillräckligt eftersom att jag inte alls känner mig utvilad trots att jag sov mer än 8 timmar.. :O Vet inte riktigt varför, men jag hade ju huvudvärk hela förra veckan så jag kanske är utmattad efter det..? Aja!

Sitter i skolan nu btw, börjar inte riktigt än men det är inte alls långt kvar. :) Eftersom att jag fick skjuts till skolan så kom jag ungefär 25 min innan jag började och då passade jag på att sminka mig inne på en skoltoalett, haha. Orkade inte göra det hemma eftersom att det innebar en halvtimmes sovmorgon.. ;)

Dagens facelook! Btw, älskar min nya kamera!! :D

Fashionize.se


hemma efter en mysig dag!

Hej gullungar!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering nu under dagen! Men jag har inte riktigt haft tid/ork. Jag var på A6 med min pojkvän och köpte en ny rosa fin kamera hihi :D och sen tog vi bussen hem till honom, kom dit ganska sent och hann bara kolla på två avsnitt utav Buffy innan vi skulle dra igen. :( Åkte bussen tillsammans ner till stan och sen hoppade älsklingen av och drog vidare medans jag satt kvar och åkte hem. Saknar honom redan!! :(

Har inte så mycket mer att säga om min dag, så jag visar bilder istället..! :)

Killarna i min klass under idrotten.. (mobilkamera)


En glad Thess aka Bambi på isen... (mobilkamera)


Testar min nya kamera..

hade namnsdag igår! ;)

Visste ni att jag egentligen heter Maria? ;) Det är mitt första namn, Therese är mitt andra. Jag hette Maria först, men sen bytte min pappa till Therese utav olika anledningar.. Tycker dock att Therese (THESS) passar mig bättre, haha. ;)

Hur som helst! Igår hade jag namnsdag, för mitt namn Maria då. ;) Så jag fick två fina kort, lite pengar och två par ridvantar! :) Höhö, inte alls bortskämd. ;) Brukar ni fira namnsdag?


ska till a6 med älsk!

Hej! :)

Just nu när ni läser detta så har jag idrott, står nog och dansar på isen med ett par obekäma skridskor och leker "bambi på hal is" ;) Slutar 14.20 och då ska jag möta upp min pojkvän och åka till A6 och köpa min nya kamera, längtar!! :D

Vi hörs senare, pöööss!!


idag blir denna min!

Eftersom att min älskade rosa kamera dog igår, så ska jag idag till A6 med min pojkvän och köpa en ny. Har dock inte så mycket pengar att lägga ut heller för den delen så det får bli någon som inte är lika bra som min rosa. :( Får köpa någon finare och bättre när jag får mer pengar, *hihi* :)

Denna hade jag tänkt mig, jag kan använda mitt minneskort i den också! :)
Någon som har den? Är den bra?

usch vad trött jag är! :(

Godmorgon!

Jag tror ärligt talat inte att jag har sovit alls inatt, fast jag vet att jag egentligen har gjort det. Somnade ju vid halv 10 ungefär och sov ända fram till 6.40 så det var alltså mer än 9 timmar och ändå så är jag som en zoombie idag. :| Undra varför..? :O

Inatt sov jag med en inbakad fläta igen och mitt hår blev verkligen jättefint nu på morgonen när jag tog ut flätan och lät lockarna falla ner. :) Sen sminkade jag mig, käkade frukost och skällde på min lillebror som har druckit upp all oboy, klädde på mig och gick till bussen. Gosh vilken morgon..

Dagens facelook..


RSS 2.0