31 augusti

Hejsan!
förlåt igen för dålig uppdatering.. hur är det med er ikväll då? =)


29 augusti, påväg bort!

hejsan!

Förlåt för dålig uppdatering.. i torsdags var jag också sjuk och hemma. Fast jag åkte en sväng till Robin på kvällen. =) sen åkte jag hem och sov. Åkte till skolan på fredagen, fast bussen kom aldrig så jag kom ju en timme försent och missade matten. Menmen, det ordnade sig. Lång och tråkig skoldag iallafall. Sen åkte jag, Sofie, Sita och Sabina och fixade en sak i jönköping och sedan åkte jag, Sofie och Sabina hem till Sofie. Senare åkte vi till Gränna där det var sjukt mycket folk och det var lite blandade känslor när det både blev slagsmål, hot och glada skratt. Men det ordnade sig och Sofie och Sabina följde med mig hem och sov hos mig tills idag. =) Så idag har vi bara lamat oss och vart hemskt trötta och fula. Sofie och Sabina åkte hem för inte så länge sen och jag har duschat och fixat mig för jag och min familj ska snart åka till våra kusiner och fira Hanna som har förlovat sig! Grattis till henne! :D sen får vi se vad jag hittar på ikväll..

hörs snart, puss!


godnatt!

nu går jag och lägger mig, hörs imorgon sötnosar! =)

huvudexplosion

Jag har sjukt tråkigt! Har bara suttit vid tvn, ätit och gick en minipromenad innan för att få frisk luft.. suttit vid datorn också. Suger verkligen att vara sjuk.. menmen, det blir alltid bättre. =) just nu sitter jag på msn och snackar med Robin. Haha han är en lurk. Och det stämmer faktiskt. Ska strax gå och lägga mig, mår fortfarande inte bra och huvudet håller på att explodera känns det som..

Men visst är lilla Robin söt? :D


blondare och.. dummare?

Förresten, ser ni någon skillnad på mitt hår? Sofie hjälpte mig och färga det blondare, syns det? =)
jag tycker att det syns, iallafall IRL.

NU



nystart! :')

Hejsan!
Hur är det med er nuförtiden? Själv är det förträffligt, eller inte just nu då jag är sjuk med feber, meen det är ju en annan sak. Sist jag skrev så mådde jag inte så bra som ni kanske märkte, det hände extremt mycket i mitt liv just då, massa problem hemma som gjorde att jag hamnade på sjukhuset och fick flytta hem till Sofie i en vecka, snacka med socialen och BUP varannan dag osv.. men nu är det mesta löst och tillbaka till det normala. Anledningen till att jag inte uppdaterat är ju därför att jag haft mycket att stå i och mycket att göra så det har helt enkelt inte blivit av... men det ska ändras nu! =) tänkte börja den dagen jag hade riktigt med tid, och det har jag haft idag kan man säga eftersom jag bara har legat i soffan och degat som fan.. gick upp klockan åtta imorse och gjorde mig iordning, fast jag hade feber o allt. Åkte till skolan, kallsvettig och skit. Var med på skolfoto och sedan åkte jag hem igen. På vägen till bussen köpte jag extremt mycket godis och en stor cola som jag tryckt i mig idag. =) har dock massor kvar men allt kan man ju inte trycka i sig på engång.. men iallafall, ikväll händer ingenting mer än att fortsätta dega i soffan.

KRYA på mig själv. =)

13 augusti.

Hej!

Måste bara berätta att jag tar ett uppehåll i bloggen just nu, har ett riktigt liv att reda ut för tillfället. Bor inte hemma längre utan jag bor hemma hos min kompis Sofie. Jag kommer skriva om allt som hänt och om mina dagar så fort jag har en egen dator igen. Kommer ni ihåg sist jag skrev? När jag sa att jag skulle till stan hem till sofie? Vi åkte som sagt till Tranås musikfestival och det var skitkul! Åkte karuseller och massa skit hela dagen.. en dag jag aldrig kommer glömma! Efter det så sov vi på en båt och dagen efter åkte vi och badade på en ö med båten. Sen efter det så tog jag och Sofie tåget hem till henne och efter det så har hela mitt liv bara gått neråt och neråt. Har förlorat nästan allt jag hade som betydde något och som jag sa innan så måste jag reda ut allt. Vet inte hur länge jag stannar hos Sofie, antagligen tills skolan börjar och ni behöver inte fråga vad som kommer hända sen, för det vet jag faktiskt inte själv. Jag jobbar nästan ingenting längre för jag orkar helt enkelt inte. Snackar knappt med Pernilla och Magnus för det orkar jag heller inte. Det enda jag gör på dagarna är att vara med Sofie och försöka hitta på roliga saker hela tiden så jag slipper tänka på allt dåligt som har hänt och kommer hända. Idag var jag på jobbet och sa att jag behövde en pause. Åkte sedan förbi stallet och stod säkert en halvtimme i hagen, kramade om min älskade underbara ponny Eliot och grät som en idiot. Kommer aldrig förlåta mig själv och jag tycker synd om honom som måste gå igenom detta, tur iallafall att han inte kan tänka så som vi människor, för han har ingen aning om vad som kommer hända eller vad som ens har hänt med mig. Men han märkte iallafall att något var fel för han stod helt stilla och bara flåsade mig i öronen när jag stod och grät.. Varför ska det alltid vara så att man "inser vad man verkligen älskar, när man har förlorat det?".... Trodde aldrig att detta som har hänt skulle hända. Men i mitt liv kan vad som helst hända, både bra och dåliga saker. Men en sak är säker, jag kommer iallafall ändra på mig som person efter detta som har hänt, jag kommer inte bli en annan thess, utan bara en bättre thess. En som inser sanningen innan det är försent, en som lyssnar på vad folk har att säga före innan jag ber dom att hålla tyst. Och om Pernilla och Magnus ser detta (mina fosterföräldrar) så tänker jag bara skriva att, förlåt. Förlåt för allt jag gjort och antagligen kommer göra.

Förlåt för dålig uppdatering men ni får faktiskt ha respekt för privatlivet också. Ha det bra så skriver jag så fort jag har en egen dator.. puss!

hejdaaa

Nu drar jag in till stan, det blir nog ingen uppdatering här förens på fredag så ni inte undrar vart jag tar vägen... ;)

ha det bäst och puss !

5 augusti

Hejsan bloggen!

Igår åkte jag som sagt till stan och gick på polisförhör, det gick bra och det tog bara en halvtimme. Efter det så gick jag hem till Daniel och var med han, Salle och Simon. Senare kom också Marre och sen åkte jag och Marre till stan och köpte en hemlig sak till mig som ni kommer få se bild på någon dag snart! =) Sen när Salle och Simon gått hem så var jag och Marre med Daniel själva och sedan åkte vi hem med sista bussen. Träffade Tom på bussen, han är galen alltså! :P Sen gick jag och la mig men somnade aldrig förens efter 1 någongång.. Trött som fasiken då alltså!

Idag så gick jag upp vid halv åtta igen och åkte till jobbet och jobbade. Slappt idag också men hade hela tiden något att göra så det var ändå skönt. Kom nyss hem och har tjaffsat lite men sånt får man tåla om man är en jobbig tonåring (enligt mina föräldrar).. ska hoppa in i duschen nu och sedan ta moppen till Huskvarna och träffa Marre en liten stund, sedan ska jag hem till Sofie och så ska vi antagligen ut ikväll och ha roligt. Imorgon åker hon och jag till Tranås musikfestival! Så vi ska sova på en båt där med hennes mamma och hennes mammas kompis och sedan kommer vi hem på fredagskvällen eller något. Så jag kommer inte kunna uppdatera förens på fredag, men ni överlever väl? ;) Jag tror inte att jag kommer göra det nämnligen.. =(

Hur är det med er idag?

bråttombråttom..

...in till stan! Ska till polisen osv, men bara så ni vet så är det inte jag som har gjort något utan jag är den utsatte.

Ska träffa Marre och Daniel efter det i stan också, så jag bloggar antingen när jag kommer hem eller så fort jag får tag på någon dator, ha en superbra dag! =)


Tur att det inte regnar iaf.. =)

4 augusti

Hejsan bloggen!

Imorse fick jag gå upp halv åtta *helt död* och åka direkt till jobbet, men idag var det lugnt och det gick snabbt att bli klar. När jag jobbat klart vid elva så åkte jag direkt till stallet och tog en 15min liten runda på Eliot. Han var pigg och framåt, min underbara sötnos! Sen åkte jag hem och nu ska jag hoppa in i duschen. Gissa vad jag ska göra sen?


trött som f*n


min morgondag

Imorgon ska jag;

Med andra ord så kommer det bli en lång dag imorgon, börja jobba klockan åtta osvosv..

video..

HAHHA. En gammal video från när jag piercade min navel förra året, maj någongång.
jag låter efterbliven på riktigt. =)

dagens fråga !

Har en fråga bara. Vad tycker du, helt seriöst . Ska en tjej vara brunett eller blond? Eller spelar det ingen roll?

Folk brukar faktiskt säga att jag är en av dom smarta blondinerna, *host*

bilder från google.se

hemma igen!

Nu har jag kommit hem ifrån stallet, åkte dit vid ungefär fyra och då hämtade jag ponny i hagen och borstade på honom tills Ellinor och Izza kom ut, då hämtade dom Millie och så gjorde vi oss färdiga och red iväg, kom verkligen i tid till lektionen idag, första gången tror jag för min del. ;) vi gjorde ingenting speciellt idag och det var en rätt tråkig lektion.. Men det var skitkul sen när vi skulle rida hem igen då jag släppte honom på ett fält och han studsade fram som en studsboll. =) Sen tog jag moppen och åkte hem. Här hemma är det fett många gäster så jag sitter på mitt rum och dunkar musik och låssas som att jag inte hör dom där nere.. haha. Ska iallafall smita ner och ta lite fika snart, är huuungrig!


tjockisponny och jag.

Nu har J och M vart här med deras moppar och jag har fixat lite på mitt rum.. nu ska jag byta om och ta moppen bort till stallet. Håll tummarna åt mig för jag har ingen bensin, men det ska nog gå att bara köra 1km iallafall. ;)

hörs efter halv nio någongång! =)


eliot ox

Jag minns för ett tag sedan, eller i april eller var det var så var det flera stycken som frågade om Eliot var min häst. Det kommer fortfarande sådana frågor, och svaret är ja! Än sålänge så äger jag inte honom helt men på onsdag går fodervärdskontraktet ut då jag haft honom ett år och då blir han bara minmin!



finns det något att göra på landet?

Hemma!

Snart ska Jimmy och Max komma hit och jag ska ge dom pengar som jag är skyldig J. Sen får vi se vad som händer eftersom jag ska till stallet vid ungefär halv fem senare. =)

UNDERBARA PONNY!

3 augusti

Godmorgon! :D Eller eftermiddag? iallafall..

Jag och Daniel blev väckta av hans morsa vid halv tolv, trötta som fan som vi var så låg vi iallafall kvar tills vi var tvungna att gå upp och äta frukost. Annars har vi bara tråkat.. jag har duschat också. Snart ska Daniel och hans mamma iväg till stan och jag ska åka hem med bussen. Vet inte vad jag ska göra hemma men det märker vi! Är så förbannat trött så jag håller på att dö eftersom vi var uppe till fem och kollade på film så.. så jag kommer antagligen somna när jag kommer hem eller någonting, haha.

Hörs sen!

Denna bilden är då inte ifrån idag, men jag var nydushad då iaf =)

natti bloggen

Nu ska jag och Daniel snart sova, eller vi ska typ inte sova förens senare, men jag säger iallafall godnatt till bloggen nu. Puss och hörs imorgon!


svar på tal !

svar till dig;
jag rider visst min häst. Och jag tar hand om honom, så du kan köra upp något och låta mig vara, =) hoppas du har det bra i det landet du ska flytta till, jag kommer inte sakna dig!

Är hemma hos Daniel nu, han var så gullig och mötte mig vid juneporten, fast det blev lite skevt eftersom att vi missuppfattade varandra om vart vi var osv.. men haha. Men det ordnade sig, sen gick vi till Bark och sofie och gav hennes klädpåse som jag hade med mig. Sen gick vi till GH för jag skulle få en sak av ortmann men den jävlen gav mig inte det.. sen gick jag och Daniel hem till honom och nu ska vi äta. hörs!

nu drar jag till stan igen!

Kontraktet skrivs på på onsdag och då blir Eliot bara minminmin! =) Kan inte vara lyckligare just nu, eller jo det kan jag! Ska snart ta bussen hem till Daniel och sova över hos honom, hihi. :D

Hur har eran dag vart idag? Min har varit slapp och skön. Såna dagar behövs verkligen ibland, speciellt när man lever i en stressig värld som jag gör oftast, haha.

LYCKLIG OCH CRAZY!

nu..

..kom Eliots ägare, så nu ska vi antagligen till stallet och sen blir det att snacka om kontrakt osv.. hoppas!

hörs lite senare, puss.

skriver av mig..

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. men nu är det såhär att jag inte förstår någonting längre. Du förstår inte och jag förstår ännu mindre. När jag försökte snacka med dig så sa du att jag inte skulle störa, och när du vill snacka med mig så har du ingenting att säga. Jag minns inte vad som hände när vi ringde, jag lovar, jag svär. Jag ångrar allting men jag vet att jag varit en idiot. Jag vet att du aldrig kommer förlåta mig och jag kommer aldrig klara av att leva med att veta om det. Jag vill att allt ska bli som förut, då det var du och jag. Bara du och jag. Men så kommer det antagligen aldrig att bli, för jag har sabbat allting, som jag alltid brukar göra. Förlåt för att jag skriver här, men detta kommer att bli för långt för att skriva på sms och jag vågar inte ringa eftersom jag tror att du kommer klicka mig. Jag är en feg idiot, det är precis exakt vad jag är. Du har sagt så mycket till mig och många andra har sagt mycket om dig, jag vet inte vad jag ska tro längre, om dig, om oss, om allting. Fast jag vet att du nog är mer chockad än jag, och att du är mer förvirrad än jag. Jag vet inte vad jag ska lyssna på och vad jag ska skita i. Allting är helt fucked up just nu. Allting i mitt huvud snurrar och det enda jag tänker på är vad du gör just nu, jag vill bara ta upp min mobil och ringa och skrika till dig FÖRLÅT. Men jag vågar inte. Minns du innan, den 10mars. Allting var perfekt. Minns du rixfm? Minns du DH? Minns du att vi kunde skratta åt allt, gråta åt allt tillsammans. Jag kunde säga allting till dig och du kunde förstå, du förstod alltid. Ibland behövde jag inte ens förklara, du förstod ändå. Jag kunde smsa dig, ringa dig eller komma hem till dig och du förstod direkt om det var någonting som var fel, du kunde alltid göra mig glad igen också. Du behövde bara le och säga, allt kommer ordna sig. Och vet du? jag trodde dig alltid då. Om någon annan hade sagt så, så hade jag bara pekat finger och sagt att, det kommer det inte alls! För du var den enda jag trodde på när du sa så. Du var den jag alltid litade på, du var den som aldrig snackade skit eller som vände ryggen bort. Du var den som alltid fanns där och som alltid lyssnade. Men nu är allt borta och kommer aldrig igen, jag vet inte vad du vill längre, för innan när jag försökte skriva till dig så sa du bara att du inte ville snacka om det nu eftersom du var me kompisar. Jag vet inte vad jag ska göra? Vad vill du att jag ska göra? Jag har verkligen betett mig som ett as, jag borde egentligen låsas in och aldrig mer höra av mig till folk. Speciellt inte till dig, för du skulle klara dig så mycket bättre utan mig. Du har dina kompisar och jag har mina kompisar och det kanske är bäst så? Du vill inte umgås med dom jag umgås med och jag känner knappt dom du umgås med. Ditt intresse är att hänga på ställen där jag inte ens vill sätta min fot, och du vill aldrig följa med mig dit där jag brukar vara. Minns du på juneporten? Vad kommer hända nu när jag ska in till polisen, vi skulle ju snacka om det.. Vad vi skulle säga för att slippa rättegång, men det kommer fucka sig nu precis som allt annat. Jag ville aldrig att det skulle bli såhär, men du kanske tror det. Du kanske inte känner den riktiga thess som faktiskt kan vara snäll och elak samtidigt. Jag vill egentligen inte vara elak mot dig, men jag kan inte hjälpa det. Jag är för klen, jag lyssnar på vad andra säger. Det är egentligen helt fel men jag kan inte hjälpa det. Jag vet att folk kommer hata mig för att jag skriver detta men det skiter jag fullständigt i, för det enda jag vill just nu är att du ska vara här så att vi kan prata, att jag kan kolla dig i ögonen och säga sanningen. Sanningen om hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag egentligen älskar dig. Du kommer alltid betyda fruktansvärt mycket för mig. Kommer du ihåg när jag var i italien och vi smsade hela tiden? Vet du hur förbannad jag blev på min räkning som översteg 700 för att vi smsade så mycket.. minns du vad vi sa då? Att så fort jag kommer hem så ska vi träffas och ha lika roligt som vi hade innan, men det blev inte så. Minns du "vi två föralltid, vad som än händer? Vad hände med det..? Varför, varför ska allt vara så orättvist, varför ska vissa vara snälla och underbara precis som du och vissa hemska och elaka som jag? Varför ska vissa personer äns födas och vissa dö? Om jag skulle kunna ändra nått i mitt liv just nu så skulle det vara allt jag sagt till dig, som vart elakt. Allt jag sagt är egentligen inte sant, det vet du innerst inne. Egentligen vill du inte inse att jag verkligen sagt så som jag gjort. Men jag kan inte förstå det själv, det jag sagt är fruktansvärda saker och jag kan inte göra någonting för att få det osagt. Men om du läser detta så ska du veta att det enda jag vill är att du ska veta att jag önskar av allt i hela jävla världen att du ska förstå att jag verkligen ångrar mig. Hur ska det bli i skolan nu då? Ska vi bara glo irriterat på varandra och viska elaka saker bakom ryggen? nej, för du är inte sån, det vet jag. Du skulle aldrig kunna säga något elakt om någon som du verkligen inte hatar. Men vad vet jag, du kanske hatar mig nu..?

jag vill bara säga förlåt..



nu drar jag till stan!

För att träffa Ortmann, Daniel, Salle och Simon tror jag dom heter... måste vara hemma innan sju iallafall, då kommer Eliots ägare! Puss.


2 augusti

Hejsan!

Om "uppdatera bloggen" hade funnits med som ämne i skolan så hade jag nog fått IG alltså...

Iallafall. I förrgår så åkte jag till stan med Sofie, vi gick till *hemligt ställe* men det var stängt.. sen åkte vi till a6 och där träffade vi Dudas och Daniel, men bara en liten stund. Jag hittade ett par jeans på bikbok som jag köpte, (sofie köpte likadana, hehe) sen åkte vi till stan och träffade Daniel och sedan åkte vi till huskvarna där det var fullt med folk, haha. Det var både roligt och inte kul, som när alla skrek att snuten skulle komma och alla bara sprang iväg. Sen åkte jag, Sofie och Daniel hem till mig och så somnade vi rätt snabbt. Igår så vaknade vi vid ett tiden, åt frukost och sedan åkte vi tre till stallet och jag red min älsklingsponny. Sen åkte vi hem till mig igen och jag duschade, sen åkte vi tre till stan. Väl där så åkte jag och Sofie till hennes pojkvän Bark och sen köpte vi mat på en pizzeria. Sen gick jag och Sofie hem till Daniel, sen var vi så himla trötta på att vara inne så då gick vi och mötte Ortmann, Marcus och någon mer. Sen ringde Johnny och Jimmy och då gick jag och Sofie till juneporten och hälsade på en stund hos dom. Sen tog vi bussen hem till Ortmann och åt glass, sen följde Daniel mig och Sofie till bussen, och sen åkte vi hem till mig och sov. Imorse så skulle vi gå upp tidigt och fixa, men Sofie stängde av larmet så vi sov till halv ett iallafall, haha. =) Jag har nyss duschat och Sofie har åkt hem. Jag vet inte riktigt vad som händer idag, Eliots ägare ska iallafall komma lite senare och hälsa på honom och så ska vi snacka om kontrakt osv..

Jeansen jag köpte, 499:- på Bikbok.

RSS 2.0