hej bloggen.

dsc06597 (MMS)

hej bloggen. jag är ledsen att jag inte bloggat så bra de senaste dagarna.. men nu har jag NO och mina brudar är galna. jag lovar att skriva om mina dagar och varför jag "tatt bloggledigt" hemma hos sita sen. PUSS


fullt ös i stan! firar hvs sm guld! wieee!

dsc06594 (MMS)

fullt ös i stan! firar hvs sm guld! wieee! skriver senare när jag kommer hem. puss!


pratar med bby

Ligger i sängen och pratar med bästavän. Det är verkligen inte lätt just nu.. Men det ordnar nog sig får man hoppas. Gjorde iallafall några mackor som jag proppade i mig innan för att jag hade tråkigt, innan det fick jag diska för våran diskmaskin är sönder..

Nu ska jag iallafall stänga av datorn och prata med bby tills hon fått ur sig allt.. PUSS o godnatt


inne igen!

Helt underbart ute ju! Fast nu när solen börjar gå ner så är det lite småkyligt.. typ som en sommarkväll. Låg iallafall och lyssnade på musik på en filt, skit mysigt! Sen vart det middag så åt jag lite och sen gick jag upp till min kära dator igen.





Visst ser det härligt ut..?!

nu blir det..

Nu tar jag på mig shorts, linne hade jag visserligen på mig men iallafall! och solbrillorna och sätter mig på en filt i trädgården ett tag i det sköna vädret innan det blir för kallt..!

Känns som att bo i en väldigt stor sommarstuga, haha.. typ samma känsla.

sita och jag ute i solen maj 2009

blekfis jag var då, hehe

dagens inköp!

Skrev ju i mobilbloggen att jag skulle köpa en ny kalender för den andra var för liten och sliten.. Well, jag gick på lunchrasten och kollade i olika affärer som finns i huskvarna, ingen hade något.. Allt var slut..! Jag tänkte bara, vafaaan.. men så gick jag in på willys. Hittade EN ENDA kalender, och det var halva priset på den. Den sista dom hade på lagret..! Så nu jävlar får jag plats med allt jag gör om dagarna, hehe..



Moi and my lovely calender.
69:- på willys. =)

dagens outfit

mina sneakers
de nya jeansen
svart baslinne
och min älskade addiaströja



och så skinnjackan och solbrillorna på det, mums!

alltså seriöst..

vissa av er kanske skrattar åt denna video, men jag typ spyr..



ändå på ett sett en bra video, han står ju iaf för hur han ser ut...


hemma igen!

Hejsan bloggen!

Nu är jag hemma..! Jag kom till skolan lite sent idag igen.. mitt alarm ringde inte som det skulle. Så jag missade musikprovet, men pratade med läraren så jag ska göra det samma tid och plats nästa tisdag! Det är ju mitt egna val om jag vill göra det eller inte, men jag vill helst få godkänt i musik eftersom att jag hade IG i höstas.. pga det provet. Så det ska jag göra nästa vecka iallafall. Sen hade jag spanska, lunch, idrott och NO. Skit soft dag faktiskt! Och solen sprack upp sen så det blev jättevarmt när jag slutade 15.15, skitskönt det med!

Iallafall, när jag slutade så tog jag bussen till jönköping och mötte upp min pojkvän snabbt bara, skulle fixa en sak. Sen skulle han iväg till A6 så jag tog bussen hem. Det var riktigt länge sedan jag var hemma såhär tidigt en vardag, faktiskt. Riktigt skönt! Och så är det UNDERBART väder ute så jag ska snart ta och gå ut och lägga mig på en filt i solen, mysigt och härligt! =)

moi imorse

sorry att jag inte skrev innan när jag var...

dsc06591 (MMS)

sorry att jag inte skrev innan när jag var hemma. men jag är iaf i skolan nu och har spanska, snart har jag lunch och då ska jag gå och köpa en ny kalender eftersom att den andra är för liten och sliten. har så mycket för mig på dagarna ni vet så jag får inte plats med allt i min lilla skit. ;) hörs senare iaf, puss!


godnatt bloggen!

Är trött som faaan, och har suttit och pluggat in cplåtar i huvudet nu så nu går det bara runt en massa 60-tals musik i hjärnan på mig.. usch. kommer aldrig kunna somna.. ELLER så kommer jag somna direkt. 1. jag är pisstrött och kommer dö snart känner jag. 2. min hjärna är överbelastad av skitmusik så den stänger av sig snart och då somnar jag! Smart va? =D

JAG ÄLSKAR DIG <3


GODNATT OCH HÖRS IMORGON! ♥

hemlisen ni skulle få veta!

Hade nästan glömt bort att ni skulle få veta en hemlighet också när jag kom hem.. haha! Skrev ju det i mobilbloggen. ;)

Nu är det såhär att jag blev bjuden av Hannah till en plåtning i göteborg, gratis! Kommer antagligen dra med mig Sita dit också, eftersom att hon älskar att följa med mig bort ifrån jkpg..! Så ska jag sminkas, plåtas osv! =) Dock vet jag faktiskt inte mer än så faktiskt.. Ingen aning om NÄR eller VAR detta ska ske, bara att det ligger i Göteborg. Så ni får antagligen veta mera så fort jag fått mer information..!



Men visst låter det spännande? ;)

detta gör jag just nu...

Sitter och pluggar in musik.. Piss dålig musik också. Inte alls min musiksmak, inte någonstans. USCH. Men ändå fett chill sett att plugga på! =D sitter vid msn och snackar med Nisse just nu, han är med min pojkvän och han ligger och sover, sömntutan. Så vi sitter och driver med André, stackarn! ;) Sen sitter jag och bloggar, läser bloggar osv.. sånt jag brukar göra vid datorn! Samtidigt som jag pluggar in musikprovet som jag ska ha imorgon..! Såhär borde man alltid kunna plugga, mycket roligare så..!

blää...

dagens shopping!

Jeans 399:-

baslinnen 69.50:- / styck


(ps, ja jag vet att jag inte har världens smalaste ben, men jag gillar dom ändå.
Sen är skorna ifrån Nelly.com)

hemma igen!

hej bloggen! Fyfaaan vad trött jag är... Men det blir nog bättre med en god natts sömn inatt isåfall.

Iallafall! Som jag skrev i mobilblogginlägget så åkte jag in till jönköping och mötte upp pojkvännen och så shoppade vi lite. Eller vi och vi, det var bara jag. Typiskt tjejer ni vet! ;) Drar in ens killar in på tjejaffärer, luktar parfym, bara kläder/smink och tjejmusik på i högtalarna... underbart! Haha! Tror nog varenda pojkvän här i världen har fått vara med om den känslan. Köpte iallafall lite som ni ska få se snart! =D

bby och jag idag på NOn

hej bloggen!

dsc06590 (MMS)

hej bloggen! förlåt för riktig dålig uppdatering.. igår kollade jag och andré klart på heja björn, åt grillat, kollade på skräckfilm och somnade sen. imorse vaknade vi lite sent så missade första bussen, andra missade vi också för att hans klocka på mobilen gick fel så vi missa bussen med två min.. kom iallafall till skolan kl tio och hade matte, engelska, lunch, idrott, svenska och NO. slutade för tjugo min sen och sitter just nu så bussen mot jönköping för att träffa andré och shoppa lite! blir sen att jag drar hem för att jag måste verkligen plugga på ett musikprov jag ska ha imon. sen måste jag sova eftersom att jag verkligen är dötrött idag.. men vi hörs senare när jag kommit hem, eller om jag mobilbloggar igen innan det. (ps, har en hemlighet som jag ska avslöja då också, ;)) PUSS.


hemma i öl-staden

Hej igen!

Sådär, nu är jag hemma igen typ.. haha. Drog till stan med bussen med Sita. Men hon skulle hem eftersom att hon inte pallade dra till jönköping eftersom olika andledningar. ;) Så jag mötte upp André själv och så tänkte jag dra med honom på stan men det var ju fan stängt, buhu. Så jag slösade upp mina pengar på donken istället, helt onödigt eftersom att jag inte ens orkade äta upp min jävla stora chokladmuffins.. Jaja! Sen tog vi bussen hem till mig. Kom alldeles precis hem och sitter just nu vid datorn och pojken min snackar i tele med sin kompis om någon bög som dom träffade på ullared, andré hade träffat honom på june.. dom låter verkligen upphetsade också. Mums. Haha!

bara för att joppi och andré gillar den där  bögen så får joppi stå för bilden.. haha han håller dock för ansiktet. =)

nu drar vi mot staden

Nu har jag duschat, ätit och fixat mig snabbt. Jag har glömt min plattång hemma hos Sita så jag får gå i lockigt hår idag och imorgon.. men det är visserligen bra för att håret inte ska slitas. =) Jag trivs lika bra i platt som i lockigt nuförtiden ändå..!

Men nu ska vi iallafall dra med bussen. Sita ska hem och jag ska möta min pojkvän i stan. Får se vad vi hittar på, eller om vi ska hem till mig.. beror på mina föräldrar. Men jaja!

Mobilbloggar kanske senare, beror på om jag kommer hem snabbt eller inte.. Puss!



Sita BÄSTAVÄN och jag i fredags!


godmorgon..

Godmorgon! Eftermiddag..?

Gissa vad..? vi vaknade alldeles nyss.. haha! Vi låg uppe och kollade på tv/film ända till halv fyra och då var vi en aningen trötta kan jag lova.. sen vaknade iallafall jag kl 10 av att mina lillebröder plus deras kompisar höll på och hade dagis här hemma så jag blev förbannad och stod och skrek som idioter på dom. Sen vart dom tysta och så somnade jag om. Blev väckt av Sita nu lite efter halv två och då blev det lite bråttom.. Ska in till stan med 15.27 bussen så jag borde hoppa in i duschen nu. Så vi hörs efter det..! PUSS.


update - filmmys

Hej igen!

Känner att de senaste inläggen inte riktigt vart särskilt seriösa. Så jag tänkte bara skriva en liten uppdatering innan vi går och lägger oss, även fast det inte är riktigt än.. Men jag kommer antagligen inte orka blogga sen så därför skriver jag nu istället.

Har iallafall bara myst med bästavän. Käkat chips, ätit pizza, snackat och kollat på "Wipe-out", "AFV", "Blåst", "Mr Bean" och nu kollar vi på någon film som går på 5an. Den är faktiskt bra, och rolig som fan. Jag snackade med Sofie innan på msn och då blev jag riktigt orolig, men det gick över innan.. Ringde också min pojkvän för att se så att allting var okej, han är ju på stan nu och firar att HV tog sm-guld. Har fått ett par "glada" sms ifrån Jonas också som hälsar att alla är ute i stan och firar utom jag och Sita. Men vi orkade verkligen inte dra ut ikväll och bestämde oss för att sitta hemma och bara softa. Så det är precis det vi gör! =)

Men nu ska vi kolla klart på filmen och sedan hitta på något roligt och sen blir det väl sängen om ett tag, pusspuss och höres imorgon! ♥



På june igår.


video från idag



Jag och sita sitter uppe i klätterställningen och skriker =D


mer bilder ifrån igår!

smexiga skor.. ;)


jag och bby på piren!


härligt väder!


jag och bby var galna inne på toan!





sita bby!


Moi!


vår bästa vän!


jag och bby!


Isac och sita ;)


Isac!

sm-guuuuuuuuuuuuuulllllld!

OCH HV 71 ÄR DOM BÄSTA HEJJA HEJJA HEJJA HV!!!!!!!!! OCH NU HAR VI RÖJJAT RUNT I ÖLMSTAD OCH VI HAR DANSAT, SJUNGIT OCH SPRUNGIT UTAN BYXOR INFÖR HEEEEEEELA ÖLMSTAD, (DET ÄR JU SÅ STORT) VI HAR RINGT VÅRA POJKAR OCH SKRIKIT, VI HAR DRIVIT MED FOLK OCH LALLALA VI ÄR BÄSSTTTTTTTT







Vi är glada och galna! ;)

jag och bby just nu


NU ÄR DET SUDDEN OCH VI MÅSTE TAGGA OCH VARA BEREDDA ATT HOPPA OCH SKRIKA SÅ PUSS SÅLÄNGE!!!!!!!

Ser vi inte lite pojkaktiga ut btw..? ;)

helt inne i matchen..!

Hej igen!

Detta går ju bra/dåligt.. men nu är det iallafall snart sudden och då blir det FAAAAN mål nu alltså HV! Då blir det att härja runt i "roliga" ölmstad.. ;) haha! Nej men det är fan fint här, ser somrigt ut.. mums..

Förresten så åt jag och Sita hamburgare innan, som jag lagade! =D Kanske borde bli hemmafru trots allt..?

mums..


sita bby!


moi! med min rosa keps jag köpte på en marknad.. och pojkväns tröja <3

nu blir det hockey!

kommer skrika och vara galen nu ett tag framöver! SÅ VI HÖRS EFTER MATCHEN OCH HV VINNER JU SÅÅÅÅÅKLAAAAAARRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!

PUSS.

några bilder ifrån igår!

stump martin och jag :) (yes, jag var helt ofixad i skolan)


Jag när jag fixat mig hemma hos bby


haha, jag på june


bby och jag på june


bby !


jag är galen

mitt liv leker, skiter i vad du säger!


Om livet är en fest, så dansar vi på bordet och döden blir en lång jävla bakfylla!

nu är jag hemma i ölmstad..!

Hejsan!

Ber om ursäkt för dålug uppdatering igår och idag..

Åkte hem till Sita efter skolan och hade tänkt uppdatera där men hennes dator var på flykt så jag kunde inte. Sen tänkte jag inte på att mobilblogga heller.. Vi fixade oss snabbt och stack till stan och mötte upp André och Isac som skulle till krogen. Så medans jag och Sita väntade på dom så chillade vi på piren och june. Sen vid ungefär halv tio så blev dom klara och då tog vi bilen hem till kära bymarken och så chillade vi där och sen somnade jag först av alla för jag var skittrött, haha! Sen vaknade vi vid 8-9 imorse och åt frukost osv. Sen skulle the grabz dra till torpa och checka in hockey matchen så jag och bby stack hem till mig och ska ha Ladies "grabz" night! ;) Mjukskläder, keps, ofixade, käka chips, dricka cola och kolla på hockeyn! Ska rapa och fisa också, det är ju bara ett måste..! ;)


nu har vi kemi! och vi är skitsnygga ;)

dsc06587 (MMS)

nu har vi kemi! och vi är skitsnygga ;) eller vad tycker ni? haha!


hard hard work work!

Sitter nu i datasalen igen och har Engelska som jag skrev innan. Jag jobbar med Miley cyrus som jag gjorde förra engelskan också. Det är ju en uppsats som ska vara inlämnad nästa fredag. Jag är faktiskt nästan klar.. Därför har jag tid att blogga. ;) Fast det hade jag nog gjort ändå, hehe.. BUSIG!



Grr!


i datasalen

Hejsan!

Kom till skolan ungefär vid halv nio. Kollade mitt bankkort om jag fått pengar, och yey! DET HADE JAG! Nu är jag inte fattig längre, hihi. Sen gick jag till skolan och köpte mig en baugette och dricka som frukost, satt och pluggade lite och när jag kände mig färdig så gick jag upp och gjorde SO provet. Som gick skitbra! Skönt att ha det ur vägen..! Sen gick jag och mötte upp Mikka och Sita och så gick vi till mattelektion tillsammans. Så vi sitter nu i datasalen och spelar chefren, som jag spelade varje mattelektion på behandlingshemmet, så jag är kung på det! ;)

Efter denna lektionen har vi engelska och sedan lunch. Skriver senare, eftersom att vi ska sitta i datasalen på engelskan också. Puss sålänge!


godmorgon!

Godmorgon på er!

Imorse var jag inte så särskilt trött faktiskt..? Skit skönt! Gick upp vid 6.45 och duschade. Nu har jag klätt på mig och fönat håret, dock hann jag inte sminka mig eller platta håret, men det är ju ändå skitsamma. Det är sol ute så det är bara att dölja fejan med ett par stora solglasögon! Sådär, där var det "problemet" löst.

Men nu måste jag rusa till bussen eftersom att jag ska ha SO omprov nu på morgonen, på min sovmorgon....

Hörs senare!

lycklig och glad!

*Wieehooo!* Jag är lycklig. Eller det har jag väl vart ett tag, men det känns väldigt mycket just nu..! Jag har en underbar pojkvän, VERKLIGEN! Pratat i tele med honom nu under kvällen, från ungefär kl 21 till alldeles nyligen då vi la på för stackarn ska ha nationella hela dagen imorgon, så är det när man ska ta studenten! ;) han är bäzt iallafall ♥

Sen snackar jag med bästavän på sms just nu och hon är underbar, men det visste ni väl kanske redan? ;) Sen så hoppas jag att du vet att jag alltid finns där för dig, vad som än händer Sita! ♥

Och nu ska jag sova. =D glad och lycklig. Thihi. GODNATT ♥♥

Min, Mikkas och Sitas hand idag! =)

dresscode

allt köptes in igår

home again!

Sådär!

Herregud säger jag bara..! Vilken dag. Eller den har väl vart rätt okej ändå.. Började ju med att jag var supertrött imorse eftersom 1. jag somnade sent. 2. jag vet inte vad det var, men jag kände mig som en bomb igår som exploderade av en massa olika känslor, och då brukar jag bli extremt på allt och vill bara sova bort allt. Ville verkligen sjukskriva mig idag alltså, men samtidigt visste jag att jag hade en viktig dag framför mig och att jag inte kunde "smita" ifrån det.. Så jag tog mig upp 6.40 och gjorde mig iordning skitsnabbt. Åt frukost och åkte med Magnus till skolan. Det var meningen att jag skulle ha ett SOprov på morgonen men det fick jag skippa och göra imorgon istället! Skönt som fan eftersom att jag inte hade någon som helst lust med det imorse.. Iallafall, så jag började dagen med att ha ett extrem jobbigt nationellt matteprov. Det sista iallafall! Skönt att ha fått det gjort. Men det gick dock skitbra, men det var skitjobbigt och jag behövde tänka som fan. Sen hade jag spanska, lunch, SO och sist bild då jag nästan blev klar med min uppgift! Ni vet bilderna jag la upp här på bloggen för en månad sen ungefär, eller det var kanske ÄNNU längre sen? jaja! Sen åkte jag och Sita till stan och checkade på klänningar osv till sommarn! Sen mötte vi upp André som kom till stan. Så gick vi till Mackmakeriet och så bjöd min sötnos på en kyckling baugette till hungerbarnet moi, haha! Sen gick vi till june och luffade där. Fan vad tråkigt det var! Dock roade jag och sita oss genom att sjunga, dansa som galningar och spela hög musik. Pratade en massa fest minnen osv. Men då kände jag att André blev tyst och så blev jag tyst och jävlar vad allt kändes konstigt och jobbigt.. Iallafall, André åkte hem för han ville se hockeyn och jag och sita åkte hem till varsitt.

Bytte om till mjukiskläder och ligger i sängen med datorn i knät och vet inte vad jag ska göra.. Måste plugga inför SOprovet imorgon, måste duscha för jag VET att jag inte kommer orka göra det imorgon, måste bära upp tvätten och lägga in den i garderoben.. gaah får damp.


hej! förlåt för dålig uppdatering

dsc06585 (MMS)

hej! förlåt för dålig uppdatering idag igen.. men jag har haft fullt upp. men nu sitter jag iaf på bussen och är hemma om ungefär tio min. bloggar då, puss!


gaaaaah!!

Godmorgon! Är hur jävla trött som helst känner jag..

men jag kom upp iallafall, dock 20min senare. så jag har EN ANINGEN BRÅTTOM TILL BUSSEN NU! Men jag mobilbloggar under dagen, puss på er!

känslosam och trött

Jag lyssnar på deppmusik. Vet inte varför, men jag känner för det. Jag saknar min pojkvän trots att han sov här inatt och jag träffade honom imorse. Jag saknar min bästavän fast jag har vart med henne hela eftermiddagen och träffade henne för tre timmar sedan. Jag är trött och måste sova nu känner jag. Annars blir det bara att jag börjar gråta fast jag inte har en aning om varför, hatar verkligen att vara trött! Man orkar fan ingenting då.

Imorgon går mitt alarm igång kl 6.20. Jag börjar 8.00 med SO omprov. Sen har jag nationella matteprov igen, surt som fan. Men det är sånt man måste stå ut med!

jag i provrummet idag


GODNATT och hörs imorgon! PUSS

bästavän och jag.

10/3-09


15/4-09


31/5-09


12/6-09


13/7-09


29/8-09


7/9-09


23/10-09


11/11-09


4/12-09


sen togs jag bort ifrån dig ett tag..

10/3-10 VI FIRADE ETT ÅR <3


10/4-10


Vi har bilder ifrån alla månader förutom janari/februari -10.. men det kan inte hjälpas tyvärr.
Jag älskar dig bästavän, föralltid!


gap och skrik..

Ja, så är det hemma hos mig just nu. Kan ni gissa vad dom gör här hemma eller..?! Kollar på HV71 och DIF på kanal 5. Jag kan ju säga att jag hejjar på HV71, självklart eftersom att jag bor i jönköping kanske.. men sånt freak är jag dock inte att jag sitter och skriker! Eller jo, nu ljög jag. Jag skrek faktiskt JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA innan när dom gjorde mål. Men det var dock bara för spänningens skull och för att de andra gjorde det.. Jag har bara gått på två hemma matcher faktiskt. Båda gångerna med en god öl innan och efter, mums! Det hör till hockey, annars kan det kvitta..

Iallafall, det stod 2-2 när jag lämnade TV rummet för jag orkade inte kolla mer, blir ju trött i huvudet av allt skrikande ju! Så jag gick upp till mitt kära, tysta rum och satte mig vid datorn like always..




dagens shopping!

sneakers strl 37 från Dinsko 349:-


solglasögon H&M 49,50:-
tights 2-pack Ginatricot 59:-


jeans H&M (köpte dom mest för dom var snygga och billiga..) 100:-


två t-shirtar Ginatricot, båda på rea så fick båda för 98:-
den vänstra är strl M och den högra är strl XL så det blir snyggt med leggins till då det är långa och stora!

baslinne H&M 49:-



Nu måste jag springa ner och äta för dom har kommit upp och sagt till mig två ggr, ooops.

hemma efter en dag på stan!

Hej igen!

Jag åkte som sagt till stan, men jag var tvungen att först åka hem till latisen Sita eftersom att hon inte fixat klart sig. Så jag tog bussen hem till henne och satt och läste Frida tidningar medans hon fixade sig osv. Sen drog vi till stan så vi var där ungefär halv fem! Då shoppade vi en massa. Bilder på allt kommer. Kan säga att jag är lika fattig nu igen som jag var igår! ;) haha! Sen åt vi lite på donken, gick till june och chillade. Sen tog vi bussen hem till varsitt! =) Så nu ska jag snart gå ner och äta kyckling och ris. MUMS. Känner mig som en fet matvrak..

Men ni ska få se bilder innan jag äter!


jag i provrummet idag!

vi ser det snöar, vi ser det snöar.

dsc06583 (MMS)

vi ser det snöar, vi ser det snöar. det var väl tråkigt hurra!


nu drar jag...!

Åker till jönköping och möter upp sita och så blir det SHOOOOOOOOOPPPPING!

mobilbloggar senare, puss.

dresscode/facelook

sminkad like always och plattat hår today


jeans Ginatricot
vitt linne H&M
t-shirt vet inte (gammal)
jacka stadium
armband blandat
halsband minns inte
skor Dinsko

jag just nu..!

Har precis tatt en snabbdusch och klätt på mig dagens kläder. Börjat fixa mig långsamt och sitter just nu med hårfönen i högsta hug!! Idag blir det storshopping med bästavän i stan! =D


lite av min shoppinglista!

1.

2.

3.

4.


Hur ska jag ha råd med detta egentligen..? ojojoj

godmorgon!

Godmorgon på er!

Sorry för att jag inte uppdaterade mer igår.. men kände att jag behövde få vara med min pojkvän lite. Han blir bara så tjurig när jag sitter vid datorn hela tiden. :P But I don't blame him. Det är ju rättså osocialt och sitta vid datorn när man är med varandra.. eller hur? Men lite uppdatering fick ni ju iallafall..

Iallafall så kollade vi nästan klart på "heja björn" igår! Har bara två avsnitt kvar, men det blev så segt o bara ligga och glo på det hela kvällen så vi stängde av när det var två avsnitt kvar.. Imorse vaknade vi av mitt alarm kl 6.45 eftersom att min stackare till pojkvän skulle till skolan! ;) Och han var jätteseg och ville inte lämna mig i sängen själv, hihi. Han kom iallafall iväg med bussen och lämnade mig själv. *snyft* Sen orkade jag inte lägga mig igen så jag åt frukost och tjötade med Pernilla fram tills nu! =) Alltid mysigt och kuligt faktiskt.

en bild från förrförra lördagen. =)

myspys vid datorn

hej igen!

Har kollat på typ tre avsnitt av den coola serien "heja björn" nu. Och jag känner mig besatt faktiskt. =') Nej inte riktigt men iallafall. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om idag heller.. tappat suget? Nejdå! Men så är det ibland vissa dagar.. tyvärr.


dagens outfit




lalala, enkelt men fint

hemma igen!

Hej igen!

Sorry för dålig uppdatering idag.. men som jag skrev så cpade min dator imorse så jag var tvungen att mobilblogga i skolan. Och så började jag 11.45 med svenska nationella. Sen hade jag feting rast och sedan hade jag nationella matte och nationella engelska. Slutade 14.10 och då luffade jag och sita runt i huskvarna en stund och sedan gick vi till vårdcentralen och så fick jag en tid om tre veckor! =) *hemlig grej, hihi*

Sen åkte jag till stan och mötte upp min pojkvän och så tog vi bussen hem till mig. Så nu ska vi kolla på "heja björn" Och jag vet att mikaela blir svartsjuk av det eftersom att hon också vill se det. =D Puss på henne tycker jag.


jag imorse

godmorgon.

dsc06581 (MMS)

godmorgon. eller eftermiddag kanske man ska säga.. jag gick upp kl halv tio och duschade. hängde upp tvätten som jag egentligen skulle hängt upp igår, hihi. sen fixade jag mig snabbt, åt frukost och sånt med. skulle bloggat ifrån datorn egentligen när jag vaknat men den dampade lite som den alltid gör. typiskt faktiskt.. jag började iaf 11.45 med svenska nationella och nu har jag matte nationella. hörs senare puss!


baby we can do it..!

Nu är jag så trött att jag sitter och blundar. Fattar inte varför jag inte bara går och lägger mig?! Eller juste, nu minns jag varför jag var tvungen att vara vaken.. jag ska hänga upp tvätt. Ja, kl tolv på natten.

Iallafall, imorgon börjar jag inte skolan förens kl 11.45 så jag har en rejäl sovmorgon! Men bloggar när jag går upp, PUSS PÅ ER.


dagens shopping!

1. Midjehög kjol med dragkedja (MIN NYA ÄLSKLING!) 199:- Åhlens
2. spetsbh och matchande string med spets ifrån 129:- och 49,50:- H&M
3. två string med spets ifrån 25:- (halva priset) och 25:- (halva priset) H&M
4. Linne 79:- BikBok


svar på tal!



OTTILIA om blev taggad på facebook:
är det inte din biologiska mamma? o: hsr suttit och studerat bilden nu ett tag och... jo!, ni är sjukt lika! Mor-och-dotter lika.

Svar;
Nej vi har inga blodsband överhuvudtaget, jag bor ju i fosterfamilj. Dock blir jag ändå glad när folk säger att vi är lika, så tack! =)


min dag i bilder

mina brudar är rent av galna!


smeex! och min feta röv dåva


pluggisar


jag med dåva


så jävla underbart fint väder!


pluggis!


vet inte vad jag gör faktiskt, och visste inte ens om att mikaela den pluggisen tatt bilden.


maaaaat på A6

dagens outfit

enkelt men fint
jeansshorts klippt själv
ballerina skor
tights
t-shirt
skinnjacka
(och typ, tänk bort mitt ansikte... och mikaela som sitter bakom :D)

hemma ifrån stan!

Hejsan sötnosar!

Nu är jag hemma igen..! Trött faktiskt. Och lite ont i huvudet.. men det är sånt som går över snabbt. Hade iallafall skola like always och sen drog jag, mikaela och sita till stan och shoppade lite. =) Sen fick jag skjuts hem, så jag sitter och tjatar på min pojkvän lite. Ska snart äta wook med, nice! =)

Bilder från dagen/shoppingen kommer snart. PUSS

slutade skolan 15.20

dsc06580 (MMS)

slutade skolan 15.20 och då drog jag och mina brudar till a6 och shoppar loss! ni får se bild på alltihop senare ikväll. puss


blev taggad på facebook



Av min egna fostermamma. ;) Detta var på kalaset i fredags, fin bild faktiskt!
GRATTIS PERNILLA PÅ 40ÅRSDAGEN IGEN! (i efterskott) <3


datasalen i skolan

Hej igen!

Var helt död imorse, så jag gick inte upp förens 7.20 och bussen gick 7.52.. Så jag gick bara upp, klädde på mig, packade det jag skulle ha med mig till skolan och sminkade mig jättesnabbt, satte bara upp håret i en knut. Stack till bussen och kom till skolan ungefär 5min försent, men ändå. Hade syslöjd då jag blev helt klar med min munktröja som jag fick ta med mig hem! =) Sen hade jag matte då vi repeterade för nationella proven vi ska ha imorgon igen.. Sen nu har jag engelska då jag ska leta fakta och stödord om Miley Cyrus.

Efter detta har jag lunch och sen idrott då jag ska byta kläder och skor (har mjukisbyxor på mig nu.. kan jag ju inte gå runt med i stan sen?!)

SKRIVER SEN, PUSS.
(läraren har damp)


Miley är väldigt vacker! =)

godmorgon världen!

Hejsan!

Jag har lite bråttom kan man säga, jag sitter nästan osminkad och bussen går om 5 MINUTER! Hihihi. Men jag lovar att jag mobilbloggar under dagen. Puss!

såhär ser jag ut idag

godnatt

Som jag skrev innan så har jag inte känt någon sörre lust att blogga idag. Trots det så har det kommit upp några få inlägg! =) Duktigt av mig faktiskt.

Men nu ska jag faktiskt prata ut med bästavän i telefon eftersom det är endel vi måste prata ut om.. men vi hörs iallafall som vanligt imorgon! PUSS

sitaandersson YY

10/3-09 var första gången du och jag var på fritiden. Dock hade vi känt varann i ca ett halvvår innan det. Träffats i skolan och snackat och så. Det klickade direkt, och vi bestämde att vi skulle bli bästavänner. Mest som en kul grej tror jag.. Men det blev perfect iallafall. Vi sov över första gången vi var och snackade heela natten fram till din morsa gick upp och skulle till jobbet. Sen sov vi bort halva dagen. Minns att det var en tisdag till en onsdag. Och att vi hade studiedag på onsdagen. Fan va kul det var! Sen efter den dagen så har vi varit oskiljaktiga. Verkligen. Dock har det hänt saker mellan oss, men mellan vilka gör det inte det liksom? Men vi har tagit oss igenom det. Det är ju bara skit egentligen. Ingen skit ska få sabba mellan oss liksom. Du och jag genom allt verkligen.

Vi har sovit, ätit, spytt, vart fulla, festat, shoppat, städat, lagat mat, skolkat, bråkat, skrikit, kramats, pussats och mycket mycket mer. Vi har verkligen gjort nästan allt tillsammans. Och vi finns alltid för varandra 24/7. Litar på varandra till 110 om inte mer. Ingenting ska komma emellan oss. Ingenting.
jag älskar dig bästavän.


två bilder ifrån idag

pernilla öppnar paket och kusin hjälper till


jag och sita är lama :)

jag är inte död!

Hejsan bloggen!

Jag är inte död! Jag har bara inte orkat blogga idag riktigt, har inget direkt att skriva om. Men det blir väl så ibland? För de flesta iallafall..

Jag och Sita åt frukost hemma hos André och Isac och sen gick vi in till stan, tog bussen hem till ölmstad så vi var här vid halv två. Och då kom det gäster idag igen eftersom att Pernilla fyllde 40 i fredags. Så vi har käkat god middag och efterrätt idag igen. Börjar bli en liten vana, haha. Sen har jag och Sita bara vart uppe på mitt rum. Snackat om livet as usual och kollat på serien "heja björn".

Jag skriver lite senare, då har jag lite bilder att visa också. PUSS

jag och bby

godmorrrnn

Godmorgon era lata saker :)

hur är det med er? Med mig är det iaf finfint. Lite trött bara, men det funkar. Är hungrig också så nu ska jag klä på André mina underkläder och så ska han laga frukost, hihi.

PUSS och hörs senare. =D


bara för att jag inte har några bilder på denna datorn så får en gammal bild på sitas älskling Isac fylla ut ;)

hemma hos älskling

Hejsan alla!

Som jag skrev så drog jag och älsklingen till stan och så mötte vi upp sita på bussen och så åkte vi till stan. Egentligen var det meningen att vi skulle möta upp Isac direkt men han hade inte tid just då. Så vi mötte upp Andrés lillebror Ian och hans fjortisfriend en stund. Sen kom också sexbomben Mikka och så snackade vi lite innan hon var tvungen att dralla vidare. Sen ringde isac och bad oss komma ner till resecentrum för att han skulle plocka upp oss med bilen. Så skjutsade han hem oss till bymarken och så stack han iväg en stund.

nu bloggar jag inte mer idag, så godnatt på er sötnowzar! =)

nu drar vi till stan

Nu åker vi till stan och möter upp sitabby och kanske isac, hörs sen. puss! =)

fresch loh

Sådär! Nu har vi myst, kollat på "heja björn!" ätit lunch och så vidare och så vidare. Jag har även tatt en snabbdusch och älskling duschar nu medans jag bloggar, hihi. Ska börja fixa mig snabbt nu innan vi drar vidare till stan. Men skriver innan, puss!


godmorgon bloggen!

Hejsan sötnosar!

Hur är det denna blåsiga lördag? Haha. Med mig är det fint iallafall. Gick och la mig med älsklingen igår och kollade på en serie som handlar om en mesig kille och hans galna fru. Skitkul! Sen när vi kollat på ungefär 4 avsnitt eller något så var vi trötta. Stängde av datorn och somnade. Mysigt!

Imorse vaknade vi vid 10 tiden ungefär och då gick vi upp och åt frukost med P och M. Duktig som jag var så plockade jag fram mackor och ost dåva. Hehe.. jag tänker iallafall verkligen inte bli hemmafru. Sen gick vi ner till macken med min lillebror och köpte godis. Och nu ska vi fortsätta kolla på serien som vi började kolla på igår. Fettmys! =)

bby och jag var galna som sagt igår. =)
Hörs snart igen! PUSS

vi hade skitkul i caféterian idag!

JAG DANSAR PÅ BORDET I SKOOLAAN.



VI HAR KUUUUUL!



Nu blire film med älsklingen, hörs kanske senare, annars är det godnatt ifrån mig. PUSS (L)


update - kvällen

Nu har alla gäster åkt. Trist. Haha! Vi hade det jättemysigt! =) Skitkul faktiskt. Helt otroligt att jag var hemma en hel fredagskväll faktiskt! Duktigt tycker jag! Min kuzz johan som är lika gammal som mig hade satsat pengar på om jag skulle vara hemma eller inte men min andra mini kuzz, hehe.. Menmen, hemma var jag! Jag menar man fyller inte 40 varje år! ;) någon kväll i veckan måste man ju vara hemma. Och när man är sjuk räknas inte!

Iallafall Sita och alla kuzziner åkte vid kvart i tio ungefär sedan drog de vuxna hem alldeles nyss. Så nu är det bara familjen hemma. Eller ah, min äldsta lillebror är ute och ränner I STAN. Stora ölmstad city ni vet, inte en enda snutbil eller en enda alkoholpåverkad jävel här.. haha! Jag sitter iallafall och roar mig för snart kommer min pojkeven hit! =D snuttit.

Fullt ös! Ingen champagne ens, vad är det för 40års kalas egentligen?! Haha!


jaa, jag mår bra ser man.. kanske fick champagne iallafall?

video ifrån igår!

ja som sagt, vi var glada och galna igår! =)


min skoldag i bilder

bebbe som ville köpa en corny för 2,50


sita och jag i caféterian








Ni förstår att vi hade riktigt roligt idag i caféterian va? ;)

mer bilder ifrån igår!

Lovade ju er lite mer bilder igår ifrån igår. Så här har ni!

sita är porr!


jag också ;)


min älskling är snyggast i världen

knäppa brudar


mikaela aka spiderman


jag aka spiderwomen



min älskling på bion <3

hemma igen!

Hejsan på er!

Har visserligen vart hemma en stund eftersom att jag åkte hem tidigare än planerat.. Sita är hemma med mig och vi har precis STORSTÄDAT mitt rum. Behövdes verkligen kan jag lova! Utanpå var allt fint men såfort man röjde undan lite kom alla dammråttor som höll på att äta upp oss... Seriöst alltså. Fyfan vad groose. Men nu är det fint och städat iallafall! Nu ska jag fixa mig lite innan gästerna kommer och sedan blir det fullt ös, hehe. PUSS


jag och bby <3

hej igen!

dsc06577 (MMS)

hej igen! har slutat för ungefär en timme sedan och då tog jag och bby bussen till stan. skulle egentligen träffat älskling för att ge honom busspengar men han hade fixat det.. så jag och sita drog till stan och shoppar lite. eller inte jag eftersom att jag FORTFARANDE inte fått mina jävla pengar ifrån sika. jaja, det är ju fortfarande kul att gå runt o kolla.. hörs när jag kommer hem om ungefär två timmar eller något. puss!


nu är vi klara med proven

dsc06576 (MMS)

nu är vi klara med proven och det gick skitbra faktiskt. sen fick jag och sita ta passet i caféterian för att ingen annan i klassen pallade sitta här. så jag och sita säljer från och med nu allt ifrån mackor till droger till könshårsklippning ;) kom och kööööp!


godmorgon bloggen och läsarna!

dsc06575 (MMS)

godmorgon bloggen och läsarna! gick upp strax efter sex idag men kunde inte bloggar för internet funkade inte av någon anledning.. sen hade jag fullt upp med att hinna platta håret eftersom det stod åt alla håll och kanter eftersom att jag somnade med blött hår igår. sen firade jag en som fyllde år och åt frukost. men nu är jag iallafall i skolan och har precis sminkat mig like always i den kära skoltoaletten. börjar bli stammis där eftersom att jag aldrig orkar gå upp i tid på morgonen så jag hinner fixa klart mig hemma.. börjar skoldagen iallafall med nationella prov i matte som börjar om tjugo min. wish me luck? ;) sen tycker jag att mina brudar kan röra på röven och komma till skolan någon gång (!!!) men jag skriver efter att jag gjort klart provet som tar ca 90min. PUSS! :)


goodnighten :*

Nu är det fan bud på att sova (bara för att marre hatar att jag säger så, så var jag tvungen att skriva det nu, hihi) för jag ska upp kl sex imorgon?! Och då vill jag vara någorlunda pigg, kommer aldrig lyckas men IALLAFALL! Puss på er och hörs imorgon när jag vaknat! =) Imorgon är det en speciell dag för en viss person, kan ni gissa vem?

mongobild, haha! jag som tar kort i fönstret och typ brudarna som är bakom.

bilder från dagen.

Busiga vi var och skrev på tavlan, hihi.


bby och jag (ignorera mitt ansikte, HAHA!)


brudarna <3


bby


mina brudar och jag


jag och bby


jag älskar dig besteven


numera är både jag och mikaela muslimer! jappjapp


schteekigt, haha, outfit bilden för idag?


HAR FLER BILDER MEN DOM FÅR NI SE IMORGON, HIHI. puss

hemma efter en härlig dag!

Hejsan igen! BER OM URSÄKT FÖR DEN EXTREMT DÅLIGA UPPDATERINGEN IDAG!

Men som jag skrev i förra inlägget (mobilblogg) så vaknade jag försent imorse.. Kom iallafall till skolan i tid, fixade mig klart där och hade mentorstid, matte, engelska, spanska med muntligt prov SOM GICK SKITBRA! Tack vare att jag pluggade igår. Tack gode gud för att jag gjorde det alltså, annars hade det gått skit känner jag. Sen hade jag lunch, SO och sist bild. När jag slutade så tog jag och mina två brudar bussen till stan och gick till Mackmakeriet och köpte baugetter. Jag hade ju då inga pengar så jag fick snylta lite ifrån dom.. hihi. Sen åkte jag och hade socmöte som gick bra faktiskt och sen åkte jag och brudarna till stan och mötte upp min älskling. Vi hängde på stan ett tag, coola som vi är och gick till donken och käkade glass. Vår nu ju! Invigt med glass till och med. Sen åkte Mikaela hem och då stack jag, älskling och sitapita till filmstaden och satt där och luffade tills Sita åkte hem och jag och älskling gick upp till bion. Den var faktiskt skitbra! Rätt normal film som faktiskt speglar verkligheten lite kanske.. Värd att se säger jag bara! Tack lönnis för biljetterna! =D Sen blev jag hämtad av Magnus och så skjutsade vi hem André och hans brorsa till bymarken och så åkte jag och magnus hem.

Jag har precis duschat och känner mig inte lika trött längre, eller jo det gör jag. Haha! Har fortfarande ont i fötterna eftersom jag gick i klackar hela dagen också, ajaj. Stackars älskling som fick stå ut med mitt tjat, hihi.

TACK FÖR DAGEN ALLIHOPA! Brudarna och pojkvän. <3

fint väder hela dagen också, hihi. dock är bilden ifrån igår.

godmorgon bloggen.

dsc06574 (MMS)

godmorgon bloggen. jag gick upp lite sent imorse så jag hann inte blogga och hann inte fixa mig heller. åkte till skolan i tid iaf och sminkade mig där så det blev gjort iaf. hade mentorstid först med min lärare och sedan hade jag matte. fick två biobiljetter av en klasskompis så jag bjöd älsklingen på bio ikväll. därav bilden. någon som vet om "en galen natt" är något att se? har aldrig hört talas om den filmen så det ska bli kul att se om den är något att rekommendera. men nu ska jag återgå till min engelskalektion men jag skriver senare, puss på er och ha en bra torsdag! <3


nu är det sängen

Nu har jag pluggat klart och sitter just nu och snackar med älsklingen i telefon och ska snart gå och lägga mig, men vi hörs imorgon för då går jag till skolan. Ska upp kl 6 sååå kommer vara skittrött. Puss på det! Godnatt.


jag just nu..


med penna och papper i högsta hugg. Jag borde skaffa ett lexikon till "hur-man-pluggar" det var ju liksom ett tag sedan nu.. hehe. Har muntligt spanskaprov imorgon som jag råpluggar till, cred till mig! Måste fan fixa godkänt i spanska sista terminen nu så..

HÖRS SNART!

fina bilder ifrån dagen! =)

stranden! Visst vill man bara hoppa i..?


Jag och snuttisen sofie! =)


Vädret var fint, men det blåste lite kyligt..


ME, HIHI.



PUSS!
nu blir det att plugga spanska. hörs efter det!

hemma från en dag på stan!

Hejsan på er alla igen!

Som jag skrev så åkte jag till stan och mötte upp en saknad Sofie. Vi satt utanför min skola ett tag och snackade med Mikaela som kom och joinade oss. Sen hade jag möte med skolan kl 16 och det gick faktiskt bra, lite tjatigt bara men ah. ;) Sen fick jag och Sofie skjuts till vätterstranden och så satt vi där och softade ett tag tills vi tog bussen till stan och på bussen träffade vi Emelie Thapper och hennes kompisar så vi joinade dom ett tag och satt på östra och chillade. Snackade skit och så vidare som tjejer är bra på, haha! Försökte förklara vart a6 låg för en kille som inte visste vägen och alla vi tjejer snurrade till det som fan och han blev helt förvirrad, haha, stackars snubbe.. Tog iallafall bussen hem sen och nu ska jag gå ner och äta. =) Bilder kommer snart från denna sköna dag!

Jag idag när sofie gick in på ett drop in solarie och pissade, haha!

nu drar jag till stan!

Nu ska jag till stan och möta upp sofie lite innan jag har möte med skolan kl 16. Men vi hörs lite senare! Puss och ha en bra onsdag aka lillördag! <3



gammal bild.

dagens dresscode/facelook

Naturligt hår och lätt sminkning

underlinne; H&M
Linne; ginatricot
Leggins med dragkedja; H&M
Tygskor; Dinsko
Jacka; stadium (min vanliga vinterjacka, haha)
sjal; vet inte

ny människa!

Nu känner jag mig fräsch och som en ny människa! Hatar att vara sjuk för man orkar ingenting, ligger bara och väntar på bättre tider typ. Nu mår jag iallafall supermycket bättre och har precis ätit frukost och tagit en dusch! Sitter just nu och har smörjt in hela kroppen och precis klätt på mig dagens kläder. Enkelt men fint.


jag saknar dig.

Jag saknar din varma kropp, din varma andedräkt, din mjuka päls, din lena man..
Jag saknar allt med dig, jag gråter varje gång. Jag gråter nu.
Jag älskar dig och kommer alltid göra.
Drömde faktiskt om dig inatt.
Om hur jag fick klappa din mule en till gång.
Om hur vi vann priser.
Om hur lycklig jag var.
Jag kommer aldrig mer få känna den känslan.
Förlåt Eliot, förlåt.


godmorning darling

Godmorgon på er allihopa!

Ja nu är det ju såhär att jag hade jättesvårt för att somna igår eftersom att jag släckte lampan och blundade ungefär kl 23 och då är jag inte van vid att sova.. så jag kunde inte somna förens jättesent iallafall. Menmen! Vaknade iallafall relativt tidigt idag! WOHO! Vaknade upp 10.45 ungefär och då var jag faktiskt pigg. =) Det är ett tecken på att jag har börjat sova av alla timmar jag missat och att jag håller på att vända på dygnet.

Iallafall, min pojkvän ska snart ringa mig och medans jag väntar på honom så ligger jag i sängen och snackar med Izza på msn. Hon har man fan inte snackat med på ett tag, hon var ju min bästavän i sjuan. Tyvärr hände det saker som gjorde att vi gled ifrån varandra fullständigt.. Men vi har pratat om det och det är någorlunda löst. Men vi umgås inte längre på fritiden. Händer att vi snackar då och då på msn eller sms. Menmen, thats life!

Bild från min och Izzas tid. (vi går i sjuan där)
fan man saknar det lite..


godnatt!

Har snackat med lite folk på msn osv. Sagt godnatt till allihopa osv också. Emelie ringde så vi planerade helgen lite och sedan sa vi också godnatt. Så nu bestämde jag mig också för att sova, är inte särskilt trött egentligen men jag ska försöka vända dygnet helt och hållet nu och somna tidigt och gå upp tidigt. Pallar inte sova bort halva dagen även fast jag är sjuk..

Så godnatt på er och hörs imorgon! =D <3


psst, en hemlighet..!

Jag, Sita, André har planerat en resa. Vart någonstans är hemligt. Men det är iallafall den 28 maj! Vi ska antagligen dra med Isac också, (andrés bror) och vi har fixat biljetter och allt. ;) Men det är inte riktigt säkert att det blir av än, men allt verkar passa in och så! Måste snacka med mina päron i god tid också så dom vet om det. Kan ju inte bara sticka iväg, då får jag polisen efter mig ju, haha! Menmen, det är en hemlighet som ni änsålänge bara får lukta på, men kanske får smaka på senare! ;)

Det var genom bloggen jag fixade detta, så tack bloggen! (L)




Vi kommer göra ********* osäkert! ;)

you rock my world!

Jaha, jag har då konstaterat (egentligen för lääänge sedan) att jag inte kan kolla på filmer utan att gråta. Inte ens tecknade barnfilmer. Gråter alltid så fort något sorgset händer. Men jag vet inte om det är bra eller dåligt, haha. Lite pinsamt om man typ går på bio med hundra pers o alla skrattar medans man själv sitter och lipar. Menmen! HAHA! Jag har iallafall känslor ijämfört med dom som sitter med sina iskalla blickar.

Kollade iallafall på björnbröder och den är ju bara så sööt! =') Och min lillebror välte ner cdstället så alla skivor åkte ner på golvet, det var lite roligt. hihi. Nu ska jag iallafall planera en viktig sak med sita som förhoppningsvis kommer hända den 28 maj! Nyfikna? Klart ni är!

tomt på schemat

Har ingen aning om vad jag ska göra eller något. Orkar inte ligga i sängen med datorn i knät heller längre, har fan gjort det i snart sju timmar i sträck.. Och min dator börjar cpa igen och måste startas om hela tiden och då får jag bara sneryck. =) Så nu ska jag stänga av datorn i någon timme och sätta på en film. Hoppas jag somnar i soffan, det är så jävla skönt när man är sjuk, Zznark..

Och nu är det ju verkligen vår ute! Kolla bara bilderna jag tog nyss. =)



hörs sen efter filmen, puss!

jag har världens bästa bror!

Vet ni vad min äldsta lillebror gjorde nyss? Han frågade mig om jag ville ha mat, jag svarade jaa. Tio min senare kommer han upp med en tallrik pyttipanna och stekt ägg. Så gulligt. =) Har bara lust att pussa honom. Haha! Syskonkärlek for life <3


min kompis på yt

Detta är min killkompis som är 25år. Erkänn att han är duktig?! Sa åt honom att söka till idol men han ville inte bli en sån bög som blir sminkad i tv och som ändrar hela sin stil och sitt utseende bara för att han blitt känd. =)
Gooooo Jari!




när jag solade

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR.
Och självklart ska man ju vara sjuk då också. Nu när vädret är som finast och det är ungefär 15grader ute skulle jag tippa på? Funderar på att lägga mig på studsmattan och sola.. eller jag kanske blir ännu sjukare då. Vilket dilemma..
Och ett till tecken på att det är vår och att solen börjat komma fram är att jag har fått fräknar.


my breakfast

Som jag skrev innan, en nyttig frukost som smakar bra gör magen gla' !!


hjärntvättning

Allvarligt talat jag känner mig riktigt hjärntvättad. Eller inte lika mycket längre, men gjorde det innan. Haha! Gjorde en riktigt nyttig frukost som smakade skitbra och som jag faktiskt kunde äta, igår hade jag ju jättesvårt att äta.. Sen bara för att jag inte orkade bära upp frukosten till mitt rum så satte jag mig i soffan i vardagsrummet och satte på tvn. Fanns inga roliga program vid denna tiden? Bara disney channel och det var ju, bra. Minns när jag var mindre så kunde jag sitta och kolla på cartoon netwoork och disney channel hela dagarna. Fattar inte vilket liv man hade då?! Sitta och kolla på sån skit, utomjordingar och katter som pratar.. Och så tycker vuxna att ungdomar är dumma som kollar på skräckfilmer när de låter sina barn kolla på sånt onaturligt?! Till exempel pokemon. Alltså seriöst, vafan får man allt ifrån?!


godmorgon trötthet

Hejsan världen och ett litet tröttaktigt godmorgon!

Hur är det med er idag? Med mig är det väl likadant som igår.. vaknade upp vid halv elva men vägrade gå upp då pga min huvudvärk så jag bara la mig och blundade och lyckades somna. Vaknade upp alldeles nyss igen och då var huvudvärken inte lika stark. Dock vet jag inte om jag fortfarande har feber, eftersom att jag började svettas igår men sen kom frossorna tillbaka när jag skulle sova.. känner mig varm men jag fryser inte direkt. Inte så mycket som jag gjorde igår iallafall.. Ska iallafall kolla de senare. Ska bara orka resa mig upp..

min klocka är cp, när jag vaknade så var klockan 12.02 på mobilen och klockradion var 6.29?!

fnitter, fjärillar och godnatt

Och gud. Jag är kär. =) DET VISSTE NI INTE VA?! Skojar. Klart ni gjorde. Lär ju märkas långa vägar alltså. När jag är det, det är inte ofta. Väldigt sällan faktiskt. Men nu är det så iallafall. Och jag är alldeles varm och känner mig som en tioåring igen som precis fått en autograf från en snygg kändis.. härligt! =D Och våren är ju här med, perfekt. HIHI

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig. Lite sent i know men det blir så ibland. Är iallafall fortfarande sjuk som ni kanske också förstår så jag kommer ändå sova bort hela dagen imorgon känns det som.

tror aldrig du riktigt kommer förstå vad jag känner för dig.
men det är äkta iallafall.
<3

PUSS OCH HÖRS IMORGON!

-v-

i can't describe my feelings for, you.
i can't think about something except, you.
everything around me stop excist when i see you.
it feels strange, but it feels nice too.
i've never feel that feeling.
i like that.
i like that feeling,
and i like you.


frågestund!



Bara för att jag har riktigt förbannat ont i huvudet och känner för att vara extra ärlig och bjuda på mig själv. Det är inte så ofta jag gör det faktiskt (dagens lögn, hehe) men iallafall.
Från och med nu, så är det frågestund och jag lovar på heder och samvete att jag ska svara på alla frågor och svara ärligt. Så nu får ni ställa vilka frågor som helst. idiotiska frågor finns det inte, bara dåliga svar, kom ihåg det!

Så fråga allt ni vill veta om mig.

frågestunden avslutas typ när jag tycker det har kommit tillräckligt många frågor.

det är här deprimerande..

Seriöst vafan är detta. Jag har inte vart sjuk sen på nyårsafton. Ja, jag var sjuk och fick sova över på sjukhuset på nyårsafton. Men då var det gallsten eller vafan det var dom sa. Men skit i det nu! NU har jag ju förfan feber och orkar inte gå, sitta, ligga, ont i huvudet, ont i hela kroppen. Alltså någon som ställer på att hjälpa till att hänga mig? Eller iallafall fixa NÅGOT BOTEMEDEL. Omg jag får damp på baciller. Bläääh...

har iallafall kollat på någon ful och tråkig bebisfilm som jag hade i en låda.. hade aldrig sett den och tänkte ja men den sätter jag på så att jag kan få skratta lite och kanske till och med somna.. gjorde jag det? NAAAEE jag låg bara och tänkte onda och hemliga tankar om de jävla snorungarna i filmen som lyckades fånga tjuvar och som fick varsin häst i belöning.. GAAH. Försökte äta lite också eftersom jag inte käkat sen imorse. Kunde jag det? Nae, blev bara äcklad och slutade med att jag ställde bort tallriken och blev ännu mer äcklad än vad jag redan var..

Nu ska jag tjura lite till, sätta på en till film och hoppas att huvudvärken släpper SÅ JAG KAN SOVA NÅGON JÄVLA GÅNG. Och sen får vi hoppas på att min söte pojkevän ringer och frågar hur jag mår också så jag har någon att trösta mig hos och skrika på lite och skylla på eftersom att det måste ju självklart vara någons fel att jag blev sjuk?! skämt åsido.. har lite tjurigt humör nu bara. Men nu ska jag iallafall sätta på en film till och sova en stund.

blääh.


hörs snart igen, och hoppas jag är gladare då! PUSS!

på lovet hann jag..



Umgås med folk.
Jappjapp, jag har blivit en social jävel som inte kan leva utan mina vänner. Ringer dom varje dag och tjatar på dom tills dom orkar träffa mig. Man är ju ingenting utan vänner? eller hur? inte jag iallafall, =) fan va tomma dagarna skulle vara då nu när man tänker efter..


Sova borta hos kompisar.
Japp, jag har ju inte fått sova NÅGONSTANS sen den 22december. Så nu har jag gjort det också! Känner mig poppis.

Umgåts med familjen.
Ah, familjen är ju mitt liv. Så jag åt påskmiddag med allihopa. Tur att påsken bara är engång om året..


Skaffat pojkvän.
Tagit mitt förnuft till fånga och träffat "den rätta". Känns så iallafall. =) Tröttnat på singellivet och att ha såna där "en månads fjortisförhållanden" bara för att. Så nu! Har jag hittat min man.


Hittat en kille till Sita.
Ja det var ju förjävligt innan alltså! Jag hade pojkvän och inte hon. Försökte alltid hitta någon som hon gillade, men nejdå, aldrig dög något åt den perfektionisten.. Så jag pratade med min pojkvän, vi raggade upp hans "lillebror" och så fixade vi en träff med alla fyra. OCH SÅ WHOALA! Nu är det pågång ordentligt, och så vitt jag vet, så är alla nöjda och glada! ;)
Jag menar jag kan ju inte uträtta alla hennes behov?! kvinnan är ju omättlig.. HAHA.


Åkt vääldigt mycket bil.
Jag har blitt raggare med lössnus och keps på huvet och börjat åka bil som fan. Buss är ingenting för mig längre, bil skareva! Bra att jag snart ska börja övningsköra också. Ska kolla på nätet efter billiga bilar med, vad tror ni? En svensson volvo till den blonda bruden? =)
utsmyckning!


Gjort en massa saker jag inte ska skriva här!
Hade gärna berättat och skrytit lite och lekt cool. Men nu är det ju så att DET ÄR VUXNA SOM ÄR INBLANDADE I MITT LIV SOM INTE FÅR VETA SÅNT OM MIG. Får ju aldrig ha något "privatliv" eller "leva som en tonåring" phoof..

Lyckats hålla mig till tre cigg om dagen.
Japp nu är det så att jag håller på att sluta röka. Tycker inte om det längre.. (dock är det faktiskt sant) men att jag inte orkar ta tag i det ordentligt riktigt än.. fett jobbigt faktiskt.


Skaffat mig en helt nu stil.
Japp, jag har blivit raggare med lössnus som jag sa. HEHE. Tyckte inte om mitt blonda hår, min smala kropp, mitt fint sminkade ansikte eller något sånt. Nu är det bara snus, öl, bilar, kepsar och nakna brudar i huvudet på mig! NU KÖR VI PÅ STORT ISTÄLLET!



(och nu hoppas jag ju på fullaste allvar att ni INTE tror på allt jag skrivit i detta inlägg!!)
(mest till DE VUXNA som inte förstår ironi)

videoblogg - sjuk

videon och bilden får tala för sig själva.




god jävla dag

Hejsan på er.

Jag somnade sent. Vilket ni kanske förstod. Vaknade tidigt. Duschade och stack till skolan. Kom dit. Mådde piss. Gick på de två första lektionerna. Missade engelskan för jag gick till vårdcentralen. Pratade med en läkare. Tog febern och jippie. Har fått influensa. 39.4 i feber och ont i hela kroppen. Svimfärdig och känns som jag ska spy. Hoppas jag hann smitta alla i klassen, speciellt lärarna så de blir sjuka. HIHI. Åkte iallafall hem igen och sitter nu med mjukiskläder och tjocktröja för jag fryser ihjäl. Trots att det är över 25grader i mitt rum.. skumt..

jag.
ska försöka bli frisk snart :(


godnattpuss

Nu har jag gjort sysslor för hela livet så nu ska jag ringa min kära pojkvän och somna till hans gulliga röst. tihi. Puss och godnatt!


cola på tungan aah de e nice..

video



efterbliven i know


bilder ifrån igår!

Jag innan jag och pappa åkte till A6.

Isac!


Bby och jag


galna jag


cola<3


jag o bby


galet


Sita och isac!


jag och bby


röjjbilder ifrån i fredags!

Jag igår hemma hos pappa när jag fixat mig.



Sita hemma hos Marcus!


Sita och jag!


Emma och pontus!


André fick ta en bild på mig och sita..


Bara för jag älskar cola, SYNS DET!?


jag och marre normal.


sita uhlala


Jag och emma uhlalal


Jag typ


Bara för denna bilden är grym. Och personen där bak får inte nämnas här.


Burn baby burn! Sita som springer i bilrök.


hemma i ölmstad igen

Hejsan alla!

Förlåt för extremt dålig upddatering i helgen. Men som jag skrev, jag trodde inte jag skulle ha internet hos min pappa. Dock hittade jag internet men som var vääldigt dåligt. Funkade varann minut typ och jag hann aldrig skriva klart något inlägg innan det dog. Så jag tänkte att jag skiter i det och skriver när jag är hemma i ölmstad igen istället..

Ni vet ju vad jag gjorde i fredags va? det inlägget jag skrev sist menar jag då. Iallafall.. tänkte berätta om min helg med mycket detaljer nu så dom som inte orkar läsa kan ju typ stänga av datorn eller sätta på sitt careface och skummläsa snabbt.

Fredagen
vet ni redan om så lets write about the rest of the weekend.
Lördag; Jag kom hem (som jag skrev) tidigt på morgonen, åt frukost och slappade i sängen och försökte fixa internet som cpade till ungefär kl halv tre kanske? då hoppade jag in i duschen, fixade mig snabbt som attan och så drog jag och farsan till A6. Kollade på rullgardiner till mitt rum och åt på donken. Träffade marre och hannah och lämnade tillbaka marres kamera som hon glömde hemma hos marcus och som jag fick ta hand om. Sen åkte jag och farsan hem igen och så fixade jag mig lite till eftersom att jag var väldigt ofixad innan. Sen kom Sita och kort efter kom André och Isac med bilen. Vi chillade hemma hos mig tills isac drog med bilen ungefär kl 23 på kvällen tror jag. Sen hade vi skitkul (jag iallafall) och filmade med min kamera, cpade oss lite, körde kortspel och myste. Hade skitkul med andra ord! Vi tre gick och la oss och somnade runt halv fyra på natten. Sletna och trötta som fan kan jag lova, haha!
Söndag (idag); Sita väckte mig vid halv tio? och så väckte vi andré. Chillade och var lama och trötta fram till ungefär kl 1. Då drog André hem. Jag och sita gick och solade varsin 25-minutrare så nu är vi båda två bruna och fina! Sen gick vi hem till mig igen och chillade lite till. Kollade på twilight och New moon och var allmänt gossiga. Sen drog Sita hem och jag städade upp lite på mitt rum (vi stökade till rättså ordentligt på lördagen, haha!) och packade allt som skulle med tillbaka till ölmstad. Sen drog jag till bussen och åkte hit.

Det var min helg japp! Skithärlig och chill. Men nu är jag trött som fan så ska bara packa upp allt, snacka med familjen, blogga lite, och sen sova.

HÖRS SNART IGEN, PUSS!



hemma hos daddy

Godmorgon! Eftermiddag..

Hur är det med er då? Med mig är det perfekt alltså! Bortsett från att jag är vääldigt trött och sleten. Men det ordnar sig alltid efter en dusch! ;) Iallafall! Som jag skrev igår så var jag med folk hemma hos en kille som heter Marcus. Vi hade det skitkul! Sen stack vi ut lite och så gick jag, André, Sita och Kimo till elmia och tog bussen till june för att möta upp Isac som hade bilen. Efter det så åkte Kimo hem. Så jag, André, Sita och Isac drog omkring med bilen, åkte till A6 och körde lite och så vidare. Körde runt typ hela natten! Helt sjukt härligt! =) Sen drog vi till bymarken och sov där. Vaknade halv tio imorse helt död och hungrig. Så min underba pojkvän lagade macaroner till frukost åt mig och sita! Naaw. =) Efter det fick vi skjuts till stan och så åkte jag och sita hem till varsitt. Har ätit lite mackor och druckit juice och nu känner jag mig lite piggare än innan iallafall. MEN JÄVLAR VILKEN ROLIG KVÄLL!


jag i onsdags.



ALLA BILDER IFRÅN GÅRKVÄLLEN KOMMER SNART!!


hemma hos marcus!

Hejsan sotnowsar!

Tog bussen helt osminkad och allt hem till min pappa och allt. Vi åt pizza och slappade en stund. Sen fixade jag mig snabbt och stack till stan och mötte upp André och Marre. Vi åkte till huskvarna och fixade lite saker och mötte upp Sita, Emma och hennes pojkvän. Åkte till Vättersnäs och mötte upp marcus och gick hem till honom. Nu är vi hemma hos honom och softar lite. Kör lite lekar och så vidare. Ni förstår säkert! hehe. Och nu ska vi gå ut och leta efter André och alla för alla sprang iväg typ, fattar ingenting. Puss på er och hörs lite senare. !!!!!!


nu drar jag

Nu drar jag iväg till min pappa! Kommer KANSKE inte ha något internet hos honom eftersom att han själv inte har någon dator som han sitter vid internet på.. men hans grannar kanske har något man kan snatta! =) Haha. Men kommer självklart mobilblogga i helgen och kanske skriva ifrån någon annans dator, vi får se helt enkelt. Ska inte ta ut något i förskott!

Men mycket bilder ska tas i helgen, som ni kommer få se på söndagkvällen om inte annat! FÖR DETTA SKA BLI EN BÄST HELG! PUSS.

jätte seriös bild.

godmorgon!

Godmorgon på er allihopa.

Har ni vaknat till ordentligt eller? Haha det har knappast jag. Orkar inte göra någonting känner jag. Somnade ändå riktigt tidigt igår trots att det är lov? och blev väckt av att Marre ringde mig för ungefär en halvtimme sen. Har iallafall klätt på mig mjukiskläder och packat allt som ska med till pappa i helgen, allt förutom datorn då. OCH JAAAAAA jag ska bo hos min älskade pappa i helgen! =D Så jävla kul! Han bor ju närmare stan också så då är det inte lika långt och jobbigt att åka..

Men nu måste jag slänga i mig en snabbfrukost och sedan packa ner datorn i väskan, men hörs snart igen! PUSS!


nu blir det sängen

Nu ska jag ta och lägga mig tror jag. Är rätt trött faktiskt, vet inte varför.. Fel vecka också såklart! Ont i huvudet med, rätt skönt att vara hemma ikväll nu när jag tänker efter. Serrööh, måste inte vara ute varje kväll faktiskt. Nej men nu ska jag iallafall tvätta bort sminket o sån skit som vi tjejer måste göra på kvällarna och sedan lägga mig. Vet inte om jag kommer somna direkt, men ligger väl och är social med min.. nallebjörn..

PUSS och hörs imorgon.


galen.

andré sandberg <3

Inte känt dig sålänge, och ville ta det lugnt. Men satsade ändå, och änsålänge känns det helt rätt. Vi har inte hunnit gå igenom något särskilt, men ändå har mycket hänt ändå. Du är inte som någon jag känner/känt. Du är helt unik, speciell och jag kan inte säga annat än att jag tycker om det som fan. Du är underbar och jag tycker om dig som fan. Kan inte säga annat! (L)



i'm home

Hejsan igen!

Sorry för lite dålig uppdatering idag.. men jag och sita blev hämtade av min pojkvän och Isac med bilen runt tre tiden och då drog vi till bankeryd och kollade på folk som åkte cross. Sen åkte vi till donken och lite sånt där. Åkte till torpa sedan och träffade folk. Sen åkte vi hem till mig och kollade på film. Mysigt! =) Åt lite med min familj och sådär, trevligt. Sen var dom tvungna att åka och jag fick inte följa med.. Sita åkte hem då med. Så nu är jag hemma själv med familjen igen. Ska väl lägga mig tidigt ikväll, vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt.. Finns inte så mycket att göra här heller. =/

Trevlig och mysig dag iallafall! =D <3


update

Nu har jag duschat klart, och sitas katt helvete rev sönder mitt lår så jag har värsta köttsåret där nu... Och så har jag klätt på mig, pratat med min pojkvän och Isac som ska komma till stan snart och träffa mig och sita. SITA MÅSTE KOMMA HEM FRÅN SITT JÄVLA JOBB SNAAAAAAAAAART! Och ja, jag är hyperglad och måste få ut mina vårkänslor.. :)

Nu måste jag fortsätta sminka mig. Hörs snart!


nu blir det duschen!

Eftersom att min pojkvän fortfarande inte ringt mig och det inte finns någon rolig inne på msn så tog jag snabbt ett beslut om att jag ska gå ner och ta en snabbdusch.. Så vi hörs efter det!

jag igår, snygg va? ;D

bilder ifrån igår!

Bby och jag på donken!



BBY!


moi tjock o busig


Jag och bby


och vi åt jätte romatiskt middag.


godmorgon på er!

Godmorrn!

Vaknade upp i sitas säng, helt själv. Hon lämnade mig imorse. 4.30 på morgonen?! Iallafall, så hon stack till jobbet med sin morsa. Så nu sitter jag vid sitas dator medans hennes farsa är där nere och typ gör lyxfrukost till mig, hihi. Ska iallafal gå ner och trycka i mig något och sedan kanske duscha.. får se vad som händer.

Skriver senare iallafall, puss!


bby o jag för ett tag sedan <3

@ bbys house

Hemma igen!

åkte till stan lite och köpte en milkshake på donken, so me! HIHI. Sen tog vi bussen till A6 och kollade runt lite på kläder osv. Sen åkte vi hem igen för sita ska upp tidigt och jobba imorgon, ;) duktigt! Har kollat runt lite på kläder på nätet osv också så det blir att shoppa myyycket senare när jag fått mina efterlängtade pengar ifrån sika.

Nu ska vi iallafall göra oss iordning för sängen och somna till vänner som vi alltid gör. Puss på er alla och ha en mysig onsdag aka lillördagkväll!

nu drar vi till stan

Nu åker jag och bby till stan och ska ragga upp något folk. Puss och hörs senare! Kommer inte hem så sent eftersom att bby och jag ska ha myskväll och snacka tjejsnack senare, pusssss!

dagens dresscode/facelook

Lite stil har jag allt!



hemma hos bby

Hejsan igen!

Nu har jag lugnat ner mig ett snäpp. Fick allvarligt talat panik innan, men jag älskar att åka buss. Det lugnar alltid nerverna. Bara sitta och glo ut o bara vaaa. Så jävla skönt.

Kom iallafall hem till bby sita och snackade om allt som hänt på lovet eftersom att vi inte träffats sen i torsdags i skolan.. Surt! Men så kan livet vara ibland när man har det stressigt och har mycket att göra. Nu har vi iallafall återförenats, tihihi. Hon är där nere och fixar sig och då passade jag på att sätta mig vid datorn en snabbis.

Vad gör ni då där ute, och hur är det med er? PUSS.


jag alldeles precis nyss. =) galen och glad.

stress!!!!!

Nu sitter jag och hyperventilerar, skakar och stirrar omkring med blicken. JAG VET INTE VAD DET ÄR SOM HÄNDER. Men jag har börjat bli sån, speciellt när det gäller min jävla dator som är så jäääääävla seg. varje gång den fuckar och tar hundra år på sig med något så får jag panik. NU MÅSTE JAG GÅ TILL BUSSEN även om det är 25min kvar tills den går, men jag känner att jag måste gå ut och lugna ner mig innan datorn flyger i golvet.

Och om ni undrar så ska jag hem till min älskade saknade sita. För min pojkvän kan ju aldrig ta upp sin jävla tele och ringa mig! GAAAAAAH jag är arg.

Skriver senare hemma hos sita. puss.

bildbomb ifrån igår!

Jag på torpa!



Agnes och hannah, visst blev hannah fin på denna bild?!


Puss! Jag och agnes :)


Jag och älsklingen,



Agnes!


Vet inte vad han heter, och joppi som gömmer sig!



Jag. Klockren bild!


Fråga mig inte varför, men av någon anlendning så sprang vi ner till ett omklädningsrum!


Inne på donken, jag dricker cola..



Jag på bussen. Sliten?


Jag och Johnny! <3


Denna bild får avsluta denna bildbomb, det är jag med johnnys hatt.

bildbomb ifrån i måndags!

Mina syskon och jag i bilen!



Jag och födelsedagsbarnet oliver! (jag är osminkad och lockigt hår)



Naaw, man blir ju kär!


Jag ser lite uttråkad ut?


Marre och björn! (hade jag haft en kille som hetat björn hade jag skämts..?!)


Viktor! (som förövrigt typ tände på allt som stod upp)


Jag och älsklingen i bilen! haha visst passar jag i keps? ;)



KOLLA OCH NJUUUUUT så hinner jag hoppa in i duschen sålänge, hörs snart!

godmorgon bloggen!

Godmorgon!

Ska jag börja med att berätta om mina dagar? Ja det tycker jag faktiskt..

I måndags så åkte jag som sagt på kalas kl 3 i gränna. Det var Oliver och Liam som fyllde 4år! =) Det kommer bilder på det senare. Sen ungefär kl fem så fick jag skjuts till jönköping av två tjejer som var på kalaset. Mötte upp Marre och Jensan. Vi åkte till huskvarna och träffade Björn och Viktor. Stack ner till esplanaden och lämnade dom där. Så jag, Jensan och Marre tog bussen tillbaka till jönköping. Jensan åkte hem medans jag och marre mötte upp André och hans lillebror. De skjutsade oss hem till Marre med bilen. Mys! Sen åt jag och Marre påskmiddag och gick sedan och la oss.

Igår vaknade vi lite sent ungefär vid halv elva och fixade oss jättesnabbt. Tog bussen till Hannah och åt frukost, fixade oss lite till och åt lunch. Tog bussen till Jönköping och vände tillbaka till huskvarna. Mötte upp Agnes och fixade en sak och stack till jönköping igen. Gick till torpaskolan och satt där. Träffade André, joppi och alla dom igen och sedan stack alla utan att säga hejdå.. Hannah drog ungefär vid halv sju också så det var bara jag, marre och agnes kvar. Vi tog bussen till donken och då åkte Agnes hem. Jag och marre satt och väntade på 121an i typ en timme och sedan åkte vi hem till varsitt. På bussen träffade jag min ÄLSKADE SAKNADE JOHHNY! Saknat honom så jävla mycket och inte träffat honom sen ungefär i oktober, november? Fett nice att träffa honom iallafall. <3

Det var en fett värd och roligkväll och måste lätt göras om! Ni är sjukt underbara och galna tjejer, och andré med såklart! <3




Bered er på en fet bildbomb snart.

Hej bloggen!

dsc06573 (MMS)

Hej bloggen! Förlåt för att jag inte uppdaterat sen igår.. åkte iaf på kalas kl tre och sedan åkte jag till stan. kan berätta mer om det senare. sov hos marre och vaknade typ vid tio idag och fixade mig snabbt. åkte till hannah och åt frukost där. sen drog vi till stan och tillbaka till huskvarna. nu ska vi till stan igen och träffa kompisar. men jag skriver sen, puss!


måste få ut lite känslor.

Tänker inte nämna några namn i detta inlägg, men jag måste fan skriva av mig. Känner att detta är det "enda sättet". Om någon undrar något sen, så får ni ringa/smsa mig eller ta det face to face eller något.

Alltså igår så snackade jag med en "killkompis" på sms. Han har tyckt om mig ett tag, och jag har väl inte direkt vart världens snällaste mot honom heller. Men jag har så jävla svårt med att förklara mina känslor för folk och jag hatar att såra folks känslor. Det är verkligen det värsta jag vet. Sen när jag väl förklarade för honom hur jag tyckte och hur jag ville ha det så blev han bara förbannad. Sånt orkar inte jag med. Visst jag var fittig som fan mot honom igår, men han kallade mig för en massa saker som inte ens är sant. Hatar sånt. Jag bad iallafall honom att lägga av och aldrig mer höra av sig. Han fortsatte iallafall att skriva och då slutade jag att svara. Orkade inte bråka med honom mer. Jag skiter iallafall i honom nu, han är falsk som säger en sak först och förklarar att han tänker ta livet av sig för att jag inte tycker om honom och sedan kallar mig för fjortisäckel, tönthora, alkolist osv osv. Pallar inte med sånt folk, dom kan bara ta sin skit och dra. Jag har ett bra liv och jag pallar inte må dåligt över att andra bara klankar ner på mig utan att dom ens har en aning om vafan dom snackar om. Han tror verkligen att han kommer må bättre av att han klankar ner mig och tänker slå ihjäl André. VA GLAD FÖR MIN SKULL ISTÄLLET. Förfan.

Sen vill jag också berätta att jag verkligen hatar när folk inte tror på vad någon säger. (detta gäller inte mig, men en väldigt nära vän) hon förklarade igår vad hon vart med om, och hennes pojkvän vägrade tro på henne för att det handlade om hans bästa vän. Sånt hatar jag. Såklart så litar man ju på sin vän, men han vet ju förfan vad han har gjort mot andra, och då tycker jag att han borde tro på sin flickvän. Åååååhh. Och nu vill hon flytta ifrån jönköping för allt detta jävla skitsnack. Fyfan. Det skulle faktiskt vara jävligt skönt, bara flytta och släppa kontakten med ALLA som det är fel på. Men det kan jag inte göra, jag har ett liv här och jag tänker inte fly. Ska ta tag i allt istället. Men jag förstår henne, eftersom att hon bara mår dåligt här ändå. Hoppas verkligen det löser sig iallafall, jag älskar dig och jag vet att du vet vem du är.

bilder ifrån kvällen!

Sofie! :D


Snuttit (L)


Jag och sofie. <3


Bark och sofie :D


Jag och sofie var glada och galna.






Bark!


Sofie och jag <3


Sofie gör the **** pose!


AH, jag försöker med någonting, hehe.


Galna, sofie och jag!


Bebis trött.

godmorgon!

Godmorgon på er!

Hur är det då? Med mig är det finfint. =) Jag sov faktiskt bra inatt, första gången på länge.. dock vaknade jag kl 5 och var skittörstig och fick för mig att någon var i rummet så jag började prata men ingen svarade.

Vaknade vid 10.10 typ idag, satte på datorn och har laddat upp en massa bilder på facebook osv. Bloggen har lackat lite därför har jag inte kunnat eller "orkat" skriva innan. Men nu vet ni iallafall att jag lever och bilderna kommer upp direkt efter detta, puss!

The göran pose!

real love.



4/4-10 <3

hemma igen

Herregud!

Hemma igen nu iallafall. Åkte som sagt till stan och träffade en massa folk. Sen stack alla och så åkte jag, Sofie, Bark och André till kax och efter det så flippade typ allt ur.. Det löste sig iallafall för min del och sen blev jag hämtad ungefär kl 12 och kom hem alldeles nyss. Håller på att överföra bilder ifrån kvällen till datorn som ni ska få se antingen ikväll eller imorgon!


middag med frida, check!

dsc06572 (MMS)

middag med frida, check! nu bär det av till stan. sitter på bussen nu och ska möta folket i jönköping. därav denna myskobild. skriver senare, pussar!


nästa steg på schemat!

Dagens planer;

Gå ner till Frida och äta middag med henne.
Ta bussen till stan
Träffa Sofie, Bark och André
Softa i stan, spela basket (?)
åka till kax med dem
åka hem och soova.

Så nu blir det att gå ner till Frida och äta middag! Kommer inte hem innan jag tar bussen till stan, så vi hörs antagligen inte förens lite senare. Om jag inte mobilbloggar! ;)
Puss på er sötnosar!


dagens facelook/dresscode





Linne
Addidas tröja
jeans
Och såklart strumpor, bh och trosor :] hihi.

bilder ifrån igår!

p och mongo jag :]  <3


Påskmiddag med älskade familjen!


Och jag leker normal, hehe.



Godissnörtävling, vem vann? självklart kungen själv. JAG!




(ser orange ut, det är ljuset som gör att min foundation får den färgen..)

Förövrigt så bjuder jag på bilderna.

svar på tal!



Anonym om kärlek på hög nivå:
Är ni helsyskon ?

Svar;
Nej. Jonathan och Daniel är helsyskon och biologiska barn till P och M.
men jag är ju fosterhemsplacerad här så jag har inga blodsband överhuvudtaget med familjen egentligen.
Men det är inte det som räknas, det är vad man själv känner.
Och P är min mamma.
M är min pappa.
Jonathan och Daniel är mina lillebröder.
Jag älskar dom och det kommer jag alltid göra.

godmorgon underbara!

Godmorgon på er!

Bara jag som mår SKITBRA?!

Igår åkte jag som sagt till stan. Gick till torpa och träffade Ortmann, Emil och två till luffare. Vi hade skitkul och spelade fotboll, jag och Ortmann i samma lag och självklart vann vi! ;) Sen kom Marre och Hannah och så tog vi bussen till june och mötte upp André. Vi hängde ett tag och sedan stack jag och André med bussen till råslätt, fråga inte varför. Vi hade inget liv.. Vi hade iallafall skitkul och skrattade åt precis allt. Och han blev jättesöt när han gick med min handväska! =) Och sen gick vi till donken och delade på en milkshake. Sen var jag tvungen att ta bussen hem. Men det var en mysig och rolig lördagkväll! =)<3

När jag kom hem så ringde jag André och så pratade vi i tele i fyra timmar. Höhö. Då var jag riktigt trött kan jag lova.. men det också mysigt. =) Sen somnade jag och vaknade idag kl halv elva. Skittrött!


lycklig och konstig. =) bra blandning! (Y)

bara för att jag är knaz

Bara för att jag är riktigt knaz och känner för att bjuda på mig själv ordentligt!
Här kommer det bilder på mitt rätta jag! ;)









Nu blir det påskmiddag med min älskade familj!

(detta inlägg skulle egentligen komma upp för ca en timme sedan men datorn FUCKA SÖNDER!!)

kärlek på hög nivå

Tripp, trapp, trull.
Även om jag är äldst så har min ena lillebror växt om mig.
Det dröjer inte länge förens jag är kortast av alla i familjen.
Men jag älskar dom ändå! <3
Jonathan, Jag och Daniel.




(och jag är då osminkad, blött upsatt hår)

sliten och ont i huvudet

Nu har Marre åkt hem, eller ah för typ en timme sedan. Jag har pratat med P och M och rett ut en del saker. Ska hoppa in i duschen nu och tvätta bort slitheten jag känner. Hatar att känna mig ofräsch och sliten.. det är jobbigt. Menmen! Ska hoppa in i duschen nu som sagt, hörs snart!



Bara för att marre tog ett smygkort när jag bloggade innan.. ;)

bilder ifrån igår, lite ego mm

Jag hemma hos Marre.
Ser ni lite av linnet jag köpte? SKITSNYGGT! 99:- på HM




andré <3

godmorgon världen.

Godmorgon och sorry för att jag inte uppdaterade mer igår.

Jag drog som sagt till Marre och så åkte vi direkt till A6 så jag fick gå runt där och vara nästan osminkad och med lockigt hår. =) Köpte ett linne som är skitsnyggt! (bild kommer) Sen åkte vi hem till Marre igen och fixade oss snabbt, åt lite och drog till stan. Satt vid resecentrum i typ en timme och sen kom André och då drog vi till huskvarna och tillbaka till jönköping. Åkte till torpa och satte oss på skolan där och hade jättekul verkligen. Sen kom Andrés kompisar och så spelade dom basket medans jag och Marre var sociala med folket. Sen kom det en massa killar som vi trodde kände André och dom men det gjorde dom tydligen inte. Efter det gick det inte sådär jättebra kan jag lova. Vi åkte till june igen för att Marre skulle träffa en killkompis och sedan fick jag och Marre skjuts hem. Somnade typ direkt kl elva eller något, haha.

Vaknade imorse kl 7 och kunde inte somna om, väckte marre efter ett tag och så drack vi typ en halvliter vatten/mjölk, tog en morgoncigg och sedan var vi pigga. Har bara luffat runt i mitt hus hela morgonen och snart ska Marre ta bussen hem så jag blir själv hemma med familjen. Ska äta påskmiddag typ kl halv två och sedan ska jag kanske till jönköping och träffa André en stund. Men ikväll blir det iallafall att vara hemma och ta det lugnt, behöver jag tycker jag själv faktiskt.


mot staden

Sådär! Nu har jag duschat, bytt om, packat ner allt till ikväll och sminkat mig halvt som halvt. Plattången och resten av sminket ligger i väskan eftersom att jag inte orkar fixa mig helt nu. Ska ändå bara hem till Marre och sedan dra till A6. Har hela dagen på mig, behöver inte stressa! =) Ska iallafall äta kyckling och ris med Pernilla nu eftersom att vi är själva hemma och sedan ska jag dra mig till bussen.

Fyfan vad hungrig man blev nu, det luktar gott i hela huset också, bääh


Hörs lite senare älsklingar!

update - lat förmiddag

Nu har jag ätit frukost, fixat lite tvätt osv och nu ska jag ta en snabbdusch så jag inte känner mig så sliten sen. Lyssnar på musik och har en allmänt lat förmiddag. Skönt faktiskt! Men idag är det ju fredaaag så jag ska ha en rolig eftermiddag/kväll med vänner senare. Men innan det - dusch och fix!



Puss och hörs snart igen!


jag är fan konstig

HAHA, jag dricker typ någon slags juice på lektionen.
Och sita filmar! x)


jag känner mig dum och pinsam

Godmorgon.

Härlig morgon va? Naat, vaknade för tidigt känner jag, men jag kan inte somna om. Är hungrig samtidigt som jag inte är det. Men ska nog gå ner och äta frukost iallafall. Ingen annan är vaken hemma typ så jag måste vara TySt. Men jaja.. vetifan vad som händer idag, eller jo ikväll vet jag ju men inte fram till kl fyra/fem? så booring.

Och jag gjorde bort mig totalt igåår, kill me please? :)


godnatt bloggen!

Nu ska jag bädda ner mig själv i min älskade säng och sooooova ut ordentligt till imorgon. Puss på er och sov gott alla goa och glada!


bilder ifrån kvällen!

Jag hos sofie när jag fixat mig.



Sötnosen sofie!


Bark!


Sofie och bark ! naaw, snuttisar.


Bark, sofie och jag! Älsklingarna (L)


Jag och bark. (mongobild på mig...)


Naaw! Bark är pimp!
Sofie, Bark och jag! <3



tack sötnosar för kvällen <3

dagens dresscode!



enkel men ändå fint.

hemma igen!

Hejsan sötnoisar!

Nu är jag hemma igen. Lite tidigare än vad jag tänkt mig, men det blir jättebra iallafall. Jag och sofie fixade oss som sagt och stack till torpa och fixade lite saker och träffade hennes pojkvän och hans kompisar. Sen ringde jag André och snackade med han i en och en halvtimme! Och sofie gav honom min address till min blogg, fett pinsamt. Men iallafall! HAHA! Sofie vet iallafall....... stack iallafall och åt på en pizzeria eller något och gick hem till Bark och sedan tog vi bussen till Kaxholmen där han bor och sedan tog jag bussen hem. Träffade en massa roligt folk på bussen hem och jag är duktig på att underhålla folk märker jag! Nu ska jag iallafall överföra en massa bilder som ni snart kommer att få se, puss sålänge.

I love my hair..

hemma hos sofie

Hej alla glada!

Sitter hemma hos snutten nu och har precis planerat kvällen, fixat oss lite snabbt, diskat och så vidare. Ska alldeles strax ta bussen till stan. Så jag kommer inte blogga mer ikväll, förutom att jag kanske mobilbloggar om det händer något speciellt/roligt. Ha en underbar torsdagskväll nu och tänk på att det är LOOOOOOOOOOV!


Bara för att detta var sommaren 09.
Bara för att vi var i göteborg då.
Bara för att jag och sofie har så jävla många minnen att vi inte ens minns alla själv. (undra vrf, heheh)
Bara för att vi är bääääZZt :D <3

dagens planer!

Nu har jag börjat min bildlektion, får sitta själv i ett grupprum med dator och har ingen aning om vad jag ska jobba med.. Eller inte direkt iallafall. För jag behöver bilder i färg och det finns ingen skrivare med färg! Så jag får sitta och sysselsätta mig tills jag slutar.

Ska iallafall efter denna lektion möta upp sofie, vet inte om hon kommer till huskvarna eller om jag ska ta mig till stan. Ska iallafall möta upp henne och så ska vi fixa lite saker och så blir det att vi hänger med hennes kille och torpaboyz sen på torpa. Kulkul!



Hörs snart!


thihi love

Har börjat snacka med en kille, han är så söt och trevlig. Thihi. Tackar sofie faktiskt! Vi träffades en del i sommarslutet/höstas, innan jag och sofie slutade umgås. Men tappade kontakten helt efter att jag och sofie slutade snacka.. Dock nu när jag är tillbaka helt och börjat umgås med sötnosen sofie igen så tog vi upp kontakten med honom. Ringde honom på skoj hemma hos Sofie igår och det var meningen att vi bara skulle busringa och driva med honom. Sen hörde han vem det var (sofie alltså) så jag började prata seriöst med honom, lite pinsamt.. Men iallafall! Sen smsade jag honom igår men då hade han inga pengar på mobilen. Dock ladda han på den idag och han smsade mig och sa att han gjorde det för min skull! Naaw! =D Så gullig är han. Han är speciell faktiskt, och myyycket äldre än de andra jag snackat med/träffat/vart tillsammans med. Skönt att äntligen träffa en mogen/äldre kille..
Ska kanske träffa han en stund idag med sofie och torpaboyzz, och sen ska vi träffas imorgon på spelningen i jönköping eftersom att han bor där! Jag, sofie och hennes kille ska umgås med honom också på lovet, så kul! Hoppas att något händer, hihi.

(och han läser inte min blogg, än iallafall, så jag kanske kommer ta bort detta pinsamma inlägg sen, men bara så ni vet nu, kände att jag ville få ut lite pirriga känslor..)

an*ré <3

i datasalen

Hej igen!

såg ni bilden jag la upp innan via mobilen? Haha, osminkad nästan. Nice ju! Hade iallafall matte, engelska, spanska som gick skitbra. Var i tid till alla lektioner! Lunch sen och åt med bebisarna. Ellie också! =) Sen hade jag SO prov precis som faktiskt gick bättre än vad jag trodde, men det blev ändå omprov. Men jag kunde skitmkt för att inte ha vart med på lektionen igår och inte pluggat något, så undra hur det går efter jag pluggat! ;) MM..
Nu har jag håltimme eftersom att vi fick gå ifrån SOn efter vi gjort provet och sedan har jag bara bild sen slutar jag.


Puss på er! och hörs snart.

godmorgon bloggen!

dsc06568 (MMS)

godmorgon bloggen! försov mig lite idag. skulle gå upp kl 5 för att hinna fixa mig och allt men istället sov jag en extra timme istället. valde bort att fixa mig för att vara duktig och komma i tid till skolan. det är ju trots allt mycket viktigare. så jag kom till skolan med bara foundation och roughe. men det är nice ändå! nu ska jag ha matte, engelska och spanska innan lunch, men skriver sen. puss!


RSS 2.0