godmorgon och godnatt

Vaknade vid nio tiden och tog en pissepause, tänkte somna om direkt men då ville Dennis tjata i tele en stund, så nu ska jag äntligen sova igen! älskar att sova, ZzzzZzzzzZz. Imorgon blir det skola som vanligt, så jag måste gå upp kl sex, snark.. hoppas att jag är utvilad då iallafall! Annars skiter jag i skolan imorgon med.

Ska sova nu, godnatt och hörs imorgon!

hahah simon..



Min kompis simon står i kramrutan på dreamhack.
han är en riktig skön och rolig snubbe fan! ;)


video - halvnakenskylten



HAHAHAH, detta är mina kompisar ju!

Filmen är filmad om detta;


tre bilder till från dh!

Han flörtade som fan med mig och sita, dock fick man aldrig se hans riktiga ansikte..


Dreamhack! <3


Känner tjejen som är med..


Bilderna hittade jag på lanbilder.se!

godnatt

Nu har jag vart vaken i en och en halvtimme.. och jag pallar inte ha ögonen öppna! - och de vuxna sa åt mig att gå till skolan, pfft. jag har sovit i 15timmar och är fortfarande lika trött. ni tror att ni har så jävla rätt hela tiden va?

iallafall! Nu ska jag ta en cigg, sen gå och lägga mig! Vet inte när jag kommer uppdatera igen, det beror ju helt på när jag vaknar och behöver pissa! För jag ska fanimej sova ända fram tills kl sex imorgon på morgonen! DÅ ska jag till skolan och DÅ måste jag vara utvilad.

Men ni fick ju en jävligt stor bildbomb nyss så ni kan ju sitta och knarka de bilderna sålänge medans jag sover! bra deal huh? ;)

GODNATT!

bildbomb - dreamhack!

Eftersom att vi var vakna hela tiden, jag och Sita. Så är bilderna från olika dagar och olika tider på dygnet.

dreamhack! <33



Lovade inte lägga upp den, men kevin är så söt när han sover så! ;)

Kevin sov på sita!


Laktos dator!


Dremhack! <3


Fimpade mitt namn! ;)


Sita i kiosken!


FREAK! testa själv att vara vakna i 52timmar och se hur du ser ut sen! ;)


Jag äter macka!


Grr! Jag som kille dårå! ;)



Kevin, jag och laktos! även kallade; the snusgäng!


Sita! <3


Kevin! han är singel brudar! ;)


Gänget!


Hardstyle och jumpstyle!


OM MAN KAN HA TOFFSAR PÅ BENEN, KAN MAN HA BYXORNA PÅ HUVUDET!
Från vänster; någon random, kmr inte ihåg vad de andra tre heter, KEVIN!, och den sista vet jag inte! =) dom drog in mer än fyra hundra kroner pga den skylten!


Sista bilden, på mig! Som sagt, pröva att vara vaken i 52timmar och se hur du ser ut! ;)


30 november

Godmorgon!

Bara jag som är riktigt förbannat trött? Trots att jag har sovit i 15 timmar så kan jag knappt hålla ögonen öppna och jag vinglar när jag går. Står jag upp och blundar så somnar jag. Fyfan vad jobbigt detta är! HAHA, men det var fett värt det! Missade ju inte en enda sekund på DH ju =D.

Som sagt så somnade jag igår efter en massa gnäll och skrik. Sen blev jag väckt imorse av massa gnäll och skrik. Skrek tillbaka först, men sen var jag så trött så jag bara la huvudet på kudden och somnade om. Jag fick ju inte skita i skolan, och mina fosterföräldrar vägrade sjukanmäla mig. Men vafan skulle jag göra? Somna i skolan och bli utslängd från lektionerna, då hade jag ändå fått ogiltig närvaro så. Visst det var mitt val att jag var vaken så pass länge, men det skiter jag i! Måste fan få ha något kul här i livet - utan att några jävla vuxna sabbar det!

När jag vaknade så ringde Sabinah och sa att hon var i ölmstad med sin EU bil, så jag gick ner till busshållplatsen och så tog vi en cigg tillsammans och så skjutsade hon mig till mitt hus, och sen åkte hon iväg. Kul att träffa dig, aslänge sen! Saknar min lilla blondie! Sen gick jag och tog ett glas mjölk och sen gick jag upp och la mig igen, med datorn i knät. Så fort jag har skrivit klart detta inlägget så ska jag sova igen.. älskar att sova, ZzZZzzzZ.

Ska bara lägga upp en jävla massa bilder från DH, SEN ska jag sova!
Hörs snart!

in ölmstad

hej igen! vet att ni saknat mig, ni kan inte säga något annat! ;)

Iallafall! Jag är så jävla trött att jag inte pallar hålla ögonen öppna. Det blir ingen skola för mig imorgon utan hela natten/dagen/natten ska jag ägna åt att sova. Så jag säger godnatt nu! och så lovar jag att uppdatera så fort jag vaknat. Måste ju liksom gå upp och pissa någongång! ;)

hörs!

en smygbild!

Jag var inne på Dennis bdb lite snabbt, såg att han hade skrivit med biffen och han hade skrivit med någon annan, jag hade inget att göra så jag klickade in på lite olika bdbnamn osv och så kom jag in på en kille.

Där hade han denna bilden!
Jag (som håller för händerna), Dennis (som är riktigt jävla förbannad), laktos och sötnosen Sita i bakrunden!


fan!

JAG SAKNAR DREAMHACK, VILL TILLBAKA NUUU! Stämningen, folket, killarna, vännerna, maten, inget sovande, tillgång till datorer överallt, slippa föräldrarna.. asso allt! FINNS INGET NEGATIVT.

DH SUMMER 2010 DÅ JÄVLAR!

Denna låten spelar dom varje natt på dh, såna jävla minnen har man..


intervjun igen..!

En festpolare till mig skickade denna länken till mig!
Där fanns tydligen intervjun som jag la upp igår..
HAHA.

Länk till videon.


at dennis home

Hej igen!

De sista timmarna på DH var jag så jävla trött.. så vid halv nio tiden så åkte jag och sita hem till henne och var där fram tills mitt tåg kom som jag skulle ta för att åka till mullsjö. Jag gick hem till dennis och däcka i hans säng i två timmar tills han väcker mig "vi har besök" Så kommer muppen kevin och säger; godmorgon, godmorgon, godmorgon! på göteborska. Hämnden är ljuv vill säga, jag tog ju kort på han när han sov på dh.. ;) Men dom bilderna har jag lovat han att inte lägga upp, sorry! Jag tyckte han var söt men de tyckte inte han så. ;) Sen drog vi ner till pizzerian och så köpte dom pizza, men jag åt inte det. (Bantar ju!) not.. men jag åt som fan på DH för att hålla mig vaken så ska fan inte äta något på tre dagar.. Hur kommer det gå? =D Sen drog vi hem till Dennis igen och nu är den muppen ute och åker på sin fula moppe så jag och kevin sitter här i hans rum och är lata..

Hörs sen! puss.

Bild på mig från juni iår! Typ den enda bilden dennis har på sin data..


29 november

Kolla varifrån!

 

åkte till mullsjö imorse och sov två timmar hos dennis, var vaken 52timmar i sträck så jag mår inte så jävla bra just nu. sitter på en pizzeria med dennis och kevin just nu. bloggar senare så fort jag kommit hem till dennis igen! xoxo /thesswester

 


blev intervjuad igen!

Ett gäng killar ville intervjua mig och Sita, det var något slags skolprojekt eller något..

Killen; Har ni dator här eller dagspass?
vi; eventpass, så vi sover här
Killen; Okej, varför vill ni komma hit?
Vi; spana på snygga killar!
Killen; jaha.. har ni hittat någon då?
Jag; ääh grejen är ju den att jag redan har pojkvän..
Killarna; *ASFLABBAR.*
Sita;
eeeh jag har hittat ett par stycken ;)
Killen; men varför kommer du hit för att kolla på killar när du har pojkvän?
Jag; nää men jag checkar in dom åt sita ;)

update på dh igen!

Snart är det 46timmar!

Är så jävla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, när någon snackar med mig så är det som att snacka med en zoombie! Haha! Iallafall! Det har inte hänt så mycket nytt på dh och det kommer väl inte direkt hända något heller, det var bara en rolig sak som hände innan, mina kompisar som jag sitter med vid datorerna hade gjort en egen "monter" och så samlade dom in pengar, för en slant så visade sig tre killar sig i bara kallingar. Haha!

Just nu är det talangtävling på den stora scenen, men det var bara tråkiga som ställde upp ju.. hörs senare iallafall!


still awake

Still awake! Har vart vaken i 41 timmar och 25min nu!'

Jag, Dennis, Sita och Robin sprang iväg till scenen och dansade! Eller det var någon slags "dansgrej" och då puttade jag in Sita eftersom att hon satt i en stol, och så snurrade jag henne runt, runt! Haha! Vi var med på stora skärmen och skit. Sen gick vi tillbaka till dataplatserna och så skulle Dennis dra till bussen och eftersom att jag inte orkade gå till utgången från dh så bar han mig på sin axel hela vägen! Haha!

Nu har jag inte en aning om vad som fucking händer, men vaken ska jag vara i hela 11 och en halvtimme till fan! =D Men nu ska jag gå ut och röka med Sita och robin, hörs senare!


inte trött!

Hej igen!

Tänkte bara ta ett litet kort update inlägg!


Jag är fortfarande vaken och jag har inte sovit någonting änsålänge! Har varit vaken i 39timmar och tio minuter! Är så hyper som det går att bli! Lätt att jag ska vara vaken i 14 timmar till! =D

Iallafall! Idag har jag då kollat på en och en halv film, åkt hem till sita och duschat/fixat mig. Dennis, Mange och Alle kom till DH också efter att vi hade kommit tillbaka till dh, så jag och sita har vart med dom. Vi har busat runt och lekt! Jag och sita har klätt ut oss till "killar" också! Tog av oss skorna och springer runt i bara strumpor, sita har keps och jag har mössa på oss! Vi lär vara de sexigaste "killarna" på dreamhack alltså! GRR! ;) Det blev lite missförstånd och skit också så vi sa till crew om att två killar höll på att trakassera mig så dom fick en riktig tillsägelse! En sak till och dom åker ut! Så jävla rätt! =D Busiga som Alle och Dennis är så ska dom stanna här till ett fast dom egentligen bara får vara här till tio med sitt dagspass också så vi ska vara med dom fram tills dom ska åka, sen vet jag inte vad vi ska hitta på men det är sånt man märker! Killförklädnaderna ska iallafall stanna på! Tänker inte ta av mig mössan så som mitt hår ser ut just nu så, haha!

Hörs senare, puss!


intervjun!

Länk till intervjun!

Jag kommer vid 2.19.
Dom har stavat mitt namn fel och allt också..!



duktig som jag är..!

33 timmar har jag vart vaken nu! Har ett vad med Kevin (nörden) att jag ska vara vaken i tio timmar till, då blir han skyldig mig en pizza, somnar jag innan det så får jag köpa en pizza till honom, och det pallar jag inte så nu jävlar blire att äta socker och dricka energidrycker!

back on track!

Nu är jag tillbaka hemma! Haha. Jag och sita tog bara en snabbis hem till henne för att duscha och fixa oss lite osv.. Sen hämtade hon matpengar och sen drog vi tillbaka till DH! Vet inte riktigt vad som händer idag, vet iallafall att jag får låna laktosens dator fram tills fem/sex! Så jag kan uppdatera bloggen aktivt! ;) Sen ska Dennis och hans kompis Alle komma hit också med dagspass så det blir väl att jag och sita hänger med dom lite..

Ska iallafall hålla mig vaken fram tills jag stupar och jag har redan vart uppe i snart 31timmar! Rekordet är 32timmar så jag MÅSTE hålla mig vaken fram tills MINST kl 16! ;)


nu drar jag..

Nu ska jag och sita åka hem till henne och duscha osv! Kommer tillbaka till DH om typ två timmar eller något.. pulla lugnt sålänge! =)

dreamhack!

Ni ser ju själva vilken jävla stämning! Så jävla härligt, dock inte just nu då eftersom att de flesta sover då... men det ska det bli ändring på när jag och laktosen springer och häller hett kaffe på alla =D


28 november

Godmorgon på er!

Inte för att jag har sovit något inatt. Har vart vaken i 25timmar nu. Säger som jag alltid har sagt, sömn är överskattat! Kevin (nörden) somnade på Sita innan när vi satt och kollade på film, så sött! ;) Laktosen var så söt så han bjöd mig på kaffe så jag kan hålla mig vaken! Naww! Och arre sitter och sover med ena fingret uppstoppat i ena ögat just nu.. Sita sitter och nickar till och alla andra ligger på sina tangentbord och sover. De enda som är "pigga" är jag och laktosen! (;

Bilder kommer upp snart också!

kontaktannons



Han är singel, kom och ta han brudar! ;)
ring honom på 07********!


nattblogg

vart vaken i 20timmar nu.. bara 33timmar kvar! herregud :O

omen vafan.. hej!

Nu är min data paj! Skärmen har lagt av, hejja mig. Vetifan vad som har hänt, den funkade helt plötsligt inte bara.. men iallafall! Sitter på nördens dator nu. Han som spelade cs innan när jag bloggade. ;) Sita sitter på en annan dator precis bredvid mig med en bärbar som hon fick låna.

Vafan händer inatt? Ingen aning.. någon som vet något, ring 070736**** =D

datorn jag sitter på just nu!


i'm back!

Hej igen!

Idag har jag hunnit med;
BupMöte
Äta mig fet hemma
Bada tills varmvattnet tog slut
Åka till dh och träffa en jävla massa folk!
Hackat DHs trådlösa nätverk
Blev intervjuad så jag kom med på SVT live!
Fått tre nummer av tre snygga killar, grr!
Träffat Dennis och tjaffsat som fan!
Vittnat ett bråk.
Skrek åt en kille så jag fick en colaflaska slängd på mig.
Gjort blåstest.
Fick en kram av mitt ex storebror (?)

Och dagen är inte slut än! ;) Internet dampar på min dator just nu, står och bloggar på en annan dator, typ nortons datorer..? Iallafall, nu ska jag och sita ragga på killar, puss och hörs sen!


update!

Nu har jag träffat Filip, Jossan, Gunnar, Jimmy med flera! Sita kom alldeles nyss också! Nu är helgen fullbordad! =D Min lillebror kom också så han sitter bredvid mig och sita vid min bärbara dator. Vet inte vad vi ska hitta på snart, men det märker vi! Finns ingenting speciellt att göra samtidigt som det finns hundra miljoner saker att göra! Skitmånga snygga killar finns det också, grr! ;)

i-landsproblem..

Anledningen till varför jag uppdaterar så segt är för att det trådlösa nätverket på DH suger just nu, msn loggas ut hela tiden och ah.. vilka jävla i-landsproblem jag har. Kommer gå ner i en stor deprission pga detta nu. =( synd om mig..

Snälla som dom jag sitter bredvid är så fick jag låna en av deras datorer medans han skulle dra någonstans =D så jag sitter vid en annan dator just nu dårå eftersom att min dampar lite!

I love my shoes!

blev intervjuad!

Herregud, jag satt med en powerking i handen bredvid nörden kevin och så kommer det fram en kille!

Killen; Hej! jag gör en undersökning om energidrycker, hur gammal är du?
Jag; eeh,, 15.
Killen; Jaha okej, vill du bli intervjuad?
Jag; aah fan! =)
Killen; men eftersom att du är minderårig så behöver vi dina föräldrars tillstånd!
*ringer till magnus*

Så jag blev filmad och intervjuad om energidrycker! Så nu är jag med på SVT och webtv! HAHA.
Klippet kommer in på bloggen så fort jag hittat det..


Nu ska jag ut och röka med ett par killar som jag aldrig träffat så hörs snart! =D

@ dreamhack!

Sådärja! Nu har man landat på dreamhack igen då!

Sist jag skrev så hade jag precis duschat! Sen fixade jag mig snabbt och tog bussen till dreamhack. Träffade Kajsa och Sussie på bussen, mycket saknade flickor! Sen gick jag med min skitstora bag med kläder/datorn till plats D11 där kevin sitter så nu sitter jag där och bloggar bredvid nörden som spelar cs. =)


känner mig som ny!

Nu har jag badat/duschat! Anledningen till varför jag skrev så är den att varmvattnet till badkaret tog "slut"? så jag var tvungen att springa upp till duschen och tvätta av schampoot och allt där. Iallafall! Har duschat nu och rakat benen, så nu är jag som ny igen! Känner mig superfräsch! ;) Men nu måste jag skynda mig att fixa mig, bussen går om 40min till stan.. hörs snart igen!


be right back!

Ska göra så som jag brukar göra på morgonen men som jag inte hann imorse! Hoppa in i duschen och duscha läänge. Ska raka benen också, eller så lägger jag mig i ett varmt bad.. hm.. Hörs om en liten stund iallafall!


lagat mat

Hej igen!

Jajjemen, jag är redan hemma! Ingen skola för mig inte. ;) Hade ju BUPmöte imorse och min klass hade sån där "skogsdag" så jag kunde inte åka dit efter mötet så jag fick skjuts hem istället! Så nu har jag precis gjort hamburgare till mig själv eftersom att jag inte hann äta frukost innan mötet! Sitter i köket och lyssnar på musik och äter dårå.. vet inte vad jag ska hitta på här hemma faktiskt. Funderar på att lägga mig och sova till kl ett eller något.. sen borde jag plugga lite också! Måste ta bussen hemifrån som går 15.33 eller 16.33 det beror lite på när sita är hemma och har gjort sig klar osv.. men det märker vi! Hinner iallafall sova fram till ett! Älskar att sova, ZzzZZzz...

SLITEN!

27 november

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har inte jag.. eller jag somnade sent som vanligt och sedan var jag tvungen att gå upp vid tjugo över sju för att jag ska på BUPmöte kvart över åtta. Har inte orkat sminka mig eller något! Bara tog på min lillebrorsans mjukisbyxor, någon t-shirt och en munktröja.. Efter mötet kommer jag antagligen få skjuts upp till skogen där min klass ska vara, men jag vet inte. Kanske ska åka hem och sova eller något. Ladda inför dh i helgen liksom! Men nu ska jag ta min morgoncigg innan vi åker, hörs senare! =)

ha en underbar fredag!

sötnosen sita! (nej hon är inte full! ;)

hörs imon!

Nu ska jag sova! Hörs imorgon, puss!


musik a lá thess!



HAHA! skön låt faktiskt.


rosa!



En rosa telia affär, so me juue? =D

bilder ifrån idag!

Jag och älskling! på a6.


Jag när jag köpt mina skor!


Jossan!


Jimmy!


DREAMHACK!

därför älskar jag sita!

Så jävla dum är hon! Jävla blondie ;)
men det är därför jag älskar henne!

(och tina du får säga till om jag ska ta bort videon eller klippa bort dig. :P)


svininfluensa

Alla inrapporterade biverkningar – lista

Influensaliknande symtom
Allergiska reaktioner
Andnöd
Feber
Huvudvärk
Domningar
Allvarlig allergisk chock
Nässelutslag
Hudsvullnader
Dödsfall
Yrsel
Illamående
Buksmärtor
Hudförändringar
Värmesvallningar
Lokal reaktion
Smärta
Temperaturstegring
Frossa
Hjärtklappning
Kräkningar
Smakförändringar
Ansiktsförlamning
Ledsmärta
Hjärtstillestånd
Bensmärta
Bröstsmärtor
Stroke
Diarré
Röda komplexa hudutslag
Epilepsianfall
Blåmärken
Heshet
Hosta
Hudutslag
Lågt blodsocker
Klåda
Medvetslöshet
Lymfkörtelsvullnad
Migrän
Muskelsvaghet
Muskelvärk
Lunginflammation
Psykisk påverkan
Känslorubbningar
Svimningstendens
Svullnad i munhåla och svalg
Synrubbningar
Tungsvullnad
Värk
Ögonirritation

Håller med Mikaela, vafan ska man ta sprutan för?!


ni ser själva!

Jag ÄR aktiv på idrottlektionerna!
jag gillar att leka apa! (a)


in ölmstad!

Nu är jag hemma igen! saknat mig..? klart ni har =D

Som jag skrev innan så var jag ju på dreamhack! Älskar det, sån jävla härlig stämning, musiken, folket, precis allt! Det är så jävla mycket folk man känner också och sen en massa snygga killar, rawr! ;) Synd att jag inte är singel dårå, får ju inte ragga.. bara kolla! Skämt åsido, hade inte velat vara singel heller. =) Iallafall! Ska tillbaka dit imorgon vid ungefär fyra, fem tiden. Längtar redan! Då blir det att vara där hela tiden fram till söndagen då det stänger. JIPPIE!

Träffade Josef, min älskade vän! Och Jimmy som jag inte träffat på aslänge! Träffade Kimo, Mattias och Robin också. Och Gunnar, Manolo och min älskade Jossan! Träffade en massvis med folk jag kände, men orkar inte räkna upp alla, plus att det var folk som kände mig men som jag inte känner eller som jag iallafall inte ens minns namnet på, hehe pinsamt.. Imorgon blir det att springa runt med Sita och smälla till killar som spelar i huvudet, det är skitkul! Kanske blir bjuden på någon dricka av någon snygg kille också.. grr! ;) Försöker ju ragga lite åt sita eftersom att hon är singel, haha! Också skämt.

Jag innan jag åkte till dh, grr!


på dreamhack!

Hejsan!

Just nu sitter jag och Sita på dreamhack då! Smugglade ju in min bärbara dator busig som jag är! Hade tänkt att blogga på mina kompisars datorer men jag tänkte att jag kunde ta med mig min egna, så det gjorde jag! Det har faktiskt till och med kommit förbi vakter men dom säger ingenting så det gick ju skitbra! ;)

Som jag skrev innan så tog jag bussen till A6 med sita och köpte mina älskade skor som jag hade tittat ut! Sen drog vi till dreamhack och här har vi vart sen ungefär kl sju eller något. Har träffat en massa folk jag känner, två av mina ex också! ;) Träffade Dennis en stund innan också eftersom att han skulle gå på hockeyn som är precis bredvid DH.

Snart så måste jag och Sita lämna älskade dh för att åka hem, får ju inte sova här inatt. Men vi ska ju tillbaka hit imorgon och vara här hela helgen, love it!

dagens planer!

- Ta bussen ifrån ölmstad 16.33
- Hoppa av i stan och köpa mina älskade skor!
- Träffa Dennis med flera på june
- Åka till elmia och säga hejdå till Dennis
- Gå in på dreamhack
- vara på dh tills min buss går hem runt halv nio tiden
- hem och sova!

Gud vad roligt det ska bli idaaag! Surt bara att vädret är som det är. Tur att man ska vara inomhus då! ;)

vad ska ni hitta på idag? =)

26 november

Hejsan!

Förlåt för att jag inte uppdaterat, jag skrev att jag skulle ha med mig datorn till skolan och då skulle det bli mycket uppdatering. Jag tog faktiskt med mig datorn till skolan men jag kunde inte koppla upp mig på något internet så det blev ingen uppdatering. Jag hann inte uppdatera imorse innan jag tog bussen till skolan pga att jag inte kom upp i tid och en massa andra skit. Jag duschade iallafall och tog med mig allt jag behövde idag och sen åkte jag till skolan. Kom dock försent men pratade med läraren och det var helt okej. Hade först matte, engelska, spanskaprov som faktiskt gick hyffsat bra fastän jag inte hade pluggat ett piss eftersom att jag fick reda på att vi hade prov i måndags. Har inte tid att plugga you know, har redan en tillräckligt stressig vardag så jag hinner inte plugga också! Haha, skämt åsido om ni inte fattar det.. iallafall! Efter det hade vi lunch, då jag satt med datorn hela tiden och satte på musik så hela klassen dansade i korridoren, haha! Sen hade vi SO och sist livskunskap. Och eftersom att jag var så hemskt duktig imorse med att glömma pengarna jag behövde idag hemma så var jag tvungen att ta bussen hem så nu sitter jag på mitt rum och håller på att göra mig iordning för dagen!


gödnight

Nu är jag klar för säng och ska sova, är lite små tjurig med så måste lägga mig! Imorgon ska jag ta med mig datorn till skolan så då blir det mer uppdatering! Det gillar ni va? ;)

Godnatt!

telefong33k!

Nu sitter jag och snackar i telefon med älsklingen. Han är frustrerad över att han inte får veta vad jag heter i tredjenamn. Haha feel the pain!

Funderar på att sova snart..


imorgon blir det..

..Dreamhack!

Dagens planer är;
- skola 8.20-15
- åka till stan och köpa skorna! (lycklig!)
- åka till dreamhack och köpa eventpass!
- vara på dreamhack tills jag ska hem!

JOSSAN OM DU LÄSER DETTA! Du ska till dh imorgon va? Ska vi träffas så du kan få ditt efterlängtade pack någon gång eller? ;) puss på dig gumman!


om thess wester

Tänkte vara lite trevlig och presentera mig lite! Kommer ju nya läsare varje dag så varför inte skriva om mig själv lite..? Inte för att jag är särskilt intressant men iallafall!

Jag är en tjej på 15 somrar, går i nian på AD och bor utanför Jönköping. Jag bor varken hos min pappa eller mamma utan jag bor i fosterfamilj, men vet inte hur länge till jag kommer göra det! Har bara träffat min morsa en gång men min pappa träffar jag oftare och bor hos honom på helgerna osv! Varför det är som det är tänker jag inte berätta för det är personligt, bara mina vänner vet. Jag heter Thess och är blond, 163cm lång (rätt kort då alltså..) och älskar kläder/mode! Har pojkvän som är lika gammal som mig men vi har inte vart tillsammans särskilt länge. Jag är en rätt normal skitunge som gör sånt som tonåringar gör eftersom att man inte får gå på krogen! Älskar att vara ute med kompisar och festa osv. That's life liksom! Jag hade en egen häst i lite mer än ett år men han lämnades tillbaka för ett litet tag sedan av olika anledningar.. men jag älskar hästar! Dock slutade jag helt med ridningen när han lämnades bort och jag tänker inte sätta mig på en häst igen.. Inte på ett jävla tag iallafall.

Vafan finns det mer att säga..? Om det är något så är det självklart bara att fråga.


videoblogg!

Videobloggen som skulle komma upp i måndags egentligen..!
Jag och mikaela, på en lektion. (mikaela överdriver lite..)
Plus att det blev ändrade planer, jag träffade aldrig Evelina!


shululu!

Hejsan!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering. Som vanligt..

Men imorse hade jag fruktansvärt bråttom till bussen! Eller inte så överdrivet bråttom egentligen, men jag hann inte skriva särskilt mycket som ni kanske märkte. Började skoldagen med att ha två matteprov från kl 8.30 till 9.30 och sedan började jag skolan kl 10 med svenska, eget arbete, lunch, eget arbete, hemkunskap. Rätt soft dag! Fast jag somnade på svenskan eftersom att jag var så fruktansvärt trött. Som jag faktiskt har vart den senaste tiden! Dålig sömn beror det på. Allvarliga sömnproblem? Men iallafall! Tycker att sömn är överskattat! Är aldrig trött på kvällarna, bara på morgonen och på dagen. Men det beror ju på att jag sover dåligt men iallafall.. När jag slutade skolan vid 15.10 så gick jag och sita hem till henne och sedan åkte vi tillbaka till skolan och så hade hon utvecklingssamtal och jag väntade utanför. Sen drog vi in till stan för att jag skulle ha socialmöte kl 18. Det gick faktiskt bra idag och vi babblade så mycket att det blev övertid. Så mötet slutade inte förens 19.45 och då gick jag tillbaka till juneporten och mötte upp Sita och Kim och så snackade vi lite innan bussen kom. Så åkte jag hem till ölmstad och var tvungen att springa upp till huset från busshållplatsen eftersom att jag höll på att pissa ner mig! Herregud vad pissenödig jag var.. hehe.

Bakade lussekatter på hemkunskapen! mums!

25 november

Har bråttom till bussen, börjar 8.30 idag och slutar 15.20! Har socialmöte kl 18. Stressig dag!! Men vi hörs lite senare, puss!

släcker lampan!

Eftersom att min lärare har bestämt att jag ska göra omprov på Aprovet och göra Bprovet på matten IMORGON PÅ MIN SOVMORGON så måste jag vara i skolan halv nio istället för kl tio då jag egentligen skulle börjat. Så jävla surt. Så jag måste gå upp 6.50 imorgon när jag egentligen skulle gått upp kl 8.. livet är då surt ibland! Så jag borde gå och lägga mig nu. Ska bara ta en godnattcigg sen ska jag sova! Det är så jävla skönt att sova på morgonen, inte annars. Sömn är överskattat.

GODNATT OCH SOV SÖTT ALLIHOPA SÅ HÖRS VI RUNT SJU TIDEN IMORGON!

Och förlåt älskling att jag inte kan ringa upp dig sen! Du ville ju prata i tele men mig men jag känner att jag behöver sova istället! Lovar att smsa dig snart, om du ens hinner läsa detta innan jag smsar. ;) love u!



en video till..!

Haha, igår i skolan så filmade jag en film på Mikaela och en massa andra i min klass. Det är vad vi brukar göra på rasterna då!


hittade ett par skor!

Var ju i stan med Sita innan idag, och då letade jag efter ett par skor som man kan ha i vinter. Men som samtidigt är snygga, och då hittade jag dessa skor på DinSko för 499kr. Visserligen tyckte Dennis att dom var skitfula, men vem fan bryr sig? Det är inte han som ska ha på sig dom, och tycker jag att dom är snygga så är det mitt val liksom. Jag hann inte köpa dom idag eftersom att affären hann stänga innan jag fick mina pengar överförda till mitt kort så jag får köpa dom på torsdag! Perfekt till DH också och allt. =)

I love them!

thess tycker till!

Helt seriöst, jag är så jävla trött på att vara tjej nu! Eller inte riktigt så men ja.. ni kanske fattar? Liksom tjejer är så himla.. omogna! Det sägs att tjejer mognar snabbare än killar, och visst det gör vi också på ett sätt, men inte på andra sätt. Kolla på tjejer, dom går och snackar skit. Hittar på rykten och sprider ut saker om varandra. Nu säger jag inte att ALLA är sånna, men de flesta! Killar går aldrig och snackar skit om varandra? Isåfall säger dom det till varandra face 2 face!

Och sen en annan sak. Killar får alltid mer sovmorgon än tjejer! Eftersom att dom inte behöver sminka sig och hålla på. Det dom gör på morgonen är liksom att kleta i lite vax i håret, borsta tänderna och går! Vi tjejer måste liksom sminka oss och platta håret osv osv.. (säger fortfarande inte att ALLA är sånna här men fortfarande de flesta).

Sen att killarna får alltid förmåner så som jobb osv! Man anställer ju hellre en kille än en tjej. Varför..? Jo för att det är ju den saken, en kille är en MAN och en tjej är en MUS. Så jävla orättvist.

Om jag fick välja skulle jag hellre fötts med en dinglande sak mellan benen! =)

Jag skulle nog sett ut såhär som kille..! HAHA.

videor från 11 nov!

Sita och thess på äventyr i mullsjö!



Hemma hos Adam, man ser Sita och älsklingsdennis på videon!


i'm home darling!

Goddagens !

Hur står det till med mina sötnosar idag då? Med mig är det faktiskt bra. Dagen började ju dock inte bra när jag försov mig och missade första lektionen men både soc och min lärare fattade så det gick ju bra dock.. När jag väl kom till skolan så var det då spanska, lunch, idrott och sist NO. Och eftersom att jag var med på idrotten både igår och idag så har jag sån fruktansvärd träningsvärk så det inte är sant! I armarna, axlarna, skulderbladen, hela låren och magen. usch, hatar att träna.. Men då släppte mensvärken iallafall! Sen efter skolan så följde jag med Sita hem till henne och så åt vi en snabbis och sedan var det bara att sticka iväg igen. Vi åkte tillbaka till skolan för att hämta min väska som jag hade glömt! Och då plattade jag även håret lite i skolkorridoren. Sen tog vi bussen till stan och kollade i lite affärer och så träffade vi Dennis och Mange lite, innan dom skulle åka hem igen. När dom hade stuckit så tog jag bussen hem till ölmstad som gick halv åtta och nu är jag då hemma!

hehe vilken bild alltså..


skolan kallar

Nu måste jag springa till bussen, hinner iallafall i tid till andra lektionen. Slutar 15.20 idag och då får vi se vad som händer! Puss och ha en underbar tisdag.

24 november

Godmorgon!

Jag var så lagom duktig idag... vaknade inte av alarmet så jag gick upp nu vid åtta. FAN. Nu är jag livrädd.. Men jag smsade iallafall socialen och skrev som det var så.. hoppas! Men iallafall! Imorse vaknade jag då med den där härliga känslan om att det nog har kommit något i trosan, hehe. Fyra dagar förtidigt?! Men det måste vara över att jag fick en sån jävla chock igår.. Då kan den ju hoppa lite. Så idag ska jag bara klaga på mensvärk!! Nej inte riktigt, jag har endel MYCKET större problem att klaga över.. Hoppade in i duschen direkt när jag vaknade och nu sitter jag med en handuk svept om mig. Ska alldeles strax klä på mig för det känns rätt naket att sitta såhär.. sen eftersom att jag skriver på bloggen så känns det på något konstigt sett som att ni kan se mig..? Haha, jag är lite lustig! Men iallafall. Ska klä på mig nu och fixa mig lite så hörs vi snart! =)

Sita! <3

good night

Ligger och pratar med älskling i tele och ska snart sova, om jag då lyckas somna. Ska gå upp kl 6 imorgon och jag lovar att uppdatera då. Så vi hörs imorgon så får ni sova sött där ute. Puss och godnatt!


don't forget..

Glöm inte frågestunden.
ställ frågor förfan!

nya planer..

Nya regler (fått från socialen..)

DH helgen:

Torsdags; Skola, fixa dh biljett och vara med sita en stund..
Fredag; BUPmöte kl 8.15, skola, DH med sita
Lördag; DH med sita
Söndag; DH med sita, hem och sova..

På grund av socialhelvetet så är helgen sabbad! Plus mitt roliga liv!


sita (L)

Utan dig klarar jag mig inte.
om jag får flytta, jag kommer inte palla med mer då.
du är anledningen till varför jag andas.
Du är min bästavän och mitt allt.
Jag kommer alltid älska dig.


hemma i ölmstad!

Hej igen!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering idag, som vanligt.. men nu är det faktiskt så att jag kommer vara hemma mer så nu kommer det bli bättre uppdatering.


Skolan idag gick bra faktiskt! Gick dock inte på första lektionen pga att jag och Mikaela hade saker att prata om. Sen hade vi matte, engelska, lunch, svenska och sist NO. Dagen i skolan var rätt jobbig eftersom att jag tjaffsade med Sita men det löste sig! I love you gumman. Så efter skolan var jag med Sita en liten stund sen åkte jag på socialmöte kl 18 och det gick rent ut sagt ÅT HELVETE. Och jag satt bara och gnisslade tänder och lipade.. Efter mötet lite efter kl 20 så gick jag iväg och snackade med älsklingen i tele och jag bara grät och skrek.. Blev hämtad sen och åkte hem till Sita och hämtade min väska och grät en skvätt till och sedan bar det av till ölmstad. Sitter just nu med telefonen i handen och snackar med Sita.

Bara min NO lärare och jag som fattar ;)

23 november

Godmorgon sötnosar!

Är ni pigga och glada? Det är iallafall inte jag kan jah lova. Orkade inte gå upp alls men tvingade mig upp ur den sköna sängen och det varma täcket. Har lite bråttom nu eftersom att jag har tjugo min på mig att fixa mig så jag hinner inte skriva så mycket mer. Skolan börjar 8.20 och slutar 15.20.  Tror att jag ska vara med sötnosen Evelina idag, isåfalll går jag hem till henne efter skolan! Men vi hörs lite senare, ha en bra måndag!


bild ifrån dreamhack summer 09


godnatt

Nu känner jag verkligen att mina ögon håller på att slockna! Jag ska bara gå ut och ta en godnatt cigg och sedan ska jag krypa under täcket och sova. Ska gå upp kl 6.50 imorgon och jag börjar skolan 8.20 imorgon så jag behöver sova nu! I och med att det är en så fruktansvärt seg dag imorgon med bara lektioner hit och dit.. så kommer jag inte kunna sova (hehe..). Men jag kommer uppdatera innan jag drar iväg imorgon! Duktig som jag är så kommer jag faktiskt prioritera bloggen före det mesta.. ;)

puss och godnatt!


förbannat ytligt inlägg..

Har ni varit riktigt "in love" whit somebody..? Alltså riktigt sådär att det pirrar i magen varje gång ni ser personen ni gillar och att ni blir glad varje gång ni är i den personens närhet osv..? Sen när man väl blir tillsammans med den personen så känns livet bara så underbart i typ en, två månader! Sen släpper den där förbannade förälskelsen och så finns det inga känslor kvar. Har ni vart med om det? Det har jag iallafall..

Jag har en sån förbannad otur när det gäller kärlek. Jag blir alltid förälskad i "fel" sorts killar. Och en del har jag jätte lätt att glömma. Liksom phoof så är dom ute ur mitt liv och jag tänker bara "hur i helvete kunde jag tycka om den..?" Och sen har jag vart med om de där som man liksom saknar.. "varför..?"

Jag har en otrolig förmåga att inte vara singel särskilt länge! Liksom tar det slut med någon pga att jag tröttnat (oftast är det faktiskt så.. hehe) så hittar jag någon annan som verkar intressant och så blir jag tillsammans med den och så fortsätter det så! Jag vet det låter fruktansvärt playigt men det är den jag är.. Jag har pratat med vuxna (kuratorn, socialen, BUP..) om detta och alla säger likadant, jag söker helt enkelt bekräftelse. Varför är det så?

Det längsta förhållandet jag har haft varade i 4 ½ månad, och det var med Daniel. Vi träffades och höll på i fyra månader innan vi blev tillsammans! Dock var den sista månaden av vårat förhållande hemsk och vi träffades inte alls. Jag ville göra slut de två sista månaderna men jag vågade inte. Och sedan tröttnade han helt enkelt på att jag "förändrades" så han dumpade mig. Jag var ledsen en dag, över att bli lämnad ensam. Inte över att jag förlorade honom.. Sen gick det över! Dagen efter att det tog slut träffade jag Robin, det var liksom spännande på något sett och sen blev vi tsm kort där efter. Det var förbannat bra i ungefär en månad sen började det hända saker som gjorde att vi slutade snacka. Vi var tillsammans i två ½ månad och den sista tiden (en och en halv månad) så snackade vi knappt. Något sms kunde skickas i veckan eller något telesamtal då och då. Tillslut bestämde vi tillsammans att det inte funkade.

Kort därefter träffade jag då Dennis, min nuvarande pojkvän. Vi blev också tillsammans förbannat snabbt. Men det känns ändå annorlunda med honom, han är inte som någon annan jag har träffat. Han får mig att må bra på ett annat sätt och jag liksom saknar hans närhet hela tiden! Vilket jag aldrig gjort innan.

Jag har bara vart riktigt kär en gång, det var i kalle. Han och jag började snacka sommarlovet 07 och sen träffades vi i slutet av sommarlovet och blev tillsammans. Dock funkade inte det av vissa anledningar, men jag älskade han fortfarande och vi höll kontakten. Vi blev tillsammans igen våren 08 och även det tog slut. Dock höll vi kontakten och blev tillsammans igen hösten 08. Det tog dock slut det med.. Men jag kan säga att han är den enda jag någonsin har älskat så förbannat mycket. Han kommer alltid vara "number one" eller "mitt livs kärlek..".

Visst jag tycker verkligen om Dennis och han är verkligen speciell och jag kommer inte släppa honom i första taget. Men det finns ingen och inget som slår det som jag och kalle hade. Och vad som än händer så kommer jag aldrig glömma honom.

usch för kärlek ibland.

musik a lá thess!



Linkin park - leave out all the rest

Den är så jävla bra! Lugn men samtidigt på. Kan man säga så..?
Iallafall! Det är en av mina favoritlåtar. Lyssnar inte jätte mycket på linkin park, jag gjorde det väldigt mycket innan. Men denna låten är så jävla bra.

Vad brukar ni lyssna på för musik? =)


frågestund!



Det var länge sen jag hade en liten frågestund, så nu tycker jag verkligen att ni kan fråga på! Det håller på tills jag säger till.

FRÅGA PÅ, vad som helst!
(vissa anonyma frågor besvaras dock inte, det är enda reglen)
Plus att JAG väljer vilka jag vill svara på och inte.


inget festande denna helgen!

Icke sa nicke..

Hade ju tänkt kröka tillsammans med Krantz med flera i fredags, men jag drog ju till min pojkvän istället! (hm, smart?). Dock drack jag lite igår, (två ½ cider och två ½ öl) men det hör till när man går på hockey! Och idag är det ju söndag (skola imorgon..) så det blir inget festande denna helgen! Haha, rätt skönt faktiskt eftersom att det kommer bli ett jävla festande på DH på torsdag till söndag!!

Juli 09!



sep 09! (riktig fyllebild..)


okt 09!


nov 09!

bilder ifrån helgen!

sötnosen mikaela och jag i skolan i fredags!


haha på mig..


jag igår..! rawr ;)


Hockeyn! (dennis titta snett på mig när jag tog bilden..hehe)


HAHA. älsklingen tog kort på mig imorse! eller var det igårkväll..?


hockey biljetten!

22 november

Gokväll!

Jag ber verkligen om ursäkt för så urusel uppdatering denna veckan men det är inget jag riktigt kan hjälpa.. men jag lovar att det kommer bli mycket bättre!


Igår så gjorde jag mig iordning hemma hos Dennis eftersom att jag sov hos honom från fredag till lördag! Och sedan tog vi tåget till jönköping med Biffen, Ola och en till som jag faktiskt inte minns namnet på.. skäms lite nu känner jag. Men iallafall! Vi åkte till råslätt och så lämnade jag och dennis av våra saker hemma hos min pappa och sen åkte vi till elmia. Gick på hockeyn men det gick inge vidare. Vi stod och skrek och hadde oss men det hjälpte tydligen inte HV. Men dom är bäst ändå! ;) Sen åkte jag och Dennis hem till min farsa och sov där.

Imorse så vaknade vi och tjötade med farsan en liten stund sen gick vi och handlade frukost. När vi kom hem igen så åt vi frukost och tjötade lite till. Sen gick farsan och köpte lunch och så åt vi det och sedan åkte jag och dennis till juneporten och så tog han tåget hem och jag åkte till ölmstad. Så nu sitter jag här i min ensamhet mitt ute i ingenstans. Typ ghetto med bara gamlingar istället för utlänningar.. Det är ju trevligt. =) Datorn är den enda räddningen!!

Lite bilder ifrån helgen kommer snart =)

thess tycker till!

Jag har en fråga till er där ute. Vad tycker ni om att ha ett förhållande? Vill ni helst vara singlar eller ha tjej/kille? Jag är väldigt sån att jag inte kan vara singel särskilt länge. Varje gång det tar slut med någon så tänker jag "äntligen, nu kan jag vara singel och leva livet! ;)" men lik förbannat så hittar jag alltid någon ny som jag går och blir stört förälskad i! haha.

Själv tycker faktiskt jag att det är bättre att ha ett förhållande eftersom att det är då man känner sig älskad och värdefull. Visst kan man känna sig det när man är singel också, men det är inte samma känsla.

Jag tror faktiskt att även om man säger att "jag vill vara singel, det är bäst" så letar man ändå efter någon att älska och bli älskad utav, vad tror du?


21 november

Hejsan!

Igår hade jag tyvärr ingen tid att blogga förutom på morgonen.. förlåt! Efter skolan igår så gick jag upp till huskvarna station och hoppade på tåget och åkte till min älskade pojkvän. Han mötte mig på station och så gick vi hem till honom. Efter en liten stund så skulle vi gå ner till konsum för att bli upphämtade av Dennis polare med bil. Så vi sladdade runt lite i stora staden Mullsjö, sen fick vi skjuts till Öppna (en ungdomsgård) och där satt vi och hängde like the cool guys we are! Vet att jag sagt det förut, men det är ju så! ;) Dennis drog iväg med sin moppe ett tag med så jag lärde känna en massa jävla folk. Haha rasmus var ju rätt galen och så men ändå jävligt rolig. Sen åkte jag och Dennis upp till Johanna och Rikard och käkade pizza! Fan vilken humor dom har alltså. =D Sen åkte vi ner till öppna igen men vi var inte där särskilt länge innan det stängde. Då åkte jag och Dennis hem till honom och gick och la oss!

Idag vaknade jag av att Dennis höll på med sin förbannade dator och mitt morgonhumör är inte att leka med. =) Idag ska vi bara ta det lugnt, sen ska jag duscha och fixa mig för att vi ska dra på HV match vid fem tiden. Sen ska vi hem till min pappa och sova hos honom! Jag kanske inte kommer kunna uppdatera mer idag, men jag ska iallafall försöka!

Xoxo /thesswester



Min söte pojke. =)


20 november

Godmorgon! =D

Hur är det med er idag då? Med mig är det bara fint, lite trött bara men det är jag alltid såhär på morgonen! Får ju skylla mig lite själv eftersom att jag går och lägger mig alldeles för sent egentligen. Jag kom iallafall upp i tid och fixade mig långsamt som jag inte kunnat göra på hur jävla länge som helst! Och sen satte jag mig här, men nu ser jag att tiden rinner iväg jääävligt fort för min buss går om 5min och jag måste röka för jag har inte fått min morgoncigg så jag måste tyvärr sluta nu. Skolan börjar 9.40 och slutar 15.20 idag. Efter skolan så ska jag antagligen direkt hem till Dennis, men vi får se! Uppdaterar lite senare, puss och hörs!

pffft!

Inte en enda jävel som är rolig inne på msn eller något. Och jag börjar bli riktigt förbannat seg i huvudet och ögonen. Så jag ska bara gå ut och ta en nattcigg och sedan sova! Imorgon har jag sovmorgon så jag ska inte gå upp förens kl 8. Då lovar jag faktiskt att blogga innan jag drar till skolan! Får skita i att sminka mig eller något om det blir stressigt för bloggen går ju före allt! ;) NOT. nej men uppdatering imorgon ska ni få minsann! Men nu får folket sova gott för det ska jag iallafall!

xoxo / thesswester


det gäller att bjuda på sig själv.
1. jag är packad.
2. jag snusar på bilden.
3. cp hår.
4. kunde inte hålla ögonen öppna pga den starka lampan.
5. foundationet hade åkt bort. (lite iaf)
6. försök själva att ta kort på er när ni är onyktra så får ni se resultatet!


dreamhack!

Nästa vecka är det dreamhack här i jönköping. Någon som ska dit?! =D Ring mig på 070736**** isåfall!

Min "helg" på dreamhack kommer se ut såhär (ungefär);

Torsdag; träffa folk, supa på kvällen! (inte sova ett skit)
Fredag; BUP möte kl 8.15, träffa folk, supa på kvällen! (inte sova ett skit)
Lördag; Träffa folk, supa på kvällen! (försöka att inte sova ett skit)
Söndag; Träffa folk (säga hejdå till folk som inte bor i jkpg) HEM OCH SOVA!!!!


Kommer stanna hemma en vecka ifrån skolan för att ta igen det sen! Låter det inte härligt? =D Haha det tycker jag!

Nåå, vilka ska komma och joina?!



josef melander

Ville bara förmedla detta, min bästa killkompis älskar flänsost!
kommentera folk.

(inget skämt åsido)

sötnosen själv =D
kolla bara hur han njuter efter att ha fått smak på fläns..?!

hemma i ölmstad!

oh hello!

Skolan gick snabbt, och gud vad roligt vi hade på SO lektionen! Mikaela fick damp på läraren och jag garvade mestadels hela tiden. På livskunskapen så pratade vi om familjer/relationer som vi gjorde förra gången, sen slutade vi.

Och då blev det väldigt ändrade planer! Marre var inte ens i skolan så jag och sita tänkte åka till nässjö ändå men det blev inget med det för han kunde inte som piercar. Så då åkte jag, sita och Mikaela till donken och käkade. Sen kom Dennis till stan och så "hängde" vi lite vid juneporten like that cool guys we are! Sen drog Mikaela så jag, sita och dennis hängde lite till och sen åkte sita hem och då åkte jag och dennis till min farsa och tjötade med han en timme ungefär sen drog vi tillbaka till juneporten och så åkte han hem till sig och jag hem till ölmstad.

ser ni vad det står? på so lektionen.

19 november

Godmorgon!

Imorse hade jag lite bråttom som vanligt! Vaknade en halvtimme försent och sket i att duscha, känner mig inte så superfräsch just nu men det funkar. Lite raggardusch ;) HAHA nej men! Men var tvungen att fixa mig lite snabbt så hann inte blogga! But thats life of thess ;) Åkte till stan och hade mitt BUP möte. Blev klar innan kl tolv så jag åkte till skolan och så såg jag att min spanskaklass hade lektion i datasalen så bästaste Mikaela släppte in mig så jag fick blogga lite. ;)

Spanskan slutar om en halvtimme och då är det lunch. Sen ska jag ha SO och livskunskap, sen slutar jag kl 15 och då ska jag, sita och Marre till nässjö och så ska snyggingen sita pierca tungan om han som piercar kan idag då vill säga. =D Sen efter att vi har vart i nässjö så vet jag inte vad jag ska göra. Men det är sånt man märker, jag ska sova hemma i ölmstad inatt iallafall, vilken är skitsurt!

Men jag uppdaterar lite senare, när jag hittat en annan dator för nu ska Sita ha tillbaka sin dator. ;) Hörs senare!

xoxo / Thesswester


godnatt!

Nu ska jag lägga mig, ingen rolig inne på msn och jag ska upp kl 6 imorgon för att min buss går 7.08 in till stan och mitt möte börjar 8.15. Så jag borde faktiskt sova nu! Men jag lovar att blogga innan jag drar. =) Sov sött och vakna blött allihopa! Så hörs vi imorgon.

xoxo /thesswester.

u name it!

Jag tar ingen skit. Jag lyssnar bara på folk som lyssnar på mig. Jag behandlar folk som dom behandlar mig. Jag tror inte på lagar och regler. Tycker att föräldrar är överskattade som tror att dom kan köra med sina barn pga att dom är äldre och "kan bestämma". Får jag konsekvenser för något jag gör så gör jag bara värre saker nästa gång. Får jag inte som jag vill så flippar jag. Säger någon nej så gör jag tvärtemot iallafall om personen/personerna inte kommer med en jävligt bra anledning till varför den/dom sagt nej. Försöker att inte ha fördommar om folk. Tror inte på skitsnack utan vill bilda min egna uppfattning. Snackar aldrig skit, säger bara sanning. Tycker inte om att snacka bakom ryggen på folk, säger det face 2 face istället. Tycker jag att en person inte är bra för mig så säger jag hejdå till den personen. Kan spela jävligt bra "teater", det jag menar med det är att jag kan slänga på mig en mask bara sådär och spela "snäll och oskyldig" eller "idiot, tuff". Har svårt att dölja känslor, man märker direkt om något är fel med mig. Fast ibland kan jag "sätta på en mask" och spela glad även fast jag mår piss. När jag är ledsen så skiter jag verkligen i allt och alla. När jag mår riktigt dåligt så stänger jag ute världen och lever i en "bubbla". Jag har vart med om mycket så jag ser världen på ett sätt som ingen annan. Jag tänker inte ändra på mig, om någon ber mig att ändra på mig så säger jag hejdå till den eftersom att jag tycker att folk ska tycka om mig för den jag är. Det är den jag är, och kommer alltid vara! Yes, you name it.

Gillar du inte det du ser, så kan du dra! =)


titta vad jag hittade..!

Bilder ifrån i lördags! haha!

Sonny.


Sita babe!



Babe och jag! onyktert. (som ni ser, haha..)


Fina grejor! och sonny.


som vanligt när jag är packad så tar jag kort på något jag inte vet vad det är..


Enjoy! ;)

dennis (L)

Du är speciell.
Har aldrig träffat någon som dig.
Du får mig alltid att le.
Jag litar på dig även fast jag inte känt dig länge.
Jag är lycklig tillsammans med dig,
och jag vill inte förlora dig.
Jag älskar dig.

12/11-09 (L)

ändrade planer!

Min vecka kommer se ut såhär!!

Torsdag;
BUP möte 8.15-12.00, skola till 15.00, åka till nässjö med sita och marre. Sova hemma i ölmstad.
Fredag; Skola 9.40-15.20, antingen kröka med krantz hos honom eller så åker jag direkt till dennis och sover hos honom.
Lördag; Vakna hos älskling, åka på HV match! Åka hem till pappa och sova där med Dennis.
Söndag; Åka hem till sita och vara med henne, sova hemma i ölmstad.

Lite ändrade planer blev det iallafall, måste ju sköta mig nu pga olika anledningar med socialen och sånt med så. Dock vet jag inte om jag ska kröka på fredag eller om det ska bli en nykter-kväll! Men det är sånt man märker. ;)

18 november

Hejsan !

Idag vaknade jag och sita och gjorde oss iordning och sen tog vi tåget till mullsjö och va med Dennis och Gran i deras skola. Sen missade vi tåget tillbaka så vi fick sitta en timme och vänta på nästa tåg och då kom jag 40min försent till mitt soc möte. Mem det ordnade sig iallafall. Har inte mycket att säga om själva mötet mer än att jag tycker att dom är cp i huvudet. Efter mötet så mötte jag Dennis vid juneporten och så åkte vi hem till min pappa och snackade lite. Sen åkte vi tillbaka till juneporten och så åkte älsklingen hem och jag åkte hem till ölmstad.

Hur har eran dag vart? =)


älsklingen! <3

veckans planer

Eftersom att jag kanske inte kan uppdatera exakt varje dag/om exakt vad jag gör så får ni veta lite ;)

VECKANS PLANER:

Måndag (check) ;
Vakna hos pappa, skola och sov hos sita!
Tisdag (check) ; Vakna hos sita, sjukhuset och öppet hus på skolan, sova hos sita!
Onsdag ; Jag och sita ska till mullsjö! Socialmöte, vara med sita, sova hos sita (??)
Torsdag ; Skola, vara med sita och marre, pierca sitas tunga i nässjö (?), sova hos sita (?)
Fredag ; Skola, åka hem till krantz och kröka med han och hans tjej (med flera?), åka hem till dennis och sova hos han! (?)
Lördag ; Vara med dennis. sova hos dennis.
Söndag ; Vara med sita.

Rätt fullspäckat huh?! =D så äre när man är som mig, mjao!


hemma hos sita!

Kära läsare..
Hej!

Som sagt så har jag ju ingen dator just nu eftersom att jag har sovit hos sita inatt och ska sova här inatt med.

Igår så åkte vi hem till sita och bara slappade, somnade och imorse vaknade vi och gick till skolan men Sita skulle till läkaren så jag tänkte att då kunde jag kolla upp min hand så idag har dagen spenderats på sjukhuset! Missade hela skoldagen pga det, och det slutade bara med att jag fick bandage, det lilla benbrott jag hade i knogen hade börjat läka av sig själv så det fanns tydligen ingenting att göra åt saken. Haha! Slapp iallafall gips och det är jag glad över. Sen åkte vi hem till sita och somnade i hennes säng, kl 17 så ringde alarmet och så var vi tvungna och ta oss till skolan för det skulle vara något slags öppet hus för sexorna så jag var tvungen att sitta i bildsalen och måla för dom och massa skit i två timmar, satt och smsade hela tiden istället. =) Sen åkte jag med sita hem till henne och vi ska väl strax gå och lägga oss, för stackarn mår inte så bra!

Imorgon har vi studiedag så jag och Sita ska till mullsjö och hälsa på min pojkväns skola och mobba honom lite där. Sen kl 15.30 har jag socialmöte och efter det ska jag vara med Sita igen. Det är hur min morgondag ser ut!

Lovar att uppdateringen på bloggen kommer bli hundra ggr bättre så fort jag får egen dator igen!!

Xoxo /thesswester.


bild ifrån dreamhack summer 09


17 november

547b7e230541a04cb56bebd977b52f3b.png

Kolla varifrån!

nu sitter jag på vårdcentralen. gick hit imorse innan skolan och fick då remiss till röntgen och nu är jag tillbaka här. bloggar hemma hos sita sen, ville bara skriva så att ni vet att jag lever ;) xoxo / thesswester


nu ska vi gååå

Nu ska jag och sita åka hem till henne och ha myskväll. Vet inte vad jag sover inatt, om jag sover "hemma" eller inte. Men det är sånt man märker, puss på er sålänge och ha en underbar måndag! =)

pappa

Jag älskar dig högt.
Du har valt många fel val här i livet.
men jag älskar dig ändå.
visst många kan säga såhär;
jag älskar han bara för att han ändå är min pappa,
och det skulle jag också kunna säga, men det gör jag inte.
för jag älskar verkligen dig.
jag har vart riktigt jävla förbannad på dig.
och du är nog den som har sårat mig mest i mitt liv.
men du betyder något så fruktansvärt,
och jag vet att du försökte då och jag vet att du försöker nu.
du är underbar, och det finns INGEN PAPPA SOM ÄR SOM DIG.
du kommer alltid förbli den enda för mig.
Jag vet inte vad som kommer hända just nu,
men jag vill bo hos dig igen.
jag vill ge dig en till chans.

I love u lars "plutten" wester.


16 november

Heeej!

Sorry för vääldigt dålig uppdatering, men nu är det såhär att jag inte direkt är hemma så mycket pga olika anledningar så jag uppdaterar när jag har dator.


Igår var jag som jag skrev med Dennis och mange i mullsjö. När jag skrev så var vi hemma hos dennis men strax efter att jag skrev det så gick vi ner till Adam och var där med folk, efter ett litet tag så åkte vi bil till skogen och sedan till habo och så hoppade jag på tåget och åkte hem till min pappa, och sov hos honom. Det var ett tag sedan jag gjorde det kan jag säga!

Imorse blev jag väckt av min pappa när han kommer in med frukost på en bricka, "godmorgon gumman.." Åhh han är så gullig min älskade pappa! Så då åt vi frukost och pratade tillsammans och sedan tog jag bussen hem till Sita och gjorde mig iordning hos henne eftersom att jag inte hade något smink eller något med mig eller hos pappa! Sen gick vi till skolan och hade en massa tråkiga lektioner och jag gjorde ett NO prov som gick åt helvete! Sen slutade vi och då var jag med älsklings mikaela och älsklings sita vid esplanaden innan hon drog iväg med sin buss och jag och sita åkte till ölmstad. Så nu är vi hemma hos mig och jag har precis packat en massa skit som jag ska ha med mig ifall jag ska sova borta inatt med!

hörs snart, puss.

Jag i skolan idag! När jag gjorde provet.

här har vi mange,

0-644e13cf10897e544c569708d5ac0629.png

Kolla varifrån!

här har vi mange, han är singel tjejer ;)


15 november

Jag försökte blogga igårkväll men mitt internet bara laggade.

Igår så åkte jag som sagt till Sita och gjorde mig iordning hos henne och sedan tog vi tåget till mullsjö. Där mötte Dennis oss vid stationen sen gick vi hem till Adam (som jag skrev när jag mobilbloggade igår) så var vi där med folk och drack lite cider och så! Hade skitkul, jag och sita sprang runt och härjade, haha. Sen skjutsade Dennis mig och sita till stationen och så följde dennis med mig hem och sov.

Imorse duschade jag och sedan åkte jag med Dennis tillbaka till mullsjö. Så just nu är jag med Dennis och Mange hemma hos Dennis. Jag har precis hälsat på Dennis farsa, han ville träffa mig. ;) Haha! Dennis har ju hälsat på mina fosterföräldrar med men det var inte precis i rätt tidpunkt eller rätt tillfälle, så dom lär ha något emot honom nu, men föräldrar är ju som dom är! Eller hur? ;)


sitter hemma hos

4c43540a7f21b3f8a8a3ac0713ca79bb.png

Kolla varifrån!

sitter hemma hos adam med sita, dennis och mange och väntar på folk.


nu ska jag dra!

Puss på er mina fina läsare! Nu ska jag strax gå ner till bussen och åka hem till Sita. Jag slänger nog in ett inlägg hos henne, annars får vi se när jag uppdaterar, lovar att göra det iallafall! Om jag inte får tag på någon dator så får jag väl mobilblogga. Bara ni blir nöjda så =) Men nu måste jag stänga av datorn, hörs snart!

ett tag sen, gäller att bjuda på sig själv. ;)

14 november

Godmorgon! (förmiddag?)

Iallafall! Jag blev väckt vid tolv av att Dennis ringde, gud vad trött jag var! Han tvingade mig att stiga upp ur sängen så att jag inte skulle somna om och sova bort hela dagen, även fast det hade vart väldigt skönt.. men det är onödigt att sova mer än nödvändigt för man måste ju ha ett liv också, eller hur? =D Iallafall, jag klev upp ur sängen och hoppade in i duschen så nu är jag ren och fräsch like always! Ska ta bussen som går kvart över snart. Jag orkar inte fixa mig hemma eftersom att det inte riktigt finns tid till det, så jag ska bara sätta upp mitt hår i en bulle och sedan åka hem till sita och fixa mig hos henne. Senare ska vi ta tåget till mullsjö och träffa Dennis med flera.

Vad har ni för planer idag? =)


hörs imorgon!

Godnatt sötnosar! Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och nickar till, somnade innan och vakna av att media player bytte låt av sig själv. Så jag borde verkligen stänga av datorn och lägga mig och sova just nu, och det är precis det jag ska göra också. Men vi hörs imorgon som vanligt, bloggar direkt när jag vaknat så slipper ni sakna mig hela dagen iallafall ;)

Min alldeles egna lilla sötnos. <3

morgondagens planer!

Imorgon ska jag;

- vakna, blogga (runt tio-ett)
- duscha
- välja kläder, klä på mig
- fixa håret och sminka mig
- åka hem till sita
- ta tåget till mullsjö
- träffa dennis med flera
- ???
- ???
- hem och sova runt tolv-tre (???)

I love my fucking life! ;)


thihi

Dennis, inte känt dig särskilt länge. men du är speciell, iloveu.
12/11-09 <3


pratar i telefon!

Hello!

Hemma nu ifrån en jobbig/seg och rolig dag!! Hade som sagt ett tre ½ långt möte idag på morgonen/förmiddagen, som inte gick så bra.. Men det är skitsamma för det ska inte tas upp här! Efter det åkte jag till skolan och hade NO och SO. Höll på att somna på sista lektionen eftersom att jag var så fruktansvärt seg i huvudet efter alla tester jag hade fått stå ut med på mötet. Direkt efter skolan så följde jag, Sita och Bebbe med hem till André. Senare kom även Martin. Vi busade i Andrés källare och åt varma mackor medans vi kolla på en massa tv och film. Jag somnade ett tag och då höll Martin bokstavligt talat på att våldta mig! ;). Skämt åsido..

Sen tog vi bussen ner till huskvarna igen men då missade jag min buss hem så då blev jag hämtad av Magnus. Nu sitter jag och snackar i telefon med Dennis igen like always! =D

dennis. ohyes, i like smygbilder ;)

hahhaah!!

killarna i klassen låste in mig i ett skåp igår!! (haha


13 november

Godmorgon! Idag är det fredag den trettonde! =D

Alltså otursdagen. Tror ni att det kommer hända något oturligt idag? Haha knappast, jag tror inte på sån skrock. Imorse så vaknade jag iallafall i tid men då var duschen upptagen så jag fick slänga mig in en riktig snabbis efteråt och nu har jag lite småbråttom. Jag ska ta bussen om en halvtimme och då ska jag på ett tre ½ timmes BUP möte. Vad det ska handla om är personligt så jag vill inte skriva det här. Respektera det! Efter mötet vid ungefär kl tolv så ska jag tillbaka till skolan och ha två lektioner, SO och NO. När jag slutat skolan vid 15.20 så ska jag och Sita följa med två killar i klassen till lekeryd. Men det skriver jag mer om senare, måste fixa mig nu!! Kan ju inte precis gå utanför dörren som ett skatbo. =D

Ha en underbar fredag och sup er inte för fulla! Haha denna fredagen blir den första på VÄLDIGT LÄNGE (förutom när jag var sjuk för ett tag sedan) som jag inte är ute och ränner på stan. Ny livsstil kanske? ;) Ska liksom på filmkväll ikväll, mycket bättre och då kan inget dumt hända!

Bäbis och jag <3 jag älskar dig!

godnatt

nu ska jag sova och fortsätta snacka i tele med Dennis. =) puss och godnatt!

två videor från igår!

thess och sita på äventyr i mullsjö!



Hemma hos adam!

enjoy! ;)


min dag!

hej! Jag ber om ursäkt för så hemskt dålig uppdatering de senaste dagarna men jag lovar att det ska bli mycket bättre!

Idag som sagt så började jag skolan kl 8.20 med matte och sedan engelska, spanska, lunch, SO, livskunskap. Inget speciellt hände i skolan mer än att vi tiggde pengar utav alla till cigg. Efter skolan vid 15 så åkte vi hem till Sita och satte oss vid datorn en stund tills Dennis sa att vi skulle komma till esplanaden i huskvarna så vi tiggde skjuts av sitas syrra ner dit och mötte upp Dennis och så åkte vi till österrängen och köpte en massa godis och sen gick vi till elmia där HV - FRÖLUNDA spelade. Efter typ en halvtimme där så åkte jag och Sita hem till henne. Vi gjorde popcorn och kollade på en skräckis. Efter ett tag somnade vi hand i hand som de söta apor vi är! =) Sen tog jag bussen hem och nu ligger jag som vanligt i min säng och snackar i telefon like always!

Gud vad jag älskar mitt liv!


hos sita

Skolan slutade kl 15 och jag följde med sita hem. Vi ska bara dra in en stund till stan och göra ett ärende. Hörs senare!

12 november

Godmorgon på er!

Igår som sagt så hade jag det jätte stressigt på morgonen så jag hann bara skriva lite snabbt. Åkte sedan till skolan för att ha Svenska, eget arbete och profil. Det var en jätte slapp och skön dag. Jag och sita var jätte flummiga och sprang runt som skållade råttor på en ostutställning.. Alla tyckte nog att vi var lite dumma i huvudet! Men dom älskar oss ändå såklart ;). Efter skolan vid 15 så åkte jag och sita in till juneporten och efter en lång väntan så tog vi bussen till mullsjö. Där gick vi hem till någon som hette Adam.. Där var biffen, Kevin och Dennis. Och såklart Adam som bodde där då. Sen var ju självklart stans snyggaste brudar där med, rawr! ;) Vi kollade på film och hade det allmänt mysigt! Sen skulle vi ta sista tåget hem vid 21.40 och så åkte vi hem till Sita och då flippade mina fosterföräldrar som vanligt så dom kom och hämtade mig. När jag väl var hemma så pratade jag i telefon till kl 1 så ni kan ju ana att jag är trött när man går upp vid sex och gick och la sig vid ett? ;)

Idag är det en jobbig dag i skolan och jag börjar 8.20. Efter skolan så ska jag vara med Sita men vi har inte en aning om vad vi ska göra. Får helt enkelt se vad vi hittar på. Men nu måste jag verkligen doppa ansiktet i en foundationhink och platta håret så jag inte missar bussen och kommer tio min försent till min lektion som jag brukar göra. Puss på er och ha en underbar torsdag!

babe och jag igår.


dennis <3

hemma!

hänt mycket idag, berättar imon, måste sova nu!!

11 november

Godmorgon!

Hur är det med er idag? Med mig är det bara sressigt. sitter just nu och fönar håret samtidigt som jag skriver. Annars så mår jag fin fint. =) Men har som sagt väldigt bråttom just nu så vi hörs helt enkelt lite senare! Har en slappdag i skolan idag så vi sitter säkert i datasalen eller något. Ha en underbar onsdag aka lillördag. Så hörs vi senare! =)

tittar ner..

Nu ska jag ta och sova en liten blund fram till kl 7.45 imorgon. Är inte särskilt trött just nu men behöver sömn annars kommer jag aldrig komma upp imorgon, kommer nog inte göra det iallafall, men måste iallafall försöka.. ska bara gå ut och ta en godnattcigg och sedan ska jag lägga mig i min varma säng och bara soooova.

Sov gott! så hörs vi imorgon som vanligt.


bästa citatet!

- åååh det kliar..
- va?
- ja... det kliar!!
- klia tillbaka då?
- smart du var då :D

tittut!

Hej igen!

Titta! Jag var borta ifrån bloggen i ungefär 10timmar utan att ni brydde er. =) Jag satt nämligen i soffan ungefär kvart i tre och så fick jag ett sms av Dennis som skrev "kom in till stan!" Så då hoppade jag in en snabbis i duschen och fixade mig på tjugo min och tog bussen in till stan för att träffa bästavännen Sita, Dennis och Kevin. Vi gick bara runt och "hängde" vid juneporten/resecentrum som det coola gäng vi är! Skämt åsido.. Sen tog killarna tåget hem och jag och sita tog bussen hem, hon hoppade såklart av där hon bor och jag åkte hem till mig.

Nu sitter jag och snackar i telefon igen men ikväll ska det fan inte bli lika sent som igår! Ska ju gå upp kl 7.45 för imorgon blir det skola igen tyvärr!


mums

Just nu ligger jag och smaskar på godis. Fick en påse utav Jonas igår, kanske glömde säga det? Wellwell.. ligger och dricker cola också. Som jag också fick utav Jonas. Visst är han snäll? =) Min alldeles egna nallebjörn till granne. Vet inte vad som händer idag, antingen ingenting eftersom att jag valde att stanna hemma ifrån skolan eftersom att jag hade feber igår. Så det blir att ligga i sängen och kolla på film på datorn. Men det låter väl ändå härligt eller? =)

Vad ska ni hitta på idag mina kära söta läsare? Eller ska man säga så ? ^^ klart jag kan! det är ju min blogg. =)

evve och jag för en vecka sen. riktigt kul att skriva påvarann..
Miss u sweetie!

10 november

Godmorgon!

Igår låg jag och pratade i telefon till kl två på natten. Vem jag pratade med är en hemlis. =) älskar att ha hemligheter! Iallafall.. efter det så somnade jag nästan direkt eftersom att jag var hur trött som helst. Sen vaknade jag alldeles nyss och jag mår mycket bättre! Har bara lite ont i huvudet och lite ont i halsen, (fortfarande fruktansvärt ont i handen också sen i lördags.. men det har ju inte med sjukheten att göra) visserligen har jag ju inte tatt febern än men jag tror faktiskt att jag är någorlunda feberfri! Då blir det skola imorgon igen, det är iallafall skönt att vi har sovmorgon så jag slipper gå upp vid sex iallafall..

Nu ska jag gå ner och fixa iordning en liten frukost, och hoppas på att ingen i min familj är hemma. hörs snart!

Jag älskar mitt håååår!

godnatt

Nu ska jag sova. Mår fortfarande inte bra så det blir ingen skola imon. puss och godnatt..

asdfgasdfg

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG JUST NU SÅ JAG VET I FAN VAD JAG SKA GÖRA. DU OCH DU GÖR JU INTE SAKEN BÄTTRE. SOM JAG SA TILL ER NYSS I KÖKET, JAG ÄR REDAN PÅ BOTTEN SÅ DET SPELAR FAN INGEN ROLL VAD NI GÖR.

jag undrar en sak;


Varför ska ALLTID barn rätta sig efter vuxna, varför kan ALDRIG vuxna rätta sig efter sina barn? JÄVLA MONGOHUVUDEN. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

you know

Pallar inte bråka, pallar inte tjaffsa. Ska inte ta upp ditt namn mer på bloggen eftersom att du ändå bara misstolkar när jag skriver ngt. Nöjd? SORRY för att försökte uttrycka mig bra, men tydligen så blev det fel iaf.

gjort om lite!

Har ändrat bakrundsfärg och bytt header. Vad tycks? Ska jag ha det i rosa eller i den färgen jag hade innan..? ;)

innan:


nu;

lipsillen thess

Jag ligger fortfarande i sängen, har precis legat och kollat på "two weeks notice" på datorn. Har sett den engång förut. ändå började jag lipa i slutet.. den är så fin ju! Vem vet, jag kanske är en lipsill? Gråter om någon skulle trampa på en myra.. njae inte riktigt så =)

Har du inte sett denna, se den!

musik

Big City Life,
Me try fi get by,
Pressure nah ease up no matter how hard me try
Big City Life,
Here my heart have no base,
And right now Babylon de pon me case

People in a show,
All lined in a row
We just push on by,
Its funny,
How hard we try

Take a moment to relax
Before you do anything rash

Don’t you wanna know me?,
Be a friend of mine
I’ll share some wisdom with you
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down

Soon our work is done,
All of us one by one
Still we live our lives,
As if all this stuff survives

Don’t you wanna know me?,
Be a friend of mine
I’ll share some wisdom with you
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down

The Linguist across the seas and the oceans,
A permanent Itinerant is what I've chosen
I find myself in Big City prison,
arisen from the vision of man kind
Designed, to keep me discreetly neatly in the corner,
you’ll find me with the flora and the fauna and the hardship
Back a yard is where my heart is still
I find it hard to depart this Big City Life


svar på tal!



evelina;
ryck upp dig för fan! seriöst nu så kallade ''thesswster'' inte som andra:S, det handlar säkert om en kille som inte gillar dig men du gillar honom men tro mig du är inte den ändå tjejen i sverige som är sån men va faan jag som inte äns känner dig säger ngt sånt här till dig, undrar fan va dina så kallade vänner säger och ger dg för råd:S

jag;
Jag får vara deppig om jag vill, det är inte precis så att jag går runt och lipar hela tiden om det är det du tror. Men detta är min blogg, jag skriver vafan jag vill här. Jag skriver av mig här, när jag är arg och när jag är ledsen. Visst det var bara en massa låttexter som jag kopierade och la in här. Men det uttryckte ändå hur jag kände. Och visst, du känner mig inte och du säger så. Men dom som känner mig skulle aldrig säga så, eller jo kanske Mikaela, men det är för att hon är som hon är. ;) Men alla andra säger ingenting. Eller säger typ något i stil med "det ordnar sig.. jag vet hur du känner" Men INGEN förutom Mikaela har bett mig att rycka upp mig. Och om du nu tycker att jag är en deprimerad fitta så kan du ju sluta läsa bloggen? =)

9 november

Godmorgon!

Sov som sagt hos Sita inatt. Vi hade en så kallad "ta igen för gårdagen kväll". Vi gjorde popcorn och låg bara i hennes säng och kollade på film. Skitmysigt! Sen började jag må skitdåligt så jag tog febern, 39. Så då tog jag en värktablett och gick och la mig i sitas säng och somnade nästan direkt. När vi vaknade imorse så mådde jag piss. Tog febern igen, 38.6 så lite bättre hade den blitt. Tog två värktabletter och sedan gick vi till skolan. Hon gick till lektionen men jag hämtade bara lite böcker och sedan åkte jag hem. Nu ligger jag i min säng, sjuk och äcklig! Inte äcklig då, men man känner sig inte särskilt fräsch när man är sjuk. Jag tror faktiskt att det är Bebbe som smittat mig, min lillebror är ju också sjuk men han har jag faktiskt inte vart i närheten av så.. Jaja, sjuk är man iallafall! Och jag hoppas att jag blir frisk snart, för jag och sita har planer för hela veckan. =( Usch, synd om mig..

Bebbe, mikaela och andrea. jag gillar att smygfota ;)

hos sita

är hemma hos sita och ska antagligen sova hos henne inatt. Så det blir troligen ingen mer uppdatering idag. Hörs imorgon, puss!

drar ut

Nu ska jag bara ta bussen till huskvarna och hämta mina saker hemma hos sita. Hörs snart, om två timmar eller något!

XOXO / Thesswester

grattis bebbe!

HAPPY BIRTHDAY SWEETY! =D

Grattis på 15 årsdagen, nu får du straff när du busar så mycket som du gör!
Hoppas du får en underbar födelsedag, för det är det minsta du är värd.
Surt bara att du är sjuk, men du får krya på dig!

Puss på dig sjukling/födelsedagsbarn ;)

Bebbe för mer än ett år sen! visst är han söt? =)


herkules

R.I.P min älskade kanin, förlåt.
Du blev 5½ år.
Du blev gammal.
Jag älskar dig, men du har det bättre där du är nu.



8 november

godmorgon!

Hur är det med folket idag? Med mig så vet jag inte, jag är dödstrött, röksugen, mår illa, ledsen och såklart så värker det i min jävla hand. Tänk er själva att typ bara ha en hand! Kan ju inte röra den andra typ. Har lindat in den i stödbandage så det hjälper till att hålla den stilla. Igår låg jag och storlipade i min säng och bara kollade på en bild och lyssnade på "vår" låt..

Idag vet jag inte vad som händer, jag måste iallafall hämta mina saker hemma hos Sita. Men eftersom att honhar läxor att göra så har hon inte tid att vara med mig idag, även fast det var hon som frågade om vi kunde vara idag!


godnatt

Nu ska mitt tårfyllda ansikte och min cpskadade hand stänga av datorn och försöka sova. Lovar att skriva så fort jag vaknar imorgon, vet inte när det blir men det märker ni såklart! Hoppas ni kommer sova gott och drömma härliga drömmar inatt. Det kommer dock inte jag göra känner jag.. men skitsamma. Hörs, godnatt!


f.a.n

Kan inte tro på verkligheten, det får inte vara över.
Du är den enda för mig, och allt som jag behöver.
Inget kommer nånsin bli detsamma igen,
jag längtar efter dig och jag saknar dig än.
Du var allt för mig gubben, fan vi gjorde allt ihop.
Jag trodde faktiskt att det alltid skulle va vi två.
Vi var ju gjorda för varann, och du var min bäste vän,
men bäst att skit i allt, och börja om igen.
Men hur ska det gå när bara du finns i mitt huvud,

Kommer du ihåg, vi kunde skratta åt allt.
Mitt hjärta är öppet och alla bara strör salt.
Det gör ont, själen bara svider, när jag som vanligt
tänker tillbaks i tiden, på tiden det var du och jag,
tiden det var vi två. Du vet precis som jag att en gång
var det faktiskt så. Vill känna lycka med dig igen, och hålla
din hand igen. Kan du inte fatta, jag saknar dig verkligen.
Du såg mig, innan någon annan sett mig.

Du älskade mig så som jag en gång var, det gör du inte längre
och det sårar mig idag.

Det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig.
Du var så jävla mycket, du är allting för mig.
Du var den jag kunde prata med när jag mådde skit.
Det är tack vare dig som jag tagit mig hit.
Alla minnen som vi skapade, har du glömt varenda en?
Jag vill bara ha tillbaks tiden med dig igen.
Vi hade ett språk, som ingen annan förstod.
När jag kolla på dig förr, så stog du och log.
Men nu när jag tittar på dig, ser du inte mig.
Du tittar förbi, som du aldrig någonsin kännt mig.
Det sårar mig, spela roll vad jag gör, du märker
inte mig, du varken ser eller hör.
Han gjorde mig glad och visa mig vad lycka innebär,
att ha någon nära, att bli älskad såhär.
Han fick mig börja tro att äkta kärlek kanske fanns,
men jag kan inte hitta den, den måste vara någon annanstans.
Jag skulle hålla om dig, och aldrig släppa mitt tag.
Behandla dig som pojken du förtjänar att vara.
Jag har en kärlek till dig, som inte är besvarad.
Jag tänker hela tiden på drömmen om oss två,
Du är lycklig utan mig, jag ser du skrattar och du ler
Men vad fan ska jag göra, jag bara fejkar mer och mer
Jag säger att jag glömt de, jo att allt är helt okej
Men fuck it, hur ska jag nånsin glömma dig
Det var du och jag för alltid, det var så det skulle va
Det var bara med dig som jag kunde må bra
Men nu är det försent, jag har förlorat allt det bra
Det enda jag har kvar är tomma ord som du sa

<3

Tack Sita, Bebbe och lite martin då. Att ni bryr er och att ni hjälpte mig ikv, jag vet att jag var jobbig och bara tjata om min jävla hand hela tiden. förlåt. Vill bara tacka er för att ni är underbara. <3

bebbe. <3


martin =)

min hand..

vackert? knappast..



sjukhuset imon!

bilder från kvällen

jag.





hemma!

Herregud säger jag bara. Jag och Pau åkte ju till kaxholmen och käkade pizza, träffade Jimmy en liten stund och sedan tog vi bussen. Hon skulle till habo och jag skulle hem till Sita. När jag kom till Sita så fixade vi oss och sedan kl åtta så drog vi hem till krantz. Efter en liten stund där så drog vi till cigarren. Där började ett gäng killar kaxa mot krantz och jag lackade som fan. Tillslut gick det så långt att jag smällde till en utav killarna på käften och det resulterade till en spräckt knoge. Fyfan.. Jag, Sita, bebbe och martin drog till donken och fixade is till mina knogar. Sen drog vi tillbaka till cigarren och väntade på bussen hem. Så nu är jag hemma med spräckta knogar och allt. Skriver med högerhanden eftersom att jag inte kan röra min vänsterhand. Svullen som en ballong och gör så jävla ont att jag inte vet vart fan jag ska ta vägen.. det blir sjukhuset imorgon så fort jag vaknat. Om jag ens kommer kunna somna..


nu drar jag

Nu åker jag och Pau till kaxholmen. Puss och hörs senare! ;)

7 november

Godmorgon! ;)

Nu har jag, Eve och Pau vaknat! Eller Eve åkte hem för ungefär två timmar sedan. Vi somnade nästan direkt igår efter att jag hade skrivit godnatt. Eve på madrass och jag och Pau trängdes i min lilla 90 säng. =) Jävligt varmt blev det med eftersom att elementet var på hela natten.. Sen väcktes vi vid kvart över nio av att Eves mobil ringde. Hon skulle ju dra hem vid kvart i tio så det var bara att masa sig upp. Så följde vi henne till bussen där hon blev hämtad av sin farsa. Sen gjorde vi kaffe och tog en efterlängtad morgoncigg på altanen. Sen har vi bara suttit och latat oss vid datorn. Snart blir det att ta bussen till kaxholmen och käka bakispizza! Inte för att jag är bakis, mest för att det är gott! =) Ska träffa Jimmy också, vet inte om någon annan kommer också. Men det märker vi då isåfall. Men nu ska jag fixa mig lite, ser helt jävla förstörd ut efter igårkväll! Sen ska vi ta bussen som sagt. Men nu måste vi fixa oss så att dagen fortsätter så att vi inte sitter och halvsover bort hela lördagen. Haha, hörs senare sötnosar! ;)

Sötnosen pau <3

godnatt

Nu ska jag, pau och eve sova. godnatt.

inte som alla andra

jag hemma hos eve.


hemma!

Godkväll! ;)

Jag var ju med bara Eve innan, vi gjorde oss iordning och sedan stack vi ut runt halv sju tiden. Så mötte vi upp Pau, Kimo, Mattias, Kevin och Dennis vid esplanaden och så drog vi till rosengaraget. Men där fick vi tydligen inte vara för polisen så vi drog till mjölkafållan där jag spenderade en del av mitt sommarlov! ;) Så var vi där hela tiden. Pau, Eve, Kimo, Mattias, Kevin, Dennis och jag! Jonas och Tomas kom ett tag också. Haha skitkul att träffa dom! Sen drog Pau och alla till June ett tag så det var bara jag, Eve och Dennis kvar i mjölkafållan. Sen kom dom tillbaka och sen tog vi allihopa bussen hem vid 00.18 och nu är vi hemma hos mig. Pau sitter och snackar i telefon och Eve sitter och kollar på mig när jag bloggar. Så söta är dom! ;)

Tack folket för kvällen, riktigt härlig kväll alltså! Och speciellt tack till Eve, du är helt underbar och jag älskar dig sjukt mycket! <3

Jag, hemma hos älsklings Evelina. <3

hemma hos evve

Hej bloggen!

Nu är jag hemma hos evve. Skoldagen gick bra, det gick skitbra på matteprovet och sedan gick det bra hela dagen. Inget speciellt hände mer än att jag och hela klassen blev inskickade till rektorn eftersom att en kille i min klass hade bombat på en toalett. ;) Iallafall! Sen när jag slutade så gick jag hem till eve. Vi har fixat hennes blogg och suttit och latat oss vid tvn och datorn lite. Nu ska vi äta pasta och sedan ska vi fixa oss lite inför ikväll. Sen ska vi dra ut och träffa folk osv! Kommer hem efter halv ett inatt så då kanske jag skriver då eller så blir det imorgon. Ha en underbar fredagskväll folk! ;)

och till evelina; lycka till med han. ;) HAN med stort H !!!

mot skolan

Hejdå nu går jag till bussen och åker till skolan. Glöm inte att önska mig lycka till på matteprovet! ;) Uppdaterar nog någongång under dagen i skolan eller så hörs vi när jag är hemma hos evelina eller något!

Hörs senare, ha en underbar fredag! =D


jag alldeles nyss.

6 november

Godmorgon!

Hur är det med er idag då? =) Med mig är det fint, somnade lite för sent igår så jag är lite trött bara. Men det har jag faktiskt vart den senaste veckan så det är ingen nyhet. Jag har precis duschat och känner mig som en ny fräsch människa igen! Idag börjar skolan som sagt 9.40 och min buss går om 40min. Då har jag matteprov, önska mig lycka till kanske? ;) Slutar skolan kl 15.20. Då ska jag träffa Evelina och så ska vi gå hem till henne och fixa lite. Senare ska vi dra ut och träffa Pau och lite mer folk! Eve och Pau ska sova hos mig inatt också. =D Nej nu måste jag faktiskt fixa mig, sitter fortfarande med en handuk om håret och har inte hittat vad jag ska ha på mig idag?! Men jag skriver innan jag drar, hörs snart!


godnattpuss

Nu ska jag gå och lägga mig, är som sagt helt slut efter dagen! Imorgon börjar jag skolan 9.40 så jag har sovmorgon till kl 8. Tur som fan så jag kan få sova lite iallafall! Men det går ändå alltid ta igen på helgerna. ;) Har matteprov som första lektion, hoppas att det går bra. Men matte är ju typ min lättaste ämne, tro det eller ej så det kommer nog gå bra. =) Men jag LOVAR att blogga innan jag drar till skolan imorgon! Denna gången ska jag hålla det också..

godnatt!

Jag och mikaela bjuder på denna videon. Vi är rätt oseriösa och gör till oss.
HAHAHA lyssna på Sitas läte, skitkul! Vi satt och garva i år och dar efter det.
På bussen påväg hem som vi säger i videon;


till robin.

Vafan har jag gjort dig? Varför svarar du inte mig varken på sms, msn eller när jag ringer. Du och jag snackade förfan igår innan jag träffade pau, sen när jag kom tillbaka så var du kort. Sen skrev du att du snacka med din bror, efter det har du inte svarat. Alltså come on, du kan ju åtminstånde säga vad jag gjort eller säga att du vill vara ifred eller något. Det funkar inte att bara ignorera sådär, jag blir fan orolig för dig. Och du var med Henke igår, eller hur? och nu ignorerar du han med. Du kollade på min bdb nyss på min bild. Då sitter du iallafall vid datorn så det kan du ju inte skylla på. Jag bryr mig om dig och jag saknar dig. men nu säger jag såhär till dig - om du bryr dig, hör av dig. annars skit i det.


gud vad roligt man kan ha! =)

Min klass! på vasamuséet.


två videor från idag!

Sebastian krantz berättar nyheter. (vrid på huvet)



Jag, sita och mikaela driver med en vakt i sthlm.


dagens shopping!

Klänning från bikbok


en av två tungpiercingar

bilder ifrån dagen!

Sita, jag och mikaela. HAHA ignorera bilden. påväg till sthlm.

Sita posar med favo-ölen. när vi stanna påväg upp.


donken! framme i sthlm.


Mikaela och sita på donken. Mina sötnosar!



Sita! Påväg hem.


TACK IGEN FÖR EN UNDERBAR DAG!

nu är jag hemma!

Kom hem för ungefär en halvtimme sedan, men datorn är lite efterbliven så den lagga lite när jag starta den. Tog ett tag innan den började komma igång osv, men nu är det som det ska! Som sagt så gick jag upp imorse, dock försent så jag hade bara en kvart att fixa mig på. Åkt hemifrån kvart över sex (pust) och kom till skolan. Sen blev vi indelade vilken buss vi skulla ta osv, så bar det iväg till stockholm! Gud vad kul det var idag alltså, när vi var framme i stockholm så fick vi träffa Mikaelas kille och sedan så shoppade vi och åt på donken osv. Sen så mötte vi upp klassen igen och fick en rundvandring inne i riksdagshuset. Och sedan fick vi 40min fritid igen och sedan bar det iväg till vasamuséet. Där har jag ju vart förut så det var inte så speciellt. Efter det så var det bara resan hem igen! Gud vad roligt vi hade, jag satt och flummade sönder bara för att jag var så fruktansvärt trött. Vi spelade in en massa filmer och haha, gud vad jag älskar min klass alltså. Sen var det en viss idiot som går i min parrallellklass som gjorde en extremt dålig imitation av mig. Det slutade med att han fick en käftsmäll när vi hoppade av bussen när vi var framme i huskvarna igen. =) Så går det om man kaxar mot mig! Iallafall.. efter att vi var framme så blev jag hämtad av Magnus och nu är jag hemma, helt slut efter dagen och att jag sov dåligt inatt så!

Tack Sita och Mikaela för en underbar dag med er två!
och tack min klass 9H, jag älskar er!


påväg hem nu. helt slut.

02bf40eaefb5cd7f115cf1e76a065f53.png

Kolla varifrån!

påväg hem nu. helt slut.


nu shoppar vi loss!

0-45385e36212c2ad8d3a2e1ce2aeee1e9.png

Kolla varifrån!

nu shoppar vi loss!


nu är vi stockholm!

1e417fccc42af71ba5130b68a1f72193.png

Kolla varifrån!

nu är vi stockholm!


pusss

Nu ska jag snart stänga av datorn, lägga ner den på golvet, släcka lampan och sedan vända mig om och somna. Ska som sagt gå upp kl fem imorgon och sedan åka kvart över sex till huskvarna. Sen går bussen till stockholm kl sju. Så jag kommer antagligen bara uppdatera två ggr imorgon, på morgonen innan jag sticker och sen när jag kommit hem från stockholm, alltså innan jag går och lägger mig. Kommer hem vid ungefär denna tiden imorgon, alltså halv elva. Tänkte bara skriva det så att ni vet om det! Men nu ska jag sova, för jag kan knappt hålla ögonlocken öppna och så ska jag upp kl fem imorgon. Gud vad jag klagar på det, men så är det! Men vi hörs imorgon på morgonen, puss och godnatt på er!


frågelek

PERSONLIGT:

Fullständiga namn? - Maria thess ***** wester
Födelsedatum? - 12 juni 1994
Hårfärg? - blond
Ögonfärg? - blåa
Längd? - 164cm
Skostorlek? - 36-37
Civilstånd? - gift. ;) vafan troru?
Humör? - blandat
MSN? - har en privat, sen har jag [email protected]
Mobilnummer? - 070*******

 

KÄRLEK:
Har du kysst nån? - yes
Har du strulat med nån du inte ens gillar? - myes
Har du haft trekant? - hahahah nej!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - yes..
Kärlek eller pengar? - kärlek...

 

FAMILJ:
Vad heter din mamma & pappa? - har fyra!
Har du syskon? - yes
Har du en stor släkt? - för stor!
Har du kvar alla mor&farföräldrar? - bara farmor (biologisk)
Vem är du mest lik i din familj? - de vetifan

 

VÄNNER:
Har du nån bästa vän? - yes!
Har du många vänner? - yes
Vem har du känt längst? - som jag fortfarande snackar med, leyla =)
Hatar nån dig? - det finns det nog någon/några som gör ;)
Har nån av dina kompisar snackat skit om dig? - myes
Är du rädd för att bli utan kompisar? - faktiskt inte

 

SKOLAN:
Har du bra betyg? - kan bli mycket mycket bättre..

Skolkar du? - händer
Vilken klass går du i? - 9H
Vad heter din skola? - AD
Vad heter din favoritlärare? - de vetifan
Försover du dig ofta? - händer
Gillar du skolmaten? - ska inte klaga, men äter typ aldrig iaf
Har du många kompisar i din skola? - som fan att jag har

 

FRITID & INTRESSEN:
Går du i nån sport? - inte just nu
Vad tycker du om att göra? - mycket
Vilka sporter har du gått på? - fotboll, simning och ridning
Lever du för nån sport? - inte just nu..
Är du vältränad? - HAHAHAHA

 

RESOR:
Hur många länder har du vart i? - 11st

Vilka länder har du vart i? - Sverige, danmark, tyskland, norge, italien, portugal, bulgarien, finland, spanien, slovenien ,turkiet


tillbaka!

Hej igen!

Nu har jag vart ute med Pau, hon är en underbar tjej! Mycket gemensamt. Kul att hon bor så nära mig också. =) Bara två min mellan våra hus. Vi satt och snackade i typ en och en halv timme och när jag kom hem så var min röv ren is, jag svär! Haha! Så satte jag mig och åt pannkakor och snackade om imorgon med Pernilla, jag får sovmorgon imorgon iallafall! Eller inte sovmorgon, men jag behöver bara gå upp fem istället för halv fem.. surt men ändå, heldag i stockholm är nice! Nu ska jag värma mig under en liten stund innan jag gör mig iordning för sängdags. Hörs snart!


fan jag saknar min moppe..

nu.. !

Ska jag gå ut och träffa pau och röka. Hon räddade fan min kväll nu alltså!!

Hörs snart när jag kommer hem igen =)

imorgon blir det..

STOCKHOLM.

Jajjemen, imorgon drar hela min klass plus en massa andra klasser, men dom skiter vi i.. till stockholm! Haha mikaela kommer träffa sin kille Johan som bor där. Jag och sita ska springa runt på stureplan och leka dessie och paow. nej jag bara skoja. Men det kommer bli fett gött! =D Det tråkigaste med hela resan är att jag måste gå upp kl halv fem imorgon.. ÅÅÅH. Låter det kul eller? =)



nu är ingenting bra, men jag försöker ändå kämpa.
jag vill tro på att det finns nått bra, jag vill tro på det rätta.
men jag somnar och vaknar med tårar inom mig.
mitt hjärta och min själ skriker "jag behöver dig".
för du fick mig att må bra, iaf för stunden.
men det kommer aldrig ske igen.
så jag raderar sekunder.
men jag vill förklara för dig, att du fick mig att falla.
när det gäller ditt leende så slår du alla andras.
.

miss u

jag försöker att glömma men det går inte så bra.
allt vi hade de är borta, måste vandra iväg.
fan smärtan är oändlig, kan inte stanna här.
hundra vackra ord, men allting dog ut.
utan dig i livet, vart kommer jag hamna?
du var en sån, som såg vem jag var.
nu finns det fan inte kvar.
om du lyssnar noga kan du höra mina hjärtslag.
att jag var speciell, det var bara ngt som du sa.
jag gjorde allt mitt bästa men det blev ändå som vanligt.
du var en sån person som jag verkligen trodde på.
nu sitter jag här, ledsen och sårad som fan.
varför släppte du mig, när du vet att vi kan.
vi kan göra allt tillsammans, vi kan prata om allt.
och har aldrig känt såhär förut. och du vet att det är sant.
vill höra dom orden att du känner samma sak.
mitt liv har ingen mening, jag trodde att min mening var du.
men jag trodde väl fel, ja det visade ju sig.

en vacker dag kanske du kommer till mig,
säger att du ångrat dig.
står på samma plats och väntar föralltid,
för jag tror att du och jag har en framtid.

jag kanske trodde för mkt, kanske tog och överdrev.
men det kändes så rätt, hur kan det då vara fel?
jag förstår ingenting nu, du ville inte såra ngn,
men du har gjort det nu.

jag fick inte ens en chans, att visa känslorna jag har.
du ska veta en sak, jag skulle alltid stannat kvar.
aldrig göra dig besviken, aldrig tänka på att såra dig.
du är så underbar, och betyder mkt för mig.
men nu är det som det är, men inte som jag vill.
men bara du är lycklig, så ska jag inte säga till.

jag hoppades på oss, men det blev inte så.
men en enda sak måste jag få dig att förstå,
att allt som jag sa till dig, det var så äkta.
och ingen här på jorden kan få det att ändras.
kanske är jag dum som tror att jag duger för dig.
du var det finaste som hänt mig.

hemma!

hej igen! =)

Nu är jag hemma igen! Som jag skrev innan så skulle jag och Mario dra in till stan och träffa Rasmus, så det gjorde vi. Vi gick runt lite vid juneporten och pratade och massa. sen pallade jag inte så jag drog därifrån.. Tog bussen hem. Bytte om till mjukiskläder, satte upp håret och la mig i sängen med datorn på magen och en stor fet godispåse bredvid. Orkar inte göra någonting just nu, ska ligga här tills jag ska sova har jag bestämt mig för!


4 november

Sorry för att jag inte uppdaterade imorse!

Gick upp vid kvart över åtta som jag sa, duschade och fixade mig som jag brukar göra på morgonen. Sen tog jag bussen till sjukhuset och gick på mitt BUP möte. Det gick bra och vi ska börja med en utredning snart. Efter att mötet var klart så gick jag till A6 och åt frukost/lunch/middag på donken. Där mötte jag även Rasmus, Mario och  Salim. Vi snackade lie och sedan så stack jag till skolan. Lämnade en lapp till min lärare och träffade Mikaela en liten stund. Sen stack jag med Mario och Salim hem till Salim och nu sitter jag i soffan med salims dator medans de två städar hans lägenhet. Jag hjälpte till lite men så fort jag fick datorn så satte jag mig vid datorn såklart ;) Snart ska jag och Mario dra in till stan igen, eller typ om en timme. Så ska vi träffa Rasmus senare igen, vet inte om Mario ska dra eller något men det är sånt man märker.. ska iallafall dra hem sen för jag mår inget vidare faktiskt..

Nu fick ni en liten uppdatering iallafall, vi får se när jag skriver nästa gång. Förhoppningsvis snart eftersom att jag vet att ni vill att jag ska skriva ofta! ;) Hörs snart iallafall, puss på er!

godnatt

Nu ska jag stänga av datorn och krypa ner i sängen under mina hundra filtar och mitt varma täcke. HAHA juste, jag ligger redan i sängen. Men måste iallafall upp och släcka lampan. Imorgon börjar jag inte skolan förens efter tolv eftersom att jag har ett möte kl 10.30 på BUP så jag missar första lektionen. = SOVMORGON. Jippie, äntligen sova lite längre, ska gå upp kl 8.15 imorgon. Hörs då mina söta apor! ♥


jag och evelina!



Väldigt oseriösa! HAHA.


bilder från dagen!

PUSS! Jag och evve.
haha, vi skrev på varann ;)


jag. haha ni ser ju vad vi skrev :p


Älsklings degen.


Filip och hans moppe


Tack för en rolig dag guys!


hemma!

Hej!

FÖRLÅT för väldigt dålig uppdatering idag! Skrev sist att jag skulle uppdatera hemma hos Evelina, men det blev inte så.

Skolan idag var okej, hade musikprov först som inte gick så bra pga att jag inte vart i skolan eller på musiklektiorna och fått tillräckligt med instruktioner osv. Sen hade jag spanska som gick bra, fick tillbaka en läsförståelse jag gjort som jag faktiskt fick godkänt på! Sen hade vi simning på idrotten och det var skitkul. Men jag gjorde iordning mig lite för segt efter simningen så vi kom lite sent till NO lektionen. Då kollade vi på film och hade mysigt. Det var då jag skrev det förra inlägget, då jag skrev att jag var i skolan. Sen efter skolan så mötte jag upp Evelina, så gick vi hem till henne. Så hade vi massa mys och flumm. Vi käkade och fixade oss lite och sedan drog vi ut. Så mötte vi Degen och Filip. Sen träffade vi också Kalle och så var vi med dom ett tag tills min buss gick hem. Skitkul dag som lätt måste göras om! =)

Tack för dagen Evelina, du är underbar! <3

Min lilla snyggis efter att vi busat lite! ;)


3 november

Sorry kunde inte skriva imorse, sitter i skolan nu. Men bloggar när jag kommer hem till Evelina sen. Puss på martin min lärare ;)

godnatt

Okej, jag får inte tag på robin, henke får inte tag på robin. Han har helt enkelt stängt av sin mobil. Robin hör av dig så fort du pallar.

Jag kan inget göra åt saken, och jag måste sova. Så jag ska helt enkelt lägga mig nu. Ska upp kl 6 imorgon som jag skrev innan, jippie! Men det ordnar sig, kan sova på bussen till skolan så. =)

Godnatt, uppdaterar såklart imorgon som vanligt. Sov underbart sötnosar!



Robin förfan, du måste prata med mig.
Om jag gjort något så säg det istället för att ignorera mig.
Snälla?


ensam

Hej igen!

Nu har sita åkt, eller hon åkte med bussen för ungefär en halvtimme sedan. Men det var en killkompis som busringde mig alldeles nyss och jag fattade inte vem det var, fast han avslöjade sig själv tillslut. Så jag kunde inte riktigt blogga då, men nu är jag tillbaka! ;) Har precis gjort mig iordning för sängen och allt, ska bara försöka få tag på Robin, han svarar varken på mig eller henke. robin, jag vet att du läser min blogg så om du ser detta, HÖR AV DIG. Vafan man kan ju tro att ungen är död eller något.. Så fort jag fått tag på honom så kan jag gå och lägga mig. Imorgon börjar jag skolan 8.20 så jag måste gå upp kl 6. Hoppas det går bättre imon än va de gjorde idag. usch denna morgonen/förmiddagen vill jag bara glömma. Puts väck! Vad var det vi pratade om nu igen? =) rätt bra på att glömma bort saker huh? ;)

osminkad och blä.

sita är här nu!

Nu har Sita kommit och vi ska kolla på skräckfilm! =D Så vi hörs om några timmar eller något. Puss på er!

Sita du är min allra bästavän, utan dig inget mig.


dagens låt!



Jag älskar fjortisdunk, det får mig alltid att bli på bättre humör. Jag har snackat med Jonas i två timmar i telefon nu med så nu mår jag mycket bättre. Sita ska komma hem till mig vid fem tiden, vet inte riktigt vad vi ska göra men det märker vi. Fram tills Sita kommer så ska jag bara ta det lugnt. Har legat i soffan sen jag kom hem och halvsovit. Skit sköönt.. Men vi hörs senare såklart. Pussar!


så enormt saknad

Det du och jag hade var så fint. Allt vi gjorde tillsammans var så speciellt. Jag kunde åka till dig precis när jag ville, du sa aldrig till mig att åka tillbaka. Jag kunde säga precis vad jag ville till dig. Du tryckte aldrig ner mig, du sa aldrig till mig vad jag skulle göra, du sa aldrig något elakt eller kränkande. Du brydde dig inte om jag var ledsen eller glad. Du bad mig inte att rycka upp mig, skratta och le fast jag var ledsen. Du bara fanns där, du lyssnade även fast du inte hade något val. Du lämnade mig aldrig ensam, du kunde inte sticka. Du var min bästa vän, du var den som alltid fanns där, den som aldrig sa åt mig. Du gjorde egentligen ingenting, men samtidigt så gjorde du allt. Du var mitt allt, du var min värld. Sen sabbade jag det, jag sårade dig samtidigt som jag sårade mig själv. Du kommer alltid ha en speciell plats, du kommer alltid betyda så jävla mycket. Hur mycket jag än ångrar det valet jag gjorde så kan jag inget göra åt det nu. Hur mycket jag än vill ha dig tillbaka så går det inte.. FÖRLÅT.



redan hemma..

Pallade inte skolan, så jag åkte hem. Jag kom dit stressad och uppjagad som in i helvete. Gick till matten och kom såklart tjugo min försent och fick ett papper jag skulle jobba med, men det enda jag kunde skriva var "jag älskar dig" jag skrev det hundra ggr om och kunde inte sluta.. Kände inte när mikaela petade på mig, brydde mig inte om någonting mer än det jag höll på att skriva. Jag blir rädd för mig själv när sånt händer.. Efter lektionen så skulle jag, sita och mikaela gå ut. Då sa sita en sak så det small till i hela min kropp. Jag pallade inte mer. Slutade tänka samtidigt som en miljon tankar bara flög fram och tillbaka. Jag orkade inte vara kvar där jag var så jag hämtade min väska och gick till bussen. Åkte hem och nu sitter jag på min säng och bara gråter. Jag pallar inte att när jag väl försöker så går det ändå åt helvete, att en enda liten mening kan sabba allt. Jag ber om ursäkt till mina vänner för hur jag beter mig. Jag kan inte hjälpa det. Jag orkar inte att människor ska ha såna höga förhoppningar och så höga krav, sen när man trampar snett så förlorar man allt man äger och allt man lever för. Alla kan säga fel saker, alla kan göra fel. Men det som sita sa gjorde så jävla ont, det var inte hennes fel att hon sa det. Det var mitt fel att jag tog så illa upp, det var mitt fel att jag från första början tog fel beslut. Det är mitt fel alltihopa.

Förlåt, jag förtjänar inte att ha dig som bästavän. snälla hitta någon bättre, du kommer bara att ångra dig i slutändad när det gäller mig.. jag bryr mig om dig för mkt det är därför jag skriver detta.

plikten kallar

Ja nu är det dags att gå till bussen, missade ju som sagt första lektionen men jag kommer nog i tid till nästa. Annars kommer min mattelärare gå i taket också, och det pallar jag inte. Jag är jätte hungrig men jag hade ingen tanke på att äta så nu får jag gå till skolan och vara hungrig. =) Vilken morgon!! Undra hur resten av dagen kommer se ut, attackerade av aliens kanske..? Det återstår att se. Jag vet inte när jag kommer hem men slutar iallafall skolan kl 15.20 så det blir någon gång efter det, om jag inte kan låna skolans datorer eller något. Men det märker vi, hörs senare och ha en underbar måndag! puss.


gillar ni min blogg..?

KOMMENTERA MERA DÅ.

snälla? (a)

dresscode/facelook



Tröja - ?
T-shirt och linne - H&M
jeansleggins - Ginatricot

2 november

Helvete.

Det är det enda jag har att säga om denna morgonen. Först och främst så vaknar jag inte av alarmet kl 6. Sen vaknar jag av nästa alarm vid sju och då fick jag stressa som fan, duscha och raka benen osv. Sen när jag hade duschat klart så hade jag tjugo min på mig att klä på mig, sminka mig och fixa håret. Såklart hann jag bara klä på mig eftersom det tog en sån jävla tid att välja kläder plus att jag var stressad också. Så nu har jag missat två bussar! Och nästa går inte förens om en och en halv timme. JIPPIE. Jag missar första lektionen, min lärare kommer gå i taket och jag stressade i onödan (!!). FYFAN jag skulle aldrig gått upp imorse! Skulle skitit i skolan överhuvudtaget. Orkar fan inte sådana här morgnar.. det är sånt som gör så att man inte mår bra resten av dagen. Iallafall för mig. Kommer fan inte orka idag alltså, någon som kommer på min begravning?


natti!

Sådärja, nu är dagen över för mig. Har precis snackat i 55min med sötnosen Evelina. Hon och jag hade väldigt mycket gemensamt kom vi fram till. Hon är gullgull. Så nu ska jag gå ut en sväng på balkongen och ta godnattcigg och sedan ska jag sova! Upp kl 6 imorgon, jippie. Menmen, skolan är viktig om man vill ha utbildning och bli något här i livet. Så nu ska jag vara en duktig tjej och sova i 6 timmar och vakna trött och sega igenom skoldagen och börja gråta av lycka när skoldagen är över! =D visst låter det härligt?

Hörs imorgon som vanligt, godnatt!

I löve my lugg!! =DD

juste!

Jag glömde ju skriva att efter att vi åkt runt och härjat på stan och innan Jonas skjutsade hem mig så körde vi upp till A6 parkering så fick jag köra själv! Lärde mig att frikoppla, starta, bromsa och svänga. Det gick inte särskilt bra men.. jag var iallafall duktig med att köra och svänga! =D

Kanske ska bli rallyförare?

Jag om tre år..???


HAHA nej tror inte det.
Jag har andra tankar, MEN SÅKLART FÖRSTÖR "VISSA" FÖR MIG.

två videor från idag!

Haha, Jonas kör och jag filmar. Dock är det båda som sjunger, men bara jag som skriker!
HAHA vi är bäst! =)


hemma igen!

Haha vad många inlägg jag har skrivit rubriken "hemma igen" till. Haha skitsamma. Som sagt så hämtade Jonas upp mig och så åkte vi till jönköping. Först åkte vi runt lite och åkte vi till biografen och så beställde han två biljetter till "bröllopsfotografen". Sen åkte vi till donken och så bjöd han på käk. Andra gången jag ätit där nykter..? Iallafall, sen när vi suttit där och smaskat massa fet mat så tog vi bilen tillbaka till bion och så kollade på filmen. Den var bra och rolig, haha. Tyckte att huvudpersonen blev jävligt dryg sen.. Men han fick ju iallafall bruden. ;) Sen när filmen var slut så åkte vi runt lite med bilen, hög musik och nervevade rutor såklart! Haha. Sen skjutsade Jonas hem mig och så ska jag strax lägga mig, eller om någon timme eller något. Ska ju upp kl sex imorgon tyvärr! Hörs snart iallafall, puss.

väldigt gammal bild på snyggingen jonas! (han kommer döda mig)

nu är det så

Jag ska träffa Jonas, han ska hämta upp mig med bilen snart. Vet inte vad vi ska göra men det blir väl att åka runt med hans jävla bil med hög musik och så vidare! Sen kanske vi ska kolla på film hos honom eller något. Men vi hörs snart sötnosar! =D

Syns det att jag klippt mig? KOLLA LUGGEN.

love

Haha, jag älskar min familj! När jag kom ut ur duschen så låg detta på min dator.



till en go tjej!
glad att just du finns! Kramar mycket kärlek.

åh gud

Jag har ingen aning om vad jag ska göra! Antagligen ska jag hoppa in i duschen, eller det SKA jag göra. Och sedan fixa mig fast i väldigt långsam fart.. typ i slowmotion. Idag är jag hemskt förkyld, *snörvel* och måste ta det lugnt. Måste iallafall hem till Sita idag för att hämta mina saker (!!) Behöver dom imorgon.. helst idag med. Sen vill jag hälsa på min lilla alkis till bästavän. =) Men för att komma till henne så behöver jag skjuts, för jag orkar inte ta bussen! Ska kanske träffa Jonas en liten stund sedan, och då ska jag fråga om han kan köra mig till henne så jag kan hämta sakerna. Han älskar ju att köra bil med nervevade rutor och spela hög musik så det skadar han inte. ;) Men ska hoppa in i duschen nu så vi hörs sötnosar!

lovade sita att inte visa denna för någon, men jag var bara tvungen att visa våran sexigaste sida!!
Sita till vänster och jag till höger. grrr..


1 november

Godmorgon bitches! =D

Har ni vaknat pigga och glada som jag sa åt er att göra igår? Klart ni gjorde. Det gjorde iallafall jag! Vaknade alldeles nyss, lite sent men det var ju sista sovmorgonen idag så då måste man verkligen få sova ut! Så fruktansvärt skönt. Sovit ungefär elva timmar. Det behövde jag. Snart ska jag gå ner och äta en liten frukost (lunch?) och sedan ska jag.. vad ska jag göra? :o ingen aning. Det är sånt man märker! hörs snart.

detta är då enda anledningen till att jag saknar skolan.

godnatt

Nu ska jag krypa ner till sängs. Pratade med Robin nyss och ja, vill inte precis säga så mycket. Kom inte direkt fram till något speciellt. Orkar inte ta det på bloggen eftersom det är privat! Ska iallafall krypa ner i min varma sköna säng och sova. Första gången på länge som jag somnar tidigt, kan behövas eftersom att skolan börjar på måndag, imorgon är den sista sovmorgonen på länge. Usch vad deprimerande.. Nej, det kan vara skönt att skolan kommer igång så att allt blir normalt med! Haha vad positivt jag ser saker och ting nu. Det är ett gott tecken.. ;) Varför har jag blivit på glad helt plötsligt? Ja det kan man ju undra, det är fortfarande hemligt! Thihi. Gud vad jag älskar hemligheter.. Men nu ska jag inte störa er, utan sov gött och vakna upp pigga och glada imorgon. Puss på er!

gammal bild.
lovar att ta bild på mitt hår imorgon, när jag fått tillbaka min plattång!


update

Ett tecken på att det snart är vinter, jag står och värmer mig mot kaminen.
HAHA byxorna jag har på mig har jag sytt själv, i sjuan tror jag det var..

en video från igår



En kille som hade kul med en tändare och någon slags spray.. några killar som är med på videon som vi var med först och så filmar jag Sita också. Det var precis innan jag drämde i armbågen i fönstret. Det är jag och sita som skriker i bakrunden, en aningen fulla. (OBS VRID PÅ HUVUDET)


RSS 2.0