fundersam

Jag har suttit vid datorn och väntat. Ingenting händer så jag bestämde mig snabbt alldeles nyss för att stänga av datorn och fixa iordning mig för nattens sömn. Vill ringa ett samtal, men känner inget mod till det just nu. Det gick ju ändå bra idag så behöver inte förstöra allt genom att göra bort mig och ringa. =) Hihi. När sofie läser detta tror jag att hon är den enda som vet vad jag pratar om.

Iallafall! Nu ska jag byta om, ta bort sminket, rengöra min piercing och sedan lägga mig lite fundersam och nyfiken. Imorgon kommer det bli en nice dag iallafall och den ska fanimej bli lyckad!


kiss me, like you never did before

kiss me



i like when you smile
when you smile, i'm happy
your so nice,
and your lips tast like sugar
your so sweet that i can't stop smile
my legs and my face is burning
you make me happy
you make me laugh
you, no one else

utskriven ifrån sika!



Idag flyttar jag hem på heltid!
Utskriven från sika föralltid!
SÅ JÄVLA SKÖNT!


jag behöver aldrig mer
se sika igen
fråga personal om något
sitta i möte om någon misskött sig
bädda sängen på morgonen
städa toaletter åt anda
skotta snö
vara med på obligatorisk träning
fjäska sig till saker
smygröka på rummet på nätterna
gömma förbjudna saker
titta på nyheterna
ta kvitto på allt man köper
vara nojjig över att någon ska upptäcka en
göra pisseprov
göra blåstest
laga mat åt andra
gå på NA, AA eller alanon
ha minimal telefontid
prata i tele när någon måste sitta med och lyssna
ha morgon och kvällsmöte
ha alla dagar i exakta tidsscheman
ta konsekvenser om någon annan beter sig illa
smuggla in saker i bhn
stänga av och vara utan mobil/musik
OSV OSV. Finns hundra andra saker till, men orkar inte skriva allt.

NU ÄR ALLT ÖVER IALLAFALL!
Men jag tackar ändå tiden jag hade där.
<3


idrotten igår

Hoppar hopprep.


Kastar kula.



HAHA! Där ser ni, jag är faktiskt aktiv ;)


nu är jag hemma!

Hejsan igen!

Som jag skrev så var jag hemma hos sofie, åkte sedan på socmöte och det gick superbra! Skönt att äntligen fått allt överstökat, verkligen! Sen åkte jag till huskvarna och träffade Bebbe, Kalle, Pierre och Dennis. Sofie kom en liten stund också och sedan skulle hon iväg och då åkte jag hem. Har packat upp väskan för sista gången och städat iordning rummet också (som sofie sa, att jag städar mitt rum typ varannandag..) hehe!


hemma hos sofie

Hejsan!

Igår åkte jag till falköping som jag skrev och sov på Sika. Gick på alanon och städade mitt rum. Hade avslutningsmöte också och det var fett sorgligt.. =/ Sen efter den insidenten imorse så var jag skitförbannad. HAHA! Erkänn att jag gjorde en liten rolig berättelse på bloggen? Hihi. Jag överlevde iallafall som tur var.

Träffade Sofie senare också så vi bestämde att vara en stund. Så jag följde med henne hem. Kl 16.15 ska jag ha "avslutningsmöte" med socialen och sika. Efter det mötet så ska jag hem till Sofie igen en liten stund.


SOFIE =D

del fyra, sista delen.

dsc06567 (MMS)

del fyra, sista delen. tåget kom precis i tid innan jag frös ihjäl. men nu är jag iallafall på rätt tåg till jönköping. cred till mig och hoppas ni fan har njutit hemma/skolan/jobbet i era feta fotöljer och inne i värmen. puss och hörs sen!


del tre i bonnehålan.

dsc06566 (MMS)

del tre i bonnehålan. då jag har klarat mig i hela tjugo min utan mat eller vatten så är jag väldigt trött och utmattad. hjälpen är påväg och tåget kommer och räddar mig om mindre än tio min.. kommer jag att överleva? det återstår att se..


del två i bonnehålan.

dsc06563 (MMS)

del två i bonnehålan. jag har hittat en människa som visade mig vägen till det spår där mitt tåg går tillbaka. jag sitter helt ensam och försöker överleva då jag inte har pengar eller mat. får leva på fimpar..


godmorgon.

dsc06562 (MMS)

godmorgon. jag åkte ifrån falköping nyss och gissa vart jag hamnade? INGEN JÄVLA ANING. tog fel tåg och nu är jag vilse utan återvändo. ser ni vilken bonnehåla jag har hamnat i?! hjälp. (fortsättning följer..)


nu drar jag

Vill bara säga att nu drar jag till falköping och sover på sika. Kommer tillbaka imorgon OCH DÅ ÄR DET THE BIG DAY! utskriven föralltid föfaaan. Så jävla nice. Men det har ändå vart en fin tid. Kommer gråta. Tyvärr.

PUSS OCH HÖRS IMORGON!


med emelie i skolan

Hejsan sötnosar!

Kom till i skolan i tid, hade hemkunskap. Matlagningsprov, som gick asbra! Borde kanske bli hemmafru? (blondin i köket, yey!) Iallafall, sen hade jag spanska som jag inte kunde vara med på av olika anledningar eftersom det hände lite saker i skolan.. Kan inte skriva det här men berättar för de nära (som inte redan vet) senare. Sen hade jag idrott, håltimme och nu NO. Emelie kom till min skola ungefär kl 10 så hon har vart med mig i skolan nu också, soft som fan! =) Hon känner min NO lärare också, porrporr..


Sötnosen emelie <3

Hörs snart igen!

jag funderar på en sak..

Alltså med min ankläpp nu så är jag rätt lik kissie va? Många av mina kompisar som har sagt det faktiskt. Så jag funderade på en sak, skulle kanske mejla henne? Mejla och skriva "Hej älskling, jag är din själsfrende!" Nej men allvarligt alltså. Jag menar hon och jag skulle fan ha skitkul tillsammans! Trots att hon är lite äldre. Vi skulle festa, shoppa osv! Fan va kul!! Haha. Jag menar det är inte så stoor skillnad på våra läppar nu. Båda har fått en nål igenom (jag - piercing, kissie - botoxspruta) Det enda som skiljer är att jag bara har ankläpp på ena sidan.. Äsch, får pierca andra sidan också (!)

Sen är det ju lite synd att hon bor i stockholm, och jag i jönköping.. Men äsch, hon är rik! Hon kan faktiskt ta och betala mina tågbiljetter! =D Fan vad smart jag är!



Från och med nu är vi oskiljaktbara.
Kissie <3 Thessie

ja från och med nu kallas jag för thessie. vill vara så lik henne som möjligt, tihi.

godmorgon!

Hej på er alla!

Jag är vaken, "pigg", inte ledsen bara arg. Känns skitbra! Verkligen! Tycker verkligen inte om panik/ångestkänslor och jag vill bara sova när jag känner några såna. Och det hjälpte! Känslorna gick över i aggrisivitet. Skulle kunna slå på personen, gul och blå. Underbart! =) HAHA!

Vaknade i tid iallafall, duschade och klätt på mig. Ska börja sminka mig och torka håret nu.

Jag och bebbis <3

men vi hörs snart!

nu ska trötter sova

Jag har tatt bort sminket och packat inför imorgon. Så nu är det dags att sova. Har svullen läpp som fan och vet inte vad jag ska göra för jag är inte trött men jag orkar inte vara uppe för jag mår inte bra. Har lite panik och ångest och måste bort ifrån dom känslorna. Måste sova. Godnatt.


KVACK.

piercing video

Det gjorde inte ont först, men Johan som pierca tappade piercingen och så hittade han inte hålet. Då fick han göra om, (denna videon) DÅ gjorde det jävligt ont. Därför jag kvider, hahah.



Blinkar för att inte gråta också, kunde inte skratta eller något med den dära grejen i.


så jävla snyggt!

Kolla, visst blev det snyggt?!
Lite lama bilder dock. Och tungan hade jag redan innan.
Bilderna är riktigt dåliga och jag ser ut som en tvättäkta MUPP.

Precis efter jag piercade.





Tycker ni jag passar i läppiercingen, eller inte? Tyck till föfaaan.

hemma igen

Nu är jag hemma igen. Blev hämtad strax efter att jag skrev förra inlägget. Haha! Erkänn var det ett väldigt "seriöst" och galet inlägg? Är lite konstig ibland, har mina stunder. Det har väl alla? Haha. Ska fixa lite i mitt rum nu och sedan tvätta en massa smutstvätt. Men jag skriver sen, puss!

Mitt öga igår, sMeX!

med sofie och sabina

Buh pussungar.

Sitter på brunnen vid en HAITECK dator verkligen!!!!!!!!!!!!!!! Den går i hundra verkligen!!!!!!!!!! Nej nu ska jag vara seriös............!!!!!!!!!!!!!!! verkligen!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry =D har lite damp. Iallafall, efter skolan mötte jag Sofie och så fick vi vittna när en civilpolis tog ner en alkis, vi ringde polisen och dom var fan där på två röda. Eller en, men iallafall. Dom tog våra uppgifter och allt, hehe. (jag är en god medborgare..) Sen mötte vi sabina och så åkte vi till stan, hade inget att göra kan man också säga. Så vi gick till brunnen för att se om det var någon rolig person här, men det var det såklart inte. Bara en massa negrar och Jacob. Men han klassas som en sån där. =) INGET RASISTISKT ALLS! Som sagt, är på bushumör.

Nu ska vi gå och välta bussar, hörs sen! (råna hemmakväll också på godis, mums)




HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI puss.

i skolan

Hej igen!

Såg ni bilden jag la upp innan? haha, ni kanske inte ser riktigt. men nya bilder/video kommer upp sen! ;) haha.

Sitter iallafall i skolan på dagens sista lektion. Hade syslöjd först, matte, engelska och sedan stack jag och sita till Tokarp och fixade ******* till min **** och Sitas tunga! ;) På bussen till tokarp så fick jag böter på 500 spänn för att jag hade glömt att stämpla mitt skolkort, inte så jättekul! Missade idrotten också då tyvärr. Sen kom vi i tid till svenskan iallafall och nu har vi NO lektion. Efter denna lektion så tar jag bussen upp till Sofies skola och träffar henne en stund. Sen tar jag bussen hem 18.30 då jag ska äta middag/kvällsmat med min familj och någon/några gäst/gäster.


Hittade en bild på google, en tjej som piercat navlen och failade..

Men jag skriver lite senare, puss!


kan ni gissa vad vi precis har gjort?

dsc06553 (MMS)

kan ni gissa vad vi precis har gjort? :D ont gjorde det nästan inte. men fan vad snyggt det blev!


en ny dag, ny vecka!

Godmorgon folket!

Hur är det med er idag? Bra hoppas jag? Med mig är det bra, förutom att jag är jääääävligt trött. Var skitnära på att sätta larm på kl 12 eller något, hehe.. Men jag kom upp iallafall! Inte i tid direkt, men jag hann iallafall fixa mig och blogga. Det viktigaste! Iallafall, nu ska jag fortsätta platta mitt hår och sedan ska jag dra till bussen. Har tre lektioner på morgonen tror jag? Och kl 11.30 har jag bokat tid för att ****** ******! =) Ni får veta senare och bild kommer upp.

Hörs snart igen!

godnatt <3

Nu är jag trött, ska upp tidigt imorgon igen och gå till skolan som vanligt på måndagar. Booring, men sånt är livet. Snart är det lov iallafall! SKÖNT! sova hur länge man viiill.. och jag längtar redan.

Hörs imorgon iallafall som vanligt, puss på er!

så jävla rätt.

ett litet brev
en stor förklaring sitter jag och skriver.
Jag vet inte vad du känner, men kärleken river,
hål i hjärtat hål i själen, hål i alla våra stunder
utan dej vid min sida så kommer jag gå under
Du vet vad jag känner och du vet vad jag vill,
jag kommer alltid finnas här för dej så säg bara till.
Om du behöver mej så vet du vart du hittar mej
längst ner på livets skala där jag älskar dej
För den du är, du kom till mej som en ängel,
du säger till mej varje dag att jag är den bästa vännen

men jag älskar dej mer än så de vet du mycket väl
men de kan inte bli nåt annat nu
men jag hoppas på sen.

Du är den bästa, den jag drömmer om på natten.
Vi har delat allt tillsammans både gråten och skratten.
Jag hoppas att du fattar att jag gör de för dej,
jag hoppas att du en dag älskar mej mer än som en vän

Om du var min skulle aldrig släppa taget
skulle älska dej ta hand om dej till de sista andetaget
Om du var min skulle aldrig släppa taget
skulle älska dej ta hand om dej till de sista andetaget

Du vet att jag kan göra dej, ditt liv för alltid.
Om du bara ger mej chansen så kommer jag stå bredvid.
I alla våra stunder, i alla hemska dar,
bara för din skull för att du ska må bra.
En enda chans att visa dej äkta kärlek
vi skiter i tårar, sår och svek.
Du hjälpte mej att tro på mej själv
och börja inse att du är värd mest i världen och du måste fatta de .
Vet du inte vad du vill så ger jag dej tid,
ger dej tid, ger dej tankar, ger dej hela mitt liv.

Snälla tänk på mej i alla fall nån gång ibland.
Jag hoppas dagen kommer då du tar tag i min hand och säger:
jag vill dela hela livet med dej.
Då skulle mina dagar bli helt för friad.
Du ser mej för den jag är, och jag älskar det
du är min enda baby, bara så du vet.

Om du var min skulle aldrig släppa taget
skulle älska dej ta hand om dej till de sista andetaget
Om du var min skulle aldrig släppa taget
skulle älska dej ta hand om dej till de sista andetaget

(Du vet vad jag känner och du vet vad jag vill
jag kommer alltid finnas här för dej så säg bara till)

<3

onödig fakta

Ditt utseende:
Hårfärg? Blondie
Längd? 163.5 cm
Skostorlek? 36-37
Ålder? snart 16 bast

Kärlek:
Har du kille just nu? singel!
Gillar du någon? yes
Vem? not your biusness
Tillåter du din kille röra vid dig? om man är tsm ja ?
Överallt? beror på.
Har du haft sex? med din mamma
Hur många har du haft sex med? din mamma bara
Har du haft många förhållanden? ehm, många killar men få seriösa

Smak & stil:
Vad har du på dig? leggins, linne och tjocktröja
Hur ser dina trosor ut? string
Har du någon BH? nej jag går runt utan
Hur ser den ut just nu? har ingen sa jag ju!!!!!!!
Hur beskriver du en fjortis? din mamma, höhö
Hur beskriver du en pluggis? din mamma, hööh

Bad days:
Har du varit full? hahahaha fråga din mamma, hon vet!
Har du däckat? din mamma vet
Har du haft sex på fyllan? med din mamma
Har du rökt? röker
Har du snusat? testat, men usch
Har du gjort något olagligt? olagligt snygg
Har du slagit någon ner till marken? din mamma

Yes/No:
Är du allergisk mot något? din mamma
Tror du på gud? din mamma är min gud
Har du en bästis? många!
Är du vegitarian? verkligen inte, kött fiffaan
Har du varit med om ett stort gräl? eh ja, denna värld liksom phoooof

Antingen eller:
Mjölk/saft? Saft ffs!
Ibumetin/alvedon? Alvedon helt klart
Katt/hund? HUND!
Cykla/gå? RULLATOR
Öl/vin? öl, mums
Kanin/hare? såna som inte låter

Kände att dessa seriösa svar behövde en seriös bild.


några bilder till ifrån fredag

Marre och jag hemma hos henne.


Någon tjej och josef, som sprang runt en pinne.


Random och jag.


Oskar, jag och Marre!

i'm back!

Shuubre abrii!

Hur är det med er denna söndagkväll? Även kallad bakisdagen för vissa. Dock inte för mig eftersom jag sov på sika inatt! ;) haha.

Men iallafall, jag åkte som sagt till jönköping igår och träffade Sofie. Vi drog runt i stan och åkte till A6 och träffade folk, åkte till torpa och träffade folk osv osv. Sen tog jag tåget till falköping och sov där. Mådde dock piss igår och spydde, stackars mig.. Så jag somnade relativt tidigt och vaknade vid 9 tiden imorse. Gjorde frukost, gick promenad, badade och fixade mig, lagade middag och sen blev jag skjutsad till tåget till jönköping. Åkte till kaxholmen och hälsade på sofie och hennes kille en liten stund och sedan blev jag hämtad och åkte hem. Sitter nu vid min saknade dator igen!

Jag igår innan jag åkte till falköping. (gul hårbotten...)


älskar att bada, hihi.


Jag idag.

nu drar jag till stan

Sådär nu har jag packat hela väskan full med kläder och så vidare. Har städat iordning rummet också och vidare. Blabla, sånt som man måste göra ni vet. Har även fixat mig lite snabbt och nu ska jag dra in till jönköping och träffa Sofie och hennes kille. Sedan blir det tåget till falköping och sova på Sika inatt. Mobilbloggar någon gång under dagen, men annars hörs vi tyvärr inte föräns imorgon.

Ha en underbar lördag folket!

nu drar jag till stan

Sådär nu har jag packat hela väskan full med kläder och så vidare. Har städat iordning rummet också och vidare. Blabla, sånt som man måste göra ni vet. Har även fixat mig lite snabbt och nu ska jag dra in till jönköping och träffa Sofie och hennes kille. Sedan blir det tåget till falköping och sova på Sika inatt. Mobilbloggar någon gång under dagen, men annars hörs vi tyvärr inte föräns imorgon.

Ha en underbar lördag folket!

bildbomb ifrån igår!

Moi efter jag fixat mig och bytt om hemma hos Marre.



Marre och någon random


Folk!


moi!



Jag och Marre! <3


Folk! Och josef :') <3


Haha! Josef är fijn.


kolla vad fijn! min pojk. (L)


Några GirlZ som ville att jag skulle fota dom! =)




Josef och oskar!


Oskar och hans flickvän Ellie!


Oskar!


Ignorera mig på bilden, haha. (ser helt borta ut? var inte med på kortet i think)
Och oskar i bakrunden också HAHA (?)
Jag och SÖTNOSEN ELLIE (L)


HAHA, jag har roligt =)


Oskar!


Marre goes egopixZ! <3


HAHA! Jag och Josef! =)


och jag blev hungrig, hehe.
En stor chokladmuffins,
en mellan milkshake (MIN ÄLSKLING!!!)
En stor pommes, och en cheeseburgare.
INGEN BANTNING HÄR INTE!
Hellre stor och nöjd,
än smal och girig.



Marre och någon som vi träffade på donken.


Bara så ni vet, denna kväll var så jävla underbar och allt gick asbra faktiskt! Hehe bortsett från lite saker, men allt kan inte vara perfekt.

Sen vill jag också påminna er om att OM NÅGON VILL HA BILDERNA JAG TOG IGÅR (TOG MYCKET MER ÄN DOMMA SOM ÄR UPPE HÄR) SÅ MESSA MIG NI SOM HAR MITT NUMMER ELLER MEJLA MIG PÅ [email protected].

godmorgon! (eftermiddag?)

Godmorgon! Jag ber om ursäkt för att jag inte uppdaterade mer igår. Hade inte tillgång till dator helt enkelt.. det blir skillnad sen när jag får min lilla bloggdator som jag tar med överallt!

Som jag skrev så slutade jag 14.20 för att jag skulle med en buss som gick 14.32 till mötet. Marre hängde med mig dit. Det gick jättebra faktiskt! Och det var det sista sådant möte. Sen gick vi runt lite på A6 och kollade på skor osv. Köpte varsin kulglass och kollade på roliga människor. Sen kom två av hennes killkompisar som skjutsade oss med deras bil till Magnus jobb och så fick jag lite pengar. Sen åkte vi hem till Marre. Vi åt, bytte om och fixade oss. Sen fick vi ett besked som gjorde att jag inte kunde göra "den hemliga saken" idag. (ni vet när jag skrev ****** ******!)

Vi gick till bussen, åkte till jönköping. Gick in på "konserten" och träffade en massa folk! Min saknade Josef bl.a. Och hans kompis Oskar och hans sötnos till tjej! =) Hon går på min skola men har aldrig snackat med henne direkt, så det var skönt att göra det igår! Kul att lära känna nytt folk ju! Spelningen slutade ungefär vid kvart i elva eller något, så då drog alla till donken. Jag vet inte varför, men jag höll på att bli utslängd därifrån! Jag ville ju förfan bara ha min milkshake.. jaja! Fick vakten att ändra sig iallafall. ;) Sen sa vi hejdå till folket och tog bussen hem. Och jag somnade nästan direkt när jag la mig på kudden och vaknade alldeles för sent egentligen, hehe. RIKTIGT KUL OCH LOVELY KVÄLL IALLAFALL! Tack alla <3

Bilder kommer snart.

Emelie och jag i torsdags.


på lektion i skolan

Hej sötnosar!

Hur har eran dag vart hittils? Bra hoppas jag. Min har iallafall vart superduperbra! Vaknade ju i tid, fixade mig i tid och allt, cred till mig! kom till skolan lite försent dock pga min buss men det ordnar sig. Har haft engelska och nu har jag NO. Ska på möte sen kl 15.00 så jag slutar 14.15 ungefär. Efter det så ska jag till Magnus jobb och hämta pengar. Sen ska jag och Marre åka till österängen och så ska jag ***** ******! Och nej det har inget med alkohol, droger att göra. (för de som kanske tror det) Det är något helt annat. Ni får se senare! Efter det ska vi hem till Marre och byta om. Sen blir det konsert i jönköping hela kvällen! Fullspäckad fredag like always, men det gillar vi verkligen! =) Jag menar stress är bra för mig, i vissa mängder iallafall. Mår inte bra och får panik om dagarna går långsamt och jag inte har någonting att göra.. the life of thess.

Jaja, nu ska jag snart sluta denna lektion och ha SO i typ 5-10min, sen blire möte.


Vi gillar gamla bilder såklart, bild på mig hösten 2007. Ett tag sedan?

Hörs senare!


nu drar jag

Nu är det dags att gå till bussen, har sminkat mig, fixat håret och så vidare. =) Hoppas ni får en bra fredag!

när jag var med evve


Hörs snart igen, puss!

en ny dag!

Godmorgon på er sötnosar!

Sovit gott? Det har jag iallafall gjort! Hade en underbar dag igår och så målade jag mina naglar precis innan jag skulle somna och sen somnade jag med engång. Gick upp kl 7.30, eller nu ljög jag.. jag snoozade i ungefär 10min också hihi. Hoppade in i duschen, rakade benen osv ni vet som alla tjejer gör. Just nu sitter jag fortfarande med blött hår men har dock kläder på mig iallafall, hehe. Tänkte testa min nya "värmespray" nu och se om den hjälper något.. Annars jävlar ska jag klaga. skämt åsido.


muppen (osminkad)



Nu ska jag torka håret, äta frukost, sminka mig, platta håret osv, hehe!
Hörs efter det!

nu ska jag sova

Nu ska jag sova, ska prova kläder som jag ska ha imorgon, packa ner det och sedan ska jag krypa ner i min varma säng och soova.

Ha en nice natt och sov lugnt ;)
alltså hahahhahahhahaha. jag bjuder på mig själv.


hoppas verkligen ni kan somna efter denna bilden haha
hörs imorgon!

hihi

Inte för att det var så många som gissade, men jag tror ni fattade iallafall. Jag färgade min utväxt lite bara. Det var det jag gjorde. =)



(ser gult ut, men det är ljuset)


nu drar jag hem

Blir hämtad av Pernilla nu utanför Sitas hus, så jag bloggar när jag kommer hem, puss på er alla sålänge! tar typ en halvtimme hem eller något..

nu är jag tillbaka!

Hej igen kära söta folket! Har ni saknat mig? Visserligen har jag bara vart borta i någon timme eller så.. men jaja. ;) Ni vill säkert veta vad jag skulle göra. Skulle jag med göra! hehe.

Kan ni gissa ? =)


MUPP haha

nu ska jag...

Nu ska jag ***** *****!
Hörs snart igen, bilder kommer!


dagens köp

Jeansshort carlings 299:-


billig hårfärg H&M 59:-
Syoss värmespray 79:-
nagellack 39:-


stan med sita, check!

Sådärja, nu har jag shoppat lite.

Åkte som sagt till A6 med Sita och jag köpte lite saker som kommer bild på snart! Luffade runt lite och åt på donken osv like always. Sen drog vi hem till henne där vi sitter nu! =) Såg ett jätte sött par verkligen på A6 också, utanför vid parkeringen. "ankbögen och Lena BH" HAHA. Höll på att dö av garv...

mums, tjockisar hihi


men gud, hehe..


shopping!

stressig morgon!

Hejsan!

Förlåt för att jag inte bloggade imorse, jag hade det lite stressigt kan man säga. Jag vaknade i tid, men så orkade jag inte gå upp (mitt vanliga dilemma) så jag ställde om klockan och hann bara fixa mig och klä på mig, packa och så sen gå till bussen. Tänkte faktiskt blogga men hann inte.

Kom iallafall till skolan i tid och mötte upp Emelie. Vi softade i skolan tills vi började och sedan gick hon med mig på matten och engelskan. Sen åkte hon hem och så hade vi SO och nu har vi bild. Håller på med en fotouppgift som jag och Mikaela fick den torsdagen jag började på min skola igen.

Efter skolan nu ska jag och Sita dra till A6 och kolla runt lite tror jag.



hörs senare, puss!

godnatten

Nu ska jag sova, är trött som fan och ska upp kl 5.30 imorgon, blä. Iallafall, godnatt på er och hörs imorgon, puss.


mupp

dagens köp

Juste, jag köpte ju ett par skor idag. Såg dom när jag var på stan med Sita, men köpte dom inte föräns idag. Skitsnygga och sköna verkligen! 299:- på skopunkten. Lovely!



lite dålig bild dock


jag älskar hemkunskap

Men shit vad bilder det blir nu bara.. menmen, blir så när jag inte kunnat överföra tidigare..

Hade ju som sagt hemkunskap idag också på profilen, skitkul. Bakade typ någon slags smulpaj med hallon. Blev superdundergott! Dock brände jag mina stackars fingrar, blondiner i köket alltså. =(

Sitapita!


och jag då.. hehe.

dagens dresscode/facelook

mupp


dålig bild
jeansleggins
linne
addias tröja


TRÖJAN MATCHAR KAMERAN (L) hihi. rosa for life.

gårdagens dresscode/facelook


jeansleggins
linne


bilder ifrån lördagen!

moi, efter jag fixat mig.


Folk! jag i vitt som sitter.


sofie och jag, hihi.


mys, hihi. (och ja vi är vänner igen hehe hihihi huhuhe ha!)


folket! och jag dåe


suddig, hehe. sita och sofie!


sötnosarna!



jag <3 sugrör (och sofie njuter...)


bebisar (sabina såg ngt roligt)


sofie och sita, naaw


josefine och sofie, KRAMKALAS


jag, hihihi


lovely kväll, synd att jag var tvungen att åka hem =(

saknat mig?

Hej igen!

Hur har ni haft det under tiden jag vart borta? bra eller? Hoppas det =)

Jag åkte som sagt till falköping igår och sov där. Kom dit och hade det skitsoft. Imorse tog jag tåget direkt till skolan och hade nationellt engelskaprov. Gick SÅ JÄVLA BRA! Faktiskt! Skitnöjd verkligen. Sen hade jag lunch, eget arbete och hkk. =) riktigt skön dag faktiskt! Efter skolan åkte jag till A6 och köpte ett par nya skor, bild kommer! Skulle egentligen träffat Sofie idag, men fick inte tag på henne. Sofie om du läser detta, vafan! :o Iallafall, så jag åkte hem och packade upp alla min saker och städade iordning mitt rum och sen satte jag mig vid datorn.

En massa bilder kommer upp snart, har fått tillbaka sladden till kameran! ;)



i skolan

Hej alla söta och glada! (och er andra också såklart..)

Hur är det med er nu? Med mig är det ultrabra. Jag kom till skolan. Hade spanska, idrott och nu NO. Är klar med min uppgift så satte mig vid datorn en stund. Efter denna lektionen så tar jag bussen direkt till jönköping och tar tåget till falköping. Ja, jag ska sova på Sika inatt.

Så jag skriver ingenting mer idag, ingenting imorgon på morgonen. Men vi hörs någon gång under dagen imorgon iallafall, glömmer inte bort er om det är det ni tror. =)

Puss och ha en underbar tisdag och onsdag!


HAHA, en gammal bild från sjuan.


omstart

Sådär! Nu har jag packad klart allt. Fixat mig klart. Ätit frukost. Bäddat sängen. Och börjat om morgonen med ett bättre humör. Så nu drar jag iväg till skolan! Puss på er alla.

blä på denna morgon

Godmorgon

Denna morgon blev inte alls bra. Inte bra någonstans. Först vakna jag i tid, mådde piss. Kunde inte gå upp. Ställde om klockan. Gick upp. Fixade mig skitsnabbt. Blev inte ens klar med hälften. Hann inte äta frukost. Hann inte blogga. Hann inte packa allt. Hann ingenting. Sprang till bussen. Hela vägen ifrån mig ner till busshållplatsen. Bussen åkte ifrån mig. Jag missar hemkunskapsprovet. Jag mår piss. Om man kunde vrida tillbaka tiden till kl 6 så hade det varit bra. Jag vet inte varför jag mådde piss imorse, men det förstörde hela min morgon och blev inte ett dugg bättre.

Nu ska jag iallafall fixa mig klart. Packa klart. Äta frukost. Börja om morgonen och låtsas som att jag inte har missat någonting.

Hörs snart.

sorry för dålig updatering

..Verkligen! Men så blir det ibland, har haft mycket funderingar och tankar idag. Och innan skulle jag skrivit av mig MYCKET mer på bloggen. Men orkar inte med det längre, skriver det jag känner att jag måste få ur mig, men som inte kränker eller misstolkas. Sen har det inte riktigt funnits så mycket att skriva om idag.

Ska iallafall stänga av datorn nu, packa inför imorgon och sedan lägga mig. Känner inte att jag behöver någon sömn, men jag är ändå trött. Fast inte av sömnlöshet, utan på annat. Det enda som hjälper just nu är sömn dock. Hjälper inte att gråta, hjälper inte att få ångest och panik. Det hjälper bara att sova. Sova, sova, sova. Det ska jag göra nu också.



Imorgon är det en ny dag.
GODNATT!

i missed..

Sådär, nu har jag fått i mig lite mat, ett par jordgubbar och städat rummet igen. Skakat av mig lite panik och ångestkänslor och känner att jag behöver prata med Josef, men han är inte inne på msn och han är aldrig social på sms. Så cred till honom för det! Blä menar jag.


Jag saknar våren. (min riktiga hårfärg btw)
(bild från min konfirmation maj 09)


Jag saknar sommaren.
(bild på mig och sita juni 09)


Jag saknar Eliot.
Mitt hjärta, mitt allt. Jag saknar honom så det gör ont.
Så jag kan somna gråtandes.
Jag ångrar mig, förlåt. Jag ångrar mig verkligen.

(bild på avslutningstävlingen juni 09)


Jag saknar kärleken. tro det eller ej.
(bild från höstas oktober 09..)

blää

Gud. Blabber, blabber, blabber. Folk får inte nog. Inte jag heller. Jag är inte perfekt. Ingen annan är perfekt heller. Folk blir så arga när folk gör fel, det blir jag också. Men man lär ju sig av sina misstag.

När man står i en sån här situation; "jag har blivit sviken och folk har ljugit för mig". Så tycker man ju illa om personen/personerna. Man tycker folk är falska, idioter.
Men när man står i den andra situationen; "jag svek, jag ljög". Då blir det plötsligt tvärtom. Då tycker man att folk borde förstå att alla gör misstag. Att alla gör fel ibland, och lär sig utav det.

folk har dubbelmoral.

trött och glad

HEJ SÖTNOSAR!

Hemma igen som ni kanske märker? Kom till skolan vid halv elva och trodde jag hade missat jätte mycket. Men som tur var (!) så var syslöjdlektionen inställd så jag hade "bara" missat matten. Men pratade med min lärare så det gick dock bra iaf! Sen hade jag engelska, idrott då vi spelade volleyboll som jag älskar! Är verkligen kung i det, hihi. Sen svenska som jag fick panik på eftersom vi pratade om ett riktigt känsligt ämne.. som berörde min barndom. Klarade dock av paniken och lugnade ner mig när vi hade NO. Gjorde klart min extremt vackra "ljusstake" som liknar en katt. Sen slutade vi. =) Då tog jag bussen till stan, fråga mig inte varför men kände för det. Träffade Jossan och Aleks först. Sen träffade jag min gamla kompis Mario och hans killkompis. (som jag la upp bild på när jag mobilbloggade) och hängde med dom en stund, kulkul! Pratade med en securitas (misslyckad polis..?!) och frågade om jag fick låna hans hatt men det fick jag inte. =( Kul hade vi iallafall och drev med människor som gick förbi och så vidare.. Sen tog jag bussen hem och träffade Zandra där. Så sööt och saknad är hon! Och gud vad mycket skitsnack man har fått höra som dock inte är sant. Denna värld alltså, inavel allihopa. =)

och min bebis var sjuk idag, =(
så har fortfarande inte sladden till kameran.


sitter på june med mario

dsc06546 (MMS)

sitter på june med mario och någon av hans kompisar. därav bilden. bloggar sen när jag kommer hem, puss.


nu drar jag till skolan

Nu går jag till bussen, kommer att ha missat två lektioner när jag kommer fram.. men det ordnar sig. Får väl plugga igen det hemma eller något. Min hälsa går dock före, fast då borde jag ju gå och lägga mig tidigare. Jaja! Har iallafall fixat mig och klätt på mig. Har lockigt hår idag igen, eftersom att jag sparar längre så orkar jag inte platta det varje dag.


gammal bild.

puss och hörs snart någon gång under dagen!

godmorogn

Hejsan alla söta!

Bara jag som har försovit mig? Antagligen. =/ haha. Men jag mådde inte bra eftersom jag somnade försent igår, min kropp klarar inte av det. Inte längre eftersom att den har blitt inställd på att få 7-9 timmars sömn varje natt. Så jag fick gilitig frånvaro och somnade om. Sen nu är jag uppe och har duschat, mår skitbra och är aspigg! Ska klä på mig nu och sedan fixa mig och sticka till bussen. Skriver innan det iallafall, puss!


VÄLDIGT GAMMAL BILD. hehe

godnatt

ber om ursäkt för dålig och tråkig uppdatering idag. Men det går inte göra något åt nu! Har iallafall pratat med josef på msn och han är sjuk =) i huvudet alltså. Men vi gillar honom ändå. Sen så var han tråkig och skulle sova, som det goda exemplet han är. Och eftersom jag är en sån härmapa och stalker så följer jag hans exempel. Stänger av datorn nu och lägger mig under mitt varma täcke, hihi. GODNATT <3


paulina sjöberg yy

Jag vet att vi inte känt varann sålänge, men som du sa innan idag när vi gick hem till dig. Att du är helt öppen med mig osv, det gäller dig också. Känns som att jag kan lita på dig till 100 och jag har alltid lätt för att snacka med dig. Du är så otroligt lik mig och det är svårt att tro att du är ett år yngre. De flesta i din eller min ålder är så fruktansvärt omogna, det är nästan som att man bara kan snacka med vuxna för att de är de enda i världen som är mogna. (de flesta) men så känner jag inte med dig. Du är underbar och jag ställer till 100 på dig gumman. Love you!


<3


testar att mobilblogga.

dsc06543 (MMS)

testar att mobilblogga. har gjort det innan men ska testa om jag fortfarande har rätt nummer och kan det. puss!


at my house again

Buhu!

Nu är jag hemma igen! =) Som jag skrev så gick jag ju hem till Pau innan. Vi pratade, åt glass, löste saker, byggde upp saker, drack te och kollade på 2012. Den filmen var verkligen inspirerande. Tänk om det skulle hända på riktigt, fyfan. Men då hoppas jag verkligen att man har haft ett underbart liv fram tills dess. Om jorden en dag går under så är det nog meningen att den ska det också. Det kan man ju inte ändra på, som andra saker. Mänskligheten bara förstör, dom skapar inte. Dom förstör. Men en naturkatastrof som att jorden skulle gå under går inte stoppa, det händer för att det ska hända. Iallafall, efter filmen så följde Pau mig halvvägs hem. När jag kom hem så hängde jag upp min tvätt och sen satte jag mig här vid min kära dator. Like always!


Och detta är då en bild som togs förra söndagen tror jag.
Får min överföringssladd imorgon så då kommer nya bilder upp!

@ paus home

Hade ett möte kl 15.30 till 17.00. Det gick asbra! Nyfikna? Det har ni lov att vara. Efter det så kom sötnosen Pau hem till mig så jag följde med henne hem eftersom att hon bor nästan granne med mig. Typ ända normala människan i min ålder här i detta samhälle? HAHA! Så vi har pratat en massa skit om allt och alla. Snart ska vi äta glass, dricka te och kolla på filmen "2012" Asbra verkar den, har inte sett den än?! Men nu så. =) Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men det märker vi.

Sötnsen pau<3



Hörs senare! Efter mys framför filmen =)


update - fullt upp

Hej igen!

Erkänn att ni gillade mig underbart duktiga uppdatering igår? Jag skrev nog elva inlägg eller något. Duktigt! Brukar inte vara så mycket på helgerna för jag har fullt upp, visserligen hade jag det igår också. Men fanns ändå tid till att blogga. Däremot idag så händer nästan ingenting så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Något förslag? Ni får gärna kommentera eller mejla mig på [email protected] (Inte min privata msn) om ni har något förslag om vad jag ska skriva om sådana här "tråkiga" dagar. För det är ju inte direkt kul för er att läsa såna här inlägg; ah har inget att göra men jag skriver ändå. har bara ätit, städat och pratat. Bytt om och städat, eller det kanske jag redan skrivit? hah hörs sen. Eller hur?


söndagens låt



<3


a-brunnar

Jag vet inte vad det är, men när jag började umgås med Izza i sexan så lärde hon mig att a-brunnar är farliga. Alltså man får otur när man går på dem. Hon sa alltid åt mig om jag råkade gå på en a-brunn osv. Jag tror att det kanske har blivit något psykande? haha nej men. Det sitter iallafall i, jag menar sen jag gick i sexan. Jag klarar inte av att gå på en a-brunn. Menmen, det är något man får leva med ;) Tack izza.

A - lkolist
A - nalsex
A - norexia
A - stma




lite onödig info sådär :)

godmorgon söndag!

Godmorgon på er!

Jag drömde om en skitsöt kille inatt som fick mitt nummer. hihi..


Iallafall! Ni ville veta om gårkvällen? Haha! Såhär gick det till. Jag och sita skulle vara med huskvarna folk, dvs de som går på våran skola och deras vänner typ. Jag ringde bebbe som går i min klass och han sa att det var bråk och att de inte visste vad dom skulle göra ikväll. Jag och sita bestämde oss för att åka in till jönköping då för att se om någon vi kände var där. Jag trodde ju att Josef och Oskar skulle vara någonstans i närheten, men om man inte kan få tag på någon av dom så är det rätt kört.. så jag och sita gick till donken och köpte varsin mcflurry. Då smsade jag Sofie och skulle höra vad hon gjorde och om hon var i närheten - det var hon! Så Sofie, Sabina och Josefine kom till donken och mötte upp oss. Vi hade skitkul! Sen åkte vi hem till Josefine och busade runt. Snackade allvar och vetifan haha. När vi stod på balkongen så hoppade vi asmycket så att Josefines pappa tror jag det var, kom ut och sa till. Sofies reaktion var bäst! "shhhhhhhh ojoj, jag ska inte hoppa mer!" *håller sig för munnen* HAHA!
Sen blev jag hämtad av magnus och åkte hem. Somnade ganska snabbt eftersom att jag var skittrött, ingen social på msn heller så. =(

OCH TYVÄRR SÅ ÄR MIN ÖVERFÖRINGSLADD TILL KAMERAN HEMMA HOS SITA SÅ JAG KAN INTE LÄGGA UPP BILDERNA IFRÅN IGÅR. MEN GÖR DET SÅFORT JAG FÅTT TILLBAKA DEN.



Hörs snart, nu blire att sova lite till och sen frukost!

hemma igen

Ska typ sova nu, pratar i tele och fattar inte vad han säger men iallafall. =) puss

bilder och allt kommer upp imon. puss!

utgång!

Nu åker jag och Sita ner till huskvarna och umgås med lite folk, jag ska ta bussen senare hem och då bloggar jag! Puss <3





Hörs sen!


dresscode/facelook


lockigt hår på sidan



Leggins med dragkedja
Svart linne
Vit XL shorta
Svart skärp
Armband och halsband
Pumps


sminkad



bara håret kvar, sen så! ;)


videoblogg

Lite oseriöst oså.
Ville bara testa, har inte gjort någon direkt videoblogg förut. :o
HAHA! Enjoy.



Obs, vi är båda ofixade osv. Gårdagens smink har jag.
Och nej vi ska inte duscha tsm som jag skrev i förra inlägget. =)


hemma hos bby

Nu har jag landat hos min älskling!

tog bussen snabbt och hann bara slänga ner lite stuff i min väska, tror inte ens jag fick med mig hälften av det jag skulle.. men iallafall! Kom iallafall iväg ju. Och så har jag en nyhet, jag ska INTE sova på Sika inatt =D Skönt att ännu få ännu en natt hemma. Trivs ju i min egna säng. =) Snart ska vi gå ner och duscha, (och nej TINA vi ska inte duscha tsm, ;)

Hörs snart!



nu drar jag till sita

Bloggar därifrån sen, har en massa att berätta men har inte tid nu för bussen går nuuuuu!

svar på tal



martin om 28 april - STÄLL FRÅGOR NU FOLKET!:
va det kul på behandlingshem

svar; Kul och kul var det väl inte, men det fanns roliga stunder.
Sjukt roligt folk som är där, eller de flesta iallafall.
Sen var det väl mest jobbigt eftersom man blev tvingad att tänka mycket,
Jobba mycket osv.
Men det tillförde nästan bara bra saker,
Så på det viset var det kul!


gammal video



En video sen onsdagen den 10 mars.
Min pappa som filmar mig och Sita när vi sitter inne på Rosens pärla. =)


livet leker



Jag är snart utskriven på heltid.
Jag har många vänner som bryr sig.
Jag mår bra!
Jag är singel och trivs med det.
Jag kan hantera mina känslor.
Jag har en underbar familj som jag älskar.
Jag har ett städat rum "HOST".
Jag har ett roligt liv.
JAG ÄLSKAR MITT LIV! =D


drygt

11.17 orkade thess wester resa sig upp ur sängen.
hon lägger sig lika snabbt.


haha! ifrån igår också.

bilder ifrån gårkvällen

moi hemma hos sita precis efter jag fixat mig.


Moi and my bestfriend.



on the bus



busshållplatsen


the grabz!


lipade för att jag inte fick något godis och då var tom snabb och tog kort!


ute och rökte. nöjd?


Någon tjej, kuzz och Tom


hm, riktigt sMEEx. provade ett par glasögon, vackert?


haha! min kuzz är bäst på fotografera. Denna suddiga klump är då jag! ;)


SEN FICK JAG MITT GODIS IALLAFALL! (L)

godmorgon

Godmorgon!

Jag ber om ursäkt för att jag inte skrev "godnatt" igår. Men internet la av kl 1, eftersom att jag har någon töntig spärr.. Menmen! När jag får min bloggdator med mobilt internet! Inte för att jag kommer sitta efter ett ändå. Kankse bara på helgerna.

Iallafall, idag händer nog ingenting. Ska iallafall ta tåget tillbaka till sika ikväll och ska komma tillbaka imorgonbitti. Men det är ju ikväll det! Vill hitta på något innan..?


sMEEx

EDIT!; Jag kanske inte ska sova på sika inatt av olika anledningar som vi inte tar här. Och så ska jag träffa sita och vara med henne idag! =D

freak

Haha juste ja! När jag och sita hade vart och köpt godis innan under kvällen. Då kom det fram två killar, eller dom började flörta med oss på bussen.. och så börja dom prata med oss när vi hoppade av. En av dom sa att jag var en av de vackraste han sett och så ville han ha mitt nummer. Visst det är ju gulligt och så, men ändå FREAK!

Vad tycker ni? Skulle ni gilla om det kom fram någon helt främmande människa och sa att ni var vacker?


självkänsla



Jag är inte snyggast.
men jag är inte fulast.
jag är inte smalast.
men jag är inte tjockast.
jag är inte perfekt.
men jag duger som jag är.
jag älskar mig själv,
och är nöjd med den jag är!

bilder från skolan







Naaaw, visst är vi söta? Och visst är bilderna fina? =)
älskar dig bästavän!

hemma igen!

Hejsan!

Gud vilken händelserik/händelselös/rolig/tråkig/glad/deprimerande kväll detta har varit! Jag och sita fixade oss som sagt och drog in till jönköping. Träffade en massa roligt folk och hängde med dom lite och sedan blev jag hämtad av Magnus =) så nu är jag hemma igen! trött och utsliten, haha.

jag imorse.

nu drar vi ut! =)








PUSS OCH HA EN UNDERBAR FREDAGKVÄLL!


kvällens dresscode/facelook





lockigt hår.
Klänning; BikBok
leggins; H&M
skor; Dinsko
Smycken; från olika ställen.


hej jag har tråkigt






Märks det? haha, bjuder på mig själv!

HÄNDER NGT IKVÄLL FOLK?!


slutade tidigt idag igen!

Hejsan sötnosar!

Sorry men fanns ingen tid att skriva hemma hos Sita innan. Men vi drog iallafall till skolan och hade tre lektioner, sen hade vi sista lektionen inställd så vi slutade 13.40. Asnice! Då drog jag och sita hem till henne och checkade skräckfilm. Den var fan nice, men lite psyko. ;s

Vi ska nog dra ut lite senare, men har ingen aning om vart folket ska vara!?


godmorgon!

Hejhejhallå!

Hur är det med er denna morgon? Med mig är det ultrabra! Vaknade i tid och hann duscha och klä på mig. Snart blire att ta bussen hem till Sita för vi har nämnligen sovmorgon så vi börjar inte förens om två timmar. haha! Uppe med tuppen? Men iallafall. Hörs snart! Skriver hos sita innan vi drallar till skolan. Puss!


godnatt!

Nu ska jag sova. Och jag saknar josef =(

godnatt!

Nu ska jag sova. Och jag saknar josef =(

hej jag är tjock

HAHAHHAHAHHAH
jag ÄLSKAR fika! (y)

hemma!

Hej igen!

Nu är jag hemma och sitter i min egna säng. Jag missade nämligen bussen tack vare att jag vetifan egentligen. Vi gick i tid men tydligen så missade vi den iallafall, haha så dåligt. Magnus var iallafall trevlig och hämtade mig i huskvarna, så hem kom jag iallafall! =)


bebis och jag! Fina tröjor va? ;)


Fika med älskling!
Riktig mysig dag!

@ sitas house

Hejsan igen sötnosar!

Är hemma hos Sita nu. Vi åkte till A6 och så köpte hon lite stuff. Jag köpte ingenting dock, men på lördag får jag pengar så då blir det shopping! Sen när vi var klara så åkte vi hem till henne och nu sitter jag här, as usual.

Hur är det med er idag då? =)



nu åker vi till stan

Nu åker jag och Sita till stan. Vet inte när jag kommer hem, men lovar att blogga då iallafall.
Hoppas ni haft en bra dag i skolan/på jobbet/hemma. Eller vad ni nu har vart/gjort. =) Så hörs vi senare. Kanske köper något på stan, vet inte riktigt. Tror inte jag får ut några mer pengar. Men vi får se som sagt. Puss på er sålänge iallafall!

kärlek

Jag hatar kärlek.
Jag har en sån äcklig känsla.
Och ja, det är en "jävla" äcklig känsla.
Jag har blicit sårad och jag har själv sårat så mycket.
Så jag orkar inte med kärlek mer.
Man tänker, men jag ska aldrig bli kär, jag ska aldrig falla dit.
Samtidigt som så bara längtar man efter närhet.
Men sen plötsligt, så blir man kär, man kan inte hjälpa det, det bara kommer.
Och så vänds allting upp och ner. För mig gör de det iallafall.
Jag hatar att jag inte kan kontrollera mina känslor i det läget.
Jag hatar att jag aldrig blir glad av kärlek.
Nej, för jag är så jävla konstig.
Jag blir aldrig glad. Jag blir bara ledsen, gråtfärdig.
Jag klarar knappt av en vanlig vardag i det läget.
Den äckliga känslan jag känner tar över min kropp.
Den tar över mina tankar. Den tar all kraft jag har.
Den kraft jag egentligen ska lägga på viktiga saker.
Som att äta, sköta skolan och må bra. Kärleken tar all kraft jag har.

Jag är livrädd för kärlek.
Varje gång skjuter jag allt bakom mig och blundar. Låtsas som att det som händer inte finns.
De känslorna jag känner bara är en bluff.
Men det funkar inte så. Inte i längden iallafall.
Jag vet.

Men vad ska man göra då?
Jag vill inte vara kär.
Vill inte ha något med ordet kärlek att göra.
Ingenting.
Jag hatar det.
Jag får ångest.
Jag klarar inte av det.
Innan gjorde jag det inte iallafall.
Jag orkar inte.
Jag har inte tid med detta.
Har så mycket annat att tänka på.
Jag vill inte.
Men egentligen vet jag knappt vad jag vill eller orkar.
Jag är livrädd för verkligheten.
Jag ska ju också gifta mig och skaffa familj.
Men jag vill inte det. Jag vill leva ensam.
Bara ha mig själv att tänka på.
Samtidigt som jag vill ha någon som älskar mig för den jag är.

Fan.
Jag hatar detta.
Hatar kärlek.
Hatar känslan.
Hatar ångesten.
Hatar paniken.
Hatar allt.
Hatar, hatar, hatar det.
Verkligen hatar det.
Hatar.
Det.


i skolan

Hejsan!

Har precis slutat, eller för typ 45min sedan. Hade inställd bild, Fan vad mycket inställda lektioner på sistonde? ME LIKE! Iallafall, kom till skolan och hade matte, engelska, spanska och SO. Somnade på SO lektionen för att vi inte gjorde så mycket, mådde inte alls bra heller. Ont i magen, huvet och jag vet inte vad. Men sen gjorde jag iallafall klart läxan som ska lämnas in imorgon så jag slipper sitta och använda viktig tid till att plugga. Haha.. Iallafall, nu när vi slutade tidigt så ska jag och Sita åka till A6 och kolla runt lite. Mysigt! =)

Har mjukis på mig idag igen, orkade inte klä upp mig när jag mådde piss imorse.


Me like!

duktigt

Bara för att jag har jätte ont i min mage och inte kommer orka någonting idag. Men skolan ska jag till, så cred till mig att jag kämpar.


Hörs senare ,puss!

godmorgon

Godmorgon sweeties!

Hur är det med er denna morgon? Med mig är det iallafall sådär, somnade sent igår pga en anledning och mår illa idag. Blä. Vill inte till skolan, orkar inte. Orkar ingenting idag.


bye

godnatt

.. ?

jag vet inte.

dagens dresscode



haha gud vilken bild..
Iallafall!!

Linne; H&M
Tröja; H&M
Leggins; H&M
Skor; DinSko
Skärp; Kapahl
Armband; Kapahl

sorry för dålig update

Hejsan sötnosar!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering! Men inte haft någon dator liksom. Iallafall, slutade 13.20 men stannade dock kvar i huskvarna eftersom att jag hade ett möte kl 15.00 som gick awsome. Sen tog jag bussen till stan och mötte upp min bebis. Vi trallade runt lite i stan och tog sedan bussen till A6. Tittade lite i affärer och satte oss på varenda bänk som fanns att sitta på. Riktigt kul att träffa min Josef igen, har saknat honom så otroligt mycket! Riktigt kul och mysigt. =)

Jag i skolan.


Min underbara Josef på donken. (hhaha gay han ser ut (a) )


tack för en underbar dag <3

nu slutar lektionen

Hörs snart igen!
Kanske inte kommer hinna blogga innan jag slutar skolan.
För jag slutar 12.20. Men kan försöka smita in på datorn ;)
PUSS!


hemlisen från igår!



Ja juste, ni kunde inte gissa va? ;)

Idag ska jag nämligen träffa Josef efter att han har slutat sin skola!
Så saknad =)


Gammal bild på mig och sötnosen josef!


haha, sötnos!


i skolan

Nu har jag kommit till skolan och börjat min första lektion, svenska. Vi ska ta reda på fakta om "sex före äktenskap" och "incest". Som vi sedan ska diskutera.

Vad tycker ni?
Sex före äktenskap, ja eller nej?
Incest, tycker ni det är okej att bli kär och skaffa barn med släkt, syskon?

Två rätt heta ämnen faktiskt..



nu åker jag till skolan

Hörs senare! Puss på er =)

Nyttig frukost!
fil, flingor, banan, linfrö och pumpakärnor, mums!

måndagens dresscode

Glömde bort att lägga upp måndagens dresscode?! Hur kan man glömma sånt..
Och btw så såg ni ju ungefär vad jag hade för dresscode igår. Inget speciellt, mjukis!



Jeans; BikBok
T-shirt; H&M
Tröja Addidas; Stadium

godmorgon *gäsp*

Godmorgon, gäsp..

Har ni sovit något inatt eller? Det kan man säga att jag har iallafall. Som en sten heela natten. Vaknade nyss när kl slog 7.45 och är skittrött. Funderade på att ställa om larmet och sova en halvtimme till. Men jag tänkte att jag kunde använda den halvtimmen till att blogga istället. Duktigt va? =D

Ligger dock fortfarande i sängen, inte bra! För jag måste hinna äta min frukost också som jag har börjat med på morgonen. Så nu ska jag pallra mig ner och käka en liten frulle. Kanske är ensam hemma också, då kan man spela extra hög musik i köket? nice!



Hörs snart!

sovmorgon imorgon

Är aptrött och ska upp 7.45 imorgon. Börjar kl 10, så det är nice! Men måste ändå sova, har SOprov imorgon också som jag ska läsa igenom nu innan jag somnar. Sen ska jag plugga lite på morgonen imorgon samtidigt som jag äter frukost. Hoppas ni sover gott kära läsare =) puss på er så hörs vi imorgon!

btw så gick jag i mjukis hela dagen idag! Kan ni fatta det?!
Men det är rätt skönt att fläckta benen ibland, hahha..



Imorgon händer något väldigt efterlängtat! Kan ni gissa vad? =D

juste, glömde bort!

Jag skulle ju skriva ett fint och sött inlägg om min blogg, men jag var ju borta det datumet.. Men den 18 januari i år så fyllde ju min blogg 1år! Fattar ni? Ett helt år, det är stort! =D GRATTIS BLOGGEN.


Såhär såg bloggen ut i början, haha.


Sen såg den ut såhär ett tag..



och sådär (FAN VAD JAG SAKNAR ELIOT!!!!) :'((



sen såhär


Och sist såhär.

Mycket har hänt det senaste året! Verkligen.
Jag bytte skola och började på AD.
Jag har hoppat fram och tillbaka med olika vänner..
Tävlat med min älskade saknade ponny..
Festat mycket.
Legat på sjukhus och haft hjärtmuskelinflammation.
Konfirmerat mig.
Blivit bästavän med världensbästa Sita.
vart tsm med Danne, Robin och Dennis.
Piercat tungan.
Vart i italien och slovenien.
Träffat en jävla massa nya människor.
Vart nere på botten,
men också tagit mig upp igen.
Varit så jävla kär så det är sjukt.
Hamnat på behandlingshem.

Något jag har missat? Haha, mycket mer har såklart hänt, men kan inte komma på just nu. =)

dagens minishopping

Skärp 129:- Kapahl


Armband 49:- Kapahl


Skor 199:- DinSko

färdish update

Sådärja, nu har jag lagat maten och ätit den. Hoppas jag inte blir magsjuk bara nu..! Haha, nejdå det var underbart gott såklart! =D mästerkocken här liksom. ;) Städade hela köket också för det såg ut som en svinstia, har man två lillebröder så har man. ;) Så det var skönt att få städa av sig lite och så! Och påtal om städning, så städade jag mitt rum nyss (igen) och städade garderoben (igen). Bara för att jag börjar få ordning på mitt liv så måste det vara snyggt omkring mig också. =)

Bilder från dagens shopping kommer snart!

nu ska jag laga mat

Proffset själv ska laga spaghetti och köttfärssås. Hur ska detta gå? En blondin i köket, herregud. Tur iallafall att det inte är någon mer än familjen som ska äta. ;)

Typ ett halvår sedan? När jag stekte bacon. Hihi.

Hörs snart igen!

we love fika


Söta Mikka och jag i stan.



Mums.

hemma igen

Hejsan! Saknat mig under dagen? Jag har saknat er också..

Nu är jag hemma igen iallafall! Dagen blev brabra faktiskt. De nationella proven gick jättebra och jag slutade tidigt, skönt! Då åkte jag och Mikka till stan och jag köpte lite stuff. Bilder kommer! Och sedan fikade vi på Kaffe pause och pratade skit, som vi tjejer är bäst på såklart. Sen tog vi bussen tillbaka till huskvarna och så skulle jag hem. Men busschaffisen var elak och lät inte mig åka med för att jag inte hade tillräckligt med pengar på något av mina tre olika busskort, och det saknades några kronor att åka löst med.. Så jag blev fast i Huskvarna en stund. Men det ordnade sig för jag träffade Kalle, Dennis och några till som jag hänkade en stund. Sen blev jag hämtad av mina päron och nu är jag hemma igen. Skön dag!

Jag i skolan.

godmorgon

Hejsan, hur är det?

Med mig är det prima. Jag kom upp i tid och hade fått ett rätt moget sms som gjorde att jag fick mig ett gott skratt här på morgontimman. Åt frukost och nu håller jag på att fixa mig. =)

me and my "bestfriend" hehe


godnatten

Nu ska lilla jag sova. Och ja, jag är faktiskt liten! Iallafall när jag går bredvid Kenny, Bebbe och Kalle. Minns när jag var lång i femman, längre än alla andra. Killarna iallafall, men sen kommer dom och tror att dom är något och växer förbi en medans man själv fortfarande ligger kvar på samma längd. Blä. Sluttjatat om det! Ska upp tidigt imorgon för att verkligen vara säker på att komma i tid till skolan.

En stor godnatt puss från lilla mig och evve.

morgondagens planer

Imorgon kommer det vara en riktig jobbig förmiddag, och en riktig slapp eftermiddag!

Såklart så måste man ju börja dagen med att stiga upp, äta frukost och fixa sig till skolan. (det är ju liksom självklart..)

- 8.20 - 11.15 Engelska nationella prov.
- 12.15 idrott (slutar direkt efter, kan inte vara med ändå..)

Efter regn kommer solsken, så jag är ledig hela eftermiddagen imorgon! Någon som vill träffas? =) Ta en fika eller något. Orkar inte sitta hemma liksom när alla andra är i skolan eller jobbar. Så släng in en kommentar eller skriv ett sms eller något, ni som känner mig IRL alltså. ;)


det gäller att bjuda på sig själv



Någon som någonsin tänkt på att man ser bättre ut om man inte gör sig till på bild?
Om man bara släpper loss och är sig själv, på riktigt alltså.
DÅ blir man riktigt vacker. =)

killarna på kvällen


Bebbe lagar hamburgare =)



KallemaaN


Dessa killar är underbara och de är allt sjuka att vara med också. Fattar inte vad de får alla tokigheter ifrån. Dom bara hoppar runt och skriker och stojjar, man viker sig alltid av skratt när man umgås med dom.
Tack för denna kväll! (L)

jag och evve


Evve och jag.


Jag och Evve.


Galen thess.


Evve och jag.

Jag gillar snö.

visst är vi söta? =D

@ home

Hejsan gullungar!

Nu är jag hemma igen. Åkte ifrån Evve ungefär kl sju och då gick inte min buss hem så jag smsade Bebbe och frågade om han kunde stå ut med mig en liten stund. Då fick jag gå till min skola som tydligen är öppen som en slags fritidsgård på kvällarna och träffade Bebbe, Kalle och Kenny. =) Hängde med dom tills min buss gick vid kvart i nio. Och nu är jag hemma!

Tack alla för en underbar dag. =D


åker nu

hörs snart =)

blev taggad på facebook



Riktigt riktigt gammal bild, haha. eller typ i höstas.
Killen med chinos heter Daniel, som jag var tillsammans med för ett år sedan.
Bakom han så står jag, ni kanske inte ser riktigt. Men det syns lite av mitt blonda hår. ;)
Bredvid sitter Sofie, i blåa jeans.
Killen på moppen är Jacob.

hemma hos eve

Hejsan!

Efter syslöjden så hade jag matte, engelska, idrott (som jag inte kunde vara med på) svenska och sist NO. Pratade en massa med Sita i skolan eftersom att det var lite jobbigt igår, men det löste sig. Precis som vanligt. =)

Iallafall, efter skolan så tog jag bussen hem till sötnosen Eve. Har saknat henne som fan under tiden jag har vart borta! Äntligen får jag träffa pluttan. <3 Vi har bara softat, tagit en massa kort med min nya kamera och ätit lite. Pratat en massa och nu sitter vi och bloggar. =) Precis så det ska vara!

Skriver lite senare. Hörs!


Gammal bild på mig och evve.

i skolan

Hejsan sötnosar!

Sitter på syslöjdlektionen och är precis klar med min "tröja". Jag har kämpat med den i ungefär ett år nu, hihi. Jag ska egentligen ha simning på idrotten idag men det är fel vecka tyvärr. =( Såna i-landsproblem man får leva med när man är född utan penis! Haha.

Men nu måste jag sluta, hörs senare. Puss!


godmorgon och hejdå

Åker till skolan nu, har försovit mig en pyttestund därför har jag ingen tid att blogga. Men vi hörs senare, pussar

godnatt ifrån mig

Jag säger godnatt till allihopa nu. Är trött och ska upp i tid till skolan imorgon.
Hoppas ni haft en underbar söndag, =)




ny design

Har jobbat med designen hela kvällen nu, hoppas ni gillar den! =)

differens



"Skillnaden mellan dig och mig är stor.
Större än du någonsin anar.
Innan var den liten,
Så liten att den knappt märktes.
Förutom när vi verkligen bråkade.
Men nu när allt har förändrats så är det stor.
Så stor att den verkligen syns.
Men jag tror inte riktigt att du ser den ändå.
Eller så gör du det, fast du försöker se förbi den.
Men jag ser den tydligt,
Och jag vet inte riktigt om jag gillar den skillnaden"

?

Om livet hade gått för långt.
Gropen var grävd och man kunde inte komma upp utan en knuff.
Sen plötsligt kommer det någon, eller flera.
Dom ger bort en pall att stå på,
så att man blir lite längre och lättare kan ta sig upp.
När man lyckats ställa sig på pallen,
tatt ett djupt andetag och tänkt igenom saker.
Bestämt sig för att offra sitt liv för att klättra upp.
När man har lyckats med det.
Då är man jätte stark i sig själv.
Ingen är bättre än sig själv i det stället.
I sina egna tankar iallafall.
Under tiden man håller på att klättra för sitt liv,
då märker man inte problemen man har.
Man klättrar förbi dom och tar itu med dom.
Sen plötsligt när man har klättrat klart.
Då märker man att de problemen man klättrade förbi,
inte var så stora egentligen.
Det största problemet kommer sen,
när man har klättrat klart.
Då har man inga väggar som håller en instängd.
Ingen pall att stå på.
Ingen som ger bort en karta om vilken väg man ska gå heller.
Man får helt enkelt ta sig fram själv.

promenad med bror

Jag hade ingenting speciellt att göra efter middagen så jag följde med lillebror och hans kompis på promenad. Så söta är dom! =) (L)


Robin gående i den djupa snön.


Bror min gående i den djupa snön.

visst är jag söt?



Mjaaoo, min självbild är på topp.

TIPS TILL DIG MED DÅLIG SJÄLVBILD;
stå framför speglen VARJE KVÄLL och upprepa flera gånger;
Jag är vacker
Jag duger som jag är
Jag är värdefull
Och jag älskar mig själv.
JAG LOVAR att du kommer må mycket, mycket bättre då.
Plus att du kommer se på dig själv med nya ögon.
Jag har gjort det varje kväll i nästan tre månader,
och det hjälpte för mig.

dagens viktiga köp




MIN FÖRSTA RIKTIGT EGNA KAMERA! (alla andra har vart lånade)
1998:- på elgiganten.

hemma igen

Hejsan hallå.

Jag åkte som sagt in till stan och handlade en viktig sak som är en stor del av mitt liv. ;) Ni ska snart få se bild på den vackra lilla saken. Hihi. Sen blev jag hämtad av Pernilla och så åkte vi till Gränna och kollade på min lillebror när han spelade innebandymatch. Så söt och duktig är han! =) När jag blir stor vill jag bli som han, hehe.. Sen åkte jag hem och har börjat tvätta mina kläder och städa mitt rum, duktig jag har blivit inte sant? =D

Bilder kommer snart! Puss.


nu drar jag till stan

Har ett snabbt ärende i jönköping! Ska inhandla en sak som ni får se senare ;) nyfikna? Förstår jag! Har väntat på detta i evigheter..

Sen ska jag till Gränna och kolla på min lillebror så spelar innebandymatch, naw!

Hörs snart, puss.

naglar



Pernilla hjälpte mig med mina naglarna igår. Tack! =) <3

bilder ifrån kvällen!

Me!


Hannah och hennes kille (?) uppfattade aldrig hans namn.


Emma och Amanda sötnosar =)


Jacob, Hannahs killes kompis (uppfattade aldrig hans namn heller) Hannah och hennes kille (?)


me and marre <3


me i J's keps. visst blev jag söt? =)


Någon kille och me.
Måste fråga hannah vem han är, han va ju snygg. grr ;)
tss

Hannahs kille och snyggingen. ;)


Hannah bebis och me <3


Amanda, snyggingen, Hannah och me.



HAHAHAHAHHA.
Hannah och me. (galen)



J


Jacob. Han har kommit ut ur garderoben, vill ni köpa honom så ring 070736****. =)


me and marre <3


TACK ALLA (L)

godmorgon

Usch, igår fick jag veta att jag levde kan jag säga. =) Men det var ändå kul!

Åkte till Hannah och mötte upp J (hans namn får inte skrivas i bloggen av vissa anledningar) och Jacob. Vi gick hem till Hannah och så började partajet. Haha, det var jätte kul faktiskt. Men ändå inte som jag tänkt mig. Folk kom som inte fick komma in och så vidare.. Menmen! Hannahs kille (?) och hans kompis var iallafall tjejerna bodygard så de kastade ut de som inte skulle vara där ;)

MASSA BILDER i nästa inlägg.


herregud

Bloggar imorgon.. godnatt

kvällen räddad

Sådärja, nu har jag fixat mig och ska precis äta pizza. Ska ta bussen mot staden snart och då blir det att ha riktigt kul med vännerna! Blir hämtad av mina päron senare ikväll så då kommer jag hem i tid och kan blogga. Har inte tid att skriva mer nu, men lovar att bilder och text kommer upp senare om min kväll! PUSS och ha en underbar lördag.

<3

hemma

Hejsan!

Haha visst var det ett roligt inlägg jag skrev innan..? Nej inte direkt men ändå =)

Kom iallafall iväg imorse från Falköping. Åkte till Mullsjö och träffade Dennis, Adam och Mange. Åt med Dennis hos hans Farmor också. =) Sen tog jag tåget till Jönköping och träffade Jacob och hans kompis. Vi satt bara vid bion och snackade tills jag blev hämtad. Så nu åkte jag hem och sitter på min säng och slappar. Ska snart fixa mig lite för ikväll och plocka iordning lite på mitt rum, ser ju ut som vet inte vad. haha! Hörs snart =)


lördag

BUUUUH

Bloggar senare, puss.

hemma igen

Hej sötnosar!

Kom precis hem från skolan. Fick skjuts utav UB. Iallafall, skolan var skitslapp idag! Hade en kort mattelektion och sedan en engelskalektion. Vi slapp NO och SO eftersom att vi skulle kolla på en 3timmars film om judarna i fångstläger osv. Skitskön film! Berörde som fan.. okej kanske inte på alla andra för de har hjärta av sten som sagt. Men mig berörde den! =) Sen blev jag hämtad och åkte hem.

Ska ha möte nu och sedan åker jag till Sika för att sova där. Kommer tillbaka till kära jönköping kl elva imorgon! Ha en underbar fredagskväll och var inte ute förlänge! ;) Puss!

Mötte sötisarna på bussen, Kimo och Bumgum. =) jätte länge sedan jag träffade dom!



Och jag alldeles nyss.


HÖRS IMORGON! PUSSSSSSS

dresscode/facelook



Har fixat håret lite idag =)


Tröja Addidas; Stadium.
Linne; GinaTricot
Jeansleggins; BikBok

sovmorgon

Godmorgon på er! Jag vaknade precis, eller ja för ungefär en halvtimme sedan. Har redan hunnit äta frukost och bytt om. Nu håller jag på att fixa mig, men jag tänkte bara skriva ett inlägg så att jag inte glömmer det sedan.

Hur är det med er denna dag annars? =)

jag vet knappt själv vad jag gör. haha!

godnatt :)

Jag sitter och skriver som jag själv inte fattar varför jag skriver det.. fråga Dennis. Han sitter nog och tänker så det knakar pga att jag skriver så komplicerade krumelurer. Så jag tänkte över den stora frågan i ungefär två sekunder. "ska jag sova eller inte?" Och svaret blev snabbt JA. Är jätte trött och har sovit lite dåligt de flesta nätter det senaste. Imorgon har jag sovmorgon som tur var iallafall! =D Så nu blir det säääng och sooova för min del. Behöver skönhetssömn inatt alltså, känner mig lite småsliten efter denna dagen.

(inte för det har hänt något speciellt, men ändå) Det tog hårt på mig att jag missade två lektioner pga att dom var inställda kanske. Hm, har jag verkligen blivit sån pluggis som älskar skolan så mycket att jag mår dåligt över ifall någon lektion blir inställd? hahah..... då måste jag ha blivit hjärntvättad medans jag var borta. Skolan är bra, och viktig (!!!) men inte så att man lipar för att en lektion blir inställd. Då är man väl, typ lite skadad..

KOLLA jag skriver en massa skit =D så nu ska jag sova. Godnatt och hörs imorgon precis som vanligt!



Nanna med tummen i munn. mmm.

en tanke

Jag såg en tjej idag på bussen, hon hade en jacka med märket "helly hanson". Det var inte jackan jag reagerade på, den var faktiskt snygg. Utan just märket. Det förkortas HH och det var precis det som det stod på jackan. ovanför bröstet vill säga. Alltså står inte hh för Heil Hitler? Dom förbjöd ju glassen 88 ett tag bara för att 8 stod för H och då blev det HH. DET var löjligt. Men om folket reagerade på det, varför reagerar dom inte på jackans märke då? Sen tycker ju inte jag att det en so big deal, men det är ändå löjligt.. fabriken skulle faktiskt kunna skriva hela namnet Helly Hanson istället för HH. Eller skriver dom den förkortningen bara för att den är lätt att känna igen? Hm.. Allt för att tjäna pengar. Jag menar negativ uppmärksamhet är ju också uppmärksamhet.



(dock är ju ändå själva jackorna snygga och märket med, menmen)

trött efter denna dag

I'm sitting here, in my own bed. I love this bed, more then all others bed i ever sleep in. Fast nu tog min engelskaslut.. haha!

Planerna blev lite ändrade, jag åkte till stan och mötte upp Jacob. Sen blev det lite jobbigt eftersom jag inte riktigt fick fram när jag skulle hem. Så jag sa till Dennis att han inte kunde komma. Sen blev det ändrade planer IGEN när jag fick veta att jag skulle hem senare iallafall. Så jag hade ingenting att göra så jag gick på bio. =) Kollade på I love you Philip Morris! Den var ju lite.. ja hur ska man utrycka sig på rätt sätt. Knäpp? Men ändå jävligt bra. =) Efter bion så åkte jag hem och så tjöta jag lite med Pernilla om det galna livet vi lever, haha. Och nu hamnade jag här.

Hur har eran dag varit? =)

Lille jacob =) någon vecka sedan.

nu ska jag till stan

Nu tar jag min väska och åker till Jönköping och träffar först Jacob, han ville träffa mig innan jag åker till Sika imorgon.. Sen ska jag som sagt bjuda Dennis på mat. Naaw, visst är jag gullig? haha. Så jag bloggar när jag kommer hem! Vet inte när det blir, men det märker vi. =) Kanske mobilbloggar, men vet inte hur mycket pengar jag kan slösa på mobilen.

Passar jag i diadem förresten? =)



Galen, men snäll =) Kan dock bitas. Fast mest på sita..
Puss och hörs senare!


bildbomb!

Jag och Sita som är lite knäppa =D



Vi bjuder på bilderna, bebisen och jag <3


sminktips - såhär gör jag!

1. Först börjar jag med en mjukgörande dagcreme.


2. Sen tar jag en grundfoundation över hela ansiktet. (halsen också så det inte blir någon rand)


3. En foundation som jämnar ut och täcker finnar och skavanker.


4. Sen tar jag lite puder över. (så att det inte blir glansigt)


5. Lite rouge, som framhäver kindben och gör så att man ser lite mer naturlig ut.


6. Och sist, men inte minst. Så tar jag mascara. Har lite olika sortes till vardag/fest osv.


KLART! Jag brukar göra allt det där på ca 20-40 min. Beroende på hur mycket jag orkar anstränga mig. =)


dresscode/facelook


Blond like always.



Tröja; Veramoda
Jeansleggins; BikBok
Sjal; GinaTricot
Kofta; H&M


hemma hos sita

Efter att jag skrev sist så hade jag en engelskalektion på 10min, spanska och sedan slutade jag kl 11.30. Hade två inställda lektioner. =) Skitsoft. Även om jag kanske hade behövt SO lektionen till att plugga.. men jag får helt enkelt använda någon annan tid till det i helgen. Iallafall, jag åt lunch i skolan med klassen och sedan följde jag med Sita hem till henne. Vi ska snart lägga oss i hennes säng och glo på vänner, precis som vi brukar när vi inte hade något att göra. =)

Efter det så ska jag fixa mig lite och sedan åka till stan och träffa Dennis och bjuda honom på mat. Ja, här är det tjejerna som bjuder. haha. Men jag skriver innan jag åker ifrån Sita.


ang min design

Jag tänkte lite på det igår, min design på bloggen. Den har jag ju haft ett tag nu. Har ju tagit en massa nya fina bilder på mig så jag tänkte byta. De som är på headern tex är ju sen slutet av 2009.

Sen funderar jag också på att byta färg på bloggen, men har ingen aning om vilken färg.

Så jag tänkte om ni läsare fick hjälpa till att bestämma lite. Vilken färg ska jag ha, och vad tycker DU att jag ska ändra? Tänkte ändra lite typsnitt och storlekar osv. Så ta några sekunder och skriv en kommentar om vad du skulle vilja ändra på min design. Sen kanske det inte blir just ditt val.. men jag lovar att tänka på det du kommenterar och kanske lägger till något av dina allternativ!

Tips på designfärg;
   
Svart?               Blå?                  Grå?

  
Grön?             Orange?             Rosa?

 
Lila?               Röd?


i skolan

Hejsan my bloglovers!

Känner mig otroligt lugn idag. Men jag tror att snart kommer det en storm, en tjejstorm som alla tjejer har engång i månaden. Men jag lovar att det inte kommer gå ut över er. ;)

Kom i god tid till skolan eftersom att bussarna inte går så bra mot jönköping på vardagar. Så jag satt och snackade lite om livet med Tina eftersom att hon tydligen också var uppe med tuppen och var i skolan. Hon är söt! =) Sen kom alla i klassen och så hade vi matte. Nu hade vi egentligen engelska, men jag hade inte skrivit min IUP klart så jag fick sätta mig i datasalen med Mikaela och skriva klart den och skicka in den. Så det har jag gjort nu. =) Ska snart gå iväg till min engelskalektion och plugga till nationella som vi ska ha på tisdag. JA VAD JAG ÄLSKAR SKOLAN. Hehe, nej men jag har jobbat upp mina betyg nu! Så nu tänker jag fan i mig hålla dom tills jag slutar nian i juni. Det är ju inte lång tid kvar! Vill ju liksom komma in på mitt gymnasieval och få en framtid. Vill inte misslyckas och bli luffare och gå runt i stan och köpa ut alkohol och cigg till minderåriga direkt.. so not my stile. Så skolan ska jag sköta minsann! =D

Skriver snart igen, puss på er!


Bara för att den bilden är gammal. Men den är söt!
Sofie och jag. =) (L)


ska åka till skolan

Nu mina kära läsare så ska jag åka till skolan. Bussen går om 7min så jag måste gå nu. Har fixat mig och tatt dresscode kort som kommer upp sen! =) Ha en underbar torsdag, puss!

en ny underbar morgon

Godmorgon på er! Hur är det med er idag? =) Med mig är det finfint. Somnade i tid igår så jag var inte särskilt trött idag när jag gick upp. Hoppade in i duschen en snabbis och nu ska jag fixa mig. Tar dagens dresscode kort också, men det kommer inte upp förens ikväll, har inte tid med det nu tyvärr.

Ska iallafall dunka musik (på låg volym) eftersom att alla andra sover i huset nu. Samtidigt som jag ska fixa mig. Hörs snart iallafall!

Jag igår när jag åt med Sita och Pappa.
COLA <3

godnatt

Jag kom att tänka på en sak, jag har ju köpt in en hel ny garderob nästan! Ah alltså inte själva möblen, utan kläderna i. ;) Men jag har inte kort på allt nytt, men jag lovar att ta tid och göra det snart så ni får se. Om ni vill? =)

Men jag tänkte iallafall nanna nu. Ska till skolan imorgon ju! Idag var det studiedag, därför var jag inte i skolan. Men imorgon börjar allvaret igen. Inte för det var någon stor pause, men ändå, haha.. Men imorgon bloggar jag som vanligt, eftersom att jag ska sova hemma imorgon igen. =) Sov gott nu allihopa, puss!


gårdagens & dagens dresscode

Linne; H&M
Tröja; Stadium
Jeans; GinaTricot


Linne; H&M
Skärp; Veramoda
Kofta; H&M
Leggins; H&M

dagen i bilder

Sådär, nu har jag kollat på Upp med familjen. Den var söt. =)

Överfört alla bilder till datorn från kameran nu också, så här kommer dom!

hahah naaw



Jag och sita på pizzerian. Pappa fotograf.


fixade naglarna


bebis och jag <3



naaw




jag och bebis igen! <3


TACK FÖR EN UNDERBAR DAG (L)

om min onsdag

Och nu mina sötnosar! Jag åkte till Sika efter skolan igår, det var nice. Sen idag gick jag upp kl 6.40 och fixade mig. Sen åkte jag till falköpingsstation och skulle ta 10.20 tåget, men nej det gick inte. Så jag fick sitta där till 11.14 tåget. Då hade jag inte fått tag på min pappa som jag skulle träffa och äta med. Så jag ringde till Sika och berättade att det blev ändrade planer och så åkte jag till mullsjö och träffade Dennis en liten stund. Sen tog jag tåget till Huskvarna och träffade min bebis sita. =) Sen ringde pappa och berättade varför jag inte fått tag på han. Så vi gick till Rosen och åt pommes. Efter det så åkte jag och sita hem till henne och fixade oss lite innan vi drog in till stan och beställde biobiljetter. Vi kollade på Farsan. Och guud vad bra den var! VERKLIGEN värd att se för er som inte sett den! Kan säga att alla i biosalongen vek sig av skratt. =D Efter det så hämtade Pernilla upp oss och så åkte vi hem.

Har precis överfört lite bilder till datorn och nu ska jag gå ner och kolla på Upp med familjen. Hörs snart!


onsdag!

Först och främst vill jag skriva;

ATT IDAG ÄR DET EXAKT ETT ÅR SEN JAG OCH SITA BLEV BÄSTAVÄNNER! (L)


Du och jag har gått igenom så mycket tillsammans. Vi har gråtit, skrattat och skrikit. Vi har festat och slappat tillsammans. Vi har vart fixade och ofixade. Vi har vart ute hela dygn och vi har sovit hela dygn tillsammans. Vi har nog gjort allt man kan göra. Du vet hur mycket du betyder för mig, och du har alltid hjälpt mig i alla lägen. Du har alltid ställt upp för mig och stöttat mig i alla lägen. När jag har vart dum och elak så har du ändå stått kvar. Jag hoppas det kommer bli hundra år till med dig bebis. För med dig mår jag bra, med dig känner jag mig hel. Jag älskar dig älsklingsbästavän. Alltid du och jag, alltid. Igenom allt. Med dig vid min sida så klarar jag allt. (L)

Sita och jag 10 mars 2009.


Jag och sita oktober 2009.


Sita och jag december 2009.


Sita och jag idag 10 mars 2010.


(detta var då hemlisen som ni skulle få veta idag, ;)

i skolan

Hejsan på er alla!

Jag åkte till skolan och hade en skön skoldag. Var med på idrotten och var jätte aktiv! Blev jätte trött.. Så hade vi en håltimme så jag och sita köpte cola. =) Denna dagen har vart superbra. Trodde inte det efter den jobbiga morgonen, men det ordnade sig! Det hade det inte innan, innan var hela dagen förstörd om något hände på morgonen. Men nu har jag lärt mig att man inte ska styra upp dagen efter morgonen!

Brandlarmet gick precis så vi var ute och dansade i snön. Busungar det finns i skolan alltså. Missade min viktiga NO lektion. =( Men det ordnar sig, de växer upp någon dag de också.

Nu när jag slutar (om 10min) så ska jag till Jönköping och ta tåget till Falköping. Ska sova på Sika inatt igen. Men jag kommer tillbaka vid 11 imorgon. =) Har studidedag då med! Sen är det en speciell onsdag också, men det förblir en hemlis tills imorgon! =D Nyfikna?

Men vi hörs imorgon! Jag vet inte riktigt när jag kommer ha tid att blogga, men det märker ni. Fortsätt läsa! =) Puss och ha en underbar tisdagkväll/onsdagmorgon! <3


godmorgon!

Hej alla pigga och glada! =)

Hur är det med er denna fina tisdagsmorgon? Bra hoppas jag! Med mig, vet jag faktiskt inte. Jag vaknade vid halv sex och duschade, skulle kunna spy vilken sekund som helst.. så jag sa till Pernilla och så gick jag och la mig en halvtimme. Nu när jag gick upp så är den äckliga spykänslan borta, men jag är fortfarande supertrött. Men det får man ta, måste ju till skolan iallafall!

Håller på att fixa mig nu, men skriver lite innan jag drar till skolan. Puss på er =)



godnatt

Nu har jag pratat lite i telefon med en viss person som jag har behövt prata ut med. Nu är jag trött och ska sova, godnatt era söta apor =)


dagarnas dresscode

fredagens dresscode
Leggins; BikBok
Kofta; H&M
Underlinne; H&M
Överlinne; H&M
Sjal; GinaTricot
Skärp; Veramoda


Lördagens dresscode
T-shirt; GinaTricot
Jeans; GinaTricot


Söndagens dresscode
Leggins; H&M
Linne; GinaTricot
Mjukiströja; fick av en kompis

brunis :)

Som Sabinah sa när vi träffades på stan idag. Jag har blivit brun! Och nej jag har inte vart utomlands.. Jag har inte haft så mycket för mig på sistonde ju så jag har tagit lite tid åt att sola. =) Har solat ungefär 4 ggr på tre veckor tror jag. Det är mycket, jag vet! Men det är engångsförteelse. Dock tycker jag om att vara brun, det är fint! Sen säger jag inte att folk inte är fina bara för att de inte bleka. Tro inte det! Utan man får helt enkelt själv bestämma. Jag tycker iallafall att jag är fin som brun, och jag gillar det. =)

Längtar till sommaren! Då blire att steka som fan på stranden!


denna dag i bilder

älskade vän
jag och sita


mee.


nördarna thess och bebis


jag dricker milkshake på donken

lördag och söndag i bilder

en osminkad thess i lördags


ja, lite galen är jag.. i söndags


fredagen i bilder

Sådär, nu har jag ätit middag/kvällsmat och checkat av lite med alla. Försökte lägga in lite bilder innan, men det funkade inte pga mitt internet av någon anledning.

Gör ett nytt försök nu iallafall, här kommer bilder från fredagen!

Jag och min pärla <3


Mitt rum på sika.


mee.


Mee.


galen thess, på sika när jag spelar GH

färdig på stan!

Nu har jag landat hemma, äntligen =)


Åkte efter skolan (sista inlägget jag skrev) med Sita till A6. Köpte en ny foundation eftersom min andra var slut. Fick typ skrapa ut det sista.. Och en liten neccesär till allt smink. Kostar att vara fin.. haha! Sen åkte jag och Sita till stan och träffade Sabinah. Tog en fika och pratade lite om allt och ingenting, som vi tjejer brukar. Sen gick vi till donken och träffade Dennis och Adam en liten stund innan dom skulle iväg. Då köpte vi varsin milkshake och snackade lite till. Sen tog vi bussen och alla åkte hem till sig. En skön dag! =)

Nu ska jag ner och äta with the family och prata lite skit. Håller på att överföra alla bilder till datorn också så det kommer ni snart få se. =)

min helg.

Nu har jag lite tid över att berätta om min "spännande" helg! Jag har ju inte precis vart ute och kunnat hitta på saker, som ni andra. ;) Men jag har haft tid att göra annat (viktigare!) saker. =)

I fredags (som jag skrev). Så åkte jag till skolan och hade en skön och slapp skoldag. Fick åka efter lunchen till råslätt och ha BK (en förkortning för behandlingskonferans, mycket coolare också!) som gick superbra! Gillar alla vuxna som finns omkring mig. Om man jämför med innan iallafall. Sen åkte jag tillbaka till Sika. Gjorde inte så mycket på fredagen där efter.

Lördagen spenderade jag mest med att plugga matte, och spela GH! Har lärt mig det under tiden jag vart borta. ;) Och söndagen blev lite kaos, men det varken får jag, vill, eller tänker skriva om. Ni behöver ju inte veta exakt liksom.

Imorse gick jag upp vid 5. Duschade, packade och fixade iordning mig. Fick skjuts till tåget och tog mig till skolan. Dock kom jag några min försent, snön förstår inte riktigt att folk på tågen har tid att passa! Har vart på alla lektioner och fick gå en promenad på idrotten. Tog en massa fina kort på det fina vädret, våren är ju påväg! =D Och nu håller jag på att skriva en IUP till skolan. (eller ah, är klar men jag hade tid att blogga).

Nu ska jag avsluta och låta resten av klassen ha datorn. Puss! Skriver senare, och lägger upp en massssssaaaaaaa bilder! <3


Bild från sjuan, hahhaha vad jag har förändrats =)


Hemma igen!

Nu är jag i skolan, ska snart ha biologi.

Skriver om min helg senare, och massa bilder kommer in sen! =)
Jag lever bara, så ni vet ;)

Puss från thess!

hejdå!

Byebye my lovers!

Nu går jag till bussen och åker till skolan. Ska träffa Sofie och snacka lite innan, börjar inte fören kl 9.40 så jag har lite tid över. Skönt! Har iallafall fixat mig och ätit frukost oså. Jag kommer tillbaka på måndag, just so you know!

Puss och ha en underbar helg!

Och fortsätt ställ frågor! =)

godmorgon!

Godmorgon på er!


Av någon anledning hade jag ställt mitt alarm fel, så jag gick upp 40min innan jag behövde gå upp.. Så jag har lite extra tid över så jag bestämde mig för att starta datorn. Iallafall, igår somnade jag i min alldeles egna säng för första gången på drygt två månader! =D Kan ni fatta hur gott jag sov inatt eller? Som en liten prinsessa. =)

Nu ska jag iallafall gå ner och äta en macka till frukost (JA, jag har lärt mig att äta frukost!). Sen ska jag tvätta ansiktet och fixa mig. =) Jag kanske skriver ett kort inlägg innan jag drar till skolan just so you know!

Man kan säga att jag har förändrats. Också till utseendet..
Bilden är ifrån november 09.

godnatten :*

Nu blire läggdags.

Har kollat igenom min bilddagbok, guuuud vad folk har hunnit lägga upp bilder.. sorry men orkade bara kolla vissa. Sen har jag med ett stort tappert försök försökt logga in på msn men av någon anledning så vill inte den funka. Trodde den var hackad först, men är lite osäker eftersom att jag inte lyckas logga in på någon annan msn heller.. aja. Min vanliga otur! =) Jag har iallafall packat allt som ska packas och fixat allt tills imorgon. Då ska jag till skolan igen och sen ska jag ha BK, ett nytt coolt ord.. sen ska jag tillbaka till Sika.

Kanske, bara kanske bloggar jag imorgon. Men det får vi se. Men puss på er alla iallafall! =) hörs!


My hate is strong
but my love is stronger!

lite svar

Anonym om i'm back!:
till frågestunden
varför åkte du?
vart satt du?
hur hämtade de dig, vilka hämtade dig och vart gjorde dom det?
vart bor du nu, fortfarande hos p och m eller någon annanstans?
hur är det mellan dig och sita? varför var inte hon med när ni tog kort?!?
hur mår du nu?
vill gärna ha svar på alla frågor.
kram.

Svar;
Hej Anonym! =) Synd att du inte skriver ditt namn dock.. men spelar roll!
1. Jag åkte in för attitydsproblem, självdestruktiv, dålig självkänsla/självbild/självförtroende, problem hemma och i skolan. Lite andra saker också (lite mer privata..)
2. Västgötakollektivet. stadie ett "slättängshammar", stadie två "nyskogen", och stadie tre "sika" (där jag fortfarande bor och är inskriven.
3. Jag hade socialmöte så de hämtade mig inte. Mina socialsekreterare körde mig. Socialmötet ägde rum vid juneporten (resecentrum) i jönköping.
4. Jag bor hemma hos P och M (där jag bodde innan, och bott i 5år) men jag är fortfarande inskriven på Sika. Så jag pendlar.
5. Det är bra mellan mig och Sita, fortfarande bästavänner och som syskon. Hon var inte med när vi tog kort pga att jag och Mikaela hade en bilduppgift på bilden så hon och jag gick själva ut och tog kort medans Sita var i klassrummet och gjorde annat arbete.
6. Jag mår prima! (ingen lögn!!) jag mår utmärkt. =) Har löst det mesta och känner mig själv bättre! Livet är för kort för att hata och för att slösa bort med skit.

Hoppas du är nöjd med svaren, är det något mer så fortsätt fråga. =) kram!

hellu! :)

Hejsan era söta.

Nu tänkte jag ta och berätta lite för er! =) det har ni längtat efter va?

Ja nu var det så att jag bara försvann en dag, den 22 december 2009. Det var så att jag hade haft det väldigt jobbigt hemma osv.. Jag hade fått en massa varningar men skitit i dom tyvärr. Så Den 22a dec så hade jag soc möte och då bestämdes det att jag skulle tas in på behandlingshem. Jag fick åka dit och så vidare. Jag kan inte berätta exakt vad jag gjort där, vilka som bor/jobbar där heller. Jag fick iallafall min första hemresa i tisdags, jag var dock bara hemma i två ½ timme. Därför bloggade jag inte. Ville vara with the family.. Och sen fick jag komma hem idag. =) Har något som kallas för utsluss nu så jag kommer vara hemma rätt mycket, som tur är! Kan ju inte direkt skriva vilka tider osv, det kan ju ändras. Men ni märker liksom när jag skriver eller inte.. Sorry, men thats life förtillfället.

Jag kan iallafall berätta att jag har förändrats en jävla massa. Jag har fått bättre insikt om livet och om mig själv. Så som jag levde innan skulle jag aldrig klara av nu. Jag hade en jävla massa problem. I skolan, hemma och med kompisar. Jag var falsk. En falsk jävla fitta. Ursäkta ordvalen men det är sant. Dock har jag lärt känna mig själv, tatt tag i problemen och gjort något positivt av det hela! =) Sen har jag fått medicin så jag hanterar allt bättre också.

Som ni kanske förstår (i och med det jag skrev ovan) så kommer jag inte blogga på riktigt samma sätt som förut. Eftersom att jag har ändrat mitt beteende och mitt liv, så vill jag också ändra mitt sätt att vara i bloggen. Innan var jag inte riktigt mig själv, jag provocerade och undvek sanningen lite.. Men som jag nyss skrev så kommer det inte att fortsätta. Utan nu ska jag visa mig själv, för den jag faktiskt är! Och skriva om saker jag VERKLIGEN tycker om. Och sen, om ni inte tycker om det. Så är det eran sak, jag har ändrat mitt liv och mitt beteende, och om ni inte kan ta det, så tycker ni inte om mig för den jag är. Då är det erat bekymmer och inte mina. =)

Tack för allt! (jag kommer fortfarande skriva om de mesta som jag skrivit om innan, men inte riktigt lika öppet)

Om det är något så fortsätt ställ frågor! / puss från eran RIKTIGA Thess.


Life is good! =)

hörs sen!

Nu slutar jag bilden. Skriver på min dator hemma senare!

BARA SÅ NI VET SÅ HAR JAG EN SPECIELL FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN NU. DÄR NI FÅR STÄLLA FRÅGOR OM MIG OCH OM TIDEN JAG HAR VARIT BORTA. SVARAR PÅ ALLT (vissa frågor KAN jag INTE svara på..) MEN FRÅGA PÅ! =)

bilder!


Jag och Mikaela! <3 (Jag fotograf)


Fly, fly. =) (man kan tro att man kan sticka ifrån sina problem, men de hinner ikapp en senare)
(Mikaela fotograf)


Vackert!
(Mikaela fotograf)


Fin fint.
(jag fotograf)


Det är ett svårt val, men tänk på att man bara lever engång. Ta till vara på det!
(jag fotograf)


Världen är vacker.
(Mikaela fotograf)


Lycka .
(Mikaela fotograf)


Försök inte att gömma dig, visa dig istället!
(Mikaela fotograf)

i'm back!

heeeeeeeeeeeeeeeeej!

Nu är det såhär att jag har ju (som ni märkt) vart borta ett tag. Kommer skriva ett JÄTTE långt (och intressant!) inlägg senare ikväll om min resa. Allt kommer jag inte puplicera då det är lite privata delar, men det mesta.

Just nu sitter jag i skolan och skriver bara ett kort inlägg eftersom att jag vill att ni ska veta att jag lever. =)

Lite bilder från dagens bildprojekt kommer snart! Enjoy.


RSS 2.0