31 juli

Grattis Berra som fyller 15år idag!

Tjenare, hur är det denna soliga dag? (not)

Jag fick pallra mig upp ur sängen vid tio över sju imorse och duscha. Sedan åkte jag till jobbet och har jobbat fram till kl 12. Mycket att göra idag, men jag hann med allt. =) sen precis när jag skulle åka hem så började det spöregna såklart.... så min jacka och min tröja under blev dyngsura. Och man ska inte ens nämna mina ben som det rann vatten ifrån. USCH. Jag vill ha sommar, jag vill tillbaka till Italien. :( menmen.. Har inte tid att skriva särskilt mycket nu för jag håller på att sminka mig och fixa håret, för jag ska till bussen som går om 23min.. ska träffa Sofie i Huskvarna sen ska vi till *hemligt ställe* och hämta en sak åt mig. Sen ska vi träffa Joppi en stund och sen ska vi till A6. Får se om jag får med mig någonting hem, tror inte det iaf, behöver spara mina pengar! Jag är en slösemaja..=) nej nu måste jag verkligen stänga av datorn, vi hörs när jag kommer hem, puss!

HAHA, Berra i sjuan =)

godnatt!

Alltså, det kan verkligen inte bli tråkigare än vad det redan är. Ingenting händer på datorn, det ända som är "roligt" är att snacka med Daniel i tele men han snackar ju bara med typ tio andra på sitt jävla spel.. och jag är verkligen lättretad just nu och imorgon måste jag gå upp vid sju och duscha sen åka till jobbet... så detta kommer antagligen vara det sista inlägget idag, puss och godnatt!

Jag för ett tag sen..

hahaha

HAHA. Pappsen har denna låten som ringsignal på sin mobil.

thess in action!

Kolla vad jag hittade, hahaha. Jag och Chester på en klubbtävling förra året eller något. LD 80cm.

pengar på kontot!

igår fick jag lönen!
fatta att jag blev glad eller..

30 juli

Grattis till Izza som fyller 16år idag!

Hejsan, hur är det med er idag?

Jag mår bara fint, men fick gå upp halv åtta imorse eftersom jag började jobba kl åtta.. så då fick jag bara klä på mig och åka med min superheta moppe dit. Sen var det så att hon som jobbade igår hade glömt lägga in allt i tvättmaskinen så då hade jag ingenting att städa med..... så jag fick sluta tidigare. Då åkte jag direkt till stallet där jag mötte Izza, vi hämtade våra hästar och så red vi en liten sväng. Mycket mysigt. =) sen ringde pappsen min och då åkte jag hem och städade mitt rum (som inte städats sen två månader eller något...) duktig jag är, jag vet. ;) sen kom pappa och då åt vi lite, gick en promenad till stallet och matade min ponny med godis. Han var helt tokig i brio. Sen när vi skulle gå tillbaka så börjar det spöregna.. USCH.


29 juli

Jag ber om ursäkt ännu engång......

Har tillbringat dagarna med Daniel, Sofie och Bark. Sovit med Daniel också =). Därför har jag inte bloggat.. Men nu är jag trött så jag ska sova.. Puss!

står för att jag är en technofantast!



Yes, jag älskar techno! Det är det bästa jag vet, man kan lyssna på det när man är ledsen (då blir man glad igen), när man är glad (då blir man gladare), när man är pepp på något (då blir man ännu mer pepp!!), när man åker bil, moppe, något annat. ALLTSÅ TECHNO IS THE SHIT!

27 juli

Hejsan!

Igår åkte jag till stan och träffade dom jag träffade igår, alla förutom André. För han var hemma och städade eller något. =) Vi hyrde film och hade det lite roligt. Sen åkte jag hem med sista bussen som går vid tio på söndagar.. Sen snackade jag i telefon med Daniel hela natten fram till klockan kvart i tre.. då somnade jag för jag var hur trött som helst. Sen imorse så blev jag väckt tio över åtta av Magnus, "ska inte du börja jobba nu?" SHIIIT. Fick bara klä på mig och åka. Sen jobbade jag fram till klockan tolv då åkte jag hem och bara tog på mig en tjocktröja sen tog jag moppen till kaxholmen och hälsade på Jimmy och Chrille, Johnny var ju inte hemma så jag fick inte min mobilladdare.. sen när Chrille hade dragit och Jimmy skulle med bussen till huskvarna så åkte jag hem. Så nu sitter jag här och tråkar. Ska snart duscha och sedan blir det att åka till stan igen, för att träffa Daniel. =) (L)

Hur är det med er idag?


26 juli

Hejsan, det är miss dålig-på-att-uppdatera igen.

Nej men ungefär så.. igår så åkte jag till stan och träffade Sofie, Bark, Joppe, André och Nisse. Vi var bara hemma hos Nisse hela tiden ända tills vi gick till GH och då gick jag till bussen och åkte hem. Så det hände ingenting igår. När jag kom hem så försökte jag blogga men internet cpade.. Imorse fick jag gå upp halv nio och då var jag helt död! Åkte till jobbet och har jobbat ända tills klockan halv fyra, sen när jag kom hem så lekte jag lite med Liam och Oliver som hälsar på hemma hos mig, dom är så söta och underbara, båda är tre år. =) Idag händer ingenting, mer än att jag ska in till stan snart och träffa de jag träffade igår. Men det blir inte lika sent ikväll eftersom jag börjar jobba klockan åtta imon (!!!).

puss !


on my way out

Nu har jag ridit en kortis med Eliot, han var lagom pigg. Men jag skrittade bara eftersom att han vilat så pass många dagar. Sen åkte jag hem och duschade, nu har jag klätt på mig och fixat mig osv. Ska snart gå till bussen och åka in till stan och träffa Sofie, vet inte vad vi ska göra men jag har alltid kul med henne så det ordnar sig nog allt.



Hörs vid halv ett eller något när jag är hemma igen! puss

crazy thess

Wiho, jag orkar verkligen inte byta om! Så det blir att åka och rida i jeans och vardags t-shirt, jag är lat jag vet. =)

MOT THE STALLLL! känner mig helt crazy just nu..


shit..


hahha, samma sak på bilddagboken, ungefär 89stycken som laddat upp bilder, och jag har fått 77mejl. På sju dagar, haha. Ska aldrig mer skita i datorn!!

25 juli

Hej, är är miss dålig-på-att-uppdatera.

Jag har inte vart hemma, där har ni anledningen!

19 juli;
Jag åkte till Sabinah, vi gjorde oss iordning och sedan så gick på allsång i gränna. Fett kul, men blev dyngsur.. Sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde mer, men jag sov över hos henne iallafall!
20 juli; Åkte hem från Sabinah och gjorde mig iordning snabbt som fan och sedan åkte jag till a6 med Sofie älskling! Och vi shoppade massa och jag köpte ett par jeans och två t-shirtar på BikBok. Har ingen kamera, därför inga bilder... Sen åkte jag och Sofie hem till min Daniel, så åkte vi moppe till Axamo och Ortmann och Daniel badade, haha. Sen åkte vi hem till Daniel igen och köpte pizza, sen åkte jag och Sofie till juneporten och hälsade på hennes kompis Bella, sen åkte vi hem till Sofie och satt på hennes "balkong" och pratade jäääättelänge, sen gick vi och la oss. =)
21 juli; Gå upp tidigt.. ta bussen hem och sedan åka till jobbet, kom försent. Men fick jobba till 4 istället för till halv 4 så det var inte så farligt.. Sen åkte jag till huskvarna och träffade massa folk, hände inte så mycket där så jag, Sabinah, Jimmy och Berra bestämde oss för att åka hem till mig, och det gjorde vi, jag och Sabinah på moppe och de andra tog bussen. Sen kollade vi på film och var allmänt störda, sen skulle alla försöka sova men det gick inte så bra, Johnny hade kommit hem till mig också, men han och Berra blev utslängda för dom inte var tysta, :P så då somnade ÄNTLIGEN jag, Sabinah och Jimmy.
22 juli;
Vi vaknade tidigt och Sabinah och Jimmy åkte hem. Jag gick och la mig igen till elva och sedan åkte jag till jobbet, efter jobbet så gjorde jag mig iordning och sedan tog jag moppen ända till vaggeryd för att hälsa på Daniel hos hans pappa. Var där hela kvällen osv..
23 juli; Var med Daniel hela dagen hemma hos hans pappa i vaggeryd. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde, men tiden gick söööligt iallafall :P
24 juli; jag och Daniel slöade hela dagen.. sen på kvällen så åkte vi hem till hans mamma i stan och så kollade vi på titanic och hade det mysigt. Sen blev det försent för att åka hem så då fick jag sova över hos honom där med. =) du är underbar älskling (L)
25 juli, idag; Fick gå upp halv åtta och åka ifrån Daniel, till jobbet. Så idag har jag bara jobbat och sedan suttit vid denna plåtburken. Vet inte vad som händer sen, ska till stallet och rida min ponny som vilat hur länge som helst, sen får man väl sitta inne eller något, det är sånt man märker. =)

där har ni en tråkig update om vart jag har varit de senaste dagarna! Pussen.

nu ska jag åka.

Nyduschad och nu ska jag ta moppen till Sabinah, hörs senare sötnosar!

ser drogad ut, hahhhhaaha


19 juli

Godmorgon! eller inte riktigt..

Igår var det fulltös, haha. Jag och Sabinah åkte till huskvarna i spöregn, väl där så var vi dyngsura men vi möttes av Dudas, Alex, Denis, Gustav, Jimmy, Abbe, Filip, Denise, Emelie, Ida, Degen, Skogiz, Matilda, Jossan, Anna, Albin, Gunnar, Mögel, Oskar och Johnny som jag fick träffa typ 5min. =) Vi gjorde inte så mycket, satt mest och var störda. Och sen slog Degen ner Abbe och Skogiz med Mathildas paraply. :P Sen när de flesta skulle sticka så tog jag och Sabinah moppen till skärstad och åkte till Lisa där Max, Julle, Martin, Jakob, My, Jossan, Bäver, Ronnie och Anton var. Vi satt bara i Lisas soffa och kollade på film och tjatade. Sen fick helt plötsligt alla för sig att dom skulle bada, så alla tog varsin moppe till Bunn och så badade My, Jossan, Bäver och Ronnie. Sen åkte jag och Sabinah hem till mig och gick och la oss. Var verkligen dötrötta båda två! Sen vaknade vi vid halv åtta då Sabinah var tvungen att åka hem. Jag gick och la mig igen och vaknade nu vid tolv snåret.. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ta moppen till Sabinah, för min ponny ska få vila idag. =)

"Gänget"


nu åker vi !

Nu ska jag och Sabinah åka till huskvarna med mopparna. Pussen !



nyduschad

Nyduschad och fräsch!
bara sminket och håret som ska fixas nu. puss




moppebrudarna !

Nu har jag vart i stallet och hopptränat med min söta ponny. Gick jätte bra och han var inte tittig eller det minsta jobbig! Hoppade två hinder på ungefär 80-90cm och det gick gallant. Älskar dig min Eliot. ♥ Sen tog jag moppen hem och nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska Sabinah komma med sin rosa moppe så ska vi ta en sväng till huskvarna.

Sabinahs moppe.
Min moppe.

stress, stress..

Seriöst, Sandra svarar aldrig? Jag får snart panik.. vi ska ju hoppträna och det tar ungefär en timme eller något. Sen ska man ju fixa allt osv.. och om tre och en halvtimme så ska jag och Sabinah ta mopparna till huskvarna och träffa folk? GAAAH. Jag hatar att känna mig stressad.. svarar hon inte snart så åker jag fan till stallet själv!

FUCK åt att vänta och stressa.

18 juli

Godmorgon!

Hur är det med er idag? jag känner mig helt utvilad, och så vill jag gå ut nuu! Eller alltså, jag ska hoppträna med min ponny tillsammans med Sandra och hennes sommarponny snart, vi skulle höras vid tio tiden, men jag vaknade tio i elva smsade henne men hon har fortfarande inte svarat... Jag orkar inte sitta här vid datorn eller tvn hela morgonen, (eller förmiddagen) så om hon inte svarar snart så åker jag själv till stallet sålänge.. Menmen. Har ätit frukost också och sen har jag bara suttit här och lyssnar på musik.

I <3 my pony.

thess ger ett råd!

råder er att ALDRIG gå i knähögt gräs med puma shorts och leta efter en flughuva. Snygga rivsår och sånt man har nu!


17 juli

JAG BER OM URSÄKT för dålig uppdatering!

Igår så åkte jag till kaxholmen och träffade några, fick en mobil också som inte funkar, great. Kollade på film osv med J och sedan åkte jag hem vid halv ett eller något. Sen gick jag och la mig, efter att jag ätit lite choklad osv. Sen blev jag väckt vid nio men orkade inte gå upp så det blev att ligga kvar i sängen fram till kvart i tio. Då klädde jag på mig, åt frukost och åkte till stallet. Red en liten uteritt med min söta ponny och han var grymt pigg och duktig! Sen åkte jag hem och bytte om. Åkte till jobbet vid halv ett och satt där och lamade. Fanns verkligen ingenting att göra eftersom det inte kom så mycket folk heller. Sen när jag var klar där vid halv fyra så åkte jag hem. Träffade Erik och Tomas. Åkte till vätterleden och Tomas betalade bensin åt mig :P. Sen åkte vi runt lite och sedan bytte jag om igen och så åkte vi till stallet. Red Eliot igen på ridbanan denna gången och det gick superbra, ända tills han skulle bråka i galoppen men han lugnade sig sen iallafall. Tog några skutt också på ett hinder, inte så högt. Ungefär 70cm. Sen blev det att bada ponny eftersom han var dränkt i svett, mysigt! När han var utsläppt i hagen så åkte jag hem och så åt familjen grillat och sen satte jag mig här vid datorn.

Hör snart, för jag ska ta moppen igen till stallet och kolla så att Eliot inte fått av sig sitt täcke!

nu drar jag!

nu åker jag iväg med moppen en sväng! hörs sötnosar.


orkar inte vara hemma..

Hämtat moppen och den går som fan! Ashärligt. =) har ridit min ponny med och han var en idiot först, men sen lyssnade han. Det nya tränset passade jättefint på honom också, sötponny. Sen åkte jag runt lite i "stora" ölmstad bara för att vi har bytt dörr och lås så jag hade ingen nyckel och var därför utelåst.. sen kom lillebror hem så han fick öppna åt mig och nu sitter jag här. Ska snart duscha och sen ut och åka runt med moppen igen! =)


16 juli

Förlåt för dålig uppdatering!

Igår följde jag med Sabinah och hennes föräldrar till stan, köpte lite hästsaker på charlies. =) sen skjutsade dom hem mig så tog jag moppen till huskvarna och lämnade den på service. Sen började det spöregna såklart så jag fick stå i ösregn i 25min och vänta på bussen, Jippie! Åkte direkt till Gränna och gick hem till Sabinah. Vi bytte om och tog hennes moppe till hennes stall och jag red Alkis, hennes ena ponny. Gick jätte bra! =) sen åkte vi till konsum och hyrde film och köpte godis. Åkte hem och satte oss vid datorn lite. Satte på filmen sen, minns inte vad den hette men den var bra! Sen var vi dötrötta så vi gick och la oss. Imorse fick vi gå upp vid åtta och bytte om. Sticka till hennes stall och rida. Jag red hennes ponny Alkis igen och det gick lika bra som gårdagen. Sen åkte vi tillbaka hem till henne och nu står hon i duschen medans jag sitter vid hennes mammas dator med Sabinahs hund i knät. Han ligger på min ena arm så jag skriver med en hand, sjukt jobbigt. ;) så fort som Sabinah är klar så ska vi åka ner till hamnen där hon jobbar och jag ska ta bussen till huskvarna och hämta moppen. Sen ska jag åka hem och rida min ponny, ska testa allt jag köpte också och får hoppas att det passar! =) pussen så länge!

15 juli

Godmorgon! *gääsp*

Jani, Sabinahs mamma ringde och väckte oss för mindre än tio minuter sen, så det var bara att gå upp och klä på sig. Ska äta en liten frukost nu också innan hon kommer och hämtar oss med bilen, sen blir det att åka till stan. Sen följer jag med Sabinah hem till henne, för jag ska rida hennes ena ponny Alkis medans hon rider sina två andra. Snyggt namn på den jag ska rida va? ;) Nej nu måste vi röra på våra rövar! Pussen.

najjtii

Nu dör internet snart, puss och godnatt!


hemma!

Hello, i'm home!

Har vart en skitkul dag! =) Först hämtade jag Sabinah i gränna med moppen. Sen åkte vi hem till mig och jag duschade och vi fixade oss. Sen tog vi bussen till Huskvarna och där var vi med Jimmy, Abbe, Berra, Filip, Johan Blom, Johan Hallin, Gustav, Denise, Alicia, Dudas, Jocke, en kille som var förbannat störande och följde efter oss som hette Hannes, Degen och såklart Sabinah. Vi var vid mjölkafållan och snackade, busade osv. Åkte massa moppe också osv. Hade tyvärr ingen kamera med mig så det blev inga bilder, men det får ni leva med. ;) TACK ALLA! och jag tycker synd om Dudas som det gick åt helvete med, men det ordnar sig nog. <3 =)

Jag just nu, Sabinah i bakrunden. ;)



pallar inte vara hemma typ.

Nu ska jag och Sabinah dra ut! tar bussen till Huskvarna och ska träffa lite folk! =) hörs senare ikväll eller något. Puss!

14 juli

Godmorgon! *gäsp*

Vet inte varför jag vaknade nu, har ju gått upp tidigt varje dag i tre dagar så det var väl därför, min kropp har ställt in sig på att vakna tidigt. Men hjälp? det är sommarlov och då ska man sova! hehe, det ordnar sig nog.. ;) Iallafall, snart ska jag till stallet och rida. Men jag vet inte när för Sabinah har inte svarat på mitt sms. Sen ska jag hämta sabinah vid busshållplatsen med moppen för stackaren har ju skadat foten.. sen ska vi hitta på något roligt. =)

såhär ser jag ut nyvaken.. haha

godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig! Behöver min skönhetssömn.. hehe. Puss!


absolut snyggaste 09

HAH. en kompis till mig gjorde en video på youtube om "absolut snyggaste 09" gissa vem som är med? ;)



techno lover

Kvällens låt!



sen finns det fortsättning på den.

(jag vet ottilia, du hatar att jag lyssnar på techno) ;) Men techno is the shit!

ska klaga på busstiderna!

Hemma igen! =)

Först gick jag till bussen, sen hoppade jag av i huskvarna och Degen mötte upp mig. Vi gick till mjölkafållan och hälsade på Max, Johan Hallin, Johan Blom, Abbe, Jimmy, Berra och Filip. Sen gick jag och Deg hem till honom, sjukt jobbigt! Typ tre km i bara uppförsbacke, blev hur förbannat trött som helst och fick nästan kramp i vaderna.. hur dålig kondis som helst. Väl uppe så åt vi mat, och sedan satte vi oss i hans säng och kollade på Ronny och Ragge, sjukt kul! Fast det var bara jag som skrattade, =) sen slog Deg mig och jag nöp honom, haha. Sen skjutsade hans morsa ner mig och jag tog sista bussen hem, ja jag vet, sjukt dåligt att sista bussen går klockan tio på vardagar, även på sommarlovet.. och nu är jag hemma. Träffade Filip och Berra vid busshållplatsen och dom ville att jag skulle vara med dom hela natten men jag orkade inte.. så jag åkte hem. Då blir mina föräldrar glada också. ;)


nu drar jag ut!

Nu drar jag till bussen, ni får ha det bäst ikväll! =)

Kommer antagligen uppdatera när jag kommer hem. Puss!

typ facelook eller vad man ska kalla det.

stressar ihjäl mig

Ååh. Stress hela dagen känner jag.. Vaknade ju vid halv tio och då skulle man direkt iväg till stallet och rida med sandra. Det gick bra och ponny är fortfarande super pigg. Sen blev det att stressa hem, byta om och åka till jobbet. Där var det ju inte särskilt lugnt heller, stress, stress, stress. Men sen när klockan var halv fyra så slutade jag iallafall, helt slut! Åkte hem och sitter vid datorn. Mina händer luktar lax? haha. Senare ska jag duscha och ta bussen till Huskvarna och vara med Degen, han är mycket saknad! =) vet inte vad vi ska hitta på, det händer säkert något roligt.

Älskade ponny!

13 juli

BRÅTTOM BRÅTTOM!

Ska till stallet och rida med sandra nu, hörs snart! =)


nu bryts internet..

..godnatt bloggen!

fet av popcorn ?

Mamma mia var ju bra, men lite knepig. Värd att se iallafall! =) fast jag tror att nästan alla redan har sett den, jag tror jag var den enda som inte hade det... lite efter har jag alltid varit. ;) Åt mig mätt på popcorn och chilinötter.. trött som f*n är jag också, funderar på att lägga mig tidigt. Ska till stallet vid tio på morgonen imorgon och rida med Sandra, så jag får iallafall sovmorgon till halv tio.. tycker faktiskt att jag förtjänar det!

GOOODIS! <3

Daniel Simonsson.

Det står om min kompis storebror på jnytt.se, Tack och lov att han överlevde! Olyckan hände bara någon kilometer ifrån där jag bor..

(Klicka HÄR för att komma till artiklen)


mamma mia, the movie.

Nu ska jag gå ner till köket och äta mat, hungrig.. sen ska hela familjen utom min äldsta lillebror mysa ner oss i soffan och kolla på Mamma mia. Jag har faktiskt inte sett den, hoppas den är bra! =)


"Den tjugoåriga Sophie Sheridan och hennes mor, Donna, driver tillsammans en taverna på en liten grekisk ö. Sophie skall snart gifta sig med Sky, och hon planerar ett ståtligt bröllop. Drömmen för henne är en far som kan överlämna henne under ceremonin. Men Sophie har levt hela sitt liv utan att ha någon aning om vem hennes far är. Genom att tjuvläsa Donnas gamla dagbok upptäcker hon att det finns tre män, vilka alla kan vara hennes pappa. I hemlighet bjuder hon, under Donnas namn, in alla tre till sitt bröllop."

Hörs snart, puss! =)

*här ska det stå en rubrik, men jag har ingen fantasi så jag vet inte vad det ska stå*

Hemma igen! Det gick jätte bra, fast det blev inte riktigt som planerat eftersom Pernilla var tvungen att vända när vi bara hade kommit en liten bit. Så jag fortsatte att skritta en liten runda. Han är pigg och han längtar nog till att galoppera igen, stackare. ;) Sen var Ellinors kanin ute på vift så jag hjälpte till att fånga den och den elakingen rev mig! Men den var söt iallafall, och den fick iallafall komma in i värmen. För precis då började det ösregna och det skulle jag åka hem i, jippie. Blev dyblöt men som tur var så skulle jag ändå byta kläder så jag överlevde. Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll? Blir väl att dega ner mig i soffan och glo på tv. Ska äta massa mat snart också, är hungrig. =)

Pussen!

Snyft, dumma kanin :( söt var den iallafall =)

nu ska jag hemifrån!

drar till stallet nu, pussen.

trött och tröttare !

Hemma igen. Saknat mig? Nej tänkte väl det. =) har haft fullt upp idag på jobbet, är nästan helt slut! Sen har jag ju sovit för lite två nätter i rad nu med så det kanske är det också.. Ikväll blir det att rida Eliot med Pernilla och hennes häst Bell. Mysigt. =) Det är fint väder också, eller det regnar iallafall inte. Så det ska bli härligt! Sen blir det sooova.. eller inte. Ska iallafall inte göra något speciellt senare ikväll heller.. skönt att vara hemma ibland faktiskt. =)

saknar skolan... not.

12 juli

Woho! Idag har jag vart 15år i en månad, börjar ju bli gammal snart.. Nej nu ska jag inte tänka så. Igår var det skit men nu är det bra med mig. Hur är det med er denna morgon? =) Ni undrar säkert varför jag är uppe såhär tidigt en söndag.. jag ska jobba! Yes, skitkul verkligen.... Iallafall, har duschat och klätt på mig och nu ska jag bara torka håret och äta frukost. Idag blir det mycket att göra, iallafall fram tills klockan tolv. Sen blir det nog lugnt.. slutar iallafall 15.30 så jag är hemma runt fyra. Sakna mig inte för mycket. ;)

puss.


fuck it..

säger godnatt till bloggen nu, jag har stora problem jag måste reda ut just nu.

Puss och hoppas ni kommer sova bättre än vad jag kommer göra inatt..

confused

om du bara visste. Då skulle allt vara annorlunda.

Jag sitter på msn och snackar med Victor om mopeder, han blev lurad av sin syster på en och han tror att min kommer från ica maxi, hahah.

Vad gör ni? =)


någon frågelek

1. Värsta känslan?
När man känner sig ensam.

2. Bästa känslan?
När man känner sig älskad.

3. Din första tanke när du vaknar?
Tror inte att jag tänker så mycket när jag precis vaknat.

4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon?
Någon rolig som man stör sig på.

5. Har du någonsin varit kär?
yes.

6. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?
Tapeter?

7. Vad har du under sängen?
Dammråttor.

8. ser på?
dataskärmen.

9. Lyssnar på?
Topmodelz - living on a prayer (2-4 grooves remix)

10. Skriv nått smart?
Din mamma luktar senap.

11. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?
Tomten!

12. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS?
Det var något ifrån Sita om att hon träffade en på bussen, minns inte riktigt (raderar alltid alla sms)

13. Vad vill du bli när du blir stor?
Framgångsrik.

14. Hur skulle dina vänner beskriva dig?
Fråga dom.

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?
Finns många.

16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i?
Jadu?

17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?
Någon tå.

18. Vilken superhjältekraft vill du ha?
Läsa tankar.

19. Vad är du beroende av?
Datorn.

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
Pistol så man skulle kunna skjuta sig själv. Och mobil såklart. =) ingen thess utan mobilen!


home again

Nu är jag hemma!

Eliot var jätte pigg och busig, har saknat min busponny! Underbar är vad han är. Stod och myste med honom i stallet och han njöt av uppmärksamhet. =) Nu ska jag bara slappa fram tills jag ska sova.. är supertrött och jag ska upp klockan åtta imorgon igen så jag måste lägga mig i tid. Vad ska ni där ute göra en lördagkväll som denna?


Förresten, kan ni tänka er att jag faktiskt cyklade till stallet idag. Och igår så gick jag och Sita. Ingen moppe där inte! ;)


woho, the sun is back !

Nu har Sita åkt så nu sitter jag här i min ensamhet. Ska åka till stallet och rida min ponny en liten runda i det fina vädret! Ja det är faktiskt sol ute nu, inte jätte varmt men iallafall fint. Perfekt ridväder! =)

puss.

Ser ju sådär ut alltså..

11 juli

Hejsan.
Imorse var jag helt död, klockan ringde på åtta och jag bara låg kvar i sängen till tjugo över.. orkade verkligen inte gå upp! Sen fick jag ta mitt feta ärsle och gå upp iallafall. Så då väckte jag Magnus och så fick han fylla på med bensin i min moppe.. tack! Så åkte jag till jobbet i ösregn och väl framme så fick jag jobba från 9 till 15.30. Mycket att göra, not. Idag var det bara slappt och jag snackade med Pernilla som jobbade samtidigt som jag idag, trevligt trevligt. =) Tog moppen tillbaka och nu sitter jag och Sita här och tråkar.. vet inte riktigt vad som händer sen, men jag måste iallafall till stallet. Ska iallafall vara hemma ikväll för jag ska jobba imon igen, (WOHO) NOT. Aja, pengar får man i vilket fall.

Igår ägnade jag en timme åt att kolla igenom och rensa nästan alla mina bilder på datorn. Mycket minnen man egentligen har i bilder, i love pictures!

Minnen.











godnatt !

Nu ska jag och Sita strax gå och lägga oss, är sjukt trött. Ska upp klockan åtta och jobba imorgon också.. Så det är bäst att jag får sova lite iallafall. Puss på er där ute!


popcorn is the shit.

Sådärja, nu är vi hemma igen. Pysslade med ponnyn och han tyckte nog det var skönt att bli omhändertagen, stackaren har vilat i 11dagar medans jag vart borta, som tur är så har ägarna av stallet tagit hand om honom lite, så han har inte vart helt ensam. =) Sen har nog hans kompisar i hagen tatt hand om honom också.. haha. Jag och Sita gick och filosoferade på vägen hem från stallet, och vi kom fram till att vad kom först, hönan eller ägget? Var den största frågan här i livet. Men vi är ju blonda båda två så vi har ingen aning om svaret. Sen åt vi taccos och flummade i köket. Tog med oss popcorn upp till mitt rum där vi sitter nu och snackar med en massa folk på msn. Killar är verkligen dumma i huvudet ibland, iallafall dom vi snackar med nu. Haha, aja. Hörs snart igen, ville bara säga att jag lever. =)

HAHA. hittade denna bilden på google.

tjäna gratis pengar?


Klicka och bli meddlem om du vill tjäna pengar och det är 100% gratis! Jag är meddlem och det fungerar. Lovar det dyrt och heligt! =) (Såg detta på Tinageorge.devote.se)

update igen, mot stallet!

Nu är vi hemma, levande och hela. Trots att vi nästan fick bensinstopp, men bäst som min moppe är så klarade den sig, haha. Men nu ska jag och Sita gå till stallet och pyssla med min ponny, som Sita kallar för "Schnuffle" riktigt gulligt. ;)
Hörs snart, puss!





update

Jag lever och jag mår bra! Är hemma hos Sita just nu och snackar med en kille på msn som typ dissar sönder. Om han läser detta så vet han nog vem han är.. ;) Men iallafall. Åkte hem till Sita vid två tiden eller något från Daniel och han blev jätte ledsen för att jag lämnade honom ensam.. Stackare. Jag och Sita tog en rutt med moppen till stan och träffade hennes kompis Dessan. Hon var snäll! =) Sen var det en läskig kille på arton år som sa att vi kunde vara med honom sen gick han bara? Aja, skönt att vi slapp honom iallafall.. Sen åkte vi hem till Sita igen och nu ska hon packa så vi kan åka hem till mig någongång. Och mina jeansleggins är smutsiga, *snyft*

Baaahm, och smutsen är väck! ;)

10 juli

Godmorgon!

(bloggar när jag kommer hem, orkar verkligen inte nu)

9 juli, hemma!

Hemma! Ja nu är det så att jag äntligen är hemma, eller äntligen och äntligen ska man väl inte säga för jag har ju haft det urkul. Fast jag har längtat hem också kan man säga. =) Har haft det dunderkul och badat och solat.

Massa bilder ska upp på bloggen, men inte förens imorgon antagligen. Nu har jag verkligen inte tid, har inte tid att sitta här överhuvudtaget för jag ska duscha och ta bussen som går om 50minuter. Ska sova över hos Daniel, så ni får ha det underbart, pussen!

ännu en ny drog.


facebook

Bara för att jag har skaffat facebook och jag som sa att jag aldrig skulle göra det. Man ska aldrig säga aldrig! =)

nu ska jag dra.

Nu ska min lillebror ha datorn. Bloggar såfort jag får tillgång till dator igen, antagligen inte förens på torsdag när jag kommer hem. Puss!

anastasia

Sitter nu och kollar på Anastasia. Kommer ihåg när jag var liten, då älskade jag den filmen. Den är underbar! =)


ny drog!

Min nya favoritlåt!


5 juli

Hejsan!

Jag somnade igår, trots att det var någon slags fest eller något på campingen. Spelade ashög musik så man fick ont i öronen, men jag var så dålig så jag somnade iallafall. Vaknade och åt frukost, fick upp den igen. Tog en dusch och åt en riskaka, fick upp den med. Usch! Vill inte ha det såhär längre.. men det ordnar sig nog snart. Åkte till Wennerbergs nyss och sitter vid datorn. Snackar med Jimmy, Danne och "Bertil Svensson" som han säger att han heter. Skitkul! Dom spelar typ cs och sitter och skriker på varandra.. "döö dååå" " jag har inga skott kvar" osv osv, asgarv. Nolifer. =) Hörs snart igen, puss!

nu ska vi dra vidare..

Nu ska vi åka tillbaka till campingen, jag mår inte alls bra och ska ägna hela natten åt att sooova. Pussen!

thess tycker till..

Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker detta är sjukt äckligt. På min lunar (som jag bara har för att driva med folk) så är det alltid minst 5 killar som har skrivit "snygging" osv. Sen varje gång jag loggar in på min msn så är det alltid typ tre killar som addar och säger "visa i cam". ALLTSÅ har killar inget vett i huvudet eller? Alla säger ju att dom är ungefär runt 16-18år. Stämmer det? Eller är det 30-40 åringar som sitter där bakom? Och ber man dom att visa sitt ansikte i cam för att man vill se hur dom ser ut så visar dom k*ken? HALLÅ, vem vill se den? Jag tycker att alla dom äckliga peddokillarna kan ta och sticka eller skaffa sig en p-rulle eller något att r*nka till. 

Vad tycker ni? Råkar ni ut för sånt här ibland?


daniel nilsson

Snackade med Daniel på skype nyss, saknar dig som fan älskling!

4 juli, sjukling, eller inte

Hej!

Imorse vaknade jag jätte sent, jag blir bara tröttare och tröttare. Men det är blandannat min medicin som gör det så det är inget allvarligt. Sen bytte vi husbil så jag fick packa ner alla mina saker och sedan fick jag packa upp allt igen. Det var bara max 30meter till den husbilen som vi bytta till så det var extremt onödigt tyckte jag. Lyckades äta frukost, men den kom upp lika snabbt som den kom ner. Mådde iallafall bättre sedan och då åkte vi till en stad som heter Piran med de andra två familjerna. Solade och badade, men jag åt alldeles för mycket glass och min mage klarar verkligen ingenting nu så jag spydde som en idiot på en restaurang, inte jätte kul.. Jäkla mediciner vill tydligen inte hjälpa, jag vet inte vad jag ska göra? men det ordnar sig nog, det gör det alltid. Efter regn kommer solsken. =) Sen åkte vi hem och nu sitter jag ensam i deras lägenhet medans alla andra är ute och äter, jag orkade inte, mår inte alls bra.. men jag snackar med Daniel på msn så jag överlever. =) Hörs snart igen, och puss på er!

Såhär ser Piran ut.

3 juli, fortfarande i slovenien

Tjenare!

Idag fyller Magnus år, grattis till honom! =)

Annars har denna dagen vart upp och ner, jag och min förbannade mage har bråkat. Nej men jag har spytt ett antal ggr så jag har inte kunnat behålla någon mat. Medicinen har hjälpt hittills så jag vet inte vad det är för problem nu. Vaknade iallafall runt tio tiden och sedan har dagen bara gått åt att slappa, åkte hem till Wennerbergs för inte så länge sedan och har inte gjort någonting. Cornelia är ute med sin lillasyster så jag sitter här själv med alla de vuxna som tjatar på mig att jag ska äta. Jag kan inte, jag spyr. Men dom vill inte fatta. Jag äter när jag är hungrig, deal? Tydligen inte enligt dom.. Aja. Vi hörs väl snart iallafall, pussen!

godnatt och hejdå!

Nu ska jag dra tillbaka till campingen, ska sova i mitt lilla rum där. (fast rummet är inte mycket mindre än mitt egna rum jag har i pyttelilla ölmstad där jag bor i jönköping, sverige) Hörs kanske imorgon eller något, det är sånt man märker.
PUSS

hiss och diss

Idag vill jag hissa;
1. Sovmorgon! Tack gode gud, annars hade jag dött idag.
2. Bättre skyltat här i slovenien än i Italien, man fattade ingenting där?! Go slovenien!
3. Den fina staden och sjön vi åkte till!
4. Att du faktiskt vågade säga förlåt, det räddade dagen!
5. Solen och värmen!
6. Gud välsigne donken alltså, i love it!

Idag vill jag dissa;
1. Att mitt hår blir gulfärgat av saltvattnet (?!?!?!)
2. Att det faktiskt regnade. (HALLÅ det ska aldrig regna på semestern!)

god bless you

Nu ska jag spendera hela kvällen åt att kolla på enormt många nya inlägg som folk har lagt in. Bilddagboken har jag redan kollat och det var inte så mycket intressant.. haha. Nej jag skojar bara. Ska iallafall kolla igenom en massa bloggar innan maten kommer, åååh jag är så förbannat hungrig.
Uppdaterar kanske imorgon, eller i övermorgon. Det är sånt man märker! Så sakna mig inte för mycket.. Ha det bäst och hoppas ni är solbrända där ute. =)

OCH TACK till dig. Om du läser detta, så ska du veta att jag nästan började gråta av lycka när jag fick ditt sms.. låter jätte mesig nu men, jag blev så glad men samtidigt misstänsksam, trodde du drev först.. men sen fattade jag. Eller jag vill iallafall tro och hoppas på att du var allvarlig. Tack iallafall, du räddade min sommar och min semester. TAACK! (Om du läser detta så tror jag nog att du vet vem du är)

2 juli, update från slovenien igen!

Tjenare!


Igårkväll åkte vi till campingplatsen och packade upp alla våra saker, jag fick ett eget rum och jag älskar det! Somnade runt tre tiden eftersom jag inte alls var trött. Iallafall så blev jag väckt vid halv tio på morgonen och åt frukost. Packade ner badkläderna och satte mig i bilen. Vi åkte till en stad som heter Bled. ASFINT. Det var en jätte fin sjö med en ö i mitten. På ön låg det en kyrka och det var såå grymt fint alltså! Vattnet var verkligen turkosfärgat och det var svalt att bada där. Sen gick alla vi runt sjön och det var ca sex km. På vägen stannade jag och Cornelia och handlade böcker och pennor i en bokhandel, vi hade jätte mysigt där! Sen pratade vi om allt och ingenting och det var jätte trevligt. Senare åkte vi hem till Wennerbergs och nu ska alla gå iväg och köpa mat till alla, själv har jag bara beställt en happy meal från donken.. hehe. Idag har det vart lite sämre väder, regnat lite med, fast det var när vi satt i bilen så vi slapp bli blöta. Annars har det vart runt 25-27grader, och det är dåligt enligt dom här nere. ;)


RIKTIGT FINT!! Såhär ser det ut i staden Bled i slovenien. (bilder från google)





1 juni, update från slovenien!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.

Saknat mig?! Det har jag, saknat bloggen alltså. Det händer jätte mycket här nere och det är runt 30-40grader här.

27 juni. (hemma i jönköping) Var sjuk på morgonen så det blev inget jobb som jag skrev i inlägget under, sen så red jag min ponny och sa hejdå till honom. Red barbacka eftersom det var så varmt och han var som en atombomb som exploderade när jag skulle trava och galoppera, men duktig ändå var han. Lyssnade jätte bra iallafall osv. Sen tog jag moppen till jönköping och var med Marre och Martin på vätterstranden och så. Sen åkte vi till huskvarna och träffade en killkompis till mig. Kände knappt igen honom eftersom det var nästan ett år sen jag träffade honom sist, haha sjukt. Sen åkte Martin hem med tåget och då tog jag och Marre moppen hem till henne. Gick och la oss nästan direkt eftersom det var rätt sent. Snackade med Daniel också mitt i natten, inte så lyckat, men det ordnade sig iallafall.
28 juni (hemma och åkte till nyköping) Vaknade vid halv tio och gjorde sig iordning skitsnabbt, tog moppen hem till Daniel och sa hejdå till honom. Åkte hem och packade allt som jag skulle behöva i tio dagar på tio minuter, REKORD. Hahaha. Sen tog vi all packning och packade in i bilen och åkte iväg. Åkte till Nyköping, hem till Pernillas pappa. Eller till hans sommarstuga, där var vi och slappade och jag badade för första gången ute, i östersjön. Sen gick vi och la oss.
29 juni (ITALIEN) Fick gå upp klockan fem och packa det som man packat upp, gjorde sig iordning och åkte till flygplatsen i Skavsta, som ligger utanför Nyköping. Tog flyget till Italien och sedan hyrde vi en bil och åkte till en campingplats som ligger i Cavallino, utanför Venedig. Där var det jättefint och låg precis vid havet, hade tre jätte stora pooler och vi bodde i en slags husbil, som hade i stort sett allt utom tv och dator. Väl där så gick jag runt och kollade om det fanns några andra svenskar där, men det närmsta jag kom svenskar var danskar. Så jag blev kompis med tre danska killar som var skit schysta. Så jag var med dom hela kvällen där sen. Badade i poolerna lite också, annars hände inget speciellt.
30 juni (Italien) Gick till mina danska kompisar vid elva tiden och sedan badade vi i poolen.  Vid halv två gick jag hem till husbilen och hade lite siesta och åt. Sedan gick jag och badade i havet och solade. Somnade i solen så jag fick en skitful bränna på ryggen, HAHA. som tur var är den borta nu. ;) Sen på kvällen köpte vi pizza och gick på stan som låg utanför campingen lite. Sen gick vi och la oss.
1 juli (italien och slovenien) Imorse gick jag upp tidigt och packade allt. Slängde in det i bilen och sedan åkte vi till en stad som heter Triesta och badade i havet. Träffade en annan familj som kommer ifrån samma håla som jag bor i. Så då badade, solade osv jag med deras dotter Cornelia som är arton. Skitkul! Så vi låg på stranden och tjatade om allt och ingenting. Sedan åkte vi över från Italien till Slovenien till en stad som heter Ljubljana. När vi kom fram så gick jag och Cornelia på stan och kollade i en massa affärer, köpte lite också. Love it!

Senare ikväll ska vi till en campingplats som ligger här i Ljubljana. Vi ska bo där i tre dagar och sedan ska vi hem till Wennerbergs som bor här hemma hos dom i två dagar till. Dom kommer också från hålan som jag bor i hemma i sverige, fast dom flyttade hit till slovenien för ett år sen och ska bo här ett år till. Så vi hälsar på dom lite. =) Kommer antagligen blogga då när jag kommer tillbaka hit, för vi är hemma hos dom nu. Så kommer uppdatera om tre dagar igen. Nu måste jag sluta, för jag ska kolla klart på filmen vi håller på att kolla på. Pussen och ha det bäääst!

RSS 2.0