back in school! :)

Godmorgon mina trogna läsare! :)

Jag är ganska lycklig just nu! Vet ni varför..? Jo för att jag är back in school! :D Ni kanske tror att jag är lite efterbliven i huvudet nu när jag skrev det, men det bjuder jag på isf. ;) Jag är bara så glad över att vara här istället för att ligga hemma och spy, hehe.. :)

Iaf! Låg och vred o vände mig ganska länge igårkväll innan jag äntligen somnade, sen vaknade jag kl 5 imorse utan någon anledning alls, var helt klarvaken och låg och smsade med min nyvakna pojkvän som skulle dra till jobbet. Sen somnade jag om och vaknade kl 7. Gick upp och gjorde mig iordning och gick till bussen. Skippade frukosten eftersom att jag kände mig konstig i magen, är antagligen så i några dagar framöver för att jag inte kunde äta på 42 timmar.. Aja! Får köpa mig en fralla i skolan senare. ;)

Kom till skolan vid 8 och hade prov 8.20 som gick ganska hyffsat! Fick reda på det igårkväll och hade ingen möjlighet alls till att plugga så jag tackar mig själv för att ha hängt med på lektionerna så att jag ändå fixade detta provet. Ibland så är den lilla blondinen smart trots allt! ;)

Dagens facelook, krulligt hår :)

Kommentarer
Postat av: sanna

Har inte skaffat bloglovin än :P

2011-03-16 @ 09:37:37
URL: http://lakriisklubban.blogg.se/
Postat av: sanna

Sv: Okej

2011-03-16 @ 10:08:59
URL: http://lakriisklubban.blogg.se/
Postat av: sanna

Nu har jag skaffat bloglovin :)

2011-03-16 @ 10:17:11
URL: http://lakriisklubban.blogg.se/
Postat av: hedda josefsson - en blogg om hundar, hästar & livet.

klart man hellre är i skolan än spyr ;D

2011-03-16 @ 11:09:30
URL: http://heddajosefsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback