golare/tjallare, eller bara ärlig?

Jag och Hedda var på June efter att vi hade varit upp på A6. Vi satt där inne och funderade på vad vi skulle göra, så plötsligt hör jag och ser genom fönstret att några killar skriker åt varandra. "Shit jag känner ju en av dom!" Säger jag och går ut, går fram till killarna och särar på dom och ber killen jag känner att lugna ner sig och frågar var saken handlar om. Ett busskort. Killen jag kände hade tydligen lånat den andra killens busskort och sedan tappat bort det, och gud vad synd jag tyckte om den killen vars busskort hade försvunnit, han höll ju på att börja lipa så arg var han..

Jag pratade lugnt med honom och så sa jag "fine, jag ger dig mitt busskort" så jag gav honom ett utav mina busskort som jag aldrig hade användning för ändå. Han tackade, lugnade ner sig och satte sig på en bänk.

Senare så var vi inne på ICA, jag, Hedda och den killen som hade tappat bort busskortet. Han frågade mig om han kunde lita på mig "ja" svarade jag, så gav han mig ett busskort och sa "säg ingenting till honom". Shit, vad skulle jag göra?.. Snällt så la jag busskortet i min ficka och gjorde ingenting mer. Sen ser jag killen som hade förlorat sitt busskort gå in på ICA, jag drar mig Hedda och går fram till honom. Ger honom hans busskort och säger "säg inte att jag gav det till dig". Han gav tillbaka det busskortet han fick av mig och tackade och blev överlycklig.

En fråga till er läsare, tyckte ni att jag gjorde rätt? Och om ni tycker att jag inte gjorde det. Vad skulle jag gjort istället? Själv så tycker jag att jag gjorde rätt. Killen hade rätt att få tillbaka sitt busskort, och om detta resulterar i att jag blir kallad för "golare/tjallare" så rör det inte mig ryggen. För man ska fan inte ta någon annans busskort och sedan inte stå för det.


Kommentarer
Postat av: PETRA - foto & vardagsblogg

hejhej, fin blogg :)

2011-03-20 @ 13:20:36
URL: http://disarray.blogg.se/
Postat av: FowZie - Felicia Aulén

sv: naw vad bra att du tacka, då blir jag lika glad som Torsten blir en torsdag när han ska ut och ploga :D

2011-03-20 @ 13:41:03
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/
Postat av: smarre

OMG...jävla idioter...:(

2011-03-20 @ 13:45:44
URL: http://absolutsmarre.blogg.se/
Postat av: hedda josefsson - en blogg om hundar, hästar & livet.

du gjorde så rätt så rätt .D

2011-03-20 @ 14:01:25
URL: http://heddajosefsson.blogg.se/
Postat av: N

helt rätt!:D

2011-03-20 @ 16:24:16
URL: http://nataliaaas.blogg.se/
Postat av: s a n d r a

jag tycker verkligen du gjorde helt rätt!

2011-03-21 @ 00:24:11
URL: http://ssandraf.blogspot.com
Postat av: Josefine

Fy fan va svinigt. Usch sånt gör mig så arg. Varför gör man så? Ofta man är en sån RÅTTA och kan leva med det. Mot en polare. fy fan.

Jag tyckte du gjorde mer än rätt. Det är så folk ska agera. Finns inte ens att man inte ger tillbaka busskortet. Vad är det nästa gång? En mobil? Plånbok? Jävla idiot. Jag hade slagit till ungjävlen om han gett mig kortet. Man står inte och ljuger någon rakt upp i ansiktet. Vafan såg han inte att killen blev upprörd..? åååh.. Sånt gör mig så arg.



BRA GJORT THESS! <3

Btw saknar dig som fan.

2011-03-21 @ 09:16:32
URL: http://massvis.blogspot.com
Postat av: josefine andersson

sant.. tycker också du gjorde rätt..

2011-03-22 @ 08:55:12
URL: http://jossich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback