fick en ny header - taaack!

Asså gud, jag fick en kommentar ifrån http://modestil.se om att han hade fixat en header åt mig, och så skickade han länken.

Jag blev seriöst kär, FYFAN VAD SNYGG DEN ÄR!

- Enda som jag kom att tänka på nu var att min bakrund på bloggen inte passade in riktigt.. vad ska jag göra åt saken..?
DET ÄR FIXAT!

TACK TACK TACK! :*



Vad tycker ni? :)



Blev så glad att jag var tvungen att skriva på facebook också.. hähä.
:)


Om ni inte ser den nya headern så tryck på F5

rebecca leicht ♥

Detta inlägg tillägnar jag Rebecca Leicht. Hon går igenom en enormt jobbig situation just nu, och har gjort det ett tag. Jag känner inte dig så där jätte mycket, men den synen jag har fått av dig är bara bra och positiv! Du är så fruktansvärt söt och har en otrolig utstrålning tjejen.

Jag vet faktiskt själv inte hur jag skulle klara av det som du går igenom just nu.. Som jag skrev till dig på facebook. Alltså det är så otroligt att du orkar gumman, och du ska ha cred för det! Du är stark, och jag ser upp till dig när det gäller detta. Eftersom att du förmodlingen tacklar allting så mycket bättre än de flesta andra har/hade gjort i samma situation.

Du ska veta att det finns hur många som helst som bryr sig om dig. Och om du någonsin behöver prata så vet du om att det finns många som du kan vända dig till. Och bara så du vet, så finns jag också där för dig. Puss på dig gumman!




dagens blogg - vinnaren

Ni ANAR inte hur jobbigt det var att komma fram till en vinnare.. Alla bloggar är ju så fina och speciella på sitt egna lilla vis.

Men här kommer iallafall 3st vinnare!


1a plats - GRATTIS Olivia!


http://oliviaacarlsson.blogg.se/


2a plats - GRATTIS Tina!

http://tinysoul.devote.se/



3de plats -GRATTIS "Kaffehörnan" !

http://www.kaffehornan.se/




Ni som inte vann idag, kommer antagligen få en ny chans imorgon, eller någon annan dag!

film-mys med min baby!

Hej igen sötisar! :)

Om ni undrar vad jag har gjort under hela dagen så kan jag berätta för er kortfattat, jag har bara suttit vid datorn. Okej, inte bara. Jag och älsklingen gick till ICA engång till för att köpa chips, hähä. Sen har vi ätit nudlar och kollat på film.

Filmen var sjukt bra! Bangkok dangerous hette den, och den rekommenderas sjuukt mycket till precis alla! Och slutet är ju bara sorgligast.. :(


Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan


Jag i somras


GLÖM INTE att anmäla dig till dagens blogg! <--

dagens blogg!



Bara att anmäla sig. Väljer ut en vinnare efter att ha kollat igenom era bloggar.

Må finaste och bästa blogg vinna!

Puss.

love

"Du vet att du är kär när du inte kan somna för att verkligheten äntligen är bättre än dina drömmar"



lite små-ändringar!

Satte dit en bild i kommentarsfältet.



Vad tycks? :)

fler bilder ifrån igår!

Konstig cider..


Robin!


William! Erkänn att han var lik sin storebror Robin..? ;)



Janina och jag! :)




William bellade med Janinas moppe..


Bilden säger allt!


i have found my penguin



"Did you know that when a penguin has find it's mate, they stay together for the rest of their lives?"
"Be my penguin?"


nu överlever jag iaf..!

Kom precis hem ifrån ICA! Eller egentligen så kom vi hem för 20min sen, men jag har svart på lite kommentarer osv. :)

Iallafall.. jag fick sån sjuk håll när vi gick till ICA..! Jag vet faktiskt inte varför. Kunde knappt gå och var tvungen att stanna och vila. Ehm, låter typ som en vääldigt lat människa. Men.. det är jag också.

Nu har jag iallafall så att jag överlever, haha!



pojkvännen tjatar..

Godmorgon!


Vi vaknade vid halv tio, fast vi låg och drog oss och kollade på ett pingvin program på TV. Pingviner är så fruktansvärt söta! :) Så klumpiga och tjocka, haha. :)

Sen när jag inte orkade ligga kvar för att jag var hungrig så tvingade jag min pojkvän att gå upp också. Så åt vi frukost och sen tjatade han på att han ville gå till ICA, och så sa jag att jag bara skulle blogga och då blev han surig. Haha så sööööt! :)

Men nu ligger han och skakar av tristess så nu ska vi gå till ICA och köpa cola eller något.. hörs strax! PUSS!



hemma hos min pojkvän

Hej på er!

Kom fram till min pojkvän för ungefär 40min sen, han mötte mig vid busshållplatsen också, så sööt.

Men vi ska ta och krypa ner i sängen o kolla på TV, så vi hörs imorgon igen!

Godnatten :**

hela mitt liv i en väska..?

Man kan ju tro att jag ska resa bort i en vecka eller något. Kolla bara min väska liksom! Har med mig två ombytten, underkläder, smink, plattång, dator, datorladdare, hygienartiklar osv osv.

Haha, kan ni gissa hur länge jag ska vara borta? Och som jag skrev innan, det är ju inte så svårt att gissa vem jag ska sova hos. ;)







Tidsinställt inlägg.


byebye bonnehåla!

Vill ni veta en sak som jag stör mig på så j*vla sjukt mycket? Jo, när en person som man ska träffa inte hör av sig. Eller alltså, om man sitter och väntar på ett sms/samtal. Och så hör man inte någonting från personen, så att man själv blir tvingad att höra av sig. *Nämner inga namn*


Iallafall..
Sen jag kom hem så har jag bara överfört en massa bilder till datorn, skrivit en massa tidsinställda inlägg och packat min väska. Och nu ska jag gå till bussen. Ska nämligen inte sova hemma inatt, men det är nog inte svårt att gissa vem jag ska sova hos..? ;)

Puss på er!


När jag tog denna bilden så var det första jag tänkte på "jag måste platta håret IGEN!"


kvällens outfit!

Håret utsläppt och plattat.
Mascara, foundation, rouge och solpuder.

Pumps - DinSko
Jeans - May collection
Baslinne - H&M
Långarmad tröja - Ginatricot
Midjeskärp - H&M
Halsband - Ur&Penn




Vad tyckte ni? :)


hemma från gränna!

Hej igen!


Hann inte skriva ett tidsinställt inlägg innan, eftersom att jag var tvungen att gå till bussen. Hade glömt bort tiden lite.. Men jag kom ju inte hem så sent nu så det var ju ändå bra, eller hur? ;)

Iallafall, åkte som sagt till Gränna med Marre! Träffade på Janina, William m.fl och så satt vi utanför Tempo ett tag och sen gick vi hem till William, hälsade på hans storebror och även hans skit trevliga farsa! Och det visade sig att Williams storebror Robin gick på min skola, i min parrallelklass och i samma mattegrupp som mig! Haha skumt att världen är så liten.. Men det var kul! :)

Så vi satt hemma hos dom lite och chillade tills de skulle lägga sin lilla bebis och då var vi tvungna att gå ut, så då gick vi till busshållplatsen och satt där ett tag. Sen så kramade jag alla hejdå och åkte hem.



Jag utanför Tempo!


ska dra till gränna!

Hej igen! :)


Eftersom att ni var fruktansvärt sega på att tipsa om en outfit som jag skulle ha ikväll så fick jag helt enkelt ta något simpelt i garderoben, men det blev ändå snyggt! Men som sagt, simpelt. ;)


Har iallafall duschat, sminkat mig och klätt på mig! Så nu ska jag gå ner till bussen och åka till Gränna med Marre och träffa en killkompis! :)

Har skrivit ett tidsinställt inlägg som kommer upp lite senare, puss på er och ha en underbar lördagkväll!


ska hoppa in i duschen!

Fick lämna av min pojkvän vid krysset innan, han skulle till stan med en polare. När jag kom hem igen så la jag mig i sängen och tog upp min mobil, Marre hade smsat! Så nu är min kväll bokad iallafall! Kulkul, kan ni gissa vad vi ska göra? :)

Iallafall, jag åt alldeles precis med Magnus och mina småbröder, gottigott. Och nu ska jag hoppa in i duschen, måste ju göra mig iordning och vara fräsch eftersom att jag ska iväg. ;) haha.. *dah*




PS! Jag vet inte vad jag ska ha på mig idag..! Har någon något förslag? Jeans, leggins, klack, ballerina, låga skor, t-shirt, linne, munktröja..? GE MIG TIPS!

gröna fingrar?

Jag skrev ju att jag och min pojkvän skulle göra sysslor, och så att ni vet så bangade vi faktiskt inte. Vi gjorde det faktiskt! ;)

Först plockade vi ur diskmaskinen, diskade och gjorde rent på diskbänken osv. Sen så tog vi på oss ytterkläderna och la ALLA löv i svarta sopsäckar och slängde i skogen. Minns ni när jag hade krattat löv för ett tag sen? Iallafall, det var den högen som vi la i sopsäckar. Och det blev seriöst 7 fulla svarta sopsäckar! Mycket löv! ;)

Sen gick vi även ner till krysset, för att köpa godis och energidricka. Och nu ligger vi i min säng och väntar på att min pojkväns kompis ska komma och hämta honom, så ska jag bli lämnad ensam, buhu. :(


Min baby innan! :)


Energidricka + godis! mums! :)


låååång sovmorgon!

Oh fyfan va vi har sovit! :) Hoppas ni också har sovit gott..?

Iallafall.. Jag vaknade vid kvart över tolv och väckte min pojkvän som påminnde mig om att jag hade lovat att han skulle få frukost på sängen igåfkväll. Jag försökte att slippa, men det gick inte. Så det var bara att gå upp och göra en mega frukost så att min baby skulle bli nöjd. :)

Vi år nyss färdigt och min älskling håller på att ta en massa egobilder med olika frisyrer, haha så söt! :)

Nu ska vi göra en massa hemmasysslor *suck*, så vi hörs lite senare!


Fruukoost


godnattt

Nu har jag och min pojkvän kollat på film och ska sova.

Godnatt på er!

pizza och idol med bästa!

Kan ni gissa vad jag har gjort..?


Jag har kollat på IDOL! Okej, tänker ni. "Alla gör ju det?" Fast nej. Jag gör faktiskt inte det. Men ikväll så gjorde jag det! :)

Pernilla gjorde pizza, så fruktansvärt goooottt! Och min pojkvän sa efteråt "Jag vill ha Pernillas bullar!" Haha, gav oss ett gott skratt! ;) Självklart menade han ju inte hennes bullar.. utan hennes bullar. Fattar ni? ;)

Iallafall.. Vi käkade pizza med familjen och sen så drog alla utom jag och min pojkvän. Så då fikade vi nybakade bullar och kaffe! Gottigott. Perfekt fredagkväll!

Nu ska jag och min pojkvän kolla på en långfilm! Patrioten heter den, har någon utav er sett den? :)


Min älskling! Fick klippa bort sötnosarna Magnus och Pernilla, :(


Godis, kaffe och bullar! Mums!


gått en promenad

Jag mår mycket bättre nu!


Pratade med Pernilla, tack för att du finns! ♥ Och sen så la jag mig i min säng bredvid min älskling och kollade på Ana Gina Show, där Kissie var med. Det var fan ett askul avsnitt! Haha! Garvade ihjäl.. :)

Sen så lyckades jag övertala min pojkvän att gå en promenad, tänkte först gå runt elljusspåret, men lamporna var inte på så vi gick runt bäcken istället, en lagom lång och skön runda. Älskar att gå kvällspromenader, och det är extra mysigt när det är mörkt och när man går med sin älskling! :)

Kom precis in, mycket lycklig över att mitt liv är toppen! Och nu ska jag kittla min pojkvän eftersom att han är tråkig och sitter vid datorn. (ska jag säga, *hihi*)


Bjuder på denna bild, hahahah. fina strumpor va?


i love you dad

Fick ett samtal nyss.


Det gör ont i mig. Men det gör nog ännu ondare i dig att behöva säga sanningen. Jag är stolt över dig för att du har tagit det steget och mognat. Men jag är fortfarande besviken över att det fortfarande ska behöva vara såhär, efter så många år. Jag kan inget göra, och ingen annan kan göra något heller. Det är helt och hållet ditt egna val, och det är dina konsekvenser. Jag lider inte av det längre, jag har lärt mig. Jag har byggt upp ett skyddande skal, som gör att jag tål allt det dära som jag inte tålde som liten.

Varför? Varför ska vissa människor råka så illa ut? Varför gud, varför?


But I still love you, it doesn't matter what other people say, or what you say. You're my father, that's the only thing that can not be denied.


(bloggar mer senare..)

åkte till stan i onödan..

Hemma nu!


Våran sista lektion, svenskan var tydligen inställd. Så himla dåligt av läraren att inte tala om det i förväg, för alla gick till lektionen och satte sig i salen och så kom aldrig läraren..? Så efter 20min så drog alla.

Då tog jag och Jossan bussen till stan. Så gick vi till min optiker, men det var lunchstängt, så då gick vi till banken. Hade inte fått mitt studiebidrag än, men får nog det när Magnus kommer hem hoppas jag. Sen så mötte vi upp Jossans mamma och så gick vi till H&M och så shoppade de lite, och då drog jag tillbaka till optikern, men jag fick inte ut mina linser! För att jag inte hade med mig pengar, fast de sa i tisdags att allting var betalt. Jaja, då fick jag gå till resecentrum och vänta en halvtimme på bussen istället.

Så satt min pojkvän på bussen, så vi åkte hem till mig. Just nu ligger han och vilar i min säng medans jag bloggar, haha. Ska alldeles strax fika och dricka kaffe så vi blir lite piggare. :)


Magnus och jag i slovenien sommaren 2009.


engelska redovisning

Jag har scenskräck.

Det visste ni kanske inte va? Men det är sant. Jag klarar inte av att prata högt bland folk på något som jag har planerat att säga.

Eftersom att vi skulle ha engelska redovisning i grupp idag, så övade jag på det igår. Plockade ut stödord och övade på hela "talet". Det gick bra, och det kändes bra. Jag klarar detta tänkte jag.

Vill ni veta hur det gick? Rent åt helvete. Jag satt och tragglade igenom allt jag skulle säga i huvudet innan det var min tur, det kändes superbra och jag klarade av att säga två meningar.

Sen började hela rummet snurra, mina ögon flackade och jag började gråta. Hela min kropp började skaka och mina händer hoppade seriöst upp och ner så mycket skakade jag. Allting blev svart och jag trodde att jag skulle svimma. "Jag klarar inte av detta" sa jag och alla började prata i munn på varandra om hur synd det var om mig och att alla kände likadant. Bullshit. De klarade ju av att prata, det gjorde inte jag.

Mår fortfarande illa som fan, jag hatar seriöst detta.


dagens outfit

Håret uppsatt i en hög hästsvans.
Mascara, foundation och solpuder.

Sneakers - DinSko
Jeans - GinaTricot
Baslinne - H&M
Topp - Rut M.fl
Cardigans - H&M




Hiss eller diss? :)


trött morgon!

Godmorgon!


Jag somnade ungefär kvart över tio igår, sjukt skönt! Och så gick jag upp 8.10 idag, sovit nästan 10 timmar, härligt! :) Ändå är jag trött nu, haha. Jag är lite speciell.

Fixade mig iallafall, klädde på mig och så drack jag en kopp kaffe och gick till bussen. På bussen träffade jag sötnosen Zandra, satt och pratade om livet! Hon är en sån härlig tjej som står för sina åsikter, precis som jag! ;)

Kom till skolan för ungefär 15min sen, mötte upp Jossan och så gick vi upp till den salen vi skulle ha våran första lektion i, administration. Skönt att jag hann göra klart alla uppgifter igår så att jag inte får någon skit av läraren, visst är jag duktig? ;)



Jag imorse.

här händer det grejer..

Vill gå och lägga mig! Samtidigt som jag inte vill det, för tänk om jag missar något viktigt? Eller brukar det hända några smaskiga saker en torsdagskväll? Kanske inte nu när jag tänker efter.

Har iallafall läst igenom en massa inlägg, sjukt vad folk uppdaterar. Ska jag säga egentligen, jag är ju värst! ;) Pluggade, så allting inför imorgon är klart. Slängde in en tvätt i maskinen, tog en cigg, hade inte rökt på 6 timmar, duktigt va? Och sen så käkade jag med familjen, hängde upp min tvätt och så plockade jag fram morgondagens outfit.

Tänkte först skriva "jag sitter nu och väntar på att min pojkvän ska höra av sig och säga att han är hemma så att jag kan ringa honom" men så hörde jag att det lät från min mobil, så nu ska jag bara palla resa mig upp och gå och hämta telefonen.

Godnatt! Inatt ska jag sova minst 9 timmar, annars slår jag mig själv i huvudet imorgon.



jag, för två år sen!

Kollade igenom mina bilder lite på datorn, för att kolla om jag hittade några roliga bilder som jag kunde lägga upp på bloggen, hittade då dessa!


Taggade med Olivia och Sabinah inför fest


"förfest" hemma hos Sebastian krantz


Min 14-års dag!


En skoldag när jag gick på ribba..


Känner ni igen mig? HAHA! Jag var så liten o nyfiken på den tiden. Ojojoj! ;)


en hel/halv dag hemma!

Hej igen sötnosaarrr! :)


Jag blev vald till elevrådsrepresentant för min klass innan idag..? Wtf? Måste alla tycka att jag är duktig på att "prata" och på att "säga mina åsikter"..? :( Jaja, får väl hålla med lite kanske. ;) Spelar ju ändå ingen roll, slipper ju lite lektioner, *fniss*

Slutade iallafall 13.35 och då tog jag bussen ner till huskvarna och bytte buss och åkte hem till min kära bonnehåla! :) Känns rätt gött ändå att ha en hel eftermiddag/kväll hemma..!
Så jag kom hem vid tjugo över två ungefär! Städade heeela mitt rum, behövdes! Och vek ihop lite tvätt och la in i garderoben. Bäddade sängen osv! Skönt att ha det gjort :)

Sen fikade jag med Pernilla, mina bröder och en av deras polare. Pratade gamla minnen om när alla vi tre barn gick på ölmstadsskolan och slutade samtidigt, gick hem och fikade och satt vid brasan och drack varm oboy och läste sagor.. naaw. Kan längta tillbaka lite då och då faktiskt.

Nu ska jag plugga lite! Har lite uppgifter i administration och en redovisning i engelska som ska vara klar tills imorgon, hörs snart igen! PUSSS!



Städat rum!


Mackor, pepparkakor, mörk choklad, knäckebröd, smoothie och kaffe!


fler festpics!

Ölspelet! Och man ser tydligt på bilden att Victor fuskar.. ;)


Victor kan "hand-dansen!" ;)


Gullegull.. Emil och Jossan! :)



bästavän och jag <3 :)


Älskar fan denna bild! jag hoppar lite :)


monki har öppnat i jkpg!

Ni vet den affären Monki?


Okej, vilken tjej vet inte vad det är för affär egentligen nu när jag tänker efter. Men iallafall! Den affären har öppnat nu i Jönköping! Så jävla nice! :) Jag har bara varit inne i den butiken engång, när jag och min pojkvän var i Göteborg i somras.

Så därför har jag bara ett plagg därifrån! Men nu när de öppnat här så får man faktiskt ta och passa på att traska dit någon dag, får ju studiebidraget imorgon faktiskt! :)



Detta är det enda plagget jag har ifrån Monki! I love this tisha! :)



Älskar deras affärer! Så himla coola och originella!


liten och mätt

Provet gick super! :) Eller det hade nog gått mycket mycket bättre om jag hade pluggat sisådär varje dag i en vecka, hähä. Men jag klarar det nog mycket bättre än vad jag trodde först.

Efter provet så hade vi lunch, och kan ni gissa vad jag åt? Mannagrynsgröt! :) Gud så gott det var! Minns när jag var yngre, när jag och mina lillebröder tjatade på Pernilla om att vi ville ha det till frukost och när hon orkade göra det så bråkade vi som fan om vem som skulle ha mest, så Pernilla fick dela upp åt oss så att det blev precis jämt. Så ni kan förstå vilken härlig känsla det var att äta det i skolan! Blev mätt som fan och nu känner jag mig som ett barn som vill sova middag, hihi.

Sitter just nu i caféterian med Jossan och väntar på att matten ska börja. Vad gör ni?




i feel different

Godmorgon! Har ni sovit gott inatt? :)


Ni skulle bara ana hur gott jag har sovit inatt..! Har inte sovit så tungt och skönt på flera veckor känns det som. Somnade som en bebis på min älsklings bröst, omsluten av hans kramar. Så myysigt! :) Och så vaknade jag relativt pigg imorse.

Gick upp, klädde på mig, satte upp håret i en hög hästsvans och så åt jag tre rostade mackor och ett glas oboy till frukost. Min älskling följde mig till bussen och på bussresan till skolan så upptäckte jag att jag blev road utav att läsa i min företagsekonomi bok. Vänta vänta vänta lite nuu..? JAG? Road? Hm.. Nej men seriöst, jag tyckte det var kul att läsa i den boken. Tur det ändå, för vi ska ha prov om 70min.

Idag kommer jag inte lägga upp någon dagens outfit, eftersom att jag har samma kläder som igår förutom att jag inte har min skjorta som jag hade igår, utan den är utbytt emot min pojkväns munktröja! :)



sover hos älskling inatt!

Hej igen!


Tänkte bara skriva att det blev lite ändrade planer under kvällen, skulle egentligen åkt hem vid kvart i åtta men jag kände att jag hade pluggat tillräckligt så jag och min pojkvän bestämde att jag skulle sova här inatt.

Så nu ska vi kolla på TV lite och sen sova! :) Så vi hörs imorgon, godnatt!

dildon sven



Vad ska man göra när man är röksugen..? Jo lyssna på oseriösa låtar o sjunga med HÖGT SOM FAN


photoshop!

Är hemma hos min pojkvän nu! :)


Hade administration som sista lektion, och fick lite läxa som jag ska ha gjort klart till på fredag, fast det är inte alls mycket så det tar inte alls lång tid som tur var. ;) Sen så fick vi även tillbaka provet som vi gjorde förra veckan, fick bara godkänt på det. Men var ändå rätt nöjd.. Hade bara slarvfel så att. Fick ändå liksom 23/34 så det var ju mer än hälften rätt!

Tog bussen hem till min pojkvän som sagt, och eftersom att han sitter vid hans dator och spelar dataspel så fick jag sitta vid min skoldator med knappt något batteri kvar.. Skulle inte förvåna mig om den hinner dö innan jag hinner skriva klart detta inlägg.


Gjorde klart en inlämningsuppgift i webbdesign nyss också! Vad tycks? ;) Är nybörjare på photoshop, så ni vet.. *hihi* (det är min lärare som står för huvudet, haha!)


vad använder jag..?

Anonym:
vilken sida är det du lägger upp dom filmerna på?


Hej "anonym"
Jag använder videofy.me eftersom att det går snabbare och lättare att ladda upp filmer där. Plus att man tjänar pengar på det. ;)


liten uppdatering kanske..?

Hej hoooopp gummi snoppar! (victor gillar'T!)


Eftersom att första lektionen var inställd *suck* så satt jag och Jossan vid ett bord vid våra datorer och bloggade osv. Sen hade vi företags ekonomi där vi pluggade inför provet som är imorgon, och så fick vi också veta att provet som vi skulle ha i försäljning & service imorgon blir flyttat till efter lovet, sjukt skönt! Slippa plugga inför två prov.. *hihi*

Sen hade vi lunch, och stackars Jossan kan fortfarande inte äta eftersom att hennes tunga fortfarande är svullen. :( Och sen började våran andra lektion engelska, där vi fick skriva ut vårat repotage som vi ska redovisa på fredag.

Snart börjar dagens sista lektion, skööönt! Och efter det så ska jag hem till min älskling! :) Blir nog en inne-sittar-dag/kväll idag eftersom att jag upptäckte nyss att det spöregnar ute..?



oohyes, i love my body! Jag i lördags. ;)


nobody can party like us!

Min älskling! :)


Min pojkvän, Emil, Jossan, Bög Victor och Lollo!


Söta paret! Emil och Jossan BFF! <3



Bögen! :)


Thess i egen hög person.


Alla älskar Emils egopics!


Lollo och.. vad gör jag?


Victor kunde inte ta kort.. jag dansar ser de ut som.


dagens outfit

Håret utsläppt med diadem
Mascara, foundation, solpuder och rouge.

Tygskor - DinSko
Jeans - GinaTricot
Baslinne - H&M
Skjorta - H&M

Diadem - H&M
Örhängen - Ginatricot och Ur&Penn
Ring - Minns ej
Armband - fick av pappa/Axel (för länge sen)




(suddig bild)

Hiss
eller diss? :)


första lektionen inställd..

Någon som har tips på hur FAN man ska klara av att komm upp på morgonen..?


Vaknade utav att Magnus väckte mig vid 7.20. Gick upp o doppade ansiktet i ISKALLT vatten för att vakna till liv, sminkade mig, klädde på mig och fixade håret. Gick ner och käkade frukost och halsade kaffe. Fick skjuts till skolan och kom fram vid 8.20. Första lektionen inställd. KUL!

Sitter just nu med Jossan och väntar på att våran företags ekonomi ska börja om 50min..


Dagens facelook, sliten som fan


vad har jag gjort nu då..?

Hej hoppsan!

Ja ni, vad har jag gjort under eftermiddan/kvällen nu då..? That's the big question. Haha nej jag bara driver lite med er sötisar! ;) Hoppas ni inte tar illa upp!

Jag kom hem ungefär kvart i 6, packade upp min träningsväska och slänga en massa kläder i tvättkorgen, upptäckte att den börja svämma över (igen) och kom då att tänka på hur jävla mycket kläder jag använder egentligen. SJUKT!

Så jag slängde in en tvätt i maskinen, satte mig och käkade lite flingor och fil och sen gick jag upp och svarade på en massa kommentarer och läste igenom ungefär hundra inlägg som folk lagt upp. Kul! ;) Och precis nyss när tvätten var klar så hängde jag upp den och sen så smög jag mig in i godisskåpet och fick med mig en liten bit mörkchoklad upp till mitt rum. *hihi*

Det är vad jag har gjort under tiden jag har varit hemma! Något plugg blev det inte, och den enda bortförklaringen jag har till det är 1. Jag är den lataste tonåringen i världen och 2. Provet blev flyttat till på torsdag.

Nu ska jag nog ringa min pojkvän! Måste få prata av mig lite känner jag, har ju inte fått träffa honom idag.. *snyft* ;)  Vad har ni själva gjort under kvällen? :)


mitt porträtt foto!

Fick mitt porträtt foto igår!
Blev riktigt förbannat nöjd faktiskt! Första gången jag ser NORMAL ut på ett "tvångs-foto!" :)
Inget fejkat leende iallafall!

(det är jättesvårt att ta kort på ett kort..)
Svartvitt och färg.


Vad tycker ni? :)


svar på kommentar! (smink)

FP:
vad använder du för smink?


Svar:

Jag använder först en basfoundation, sen solpuder, rouge och mascara.


Först ett lager sånt här. (tunt lager)




Sen ett lager sånt här, solpuder ifrån H&M


Sen tar jag rouge på kindbenen


Sen tar jag ett lager utav denna


Och sist så fyller jag på med denna tills jag blir nöjd



Vad använder ni för smink? till vardags då? :)


ska till optikern nu!

Hej igen! :)


Eftersom att vi hade idrott som sista lektion, så kunde jag inte blogga innan jag var tvungen att dra till stan. Så jag skrev ett tidsinställd inlägg (detta alltså) Smart av mig va..? ;)

Iallafall, jag var med på idrotten såklart! Duktig jag har börjat bli! ;) Men som sagt så fick jag sluta en halvtimme tidigare eftersom att jag hade en tid hos min optiker kl 16.15 i stan! Fick ju mina linser förra veckan, och jag måste kolla så att de är rätt styrka osv. Sen använder jag ju ögondropp också eftersom att jag har månadslinser som man kan sova med och som man slipper ta ut och göra rent! Smart som fan! :)


Så vi hörs när jag kommer hem! Är hemma ungefär vid 5-6 tiden. Puss!


Mina linser.. :)


hade prov precis..!

Hej på er!


Efter matten så hade vi engelska. Sen hade vi lunch, och stackars Jossan kunde inte äta eftersom att hon piercade sin tunga igår.. stackare. :(

På lunchrasten så mötte vi upp bögen Victor också, eftersom att han skulle låna en piercing till mig eftersom att han ska pierca sin tunga idag också! Skit nice ju! :)

Sen hade vi datakunskapsprov, som jag inte ens visste om att vi hade..? Men det gick iallafall skitbra! :) Tror jag får VG iallafall.

Nu har vi idrott, och jag har skrivit två tidsinställda inlägg sålänge! PUSS



En nervös bög :)


och en söt Jossan! som alltid :)


dagens outfit

Håret utsläppt och plattat.
Mascara, foundation, solpuder och rouge.

Sneakers - DinSko
Jeans - May collection
T-shirt - Lindex
Kort kofta/bolero - Rut m.fl
Sjal - H&M



Hiss eller diss?

(personligen så älskar jag denna bild! :))


noway, I am tired..?

Godmorgon!

Fyfaaan vad trött jag var imorse.. Eller vafan, det är fortfarande morgon..? Enligt mig iallafall.

Jag vaknade först vid kvart över 6, ställde om till halv 7, smsade min lärare och frågade vad vi skulle göra på lektionen och eftersom att jag var klar med uppgiften så ställde jag om alarmet till 7.45. Tvingade mig upp ur sängen, höll på att däcka i duschen och tog en lång frukost pause för att vakna till.

Sen fixade jag mig och gick till bussen, upptäckte att den gick 8min över istället för 3min över så jag fick stå och vänta på bussen i 10min, segt som fan.

Kom till skolan för 40min sen, sötnosen Jossan mötte mig vid bussen och så gick vi upp till skåpet för att jag skulle lämna min idrottsväska och sen gick vi till caféterian. Min första lektion, matte börjar om tio min. Så ska alldeles strax börja traska vidare..




Dagens facelook


lite torr update idag..

Jag ber om ursäkt för min "kassa" uppdatering idag..!


Men denna dagen har varit en dag då man bara vill ta det lugnt, plus att det är tråkigt för min pojkvän när jag bara sitter vid datorn hela tiden. (Samma här när han tex sitter och spelar och jag sitter och kollar på..)


Men imorgon börjar skolan igen (studiedag idag) och då blir uppdateringen mycket, mycket bättre igen! Hoppas ni blir glada då! :) Då blir det ju dagens outfit också, etc. Då blir det happyface..? :)


Iallafall..
Min pojkvän och jag kollade på en till film, minns dock inte vad den hette. Men den var rätt bra! Gillade slutet iallafall! När vi hade kollat klart på filmen så åt vi med min familj, och så följde jag älsklingen till bussen. Halkade på vägen, eftersom att de var is..? Usch, jag hatar vintern. :(



Ta mig tillbaka till sommaren 2009.
När vi var i italien-slovenien..
(Btw, jag var fan mullig då..?)


all girls need a gayfriend

Hemma nu..! Har bara ätit lite med älskling. :)


Åkte som sagt in till stan, mötte upp Emil, Jossan, Lollo, Nina och Erica på june. Och då hade Victor försvunnet spårlöst..? Vi letade efter honom som fan, pratade med två poliser som var där och ringde till Victors mobil hela tiden..

Sen så var vi tvungna att åka vidare till torpa, så piercade Jossan och Lollo sig i tungan och Emil piercade både ögonbrynet och bröstvårtan. De blev både nöjda och det blev skitsnyggt! :)

Sen så drog vi därifrån och letade efter Victor på june lite till, och sen var jag tvungen att dra med bussen eftersom att min pojkvän var hemma hos mig och väntade. Och sen när jag satt på bussen så ringer Victor, fyfan vad lättad jag blev! Dumma bög. :(

Tur att de gick bra iallafall! Och nu ska jag och min pojkvän kolla på film. Hörs snart!


Victor's egopic i lördags! ;)


video - spelningen i fredags!



Sånt jävla högt ljud.. fick ont i huvudet och i öronen! *suck*


in till stan för ett ärende!

Hej hopp! :)


Jag och älsklingen har bara legat och degat i sängen sen imorse. Vi kollade på ett family guy avsnitt och sen kollade vi på en film som hette rush hour. Den var jävligt skön och bra! :) Rekomenderas!

Sen tog jag en snabbdusch, känner sig jävligt lökig efter att ha legat i sängen o knappt rört sig i nästan 3 timmar..? Och sen så bytte jag om och satte upp håret i en hästsvans och drog ett drag med mascaran. Orkar inte fixa mig precis.. Ska bara in till stan och träffa Victor, Jossan, Emil, Nina och Lollo och så ska de få tungpiercingar utav mig och så ska jag följa med dom till torpa där de ska pierca sig!

Sen tar jag bussen hem till min älskling. Har skrivit ett tidsinställd inlägg som kommer komma upp medans jag är borta så ni vet! :)

PUSS!


Ville inte vara med på bild i lördags..


i'm the best girlfriend

Godmorgon på er sötisar! :)


Jag vaknade och gick upp vid halv 11. Råkade väcka min pojkvän också, så jag fick helt enkelt göra frukost åt honom också.

Så när jag kommer upp igen så har jag en hejdundrande frukost åt både honom och mig! :) Så vi har suttit och käkat frukost tillsammans i min säng nu och snart så ska vi sätta på en film och chilla. Tackar fan skolan att denna dagen blev en ledig dag. Guldvärt!


Blåbärssaft, mackor med räkost och flingor med sylt. MUMS! :)
Erkänn att ni hade velat att jag var eran flickvän..? ;)


nu blir det mys! ♥

Hej hopp gummi snopp!


Jag hoppas ni har haft en underbar söndag! Min har varit sådär faktiskt. Vaknade vid tio och mådde piss, älskling fixade äggmackor till frukost men jag klarade inte ens av att äta. Åt en macka sen var jag tvungen att lägga mig ner för att inte spy upp det.

Sen fick jag sitta på june i 45min och vänta på min buss, kul. Men när jag kom hem så la jag mig i sängen och bloggade. Sen hjälpte Magnus mig med att skriva en CV och så sökte jag jobb, får se hur det går! :)
Sen var jag med Pernilla och Magnus nere i kyrkan och lyssnade på en tjej som predikade om saker som man går miste om här i livet, jävligt bra faktiskt! Jag fick gåshud.

Sen gick jag upp och låg i sängen i ungefär 3,5 timmar och sen gick jag ner och mötte min pojkvän. När vi kom hem till mig igen så duschade vi, åt med min familj (och jag drack en massa te!) och sen har vi bara suttit i min säng och degat.

Nu ska vi kolla på film så vi höres imorgon! Har studiedag, hur nice är inte det? :) Vet att ni är avundsjuka, nananana! :) PUSS



Min älskliiiiing och jag igår hemma hos Emil!


bögen och thess på msn..



Thess: Jag kommer få kuk idag! ;) det kommer inte du, nanana
Victor: Hälsa att jag är bög och singel! :)



Läs hans blogg här ----> http://vjagerholm.blogg.se/


alla mina skor!

Lite rörig bild, men hoppas ni ser iallafall!



1. Monsterklackar, ifrån DinSko
2.
Monsterklackar, ifrån Nelly
3. Klackar, ifrån DinSko
4.
Klackar, ifrån Skopunkten
5.
Klackar, ifrån Skopunkten
6.
Klackar, ifrån Skopunkten
7.
Klackar, ifrån minns ej..?
8.
Ankelhöga skor, ifrån nelly
9. Gladiatorsandaler, köpte av Ottilia
10.
Ballerina, ifrån skopunkten
11.
Ballerina, ifrån skopunkten
12.
Ballerina, ifrån Scorett
13.
Mockastövlar, DinSko
14. Ballerina, ifrån DinSko
15.
Ballerina, ifrån DinSko
16.
Tygskor, ifrån DinSko
17.
Sneakers, ifrån DinSko
18.
Tygskor/sneakers, ifrån Stadium
19.
Skateskor, ifrån Stadium
20.
Tygskor, ifrån DinSko
21.
Mystofflor, fick av Sabinah
22.
Sandaletter, ifrån H&M
23.
Flipp-flopp, köpta i Italien
24.
Puma idrottsskor, ifrån Stadium


Hur många skor har ni hemma? :)


bilder ifrån bowlingen!

Jossan, Emil och min pojkvän!


Emil! :)





Min älskling! :)


Jag fick STRIKE! :)


Söta jossan! :)


jag spelar!


Min älskling spelar!


Skorna var självlysande! :)


ska på föreläsning!

*Pyh*

Kan ni gissa vad jag har gjort med Magnus nu i en timme? ;) 
Ledtråd: Ska tjäna egna pengar.


Ska iallafall dra ner till kyrkan på en liten föreläsning! Är jätte trött, och då kan det vara skönt att sitta och lyssna på en som har föreläsning om självrespekt och självbild.

Hörs senare, puss!

galen kväll igår!

God eftermiddag på er! Jag kom precis hem faktiskt..


Igår så åkte jag som sagt in till stan, mötte upp min pojkvän på june och så åkte vi till elmia. Mötte upp Jossan och Emil och så bowlade vi ifrån 19.30-20. Tjejerna mot killarna, och såklart så vann ju killarna. Emil kom först, sen jag, min pojkvän och sist, men inte minst Jossan! ;)

Sen så tog vi fyra bussen hem till Emil, och så var bögen Victor där, han är faktiskt bög. ;) Och hans tjejkompis Lollo! Vi sex hade det trevligt, körde ölspelet och jag fuskade rätt mycket.. haha. :) Sen så drog jag, min pojkvän, Lollo och Victor med bussen 00.20. Jag och min pojkvän hoppade av på june och då var Kevin, Vea och Danne där, haha. Danne försökte ta kort på mig.. inte kul. Men tack Vea och Kevin som hjälpte till! :)

Sen åkte jag och min pojkvän hem till hans mamma och sov där istället eftersom att det var närmare stan. Somnade typ dirr.. mådde inte så bra.


Och när jag kom hem så möttes jag av ett stökigt rum, kul.


drar o bowlar nu!

Hinner inte blogga egentligen!


Men jag sticker till stan och bowlar nu med min pojkvän, Jossan och hennes pojkvän Emil..! Vi hörs senare! PUSS ;D

mitt nya silvershampo!

När jag duschade innan så provade jag mitt nya silvershampo + balsam som jag fick utav Pernilla i torsdags! Så vitt jag vet så fungerade det rätt bra! Det gjorde mitt hår superlent och det luktar skiitgott! :)



Tänkte ärligt talat först göra en "dessie" och låtsas som att jag skulle färga håret lila, men det kändes lite för copy, plus att jag är ingen "som lurar" mina kära läsare! ;)



Detta använder jag! Finns på ICA Maxi! :)


ska hem o fixa mig!

Hej igen sötisar! :)


Jag tvingade min pojkvän att gå upp när jag började bli hungrig.. Ungefär vid halv tolv. Så åt vi frukost och sen satte jag mig vid datorn och skrev om gårkvällen, svarade på kommentarer och läste lite inlägg. Fattar inte hur fan det kan vara 111 inlägg sen igårkväll..?! Får sluta följa alla bloggar, haha..!

Marre citerar: Varje gång jag loggar in på bloglovin och det är typ 100 inlägg så typ jublar jag!!!!

Sen så skulle min pojkvän spela TV-spel, och jag var fortfarande segare än segast efter gårdagens stress, haha. Så jag la mig och myste med hans mage medans han spelade! ;)

Gammal bild..

Bara så ni vet så är detta ett tidsinställt-inlägg! ;) Jag sitter på bussen påväg hem medans ni läser detta! Tänkte testa gör ett tidsinställt inlägg eftersom att jag kommer ha lite små bråttom hemma..! Ska duscha, fixa mig, packa och äta innan jag ska dra in till stan igen!
Så jag skriver igen när jag är klar med allting där hemma, puss!

bilder ifrån igår!

Längdskillnaden..? Söta jessica och jag! :)


My legs.. och monsterklackarna!


En nyrakad marre! Do you get it..?
:)

Nina!


Gullegull Marre och jag! (INGEN BRA BILD!)


Jag.. min klänning cpade ;D (ser blek ut..?)


Ida och jag! (heter hon Ida..?)


Resten av bilderna får ni senare..!

I woke up with a smile

Godmorgon! (Eftermiddag..?) :)

Anledningen till varför jag inte bloggade när jag kom hem till min pojkvän igår, var för att vi var svintrötta och för att jag inte kände för att sätta på datorn när Andrés pappa låg och sov så sött. Han kanske skulle vaknat medans jag sitter och knapprar så fort som jag gör..?


Iallafall.. Jag, Marre och Jessica fick skjuts till esplanaden, så tog vi bussen till june. Mötte upp Nina m fl. Då gick vi och satte oss på en bänk vid vätterstranden. Sen gick vi till tändsticksområdet, och satt utanför ett tag. Sen gick vi in och hälsade på folk! Träffade flera stycken som man inte träffat på evigheter! :) Det var en väldigt högljud och rolig kväll ändå faktiskt, ska inte klaga! Tack sötnosen Marre och Jessica! :) <3

Gruppbild!
Nina, Marre, Jag och Jessica.
Mitt söta ansikte döljs av ett grässtrå :( hähä

fyfaan vad kallt de är!

Nu är jag hemma..!


Eller jag har varit hemma i ungefär 40min, men har prata med Magnus och Pernilla. Packat upp väskan, bytt om och svarat på en massaaa kommentarer! Ni är bara för gulliga mina söta läsare! ♥

Jag berättar mer om min kväll lite senare, för jag ska nämligen sova hos min pojkvän inatt! Så jag åkte bara hem en snabbis för att byta om.

Så tar bussen till min pojkvän nu, hörs om 1,5 timme! PUSS


nu blire spelning!

Hej igen!


Är jätte stressad..

Men iallafall. Jag och Marre tog bussen till huskvarna, mötte upp Jessica. Åkte hem till Marre och käkade med hennes familj, gott som fan! Första måltiden idag förutom cheeseburgaren.

Sen sminkade jag mig snabbt, och svarade på lite kommentarer. Tack för era stöttande kommentarer till inlägget om branden..! Ni är bäst kära läsare! ♥

Men nu ska jag platta håret snabbt, och sen ska jag, Marre och Jessica dra till jönköping på en spelning! Jag kommer hem vid tolv tiden ikväll, så jag skriver ett kort inlägg då om hur kvällen var. Men ni får tyvärr inte kvällens outfit förens imorgon, i och med att jag är så sjukt stressad just nu..!

Men ni får ha en underbar fredagskväll folk! SÅ SES VI I DIMMAN! <3

Jag när vi var på spelning i Mars. "The göran pose"

hemma en snabbis!

Hej igen sötisar!


Är hemma en snabbis nu. Jag åkte in till stan och mötte min pojkvän och hans lillebror Ian. Sen tog jag bussen upp till A6 och mötte upp Marre. Åt en cheeseburgare och sen tog vi bussen till gränna.

Mötte Jimmy en snabbis och sen gick vi till tempo och värmde oss, och sen åkte vi hem till mig. Har packat väskan och bytte om snabbt. Ni får se kvällens outfit när jag är hemma hos Marre sen!

För nu drar vi med bussen igen! Ska hem till Marre som sagt, äta och fixa oss osv. Så vi hörs igen om en timme. Puss!


Jag för någon minut sedan!

drar till stan..

Efter första lektionen så var det lunch, äckligt som fan, åt ingenting.. Förutom lite ananas bitar dårå. Sen så var det engelska, fick tillbaka det oförberedda provet vi hade för två veckor sedan, fick VG! Sjukt stolt! Jag brukar aldrig klara oförberedda prov särskilt bra.. men det gjorde jag nu! :) Sjukt stolt som sagt..!

Sen skulle vi egentligen haft svenska, men eftersom att våran lärare har fått cancer och är långtids sjukskriven, så hade vi vikarie. Och jag måste iväg till stan för att möta upp min pojkvän innan jag måste ta bussen till gränna. Men jag missar ingenting, eftersom att vi bara läser i boken snabba cash på svenskan, och jag har läst halva boken redan så att.

Så nu drar jag in till stan, möter upp min pojkvän och sen tar jag bussen och möter upp Marre och så åker vi till gränna. Sen åker vi hem till mig, så vi hörs när jag är hemma igen!

Kisses / Thessss


April.


brandlarmet gick...

Brandlarmet gick på skolan under första lektionen.

Jag minns när jag bodde hos pappa. Jag minns när han var tillsammans med Iréne. När vi bodde på liljeholmen i en trea med två badrum. När jag hade ett rum med en loftsäng.

Det var sommarlov, det hade faktiskt precis börjat. Jag hade precis fyllt hela 8 år. Min farfar har precis gått bort. Det hade varit en fin dag, med ett fint väder. Jag hade varit ute och cyklat. När jag kom hem så sa pappa att han skulle gå ner till källaren och fixa med en sak. Iréne satt som vanligt och söp i soffan. Jag gick in på mitt rum, somnade kl 9 någon gång.

Vaknade av att det tjöt i hela lägenheten, precis som att någon stod med en megafon. Det luktade rök i hela lägenheten. Jag tog på mig min morgonrock, reste mig upp helt förvirrad. Öppnade min dörr och blev överfallen utav en tjock illaluktande svart rök. Jag gjorde som jag hade lärt mig i skolan, på en brandövning. Jag ställde mig på alla fyra, och började krypa under den tjocka, svarta röken.

Kröp in till vardagrummet, som låg vägg i vägg med mitt rum. Såg den gul/röd/oranga elden som sträckte sig upp ifrån soffan ända upp till taket. Allting var svart, jag var helt döv av att ha hört det högljuda brandlarmet. Så rädd, så ensam, så liten.

Jag kröp in till köket, upptäckte Iréne som hade däckat på golvet, jag skakade liv i henne, hon vaknade. Reste sig upp, lämnade mig sittandes på köksgolvet. Sprang ut till vardagsrummet och försökte släcka elden med böcker ifrån bokhyllan.

Hon sprang ut till mig igen, lyfte upp mig från golvet. Sprang till ytterdörren, sparkade på den tills den sakta öppnades. Vi sprang ut.

Det är det jag minns ifrån den hemska natten. Jag är rädd för eld, jag har fobi mot brandlarm, jag får alltid sådan hemsk panikångest. Jag klarar inte av det. Men jag döljer det rätt bra.

Det stod i tidningen dagen efter, på första sidan. "8-årig flicka överlevde brand, lyckades krypa ut till köket och skaka liv i sin styvmamma, klarade sig utan några skador" Löd texten.

Jag drömmer fortfarande mardrömmar om den natten.


dagens outfit

Skor - Nelly
Jeans - Ginatricot
Blus - Rut mfl
Halsband - Westers artistmaterial (min farbrors butik)



Hiss eller diss? :)


kmr aldrig bli en morgonperson..

Idag är det fredag..! :)


Jag gick upp kl 8 och gjorde mig iordning snabbt, klädde på mig och gick till bussen. Skippade frukosten idag eftersom att vi bara har en lektion och sedan lunch.. Upptäckte också när jag skulle gå till bussen att det hade snöat ännu mer inatt. Så det var helt vitt i hela bonnehålan där jag bor. FUCK!

Kom till skolan för ungefär 15min sedan, och jag börjar 9.35 med administration.


Utanför mitt fönster..!


i'm alone in the darkness.

Godkväll!

Jag och älskling kollade klart på en film som vi inte hade hunnit kolla klart på, sen drack vi kaffe tillsammans med mina lillebröder framför TVn. (nej de drack inte kaffe, det var bara jag och älskling)

Sen gick vi upp och låg i sängen och bara var. Så jävla mysigt! Älskar att ligga med ansiktet intryckt i min pojkväns hals och bara andas in hans doft, och njuta av att han kliar mig i håret eller på ryggen. Så mysigt! Ni som har pojk/flickvän förstår säkert den härliga känslan! :)

Planerade också hur helgen skulle se ut, och lite av nästa vecka. Vi har blivit duktiga på att planera nu för tiden! Kan ju faktiskt berätta att det var mycket därför som vi små-bråkade mycket innan.. men det har blivit en STOR ÄNDRING på det och det är riktigt skönt! För man mår inte bra när man bråkar, inte med någon. Det vet ni också om va..? :(

Sen var jag tvungen att lämna av älskling vid bussen, upptäckte då att våra tre bilar var täckta av något vitt. "Vafan har jag gjort för att gud ska straffa mig..?!" Haha nejdå, men det är FÖR TIDIGT för snö nu. Den ska komma till jul..!

Nu svamlar jag alldeles för mycket, hihi. Ska ta och sova nu, men först smsa älskling godnatt! Hoppas ni sover gott! :)


fick mina linser idag!

Hej igen mina små bebisar! ♥


Har ätit med älsk, kollat på film med älsk, Blue streak hette den, sjukt värd att se! Så jävla bra och sjuk humor, haha! Myst med älsk, suttit och svarat på kommentarer, ätit igen med Pernilla och min ena lillebror + älsk.

Nu sitter jag och läser blogginlägg och min pojkvän sitter och kollar på sjuka videos, haha. Vi ska snart kolla på en till film, så vi hörs snart igen!



Btw, fick mina linser idag. Och upptäckte att det faktiskt står "H, V" på dom! Måste ju vara ett tecken på att HV faktiskt vinner SM-finalen i år igen! :)



Vilket lag hejjar ni på i hockey..? :)


hur väl känner jag min pojkvän?

Namn:
André Sonny Sandberg

Ögonfärg:
Brun, brandgul (TWILIGHT-ÖGON!)

Födelsedag:
4 September

Klädstil:
Jeans, antingen mörka eller ljusa. Svarta/vita t-shirtar, eller med tryck på. Tygskor och huvtröja.

Hårfärg:
Brunt

Favoritfärg:
Svart ! :p tror jag.

Favoritmat:
Han älskar allt!

Har han färgat håret nån gång?
Han har haft svart engång :p haha

Dricker han?
Ja, då och då på krogen.

Röker han?
Han gjorde, men har slutat :)

Vad heter gatan han bor på?
hm, vetifan. Men hans mamma bor på bymarken och hans pappa i sjöåkra (;

Vad har han för mobil?
Nokia (någon skitmobil) men jag vill ha den :( den är söt.

Vad vill han bli när hon blir stor?
Jobba i fabrik typ.

Vad har han för färg i sitt rum?
Hos hans pappa vit, hos hans mamma.. minns ej :p

Har han någon/några systrar?
Nej, eller han har en ingift lillasyster, Frida.

Har han någon/några bröder?
En halvlillebror (IIIAAAAAN!) och en ingift lillebror, Isac.

Vilken mat hatar han?
Han hatar nog ingenting, han älskar allt. Förutom.. vita böner, haha.

Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon?
Köpt en lägenhet åt oss och bjudit mig på en resa ;)

Vad brukar han göra efter skolan/jobbet?
Han går varken i skolan eller jobbar, haha :)

Vad brukar han göra på helgerna?
Umgås med mig, träna innebandy och spela matcher. Umgås med sina kompisar.

Vad har han för musiksmak?
Han gillar allt typ, förutom sån riktig fjortisdunk.

Vad påminner dig om honom?
Allting :) eller allt som är bra :)

Vad var det första han sa till dig?
"ah tjena"

Vad var det första du sa till honom?
"HEEEEJ ANDRÈEEE!"

Vad brukar ni oftast skicka sms om?
Gullegull sms.

Är han beroende av något?
Snus och TV spel :)

Vad kallar du honom?
Älskling, sötnos, snuttis, gullesnutt, bäbis, baby, hjärtat, sockertopp och André.

Vad kallar han dig?
Typ samma som överstående :)

Idrottar han?
Ja, innebandy

Vad har ni gemensamt?
Gillar väl samma musik typ, har samma humor, TV, data osv

Om du skulle ge honom en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?
Tio röda roser!

Om du skulle beskriva honom med 3 ord, vilka skulle det vara?
"Går Ej Beskriva" ;) (menar att han inte går att beskriva med tre ord)

Gillar du honom?
Mer än något annat i hela världen ♥


kort skoldag!

Hej igen sötisar! :)


Jag är hemma nu..! Min mattelektion gick skitsnabbt, och efter den vid 13.15 så slutade vi, eftersom att klassrådet var inställt (igen). Så vi hade bara en lektion idag..! Eller ah, jag hade bara det.. ;) Träffade sötnosen Jossan också innan lektionen började. :)

Sen mötte jag upp Joppi och min pojkvän André, så åkte vi ner till huskvarna och så släppte Joppi av oss och fortsatte till sitt jobb. Medans jag och min pojkvän väntade på bussen hem så snackade vi med Christoffer (Jägermeister) och pratade gamla minnen osv..! Skitkul! :)

Sen tog vi bussen hem och sitter just nu i min säng med varsin dator. Jag bloggar och han håller på att ladda ner en film som vi ska se alldeles strax.

Vad gör ni? :)


Jag idag!

dagens outfit

Pumps - Skopunkten
Tights - Minns ej (har två par på mig)
Baslinne - H&M
Långt linne - H&M
Sjal - H&M
Jacka - H&M





Hiss eller diss? Vad tycker ni? :)


nu drar jag till skolan!

Hej igen sötisar!


Min morgon har verkligen varit slapp alltså! Åt en lugn frukost och skrev ett morgoninlägg, gick upp och tog en morgoncigg. Hoppade in och tog en vaaarm dusch, klädde på mig, sminkade mig och fixade håret. Och jag blev klar 20min innan bussen gick! How well..!

Men nu ska jag alldeles strax tralla ner mot bussen, den går om 11min och jag ska ha klack idag (som igår, dock inte samma skor) och då tar det alltid längre tid att gå ner.

Vi hörs i skolan sen! Kommer vara på plats där 25min innan min mattelektion börjar, så slänger upp dagens outfit då! Puss på er och hoppas ni får en lika underbar dag som jag hoppas på att jag får!


Jag alldeles nyss! Rätt söt faktiskt! :)

riktig sovmorgon idag!

Godmorgon på er! Hoppas ni sovit gott! :)


Min pojkvän råkade sabba sitt internet igår, så jag kunde inte blogga fören vid 9 och då skulle vi gå till bussen. Så förlåt för det kära läsare! ♥

Men jag och min pojkvän kollade på TV igår och mös, sen tog vi bussen och han hoppade av i huskvarna för att möta upp en vän och jag fortsatte hem. Kollade på mitt schema och fick veta att dagens andra lektion var inställd, så jag hade alltså håltimmme mellan 9.30-12.20. Fan heller! Tänkte jag. Jag går inte på en lektion för att sedan vänta i 2timmar och 50min på nästa. Så jag tog sovmorgon!

Ska till skolan senare, för att gå på min sista lektion, matte. Men den börjar som sagt inte fören kl 12.20! Skönt va? :)



Sitter och äter frukost och kollar ut genom fönstret på det fina vädret!


försökte med kladdkaka..

Jag läste på en blogg att hon skulle göra kladdkaka. Fan vad gott! Tänkte jag. Och sket fullständigt i att jag hade smaskat i mig en halv chipspåse också. Pussade på min pojkvän och frågade om vi också skulle göra det. Visst sa han, lite småsur sådär.

Kollade upp ett recept på internet och gick till köket.

Pojkvän: Vi har inget smör.
Jag: Vi tar milda då.
Pojkvän: Vi har inget vaniljsocker.
Jag: Men det går nog utan..
Pojkvän: Vi har ingen kakao.
Jag: Då tar vi oboy
Pojkvän: Vi har inget socker.
Jag: Då tar vi extra mycket oboy
Pojkvän: Vi har inget mjöl
Jag: Omen vafaaan! jag får bara två stekta ägg på macka dårå.

Nu ska jag ta en cigg och sura för att jag inte fick någon kladdkaka. *Puss*

tack så mkt igen! ♥

Som sagt så vann jag "veckans blogg" på yessicas blogg! Tackar! :)



Här är de som röstade på mig:
http://jnaxeelsson.blogg.se/
http://kusinernaager.blogg.se/
http://rebeccaleicht.bloggplatsen.se/
http://eeelinnnnnn.blogg.se/


laddat upp inför dagen/kvällen!

Hej igen sötisar! :)

Efter att jag och Jossan hade suttit ett tag i caféterian och varit sociala med folket, bland annat mitt ex Dennis. Så gick vi till matsalen och käkade och sen gick vi till våran engelska. Hade ingen lärare på den lektionen heller, men vi valde att gå på den lektionen bara för att vi skulle skriva klart våran uppsats om filmen ET.

Efter den lektionen så hade vi prov i administration, som förövrigt faktiskt gick superbra! Mycket bättre än vad jag trodde.. eftersom att hela klassen var inställda på att provet skulle bli flyttat till fredag så hade jag inte pluggat så där mycket som jag egentligen behövde.. men jag tror faktiskt jag klarade provet galant iallafall! :)

Slutade efter provet, vid 13.45 och då gick jag ner till bussen och mötte upp min pojkvän, så åkte vi till stan och bytte buss. Hoppade av vid ICA i bankeryd och köpte chips och pepsi. Åkte hem till honom och nu sitter vi och laddar inför dagen! Haha! :)


Jag precis innan provet, jag vet min plats i soptunnan.. hähä


Chips och pepsi! På en lill-lördag! :)


dagens outfit

Håret uppsatt i en bulle.
Mascara, foundation, solpuder, rouge.

Skor - Skopunkten
Leggins - BikBok
Baslinne - H&M
Tröja - BikBok
Midjeskärp - Kappahl
Halsband - Ur&Penn




Tycks? :)


sitter i caféterian och..

.. Pluggar och fikar!

Eftersom att vi inte skulle ha någon lärare i företags ekonomi så fick man bestämma själva vad man ville göra. Så jag och Jossan valde att sätta oss i caféterian och plugga administration som vi ska ha prov på idag (om det inte blir flyttat till fredag)

Myspys!


Fralla och kaffe! Då blir man pigg! ;)


i skolan!

Godmorgon på er! Hoppas att ni har sovit gott inatt! :)

Jag gick upp kl 7. Gjorde mig iordning och klädde på mig. Ringde och väckte min pojkvän eftersom att han bad mig göra det igår, ni ska bara veta vad söt han är när han är nyvaken! :) "mmm.. jaa jag är vaken.. aah.." Haha! Sötnosen min! ♥

Sen gick jag ner och käkade frukost, pratade om dagen med Pernilla och sen gick jag till bussen. Kom till skolan för ungefär 45min sedan, och började dagen med näthandel där jag fick göra en uppgift i boken eftersom att jag var klar med min inlämningsuppgift som jag förövrigt fick MVG på! ;)

Nu såg jag att Jossan kom också, haha! Fint folk kommer alltid sent sägs det ju. ;)


Såhär ser jag ut idag.. ni får se bättre bilder sen.

nu blire sovaaaa!

Nu har jag pratat i tele med älskling, svarat på kommentarer och nu ska ja krypa ner i sängen och säga godnatt till min älskling. Godnatt på er där ute! :)


Jossan hade race på idrotten idag.. hähä


lägga mig tidigt ikväll..

Godkväll! Har ni det mysigt i detta regniga och blåsiga väder..?

Jag har nämligen det rätt mysigt faktiskt! :)

Jag och lillebror cyklade ner till krysset i blåst och regn (tur att de inte alls är långt dårå..) och köpte godis. När vi kom hem igen så väntade det en suupergod middag! Kycklingfilé, klyftpotatis och vitlökssås. Fråga mig inte varför, men min mamma brukar gilla att laga god mat även på vardagar. Inget mig emot iallafall! hihi.

Sen så tog jag en dusch, rakade benen osv. Hääärligt! :) Det glöms alltid bort när det börjar bli kallt.. Så det var skönt att få tillbaka sina lena ben igen, hihi.
Sen har jag pluggat! Gjort klart min uppgift i näthandel som skulle vara klar imorgon och även lämnat in den, och så har jag även pluggat administration eftersom att vi har prov imorgon (om inte det blir flyttat till fredag!)

Så nu tycker faktiskt jag att jag förtjänar att ringa min älskling (marre jag menar dig innerst inne det vet du, haha ;)) ta en cigg och krypa ner i sängen. Men jag lovar att svara på kommentarer + skriva ett godnatt inlägg lite senare!


Jag innan idrotten! (Imelda: Måste du ta kort på allt du gör? och skriva om precis ALLTING?!)


Sötnosen Jossan och jag! Ser ni hur seriösa vi ser ut... hähä!


solat och hemma nu!

Hej igen på er!

Sorry att jag inte skrev innan! Men fick ingen kontakt med skolans internet och sen så skulle jag och Jossan dra iväg så jag hade inte tid att gå in till skolan efter idrotten och logga in på internet..!

Men iallafall, jag är riktigt stolt över mig själv som lyckades cykla 5km på motionscykeln på 11.46min på idrotten! Jag trodde fan inte ens jag skulle orka cykla en km.. haha! Jag och min dåliga kondis + otränade kropp..!

Jag och Jossan drog in till stan och solade varsin 20-minutare på solklart och sen så sa vi hejdå och tog varsin buss. Kom alldeles precis innanför dörren faktiskt! Har bara packat upp min träningsväska.

Nu ska jag och min lillebror ner till krysset och panta burkar + köpa godis! *hihi* som tack för att jag har varit duktig som orkat med denna jobbiga skoldag, och att jag orkade vara med på idrotten. ;) Sen så ska vi äta med familjen, så vi hörs lite senare, puss!


Jag och jossan på varsin motionscykel!


Här är beviset på att jag orkade 5km! haha ;)


fortfarande helt död..

Hej igen sötnosar! :)

Hur mår ni?

Jag mår bara fint! Förutom att jag är skittrött.. Fortfarande! Men iallafall. Efter matten så hade vi engelska där jag skrev klart min uppsats. Sen hade vi lunch och då mötte vi upp Marre! :) Så vi satt i matsalen och tjatade lite. Sen när vi skulle dra och röka så kom jag på att jag hade glömt min väska i matsalen, fyfan vad rädd jag blev! Men den låg kvar exakt där jag la den när vi kom upp! Tur det, annars hade jag väl slängt stolar omkring mig, *hihi*

Sen drog Marre, och då träffade jag och Jossan min älskling! :) Sen skulle jag och Jossan börja våran lektion så min pojkvän var tvungen att dralla. Och då hade vi datakunskap, där jag gjorde klart min word uppgift som skulle vara klar idag. Hihi.

Och nu börjar vi idrotten, så vi hörs vid 15.45 eller vid 16! PUSS PÅ ER!


Söta jossan igår! :')


tack så mkt! ♥

Som sagt så vann jag "veckans blogg" på Emmas blogg! TACK SÅ MYCKET KÄRA LÄSARE! ♥



Här är de som röstade på mig:
http://osin.blogg.se/
http://kusinernaager.blogg.se/
http://jennyhellstrom.blogg.se/
http://rebeccaleicht.bloggplatsen.se
http://nuffblondi.blogg.se/
http://eeelinnnnnn.blogg.se/


svaren från frågestunden!



Anneli Mendez:

Hur länge har du och din pojkvän varit tsm?
Svar:
Jag och min pojkvän har varit tillsammans i drygt ett halvår! :)


M. Kardashian:
Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?
Söta tillsammmans. :)
Svar:
Åh tack! :)
Vi har varit tillsammans i drygt sex månader. :)



Jonas:
vart hämtar du insperation då du får bloggtorka?
Svar:
Ifrån andra bloggare. Eller så läser jag mina gamla inlägg.


Stina:
vad tkr du om dom stora bloggarna t.ex, Kissie, Kenza, foki, Dessie, Paow?
Svar:
Kissie är en tjej som aldrig blir nöjd och har så dåligt självförtroende som det går att ha. Kenza verkar vara en härlig tjej, men hennes blogg har blivit lite seg på sistone sen Tyra&kenzas show dök upp. Fokis blogg läser jag inte, men hon är bara FÖR söt och snäll för min smak. Dessie är en tjej som har lite för höga förväntningar på saker och ting.. men gillar hennes blogg. Paow är ärlig och äkta på något sett, men hennes blogg är lite små tråkig.



Stina:
Behövde du Föräldrarnas tillstånd för att Tatuera dig?
Svar:
Nej det behövde jag inte eftersom att jag gjorde det privat ;)


Sofie:
hej du bor ju hos pernilla och magnus, varför? eller du är ju hos din pappa ibland men jag har aldrig hört om din mamma? Och har du några hel syskon och kallar du dina halv syskon för bror och så, jag blir lite snurrig i huvudet (a) hihi :)
Svar:
Hej!
Jag bor hos Pernilla och Magnus pga av att jag inte har någon kontakt med min mamma, har inte haft någon riktig kontakt sen hon stack när jag var 2veckor gammal. Och jag får inte bo hos min pappa på heltid av olika anledningar. Jag bor hos min pappa en helg i månaden, och jag har två halv syskon på min pappas sida som heter Robin och Karl. Och klart jag kallar mina fosterbröder för syskon!
Haha jag blir själv lite snurrig ibland.. ;)


Smarre:

Visst är Smarre världens coolaste och snyggaste vän?;)
Svar:
Självklart! Vem annars? ;)


Hejhejhejhejhejhejhejhej:
Har lite frågor, för jag gillar verkligen din blogg!
Är du något med sita längre?
De verkar iaf som du inte är så mycket med henne, men har du någon nya bättre vän nu då?
Svar:
Åh tack så mycket! Gillar också min blogg ;)
Nej jag träffar inte Sita längre.
Jag har många vänner, men jag vet inte om man kan kalla det för ”nya bättre vänner”. Men jag och Sita funkade inte ihop i slutet helt enkelt.


Lisa:
Varför bor du inte hos din mamma och pappa?
Svar:
Svarade på det innan, men kan ta det igen!
Jag får inte bo hos pappa på heltid, pga olika anledningar.
Jag har ingen kontakt med min mamma, och hon lämnade mig när jag var 2 veckor.




Stina:
1: Favorit Outfit (gärna bild)
3: Vad gillar du för musik?
5. Kan du ladda upp en video där du sminkar dig? [a]
Svar:
1. Klackskor, leggins eller tights, jeansshorts, tröja och midjeskärp.
3. Jag gillar all sorts musik nästan, men lyssnar nog mest på dunkadunka.
5. Klart jag kan! :) Gör det någon gång i helgen!



Amanda:
Fin blogg!
Tränar/sportar du någonting?
Svar:
Tack så mycket! :)
Nej , haha det är jag alldeles för lat för. Men ska faktiskt börja träna på friskis & svettis snart..


Amal:
Vad är din favorit maträtt?? :P
Svar:
Jag har ingen speciellt favorit maträtt, är jävligt kräsen samtidigt som jag älskar sånt som inte andra gillar. Så jag kanske ska säga hot wings på donken? Haha!


Hejhejhejhejhejhejhejhej:
Rider du inget längre?
Svar:
Nej jag rider inte längre, gjorde det i somras lite dock.


Anneli Mendez:
Hur lång är du?
Svar:
Och jag är 164cm lång. Kort, jag vet! Haha..


Sandra:
vet du nåt om hur Eliot har det nu? :)
vem som äger honom/hyr honom o sånt? :)
Svar:
Nej, jag har ingen kontakt med hans uppfödare, som jag lämnade tillbaka Eliot till.
Så jag har ingen aning om vart han är just nu.. :(


nu är jag mig själv igen..!

Sådärja.. Har jag sminkat mig. Mössan behåller jag dock på.. för håret är HEMSKT!
Efter håltimman hade vi mattelektion, och så kom det in ett gäng ungdomar + en vuxen som skulle filma våran mattelektion. KUL! Tur att man hann fixa sig lite dårå..

Efter matten nu är det engelska, ska skriva klart min uppsats om filmen E.T och jag har en halv kladd kvar att skriva + att jag ska renskriva allting på mindre än en timme. Önska mig lycka till?






Hoppas ni allihopa får en underbar dag! PUSSEN :*


fyfan vilken morgon..

Godmorgon! Har nog aldrig varit såhär trött..

Jag och älskling somnade vid 2 igår ungefär. Efter att ha kollat klart på filmen. Vaknade imorse när Magnus väckte oss vid tio över 7 och skulle åka om 10min så vi hann inte åka med honom..

Så vi gick upp vid 7.45 och jag orkade inte fixa iordning mig eller något! Så jag tog på mig mjukiskläderna och satte på mig en mössa. -.- Fyfan vad jag ser ut, haha. Sen åt vi frukost snabbt och gick till bussen.

Sen pussade jag älskling hejdå och gick upp till skolan, började dagen med webbdesign. Skitrolig lektion faktiskt! Fick göra om en bild på våran mentor, ta bort rynkor osv. Sen så satte jag dit en bakrund och la på hans huvud på en BIFFIG kropp.. haha! ;)

Nu har vi håltimme fram till halv elva, så jag och Jossan ska ta en cigg och sen sätta oss i caféterian tror jag. (Måste sminka mig också!!)


Älskar mina mysiga vantar som jag fick utav pernilla! TACK! ♥


ätit, hängt tvätt och nu film!

Hej igen sötisar!

Hade en trevlig middag/kvällsmat med familjen, pojkvän och lillebrors kompis innan! Min familj är alltid lika knäpp. Haha! :)

Sen medans vi väntade på att min tvätt skulle bli klar, så tog jag en cigg och sen satte vi på filmen. Hann kolla på halva innan tvättmaskinen blev klar, och då fick jag och älsklingen ställa oss och hänga tvätt medans alla låg och sov, jätte kul.. Men skönt iallafall att jag nu har en helt tom tvättkorg!

Nu ska vi iallafall krypa ner i sängen och kolla klart på filmen innan läggdags, imorgon så ringer alarmet kl 7.40. Godnatt på er sötisar! ♥


HAHAHHAHAHAHHAHAH! jag älskar dig min lilla knäppis!


svar på kommentar!

Jag:
Du påstod att denna blogg inte var som alla andra? Med det är ju precis vad den är och det gör den inte mindre lik andra när du skriver att den inte är som andras


Svar;
Fint namn du har, "jag"!
Och jag påstod inte att min blogg inte var som alla andra. Utan jag PÅSTÅR att JAG som SKRIVER på min blogg inte är som alla andra. Alla människor är unika. Och jag har aldrig påstått att min blogg inte är "lik någon annans" utan jag har bara påstått och fortfarande påstår att JAG (THESS WESTER) inte är som alla andra.

och om du nu tycker att jag är så "jävla tråkig och precis som alla andra" kom inte tillbaka hit då? Jag skulle bara bli glad om jag slapp dig :) puss och hejs!

snart food-time!

Hej hopp! :)

Jag tog ju bussen hem till min pojkvän, väl där så satt jag vid datorn och han satt och spelade TV-spel. Allmänt osociala.. ;) Sen gick vi ner och tvättade lite, eller han tvättade och jag hälpte till. Sen så tog vi bussen hem till mig.

När vi kom hem till mig så packade jag min idrottsväska till imorgon (FÅR INTE GLÖMMAS!!) och plockade in alla kläder i garderoben som låg på skrivbordet, hehe slarvmaja. Samt hängde upp morgondagens outfit, som jag alltid gör dagen innan.

Min pojkvän håller på att ladda ner en film som vi ska se lite senare, den är säkert jättebra! Eller han sa att den var det, så jag får väl helt enkelt lita på honom.. :) Och snart är det mat, så vi ska käka middag/kvällsmat med min familj.

Nu när jag läste igenom vad jag hade skrivit så kom jag att tänka på att jag också måste slänga in en tvätt i maskinen.. har typ två par rena trosor kvar..? Så nu ska jag slänga in en tvätt i maskinen, äta med familjen + pojkvän, och så hörs vi efter det! PUSS PÅ ER!


är killar tröga..?

Skulle skriva "grattis" på en "väns" facebook.



Är killar tröga..? Jag har pojkvän, så NEJ jag pussar inte andra grattis..? hahah.

skolfoto - hp1d

Blev taggad på facebook..

Här är min klass, HP1D.

Från vänster högst upp: Dilan, Ismar, Conny, Jossan, Thess, Imelda, Amanda, Hussein.
Från vänster längst ner: Emma, Fnan, Lovisa, Julia, Mattias, Robert.


Hahahaaaaaaaaaaa.
Jossan och jag.


är med o tävlar..

Gå in och rösta HÄR jag är nummer 1!

Gå in och rösta HÄR jag är nummer 3!

Tack på förhand :)



(jag länkar alla som röstat, så kommentera om ni har röstat och på vilken utav dom ni röstade på! ;))

något som är irriterande..

En sak som jag verkligen hatar, det är när det är mycket folk på en och samma plats.

T.ex. på bussar, när det är så mycket folk att man knappt kan röra sig. Det är verkligen inte så att jag är folkskygg, men jag får sådan hemsk panikångest när jag blir intryckt bland folk som jag inte känner.

När jag satt på bussen ifrån skolan till stan så var det så. Bussen var helt överfull, jag fick sitta bredvid en person som jag inte kände och även fast jag hade i hörlurar och på högsta volym så hörde jag alla små tjejer sitta och skratta och skrika som idioter.

Tur att jag har lärt mig att handskas med min panikångest. Annars hade jag väl klappat till en av dom, hoppat av bussen eller något. Nu får jag bara hjärtklappning och sitter och biter mig i kinderna istället.

sista lektionen nu..

hej igen! :)


Första lektionen var bra och gick snabbt. Sen var det lunch, jag och Jossan åt och var nöjda och glada. Sen hade vi försäljning & service och eftersom att vi hade prov förra lektionen så fick vi bara reda på vårat prov och sen fick vi sitta och göra vad vi ville. Jag fick riktigt starkt VG och om det hade varit ett betygsättande prov så hade jag fått MVG. Han satte inga höga betyg på provet.

Sen började våran sista lektion, matte. Fick tillbaka vårat prov som vi gjorde förra lektionen och jag fick 18 av 27. Ungefär som jag trodde, inte superbra men inte dåligt heller. Starkt godkänt är jag rätt nöjd med ändå. Jag var 1 poäng ifrån VG..

Efter denna lektionen så ska jag ta bussen till stan och byta buss och åka till min pojkvän. Vad ska ni hitta på idag? :)


dagens outfit

Håret utsläppt och plattat.
Mascara, foundation och solpuder.

Skor - Nelly
Leggins - H&M
Baslinne - H&M
Cardigans - Nelly
Halsband - Ur&penn




Hiss eller diss? Och vad tycker ni? :)


sovmorgon idag!

Godmorgon på er! Idag fick jag sova ut! Så jävla skönt! :)


Fick veta att jag hade sovmorgon idag..! Eftersom att jag var klar med min photoshop inlämning på webbdesign. Så jag började för 20min sedan med svenska. Skitsoft! ;)

Har fått två uppgifter att göra, skriva en berättelse som innehåller vissa ord som våran lärare har skrivit på tavlan. Och en där man ska skriva om en känsla. Jag älskar att skriva berättelser, det är typ det jag är bäst på, haha ;)

Iallafall..
Gick upp kl 8 imorse! Duschade, klädde på mig, åt kaka till frukost *hihi*, fixade mig och gick till bussen. Skön och slapp morgon faktiskt.

Har ni sovit gott inatt? :)


Och detta tycker jag är löjligt..


skola imorgon igen..

*Suck*

Haha nejdå! Skolan är rätt okej, får ju spendera hela skoldagarna med Jossan också! Det är ju skojjsigt. :)

Men iallafall.. Jag och min älskling har spelat TV-spel, kollat på MTV och på Gossip Girl. Fråga mig inte varför, men det var Andrés pappa som sa att det gick på kanal 5. Undrar om min pojkväns farsa är en liten pojk-flicka som tittar på tjejprogram..? ;) haha nejdå!

Men jag ska iallafall ta bussen som går om ungefär 45min, och vi måste gå till busshållplatsen som ligger en bit bort så vi måste gå om ungefär 20 min.. *suck* Jobbigt att gå.. Haha! Nej, det är faktiskt rätt skönt att få en liten kvällspromenix. Speciellt med älskling också! :)

(MARRE! min mobil typ laggar..? så det står att meddelanden inte kan skickas till dig. :( jag vet inte om du har tatt bussen redan, eller om du hinner se detta innan du drar, men jag tar iallafall 101an som går 20.47! Så om du kan så ta den också!
:))

Men detta var allt från mig, jag ska ta bussen strax som sagt. När jag kommer hem så ska jag bara fixa allt inför skoldagen imorgon och sen SOVA! Så vi hörs imorgon igen, godnatt och puss på er!


bilder ifrån fredag del 2!

Provade ett annat ciggpack..


Jag!


Ja, vad gör jag..?


Marre och jag! Vem tog detta kort?




Hungerbarnet själv!


pratar i tele med Timmy..


Och detta bevisar att COLAN ÄR NUMBER ONE! högst upp :')


bilder ifrån fredag del 1!

Marre och jag i väntan på bussen..!


Så sööööt marre är :)


Framme hos jimmy! Jag gjorde en "Smarris" :)


Jocke..!


Denna bilden diggar jag! Jag skulle dryga mig och tog Jimmys öl så han blev sur, så skulle jag ta kort på det och så kom sötnosen Pau med i bakrunden, helt oförberedd! :)

Pau söötis! (mitt linsskydd cpade..)


Marre är busig :)


Jag är alltid lika lam..


Resten utav bilderna kommer strax..!


tillbaka hos min pojkvän

Hej igen! Har varit borta tills nu..!


Först tog jag och min älskling bussen till stan och så gick vi till kålgården där min pojkvän skulle spela innebandy match. Fick sitta i en timme och tjugo minuter och vänta på att deras match skulle börja, så vi kollade på 1,5 match innan det.. Gick även ut och rökte med Kevin också.

De förlorade igen, stackarna! Men det går nog bättre nästa gång! :) Kl 13.10 när hans match var slut så hämtade hans pappa upp oss och så åkte vi hem till hans farmor och farfar och åt lunch/middag. Sen kollade vi lite på TV och sen blev det kaffe och kladdkaka. Nu är jag extremt mättt! Härlig känsla! :)

Vet inte vad vi ska hitta på nu faktiskt, min pojkvän satte sig precis vid TVn och satte på sitt TV-spel.. så jag ska nog svara på mina kommentarer som jag fått igårkväll/idag! Puss!

En bild på min pojkvän i målet för ett tag sedan.

stressig morgon..

Godmorgon på er!


Hoppas att ni har sovit gott! För det har jag gjort bredvid min baby! :)

Vi somnade tidigt igår, efter att ha kollat på 1,5 avsnitt utav paradise hotel. Men sen blev vi båda två alldeles för trötta så vi stängde av TVn och somnade. Vaknade nu vid 9.35 och bussen går 10.29. Lite stressigt.. Men jag gick iallafall upp och fixade mig extremt snabbt för att jag skulle hinna blogga innan frukosten.

Men nu måste jag äta lite snabbt och gå med min älskling till bussen, för vi ska till stan. Älsklingen ska spela innebandy match och jag ska kolla på som vanligt. :) Haha. Önska honom lycka till kanske..? ;)

Vi hörs senare! Blir ingen jätte bra update idag så ni är förvarnade liksom..


Jag alldeles nyss

ameen guud assååh

Hej!

Alltså, jag har läst igenom en jävla massa gamla inlägg som jag har skrivit. OCH FYFAN! Jag skrev "heeeii" och "typ" "liksom" "bah" "dah"....

Tur att man mognar med tiden då.

eller..?

Okej, detta inlägg blev lite oseriöst. Men det är ju också lite sött sådär.

Nu ska jag och min ÄLSKLIIIIIIING mysa framför TVn och sen sova, fick precis veta att vi måste gå upp vid 9 imorgon. Suck på honom. Så nu ska han få smisk. Pusshejs.

dresscode/facelook

Håret utsläppt och plattat.
Solpuder och mascara.

Sneakers - DinSko
Jeans - GinaTricot
Baslinne - H&M
Tröja - BikBok
Midjeskärp - H&M

Halsband - Ur&Penn




(det är inte min mage som putar ut, det är tröjan..)

Tycks? :) Hiss eller diss?


blev dagens blogg..?

En tjej kommenterade min blogg och skrev att hon hade valt ut mig som "dagens blogg" i hennes blogg. Haha, fan vad nice! Minns inte ens att jag har anmält mig..?



Är man poppis så är man! :)


mitt paket!

I mitt paket ifrån nelly fanns det:


Cardigans, strl XS. 159:-


Skor, strl 36. 199:-


mot jönköping!

Nu har jag packat allting, laddat batterierna i kameran och skrivit en massa inlägg som har sparats i utkasten som jag puplicerar lite senare. (Rätt bra att göra så, när man har tid. Så skriver man "alla" inlägg som ska upp under dagen och sparar i utkast, så är det bara att klicka och puplicera sen. Då sparar man tid. Smart va? ;))

Så nu ska jag gå emot bussen..! Ska in till stan och träffa min pojkvän. Så ska vi antagligen åka direkt hem till honom. Så ska jag sova där inatt, myspys! :)

Så vi hörs lite senare! När jag är hemma hos honom. Ha det bra sålänge! :)


Det var en som kommenterade att det bästa utav allt när man har krattat löv är att hoppa i lövhögen. Men jag tänkte lite smartare, istället för att hoppa i lövhögen efter att man har kratat klart. Så lekte jag med löven när jag hade gjort klart hälften. Ser väldigt lycklig ut på bilden, eller hur? :)


hämtat paket, m.m!

Nu är jag hemma igen..!


Följde som sagt med Pernilla till Gränna och kollade på min lillebrors innebandy match. De förlorade tyvärr, men fan vad jag och min lillebrors morsa satt och skrek! Och för första gången sen jag piercade min tunga så lyckades jag att busvissla! *Stolt*

Sen åkte jag och Pernilla till ICA och hämtade ut mitt paket och köpte lite fika. Sen tog jag bussen hem. När jag kom hem så öppnade jag mitt paket och blev helt jävla förälskad..! Sen packade jag min väska och tog kort på dagens outfit.


Fika + paketet..


har krattat löv..!

Hej igen!


Om ni undrar vart jag har varit.. Så har jag varit ute och krattat bort alla löv på hela våran gräsmatta bakom huset. Tog sin lilla tid..! Men jag var lite rastlös också.

Marre åke hem vid halv ett och jag ska alldelels strax sticka med Pernilla till Gränna.






Nu drar jag och Pernilla till gränna! Jag ska hämta ut mitt paket och sen ska vi kolla på min lillebrors innebandy match! PUSSHEJS!


vakna ett antal ggr inatt..

Gomorrooon'! Jag hoppas att ni alla hade en trevlig kväll igår..!


FÖR DET HADE VI! :) 
Men jag skriver mer om kvällen lite senare, + lägger in en massa bilder då också. För just nu så orkar jag inte det, är så jävla död som man kan vara. Mitt ben rycker nu av sig självt märkte jag också..!?

Jag vaknade flera gånger under nattens gång, jag är ju inte van vid att sova bredvid någon annan än min pojkvän som faktiskt är den enda jag har sovit bredvid sen i juni..Så jag råkade lägga över mitt ben över Marre.. lite snyggt sådär.. Haha! Tur att jag varnade henne på kvällen innan vi gick och la oss. "Om jag försöker någonting, då är det faktiskt min pojkvän som jag drömmer om!" Haha.

Iallafall.. vaknade också för att MARRE DEN SÖTA LILLA APAN hade skitroliga ljud för sig när hon sov och tog upp mer än halva sängen och jag fick ligga och pussa på väggen typ. Kul! Haha. Tur att jag var så satans trött igår då så att jag somnade iallafall! Och vi sov ju faktiskt till kl 9.45, tog på oss mjukis och käkade frukost. Sen gick vi upp och satte oss vid varsin datorn.

Nu blire morgoncigg! PUSSEN


Bild ifrån igår. När jag och Marre väntade på bussen till gränna.
Ignorera mitt ansikte.. men kroppen blev skitsnygg!

imorgon blire sovaaaaa!

Nu är jag hemma igen..!


Varit en jävligt skön kväll med underbara Marre och en massa annat folk. Kom hem för 20 min sen, men har bytt om och shit. Är skittrött verkligen och imorgon ska vi fanimej sova tills man trillar ur sängen..!

Nu ska jag och Marre gå ut på balkongen och ta godnatt cigg, och jag ska även ringa min pojkvän och säga godnatt. Vi hörs imorgon! GODNATT!

Ni får en massa bilder och text om hur min kväll var imorgon.. och förlåt om det är lite stavfel i detta inlägg.. ser inte riktigt vad jag skriver..!


kvällens outfit!

Håret plattat med luggen uppsatt.

Tights och leggins över (så jag inte ska frysa)
Klänning - BikBok
Cardigans - H&M
Sjal - H&M
Pumps - DinSko




Kna jag gå såhär? :)


hemma och fixar oss

Hämtade inte paketet i gränna..!

Det blev för ont om tid, så jag hämtar ut det imorgon eller något istället. Får se när jag hinner helt enkelt!


Iallafall, jag och Marre åkte hem till mig och jag har duschat, sminkat mig och plattat håret. Just nu sitter jag och väntar på att hon ska bli klar så att jag kan ta kvällens outfit bild som ni ska få se snart! :)




Roar mig genom att leka lite ego.. hehe


åker och hämtar ett paket..!

Jag och Marre har ätit revbenspjäll med hennes familj och hon har duschat och packat. Så nu ska vi dra till bussen och åka till gränna och hämta ut mitt paket..!

Sen ska vi hem till mig igen. Så vi hörs om en timme eller något! PUSS!


Kolla vilken söt bild marre målade till mig! :)


hemma hos marre nu!

Hej igen sötisar! :)

Jag och Jossan solade varsin 20-minutare som sagt, skithärligt! Blir lätt brun, och det gillar jag. Dock har Jossan blivit myyycket brunare än mig efter bara två gånger..?! Menmen, hon är ju blatte också, hahah not. Men hon kunde varit. ;)

Sen åkte jag till sofiakyrkan och mötte upp Marre och Timmy. Så köpte vi cigg och stod och pratade lite. Sen fick jag och Marre skjuts hem till henne utav hennes morsa och just nu springer Marre omkring och packar sin väska. Medans jag sitter helt chill i hennes soffa och bloggar. ;)


Brun tjej! :):)


slutar nu..

Hej!

Nu är skolan avklarad för denna veckan och nu drar jag och Jossan in till stan och solar varsin 20-minutare!

Puss och hörs sen!

dagens planer!

Denna dagen kommer bli suuuuperbra! Känner det på mig! :)

Har bara svenska kvar i skolan, då ska jag och Jossan dra in till stan och sola på solklart som ligger på östra centrum i Jönköping. Sen kommer Marre dit och då drar jag och hon hem till henne, så ska hon packa och sånt. Sen drar vi hem till mig och lämnar våra grejer. Åker till gränna och hämtar ut ett paket. Sen drar vi hem till mig och fixar oss, byter om. Sen blir det att umgås med roligt folk ikväll i gränna med min gulleplutt Marre! :) Sen ska vi hem till mig och nanna säng.




Låter det härligt eller? :)


dagens dresscode

Håret uppsatt i en boll och med diadem.
Bara mascara och solpuder.

Sneakers - DinSko
Jeans - May collection
Baslinne - H&M
T-shirt - Lindex
Midjeskärp - Kappahl

Örhängen - Ur&penn och Ginatricot
Diadem - H&M





Hiss eller diss? Och vad tycker ni? :)


sovmorgon

Godmorgon! Har ni sovit gott? :)

Det har jag gjort..! Hade en jävligt sjuk dröm som handlade om mig och min pojkvän + om flashbacks.. Tur som fan att det bara var en dröm dock, annars hade mitt rykte varit totalt förstörd..!

Iallafall.. jag skulle egentligen gått upp 7.30 för att duscha imorse, men lat som jag var så orkade jag inte det utan jag gick upp kl 8 istället. Så jag ska duscha när jag kommer hem idag istället..! Så jag fixade mig, klädde på mig och gick till bussen.

Kom till skolan för tjugo minuter sedan ungefär, och jag börjar om 5 min med administration. Jossan kommer väl snart också till skolan, för just nu sitter jag utanför min sal helt själv.. buhu. :(


Igår när jag och älsklingen spelade hans egengjorda monopol..!


Busstrafiken är ett stort fan utav ABBA..


fortfarande nackspärr

Hej hopp igen!

Jag har suttit och spelat TV-spel i över en timme nu. Tekken 6, jag är jävligt grym! Hähä, fast jag slår inte min pojkvän dock. Mhm.. har fortfarande inte kommit över att jag förlorade tidigare idag.

Men men, sånt får man ta helt enkelt. Nu ska jag och min pojkvän iallafall strax bege oss mot bussen. Alltid lika ledsamt att pussa älskling hejdå och sätta sig på en buss. Lika ensamt varje gång. Men imorgon ska det antagligen bli en rolig och händelserik dag! Så får jag träffa min älskling och mysa med honom på lördag igen.

Och eftersom att bussen går 21.47 så är inte jag hemma fören kl 22.40, och då blir det bums i säng. Så vi hörs imorgon! Har sovmorgon så jag börjar 9.35, skönt!

GODNATT!


jag mår seriöst illa..

Fyfan..

Mandy skrev ett inlägg på hennes blogg om en kille som hade hängt sig själv. Min pojkvän sa att jag skulle gå in på flashbacks för att det antagligen fanns där.

Så nyfiken som fan som man är (JAG HATAR DET!) så gick man in på flashbacks för att se om det stod något som var "intressant"..

Kom in på denna tråden <-- länk till tråden. Och läste igenom allting, verkligen ALLT! Hittade en fil som man kunde ladda ner där alla bilderna skulle finnas. (Han som hängde sig, hade ställt in sin webcam på att ta kort engång i minuten..)

Så en idiot som jag är såklart, så laddade jag ner den. Kollade igenom alla bilder, och blev illamående. Hittade hans facebook också... och han hade skrivit där att han ville ta självmord och två av hans vänner hade "gillat det!"

FYFAN!!!!!!!!! "¤"!%#%"%=#¤&¤(&=(=¤ Jag mår inte bra nu. Tack och hej.

(FÖR KÄNSLIGA (SOM MIG) GÅÅ INTE IN DÄR OCH KOLLA! fyfan)

vunnit och förlorat

Jag har precis kommit på att jag är en väldigt dålig förlorare. Eller ojdå, det visste jag redan. Men ändå..

Iallafall, jag och min älskling tog bussen till bankeryd. Köpte cola och godis på ICA och gick hem till honom. Började spela monopol, eller min pojkvän hade gjort ett eget monopol som handlade om worms och vapen istället för hus och byggnader. Skitkul! Men jag förlorade. Suck.. Sen körde vi poker, och då förlorade jag igen. Suck. Men min älskling är så snäll och masserar min nacke lite till bara för de! ;) Gullesnutten.

Nu ska vi spela lite TV-spel och då ska jag äga honom, hähä. Vad gör ni där ute?

http://robinbudd.blogg.se/images/2010/n599533403_1382893_1718_70884152.jpg


på bymarken..

Hej igen sötisar!


Matteprovet gick hyffsat, inte jättebra men inte superdåligt heller. Så får väl hoppas på ett starkt G åtminstånde. Sen tog jag bussen hem till min pojkvän och hjälpte honom med hans adressändring och just nu sitter jag och bloggar samtidigt som han masserar min nacke. Så ska det vara, jappjapp! ;)

Vi ska väl dra oss hem till hans pappa strax. Så vi hörs när jag är där senare! Hej hopp.


i matsalen igår.. "ska de vara, så ska det verkligen vara!"


skoldagen snart avklarad..!

Hej på er! :)


Jag och Jossan satt i caféterian efter första provet, och efter det så hade vi företags ekonomi där vi nästan blev helt klara med alla uppgifter. Imelda räddade min dag genom att massera min extremt stela nacke också, jag hade fått en sån hemsk nackspärr som hon tog bort. Magic fingers! Tack! :)

Sen hade vi lunch och för första gången på evigheter så var det skitgott! Spaghetti och köttfärssås! Känns riktigt härligt att jag både hann äta frukost imorse och fick i mig lunch nu också! Då klarar jag av dagen utan några problem! :)

Nu ska jag ha matteprov, och sen slutar jag! Då ska jag träffa min pojkvän så vi hörs lite senare, önska mig lycka till! ;)


Jag igår..


dresscode/facelook

Håret uppsatt i en hästsvans.
Mascara, foundation, solpuder och rouge.

Sneakers - DinSko
Jeans - GinaTricot
Baslinne - H&M
Oversize tröja - Kappahl
Halsband - Ur&Penn
Örhängen - Ur&Penn




Vad tycks? :)


provet gick perfeeekt!

Omfg, jag tror ärligt talat att jag får MVG på provet.. skrev 3,5 A4 papper när man egentligen bara behövde skriva svaren på frågorna på själva provspappret.

JAG ÄR STOLT SOM FAN!

Nu har jag håltimme, så jag och Jossan ska ut och röka och sen sätta oss i caféterian I think. Så vi hörs strax igen!

börjar dagen med prov..

Godmorgon på er!


Detta blir ett lite snabbt inlägg..

Jag vaknade vid 6.50 och fixade iordning mig, käkade frukost och gick till bussen. Satt på bussen hela vägen till skolan och pluggade som fan på provet som jag ska alldeles strax med försäljning & service.

Jag har aldrig känt denna känslan som jag har har just nu, jag vet inte om det är nervositet eller om jag är taggad..? Jag kände inte ens såhär inför de nationella proven i 9an..

OMG jag låter som en plugghäst, men vafan. Jag vill minst ha VG på detta, så jag ber er att önska mig en massa lycka till! Det lär behövas en massa stöd nu. Hähä.

Hörs efter provet, puss!



RIP mitt diadem.. som gick sönder igår. Liknar ett MC donalds M..? HAHA


imorgon börjar allvaret..

Gosh, jag har pluggat röven av mig!! Okej, kanske inte bokstavligt talat, men ni förstår säkert. Nu är jag iallafall redo för morgondagens djävulska planer, hähä.

Sitter just nu och pratar i telefon med min egotrippade pojkvän. Han säger typ såhär "asso du vet han André! han är så jävla cool du vet!". Lite roligt faktiskt, men det är bara att nicka och hålla med. Min lilla sötnos! ;)

Ska iallafall ta cigg nu, sen kurra ner i min varma säng och gulligulla lite till med min pojkvän. Låter skönt eller hur? ;)

Godnatt på er sötnosar! ♥


härlig dag med jossan!

Nu är jag hemma igen..! :)

Jag och Jossan tog varsin buss hem efter att vi hade varit på donken. Så jag kom hem för ungefär en timme sen..? Men har fyllt i mina kalendrar lite och sen har jag slängt in en tvätt i maskinen! Det var på tiden kan jag säga, haha..

Nu ska jag iallafall ägna en stund åt att plugga. Har två prov imorgon, ett i försäljning & service och ett i matte. Önska mig lycka till..?

Så vi hörs igen om en timme eller två..! För nu ska det pluggas! :)



haha, för er som inte visste det så JA jag har glasögon. Men har linser annars..


på donken, har precis solat!

Hej igen sötisar! :')


Vad gör ni för roligt? Jag och Jossan åkte till june innan och satt där och flummade sönder på allt och ingenting. Var skitkul att vara på det humöret faktiskt, har inte skrattat så mycket på evigheter, fyfan! Haha, men så är det alltid när jag är med min lilla sötis Jossan! :)

Sen kom min pojkvän och hans lillebror Ian, så träffade vi dom i ungefär tio minuter innan dom skulle dra. Och då gick jag, Jossan och Ellie och våldgästade Per brahe gymnasiet, där hennes pojkvän hade repning. Efter att vi hade lämnat av Ellie där så traskade jag och Jossan till östra och solade varsin 20-minutare. Skithärligt verkligen! :)

Sen när vi var klara där så bestämde vi oss för att gå till donken och käka lite. Myspys! Och för att blogga såklart, gratis internet juh! :)


Detta var en av anledningarna till varför vi skrattade.. "bussen har skitit ner sig!"


Söta jossan på donken!


Jag och min älskade cola! Seriöst, ska nog ta och gifta mig med den. Jag minns när jag var yngre, så HATADE jag coca cola. Fattar inte varför?! Det är ju det finaste som finns, typ.


ska sola med jossan!

hej igen gullungar!


Efter första lektionen så hade vi lunch, sen hade vi engelska där vi kollade på E.T. Sen hade vi administration och den slutade precis.

Så nu ska jag och Jossan dra in till stan och sola på solklart på östra centrum..!

Så vi hörs lite senare! PUSS PÅ ER!


har beställt hem..!

Eftersom att det är fri frakt på nelly.com just nu så ville jag passa på att beställa hem lite!



Strl 39, 199:-


Strl XS, 159:-





vad tycks? :)


min pojk är så dum att han är söt

Våran lilla söta ochr roliga konversation imorse.

Kl 7.30

Jag: Jag går upp och duschar nu älskling.
Älskling: mmm.. *ger mig en puss*

En halvtimme senare.

Jag: Jag går ner och äter frukost nu älskling, ska du ha också?
Älskling: nee.. ligger kvar..

En kvart senare.

Jag: Ska föna håret nu, så det kommer låta lite. Men du kan ju gå upp för det är en kvart kvar tills bussen ska gå.
Älskling: Nee.. ligger kvar..

Fem minuter senare.

Jag: Älskling! Bussen går om tio minuter, du borde gå upp nu!
Älskling: VAH?! Men oj, varför har du inte sagt till för?!
Jag: *suck*

Ytterligare fem minuter senare.

Älskling: Sötnos, kommer vi missa bussen..?
Jag: NEJ, det gör vi inte! Din latmask! haha

Påväg ner till bussen.

Älskling: Jag är hungrig.. jag är säkert trött för att jag är så hungrig..
Jag: OMEN, jag frågade ju om du ville ha frukost! *suck*

Han är så dum så att han är söt, min lilla älskling.


cp buss..!

Godmorgon på er! Hoppas ni har sovit gott inatt..! :)


Jag och min pojkvän somnade igår vid halv ett efter att ha kollat på filmen tekken. Den var faktiskt rätt bra! Haha, trodde inte det först eftersom att den handlar om ett TV-spel.. Men skenet kan bidra ;)

Vaknade imorse vid halv åtta, duschade snabbt, sminkade mig och klädde på mig. Gick ner och käkade frukost och sen gick jag upp och fixade håret, väckte min pojkvän och gick till bussen.

Träffade Matilda på bussen, skitlänge sen vi sågs och pratade oså. Så vi snackade en massa häst och såna inressanta saker, haha. ;) Sen när vi hoppade på bussen vid esplanaden som ska gå upp till sandagymnasiet så sket den i att släppa av oss..? Så jag blev skitförbannad och sen fick jag och Matilda gå ifrån österrängen till sanda.. Skitsegt.

Ahja.. kom till skolan vid kvart över nio och tog en cigg med jossan innan vi gick till skåpet. Just nu sitter vi och väntar på våran lektion företags ekonomi ska börja.


Jag just nu!


hemma hos mig!

Nu är jag hemma igen..!

Jag och min pojkvän tog bussen vid kvart i åtta och kom hem till mig kvart i nio. Packade upp min väska och gick ner till köket och satte oss i vardagsrummet och kollade på TV samtidigt som vi käkade kvällsmat tillsammans med min lillebror.

Men nu ska vi kolla på film och sova! Puss och godnatt!


HAHAHAH, jag och Jossan fattar :)


Orientering.. och denna kontroll hade någon tagit sönder..


Som sagt, orientering i terräng. Denna kontroll var under denna trädkrona. Så här ser ni Jossan med sin röda jacka och Conny med svart tröja.

Dessa bilder är tagna med mobilen, erkänn bra? :)


hos min älsk

Hej igen sötisar!


Kom precis hem till min pojkvän! Eller jag har ätit lite och så med, men annars så kom jag precis hit. Vi hade orientering på idrotten, och det var rätt kul faktiskt. Jag och Jossan hittade allihopa på en bra tid faktiskt. Och Conny i våran klass förföljde oss bara för att slippa leta själv, haha.. ;)

Iallafall.. vi åt precis och nu ska vi spela TV-spel! Så vi hörs lite senare, pöss! :)


bara idrott kvar..!

Hej igen!

Har haft datakunskap fram tills nu. Och nu börjar idrotten om en kvart. Efter idrotten så ska jag och Jossan ta bussen in till stan och så ska jag ta bussen hem till min pojkvän. Så jag kommer inte uppdatera fören efter kl 5 eller något..!

SÅ VI HÖRS HELT ENKELT SEN! puss.

Glöm inte frågestunden, puss ;)

seg skoldag..!

Hej igen gullungar! Vad hittar ni på där ute? :)


Efter första lektionen så hade vi håltimme, så jag och Jossan satt i caféterian som vanligt. Det är där man brukar hamna om man har lång rast, haha. Sen hade vi matte, där jag satt vid datorn och svarade på kommentarer osv. Har ju prov på torsdag i matte, så jag också igenom alla repetionsblad jag hade skrivit av ifrån läraren, cred till mig! :)

Sen hade vi engelska, där vi fortsatte att kolla på filmen E.T. Sen hade vi lunch och då kom Marre och våldgästade oss lite. Sen när hon stack så gick jag och Jossan till caféterian igen. Har två lektioner kvar innan vi slutar, skit segt verkligen.. Datakunskapen börjar om en kvart och därefter är det idrott.

Och glöm inte bort att ställa frågor till frågestunden, ni hittar den HÄR! :)


Jag just nu i caféterian..


frågestund..!

Fick en kommentar igår om att jag skulle ha en frågestund på min blogg snart, för att hon hade tusentals frågor att ställa, haha.

Så nu kör jag igång med en frågestund! Jag svarar på allt, men snälla ni, var helst inte anonyma.



Frågestunden håller på tills jag säger STOPP!
Jag svarar på alla frågor, om det inte blir alldeles för många.
Så vi kan säga att det ska vara max 40 frågor.

SÅ BÖRJA STÄLLA FRÅGOR!
(Om Thess, bloggen, pojkvän, vänner, mat, fritid, skola, känslor, kläder, smink osv osv)


facelook/dresscode

Håret upsatt i hästsvans, plattat.
Mascara, foundation, solpuder och rouge.

Örhängen - Ur&penn
Armband - Fick av pappa
T-shirt - Monki
Huvtröja (Pros)- Fick av pappa
Jeans - GinaTricot
Tygskor - DinSko




Hiss eller diss? :)


fick skjuts till skolan..!

Godmorgon på er!


Gick upp vid halv sex idag. Pigg som fan! Vet inte varför, men antagligen för att jag kommit i säng i tid de senaste dagarna. Så satte jag upp håret i en hästsvans, klädde på mig, sminkade mig, borstade tänderna, plattade håret och käkade frukost i lugn och ro.

Sen fick jag skjuts till skolan och kom i tid. Fick en härlig syn när min mentor halkade på gräsmattan också, haha! :) Känns skönt att kunna skratta på andras bekostnad ibland.. Eller vad säger ni? ;)

Började iallafall dagens första lektion med webbdesign, vet inte vad vi ska göra idag faktiskt. Endel är ju inte ens klara med uppgiften som skulle vara inlämnad igår.. menmen.

Hoppas ni får en underbar tisdag, kära läsare! ♥


Jag blev full på min olivolja..! (igår när jag var med Evve)


sköta hygienen, mkt viktigt!

Hej sötisar! Är hemma nu..!


Kom precis hem..! Eller jag kom innanför dörren för ungefär 20 minuter sen, men först pratade jag med Magnus. Plockade fram morgondagens outfit, bytte om till mjukis och tvättade bort sminket, scrubade ansiktet och smörjde sedan in med ansiktsvatten.

Jag är väldigt noga med min hygien.. Speciellt min ansiktshygien, tycker det är äckligt att sova med smink, eller klar man råkar göra det ibland, men sover mycket hellre utan. Mycket fräschare! Bryr ni er mycket om eran hygien..? Och speciellt om ansiktet?

Nu ska jag iallafall gå ner och ta mig något att äta, och sen ska jag ringa min pojkvän och krypa ner i sängen. Imorgon blir det att gå upp vid 6.15..! Jobbigt som fan, men måste man så måste man helt enkelt. Bättre att försöka att inte klaga så mycket..

Så godnatt på er sötnosar! Hoppas ni sover sött! :) ♥


jag och evve innan idag..!


ska dra mig hemåt..!

hej igen!


Jag och Evve har ätit, busat på hennes balkong, suttit vid varsin dator och tatt en massa bilder osv. Roligt att träffa min lilla sötis igen ju, sist vi träffades var ju fan i mars! Eller vi har ju träffats efter de, men det var senast som vi umgicks. Så det var ett tag sedan! Dumma oss.

Men nu ska vi snart dra oss mot bussen, så ska jag ta och åka hem. Så jag skriver igen när jag är hemma! Vid nio tiden någongång. Puss på er sålänge!


bildbomb!

Ute på Evves balkong så händer det alltid roliga saker!


Evve och jag!


Sötisen Evve!


Och jag lider av någon sjukdom..


Dags för evve att fyllespy.. hahaha!


Som sagt, jag lider av någon sjukdom! haha


Myysigt..


Evve och jag <3


Jag och Evve igen :)


Evve och jag ;D



Vi bjuder på dessa!


videoblogg - anledning till smink

Haha nu kan ni förstå varför vi tjejer sminkar oss. För när vi är osminkade, så ser man ut såhär!
Mohahaha



(skämt åsido)


hemma hos evve!

Heeeeej!


Min pojkvän var så söt och följde med mig på bussen till elmia och sen bytte vi buss. Jag tog bussen till min saknade vän Evve och han tog bussen till torpa.

När jag kom fram till huskvarna sööder så fick jag vänta evigheter tills sölkorven Evve skulle komma ut och möta mig. När hon väl kom ut så gick vi in på hennes rum och pratade om killar och sex, haha.

Och just nu sitter vi och tar en massa feta bilder mannen och dör lite av garv. Vad gör ni?






HAHAHA


mys på donken

Hej igen gullungar!


Jag och Jossan satt på june och väntade på hennes tåg och min buss. Sen när hon drog iväg så tog jag bussen till bymarken och möttes utav min promenadglada pojkvän.

Jag: Varför skulle jag ta bussen hit om vi ändå skulle till june?!
Pojkvännen: För att jag ville det :)

Ahjaaa, fick en mysig promenad iallafall. Höll på att dö på vägen så vi stannade till vid kalles grill och fyllde på matförrådet med en liten hamburgare och sen gick vi till ICA för att han skulle hämta ut en jacka som han beställt, satt skitsnyggt på honom! Raow. ;)

Nu:
Ska vi gå och hitta på något roligt. Busa omkring på stan eller nått. PUSS PÅ'T!


Älsklingen! När vi var på promenad i juni :)


på bussen

När jag och Jossan satt på bussen påväg till june.

Dudas: Dom tjejerna där borta *pekar på mig och jossan*
Jossan: *kollar konstigt på mig*
Dudas: för alla vet att han är pedofil!
Jag: Du är pedofil dudas!
Dudas: ALLA VET ATT HOOOON ÄR PEDOFIL!
Jossan: Känner du honom...?
Jag: aah, haha.
Jossan: Jaha, trodde han var ett cp-barn.
Jag: ja, men det är han också, hahaha.



drar o träffar min pojkvän..

Hej igen sötisar!


Känner mig stressad typ.. vet inte varför. Jag, Jossan, Julia och Evelina satt i en sal i 1,5 timmar och väntade på att våran andra lektion skulle börja. Svenskan blev försenad för våran lärare var försenad så vi började 13min försent och slutar alldeles strax.

Sen har vi lunch, inställd försäljning & service och matte där jag ligger före alla andra och vi har prov på torsdag. Så jag skiter i det och drar till jönköping och träffar min pojkvän istället för att sitta i skolan i två timmar och tjugo min för att vänta på min värdelösa matte.


Så vi hörs lite senare helt enkelt! Nu drar jag och Jossan, puss på er.


facelook/dresscode

Håret utsläppt och plattat.
Mascara, foundation, solpuder och rouge.

Stövlar - DinSko
Jeansleggins - BikBok
Linne - H&M
Lång tjocktröja - Stadium




Hiss eller diss? :)


inställd första lektion..!

Godmorgon! Har ni sovit gott sötnosar?


Det har jag..! Och eftersom att jag fick skjuts till skolan idag av mina föräldrar så gick jag upp vid kvart i sju, duschade och fixade mig. Sen åkte vi mot skolan.

När jag kom fram till skolan vid 7.55 så fick jag veta att första lektionen var intälld.. WTF?!?!?!?! Jävla kukhuvuden som får mig att gå upp så satans tidigt när första lektionen är INSTÄLLD?!

bLAHABLAHAAA.. jag har damp. Jossan sitter och pratar med sig själv för att hon är så arg och jag sitter och klagar som en liten apa. vetifan vad vi ska göra nu i 1,5 timme.. Återstår att se.


Bjuder på en bild som är tagen i bilen, det var jäävligt disigt över jönköping! Som ni ser på bilden.


har inte haft internet..!

FÖRLÅT för att jag inte har skrivit på hela dagen..!


MEN jag har inte haft något internet under hela dagen faktiskt! Eftersom att pappa inte har något internet så får jag ju försöka surfa på andras, och det har inte fungerat idag.

Iallafall.. Idag sov jag och min älskling verkligen ut. Så vi gick inte upp förens vid kvart över elva. Då fick vi gå och köpa frukost. Så gick vi hem och så åt jag en liten frukost och sen följde jag min pojkvän till bussen. Sen solade jag en 21-minutare, skithärligt! Har inte solat på evigheter! Mest pga min tatuering som jag haft i lite över en månad nu.. :)

Sen när jag kom hem till min pappa igen, så städade jag mitt rum, dammsög och bäddade osv. Sen diskade jag och sen så lagade min pappa middag så vi käkade tillsammans framför TVn. Sen kollade vi på film tills jag var tvungen att krama honom hejdå och gå till bussen.

Kom hem till bonnehålan för snart en timme sen. Pratade med Magnus lite om helgen, sen pratade vi om relationer osv. Sen gick jag upp och packade upp min väska och plockade fram morgondagens outfit. Sen tvättade jag mitt ansikte, borstade tänderna osv. Sen slog jag upp datorn.

Såg att jag hade fått en massa kommentarer under tiden jag inte haft något internet, riktigt roligt! Älskar er ska ni veta! :)

Nej, nu har jag inte tid att sitta mer vid datorn. Ska svara på lite kommentarer bara, sen måste jag ringa min pojkvän och säga godnatt innan jag ska ta mig min härliga skönhetssömn. Godnatt på er alla!


slapp-dag, hemma nu!

Hej igen gullungar! Har ni haft en bra dag? :)


Jag och äsklingen åkte till hans träningsmatch. Det var verkligen skitkul att kolla på, jag blev indragen och satt och skrek och tjoade, haha. Och Kevin och Alex blev skitförbannade på en i det andra laget som fuskade. Haha! :)

Efter träningen så åt jag och min pojkvän på donken och sen skulle han hem och duscha. Då kom Smarrisen och så gick vi lite och snackade. Och så satte vi oss på en bänk på june och pratade om livet. Mysigt! Båda var skitslappa och sega som fan, hähä.

När hon åkte hem sen så kom min pojkvän och så tog vi bussen hem till min pappa. Har käkat lite och tagit det lugnt sen dess.



Älsklingen <3


söta smarre :)


drar till stan, dude!

det blev lite tät update nu.. men iallafall..


Jag och min pojkvän tar bussen in till jönköping igen nu. Så ska vi gå till kålgården och så ska jag kolla på hans innebandy träning. Sen när hans träning är slut så ska jag möta upp Marre på stan och sen ska jag och min pojkvän åka hem till mig.

Men vi hörs lite senare när jag har tillgång till dator igen, puss på er och ha en underbar dag!


outfit/facelook

Inte världens bästa bild, meeen

Håret uppsatt i en tofs
Mascara, foundation, solpuder och rouge

Tygskor - DinSko
Leggins - Lindex
Långt linne - H&M
T-shirt - Ginatricot
Huvtröja Pros Canard collection - fick av pappa


internet var kasst..

Godmorgon på er! Har ni sovit gott inatt sötisar? :)


Sorry för att jag inte har skrivit, MEN nu är det faktiskt så att jag egentligen faktiskt har skrivit. Men internet är så seeegt hemma hos pappa så det puplicerades inte..

Iallafall.. Jag och min älskling somnade igår efter att ha kollat på två family guy avsnitt och så vaknade vi imorse kl 10 för att vi hade ställt alarm eftersom att han ville gå upp tidigt..? Så gjorde jag frukost åt oss och så åt vi vid sängen och jag matade honom för att han inte orkade sätta sig upp, sötnosen då! :)

Sen fixade jag mig och så klädde vi på oss och gick till bussen. Åkte hem till hans pappa för att hans träningskläder är här hemma. Så ska han laga mat åt oss också innan vi drar ner till stan igen..! :)

Älskar min rosa spegel hos pappa :D hihi

har precis ätit!

Hej igen :)


Jag ber om ursäkt för lite dålig uppdatering nu i eftermiddag..

Men iallafall, jag och min pojkvän gick en promenad och så handlade vi mat. Sen när vi kom hem så låg vi i min säng i evigheter och bara pratade.. Och sen lagade vi mat tillsammans med min pappa och sen käkade vi. Och nu ska jag och min älskling kolla på film och mysa. :)

Vad gör ni där ute?


Det är verkligen höst nu..!


.....

blev ingen middag. gick och köpte cigg och nu ska jag och min pojkvän äta något och sen kolla på film istället.

hemma hos pappii

Hej igen!


Jag försökte mobilblogga innan, men det kom tydligen inte upp..? Jaja skitsamma, det var inget viktigt. Jag hade glömt min väska i skolan och var super förbannad så det var bra att ni inte fick läsa det inlägget kanske..

Iallafall.. åkte iväg till stan och hoppade av vid june och mötte upp min pojkvän och hans lillebror Ian - som fyller 15 idag! GRATTIS! ♥ Nu får du köra moppe, cykla utan hjälm, bli straffad och knulla lagligt!

Sen tog jag och min pojkvän bussen hem till min pappa och så la jag upp datorn och tänkte slänga in ett inlägg innan jag och André ska dralla vidare mot stan för att jag ska bjuda honom på middag.

Så vi hörs lite senare när vi komme hem igen! Hej så länge.


jag imorse innan jag stack till skolan.

slutar strax..

Hej igen!


Efter första lektionen så hade vi lunch som sagt.. Åt lite potatismos och en halv korv, inte särskilt gott men det är bra att äta iallafall. Sen hade vi engelska där vi kollade på filmen E.T som jag sett tusentals gånger.. Och just nu så har vi svenska där vi läser boken Snabba cash som jag sett på film tusentals gånger också.. Men boken är faktiskt bättre! Även om vi inte har kommit så långt.

Smsade min pojkvän nyss, trodde inte han hade vaknat än, men tydligen hade han bara glömt att smsa mig.. ahja, han svarade nu iallafall. Vi slutar om fem min och då ska jag och Jossan ta bussen till stan och så ska jag möta upp min pojkvän tror jag. Om han inte har ändrat sig.

Jaja, jag ska iallafall hem till min pappa och lämna min bag som just nu är helt ihoptryckt inne i mitt lilla skåp! Och sen så får vi se vad jag hittar på, det beror på om min pojkvän följer med eller inte.


Jag just nu.


dresscode/facelook

Håret utsläppt och plattat
Mascara, foundation, solpuder och rouge

Tygskor - DinSko
Jeasn - May collection (fick av Sita)
Linne - H&M
Kort kofta - Fick utav Emelie
Halsband - Fick i konfapresent
Vinterjacka Everest - Stadium




(den lilla svarta fläcken på bilderna är en mascarafläck på spegeln, och bilden längst ner till höger är suddig, sorry!)

Hiss eller diss? :)


lugn och skön morgon!

Godmorgon på er! Jag är på jättehärligt humör idag! :)


Vaknade vid halv åtta imorse, duschade, klädde på mig och sminkade mig. Sen bad jag Pernilla göra kaffe, så när jag kom ner så hade hon plockat fram frukost och gjort kaffe och allt! :) Så jag satt i tjugo min och käkade frukost och pratade med härliga Pernilla. Sen skulle hon iväg och då plockade jag undan och gick upp och fixade håret. Sen gick jag till bussen.

Kom till skolan för 40min sedan och började första lektionen administration. Har suttit och gjort en massa repetionsfrågor osv. Sen är det lunch! Denna dagen kommer gå supersnabbt i skolan tror jag! Riktigt härligt! :)




Före mascara och efter mascara imorse.


ska ta bussen hem strax..!

Hej igen sötnosar!


Jag och min pojkvän har haft en mysig dag. Har kollat på TV och varit med honom och hans pappa nere i tvättstugan osv. Mycket mys! :)

Jag ska iallafall ta bussen hem om 40min, så jag tänkte skriva godnatt nu. Eftersom att jag inte kommer komma hem förens vid halv tolv. Och då behöver jag sova! Så godnatt på er sötnosar! ♥

haha garvar ihjäl..!

Ja, nu när hösten är här och vintern snart är kommen. Så tänkte jag bjuda på en video som filmades i november 2009! Min klass (när jag gick på AD i 9an) hade åkt skridskor på idrotten. Och efter det så filmade Tina mig och sa att det skulle vara en videoblogg som jag skulle lägga upp på min blogg.. Så här bjuder jag på mig själv och min gamla vinterjacka med en massa fimphål!


har hunnit äta lite..!

Hemma hos min pojkvän nu..!


Vi satt och pratade på bussen om den kommentaren jag fick idag. Fick oss några härliga skratt, och det är riktigt skönt att vi inte börjar bråka om en sån liten småsak. Skrev ju det innan, ingen kan knäcka oss! Vi är starkast tillsammans helt enkelt.

När vi kom hem till honom så dammsög han hela lägenheten och skurade, sen bad jag honom med mina söta hundögon att laga mat åt mig. Självklart blev det bara nudlar och oboy.. men det var iallafall något! Skönt iallafall att han kan städa, så då vet vi ju hur våran framtid kommer se ut. ;)

Städning - Min pojkvän
Tvättning - Jag
Datorsittandet - Jag
Tv sittandet - Min pojkvän
Matlagningen - Snabbmat á la min pojkvän eller donken.

Skämt åsido..

Gillar faktiskt denna bild på mig, hähä

ska möta min pojkvän..!

Hej igen sötnosar!


Jag mår bra! Eller jag mår utmärkt faktiskt. Hur mår ni?

Efter första lektionen så hade vi företags ekonomi, fick veta min frånvaro. Inte så jättebra. Fast jag hade bara 9.8% ogiltig, så det är ju inte så farligt för att ha gått i skolan i snart två månader! Sen hade vi lunch, fyfan vad äckligt det var. Så som vanligt så åt jag och Jossan bara ett knäckebröd och sen hade vi sista lektionen matte.

Blev klar med dagens avsnitt innan vi slutade, så jag passade på att svara på lite kommentarer och läsa lite inlägg. Och om 2min när vi slutar så ska jag gå till skåpet och lämna mina böcker och sen ska jag och Jossan gå till bussen.

Jag ska möta upp min pojkvän på bussen och sen så ska vi åka hem till honom, och det är bra mellan oss. Och den idioten som kommenterade igårkväll kan fan dra åt helvete. Inget kan knäcka oss!

Vi hörs lite senare när jag är hemma hos min pojkvän, ungefär vid kl tre! Puss på er sålänge mina fina läsare ♥


jag just nu på min mattelektion.


vad är kärlek?

Kärlek.

Det finns många olika sorters kärlek. Kärleken man känner för vänner, kärleken man känner för sin familj och kärleken man känner till en partner.

Kärlek kan beskrivas med många ord. Vackert, underbart, hemskt, krossande. Men egentligen finns det inga ord i världen som kan beskriva ordet kärlek, för den är så enorm. Den är störst.

Kärleken man känner för vänner är stark. Att alltid ha någon man kan prata med och att ha någon/några vid ens sida genom allt. Att ha någon man kan lita på, och stötta sig emot. Det är obeskrivligt. Den kan krossas på en sekund, och det tar en evighet att bygga om en krossad vänskap.

Kärleken man känner för sin familj är också stark. Familjen finns med en person hela livet. Man kan ha många olika relationer med sin familj, man kan vara bra vänner och man kan vara riktiga fiender. Men innerst inne så finns det alltid kärlek. Man älskar sin pappa, sin mamma, sina syskon. Och föräldrarna älskar alltid sina barn och syskonen älskar alltid sitt syskon. Det är obeskrivligt. Och kan krossas på en sekund, och tar en evighet att bygga upp.

Kärleken man känner för en partner (eller till en viss person om ni förstår vad jag menar) är nog störst utav allt. Om man är i ett förhållande, och är lycklig i förhållandet så är det obeskrivligt. Det finns inga ord som kan beskriva den känslan. Att man alltid är älskad, hur man än ser ut och hur man än beter sig. Man har alltid någon att stötta sig emot och man kan alltid lita på den personen. Det kan också krossas på en sekund, och det är sällan som man väljer att försöka bygga upp ett krossat förhållande.

Kärleken är obeskrivlig, det är den känslan som kan knäcka en individ totalt. Man kan bli deprimerad och ta självmord, och man kan känna sig lyckligast i världen och man kan sväva på moln. Kärlek är det största som finns i universum, och det är helt gratis. Kan ni tänka er det? Det bästa som finns i världen är helt gratis. Kärlek kan inte köpas för pengar eller saker. Man kan aldrig tvinga en person att älska en.

Kärleken är störst, och det är den som övervinner allt. Kärleken är den som kan få en person att må helt perfekt och den kan också få en person att vilja försvinna ifrån jordens yta. Kärleken är inte att leka med, så ta vara på den kärlek ni har, även om ni inte har några vänner eller någon partner. Så ta vara på den kärlek ni har i familjen.

Ingen kan leva utan kärlek, för kärlek behöver alla.


dresscode/facelook

Min spegel är smutsig, I know..

Idag har jag håret uppsatt i en stram hästsvans med ett hårband som håller luggen borta ifrån ansiktet.
Mascara, foundation, solpuder och rouge.

Sneakers - DinSko
Leggins - Lindex
Långt linne - H&M
Kort kofta - H&M
Halsband - minns ej..
Vinterjacka Everest - stadium




Hiss eller diss? :)


svar till anonym!

Anonym:
kul o va tillsammans me en kille som e otrogen mot dig? fråga han hur många han egenkligen träffat bakom ryggen på dej.


Svar:
Haha.. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Visst, denna kommentaren tog riktigt hårt när jag läste den. Jag sitter just nu på min lektion med ögon lika stora som globen, tårar som trycker bakom ögonen och jag kan knappt trycka på mina tangenter för de skakar så jävla mycket. Men ska man verkligen tro detta? Jag litar på min pojkvän, plus att jag känner de flesta i Jönköping där jag bor. Som om jag inte skulle få reda på det om han träffade en massa andra eller..? Folk snackar liksom.

Och vem fan är du som vågar skriva såhär på min blogg? "Anonym", jag ska ta reda på din IP Adress och sen blir du anmäld och blockerad så du inte kan kommentera min blogg.



Hm, "anonym" bor tydligen i Gislaved..?


igår var jag hjälplös

Godmorgon..!




För er som är morgontrötta, sätt på denna låt med högsta volym och med en riktig bas så vaknar ni nog till!



Bytte tungpiercing igår också..




Har ni sovit gott inatt?


Det gjorde jag..! Eftersom att blogg.se inte fungerade igårkväll så fick jag sysselsätta mig med annat. Så först hade vi besök utav mina små favoriter! Så jag lekte runt med dom lite och spelade en riktig looser, hähä. Sen när de åkte hem inför läggdags så käkade jag och kollade lite på TV. Sen ringde jag upp min pojkvän och så låg jag i sängen och pratade med honom till halv elva och då somnade jag! :)

Imorse vaknade jag kl 7 och fixade mig snabbt och gick till bussen, kom till skolan till min första lektion försäljning & service, så just nu väntar hela klassen på att läraren ska komma tillbaka och ge oss en uppgift.



fuck blogg.se

Tydligen så fungerar inte blogg.se som det ska längre, IGEN!

Får fan damp, jag kan inte svara på mina kommentarer, för jag kan inte gå in på andras blogg.se bloggar och OM jag nu kommer in på någons blogg så går det inte kommentera för det står bara "bad gateway".

Fuck blogg.se

Har någon annan samma problem som jag..? om ni nu kan se/kommentera detta inlägg..

hemma igen..!

Nu är jag hemma igen sötisar..!


Jag och Marre gick till june och mötte upp Jessica och sen skulle hon ta tåget hem så jag och Marre tog bussen tillsammans, sen hoppade hon av i huskvarna och jag åkte hem till mig.

Kom precis innanför dörren, har bara bytt om till mjukis och kissat, hähä. Vad hittar ni på där ute? :)


på donken atm

Hej igen!


Tog bussen in till stan med Jossan och hoppade av vid june. Träffade en liten jobbig dvärg (nej inte du Tina! ;)) och sen kom Marre och hennes två vänner. Så gick vi till donken just nu och snackar om livet. Skitnice! :)

Vet inte vad vi ska göra sen, kanske inte ska till Nässjö trots allt..! Men vi får se vad vi hittar på helt enkelt! :)


Maaaat


Marre ville inte va med på kort.. Hon sa att hon är trött på bloggare, fast hon bloggar själv. :)


ska till nässjö med marre!

Efter denna lektionen så ska jag in till stan och möta upp Marre. Sen så ska vi ta tåget till Näsjö. Vet inte vad vi ska göra där, för Marre är alldeles för hemlighetsfull..?

Haha, sist jag var i nässjö var när Sita skulle pierca tungan. Så vi hade bestämt tid med han som piercade min tunga. Så vi tog tåget dit efter skolan, och ringde och ringde, men han svarade inte. Så vi gick runt och runt en rondell och fördröjde tiden lite. Sen när vi väl fick tag på honom så kunde han inte pierca henne. Så vi fick helt enkelt åka tillbaka igen, fyfan vad besviken hon blev. Vilket minne!


Men det var länge sedan, i höstas tror jag. Och nu ska jag dit med Marre, men har ingen aning om vad vi ska hitta på där. Men det får jag väl veta lite senare..

Nu slutar jag för dagen! Äntligen, jag och Jossan har nästan gråtit igenom hela skoldagen. Fyfan.. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge, men fan vad skönt att äntligen sluta!

Hörs senare, puss!



en lektion kvar!

Hej igen sötisar!


Tänkte bara skriva en liten uppdatering..

Första lektionen gick bra, gjorde nästan klart inlämningsuppgiften som ska vara klar nästa onsdag. Och sen hade vi företags ekonomi där jag och Jossan gjorde en liten uppsats om hur man ska starta en restaurang. Sen hade vi lunch, som var skitäcklig. Men jag åt lite iallafall, och drack en massa vatten som jag har fått som läxa utan läkaren, hähä. Sen hade vi engelska och då hade vi ett oförberett prov som gick rätt hyffsat, tror dock inte det blir mer än godkänt. Men jag blev ändå rätt nöjd så.

Just nu sitter jag och Jossan och slappar innan våran sista lektion administration ska börja. Båda har något att klaga på, hon har mensvärk och jag har en svidande fitta, haha!


Jag just nu..


dagens outfit

Idag har jag håret utsläppt naturligt med ett hårspänne i luggen
Mascara, foundation, solpuder och rouge

Stövlar - DinSko
Leggins - Lindex (köpte igår)
Svart baslinne - H&M
Linne med kedjor - Lindex (köpte igår)
Cardigans - H&M
Vinterjacka Everest - stadium



Hiss eller diss? :)


stressig morgon

Godmorgon! Har ni sovit gott? :)


Jag somnade kl 22 igår, efter att ha sagt godnatt till min älskling på telefon. Sen ringde alarmet imorse kl 6.40 och så hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning. Sen fuckade mitt linne lite så tiden blev knapp, så jag hann inte ens föna mitt hår.. så jag fick bara sätta upp luggen med ett spänne och springa till bussen med blött hår, yey.

Men jag hann iallafall! :) Och kom i tid till skolan, pratade med min mentor om att jag går på pencillin så att han vet om ifall jag blir dåsig och måste gå hem.. Sen började min första lektion näthandel.


Igårkväll var mitt hår K A T A S T R O F!


hög på pencillin..?

Har svarat på en massa kommentarer, inte för att klaga. Det är verkligen superkul när ni kommenterar ska ni veta! ♥ Och sen så käkade jag kvällsmat med mina föräldrar, för ikväll är det syskonfritt! YEEY!

Sen hade jag tråkigt och kände mig ensam samt stenhög på min medicin som jag fick innan mot min urinvägsinfektion. Blev ju fan helt dåsig, seg, trött och äckligt slö - ungefär som min pojkvän, hähä. (skämt åsido) Sitter och pratar med honom just nu faktiskt, eller ah, jag sitter och läser upp vad jag skriver och han sitter tyst och lystnar.

Men iallafall, orkar knappt hålla ögonen öppna för tillfället, så jag ska stänga av datorn, ta godnattcigg och krypa ner i sängen och säga godnatt till min älskling. Så ni får helt enkelt sova sött också! Inte för att jag tror att ni ska gå och lägga er än på ett tag, men vafan, jag får skylla på att jag är sjuk och hög. Hähä.


Mina två älsklingar! Colan och min pojkvän, hähä


dagens shopping!

Som jag skrev innan så tröst-shoppade jag lite medans jag vänta på min buss hem tidigare idag..! Så jag gick in på lindex och kom ut med en liten påse, hähä.


Vanliga svarta leggins, 99:- strl S


Lång linne/klänning, 99:- (rea) strl S


svar på kommentar!

Fick en väldigt intressant fråga ifrån en av mina läsare alldeles nyss..!

Robert
Berätta för oss som läser din blogg... Om du fick 50 000kr att spendera på 3st saker. Vad hade du köpt då? :) Bara en kul grej asså :)


Svar;
Hm, jadu! Det var en väldigt bra fråga! :) Jag hade först och främst lagt pengar på ett körkort! Om det hade varit tillåtet att lägga undan till det då..? Sen hade jag nog shoppat till mig och min pojkvän! ;) Eller juste, det var bara till 3 saker.. Fan vad svårt! Är det tillåtet att spara pengarna, haha..? Men om man måste spendera dom så hade det nog blivit..
1. Körkort.
2. Platt-tv till mitt rum. (svindyr sådan, hähä..)
3. Exakt vad som helst min pojkvän hade velat ha (för pengarna som blir över)


Vad har ni gjort själva? Det var faktiskt en jävligt bra fråga.. haha!

vem är copycat..?

Upptäckte igår när jag läst Dessies blogg att hon hade en likadan polo/cardigans som jag. Doch hade hon en annan färg. Kollade igenom hennes blogg lite och skulle kolla när hon hade köpt den, men jag hittade ingenting om det. Sen kom jag på att hon faktiskt hade dissat H&M:s kläder, men sen hade hon plötsligt den på sig som faktiskt är ifrån H&M.

Kom också på en annan grej, folk som bloggar brukar ju alltid snacka om "copycats" och eftersom att vi hade likadan, så undrar jag "vem utav oss är copycat?" Haha lite löjligt faktiskt. Jag köpte ju den i fredags, och hon hade den på sig igår, men det är oklart när hon köpte den.

Så undrar, vem utav oss kopierade vem? Sen vet hon nog inte ens vem jag är, så antagligen så kopierade hon inte mig, och jag visste inte att hon hade en sån innan jag köpte den. Så svaret enligt mig, är helt enkelt att ingen kopierade någon. ;)



Dessie och Thess.


sjuk och tröstshoppat!

Hej igen sötisar!


Jag och min pojkvän tog bussen kl 2 och hoppade av i huskvarna. Han åkte med bussen till stan och jag gick till läkarmottagningen, gjorde urinprov och hade samtal med en läkare. Fick besked att jag hade urinvägsinfektion och skulle få recept på pencillin som mina föräldrar ska hämta ut senare.

När jag var klar hos läkaren vid kl 15.15 så gick jag till willys och köpte en liten fika och sen så tröst-shoppade jag lite på lindex. När jag skulle gå ut mot bussen så såg jag att min buss kom, och jag tänkte bara "vafan, den ska inte gå fören om tio min..?" men tydligen så var den andra så försenad så den hade kommit tjugo min försent, haha perfekt! Så jag hoppade på den och kom precis hem. Bytte om till mjukiskläder och satte mig här vid datorn..


Tröst-shopping! Ni får se i ett annat inlägg sen..




Nu ska jag ta mina två wienerbröd och dricka min cola samtidigt som jag ska läsa 67 inlägg som jag har missat..


dagens sjuk-outfit

Idag är håret uppsatt i en bulle som igår..
Inget smink förutom ett tunt lager mascara

Jeans ifrån H&M (gamla!!)
T-shirt Rolling stones ifrån någon affär i fittja
Och min stora tjocka vinterjacka och mina sneakers på fötterna.


mot vårdcentralen..

Godmorgon!


Jag vaknade tre gånger inatt och sprang och pissade, har inte behövt gå upp och kissa på natten sen jag var typ 8 år.. Och varje gång kom det typ tre droppar och gjort skitont! Tror jag har fått urinvägsinfektion, eller alltså jag har haft såna här problem i en vecka nu. Men idag var det droppen, jag måste få pencilin..

Så jag och min pojkvän ska gå upp nu och äta frukost och sen ska jag vänta på att Pernilla ringer tillbaka och berättar vilken tid jag fick på vårdcentralen och sen får jag åka dit.. Usch.. jävla skit alltså. :(


morgontrött..


har haft en mysig dag! :)

Godkväll sötisar!


Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering nu i eftermiddag..! Men jag och min pojkvän har kollat igenom alla bilderna som han fick i present tusen gånger, skrattat och myst. Kollat på filmen King kong och gråtit floder. Ätit middag med min familj som de hade köpt och lagat för vår skull! Ätit kanelbulle och druckit kaffe och fått oss en massa roliga skratt om gamla minnen när jag var liten.. hähä.

Sen har jag läst en massa inlägg och upptäckt att Hugo och Paow har gjort slut, sorgligt. Men så blir det väl, när båda är kända och inte kan kontrollera sitt kändisskap ordentligt.. Tyvärr.

Nu ska jag iallafall tvätta bort sminket, krypa ner under täcket och pussa min pojkvän godnatt. Så ni får sova utmärkt inatt, så höres vi imorgon gullungar! För det ska jag verkligen göra, för denna dagen har varit perfekt! Som alla dagar med min pojkvän, men denna var lite speciell ändå, hihi. ♥


Denna bilden har ni faktiskt inte fått se, hähä. Det är iallafall min pojkvän och jag när vi skulle till liseberg i juli! :)


shopping + pojkvännens present!

Hej igen!


Hemma nu med min pojkvän! Eller vi har varit hemma i ungefär en och en halv timme, men jag har fixat med min pojkväns present fram tills nu, det tog aslång tid! Men asbra blev det! Och glad blev han också! :) Som jag trodde att han skulle bli! :)

Men iallafall, jag drog in till stan och mötte upp honom vid östra och så bestämde vi snabbt och enkelt att vi skulle skita i middagen (som jag skulle bjuda honom på) och i bion (som han skulle bjuda mig på) och tar det i helgen istället eftersom att 1. ingen av oss var hungriga och 2. Det skulle blivit försent med bion. Så vi shoppade lite istället! Jag betalade hälften av ett par jeans som han köpte på jeans-shoppen, SKITSNYGGA! GRRRR! Och så köpte jag ett baslinne och sen åkte vi hem.


Älsklingens present kom med posten!


Det jag köpte i fredags.. :)


Resultat!


Baslinnet köpt på H&M


nu ska det firas..!

Hej igen gullungar! :)


Efter min första lektion webbdesign, så hade vi svenska och då hade vi tydligen fått en "ny lärare" eftersom att våran svenskalärare är sjukskriven på obegränsad tid. Så vi fick som uppift att läsa ut boken snabba cash. Har ju sett filmen typ tre gånger, och det sägs ju att boken ska vara bättre så får väl hoppas på det..

Sen hade vi lunch, men jag var inte särskilt hungrig så jag tog bara ett knäckebröd. Sen hade jag försäljning & service, där jag fick göra provet som jag inte kunde göra i torsdags eftersom att jag var hemma och var sjuk. Det gick skitbra! :)

Sen skulle vi egentligen haft matte, men jag hittade inte vart vi skulle vara, sen visade det sig att min grupp hade inställt. Enligt min mentor.. men sen såg jag tre stycken som går i min grupp gå emot ett klassrum, men sen tappade jag bort dom så jag vetifan..? Menmen, får ändå ingen frånvaro om den nu inte är inställd eftersom att våran lärare är lite retarded.

Men nu ska jag iallafall ta bussen till jönköping och möta upp min pojkvän på östra och så ska han få "the big suprise!" som jag skulle bjudit honom på när han fyllde år, men det blev lite ändrade planer.. så vi får ta det idag istället!

Så vi hörs antagligen när jag kommer hem lite senare idag! PUSS!


Jag just nu! söt va? :)


6 månader idag!

Idag är det exakt 6 månader sedan som jag och min pojkvän blev tillsammans! :)

Fan vad tiden går snabbt alltså.. Känns som det var knappt en månad sedan som jag träffade André på june, och vi gick till torpaskolan, jag blev alldeles för full och jag hängde och klängde på stackars André och han fick hämta papper åt mig när jag stod bakom systembolaget och spydde. Han ljög för polisen och sa att han var min pojkvän och jag ljög om min ålder och sa att jag var 92a.. Fick åka polisbil hem och däckade på hemvägen. Dagen efter träffades vi och åkte en massa buss, jag var fruktansvärt bakis.. och dagen efter det så var han, jag, Sofie och Bark var på torpa och drack vin. Åkte hem till Bark och det blev en massa drama och mitt uppe i allt så blev jag och André tillsammans.

Herregud, vad tiden går! Och vad jag har förändrats sen dess.. Innan vad jag en partybrud, som letade efter bekräftelse från allt och alla. Sen dök André upp och saker och ting la sig tillrätta i mitt liv. Allting blev perfekt och jag blev lycklig!

André Sandberg, jag har aldrig träffat någon som dig, och kommer aldrig göra det heller. Du är den enda som fångat mitt hjärta, för det är dig som det tillhör. Du fångade min blick redan ifrån början, och jag visste innerst inne att allting skulle bli bra. Och det blev det! Jag älskar dig mer än allt, och jag både vill och hoppas, att det alltid ska vara du och jag. För det är så det står i stjärnorna. Thess och André, André och Thess. Det är så det ska vara helt enkelt.


4/4-10 <3


28/5-10 <3


4/6-10 <3


28/7-10 <3


13/8-10 <3


16/9-10 <3


hairlook/dresscode

Håret uppsatt i en bulle och med luggen uppsatt med spänne
Mascara, foundation, rouge och solpuder

Pumps - Skopunkten
Jeansleggins - BikBok
Linne - H&M
Polo/cardigans - H&M (köpte i fredags)
Skinnjacka





Hiss eller diss? :)


är i tid till skolan!

Godmorgon sötnosar! Har ni sovit gott inatt? :)


Det har jag gjort..! Inte för att jag sov själv.. utan för att jag somnade tidigt för engångs skull och orkade gå upp i tid imorse! :) Alarmet ringde kl 6.05 och jag hoppade upp ur sängen pigg som en lärka!

Tog en dusch och gjorde mig iordning och gick till bussen, kom till skolan för 20min sedan. Började precis dagens första lektion, webbdesign. Sitter och laddar ner photoshop eftersom att när jag laddade ner det förra gången så blev det något fel så det raderades på datorn.. Men nu gjorde jag ett nytt försök och får hoppas på att det fungerar!


Dagens facelook


nu blir det skönhetssömn!

Har städat lite i mitt rum, såg förjävligt ut rent ut sagt. Så jag bytte lakan och vek ihop lite kläder som låg på golvet och ställde upp skor i hyllan om stod på golvet osv. Skönt att få det lite iordning iallafall..

Sen har jag läst en massa blogginlägg, svarat på en massa kommentarer och tvättat bort sminket och rengjort ansiktet med scrub samt borstat tänderna. Kvällsutiner ni vet!

Åt lite kvällsmat med min familj också, varma mackor är livet ya0! Sen gick jag upp och bestämde mig snabbt och enkelt att ringa min pojkvän och säga godnatt medans jag tar min godnatt cigg och sen blir det läggdags för min del. Imorgon ringer alarmet kl 6.00 för jag ska göra mig lite extra fin imorgon! Minns ni varför..? :)


Godnatt på er mina fina läsare! ♥


dagens outfit

Asso min kropp ville inte fastna på bild idag helt enkelt.. såå jag tog en bild på mig som är tagen i juni. Så det är samma outfit, men jag hade inte håret utsläppt!

Linne - H&M
Tisha - Ginatricot (Kenza har en likadan!)
Halsband - Wester artistmaterial (min farbrors butik)
Jeans - Ginatricot
Tygskor - DinSko


kom hem tidigare..!

Hej igen sötnosar!


Jag och min pojkvän åkte till hans farmor och farfar och åt lunch/middag, trevligt! :) Sen var vi tvungna att dra vidare eftersom att min pojkvän skulle ha innebandy-match. Så hans pappa skjutsade oss dit och så bytte dom om och taggade i ungefär en timme inför matchen.

Tyvärr så förlorade de, men vafan de spelade mot folk som var 30+. Och det sjuka var att i deras motståndarlag så var det 3 st som jag kände..? En lärare som jobbar på min gamla skola där jag gick i 8an och 9an. Och kuratorn som jobbade där också när jag gick där, och sist men inte minst min chef! Eller ah, han var en utav mina chefer när jag jobbade i somras ni vet..?

Haha, lite roligt var det.. men iallafall, min pojkvän är tydligen en dålig förlorare (skyller inte ifrån mig, jag är nog en sämre förlorare än honom..) så han blev på riktigt dåligt humör och klagade hela vägen ifrån kålgården till donken. Haha! Han vägrade låta mig bjuda honom på något också, han skulle promt betala själv.. Men jag köpte bara en milkshake och sen gick vi till resecentrum och väntade där på min buss och sen åkte jag hem.

Har ni hittat på medans jag har varit borta då? :)



Nisse är taggad! haha :)


och min älskling var taggat i målet, haha :)


blir seg uppdatering nu..

Jag och min pojkvän ska åka med hans pappa hem till hans farmor och farfar och äta middag nu! Sen efter det så ska vi få skjuts ner till kålgården för min älskling ska ha innebandy match. Så jag ska sitta och kolla på! Sen ska vi väl gå och äta någonstans innan jag ska dra hem med bussen kvart i sex.. Tidigt va? Men det är söndag och imorgon är det skola igen! Yey..


Men som sagt, uppdateringen kommer inte vara världens bästa idag. Så jag skriver igen vid halv sju eller något när jag kommer hem. Eller så mobilbloggar jag om något speciellt händer! Men ni får gärna läsa och kommentera ändå! Så svarar jag på allting ikväll.. PUSSS på er och ha en underbar söndag! ♥

facelook



Fick ingen bra outfit bild i Andrés badrum.. så ni får se en ikväll när jag kommer hem istället.
Men såhär ser jag ut idag iallafall,
Håret uppsatt i en låg hästsvans (Marre-style!)
Mascara, foundation, solpuder och rouge.

uppe med tuppen..

Godmorgon sötnosar! Har ni sovit gott inatt? :)


Det har jag gjort! Somnade ju bredvid min älskling igen igår, och då sover jag alltid bra. ♥

Anyway.. min pojkvän väckte mig idag kl 9 ungefär, och jag blev helt förvirrad eftersom att det var HAN som vaknade före mig, och det var HAN som väckte mig, det var HAN som gjorde frukost medans jag låg kvar. Helt ombytta roller, men det var ändå mysigt. Frukost på sängen är alltid härligt! :)

Sen klädde jag på mig och så gick vi till ICA och köpte cola och nu sitter min älskling och spelar TV-spel och jag sitter och bloggar.. nu är det iallafall som det ska vara.. hähä. ;)

Nu ska jag iallafall gå och sminka mig! Hörs lite senare, puss!


jag just nu.. (gårdagens smink, usch..)

med min pojkvän!

Hej igen!


Är hemma hos min pojkvän nu! Tog som sagt bussen och när jag var på june och väntade på honom så träffade jag Marre och två av hennes vänner. Så jag stod och snackade lite med dom tills min pojkvän kom, och så tog vi bussen hem till honom.

Kom precis innanför dörren nu och har tatt på mig mina älskade mjukisbyxor! Love it! Vi ska väl spela lite tv-spel strax, haha.. och sedan sova.

Så godnatt på er sötnosar! Hoppas ni sover sött! Så hörs vi imorgon! :)


hemma en snabbis!

Hej igen gullungar! Vad har ni hittat på under tiden jag har varit borta..? :)


Jag tog iallafall min moppe ut till landet ingenstans, jag lovar och svär att dit vi var bjudna på kräftskivan ligger mitt ute i ingenstans. Sen satt jag och pratade lite med de vuxna och även de små barnen.. Pratade gamla minnen osv. Haha! Och Pernillas tjejkompis barn Stina har snart vuxit om mig, och hon är 98a! OMG!

Anyway.. sen käkade vi lite och så satt vi och pratade och sen var jag tvungen att åka. Och helt seriöst nudå, jag trodde jag skulle dö! Jag har åkt i mörker innan med moppen, men aldrig sådär.. Fyfan! Om ni är riktigt äckligt mörkrädda (som jag) så åk den vägen jag åkte, med bara skog, skog och åter skog på båda sidorna utav vägen. Helt kolsvart, inte en enda lampa i närheten på en grusväg som bara får plats med en bil. FYFAN! Lovar och svär att jag aldrig ska åka sådär igen..

Men strunt i det nu! :) Jag kom hem och ställde in moppen i cyckelförådet, och sen packade jag väskan och överförde bilderna till datorn. Ska alldeles strax gå ner mot bussen för att åka in till stan och möta upp min pojkvän också. Så jag uppdaterar hemma hos honom lite senare..


STOOR hummer!


Jag och Stina! (Pernillas kompis dotter och min yngsta lillebrors klasskompis)


Jag och Stina igen vid matbordet..


Maaat


John, min lillebror Jonathan och jag bjuder på denna bild, hähä!


drar på kräftskiva..

Det blev en rätt tight uppdatering nu.. Men anyway! Glöm inte kommentera inlägget under ang dagens outfit! Är alltid roligt att höra folks åsikter om kläder osv! :) Ni får ju liksom chansen att tycka till, osv!


Jag ska iallafall ta moppen till mitt ute i ingenstans nu. Ska på kräftskiva hos mina föräldrars nära vänner! Vi var och hälsade på dom när de bodde i slovienen förra sommaren, men det minns ni kanske inte..? Anyway.. Ska iallafall ta moppen dit eftersom att min familj säkert kommer stanna där hela kvällen fram tills inatt! Och det orkar inte jag, *blink* plus att jag ska ta bussen till stan sen för att åka hem till min pojkvän. Så jag måste ta moppen för att de är lata och inte orkar skjutsa ner mig till bussen.. *suck* (skämt åsido!)

Men jag skriver igen när jag kommer hem lite senare! Ska ju bara hem, lämna moppen och hämta min väska. Så hinner nog slänga in ett inlägg under tiden också! :) Ha en underbar kväll allesammans! PUSS


facelook/dresscode

Såhär ser jag ut idag!

Håret utsläppt och naturligt
Mascara, rouge, foundation och solpuder

Ballerina - Skopunkten
Jeans - Ginatricot
Topp - Veromoda (köpte igår)


Hiss eller diss? :)


kolla vad grym jag är..!

Som jag sa, så skulle jag ta moppen till vätterleden och tanka moppen. Så jävla c00l är jag.. hähä. Provade även att ta en massa bilder med min mobilkamera, inte så dum va..?




omfg så c00l jag äääh..

Btw, rätt svar i förra inlägget var såklart kräftskiva. Och Tina var den som gissade på en massa saker som hade med kräftor att göra. Så här är en feeeeeet länk! Och så var det även en annan som gissade rätt, Felicia.



drar iväg en snabbis!

Hej igen sötnosar!


Jag ber så heemskt mycket om ursäkt för dålig update idag..! Men som sagt för det första så fuckade blogg.se imorse, och sen har jag inte haft något direkt att skriva om..?

Men iallafall..
Min pojkvän tog bussen för snart två timmar sedan. Jag har hjälpt till med maten, vikt in tvätt i garderoben, ätit, duschat och provat mitt nya smink som jag köpte igår!

Så nu när jag är iordning (inte helt.. har fortfarande lite kvar på sminket och håret är fortfarande blött och uppsatt) så ska jag ta moppen till vätterleden och tanka! För jag ska nämligen iväg en sväng senare ikväll! Kan ni gissa vart jag ska och vad jag ska göra..? ;) Den som gissar rätt får en länkning! hähä

Ledtråd:

nu funkar det!

Nu funkar tydligen blogg.se igen! Endel kunde tydligen gå in på min blogg under tiden.. Men tex Marre kunde inte gå in på min. Hmm, konstigt..?

Men skitsamma, nu funkar blogg.se igen iallafall och min blogg går att läsa igen. Tråkigt att det ska behöva bli sådana här problem.. men det är inte alltid lätt att hantera hackers osv.

Jag gjorde iallafall frukost på sängen till min pojkvän, och sen låg vi och myste lite fram tills nu när jag skulle checka om blogg.se fungerade. Och nu ska jag gå ut och ta min "morgon-cigg". Pusshejs!



tagit sovmorgon!

Godmorgon sunshines! Är ni vakna än..?


Jag och min pojkvän tog en enorm sovmorgon idag, härligt! Dock så sover han fortfarande, hähä.. Jag kunde sluta hosta och jag ville inte väcka honom så jag gick upp ur sängen och satte mig vid datorn för att inte hosta honom i nacken.

Ni ska bara se hur söt han är! Han ligger i fosterställning och har händerna över ansiktet, så himla sööööt! :)

Nu ska jag iallafall läsa lite blogg-inlägg och försöka väcka min pojkvän så att vi kan äta frukost.. Hörs lite senare, PUSS!



Edit: Det verkar som att blogg.se inte funkar eftersom att varje bloggaddress som jag slår in som slutar på "blogg.se" inte fungerar. Det står bara "not found". Har ni också samma problem? Hähäh oj, ni kan ju inte ens se min blogg isåfall. -.- Och bilder går inte heller lägga upp..?

mysdag och kväll!

Hej igen sötisar!


Har ni haft en mysig dag? :)

Det har jag! Efter att jag och min pojkvän kommit hem så överförde jag alla bilder till datorn osv, sen käkade vi lite rostade mackor tills brödrosten började ryka som fan..? Fick lägga ut den på altanen, hm. Sen kollade vi på den filmen jag såg igår, we own the night. Bara för att jag ville att min älskling skulle se den! :)

Sen när vi hade kollat på filmen så gick vi upp lite och pillade på varsin dator fram tills vi skulle gå ner och käka hamburgare med min familj. Så kollade vi lite på idol också.. Sen gick jag och min pojkvän upp och satte på en annan film som jag inte minns vad den hette.. Men bra var den! Fram tills jag somnade, hähä.

Sen väckte älsklingen mig igen och så kollade vi på slutet av filmen och sen satt jag vid datorn och kollade lte blogg-inlägg fram tills nu. Och nu ska vi sova, godnatt på er sötnosar! ♥


Bild ifrån i somras.

facelook/dresscode

Håret naturligt med uppsatt lugg
Bara mascara
Tygskor ifrån DinSko
Jeans ifrån GinaTricot
Linne ifrån BikBok
Cardigans ifrån H&M
Vinterjacka everest ifrån Stadium




Hiss eller Diss? :)


dagens shopping!

Som jag skrev i förra inlägget så var jag i stan med Jossan efter skolan och shoppade, och eftersom att jag hade sådan fruktansvärd beslutsångest om vilken färg jag skulle ha på cardigans/koftan som jag la upp på bloggen så köpte jag en helt annan! Plus att när jag väl hittade den beiga som jag ville ha så fanns den bara i storlek L/XL.. *SUCK*

Men detta fick jag med mig hem!
 
Polo/cardigans 199:- strl XS ifrån H&M


Tröja 149:- strl XS ifrån Veromoda


String (REA) 30:- ifrån H&M


Foundation 155:- ifrån H&M
Solpuder 59,90:- ifrån H&M



Och sist men inte minst, min pojkväns andra del utav hans present :)


hemma igen!

Hej igen gullungar! :) 


Är hemma nu..!


Åkte in till stan efter skolan med Jossan vid strax efter ett, så shoppade jag lite, mötte upp min pappa och gav honom mina nycklar eftersom att han hade tappat sina.. fick även mitt lönebrev så jag gick och hämta ut dom.. CASHFLOW!!

Sen mötte jag upp en gammal vän, Sita. Så bytte vi saker, jag fick mina jeans och min hkkbok som hade legat hemma hos henne i evigheter, så fick hon sina pengar jag var skyldig henne. Äntligen! Orkar inte vara skyldig folk pengar! Det är det värsta som finns.. Håller ni inte med mig?

Anyway..
Jag gick sen och mötte upp min pojkvän och så tog vi bussen tillsammans hem till mig. Så har vi gått till krysset och köpt cola och chips inför kvällen! Låter mysigt va?


sötnosen Joanna i skolan!


Min gullunge Jossan! Glöm inte läsa hennes nya blogg! ;)


Och sista bilden på mig, haha ser ut som en blekfis. måste fan sola snart!! :)


hjälp! vilken ska jag ha..?

Behöver hjälp, vilken av dessa färger ska jag välja..?
Mörkgrå eller beige?

Cardigans ifrån H&M för 199:-


jossan har skaffat ny blogg!

pga att hennes andra fuckade sönder med inloggning osv.

SÅ HÄÄÄÄR är hennes nya blogg! http://jossich.blogg.se/

Jag gjorde hela hennes design btw.. sjukt nöjd! ;)


start på dagen

Godmorgon!


Har ni sovit gott inatt? Det har jag iallafall! :) Somnade vid tio igår ungefär, efter att ha pratat i tele med min pojkvän, mycket mys.

Sen vaknade jag vid 6.45 idag, pigg som en ärta. Fast jag är fortfarande sjuk, ont i huvudet som fan och hostan är likadan som igår. Fast jag fick mitt studiebidrag igår så idag kan jag ju inte bara stanna hemma!

Duschade och gjorde mig iordning snabbt och sen gick jag till bussen. Träffade sötnosen Liz på bussen också, och hon sa att hon hade problem med att gå in på min blogg, det blev bara vitt. Någon av er som har samma problem..?


Började skoldagen btw med att ha "samling". Eftersom att vi har temadag idag. Så jag kommer inte ha tid att uppdatera fören vid kl 12 idag, så vi hörs lite senare, puss!


RSS 2.0