27 juni

Hej!

Igår snackade jag i tele ända fram till halv fyra. Det vart myys! =) sen somnade jag och när jag vaknade igen var jag helt väck, spydde som en idiot och så berättade jag för Pernilla och Magnus, fick åka till vårdcentralen osv och fixa mediciner.. så nu blir det att käka tre olika sorters jävla mediciner varenda dag i två veckor. Får hoppas att det hjälper annars vetifan vad jag gör.. Iallafall. Bortsett från detta så mår jag super! =) ska äta snart och sedan ska jag och Sandra rida i det fina vädret, underbart! Så vi hörs efter det. Pussen! :)

Fina medicier..

najtinajti

godnatt bloggen!

pusselipuss sötnosar

Ber om ursäkt för dålig uppdatering! Har inte suttit vid datorn alls idag, har inte haft tid eller orkat. Måste städa rummet imorgon och packa inför söndag, ska också jobba från 9 till 15.30... SÅ SURT. Men pengar får man iallafall. Söta och rara Magnus fyllde på med bensin i moppen så jag kan ta mig till och från jobbet imon också, tackar! ;) Nu ska jag sitta och vara social på msn. Pussen!


tjalala

Jag ber om ursäkt för deppinlägg innan. Mår mycket bättre nu, och nu ska jag hitta på något roligt, ska gå ut lite tror jag.. sen ikväll ska jag rida med sandra. Pussen!

26 juni, skriver av mig..

Godmorgon! Även fast det är mer lunchtid. ;)

Har ni sovit något gott då? :) Det har jag. Dock att jag låg och glodde upp i taket ända fram till kvart i två då personen jag skulle ringa ringde och tramsade sig. Så jag orkade inte.. och han frågade hela tiden om jag var sur, men NEJ jag var inte sur och jag är inte sur nu heller, tycker bara det var dumt av dig eftersom du sa till mig på onsdagskvällen att jag skulle ringa när jag ville på torsdagskvällen, och så smsar jag dig och säger att jag ska ringa vid sju-åtta. Så svarar inte du. Sen när jag ringer lite senare, så svarar din kompis för att du fiskar. Sen när jag ringer lite senare så svarar inte du för att du "väger fisken" eller vafan det var din kompis sa. Så då orkade jag inte, gick och la mig. Kunde dock inte sova för jag var klarvaken. Sen ringer din kompis vid kvart i två och larvar sig? visserligen var det kul, men ändå.. Sen tar du över telefonen och då snackar du som att det inte vorre något. Och när du väl fattar att något är fel så frågar du om jag är sur. Man måste inte vara sur för att man inte är social? Jag är inte sur, jag blir bara trött på sånt.. Be mig inte att ringa igen om du ändå inte ska svara och när du väl svarar så är det antingen din kompis som svarar eller du som låtsas som ingenting.

Jag har inte mått särskilt bra på sista tiden, jag vet inte varför så fråga inte. Jag har bara inte mått bra. Alla kan ha sina perioder. Jag är sjukt orolig över mig själv och min kropp. Tänker inte skriva varför. Kanske gör det när jag blir lite mer säker.. Sita är den enda som vet och den enda som kommer få veta änsålänge.
Sen har jag en stor beslutsångest. Jag vill ha mer tid på mig. Men jag måste bestämma mig nu (!!!). Fast jag är egentligen säker på vad jag vill, det är bara det att jag inte klarar av att göra det..
Och sedan har jag ett till stort beslut. Min häst, som jag älskar mer än något annat. Jag måste bestämma om jag ska ha kvar honom innan augusti, och självklart vill jag det! Det känns bara som att jag inte kommer ha tid, men jag ska skita i allt i höst. Skolan och Eliot ska komma före ALLT. Då är bara frågan hur jag ska få ihop 17 tusen på lite mer än en månad.

DÄRFÖR har jag vart lite off. Fast jag har försökt att inte visa det så mycket utåt..

så länge som jag kämpat utan att få nåt tillbaks. 
ingenting som hjälper mej, har bara tomma ord kvar.
jag är inte värd ett dugg, inte luften som jag andas,
jag är ingenting längre, nej, inte för de andra.
jag sitter för mej själv och vill vara i min ensamhet,
ingen bryr sej om det för det finns ingen som vet.
dethär är smärta, av allra högsta grad,
jag vill bort härifrån, leva som du och ha det bra.

sover aldrig på natten, ligger ensam och tänker
på allt som har hänt, vad som ska hända dagen efter
jag vill ställa några frågor, 'hur lång är min livstid?'
misshandel och sorger, vad är det för ett liv?
är det så man ska leva för att vara en i mängden,
sån som ingen vill ha och en sån som ingen märker?
jag är krossad, jag har förlorat mej själv,
jag har förstört mej själv och allting igen.

som vanligt så känner jag att livet är hopplöst,
har det någon mening, för livet är meningslöst.
lyckan i mitt liv har jag glidit ifrån,
känns som att jag aldrig varit glad men som att smärtan kom igår.
jag fejkar mina skratt och jag försöker att le,
jag går ut och kollar runt mej men det finns ingenting att se.
jag har förstått att jag inte passar, inte ska vara här.
jag tittar ner emot marken, kanske finner lyckan där.

i will not make the same mistakes that you did
i will not let myself cause my heart so much misery
i will not break the way you did, you fell so hard
i've learned the hard way to never let it get that far

jag har försökt så många gånger, men nu har det gått för långt
tabletter hjälper inte, nej, ingenting sånt.
allt som jag behöver, det finns här framför mej,
men jag kan inte få det, jag kan aldrig få en ängel
kärlek och trygghet, det är allt jag begär
jag kommer aldrig glömma smärtan, jag lovar, jag svär.
jag är rädd för att leva, vågar inte träffa nån,
jag är rädd för att bli sviken och att allt ska börja om.

men det var inte jag som lekte en fucking jävla lek
med mej som en leksak och vapnet var kärlek.
förlorad kärlek vet vi alla hur det känns,
men resten av mitt liv kan man ta som ett skämt
för det kan knappast vara sanning att dethär är mitt liv,
det måste vara nån slags tanke som jag lever i.
dethär är sjukt, ni förstår inte ett skit.
jag önskar ljuset bara kunde hitta hit.

i will not make the same mistakes that you did
i will not let myself cause my heart so much misery
i will not break the way you did, you fell so hard
i've learned the hard way to never let it get that far

najti sötnosar

Nu bryts internet, så nu ska jag typ sova eller något. Han bara dissar på telefon iallafall....

PUSSEN! och godnatt.

r.i.p michael jacksson

Michael Jacksson är död!

läs artiklen, HÄR!


shit. att ni kunde bli sura över det?
asså jag har aldrig gillat honom.
visst det var synd att han dog,
men han var förfan peddo!

i'm home

Hemma!

Fyfan vad kallt det var att åka med moppe i bara shorts. Visserligen hade jag ju tjocktröja och vantar, men det värmer ju inte benen. ;) Men skit i det nu! När jag åkte hemifrån så åkte jag först till kaxholmen och träffade Jimmy en liten stund. Sedan åkte jag till Sita. Följde med henne och hennes mamma till Ö&B och sedan Rusta. Sedan åkte vi hem till henne igen, tog moppen ner till esplanaden i Huskvarna. Träffade Tom, Abbe, Filip, Johan, Ida, Linn och hennes stockholmskompis. Vi hade det roligt och busigt. Sedan åkte jag tillbaka till kaxholmen och träffade Jimmy. Sedan åkte jag hem. Det har vart en skitkul och busig dag! =) Tom, abbe och Johan tyckte det var jättekul att leka med mina nycklar och kastade dom i vattnet... DUMMA dom! Men det är ju såklart skitkul att driva med tjejer när man är kille. Fyfan vad omoget. ;) Ringde Victor nyss men det var Erik som svarade, dom var tydligen ute och fiskade.. får ringa senare tror jag.

Nu ska jag typ tråka med musik, msn och så. Pussen!

saknat mig?

Snart hemma, ska bara ta moppen. Då ska jag ringa en viss person och snacka hela natten. Berättar om min dag när jag kommer hem. Hörs snart när jag är hemma, puss!

nu sticker jag!

NU DRAR JAG. Tar moppen runt staden. Pusshej!
Finns på mobilen.


lite fler bilder från rix fm festivalen!

JAG OCH SITA VAR DÄR. ;)



fräässch

Nyduschad.



Nu ska jag sminka mig och fixa håret.
hörs snart!



breakfast time!

FRUKOST TIME!
Ett glas med filmjölk, haha.
En hönökaka med philadelphia ost.


25 juni

Godmorgon!

Satt uppe vid datorn till fyra eller något igår, haha men jag var inte jätte trött då. Erik, Victor och Ante höll mig sällskap på msn och vi hade det askul, hahahha! Sen när alla utom Erik hade loggat ut så dog internet, kanske lika bra det. Så då gick jag och la mig, trodde att jag skulle sova bort hela jävla dagen, men nej! Jag vaknade strax efter elva. Visst är jag duktig? ;) Idag händer typ ingenting, ska duscha snart och sedan följa med Sita till Rusta eller något. Hon ville inte åka dit själv med sin mamma så jag får väl offra mig. =) Men det är inte förens klockan tre, så jag ska väl sola eller något sålänge. Det är asfint väder ute! Fast det har det ju också varit i några dagar. Men nu ska jag gå ner och försöka äta frukost.. Pussar!

HAHAH, mina kompisar hade jävligt kul medans jag nästan fick panik.
jag kom ju inte ut?! :o


godnatt sötnosar!

Säger godnatt till bloggen nu, är trött och ska väl snart lägga mig. Första gången jag sover ensam i sängen på evigheter! Men man överlever väl. =)

Eller så sitter jag vid datorn tills internet dör eller något.. ;) men godnatt, puss!

ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT! haha oseriösa bilder.



(dagarna är långa och tankarna är trånga vaknar ensam utan dig och aldrig kunna somna jag kramar om min nalle och tänker på dig för hjärtat det känns tomt och jag längtar efter dig)

ha, jag hade rätt!



DÄR SER DU DANIEL NILSSON. De flesta killar tycker faktiskt om tungpiercing, i bortsett ifrån dig. ;)

hemma igen

Hemma igen! Efter jag duschat, fixat håret och upptäckt att jag glömt mitt smink hos Marre så jag fick ta av min gamla foundation och Pernillas mascara så tog jag moppen till Gränna och träffade Miccis, äntligen saknade person! <3 Vi gick ner till hamnen och köpte glass. Sedan gick vi hem till henne igen och bytte om till bikini. Solade och badade i hennes pool, ashärligt! Sedan kollade vi på film och åt grillat. Vi hade det jätte kul och mysigt. Ska till henne imorgon på kvällen också. Underbart! =) Nu ska jag bara sitta och tråka vid datorn, vad annars finns det att göra?

Vad brukar ni göra när ni har tråkigt? =)

Hörs snart, puss


Imorgon älskling, så lovar jag att det ska vara JAG som rider dig och ingen annan!

nu drar jag

Nu tar jag moppen och kör iväg till gränna! Pusshej.

24 juni, gårdagen

Hejsan! och förlåt så hemskt mycket för skitdålig uppdatering.. Har inte vart hemma så!

Iförrigår så sov jag hos Sita, vi somnade rätt sent.. Igår så vaknade jag vid halv ett och åkte till marre, gjorde mig iordning och sedan åkte jag och Marre till Nässjö för att träffa en av hennes killkompisar. Det var jättefint i Nässjö ju! Har faktiskt aldrig varit där.. Vi hade iallafall det trevligt och vi badade fötterna i en sjö där i närheten också. Sen satt vi på stationen och hade roligt. Åkte hem med sista tåget som gick 21.20. Då åkte jag hem till Sita igen och så kollade vi på två filmer, Fjorton suger och i taket lyser stjärnorna. Skitbra båda två! Sedan gick vi och la oss, inte för jag var särskilt trött men ändå. Gick upp vid tio och tog bussen tio över. Kom hem strax efter elva och tog moppen till jobbet och fick nya jobbtider för juli. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. min familj ska snart åka bort till Bunn och bada, jag följer väl med och solar.. eller så stannar jag hemma. Har inte bestämt än. Ska iallafall till Gränna och äntligen träffa min älskade vän Miccis vid tre-fyra tiden. Jag har saknat henne så jävla mycket! Vi ska väl sätta oss i hamnen och äta glass eller något. Sen ikväll ska jag antagligen rida, sen får vi väl se hur det blir.. haha. =)

Ha det bäst, pussar!


22 juni

Godmorgon! Ja det är morgon för mig iallafall..

Somnade skitsent igår, åkte dock aldrig till stallet. Ska rida med Sandra idag istället.. Så jag och Sita satt vid datorn hela kvällen fram till klockan fyra. haha, vi hade skitkul när vi snackade med alla tre killarna från östersund. =) Sen när två av dom hade loggat ut så var vi skittrötta så då gick vi och la oss.. och resultatet blev att vi vaknade kvart över ett. =) Jag måste hoppa in i duschen snart för jag ska till huskvarna körskola och skriva klart ett prov innan klockan fem. Så jag känner mig lite stressad.. Har ingen aning om jag ska få skjuts dit eller ta bussen, så jag måste gå ner och snacka med Magnus medans jag äter frukost. Hörs senare! Puss.


en fett jävla bildbomb

MIN UNDERBARA ÄLSKADE PONNY!
Alla bilderna är tagna av Sandra Pettersson.

21 juni

Hej pussungar!

Vaknade och var verkligen helt döööööd. Somnade vid typ tre tiden och sedan tvingas gå upp klockan åtta.. tog en snabbdusch och åkte sedan till jobbet. Då var jag faktiskt piggare.. Men efter att jag städat alla jävla äckliga toaletter så somnade jag på ett bord. HAHA. Som tur var så hade jag rast just då så jag sov inte på min arbetstid. Sedan fick jag diska till halv fyra, och sedan åka hem. Nu är jag så äckligt trött att jag inte vet vad jag ska göra.. Måste gå ut och få frisk luft så jag inte somnar på tangentbordet eller något. Haha. Sen klockan fem ska jag byta om och hämta Sandra med moppen, vi ska rida en sväng idag igen. Sen när jag kommer hem så ska jag sooova. Eller nej men nästan. =)

hörs senare, puss!


update

Tjaa! Vad hittar ni på där ute? =)

Jag sitter här och lyssnar på musik. Skriver ner låttexter osv.. har förbannat tråkigt kan man också säga. Har egentligen inget viktigt att skriva om just nu.. därför blir det ett kort inlägg..

Ha en underbar lördagkväll folket! =) <3


Min underbara ponny!
vill inte, ska inte släppa taget.

min kompis emma och kenza på bild!




MIN OCH SITAS KOMPIS EMMA (blond och svart underhår) KÄNNER KENZA!! :D hahaha. Hon är ju förfan nere i Kreta nu, med sin kompis. Och så läste jag Kenzas blogg och såg denna bilden, fyfan vad tufft. =) Måste fråga Emma sen hur kenza var som person.. =D

och Ottilia, om jag inte misstog mig så är Emmas kompis Diana din kusin eller hur var det? Vi är kompis och släkt med någon som känner en kändis. ;) hahah. Kom på att jag själv går med en kändis varje dag i skolan, hahaa. Vill ni veta vem? =)

20 juni

Tjenare sötnosar! =)

Jag är förbannat trött, eller jag var det när jag vaknade iallafall.. Daniel och Mattias ringde både mig och Sita mitt i natten, åååh! Fyfan vad jag blev arg.. ingen väcker thess mitt i natten, ingen!! mohhaha. Nej men typ. =) Sen fick jag ta moppen till jobbet, började klockan 9. Städade massa toaletter och så.. usch! Sen fick jag diska och det var mycket smidigare. Sen slutade jag 15.45. Stackars Sita har ju väntat hemma hos mig hela tiden.. haha! Snart kommer Maria och hennes kille hit. Sen ska jag rida med Sandra och hennes sommarponny. =) Sedan ikväll blir det.. ingen aning? Sånt man märker. =)

uppdaterar sen, pusshej!

home sweet home, blä

Hemma! Fyfan vad kallt det var att åka moppe alltså, haha. Men det var iallafall skönt med en tjock vinterjacka, haha. Satt och kollade på fyra family gay avsnitt som J hade laddat ner. Så det började suga så jag och Sita åkte hem. Bättre hemma eller vad säger ni? ;) Eh, noway. Men ska man upp klockan åtta imorgon för att börja jobba klockan nio så måste man faktiskt det.. Men sånt är livet, eller hur? =)

Nu ska jag och Sita hitta på något roligt innan vi går och lägger oss. Pusshej och godnatt! =)


hemma bra, men borta bäst

Atjenare! Bloggar från en killes dator nu, sitter och typ hoppar och studsar. Ska snart dra en sväng med moppen igen tror jag.

puss och hörs när jag kommer hem! ;)


facelook

Nu sticker vi! Vi går bara ut lite, eller vi tar en sväng med moppen, min allra bästavän och jag. Puss och hörs senare!

Jag just nu, massa egoo...



shululu

Sita typ duschar, eller hon badar.. eller jag vet inte riktigt vad hon gör där nere på min toa. vad tror du? ;)

Nu ska jag iallafall gå ner och tvätta håret. Ska bonka på dörren tills Sita öppnar, hahah! Puss ;)

mycket farande hit och dit..

Hemma sweethearts! åkte som sagt till jobbet vid halv 12 och kom hem klockan kvart i 5. Visserligen åkte jag till Vätterleden och tankade. Jag klarade att tanka själv! :D Jag är bäst, haha.. Iallafall, det var skit mycket att göra idag på jobbet, först var det slappt då jag skulle ställa upp stolar och sånt.. sedan kom alla kunderna och jag var tvungen att springa hit och dit hela jävla tiden. Trodde jag skulle spy, och min jävla mensvärk tog ju nästan livet av mig! Men jag överlevde, trots att jag fick jobba över en halvtimme, haha men det gör ingenting. Får ju mer betalt. ;) Sedan fick jag åka hem 1.4 mil i ÖSREGN. Har nog aldrig önskat så jävla mycket att jag var 18 och hade bil istället för att vara 15 och ha moppe.. hahhaha. Som tur så slutade det regna när jag åkte och tankade moppen. För det var ju ytterligare 1.2 mil jag skulle köra.. haha. Men jag överlevde. Satte mig vid datorn det första jag gjorde när jag kom hem, kollade igenom ungefär 50inlägg som folk har lagt upp på bloglovin, och jag har typ tre gånger så mycket kvar.. eftersom att jag inte vart inne på datorn på evigheter känns det som! Haha.

SITA KOM NU OCKSÅ! :D så snart ska vi väl typ göra oss iordning och åka någonstans.. orka vara hemma hela kvällen! hahah.

Hörs snart, puss!


Såhär ser min moppe ut, fast jag har inte satt på boxen än! (bild från google)


19 juni, glad midsommar!

Godmorgon! =)

Har ni sovit gott? Det har jag. Fast jag somnade sent igår, runt tre tiden. Jag och Sita åkte till kaxholmen med moppen och var med några kompisar och hade det allmänt kul. Sedan åkte vi hem igen när vi kände att klockan började bli mycket (och det började bli mörkt) så då åkte vi hem. Eller vi tog en jävla omväg bara för att vi ville åka lite till. =) Kom iallafall hem strax innan tolv. Men då funkade inte internet och jag vet inte varför. Jag och Sita är ju ensamma hemma hos mig så det fanns inte direkt någon teknisk som kunde fixa det heller, haha. Jag snackade även med Daniel i telefon, det var mycket typ.. äsch skitsamma. Sånt tar jag inte här. Men det fixade sig iallafall.. Sita fick mig på lite bättre humör genom att kolla igenom gamla bilder på min dator, haha minnen för livet! =) Sedan gick vi och la oss.

Idag händer nästan ingenting, Sita ska snart bli upplockad av sin farsa, för hon ska fira midsommar i hennes sommarstuga med hennes familj. Och jag ska ta moppen till jobbet och jobba från 12-15.30. Så jävla tråkigt på midsommar! Men pengar får man ju iallafall.. =) Får väl tänka posetivt. Sedan när jag har slutat så ska Sita få skjuts till mig och sen ska vi fira midsommar. Den stora frågan är vad vi ska göra, men det märker vi. =)

Nu ska jag platta håret, byta om och åka till jobbet. Ha en underbar dag! och GLAD MIDSOMMAR! =)

haha, jag och sita för ett tag sedan, hon önskar också en glad midsommar ;)

18 juni, hemma!

Hej gullungar!

Hemma igen! Jag kommer berätta om mina dagar nu.

I söndags 14 juni: Tävlade, åkte till Nyhem. Gjorde nästan ingenting där på kvällen.
Måndag 15 juni: Vaknade jätte tidigt, trööött som faan alltså! Gjorde sig iordning och sedan fick jag och Sita skjuts till jönköping. Tog bussen hem till henne och somnade där i hennes soffa.. ringde Victor, en av de tre killarna som vi träffade på dreamhack på lördagen och åkte till DH för att träffa dom. Åt på sibylla och hade skitkul och mysigt. Det var askul! =) blev upphämtade av Pernilla som körde oss tillbaka till nyhem senare. Då gjorde vi ingenting på kvällen.. smsade som en galning bara! (a)
Tisdag 16 juni: Vaknade tidigt, åkte till huskvarna och gick på teorikurs om EU moped kort. Träffade de tre killarna vid juneporten i jönköping en liten stund innan deras tåg gick hem. Sorgligt! :/ Men vi ska ju träffas i sommar :D Sedan gick jag och Sita till donken och åt. Gick sedan till Magnus jobb och sedan åkte vi tillbaka till nyhem. Gjorde ingenting på kvällen där heller.. Smsade hela kvällen där också bara :)
Onsdag 17 juni: Sov som en stock hela förmiddagen.. första riktiga sovmorgonen än sålänge på detta sommarlovet. Sen blev det att åka till huskvarna och göra teoriprov och körprov. Sedan åka till nyhem igen. Gjorde ingenting då heller på kvällen, mer än att bli uppraggad av en äcklig kille.. hahahha!
Torsdag (idag): Sov som en stock hela dagen faktiskt. Vaknade vid elva, låg och drog mig fram till klockan halv tre då det var middag. La mig igen.. hahah. Sedan packa allting i husvagnen och sedan åka hem till hålan! Sitter här nu med Sita som väntar på att vi ska gå ut och köra moppen.

Som jag skrev, nu ska vi åka iväg. Hörs senare, puuuss! :D

update, just nu..

...står jag och sminkar mig/packar kläder. Snart blir det att åka till nyhemsveckan.. NÅGON SOM SKA DIT SOM VILL TRÄFFAS? :D Eller ni kanske inte ens vet vad det är... ;) Men iallafall. Ska vara där till tisdag, då åker jag till EU körkort lektioner eller vad man nu ska kalla det, sen åker jag tillbaka dit.. Sen åker jag antagligen hem på torsdag eftersom jag ska jobba på fredag till söndag. Det är mycket denna veckan! Men jag hinner nog med allt. ;) Kommer faktiskt blogga på nyhem.. men ungefär bara en gång om dagen.. Så att ni vet! =)

Tävlingen, gick faktiskt bra.
LD clearround; avtrillning efter första hindret..
LD clearround (omstart); 8fel, en vägran och en rivning. Men det gick jätte bra resten =)
LD+5 avd B; 4fel, gick skitbra och Eliot tvekade inte på ett enda hinder! Men dock så tappade han hoven och slog i en bom. Men det är inget att lipa över. =) JAG ÄLSKAR MIN PONNY! Bilder kommer från tävlingen.

Nej nu ska jag fortsätta sminka mig, packa klart och platta håret. Puss!



lite lockigt?!?! hatar det.....

dagens fråga

Jag ska nog börja ha en dagens fråga, men då gäller det ju att ni läsare svarar på den också. Så ni som läser min blogg, SVARA! :D


14 juni, tävlingsbilder

Godmorgon alla söta sötnosar.

Igår somnade jag runt två tiden, var skit trött då men det kan ju vara förståligt, har hållt igång hela veckan. Jag kom iallafall upp imorse nu. Till och med innan alarmet gick. ;) Nu sitter jag här och försöker få tag i Ellinor som inte svarar på sms (!!) Haha, men det ordnar sig. Enligt ÖRKS hemsida så är första start klockan 10 och då är det stor häst. Jag har ju en D-ponny och ska starta LD och LD+5 så det är ju 6 klasser innan mig. Så jag kommer antagligen inte starta förens klockan elva, tolv eller något. Men jag ska väl snart åka till stallet iallafall så jag slipper stressa. Mitt stall ligger ungefär 1-2km ifrån ridskolan som har tävlingen, så jag rider ju upp dit. Perfekt uppvärmningsväg! Önska mig lycka till? =)

Nu ska jag gå ner och äta frukost, även fast jag vet att jag kommer få håll om jag äter. Men jag är så jävla hungrig och eftersom jag antagligen inte ska starta förens mycket senare så är det bra att få något i magen. Men ni söta läsare får ha en underbar söndag! och ta det lugnt i trafiken! ;) (ska jag säga) hahah skojar bara. =)

Bilder från förra tävlingen!

oyeh, bjuder på bilden alltså..



moppeflikka

Woho, i'm home!

Åkte moppen till stallet och alla gästerna (nästan alla..) följde med och hälsade/satt på min ponny, haha alla små kusiner tyckte det vart jätte kul. =) Så sött alltså! Sedan åkte jag moppe runt lite i "stora staden ölmstad" *host*. Och sedan när alla gästerna hade åkt så gjorde jag och Sita oss iordning och åkte till stan, Marcus och Johnny skulle egentligen följt med, men dom "missade bussen..." så vi åkte till Dreamhack själva. Träffade massa roligt folk där, och tre stycken killar ifrån Östersund, dom vart skit snälla och vi följde efter dom typ hela tiden. :D Sen åkte vi 22.15 bussen hem, eller Sita hoppade av i huskvarna den tråkmånsen, så jag fick åka hem till hålan själv.. Tog iallafall moppen till stallet och red en kortis. Eliot är precis lagom pigg inför morgondagens tävling! :D Och sedan tog jag moppen hem igen, skitkul! Älskar min lilla moped! (a)

Nu sitter jag här och chattar på msn.. tur iallafall att det är roligt folk jag snackar med. =) snart ska väl jag och min lillebror kolla på en film på hans dator, sen lägger jag mig väl, ska upp halv tio imorgon och åka till stallet. Så jätte mycket sömn blir det inte!

Ni får ha det underbart och puss på er! (L) En trött och skitglad Thess.

update, har gäster

Och nu har jag gäster.. Alla kusiner m.m är här, Sita är med också. Tur det så jag inte skulle dött. ;) nej jag skojar bara. Snart blir det tårta, eller inte tårta utan kladdkaka, eftersom jag verkligen avskyr tårta och har alltid gjort. =) Sen får vi se vad vi ska göra, min farmor och min pappa vill iallafall gå till stallet och se på min ponny, dom har inte ens sett honom än så det får dom väl göra. :P Sen ska jag väl rida en kortis, imorgon blir tävling. Han vilade igår och om jag rider en liten sväng så kommer han vara pigg imorgon, och det måste han vara för att orka hoppa två klasser =). Sen ska jag och Sita gör oss iordning och åka till stan. Får väl se vad vi gör och vilka vi ska träffa. Hoppas på ungefär samma personer som vi var med igår, det var riktigt kul och mysigt alltså! :D

Puss och hörs snart!

Sita och jag just nu.



13 juni, gårdagen

Godmorgon alla sömntutor!

Gårdagen var helt oförglömlig alltså! Först bli firad och få en maassaaa pengar, och sedan åka och göra sig iordning hos min bästa vän. Skolavslutning, SOMMARLOV. Sedan fira sommarlovet hos Sita med massa jordgubbar, sedan åka till min pappa och farmor och hämta moppen. Sedan åka till Hannas studentfest, grattis Hanna till studenten! =) Och sedan hämta moppen med släp, köra hem den till hålan. Sedan åkte jag och Sita till Kaxholmen, vi hade jätte trevligt och roligt folk som man har saknat som fan! Johnny känn dig träffad! =) Och det blev skitroligt senare på kvällen och lite oförglömliga minnen också.. ;) Haha. Jag har alltid roligt med min bästa vän, hon gör mina dagar, mina nätter, mina kvällar. Jag vet att jag aldrig hade klarat mig utan dig, för du gör mig alltid glad, även fast jag kanske bara vill falla ihop och gråta. Då stödjer du mig, och jag gör detsamma för dig. Du är mitt allt och jag kommer alltid älska dig!


HAHA vi bjuder på bilderna! ♥



hemma iallafall... många bilder!

HEEEJ! är hemma, mot all förmodan, men har bråttom och ska snart ta bussen till stan, anledningen att jag sitter här är att vi hämtade moppen med släp och jag följde med hem och lastade av den och sedan gick det ingen bra buss så jag satte mig här.

Jag just nu.





Sita och jag, älsklings bästavän!



HA EN BÄST FREDAG! DET SKA JAG IALLAFALL, MIN FÖDELSEDAG SKA BLI OFÖRGLÖMLIG!!

12 juni, grattis till mig!



INGEN UPPDATERING IDAG, ni fick anledningen i inlägget nedanför!

godnatt!

(detta inlägget skulle egentligen upp igårkväll, men internet segade som vanligt.....)

N
u har jag ätit kvällsmat, gissa vad? haha, rätt svar.. fil och flingor. Sedan snackade jag med Magnus och Pernilla, och vi snackade om min längd, haha det saknas ca 5cm sen är jag lika lång som Pernilla, och min lillebror som är 2 och ett halvt år yngre än mig är bara 2cm kortare än mig, alltså seriöst han var ungefär 10-15cm kortare än mig i somras?! Snart är jag kortast i familjen.. haha. Äsch, hellre liten och smidig än stor och klumpig är det jag brukar säga! ;) Sedan provade jag kläderna jag ska ha imorgon. Klänningen alltså. Och så packade jag det jag ska ha med mig imorgon till Sita.

Min morgondag ser ut såhär: (ungefär..)
ca 6.00 bli väckt och bli grattad av familjen. duscha och klä på mig.
ca 7.00 få skjuts till Sita, göra mig iordning till skolavslutningen
9.20 samling med klassen, skolavslutning
ca 11.00 åka till ekhagen, träffa min pappa och farmor, få moppen (!!!)
13.15 bli hämtad av pernilla och åka till stan och kolla på min kusin Hanna som tar studenten! GRATTIS!
ca 14.30 träffa Daniel (?) hoppas jag iallafall, SAKNAR DIG! (L)
16.00 efterfest hemma hos kusin Hanna
ca 18.00 hämta moppen med bil och släp, köra hem den till hålan där jag bor
ca 19.00 jag och Sita ska hitta på något.
Jag ska ta 00.00 bussen hem så jag kommer nog vara skittrött. Så jag kommer antagligen bara blogga på morgonen imorgon, men så ni vet det redan nu så att ni inte blir för sura imorgon, hihi. =)

Nu ska jag iallafall sova, ha en UNDERBAR FREDAG IMORGON! Och grattis till alla som tar studenten!! (L)

hemma igen, lite bilder

Hej igen! =)

Nu är jag hemma och verkligen helt slutkörd, har hållt igång nästan hela dagen ju! Så när jag och Sita kollade på vänner så somnade både hon och jag. Haha, vaknade ungefär tjugo minuter innan min buss skulle gå, tur det iallafall! Och sedan när jag kom hem så snackade jag med Magnus och Pernilla om moppen imorgon. Sedan bytte jag om och cyklade till stallet, hoppade på ridbanan, bana på tre hinder som var runt 80-90cm och det gick skitbra! Avslutade med lite småhopp på ca 20cm, då älskar Eliot att busa. Sen när jag släppt ut honom i hagen så fick jag skjuts hem av Tomas på hans moppe, och nu sitter jag här. Ska strax ner och äta kvällsmat, sedan ska jag fixa allt inför imorgon, skolavslutning ju! Och sist men inte minst, min 15årsdag! =) Nej nu ska jag gå ner och äta.. är vrålhungrig! Hörs snart, puss.

Jag just nu.

Jag och min ponny för ett tag sedan.

Och sist men absolut sötast, min ponny!


...

(tog bort  bort ett inlägg som låg långt bak, eller i början av juni. Men det har ni läsare ingenting med att göra och det är ingenting som ska upp här igen)

Bra att det inte var försent iallafall..


HÖRS SENARE, nu ska jag och sita ut.. puss.


hemma hos sita

Nu sitter jag hemma hos Sita, har precis ätit, hihi. Idag var det samling vid sotavallen (nedanför skolgården) och sedan gick vi till badhuset i jönköping, tog typ en timme, men jag och Sita är så fruktansvärt lata så det är faktiskt förståligt. =) Sedan badade vi, fast vi satt mest och latade i vattnet och sedan i bubbelpoolen. Sen skulle alla samlas vid ett fält och äta, och sedan slutade vi ungefär 12.20. Härligt! :D Tog bussen direkt hem till Sita. Nu ska vi lägga oss i hennes säng och ha vänner maraton. Myspys,  och vi är såå lata, haha! Efter det typ vid tre tiden så ska jag ner till trafikskolan och hämta böcker som jag skrev i förra inlägget.. Sen får vi se om Sita följer med mig hem och rider eller inte. ;) Men nu ska hon ha datorn och kolla sin bilddagbok, så jag får blogga när jag är hemma igen sen, ha det bäst! puss.

11 juni

Godmorgon! =) Sovit gott?

Det har iallafall jag. Fast det hände en sak igårkväll så det tog tid att somna.. men det är nog ordnat nu iallafall, hoppas det. Vägrar åka iväg om det är skit.. Men det ska nog fixa sig. Låg och pluggade trafikregler och vägskyltar ändå tills jag somnade iallafall.. haha. =) Idag ska skolan göra någon slags "treaton" men dom som inte vill/kan vara med slipper och får gå. Så då ska jag och Sita gå från skolan till badhuset, typ en mil eller något.. och sedan bada. Sen efter det så ska man äta tillsammans med sin klass, och sedan slutar man halv två. =) Då måste jag hitta på något att göra innan tre, för klockan tre ska jag till trafikskolan i huskvarna (där jag ska ta EU kort) och hämta böcker så att man kan plugga ännu mer. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag ska iallafall hoppträna med ponnyn idag inför tävlingen på söndag! =)

Vad har ni för planer idag? =)

Nu ska jag gå ner och packa fika och äta frukost, sedan sticker jag till bussen.. Ha det bäst alla söta och underbara!


en frågelek

Tänkte att ni som inte känner mig sen innan eller precis börjat läsa min blogg eller liknande kunde få lära känna mig lite mer, sen har jag tråkigt och jag hittade denna på en annan blogg! =)

Hur bor du: Villa
Brukar du komma i tid: nästan aldrig, haha
Hur lång är du: Ca 165
Kan du laga mat: beror på vad
Vad pluggar du: grundskola
Vad har du på dig just nu: mjukisbyxor som jag sytt själv och ett slappt linne
Har du någon fobi: spindlar
Hade du en bra kväll igår: självklart! var med min bästavän Sita.
Vilket är ditt senaste inköp: Kläder..
Din favoritdryck på morgonen: apelsinjuice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Magnus
Har du sovit i din egen säng inatt: yes
Vad hade du sönder senast: min förra mobil
Vem snackade du med senast: Magnus
Varm favoritdricka: Varm oboy, mums..
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten, eller sprite!
När gjorde du senast något riktigt dumt: kommer inte ihåg
Saknar du någon just nu: yes
Vad ska man göra för att få dig irriterad: det beror på
Intressen: Kompisar, ridning, datorn
Senaste person du kramade: Bästavän Sita!
Senaste person du ringde: Daniel (?)
Senaste person som ringde dig: Sita
Vad drack du senast: Apelsinjuice
Vill du ha barn: nej. inte på mååånga år!
Längtar du till din nästa födelsedag: haha fyller på fredag! :)
Har rakat dina ben någon gång: varje dag.
Är du sugen på något nu: att sova..
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Ingen.
Använder du hudkräm: bodylotion
Attraheras du av män med skägg: verkligen inte.
Micro-pop eller poppa själv: Micro
Brukar du baka: hahahah aldrig
Röstade du i det senaste valet: nix inte åldern inne
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: yes
Vilken låt lyssnade du senast på: Giggi Barone Feat Sandra F - När Vi Två Blir En
Har någon annan sovit i din säng inatt: nix
Vad tycker du är äckligt: jadu.. inget speciellt
Har du pengar på mobilen: abbonemang.

haha sjukt tråkigt. Men nu ska jag faktiskt sova, puss på er alla söta! =)

godnatt alla söta!

Nu har Sita åkt hem och jag sitter nu och ska läsa igenom en skit tjock bok om trafikregler och massa, blir att ta EU körkort på tisdag, woho! Eller det är iallafall teori då, sen blir provet på torsdagen efter. Sen ska jag nog sova.. börjar halv nio imorgon så ska vi gå till badhuset från huskvarna och sedan bada.. Slutar iallafall tidigt och har ändå lite sovmorgon. Så ni får sova gott allihopa och ha en trevlig fortsatt kväll! =) Puss!

Ofta man ska kunna en sån här tjock bok utantill?! :S
haha, aja det klarar jag nog.



dålig uppdatering..

Hejsan! Ber om ursäkt för dålig uppdatering (igen) men internet har typ inte funkat på hela fucking dagen, plus att jag och Sita fick skynda oss bort till stallet. Slutade ett idag, men busshelvetet var fullproppad så vi fick vänta tills nästa buss som gick en timme senare (!!!) så vi kom inte hem till mig förens klockan tre.. Då fikade vi och snackade massa skit med Pernilla, haha. Hon är skön. ;) Sedan försökte jag blogga, men internet funkade inte så vi fick stressa som fan till stallet eftersom att hovslagaren väntade. När vi kom så skodde han iallafall om Eliot. Vi hämtade också Zondi, Ellinors häst och sen red vi en långritt. Jag på Zondi och Sita på min ponny. Det gick skitbra och hästarna var skitpigga, det var till och med så att det faktiskt var jag och Sita som var slutkörda när vi kom tillbaka och inte hästarna, haha. Sen kom vi hem igen och har försökt blogga i ungefär en timme, och NUUU funkar internet. Någorlunda iallafall.. Nu ska jag och Sita gå ner och äta sedan ska vi bara slappa fram tills hennes buss går 21.45. Då ska jag hoppa in en snabbis i duschen och sedan lägga mig.. Men hinner nog blogga innan, så var inte oroliga. ;) Men puss på er sålänge!

Haha, min tumme när vi gick ner från sista lektionen.

En styck fika efter skolan.



*trumvirvel*

Okej, jag kunde inte hålla mig. DET ÄR EN HJÄLM :D
på fredag blir det moooppeee! Snackade med min pappa igår, en röd/svart metallica. Det är allt jag vet.
och att den inte var billig heller, och den blir min på fredag! :D
ÖVERLYCKLIG!

Hjälmen är köpt på Din scooter.

10 juni, gårdagens shopping

åååh jag ber om ursäkt för dålig uppdatering igår alltså!! Jag var först i skolan, slapplektioner och slutade 14.30, sista lektionen fick jag säga farväl till våran NO lärare Magnus. Han ska gå i pension. Kommer sakna dig, du var en underbar lärare! :( men man måste ju gå vidare här i livet. Sen åkte jag och Sita till jönköping direkt efter vi slutat, blev lite allt möjligt. Sen åkte jag hem till Sita och myste vid tvn osv, sedan åkte jag hem med sista bussen 22.12, då blev det att jag satte mig i soffan och snackade massa skit med mina föräldrar, det var trevligt. Skönt att prata av sig om allt. Kan ni gissa vad vi pratade om? ;) Svaret kommer längre ner, efter en bild! ÅH JAG ÄR ÖVERLYCKLIG =D.

T-shirt från Lindex.

T.shirt från H&M

Linne från Ginatricot

String från H&M

(från vänster) Leggins Ginatricot, Lösnaglar H&M, Armband Lindex och örhängen Ginatricot

Lösnaglar


Kan du gissa vad detta är? ;)



9 juni

Och gissa vad? Jag är trött.. Haha, jag orkar verkligen inte med skolan mer alltså, vill ha lov NU. Men som tur är så är det bara imorgon, torsdag och fredag (skolavslutningsdagen) kvar. Och det är sovmorgon på alla tre dagarna, skönt som fan.

Vaknade som vanligt, duschade och rakade benen. Och nu ska jag klä på mig, sminka mig och fixa håret. Idag är det bara en slappdag, börjar 9 och slutar 14.30. Och det är bara slappa lektioner, har ju lämnat in alla böckerna så nu är det bara filmvisning osv.. härligt. =) (då kan man sova) hihi.

Men nu ska jag fortsätta med mina vanliga morgonrutiner så jag slipper stressa och springa till bussen som vanligt, hihi.
Puss och ha en JÄTTE bra tisdag alla söta och underbara!

Jag förra lördagen, denna outfiten har jag idag.

imorgon blir det stan..

..med min bästa vän. Hon ska köpa skolavslutningskläder, medans jag ska köpa annat. Hittade lite fina kläder på Ginatricot. Något av det kanske ska hamna i garderoben? =)

lite dåliga bilder..

Ja jag är hemma nu! Haha. Red lektion, gymkhana och Eliot är hur duktig som helst alltså, även fast jag inte övat. Han lät mig till och med galoppera med flaggan i handen, och ta upp en burk med flaggpinnen från marken osv, och shit vad han taggade när vi körde lagtävlingen. Haha, bockningar hit och dit. Riktigt förbannat roligt, sista lektionen nu innan sommaren, skönt att ha alla måndagar lediga framöver faktiskt! Anmälde mig till tävlingen på söndag, LD och LD+5. Och på onsdag blir det att ta grönt kort, (har inte gjort det än pga att jag inte tävlat ute förut eftersom att jag innan bara red kompisars hästar som jag inte tävlade eller ridskolans hästar, sen när jag fick Eliot så var han verkligen inte i tävlingskondition) DÄRFÖR har jag inte tatt det än. Och sedan ska Eliot skos. Mycket som händer på onsdag, haha. Taggar som fan till fredag alltså. LÄNGTAR.

Balanshoppningen någon gång i december 08.

Första tävlingen, 60cm, oktober 08.

Eliot och jag, 115cm, december 08.


Nu ska jag äta makaroner och köttbullar, och snacka lite i telefon med min bästavän Sita. Hörs snart, Puss!

till stallet

Nu försvinner jag ett tag, ska cykla bort till stallet och rida lektion med min ponny. Är hemma igen runt halv nio tiden.

Puss!

En bild på Eliot den 12 juli 2008, provridningen!

keep moving

har fått tre nya prenumeranter på under 10minuter, tack!

Reklam! ;)




tråkar, dagens outfit

Om en och en halvtimme cyklar jag bort till stallet, vad fan ska man göra innan det? Har ringt hovslagaren och har fått skotid till hästen på onsdag, skönt att det äntligen ska bli gjort.. Har kollat igenom några av mina kompisar som laddat upp bilder på bdb och även läst igenom lite blogginlägg, annars har jag tråkat som fan i en timme.. Vill ha sol igen så man kan sola!!! Det är så tråkigt när det är grått och kallt. Speciellt när det snart är sommarlov?! Men det ordnar sig nog. =)

jag just nu,


hemma, frågelek

2009:
hur har året varit än så länge? lovely!
har du haft någon flört? självklart
har du fått nya vänner? ofc!
ångrar du något hittils? mycket
har du varit kär 2009? yes

kärlek:
är du svårflörtad? beror på ;)
tycker du om någon? yes
har du kysst mer än fyra under samma kväll? vet inte
har du kysst någon av samma kön? klart
vilket håll är du lagt åt? Hetero

hat:

hatar du någon nu? hatar ingen.
isåfall vem? haha ingen.
har du slått någon så den börjat blöda? yes
skulle du döda för pengar? aldrig!
vill du slå någon nu? haha visst. ;)
isåfall vem/vilka? afa. =)

allmänt:
vad spenderar du mest pengar på under en månad? kkläder typ.
vad gör du på fritiden? olika.
vad gör du på vardagar? skola, olika
vad gör du på helger? leker med kompisar
brukar du festa? fest och fest, haha.
vilken färg är finast? rosa och grön!
vad avskyr du mest med skolan? att lärarna tar mobilen om man smsar..
har du någongång haft sex? kanske, kanske inte.
med hur många i såfall? 156415615. Nej men jag kanske inte ens har haft det? =)
vilken hårfärg har du? blond
när fyller du år? 12 juni. NU PÅ FREDAG :D
är detta testet tråkigt? haha lite så
vad ska du göra nu? ladda upp bilder på bloggen.
är du kåt ? haha ja man blir så fruktansvärt upphetsad av att svara på några frågor.

Detta gjorde jag endast för jag har tråkigt, haha ni behöver inte läsa. ;) Bilder kommer strax!

massor med film i skolan

Hejsan sötnosar!

Sitter i skolan nu, har slutat för en halvtimme sedan ungefär, men såklart missade jag bussen så jag får ta den som går 14.20 hem till hålan. Började dagen med att stressa som fan, stod alldeles förlänge i duschen och sedan blev det att sminka sig och platta håret (skit slarvigt) på tio minuter och sedan springa som en idiot till bussen. Kom sedan till skolan och hade först engelska som vi hade en låt lek på, jag och Kålle vann såklart (host), haha. Jag är verkligen sämst på namn på låtar osv.. haha. Sedan hade vi spanska och vi kollade på barnhemmet. Har velat se den aslänge, och tänkte hyra den snart, men nu slipper jag det! Sen hade vi hemkunskap och vi snackade betyg och kollade sedan på råttatouille. Sen hade alla som skolkade eller inte var med på yrkeskvällen någon slags promenad bort till Henrix, ett företag här i huskvarna, då var det han som ägde företaget som pratade om ansvar och blabla.. Sen slutade jag. Härligt! Kommer hem en timme tidigare och då hinner jag slappa som fan innan ridskolan ikväll. GÖTT!



Hörs igen när jag kommer hem, om ungefär en timme. Puss! Love thess

8 juni

Hinner inte blogga, måste sminka mig, fixa håret på tio min. PANIK.

Hörs efter skolan!


hahaha, msnkonversation



NUUU ska ja logga ut och sova, puss!

smsbomba mig gullet

Snackade i telefon med Sabinah gullet innan. Och sen ringde jag Daniel, har verkligen skit tråkigt nu alltså.. Säger godnatt till bloggen nu för jag ska lägga mig tidigt ikväll. Puss och godnatt, love thess


hemma igen, ska äta nu

Hemma igen. Red en liten runda på ungefär 1,7 km. Gick jättebra men Eliot var ju helt död typ.. eller han orkade ingenting. Latponny, haha. Men sista galoppen tände han till iallafall, skönt det så att han inte är sjuk eller något. Nej men hahah skoja bara. ;) Min söta lilla lillebror följde med och gick bredvid också. Han är alltid så rolig att snacka med, han förstår mig också, samma galna person som jag, fast två och ett halvt år yngre! =) Nu är jag så jävla hungrig, har inte ätit något sen imorse, eller jag åt en glass och en morotskaka på jobbet men innan det så åt jag en tallrik med fil och flingor klockan tolv. JAG SVÄLTER NUU! nej men nu ska jag faktiskt äta.

Hörs snart! puuss. Love thess

just nu, jätte vågigt hår efter att ha haft en bulle på huvudet hela dagen.


0707******

Nu ska jag byta om och cykla till stallet, och jag har en uppgift åt er, (eller iallafall ni som har mitt nummer) SMSBOMBA MIG! Alltid roligare att ha någon att smsa med när man rider.. Puss på er sålänge! =)


spotlight

Haha, bilden tyckte jag var lite kul. =)

Om du tycker om min blogg, lägg gärna till mig på bloglovin! Eller om du använder någon annan sida. Glöm inte att säga till innan/efter så jag kan checka in din blogg också! =)



sandalett från skopunkten

Annars gick det bra på jobbet, alltså jag tror seriöst att jag har det slappaste jobbet som finns. Jag diskar det som gästerna lämnar, mer än så är det inte, sen när det bara är ungefär 40-50 gäster på tre timmar så hinner man klart skitsnabbt. Alltså sammanlagt av de tre timmarna som jag jobbade så satt jag bara och gjorde ingenting i cirka 1timme. As skönt! Sen snackade jag med Pernilla i bilen eftersom det var hon som hämtade mig, (jobbet ligger på åsens by, mitt ute i ingenstans i skogen) och än har jag ingen moppe så jag får tigga skjuts. Sedan begravde jag min älskade kanin.. och nu sitter jag här. Snart ska jag iväg till stallet och rida en sväng med min ponny, har inte ridit sen i onsdags, och igår red Ellinor honom. Så det ska bli skönt med en liten ridtur.. Orkar inte sitta inne hela dagen heller. =)

Förresten så blev jag förälskad i skorna som Jasmines kompis Ida hade på sig igår, finns på skopunkten!

r.i.p gulliwer

När jag kom hem ifrån jobbet, så berättade Pernilla att Gulliwer ligger död i buren. Springer ut, och som hon sagt så ligger han där orörlig, så hemskt. :( stackars lilla gubben. Önskar jag kunde få dig tillbaka! Även fast det kanske inte märktes, så älskade jag faktiskt dig. Söta lilla Gulliwer blev 3år.



Mattafix - Big City Life Music Video



JAG ÄLSKAR DENNA LÅTEN ALLTSÅ! Har inte lyssnat på den på hundra år känns det som, sen hittade jag den på Desireé Nilssons blogg. Och guud vad jag saknat den, spelar den hundra gånger om.

STOR KÄRLEK!

outfit

Nu ska jag iväg till jobbet. Har en enkel outfit, en gammal tröja som det står "sunny, island" på och ett par jeans från Ginatricot.

Ha det bäst nu! Hörs igen efter fyra.
Love thess


7 juni

Godmorgon sötnosar!

Sorry att jag bara försvann igårkväll, men internet dog strax efter ett tiden, pga att jag har en spärr som gör så internet dör vid en speciell tid, ja jag vet, det är LÖJLIGT. Men det är inte jag som bestämmer här i huset tyvärr.

Iallafall, Hur är det med er idag? =) Med mig är det bra, eller jag har precis vaknat så jag kan inte riktigt tänka klart, men jag har iallafall sovit ut alla timmar som jag missat denna veckan, så det är huuur skönt som helst. Nu ska jag gå ner och äta frukost och sedan byta om, för jag ska börja jobba om en timme och 10 minuter! Har suttit och läst Desireé Nilssons blogg och hahah, hon är fan rolig. ;) Men puss på er och hörs snart!

jag just nu, utan smink

smygbild på sita




Tack sita och alla andra som verkligen gjorde min helg. Eller iallafall gårdagen och idag. Helt sjukt oförglömligt!

tråkar hemma..

Hejsan!

Jag och Sita tog bussen bort till Jasmine, vi var hos henne och myste lite en stund, och hennes pappa är fan skön! Han var jätte sprallig och rolig, haha. Efter ett tag så gick vi ut, gick en bit bort till nästa busshållplats och tog bussen ner till Huskvarna, där gick vi hem till en jätte trevlig tjej som Jasmine kände, Ida hette hon. Så var vi där och myste lite till och sedan gick vi ut för dom följde stackars mig till bussen som skulle hem. Dom skulle vara ute och ha skitkul medans jag måste hem, tråkigt. Men sånt är livet.. Så nu har jag verkligen INGENTING att göra, så jag satte igång och städade mitt rum, minns ni att jag laddade upp en bild för ett tag sedan, där mitt rum såg ut såhär? ;)


Ja så ser det iallafall inte ut länge, nu är det städat och fint. Någon gång måste man ju ta i tu med det också, tyvärr.. Önskar jag hade en betjänt eller liknande.. Men om man inte vill bo i en svinstia så får man fan ta och städa upp själv. Bättre att inte skita ner från början, eller hur? ;)

Nu tror jag att jag ska sätta mig vid tvn ett tag, min lillebror och hans kompisar hade tydligen startat en american pie film men så gick dom ut och lämnade tvn på så jag får väl passa på att kolla medans dom är borta, för när dom kommer tillbaka så lär dom ju invadera hela huset förutom mitt rum (!!!)

Ha en underbar lördagskväll sötnosar! =) ♥
love thess

hallå alla sötnosar

Hej sötnosar!

Är hemma hos Sita nu, eller jag har varit det ett litet tag men hon håller på att sminka sig och jag har läst lite bloggar osv. Vi ska snart åka till Jasmine och ha en mysig lördagskväll, sedan ska jag med bussen hem till mig, "hålan" alltså, som går efter tio någongång. Mina föräldrar vill att jag ska komma hem efter det som hände igår! Lite förståligt faktiskt..

Innan var jag hos Daniel, och dom hade en massa gäster som firade hans födelsedag, det var jätte kul att träffa dom, lite roligt är det också för jag blir alltid så extremt blyg när det gäller att träffa andras föräldrar/släkt. Jag vet inte varför, men jag kan verkligen inte vara samma glada/spralliga/sociala Thess då, jag blir liksom, tyst för engång skull! Haha. :P

Hur har eran dag varit idag då? Och hur mår ni? Jag mår bra, är bara extremt trött efter gårdagen/natten. Så jag somnade på bussen påväg hem till Sita och då var det en som knackade mig på axeln så jag vaknade och i panik tryckte på stop knappen och hoppade av vid fel hållplats. Som tur var så var det inte särskilt mycket längre som jag var tvungen att gå.. =)

Nej nu ska jag byta om, orkar inte ha tights mer för det är kallt ute. Kommer antagligen blogga när jag kommer hem till mig, så hörs då! Puss =)
Love thess

nu drar vi!

det finns verkligen inget bättre än att sminka sig, och fixa håret osv med sin bästavän, det är underbart! jag älskar dig Sitapita. ♥

Nu ska jag och Sita åka till staden, vet inte riktigt vad som händer, eftersom att J inte svarar på mina sms så får vi väl inte träffa han och hans kompis idag, suck.. Men det finns säkert andra roliga människor som man kan hälsa på, haha!

Ha en mysig och trevlig fredagskväll folket! Det ska jag och Sita iallafall ha. =)

Love thess *


Brutal Remix Del2, väntar på sms

Sitter just nu och lyssnar på techno musik, jag tror att Sitas pappa och hennes syster hatar mig som lyssnar på sådan "hemsk musik" som de flesta människor säger. Men jag kan inte ro för att jag bara äälskar techno! ♥



Och såklart så väntar jag på att J ska svara på sms, han är seeeg! Sita är nere i duschen och jag ska snart börja platta mitt hår. Och vad är det jag ser utanför fönstret? SOOOOOOOOOOOOOL! Kommer nog slippa att ta med sig paraply till staden! :D

love thess *

hemma hos my darling, sita ♥

Hejsan! ♥

Är hemma hos Sita nu, hade en slappdag i skolan och sedan tog vi bussen hem till mig så jag kunde hämta min plattång, ett måste när man ska gå ut en fredagkväll! :D Men sötnosen Sita hade ju såklart tappat sitt busskort/bankomatkort på bussen påväg hem till henne igen, så det blev ju bara att ringa jlt.se och så fick vi åka ner till busshållplatsen och stalka bussen, haha vi hittade hennes busskort igen iallafall och hoppade runt som idioter så alla på bussen trodde nog att vi var totalt körda i huvudet. Men det är ju jag och Sita i ett nötskal, så det får helt enkelt människor fatta! Haha.. Åkte hem till henne igen sedan och suttit här vid datorn och kollat på en massa bloggar osv..

Ikväll blir det Jönköping, och träffa några som jag och Sita träffade på rix fm festivalen, och det ska bli gryymt kul! :D har tyvärr ingen kamera så det blir inga kort, men Sita ska nog fixa en iallafall! ;)

Puss och hörs snart :*

5 juni

Godmorgon! ♥

Sovit gott? Det har jag iallafall. Men lika trött som vanligt när det är dags att gå upp, så snooze knappen gick till användo. En timme senare vaknade jag och duschade. Ska snart torka håret och sminka mig, hoppas på att hinna att äta en frukost också..

Hur mår ni söta läsare idag då? =)

Glömde säga att igår så hade de ringt från VISTA RK och sagt att dressyrtävlingen är inställd pga för lite anmälda, så det blir varken VISTA RK eller JFK i helgen.. Surt! Jaja, det kommer andra tävlingar framöver. ;) I höst blir det iallafall ponnyallvsvenskan, tagga!!

Nu ska jag fortsätta med morgonens vanor.. puss!

hahahah, jag ser hemsk ut idag, pisstrött!

hemma i hålan

Hemma igen

Träffade en massa roligt folk på bussen som jag inte har träffat på väldigt länge, och sånna som jag träffar rätt ofta. Kulkul iallafall med lite sällskap. Snackade nyss med Sita och hon verkar ha kul i gränna ;), själv sitter jag och mår mer illa än vad jag gjorde igår.. USCH. Aja, får hoppas att det går över! =)

jag igår

ingen skola för mig inte

Hejsan! ♥

Skolan började 8.20 och jag gick på engelska lektionen, men Sita den stackaren hade ju trillat av hästen igår så hon var helt stel, så jag fick följa med henne till vårdscentralen, och där sa dom att hon skulle hem och vila till klockan 13.40 för då skulle hon ha läkartid. Och eftersom hennes föräldrar inte var hemma så fick jag följa med henne hem, så jag fick slippa skola. Jag som egentligen skulle bli klar med min tröja idag på syslöjden, men det blev ingenting med det.. Aja, det är inte ofta man slipper en hel skoldag, så man får väl vara tacksam. ;) Och nej, jag snackade med min klassföreståndare så varken jag eller Sita får skolk! Det var iallafall bara muskelvärk så Sita överlever! =)

Jag tar 20.25 bussen hem. Bloggar då! puuss

4 juni

Godmorgon!

Jag somnade direkt när jag la mig igår.. och imorse när jag skulle gå upp klockan sex så tänkte jag bara, nääh detta funkar inte.. Så jag ställde klockan på en timmes snooze och titta, nu är jag minsann vaken och "pigg" =D

Idag blir det en låång och tråkig skoldag.. men mycket film hoppas jag? Eftersom vi redan har lämnat in de flesta böckerna. Efter skolan ska jag åka till stan, får väl se när jag kommer hem igen. =)

Ha det fint, puss! ♥

vad är det med mig?

Jag är skit trött.. Mådde bättre efter ett tag så jag cyklade bort till stallet och hämtade ponnyn i hagen, gjorde iordning honom och hoppade upp, red dressyr i ungefär 20minuter på fältet, men jag vet inte vad det är för jag var så extremt trött, blev andfådd av att galoppera och jag orkade verkligen inte.. Eliot var iallafall duktig men lite seg, fast han märkte nog direkt att jag inte riktigt var vaken. Efter ett tag så gav jag upp, ska ju ändå sluta medans det går bra och det gjorde det. Så andfådd började jag skritta fram och tillbaka till landsvägen, sen när jag vände så blev jag så fruktansvärt trött så jag hoppade av och gick bredvid Eliot, då blev jag lite piggare eller vad man ska kalla det.. Precis då började det regna också, men bara lite små dugg som tur var, annars hade både jag och Eliot blivit dyngsura! Och det hade verkligen förstört min kväll. Kom hem nyss för ungefär 20minuter sedan och är verkligen helt slut, ändå har jag inte gjort något speciellt idag? Sovmorgon, sitta på en konsert i 100minuter och sedan flumma på en lektion, åka till Stan och gå ute lite.. Sedan sitta på en stol i en hårsalong i två timmar, sedan buss hem. Alltså, jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk.. Det vorre SKIT. Men men, får väl börja lägga mig tidigare på kvällarna och verkligen sova ut. Det ordnar sig nog.

haha, nu ska ni få slippa läsa om mitt klagande. När jag kom hem så plockade jag faktiskt ihop kläderna jag ska ha imorgon så jag slipper stressa för det imorgon som jag alltid får göra varje morgon. Och så tog jag bort sminket och satte upp håret, gjorde mig klar för sängen alltså..

Så nu är det godnatt som gäller, ska krypa ner i min säng och bara sooooovaaaa! Måste klara av att gå upp imorgon.. så godnatt och sov sött! =)

Jag just nu, osminkad såklart.

stan idag igen

Hej igen! ♥

Började skoldagen med konsert som sagt, duktiga var alla tyckte jag, fattar inte hur man kan stå sådär inför en massa folk, jag skulle svimmat.. sån mes är jag! =) Står för det iallafall, haha! Sedan var det livskunskap som vi hade sexualkunskap igen, snackade om olika sexuella läggningar och mest om homosexuallitet. Själv tycker jag att det är helt okej, vad tycker ni? Efter det åkte jag och Sita till stan och träffade Daniel, Efter ett tag kom även Mattias och Markus, även Daniels bror, vi gick till piren i jönköping. Sedan gick jag och Sita till busshållplatsen för hon skulle hem, då träffade jag Sabinah som var så sjukt saknad så det finns inte! ♥ Hon satte dit extensions i håret och det blev jätte fint! Sedan tog vi bussen mot hålan och jag hoppade av där jag bor och hon fortsatte mot Gränna där hon bor. Så nu sitter jag här och väntar på att mitt illamående ska gå över så jag kan cykla bort till stallet..

Jag idag.

Sabinah med sitt nya fina hår! ♥

ny header



Tycks?

3 juni

Godmorgooon! ♥

Sovit gott? Det har jag :D sovmorgon, så jag har sovit ut alla timmar jag har missat innan. Skit skönt! Gick upp ur sängen och duschade, tog på mig kläderna och nu ska jag äta frukost och sedan sminka mig. Kortdag i skolan idag, först är det en slags konsert med elever från skolan som ska dansa/sjunga mm. Sedan är det lunch och efter det en timmes livskunskap. Sen slutar jag. =) Då ska jag direkt åka till Daniel och vid fyra ska jag möta upp Sabinah på stan. Ikväll måste jag rida också.

Hörs senare! Pusshej

Jag igårkväll

dagens köp

(detta inlägg skulle egentligen upp igårkväll, men internet segade så det kom upp idag)

Hemma i hålan igen,


Åkte direkt till stan efter att ha slutat vid tre tiden, köpte en jätte fin vit klänning som jag ska ha på skolavslutningen. Sedan åkte Sita till Gränna och jag åkte till Daniel. Kom hem vid halv elva tiden.

Klänning från Ginatricot.

regn..

Hejsan! ♥

Sitter på en mattelektion nu, är lite nervös för snart ska jag gå in till ett grupprum och snacka betyg.. jag vill ha VG minst.. haha, men det går nog bra. =) har haft MVG på alla prov förutom ett så det ska nog bli bra.

Hade svenskaprov på morgon som jag skrev i förra inlägget, var nervös för att det skulle gå skit eftersom jag inte pluggat någonting.. Men det gick skitbra och det var faktiskt superlätt. =) Efter det hade jag idrott, var ombytt men gick bara en kort promenad.. Sen spanska som vi kollade på film på.

Förresten så regnar det nu.. det var jätte fint och skönt väder innan, men nu regnar det och åskar.. USCH! Sommaren försvann på bara någon minut? Ledsen.. Hoppas iallafall att Sitar har ett paraply i sitt skåp så att vi kan gå på stan iallafall. =)


2 juni

Hejsan alla söta! =)

Jag är trött, och hemst varm. Det är över 25grader ute och klockan är inte ens åtta (!!!) Riktigt förbannat härligt! Lite synd bara att man måste till skolan och inte till stranden... Börjar 9.00 idag med svenskaprov, önska mig lycka till, för jag har inte pluggat. (dumt..) Efter skolan ska jag och Sita åka in till stan och köpa skolavslutningsklänning! Jag ska även köpa en present till Daniel som fyllde år igår. =) Efter att vi är färdiga så åker jag vidare till Daniel.

Ni får ha det underbart! puss.

Jag och Sita i söndags.

dagens outfit och godnatt

Nu ska jag lägga mig. Är inte särskilt trött men med tanke på att jag fick sova midre än två timmar inatt så..

Ha en underbar kväll! ♥


Dagens outfit.

lite mer bilder

Sorry att jag bara försvann innan, men jag cyklade till stallet. Red gymkhana lektion idag och min ponny blir bara duktigare och lugnare! Underbart, det är grymt stor skillnad sedan han kom hit för ungefär 10 månader sen.

Lite mer bilder från rix fm, tagna av jnytt.se.










bilder från helgen

Hemma från skolan! Tog en buss som gick 40min senare eftersom att Sita skulle till Gränna och hennes kort gäller inte förens klockan fyra, haha!

Skoldagen har vart seg men ändå skön.. Först engelska vi inte gjorde så mycket på, sedan spanska, jag och sita planerade sommaren in i minsta detalj.. ;) Sedan hemkunskap då jag bara fick städa en ugn.. Skit tråkigt! Sen lång kemi lektion som faktiskt var rolig, sedan lång SO lektion som vi kollade på film på (jag somnade..) sedan fick vi reda på provet och jag fick även reda på vad jag hade för betyg, inte helt misslyckat iallafall! Det var min skoldag det, haha har typ vart en halv zoombie men iallafall. =)

Lite bilder från rix fm och igår.

jag, hemma hos Sita igår.

Självklart hade jag på mig mina nya skor hela lördagen!

Jag och Sita vid stranden igår.

Sita. ♥

Jag.

Det var faktiskt skönt i vattnet..

1 juni

Godmorgon!

Min älsklings Daniel fyller 16 år idag, grattis älskling! Plus att vi har vart tillsammans i två månader idag också. Grattis till oss!
♥♥ Jag älskar dig. <3

Idag är det måndag igen, och jag är verkligen inte taggad för skolan, vaknade 45minuter försent idag och jag missade bussen.. men som tur är så går nästa bara 50min senare.

I lördags var det ju RIX FM festival, det var sjukt roligt! Jag och Sita kom en halvtimme efter att det börjat ungefär, så vi bara tryckte oss in i mängden, blev knuffade hit och dit men kom ända fram iallafall! Hoppade och dansade till massor av olika låtar/artister fram till klockan elva, då hade vi ont i fötterna av allt hoppande med klackar. Efter det så umgicks vi med en massa folk, både sånna vi kände och främlingar. Trevligt! Kom hem ungefär vid kvart i tre på natten.


I går vaknade jag och Sita hemma hos henne klockan ett, vi la oss i solen i fyra timmar, sedan gjorde vi oss iordning och åkte till vätterstranden. Där var det lite halvt tråkigt eftersom vi inte kände någon och jag tappade min mobil i vattnet.. Men sedan tröttnade vi och gick mot stan och sedan blev det att vi satte oss på en busshållplats och väntade på min buss.. När jag kom hem strax efter nio så cyklade jag och min bror till stallet och jag red en 20min runda på min ponny. Han är så duktig!

Solbränd blev man iallafall, härligt!

Lördagskvällens och söndagens outfit.



Mer bilder kommer senare! Har bråttom till bussen nu så jag inte kommer försent till skolan, ha det underbart nu! ♥

RSS 2.0