kärlek är ett beroende..!

Låg bredvid min pojkvän och kollade på Buffy, och så plötsligt säger han "vad ska vi göra på fredag då?" Och jag blev liksom, helt mållös. :| Ångrade att jag sa till honom att vi skulle använda dagarna till andra saker än att vara med varandra denna vecka, och så började mina känsliga tårkanaler få ett utbrott och min pojkvän blev lite orolig. :( Rätt konstigt att kärlek är så berusande och beroende att man bara vill vara med den man älskar hela tiden.. Hmm.. Måste nog börja på terapi. :bigeyes:

Haha nej men, det ska bli rätt skönt ändå att ha tre dagar själv! :D Då ska jag plugga, umgås med vänner, ta det lugnt, städa, tvätta och bara ha lite tid för mig själv. Nu när jag tänker efter så längtar jag nästan att bli av med honom! :) HAHA jag skojjar bara!! ;) :love:

OCH BTW, ni är inte smarta mina kära läsare (och vänner..) det var INTE halsbandet som jag fick utav min pojkväns farfar som jag lämnade in. Tror ni att jag inte har något hjärta eller? Damn... :S Jag lämnade in annat. Saker jag fått utav min mamma, min riktiga mamma. Och hon existerar inte för mig, såå de smyckena jag lämnade in betydde ingenting för mig. Det kändes liksom jobbigt att se dom. Därför lämnade jag in dom, så kan jag njuta utav pengarna ist. Shit.


Iaf! Sluttjatat om det, nu ska vi strax sova. Imorgon är det skola igen för min del. *suck* :rolleyes: Pusspuss


bilden är inte från idag.

cashflow! ;)



I did it! :D Damn I'm good..! ;)

gjort lite ärenden! ;)

Sorry för dålig update..! :(

Jag är typ världens bästa på att dra ut på saker och ting så att jag måste springa till bussen.. :tired: Måste verkligen skärpa mig..! :O

Anyway.. Jag och älskling kollade på Buffy, (ovanligt? ;)) När vi väl har börjat kolla på något så kan vi inte sluta.. Vi båda två är såna serie nördar. Speciellt såna udda serier också, :) Sen när klockan blev halv tre så var vi tvungna att börja packa och göra oss iordning. Sen skulle vi äta lunch och hänga tvätt osv.. Så vi kom inte iväg fören vid halv 4 när bussen gick. Och då hann jag inte blogga innan.. :( Sorry!

Åkte in till stan och gjorde lite hemliga ärenden.. Nyfikna? ;) Kan säga en liten ledtråd, jag fick guldfeber när jag fick se summan.. ;) Iaf! Sen åkte vi hem till min pojkvän. Dock så stannade vi som vanligt vid Konsum och köpte julmust, chips och ben&jerrys! :D


ett komplex jag har..

Vill ni veta en hemlighet? :) Inte ens mina vänner/pojkvän/familj vet om det.. ;)

Det är faktiskt såhär att jag har ett komplex, dock har det blivit bättre nu när jag blivit lite äldre. :) Jag har nämligen komplex över mina fötter. Konstigt va? :S När jag var 12-13 år så älskade jag att ha för stora skor, som glappade när jag gick.. Vet inte riktigt varför men jag gjorde det. Så jag köpte alltid storlek 38-39 på skorna. :O Sen när jag var tillsammans med en kille vid namn Tom i sjuan, när jag var 13. Så sa han till mig att "du har väldigt stora fötter för att vara tjej!" Och efter den dagen så började jag tycka att mina fötter var alldeles för stora. :(

Så jag slutade upp med att köpa för stora skor, så jag började köpa skor som var i min storlek, eller en storlek mindre så att dom töjdes ut.. Så jag gick ifrån storlek 38-39 till storlek 36-37 som är min riktigt skorstorlek. ;) Tycker om att ha små fötter, det är gulligt på något sätt.. :) Dock när jag köper skor så brukar jag köpa skor som passar precis, nästan så att det klämmer vid tårna. För de töjer alltid ut sig efter ett tag..! ;) Så nu köper jag nästan alltid 36 i skor..! :D

Har ni några komplex över eran kropp? Isf över vad..?

Club4Beauty.se


studiedag idag! ;)

Godmorgon brudar & grabbar! ;)

Jag hoppas ni har sovit gott! :) För det har jag och vet ni varför? :) Jo för att jag har studiedag idag! ;) Hur skönt är inte det på skala 1-10?! :D Vaknade kl 9 utav mitt alarm som jag hade glömt att stänga av.. :tired: Och kände den underbara känslan av att vända sig om, och somna om.. :D Bredvid min älskling också, livet kan inte bli bättre :love:

Gick upp vid halv 10 ungefär och fixade frukost åt mig och älskling. Det blev stekta ägg på mackor, och kaffe till det. :) Men eftersom att vi inte har planer fören kl 14 ungefär så ska vi lägga oss i sängen igen och kolla på Buffy, ;)

The Slanket


lite söndagsrutiner sådär! ;)

Godkväll era söta! :D

Jag hoppas att ni har haft en bra dag, för det har jag! :) Förutom lite saker i början då, haha. ;) Men det ordnade ju upp sig! :) Anyway så har jag haft det mysigt med min pojkvän och familj nu under kvällen. Käkat kvällsmat tillsammans och lite sådär. :D Men nu är det dags för sängen, ny vecka imorgon och den börjar med en studiedag, wiie! ;)

Sitter just nu med ansiktsmask och har precis målat naglarna! :D


mitt nya halsband!

Glömde ju visa er mitt nya halsband! :O Jag fick det förra veckan utav min pojkväns farfar. Det hade bara legat i 30 år och ingen hade använt det så jag fick det. ;) Snällt va? :D Älskar den faktiskt! Rosa och guld, perfekt! :D :love: Ska ta med det till pantbanken imorgon och kolla hur mycket det är värt, bara för att! ;) Det står "17 jewels" i klockan, dock vet jag inte vad det betyder.. Men återkommer mer om det imorgon! ;)





Saray.se


gårdagens mini-shopping!

Som jag skrev igår så var jag ju på stan en snabbis, mest för att min pojkvän ville ha donken-mat så jag fick ju köpa det åt honom. ;) Men eftersom att jag fick mitt studiebidrag igår, wie! :D Så passade jag på att köpa en Rouge eftersom att min håller på att ta slut, och så hittade jag ett par coola örhängen också, på REA! ;)

Rouge H&M 49:- och Örhängen Ur&Penn 30:- (REA)

Saray.se

Vill du vara lika fräsch som jag? Checka in här! ;)

händelserik dag..!

Förlåt för dålig update! ;(

Tog en dusch, åt frukost och fixade mig på 10 min. :| Åkte till stan och kollade på halva min pojkväns innebandy match innan hans polare fick en bandyboll på ögat så jag var tvungen att ringa efter ambulans, följa med honom in till akuten och hålla honom sällskap :O Dock så gick det bra, tror jag. Eftersom att min pojkvän och hans pappa hämtade upp mig där efter ett tag så åkte vi vidare hem till min pojkväns farmor och farfar så vet jag ju inte riktigt hur det gick. Men jag hoppas att det gick bra..! :)

Åt lunch med min pojkväns farmor och farfar som sagt, och sen så fick vi skjuts till june men vi missade bussen eftersom att jag var tvungen att ta ut pengar, :S så vi gick runt på stan och väntade in nästa buss, så vi kom alldeles nyss hem!

Hur har eran dag varit då? :)


Jag just nu! Trött och sliten, hehe.. ;)

har ingen söndags-ångest!

Idag är det söndag, som ni kanske inte har missat.. ;) Vad brukar man ha på söndagar? Jo, ångest. Ångest över att helgen tog slut för fort och att det är måndag - back to school/work. :( DOCK så har jag studiedag imorgon, hur skönt?! :D Så jag får njuta utav denna söndagen, precis som att det vorre en lördag.. ;) Hmm, går det..?

Idag så ska min pojkvän ha innebandy match och jag ska självklart kolla på. :) Sen ska jag äta lunch med min pojkväns farmor, farfar och pappa. Härligt! :) Har sagt det förr och kan säga det igen, min pojkväns farmor lagar såå god mat! :D Förra gången åt jag ju tonfisk, och tyckte om det?! Haha, hon kanske förtrollar maten på något sett..? ;) Hmm..

Jaja, mindre prat och mer handling! Nu måste jag hoppa in i duschen för att göra mig iordning. ;) Godmorgon på er förresten! :D Vad ska ni hitta på idag?

Gratisbio.se


buffy - the vampireslayer

Bara en massa Buffy avsnitt under min kväll nu. :) Åt lite kvällsmat innan också med mina föräldrar och efter det så har jag och älsklingen bara legat i min säng och kollat på Buffy. Rätt soft faktiskt, tycker dock att Angel serien var bättre. ;)

Vi ska strax lägga oss faktiskt, imorgon så ska vi vara i stan tidigt så vi får inte sova för länge. Puss och godnatt! :D


"dagens outfit" iallafall lite utav den.. ;)

jag är med i tidningen!

Hannah Aldenholt (:
THESS! du är med på jnytts nya tidning (den28e) på mest klickade bloggar i jkpg av femhundra typ!

Ekfeldt:
Du är ju fan med i jnytt tidningen? :O

SVAR:
NÅGON SOM HAR TIDNINGEN SOM KAN TA KORT OCH SKICKA BILD?! :O
Maila till [email protected] !!

Hittade detta på jnyttxtra's hemsida:

rensat bland mitt smink!

*pyh* Nu är jag klar..! ;)

Skrev ju innan att jag skulle fixa i mitt rum, och jag blev klar för ungefär 20 min sen. Fyf*n vilken jobb det var..! :( Först så tömde jag ALLA mina lådor i byrån och la det på sängen, sorterade upp allt och la i olika "korgar" och så la jag i alla "korgar" i byrån igen. Det var jobbigt..! :(

Sen så la jag ALLA mina skor på golvet, och sorterade upp vilka som skulle in i garderoben och vilka som skulle stå i bokhyllan. (har typ 30 par skor.. hehe ;)) Sen efter det så satt jag och skruvade upp en (vet inte vad det kallas?) och la i olika saker i de olika "lådorna". Typ armband i en, ringar i en, örhängen i en osv. :) Sen rensade jag bland allt mitt smink och krämer, osv. La i de i olika "korgar" och seen blev jag klar. :D Tog typ 2,5 timmar..? :O

Före:



Efter:



Club4Beauty.se


nu ska det fixas!

Hemma igen sötnosar! :D

Åkte in till stan med min pojkvän, hoppade av vid Östra och shoppade lite småsaker. Köpte mat på donken till min pojkvän och gick till hans träning och satt där och kollade på pojkarna medans de tränade. :) Och sen tog jag och min pojkvän bussen hem till mig, svängde in en snabbis på butiken hjälpen och köpte lite saker som jag ska ha i mitt rum, ni får se det senare. ;)

Nu ska jag fixa och städa i mitt rum :D vi hörs strax..!



hej jönköping ! ;)

Har gjort mig iordning och klätt på mig nu, ska åka in till "stora" staden Jönköping och kolla på min pojkväns träning. ;) Hörs senare, pusspuss :love:


godmorgon lördag!

Godmorgon sötnosar! :D Idag är det lördag! ;)

Hade ni en trevlig fredagskväll? Vad gjorde ni för nåot? :D

Anyway.. ;) Jag vaknade vid 9 och kunde inte somna om, så jag gick upp ur sängen och bäddade ner min pojkvän. :) Gick ner till köket och fixade frukost, naaw så snäll jag är. ;) Gick upp och väckte älsklingen och så käkade vi frukost tillsammans, mys! :) Sen skulle jag plocka ur diskmaskinen men jag tappade jag ett glas och då var min pojkvän tvungen att dammsuga hela köket och vardagsrummet, hehe ooops. ;)

Osminkad och ofixad..!

Fashionize.se


videoblogg - fredagsmys!



Älsklingen och jag sitter och myser i soffan, han spelar TV-spel (haha, typiskt killar..;)) medans jag bloggar. :D En perfekt fredagskväll, haha! ;) Vad gör ni förresten? Kollar på let's dance, eller är ute och super..? ;) haha!


vi har bakat kladdkaka!

När jag mötte upp min pojkvän så sa jag till honom bestämt "vi ska göra kladdkaka sen!". Han vågade inte säga nej.. ;) Hehe..! :D Så vi har stått i köket ett tag och bakat kladdkak! :D Eller han stod mest och kollade på den latmasken. Men jag tvingade honom att plocka ur diskmaskinen, hehe.. ;) Receptet som vi (eller jag..) gick efter hittar ni HÄR!

Nu ska vi äta pizza, och så blir det kladdkaka till efterätt! :D MUMS!


Syns det att jag gillar att slicka skålen, hehe? ;)

nu är jag nyklippt!

Nu är jag och min pojkvän hemma! :D

Jag klippte mig innan som sagt, och det blev jättebra! :D Jag är supernöjd! :thumbup: Det blev ungefär 4cm kortare på längden och så lite uppklippning. :) Nu är mitt hår fräscht igen..! :D

Frågade Hanna lite om hur jag skulle göra för att få den längden jag ska ha, och hon tipsade om att jag skulle skaffa extensions. Och så sa hon att det finns att köpa billigt på typ Tradera. :) Ni kanske har något att sälja? Eller vet någon som har något att sälja? Isf kontakta mig! [email protected] :D

Som sagt, det syns inte så mycket. Men det känns skillnad! :D


ska strax klippa mig! ;)

Hej igen sötnosar! :D

Efter att jag slutade skolan så tog jag bussen till A6 och mötte upp Marre. Kul att träffa henne en liten stund iallafall! :) Eftersom att min pojkvän inte orkade följa med hem till henne sen, så fick jag iaf träffa henne en stund idag. ;) Hon köpte ett par skor, skitsnygga! :D Är också sugen på att köpa en massa nya skor, hehe. ;) Men ska nog vänta till sommaren åtminstone.. ;)

Anyway, efter att jag träffat Marre så tog jag bussen till Rosenlund och mötte upp Pernilla för att sedan åka hem till min kusin Hanna. :) Hon är ju utbildad frisör, så hon ska klippa både mig och Pernilla idag! :D Pernilla fick klippa sig först, så jag passade på att blogga. ;)

Hur tror ni jag ska klippa mig då..? ;)


sebastian krantz nya hit!



Jag är totalt nerförälskat i Sebastians nya låt som släpptes på Youtube igår, fyfan vad bra den är!! :D :love:
Visste ni förresten att vi gick i samma klass i 8an och 9an..? ;) (haha JA Tina, du vet! :)

Video från våran skolresa i 9an. Sebbe har en jäkligt skön humor!


dresscode

Wiie! :D Eftersom att jag åkte hem till min älskling igår, *hihi* :love: Så fick jag med mig mina nya byxor hem som jag hade glömt hemma hos honom..! ;) Så idag har jag på mig dom, och jag kan inte annat än älska dom! De sitter perfekt verkligen, och är verkligen supersköna! :D



Skor - Nelly.com
Byxor/chinos - Åhléns
Ed hardy linne - Thailand
Jacka - Stadium
Halsduk - H&M
Väska - Deichmann Sko

idag är det fredag!

Hehe, sorry för mitt inlägg förut..! :| Jag var bara väldigt upprörd över min dataladdare..! ;( Men nu har jag fått tillbaka den! :D Som tur var så kom min klasskompis till skolan, och han hade min laddare i sitt skåp som tur var..! Trodde jag skulle få panik ett tag alltså.. :(

Idag är det iallafall fredag! :D Och mina planer är rätt enkla, men ändå! Jag ska såklart ha skola, slutar kl 14 och då ska jag åka upp till Marres skola och träffa henne en liten stund! :) Sen ska jag iväg till min kusin och klippa mig tillsammans med Pernilla, äntligen! :) Har inte klippt mig sen jag började gymnasiet, typ i september tror jag det var..? Oj! Det är verkligen på tiden nu. ;)
Efter att jag har klippt mig så ska jag möta upp min pojkvän, och antingen så ska vi hem till Marre en stund, som är ensam hemma. :) Isf ska vi ha en liten "dubbel-dejt" med Marre, hennes pojkvän, jag och min pojkvän. Mysigt! :D Men det beror förstås på om min pojkvän vill.. hehe. ;)

Vad har ni för planer för eran fredag? :D

Dagens facelook, håret är utsläppt och naturligt. Dock har jag luggen uppsatt..

Fashionize.se


dataladdaren är borta..

Fan också, min dataladdare är borta. Jag lånade ut den till en klasskompis igår när vi skulle ha datakunskapsprov och jag glömde att ta tillbaka den.. :tired: Han är inte här idag, vet inte om han kommer senare eller inte alls. FAN OCKSÅ.

Kan ju inte åka hem utan dataladdare, då kommer jag inte kunna använda datorn på hela helgen. Fan, fan, fan.

sovmorgon imorgon! ;D

Godkväll bitches! :love:

Gissa vart jag har vart och vad jag har gjort? ;) Rätt svar! Jag har varit hos min pojkvän, legat i hans säng och myst framför Buffy! :D Nu har vi kollat klart på 6 avsnitt, så vi har bara ungefär halva säsong 1 kvar. Vilka nördar, hehe. :rolleyes: Eller vad säger ni..? ;)

Anyway, jag tog bussen ifrån min älskling för 1,5 timme sen ungefär och kom hem för 20 min sen. Buhuu :( Hade hellre legat kvar och somnat i hans famn! :blush: Men det blir till helgen istället! Då har man något att längta efter och det är väldigt viktigt i ett förhållande, så att man inte tröttnar! ;) Inte för att jag skulle tröttna på min babe, men ni förstår säkert vad jag menar. ;)

Imorgon är det fredag, och vad händer då..? :D Det får ni såklart veta imorgon. ;) Puss och godnatt kära läsare! :love:

Jag alldeles nyss!

Dunken.se


måste städa imorgon..!

Vill ni veta en sak? :) Utan att tänka på det så gick jag runt och plockade upp skräp som låg på golvet i min pojkväns rum, så la jag alla pantburkar/flaskor i en påse och ställde i ett hörn och så bäddade jag innan vi la oss ner och kollade på några Buffy avsnitt. :bigeyes: Hey, what's happining? :O Det betyder bara att jag måste städa mitt rum imorgon.. Senast på lördag, för då var det två veckor sen jag städade sist. Typ abstinens? :|


vrf ska godis vara så gott?

Datakunskapsprovet gick sådär, :| Lätt var det åtminstone INTE! Men jag gjorde iallafall mer än hälften utav frågorna så gott jag kunde. :thumbup:

Planerna var egentligen att jag skulle åka hem efter skolan, gjort fruktsallad och bara tagit det lugnt. :) Städat och tvättat osv. :P Men det ska jag göra imorgon istället, har trots allt hela helgen på mig. ;) Fick ett sms utav min älskling precis efter vi slutat skolan, så jag blev superglad och tog bussen direkt till Bankeryd, mötte upp honom och köpte en massa snask på Konsum. :D Glad tjej!! :D

Jag med mina små älsklingar :love:

Gratisbio.se


datakunskapsprov!

Hej igen sötnosar! :love:

Blev fruktansvärt förvånad, OCH stolt över mig själv idag! :D För vet ni vad? Jag åt fiskgrattäng med potatis på lunchen! :bigeyes: Jag som aldrig äter fisk, hatar det. Men idag var det sjukt gott, ville egentligen ha en portion till, hehe.. :thumbup:

Iallafall, förutom att min smak för fisk har förändrats lite ;) så ska jag ha datakunskapsprov strax! Har inte haft datakunskap på evigheter, men jag är ju VIP när det gäller data så det ska nog gå bra ändå! :cool: Men ni kan önska mig lycka till ändå, hihi. :blush:

Fashionize.se


svar på kommentarer

Anonym:
vart solar du i jkpg ?

Hej på dig! :)
När jag solar i Jönköping så solar jag på Solklart som ligger vid östra centrum vid busshållplatsen. Annars så solar jag i Huskvarna på Bronze! ;)


Amanda:
Hur får du till alla smilisar/händer? Tycker de ser lite häftiht ut ;)

Hej Amanda! :D
Gå in på http://www.bloggdesign.nu/?p=articles&c=1&id=45 så finns det en beskrivning där hur du ska till väga, lycka till! :)



dresscode

Jag tänkte ha mina nya byxor idag, men jag glömde de hemma hos min pojkvän igår! :( Haha, dum som man är ibland.. ;) Men jag ska ha dom till helgen I think! :D Har ni det kallt hos er btw? I jönköping är det över tio minus grader, uuuscch!! ;( Ser ni förresten att dessa jeans börjar bli väldigt stora på mig..? Träningen + min fruktdiet börjar verka, wiie! :D


Skor/stövlar - Din Sko
Jeans - Ginatricot
Ed hardy linne - Thailand
Jacka - Stadium
Halsduk - H&M

första lektionen inställd..

Som vanligt! :tired:

Haha nejdå, men jag gick upp 6.45, åt frukost och gjorde mig iordning. Åkte till skolan och fick veta att första lektionen var inställd, såklart. :tired: Våran mentor öppnade klassrummet, så just nu sitter jag, Jossan och några till i klassen och gör allt annat än pluggar, älskar våran retarded klass! ;)

Godmorgon förresten, sovit gott? :D

dagens facelook, håret uppsatt i en låg slarvig knut och luggen är flätad.

Fashionize.se


har haft en mysig dag!

Godkväll sötnosar! :D

Sorry för att jag inte uppdaterat om min kväll, :| men jag och min pojkvän bestämde oss för att ha en "TV-spel & blogg-fri kväll" ;) Så vi bäddade ner oss i hans säng och myste framför några avsnitt utav "Buffy the vampireslayer". :) Tror det stavas så..? :P Anyway, vi har börjat följa den serien nu, eftersom att vi har sett hela "Angel" serien så tyckte vi att vi lika gärna kunde kolla på Buffy också. ;) Marre tycker jag har dålig smak när det gäller TV-serier, men hon kan ju ta sig! :rolleyes: :love:

Aja, nu har jag kommit hem (för en liten stund sen) och har ätit kvällsmat och pratat med familjen, busat med min lillebror som är inne i den åldern där han vill visa att han är större och starkare än mig, och grattis! Han har vunnit. :tired: Jag är snart kortast i familjen, yey! :tired:

Nu ska jag sova iallafall, puss och godnatt! :love:


Jag just nu! :)

svar på kommentar

Anonym.
Hej!
jag har en liten fråga om dina kategorier som du har på din blogg, hur fixar man det?, för jag får det inte att funka! tacksam för svar :D
kram!


Hej sötnos! :)
Du går in på "översikt" och så står det "kategorier", klicka där. Så finns det en liten grön knapp till höger där det står "ny kategori". Där skapar du din kategori, och när du sedan vill skriva ett inlägg och lägga i den kategorin, så gör du det i inlägget. Förstår du? :)

Bildbeskrivning:




mina nya byxor! :D

Skrev ju som sagt innan att jag köpte ett par nya byxor idag på REA. :) Sjukt snygga är dom, tycker jag då. ;) och de sitter som smäck! I LOVE THEM! :D :love:
Kostade 75:- på REA inne på Åhléns. :D




Vad tycker ni då? ;)

solat + shoppat! ;)

Hemma hos min pojkvän nu..! :D :love:

Min klass hade 2 timmar hål, och sen slutade vi 13.45 ungefär, så då drog jag och Jossan in till stan och solade varsin 15minutare, skönt! :cool: Och efter det så sprang vi en snabbis på stan, Jossan köpte smink och jag köpte ett par skitsnygga byxor på REA! :D Visar det i nästa inlägg sen. ;)

Efter det så kramade jag Jossan hejdå och åkte till June, mötte upp älskling :love: Så tog vi bussen hem till honom. Ska snart äta, är vråålhungrig! ;(

:thumbup: Blev bra resultat, kostade 1,5kr/minut! :D
:thumbdown: Fanns inga fläktar så det blev liiite för varmt. :tired:


dresscode



Skor/stövlar - DinSko
Jeans - Ginatricot
Chanel linne - Thailand
Örhängen - Ur&Penn
Jacka - Stadium
Halsduk - H&M

har håltimme just nu! ;)

Hej igen puttinutt :love:

Har håltimme just nu eftersom att våran engelska är inställd. Inte mig emot. :D Så jag, Jossan och Rasmus sitter just nu och flummar i caféterian. Rasmus tycker synd om våra pojkvänner som står ut med oss säger han.. Är det bra eller dåligt? :bigeyes:


Såhär charmig var jag för två sekunder sen.. :cool:

tävlingen avslutad!




GRATTTIIIISS JOSEFINS!
Kontakta mig på [email protected] så jag kan få din adress.

fick skjuts till skolan!

Godmorgon sötnosar! :D :love:

Har ni sovit gott? Det gjorde jag! :) Somnade som en liten bäbis och sov lite för länge egentligen.. :bigeyes: Men när jag gick ner och skulle käka frukost så sa Magnus att jag kunde åka med honom. Räddaren i nöden! ;)

Så jag fick skynda mig, klädde på mig, åt frukost och sminkade mig på 35 min! De ni. ;) Kom till skolan 8.10 och jag började 8.20, så det var helt perfekt! :D Fixade mitt skåp också och hämtade alla mina böcker i lärarrummet, så nu är allt på plats igen. :thumbup:

Dagens facelook

Playman.se


världens sötaste pojkvän!

Godkväll sweeties! :cool:

Jag hoppas verkligen att ni har haft en underbar tisdag, precis som jag! :D Om man bortser ifrån idioten som förstörde mitt lås till skåpet i skolan. :tired: Men det är ju inget jag kan göra åt. ;)

Jag har iallafall tagit en behaglig dusch och sen har jag ätit en ordentlig kvällsmat så att kroppen får lite energi i sig efter dagens träning. Duktig flicka! :thumbup: Och nu ska jag lägga mig i sängen och ringa min pojkvän och säga godnatt. Hihi, jag älskar att vara lyckligt kär..! :blush: :love:

Här har ni min sötnos i egen hög person btw! Gud, han kommer döda mig.. *hihi* :D

nu har jag tränat! ;)

Ååh är så pigg och glad nu! :D :love:

Känner inte ni er sjukt glada och stolta efter att ni har gett allt på ett träningspass? :bigeyes: Anyway, det gör iallafall jag! :D Jag känner mig så sjukt glad och peppad! Hela kroppen bara skakar utav utmattning, men whatever. :D

Som sagt, det blev som vanligt en timmes Zumba och 30 min mag + benträning, är helt slut men damn vad bra jag mår! ;) Nu kallar duschen, haha jag svettades som en gris eeuw! :tired: Sen blir det kvällsmat! :)


let's zumba!

Nu drar jag iväg och tränar Zumba + magträning! :D Vi hörs efter kl 21 när jag är hemma, puss! :love:


nu drar jag mig hemåt!

Nu ska jag gå till bussen, Marre följer såklart med som sällskap. :) Synd för henne bara som får gå tillbaka ensam. ;) Egentligen skulle hon följt med och träna med mig lite senare, men stackarn mår inte så bra :love: Och då är det inte bra att träna. :thumbdown:

Så det blir att jag åker hem ensam :( tror ni jag överlever? We'll see.. ;) Hörs när jag är hemma! :cool:


myspys med bästis! ♥

Gjorde cornflakeskakor med Marre innan och när de var klara så la vi allihopa i en liten korg. :) Så satte vi oss framför TVn och satte på en serie som Marre följer, the secret life of americans teenagers. Verkar faktiskt sjukt bra! :D En massa problem och skitsnack, sånt jag gillar hehe. ;)

Playman.se


sover alltid med fläta!

Visste ni att jag alltid sover med en eller två flätor i håret? ;) Jag brukar ha en i luggen och en på sidan utav resten utav håret. :) Det är verkligen jättesmidigt och håret blir så fint på morgonen när man vaknar. :D

Det är ett jätte bra tips till er som inte orkar fixa håret så värst mycket på morgonen, för det är ju bara att släppa ut flätorna och så, voila! Där har ni ett fin vågigt hår. :D


jag har skapat mig en identitet..

Har ni tänkt på det någon gång? Att när man bloggar så får läsarna en viss uppfattning om personen bakom bloggen. En del tycker att jag verkar trevlig och rolig, och en del säger bara rakt av "fjortisbloggare".

Vad är det egentligen som skapar den identiteten? Är jag en så kallad "fjortisbloggare" bara för att jag har en rosa bloggdesign, har blondt hår och gillar att sminka mig? Eller är det på sättet jag skriver?

Jag själv tycker inte att jag är en "fjortisbloggare". Jag vet egentligen inte vad jag tycker att jag är, eller vilken kategori man skulle sätta min blogg i. Jag tycker att jag är en helt vanlig person, som bloggar för att jag tycker om att skriva av sig.

Mina vänner, speciellt Marre. Brukar smsa mig runt 11-12 på vardagarna och skriva "lever du?" bara för att jag inte uppdaterat min blogg. Det är ju kul på ett sätt, eftersom att man då vet att hon gillar att läsa min blogg. ;) Men på ett sätt lite läskigt, för bara för att jag inte uppdaterat under morgonen, betyder det att jag inte existerar då?

Min pojkväns pappa brukar säga när vi kommer hem, "kanske är dags att flytta på sig, bloggaren vill väl ha datorn". Och såklart säger han det på skämt, men liksom. Är jag en så kallad "bloggare" i allas ögon? Är jag inte en vanlig person också..?

Detta var bara några exempel, har flera kompisar och vänner som kallar mig för "bloggarN" osv. Men jag får väl ta och acceptera det, jag är en bloggare. Och damn, I love it.
;)


det finns idioter i denna värld!

Hej! ♥

Idag hoppade jag skolan, för att min skola gjorde mig bara vansinnig. Kom till skolan, skulle gå till mitt skåp och upptäckte att någon idiot att förstört mitt lås, stoppat in sin nyckel och brytit sönder den så jag fick gå till vaktmästarn, knippsa upp mitt lås och lämna allt jag hade inne i skåpet i lärarummet.

pratade med min lärare och sjukanmälde mig, åkte hem till Marre och sitter just nu på hennes rum och chillar. Har inte träffat den muppen på evigheter känns det som, har saknat henne grymt! Så det är skönt att vara här och ta det lugnt med henne. Ta hand om henne lite eftersom att hon också stannade hemma idag ifrån hennes skola.

Så nu vet ni, jag lever faktiskt. ;)


Dagens facelook

nu är det läggdags!

Nu blir det sängen för mig och min älskling, hihi. Ska ligga och mysa framför TVn som vi alltid gör innan vi ska sova när vi är hemma hos honom. :P Den bortskämda ungen har ju en stor platt-TV på sitt rum, och det är ju rätt stor skillnad ijämfört med att sova hemma hos mig där vi ligger och kollar på film med min bärbara, hehe.. ;)

Aja, nu ska vi mysa som sagt, sen sova och imorgon är det skola igen och det gäller att komma upp i tid ni vet.
;) Sov så sött gullungar! ♥

FORTSÄTT ANMÄLA ER TILL TÄVLINGEN, klicka HÄR!



tar mig en dusch! ;)

Hello!

Jag och älsklingen kollade på Exorcist - The beginning. Har aldrig sett någon film som har med Exorcisten att göra, om man inte räknar med den biten som är med i Scary movie, haha. ;) Men tycker inte att den var något att ha, tycker det är så överdrivet alltihopa.

Jaja, min pojkvän har precis kommit ut ur duschen och nu är det min tur att hoppa in. ;) Medans jag duschar så ska han laga kvällsmat, så sööt! :P

Vad har ni gjort ikväll?



skyller på mensvärk!

Jag hade ganska ont i huvudet och mensvärk innan, :( Synd om mig!! Och precis som de flesta tjejer så blir jag jääätte godissugen när jag har mens, så jag och min pojkvän gick till ICA och köpte godis till mig och chips till honom. Hihi :P Jag har ju egentligen strängt förbjudit godis för mig själv, men denna gången så skyller jag på mensvärken. ;) Trots allt bara jag som förlorar på det.. Ska ju dock träna imorgon så! ;)

Nu blir det mys med min älskling (♥♥!!) framför TVn med godis och läsk. Bättre kan det inte bli!
:P

Glad tjej!!

Club4Beauty.se


jag passar i mössa! ;)

Hello sweeties ♥

Jag slutade skolan tidigt idag, för vi hade en inställd lektion! Så jag tog bussen hem till min älskling direkt och kom precis hit. Han trodde ju inte jag skulle komma fören kl 15, så jag överraskade honom lite, hihi. ;) Jag är hungrig också, åt ju lunch i skolan men det var ju 3 timmar sen så nu är jag hungrig igen, får se vad jag ska göra åt saken..

Ni glömmer väl inte bort att anmäla er till tävlingen heller? Anmäl dig HÄR!

Förresten, tycker ni att jag passar i mössa?

Notlagret.se


dresscode




Skor - DinSko
Leggins - Ginatricot
Baslinne - Newbody
Cardigans - Nelly.com
Midjeskärp - Kappahl
Halsband - Westers artistmatrial (min farbrors butik)

lottar ut lösögonfransar + mascara!





Tävlingsregler:
- Kommentera detta inlägget och skriv "jag är med"
- Skriv med din mailadress eftersom att jag kontaktar vinnaren genom mail.
- Om du skriver om tävlingen i din blogg så är det ett PLUS och då ska du länka ditt inlägg i en kommentar.
- Jag står för frakten.
- Lottar ut vinnaren så fort det är över 20 anmälda!

LYCKA TILL!

godmorgon, godmorgon

Hoppas ni har sovit gott inatt! Jag har sovit som en kratta, fyfan..

Orkade inte duscha heller imorse, euwh? Jag låg hellre ner och snoozade, så jag gick upp 6.15 och gjorde mig iordning, klädde på mig och käkade frukost och allt det dära ni vet.
Ska duscha hemma hos min pojkvän efter skolan, ett måste!

Jaha, vad händer annars idag då? Först skola som sagt, boring. Ska ha prov om en halvtimme och jag har inte kunnat plugga eftersom att jag var iväg i helgen och mina frågor var i skolan, ååh smart tjej jaaa.
Sen efter skolan ska jag hem till min älskling, hihi. :P Vad ska ni själva göra idag?

Dagens facelook

Playman.se


usch, vilken stressig kväll..

.. Nu är jag iallafall hemma ifrån mitt lilla äventyr! :D Äntligen..!

Och de som jag åkte iväg med var såklart inga mindre än, min familj.
;) Finns anledningar till varför jag inte berättade att jag skulle åka iväg med dom först, men nu behöver ni inte gå och undra vilka jag umgicks med när jag var iväg, haha! ;)

Vi var hemma hos våra kusiner och firade våran morfar som har fyllt 80!
:P Det kan man inte tro om honom! ;) Så vi käkade kycklingsallad och umgicks lite, hurrade osv! Sen så åkte vi hemåt, så vi var hemma vid 20 tiden innan, och sen dess har jag bara stressat omkring som en liten iller. Packat upp, packat ner, städat och plockat iordning saker, tvättar bort sminket osv. Usch.. vill bara lägga mig ner i min egna säng och sova nu!

Godnatt sötnosar ♥


"Daddy" och jag idag utanför slottet!


dagens dresscode




Skor - Deichmann Sko
Tights - Ginatricot
Billabong Klänning - Thailand
Smycken - lite olika

ätit på restaurang! ;)

 Hej igen era söta och fula! ♥

Jag hann tyvärr inte skriva mer imorse, förlåt! :( Men efter frukosten så skulle vi packa, fixa oss osv. För kl 11 så åkte vi vidare till ett gammalt slott där vi åt på restaurang och hade det trevligt.  Fick både förätt, varmrätt och efterätt. ;) Men jag åt ingen efterätt eftersom att det är så onyttigt.. ;) Efter att vi hade ätit så gick vi runt och kollade inuti slottet, och jag fantiserade lite om hur det skulle vara att bo där. *hihi*

Efter att vi var klara där så åkte vi vidare hem till ett par andra, ska väl snart äta igen  antar jag eftersom att de står och lagar mat. Jag sitter vid min kusins dator just nu, och jag kan säga att hade det varit min dator, så hade den åkt ut genom fönstret för GAH vad seg den är!!

Har inga bilder att visa eftersom att alla är på kameran, så det får ni stå ut med. Pyss!

Frossle.com



ont i kroppen :(

Godmorgon bitches! ♥

Hoppas att ni har sovit gott? Det har inte jag..! Jag sov ju på en madrass inatt och det var inte precis så skönt. :( Vaknade utav att det var kallt, ont i axlarna, kunde inte andas osv. Drömde jättekonstiga drömmar också Aja, jag slapp iallafall sova på golvet så jag ska inte klaga föör mycket. ;)

Nu ropar de andra att det är frukost, bäst att lyda, annars får man kanske ingen skjuts tillbaka till Jönköping hehe.
;) Hörs strax igen! PUSS

Vill du köpte billiga och snygga prylar? T.ex. Iphoneskal. Checka in här! FRAKTFRITT!


Playman.se


blogg.se strul (igen!)

Nooooo, my life </3



Anyway, filmen var superbra och jag har suttit och roat mig med att läsa bloggar och kollat på olika skvallerbloggar och nyheter på internet under tiden.

Nu ska jag iallfall sova, får se hur bra jag kommer sova eftersom att jag inte är van vid att sova på madrass, har blivit lite bortskämd när jag sovit bredvid min älskling i min mjuka, sköna säng. Hihi


Godnatt sötnosar!

pizza och film!

Låter bilden förklara min kväll. ;)

Frossle.com


mysig "hemma" kväll!

Tog en härlig och välförtjänt dusch nyss. Usch vad äcklig jag kände mig efter att ha åkt snowboard och ha gått runt med världens tjockaste kläder i flera timmar, haha. Svettades ju ganska mycket om man säger så, eeuuw? Så sköönt att hoppa in i duschen då ju..! ;) Dock så var det liite obehagligt att duscha här, för dörren var typ genomskinlig..? Alltså det gick att se rakt in och se när man duschade, haha! Fast det fanns som tur var ett duschdrapperi.

De andra är iväg och köper pizza till allihopa! Dock ska jag dela med en, eftersom att jag inte är så stor i maten..
;) Plus pizza, lite sliskigt faktiskt.

Osminkad och nyduschad! ;)


Vinn en skidsemester


tillbaka ifrån backen! ;)

Hej sötnosar! ♥

Kom precis "hem" (sover borta inatt, i Nyköping) ifrån backarna! Åkte till Yxbacken med *hemligt sällskap* och köpte liftkort + hyrde snowboard osv! Så åkte vi lite i backarna, dock åkte jag bara två gånger. För första gången gick verkligen skitdåligt, eller egentligen inte. Men dåligt enligt mig. ;) Så jag ville bara ge det en chans till, och då åkte jag en gång till och då gick det superbra! Sen blev jag jättetrött i mina ben, så jag sa till de andra att jag skulle vila mig i värmestugan, men så orkade jag inte åka igen så jag lämnade in min utrustning.

Träffade en jättetrevlig tjej + hennes "pojkvän" också!
Vi började snacka helt random och sen hängde jag med henne resten utav eftermiddagen medans mitt sällskap roade sig i backarna. ;) Så bytte vi nummer och la till varandra på facebook osv..! Nice! :P

Jag på donken i väntan på maten.



Jag vid Yxbacken! :P


En utav backarna!

DrLove.se


stannat vid donken!

Hej på er! ♥

Självklart så var det ju inte så svårt att fatta att jag ska till skidbacken. ;) Den som hade rätt var --> http://petralovisaeriksson.blogg.se/

Just nu sitter jag på donken med *hemligt sällskap* ;) (De vill inte vara med i bloggen utav en VIKTIG anledning!!) Och käkar just nu! :P Ska ju vara i backen och åka snowboard hela eftermiddagen så jag måste ju ha lite mat i magen såklart. ;)

Vi ska till Norrköping och åka i Yxbacken, någon som varit där?
:P Aja vi hörs ikväll, poss!


goodbye

Rätt svar får en länkning! Kan ni gissa vart jag ska..? ;)

Ledtråd:


min morgon!

Godmorgon sötnosar! :P

Jag sov sjukt bra inatt! Somnade snabbt igår och sov hela natten fram till 8.45 och så gick jag upp och gjorde frukost åt min pojkvän och sen följde jag honom till bussen. Saknar honom redan.. :( Men vi ska ses på måndag igen! :P

Efter att jag lämnat av honom så gick jag hem igen och åt frukost och sen satte jag mig här vid datorn. Men nu måste jag packa klart mina saker, för sen åker vi!

Ha en underbar dag, puss!

Only mascara! ;)

Blossip


filmen "The Mask" !

Jag och älsklingen såg precis filmen "The Mask". Ni vet den knäppa killen med gula kläder och en grön mask? Det finns en tecknad serie med honom, och så finns det en vanlig film. Har faktiskt inte sett den innan, trots att den är några år gammal. ;) Men shit vad bra den var! En sån riktigt rolig "familje-film" ni vet? :P

Den rekommenderas starkt till folk som har humor! ;)

Ett litet klipp ifrån filmen, den bästa delen enligt mig!

Lovetool.se


lagat kvällsmat, mums!

Nej jag är inte död! ;)

Jag slutade skolan kl 14 och då tog jag bussen direkt hem till min pojkvän för att vi skulle hem till mig. Imorgon ska jag åka iväg tidigt, och hela helgen kommer bestå utav en massa aktiviteter osv. Så jag behövde ha en lugn och skön fredag, plus att jag inte har fått sova ut en enda dag denna veckan och jag känner verkligen hur sliten jag är.
:( Skulle ju träffat Jossan Svärd idag, men jag kände verkligen inte att jag pallade det. Förlåt! Sen var det lite dålig kommunikation från min sida, och det ber jag om ursäkt för också!

Har iallafall varit hemma ett tag, och bara tagit det lugnt med min pojkvän. Jag har packat nästan allting inför imorgon och så åt vi kvällsmat alldeles nyss. Det blev stekt ägg på macka, mums! Det går alltid hem! :P

Har ni haft en bra dag? Vad har ni gjort för skojj? Tell me!

Jag var rätt gullig när jag skulle steka ägg. ;)

Playman.se


dresscode





Jeans - BikBok
Tisha - Ginatricot
Midjeskärp - Lindex
Halsband - Fått av pojkväns farfar

jag ska åka utomlands!! ;)

Visste ni det? Jag ska åka till Thailand med min pojkvän, hans pappa och hans jobbarkompis i November! :D Jag har vetat om det ett tag, men nu börjar det bli aktuellt eftersom att min pojkväns pappa beställde resan idag. Jag ska betala min biljett själv och det betyder att jag behöver spara pengar. Dock har jag inga problem med det, eftersom att jag har räknat ut att under detta året så har jag 9 studiebidrag, min 17 årsdag, sommarjobb och sparpengar sedan tidigare! Så jag kommer få ihop till både resan och pengar att leva för när vi är där. Det blir ett 4-stjärnigt hotell som heter Duanjitt Resort! :D

Det är inte dåligt va? En 16/17 årig tjej som betalar en tre veckors semester SJÄLV!
;) De ni! Är ni avundsjuka? Hoppas det!! ;)










det märks att det är fredag!

Började skolan med engelska kl 11.40, rätt chill. Vi satt bara och läste i våra böcker och sen fick vi sluta tidigare. Och just nu har vi Svenska där vi pratar om vd vi ska göra för att uppnå målen i Svenska A. Det är rätt chill också. Sen så är det inte ens hälften utav klassen här, och alla sitter och sover. Det märks att det är fredag, alla är trötta och sitter bara och väntar på att få höra "tack för idag, ha en trevlig helg". Är det så för er också? ;)

Playman.se


two and half men

Kollade mitt schema, och eftersom att jag missade min första lektion så började jag inte min andra lektion fören 11.40 så jag ska inte åka fören om en halvtimme till skolan. Jag och älsklingen har kollat på två avsnitt utav two and half men för att ha något att göra. Och nu ska vi se ett till innan vi drar till bussen.

Hörs när jag är i skolan! Puss!


Normal tjej, ja!

missade bussen..

Godmorgon! Missade bussen precis..

Vaknade och gick upp och sminkade mig kl 8, sen gjorde min älskling kaffe så vi åt frukost tillsammans och drack kaffe. Mys! Dock så blev klockan lite väl mycket, så jag var tvungen att klä på mig skitsnabbt, sen fick vi springa till bussen, men vi missade den precis.. Åååh! :( Missar min sista Administration lektion! :(

Aja,
det finns ingenting att göra åt den saken. Så vi gick helt enkelt hem till mig igen och så startade jag min dator och väntar in nästa buss.

Har ni sovit gott och haft en bra morgon förresten..?

Dagens facelook



Playman.se


skräckis, som inte var skräckis

Godkväll sötnosar! :P

Jag och älskling käkade kvällsmat med min familj och efter det så kollade vi på en rysare som hette Jennifers Body, dock så tyckte jag inte att den var speciellt läskig. Min pojkvän hade sett den för två dagar sen och sa att den var så äcklig att han knappt kunde gå på toa när det var mörkt i lägenheten, haha så söt han är! ;) Han är inte som alla andra killar, som försöker leka stora och tuffa i alla situationer, han vågar visa sin rädsla. Känns skönt, palla liksom ha en kille som ska leka störst bäst och vackrast, hela tiden, även om det inte ens stämmer! :P ;)

Haha aja, filmen var iallafall hemskt sorglig och jag lipade som vanligt. Till en rysare? Lite konstig är jag nog. Snyggen Megan Fox var med också! ;) Nu ska jag gå ner och ta en frukt och ett glas vatten, så fruktansvärt törstig och sugen på något "sött" ! ;)

Godnatt sötnosar! <3

Playman.se


pluggat färdigt! *stolt tjej*

Trodde aldrig jag skulle bli klar med denna förbannade sammanfattningen och frågorna till det, blää. Men nu är allting färdigt och jag är superstolt över mig själv, igår gjorde jag färdigt min matteläxa och idag min engelska! ;)

Vill du ha en ny, rosa, vibrerande vän? Checka in här! ;)



tål inte onyttigheter..?!

Hemma nu sötnosar! :P

Slutade kl 12 så jag tog bussen hem till min älskling och när jag kom dit så fick jag hjälpa min pojkväns pappa med hans hotmail igen, men denna gången lyckades jag faktiskt inte fixa det denna gången. Min smarthet har lämnat mig, buhuu :( Haha men nog om det!

Sen gick jag och min pojkvän till konsum och köpte julmust + popcorn! :P Köpte även en liten påse med ett par skitgoda krispiga chokladbollar, men shit vad ont i magen jag fick utav dom! Jag som skulle hålla mig borta ifrån sån skit, blää. :( Haha aja!

Åkte till Torpa en snabbis och sen så tog vi bussen hem till mig, ska göra min engelskaläxa nu och sen ska vi mysa ner framför en film. :P Älskar min pojkvän hihi!

Sugen på en härlig och billig shopping på internet? Checka in här!


118800 har alltid rätt! eller?

Frågade 118800 "vem är Thess Wester?"



vill ut och resa!!

Träffade Sofie en stund och satt och snackade om Thailand, och jag är inte alls svartsjuk över att hon ska flytta dit. Inte alls.. Vill också! :( Men får väl spara ihop pengar och åka dit, hehe. ;)

Aja, gick till min andra lektion där vi fick information om kursvalen inför andra året på min gymnasielinje, rätt intressant faktiskt. Dock är jag väldigt osäker på om jag ska läsa det ena eller det andra. Ska prata med mina föräldrar lite om det eftersom att de är vuxna och vet vad man ska välja, haha. ;) Men mer om det senare!

Linnet ser orange ut, men det är rosa!


Läs det senaste skvallret om Kissies pojkvän, Dessies förlovning + läppförstoring HÄR!

dagens dresscode



"Dedicated to the one I love"


Skor/stövlar - DinSko
Tights (2 par) - Ginatricot
Ed Hardy Linne - Thailand

facelook / är i skolan

Åh jag hade en helt underbar dröm inatt! :P Drömde att min vän Jossan Svärd hade flyttat till England, så var jag och hälsade på henne där och då bestämde jag mig för att flytta dit också. Så jag tog mitt pick och pack och flyttade hem till henne i England! Självklart så bodde hon själv i en lägenhet med tre rum så det var bara för mig att flytta in. ;) ååååh, blev besviken att jag fortfarande var kvar i tråkiga Sverige när jag vaknade.. :(

Aja,
när jag gick upp kl 6.30 så tog jag en dusch och sen fixade jag mig till musik och käkade frukost med mina lillebröder och sen gick jag till bussen och åkte till skolan. Sitter just nu på en lektion där läraren inte har kommit än, får väl se vad vi ska hitta på för något.. ;)

Godmorgon förresten! Har ni sovit gott?
:P

Dagens facelook, håret lever sitt egna lilla liv idag!


Omega 3 + Krill från Natusal


pratar hemlisar med älsk!

Åt kvällsmat nyss med min familj och så pratade vi om helgen, ska ju åka iväg på lördag. Men mer om det senare! ;) Kan ni gissa vart jag ska åka då? :P

Iallafall, jag sitter just nu i mitt nymöblerade rum och pratar med min älskling i telefon. Känns som att det var en vecka sen sist, fast det bara var igårmorse som jag hörde hans röst sist. Sjukt var kärlek gör en knäpp och galen..!! Håller ni inte med? :D

Nu kryper jag iallafall ner i sängen och fortsättar snacka hemlisar med min babe, hihi.
;) Godnatt på er! ♥


Lovetool.se

världens snyggaste tjej! ;)



HAHAHHAHAHAHAHHAAHHAHA


möblerat om i mitt rum! :D

Jag fick en stor härlig känsla i magen innan! :D ÄNTLIGEN hittade jag min efterlängtade tamburmajor! För er som inte vet vad en tamburmajor är så fattar ni nog det när ni ser bilden här nedanför. ;) Hittade den på butiken hjälpen för 50kr! Vilket kap! :P Självklart är den begagnad som ni kanske förstår, och alla pengar går till fattiga barn i Rumänien, så jag har gjort en liten flicka/pojke + mig nöjd idag! :D

Direkt när jag kom hem så började jag fixa och trixa och fundera osv. Och eftersom att jag inte är SÅ DUM för att vara blondin så räknade jag ut att mitt skrivbord var tillräckligt litet för att få plats mellan sängen och väggen, så jag möblerade om lite och jag är så NÖJD!
:D Åååååh!!

Hoppas ni förstår att på "före" så är dörren stängd och på "efter" så är den öppen.




Sugen på årets skönaste filt där du kan värma dig men fortfarande använda händerna? Checka in här!

The Slanket


dööö matte, döö

Vet inte riktigt vad det är med mig just nu, jag var jätte peppad innan idag och innan jag gick hem ifrån bussen så var jag nere på Krysset och pratade om jobb. Jag kommer antagligen få ett samtal inom de närmsta dagara btw! Och då vart jag superglad och funderade på att jogga en liten runda och städa mitt rum och ta ett bad men jag vet inte ens om jag orkar det. Får se senare helt enkelt! ;)

Nu ska jag iallafall ner till Hjälpen och kolla lite med Pernilla och lillebror, puss!


dagens dresscode

Okej, om jag ska vara helt ärlig så sitter jag fortfarande i soffan och har läst lite bloggar osv. Orkar verkligen inte resa mig upp, är sjukt seg och jag har träningsvärk ifrån gårdagens träning.. Dock så lovar jag att jag nu ska resa mig upp och gå upp för trappan, hämta min mattebok och gå ner igen. Usch, jag har tappat lite motivation.. :(


Såhär ser jag ut idag iallafall!


Prada T-shirt - Thailand
Jeans - Fått av pappi

har precis fikat!

Hemma nu!

Provet gick asbra! Trodde det skulle vara mycket svårare än vad det var, så det gick superbra som tur var!
Det var den näst sista saken vi gjorde i den kursen, sen sätts betyget och då finns det ingen återvändo, haha. ;) Efter provet så tog jag bussen hem och när jag kom hem så fikade jag med familjen.

Sitter just nu i vardagsrummet och ska plugga lite matte, har några sidor att göra i läxa tills imorgon så det är lika bra att göra det nu så att jag inte bara skiter i det..
;)

Sugen på något extra gott? Checka in här!


Pernillas hemmagjorde smoothie är så god! ;)

nu: administrationsprov!

Which me luck?

KÖP SMYCKEN HÄÄR!

sitter och pluggar!

Hello på er igen!

Jag hade lunch nyss, åt lite sallad, ett knäckebröd och en banan. Det behövdes eftersom att det var 4 timmar sen som jag åt frukost, och det får absolut inte gå längre än 4 timmar mellan måltiderna så jag åt i sista minuten, haha!
;) Tänk på det om ni satsar på att gå ner i vikt/må bättre! ;)

Sitter just nu i skolans bibliotek med tre tjejer i min klass och ska plugga Administration eftersom att vi ska ha prov om en timme, vet dock inte riktigt hur det kommer gå. Men det återstår ju att se.
;)


Frossle.com


jämställdhet i skolan

Nu är föreläsningen slut! Och den var faktiskt riktigt bra! De tog upp väldigt mycket om könsroller, om man är tjej så ska man leka med dockor och klä sig snyggt, om man är kille så ska man vara tuff och snygg etc. Jag tyckte faktiskt att det var riktigt intressant!

Sitter just nu i ett klassrum och har precis fyllt i en enkät om jämställdhet i skolan. Själv tycker jag faktiskt att jämställdheten på min skola är rätt okej, det är bara lite skillnad i klassrummen men annars så är det bra. Hur är det på din skola/arbetsplats?

Club4Beauty.se


föreläsning om jämställdhet

Fick skjuts till skolan utav snälla Magnus så jag hann äta frukost och borsta tänderna innan, haha! ;) Så jag kom till skolan en stund innan jag började, och eftersom att jag ändå skulle upp till skåpet och hämta en bok så stannade jag till vid en bänk och loggade in på datorn.

Om en kvart så börjar en föreläsning om jämställdhet, och det är ju ett ganska intressant och hett ämne bland arbetare. Tjejer får mindre lön, tjejer har svårare att få anställning och tjejer har det tuffare på jobbet etc. Tycker jag låter väldigt intressant iallafall!


Vad säger du om jämställdheten i Sverige? Bra eller dålig?

Love my hair!

Akelius Spar


facelook

Godmorgon sötnosar! Är det någon vaken vid den här tiden?

Jag var så förbannat trött när alarmet ringde vid 6.40 så jag snoozade en kvart, hehe. Men som tur var så duschade jag ju igårkväll så det gick snabbt att fixa mig idag.
;) Har ju slutat platta håret också, iallafalll till vardags. Och jag sminkar ju mig inte i 11234 år så som en del andra gör i min ålder. :D

Hur som helst, jag brukar ju inte skriva såhär på morgonkvisten innan jag kommit fram till skolan, MEN idag är det nämligen ingen vanlig skoldag, utav vi har "temadag" fram till halv tolv, alltså inga vanliga lektioner och det betyder att jag inte kan sitta vid datorn. Buhuu!
:( Jag ska försöka sitta på rasten..!

Jag börjar 8.30 och bussen går om 10 min så, tjingeling sötnosar!
;)

Dagens facelook!



DrLove.se


välförtjänt dusch + kvällsmat

Sådärja! ;) Nu har jag tagit en välförtjänt dusch (!!) och ätit lite kvällsmat! Egentligen så ska man inte äta ungefär 2 timmar before bedtime, men sen måste man ju ändå äta efter träningen för att ge proteiner åt kroppen, så jag åt ändå. ;)

Ligger nu helt utmattad i sängen och ska läsa en massa bloggar, har missat en del eftersom att jag inte satt vid datorn i skolan, omg!
:(

Känner du för att bjuda någon på bio? Checka in här!


En osminkad och nyduschad tjej!

två träningspass på en dag! ;)

Hej igen sötnosar! :P

Nu är jag hemkommen ifrån dagens Zumba + magtränings pass! Jag var verkligen riktigt peppad och har längtat hela veckan till denna dagen *hihi* Det gick verkligen superbra och jag är verkligen helt slut HELA kroppen! Fötterna, vaderna, låren, rumpan, magen och armarna! ;) För er som inte vet vad Zumba är för något, så är det iallafall en slags dansträning där man använder HELA kroppen! Och det är verkligen underskattat, man blir suuuupertrött efter det! ;) Så kvällens träningspass bestod utav 1 timme Zumba och 30 min magträning! ;)

Och inte nog med det så klättrade jag ju idag på idrotten, så jag kommer nog ha ont i hela kroppen imorgon.. Shit vad stolt jag kommer vara dåå!!
;) Är det något mer ni vill veta om just Zumba btw..? Fråga på!

Anyway, just nu sitter jag och väntar på att duschen ska bli ledig, sen blir det knäckebröd till kvällsmat.


Är du rädd om ditt hår och din hy? Checka in här!



nu ska jag dansa zumba! ;)

Drar på Zumba + mag/benträning, vi hörs efter kl 21! Sålänge kan ni ju kolla mitt videoinlägg eller något.. PUSS!


svar på kommentarer

Julia:
hur mycket pengar tjänar du på din blogg? :)

Svar:
Det är väldigt olika faktiskt, jag tjänar iallafall i genomsnitt 500kr i månaden JUST NU.
Dock så är det på fyra olika företag, så det utbelas inte varje månad.

Petra:
shut va lik kissie bloggen är:)
din är roligare iallafall. :)

Svar:
Haha ska jag ta det som en komplimang? ;)
Tack isåfall!
;)




Bli medlem på Gratisbio, tjäna poäng och byt sedan ut till presentkort här!

videoblogg - förklarar min diet

Vill du börja leva sunt och hälsosamt? Checka in det här!




Det vart lite mycket kommentarer om "att jag inte behöver gå ner i vikt och blabla" så därför gjorde jag en videoblogg där jag förklarar vart jag vill komma med min diet och träning! ;)


klättrade på idrotten!

Sorry för dålig update! :( Skolan tog upp min tid idag.. Förlåt för det! :(

Jag började 10.30 med Matte, och eftersom att jag har missat två lektioner så trodde jag att jag låg långt efter, men de andra i gruppen jobbade fortfarande med samma kapitel, så jag hade ingenting att ta igen som tur var!
Sen hade vi Engelska, där vi gjorde en hörövning och då kunde jag inte sitta vid datorn som sagt, och direkt efter det så var det lunch och sen skulle hela klassen åka till racketcentrum och ha idrott, så det var därför jag inte hann skriva något i skolan..!

Aja, nog om det! ;) På idrotten så klättrade vi, ni vet på väggar? Hur som helst så var det skiitkul! Och jag var den enda i klassen som lyckades på den svårare väggen, *stolt* Det var bara några få killar + jag som testade men iallafall. ;) Sen efter idrotten så höll jag en klasskompis sällskap och sen efter det åkte jag hem. Så jag kom precis innanför dörren faktiskt! Ska ta en frukt och ett glas vatten nu, sen bloggar jag mer!

Bli medlem på gratisbio och tjäna ihop poäng som du sedan byter ut till presentkort!


När vi hade klättring, ser ni mig? Det är jag som är högst upp.. ;)

låång sovmorgon!

Godmorgon sötnosar! ♥

Har ni sovit gott inatt? Det har jag gjort iallafall! Dock märker jag rikigt stor skillad från när jag sover ensam och med min pojkvän. Det känns liksom inte som att jag är tillräckligt utvilad på morgonen, trots att jag sovit 8,5 timme. Mer än vad jag brukar sova.. Men men, det är väl för att vi inte sover över lika ofta längre, och då kanske min kropp inte kan vänja sig riktigt..? Eller jag vet inte. Skitsamma

Jag sitter här osminkad, och väckte precis min pojkvän för att han ska fixa kaffe och frukost, hihi. Medans jag sminkar mig, för då blir det inte stressigt.
;) Ska iallafall resa mig upp nu och ta tag i denna dagen, för idag är det två träningspass som gäller, ååh vad jag längtar!! :D

Tråkigt sexliv? Checka in här!


Jag just nu, osminkad och nyvaken! :D

godnatt på er!

Nu lägger jag och älsklingen oss och sover! Vi ska kolla på filmen The Town, vi får se om jag orkar hålla ögonen så länge bara. ;) Imorgon har jag inställd webbdesign, så jag börjar 10.30, hur nice?! ;)

Godnatt på er sötnosar! ♥




Köp sexleksaker på nätet här!

V for Vendetta

Är ni fortfarande vakna? ;)

Jag och älsklingen gick först ner till Krysset och pantade burkar + köpte popcorn innan vi startade filmen, och istället för att kolla på filmen The Town, så såg vi filmen V for Vendetta som var sjuukt bra! Och som vanligt när jag ser filmer som jag gillar så gråter jag som en baby i slutet..
:(

Nu ligger vi iallafall i sängen och pillar på varsin dator Jag ska iallafall alldeles strax tvätta av sminket och fixa allting inför morgondagen!

Handla på världens bästa näthandel!


bloggen, en annan värld..!

Har kollar runt lite på internet, svarat på en del mail och lagt in fler annonser på bloggen, hur niice?! ;) Att blogga är som att bo i en annan värld, när man loggar in på datorn, skrivet ett inlägg, svarar på kommentarer, läser bloggar och kommenterar osv. Det är faktiskt riktigt härligt! Håller ni inte med mig..?

Iallafall, nu ska jag och älsklingen krypa ner i min säng och kolla på filmen The Town. Någon som har sett den? Den sägs faktiskt vara bra!
Btw, älskar min pojkvän över allt, han är bäst..! *ler*

Köp smycken på nätet här!


Jag just nu!

min bög är klockren! ;)



Kom igen nu alla bögar, we know you want him! ;) Checka hans blogg --> http://gaylifet.blogg.se/


har precis ätit.

Nu är jag hemma igen sötnosar! :P

Tog bussen ifrån min pojkvän till stan och fixade en grej och sen åkte vi hem till mig. ;) Kom hem för ungefär en halvtimme sen, men vi har ätit och druckit kaffe och bara tagit det lugnt. Skönt! :P

Btw, det märks att min mage inte är van vid att få mat i sig, så jag springer på toa hela tiden, *hehe* men det är ju bara positivt, då vet jag att magen och matsmältningen mår bra! :P

Kolla om din kärlek är perfekt här!


Min lunch/middag! :P

dresscode

Åker hem nu, puuusss!



Såhär ser jag ut idag btw,
Diesel T-shirt - Thailand
Jeans - Ginatricot

shh, en hemlis om mig! ;)

Jag älskar Green Day! Jag har faktiskt gjort det sen jag var 11 år, det var en tjej vid namn Kim som fick mig att börja älska dom! Dock så gillar jag inte alla deras låtar, men det är några låtar som nästan kan få mig att börja lipa när jag hör dom..!





Sen måste jag också bara säga det, Billie Joe Armstrong är en utav de snyggaste jag någonsin sett!! :P


börjat med en frukt-diet!

Det var lite olika funderingar om vad "det hemliga som jag skulle berätta om idag" var för något. ;) Marre trodde att jag skulle färga håret, men om jag skulle göra det så skulle jag faktiskt berätta det för dig gumman så var inte orolig! ;)

Iallafall, jag har börjat med en "frukt-diet"..! Och jag LOVAR att jag inte byter ut måltider och äter frukt istället, utan det är snarare tvärtom, att jag äter MER med denna "dieten"..! :P Jag har sökt runt lite på nätet, och spekulerat i vad man bör äta och vad man inte bör äta för att hålla vikten/gå ner i vikt och ändå vara hälsosam/inte förstöra kroppen.

Alla vet ju att allt handlar om matsmältningen, och den måste ju hålla igång för att kroppen ska kunna bryta ner maten så att inte allt binder sig och blir fett, förstår ni hur jag menar..? ;) Och om man ska hålla igång matsmältningen, så måste man äta var tredje/fjärde timme. = Om man skiter i att äta och äter var sjätte timme t.ex, så ställer kroppen in sig på svält, och då bryter den ner musklerna istället för att magen är tom. Sen när du väl äter, så tar kroppen åt sig ALLT utav maten och då blir det mer fett utav det OCH så sväller magen upp för att den plötsligt får mat i sig.

Så nu har jag börjat med min "frukt-diet" för att hålla igång min matsmältning!
:P Jag ska dricka ett glas vatten varannan/var tredje timme, och så ska jag ta en frukt var tredje/fjärde timme. Men självklart ska jag ju äta de viktiga målen så som, frukost, lunch och middag! ;)


detta är inte min dag..

För det första så vaknade jag för sent, så jag fixade mig snabbt och åkte till skolan så jag var där vid 8.30 fast jag började kl 8. Fick veta att första lektionen var inställd, och det är den även imorgon också. Ringde och väckte min pojkvän, och klagade på mitt liv för att jag var så trött.. Haha. Sen upptäckte jag att jag hade glömt min skoldator hemma, och jag kan ju inte vara i skolan utan den eftersom att vi gör allting med datorn.

Så jag sjukanmälde mig och åkte hem till min pojkvän, tyck vafan ni vill om den saken. Men jag pallar inte vara i skolan, trött, ensam, på dåligt humör OCH utan dator..!

Kom hem till min pojkvän precis, han ligger och latar sig i sängen och jag ska väl också lägga mig en stund, är typ helt väck i hela huvudet... Godmorgon förresten!

Jag alldeles nyss!

nu blir det top model s1!

Jag käkade en macka med ägg och räkor på, mums! Var dock inte hungrig, men det behövs iallafall. Imorgon har jag en jättehemlis att berätta, tror många som känner mig kommer bli rätta chockade! ;) Eftersom att jag har sagt jätte länge att jag "aldrig skulle göra det" men nu så! Jag har bestämt mig! men som sagt, mer om det imorgon! ;)

Sen tvättade jag bort sminket och la mig i sängen, och nu ska jag kolla på Americas Next Top Model säsong 1!
;) Kommer bli min nya kvällsdrog, minst ett avsnitt varje dag, hihi!

Hörs imorgon, puss på er bitches! ♥



hemkommen!

Godkväll sweethearts! ♥

Jag är precis hemkommen ifrån min vän Marre! Vi hade det mysigt vid TVn, kollade på en film som jag dock inte kommer ihåg vad den heter och så åt vi cornflakeskakor och drack mjölk, ytterst trevligt faktiskt! Sen så följde hon mig till bussen söt som hon är!

Tog sedan bussen hem till mig och när jag kom hem så bytte jag om och plockade fram morgondagens outfit, gör alltid det kvällen innan för annars står jag där som en idiot framför min garderob på morgonen och velar fram och tillbaka, nej tack. Lite smart måste man faktiskt tänka ibland!
;)

Nu ska jag iallafall gå ner och dricka vatten och säga godnatt till familjen! Har sjukt ont i magen.
:( Känns som mensvärk, fast jag inte ens har mens?! Aja.. Hörs strax!



videoblogg - dagens outfit



Det var faktiskt folk som uppskattade när jag la upp "dagens outfit" i ett videoinlägg, så jag gjorde en till bara för att ;) Ska jag fortsätta såhär eller ta bilder istället..?


världens skönaste snubbe!

När jag skulle ta bussen ifrån mina kusiner så råkade jag hoppa på fel buss, i ren panik så gick jag och "lipade" hos busschauffören som sa att det var okej om jag satt kvar på bussen och åkte med honom tillbaka sen. När vi var vid slutstationen i Öxnehaga så skulle bussen stå där i 20 min, så jag stod och pratade med chauffören medans han tog en cigg och sen berättade han om folk som förfalskade smsbiljetter, trevligt sällskap var han faktiskt

Sen när vi skulle åka vidare så kom det tre tjejer springandes och hoppade på, och två utav dom hade förfalskade smsbiljetter och då sa busschauffören till mig "som sagt.." Haha så jävla skön snubbe!
Sen när han stannade några hållplatser lite längre iväg så var det några snorungar som skulle kasta snöbollar på bussen och då sprang busschauffören ut och kastade snöbollar på dom så dom sprang iväg, HAHA. Fick ett ordentligt skratt där kan jag lova

Sen hoppade jag av och tackade för sällskapet, haha. Gick hem till Marre och sitter i hennes kök just nu och försöker få henne att förstå hur mycket jag älskade den där busschauffören, hahaa!
:P


Jag just nu!

take me back to..

Jag kom att tänka på en viss person, om hur j*vla mycket vi har gått igenom, och att vi nu idag kan säga hej och le mot varandra. Det tycker jag är rätt sjukt. Och när jag väl tänkte på den personen, så kom jag även att tänka på sommaren 2009, som var våran sommar. Det var hon och jag mot världen, OMG jag skojjar inte. Shiet vilka bus vi hittade på och vilka händelser vi fick se och gå igenom tillsammans. Vi var oslagbara på den tiden!

Och då kom jag även att tänka på ett foto, som jag hade sparat. Så jag började rota i min garderob, i en låda som jag har sparat en massa gamla foton, minnen osv som jag inte vill slänga. Så hittade jag fotot, studerade det en stund. Tog ett kort på det och bestämde mig för att jag bryr mig inte om den personen tar illa upp utav detta. Så jag gör det iallafall!



Okej, detta bjuder jag på. Men sommaren 2009, det var den sommaren som förändrade HELA mitt liv, som formade mig till den jag är idag. Som fick mig att uppleva saker som jag fan i mig aldrig kommer glömma. Den sommaren fick mig att leva. Och tro mig, jag fick verkligen veta att jag levde, hahaha guuud! Sofie och Thess, gamla goa tider!

hemma hos kusinerna!

Hej bloggen! ♥

Jag tackar mig själv för att jag tog med mig min dator till kalaset,  jag tänkte liksom inte på att blogga men sen påpekade min gravida kusin Hanna att hon skulle kolla sin mail och då passade jag på att hämta min dator och skriva ett inlägg

Vi har käkat lunch/middag och nu är jag supermätt, snart kommer resten utav släkten också och firar min kusin Johan som fyller 17 imorgon, grattiiis i förskott!
När dom kommer så ska vi fika, hur ska allt få plats?!

Vad har ni hittat på idag? Är ni bara hemma och chillar idag eftersom att det är söndag..?
;)


Suddig bild, men de är min kusin My och jag!

drar på kalas nu..



Jag vet, dålig update, men jag skriver mycket ikväll istället. Det är trots allt en tråkig söndag! Men nu drar jag på kalas. Mer om det senare, pussss

försov oss idag..

Inatt så hade jag tydligen drömt något konstigt och slängt datorn och mobilen i golvet, vaknat upp utav smällen och suttit och slagit mig själv i huvudet för att jag blev orolig för om datorn hade klarat sig eller inte..! Men det gjorde den som tur var!! Dock så glömde jag att ta upp min mobil, så vi vaknade kl 10 utav att min pojkväns mobil ringde, och vi skulle egentligen gått upp kl 7-8.. Har ni råkat göra något liknande?

Aja.. Gick upp då vi vaknade och så gjorde jag frukost till mig och min älskling. Gick upp med det till honom och så åt vi frukost tillsammans, myspys! :P

Godmorgon förresten! Sovit gott?
:P


Min pojkväns frukost, visst är jag en duktig flickvän? ;)

upp tidigt imorgon..!

Hej, kära läsare! ♥

Jag och älsklingen kollade på TV och käkade toasts med min familj innan, och sen kollade vi på filmen Conviction som förövrigt var hur bra som helst..! :P Mycket mys!

Dock så ska vi upp tidigt imorgon, så vi borde verkligen sova nu, så godnatt på er sötnosar! ♥



Jag älskar dig knäppis! ♥

2007, skolresa sthlm

Jag, när jag gick i sexan!



Det gäller ju att bjuda på sig själv. Men lite har jag väl förändrats med tiden eller vad säger ni..? ;)

kryper ner i sängen..

Godkväll sötnosar ♥

Usch och blä, det har varit lite körigt här hemma. Både jag och min pojkvän har varit ett par barnungar, mer får ni inte veta..! Men nu är allt bra och vi har precis tagit en massa busiga cambilder. :P

Min pojkvän var lite hungrig efter träningen så han åt en panpizza, jag avstod, men shit vad hungrig jag är nu. Har inte ätit sen frukost, riiktigt dåligt dock.. :( Ska ta en frukt nu tror jag, för vi ska äta kvällsmat med min familj senare!

Nu ska vi iallafall lägga oss i sängen och kolla på film, så vi hörs strax! :P


pimpad almanacka! ;)



Lite coolt sådär, hatar att "pyssla" annars, men hade inget att göra igårkväll när min lillebror fixade med min dator, så det fick bli som det blev. Jag är nog iallafall ensam i hela Sverige, kanske världen, om att ha en sån här, heh! :P

home again,

Hello sweeties!

Tog bussen in till stan och underhöll mig med att prata i telefon med Ellie, gulligull därja. Sen mötte jag upp min pojkvän vid halv 2 utanför Per brahegymnasiet. Så stod vi där och väntade tills det skulle komma lite fler folk, och sen började hans innebandyträning som jag kollade på, kulkul.

Sen tog jag och min pojkvän bussen ifrån stan hem till mig och jag sitter just nu i min säng medans min pojkvän står och pratar innebandy med min lillebror.. Fattar nada men men.
Snart ska min lillebror installera Photoshop CS4 på min dator också, niice! ;)

Är faktiskt extremt trött på folk som inte står för vad dom säger. Säger en sak och sen gör något annat.


videoblogg - visar upp dagens outfit



Jag fastnade verkligen inte på bild idag, tro mig.. stod i 20min och försökte få till den perfekta dagens outfit bild, men gud ville något annat. Så här är en video på det istället! Men vad tycker ni, ska jag lägga upp bilder eller videos i framtiden..? ;)


åker in till stan!



hörs senare bitcheees

nu är det lördag! ;)

Godmorgon bitches! :P Hoppas att ni har sovit gott, för det har jag! ;)

Drömde dock en extremt konstig dröm om att jag stötte på min lillebrors kompis, i smyg då förstås. ;) Eftersom att han jag flörtade med var ett år yngre och son till mina föräldrars vänner! Han besvarade iallafall min flört och blev vrålkär i mig, och trots att jag slutade flörta med honom och förklara att "det var ingenting, glöm det det bara!" så stalkade han mig tills jag vaknade.. Creepy, nu vet jag iallafall att jag inte ska flörta med min lillebrors kompisar!!

Haha anyway.. Vaknade kl 10 idag utav mitt alarm, låg och drog mig eftersom att jag var/är sjukt trött! Och sen började jag min lördag med att sätta på mig morgonrocken, gå ner och ta ett glas vatten, ta medicin och sätta på ansiktsmask! Superskönt! :D Hur börjar du din lördag?



d u ä r v ä r d e f u l l ♥

Vad folk än säger om dig, så ska du veta en sak.
Du är värdefull, unik och vacker.
Tack för pratstunden alldeles nyss,


Hedda!

läggdags nu..

Godkväll! Eller natt..?

Jag har iallafall inte gjort något speciellt nu under kvällen, mer än att ha suttit vid datorn och softat. Min lillebror har även fixat en massa saker på min lilla skoldator, så att den går snabbare osv. Skönt att ha ett datasnille som lillebror faktiskt! ;) Lär ju mig utav honom, haha..!

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig, är hur trött som helst nu, vet inte riktigt varför för jag har ju inte gjort något speciellt ansträngande mer än att ha gått i skolan/på stan..? Men det är väl tröttheten ifrån hela veckan som väller över mig just nu så, antar det iallafall.

Godnatt på er kära läsare! ♥



min fredagskväll!



Jag har spenderat hela min kväll i köket/vardagsrummet, hur nice?! ;) Hjälpte till att fixa maten, hackade grönsaker osv! Så sa jag det till mina föräldrar, "Hur många föräldrar har en 12, 14 och en 16,5 åring hemma en fredagskväll..?" De måste ju vara superbra föräldrar som har uppfostrat oss rätt, eller vad säger ni? ;) Men jag säger faktiskt det, ibland är det så mycket skönare att vara hemma och umgås istället för att drälla omkring på stan.. Usch..

Vi åt iallafall kebab! Så sjukt gott, och det var faktiskt jag som valde det igår eftersom att jag lovade att hälpa till! Så kollade vi på Let's Dance, och nyss när jag gäspade så påstod min familj att det är "pensionärsvarning" på mig.. Elaka dom är!! :(

Vad har ni gjort ikväll då? Lekt pensionärer som mig kanske..?
;)


MUMS!

min nya almanacka!

Så himla skönt att jag köpte en almanacka idag..! Personligen så mår jag riktigt dåligt när jag inte kan planera in allting som ska/måste göras under veckorna, jag är så glömsk osv också så det är faktiskt en vikig del i mitt liv, att ha en almanacka och att kunna planera!

Är du också sån, eller har du allt i huvudet..?


139:- ifrån Bookia

omg, jag är brun!



Snyyyygggt, älskar att vara brun! ;) Ska dock inte sola på ett tag nu, kroppen behöver vila!

solat och käkat i stan!

Hello sötnosar, nu är jag hemma igen..!

Sorry för att jag inte skrev innan jag drog, men direkt efter att vi hade slutat vid 14.10 så tog jag och Jossan bussen ner till Huskvarna och gick till vårat favoritsolarium, Bronze!
Dock så var alla solarium upptagna, så vi fick vänta i ca 20 min innan vi fick börja sola. Vi solade varsin 18-minutare, eftersom att det är så sjukt bra på det där så blir resultatet suuuperbra på bara en gång! Så vi blev superbruna och snygga.. ;)

Efter att vi hade solat klart så tog vi bussen till Jönköping och gick till Bookia där jag köpte en ny almanacka, äntligen! :P Ni får se den senare, ska fixa en liten sak på den först bara..! ;) Efter att vi hade gjort det så gick vi till donken och käkade, för vi båda var utsvultna och inte ätit sen frukost.. hehe..

Och sen sa jag hejdå till min kära vän och tog bussen hem till mig! Vad har ni gjort efter skolan nu i eftermiddagen då? ;)


Jossan bjuder..! ;) Medans vi väntade på att få sola!


Efter jag solat..!

video ifrån nyår!





Min nyårs-outfit! ;)


snart heeeelg! ;)

Slutar snart skolan..! Började kl 9.40 med administration, där vi jobbar med att söka ett jobb, så vi skriver en platsansökan och en meritförteckning. Väldigt intressant faktiskt eftersom att det är väldigt viktigt att veta när man börjar komma in i vuxenåldern..! ;) Sen hade vi engelska och nu har vi svenska, slutar om en halvtimme, skönt! Älskar att känna att det är helg! Håller ni inte med mig?


dagens facelook! Lite söt och oskyldig

breath you in





denna låten är fett värd att lyssna på! Så himla fin!


look of the day





Skor - Deichmann Sko
Jeans - H&M
Dolce & Gabbana Topp - Thailand

lugn och skön fredag!

Godmorgon sötnosar! ♥

Jag gick upp 7.40, duschade och fixade mig. Käkade frukost och gick till bussen och kom till skolan 9.40 när jag började min första lektion. Så himla skönt med sovmorgon! Speciellt efter att jag har varit hemma i två dagar.

Idag är planerna enkla, trots att det är fredag!
Först skola, sen ska jag in till Jönköping och sola med Jossan, sen ska jag köpa en almanacka, äntligen! Hoppas bara jag hittar någon bra och någon som jag verkligen gillar..! ;) Efter att jag har gjort klart det i stan så ska jag ta bussen hem och ha fredagsmys med min familj, hjälpa till med maten osv. Ska nog städa mitt rum också om jag orkar. ;) Lugn och skön fredag tror jag att det komme bli..!

Vad har ni själva planerat idag?
;)


Min frukost! En bra start på dagen! ;)

I'm back & I feel good!

Hej på er kära läsare! ♥

Jag tänkte först och främst be om ursäkt för det jag skrev igår. För egentligen var det bara ett handlande utan att jag tänkt igenom det innan. Men nu skiter vi i det..!

Idag har jag gjort ingenting, samtidigt som jag har gjort massor! ;) Jag vaknade kl 9, ringde och väckte min älskling och sen låg jag i sängen med datorn, läste lite blogginlägg osv. Sen kl 11 så gick jag ner och mötte min underbara pojkvän vid bussen! ;) Hjälpte honom med hans CV och sen kollade vi på filmerna Mouse Hunt och Spiderman 3. Riktigt mysigt..! Efter att vi hade kollat på de filmerna så gick vi ner och satte på diskmaskinen, slängde in en tvätt i tvättmaskinen, diskade och städade i köket. När vi var med det så käkade vi kvällsmat med min familj och hade familjemöte som vi brukar ha varje vecka..!

Kl 22 följde jag min baby till bussen och pussade honom hejdå. Och denna dagen har verkligen varit underbar!
Har min pojkvän att tacka, han kom ju hit och tog hand om mig, hihi. ;) Och sen har jag min underbara familj att tacka också..! ♥

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Top Model säsong 1, har laddat ner ALLA säsongerna, förutom den nya som går på TV då..
;) Någon som sett den första säsongen..? :P
Imorgon ringer alarmet kl 7.40 så jag har en liten sovmorgon! Riktigt skönt! :P Puss och godnatt kära läsare!


jag, för ett tag sedan

bloggfri dag.

Idag tar jag en bloggfri dag, vi hörs ikväll.

Jag behöver lite andrum, okey?

i can't breath



nu blir det pojkväns-time! ♥

Jag mötte min pojkvän vid bussen strax efter kl 16, sen när vi kom hem till mig så ställde vi oss och skottade snö. Mestadels för att fjäska ;) Och för att Magnus blev sur förra gången ingen hade gjort det, rätt förståligt faktiskt men ändå.

Sen fikade vi lite, drack kaffe och kollade på TV med min lillebror. Sen har vi suttit och pillat lite på varsin dator. Men snart ska vi iallafall krypa ner i sängen och kolla på filmen Mus i sitt eget hus. :P
Uppdaterar när han har åkt hem lite senare, vill inte sitta vid datorn och slöa eftersom att min pojkvän inte får sova över och då vill jag gärna umgås med honom och inte datorn..



svar på kommentar (inte unik?)

Lina:
ku´l att du skriver "inte som alla andra" på din header men du är precis som alla andra när du skriver, vad du fotar och massa andra. alla kända bloggerskor har exakt samma sak! du är rolig du!

Svar:
Nemen TJENIS PENIS PÅ DIG OCKSÅ!
Du borde faktiskt läsa igenom min blogg lite innan du dömmer sötnos. För visst, på utsidan så kanske min blogg är "som alla andras" men på insidan så är det inte det. För alla människor är unika, och jag är en unik person. Det finns INGEN som är som mig, INGEN som ser ut som mig, INGEN som har samma personlighet som mig, osv osv. Tänk lite innan du skriver och dömmer så som du gör. Och medans du håller på, get a life too. Har redan dragit detta flera gånger innan! Ett liknande kan ni läsa HÄR!

Sen säger du "kända bloggerskor har exakt som du!" Betyder det att du inkluderar mig i gruppen "Kända bloggerskor" ? Tack isf ;) Sen är det ju klart att jag är rolig. Måste ju bjuda på sig själv! ;) Ha-ha-ha..




Sigmund Freud:
Det verkar som om den där David är en mycket klok person. Efter att ha analyserat din blogg så är jag beredd att hålla med ;-)
/Sigge F

Svar:
Okej? Jag tar det som en komplimang för jag vill inte vara "normal" ;) Pusspuss!

top model & mat!

Sitter just nu i soffan, äter äggmackor, dricker té och kollar på Top Model. ;) Ibland är livet härlig..! Håller också på att fixa så att jag har alla säsongerna utav Top Model i datorn, hihi.

Min pojkvän ska strax ta bussen hem till mig också, så ska jag tvinga honom att ta hand om mig, *hihi*
;) Mycket mys! :P


Mums! :P

riktigt grym låt! ;)



Vad tycker ni då? ;) Ps, visst är hon lik Miley Cyrus?!

hur lågt kan folk gå?

Usch, jag läste precis att skåderspelerskan Mila Kunis fick börja banta och träna som aldrig förr för att kunna få spela rollen som en balettdansös i "Black Swan".

Jag tycker det är sjukt att folk går med på att sätta sitt "liv på spel" för en filmroll..? Alltså, det hade väl varit en annan sak om hon var tjock. Men nu var hon inte det, hon var liksom redan smal. Ändå så var hon inte "tillräckligt smal". Och att hon gick med på det, för lite pengar och publicitet är ju ännu sjukare. Jag skulle aldrig sätta något sådant före min egen hälsa, även om jag behövde pengarna.

"Det var bland det svåraste jag gjort, säger den 160 centimeter långa skådespelerskan och förklarar att hennes vikt under inspelningen var 43 kilo. Jag gick ner 9 kilo, jag var bara skelett. " Sa skåderspelerskan Mila Kunis i en intervju.

Ni kan läsa mer om det HÄR.

Skulle ni kunna göra något sådant, om någon erbjöd er en filmroll..?


Bild lånad från msn.se

frukost a lá thess ;)

Hej igen sötnosar! ;)

Medans jag käkade frukost, så kollade jag på TV6 på Smallville, han Clark Kent blev tydligen
hypnotiserad och gjorde slut med Lana. Jag blev riktigt besviken ju. :( De passade så bra ihop ju..! :( Okej jag bryr mig inte sådär överdrivet mycket, men de var söta ihop faktiskt!

Snart börjar Top Model, älskar att kolla på det!
Vad brukar ni kolla på när ni kollar på TV btw..?


hemma ifrån skolan

Godmorgon my lovers! ;) Hoppas att ni har sovit gott..!

Just nu sitter jag i sängen med datorn och myser i min morgonrock och mina supersköna tofflor (?) eller vad man ska kalla dom.
:P Superskönt verkligen!
Stannade hemma ifrån skolan idag också, eftersom att jag inte kunde behålla min kvällsmat och sprang på toa var och varannan minut, allvarligt alltså, så tyckte jag att det inte passade att gå till skolan så jag ringde och sjukanmälde mig. Lika bra det, tänk om det skulle vara likadant idag och så får jag gå till läraren och säga "Ehm.. Jag tror jag går hem nu, för jag har bajsat ner mig" Nja, skulle inte tro det va! ;)

Btw, har sån äcklig träningsvärk efter zumban och mag/ben träningen igår!! Men det är ju bara gött, då vet jag att jag ansträngde mig!
:P Längtar redan till nästa tisdag..!!

Nu blir det frukost, hoppas jag får behålla den bara! Tjingeling ;)



jag just nu! ;)

jag har blivit matförgiftad!! :(

.. Ja det är sant! Det är antagligen den där förbannade hamburgaren och pommes friten jag åt på Time Out som gjorde mig matförgiftad! :( Började må dåligt direkt efter nästan och sen när jag kom hem innan, alltså innan träningen så fick jag ju springa på toa, hehe.. :(

Dock kände jag ingenting under träningen, men det var kanske för att jag fokuserade på annat..? Eller jag vet inte, har aldrig varit matförgiftad förut så.
;) Dock så efter träningen, oj oj oj.. Sen skulle jag försöka äta, så åt jag två rostade mackor och drack en kopp té med det fick jag inte behålla särskilt länge.. :( Är verkligen skit hungrig men jag kan inte äta någonting!! :( ÅÅåååh I-landsproblem..!

Aja,
jag ligger just nu i sängen nyduschad och pratar med min älskling på telefon! :P Sen ska jag sova tror jag, så jag säger godnatt nu! Puss! ♥


hemma ifrån zumban!

Hej sötnosar! :P

Jag och Marre kom hem ifrån träningen för 20 min sen ungefär, men jag har spenderat den tiden på toaletten, tror jag har blivit magsjuk.. Men mer om det senare!

Träningen var awsome! Det var verkligen skitkul! :P Vi dansade Zumba i en timme och svetten bara rann och endorfinerna bara flödade och alla var superglada! Det var verkligen som en befrielse att dansa Zumba! :P Sen körde vi mag och ben träning i en halvtimme, och jag låg och skrek så ont gjorde det i min mage och i mina ben, haha.. Otränad som ett kylskåp ungefär. Men det ska jag ändra på! ;)

Haha aja, nu ska jag följa min svettiga vän till bussen och sen hoppar jag in i duschen, hörs strax! PUSS!


Bjuder på denna oemotståndliga bilden på mig som Marre tog precis efter träningen! ;)


nu drar vi och tränar!

Nu ska vi dra och träna Zumba..! ;) Hörs senare!



Så jävla heta!
;)

solat och ätit i stan!

Hej igen sötnosar! Nu är jag hemma igen! :P

Åkte till stan och solade en 20-minuare på Solklart, som ligger på Östra Centrum i Jönköping. När jag hade solat klart så stod min vän Marre utanför och klagade på mig över att jag hade tagit sådan tid, och att hon hade väntat på mig.. Sånt får man stå ut med om man umgås med en solariumtorsk som mig! ;)

Anyway, vi båda två var hungriga så vi tog bussen till Juneporten och gick först till Panda Wook för att hon skulle käka där, men det var inte jag så sugen på. Så när hon hade käkat färdigt så gick vi till Time Out där jag beställde en hamburgermeny, och jävlar vad mätt jag blev.
:( Tur iallafall att vi ska träna ikväll så att jag tränar bort alla de dära kalorierna, haha!! :P

Sen tog vi bussen hem till mig, och då träffade vi Festis. En trevlig kille som jag var "dökär" i när jag gick i sjuan, omg.. Alltid lika roligt att prata gamla minnen om hur jag var när jag var ung och pinsam och världens största stalker. ;) Förstår dock inte vad jag såg i honom.. He's just a friend! Men men! ;)


I solariumet! ;)


Marres snygga mat..! ;)


Min mat! Usch vad äcklad jag blir nu egentligen..

bye bitches, drar och solar!

Nu har jag slutat skolan för idag och ska möta upp Jossan efter att hon har bytt om och så drar vi in till stan! Dock så ska hon åka hem till sin pojkvän istället för att joina mig, men det är hennes val, haha! ;)

Så jag tar en lur i solariumet, sen möter jag upp Marre. Puss och hörs senare när jag är bruuun igen!
;)

Sist jag solade!

sitter i caféterian

Hello på er sötnosar! ♥

Jag började skoldagen med matte, sen hade jag engelska då vi började läsa en bok på engelska såklart, rätt kul eftersom att jag är en riktig bokslukare när jag väl har börjat läsa, haha. :P

På lunchen åt jag potatismos med fiskpinnar, broccoli och riven morot. Det var jättegott och det var lite udda eftersom att jag verkligen inte brukar äta fisk, eller skolans mat överhuvudtaget.. Men jag ska inte klaga! ;)

Sen hade vi idrott, men eftersom att jag sov hos min pojkvän så hade jag såklart inga idrottskläder, och jag visste inte själv om vi skulle ha någon speciell idrott eller inte eftersom att vi inte hade blivit informerade om det. Rätt dåligt faktiskt! Men jag pratade med min lärare och så fick jag en hemuppgift istället, så just nu sitter jag i caféterian och väntar på att min klass ska sluta så jag slipper få frånvaro.
;)

Har ni haft en bra skoldag? Eller ni kanske inte ens går i skolan..?
:P


bild ifrån förra året, i mars när jag gick i 9an.. ;)

facelook

Idag har jag ingen dresscode bild, eftersom att jag sov hos min pojkvän inatt så har jag samma kläder som igår, nasty I know men vad ska jag göra åt saken? ;)

Men såhär ser jag ut idag iallafall, håret uppsatt i en hästsvans only!
;)


började skolan precis!

Godmorgon sötnosar! :P

Har ni sovit gott? Det har jag iallafall! ;) Sov ju bredvid min älskling inatt, och det är då jag sover som bäst, för då känner jag mig trygg och då litar jag på honom att han ska skydda mig om det skulle komma någon mördare eller liknande, hehe. ;)

Anyway, vi kollade på TV igår till kl 1 ungefär, sen var jag så trött att tårarna bara rann på mig, så då stängde vi av och sa godnatt. Myspys!!
:P Sen vaknade vi kl 9 imorse utav alarmet, trött som min pojkvän alltid är så låg han kvar i sängen medans jag sminkade och fixade mig, och sen så åt vi frukost tillsammans. :P

Efter det så följde han mig till bussen och efter många bussbyten så kom jag äntligen fram till skolan! Dock så kom jag 10 min försent bara för att det var tre killar som tyckte dem var coola för att de sparkade på en mobiltelefon och gick på bredd på vägen och vägrade att släppa fram mig även fast jag sa att jag hade bråttom. Endel killar är verkligen svin.. -.-

A BIG NOOOO!

google bild.

myskväll framför TVn!

Godkväll sötnosar! ♥

Hur har eran start på veckan varit då? Bra hoppas jag såklart! :P Min dag har iallafall varit superbra! Skolan var ju bra och sen har jag spenderat eftermiddagen och kvällen med min underbara pojkvän! Ska sova här inatt också eftersom att jag börjar kl 10.30 imorgon, härligt! ;)

Vi kollade nyss på Final destination som gick på TV och så käkade jag lite kvällsmat också. Medans min pojkvän satt och knapprade i sig chips så åt jag en tallrik med
Müsli och banan! Skitgott, och man blir mätt på det! ;)


Skitgott och nyttigt! ;)

jag måste köpa en almanacka!!

*GAH!!*

Jag har glömt bort att köpa en almanacka för år 2011! Jag upptäckte det för någon vecka sen när jag skulle fylla i min gamla almanacka, och upptäckte då att den hade gått ut. Dum (och blond, hehe) som jag är så hade jag såklart glömt bort det! :(

Denna gången ska jag köpa en bättre än den jag hade förra året! Den var stor och klumpig, men ändå fick jag inte plats med allt som jag behövde skriva i den! Så denna gången så ska jag köpa en ordentlig almanacka som jag kan fylla i födelsedagar och allt jag gör på dagarna, skolan, möten osv! Mycket viktigt för jag är så sjukt glömsk när det gäller sånt! Helst ska det ha ett sånt gummiband på också så att den inte öppnas utav sig själv i min väska.. Så den kommer nog kosta lite, men jag måste verkligen ha en för jag får panik annars!! :(

En sån här hade varit rätt skönt att ha! Snygg som fan! ;)

bild lånad ifrån google

mitt drömresemål

Jag har ju åkt utomlands flera gånger. Och jag har varit utomlands fler gånger än vad jag ens minns och jag orkar inte ens räkna upp alla länder, men jag har bara varit utanför Europa en gång och det var i Turkiet, den delen utanför Europa.

Men jag (som typ alla andra tonårstjejer?) har alltid velat åka till de där stora städerna, som New York, London, Paris, HongKong, Bangkok osv. Och det är ett måste innan jag dör, att ha besökt alla städer och länder jag vill besöka innan jag dör.


Dock så har jag också alltid velat åka till något land där det är som ett "paradis". jag har ju varit i Turkiet, det var verkligen härligt, trots att jag var liten när jag var där. Men det var palmer, blått vatten och varmt. Det vill jag uppleva igen, fast i ett annat land.

Vart vill du resa, och vart har du varit som har varit din favoritsemester?

När jag var i Slovenien sommaren 2009, här är vi vid en sjö som heter Bled. Sök på google, så jääääävla fint var det där! (Ni kan se fler bilder och inlägg ifrån min resa i Italien/slovenien i kategorin Italien/slovenien 09)

fyfan vad det blåser!

Höll typ på att blåsa bort när jag och älsklingen gick ifrån bussen, fyfan vad kallt det var! Är det så hemma hos er också, att det är plusgrader men det blåser jättekallt..?

Iallafall, älsklingen mötte upp mig utanför min skola när jag slutade, gulligt va? :P Så tog vi bussen in till stan och bytte och åkte hem till honom. Sitter just nu i hans säng under täcket och värmer mig medans jag väntar på att maten ska bli klar. ;)


första skoldagen är över!

Jag överlevde! *pyh* :P Haha nejdå, det var inte så allvarligt.. ;)

Jag kom till skolan i tid idag iallafall! Jag ska inte komma försent en enda gång på morgonen. Tror ni att jag kommer klara det? ;) Det tror faktiskt jag! Bara jag kommer i säng i tid på kvällarna så ska det nog gå. :P Sen började jag dagen med Webbdesign och då gjorde jag klart min julkalender som egentligen skulle vara klar innan vi gick på lov, men jag var ju sjuk de sista dagarna så jag hann aldrig lämna in den.. Men min lärare blev nöjd, dock fick jag ett minus eftersom att det blev sen inlämning.. :/

Sen hade jag Svenska och då jobbade vi med ett arbetsblad med frågor om det antika Grekland, rätt spännande faktiskt! Ska ha prov på det framöver också. Och sen hade vi lunch, men det var superäckligt så jag petade bara i mig ytterst lite och så åt jag ett knäckbröd.

Efter det så hade vi Försäljning & Service där vi fick göra precis vad vi ville eftersom att vi ska komma igång med en ny grej nästa lektion, rätt skönt sådär! ;) Och sista lektionen hade vi matte, och vad finns det att säga om det? Inget, alltid lika tråkigt, haha! ;)


Första skoldagen!
:P



thess dissar



Folk som "tvingar sig på folk".
Alltså, är det bara jag eller har flera använt bloggtrafik eller mer-trafik och råkat ut för att man kommer inte på någons bloglovin sida där det står "du har börjat prenumerera på ...." ?
Iallafall, jag har gjort det. Ett antal gånger, och det är så sjukt jävla irriterande! Om man vill läsa och följa någons blogg, ja då gör man ju det. Man ska ju fan inte tvinga någon till det! Seriöst alltså, get a life bitches.

Håller ni inte med mig kära läsare..?
:P

börjat min nya livsstil idag!

Idag är det inte vilken måndag som helst! Utan idag så är det "börja min nya livsstil" dag! ;) Det innebär att jag ska börja leva nyttigare och sundare, för jag vill inte precis sluta som en tjock, illaluktande, äcklig, hemlös, fattig, ohygienisk uteliggare när jag är 40..?! ;) Haha skämt åsido..


Dricka ett glas vatten varannan/var tredje timme!


Träna minst en gång i veckan!


Gå promenad varannan dag!


dresscode





Leggins - Ginatricot
Baslinne - H&M
Roxy Linne - Thailand

första skoldagen efter lovet..

Godmorgon sötnosar! Sitter i skolan nu, börjar om 5 min..!

Vill ni veta en helt otrolig sak? Haha ja det är klart ni vill! ;) Jag somnade runt elva igår, och alarmet ringde kl 5.45 och jag hoppade upp ur sängen då! Jag var inte ett dugg trött och jag låg inte och drog mig eller något, jag gick upp direkt. Fattar inte varför..? Jag som alltid brukar ligga och snooza in i sista sekund. :P

Aja, jag gick upp vid 5.45 och drack ett glas vatten. Varför? Mer om det senare.. ;) Hoppade in i duschen, sen tog jag på mig min morgonrock och åt frukost, tog min medicin, fixade mig och gick ut, upptäckte att bussen stod där nere så jag började springa. Jag bor så pass nära busshållplatsen så det är bara en liten backe emellan, och när jag sprang ner dit så måste det sett roligt ut, för hela backen var täckt utav is så jag gled fram och tillbaka och kunde inte stanna, haha. :P Hann iallafall med bussen och det var ju det viktigaste.. ;)


Jag just nu, ingen bra bild direkt. Men tänkte bara påpeka att jag älskar mina ögon! :P

ligger och tänker..

Är ni/har ni varit sådär extremt kär i någon så att ni, så fort ni är ensamma, tänker på den personen?

Iallafall, jag är det. När jag ligger ensam i min säng och ska släcka för att sova så brukar jag få tårar i ögonen. (Låter dum nu, men aja..) Jag är så beroende utav min pojkväns närvaro att jag automatiskt "stänger av mig själv" när jag är ensam och han inte är i min närhet. Nu säger jag inte att det alltid är så, för det är bara så när jag är ensam.

Usch och fy, jag hatar att vara ensam. Ibland är det riktigt skönt att få vara ensam och få lite egen-tid och få rensa tankarna osv, men jag klarar inte av att vara ensam i mer än några timmar. Jag får seriöst panik. Dock så gillar jag mitt "panik-tillstånd", så om jag mår dåligt och är ensam, då tycker jag så pass synd om mig själv att jag verkligen låser in mig själv och låter panikångesten ta över hela min kropp och mitt förstånd.

Nu är det inte så pass "allvarligt", ni får inte tro att jag mår psykiskt dåligt, ligger och gråter och tycker synd om mig själv, för så är inte fallet!

Usch, jag bara babblar på alldeles för mycket egentligen.. Jag ska ju få träffa min älskling imorgon igen. Wiiie! Min pojkvän är som mat, det spelar ingen roll hur mycket du än äter, du blir alltid hungrig senare iallafall. Bra jämförelse va? ;) haha.. Nu ska jag iallafall sova, skola imorgon! Puss och godnatt!


bild ifrån nyår

nyrakade ben och fräsch!

Finns det något härligare än att känna sig riktigt fräsch? :P Hur som så har jag iallafall gjort en massa saker under en timme nu! Jag har duschat av kroppen, rakat benen, smörjt in benen, rakat armarna med min rakapparat, smörjt in armarna, tvättat bort gammalt nagellack, tvättat bort sminket, skrubbat ansiktet, haft ansiktsmask, nopprat ögonbrynen och sist men inte minst, borstat tänderna! :P Visst låter det mycket, men härligt? ;)

Nu har jag iallafall lagt mig i sängen, så nu ska jag göra lite "data-sysslor" så som att läsa bloggar och kolla facebook osv. ;)


Bild ifrån idag

hoppar in i duschen..

Nu har jag städat färdigt och känner mig som vanligt riktigt nöjd och ännu gladare! :P Tycker inte ni att det är sjukt härligt med ett nystädat rum? Det luktar så gott och fräscht liksom! :P

Dock så blev jag rätt varm av att göra allt det dära, så jag tänkte hoppa in i duschen nu! Ska inte tvätta håret, för jag ska duscha imorgon innan skolan så jag ska bara peela kroppen och raka benen osv! Så jag kommer vara superfräsch imorgon! ;)

Haha ooj en finne på kinden/hakan! Omg jag dööör. :(

nu är det städ-time!

Har precis ätit pastasallad och mackor till kvällsmat med familjen, inte för att jag var särskilt hungrig men jag orkar inte äta någonting senare för nu har jag bokat upp hela min kväll, haha! :P

Visste ni förresten att jag har en "städ-dag" varje vecka? Jo, det är sant! ;) Det är bara för att jag mår så bra just nu, och när jag mår bra, då vill jag ha det rent och fint runt omkring mig. Det är en ADHD grej som jag lever med.. ;) Men denna veckan så blev det visst två städningar, eftersom att jag inte kan varken imorgon, tisdag eller onsdag, och då fick det bli att jag gör det idag istället! :P

Så nu ska jag damma rummet och dammsuga, plocka iordning och allt det dära.
:P Brukar ni städa ofta förresten?



Haha charmigt..

i'm home bitches!

Nu är jag hemma igen! :P

Jag och älsklingen fick käka makaronipizza med tonfisk, och jag hade ätit minst halva min bit innan jag upptäckte att det var tonfisk.. Jag som hatar tonfisk, eller fisk överhuvudtaget. Men det var ju skitgott så jag började inte precis må illa, haha. ;) Duktigt utav mig som åt det jag typ hatar mest! Haha! :P Sen fikade vi osv också som vanligt, alltid lika trevligt! ;)

Sen fick jag skjuts utav min pojkväns pappa till min buss och när jag stod och väntade på bussen, vem tror ni inte jag träffade då? Jo Hedda!
:P Har aldrig träffat tjejen IRL innan, utan vi har bara haft kontakt via bloggen och sms, så det var lite oväntat att hon skulle känna igen mig, haha! ;)
Sen på bussen träffade jag Tina, såg inte henne först när hon hoppade på men hon kom fram och satte sig bredvid mig, trevligt trevligt.
:P Alltid lika trevligt att träffa folk så att man inte känner sig ensam, haha..

Vad har ni gjort under tiden jag varit borta då..? :P


Låg och vilade mellan maten och fikan, haha! :P


medans jag är borta..

Hej sötnosar! ♥

Medans ni läser detta, så är jag iväg och äter lunch med min pojkvän, hans pappa, hans farmor och farfar. Mysigt eller hur? :P Min pojkväns farmor lagar hur god mat som helst också! *fjäsk, hihi* ;)

Men iallafall, jag tänkte egentligen inte skriva att jag inte sitter vid datorn, för det är väl inte så relevant kanske? Däremot så tänkte jag be er att skriva något som ni vill att jag ska skriva om! T.ex, vad jag har för skostorlek (haha?), frågestund, kläder i min garderob, skor, kärlek, familj, vänner osv. VÄLJ SJÄLVA!


dresscode/facelook





Jeans - May Collection
Ed Hardy Linne - Thailand

är med och tävlar..

.. Om ett snyggt halsband och ett par matchande öronhängen! :P
Var med och tävla du också, klicka bara HÄRA för att komma till tävlingen!


nu är jag på spåret igen!

Godmorgon sötnosar! :P

Är det någon som redan har börjat skolan? Eller börjar ni imorgon som jag? ;) Usch, jag längtar faktiskt inte till skolan, eller jo på ett sätt, så att jag får rutin på dagarna och vänder tillbaka dygnet, för jag har verkligen förstört min sömn nu under lovet.. Jag har somnat runt 2-4 på natten och vaknat 10-12 och nu ska jag ställa in mig på att somna vid 10-11 på kvällen och vakna 6-7 på morgonen, hm.. Hur ska det gå?

Hur som helst så kom jag och min pojkvän på en superbra idé igår! Vi var uppe till halv 3 och så ställde vi alarm på kl
8. Inte för att någon utav oss gick upp då, utan vi satte på alarmet på snooze en timma, så jag gick upp kl 9 istället. ;) Och nu är jag svintrött, och har sovit alldeles för lite inatt = jag kommer däcka tidigt ikväll och vara pigg imorgon till skolan! :D Erkänn smart va? ;)

Har ni några trix och tips om hur man ska kunna vända på dygnet snabbt till skolan..?



känner mig riktigt nöjd!



Det blev en hel del förändring kan man säga! Och jag satt och fixade med designen innan idag, sen har jag bara suttit HELT STILLA sen halv åtta och fifflat med denna jävla designen, haha. Men det var värt varenda droppe.. Och detta var första gången som jag gjorde en design i photoshop. Vad tycker ni då? :P Något ni tycker ser konstigt ut..?

bloggen är under ombyggnad.

Hej sötnosar!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har inte gjort något särskilt idag. Jag kollade på filmen The Mist med min älskling, sen duschade vi och sen åkte vi hem till hans pappa.

Jag tänkte bara säga att jag håller på med en helt ny design i Photoshop. Denna gången testar jag att göra allting helt själv. Och jag skiter i om detta kommer ta hela kvällen, natten och morgondagen.

Jag uppdaterar när allting är klart, så länge får ni väl stå ut med hur designen ser ut. PUSS OCH KRAM!

hjälp med designen!

Någon som är duktig i photoshop och kan göra en snygg header till mig? Den ska vara rosa, har tröttnat på mitt "gråa" bloggtema.
Det ska stå "Thess Wester inte som alla andra" ungefär så som det står på min nuvarande header.

Och dessa två bilder vill jag ska vara med..



Kommentera min blogg eller maila till [email protected] om just DU vill och kan hjälpa mig! Tack på förhand, xoxo.

sen morgon, inte okej! :o

Godmorgon! Eller är det fortfarande morgon..?

Anyway.. Jag har sovit sjukt gott! Förutom att jag drömde en läskig dröm om att det brann i vårt hus och min pojkvän blev lämnad inne.
:( Dock så hann jag springa in och rädda honom som tur var! :P

Vi vaknade vid tjugo i tolv och gick ner och gjorde frukost, det blev äggmackor och té för min del, gottigott! :P Och just nu sitter vi bänkade i soffan och kollar på reprisen utav Let's dance. En del är ju riktigt duktiga även om det är första gången och andra behöver lite mer övning. ;)

Glamouröst...?

blev visst lite sent..

Nu har jag och älskling kollat klart på Rambo, fast vi såg inte trean utan fyran. Vi missuppfattade fodrallen så vi tog visst fel film, hehe. Men för mig gjorde det ingenting, den var skitbra! :P Sen efter den filmen så bestämde vi oss för att kolla på en till film, så vi satte på filmen Starsky & Hutch och kollade klart på den, så klockan hann visst rinna iväg lite.. ;)

Men nu ska vi iallafall stänga av datorerna och lägga oss och sova. Så vi hörs imorgon igen, puss och godnatt! ♥

Min pojkvän är den finaste på jorden, hihi ♥

för mkt utav de goda..

Nu har jag ätit igen, familjen åt tacos. Men eftersom att jag hatar tacos, så fick jag kyckling istället. Så jag åt grönsaker och kyckling, sjukt gott! ;) usch, jag har verkligen ätit för mycket nu på kvällen.. :(

Nu ska jag och älsklingen krypa ner i soffan och kolla på Rambo, jag har ju sett ettan och tvåan men inte trean så vi ska kolla på den nu!
:P Så vi hörs efter det!


varma mackor!

Hej igen bloggen! ♥

Jag blev vrålhungrig, sådär plötsligt ni vet. Så jag gjorde varma vackor som jag och Jossan åt i förrgår. Det är ju så sjukt gott! :P Håller ni inte med ni som har ätit det?



Smör.


Ost.


Skinka.


Ketchup.


Dragonkrydda.


Oreganokrydda.




jag ska börja träna!

Jag har sen i somras tänkt på att skaffa ett kort på Friskis&Svettis, men det har liksom "skjuts upp" hela tiden. Ni vet, lat som jag är.. ;) Men igår när jag var med Marre och Jossan så pratade vi lite om träning osv eftersom att Jossan tränar Yoga.. Jag var lite sugen på att testa det, men det ville inte Marre. Hon är inte så vig haha! ;) Plus att det inte är så mycket "träning" i Yoga.

Men då pratade jag med Magnus om att skaffa träningskort på Friskis&Svettis, och jag ska nog skaffa ett
3 gångers-kort för att kunna testa på om det är någonting för mig! Marre ska isåfall också skaffa det, så ska vi träna tillsammans efter skolan och sånt, hur kul som helst :P

Sen pratade jag med Pernilla också, eftersom att hon tränar Zumba och då frågade jag och Marre om vi skulle få följa med henne och testa det, och det gick! Vi blev verkligen supertaggade, så vi ska testa det på tisdag efter skolan! :P Det verkar ju skitkul, har sett det på TVreklamer. Sen så är det tydligen lätt att gå ner i vikt i det också..? Grr! ;)


i love cola

Nu är vi hemma igen! :P

Jag och älskling åkte in till Jönköping och gick till arbetsförmedlingen och när han var klar där så gick vi till juneporten och tog bussen hem till mig. Gick hem till mig och lämnade min väska och satte datorn, mobilen och kameran på laddning och sen gick vi ner till Krysset och köpte chips och cola, fast chipsen är till min pojkvän. Jag har slutat med sånt onyttigt, så jag ska bra dricka cola, duktigt va? ;)


Thess <3 Cola

sminktips - mascara

Ni som har följt min blogg sen i julas, eller iallafall har läst den. Så kanske ni minns att jag fick en mascara i julklapp utav min pappas tjejkompis. ;) Anyway, jag har dissat alla andra mascaror som jag har, för denna är verkligen den bästa som jag någonsin provat! Fransarna blir långa, verkligen svarta som natten och tjocka. Den är inte klumpig och det ger ett skitbra resultat redan vid första draget.

Info ifrån Eleven.se:
Max Factor introducerar en helt ny mascara, genom ett enda borstsvep får du fransar som du bara kunnat drömma om! Detta är Max Factors största borste någonsin! Den kommer förvandla och göra dina fransar fylligare än du någonsin kunnat tro att dina naturliga fransar kunde bli. Ett enda borstsvep med Max Factor False Lash Effect Mascara avger rikligt med mascara runt HELA fransen och Mouldtrusion-borststrån SVEPER mascaran runt franstopparna & separerar fransarna. Avger mer, lyfter mer & separerar mer!

Finns i de flesta affärer där de säljer smink, för ungefär 150-200kr kan den bli din!


åker till stan en snabbis..


Bara jag som tycker att jag ser brunett ut..?

mycket inspiration ;)

Godmorgon! ♥

Har ni sovit gott inatt sötnosar? :P Jag sov jättegott bredvid min älskling. :P Saknade honom jätte mycket igår, vet inte riktigt varför, men det är väl så ibland helt enkelt. Brukar ni sakna eran pojk/flickvän när ni inte är med varandra?

Jag vaknade iallafall kl 11 utav att min pojkvän satt upp i sängen, jag trodde först att jag drömde så jag tog hans arm och kramade om den, och då började han prata med mig och då vaknade jag till, haha. Sen gjorde vi nudlar till frukost, och sen satte jag mig vid mn dator för att blogga. ;)

Idag ska jag blogga mycket btw! Om olika tips, smink och kläder.. Ni gav mig mycket inspiration igår, tack mina underbara läsare! ;)



och jag som nekade det..

Jag skäms. Jag skrattar inte ens åt det, utan jag skäms. Jag skäms så innerligt så det är sjukt. Men men, jag kan ju inte spola tillbaka tiden och ändra det. Och så är det ju också som jag alltid brukar säga, man ska aldrig ångra någonting man gjort, man ska bara ångra det man inte har gjort. Men jag kan ju fortfarande skämmas..

Men här är iallafall lite bilder, som jag skrattade lite åt när jag såg dom.





Tog bort S*** bara för att hon inte vill nämnas i min blogg.
Men dessa bilder är tagna under hösten 2009 och ja, vad ska man säga..?
Alla har väl varit 14år..

framme hos älsk! ♥

Tja bitches!

Kramade Marre hejdå när hon hoppade av i Huskvarna och så startade jag min mobil och bad till gud att mitt batteri skulle hålla resten utav bussresan så att jag kunde underhålla mig med musik. Jag åker aldrig buss själv utan musik, noway. Så jävla tråkigt! Men som tur var så höll det! :P Dock så kommer jag inte ha något batteri imorgon, men det är en annan femma..

Älsklingen mötte mig vid bussen, bara för att han är bäst! :P och när vi kom hem till honom så satte jag mig såklart framför datorn, haha. Och han satte sig framför sitt TV-spel. ;) Men vi ska nog strax gå och lägga oss och kolla på film I think. ;)

Har inga bilder på min pojkväns dator så det fick bli en bild i repris. Ifrån nyårsfesten!

sover hos min pojkvän!

Godkväll på er sötnosar! :P

Jag och Marre har precis ätit hemmagjord pizza, så himla gott! Och lite nyttigare också. ;) Inte alls lika slaskigt som när man äter pizza på en pizzeria, usch.. Håller ni inte med? ;)

Men nu ska jag och Marre iallafall gå till bussen! Hon ska hem och jag ska åka hem till min pojkvän och sova hos honom!
:P Lite konstigt är det med kärlek, för jag saknar honom även fast jag träffade honom senast går.. :P Haha men men, kärlek är underbart när det fungerar!

Men nu ska jag inte göra som jag brukar, sitta och blogga fram till sista sekund och sen springa till bussen. Så vi hörs när jag är hemma hos min älskling, puss! ;)


Min hemmagjorda pizza, muums!

en fråga till er läsare!



Vad tycker ni bäst om, kläder, skor eller smink?





back in business

Nu är vi hemma igen!

Vi åkte till Gränna och mötte upp Jimmy, Felix och Max. Så åkte vi bil för att dom skulle ta ut pengar, sen släppte Felix av oss hemma hos Jimmy och då gick vi till Konsum och hängde där ett tag tills jag och Marre skulle ta bussen hem. :P Anledningen till varför vi åktet till Gränna var för att fixa cigg, och jag är så jävla glad över att jag inte röker längre, slippa stressa omkring och fixa cigg och behöva tänka på att alltid ha pengar till det osv! :P

Jag skulle egentligen färgat håret på Marre nu på kvällen, men hon sa precis att hon inte orkade det så vi skippade det, så vi ska bara ta det lugnt vid datorerna nu under kvällen I think. Skönt faktiskt, nu när jag har en massa saker att skriva om också! :P

bild på mig igår, det gäller ju att bjuda på sig själv. ;)

åker iväg en snabbis..

Hej sötnosar! ♥

Jag och Jossan tog tummarna ur röven och gick ner till bussen och mötte upp Marre, så gick vi upp till mig och så fixade Jossan sig för att hon ska iväg, och det ska jag och Marre också göra strax. Vi tar samma buss som Jossan och fortsätter till Gränna och träffar hennes pojkvän en snabbis och sen åker vi hem till mig igen. Så vi hörs när vi är hemma igen, tar inte så lång tid! :P

Btw, tack för alla era tips om vad jag ska blogga om, nu har jag fått en massa inspiration igen! :P

Jag igår hemma hos Jossan :P

min nya favorit

Alltså ända sen första gången jag hörde den där låten som verkligen alla har lyssnat sönder, så har jag bara älskat den mer och mer för varje gång jag har hört den. Jag har lyssnat på den om och om igen, lärt mig hela texten och nu kan jag sjunga den helt utantill. Ni har väl alla hört den låten? Gubben i lådan med Daniel Adams Ray. Eller? :P

Jag och Jossan pratade om honom igår, att han påminner om Håkan Hellström, fast med en mycket bättre sångröst. :P Och så lyssnade vi på en massa utav hans låtar och jag har verkligen fått ett par favoriter, så här kommer dom!


Förlåt för att jag aldrig sagt förlåt


Svart (svart vitt och allt däremellan)


Lilla lady


hjälp mig med bloggtips..

Har lite bloggtorka, vet inte varför. Men det känns som att det enda mitt liv handlar om just nu är att äta godis och få ångest över det. För det kan jag lova att jag har nu, fyfan vad vi åt igår. Och jag mår skit över det idag, känns som att min mage är tre gånger större än vad den brukar, eller ännu mer. Usch.. :(

Aja,
vi har ätit frukost och kollat på My life as Liz på MTV och pratat med Marre så hon ska komma hit. Hon påstod att vi skulle träna, men noway. Är för lat för det, så jag ska svälta mig själv istället. :(

Min frukost, dock orkade jag inte äta upp mitt knäckebröd

ZzzZzzZ, jag som tjock

Godmorgon sötnosar! ♥

Jag och Jossan låg och snackade fram till kl 4 inatt. Så jävla härligt! Bara låg där och pratade och pratade om folk, om sex, om killar och om förhållanden. Så himla mysigt! :D Men sen blev vi jättetrötta och gäspade i varje mening, så vi sa godnatt vid 4.

Vaknade nyss och kände ett jättestort behov av att blogga, vet inte varför men det kändes som att jag inte hade bloggat på en evighet eller två.
Så jag kollade klockan och såg att den inte var tolv ens, så då släppte min hjärtklappning, haha! :D

Råksde väcka Jossan också, så vi ligger just nu och käkade godis till frukost, mmhm. Men vi ska väl gå ner och äta en ordentlig frukost snart.
:D

Btw, Jossan har en Iphone med olika app på och då gjorde hon mig tjock!

Så jävla het! Erkänn ? :D

tjockisarna säger godnatt

Fifan vad härlig kväll detta har varit! :D Vi gjorde oss en varsin varm dubbelmacka och sen hällde vi upp allt godis i varsin skål och chipsen också såklart. Gjorde lite oboy och så myste vi ner oss under varsitt täcke och typ tusen kuddar och kollade på filmen vad kvinnor vill ha och den är ju så sjuukt bra! Plus att Mel Gibson är sjukt snygg för att vara äldre, grr.. Haha! ;) Och på tal om godis osånt, fifan jag kommer inte kunna äta något skit på flera veckor nu.. Jag är så äcklad och mätt så det inte är sant! Får väl börja banta typ.. Skojja!

Men nu ska vi lägga oss och sova, vi ligger i det stora rummet idag eftersom att vi satt där inne och kollade på filmen och vi orkade inte ligga i min lilla säng och trängas så vi tog bäddsoffan istället, vill fan ha detta rummet egentligen men har man småbröder som man ska del allting med så får man inte allt man vill ha som sagt, ;) Men godnatt på er mina söta läsare! ♥




muuums

fick skjuts hem!

Nu är vi hemma hos mig! :D

Som sagt så drog vi till Torpa. Medans vi väntade på pojkarna så gick vi till VIP och köpte godis för över 100kr, hehe. :D Och sen mötte vi upp min pojkvän och Joppi, och eftersom att Joppi envisades om att vi inte fick gå hem till honom, trots att vi alla fyra frös röven av oss så tog vi en tur med hans bil istället, och då skjutsade han hem oss söt som han är! :D

Så jag och Jossan kom typ precis hem, hon blev helt fascinerad utav alla mina skor och påpekade att hon också måste köpa nya skor, haha!
;) Men nu ska vi göra varma mackor så vi hörs strax igen!

Lite bilder ifrån Torpaaa..!


Sötnosen Jossan! ;)


bjuder vi på..!


Joppi satte på någon fuckad Kines techno i bilen.. Haha

videoblogg - drar ut!



Haha fan vad söt jag såg ut i mörkret! ;) VI HÖRS SENARE NÄR VI ÄR HEMMA HOS MIG!!


thess hissar & dissar!



Kläderna jag fick av älskling.
Jag har nog aldrig varit så glad i mitt liv, eller haha jo det har jag. Men ni förstår vad jag menar! Nu har jag ännu mer kläder att välja mellan. Kan ju inte bli bättre! :D





Vintern.
Jag vill ha klackskor, linne, shorts och bara ben!!
:(


onsdagens outfit

Jeans - Ginatricot
Billabong Linne - Thailand



hemma hos jossan!

Hej på er igen!

Nuuu har jag tid att blogga, haha. Hatar verkligen när det är så stressigt att jag knappt hinner lägga in ett inlägg eller något.. Men nu har jag ingenting som jag ska hinna med så!

Jag och älsklingen tog bussen till Juneporten och så sa jag hejdå till honom och tog bussen hem till Jossan och så mötte hon mig vid bussen. Inte träffat henne på över en månad så det ska bli riktigt trevligt att umgås med henne igen! Får väl se vad vi hittar på för roligt, just nu sitter vi i hennes vardagsrum och kollar på Alice i Underlandet och dricker té och äter mackor!



stressigt..

Hej sötnosar! ♥

Är hemma hos min älskling nu, så nu har jag fått tillbaka min mobil äntligen! Dock hade jag bara fått tre sms, kände mig inte sådär jätte saknad.. Buuhu.. :( Haha..

Fick hjälpa min pojkväns pappa med hans dator igen, haha. Så det blev lite stressigt med tiden så jag hann inte blogga och nu måste jag och älsklingen iväg till bussen igen. Nu ska jag dralla hem till min vän Jossan Svärd som jag inte träffat på ett tag! Så jag skriver mer när jag är hemma där, puss!


Haha jag nyss..

nyduschad & färdigfixad



Nu drar jag och älsklingen hem till honom och hämtar min mobil, så vi hörs där!

snarkande pojkvän!

Godmorgon! ♥

Jag vaknade för ett tag sen, men låg och vred och vände mig i sängen eftersom att min pojkvän låg och snarkade så fruktansvärt så jag fick ligga och sparka på honom tills han slutade, haha!

Sen gick vi upp för en timme sen och käkade frukst och kollade på TV. Och nu ska vi ta oss en dusch, slänger in ett videoinlägg senare. Puss!


bild i repris

älskar mitt städade rum! ♥

Nu har vi kollat klart på filmen The Hitcher, den var fett seg men ändå bra på något sätt eftersom att den var verklighetstrogen. Iallafall, jag tyckte det var sjukt skönt att ligga i min nybäddade säng med helt nya och rena sänglakan osv! Luktar så gott, hehe. Och självklart mysigt att ligga bredvid älsklingen också! ♥

Nu ska vi iallafall fortsätta mysa och kolla på en till film som heter 10.000 BC och som tydligen "alla" utom jag har sett, jag är lite efter när det gäller filmer helt enkelt. Tur att man har en lat pojkvän som vill kolla på mycket film med mig då.
;) Imorgon ska vi upp relativt tidigt och åka hem till honom för att jag måste hämta min mobil! Klarar mig inte en dag till utan den..! :( Anyway.. Puss och godnatt på er! ♥


dum blondin..




Ibland är nog jag riktigt blondinkorkad. Jag har aldrig glömt min mobil, någonsin! Och så gjorde jag det idag. *suck* Men nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen och kolla klart på filmen The Hitcher. Vi såg ju inte klart på den i förrgår eftersom att vi blev för trötta, hihi. Så vi hörs senare!

folk är bara för mkt ibland..

På nyårsfesten i fredags så hade jag på mig mina nya örhängen ifrån Ginatricot och min halsduk ifrån New Yorker. Jag tappade ena örhänget, vet dock inte vart.. Så det är ju rätt borta. R.I.P! Plus att jag glömde min halsduk hemma hos Joppi och jag sa till min pojkvän att kolla om den var kvar dagen efter, men det var den tydligen inte..! R.I.P!

Sjukt sur är jag. Örhängena hann jag bara använda en gång och sen tappade jag det ena, och jag hade bara en halsduk och den försvann bara spårlöst. Varför skulle någon få för sig att sno en halsduk på en fest? Eller slänga den? Så sjukt dumt. Åååh.. Aja, får frysa om halsen resten utav vintern.



thess hissar & dissar!



Bloggtrafik.nu
Det är så jävla bra och smidigt! Det enda man behöver göra är att bli medlem, logga in och klicka på "SAMLA POÄNG" och så voila! Du har redan fått garanterade unika besökare! ;) Du får mer besökare ju mer poäng du har!



Finnfri hy!
Japp, sen jag slutade röka så har min hy bara blivit bättre och bättre!
:D Och inte att tala om hur bra mitt hår mår nu också! Fäller inte ett enda hårstrå och det känns starkare på något sett! ;)




Klackskor!
Alltså, är det bara jag eller är det inte DET BÄSTA SOM FINNS?! Jag är totalt nerförälskad i klackskor, och jag skiter fullständigt i om det är vinter nu. Jag går i klack ändå!
:D





För mycket smink!
Finns det något pinsammare än folk som sminkar sig alldeles för mycket..? Det är inte fint med för mycket spackel. Försök att vara så naturlig som möjligt istället! :D



Dåligt redigerade bilder!
Folk som redigerar sina bilder finns det gott om, och jag redigerar mina bilder också! DOCK BARA i Picasa, för jag vet inte ens hur man redigerar bilder i Photoshop..? Bara hur man kliper ut osv. Men liksom, folk som redigerar hela sin hy, förändrar färgen så att man ser brunare ut, smalare ut osv. FAIL.SE! Speciellt såna som är sjukt dåliga så det syns också.. Get a life.



nu ska jag städa!

Hello bitches! ♥

Jag och älsklingen åkte till stan för att han skulle boka möte på arbetsförmedlingen och sen så gick vi till donken och käkade och sen tog vi bussen hem till mig. Det var ju inte så speciellt, eller hur? ;) Men lite nyfikna blev ni, det måste ni erkänna! ;)

Jag bestämde mig, när min pojkvän var i Thailand, för att ha en städdag i veckan. Och jag utsåg Måndag som bäst, för det är ju i början av veckan osv. Men eftersom att jag knappt var hemma någonting igår, så bytte jag så att jag skulle städa idag istället. Så efter att jag och älsklingen har fikat med min familj + kusiner som är här, så ska vi storstäda mitt rum! ;) Inte för att han är så pepp på det, men iallafall!



tisdagens outfit

Skor - Skopunkten
Leggins - Ginatricot
Baslinne - H&M
Dolce&Gabbana T-shirt - Thailand






Enkelt och fint..! Borde faktiskt skaffa en garderob hos min pojkvän. Orkar inte ta med min kläder i min lilla väska, hihi.

byebye bitches



Nu ska ärenden utföras! Nyfikna? ;) Hörs senare..!

9 månader ♥

4/4-10 är vårat datum babe.
Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går.
Du är min luft som jag andas och utan dig skulle jag vara helt vilse.

Du och jag, det är så det ska vara! ♥


vuxna är inga datasnillen..

Godmorgon sötnosar! ♥

Detta var en lite seg morgon förstår ni, jag vaknade vid 9 och väckte min pojkvän. Men han somnade om lika fort igen lat som han är och då somnade jag också tillslut.. Inte bra, haha! Jag som ska börja skolan snart igen också. Hur ska det gå egentligen? Jaja, det återstår ju att se.. ;)

Sen vaknade vi igen vid halv elva för att min pojkväns pappa ropade på oss att vi skulle gå upp för att han behövde ha datorn. Så vi fick masa oss upp och så käkade vi frukost och sen fick jag hjälpa min pojkväns pappa lite med hans dator. Dagens vuxna.. ;) Haha! Tur att man är datasnillet själv då!

Så det är därför jag inte skrivit nu på morgonen, för att datorn har varit upptagen.. Men nu sitter jag vid min bärbara och har deras internetsladd i som tur var.



Vi två igårkväll ♥

nu räcker det..

Haha, nu har jag fan fått ont i röven utav att bara sitta framför datorn och dega..! Min pojkvän har spelat TV-spel i flera timmar och jag har suttit och läst bloggar och skrivit en massa inlägg och sparat i utkast. Alltid bra att ha om man får bloggtorka någon gång. ;)

Men nuuu ska jag iallafall strax stänga av min dator, för jag orkar inte sitta vid den mer! Och så ska jag slita och dra i min pojkvän tills han ger med sig och stänger av sitt förbannade TV-spel, haha!
:D Nu påpekade han att alla kommer tro att han är dum i huvudet, men det är han faktiskt inte. I promise! ;)

Godnatt på er, vi hörs imorgon! ♥




inga mer onyttigheter..

Okej, jag trodde inte jag skulle behöva säga detta. Men när jag ställde mig på vågen hemma hos min pojkvän så visade det att jag hade gått upp 2kg på tre dagar och då blev jag faktiskt riktigt rikigt besviken..! Too much skit för mig har det varit den senaste tiden. Nu skiter jag i att äta chips, godis och sån skit på ett tag! Dock så ska jag fortsätta dricka cola, hihi. :P



måndagens outfit

Skor - Skopunkten
Leggins - Ginatricot
Långt baslinne - H&M
Ed Hardy Linne - Thailand





Fiiint! :P Älskar kläderna ja fick utav min älskling! Ser dock väldigt sliten ut på bilderna, men jag får skylla på att jag endast har mascara på mig!

mina nya skor!





100% äkta Lackstövletter ifrån May Collection. Märke: Aockoo (sök på google..)

yes, äntligen hittade jag dom!!

Hellooow, nu är jag hemma hos min pojkvän! ♥

Vi åkte till stan och gick en snabbis till arbetsförmedlingen. Sen ville jag kolla på skor, eftersom att jag har letat som en galning efter ett par snygga stövletter. Hittade ett par sjukt snygga på Deichmann Sko för ett tag sen men de var liite för dyra för min plånbok, så jag ville hitta ett par liknande fast billigare. Och gud så jag har letat, inte bara idag utan flera gånger..

Iallafall, vi åkte till Cigarren och så tog vi bussen därifrån till Juneporten och tog bussen därifrån hem till min pojkvän. Svängde in en snabbis på Konsum också och köpte Cola, hehe.
:D



Kan ni gissa vad det var jag fick med mig hem då..? ;)

nu ska ärenden göras!

Nu drar jag och älskling in till stan! Han ska till arbetsförmedlingen och jag ska väl sitta där bredvid och supporta honom. Haha. ;) Så är det att vara vuxen! Usch..

Vi hörs senare! Ska hem till älsklingen efter att vi varit i stan, puss!


Haha.. jag alldeles nyss!

för stor garderob..

ÅÅh, hatar när jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig..! Jag har nog liite för mycket kläder kanske. Hihi. ;) Har iallafall duschat nu, och står här i underkläder och rotar igenom min garderob efter något som jag kan ha på mig idag! Tur att bara min pojkvän är hemma, för det borde se rätt roligt (och naket) ut när jag står här, hehe. ;)


I love you!

sjuk dröm + megafrukost!

Godmorgon på er! :P

Inatt drömde jag en riktigt sjuk dröm! Jag drömde om ett EX och om min pojkvän. Jag och min pojkvän hade bråkat väldigt mycket under en tid och då sa våran terapeut att vi skulle ha en "paus" på en vecka och dejta andra under tiden. Och då träffade jag mitt EX Kalle och så insåg jag att jag inte älskade någon annan än min pojkvän. Så jag träffade bara mitt EX en gång och sen låg jag hemma i fosterställning resten utav veckan tills vi skulle gå tillbaka till våran terapeut. Då visade det sig att min pojkvän också bara hade legat hemma och saknat mig. Och efter det så slutade vi bråka, haha! :P Sjuk dröm ändå..!

Haha.. Så när jag vaknade så fixade jag frukost åt mig och min pojkvän! Det blev stekt ägg, räkröra och varm oboy! Mums! :P Nu ska vi hoppa in i duschen, hörs strax igen!


Min glamourösa frukost!

ska kolla på film!

Hello sötnosar!

Jag och älskling har kollat lite på Family Gay och sen så käkade vi kvällsmat med min lillebror och jag snodde hans oboy, hihi. :P Och sen bestämde jag och älskling att vi skulle kolla på filmen The hitcher. Han hade tydligen sett den innan och så tyckte han och hans pappa att jag skulle se den så jag får väl ställa upp, haha. ;)

Så vi hörs imorgon, för nu ska jag och älsklingen mysa framför en film och sen sova. Godnatt!



Älsklingen och jag alldeles nyss!

jag ska köpa en bodie!




Okej, jag vet. De ser inte precis snyggt ut.. Jag har alltid tyckt att det ser så sjukt fult ut med en bodie. ;) Men idag när jag var och shoppade med Marre så insåg jag hur sjukt smidigt det skulle vara med en bodie! :P Fatta hur snyggt det skulle vara med ett par tights/leggins, en bodie över det och en hög midjekjol över det och så ett par snygga klackskor till det! yummie! :P Denna söta bodien på bilden finns på BikBok för 299:-

dåligt självförtroende?

Fille:
Varför gör du miner på alla bilder? Har du dåligt självförtroende?

Svar;
Nej, dåligt självförtroende är nog faktiskt det sista jag har. Jag är så JÄVLA NÖJD med mig själv så det inte är sant. ;) Sen tycker jag att det är så att om man gör miner på bilder och lägger upp dom så vågar man ju visa och bjuda på sig själv. Och DET min gode "Fille" ÄR SJÄLVFÖRTROENDE!





bilder ifrån min nyår!

Här är lite bilder ifrån min nyår! ENJOY!













JAG VAR PÅ HUGGET! ;)











Härliga bilder va? ;)

dagens outfit

Skor - Skopunkten
Leggins - Lindex
Linne - Lindex

Jacka - H&M






Enkelt och bekvämt! :P

en dag på stan med marre!

Förlåt för dålig uppdatering..! Men nu är jag och min pojkvän hemma hos mig! :P

Jag tog bussen mot stan och så hoppade Marre på i Huskvarna och så åkte vi upp till A6. Gick runt och kollade lite, gick till pressbyrån och köpte busskort. Hittade en skitsnygg korsett på H&M som jag köpte till Marre i present eftersom att hon fyller år imorgon. :P

Och sen när vi hade gjort det så gick skulle vi ta bussen mot stan, och då fungerade inte våra nya busskort utav någon anledning, men vi fick åka med ändå. Så när vi kom ner till Juneporten så gick vi till pressbyrån där och kollade vad det var för fel på våra busskort och då sa hon i kassan att hon vi hade köpt dom av hade skrivit fel datum så de skulle inte börja gälla fören imorgon.. Så jävla lacka blev vi! Så vi gick till Panda Wook och käkade kinamat som tröst och efter det så åkte vi upp till A6 igen och gick till pressbyrån och klagade, så fick vi nya kort med rätt datum på som tur var. Men tanten i kassan bad inte ens om ursäkt, så himla dåligt!

Jaja, vi åkte ner till stan igen och mötte upp min pojkvän och tog bussen hem så nu sitter jag och min pojkvän i min säng.
;)


Maten på Panda Wook, så jävla värt! :P


Marre! :P

drar till A6 nu!

Jag har jätttteeeebråttom till bussen nu, men vi hörs när jag är på A6. PUSS!

äter frukost!

Godmorgon sötnosar! :P Har ni sovit gott?

Det har jag gjort! Somnade direkt igår efter att jag hade stängt av datorn och sen sov jag ända fram till kl 10 för att min lillebror och hans polare som stod och skrek på övervåningen så att jag vaknade. Fast det gjorde ingenting, för jag skulle ändå gå upp.

Jag ska nämnligen till A6 med Marre för att köpa en present till henne, haha. Hon får väl välja något som jag betalar åt henne helt enkelt. Det blir lättast så.
;) Sen ska jag möta upp min pojkvän som ska sova hos mig inatt! :P

Jag har suttit i en halvtimme och ätit frukost och kollat på TV och nu har jag bara en halvtimme på mig att fixa mig, stress!! Vi hörs strax innan jag drar!


Min frukost!


ligger ensam i sängen..

Godkväll sötnosar! :P

Jag åkte hem ifrån Marre och kom innanför dörren för ungefär en halvtimme sen. Hälsade på familjen också och kramade dom godnatt. Tvättade av ansiktet med min ansiktsskrubb och borstade tänderna. Just nu ligger jag ensam i min säng och är skitseg! Jag har inga som helst krafter kvar, är verkligen helt slutkörd. Men men, det är bara att sova ut och ta nya tag imorgon! ;) Hoppas iallafall att ni har haft en superbra 1 januari så höres vi imorgon igen! ♥

Ps. Alla bilder ifrån nyårsfesten lägger jag upp imorgon eftersom att jag inte har haft tid till det idag, plus att min egna dator dog imorse..!



Knäpp bild, haha. Jag älskar dig <3

fångarna på fortet

Åh vad jag inte orkar någonting!! Okej, jag bara skojar lite med er. Men ibland så önskar jag att vissa föräldrar vorre lite snällare och lät sitt barn göra mer. :P För det hade varit rätt skönt om jag hade sluppit åka hem, men nu är det som det är. ;)

Jag och Marre har kollat på fångarna på fortet, lite surt att bloggerskorna förlorade men jag hade faktiskt inte precis förväntat mig att de skulle vinna. Haha!
;) Sen har vi även tjockat oss med baconchips och godis, gottigott. Tur iallafall att jag inte hade något dumt nyårslöfte som att "äta nyttigare" för det skulle jag aldrig hålla, haha! :P

Ska iallafall alldeles strax åka hem, så vi hörs när jag är hemma! Pyss


sötnosen smarresparrisen!

pizza med köttfärssås?

Marres mamma frågade oss om vi ville äta pizza med köttfärssås, vi tackade nej. Så vi fick vanliga naturella pizzor som tur var. Men liksom, vem äter pizza med köttfärssås på..? Är det normalt ens? Jag har aldrig hört talas om det iallafall! Sen kollade vi på en film som hette Easy A, rätt bra faktiskt! :P



2010, frågelek!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Haha ja det gjorde jag verkligen! ;)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga faktiskt.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej det tror jag faktiskt inte.

4. Dog någon som stod dig nära?
Solweig <3 :(

5. Vilka länder besökte du?

Sverige bara.

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Nej absolut ingenting! Har allt jag vill ha! :D

7. Vilket/vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
30 Mars och 4 april <3

8. Vad var din största framgång 2010?
Att jag fick flytta hem ifrån Västgötakollektivet.

9. Största misstaget?
Det vet jag faktiskt inte.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Haha båda!

11. Bästa köpet?

Kameran!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och cigg..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Vännerna, pojkvän + familj <3

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Nelly - Just a dream

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
GLADARE!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
I don't know

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Rökt! Bråkat med min älskling <3

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma med familj, lite släkt och älskling <3

19. Blev du kär i år?
JAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJA!!! <3

20. Hur många one night stands?
Faktiskt inte.

21. Favoritprogram på TV?

ingen.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Hatar ingen.

23. Bästa boken du läste i år?
Ingen (a)

24. Största musikaliska upptäckten?

I don't know

25. Något du önskade dig och fick?
Mycket..

26. Något du önskade dig men inte fick?
Haha njae.

27. Årets bästa film?

I rymden finns inga känslor

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Hemma med älskling :) firade min pojkväns student också.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

PENGAR *dreggel*

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Snyggt! ;)

31. Vad fick dig att må bra?
Vänner, familj och älsk <3

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen

33. Vem saknade du?

Många

34. De bästa nya människorna du träffade?
Älskling <3

35. Planer för 2011?
* Sköta skolan
* Jobba
* Vara bäst på allt. ;)



åkte hem till marre!

Fick ett sms utav Marre när jag satt på bussen, där hon bad att jag skulle komma hem till henne istället för att åka hem och det tackade jag inte precis nej till! ;) Så jag pussade min pojkvän hejdå när han hoppade av bussen och så åkte jag till huskvarna och bytte buss och åkte hem till henne. Söt som hon är så mötte hon mig vid busshållplatsen också så att jag slapp gå själv, haha! :P

Vet inte vad vi ska hitta på, men det märker vi väl. Blir nog inte så mycket datasittande iallafall eftersom att min dator är död och jag sitter just nu vid hennes. ;)

Ååh gud så snygg man är!

nu ska jag hem..

Helloo! :P

Jag och älsklingen har bara tagit det lugnt idag, vaknade vid tio och käkade frukost. Sen har vi bara suttit vid datorn och vid TVn och slappat. Jag har så sjukt ont i nacken ifrån igår, usch..! :( Hoppas att det går över under dagen!

Men nu har jag bytt om och satt upp håret i en toffs, lite fräschare iallafall. Och nu ska vi gå till bussen, han ska till Torpa och jag ska hem. Ska väl bara ta det lugnt idag, det behövs verkligen..!

Hörs när jag är hemma.
pyss!


Älsklingen!

en liten finjustering!



Kändes på tiden att förnya den profilbilden, den förra var så last year.. ;)
Ps. Ni måste gå till min bloggs framsida för att se profilbilden..!

igår, mitt nyårsfirande!

Jag och älsklingen tog bussen kl 17 hem till Joppi på Torpa. När vi kom dit så var det Joppi, Kevin, Robin, Nisse, Dan, Nadine, Simon och Goliat där. Skönt folk! :D Kände allihopa förutom Nadine, och hon var verkligen jättetrevlig! Hade hört saker om henne för länge sen, men det var skönt att de fördommarna inte stämde! ;)

Vi var där och spelade lite spel, dansade till hög musik och umgicks i massor! Dock så headbangade jag alldeles för mycket så jag har jätte ont i nacken idag..
:( Ville ju skryta inför killarna att jag hade så långt hår, lite dumt av mig kanske..? ;)

Dock så blev det alldeles för mycket för mig. Så strax efter kl 22 så lämnade jag och min pojkvän festen och gick till Juneporten och åkte hem till honom. Lite tråkigt egentligen, ångrar mig nu i efterhand eftersom att det var så himla roligt där!
:( Det var verkligen så härligt folk och alla var glada! Men men, jag får väl skylla mig själv. Synd bara för min pojkvän att han fick dra också.. :(

Var hemma hos min pojkvän vid elva ungefär, käkade lite innan vi la oss i sängen och satte på TVn. Kollade på SVT1 fram tills tolvslaget och så pussades vi godnatt och sen slocknade jag. Gud så trött jag var.. haha.


Älsklingen och jag innan vi drog ut! Så fiiiina :D

gott nytt år!



RSS 2.0