Demi Lovato


någon som hade failat på youtube, en som laddat upp en låt med henne men som tydligen inte kunde stava hennes namn. hahaha.

med Bellabus, <3

Sorry för den dåliga uppdateringen idag. Jag har vart med Bella & vi har kollat på She's the man & The neverending story. Båda var bra, & hahah vad man lipade på the neverending story. Vi har haft en riktig rolig & mysig dag. Skriver mer senare. puss.

28 feb.

Godmorgon bloggen!
Vaknade nyss, helt slut¸ skittrött. Nåja, upp måste man, kan ju inte ligga kvar i sängen hela dagen, hehe. Så nu ska jag gå ner & äta frukost, sätter mig vid tvn lite med.
Förresten så bara älskar jag denna låten, fick höra den för första gången igår hemma hos Tova, kan inte sluta lyssna! :D Hörs senare. puuss.


hjälp! :O

hur blev det såhär då ? :o


Let's dance.

Ja, för mig gjorde det ingenting att Carl-jan åkte ut, enligt mig var han en dålig dansare.
vad tyckte ni ? vilka röstar ni på ? :)

godnatt bloggen :*


mina älskade jeansleggins.

stentvättade jeansleggins på Gina, 299:-



haha, vi har inget liv.

Såhär kul kan man ha på donken. :)



& såhär kul kan man ha hemma hos Tova :)


hjärta tova.

haha, jag hade ju helt glömt bort att jag skulle vara med Tova idag. När jag smsade henne så bestämde vi att jag skulle ta bussen till stan där hon praoade, så det gjorde jag. Väl där så gick vi till Ginatricot & jag köpte de jeanslegginsen jag velat ha länge, bild kommer väl upp senare. Sen gick vi till donken & då funkade inte mitt kort. Så vi fick lämna maten & gå till en bankautomat istället, där den svalde mitt kort & jag blev typ livrädd så jag slog på den! HAHHA, då va det helt plötsligt en röst ifrån automaten som sa "vänta så får du ditt kort" sen kom det ut en man från en dörr bredvid & sa "det hjälper inte att slå på automaten" HHAH. men sen gick vi tillbaka till donken & köpte våran mat, sen lekte vi med maten där inne ett tag, bild kommer upp på det med senare. haha. Sen åkte vi hem & på bussen var det några randoms tolvåringar som gav oss kärleksråd. Nu sitter vi & lamar oss typ hemma hos Tova, rätt snygga ändå ;). hörs ! Puzzzzz.

& bara för min cpblogg hade gjort så denna texten blev i annan stil & storlek så var jag tvungen att ta bort detta inlägget & skriva det igen.

27 feb.

Hejsan!

Jag åkte till skolan idag, för jag mådde mycket bättre. Hade SO prov som faktiskt gick jättebra, *pluggis*. Sen åkte hela åttan på en konsert, den var rätt okej faktiskt. Slapp ju lektioner iallafall. Jag missade min buss så jag åt lunch på skolan, sen åkte jag hem.


Fråga mig inte vad jag gjort, det vet jag inte själv, Mikaela såg det när vi satt på bussen påväg från konserten. Antagligen ett blodkärl som gått sönder, så nu får jag inte ha mina linser på ett tag. *suck*

ont i huvudet.

Godnatt bloggen & alla ni där ute! :*

Kanske inte ska till skolan imorgon, mår inte alls bra just nu.. annars så har jag bara en lektion, & det är SO prov! Sen ska skolan på någon konsert. Supertråkigt men iallafall. Får väl se hur jag mår imorgon när jag vaknar.

vad finns det att göra ?

som det kan gå när man har tråkigt. ;D

vanessa hjärta zac.

hade inget att göra innan, så jag kollade på två avsnitt av vänner. sjukt kul!
sen strax efter började top model, & nu kollar jag på sex and the city.



Zac Efron och Vanessa Hudgens ryktas ha ett hemligt löfte om bröllop 2010.
Hollywoods prins och prinsessa Zac Efron, 21, och Vanessa Hudgens, 20, siktar på ett bröllop under nästa år.
Hade någon en aning om detta ? :o

26 feb.

Vaknade, klickade på snooze & så resulterade det att jag fick stressa. Men jag kom iallafall i tid till skolan, tack vare Magnus som skjutsade mig. Väl där så kom jag på att jag hade glömt att ta medicinen. Så ont i huvet & seg var man typ hela tiden. Slutade klockan tolv & kom hem strax efter, nu sitter jag här & väntar på att klockan ska bli fyra, för då börjar Top model 2!
Slänger upp en bild på dagens outfit också.
Linne från Gina
Munkjacka från staden London. ingen aning om affär, det var Magnus som köpte den när han var där.
Jeans från HM.


do it.



nu ska jag kolla på grey's anatomy. :)

19.58.

Nu har jag gjort klart alla läxer, känner mig som en pluggis. Haha.. om en timme börjar Grey's anatomy, det ska man kolla på! :)
Vad har ni gjort ikväll, eller ska göra ?
Jag känner att jag är skit trött, & så har jag tråkigt också.

Ensam med skolböckerna..

Nu har miccis åkt hem. Jag sitter & tråkar vid datorn, ska alldeles strax lägga mig på sängen & plugga, har spanska, engelska & matte läxa till imon.

Här har vi fina vårnyheter.
Från ellos.


mohaha.



ohja, miccis & jag är snyggast.

Miccis. <3

skolan va typ aslam, vi hade engelskaprov & det gick skit. sen hade vi prao info & snubben som snackade va ju asskön xD hahhaa. sen hade vi bara eget arbete, sen åkte jag hem. strax efter jag kom hem så kom Miccis, äntligen du är så saknad tjejen! :D (L) så nu sitter vi & snackar om typ allt möjligt mellan himmel & jord. pussen :*

i know, bilderna är inte så bra, men här ser man iallafall skjortan & skärpet.
jeansen är från HM också.


25 feb.

godmorgon bloggen... *snark*

åh herregud, kan man vara tröttare? jag skulle gärna vilja vända mig om, blunda & sova vidare.. men nej, upp måste jag. har iallafall bara två lektioner idag, engelskaprov & livskunskap, fast då ska vi bara prata prao.
idag ska jag ha min nya skjorta & bältet, bild kommer väl upp senare. :) hörs !

nattinatti.

nu har jag kollat igenom alla inlägg som folket har lagt upp. & nu är jag så trött så nu ska jag sova. börjar 9.45 imon med engelskaprov så det är bäst att va utvilad. godnatt bloggen! & ha det bäst alla. :)

helt slut efter en lång dag.


i skolan började det med spanska för mig, & Mikaela pratade i telefon genom hela lektionen. när läraren kom så fick hon låssas  att hon prata med mig, haha. sen hade vi matte & jag fick ligga i, är typ 30 uppgifter efter.. sen hade vi NO, & jag slapp göra provet! :D jag ska göra en uppgift hemma istället. annars var den lektionen lam, alla satt & pratade eller gjorde något helt annat. haha, men det var kul när Jakob sa "killens & tjejens reaktion" & Magnus blev helt högröd, & så sa han "jag är inte ett dugg generad" & jag sa "men du är ju högröd i ansiktet? :P" alla började typ asflabba. fick iallafall sluta lite tidigare, så vi slutade klockan tre. skönt för då slapp Jossan vänta på mig.

efteråt gick jag & mötte Jossan, vi gick & köpte godis sen åkte vi bil hem till henne. vi åt mat & kollade på filmen Tenacious D. sen fick Jossan idén att åka till a6, så det gjorde vi! haha, & på bussen var den en tjej, hennes busskort fungerade inte så jossan betalade åt henne, hon är snääll. ;) vi luffade runt lite & kollade i massa affärer & jag köpte en skjorta & ett bälte. sen åkte vi tillbaka till stan & jag hoppade på min buss hem, & så satte jag mig vid datorn. nu ska jag strax lägga mig för jag är helt slut, denna dagen tog kål på mig..

skjorta från lindex 249:-
skärp från HM 60:-

me like.

denna gillade jag, skjortblus 149:- på ellos.
nu ska jag strax gå till bussen! :)


24 feb.

godmorgon bloggen.

idag vaknade jag tjugo över nio, gick ner & kolla lite på tv, sen duscha jag & fixade mig, sen ändrade jag headern igen, nu är jag nöjd. :) ska äta en liten frukost, & läsa igenom lite biologi nu, har ju prov i det idag. önska mig lycka till!

efter skolan ska jag vara med jossan, äntligen! ha det bäst allihopa.

dåliga sov vanor..

jag kunde inte somna, rätt konstigt, så trött som jag var, men när jag väl la mig i sängen så blev jag klarvaken. nåväl, jag ska ju inte precis upp tidigt imorgon så det skadar nog inte..
på denna bilden ser ni jonathan, robin & daniel. i..fredags tror jag det var. ;)
ha det bäst!

tröött.

jag & jonathan tråkade vid tvn en liten stund, sen kom hans kompis robin. vi gick ner till macken & köpte godis, sen har jag suttit vid datorn. hjälpt sabinah med hennes blogg, kolla in den här. & jag har även lärt mig ett program som heter Picasa. så nu kan jag redigera bilder! :D härligt, för denna datorn har inte haft photoshop eller något liknande innan.. nu är jag astrött & funderar på att lägga mig, har iallafall sovmorgon imorgon, börjar halv ett. då ska jag göra NO-prov. & jag har såklart glömt att plugga, så jag får plugga innan jag sticker till skolans imorgon.
nej nu har jag ont i huvudet & känner mig jätte trött, så nu ska jag faktist hoppa i säng.. hadet bäst allihopa! puuss.


23 feb.

hejsan alla sötisar. somna sent igår, vet inte varför, kunde bara inte somna.. vakna vid sex, duscha & fixa mig, sen var det skola. kul att träffa alla! började med oförberett engprov, man skulle skriva en långtext om sig själv. Ludde & jag bytte tröjor på rasten, sen glömde jag mina nycklar i hans ficka, så jag blev lite stressad & letade överallt, hehe. sen var det spanska, satt bredvid mikaela som vanligt. haha, våran spanskagrupp är lite störd. sen var det hemkunskap, min lärare blev  sur för att jag inte pluggat till provet, så jag fick sitta & arbeta med fråger, sen blev hon ännu surare & sa att jag skulle göra provet på onsdag, PÅ MIN SOVMORGON. ååh, kärring. dom andra gjorde pizza, & jannike fick göra en åt mig. haha, den blev inte så god, menmen. sen fick martin plötsligt ryck & kastade mjöl på mig, så jag kasta tillbaka & då kasta han en hel näve så jag blev vit överallt. då blev inte läraren precis gladare. "det är ingen lekstuga här therese". sen följde mikaela mig till bussen för jag skulle hem. satte mig vid datorn direkt, & möttes av extremt många kommentarer. skitkul! gick även igenom alla inlägg som folket hade lagt in. nu är jag skittrött så jag skulle säkert somna om jag blundade. nu ska jag gå ner & kolla på tv med min lillebror jonathan. puss på er!

dunkadunka.

nu har jag suttit & tänkt på hur jag ska ha bloggen. nu är jag klar, blev rätt nöjd faktist. tycks ?
just nu sitter jag & lyssnar på musik på hög volym med bas, det är skönt! :)
ha en trevlig kväll allihopa! puuusss.

ny header...

som sagt, FAiL.
jag är dålig på att göra header :(
men iaf, ska jag ha denna eller den jag hade förut ?
kommentera.

busungar är alltid kul.

jag & magnus åkte till stallet, det var saknat. har inte träffat ponny på en hel vecka, hemskt. sen så fick jag reda på att janina har flyttat sin häst till nilsagården. så hon kom upp till stallet där jag var & sen så följde hon med hem till mig, vi var ute & kastade snö på mina lillebröder & jag blev jagad runt huset, kändes som jag skulle dö så andfådd blev jag, det var verkligen inte bra eftersom att jag inte får anstränga mig. så jag & janina gick in igen, så nu sitter jag & bloggar medans janina roar sig med att ta kort med min mobil..

här ser ni en av mina söta lillebröder ;)

22 feb.

godmorgon! vaknade vid sex idag & tog medicin, somnade sedan om. vaknade vid halv tio igen, tänkte bara kolla min blogg lite.
idag händer inte så mycket, ,mest slapp (som vanligt). nu ska jag gå ner & äta frukost, hörs! :)


ellos.
Puma Originals T7 Jacket 699:-
vill haa !

kär !

bara för att jag blev förälskad. (L)

denna söta sko finns på ellos.
Kilklacksko 349:-

konfirmation.



nu är jag hemma från konfan, det var kul att äntligen träffa lite folk, första gången jag va ute sen jag blev sjuk. skulle egentligen vart med miccis idag, men hon kunde nt, så jag ska väl sitta vid datorn & ikväll ska jag krypa ner under ett täcke med godis & kolla på melodifestivalen. :) var nyss nere i macken & köpte lite godis. så det ska bli mys. puuss!
vad ska ni göra ikväll ?

21 feb.

godmorgon bloggen & läsarna. somnade sent igår IGEN.. vaknade klockan åtta, medicindags & checkade in bloggen lite, woow, jag hade fått 9 kommentarer på en timme :D det gillar vi!
nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen, äta en liten frukost & sen ska jag gå ner till kyrkan för konfa. sen hoppas jag att miccis kommer ihåg att hon skulle komma till mig, men om hon inte kommer ihåg så får jag väl skicka ett sms eller ringa henne,
äsch, det märker vi! :) förresten så blev jag lika besviken igår, jag brukar aldrig kolla på let's dance, men när jag gör det så förväntar jag mig lite utav folket som röstar.. men som vanligt så åker en som är bra på att dansa ut istället för carl-jan som inte kan dansa, han är INTE BRA, förstår inte folk det som röstar..?
men hörs senare bloggen, nu måste jag duscha så jag slipper stressa! :)

HM.

hittade även ett par jeans & en bikinibh på HM som jag skulle vilja ha. ska nog köpa det med :D


&denim. jeans 498:-
halterneckbh 98:-

stadium.

idag är det fredag, då betyder det att jag skulle fått pengar! men icke sa nicke. får dom om en vecka eller något. aja, jag kan inte precis åka till stan iallafall.. ska iallafall så fort jag får dom åka till a6 & köpa denna jackan på stadium. vill haa!

WARP W SPORT JKT WS091 399:-

ny design & header.

jag tyckte att min blogg behövde en ny design. så jag gick in på designadinblogg.se & läste lite tips. gå in på hennes blogg om du vill ha hjälp att designa din blogg, det finns massor med bra tips där! :) så jag bytte bakgrund & header. blev inte så extremt övernöjd med headern, men det var min första så den får duga sålänge. bakgrunden blev inte heller precis som jag ville, så den kommer jag antagligen byta ut så snart som möjligt. jag blev så upptagen med att fixa bloggen, så jag hade inte en tanke på att plugga, så jag får antagligen plugga lite senare eller ställa in mig på att plugga i helgen. suuugit, men så är det.
åt innan, revbensspjäll, skiitgott! älskar det, en av mina favoriträtter. synd bara att det inte fanns många & att man va tvungen att dela med sig med två grisar till lillebröder, ;) hade även fått ett brev från ryhov, intyg om att jag ska få slippa idrotten i skolan i två månader, rätt gött men det kommer stå FETT IG i pannan efter det.. vi hörs! :)

kommentera gärna vad du tycker om bloggen. puuuss !

20 feb.

godermorgon allihopa. :D
somnade sent igår iallafall, tack TOM som smsbomba. :o vaknade iallafall vid klockan sju, medicindags igen. somnade om & vaknade vid 9.10 för att jag fick ett sms från tele2 om att jag inte har betalat mobilräkningen, trött som jag var fattade jag nada, "vilken räkning?" "va, eeeh, jag har väl inte köpt något på nätet som jag har skitit i att betala?" haha, sen fattade jag att antingen så är det magnus som slarvat, eller så är det bara ett missförstånd. får väl prata med magnus sen.
idag känner jag mig inte ett dugg utvilad, jättetrött & tjurig känner jag mig, lite smått tankspridd också. men ska iallafall gå ner & trycka i mig en frukost, & kolla lite på tv.. vi hörs!

förresten så glömde jag ju att skriva att igår fyllde ju bästaste jossan svärd byxmyndig. GRATTIS TJEJEN! du är älskad! <3
sen tackar jag sandra som red min ponny igår, det var på tiden att han fick motion, han har ju vilat i en & en halv vecka pga att jag själv inte kunnat rida :/ men tack iallafall! <3

nattii!

ghost ship va sådär, bra i vissa ställen & lite sämre i andra. men den va lagom läskig för mig som är lite mesig när det gäller sånt (a), fast den va lite för köttig i vissa ställen, fyy! men den rekommenderas till alla.
nu är jag trött, har vart uppe sent dom flesta kvällarna denna veckan. så ska lägga mig tidigare ikväll.
imon blir det plugga! inte så pepp på det, men det duger. godnatt alla, sov sött!


mys med pöjkarna.

var som sagt på skolan & hämtade böcker, så nu blir det plugg hela helgen ! sen körde pernilla till jobbet & så tog magnus över bilen istället, & så åkte vi hem igen. väl hemma så satte jag mig vid tvn med en risifrutti & macka. sen kom lillebror jonathan & hans kompis robin, & vi bestämde oss för att sätta på en film, det blev en skräckis som heter ghost ship. aldrig hört talas om eller sett den så det ska bli spännande, & köttigt...


plugg.

snart ska pernilla åka in till jobbet, då ska jag åka med så ska hon släppa av mig vid skolan, så ska jag hämta alla skolböcker & så kommer magnus & plockar upp mig när han ska hem. ååh, massa plugg i helgen då. men det funkar, då har jag i allafall något mer att göra än att bara kolla på tv & sitta vid datorn..

19 feb.

godmorgon!
somnade runt ett igår, sov som en stock fram tills klockan ringde vid sju, dags för medicin. när den var tagen så var det bara att somna om, vaknade igen runt 9. känner mig jätte utvilad, konstigt nog. men det är en skön känsla.
& för första gången på evigheter så är jag hungrig, brukar aldrig känna någon större lust att äta på morgonen annars. så det ska bli gott med en liten frukost nu. :)
idag händer väl inget speciellt, kanske får skjuts till skolan så jag kan hämta skolböcker så jag kan plugga. vill ju inte komma hur efter som helst i skolan. om jag inte redan är det. :P
nu ska jag gå ner, göra frukost & sätta mig en liten stund vid tvn! ha det bra alla ! :)

bilderna är tagna hemma hos sabinah, 4 februari. (L)



jag checkade topplistan på www.bloglovin.com
min blogg ligger på plats 13 828 av 123 105, haha, rätt okej ändå för att bara va andra dagen som man är medlem. alla som ser detta, börja bevaka min blogg på www.bloglovin.com snääällaaa :D (a)

kommentera !

glöm inte att alla får kommentera
& säga vad ni vill att jag ska skriva om ! :)
ge mig lite idéer ! :)
hoppas alla har en underbar kväll. kraamar !

kaninen.

haha, nästan min enda motion idag var att gå ut till kaninburen & ge kaninerna mat.
tog in herkules lite, gammalgubbe är han ju, snart 5år.
han har fått massa tover i pälsen, så jag fick klippa bort lite.
satt rätt nära huden så man fick vara försiktig, tur att han satt still iaf.
hårigt blev det överallt, på kläderna & på golvet. haha.
min lilla sötiskanin. love you!

sommaren 07.

18 feb.

åh idag blev man väckt vid halv elva, somnade sent igår, var tvungen att ta medicin mitt i natten. så kan det va.
idag blir det slapp precis som vanligt. börjar verkligen tröttna på detta,
vill ut & göra ngt snart!
menmen, längtar iaf till lördag. konfa är mindre kul, men att få träffa miccis & kerstin kmr få mig att bli superduperglad !
nej, nu var det dags att ta medicinen igen & så ska jag lägga mig i sängen lite.

förresten så har jag blivit medlem på www.adoperator.com
så nu kmr det finnas en sån reklamruta efter varje inlägg.
bli medlem & sälj annonser & tjäna lite pengar!


bloglovin.com

Följ min blogg med bloglovin
klicka på länken om du vill följa min blogg.
skulle bli jätteglad om du gjorde det !

http://www.viraltrafik.se/?thesswester
klicka även på denna länken,
den kan hjälpa dig att få mer besökare på din blogg!
skulle bli jätte tacksam om du klickade på båda länkarna :)
måånga kramar från mig ! ((:

17 feb.

dagarna ser fortfarande likadana ut. tråk & ännu mer tråkighet.

lördagen är räddad, miccis & kerstin. längtar ! (L)

igår köpte jag en ny säng på ikea.
aldrig sovt så bra, den är underbar ! ngt högre än den förra, men det är bara mys.

på fredag får jag mina pengar äntligen.

annars händer väl inget speciellt,
pusshai

15 feb.

dagarna är långa & tråkiga. kan ju nt göra någonting. så ska det va en vecka till.

imon ska jag till sjukhuset igen, för ännu fler prover & ultraljud. hoppas det blitt bättre.
då får jag även reda på, vrf just jag drabbades av denna skiten.
sen måste jag in en sväng till skolan, hämta böcker så jag nt kmr för myk efter.

på fredag får jag mina pengar. men inget shoppande för mig på ett tag. åh detta suger.

jag saknar ett liv. & jag saknar mina vänner. (L)

13 feb.

nu kom jag precis hem från sjukhuset.
åkte in onsdag kl 18.00 ungefär. hjärtmuskelinflammation.
åh gud, sprutor dit & hit, prover hittan & dittan. jag hatar sjukhus.
jaja, där fick man ligga helt stilla & bli ompysslad i två dagar & nätter.
febern försvann igår morse. men sängliggande ska jag va ända till vecka 9.
om jag orkar så får jag gå till skolan på halvtid, från morgon till lunch då.
annars blir det ingen ridning elr ngn som helst träning elr ngt som kan vara ansträngade för min del i två månader. jag hade tur i oturen som vanligt typ.
bäst att sköta detta nu, så det läker & nt fastnar resten av livet. elr värre.. det var lite från mig.
pusshejs

11 feb.

fortfarande sjuk. fast febern har gått ner, men har fått influensa. ont i heela kroppen. äter tabletter hela tiden känns det som. åååh jag orkar nt detta mer.

vill ha den tjugonde, så jag får mina pengar ngn gång :o
pusshejs.

sanning.

för endel är den svår,
för andra är den enkel.
ibland är de det enklaste,
men ändå det som kanske är det svåraste.
sanningen kmr alltid fram, på ngt sett.
ibland kan det bara ta en liten stund,
ibland flera år.
man kan såra,
men man sårar alltid mer med en lögn.
sanningen är det bästa,
fasten man kan såra ngn.
man ska aldrig försöka att gå förbi sanningen.
sanning är det enda rätta.
men ändå, ändå ljuger folk hela tiden.
du gör det, jag gör det, alla gör det.
& så kmr det alltid förbli..

www.bodyjewelry.se


- 139kr.      - 159kr.      - 149kr.             - 149kr.                - 149kr          - 159kr.

ngn som kan skänka lite pengar ? (a)

nya färger, igen.

gjorde om min blogg lite.
hoppas ni gillare :)
puss

10 feb.

vakna av att man hade skitont i skulderbladet.
tog massa smärtstillande & kräm mot värk.
uuusch.
fick i mig frukost, fast höll på att spy upp den.
bara kollat på tv hela dagen.
blir väl det resten av dagen oxå.
underhåll mig s n ä l l a !
ring/smsa, vad som helst.


så ser jag ut nu ;)

9 feb.

vakna, feber.
somna om, mådde bättre.
åkte en stund till gränna & träffa kerstin.
kolla på film, :)
men sen mådde jag piss.
åkte hem & tog febern igen,
39,6. sova bort hela dagen imon då.
det suuuger att va sjuk.
ååh.
tack för mig ._.

kerstin&miccis.
love you. (L)

(L)

korta ord blir långa när jag säger att jag älskar dig.
för allting som du är & du tog mig på fötter igen.
tre ord & jag faller direkt,
du & jag, det bästa som har hänt.
se mig i ögonen, de jag förstår nu.
jag vet att vi båda vi behåller i en evighet.
förlåt mig, om jag tvekar ibland,
men jag lovar att bättra mig precis som jag har sagt.
& känner du dig ensam, är du aldrig till besvär,
för när du behöver mig kommer jag redan vara där.
en bra vän som fanns där ifrån början.
du förlät mina fel & tog bort den onda slöjan,
för när alla andra svek, var det du som stog kvar,
berättade för mig hur värdefull jag var.
du är stjärnan som föll,
ifrån himlen ner till jorden.
utan dig vore jag bara en av miljoner.

YYY


underbar.
du&jag mot världen.
jag älskar dig.

8 feb.

idag vakna jag & kerstin upp kl 8.45.
åt frukost & tog sen bussen till rosenlund.
sola solarium. aaskönt !
sen åkte vi hem & gjorde makaroner. braa (y)
kerstin åkte hem för typ en timme sen,
& jag ska till stallet nu & rida ponny.
sen ska jag väl slappa ikväll,
astrött, ont i huvet & täppt.
inte bra (n)
puss.

kerst. (L)

haha, kerstin kom typ vid halv fyra.
vi gick till stallet & mocka.
sen gick vi hem & typ åt oss mätta.
& kolla på film, & sen gjorde vi massa annat skojs.
sen gick vi ut & busade i snön.
nu ska vi strax sova.
puss på folk.

(L)



  

 



klicka på bilderna för att få se i större&bättre format.

7 februari

fredag.
var det skola,
rätt okej & lagom lång. :)

min & sabinahs kväll, natt (L)
med flera.

lördag.
kom hem tidigt.
astrött & typ sover vid datorn.
solweig & isac kmr från gbg & ska bo här några dagar med.
skriver mer ikväll.
puss

NYA FÄRGER

gjorde om färgerna lite.
tröttnar la snart på detta med.
byter igen då ;D
enjoy it.

mitt rum är fult.
jag vill ha ny säng,
nya tapeter.

nä nu ska jag sova.
puss

5 februari

idag vakna man hos sabinah älsk,
duscha & fixa, sen åkte vi ner till gränna.
tog bussen direkt till skolan, sov typ.
sen lam skoldag, fast gick rätt snabbt änna.
tina: jag trodde gödsel va sånt som kossor åt ? :o
hahah. x)
pisstråkig idrott, B.I.P test. -.-
ska ha det imon med, suug !
när man kom hem så åt jag, sen stallet.
jag & elle red runt ängaskog,  kulkul.
ponnyer pigga. :)
sen hem & slappa vid datorn.
puss / thess.

S&T

åkte till ribba vid tolv,
va med sabinah hela tiden.
askul, haha HEEEJ AXMOOON ! :DD
typ vid två tiden stack vi till frisören,
sabinah skulle färga/klippa håret.
jag satt där i fyra timmar & haha underhöll mig själv ;D
ne men nästan iaf.. ;)
sen hämta hennes föräldrar oss & så åkte vi hem till sabinah.
nu är vi i hennes rum & typ, tar egopics & roar oss med musiik.
ska sova här & ta bussen direkt till skolan imon.'
längtar till helgen asså.
kyss på sabinah, älsklingsbästavän.

jagälskardig.
din egna thess.


4 feb.

heii (:
igår var det skola, somvanligt.
oförberett biologiprov, men fjäskbarn som man är,
så får jag göra det på måndag efter lovet (a)
efter skolan stack jag till stallet, red med ellinor på fältet,
lite dressyr & hoppning. PONNYPIGG!! men han var duktig :) hoppar typ allt,
tack sabinah&hennes syster än engång.
sen stressa hem & byta om, tog bussen till gränna & träffa kerstin.
vi hade massa mys. va ute & gick, prata massa.
sen köpte vi massagodis&chips. så gick vi till internatet där hon bor, & kolla på film.
sen så orka jag nt ta sista bussen hem, så jag sov i hennes soffa här :D
idag då, kerstin gick till skolan för en kvart sen, så jag sitter ensam på hennes internatrum,
äter godis & chips som blev över sen igår :D
ska ta niobussen hem, ska duscha & sen ska jag åka tbx till gränna,
hälsa på ribba lite, sen ska jag va med sabinah !
puss på er, / thess


2 feb.

min dag idag har vart upp&ner,
jaja, jossan & sabinah rädda dagen iaf.
& deg som trösta när jag bröt ihop typ.
tack älskade.
sen kom man hem,
slappa vid datorn som vanligt,
höhö datanörd. ne men,
sen stack jag till stallet & red piggponny,
han var pigg, men jätte sammarbetsvillig !
körde lite dressyr på fältet,
& på slutet tog jag några hopp över hindret som ngn hade byggt där.
jäääätteduktigt ! :DD
btw, jag lyssna på musik när jag red, med hörlurar alltså :D
askul att lyssna på technodunk i galopp. HAHA. asgött !
sen fick man skriva en engelskauppsats & plugga spanskaglosor.
mindre kul, men jaja.
/ har'e gött, från en myk förvirrad thess.

sen vill jag säga att.
sabinahfransson, jagälskardig.
du betyder sjukt cpt myk,
utan dig inget mig,
du är min ängel.
<3

1 feb.

idag vakna man upp,
gick på gudtjänst för konfan.
sen gick man hem & satte sig vid datorn,
här har ja suttit för att jag har väntat på jossan,
men hennes mamma skulle komma sent,
så jaja, vi får ta det en annangång. <3
ska väl bort till stallet & rida snart då.
annars blir det väl ingenting ikväll,
typ film, tele elr ngt.
skola imon igen, trudelutt.

ååh baby.
kom till mig,
bara du & jag mot hela världen.
ååh baby.
jag vill haa dig.
jag vill känna din kropp emot min.

RSS 2.0