i <3 facebook

hahha min profil äger din!


sitter på donken

Hej igen sötisar!


Jag och Jossan var bara med på uppropet på idrotten som sagt, sen fyllde vi i ett formulär och sen slutade vi. Tog bussen direkt in till june och mötte upp Erica. Sen var Jossan tvungen att dra till tåget så jag och Erica tog bussen till torpa och så piercade hon sin tunga. Blev skiitnice! ;)

Sen drog vi tillbaka till june och mötte upp min pojkvän, och sen drog Erica hem med bussen och så gick jag och älsklingen till Åhlens så jag kunde köpa kollegieblock till skolan, ett linjerat och ett rutigt. Asbra! Nu slipper mina lärare på spelet iallafall, höhö..

Nu sitter vi på donken och käkar, eller maten har inte ens kommit än.. jävla tjockiskedja med dålig personal. Ska söka jobb där så att allting går mycket snabbare.. eller vad säger ni? ;)

Haha.. ska iallafall dra med min pojkvän hem till honom och kolla på film. Så jag bloggar lite senare ikväll. Hörs senare, ha en bra kväll allihopa!


bild på mig i april..

slutar skolan snart..

Gud vad trött jag äääär...

Vill träffa min pojkvän NU NU NU och sova lite, hehe..

Men jag hade iallafall engelska innan, efter matten. Sen hade vi datakunskap som slutar alldeles stax. Trevlig lärare vi har också, verkar skitbra faktiskt!

Snart börjar idrotten också, men den ska jag och Jossan inte vara med på om våran lärare går med på det. Vi ska antagligen bara bli uppropade och sen slippe vi lektionen eftersom ingen av oss har med sig idrottskläder. Blondiner ni vet..!

Så ska jag åka in till stan och möta upp Erica och följa med henne när hon piercar tungan. Jossan kanske följer med, men jag tror hon måste hem. Sen efter att jag träffat Erica så ska jag möta upp min pojkvän på stan och shoppa lite saker som behövs i skolan, ni vet block osv..? Har ju inte köpt sånt än.. Pennor och sånt har jag redan, eftersom att jag var busig och snodde en massa sån skit på högstadiet, haha!

Men vi hörs lite senare, puss!


dagens dresscode

Utan jackan & skorna


Med jackan & skorna


Skor - DinSko
Jeans - Ginatricot
Linne - H&M
Lång tröja - Veromoda
Höstjacka - H&M (KÖPTE IGÅR)


tappat matlusten?

Hade Webbdesign som första lektion, och då fick vi en uppgift om att skriva om en massa olika webbläsare osv. Så jag fick jobba stenhårt den lektionen och sen jobbade jag lite på håltimman vi hade efter den lektionen. Men den inlämningsuppgiften behöver inte vara inlämnad förens nästa tisdag så jag har ändå tid på mig.. Har bara mindre än hälften kvar så.

Efter håltimman så hade vi Matte, och min lärare är fan konstig, jag frågade om en penna och då gjorde han jävligt mycket narr av mig. Typ sa att jag inte ville låna hans penna för att han stoppade den i näsan o sånt..

Sen fick vi lunch, men jag äter inte fisk och det var just det som serverades idag. Så jag och Jossan sket i lunchen och sitter i caféterian just nu och väntar på att engelskan ska börja.

Glömde äta frukost imorse också, eller glömde och glömde, jag hann inte eftersom att jag snoozade så jävla länge. Så min mage svälter just nu, känner att hela magen bara vänder sig ut och in. Plus att jag är pank så jag kan inte köpa något i caféterian heller.. menmen, får äta sen vid fem tiden när jag ska träffa min pojkvän.. Om jag överlever fram tills dess..?


shoppingen ifrån igår

Höstjacka ifrån H&M


Bikini överdel H&M


Linne H&M (peace, love and summer)


godmorgon

Sitter i skolan som vanligt.. haha.


Somnade halv elva igår kanske, och var så förbannat trött imorse att jag ställde om alarmet tre ggr. Gick upp halv sju, alltså en halvtimme innan bussen går. Höll på att dö...

Iallafall, jag fixade mig snabbt och hann med allting som jag skulle göra förutom att jag glömde mina förbannade idrottskläder! Så jag kan inte vara med på terminens första idrott, wooupsi..

Åkte till skolan och kom hit en kvart innan jag börjar. Just nu sitter jag och väntar på att Jossan ska komma så vi kan ta cigg tillsammans också innan vi börjar första lektionen.

Hörs strax! puss <3


Jag idag..

dagens outfit



Blus
Ljusa Jeans
Ballerinaskor

Och skinnjackan på det!


i'm back!

Nu är jag hemma igen..!


Efter donken så gick jag, Jossan och Erica till H&M och shoppade loss! Sen drog vi till june för att Erica skulle köpa en piercing till tungan som hon ska pierca imorgon! ;) Sen växlade jag in lite pengar på forex, fick pengar av P&M och gick tillbaka till H&M och köpte en höstjacka. Sen tog vi bussen till norrahammar där Erica och Jossans pojkvän Emil bor.

Där satt vi bara och kollade på TV, gick till kiosken och köpte godis och sen satt vi och snackade gamla minnen i köket osv. Sen tog jag bussen hem och gosh fyfan vad pissenödig jag var (!!!!!)

Men det var iallafall n jävligt rolig dag, tack mina brudar! ♥

Jossan efter shoppingen :)


Shopping <3


Ericas kattunge leker tarzan


Emil, Jossan och efterblivna thess

ändrade planer

Hej igen!


Slutade skolan ungefär kl två och så stack jag och Jossan med bussen in till stan. Jag skulle egentligen träffa Kerstin idag, men hon svarar inte på sms eller när jag ringer.. så jag pallade inte och drog med Jossan in till stan istället.

När vi kom in till stan så tog Jossan ut pengar och sen drog vi till donken. Hungriga som fan efter skoldagen, haha. Sen kom Erica också. Så nu sitter vi blonda brudar på donken och snackar gamla minnen, eller ja det är jag och Erica som gör det. Vi umgicks ju för typ 6-8 år sedan.. ;)

Ska käka klart nu och sen drar vi vidare. PUSS SÖTISAR!


jossan och erica :)


MAAAT!!

crazy pic

Hej sötnosar!


Som jag skrev innan så hade vi lunch, så gick jag och Jossan och käkade. Sen mötte vi upp min pojkvän vid bussen och så köpte han cigg och sen började min och Jossans lektion så jag sa hejdå till André. Sötnosen <3

Så började dagens tredje lektion, försäljning och service. Jobbade med en massa frågor som vi fick och jag blev klar under lektionen så jag slapp jobba hemma.. ;)

Slutade lektionen för ungefär tjugo min sedan, tog en cigg med Jossan och just nu sitter vi i caféterian och väntar på att dagens sista lektion ska börja, matte. Fast jag är osäker på om vi verkligen ska ha lektion, för vi skulle samlas utanför en sal och så skulle vi delas in i olika svårighetsgrupper.

Så vi får se vilken tid jag slutar, hörs senare iallafall, puss!


bild, osminkad

En bild på mig som är tagen i april

Visst är jag söt osminkad?


lunch nu!

Har haft svenska nu, har jobbat med en massa frågor i läroboken som vi fick. Ska fortsätta lite med resten av frågorna hemma ikväll tänkte jag också.

Iallafall, nu är det lunch och min pojkvän kommer till min skola för att träffa mig en stund! Så vi hörs senare på nästa lektion eller något, puss! <3

snart vinter..

När jag ser denna bilden så tänker jag bara på vintern. Bilden är faktiskt nice, och jag längtar egentligen till att få ta på mig min stora, varma everst jacka. Den är ju jävligt snygg! Men det kommer suga när det blir så kallt att man inte kan göra någonting utomhus, eller när man ska ta en cigg och det är för kallt så man inte pallar gå ut..

Längtar ni till vintern?


veckans planer!

Måndag:

* Gå till skolan. Lämna in min svenskauppsats!
* Träffa älsklingen på lunchen.
* Träffa Kerstin.

Tisdag:

* Gå till skolan.
* Vara med älskling.

Onsdag:

* Gå till skolan.
* Socmöte.
* käka middag med familjen.

Torsdag:

* Gå till skolan.
* ??

Fredag:

* Gå till skolan.
* Träffa älskling.
* ??

Lördag:

* Fira 5 månader med pojkvännen!
* Fira älsklings 19 årsdag! (Har planerat ALLT redan.. ;))
* Sova hos babe.

Söndag:

* Åka till Andrés farmor & farfar med hans pappa och fira älsklings födelsedag.
* ??

Påminnelse till mig själv;
Prata med soc om lönen.
Boka tid med Sita.
Boka frisörtid.
Boka om min optikertid (missade min i torsdags)



http://www.dittval.nu/var/site/storage/images/media/objekt/skolor/joenkoepings_laen/sandagymnasiet/16347-2-swe-SE/sandagymnasiet_orginal.gif http://www.slso.sll.se/upload/Boo/m%C3%B6te.PNG http://2.bp.blogspot.com/_kiAAzjFljus/Sa_8ncUvEfI/AAAAAAAAAPQ/j6KQGdGCfwc/s320/pengar_19457715.jpg

väntar på första lektionen

Godmorgon på er!


Igår somnade jag skittidigt! Jag och älsklingen la på vid halv tio så jag somnade runt den tiden, och gick upp vid 5.45 imorse. Så jag är riktigt utvilad! SKÖNT!

Fast det är fortfarande segt att gå upp tidigt, så jag hade gärna sovit några timmar till.. men jag är iallafall inte så trött att jag inte orkade gå upp, vilket är jättebra för att vara mig!

Duschade imorse också, sen klädde jag på mig och fixade mig snabbt och sen gick jag i tid till bussen och kom fram till skolan för ungefär tio min sedan. Min första lektion webbdesign börjar om ca 10 min så jag är i bra tid.;)

Vi hörs strax, puss!


Ian, jag och Isac på bröllopsfirandet, haha!


snackar i telefoon

Älsklingen ringde innan, har vart ute och tatt godnattcigg också och plockat fram morgondagens outfit.

Så nu ska jag prata klart i tele, och sen sova. Godnatt folket!

i'm waiting for something..

Jag läste igenom en massa blogginlägg, sen tog jag en efterlängtad cigg. Håller på att trappa ner, bra va? Vet inte om jag kommer orka sluta helt än, eftersom att jag går i skolan och att många röker där osv.. Får se hur det blir med det. Men jag röker inte några "onödiga cigg" längre. Som när man går ner till bussen så tar man en cigg, sen har man rökt upp innan bussen kommer och då tänder man en ny bara för att. Eller när man hoppar av bussen så tänder man en cigg fast man bara åkt bussen i ca 10 min..?

Så jag håller på att skippa alla de dära "onödiga" ciggen. Erkänn bra?

Iallafall, efter det så tog jag en dusch. Tvättade dock inte håret för det ska jag göra imorgon.. utan jag tog bara en dusch för att jag ville känna mig fräsch, hade tid över (hade tråkigt) och behövde raka benen och murran (haha). Sen efter det så satt jag och läste lite fler blogginlägg.

Blev alldeles nyss klar! Tog alltså flera timmar att läsa igenom alla blogginlägg folk hade lagt upp i helgen.. har ju inte suttit vid datorn så mycket nu i helgen, utan bara mest när jag själv har bloggat..

Och nu sitter jag och väntar på att min pojkvän ska ringa.

baren igår, haha!

mätt och belåten

Efter att ha proppat i mig två tallrikar med flingor till frukost så fick jag proppa i mig en portion spaghetti och köttfärssås.

Så nu är jag skiitmätt! Åt ju en hamburgare alldeles nyss också.. gosh, ingen mer mat för mig idag. Spricker snart! Iallafall, vi grillade hamburgare, korv osv. Sen gick vi ner till lekplatsen och hade 3-kamp. Jag förlorade.. :( Fast jag orkade inte fika så jag gick hem istället för att vara med i en timme till..

Nu blir det cigg! Sen ska jag läsa en massa blogginlägg osv. Ha lite söndags-vila för mig själv.. Vad ska ni göra ikväll?

food


folket


Jag gjorde mål på stefan liv! MOHAHA

gatufest

Har hängt upp tvätten, skickat in min uppsats till läraren och vikt in tvätten i garderoben.

Men nu måste jag dralla, för vi i familjen ska ha gatufest tillsammans med alla grannar på våran gata! Ni får se bilder osv senare, nu måste jag gå. :) Ska käka grillat osv.. MUMS!

http://hans.lindqvi.st/pix/gatufesten.gif

skynda på nu!

Om ungefär 10 minuter så byter jag nummer, feel the pain bitches!

Passa på att ringa/smsa nu hur mkt ni vill på 0707361370 ;) det är numret jag har just nu och har haft i ca 3 år.

DÄR FICK NI ERA H*R*R!

what happend with our friendship?

Vi har vart vänner jättelänge, sen våren 08. Vi har alltid kunnat snacka om det mesta, du har alltid ställt upp på mig när jag behövt din hjälp. Jag har fått sova hos dig när jag inte visste vart jag skulle ta vägen.

Du har hållt om mig och tröstat mig när jag har gråtit. Du har glädjat dig när jag har vart glad. Du har lyssnat och berättat vad du tycker. Du har berättat dina hemligheter för mig, och om dina bekymmer.

Du och jag var nära, fast vi träffades väldigt sällan. Men du fanns alltid där för mig.

Vad har hänt med det nu? Du är jätteglad när vi träffas, men när jag försöker få tag på dig så är du jättesvår att nå.

:(


håller på med kvinnogöra..

Hej igen sötisar!


Sorry för inlägget innan, men jag är bara så äckligt förbannad. Men det ska inte gå ut över er som inte gjort något, så nu släpper vi det för tillfället!

Som jag skrev igår så var jag hemma hos älsklingen efter festen, jag sov också över hos honom och vi somnade tidigt för att vi båda var uttröttade efter dagen. Sen vaknade vi vid halv elva imorse av alarmet, låg och drog oss i hans sköna säng en stund och sen gick han upp och plockade fram frukost åt mig, min sötis! Så käkade vi frukost och sen följde han mig till bussen.

Under bussen hem så skrev jag ner alla mobilnr som jag har på mobilen i ett word dokument så jag vet vilka nummer jag ska lägga till och skicka mitt nya nummer till sen. Mycket smidigare att skriva över dom på datorn än att skriva för hand, tar en evighet..

När jag kom hem så käkade jag lunch med familjen, slängde in en tvätt i maskinen och nu ska jag sortera alla mina rena strumpor och trosor, så hörs lite senare, puss!


nu jävlar får det vara nog!

Den jäveln som har skrivit ut mitt nummer i gränna kommer att smälla åt helvete. Folk snackar, och folk vet mer än vad man tror. Någon gång kommer ditt fucking namn till mig.

Iallafall, än så länge så är det två st som har smsat mig. Den sista kaxigare än den första, men det spelar fan i mig ingen roll.

Idag åker jag till gränna, kollar upp om det stämmer att mitt nummer står där det sägs ska stå. Och imorgon byter jag nummer.

OCH MITT NYA NUMMER SKA INTE EN ENDA FUCKING JÄVEL FÅ EFTERSOM ATT MAN INTE KAN LITA PÅ NÅGON I DENNA FUCKING VÄRLD!

Feel the pain bitches! XOXO Thesswester.

hemma hos älsk

hej igen sötisar! Har ni haft en bra dag?

Jag och älsklingen åkte som sagt ut till Isacs farfar så vi var där kl 10. Då skulle egentligen Isac och alla komma, men de blev "försenade" så jag och älsklingen gick en promenad och satt vid lusthuset nere vid sjön och snackade osv tills Isac, Ian och Frida kom vid halv 12.

När dom kom så spelade pojkarna lite golf, Ian var skitduktig! Och han hade aldrig spelat det innan.. haha. Nybörjartur! Sen kom Andrés mamma Martina och Isacs pappa Magnus kl 2 och då började det rulla in gäster också. Så fick jag ta hand om alla blommor medans älsklingen fixade med alla paketen..

Sen fick jag hjälpa till i köket (kvinnogöra..) och servera mat osv.. Sen satt jag med Isac, Ian och André som hade hand om all dricka, det vill säga all alkohol som gästerna drack.. Allt vin, all cider och alla olika plattor med öl. Så vi satt där och delade ut det och jag hade en egen liten uppgift, jag satt på en fotölj bredvid och var en slags showtjej. Jag skulle alltså visa gästerna att de inte skulle dricka för mycket, för då skulle dom bli som mig. ;) Nej, inte riktigt så men haha..

Sen käkade vi, minglade omkring lite, drack vitt vin och bål, lite öl också! Så gick jag och älsklingen ut och tog rökpauser och sen satt vi på nedervåningen i en soffa och pratade lite. Sen började gästerna åka hem och då började vi dra oss också..

Så vi kom hem alldeles nyss, och nu håller älsklingen på att göra äggmackor till oss, är skithungrig nu (!!!)

här är huset vi var i! Fern hill heter det.

är vaken!

Godmorgon älsklingar!


Igårkväll somnade vi tidigare än vad jag gör när jag sover själv och ska till skolan.. Haha! Men jag är iallafall utvilad som sagt..

Jag och älsklingen gick upp vid halv nio imorse, och gjorde oss iordning. För vi ska alldeles strax åka på Andrés mammas och hennes nyas bröllopsfirande ute i bunn. Så vi ska alldeles strax åka.

Ni får se dagens outfit och sånt senare, för vi kommer antagligen stanna där till kvällen. Eller iallafall ett tag.. Så uppdateringen kommer inte bli världsbäst.

Men ha en bra dag! PUSS


Har på mig detta, fast med en massa smycken och ett par andra ballerina.


video - spelningen



Här är en video ifrån förra fredan, det var när jag och Marre var på en gratis spelning.
Det var ingen bra musik och inga särskilt bra band heller, plus att folket där inne var helt galna!
Kolla bara videon.. en tjej fick micken i huvudet när han kastade den..


hemma med älsklingen

Hej igen babies!


Jag och Jossan tog bussen till stan som vanligt, hon han till och med hälsa på min pojkvän innan hennes buss kom, hihi! :) Så tog jag och baby bussen hem till mig, han mådde jätteilla stackaren.. så jag lämnade alla hans grejer på mitt rum medans han låg i soffan där nere och mös med kudde och filt. Så fick han låna mina mjukisbyxor med.

Min äldsta lillebror var jättegullig och lagade makaroner och potatismos till oss också, så medans han lagade maten så dukade jag fram och min pojkvän låg och vilade lite framför TVn. När maten var klar så kollade vi på det samtidigt som vi kollade på Simpsons.

Sen tog jag och älsklingen moppen till krysset och köpte chips och cola. Sen när vi kom hem så kollade vi på family gay. Sen gick vi upp till mitt rum och satte på filmen eclipse.


Nu blire mat, så vi hörs snart! (sry för dålig uppdatering, det är pga mitt internet, kunde inte koppla in min nya dator till det..)


älskliiiiing <3

har laddat ner..

Igår laddade jag ner filmen Eclipse. Ni vet film nummer 3 i twilight sagan? Har inte sett den än, och jag orkar aldrig betala en massa för att gå på bio, hihi.

Iallafall, laddade ner den igår för att jag ville se den igårkväll, men jag ångrade mig eftersom att det är ju en romantisk film som sagt, och då ska man inte kolla själv! Så jag sparade filmen tills ikväll när min pojkvän ska sova över hos mig.

Någon som har sett den? Är den bra? Och är ni team Jacob eller team Edward? ;)




(edit, såg den alldeles nyss med älsklingen, detta inlägget skrevs för 8 timmar sen)


slutade skolan nu

Hej igen!

Hade Engelska innan, då vi fick spela lite bingo. Sen hade vi svenska direkt efter och då har vi suttit i en timme och tjugo min och bara skrivit en uppsats. Jag blev precis klar när lektionen slutade, så jag får skicka den till min lärare ikväll..

Men iallafall, jag slutade nu och ska tralla iväg med Jossan till bussen. See you later bitches! PUSS

fick hem ett paket igår!



Kommer ni ihåg att jag skrev i söndags/måndags att jag shoppade i trosa i söndags?
Iallafall.. jag köpte ju min pojkväns födelsedagspresent där, dock ville jag ändra lite på den, skriva egen text på osv. Så jag fick skriva min adress, betala och säga hur jag ville ha den och så skulle den skickas i veckan hem till mig.
Så igår kom den på posten, har gömt den väl inne på mitt rum också, så inte min pojkvän snokar omkring och hittar den fina hemligheten.. ;)


sitter i skolan

Godmorgon sötisar!


Kom hem vid halv elva igår, pratade med P&M lite eftersom att jag inte träffat dom eller vart hemma sen i onsdags morgon.. Sen gjorde jag iordning mig för sängen och så la jag mig.

Imorse gick jag upp halv 8. Utvilad som fan, skööönt! Så duschade jag och packade allt inför dagens skoldag. Tog bussen till skolan och så mötte Jossan mig vid bussen och så gick vi tillsammans till våran lektion. Dock började vi inte förens om 10min, men det är alltid bra att vara i tid. ;)

Som första lektion idag har vi Administration. Får se vad det är för något roligt ämne, haha..


Dagens facelook

orkar inte blogga mer idag..

Jag har bara suttit vid datorn sen jag kom hem till min pojkvän, det är så jävla seeegt och booring.. Alla sitter och spelar på sina datorer. André är den enda med stationär dator, haha.. Men iallafall. Min buss hem går om 20min. Jag vill verkligen inte missa den, för annars går hela min kväll åt helvete känns det som. Plus att jag vill hinna umgås med min pojkvän till det också, om han nu KAN slita sig ifrån sitt förbannade dataspel, återstå att se.. lol. Iallafall, säger godnatt nu (ska ju inte sova än på 2timmar typ..) men känner inte för att blogga när jag kommer hem iallafall. SÅ GODNATT BLOGGEN!


min skoldag

Skitsoft skoldag idag fan, haha.

* Försäljning & service. 8.20-8.50. Fick bara boken och lite info.
* Småföretagande. 10.30-11.00. Fick bara boken och lite info.
* Matematik A. 12.20-13.20. Fick lite info och sen gjorde vi "prov" om våra kunskaper.
* Klassråd (inställd).

Skitniice, men antagligen börjar allvaret på måndag. Men jag trivs jättebra och det kommer säkert bli skitbra!

Hur trivs ni på eran skola? Om ni nu går i skolan.. ;)


hemma hos babe

Som jag skrev innan så tog jag, André och Ian bussen till torpa och mötte upp Nisse. Sen gick vi till VIP och köpte godis och energidricka. När vi var påväg hem till Nisse så ringde det på min pojkväns telefon. Och det var ifrån ett jobb, så nu har han jobb! GRATTIS ÄLSKLING! :D Är jätteglad för hans skull, inte för att det var något hyperbra jobb med miljoner i lön, men alltid något! :)

Iallafall, vi gick hem till Nisse och kollade på världens bästa film! Har ingen aning om vad den heter faktiskt.. men faaaan vad bra den var! Sen när vi kollat klart på den så stack jag, Ian och André till bussen och åkte hem till dom. Och så fixade dom internet åt mig så nu siter pojkarna och spelar och jag sitter och bloggar som vanligt..;)

Vad hittar ni på där ute då..?


André just nu..?


är med andré & ian

Hej igen gullungar!


Slutade skolan vid tjugo över ett och då tog jag och Jossan bussen till stan och så bytte vi till olika bussar.

Jag tog bussen till min pojkvän och när jag är påväg upp till honom ifrån busshållplatsen så ser jag först Ian komma springandes och André kommer strax efter, de springer som fan och skriker. Jag trodde dom bråkade, ni vet syskonbråk. Men de skulle tydligen med bussen till stan. Så sa dom att den skulle gå NU, så jag följde med dom snabbt tillbaka till hållplatsen. Men så stod vi där i typ 10min så jag tror dom drev med mig..

Anyway.. vi tog bussen till östra och gick till donken och så käkade vi lite. (Vi gick dit främst för att jag ville på toa och att jag ville blogga, hihi. Donken har ju gratis trådlöst som man får använda)

Men nu ska jag, min pojkvän och Ian dra till torpa och träffa Nisse tror jag. Så vi hörs lite senare! PUSS

"Team donken" HAHA

världens bästa puder!

Jag lånade lite smink utav Jossan nyss, mascara och puder bara.

Jag ska fan köpa det pudret! Det var skitbra! Finns på H&M och det finns bara en hudton. Men satans vad bra den var! Håller länge också!


vart har ni tagit vägen?

Jag ser ju att statistiken inte har försvunnit, det är ju fortfarande lika många besökare om dagen som det brukar vara. Ibland lite mer och ibland lite mindre.

Men vart har ni tagit vägen? Jag vet ju att många läser min blogg, till och med mina bekanta/vänner säger ju det till mig. Jag märker ju inte av er..

Så kommentera mer vafan! Skriv något ni vill att jag ska ta upp i bloggen, skriv vad ni tycker/tänker, skriv vafan som helst! Jag svarar alltid.

Kan till och med svara på anonyma, det vet ni. Brukar ju ge "svar på tal" eller som jag brukar kalla det när det inte är något grovt ämne.. "svar på kommentar".

SÅ KOMMENTERA! ni kan få en puss :)



håltimme @ caféterian

Hej igen sötisar!

Är det ens någon vaken vid den här tiden? Eller sitter ni kanske inte vid datorn?

Iallafall, jag gick upp vid 7 och hämtade min medicin som Magnus var så snäll att lämna med bilen. Sen åt jag en snabb frukost, fixade iordning mig, kysste pojkvännen hejdå och så gick jag och Ian till bussen.

När jag kom fram till skolan kvart över åtta så gick jag och Jossan direkt till lektionen, kom i rätt tid. Jag har blivit duktig när det gäller att passa tider! ;) Lektionen gick bara ut på att vi skulle presentera oss för våran lärare. Ta in lite information om själva kursen som vi ska gå och sen fick vi boken vi skulle ha i den kursen. Sen slutade vi! Alltså hade vi bara lektion i 20min..

Nu har vi håltimme till halv 11. Segt.. Men rätt soft att bara sitta i caféterian vid datorn.. ;)


Här har vi jossan, snodde bilden ifrån hennes bdb. rätt gammal bild..

godmorgon

godmorgon!

Hela kvällen igår blev fail. Jag och André fick skjuts hem till honom så vi kollade på film och mös osv. Käkade lite och satt vid min nya dator och överförde massa bilder ifrån min kamera osv.

Sen skulle jag ta bussen hem, men den missade jag med en minut. Sen skulle jag ta sista bussen hem men den gick 6 min förtidigt, så den missade jag också.

Så det slutade med att jag fick sova över hos min pojkvän, helt oplanerat. Jag hade typ ingenting med mig.. Har gårdagens marscara och fick till och med låna hårsnodd av Isacs lillasyster ?!

Menmen, får låna lite smink av Jossan sen, så då får man iallafall känna mig lite fräsch.. ;)


sitter på donken

Hej igen!


om min dag..
Imorse vaknade jag först av alarmet 5.30, men så upptäckte jag regnet ute, så jag tänkte att jag skulle skita i att platta håret. Så jag somnade om och gick upp 5.50 istället. Tog en dusch, klädde på mig och fixade mig snabbt, dock inte håret då. Käkade frukost och sen tog jag bussen till skolan.

Mötte Jossan vid bron strax innan åtta, och så började vi kl 8. Hade "klassens dag" då vi skulle på vandring och göra en massa uppgifter osv. Sen slutade vi den vandringen vid 10.20, då tog vi rast. Sen fick vi hämta ut våra datorer kl 11.50. Sen var det lunch och rast. Då satt jag och Jossan och pillade på våra nya datorer. (det var då jag skrev förra inlägget) och sen blev våran sista lekton inställd pga dubbelbokning, så jag slutade alltså 11.50. ;)

Då tog jossan och jag bussen till stan, hon åkte till sin pojkvän och jag tog bussen upp till A6 och mötte upp Nisse, Krille och min pojkvän. Så nu sitter vi på donken, killarna käkar och jag bloggar! ;)

Nisse bjuder på bilden


Älsklingen <3

har ny dator!

Hej sötisar!


Sorry för att jag inte uppdaterat idag än, men min data där hemma fuckade sönder.

Iallafall, fick min dator innan, sitter och väntar på att min lektion ska börja så jag bloggar ifrån min nya! ;)

Hörs strax, PUSS!


klar för sängen

Sådärja! Nu har jag fixat allting inför imorgon, tvättat bort sminket, tvättat ansiktet med scrub och borstat tänderna!

Känner mig superfräsch, eller iallafall tillräckligt för att känna mig nöjd, hehe.. Och imorgon ska jag gå upp 5.30.

Så nu behöver jag min kära skönhetssömn! Vi hörs imorgon innan skolan, sov sött! PUSS!


jag innan läggdags

idag bar jag detta

Idag gick jag omkring i jeans, ballerinaskor och en jätteskön t-shirt ifrån monki!



Köpte den i göteborg.

hemma hos mig!

Hej igen gullungar!


Efter att jag, min pojkvän och Isac var på netto och köpte lite gott så åkte vi hem till dom igen och så satt vi bara och gjorde typ ingenting. Låg och mös lite i hans säng och störde Ian när han satt vid datorn. haha! ;)

Sen tog jag bussen hem.. Så har jag planerat inför morgondagen, plockat fram morgondagens kläder och fixat iordning allting.

Jag är en planeringsmänniska.. haha
;) Jag har två kalendrar, en som bara rör skolan och skolarbeten, och en för mitt privatliv. Sen har jag en notebook, där jag skriver vad jag måste komma ihåg och så skriver jag även "att göra lista". Tex som imorgon ska jag gå upp 5.30, duscha, ta bussen, gå i skolan osv.. That's my life!

Men nu måste jag ta bort sminket och fixa mig inför sängen. Hörs snart!



Gammal bild, men det är jag och min "privata kalender"
;)

if i where a boy..

Tänk om man hade fått byta kön med en kille bara för en dag..?

Det hade vart så jävla kul! Då hade jag gjort en massa saker, hihi..

* Testa att runka, bara för att känna känslan (kåtakillar..)
* Knulla en tjej, för att känna känslan (då får man veta vrf de hela tiden vill ha det..)
* Bli avsugen, för att känna känslan (är det verkligen så skönt?)
* Bråka med en av mina killkompisar. (för att se hur killar löser olika sorters problem)



hemma med älskling

Sötnosar!

Slutade skolan kl 14.20 efter datakunskapen och mitt samtal med läraren (alla hade ett). Så tog jag bussen till torpa, mötte upp Nisse och min pojkvän och gick hem till Nisse.

Först kollade vi på en film som hette weekend at Burnies som var sjukt bra! Sen sökte min pojkvän jobb på arbetsförmedlingen, så vi får hoppas att han får något snart! önska honom lycka till;)

Sen gick jag och min pojkvän och åt på donken, sen plockade Isac upp oss med sin bil och så åkte vi hem till dom. Sitter just nu och är lite småstressad för vi ska strax ta bilen till Netto.

Så jag skriver igen när jag är tillbaka, puss!



dagens första lektion

Hej igen!

Kom precis i tid till min lektion som började 12.30. Trodde jag skulle komma lite sent eftersom att jag missade en buss och fick vänta 7min på nästa.. men jag kom i tid som tur var! Sen hade vi tydligen bytt klassrum, men Jossan var så söt och smsade det till mig så jag hittade! :D

Den första lektionen handlar om datakunskap. Så nu har vi bara fått ett papper som föräldrarna ska skriva på, sen fick vi låna en bärbar dator. Logga in och byta lösen, sen fick vi sitta vid internet så mycket vi ville tills alla var klara.

Jag tror jag är kär i min lärare! Haha, han är skittrevlig och snäll! ;)


godmorgon

Godmorgon!


Sov hos min pojkvän inatt, och vi gjorde typ inte ett skit igår. Han satt och spelade data med Isac och jag satt vid Ians ena bärbara.. Sen gick dom till statiol men jag orkade inte hänga med.

Sen skulle vi sova runt 10 tiden, lyckades somna vid elva ungefär och vaknade vid 10. Så jag är ordentligt utvilad! Riktigt skönt!

Börjar skolan med datakunskap kl 12.30, så jag måste alldeles strax dra ifrån min pojkvän till skolan.

Men vi hörs senare, puss!

killar kan också..!

Jag har bildbevis på att killar också kan vara gravida! :D
och som ni alla vet,
kameran ljuger aldrig! ;)

Ian som gravid!


fuck politiken..

Först var det toblerone Mona Sahlin köpte för våra skattepengar.
OCH NU DETTA ?!



Säger ju det, politiken suger fan.
Jag röstar inte på något särskilt faktiskt, och jag är verkligen inte insatt i politikens värld som vissa andra är. Men en sak vet jag, djuren har inga lagar, och de klarar sig så fan mycket bättre än vi människor!
Så anarkist ftw!

dagens outfit!


skitsnygg topp! (köpte igår)
Jeans - Ginatricot
Ballerinaskor - Skopunkten

och med skinjackan på


Hiss eller diss? :)

få gratis skor!

Om du blir medlem gratisskor så får du samla in poäng som du sedan "byter ut" till presentkort till olika skoaffärer! Skitbra och gratis också!

Jag blev precis medlem så jag har själv inte fått något presentkort, men känner en som är medlem där och fått hem presentkort på både 250kr och 300kr!

Så varför inte slå till? Några extra par skor i garderoben skulle aldrig sitta fel, eller har jag fel? ;)

BLI MEDLEM HÄR!



om min nya skola/klass!

Som ni säkert redan vet så började jag då gymnasiet nu. Första dagen var idag till och med om ni inte förstod det!

Jag hade 160poäng i slutbetyget i 9an. Jag hade 17 ämnen och ett IG, alltså 16 G = 160p.
Jag sökte som förstahandsval Stylist programmet på plusgymnasiet. Och andrahansval Handels och Administrations programmet på sandagymnasiet.

Jag hade inte tillräckligt med poäng för att komma in på stylist. Det var 170poäng (tror jag) i intagning. Dock blev jag 4de reserv så jag hade kunnat stå kvar och väntat på en plats (som jag antagligen hade fått efter ett halvvår). Men jag gjorde inte det. Jag kom in med ett väldigt säkert kort på mitt andrahandsval och det var det jag bestämde mig för att gå (till och med innan slutbetyget i 9an). Det var 100p i intagning till Handel och administration så jag valde det istället.

Jag kom in i klass
HP1D
där jag inte kände en enda människa. Kände igen två stycken (Evelina och Imelda). Men är inte vän med någon av dom, utan de är bara bekanta för mig om jag ska säga så.. Tyckte det skulle bli spännande med en helt ny klass där man inte kände någon, men jag tvivlade också fruktansvärt mycket eftersom att jag HATAR när jag känner mig helt ensam.

Iallafall.. Första dagen började idag. Min klass skulle samlas 8.30 i utsatt klassrum, och jag kom dit i tid som tur var. Hittade rätt snabbt med lite hjälp också. Nästan alla i klassen stod utanför och väntade, sån fruktansvärt pinsam tystnad var det.. förutom de som snackade som tydligen kände varandra.

När samlingen började så presenterade våran lärare sig själv och sen ropade han upp klassens namn/adress/hemnummer/mobilnummer osv. Vi skulle egentligen vara 21st i klassen men en tjej hade tydligen bytt innan vi ens hade börjat. Dock var vi bara 15 ifrån början i klassrummet när han ropade upp oss. Men sen dök det upp 4killar till och en tjej till efter en stund.. Klassen bestod av 7 utländska killar, 2 utländska tjejer, 7 svenska blondiner (inklusive mig) och 4 svenska brunetter.

Ingen pratade i klassrummet förutom utlänningarna, men de är väl antagligen "de tuffa" som hörs mest.. Och jag som aldrig brukar vara nervös inför något nytt, kände mitt uppe i halsgropen och jag trodde verkligen att det hördes genom väggar när mitt hjärta dunkade vid uppropningen. Men jag överlevde, haha..

När vi gick upp till matsalen för en stor samling med alla de nya eleverna på skolan så gick jag ensam. Under samlingen så satt jag bredvid Sabinah som går i min parallellklass, för vi behövde som tur var inte sitta klassvis.. Sen när samlingen var slut så skulle Sabinah gå iväg med sin klass och då frågade jag väldigt impulsivt en av de blonda (typ den snyggaste, hehe) tjejerna i min klass om hon rökte, och det gjorde hon! Det var alltså så jag och Jossan som hon heter började snacka. Kan vara bra att röka ibland.. haha! ;)

Så vi gick bort och rökte, så kom det fyra lärare mot oss och både jag och jossan bara åååhnej.. men det enda dom sa var "rökrutan är tre meter bakom er, gå dit istället! och var rädd om tunnan där ni slänger fimparna, de är nygjorda!" så vi blev skitpaffa! haha :D När vi rökt klart gick vi till klassrummet igen och kom då lite försent, men det gjorde inget sa läraren.. som tur var! Så fick vi vårat schema, rätt soft faktiskt. En kalender med en massa rabattkort osv i, skitnice! Fick skolkortet också, så man slipper betala buss dit och hem.. Och lite mer information om morgondagen osv. Sen fick vi en rundvandring i skolan och våran lärare hittade inte våra skåp.. haha! Men vi får se dom imorgon istället. Överskåp iallafall, skitsoft! Sen var det lunch, men den sket jag och jossan i eftersom att vi ändå slutade efter det, så vi tog bussen till stan.

Så var min dag idag och lite annat om min nya klass/skola! :D Om ni har några frågor, så är det bara att fråga på! PUSS



shoppingen ifrån trosa!


Ett skitsnyggt linne ifrån Polen!
Märket heter D. Fashion
(made in italy)
199:-


T-shirt med Rolling stones trycket på.
PÅ REA 79:-


Sen köpte jag en födelsedagspresent till min älskade pojkvän som skulle special "göras" och skickas hem till mig via poset nu i veckan. Den skulle skickas imorgon trodde han.. Skitfint och jag tror att han kommer älska det! ;)

Och så köpte jag ett litet stenhjärta som en liten souvenir ifrån Trosa, men den ska jag också ge till min pojkvän. (Det är ju liksom ett hjärta, hihi) *oops tänk om han ser detta..*

hos min pojkvän!

Hej igen!


Är hemma hos min pojkvän nu. :D


Slutade skolan kl 11 som jag skrev innan, tog bussen tillsammans med Jossan som också gick i samma klass som mig. En jätte trevlig tjej som inte heller kände en kotte i våran klass, så vi drogs helt enkelt till varandra. Vi började snacka när jag frågade henne om hon rökte, jag hade ingen att röka med så.. haha! ;)

Dock hoppade hon av vid june för att byta buss och jag fortsatte till torpa och mötte upp André, Joppi och Nisse. Gick hem till Nisse först en stund för att dom skulle hämta några grejer, sen gick vi till chicki má má och så köpte Nisse käk, sen gick vi till VIP och köpte energidricka som vanligt. Gick till ett ställe där man kunde sitta på stolar under tak och satte oss där och snackade lite. Sen skulle Joppi dra med bussen till sitt jobb. Då drog jag och André hem till Nisse och kollade på den sjukaste filmen ever. 41 years old virgin hette den tror jag. Fyfan vad dryg den var! HAHA!

Sen drog jag och André till Time out och käkade, sen tog vi bussen hem till honom.

jag imorse


hemma hos nisse

Hej sötisar!


Slutade skolan kl 11 idag. Berättar mer om min första skoldag senare, är med Nisse och André just nu hemma hos Nisse. Ska kolla på film nu så jag har ingen tid att skriva.

Så vi hörs lite senare, nu vet ni iallafall att jag lever, haha! PUSS

någon vaken?

Godmorgon sötisar! Har ni sovit gott?


Det har jag! Iallafall så gott det går utan min älskling bredvid mig.. Menmen.. Stör mig som fan på att jag och min pojkvän inte kommer få sova över mer under vardagarna längre. Alltså big deal egentligen? Vi sov över när jag hade jobb och det gick bra. Vad är skillnaden nu när det är skola? Och jobbet är ju viktigare än skolan faktiskt. Idiotiska vuxna.. vill blir 18 så jag får bestämma själv någon gång.

Iallafall.. Vaknade kl 6 av larmet, har fixat mig och klätt på mig osv. Käkat frukost (duktigt) och borstat tänderna.

Börjar kl 8.30 idag och bussen går ifrån mig 7.33 så måste snart kila. Men ha en underberbar dag alla kära läsare så hörs vi senare! Dagens outfit kommer upp någongång under dagen också. Har tatt kort, men hinner inte lägga upp det.

Men vi hörs, puss!


50-års kris?

Vill flytta hemifrån. Hatar att skolan ska börja. Inte just för att det är skola, utan för att det blir såna jävla cp regler hemma då som man inte haft nu under sommaren.

Fuck.

Hoppa av skolan och skaffa ett jobb, ta ett lån och skaffa någon billig lägenhet vorre inte fel. Någon som har tips?

Ska upp kl 6 imorgon så Godnatt.

mmm.....

hemma ifrån nyköping!

Sötnosar, I'm back!


Åkte igår på kvällen ju, raka vägen upp till Nyköping. Åkte hem till Pernillas bror och så käkade vi kebabrulle och pizza till kvällsmat, kollade på filmen rånarna och den var fan asbra! Sen pratade jag i tele med älsklingen som tydligen skulle vara uppe hela natten med sina polare.. Och sen somnade jag i kusiins säng.

Imorse blev jag väckt kl 7, gick upp 7.20 och klädde på mig, åt en snabb frukost och packade ihop mina saker. Åkte till Pernillas pappa och hans sambo och överraskade dom. Ni skulle sett deras min, haha! ;) Sen åkte vi allesammans till hamnen och bordade partybåten saga lejon. Fick ett bord, satte oss där och pratade osv, sen kom det fralla och kaffe. Fast vi barn/ungdomar fick varm choklad, hihi. Brände mig på tungan också.. har fortfarande ont. SATANS CHOCKO! Men god var den!

Iallafall, sen fick vi besked om att ett roder på båten hade gått sönder så den fick inte lämna hamnen.. så det var bara att gå av båten efter att vi fikat färdigt och dra därifrån. Så då bestämde vi oss för att åka till ett naturreservat och gå en promenad tills vi blev hungriga. Där var det skitfint! Ni får se en massa bilder imorgon på hela min dag..

Sen när vi var klara där så tog vi bilarna till turiststaden Trosa och letade upp en restaurang och käkade på. Det måste vart den godaste kycklingen jag ätit! MEN resten rekommenderar jag inte!! Pastan var hård och äcklig, jag fick knappt någon sallad heller.. så det enda som var bra var kycklingen, mums. Dock minns jag inte vad restaurangen hette, men det är ju skitsamma, hehe.

Sen gick vi lite och kollade i butiker, fick med mig lite hem som ni också får se imorgon antagligen. Sen åkte vi hem till Pernillas bror och fikade, och jag somnade i soffan. Dagens ungdommar, inte vana vid att gå upp tidigt.. Sen åkte vi hem igen.

Gunnar, en helt osminkad thess, Daniel min yngsta bror och Siv.

i love my eyes



Denna bild togs i slutet av maj.
Det är ingen blixt eller något, så min ögonfärg är lite ljusare i verkligheten.
Men gosh, I LOVE MY EYES!

drar till nyköping!

Nu har jag packat väskan och gjort mig iordning snabbt. Ska alldeles strax bryta internet och stänga av all elekricitet i mitt rum och sen ska jag gå ut och ta en "innan-färd-cigg" och sen drar jag till Nyköping. Ska sova hos Pernillas bror och imorgon blir det att åka båt!

Sagas lejon eller vad det nu hette.. det är iallafall en rättså stor passagerarbåt där man kan handla i olika butiker, mingla omkring, ta en drink i en bar eller äta på restaurang. Skitmysigt!

Kommer hem imorgonkväll, men jag slänger upp mobilbloggar under kvällen och morgondagen, men räkna inte med någon mega-update precis.. Kanske tvingar min pojkvän att gästblogga lite medans jag ändå är borta, hihi!

HA DET SÅ BRA! SÅ HÖRS VI SENARE! PUSSSSSSSS


dagens enkla



DÅLIG CAMBILD!

Har iaf tatt på mig leggins, en stor oversize tröja ifrån Nelly.com och ett par tygskor till det.

likadan klänning..!

Upptäckte när jag läste Kenzas blogg att hon lagt upp en bild på Natascha, Bobby och Kenza själv såklart.
Då upptäckte jag att Natascha hade en likadan klänning som jag har!
Jag köpte den i göteborg, antingen på Ginatricot eller BikBok (minns ej..)


Kenzas bild.. Ni ser Nataschas klänning va?


Min bild.. ni ser att de är likadan klänning va? ASBALLT JU! HIHI
Dock så har jag då klippt bort axelbanden på min klänning eftersom att jag har så smala axlar och de var förstora för mig. Plus att de är alltid snyggast med axelbandslös *dregglar*

hemma igen efter..

sötisar..!


Är hemma nu! Jag och André fick skjuts av Isac ner till Torpa, träffade Joppi och snackade med honom ett tag, åkte till VIP och köpte godis och energidricka och gick till torpaskolan och satt där en stund och pratade en massa, busade omkring och så vidare.

Sen tog vi bilen till Nisse och plockade upp honom, åkte till Joppi och bytte bil och drog hem till bonnelandet där jag bor. Köpte glass osv på krysset och satt där och softade en stund. Sen åkte vi hem till mitt hus och så sa jag hejdå till pojkarna och satte mig och fikade med familjen.

Ska hoppa in i duschen nu och sen ska det packas..!

Isac och Joppi leker myshörna!


Isac posar!



Joppi är en liten busunge, haha!


klockren bild på joppi!


Älsklingen! <3

jag och pojkvän sticker..

Jag och min pojkvän har käkat frukost, fixat oss snabbt (han fixade sig längre än mig, haha). Så nu ska vi alldeles strax ta bussen och gå för att busskortet gick ut idag.. till torpa och träffa Joppi tror jag. Måste ringa Magnus också för att annars kommer inte jag hem om jag inte betalar 30kr för bussen *Aldrig i livet*

Så vi hörs senare snyggingar! PUSS PÅ ER <3



sommartest!

Snodde ifrån Marre, hihi (a)

2010’s sommartest
Har du druckit tills du spytt? nesh
Sårat någon? självklart
Förlorat en vän? jao
Träffat nya människor? att jag har
Kysst en främling? nope
Tagit droger? haha min medicin!
Haft en sommarflört? nope, eller räknas joppis underlat? (a)
Gråtit? verkligen
Skrattat tills du kissat på dig? hahahah nesh
Tältat? jao
Varit vaken en hel natt? jao
Solat? självklart!
Badat? jao
Haft ett förhållande? yes, har jag fortfarande! <3
Gjort dig riktigt illa? haha aaah
Gjort några nya percingar/ tatueringar? nope
Läst en bok? HAHA på sommaren?
Skickat fel sms med flit? nope moget liksom?
Suttit vid datan en hel natt? yes
Näckat? HAH inne på mitt rum :)
Solat naken? nesh
Fått utegångsförbud? nesh
Sagt “jag älskar dig” och menat det? självklart!
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? haha aah
Varit i slagsmål? självklart
Pussat någon utav samma kön? ajjemen
Sjungit högt på ett berg? haha aaah "VÅÅÅRSKRIKET!"
Kysst någon i regnet? självklart
Kysst någon i skogen? självklart
Kysst någon du inte borde? själv har jag inte kysst någon jag inte borde men ah..
Tappat rösten? haha självklart
varit på festival? självklart
Gått upp i vikt? nesh
Gått ner i vikt? ajjemen
Brännt dig? myes
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? jao
Varit utomlands? inte iår
Gjort ett bra köp? HELA GARDEROBEN! HIHI
Tagit upp kontakten med en gammal vän? joanna, jossan, kerstin, bella m.m :) <3
haft skadeglädje? SOM FAAAAAN !
Sovit under bar himmel? nope, önskar jag hade..
Vad kommer du sakna mest? sommarlovet ofc, palla skuuulään


godmorning...

Godmorgon!


Igår somnade jag och älsklingen efter att ha kollat på filmen "american virgin". Vaknade strax efter av att vi hör Ian kräkas i sängen mittemot.. Hela golvet, åååhhh. Så jag sprang ut i täcke (endast förutom trosor) och satt i hallen i fosterställning och vägrade gå in i rummet och det enda jag sa var "OM JAG BLIR SJUK DÅ JÄVLAR!!!!".

vill inte precis få en magsjukeperiod nu när jag ska åka iväg idag till imorgon och sen första veckan i skolan.. eller förresten SKOLAN?! Funderar på att kyssa Ian så jag blir smittad! :D

Njae.. i don't think so. Men vi gick iallafall och la oss i varsin soffa i TV-rummet och somnade dirr och sov faktiskt rätt bra, däremot var ingen på särskilt bra humör när vi vaknade. "Älskling?" "Nej men skit i det då.." "VAFAN ÄRE ME DIG?"

Haha.. men nu ska vi käka frukost, älsklingen har tatt fram flingor, mjölk och socker. Så vi hörs efter det!



i min värld..

Såhär funkar det i min värld!

* Jag tycker om att prata med folk om bekymmer, problem osv. Jag älskar att säga vad jag tycker och att uttrycka mina känslor på ett bra sätt. Jag älskar när folk lyssnar och tar åt sig av det jag säger också. Och jag avskyr verkligen när folk inte lyssnar och fullständigt skiter i vad man har att säga.. de verkar lyssna men sen händer inte ett skit, eller så börjar de bara prata bort det man nyss sagt. - så lyssna på vad jag har att säga, och tänk igenom det!

* Jag älskar att bry mig om mitt utseende. Och jag byter alltid kläder varje dag, har aldrig samma outfit flera dagar i rad, förutom om jag sover borta och inte har med mig andra kläder.. Men ibland så orkar jag bara inte bry mig, och då går jag vart fan jag vill i mina älskade mjukisbyxor! - så jag bryr mig faktiskt, men inte överdrivet mycket.

* Jag älskar att shoppa. Och jag är nog lite av en shoppaholic. Dock så tänker jag på min egna ekonomi, och köper aldrig något fullständigt onödigt, och nästan alltid på REA. Lägger inte mina pengar på dyra märkeskläder när det finns snygga kläder/saker för tusen spänn mindre. - Så jag shoppar bra och mycket, men med en bra baktanke!

* Jag tycker väldigt mycket om att umgås med folk. Dock hatar jag när folk inte fattar att jag faktiskt INTE vill gå ut varje kväll och festa, eller träffas varje dag eller snacka om allt varje dag. Give me a break sometimes liksom. Jag tycker mer om att vara ute med några polare än att sitta hemma en hel dag, men jag vill inte göra det hela tiden! Jag vill ha tid för mig själv, umgås med min pojkvän ensam osv. - så jag gillar mina vänner osv, men jag pallar inte träffa alla mina vänner varje dag 24/7.

Känner ni igen ner lite..?



a picture on moi

moi today. I like this picture!



hemma efter en spelning

Hej igen gullungar! Är hemma hos min pojkvän nu! :D


Jag och André tog bussen till june, mötte upp Ian och medans de skulle handla så träffade jag min bitch Mikiz. Skitlänge sen vi träffades ju! Så vi satt och snackade lite tills André och Ian kom tillbaka. Då gick vi till Time out och käkade hamburgare, skitgott!

Sen skulle vi ta bussen till torpa och då träffade jag Ida "Odessa" och så snackade vi lite, och tjejen har ju färgat håret rött! SKITSNYGGT! Lite sugen blev jag faktiskt.. eller jag kanske inte passar i rött hår..? ;) Iallafall.. Vi tog bussen till torpa och träffade Joppi. Gick till VIP och köpte energidricka och gick till torpaskolan och satte oss där och chillade. Sen kom Nisse och två av hans tjejkompisar vid namn Elin och Ebba. Skittrevliga tjejer faktiskt! Pratade väldigt mycket och i munn på varandra ibland, men det var bara kul, haha.

Sen skulle Nisse och Joppi dra åt ett håll och tjejerna åt ett annat. Så jag, André och Ian gick till june och mötte Marre + folk. Sen drog André och Ian hem till sitt och jag och Marre gick till tändsticksområdet där det var spelning. Först satt vi ute och chillade med lite folk, sen gick vi in och jag ångrar verkligen att jag inte hade öronproppar.. det var ingen särskilt bra spelning heller för den delen, men vad kan man förvänta sig när det var gratis inträde liksom..?

Så vi gick ut och då stötte vi på två skittrevliga tjejer vid namn Elvira och *shit, jag har glömt hennes namn..*
men skitsamma.. de var iallafall skittrevliga och roliga! Diggade deras udda stil också faktiskt. Så vi satt och snackade med dom och gick in till kulturhuset och snackade om bögar som håller på med tjejer och lesbiska som håller på med killar, jätte intressant samtalsämne egentligen, haha!

Sen drog vi ut igen när det hade slutat att regna, så satte vi oss och chillade med folk. Sen tröttnade jag och började gå mot min pojkväns hem, så gick han och mötte mig och så gick vi hem till honom. :)

Lite biler om min dag!

Inne på time out. Asbra ställe! Bättre än donken, haha..


jag var rå som rökte två cigg i taget..


Inne på spelningen som sög


Elvira och hennes polare (som jag glömt namnet på..)


Ida, Elvira och vattenpipan!


jag och vattenpipan, hehe..


drar in till stan

Har fixat iordning mig nu. Tatt på mig leggins, en oversize tröja och skinnjacka på det, sen mina knähöga stövlar. Orkar inte fixa mig otroligt idag pga PMS!

Vet inte vad som händer, åker iallafall in med min pojkvän sen ska jag träffa Marre osv.. får se vad som händer och när jag kommer hem. Trots allt, så är det ju faktiskt fredag!


pms-monster..!

Har käkat frukost, kollat på filmen som jag laddade ner, klagat över min eländiga mensvärk och mensmage.. That's it, ska operera mig till pojke med kuk. Slippa detta! Och min fucking P-stav som ska ta bort mensen + värken FUNKAR JU INTE ?! Ska klaga på vårdcentralen.

Watch out, the PMS monster is baack !!!!!!

Njae men jag kommer nog vara lite små-grinig idag. Men det är inget att ta åt sig av, ni tjejer vet ju hur det är hoppas jag.

Ska iallafall göra mig iordning just nu, för jag och min pojkvän ska ta bussen som går om lite mer än om halvtimme..!

Love thess


svar på kommentar (skola?)

jessica:) om neeeeeeeeeeeeeeeeeej:

vilken linje ska du gå?:)
jätte bra blogg förresten!:D


Svar;
Börjar med att säga tack så hemskt mycket! :D <3
Sen så svarar jag på frågan..
Jag ska gå Handel och administrationsprogrammet på Sandagymnasiet i huskvarna.
Min klass heter HP1D och jag börjar PÅ MÅNDAG! För er som smsar/ringer mig "är du i skolan?" "hur är det på sanda?" Så börjar jag på måndaag! HAHA. Tycker inte synd om er som började i tisdags, onsdags, torsdags eller idag. MOHAHA, jag fick sova och det fick inte ni.

Inte för att det sista där hade något med kommentaren att göra, men jag älskar att ha skadeglädje!

PUSS PÅ ER


min klänning har kommit!

Beställde ju en klänning ifrån england, (den fanns i sverige, men är gjord i england) som kom iförrigår men hämtades igår av pernilla! Den ska jag alltså ha tillsammans med klackskorna som jag köpte igår på min kusins bröllop nu i september. Det är 50tals tema! ;)





(ahahah vet jag har många leverfläckar på ryggen..)

Vad tycker ni om den? :)

godmorning people

Har ni sovit gott...?


Det har jag verkligen gjort iallafall..! :)

Laddade ner vampire sucks, och fan vad jag låg och garvade alltså! Men min pojkvän blev så trött i slutet att jag fick hålla honom vaken genom att kittla honom, höhö.. Sen somnade vi runt 1 tiden då filmen var slut.

Vaknade nu vid elva och gjorde frukost, så sitter just nu nere i vardagsrummet med datorn och en hel faderullans med mat på bordet. Har laddat ner filmen Gran Torin nu också som vi ska se på nu medans vi äter frukost. Så vi hörs efter det sen, pussss!


ny blire film-mys!

Har kollat igenom en massa olika blogginlägg som folk har lagt upp, och sen har jag laddat ner vampyre sucks till min dator. Som jag och min älskling ska kolla på alldeles strax! :) Skitnice, ville se den på bio, men det går lika bra att ladda ner den liksom..

Så vi hörs imorgon, när jag och min älskling har vaknat! PUSS PÅ ER!

http://www.moviesonline.ca/AdvHTML_Upload/vampires_suck.jpg

mobbas med jossan lite..

BILDEN SÄGER ALLT, MOHAHA!




(det översta med grå bakrund har jossan skrivit på sin blogg, och de under skrev jag, hihi)

bad boys

DUMPA KILLEN ....


  • Om han inte vågar visa vem du är för hans kompisar. Hur mycket han än visar kärlek till dig, så ska det inte finnas något att skämmas över. Om han inte vågar presentera dig för hans kompisar, skit i honom då.
  • Om han varje gång ni träffas, bara vill ha sex osv. Det verkar inte alls vara ett bra förhållande, som går ut på sex? Fine om man har sex ibland, men om det är bara sex det går ut på. Fuck honom då.
  • Om han kollar på andra tjejer, och berättar hur snygga dem är, och hur mycket han vill knulla den och den osv. Visst, låt han ha andra tjejkompisar, och tycka folk är snygga, men det får inte gå över gränsen!
  • Om han inte låter dig ha ett liv. Jo, killen ska självklart få veta vad som pågår i ditt liv, men lite måste han acceptera själv, att du också vill ha ett privatliv. Låt dig träffa killkompisar, låt dig gå på fester utan honom.
  • Om han aldrig tänker på dig. Dumpa honom då! För egoister kommer aldrig långt. Man ska tänka på båda i ett förhållande, om han inte tänker på dig, så vet du vilken skit han är!
  • Om han inte kan lita på dig. Då fungerar det helt enkelt inte. Man måste kunna lita på varandra i ett förhållande, det är det ett förhållande går ut på menar jag. Försök vinna hans förtroende, men om det inte funkar, bye bye kille!


    jag har en bra kille iaf! :') <3

dagens outfit





Ballerinaskor
Ljusa jeans
Svart linne
kortarmad coat

Hiss eller diss kära läsare? :)

med älskling

Hemma igen efter en tripp på stan..!


Tog bussen in till stan efter att jag hade duschat och fixat mig, mötte upp Joanna vid june och så gick vi till stan och kollade runt lite i affärer, pratade en massa och sen gick vi till hamnkanalen och snackade om allt vi missat om varandra. Skitmysigt! Gick till Magnus jobb och hämtade pengar och gick till apoteket och köpte plåster eftersom att båda hade skoskav, haha! Sen gick vi till mackmakeriet och tog oss varsin baguette. :D Sen gick vi tillbaka till june och satt där ett tag fram tills min pojkvän kom, då åkte Joanna hem och jag och min pojkvän åkte hem till mig.

Har vart hemma i ungefär två timmar (?) Men vi käkade lite och sånt fram tills nu så..

Tack Joanna för en superhärlig dag och längtar redan till nästa gång vi ses! PUSS PÅ DIG MIN UNDERBARA VÄN! ♥

jag idag på bussen!


drar till stan!!

Åker in till jönköping och tar en fika med Joanna! HÖRS SENARE!


neeeeeeeeeeeeeeeeeej

nu är det över, mitt liv är över.. skolan börjar på måndag.. fan!

Men jag ska iaf få en dator! :D



akta dig sandagymnasiet HP1D, here the bitch come..!

godmorgon!

Godmorgon gullungar! Är ni uppe än..?


Helt otroligt, jag somnade strax efter 12 och vaknade 10.30, det var väl ändå rätt bra va..? Tycker jag iallafall! Så tog jag på mig mina mjukis och ska göra morgonrutinerna strax.

  • Klä på mig! DONE!
  • Sätta på datorn och blogga! DONE!
  • Tagit fram dagens outfit! DONE!
  • Käka frukost
  • Tvätta ansiktet
  • Duscha
  • osv osv osv

Hörs efter frukosten! PUSS


pratar med älskling

Efter att jag käkade två mackor + drack två glas oboy så blev riktigt hyper och hoppade runt som en knäppis i hela huset så ringde jag älskling. Har suttit och snackat med honom ett tag och snart ska han kolla på film med sin bror och då ska jag ta och sova.

Tror ni jag tar mig upp imorgon btw..? Återstår att se..


MEN FÖRST! Godnattcigg, ett måste! fan börja aldrig röka ni därute asså...

GODNATT! ♥


love my family!

Fick ett sms precis från Pernilla! Min underbara mamma, önskar iallafall att det var så på riktigt, men det är tanken som räknas! Iaf, hon skrev ett sms "Sov så gott min vän <3" fastän hon är där nere och jag är på övervåningen!

Älskar dig, och Magnus! + Mina småbröder trots att de är jobbiga ibland! <3


i love to be blond!



I love my hair, iallafall min hårfärg. Love to be blond!

Vad har ni för hårfärg? Och vad tycker ni om den? :)

nothing to do..

Nu har jag städat lite faktiskt, gjorde det i förväg eftersom att jag tänkte göra det imorgon, men DET ÄR SOMMARLOV OCH VEM FAN SKA GÅ UPP KL 9 DÅ ?! Så jag skiter i det och städade lite nu istället, haha!

Har ingenting att göra nu, sitter och lyssnar på musik och läser en massa gamla inlägg på olika storbloggar, folk förändras så fruktansvärt mycket genom åren så det är sjukt.. kolla bara mina gamla inlägg i början av min bloggkarriär..? Inga bilder och ett inlägg per dag, hehe.. Det funkar ikke.

Men nu ska jag fan gå ner och trycka i mig något och käka, är vrååålhungrig och som sagt så vill jag inte gå ner mer i vikt.. vill inte bli anorexia, höhö..


detta visste ni inte om mig!

Saker ni inte visste om mig
* Jag älskar att äta, ibland äter jag ingenting, ibland äter jag hela tiden

* Jag har ärr på vänstra handleden ifrån i höstas..
* Jag gillar alla årstider förutom hösten när det regnar så mkt..
* Jag smörjer alltid in hela kroppen med bodylotion, varje dag!

* Jag föddes några veckor för tidigt, skulle egentligen vart juli-barn
* Jag tycker att jag är tjock ibland, men ibland är jag riktigt nöjd!

* Mina största komplex är min näsa när jag skrattar, mina lår, och mina "små" bröst..
* Jag har ett husdjur, en liten ökenråtta (min lillebrors egentligen)
* Jag älskar att rensa bort smuts under naglarna, det gör jag typ hela tiden
* Jag har en slags ticks, jag biter på mina kinder utan att tänka på det själv
* Jag har 2 halvsyskon som jag aldrig träffar
* Jag älskar att sjunga (a) även fast jag suger på det..
* Jag lever för cocacola!

* Jag har fyra gossedjur som jag alltid sover med, hahaa..
* Jag var en fjortis under en liten period i åttan.

* Jag älskar dunkadunka låtar! lever för musik<3
* Jag är 163,5cm lång och just nu väger jag 53,6kg.
* Jag älskar att gå i klackskor <3

* Jag är äkta blond.
* Jag äter medicin för ADHD som heter Konserta på 54mg.
* Jag stänger in mig själv, och lyssnar inte på någon när jag är ledsen.

hemma i bonnehålan!

Hello again!


Jag och André gick hemifrån hans farsa vid sju tiden och gick till busshållplatsen och satt där i 40min och väntade på bussen. Hoppade på den och så åkte han hem till sitt och jag åkte hem till min kära bonnehåla.

Vet inte vad jag ska hitta på just nu, ska iallafall inte lägga mig alldeles försent, ska börja vända på dygnet ordentligt nu eftersom att skolan börjar på måndag tyvärr, haha! Så ska väl upp vid 9 imorgon och... städa?

Vad har ni gjort idag då? :)


partypiics

Mitten av mars


Sofie och jag längst fram, josefine, sabina och sita längst upp. Fest hos jossan!


Jag på jossans fest


Spelning med marre


me on torpa, viiin


juneporten



Känner ni igen mig..?

@ bankeryd

Hej babies!


Tog bussen med André till bankeryd och köpte cola på ICA och sen gick vi hem till hans pappa. Har kollat på filmer då han var 1-4år, naaaw så söööt! :') Sen har vi suttit och spelat Saints Row 2 på hans TV på hans rum. Jag är ju helt insane och dödar alla och tillslut mig själv... hahahah! Men gubben jag spelar med är aslik mig, man fick göra eget utseende, personlighet och röst och sånt. ;) Skitnice ju!


Men nu ska vi ut och röka, kisses!



drar till bankeryyyd

Hörs snart bitches!



svar till anonym

Anonym om gamla bilder..:

varför är du inte vän med sita längre! (=

Svar;

Det svarade jag på igår, läs inlägget HÄR!

Kortfattat; Vi passade helt enkelt ihop längre, växte åt olika håll, lärde känna nytt folk osv.



dagens sko-shopping!

Allting ifrån Skopunkten.
"Köp tre par skor och få det billigaste paret gratis!"

Pumps som jag ska ha på 50tals bröllopet! storlek 37. Nice vah? ;)


Och två par Ballerinaskor, skitsöta! storlek 36 på båda. (Ett par av dessa fick jag då gratis)



Vad tycker ni? :)

hemma ifrån mötet!

Hej igen!


Hemma igen på bymarken efter mötet + en snabbis på stan och A6. Mötet gick bra och jag fick två nya recept så jag har medicin så det räcker i 6månader. Sen vägdes jag och mättes också, har gått ner en jävla massa i vikt,  och växt på längden också! :D

Innan var jag 163,5cm lång och växlade mellan 54-60kg. Idag vägde jag 54,3kg och då har jag alltså gått ner 8,4kg på tre månader..!!  Men jag är rätt nöjd med min kropp som den är nu så jag får se till att stanna i vkten nu..

Sen efter mötet som bara tog ungefär 30-45min, så drog jag och André till stan, kollade först på DinSko, men hittade inte ett piss som passade så vi tog bussen upp til A6 och gick till skopunkten och då hittade jag tre par skor! Bl a ett par skor som jag ska ha på min kusins bröllop, kommer passa skitbra med min nya klänning som har beställts hem ifrån England! ;) Det ska vara 50tals tema på bröllopet så vi har fixat en skitsnygg röd/svart klänning och idag köpte jag ju skorna som passar till. Ni får se dom strax! 

Love thess



uppe tidigt!

Godmorgon på er!


Internet stängdes av igår. Stackars pojkar som fick avbryta sitt spelande mitt uppe i en match, haha.. (rätt åt dom)..

Så jag hann inte skriva godnatt, men de flesta av er kanske redan låg och sov då..? Anyway! Somnade vid 4 igår, kunde inte sova.. låg bara och snackade med André om saker och ting och gick ut och rökte hela tiden, hehe.. Men tillslut somnade jag.

Vaknade nu vid kvart över 9 av mitt alarm, gjorde frukost och serverade vid sängen. Och nu sitter jag och bloggar och ska alldeles strax gå till bussen. Ska på ett möte ang min medicin på BUP halv elva, så vi hörs senare, för jag ska shoppa skor efter det sen!

Love Thess



en mobil-lek

Gå in på kontaktlistan. Håll in knappen som går neråt och stanna efter en stund! Fuska inte!

DETTA HÄNDER DIG UNDER EN FEST:

Du går dit med: Danne örserum
Du är där med: Fridh
Du dansar med: Jazze
Du kramas med: Jossan svärd ♥
Du hånglar med: Max S
Du går hem med: Johan piersarN
Du somnar med: Ulf Socialen
Du har sex med: Amela

Haha herregud, OM det var så ;)


svar på kommentar

Anonym om en ny idé i bloggen!!:

måste bara fråga,vad är det som hänt mellan dig&sita egentligen? har inte riktigt fattat det haha :)
du behöver förstås inte svara om det är för privat,är bara lite nyfiken! :)


Svar till anonym;

Ingenting speciellt, vi bråkade en kväll när jag va i gränna med folk. Vi löste aldrig det problemet. Sen träffades vi på vätterfesten i torsdags, båda blev glada av att se va randra och vi kramades och pratade lite, "löste allting" typ. Sen blev det en massa skit.
Och jag kan säga det till dig, alla andra och framförallt till dig sita - om du läser detta! Jag sårade dig mer än nödvändigt för att du skulle bli arg på mig istället för ledsen över situationen. Det hjälper faktiskt, och man är hellre arg än ledsen..
Vi slutade bara snacka och träffas. That's it..



videos ifrån vätterfesten!

dag ett!



dag tre!



gamla bilder..

Kolla igenom mitt minneskort på min kamera. Här är några bilder på jag och kompisar. Bland de första bilderna jag tog med min rosa kamera, hehe..

jag och min SAKNADE VÄN evve <3


jag och min fd bästavän sita i skolan..


emelie och jag <3 saknad!


jag och marrre på spelning! <3 "the göran pose"


jag och min bitch. fan saknad asso! jävla sika, haha! <3


min fd bästavän/syster sofie och jag..


jag och emma på fest på vättersnäs, haha!


martin och jag på kemilektion, sakna 9H.. <3


jag och krille på jönköpings marknad :)


jag och sofie på RIX FM festivalen..


goa tider detdär! haha.. saknat. <3

ta bort bdb?

Funderar starkt på att ta bort min bilddagbok.. Jag är nästan aldrig inne där, och när jag väl är där inne så kollar jag bara på andras bilder. Det är typ den enda anledningen till varför jag har den kvar.. För folk lägger upp texter och bilder som är intressanta att kolla/läsa om. Men jag vet inte.. känns så jävla B att fortfarande ha bdb när man är 16? Men det finns ju iofs folk som är 30 bast och har bdb, men de är väl typ ändå pervos..? haha.

Men vad tycker ni? Ha kvar eller inte?



jossan <3



jag är jävligt glad över att ha dig vid min sida. du är förbannat underbar att ha som vän, och ställer alltid till 100%!
jag älskar dig vännen! <3

dagens outfit (spetsklänning)



Klänningen ifrån Nelly by Club L och finns att beställa HÄR!
Skorna ifrån scorett

på bymarken!

Hej igen snuttisar!


Jag och André tog bussen in till stan, hoppade av vid june och tog bussen till torpa. Köpte energidricka och cigg på ICA och sen gick vi hem till Nisse och plingade på, men han sov antagligen eftersom att ingen öppnade.. så vi stack till ett ställe där man satt på stolar under tak en liten bit ifrån där Joppi bodde. Sen ringde Nisse och sa åt oss att gå till Idas park och möta upp honom. Så gick vi tre hem till Joppi och överaskade honom när han precis hade kommit hem ifrån jobbet/körlektionen. Så fick han sin present och så gick vi bort till det stället med stolar under tak och satt där och chillade ett tag, snackade och drack energidricka. Sen gick vi hem till Joppi igen för att han skulle hämta en film som han skulle lämna tillbaka på VIP. Sen drog vi hem till Nisse och satt på hans gård medan han stack iväg och skulle träffa Vea tror jag den tjejen hette.. Hon var med på liseberg också när vi var i göteborg..

Så satt vi där och chillade ett tag, sen kom Isac och plockade upp mig och André och så åkte vi hem till dom. Så nu sitter pojkarna och spelar något online spel mot varandra och jag ligger i sängen med Ians dator i knäet och bloggar like always.. ;)

Vad hittar ni på där ute då? Sitter ni också inne?

ian, jag och andré för någon månad sen..


hipphipp hura!

GRATTIS John "joppi" Håård på 20-års dagen! Må du leva föralltid! ;)





godmorgon!

eller ska jag säga eftermiddag..?


Iallafall, somnade tidigt igår, väldigt tidigt faktiskt. Sov 12 timmar också, asnice. Vaknade vid 12 och käkade frukost, kollade på TV och lite sånt.. tog en dusch och fixade iordning mig.

Jag och André ska strax in till stan, träffa Nisse och överaska Joppi, hihi.

Vad har ni för planer idag? :)


vätterfesten day 1 in pics

me on the buss


jocke krantz och hans barnvakts unge


skogiz och berra med en polkagrisblandning höhö


jimmy och skogiz


ronnie


HAHA var inte med på att kameran skulle ta bild så segt så jag flinade.. iaf, jag och sabinah!


gådde och jag




pierre


jag och sabinah <3


johnny och jag! underbara vän! <3


abbe och kalle


MIN DRÖMBIL! neh men den va fiijn


moi!


en st kalle

hemmakväll ikväll

Hej igen snuttisar!


Efter förra inlägg när jag la upp dagens outfit så tog jag bussen in till stan och mötte André. Gick och köpte present till Joppi och käkade på donken. Tog bussen hem och kollade på TV, käkade pizza, käkade glass och naturgodis.

Nu gör vi ingenting, var nyss inne hos Jonathan och hans polare som har lan i rummet bredvid mitt. Låter som fan från deras CS spelande, haha.. Herreugd. Mini dreamhack just nu!

Vad har ni gjort under dagen? :)

en bild ifrån vätterfesten, erika, jag och natta! <3

såhär ser jag ut idag







och till alla som jag träffat i helgen som har tjatat som fan -
JA JAG HAR GÅTT NER I VIKT! haha

vätterfesten dag nr 2!

Min fredag!


Somnade sent som sagt, vaknade vid halv tio och gick till jobbet för sista gången denna sommaren. Jobbade mellan kl 10 och 15.20 så det fanns mycket att göra med alla varor osv. Sen fick jag ett paket ifrån dom som tack för att jag jobbat i tre veckor. :) jättegulligt! Nästan som en goodiebag, hihi. ;)

Sen när jag kom hem så bytte jag om, packade väskan och vinkade familjen hejdå och tog bussen in till förorten för att spendera helgen hos min farsa. André hoppade på bussen vid huskvarna och följde med mig till min pappa och lämnade av alla grejer, sen tog vi bussen in till stan och gick till vätterfesten, först gick vi runt lite och hälsade på folk jag kände. Sen satte vi oss på en bänk och chillade.

Sen kom Jossan och Joppi och då umgicks vi med dom, hälsade på folk vi kände och hade buskul! Zandra kom fram och hälsade genom att gegga ner mina klackar, haha.. Sen följde vi med henne och lite annat folk till stranden och satt där och krökte lite. Träffade en massa nytt folk, någon som hette Mikael? Och hans storebror.. De började bråka om mig, haha! Och Dennis mitt ex var också där. No comments. -.-

Sen drog vi därifrån och gick runt och hälsade lite till på folket och sen så bestämde vi oss snabbt och enkelt för att dra till donken. Jag hade jääääääääävligt ont i min tumme, läppen och hakan. Men det är också no comments.. Pallar inte skriva om det och det är en aningen pinsamt av olika anledningar. Patetiskt, haha! Iallafall, de var någon jättesnäll tjej som bjöd mig på pommes på donken, haha! och de som jobbade hade gett mig för många hot wings än vad det egentligen skulle vara i påsen, haha.. fail! Men jag klagade inte med lite extra mat i magen. ;) Sen drog alla hem. Sa godnatt till farsan och gick och la mig. Somnade bums typ..


berättar mer om helgen imorgon..

Jag är trött, utsliten, och jävligt känslig just nu. Vill bara snacka lite på msn med en person och sen nanna säng och vakna upp helt jävla utvilad imorgon.

Så vi hörs imorgon, PUSS!

vätterfesten dag nr 1!

Min fredag!


Som sagt så tog jag och Sabinah bussen in till jönköping, hoppade av vid östra och gick till donken och käkade. Sabinah var gullig som bjöd mig, hihi. Sen tog vi bussen till kilalen och träffade Jocke och ungen som han var barnvakt åt. Satt och snackade lite, aslänge sen vi såg varandra ju!

Sen tog jag och Sabinah bussen till vätterstranden och gick till vätterfesten, träffade en jävla massa folk. Abbe, Berra, Jimmy, Kalle, Gårdemar, och senare kom också Johnny som jag har saknat som fan! Det var hur mycket folk som helst, kommer inte ihåg exakt allihopa.. så vi hängde där och krökte lite och chillade.

Sen skulle Johnny och Kalle gå iväg en stund och då hänkade jag och Sabinah dom och så satte vi oss på en grillplats och snackade lite, Jocke kom förbi med och hälsade på oss igen. Sen stack Sabinah, jag skulle egentligen följt med men det var mycket i huvudet just då och jag pallar aldrig välja mellan två vänner. Men det blev iallafall så att jag stannade kvar med Johnny och Kalle, för ingen av oss mådde särskilt bra..

Jag och Kalle tröstade Johnny, Kalle och Johnny tröstade mig, alla tröstade alla på ett ungefär. Sen så tyckte vi att vi skulle rycka upp oss en aningen så då torkade vi tårarna, kramade om varandra och fortsatte vidare. Träffade då en massa annat folk, bl a Tom, Sita, Becka, Simon (som gick i min parralellklass i ettan..) och en massa annat folk. Sen drog vi därifrån efter ett tag och då gick vi emot Elmia, och Johnny och Kalle sprang in mellan en massa hus hela tiden och levde rövare.. haha.. Sen hämtade Johnnys morsa mig och Johnny och skjutsade hem mig. Gick då och la mig bums, då kl var 3. Somnade dock inte förens på morgonen..


haft bloggpause..

Hej snuttisar!


Jag tog en liten bloggpause som ni kanske redan märkt.. Orkade inte dra med mig min dator hem till pappa eftersom att det var hemma hos honom som jag skulle vara i helgen.

Min helg har iallafall vart super! Skitroligt folk man träffat, idioter också självklart men det gör bara allt lite roligare. Träffat folk och umgåts med folk som jag inte sett på år och dar.

Har sjukt många bilder och videos ifrån hela helgen som ni ska få se ikväll senare. Då kan jag även berätta om min helg lite mer detaljerat osv om ni vill? ;)

Ha det så bra så hörs vi ikväll sen, puss!

nu drar vi till stan!



BYEBYE! Ses i dimman gott folk <3

vätterfestens outfit nr1!



Skinnjacka
Vitt linne
Midjehög kjol
Tights
Pumps



Platt naturligt hår
Sminkad
Halsband
Örhängen

HISS eller DISS? Kära läsare :)

hemma ifrån jobbet!

Snuttisar..!

Slutade jobbet 15.30 och gick hem skitsur, möttes av min gulliga pojkvän som lugnade ner mig genom att ligga och hålla om mig och stryka mig lätt över armen, hihi. Pojkvänner är alltid bra att ha i alla olika lägen..!

Iallafall, jag duschade och rakade benen osv alldeles nyss, har precis klätt på mig kvällens outfit och håller på att sminka mig och fixa resten just nu.

Min pojkvän ska strax åka hem med bussen så ska Sabinah komma över med sin EU bil, haha den är skitcool!

Skriver senare när jag fixat klart mig, puss!

dålig bild, men det är iallafall sabinahs älskade EU bil <3

sitter på jobbet!

Hej igen sötisar!


Jag gick till jobbet som vanligt kl 10, började och då var det riktigt slappt. Sen kom Cornelia vid 12 och då kom Arla och sen kom också GB. Då fick jag och Cornelia springa omkring som skållade råttor på spikmattor.. Men det blev klart snabbt och nu finns det inte ett piss att göra igen. Chefen och hans brud är på lunch och Cornelia är någon annanstans, inga kunder i butiken så jag står på jobbdatorn, hehe. ^^

Slutar nog snart, eftersom att det inte finns någonting att göra..

Pratade med Bella innan också, hon kunde inte träffas idag för hon hade andra planer, sen pratade jag med Sabinah också så vi ska antagligen träffas och gå på vätterfesten tillsammans! Äntligen får man ett bra tillfälle att få klä upp sig och att bära klackar! :) Det är ju inte världens smidigaste outfit en vanlig vardag.. särskilt inte när man jobbar heller..

Men vi hörs senare, puss!

uppe och pigg!

Godmorgon sötisar!


Hur är det med er idag? Med mig var det perfekt alldeles nyss, men så sa min pojkvän något (som vanligt så ändrar han sina planer..) och då lacka jag ur.

Det är inte det att jag blir sur för inget, eller jo kanske.. men jag har problem med att ändra planer. I och med min ADHD så behöver jag rutiner, jag behöver svart på vitt. ÄVEN när jag har min medicin, jag klarar inte av att folk säger två minuter innan "nej, jag ska göra detta istället.." Man måste säga det tidigare för att jag måste låta det sjunka in.

Så detta sabbade min morgon totalt. Vill bara lägga mig i sängen igen och somna om och skita i allt. Men det går inte, jag har ett jobb att sköta..

Får se vad min pojkvän ska göra, om han gör som planerat och stannar här sålänge eller om han åker hem.. Kvittar för mig, är inte glad nu ändå.

Men vi hörs när jag har slutat jobbet! Ska kolla med bella idag om hon kan träffas också.. PUSS

http://4.bp.blogspot.com/_UnnONUonwHE/SvxsXdnw3fI/AAAAAAAABNE/AkwKrRCsll4/s320/arg_tant.png
Detta är la jag just nu.. hehe


godnight!

Nu har jag och älsklingen kollat klart på andra filmen, tatt godnattcigg osv och sagt godnatt till alla i huset. Det är verkligen fullt hus just nu, förutom magnus som rymde hemifrån ett tag pga att det var så fruktansvärt många stökiga ungar här, daniels polare.. haha!

Men nu ska vi ta och sova, ska upp tidigt imorgon och gå till jobbet som vanligt också.. Så godnatt på er!

kollat klart på filmen

Stekte en massa ägg och satte oss i soffan med hallonsoda, stekta ägg på macka och kakor såklart. Kollade på filmen med min äldsta bror och sen tog vi en rökpause efter filmen.

Nyss kom Cornelia och hennes pojkvän Stefan förbi och så snackade vi lite om jobbet osv. Hon var väldigt fascinerad av mina skor, haha ;)

Nu ska vi sätta på nästa film, from paris with love. En action film som jag tror ska vara bra. Så vi hörs efter det sen..!



JAG ÄLSKAR DENNA REMIXEN! Skulle kunna döda för den låten, omg..


video ifrån nyköping..



När jag och min familj var uppe i nyköping så gick jag och mina lillebröder en liten promenad till affären. På vägen tillbaka så filmade jag denna video, haha..


nu blir det mycket mys..!

Nu ska jag och älsklingen kolla på snabba cash, käka och mysa! Hörs senare, puss!

jobbat idag igen..

Hej på er sötisar..!


Jag ber så fruktansvärt hemskt mycket om ursäkt för att jag har uppdaterat dåligt igår och idag.. Men det är min blogg och jag har haft rätt fullt upp..

Iallafall..!

Imorse vaknade jag vid 9.30, gjorde mig iordning och stack till jobbet. Jobbade till halv fyra och så kom min pojkvän och så gick vi hem till mig. Har hyrt två filmer idag som vi strax ska sätta på och kolla på. :) Snabba cash och from paris with love.

Har inte sett den andra, så jag hoppas att den duger. Men som sagt, jag är inte särskilt kräsen när det gäller film heller så den duger säkert.

Hur har eran dag varit hittils?

http://maypel.files.wordpress.com/2010/04/from-paris-with-love-2010-john-travolta-och-jonathan-rhys-meyers.jpg

sorry för dålig update..!

Hej gullungar..!!

Jag jobbade mellan 9.30 och 13.30. Soft dag då det inte fanns så jätte mycket att göra förutom att plocka fram varor osv..

Gick hem och bytte om till ridkläder och packade med mjukisbyxorna i väskan. Fick skjuts av Pernilla till Bellas stall och mötte Bella och Jennie som kom med hennes häst Aron. Sen åkte pernilla och vi gjorde iordning Aron, hon visade honom på ridbanan och sen red jag lite. Passade inte alls mig, helt fel. Klickade inte, för stark i munnen osv.. Men men. För dyr var han också.

Men det var ändå kul att rida. :) Sen så skulle jag och Bella åka hem till henne och då fick vi skjuts ner, jag duschade och bytte om till mjukis och så käkade vi. Satt vid datorn, käkade, satt vid datorn, Bella visade låtar på gitarren osv och sjöng för mig. Hon är sjukt duktig!

Men vi hörs senare när jag kommit hem :) puss!

uppe tidigt..

Godmorgon på er!


Jag vaknade nu vid 9 av alarmet, jag är inte trött. Riktigt riktigt ovanligt faktiskt.. Jag har klätt på mig och borstat tänderna och kletat på lite mascara också.

Jag känner mig rätt stel idag faktiskt.. kan bero på att jag ska vara med Bella idag och följa med henne till hennes stall och kolla på hästen som var tillsalu. Dock var den nåågot för dyr och vääldigt mycket över min budget.. Så det är antagligen därför. Besviken helt enkelt.. Men men.

Ska iallafall börja jobba nu vid halv tio, vet inte heller när jag slutar eftersom att det är olika tider från olika dagar, hehe.. Men jag skriver igen när jag kommit hem och slutat jobbet.

Ha en underbar dag..! PUSSS

http://reneesmedhult.blogg.se/images/2010/fattig_83780518.jpg

hemma igen!

Hej igen gullungar!


Jag tog bussen hem med baby och sen hoppade han som sagt av i huskvarna. Jag messade Bella på bussen och så bestämde vi att vi skulle träffas imorgon. Så ska jag följa med henne upp till hennes stall och kolla på en häst som är till salu där! :P I'm so excited!!

Men iallafall.. ska strax gå och lägga mig. Börjar tidigare imorgon eftersom att dom ville ha hjälp med att frosta ur endel frysboxar osv.. så jag börjar kl 9.30.

Men vi hörs imorgon när jag vaknat som vanligt, puss på er!

jag och bella januari 09


drar mig hemåt nu,.

Nu ska jag och älsklingen gå ner till statiol och sen ska vi ta bussen tillsammans. Han ska till huskvarna och jag ska hem. Hörs senare, puss!

hos älsklingen!

Somnade på bussen, haha! :P Så sa jag till min pojkvän när han väckte mig när bussen var vid june "varför måste du väcka mig nuuu?!".. Hha! Så hemskt trött var jag.. tar på krafterna att jobba.. ;)

Ska iallafall strax sätta på en film som jag och älsklingen ska kolla på, minns ej vad den heter men den är säkert bra. Är inte så kräsen när det gäller filmer och jag kan titta på det mesta..

Så vi hörs efter det senare, puss på er!

En bild på Ian som han hade på sin dator, det är nyss när dom var på gotland..


byebye..

Nu drar jag och min pojkvän hem till honom och ska checka film eller något. Det är hemmafisarväder idag så då ska man vara inne och mysa framför en film, rapa och fisa osv! Härligt va? :P

Vad ska ni hitta på denna dag med så dåligt väder..?

hemma efter jobbet!

Hej igen gullungar!

Har vart en slappdag idag på jobbet, mycket prat med kolegan osv. Bara slappat och tatt fikaraster hit och dit, haha.. ;) Sen träffade jag även hennes homosexuella son och hans pojkvän, fan vad trevliga dom var! Borde typ skaffa en bögkompis, dom förstår ju tjejer mycket bättre än andra killar plus att dom inte stöter på en, haha.. ;)

Sen slutade jag tjugo över tre och gick hem och så satt min pojkvän vid min dator och kollade på en massa sjuka videoklipp på youtube.. haha! Nu håller han på att göra sig iordning för att vi strax ska ta bussen hem till honom.

Hur har eran dag vart hittils då? :) Bra hoppas jag!

bild ifrån maj, vet inte riktigt vad jag gör, men min pojkvän tittar på mig som att jag vore sjuk i huvet..

vaken och uppe!

Godmorgon sötisar!


Hur är det med er denna regniga och tråkiga morgon..? Med mig är det faktiskt bra :) Är väääääldigt avundsjuk på min pojkvän bara som fortfarande ligger i bara kalsonger invirad i mitt täcke så man bara ser halva ansiktet sticka upp där vid kuddarna.. Så sööööt! Vill bara lägga mig igen.. :(

MEN det kan jag ju inte göra. Jag har ju arbete att sköta! haha, jag har iaf ett liv ijämfört med min pojkvän. ;)

Har klätt på mig, fixat mig snabbt och nu ska jag gå ner och käka en frulle och sen borsta tänderna. Sen blir det att gå till jobbet med ett paraply i högsta hugg! Spöregnar ju ute som sagt..

Ha en underbar dag allihopa! <3

bild ifrån juli på min sötis som har somnat.. hihi

imorgon är det jobb..

Jag och min pojkvän har kollat på en massa olika parodier på youtube och skrattat lite.. haha. Sen har vi käkat och kollat på tv med mina bröder och sen tog vi en godnattcigg :)

Imorgon är det jobb igen, börjar kl 10 som vanligt så jag ska gå upp ungefär efter nio.. kommer upp ett godmorgon inlägg då som vanligt.

Så ni allihopa därute får sova så gött så hörs vi imorgon! :) PUSS PÅ ER!


med älsklingen!

Drog in till stan med bussen efter förra inlägget, mötte min pojkvän vid june och så gick vi till donken och så bjöd jag honom på varsin hot wings. :) Sen tog vi bussen hem och nu håller vi på med ett bustrick med min yngsta lillebror.. den äldsta brorsan har redan gått på det, haha!

Vi tog en energidricka och gjorde ett litet hål och drack ur all dricka, fyllde den med vatten och tejpade för hålet. Ställde den på hans rum och så får vi se hans reaktion sen när han öppnar den, haha!

Ha en mysig kväll allihopa! ♥


dagens dresscode

Blus - Rut mfl
Jeans - vene vad affären heter..
Klackskor - Skopunkten
(finns ej med på bild..)
Halsband - ur&penn


Hiss eller diss..?

haft besök här hemma..

Har haft rätt fullt upp idag, hehe..


Iallafall.. efter förra inlägget så gick jag ner och kollade på tv. Sen duschade jag och klädde på mig, sen kom det besök. Så vi fikade, busade omkring och småbarnen är ju bara så fruktansvärt söta.. Så kollade vi lite på tv och sen körde vi lite moppe, de var ju helt excited för det där med moppen.. haha. Sen skulle de åka hem så då gick jag upp till mitt rum.

Jag och Oliver på moppen. :)


Magnus ville också leka småbarn..

busted..

ALLA KOLLAR!

http://existenz.se/out.php?id=26327
<----

Kissie strular hm...

efter en härlig ridtur..

Hemma igen..!


Smsade Pernilla och så bestämde vi tid kl 13 när vi skulle rida. Så ringer hon när jag precis skulle byta om och säger "du måste komma nu! hennes svans, herregud.." haha. Så jag skyndade mig och kom dit. Ja då hade ju Placan smörjt in hela svansen med kardborrar.. såna som finns på buskar i hagarna osv. Så hela svansen var en enda stor klump av en massa sånt.

Efter vi tog bort det så gjorde vi iordning hästarna och började rida ut. Vi red runt ridskolan, en skön och lagom lång runda. :) Bell var lite öm i en hov också så vi tog det lugnt, mycket skritt med långa tyglar och bara enstaka trav och en långsam galopp. Så det var en mysig runda med mycket prat osv. Placan kändes pigg och skön idag också. Hon var duktig och lydig och lyssnade bra på skänklarna och allt. :)

Nu var helgens hästvaktande slut nu då, Placans ägare har ju vart i falkenberg över helgen så jag fick ta hand om hennes häst då. Nu återgår man väl till det vardagliga då man bara går och väntar på att få rida.. tss..

i fredags

drar till stallet..

Sticker till stallet och rider Placan med Pernilla och Bell. Vi hörs lite senare! Puss på er!

godmorgon..

Godmorgon på er!


Gårkvällen blev inte så lyckad.. fast den slutade bra iallafall.

Min pojkvän ringde och så blev det en massa missförstånd och tårar osv, jag mådde absolut inte bra och allt kändes meningslöst. Så bestämde vi att André skulle komma med nattbussen till mig så vi kunde prata öga mot öga, och när han kom 2.40 på natten så blev allting bra och så löstes allting. Så vi pratade lite, gick hem till mig och somnade i varandras famn.

Så vaknade vi idag tjugo i elva och gick ner och käkade frukost, sen gick vi ner till bussen och så vinkade jag honom hejdå. Men vi ska ses igen ikväll, för han ska sova över inatt igen. :)

Jag älskar dig André, du är allt för mig och jag blir helt vilsen och tom när du inte är i min närhet.. jag hoppas att du vet att du är mitt allt. <3


promenixen klar!

Gick en liten runda i skogen och småpratade lite hela tiden. Det var lite blött så man fick akta fötterna lite och hoppa sig fram på vissa ställen.. typiskt karlar som vill gå i skogen där ingen kan se att dom faktiskt motionerar för att få snygg kropp! För då kan dom säga det sen när någon frågar, "vah? nej jag tränar inte ens, jag är naturligt snygg helt enkelt.." Eller vad säger ni..? ;)




Nu ska jag gå ner och checka om det finns något bra på tv.. Har ni något förslag kanske?

mys och prat-stund

Gick ner till hjälpen med P och M och köpte en hängare som jag hängde upp alla mina halsband på. Fick inspiration ifrån en annan bloggare, hehe.. Och det blev skitbra! Sen satte vi oss och fikade ute på altanen och pratade en massa om jobb och om vuxenlivet osv.

Sen när vi fikat klart så bestämde vi oss för att ta en liten promenad i skogen i det härliga vädret, så nu ska vi ta en liten promenix. Så vi hörs lite senare! Ha en härlig kväll allihopa! Och tack för alla snälla kommentarer som jag fått, ni är så söta kära läsare! :') ♥

Såhär blev det! Snyggt va..? :P

thess tycker till! (våga visa upp dig)

Jag stör mig grovt på en sak bland endel människor. (detta är INGET emot någon, detta är allmänt)

Jag vet folk som skär sig själva. Jag vet folk som färgar håret. Jag vet folk som bär smink, som går utan smink. Jag vet folk med löshår. Jag vet folk som går i svarta kläder, vita kläder osv. Jag vet folk som går med klackskor hela tiden. Jag vet folk som går med platta skor hela tiden.

Och sanningen är att - man ska våga vara sig själv, våga visa upp vem man är egentligen.

Många människor säger såhär "måste du hela tiden gå i t-shirt när du har en massa ärr på armarna?" eller "måste du hela tiden sminka dig?".

Alltså det är såhär att folk får göra vafan dom vill, så låt dom göra vad dom vill. Trivs dom med att gå i t-shirt, låt dom! Vill dom sminka sig, låt dom! Vill dom gå i klack, låt dom! osv osv.

Jag läser en tjejs blogg, som har ett förlutet där hon skar sig. Och nu skriver hon om det i hennes blogg, och jag tycker att det är jävligt modigt och duktigt av henne att våga visa sig själv, och dela med sig av ångesten hon har känt och allt grymt hon gjort mot sig själv. Men då är det en massa jävla människor som kränker henne och kommenterar "sluta visa dina ärr, du gör det för uppmärksamheten bara" men det är fan inte sant. Som hon skrev på sin blogg; "hade det vart ett ärr ifrån en operation så hade ingen brytt sig". Så låt henne visa upp sig själv UTAN att ni kränker henne. För anledningen (tror jag iallafall) att hon visar upp sina ärr är för att hon har LÄRT SIG ATT ACCEPTERA DEN HON ÄR OCH VAD HON HAR GJORT! och då ska folk självklart förstöra det. Så jävla lågt.

Detta gäller många, även mig. Jag har också gett mig på folk (inte folk som skurit sig dock) och sagt saker som jag inte skulle sagt. Men det är ju bara så patetiskt egentligen..

Låt folk vara den dom är. Låt folk göra de valen dom vill. Låt folk klä sig hur dom vill, sminka sig hur dom vill, färga håret hur dom vill osv. Det är inte era bekymmer.

och till er andra, våga vara den ni är! våga göra de valen du vill! Klä dig hur du vill, sminka dig hur du vill och färga håret hur du vill. Och ta inte åt er av vad folk säger.

Pusspuss ifrån mig. / Thess

ok, thats it!

NU JÄVLAR ÄR DET KRIG.

Den fega jäveln som ringer och trakaserar mig på dolt nummer på morgonen, dagen, kvällen, natten kan ju komma ut ur garderoben nu och förklara för mig varför du gör på detta viset.

För du får inte ut någonting utav det iallafall, förutom en fet anmälan och en fet skuld som du kommer få när jag åkt till polisen med detta. Tar med mobilen, skrivit ner alla tider och datum då du ringt och om jag hunnit svara eller inte och hur länge du ringde om jag inte svarade. Plus att jag spelade in samtalet vi hade igår, när jag sa att jag skulle anmäla dig om du fortsatte och du var helt tyst. Så det är inte så särskilt svårt att spåra signalen. Så ska vi få se vafan du kommer göra när du får en anmälan hem i brevlådan så fort polisen sökt upp vart signalen från mobilen som ringer med dolt nummer kommer ifrån.

Feel the pain YOUR FUCKING BITCH!

vem är jag?

Jag heter Therese Wester, och jag hatar egentligen namnet Therese. Jag kallar mig endast det bara när jag vill känna mig äldre än vad jag är, plus att jag kallar mig själv det när jag pratar med en vuxen. (dock inte lärare). Annars kallas jag för Thess, av alla mina vänner och min familj oftast.

Jag är 16år och fyller år 12 juni, älskar att fylla år i början av sommaren! Tänk på att jag kan göra saker på somrarna när jag fyllt 18 som inte andra kan som fyller på hösten.. får mitt körtkort tidigt osv. Plus att det är ett halv år emellan julafton och ens födelsedag, asnice!

Däremot så känner jag mig äldre än 16 plus att folk som träffar mig tycker att jag både ser äldre ut och beter mig äldre. Men det har nog mycket med min bakrund att göra också, hur jag växt upp och att jag lärt mig att ta hand om mig själv och att ta väldigt stort ansvar och göra stora beslut som liten.

Annars då..? Jag är 163,5cm lång och väger 56kg. Normalbyggd då alltså, och jag tycker om min längd, många är längre och då kan jag ha klackskor utan att känna mig som en skyskrapa! ;) Jag har blont hår naturligt men jag har blekt det ett antal ggr som har gått ut nu. Ljusblåa ögon och piercing i tungan, högra överläppen och navlen. Jag har storlek 36-37 i skor, men jag kan ha 38 i vissa. Älskar att ha små fötter!

Jag är lite av en shoppaholic, jag älskar att shoppa och om jag känner för det så skulle jag kunna slösa flera tusen på bara en dag på stan. Och framförallt så älskar jag skor! Jag har massvis med skor och jag vill bara ha fler och fler och fler.. Har mycket kläder som jag aldrig ens hunnit att använda.

Jag älskar att klara mig på egen hand, som att jobba och tjäna egna pengar och göra något med egna händer, för det är då jag känner mig som nöjdast. Om jag vill göra något så ger jag fan i vad folk tycker och säger, jag gör det ändå! Och jag ger mig aldrig när jag väl börjat. Dock om det är något som jag inte tycker om så mycket, eller om jag "gett upp" så orkar jag aldrig ta tag i det igen. Som tex skolan, orkar jag inte gå upp en dag, så kan jag skita i en hel månad. Jag är 100% vanemänniska helt enkelt.

Jag älskar att kaxa mot folk, och om jag är på det humöret så kan jag inte stoppa mig själv innan det gått förlångt. Jag ger mig aldrig när det gäller bråk, jag är alltid den personen som är rappast i käften och som alltid har svar på tal. Det spelar ingen roll om jag blir nerslagen, hotad, kränkt tills jag börjar lipa. Det är alltid jag som går därifrån med ett fult leende på läpparna. Om någon ger sig på mig, så får den personen alltid veta att den lever. Och jag är jävligt envis, om jag bestämt mig för en sak, så är det så! Och det är väldigt sällan någon annan kan ändra min inställning. Om någon sviker mig, så förlåter jag inte den personen i första taget. Om jag känner att jag inte orkar med någon längre, nej då skiter jag i den personen fullständigt.

Jag är annars väldigt snäll och trevlig, och kan prata med alla olika människor. Om jag känner dom eller inte, det spelar ingen roll! Har väldigt lätt för att lära känna nya människor då jag är väldigt social av mig och är mycket hellre ute med 10 vänner än att sitta hemma ensam själv. Jag är väldigt öppen av mig och berättar gärna mycket om mig själv och svarar på folks frågor.

Jag är ingen person som gräver ner mig i saker, jag brukar agera snabbt och sen är problemet ur vägen och så ägnar jag ingen mer tid åt det. Om jag däremot gräver ner mig i en sak, då är det nästintill omöjligt för mig att trassla mig ur problemet. Om jag kommer i en svacka så behöver jag riktig hjälp från folk utifrån för att komma upp igen. Dock händer det nästan aldrig, hänt några gånger men inte på jättelänge nu.

Jag är två personer kan man säga, eftersom att jag tar konserta för min ADHD varje dag. Utan den så är jag en lättretad, frustrerad, ledsen, självmordsbenägen person som taggar till på mindre än en sekund och agerar innan jag hinner tänka "wtf?". Med medicinen är jag den thess som ni får se här i bloggen, en trevlig tjej som nästan alltid ler och som viftar bort problem med ett handslag. Det handlar inte om schizofren, utan om att jag behöver min medicin för att kunna koncentrera mig på saker som jag ska koncentera mig på och inget annat.

Jag är rätt glömsk av mig, om det inte är något stort som jag sett fram emot jättelänge. Så jag har nästan alltid med mig en kalender och en noteringsbok och penna som jag skriver ner saker i varje dag. Brukar alltid lägga saker på ställen och sen glömmer jag bort fullständigt vart jag lagt dom. Kan ha lovat att ringa till någon och sen glömmer jag bort det fullständigt. Så jag är en person som älskar att ha rutiner, jag kan inte ta till mig ändringar så snabbt som vissa andra. Dock har jag rätt lätt att omställa mig på vissa saker, som tex om jag slutar umgås med en kompis eller träffar en annan kompis varje dag osv. Men jag har svårt att ändra om rutiner, som om jag ska lägga mig kl 10 ena dagen och sen 12 andra dagen, det funkar inte för mig.

Annars så är jag en vanlig tonårstjej som har mycket tankar och en mycket stor vilja. Jag har en pojkvän sen fyra månader tillbaka och jag bor inte tillsammans med mina riktiga föräldrar av olika orsaker. Jag röker och har gjort det i snart två år. Jag har druckit mig riktigt berusad ett flertal ggr men nuförtiden dricker jag aldrig. Jag dras inte till det som jag gjorde innan, då jag mådde dåligt och inte visste varken ut eller in. Jag ser ofta fulla människor och tänker liksom "men fyfan.. sån vill inte jag vara!" för jag ser inget roligt i det längre. Men jag är ingen nykterist, eftersom att jag kan smaka, och för att jag inte orkar bry mig om folk dricker eller inte.. Deras val liksom.

Jag älskar djur, framförallt hästar. Jag har haft egen häst, eller foderhäst var det rättare sagt, men han lämnades tillbaka för snart ett år sen. Och jag haft många olika djur under min uppväxt, men ridning är mitt största intresse. Annars har jag spelat fotboll och simmat. Jag älskar att sporta och jag tycker om att idrotta, på mina egna regler. Jag hatar när någon bestämmer vad jag ska göra eller hur jag ska träna. Därför har jag slutat med allt jag börjat med.. Förutom ridningen då eftersom att den är mer på eget ansvar.

Det var väl allt om mig, kände ni igen något eller var allt chockerande att läsa..? ;)

Jag skulle kunna skriva hur mkt mer som helst, haha! men det får räcka såhär och så får ni kommentera om ni har några fråger.

shoppingen ifrån göteborg!

Lite sent.. eftersom att det var förra fredagen som jag shoppade i göteborg med min älskling. Men jag har inte riktigt haft tiden att lägga upp allt.. men nu kommer det iallafall! Bättre sent än aldrig.

Blus ifrån Rut mfl


Kort topp ifrån rut mfl


topp ifrån rut mfl


tuff kort ifrån topp rut mfl


klänning ifrån MQ (min pojkvän köpte den åt mig)


midjeskärp ifrån H&M


Två bhar ifrån H&M


t-shirt ifrån Monki


Blus ifrån BikBok


klänning ifrån BikBok


tröja ifrån BikBok


klänning ifrån BikBok (klippt bort axelbanden)


Ballerina skor ifrån DinSko


pumps ifrån DinSko


Ballerina skor ifrån Scorett med märket Tiamo

godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har jag gjort iallafall! :P

Somnade tidigt igår och vaknade vid tio imorse ungefär, så gjorde jag och älsklingen frukost och käkade med min yngsta lillebror vid tvn och sen så gick vi till bussen och så sa jag hejdå till min baby.

Gick hem igen och vet inte riktigt vad som händer idag, ska bara vara hemma och ta det lugnt med familjen tror jag.

Vad har ni för planer för dagen..?


inte idag..

trött som en apa..

Har lagat hamburgare med min älskling och käkat det tillsammans med P och M och kollat på en film. Myspys verkligen. Alla blev mätta och trötta också.

Så nu ska jag och min älskling ta en godnattcigg och sen sova, hörs imorgon (MED BÄTTRE UPDATE!)


red ut en runda..

Hej igen..!


Sorry för att jag bara stack innan..! men jag och min pojkvän käkade lite (han rättare sagt) och sen så tog vi min lillebrors cykel och stack till krysset och pantade burkar och köpte cigg. Sen cyklade vi hem och bytte om till ridkläder och tog moppen till stallet och red en kort runda. Den sista biten så fick min pojkvän rida lite, och då var han verkligen inte så katig längre, hahah! ;)

Vi blev dyblöta också eftersom att det regnade när vi var ute. Men lite regn dör man inte av direkt, förutom min pojkvän då som ligger och dör i sängen nu.. så trött är han!

Sen när vi kom hem så bytte vi om till mjukiskläder och nu ska vi gå ner och käka nått riktigt gott och mättande och sätta på en film och dega i soffan och mysa.

Älsklingen rider på Placan!


Och jag på placan :)

stressad dag!

Hej på er!


Sorry för att jag inte hunnit uppdatera idag...

Men jag har sovit jättedåligt inatt eftersom att en viss Isac kom in och väckte mig och André kl 5.17 inatt (!!!) och sen gick jag upp vid halv 9 och duschade, käkade frukost och gick till bussen och sa hejdå till min pojkvän. Kom till jobbet kl 10 som vanligt och jobbade till 16. Idag jobbade jag alltså full arbetsdag.. haha. Hade fullt upp hela dagen på jobet eftersom att det kom en massa varor inför helgen osv. Men asskönt är det nu med två dagar ledigt! Har ju jobbat alla dagar denna veckan så förtjänar lite ledigt tycker jag, hehe.

Sen kom min pojkvän till mitt jobb och så slutade jag och så gick vi hem till mig. Nu ska han käka och sen ska vi gå ner till krysset igen och panta burkar och köpa cigg.

Så skriver senare, puss!


äntligen hemma!

Jävla bussar alltså...


Missade bussen som gick halv tio.. Så jag gick hem igen och satt och snackade i tele med min pojkvän till tjugo över tio och då gick jag ner till busshållplatsen och satt där och väntade så jag inte missade den andra, haha.. sen höll jag på att somna på bussen men jag höll mig vaken genom att smsa.

Kom äntligen fram till min älskling för typ tjugo min sen, så nu sitter jag här vid hans sönderspelade dator och sega tangentbord, typiskt killar alltså.. tur att han inte är tjock iallafall. haha :P

Nu ska vi kolla på film och sen sova, godnatt på er så hörs vi imorgon! PUSS

Och glöm inte bort att buda på bloppisen!

sover hos babe inatt..

Käkade kvällsmat med familjen och snackade lite om allt mellan himmel och jord, suttit vid datorn hela dagen typ och känner mig jätte taggad på att göra något annat, haha..

Sen ringde min pojkvän och så snackade vi lite.

Och helt spontant så kom vi på att jag skulle sova hemma hos honom inatt igen, så jag ska ta bussen alldeles strax så jag slängde på mig ett par jeans och en ljus rosa topp och packade väskan.

Så vi hörs hemma hos honom sen, puss på er! // Thess wester




ändrat om designen..

Och jag är INTE klar.

Men jag blev riktigt nöjd med bakrunden faktiskt. Och sen fick jag till bilden med länken över min profilbild (Klicka där så kommer du direkt till min bloppis)

Fixade också en annons ovanför headern.

Dock har jag suttit och klurat på vafan jag ska ha för header.. jag testade olika bilder, bakrunder, färger, olika beskärningar osv. Men jag lyckades aldrig! haha..

NÅGON som kan göra en bra photoshop header till mig? med mina bilder.. Säg till! (kan betala ofc..)

Så headern jag har just nu är bara "just for the moment". Men visst är den söt ändå?
:P

Ser ni inte den nya designen tryck "F5"

annonser till bloppisen!

Innan ni budar så tycker jag att ni ska läsa igenom reglerna och om ni har någon fråga eller fundering så ställ det INNAN ni budar!




Midjeskärp i beige färg.
Storlek: Ingen speciell storlek.
Använd: Aldrig använt.
Nypris: 79:-
Ifrån: Kappahl
Säljes pga: Aldrig använt, passar inte mig/min stil

Bud: 0:-




Klänning/tunica i grå/svart randig färg.
Storlek: 36/38.
Använd: en gång.
Nypris: Minns ej..
Ifrån: Casual by Halens
Säljes pga: Inte min stil.

Bud: 0:-



Marwin munktröja i röd färg.
Storlek: XS
Använd: Två gånger vad jag minns.
Nypris: Minns ej.
Ifrån: Minns ej, by MarwinSports
Säljes pga: För liten för mig.

Bud: 0:-




Jeans i himmelblå färg.
Storlek: 28/32
Använd: Runt 10 gånger.
Nypris: 299:-
Ifrån: BikBok
Säljes pga: För stor i låren för mig.

Bud: 0:-





Nattlinne i rosa färg.
Storlek: M
Använd: Aldrig använd.
Nypris: 199:-
Ifrån: H&M
Säljes pga: Aldrig använd, för stor för mig.

Bud: 0:-




T-shirt med tryck.
Storlek: S
Använd: Använd en gång.
Nypris: 129:-
Ifrån: Ginatricot
Säljes pga: För liten för mig.

Bud: 0:-




T-shirt med gröna prickar.
Storlek: S
Använd: En gång.
Nypris: 159:-
Ifrån: Sis by sisters
Säljes pga: För liten för mig.

Bud: 0:-




Pc spel the sims Hot date.
Använd: En gång.
Nypris: 799:-
Ifrån: Coop
Säljes pga: Spelar aldrig datorspel.

Bud: 0:-




Pc spel ridskolan (står fel på fodralet!!)
Använd: En gång.
Nypris: 599:-
Ifrån: Coop
Säljes pga: Spelar aldrig datorspel.

Bud: 0:-




Handväska rosa med snobben tryck.
Använd: Aldrig använd.
Nypris: 199:-
Ifrån: Väskman
Säljes pga: Inte min stil..

Bud: 0:-



färdig jobbat för idag!

Hemma igen..!


Kom till jobbet som vanligt när jag började kl 10 och det var rätt skönt och slappt idag. Men hade ändå saker att göra. Slutade kl 14 och snackade med min pappa på vägen hem. :)

När jag kom hem så snackade jag lite med Magnus, bytte om till mjukiskläder och tog kort på saker till bloppisen - som kommer upp i nästa inlägg! Checka in det! :P

jag hemma hos min pojkvän i måndags.. haha! (löständer..)

blivit sjuk..

.. Seriöst, jag tror jag har drabbats av någon "gå upp tidigt och sköta mig på jobbet sjukdom"..


Men det är ju iofs bara bra, hehe..

Somnade vid ett igår, efter att ha busat omkring i huset och busat med min lillebror och hans polare, och myst lite med älsklingen. Sen vaknade vi nu kl 9 av mitt alarm och jag skulle gå upp och duscha, men jag ooooorkaaade inte så jag duschar efter jobbet istället. Finns ingen där som jag måste vara fin för heller så.

Men nu ska jag käka frukost och sen tralla ner till jobbet och säga hejdå till min pojkvän som tar bussen hem i samma veva. Så vi hörs när jag slutat (när det nu blir, det vet ingen) och då kommer det upp annonser till bloppisen! YEY :P

bli medlem och tjäna poäng gratis!

http://gratistokig.blogg.se/images/2010/pointshop_v2_180x150_se_76990239_84208921.gif

Bli medlem HÄR <--- länk.
Där kan du tjäna poäng och shoppa på internet! :)
jag använder det, och det är skitbra!


myspys-dag!

Hej igen sötisar!


Såg att några av er är taggade för bloppisen! :) Det är riktigt kul att få lite respons ifrån er kära läsare ska ni veta! ♥

Iallafall.. Jag och min pojkvän har kollade på den ena filmen allt för min syster. Eftersom att jag glömde sätta i dvd-skivan i snabba cash.. blond som man är, hehe.. Den var iallafall SJUKT BRA! Och beskriver verkligen olika känslor som man känner som barn, syskon, mamma, pappa och utomstående. Fyfan, den var hemsk.. men ändå riktigt bra. Rekommenderas starkt!

Sen så hörde vi ett mysko ljud ifrån balkongen och sprang runt huset och lite i grannskapet men vi kom aldrig på vart ljudet kom ifrån.. tror jag och min pojkvän behöver mental-vård snart, hahah! :P

Vet inte vad vi ska hitta på just nu, får helt enkelt checka läget runt omkring.. hörs snart iaf!


Glömde att berätta det, haha.
men jag och min älskade pojkvän firar 4 månader idag.
denna bild är tagen den dagen vi blev tsm :)
4/4-10 <3 JAG ÄLSKAR DIG!

regler om min bloppis!

Här kommer regler och saker ni bör läsa igenom och tänka igenom. Om ni har något ni undrar eller om ni har någon fråga så är det bara att kommentera eller mejla mig på [email protected] och jag svarar på alla frågor och tänker självklart igenom era funderingar och tgankar.

  • På min bloppis så är det så att allting jag lägger upp är på bud, och inte till salu ifrån början. Om ni förstår vad jag menar. Ingenting jag lägger upp har ett "start-pris" utan allting börjar på 0kr.
  • Dock så bestämmer jag om jag vill sälja till det budet som ni bjudit. Jag menar att om budet är för lågt så säger jag till och så tar jag antingen bort "annonsen" eller så får vi kompromissa om priset.
  • Det spelar ingen som helst roll vart ni som budar bor, så tänk inte på det.
  • Om ni bor inom jönköpings kommun så kan jag åka och möta upp er någonstans och så tar vi betalning och allt öga mot öga.
  • Om ni bor nära och vi bestämmer träff så vill jag gärna ha mötet offentligt, även jag är rädd om mig själv och vill inte riskera att ni är någon annan än vad ni uppger. (inget illa menat, men ni fårstår säkert vad jag menar)
  • Om ni bor utanför räckhåll som man kan kalla det, så skickar jag det du budat på via posten, EFTER att betalning har skett.
  • Och jag kan lova er att jag ALDRIG skulle få för mig att blåsa någon. Jag är en offentlig person, pga att jag bloggar. Ni har mitt fullständiga namn (Therése Wester) och min ålder osv. Så det är väääldigt lätt för er att anmäla mig om något skulle gå snett. Så ni kan lita på mig till 100%.
  • Om ni bor utom räkhåll så delar vi på portot. Om det till ex skulle kosta 49:- så betalar du 24:- och jag 25:-. Ingen förlorar på det..
  • Om jag lägger upp en sak och ingen bjuder på saken så ligger den automatiskt kvar, alltså det betyder att jag inte tar bort någonting bara för att ingen bjuder. För det kan alltid komma någon som vill ha just det.
  • Om det önskas så kan jag skicka mer bilder på det du är intresserad av.

Jag har säkert glömt en massa nu, men det var detta jag tänkte på mest. Om ni har några egna förslag, frågor, funderingar och tankar så säg till! Finns inga dumma frågor, bara dumma svar, tänk på det!

är med min pojkvän!

Slutat jobba nu! Eller jag slutade vid tjugo över tre, men jag gick hem och pratade med P och M och sen gick jag ner till bussen och mötte upp min pojkvän och sen kollade jag på medans han käkade middag här hemma..

Iallafall!
Det var rätt mycket att göra idag på jobbet, fick göra lite olika saker och så hade jag både Cornelia och Ellen som jobbade också så vi busade omkring och småpratade hela tiden. :) riktigt trevligt!

Hyrde två filmer också från jobbet, Snabba cash och Allt för min syster. Har redan sett snabba cash på bio men min pojkvän ville se den, och den andra rekommenderade Cornelia. Hoppas att de är bra nu då :)

Hur har eran dag vart hittils?

http://peterlinden.se/wp-content/uploads/2010/02/snabbacash.jpghttp://nannahelsen.blogg.se/images/2010/allt-for-min-syster_61916252_97944365.jpg

alltid denna jobbiga morgon..

JÄVLA FUCKING K*K HELV*TEÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHH


ja orkaR INTE skriva om hela jävla inlägget.. jag skrev ett godmorgon inlägg, skulle lägga in en bild och så försvann hela texten!!! FUCK OFF


Menmen... jag är vaken som sagt, hatar att gå upp såhär tidigt (ni ser ju mitt humör liksom..) och människan är fan inte skapt för att gå upp innan solen gått upp, (syftar mest på vintern då..)

Vi somnade tidigt igår, vaknade halv 9 av larmet och nu har min älskade pojkvän stekt ägg som vi ska käka till frukost, love it! Sen drar jag till bussen och åker till jobbet, så vi hörs senare!



sovtime for me

Jag och min pojkvän har käkat stekta ägg på mackor, kollat på simpson och family gay, suttit vid varsin dator och vart osociala, käkat chips och druckit cola, laddat ner filmen valentine's day och kollat på den och nu kom Isac hem ifrån Tyskland så vi ska ta och sova nu..

Ska upp tidigt imorgon igen, time for job you know. Så jag säger godnatt nu så hörs vi imorgon igen som vanligt, får se om jag har tid så kommer det upp lite regler ang min bloppis och saker som ska budas. Lovar ingenting men jag kan iallafall lova att jag lägger upp all shopping som jag köpte i göteborg.

Godnatt och sov sött!



ny kategori





Äsch, jag kör igenom min idé iallafall, får se hur det går och om jag lägger ner det senare, men jag hoppas att jag får lite respons! :)

Jag kommer återkomma med regler osv om hur detta kommer gå till, och sen kommer jag lägga upp olika saker i min lilla bloppis på bloggen! Det är inte bara kläder osv, det kan vara allt möjligt.

Kika in på kategorin om någon dag!

en ny idé i bloggen!!

Vet ni vilken idé som kom upp i huvudet på mig när jag satt på bussen påväg till min pojkvän..?

Jo..! att jag eventuellt ska skapa en liten egen slags "bloppis" på min blogg. Jag har redan funderat ut olika regler till det osv.. och hur allting isåfall ska gå till osv.

Vad tycker ni om den idén..? Jag tänkte fråga er först, så att jag inte startar någonting som ni senare bara skiter i...

Kommentera gärna vad ni tycker OCH skriv gärna era åsikter också! Om ni har några egna funderingar eller frågor! :)



nu drar jag till min pöjk!

Måste springa ut till husvagnen och hämta min pojkväns vax och sen ska jag dra till bussen och åka hem till honom! Ska sova hos honom inatt igen, så vi hörs lite senare hemma hos honom! PUSS


Ps i love you

svar på kommentar! (mitt jobb?)

Alicia om godmorgon sötisar!:
vad jobbar du med? :)

Svar;
Jag jobbar på Krysset - lanthandel i Ölmstad. Det är en liten livsmedelsaffär som säljer de mesta som en vanlig butik säljer.. plus världens GODASTE HEMMAGJORDA KULGLASS! :P Så jag gör lite allt möjligt, står i kassan, säljer glass, städar, plockar varor, städar på lagret, fixar med leveranser, gör mackor, och så vidare.. Det är ett skitsoft och roligt jobb! Och personalen är helt underbar!

http://www.jonkoping.se/images/18.13701c4a123ec8b52bc800013339/S1050106.jpg

fullt upp idag!

Nu är jag hemma igen..!


Kom till jobbet vid kl 10 och då var det rätt lugnt, sen kom Cornelia vid 12 och det var jätte trevligt eftersom att vi inte träffats på länge. Så vi jobbade tillsammans och rensade ur hela lagret och gjorde rent där. Fyllde hela butiken, haha.. ;)

Så hon höll mig sysselsatt hela tiden, så jag fick sluta 15.45 och det var det senaste jag slutat sen jag började, haha! När jag var påväg hem så ringde jag min pojkvän, för att han ville ha sitt vax som han glömde inne i min husvagn, haha..

Men nu ska jag hoppa in i duschen, ska bli sköööönt..



godmorgon sötisar!

I'm up!

Vaknade av alarmet halv 9 och så gick min älskade pojkvän upp och lagade äggmackor till mig :) I love them soo fucking much! Ingenting slår så bra i käften som ett stekt ägg på macka SOM min pojkvän har gjort!

Men iallafall.. Vi käkade frukost (eller rättare sagt, jag åt frukost) och så fixade han internet så att jag fick blogga innan jag drar till bussen som går om tio min.

Så ska jag till mitt kära jobb.. börjar kl 10 som vanligt, och har ingen aning om när jag slutar. Det blir nog lite senare än igår, för idag finns det nog mer att göra.

Men vi hörs helt enkelt efter jobbet sötisar! Puss på er!


Inte idag..

senaste nytt! (skvaller)

Här har ni lite små-skvaller..!

En av mina bästa vänner (hon är som min allra bästavän) Jossan ni vet, (döda mig inte nu jossan när du läser detta..hehe) har börjat få kontakt med en viss boy, ***** ;) Tack vare mig! hihi Och dom ska träffas snart också! oooh love is in the air! ;)
mohahaha


i love u my friend!

Angel-serien



IGNORERA LÅTEN!!!! hahahahhaha
men här är en liten video om Angel (säsong 4)

hemma hos min pöjk

Hej igen sötisar!


Åkte med bussen till bymarken, min älskling hoppade på bussen vid june och så hoppade vi av hemma hos honom och hämtade lite saker och sen gick vi till netto och köpte chips och cola. När vi kom hem igen så stekte min pojkvän ägg och så käkade vi det. Och jag bestämde mig för att när vi flyttar ihop när vi blir äldre så ska han få laga mat utan tröja hela dagarna! haha ;)

Nu ska vi kolla på Angel (som vanligt..) så vi hörs senare :)


ska till min pojkvän..

Har städat rummet, garderoben och byrålådan. Är skitseg och har skiiit trååkigt.. Är typ ensam hemma och finns inte ett piss att göra heller.

Och jag hade bestämt med min pojkvän att jag skulle sova hemma hos honom inatt, inte för att det kommer att bli kul att gå upp imorgon tidigt för att jag ska åka till jobbet.. men jag har inte sovit hemma hos honom på jättelänge så vi får passa på nu medans hans föräldrar är på gotland! ;)

Så jag bloggar hemifrån honom senare, PUSS och ha en bra fortsatt måndag!



göteborgresan i text + bilder x2!

I lördags!

Så vaknade vi ungefär halv 10. Nisse ringde och väckte oss.. haha! Så käkade vi frukost och bytte om. Gick till färjan, bytte till buss när vi var på fastlandet och så hoppade vi av vid terminalen (t-centralen) och gick till liseberg, käkade på donken först och sen gick vi in och köpte åkband osv. Mötte upp Nisse och Joppi och åkte olika karuseller osv. Sen kom det även två fucking jävla h*ror, så jag och min pojkvän började tjaffsa osv.. Men det löste sig när vi satt på färjan hem sen på kvällen. Men dagen blev inte sådär jääättelyckad, eller det var ju kul men kunde vart bättre. Ville fan bara slå in ansiktet på den jävla h*ran! Sen när vi skulle gå ifrån liseberg vid halv 10 tiden så gick vi vilse typ 1km, haha! Så Nisse och Joppi tog taxi till terminalen men jag var så förbannad att jag ville gå av mig all irritation så jag och min pojkvän gick i en jävligt raskt takt till terminalen som vi äntligen hittade med lite hjälp tillslut, och så tog vi bussen till färjan och sen när vi hoppade av färjan på Öckerö så hämtade Magnus upp oss med bilen och så åkte vi till Hönö och så somnade vi nästan direkt typ..

(älsklingen på färjan över till fastlandet)


(älsklingen gör Thess-pose på donken)


(haha..)


(liseberg!)


(my boys! Nisse, andré och Joppi)


(kanonen!)


(joppi och andré)


(jag åker uppskjutet..)


(kaniner!)


(joppi gillar inte att va med på kort..)


(blöta pojkar! HAHHA Nisse, Joppi och Tobbe)


I går!

Sov länge, käkade frukost, kollade på en massa Angel, åkte hem och fikade på vägen och stannade på Ica maxi och köpte chips och godis. Väl hemma så packade vi upp all packning och kollade på Angel tills vi somnade..

(jag och baby på ica maxi! HETA!)

göteborgresan i text + bilder!

I torsdags!

Så åkte jag, min pojkvän, min yngsta lillebror och mina föräldrar med bilen + husvagnen till Hönö som ligger i göteborgs skärgård. Vi ställde husvagnen på Pernillas kompis grannes uppfart. Sen kollade vi på ett avsnitt utav Angel och käkade kvällsmat, sen gick vi och la oss.

I bilen påväg till Hönö (jag och älsklingen)


(min lillebror)


(på färjan)


I fredags!

Så vaknade vi ungefär kl 9, jag och min lillebror väckte min pojkvän och så klädde vi på oss och gick in till huset och käkade frukost, gjorde oss iordning och så satte vi oss i bilen och stack in till göteborgs centrum. Vi blev avsläppta i Nordstan och så gick vi runt där och stor-shoppade! :P Ni får se allting i ett annat inlägg. Det var rätt mycket..! Sen skulle vi köpa dricka på 7-eleven så vi var tvungna att springa ut i spöregnet så vi blev dyblöta kan jag lova er.. så vi gick til Terminalen (t-centralen) och värmde oss/torkade lite.. Sen gick vi tillbaka till Nordstan. Sen ville min pojkvän köpa en klänning åt mig som han skulle bestämma och betala. Så vi letade överallt och hittade EN enda som bara fanns i en förliten storlek.. så vi sprang omkring i alla olika affärer och kollade om den fanns i större storlek.. Tillslut hittade vi en liknande som passade, dock var den liiite stor vid brösten men det var inte alls farligt. Sen åkte vi hem och kollade på Angel hela kvällen tills vi skulle sova.

Bilder ifrån lördagen! (jag när jag fixat färdigt mig)


(SHOPPING!) <3


(nordstan)


(älsklingen sätter på Angel)


slutat jobbet..

Nu är jag hemma igen!


Slutade jobbet kl 13. Fanns inte så mycket att göra idag, så är det väldigt ofta på måndagar.. men iallafall! När jag kom hem så började jag direkt att städa mitt rum + garderoben. Jag har så fruktansvärt mycket kläder/skor så jag vet inte vart jag ska göra av allting.. När jag rensar ur garderoben och slänger ut 1-2 tröjor eller liknande så kommer det alltid in 4-5 nya.. Så jag har ett litet i-landsproblem. Men det fixar sig alltid. ;)

Håller på att föra över alla bilder osv ifrån göteborgsresan, så då ska jag berätta om min helg och så får ni se alla bilder..! Kul va?
:P


ber om ursäkt..!

Hej igen!


Jag och älsklingen kom hem ifrån göteborg igår ungefär kl 10, men internet funkade inte här hemma och jag pallade inte fixa det heller, så jag och min pojkvän hade lite myspys istället.

Idag gick jag upp kl 9.30 för att jag måste jobba, så vi hörs senare så fort jag har slutat! Så berättar jag om min helg i göteborg :) PUSS

RSS 2.0