Follow Through.

min lillebror och Daniel är elaka, dom tvingar mig att följa med ut..
Denna låten är bäst!

30 april.

Hej! det är inte det att jag inte orkat blogga, utan jag har bara haft fullt upp eller helt enkelt vart för trött.

TISDAG
Jag och Sita åkte till Daniel efter skolan, eller jag åkte dit först ensam eftersom att Sita skulle träffa sin bror vid juneporten, sedan klippte sig Daniel, och sedan var vi hemma hos honom och åt godis och hade allmänt kul, ;) Sedan åkte jag hem till Sita och sov hos henne.

ONSDAG
vaknade upp hos Sita, ensam hemma eftersom att hennes mamma och hon jobbade. Gjorde mig iordning och gick ut där Jannike väntade, sen var jag hos henne och rensade ogräs till klockan ett, då åkte vi till stallet och red, jag red en fjordhäst som heter Cordia och det var inte lite krut i den! Shit alltså va den sprang, lite läskigt när den bara sprang utan att stanna, hahah. Sen efteråt åkte vi tillbaka till Jannike och mös på studsmattan. =) Sedan fick jag skjuts hem. Åkte till stallet och red en kvällsrunda med min ponny, han va riktigt duktig och mysig! Sedan ringde jag Daniel och vi snackade i telefon tills vi var dödströtta, då blev det att sova!

IDAG
Skola, Daniel och hans morsa hämtade mig vid esplanaden och vi åkte hem till mig, vi har bara vart tråkiga och vart ute, ätit mat och fixat med kaninerna. Nu ska vi äta efteråt, så hörs snart! =)

29 april.

Hemma igen! Igår var jag och Sita hos Daniel, jag sov hos Sita, och idag var jag hos Jannike. Bloggar om det senare för nu ska jag till stallet, puss.

Don't forget the questions.

NO lektion nu, tråkigt. Haha, jag och Mikaela sitter bara vid en bärbar dator och sita ligger och sover på bänken bakom oss. Våran lärare är inte ens inne i lektionsalen. Snart slutar jag, om exakt en halvtimme. Då åker jag och Sita till jönköping och träffar Daniel och Lucas! Bloggar kanske hemma hos Daniel, eller ikväll när jag kommer hem. Ha det bäst och ha en underbar fortsatt tisdag.

OCH GLÖM INTE ATT STÄLLA FRÅGOR TILL FÖRRFÖRRA INLÄGGET!

spanskalektion. haha.

Sitter på spanska, killarna i min spanskaklass är störda, men riktigt förbannat roliga. Dom spelar in ljud och spelar upp det högt i klassen. Annars har jag suttit hela timmen och väntat på att läraren ska komma för att jag ska få någon fucking hjälp!
Hörs senare, pussar !

28 april - STÄLL FRÅGOR NU FOLKET!

Godmorgon bloggen!
Hinner inte blogga nu, för bussen går om ungefär 15min och jag har inte sminkat klart mig eller ätit frukost. Men jag bloggar antagligen i skolan!


KÖR IGÅNG MED EN FRÅGESTUND NU! Avslutas när jag tycker det blir för många, haha. Så varsågoda att börja ställa frågor, kan vara om vad somhelst! :)

Hörs senare, puss!

Bytt bild på headern!

Bytte mittenbild på headern!
från


till



Vad tycks? :)

Förbannat varmt i mitt rum..

Nu har jag vart duktig och gjort engelskaläxan, och Danne höll mig sällskap i telefonen, eller vi har typ snackat sen klockan fem men iallafall. ;) med ett litet uppehåll när jag köpte godis och när jag åt mat, men annars! Riktigt mysigt, haha. ;)

Nu ska jag sova, imorgon börjar jag 9.00 och det är nice! Puss på er alla.

Godis forlife!

 Veckans planer: (kan lägga till något)
Måndag: skola och ridlektion (blev inget, ont i magen) PLUGGA
Tisdag: skola och vara med Sita, kanske Lucas och Daniel en stund, sedan va med Daniel ensam.
Onsdag: Jobba i trädgården hemma hos Jannike i sex timmar! Sedan rida en fjording med Jannike och hennes pålle. PLUGGA
Torsdag: skola och va med Daniel.
Fredag: en månad.. Gå på hannah montana the movie medd Marre! :D
Helgen är inte planerad än, ;)

Nuu, ska jag köpa godis, hejsvejs!

Svårt val ;)

Inget mer godis för mig på ett tag!
påtal om de, ska gå ner till macken och köpa lite nu, hörs!


Kasta en 3310 i väggen, inget händer?

Hemma nu förresten, och jag får låna min brors mobil, en nokia 3310 tills jag köpt en ny. Jippie.. Har iallafall samma nummer för er som har det. Det blir ingen ridning idag, för jag har så jävla ont i min mage, och ni tjejer, ni vet varför ;) Plus att min mage är överkänslig, och den senast tiden så har jag inte precis skött mattider och sånt. Så idag blir det bara att ta det lugnt hemma, om jag mår bättre ikväll ska jag nog hoppa studsmatta, det är roligt!

8.20 engelska (repeterade inför provet)
9.20 spanska (övade inför provet)
10.10 hemkunskap (jag och Jannike svarade på frågor, snackade mest med William och Gustav)
12.30 NO (Robotlabb, satt vid datorn och sov)
14.05 SO (repeterade inför provet)

Och nu slocknade min lampa på mitt rum, jippie! Jag ska ringa Magnus nu och be han köpa hem nya, annars är det ju omöjligt att sminka sig framför speglen i mörker.

MOBILJÄVEL

MOBILJÄVLEN ÄR SÖNDER! Den var hel, och funkade precis som den ska! (nästan) Sen när jag tar upp den på NO lektionen, så var skärmen paj, åååååh!
Jävla skitmobil!

27 april.

Någon har hackat min blogg!!

Imorse kunde jag inte logga in, inte på någon av datornerna hemma, och nu lyckades jag, med mitt ANDRA lösenord.  Så nu byter jag, så du som hackat, fuck you!

Aja, imorse vaknade jag tidigt och gjorde mig iordning, försökte fixa bloggen, men det funkade ju inte som sagt. Sedan åkte jag till skolan och hade engelska, spanska, hemkunskap och nu har jag NOn, robotlabb igen. Sebastian och Martin hälsar att dom är bäst på det. Dom vill även att jag ska skriva en sak om våran NO lärare, men det nämner vi inte här, ;)

Nu ska vi fortsätta med robotlabb, hörs senare! =)


BTW!! Jag tycker att Mikaela är het! ;)

Kvinnlig, heltklart!



Jag är nog mest kvinna, haha.
Hoppar in i duschen nu, puss!

Dålig dag, antagligen. ;D

Hemma för en stund sedan från stallet, tävlingen gick både skitbra och dåligt, haha. Dressyren gick jätte bra men hoppningen gick sämst, haha. Stopp på första, rivning på andra, stop på tredje och jag åkte i backen. ;) Inte nog med det utan jag åkte i backen när jag skulle hoppa över ett dike påväg hem också!  haha, så jag har ont i baken och handen, som det kan gå. ;)
Några fina bilder blev det iallafall från dagen. Ska äta nu, sedan ska jag duscha för jag känner mig inte det minsta fräsch. Hörs senare! =)

26 april - BILDER IFRÅN IDAG.

Knopparna.

Framridning inför dressyren.

Vägring på hoppningen.

Cp hopp =)


Jag fick smaka grus ;)


MIN ÄLSKLING!

Tävling imorgon.

Red dressyr på ridbanan, det gick skitbra! Så det ska nog gå bra imorgon, kommer nog inte dö iallafall. ;) LC:2 dressyr och LD hoppning. Peppa! Så imorgon ska jag gå upp klockan åtta, och sticka till stallet. Gjorde flätor på ponnyn efter att jag ridit, tog sisådär en och en halvtimme, jobbigt som fan! Imorgon ska jag göra knopar av det, så kommer min ponny bli finast. Fast det är han redan. ;)

Jag och Sita åt kycklingkebab nyss, och nu sitter vi och kollar på en skittråkig film! Haha, men vi ska snart sova iallafall, kanske inte bloggar imorgon innan jag sticker till stallet, och tävlingen tar nog hela dagen. Så jag kommer inte kunna uppdatera särskilt mycket imorgon, men hörs iallafall. Pussar sötnosar! =)

Mot stallet.

Nu ska jag äta chokladbollar och sedan sticka iväg till stallet, träna på LC:2 programmet inför imorgon. Hoppas ponny lyssnar lika bra som igår. =) Förresten så har hästarna börjat vara ute nu, vilket betyder att man slipper mocka! :D

Hörs senare gullungar!

Bilder från tävlingen 19/4

Felfritt 70cm.


Direkt från trädgården!

När man inte kan vara inne vid datorn för att det är sol, och när man inte kan ta in solen till datorn. Ja då finns det bara en sak att göra, ta ut datorn i solen! ;D

Direkt ifrån min egna trädgård, där jag och Sita ligger och solar. Det är skitvarmt, men inte lika som det var för en och en halv timme sedan. Det blåser lite också, det förstör.. Vi har fortfarande inte kommit på vad vi ska göra idag, fram tills klockan sex-sju, för då ska jag rida. Får väl se om vi stannar hemma eller åker någonstans..

Hörs senare iallafall! =)

Soool, likamed sola!

Hemmaa! Det var faktiskt roligt idag på konfan, iallafall den sista timmen, för då fick vi göra lite praktiska saker och snacka om lägret som vi ska på den 7 maj - 10 maj till Gullbranna! LOVELY! Någon som ska dit? Det är ungefär 4-500 som ska till gullbranna. Så om just du kanske ska dit med din konfagrupp, kommentera! ;)

igår, när jag och sita skulle ta bussen hem till mig.


Nu ska jag ut i solen, ligga på en filt i några timmar och sovaa! Hoppas solen tar lite också. =)
Hörs senare!


25 april.

Gooodmorgon bloggen! Det var länge sen jag gick upp såhär tidigt en lördag. Men har man väl anmält sig till en konfermationsgrupp så måste man gå.. Idag är sista gången iallafall, sen blir det gullbranna nästa!

Igår red jag min ponny, han var inte särskilt uppmärksam i början när jag skulle rida dressyr, men sedan blev han lugn och avslappnad. Jag och Ellinor hoppade båda oxer 105, duktiga ponnys! =) Kom hem ifrån stallet ungefär klockan kvart i tio. Då var jag och Sita ute en sväng, somnade runt två tiden, då kan man säga att jag somnade på direkten i sängen! Hahah, hur förbannat trött som helst.

Har vart vaken en halvtimme, måste äta något för att sedan gå till kyrkan här i Ölmstad, bli upplockad och åker sedan till Örserum för konfa. 9-15 till 12.30. Döda mig?

Jag måste typ drämt till min armbåge igår, har förbannat ont!

Såhär trött är jag. Hahahha! Osminkad också.

Update.

Sitter nu hemma hos Sita, hon har duschat och gjort sig klar. Nu ska vi strax åka hem till mig igen, sen blir det hoppning med ponnyn! =)

Och jag är sur på Daniel som ska till vaggeryd i helgen, så jag kommer inte träffa honom förens på tisdag! Äsch, jag överlever, men det gör nog inte han. ;) Fast han säger tvärtom, haha.

Nu ska vi gå till bussen, tjingeling!


Lite om dagen.

Lite om min dag bara.

8.20 SO
10.10 Svenska
11.50 Matte
13.10 Idrott
På SOn var jag sjukt trött, men hängde med bra iallafall, fick bara reda på en massa fakta som ska komma på provet i maj. På svenskan hade vi redovisning om våran dikt som min grupp skrivit om. På matten hade jag diagnos och jag hade alla rätt. =) Och idrotten var jag inte med på eftersom jag inte visste att den skulle vara ute, så jag och Sita gick en promenad, sen när vi kom tillbaka så låg vi och solade. Slutade sen och då åkte jag och Sita hem till mig, medans Mikaela åkte hem till sig. Sen satte vi oss ute i trädgården med jordgubbar.

Snart ska vi åka hem till Sita, antagligen träffa en killkompis som bor precis vid henne. Sen åker vi hem till mig igen, för jag ska träna hoppning inför söndag, då blir det LD hoppning och LC:2 dressyr. Och jag har ingen aning om hur jag ska få tag på dressyrprogrammet, haha. Men det löser sig, när jag väl får tag i det ska jag iallafall plugga in det i skallen.

Pussar tills vi hörs igen! =)

Videoinlägg!

Observera att jag säger "och jag hade alla rätt" jag menar på diagnosen som jag hade på matten idag.
Annars en rätt oseriös film, Sita som skriker "screw it all" Och Mikaela som inte direkt vill visa sig. ;)

Sommar! Eller nästan iallafall =)

HEMMAA! Eller jag har vart hemma i ungefär en timme, men jag och Sita tog en filt och satte oss i min trädgård med en varsin tallrik med mjölk och jordgubbar! Sommaren är påväg!

Här ser man vad jag hade på mig idag, kan säga att det är väldigt varmt med skinnjacka när solen steker.


Lat?

Det är bra med en farsa som ska åka till jobbet ungefär samma tid som min buss går, för det betyder att jag slipper åka buss! Och slippa stressa, och springa till bussen som jag alltid får göra varje dag.
Och ja, vi är typiskt svensson familj och åker volvo ;)
dock inte den på bilden, googlebild.


24 april.

ÅÅÅÅH kan man inte få sova nångång? Skolan förstör ju hela dagen.. Sen imorgon är det konfa kvart över 9, och på söndag är det tävling igen. ÅÅHH, jag vill sova länge.

Imorse snoozade jag till kvart över sex. Och nu har jag lite halv bråttom, så vi hörs senare. Sminket och frukosten kallar! =)
Min älskling ;)

GODNATT BLOGGEN

Påväg till tandläkaren.  Hade fruktansvärt tråkigt, haha.




Jag älskar verkligen min häst! Han är underbar, fast idag när jag red var han bara extreemt jobbig. Fast det är faktiskt bra att han är jobbig ibland, för när han väl är duktig, så blir man bara mycket gladare efter att ha haft en jobbig ridtur dagen innan, eller något. haha.

Nej nu måste jag sova, Magnus stryper internet nu också, hahaha. Puss och hörs imorgon!

BÄST PÅ SYSLÖJD, eller inte

att detta ska bli en munktröja, kan jag aldrig förstå mig på xD

JOBBIG SKOLA

Idag var det ju skola, missade halva engelskan. Annars var det normal skoldag.
8.20 engelska
9.20 spanska
10.15 bild
11.25 matte
12.45 syslöjd
14.15 idrott
Jag missade som sagt halva engelska, på spanskan var vi i datasalen och spelade in vårat "radioprogram" och Shakira, på bilden jobbade jag, Woho! Och blev nästan klar med klassens "vän-projekt" är väldigt nöjd över min hittils. =) Eftersom att jag glömde min skåpsnyckel hos Daniel igår så hade jag ingen egen mattebok till mattelektionen, men jag fick låna min lärares bok, och jag blev klar med det jag skulle, så nästa lektion blir det diagnos. På syslöjden har jag börjat sy på min tröja, jippie! Hoppas jag blir klar innan sommarlovet, fast i den takten jag jobbar i så lär jag inte bli det.. Idrotten var jag inte med på, gick promenad. Men imorgon, då jävlar ska jag vara med! Haha.

TORSDAGENS OUTFIT
(dålig bild)

Skit i att gå på toa borta, gå hemma ist!

Måste bara säga att jag VERKLIGEN haatar allmäna toaletter..
urk,

23 april.

Nu sitter jag i skolan på spanska, vi ska spela in vårat "radioprogram" om Shakira. Jag hann inte blogga innan jag skulle till tandläkaren, för Pernilla blev lite sur för att vi åkte fem minuter senare till Gränna. Hade tid 7.50 och tandläkaren sa att mina tänder var skitfina och inga hål eller något, slapp göra röntgenbilder också eftersom att jag gjorde det förra året, så det blir inget återbesök eller något, bra det. ;) mina tänder är starka, haha! Fick skjuts direkt till skolan och hade en liten stund engelska med vikarie. Tog bild på dagens outfit men bilderna är på datorn hemma så jag hann inte lägga in dom innan. Men dom kommer senare, när jag kommer hem ifrån skolan.

Nu sa min lärare till mig att stänga av detta så jag måste sätta mig vid Mikaela för vi ska spela in. ;) hon sa även till mig att slänga klubban jag har i min munn, haha!
Hörs senare, =)


Give me some.. cookie!

Nu har jag suttit vid datorn ett tag, gjort engelskaläxan och jag är stolt över det. Snackat med Magnus och Pernilla, även snackat i tele. Nu är jag trött, (not) men jag måste sova, imorgon blir det tandläkaren 7.50 så jag åker hemifrån halv åtta, jippie! Missar första lektionen, engelska. Så min lärare hade inte märkt om jag inte gjort läxan tills imon, men det är bara jag som förlorar på att skita i det så jag gjorde den iallafall, plus att jag redan hade gjort mer än hälften när jag kom på att jag skulle missa lektionen, smart! Hörs imorgon iallafall sötungar, puss! ♥

Kom på att jag egentligen va hungrig innan och jag skulle äta, men jag satt vid datorn/snackade i tele istället, så nu är det försent för det, får helt enkelt äta frukost imorgon, dumma thess!

22 april.

Hej bloggen! Jag känner mig verkligen som en urusel bloggare, skäms thess!
Idag var det iallafall studiedag och jag sov över hos Sita, så jag vaknade upp hos henne vid nio tiden, vi åt frukost och kollade på en film som heter Jackass. Bam Margera som är med i den filmen är grymt snygg!
Sedan åkte jag till Daniel, och det är där jag sitter nu. Jag åt upp hans godis innan som han köpte till mig och Sita igår för över hundra kronor. =D Men nu ska vi gå till bussen, antagligen bloggar jag när jag kommer hem eller imorgon. Hörs och synes!


21 april.

Hej bloggen! Sitter på NO lektion på en bärbar dator som någon i klassen egentligen ska ha till att programera en legorobot. Men tydligen så tröttnade personen med det så jag fick datorn istället ;)
Imorse snoozade jag lika länge som igår, ända tills jag fick springa upp, åt ingen frukost imorse heller.. inte bra det. Men aja, Mikaela var snäll och gav mig pengar så jag kunde köpa en fralla i skolan. =)
9.00 Svenska
10.15 Idrott
12.30 Spanska
13.20 Matte
14.00 NO
Fick bara vara tjugo minuter på matten eftersom att vi skulle få information om mopeder. Vi fick testa att köra en simulator och det gick skit för mig :P Missade iallafall en timme på NOn, och när jag väl kom tillbaka till lektionen så satt jag och Sebbe Krantz bara och tog kort med hans webcam på hans bärbara dator. =D Annars har detta vart en rätt trött-dag om man säger så, har vart slappt också, sovmorgon, håltimmar och slapp lektioner.

Idag klockan 18.00 är det möte på skolan, yrkeskväll. Innan det ska jag vara med Sita och en till, som vi ska möta upp nu vid esplanaden. Efter det ska jag sova hos Sita, imorgon är det studiedag, JIPPIE! =D
Nej nu måste jag stänga av datorn och gå ner till mitt skåp. Måste vara vid esplanaden vid halv fyra, hörs senare!

20 april.

Hej bloggen! Igår hade jag verkligen fullt upp hela dagen och idag med!
Igår började dagen med att jag fick ett sms vid halv åtta, jag och Sita va tvungna att stiga upp ur den varma sängen och cykla till stallet. Red till ridskolan och tävlade, gick jätte bra som jag tyckte iallafall. I working equitation klassen gick det jätte bra enligt mig men inte enligt dommaren ;) sen i hoppningen så kom vi felfritt på 70cm! Jätte nöjd och jag var på skit bra humör hela dagen =D Efter tävlingen så slappade jag och Sita hemma hos mig tills hon fick skjuts hem vid tio tiden på kvällen. sen pga en person så fick inte jag sova mer än fyra timmar inatt ;) men trots det så var jag superpigg imorse! nooot. Jag snoozade verkligen till sista minuten så allt blev stressigt. Aja, fick skjuts till skolan så jag kom inte försent iallafall, vilket var mycket skönt.
IDAG
8.20 Engelska
9.20 Spanska
10.10 Hemkunskap
12.30 NO
14.05 SO
En väldigt jobbig dag enligt mig.. Men jag klarade mig, tack vare min underbara vän Mikaela. =) Efter skolan åkte jag hem, tog det lugnt, sen fick jag stressa till stallet och rida iväg till ridskolan, ridlektion! Vi hoppade bana, det gick jätte bra och nu är min ponny verligen förtjänt av en eller två vilodagar. =)
Jag med för den delen, sovmorgon imorgon och studiedag på onsdag! JIPPIE. Dagarna ska nog spenderas med bästa.

Men nu ska jag lägga mig, för jag har sovit dåligt inatt, och kommer antagligen göra det inatt med. Jippie.. Så hörs imorgon!

Min underbar ponny, jag älskar dig.


Ketchupfläsk!

Sita; ser du ketchup i mitt hår?
Thess; Nej jag ser ingen ketchupfläsk
Sita; fläck menar du? xD
G
ud vad roligt vi hade åt det när vi nyss gick ifrån bussen hem till Sita.

Det gick jätte bra att rida, Eliot var inte alls lika pigg, så han var sammarbetsvillig och hoppade fint, så det ska nog gå bra på tävlingen imorgon. Efter stallet duschade jag och sedan åkte jag och Sita hem till henne, nu duschar hon medans jag bloggar. Det blir inget Nässjö idag, utan han som vi ska träffa ska komma hit till jönköping istället. Skönt det! Men nu ska jag sminka mig eftersom att jag åkte buss osminkad, hörs senare =)

55 dagar kvar till skolavslutningen!


18 april.

Goodmorgon!

Jag har extrema skuldkänslor att jag inte skrivit på bloggen.. nej men haha. Jag har inte vart i närheten av en dator, igår i skolan eller efter.

GÅRDAGEN
8.20 So
10.10 Svenska
11.50 Matte
13.10 Simning på idrotten (jag var inte med)
Förövrigt så var jag på hemskt dåligt humör igår. Anledningen tar jag inte upp här, men man kan säga att två av mina lärare fick smaka på min surhet och många av mina klasskompisar. Andra också för den delen, Marre beskrev mig som en rykande tjur när jag gick igenom korridoren, haha.
Efter skolan var jag med Marre och hennes killkompis och vi åkte till Torpa och träffade Daniel. Kvällen blev verkligen inte kul, eftersom att min surighet kom tillbaka av olika anledningar. Marre, Sita och Mikaela hade lyckats få mig glad igen innan sista lektionen, och så var jag jätte glad när vi åkte till badhuset för att pricka av oss. Det höll i sig ända tills strax efter att vi åkte till torpa, haha.. Jaja, det ordnade sig! Sita hoppade på bussen i Huskvarna och följde med mig hem, vi gick direkt till stallet och jag red lite i hagen ovanför stallet, skulle egentligen hopptränat inför söndag, men det ska jag göra idag istället. Sita fick visa sina skillz och mocka två boxar medans jag red ;) Sedan gick vi hem och gjorde hamburgare! Sen skulle vi kolla på film, men båda somnade.. så vi gick och la oss.

 Idag ska jag till stallet, och rida på ridbanan. Sita följer antagligen med som hjälpande hand. ;) Sen ska jag duscha och fixa mig, för att sedan åka hem till Sita så hon kan göra likadant, sen ska vi till Nässjö, =) Så jag kanske inte bloggar så mycket idag, isåfall när jag är hemma eller om jag får låna någon dator i Nässjö. Nu ska jag och Sita äta frukost eller något. Hörs senare! =)



17 april.

57 dagar kvar till skolavslutning + min födelsedag!

Nu ska jag kila iväg till bussen, börjar 8.20 idag. =) Bloggar så fort jag får tag på en dator, och då skriver jag om gårdagen, eftersom jag inte bloggade mer igår, sorry!

Update.

Nu är jag hemma ifrån skolan, slutade vid två eftersom att jag inte kunde vara med på idrotten. Hinner inte blogga nu eftersom soc och min pappa väntar där nere, skriver senare!

Jag målade på bilden idag, hahaha. :D

16 april.

GRATTIS PERNILLA PÅ 39ÅRS-DAGEN!

Jag är typ halvdöd och jag är inte direkt på så extremt bra humör.. fick ett vykort igår som jag helst bara hade velat riva sönder, kasta och glömma bort.

Annars var det en jätte rolig eftermiddag/kväll igår, jag och Sita åkte till torpa och så va vi med en massa, sen åkte Sita hem. Jag stannade längre och det blev som sagt en jätte lyckad kväll! Fast slutet var nog ändå inte världens bästa när jag missade sista bussen och var tvungen att bli hämtad. Men bortsett från det. ;)

Idag är det en riktigt jobbig skoldag.. fast det funkar ändå eftersom det var så slappt igår.
8.30 engelska
9.20 spanska
10.15 bild
11.25 matte
12.45 syslöjd
14.15 idrott (som jag ändå ska åka hem ifrån)
För då kommer soc hit, och min pappa. Efter det så tror jag Sita ska komma hem till mig en sväng, om jag inte ska in till stan, för Daniel glömde alla sina prylar i min väska igår. ;)
Nej nu måste jag torka håret och äta en frukost! Puss på er.

Jag igår, hittade ett par söndriga glasögon utan skallmar och glas, och var bara tvungen att få bild på det. ;)

Alla som inte dansar är våldtäksmän..

wihoo, jag och Sita sitter och lyssnar på dj cammy låtar. Kommer ihåg att jag lyssnade på många av deras omgjorda låtar för ett år sedan, hehe..

Slapp livskunskapen idag eftersom att det var föreläsning om thailand klockan tolv. Så det var skönt! Det verkade som att de flesta var på dåligt humör i skolan idag, Mikaela sa att det bara var jag som var glad, haha som vanligt ;)

Detta var mer ett litet tråkigt inlägg för att visa att jag inte blivit kidnappad eller mördad. Haha.
Nu ska jag och Sita göra oss iordning för vi ska strax iväg, hörs senare! puss.

15 april.

Hej bloggen!
Idag är det skola igen, fast en väldigt slapp sådan. Efter skolan ska jag antagligen vara med Sita, vi får väl se vad vi ska hitta på, ;)

9.50 Eget arbete
12.00 Livskunskap
13.35 Dansprofil
Fast det ska vara någon samling i aulan klockan tolv, så jag tror inte att jag ska ha någon livskunskap. Och jag har lite halvångest, ska lämna in spanska praouppgiften idag, och jag har inte skrivit klart, och jag kan inte svara på en av frågorna..

Dagens mål idag är iallafall att inte ha uppe mobilen på någon lektion, hehe undra om det går.. ;) Men ska försöka iallafall!

Nu ska jag sminka klart mig och sedan gå till bussen, ha en underbar onsdag och hörs senare!

Duktig thess!

Jaha, nu var man hemma :D eller jag har vart det någon timme, men jag har faktiskt duschat, ätit och gjort klart min inlämningsuppgift till spanskan.
Det gick jätte bra att rida, och Eliot var pigg =) red som sagt var på fältet och hoppade lite, jätte duktigt! Kom hem ungefär halv tio ifrån stallet, haha.

Imorgon är det sovmorgon till tio, hur härligt som helst. Sooova! Haha.
Nej nu ska jag faktiskt hitta på något roligt :D eller inte.. typ kolla igenom en massa blogginlägg och kolla folks bilddagböcker, snacka med folket på msn också. Vara lite social helt enkelt. :D
Förresten så fick jag MVG på A-provet och VG på B-provet på matten, så sammanlagt ett starkt VG, WOHO!

hörs imorgon! Bloggar på morgonen eftersom att jag har sovmorgon, puss på er alla ♥


Shululu, en update!

Mikaela följde med mig hem och vi hoppade på studsmattan, sen var vi jätte sociala mot varann, haha.. hon satt vid msn och camade och jag snackade i telefon. Härligt ;)

Nu har iallafall hon åkt hem, och jag sitter här i ridkläder påväg till stallet. Ska rida på fältet idag och hoppa lite hade jag tänkt, mysigt! =) Så hörs senare!

Mikaela är min snygging ;)

14 april.

hej bloggen! Skola nu då.

Som sagt, jag sitter i skolan på spanska, vi ska typ söka fakta om någon artist som vi ska "intervjua" på spanska. Det ska vara klart nästa torsdag.. Haha, bäst att klara det då.

Imorse var jag så förbannat trött så jag låg kvar i sängen tills jag var tvungen att springa upp, fixa mig och springa till bussen. Haha, så jag hann inte blogga imorse, men jag hade iallafall tur att vi skulle sitta i datasalen nu på spanskan då. Första lektionen var svenska och då blev jag av med min mobil, eftersom jag var dum nog att ha den uppe.. så den får jag inte tillbaka förens vi slutar vid 15.20. Fatta att jag är beroende av den saken! Ååh, haha. Jag lär iallafall inte ha den uppe mer på någon lektion.. Jag har iallafall fått låna Mikaelas mobil idag så det har iallafall funkat någorlunda. ;)

Idag vet jag inte riktigt hur det blir, Mikaela ska kanske följa med mig hem, det ska bli kul :D

Just nu skriver vi om Shakira, har skrivit ut en massa fakta om henne och sen ska vi göra om texten till spanska, jobbigt!

Hörs senare, efter skolan! Pussar från mig till er ;)

Godnatt kram!

Nyss åt jag en tallrik med flingor, haha. Jag och mina matvanor.. Nej men jag hade ju inte ätit sen klockan fyra så jag var rätt hungrig, kändes så himla normalt att äta flingor klockan elva på kvällen.. not.

Nej men nu är jag trött och jag måste sova för imorgon är det skola.. blir ledsen bara jag hör ordet. Haha
Bloggar antagligen på morgonen, eller kanske i skolan om jag får tag på någon dator. Hörs imorgon! ♥

Jag gillar verkligen denna bilden på mig och Magnus :D
jag står på tå.

Min lilla ponny, Eliot.

Det har kommit många kommentarer om själva bilden på min header på hästen. Alla fråger lyder ungefär "är det din häst?" Och svaret är ja =) eller nästan iallafall, jag är fodervärd på honom, men ska förhoppningsvis köpa loss honom i augusti då jag har haft honom ett år. Han är en 5-årig arabvalack. Alltid nyfiken, glad och mysig, men han kan ha sina extremt envisa stunder, det är det som är så underbart! Att hästarna inte alltid gör allt utan att blinka, utan också har en liten egen vilja.. fast det ska ju inte gå överstyr förstås.

Några fler frågor om just min lilla ponny? =)


BILDBOMB

HERBIE, som har vart med i filmerna.

BATMOBILEN, som vart med i en av filmerna.

Bilen som vart med i 2fast and 2furious.



OM MAN ÄNDÅ HADE PENGAR att köpa en sån här :o

och till sist, MAGNUS.


Jonas och Erik bjuder på en bild från när vi åt hamburgare på MAX efter elmia, ;)
Det var en otroligt rolig dag!


Sommar.. KOM!

heeej bloggen! =) nu är jag hemma igen! Eller jag har vart hemma i ca 40min, men jag har duschat och så.. Det gick jätte bra att rida, han var så pigg så. Gjorde en massa bomövningar osv, det var lite jobbigt i ryggen eftersom att jag tappat muskler när jag inte ridit på nästan två månader.

Skola imorgon.. Uusch! Fast det ska väl bli kul att träffa endel folk igen =) som man har saknat under lovet. Fast jag längtar inte till dom tidiga mornarna igen. Men det är bara några veckor kvar sen är det sommarlov :D om exakt 60 dagar för att vara korrekt. Då fyller jag även 15, woho!

Bilder kommer i ett inlägg strax från bilmässan!

13 april.

Hej bloggen!

Sorry för jag inte bloggade mer igårkväll, blev inte direkt så eftersom att jag och Sita var hur trötta som helst, iallafall jag på kvällen. Sen fick jag gå upp halv tio imorse eftersom att jag skulle bli hämtad nere i Huskvarna av Jonas och company, så då fanns det ingen tid till att blogga heller. Men iallafall...!

Jag var på bilmässan på Elmia i jönköping idag. Skitkul! Såg på när en jätte duktig kille körde mc och en annan som körde någon lustig liten bil som snurrade runt och runt, och en till som körde en racerbil som rykte extremt mycket! Jag fick killen som körde mc's autograf! :D Och Magnus samuelsson, världens starkaste man var där också! Jag fick hans autograf och en kram av honom också..!

EN MASSA BILDER kommer sedan, men jag hinner inte nu eftersom att jag måste byta om och cykla till stallet, för jag ska rida min första lektion idag på över två månader! Känns så otroligt skönt att äntligen komma igång igen efter att ha vart sjuk..

Så jag bloggar senare efter ridningen och då är jag hemma nångång runt nio tiden. Hörs då!

Shit, springa till bussen nudå..

Nu drar jag och Sita iväg, hörs kanske senare ikväll. Jag ska sova över hos henne.
Bye puss!


Våren är bara för underbar.

Tillbaka från stallet för ungefär en timme sedan, men jag och Sita satte oss på altanen, åt mat och fikade.

Två timmar lång ridtur, haha fatta att det droppade svett. Så min lilla ponny fick sig en och flera duschar sedan. Det tyckte han verkligen inte om, den lilla fegisen.. Stackars Sita fick vänta cirka fyra timmar på mig inne på mitt rum. Rätt åt henne för hon kallade mig för tönt. =)

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis medans Sita ska sätta sig på altanen i solen. Hörs!

Min sötnos


Ellinor och hennes ponny

VÅÅÅÅR

12 april.

Goodmorgon!

Att somna klockan tre på natten och att bli väckt strax innan klockan tio på morgonen av ett telefonsamtal är inte precis min dröm, men så var det idag, jag och mitt morgonhumör också, jippie! La mig direkt i sängen igen men jag lyckades inte somna om för då hade jag redan vaknat upp ordentligt.. Så jag satte mig här istället!

Jag ska göra en liten förändring i min nya header, ska byta bild på mig och min häst. Men bilden jag ska ändra till har Pernilla på sin dator så jag får vänta med det tills hon fiskat fram bilden.

Idag, ja vad händer? Jag ska rida med Ellinor om en halvtimme och sedan ska jag antagligen vara med Sabinah eller med Sita. Ikväll ska jag plugga också, det har jag inte gjort på hela veckan och jag ligger efter i några biologi läxor..

Men hörs senare!

Ny header!

BYTT HEADER!
vilken är bäst? =)


FRÅN DENNA TILL

DENNA

Bra svensk dialekt.

Oj vad klockan är mycket! Jag och Sita sitter och garvar åt gamla videoklipp och bilder som jag har på min dator. Speciellt åt ett videoklipp där en killkompis säger "ÄRE RÅLIGT O FILMA ÄLLÄR?" HAHA, så sjukt kul. Nej men nu ska vi fortsätta att kolla igenom vad för roligt jag har på min dator, hejsvejs och hörs imorgon!

PÅSKÄGG

MITT PÅSKÄGG
Jag fick en spansk förklaring vart det låg någonstans, bara det att Magnus hade glömt att skriva "ovanför" så det var lite svårt att fatta, haha. Men Sita och jag hittade det tillslut, MUMS!


Snart går vi till stallet, jag ska rida en liten barbacka kvällsritt eftersom att det vart för varmt att rida innan idag. Hörs efter det!

OUTFITS

GÅRDAGENS OUTFIT


PÅSKKVÄLLENS OUTFIT

GLAD PÅSK!

Glömde ju att säga till er alla GLAD PÅSK!
Jag kan säga att jag egentligen inte längtar tills jag ska öppna mitt påskägg ikväll.. känns som att jag hellre skulle velat ha pengar.. hehe.

Hm, kanske skulle skaffa en liten hönsgård med ett par färgade kycklingar, eller vad säger ni?

11 april.

Finns det något härligare än att vakna sent på eftermiddagen av att ha fått ett sms där det står "GLAD PÅSK", ehm.. Jag skulle svara JA på den frågan. Jag menar, somnar man sent, då vill man gärna sova ut.. haha fast tack för alla glad påsk sms iallafall, fast jag är något tjurig på morgonen.

Superduuper härligt väder ute, när jag och Sita gick ner till köket så var det 21 grader ute! Så vi packade ihop lite frukost och satte oss ute på hennes altan, underbart! Sen roade vi oss genom att kasta vindruvor hit och dit, men det är en annan historia.

Idag blir det att åka hem till mig, vet inte riktigt när, antagligen när jag och Sita orkar flytta på röven ur soffan och byta om.. Sen ska vi till stallet och jag ska rida, sen hem och duscha, för klockan halv sex ska vi fira påsk! Woho, goodis.. fast igår smällde jag i mig så pass mycket att jag nog kommer må illa av att se påskägg.. Men det ska nog bli en kul kväll iallafall. Nu ska vi kolla bussar och antagligen börja byta om från pyjamas (vadå? vi vaknade nyss..) Så vi hörs senare! Ha en underbar dag.


Jag blond! Du skojar?

Monster man och Spökhuset, roade jag och Sita oss med att kolla på innan, med godis som hon köpt för över hundra spänn, det ni! Fast vi har inte ens tryckt i oss en femtedel.. Båda två sitter och gäspar, fast Sita mest, för jag är tuff och orkar hålla ögonen öppna, höhö! *Nu retar Sita mig för att jag skrev att jag är tuff och vickar på ögonbrynet* Men strax ska vi gå ner och kolla på en till film, The reeker. Läskig? Ja, ni.. det märker jag väl inatt om jag får mardrömmar eller inte.

Bästa idag måste ändå vart när jag och Sita gick hem ifrån busshållplatsen;
Jag; Vart faan är min mobil?!?? *känner i alla fickor, och börjar få panik*
Sita; Kolla i handen...
Jag; Aha.. ehm.. *ser mobilen i handen* TYP BLOND! 

sita säger nu; en aningen blond....

HON SKA INTE SÄGA NÅGOT?! :O

Nej men nu börjar vi bli trötta så nu ska vi gå ner och FÖRSÖKA smälla i oss ännu mer godis och kolla på The reeker. Så jag säger godnatt nu eftersom att vi antagligen kommer däcka i sängen, så hörs imorgon!


BILDDAGBOKEN



Vill bara säga att bilddagboken SUGER! Det är skittråkigt, har blivit så "wannabe lunarstorm" plus att jag själv aldrig laddar upp bilder där så..

Jaha, bussen går om drygt tio min.. ska nog börja packa och byta om nu, hörs senare! :D

FÖRÄLDRARFRITT!

Nu är vi tillbaka ifrån stallet, jag ska strax byta om för vi ska dra till Sita. Mysig fredagskväll ska vi ha, underbart! Imorgon är det påsk och då ska jag och Sita vara hemma hos mig och fira! Ska bli superkul. =)

Fast haha, kollade buss nu och nästa går om 50min, så vi drar inte riktigt än.. men snart så!

Det är härligt med nyrakade ben, eller hur tjejer? :D

MICCIS ÄR SNYGG!


Jag, Miccis, Shellad och Daniel.

Bara för att min vän Miccis är underbar!

Sita kom till mig för en stund sedan, vi åt nyss. Första gången jag åt hemmagrillat iår! Nu drar hon och jag iväg till stallet, hörs senare!

BILDER!

KVÄLLENS OUTFIT!




BILDER IFRÅN IGÅRKVÄLL!


Miccis och jag.

Jag, Shellad och Miccis, vad tror ni att hon sysslar med? :D

Jag och Miccis, hemma hos henne innan vi tog bussen till stan.

10 april - BÄSTAKVÄLLEN!

Tjenare bloggen.

Igår stack jag till Miccis och vi hade ångest över vad vi skulle ha på oss på kvällen, men det fixade sig. Så vi flummade och fixade iordning oss, stack sedan till jönköping och gick på kfum disco. Fast dumma mig trodde att det började 19.00, fast det började 20.00. Så jag och Miccis tog bussen in till Juneporten och köpte varsin cola, där träffade jag också Sita, kul! Sedan tog vi bussen tillbaka till kfum och där började det roliga! Haha, det var en underbar kväll, och Miccis blev superglad när jag presenterade henne för Sebastian Krantz. Men kvällen var skit härlig! Jag följde med Miccis hem sedan och sov hos henne. Tyckte att det inte var någon idé att åka hem..

Idag vaknade jag och Miccis vid halv elva ungefär, vi båda har extrem värk i hela kroppen efter våra hopp igår. Så vi låg kvar i sängen och snackade, sen åt vi en liten frukost. Jag åkte hem med ett bussen så nu sitter jag här ensam i mitt rum, haha fast de andra håller nog på med mat eller något där nere, det låter så iallafall..

Bilder ifrån igår kommer i ett inlägg strax!

9 april.

Hej bloggen!

igår hade jag en skitkul dag! Var med Maria och hennes killkompis och så blev det stallet sent på kvällen, följde med Jonas hem och kollade på Charlies änglar som jag inte har sett förut. Sen när jag kom hem så somnade jag direkt. Nice! :)

Idag blev jag väckt av alarmet klockan 9, men så hade jag fått sms att jag inte behövde åka till stallet än för att Eliot skulle skos sist, så jag låg kvar och halvsov ett tag till.. Sen åt jag frukost och snackade med Magnus om moped! Sen fick jag sticka iväg till stallet, jag, Ellinor och hennes kompis red en sväng med alla tre hästarna och det gick jättebra!

Ja, nu ska jag försöka slita mig ifrån denna burken och trycka i mig något att äta, sen ska jag duscha och fixa mig. Ska dra till Gränna! Sen blir det att åka in till jönköping med Michaela. Nice!

Hörs senare!

8 april.

Hej bloggen!

Nu har jag stress duschat, fixat mig osv. Idag händer nog inte så mycket, jag ska till huskvarna och träffa Maria, hon ska skjutsa mig på hennes moppe, haha. Får väl se vad vi hittar på för roligt efter det. Idag ska även min ponny skos, äntligen!

Nej nu måste jag rusa till bussen, det regnar ute. Fyfan! Aja, ha en underbar onsdag, hörs senare!

HV BLÅ! Vinna eller försvinna?

Åh, HV förlora ännu en match, hur ska detta gå?! Dom spelade bra ända tills nu. Blitt utbytta mot några aliens som spelar sämst eller något?! haha, det var iallafall det jag och sebastian funderade på.

Varför kan man inte vara stenrik för? Då hade man ju haft råd med en massa skor och kläder, men tyvärr så är det inte så.
Domma söta skorna är ifrån Nelly.

Frisk! Snart iallafall..

Tjihowe, nu är jag jätte trött. Sitter här vid datorn och lyssnar på musik, Sita sitter snett bakom och latar sig hon med. Denna dagen har gått super fort, man vet inte riktigt vart den har tagit vägen.. Iallafall så var jag på sjukhuset som jag skrev innan, gjorde sånt där "cykeltest" och hade en massa sladdar som satt fast vid min överkropp samtidigt. Tog massor med prover och så, men doktorn sa att det såg jätte bra ut. Får provresultaten hemskickade om ungefär en vecka, visar det bra som doktorn trodde så blir jag friskförklarad! Äntligen, jag är så sjukt glad. Efter att jag vart på sjukhuset så åkte jag och Pernilla till Eko och köpte ett par nya ridskor och en slags salva som man ska smörja in hästarnas man och svans med som hjälper mot knott och irriterad hud. Sen hämtade vi Sita och vi gick till stallet strax efter att vi kom hem.

Bästa idag måste ändå vart när Ellinors lillebror Erik och hans kompis följde efter mig och Sita när vi gick hem ifrån stallet, dom skrek mitt namn och gömde sig sedan, som att vi inte fattade att det var dom.. haha.

Köpte ju ett par ballerinaskor igår, och idag köpte jag en skinnjacka (fejk) från Sita, som hon aldrig använt.


Dåliga mobilbilder, men kameran hade inget batteri eftersom att jag glömt att stänga av den imorse..
Skorna är ifrån Vagabond och jackan är ifrån H&M.

Hörs senare!

7 april, - bildbomb!

Hej bloggen! Idag vaknade jag tidigt, men jag gick ner och satte mig vid tvn, sen har jag fixat lite där nere med. Hinner inte blogga nu eftersom att jag ska slänga i mig en pannkaka, byta om och sedan blir det att åka till sjukhuset. Hörs senare!

Här kommer det en liten bildbomb, enjoy!

När jag och Mikaela åt donuts i skolan för ett tag sen.

När jag och Mikaela åt glass igår.

Våran alldeles egna chokladsås, som smakade.. unikt?

Vi hade en rolig stund på studsmattan.

Även på marken hade vi roligt!

Ojoj, inte bra.. Men en riktigt rolig dag hade jag!


tyvärr så hade jag inte med mig kameran när jag var i stan, annars så får jag tigga lite bilder från dom två tjejerna som jag träffade, dom tog en massa roliga kort så dom måste jag bara få snotta.

Trevlig kväll.

Nu är jag hemma gott folk! Vart en supertrevlig kväll, åkte till stan och köpte ett par ballerinaskor. Träffade folk på stan, gick på bio Fast and furious. Som va jättebra! Sen blev det att äta på mc donalds och sedan bar det hem. Träffade två jätte trevliga tjejer som tydligen kände min kompis Albin. Dom var helgalna precis som jag!

Imorgon blir det en bildbomb med massa bilder från idag. Min bror är inte hemma så han kan inte fixa överföringsladden till kameran, så det får bli imorgon istället!

Ha en nice fortsatt kväll och natt, nu så ska jag strax lägga mig, så godnatt! Puss.

Föräldrarfritt är mysigt, ellerhur?

Jag och Michaela har vart uppfinningsrika och skapat en egen chokladsås, receptet får ni inte, för det har jag redan glömt bort! Vi hällde bara i lite, vaniljsocker i en stor mängd, strösocker, sirap, smält smör och kakao. Det blev en väldigt konstig smak på det hela, haha. Sedan hoppade vi studsmatta och tog en massa kort. Sen var vi inne lite vid datorn. Men nu har sötnosen åkt hem så nu sitter jag här i min ensamhet, haha. Men jag ska göra mig iordning, sedan drar jag iväg. Bloggar senare när jag kommer hem.

Bilder kommer upp från dagen senare, när min bror har fiskat fram överföringssladden till kameran. Ha en nice fortsatt dag, byye.

6 april.

Godmorgon bloggen!

Idag vaknade jag halv tio, och nu är jag superpigg! Det är underbart väder så jag får väl se vad jag och Michaela hittar på idag. Hon ska komma till mig ungefär kvart i tolv, lovely! Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sätta mig med en liten frukost, hörs senare!

Idag är det exakt 8 månader sen jag fick hem min lilla plutt.
Jag älskar dig min lilla busbäbis.

Shopping imorgon!

Denna dagen har bara gått åt att sova, dega framför datorn och tvn. Visserligen har jag ju vart i stallet och ridit, men det känns knappt som det! Även fast jag sovit överdrivet många timmar två nätter i rad nu så är jag jätte trött, varför är det så? Att man blir tröttare ju mer man sover. Och om man sover för lite så blir man trött också, så antagligen måste man sova exakt 8-9 timmar varje dag, men vem orkar det? haha inte jag iallafall, det är egentligen inte bra. Men min sömn är rätt rubbad.

Jag hade extremt tråkigt innan så jag gjorde en ny header, fortfarande en tråkig tillfällig. Vill ta nya bilder snart så att man kan göra en någorlunda någon gång.. Men denna får duga så länge iallafall.

Imorgon blir det Michaela, som ska komma till mig vid kvart i tolv. Sen efter det så ska jag till stan, äntligen blir det en ny jacka och ett par nya skor! Efterlängtat som tusan. Men nu måste jag lägga mig känner jag, för att orka med morgondagen. Så godnatt bloggen, och läsarna.
puusss.

Bilder.

Någon som tog en bild på mig i fredag.

Chips och massa annat som jag åt igårkväll..

Min lilla ponny idag.


5 april.

Hej bloggen!

Jag kom nyss hem ifrån stallet. Red en sväng upp till ridskolan och red dressyr, det gick jätte bra och min lilla ponny är underbar! Hoppade ett pytte hinder med och det gick med bra.

Igårkväll så kollade jag på två filmer, först på The grudge 2 och sedan på Festival. The grudge var sådär, fattade inte riktigt.. Festivalen var rolig men hade gärna velat att den skulle vara längre så man fick se mer av vad som skulle hända sen. Så jag satt och åt massa chips osv, mums! Haha, någon gång får man vara onyttig. Sen somnade jag ungefär vid tre tiden.

Idag vaknade jag vid elva tiden, fick ett sms av Ellinor om att hon ville rida upp till ridskolan, så det var bara att masa sig upp ur sängen, äta frukost, byta om och hoppa upp på cyklen.

Vet inte riktigt vad som händer idag, ska kolla på en eller två till filmer efter att jag har ätit nu. Så jag bloggar senare, ha en nice söndag!
byyee

Puss på vädret!

Så underbart väder! Synd egentligen att jag sov så länge, annars hade jag redan vart i stalllet och ridit i ett ännu varmare väder. Nyss åt jag kyckling, det var supergott och jag har inte ätit någon riktig mat på flera dagar, usch. Jag är verkligen dålig när det gäller mat.. Har kollat igenom en massa bloggar som har uppdaterats, och det tog en väldigt lång stund kan man säga! Men nu är det gjort iallafall, nu ska jag byta om från pyamas (har inte vart vaken länge och jag har inte orkat byta om) och sedan sticka iväg. Bloggar senare när jag är hemma igen. Pussen!


4 april.

Hej bloggen!

Jag är en värdelös bloggare.. jag ska försöka skärpa mig. Nu är det ju lov så då har jag ju tid att blogga. Då är det ingen tråkig skola.

I torsdags så var jag med Sita och vi red upp till ridskolan och Eliot fick verkligen sträcka på sina ben. Sen blev kvällen jätte lång för att jag snackade med en kompis jätte länge. Lovely! Annars fanns det inte mycket mer att säga om den dagen.

Igår så var det skola, matteprov som gick utmärkt och inställd idrott så vi slutade tio över tolv. Underbart! PÅSKLOV! Slippa skolan i tio dagar, fantastiskt. Efter skolan gick jag hem till Sita, och vi tog det lugnt till ungefär klockan sex, då gick vi ut och så var vi ute nästan hela kvällen, det var svinkallt till slut, haha. Men det var en rolig kväll. Tack Sita! :)

Idag så vaknade jag vid ett, vi åt frukost och nu sitter jag i en gungstol med datorn i knät, jag är så sjukt trött så det finns inte. Sen ska jag byta om och sedan rida. Ikväll ska vi ha en liten myskväll, med chips och film. Nej nu måste jag sluta skriva, ha en underbar lördag! Puss.

2 april - gårdagen.

Godmorgon bloggen!

Jag ber hemskt om ursäkt för att jag inte bloggade igår.. det ska bli ändring på detta i helgen, i pomise!

Iallafall, min gårdag började med att jag började skolan vid 8.30 med hkk prov, det gick super! Daniel satt och snackade med mig, han hade omprov så han fick en aningen lite skäll, haha.. Sen gick jag hem till Sita för jag orkade inte vänta ungefär en timme i skolan. Men hon och jag kom försent till engelskaprovet.. hehe, men det gick bra och jag var glad att jag pluggade kvällen innan. :)
Efter skolan följde jag med Sita hem, vi somnade i soffan. Latmaskar, haha. Sen gick jag ner till esplanaden för att möta upp en person. Vi pratade och sen gick jag hem till Sita igen. Åkte till Stan senare med en liten stund, och jag blev superglad när HV vann mot Färjestad! Underbart. Kom hem vid elva tiden och då somnade jag nästan direkt så därför så bloggade jag inte igår..

Imorse vaknade jag jätte tidigt, vet inte varför. Men jag var grymt trött iallafall, men jag somnade inte om! Det börjar arta sig det här.. haha. Idag blir det en lektion, sen ska hela årskurs åtta åka till Erik Dahlbergs gymnasiet för att få en massa information och så. Slipper lektioner iallafall!
Nej nu måste jag fixa lite så jag slipper springa till bussen, ha en underbar torsdag! Puss.

RSS 2.0