ÅÅ

kEVIN SUNDQVIST ÄR BÄST :d:d:d


http://ksundqvist.blogg.se

jag är ingen sketunge / thess

nu har jag internet! :D

Hejsan kära blogreaders! :D :love:

Har varit utan internet ända fram tills nu! Eftersom att vi är mitt ute i skogen, vid en sjö och jag har inte åkt hem än.

Jag tänkte inte precis skriva något megalångt inlägg nu, ville bara tala om att jag lever och att vi har det ytterst trevlig där vi är! :D Vi är 11 pers. André, Gösen, Joppi, Danne, Ellinor, Kevin, Jossan, Maggan, Krille, Dan och jag. ;)

Igårkväll så kom vi fram ganska sent, satt ute på bryggan, fiskade, grillade, drack lite och chillade. :) Sen sov vi i olika rum, jag, min pojkvän och Danne delade rum. Somnade ganska sent eftersom att de två pojkarna snarkade ikapp.. Men det gick ganska bra ändå. ;)

Imorse vaknade vi vid 8, gick ut till bryggan och chillade lite och sen väckte vi resten utav folket och satte oss ute i solen och solade. Sen har vi spelat kubb, fiskat, varit ute med båten, några åkte iväg och handlade sånt som hade tagit slut och sen har vi nyss käkat och sitter nu och chillfestar lite, det är ju valborg liksom! :D Vad ska ni göra idag förresten? Supa skallen av er? ;)

Vi hörs nog lite senare, eller imorgon när jag kommer hem! PUSS PÅ DIG


Charmig bild på mig och Jossan igårkväll när vi grillade. ;)

grillkväll! :D

Kommer vara borta hela kvällen och förmodligen hela natten också, så vi hörs imorgon igen. PUSSPUSS

I LOVE YOU HATE

Här kommer de videona jag lovade innan! :D

Första bandet, En trappa ner.



Andra bandet, Atmosfear, ÄLSKAR RÖSTEN!! :love:


I LOVE YOU HATE

Var som sagt på konsert/spelning igår med Marre i Nässjö. :) Hur kul som helst! Det första bandet hette En Trappa Ner och de var inte sådär bra, fick ganska ont i öronen haha.. Dum som jag var så hade jag inte med mig mina öronproppar. :(

Andra bandet är ganska känt, Atmosfear hette dom om någon vet vilka dom är..? ;) Och det sista bandet hette I love you Hate men de hann vi inte lyssna färdigt på eftersom att vårat tåg gick tillbaka vid 21.17.

Lite bilder kommer här! Har två videor också men dom kommer upp senare. ;)

Första bandet, En trappa ner.




Andra bandet, Atmosfear.


möta upp älskling! ♥

Tjenatjena!

Nu har jag slutat skolan, avundsjuka? ;) Eller ni kanske har slutat redan..? :O

Hur som helst! Solen har försvunnit bakom molnen så jag har bytt om och tagit på mig mina tights och min munktröja igen. Synd att solen försvann, men som tur var så var jag smart och hade med mig extra kläder. ;) Jag är den enda smarta blondinen i världen! :D

Sitter iaf i korridoren med Jossan just nu, vi ska alldeles strax gå ner till bussarna och så ska jag möta upp min pojkvän och följa med honom hem för att hämta alla hans fiskespön osv.. Kul! :)


dresscode for today




Ballerina - Skopunkten
Jeansshorts - GinaTricot/klippt själv
Topp - BikBok
Örhängen - Ur&Penn

satt ute i solen och myste!

Tjenamors!

Jag, Jossan och Emma satt ute på min filt i solen och myste alldeles nyss på lunchrasten. Skitskönt! Satt och lyssnade på sommarlåtar och skrek till folk som gick förbi att det var sommar! :D På sommaren så får man vara barnslig och skämma ut sig enligt min mening. ;)

Snyggingen Jossan!



Jag :)


Jag är blek....

sovmorgon idag!

Godmorgon! :)

Berättar om min gårdag senare! ;)

Gick upp kl 8 imorse, låg kvar en stund och övervägde om jag skulle ligga kvar eller inte. Dock så blev jag ju tvingad att gå upp, haha.. Hoppade in i duschen och gjorde mig iordning och gick till bussen och åkte till skolan. Idag är det fett fint väder så jag ska strax ta av mig mina tights, måste ju visa upp sina bleka ben haha! ;)


kiss and love

En puss från mig till dig ;)

en tonåring på fyllan


Känner ni igen er..? Man blir som en tre åring när man dricker alkohol ju. ;)


sommarvärme, @ marres

Tjatja bitches!

Slutade skolan vid två för att min klass sög på volleyboll. Vi förlorade alla våra matcher så det blev ingen final för våran del. ;) Vad var det jag sa..? :)

Hur som helst, jag tog bussen till Marre och det var så förbannat varmt så jag tog av mig mina leggins och gick barbent den sista biten, sjukt gött! :D Ni borde testa. ;)

Vi ska kanske dra strax, sen vid ikväll kl 19 så börjar ju spelningen i Nässjö som vi ska på. Tagga!! :D




svar på kommentar - zumba

Anonym:
"Vart är zumban, har du någon info du kan ge om den, typ hemsida eller något liknande? :) Bra blogg!"

Först och främst, TACK! :D alltid kul när jag får såna trevliga kommentarer! :love:
Sen ang Zumban så är det i Ölmstad, det ligger ungefär en km ifrån busshållplatsen. Det är Zumba på tisdagar 19.30-21.00 och på söndagar 17.00-18.30. Det kostar 150:-/termin (tror jag) och sen kostar det att bli medlem på ÖIS. De två första gångerna man är där så är det gratis för att man ska kunna testa på hur det känns osv. Och ja, det finns en hemsida som du kan få mer information på. ---> http://www.olmstad-is.se/


nya tights!

Tack Pernilla! :D Sjukt skönt material! ;)


dresscode for today




Leggins - GinaTricot
Baslinne - H&M
Linne - GinaTricot
Smycken - Ur&Penn

vill visa min uppskattning

Marre.
Du vet att du betyder grymt mycket för mig.
Jag är hemskt ledsen för det som hände,
och jag hoppas verkligen att det ska ordna upp sig.
Jag finns alltid för dig gumman.
Jag älskar dig!
You are not alone.



hälsodag i skolan

Godmorgon! :)

Idag hade jag sovmorgon eftersom att vi ska ha hälsodag. :D Klagar inte! Så jag börjar 9.45 med en föreläsning och sen ska vi ha volleybollturnering. ;) Hmm, undra hur det ska gå med det eftersom att min klass är världens elitidrottare..? *host* ;)

Hur som helst! Jag ska alldeles strax sticka iväg till skolan, så vi hörs helt enkelt lite senare bitches! ;) Hoppas ni får en underbar torsdag! puss på dig :love:

Jag just nu :) Söt!

Saray.se


är på gameheaven..

Sitter på Gameheaven med min pojkvän och flera, ville bara tala om det. Btw, jag har förbannat tråkigt, har mensvärk, bussen går inte fören om 35min och jag är allmänt tjurig. så nu vet ni det! Dålig kväll haha. Hörs antagligen imorgon eftersom att jag vill lägga mig direkt när jag kommer hem...


jag är duktig. ;)



Någon mer som kan göra volt på studmatta? Kanske ni kan bakåtvolt som min lillebror? ;)

spåkulan på facebook



Hihi, jag längtar tills jag bir mamma! :D

Thess tipsar, ansiktsskrubb!



Fungerar skitbra! Skrubba morgon/kväll eller vid behov. Fungerar sjukt bra på min hy, den är skonsam och skadar inte huden. Lätt att applicera i ansiktet och lätt att tvätta bort. MITT TIPS TILL ER FINNIGA! ;) (eller er som bara vill ha en frisk, ren och len hy)

min tatuering! ;)




Hej Stina! :)
Kul att du frågar! ;) Det är klart jag kan berätta om min tatuering. Ni visst väl att jag är tatuerad eller..? ;)

Det finns inte så värst mycket att skriva, jag gjorde den hos en privatperson för 700kr. Det tog 40+40+40 min och det gjorde inte särskilt ont. Det kittlades mest. :D Dock så finns det en del nerver vid svanken så jag ryckte till ett antal gånger, men det var ingen fara!
Jag blev verkligen skitnöjd, och ibland kan jag stå i underkläder framför spegeln och bara glo på min tatuering och tänka för mig själv "Fifan vad snygg den äär! :D"

Ett tips till dig om du ska göra en tatuering är att:
  • Du måste vara mer än 100% säker på vad det är du ska tatuera.
  • Du måste kolla upp den personen som ska tatuera dig, kanske kolla på bilder på andra som han tatuerat eller kolla på honom/henne någon gång när han/hon tatuerar.
  • Det ska inte vara för dyrt, men hellre betala lite extra för att den ska bli perfekt!
  • Om du ska göra en tatuering med färg så får du vara beredd på att färgen bleks med åren..
  • PRATA MED DINA FÖRÄLDRAR! Det gjorde inte jag, ångrar det faktiskt. Jag skulle själv vilja prata med min unge innan han/hon tatuerar sig.
  • Ha med dig en kompis/en i familjen som sällskap om du är nervös.
  • Köp något mjukgörande innan du tatuerar så att du är förberedd.
Min tatuering när konturerna var gjorda.


När den precis var färdig.


Dagen efter


Detta använde jag till att smörja in tatueringen, jag smörjde vid behov (1-5 ggr/dag) i 20 dagar! Den gjorde också så att det inte kliade lika mycket :D

spelning imorgon!

Igår skrev jag ju att jag och Marre köpte något hemligt, det var två biljetter till en spelning som ska vara i Nässjö imorgon kl 19.00! :D Kommer bli gött, älskar att gå på konsert/spelning! Dock är det lite segt att det är imorgon och inte på fredag, men vad gör man åt saken? ;)

ForHair.se


jag är 94a! Eller..? ;)



Varför tror alla att jag är äldre än vad jag är?! :O Typ Joels "tränare" trodde att jag var Joels lärare, WTF?! Jag är fan inte typ 25 bast? :O Eller..? Kanske har gått om ett X antal år i skolan. ;) Haha, nej men alla jag träffar tror jag är äldre än 94a.. Bra? Dåligt? :D


jag o Jossan ska träna tsm! ;)

Jag har lyckats övertala Jossan till att följa med mig och testa på lite Zumba! Hur kul som helst! :D De två första gångerna är ju gratis för att man ska kunna testa på om det är något att ha, så hon ska följa med nu på söndag och eventuellt nästa söndag för att testa på. ;) Kommer bli awsome! :D Alltid roligare att vara flera, då peppar man varandra ju! ;)

Glöm inte att läsa hennes blogg, den är nästan lika bra som min. ;) --> http://jossich.blogg.se



Mr. Mens, I'm ready for you!

Nu jävlar är jag redo för dig Mr. Mens! ;) Tips, skaffa inte p-stav...!

Club4Beauty.se


dresscode for today




Ballerina - Skopunkten
Byxor - BikBok
Baslinne - H&M
Blus - Lindex
Armband - BikBok
Örhängen - Ur&Penn
Skinnjacka

sämre väder idag?

Godmorgon! :)

Hoppas att ni har sovit bättre än vad jag har gjort inatt, jag somnade dock vid halv elva så jag fick 8,5 timmars sömn. Men tydligen så räckte inte det för jag är verkligen sviiintrött idag. Kanske beror på att jag tränade igår? ;)

Aja! ;) Sitter i skolan just nu, fick skjuts utav Magnus och kom hit tjugo min innan jag började så jag inte behövde stressa. Btw, visst är det lite sämre väder idag? Just nu skiner solen, men det är inte alls lika varmt som igår. :( Dock är det ju bara morgon fortfarande men ändå. Sen står det på vädret att det ska börja regna idag.. Buhuhu.. :(<

Jag alldeles nyss

såhär känner jag just nu..



Godnatt och hörs imorgon sötnosar!

nu ska det brännas kalorier!


Hörs efter träningen! ;)

varma mackor a lá Thess!

Hello blogreaders. :)

Sitter hemma just nu, jag åkte in till Jönköping och mötte upp Marris så åkte vi och träffade hennes polare en snabbis för att köpa något hemligt. ;) Visar er strax! Thihihi. ;)

Hur som helst! Vi tog bussen till Huskvarna och bytte buss och åkte hem till mig, båda var helt utsvultna så vi gjorde käk. Nu drar vi till Krysset, byebye bitches! :D

Varma mackor a lá Thess! ;)



slutat skolan nu, äntligen!

Hejhej hallå bitches! :cool:

Hur mår ni? Har ni fint väder? Eller har det snöat hos er? ;) Nej, jag bara skojar!

Jag har iaf slutat skolan för idag, äntligen! Det har varit en skön dag faktiskt, inte så jobbig som jag trodde. :) Först hade jag webbdesign där vi fick skriva en utvärdering om hur kursen har varit, håltimma där jag och Jossan satt ute och solade. ;) Matte, engelska och sen idrott som var grymt härlig. Min idrottslärare påstår att jag har det mest unika hjärtat som han stött på eftersom att jag hade 52 i puls under ansträngning, dock vet vi inte om det var fel på maskinen eller inte men vi testade på 5 olika så.. Ganska coolt! ;)

Sen hade vi datakunskap och vi gjorde ett teoretiskt prov, så nu är den kursen färdig för min del! Inga mer sena dagar på tisdagar, WOHOOO! :D

Jossan tog kort på mig i gymmet innan..


nån som tkr jag är fet?



Bara så ni vet, redigera sig smalare i photoshop är inte min grej, här ser ni att jag inte är fet. ;)


bilder på gårdagen!

Älskling, Gösen och Joppi skrattar ;)


Jag steker. :)


Spelade kubb. :D Förlorade två ggr..


Puckade Rickard sabbade mitt ben.. Kvinnomisshandlare! :(

snygg bränna jag fick..

Igår när jag låg och solade hela dagen i Friadalen på Torpa, fifan vad jag brände mig. :O Dock gör det inte ont som tur var.. ;) Får sola en gång i solarium eller ligga i bikini för att få bort den fula brännan, hähä.. ;)


Dunken.se


mitt påskägg

Fick två påskägg egentligen, men tog bara kort på det ena. ;)

Gratisbio.se


dresscode for today





Ballerina - Skopunkten
Shorts - H&M
Linne - Cubus
Skinnjacka

nu är lovet slut..

.. Och nu har skolan börjat! :(

Haha nejdå, det är ganska skönt att få lite rutiner på min vardag igen. ;) Dock är det lite segt att sitta inne och glo ut igenom fönstret på det härliga vädret och bara längta tills man slutat, haha. :)

Aja! ;) Gick upp 6.15 imorse, (haha?!) käkade frukost och fixade mig snabbt och stack till bussen mot skolan. Kom fram vid 7.40 så jag slappade lite i caféterian och drack en festis innan min lektion började. :)

Dagens facelook, outfiten kommer strax! :D


raising kids the right way

Bra uppfostran..? Haha. Sån morsa ska jag vara när jag får barn. ;)
Sober kids in africa

Saray.se


problem med bloglovin?

Någon mer än jag som inte kan logga in på bloglovin? :O Det står bara "du måste vara inloggad för att se den här sidan".. Wtf?! :mad:


sushi for boys?

För er som gillar sushi.. Själv hatar jag fisk så jag hoppar nog över för denna gång. ;)

Gratisbio.se


how I met my love



Men det är klart jag kan berätta om det! Alltid roligt att berätta om mig och min älskling. ;) Har ni läsare något mer som ni undrar över, fråga bara så svarar jag alltid! :D

Det var såhär, jag var tillsammans med en kille vid namn Daniel som bodde på Torpa - Jönköping. Jag umgicks mycket med honom där han bodde, och lärde känna en del Torpafolk, så blev jag superbra vän med Sofie! Ni har säkert läst om henne i min blogg tidigare. ;) Vi umgicks en hel del, vi var som systrar verkligen. Vi umgicks under sommaren 2009 och det var även då det tog slut mellan mig och Daniel.

Sofie var tillsammans med en kille, som umgicks med André (min pojkvän). Så det var bara så att jag var med Sofie och hennes kille (ex) hemma hos honom och så ringde dom dit André, jag började gilla honom direkt, hähä.. Dock slutade jag och Sofie umgås, och jag flyttade in på behandlingshem kort därefter så jag tappade kontakten med André.

I slutet av mars 2010 så började jag umgås med Sofie igen, vi satt hemma hos henne och pratade om gamla minnen. Hon bestämde sig för att busringa till André, och jag skulle prata såklart. ;) Så vi drev med honom ända tills han kom på vilka vi var. Vi bestämde att vi skulle träffas, vi fyra (sofie, jag, andré och sofies dåvarande kille). Sen fick jag Andrés nummer och msn. Vi chattade lite på msn, sen började vi smsa när André fyllde på sin mobil med pengar. (han gjorde det för min skull. ;)) Så blev det at vi bestämde träff. Så träffades vi på juneporten den 2 april, jag, han och Marre. Dock blev den kvällen lite FAiL och jag fick åka polisbil hem pga snefylla.. :(

Dagen efter det träffades jag och André själva, vi åkte runt med olika bussar hela dagen och lärde känna varandra. Och dagen efter det (4 april 2010) så festade vi med Sofie och hennes dåvarande kille på Torpa, så blev det bestämt att jag och André blev tillsammans. ;) Underbar dag!! :love:

Jag och älskling, 4 april 2010 <3

riktigt härlig sommarbild!

Togs av Jossan Svärd igår vid Piren i Jönköping. ;) Vet dock inte vad hon har för kamera, hähä.. Men visst var bilden ganska härlig? :D

besökte Falks grav!

Igår så besökte vi Falks grav, har ni varit där? :D Haha usch, vi var ett gäng som skulle vara coola och gå ut mitt ut i skogen och kolla efter den "riktiga" graven. Haha.. Alla var på helspänn och alla var oroliga för att bilarna hade flyttat på sig men att det i själva verket bara var vi som hade gått runt i cirklar.. Men det var ganska kul ändå! ;) Det var första gången som jag var där, så det var ju en upplevelse!

Haha vi hittade aldrig den "riktiga" graven utan vi hittade bara den grav där Falks huvud är begravd..

kom hem sent inatt..

Godmorgon!

Idag är jag verkligen heelt död! :O Vi kom hem till min pojkvän kl halv 3 typ, då käkade jag lite och sen kollade vi på film till kl kvart över 4 för att vi inte var särskilt trötta.. Sen somnade vi dock direkt haha. ;)

Idag blir det en slapp dag.. Både för att det har varit en lång helg och för att imorgon börjar skolan igen. (:(!!!!) Så jag och älskling ska bara slappa omkring nere på stan är det tänkt, så vi ska alldeles strax dralla ut! :) Hoppas ni får en underbar Måndag! Puss på dig


bilder på min sommardag

Nere på Piren i Jönköping. :)



Köpte glass såklart!



Uppe i Månsarp fanns det snö :O


Spelade brännboll. ;)



Donken



Mer bilder kommer! :D

sitter på gameheaven

Hello bitches! :)

Sitter på Gameheaven nu med Jossan, Älskling och Joppi. :)

Jag och Jossan drog till Piren och mötte upp folk, satt där och käkade glass och solade lite. Sen drog jag och Jossan hem till henne för att jag skulle raka benen hähä. ;) Sen kom Joppi och älskling med bilen och så drog vi till Månsarp och spelade brännboll en liten stund. Fett dålig kondis alla hade haha.

Sen drog vi tillbaka till Jönköping och satte oss på Piren en kort stund innan vi drog till donken och käkade, sen drog vi hit till Gameheaven. Chill dag! :D


någon som gillade hår? ;)

Världens hårigaste kvinna/människa! :O Haha seriöst, jag hade aldrig velat se ut sådär, inte ens för alla pengar i världen..
Supatra Sasuphan, fot: Kaminski, Barcroft Media

ForHair.se


min favoritoutfit



Min favoritoutfit är något somrigt, typ ett par jeansshorts, snygga ballerina eller tygskor och ett linne. Skinnjacka och solbrillor till det såklart också! ;)


nu drar vi ut! ♥

Nu drar vi ut i sooolen! :D Syns på stan bitches!


träffa underbara vännen!

Nu drar jag och älsklingen mot stan, fast vi ska inte till samma ställe. ;) Jag ska hem till min underbara vän Jossan Svärd :D Vet inte vad vi ska hitta på faktiskt, dock vill inte jag sitta inne eftersom att det är så fint väder! (a)


Playman.se

två nyvakna tonåringar

Godmorgon! :)

Har ni sovit gott? Det har iaf! Förutom min sjuka mardröm som jag hade nu i slutet av sömnen, eftersom att jag inte hade drömt den när jag gick upp på toa, och sen när jag vaknade vid kvart i tolv så hade jag drömt den. ;) Smart tjej jag är eller hur? :D

Hur som helst, idag är planerna enkla. ;) Ska umgås med min pojkvän tills han drar iväg med bussen, sen ska jag nog träffa Jossan Svärd, härligt! Får se om hon är hos sin mamma eller hos pappa. Sen kl fem så är det Zumba träning! Har ju varit lite slapp när det gäller träning nu på senaste.. Men nu vill jag verkligen ta tag i det! :D

Jag och älsk nyss, han var inte beredd på att jag hade webcamen på. ;)

LyckoBingo.com


karta över snygga brudar

Tur att man bor i Sverige då.. ;) Eller vad säger ni brudar?
Girls map

Club4Beauty.se


lördagsmys! ♥

Hejsan allihopa!

Nu är jag och älskling tillbaka hemma i bonnehålan. ;) Vi har gäster där nere som vägrade öppna någon utav våra tre dörrar åt oss när vi kom hem, men efter lite sång och dans så öppnade dom. Skämt åsido.. :)

Vi drog till Gränna som sagt och köpte pepsi, eller dricka som vi sa till mina föräldrar, lite lustigt att vi kom hem med en systemkasse dock.. Också skämt.. Ingen av oss är 20 så det är pretty impossible. ;)

Nu ska vi strax krypa ner i sängen och avsluta denna påskafton med en film. Red Riding Hood. :D


drar till Gränna!

Älskling och jag åker till Gränna för lite business. ;) Hörs strax! Puss på dig

ForHair.se


påskmiddag with family

Bordet dukat och klart




Jag äter. ;) Busted.. Där ser man att jag inte bantar! ;) Lol..


Bus i trädgården..



Jag älskar dig :love:

hardstyle in my heart

Detta är så MIN musiksmak! Älskar verkligen sån här musik med ett par bra högtalare och mycket bas. ;) NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR TILL SOMMAREN!!!

LyckoBingo.com


till Hanna och Hampus!

ETT STORT GRATTIS till Hanna och Hampus som blivit föräldrar! :D Hoppas att allting gick bra på sjukhuset! Gå in och läs Hannas blogg där hon skriver om hur det har varit under sin graviditet! ---> http://hannagerebrant.blogg.se/


Bild på Hanna och Hampus när de gifte sig! :D

ForHair.se


GLAD PÅSK ÄLSKLINGAR

En skoluppgift jag hade i skolan..


mysig morgon!

Godmorgon! :) Eftermiddag..?

Hur som helst! Jag och älskling satt på gameheaven till kl 12 igår, sen fick vi skjuts hem till honom utav hans polare. Så la vi oss och kollade på film innan vi båda somnade och sov fram till kl 10. Då gick älskling upp och fixade frukost åt mig, duktigt av honom eller hur? Jag har lärt honom det. ;) Hähä..

Sen tog vi bussen till Konsum och köpte fralla och cola, satte oss ute i solen och då ringde min pappi så jag satt och pratade lite med honom. :) Härligt! Sen tog vi bussen hem till mig. Ska strax lägga oss och steka lite i solen. ;)


Bilden har inget med inlägget att göra, men min pojkväns lillebror hade en app som man kunde svara på frågor osv, man skulle tänka på en person så kom det fram, fungerade nästan hela tiden! :D

sitter på gameheaven

Blev medlem och skaffade ett kont på Gameheaven innan, eftersom att min pojkvän hade ett konto och när man värvar en medlem så får man två timmar gratis, så han värvade mig så fick han två timmar och jag fick fem timmar. ;) Haha.. Känner mig inte alls som en datag33k, nejdå! :D

Nu har jag lärt mig hur jag ska lägga in bilder också.. Eftersom att jag inte kan spara bilder så kan jag ju inte lägga in mina egna bilder nu när jag sitter här och bloggar.. Men jag kan kopiera ifrån andra hemsidor! Ganska smart. :D

alien hittad i Ryssland..?!



Fifan vad sjukt.. Ser grymt verkligt ut! :O

bilder ifrån onsdag!

Fika på IKEA ;)


Käk på Kebabbaren. :D



Mys i solen


Basket på vätterstranden


min nagel gick av.. :(

Igår när vi spelade basket så fick jag bollen rakt på mina fingrar. Ajajaj.. :( Och oturligt nog så bröts min lillfingernagel av.. Buhuhuu.. ;( Aja, får låta den växa ut eller så använder jag en löstipp på det fingret. ;) Enkel lösning a lá Thess! ;)


första frukosten utomhus! :)

Tjatja! :)

Idag käkade jag och älsklingen frukost på min altan. Skitmysigt! :D Nu börjar det verkligen bli varmt och sommar! Håller ni inte med mig? ;)

Visst ser det härligt ut? :D


mysar galet i min mjukisdress

Tjatja!

Är hemma hos mig just nu med min älskling. :) Jag drog som sagt till Jönköping och mötte upp Marre, Jesper och Johan på vätterstranden. Så spelade vi lite basket och chillade, sen drog vi hem till Jesper och fortsatte att chilla där. :) Sen tog vi bilen till A6 donken och käkade, haha. ;) Sen tog jag bussen hem som min pojkvän hoppade på också. Mysigt! :D Nu ska vi käka lite, eller ah inte jag då eftersom att jag käkade på donken innan.. Not good! :thumbdown:

Min favoritmjukisdress har jag på mig just nu :D :love:

dresscode for today





Skor - Skopunkten
Tights - Lindex
Jeansshorts - GinaTricot/klippt själv
Topp - Kappahl
Örhängen - Ur&Penn
Jeansjacka - Secondhand

mobilblogg - hjälp, en groda!!



Thess - Döda den dååå!!!
- Nej, den har ju säkert en fru och en massa barn!
Thess - Men ändå, ta bort deeeen! :(
- Haha nej, den dödar ju insekter och sånt!
Thess - Iofs, jag hatar insekter.. Låt den va då!

gårdagens shopping

Jeansjacka på Secondhand. ;)


Örhängen ifrån Ur&Penn. :)

drar till stranden baby!

Nu drar jag och min snygga röv till Vätterstranden för att spela basket med coola folk. Vi hörs senare! ;) Puss på dig


nyduschad & fräsch!

Nu har jag gjort lite sysslor! :D

Känner mig riktigt duktig, damsög hela nedervåningen faktiskt. ;) Sen plockade jag fram kläder, vek kläder och hämtade upp min tvätt osv. Sen tog jag en välbehövd dusch. Eftersom att jag typ bott hos Marre och min pojkvän sen i tisdags.. :O Haha usch!! Så det behövdes! ;)

Nu ska jag fixa iordning mig, sen händer det grejer brudar och pojkar! :D


nej, jag är inte gravid!

Haha.. Det var ett skämt innan! :) Jag är inte gravid såklart! ;)

Jag hade bara lite ont i magen och var hemskt kissenödig hela tiden, inget annat. ;) Sen skulle jag aldrig skriva det på bloggen på det sättet om det nu var så att jag var gravid, det hoppas jag att ni förstår! Haha.. :D

Men skulle jag bli gravid skulle jag inte kunna göra abort.. Dock så har jag p-stav så det händer inte. ;)


satt ute i solen och myste!

Hellow!

Sitter hemma hos mig just nu, ska alldeles strax ut i solen och läsa en tidning eller något. Visst låter det härligt? :D Men jag vill vänta på att min kamera + mobil har laddat klart, iaf min mobil. Vill inte gå ut och sola utan min mobil. Tänk om någon behöver få tag på mig liksom?! ;)

Aja! Jag och älskling gick till Konsum och köpte frallor och drickyoghurt och satte oss ute i solen och myste galet. Nice va? :D Sen tog vi bussen tillsammans, han hoppa av vid sitt jobb och jag åkte hem. :)

Mobilbilder.. Älsklingen innan idag :D


Myspys fika!

gravid..?

Tja! :)

Jag och älskling vaknade för ett tag sen, har käkat frukost och myst lite. Nu ska vi iaf dra till bussen för att han ska till jobbet och jag ska hem. Så vi hörs när jag är hemma, tjao bitchos..! Puss

Marre kommenterade att jag var gravid igår, hmm.. Något att fundera på kanske? Jag har ju visat nästan alla tecken på det.. ;)

härlig dag!

Hellow!

Hemma hos min baby nu, kom hit för ungefär tjugo min sen kanske. :) berättar om min dag imorgon istället med både text och bilder as usual. ;) Eftersom att jag har så pass ont i min mage att jag knappt kan stå upp.. Mår sjukt illa också.. :(

Puss och godnatt!


akta er för tjocka

"Man ska inte prata med tjocka människor, de kan få för sig att det är okej att se ut så"



Thess hjärta CocaCola ♥

Är det någon mer än jag som ääälskar att dricka CocaCola? :D Speciellt en varm vår/sommar dag.. Åååh! :love:

Visste ni att jag inte alltid har gillat cola? ;) Nej, det är faktiskt sant! Jag HATADE cola för bara några år sen. När jag gick i åttan tror jag..? :O Då drack jag alltid Sprite istället, typ när man åt ute och sånt. Fanta drack jag också ganska mycket. :) Dock så ändrade jag mig när jag blev tvingad att dricka Cola, minns inte riktigt hur det gick till men det fanns iaf ingen annan dricka så jag fick dricka Cola och då började jag gilla det. Nu dricker jag minst en cola varje dag! Haha usch vad onyttigt, men vafan. Man lever bara en gång.. ;)


gårdagens outfit



Skor - DinSko
Tights - Gina Tricot
Klänning - Gina Tricot/Lånad av Marre
Väska - Deichmann Sko
Skinnjacka
Solbrillor - Lindex

om gårdagen!

Tänkte bara berätta lite om min gårdag, eftersom att ni så gärna vill veta. ;)

Haha.. Älskling sov över hos mig, så tog vi bussen till Huskvarna och eftersom att det var så härligt väder så skippade jag bussen och gick hem till Marre, dog lite utav värmen eftersom att jag hade långarmad tröja.. :O Så när jag kom fram till Marre så fick jag låna en söt somrig klänning. :D Den var gul och riktigt gullig! Passade mig perfekt. :)

När jag kom så käkade vi spenat, kan ni tänka er? Jag som brukar vara så hemskt kräsen åt SPENAT!? :O Men det var faktiskt sjukt gott. ;) Sen gjorde vi oss iordning och gick till Esplanaden och åkte upp till hennes skola för ett snabbt ärende, tog bussen till stan och hängde på Juneporten ett tag coola som vi är. :cool:

Sen gick vi runt på stan, åkte lite hit och dit. Sen åkte vi hem till henne igen och käkade, sen tog jag bussen till Esplanaden och mötte upp min pojkvän och åkte hem till honom och myste. Eller nja, han somnade.. Haha.. :)

Jag igår, visst ser det härligt ut?! :D

we leaving this place now!

Nu drar vi till stan, har lite ärenden att göra först dock. Sen blire shooopping! ses på stan/A6! PUSS PÅ DIG :love:

nu är jag färdigfixad ;)

Blev lite mycket kanske.. Men visst är jag snygg?! ;)



I Love Tyskar ;)

Hellow bitches!

Jag ber om ursäkt om min urusla uppdatering under gårdagen, men jag ville som sagt inte uppdatera en massa eftersom att jag och Marre var ute hela dagen igår. ;) Sen hade jag inte med mig min bebisdator.. :(

Jaja, nog om det! ;)
Är hemma hos Marre nu! Gick upp vid halv tio imorse och käkade frukost, satt ute på balkongen en stund med älskling och surade över att det bara var 4 grader ute.. hähä. :( Dock var det varmare i Huskvarna sen när vi kom hit. :D Åkte hem till Marre och sitter nu och kollar på medans hon städar. Duktigt! ;)

Haha btw, det var 6 st tyskar på bussen innan, de skulle till Gränna och käka polkagrisar antagligen. ;) Älskar Gränna på sommaren, en massa snygga turister överallt! :love:


Roliga Tyskar ;) Bild lånad ifrån Google.

Hemma hos älskling!

Uppdaterar strax! Ska åka hem till Marre nu! :)

sommarkänslor ♥

Hallåååååååå eller.

Tänkte bara meddela er alla stalkers om att jag har varit ute i den underbara sommarsolen hela dagen. Varit med Marre, gått på stan osv osv. Denna dagen har varit fett nice och jag tänker inte sitta inne vid datorn mer, hähä. ;) Imorgon blir det vanlig uppdatering som vanligt så att ni vet. Puss på er alla


två bilder ifrån festen

Har ju inte visat er mer än en bild ifrån festen i lördags, men jag säger bara såhär, kolla facebook.. ;) Här är iaf en bild på mig, och en bild på mig och min älskling :love:



Hiss/Diss, Kissies nya design?





Själv diggade jag den faktiskt. ;) Hiss ifrån min sida!

det är inte sommarlov än..

.. Men visst känns det nästan som det?! :D

Satt ute på altanen en stund och bara njöt. Kände mig lite hungrig så jag tog mig tid att göra två mackor med svart vinbärs marmelad, mums! :D Sen satte jag mig ute igen och tänkte på en sak, visst känns det som sommarlov? Trots att det bara är påsklov? Hmm..


Club4Beauty.se


just nu: ut och sola!

Har varit på en liten promenad, gick hem till Paulina och tillbaka. Skulle kolla om hon var hemma, men det var hon inte. Hon har ju ingen mobil den jäveln så jag kan ju inte få tag på henne. :O PAULINA LOGGA IN PÅ FACEBOOK!! :mad:

Hähä..
Iaf, jag har även rakat benen och muffen. Så nu ska jag lägga mig på min veranda med en tidning och njuta av solen innan det blir för kallt! ;) Som Emma skrev på sin blogg, det bästa med att bo i villa på landet är att man inte blir störd av någon och att man har en egen trädgård där man kan göra vad man vill! ;)

Haha ja, jag älskar skor... :)

ForHair.se


grattis Joanna på 18 årsdagen!

JA MÅ HON LEVA
JA MÅ HON LEVA
JAG MÅ HON LEVA
UT I HUNDRADE ÅR

eller hur den nu går hehe... ;)

GRATTIS GUMMAN PÅ 18 ÅRSDAGEN! ta det lugnt nu. ;)


vårstädat mitt rum, äntligen!

Hellow! :D

Haha nu är jag äntligen färdig med min vårstädning! ;) Jag plockade iordning, torkade alla hyllor, dammsög osv osv. Jävlar vilket jobb det var.. Det var ju några månader sen som jag städade ordentligt. Innan städade jag ju en gång i veckan, haha.. Minns ni det? ;) Aja! Skönt att ha det gjort nu iaf! :D

Nu ska jag gå en lång promenad i det härligt vädret! Vill ju inte slösa bort all tid inne på mitt rum liksom. ;)

Före


Efter

härligt väder!

Hellow!

Tänkte bara tala om att jag lever, haha. ;)

Nej men jag och älskling kom hem till mig igår vid halv elva, då hängde jag tvätt och sen gjorde vi popcorn och myste framför en film, sen somnade vi vid 2 tiden någon gång. :)

Idag gick vi upp kl 10, käkade frukost och tog bussen till stan, åkte hem till hans farmor och farfar en snabbis. Sen drog vi till Huskvarna för att han skulle jobba och då drog jag hem. Nu ska jag göra lite nytta, det vill säga. STORSTÄDA mitt rum! ;)


sitter på gameheaven..

Hellooooow!

Tänkte bara tala om att jag tog bussen hemifrån vid halv åtta och åkte till Torpa, mötte upp min pojkvän och en massa annat folk. Så vi satte oss på Gameheaven eftersom att alla killar är nördar och sitter och spelar. Plus att födelsedagsbarnet Danne jobbar här. ;)

Dock kan jag inte ladda upp bilder här eftersom att det är en lånedator osv osv.. Men vi hörs när jag är hemma igen folk! puss på dig

håller på att tvätta..

Hellow! :)

Hemma ifrån kyrkan nu, alltid lika trevligt! :D Gjorde påskkort eftersom att det är påsk snart ju. Visst går tiden snabbt? var det inte nyår nyss liksom?! :O Aja! ;) Efteråt så fikade vi och små pratade lite, ytterst trevligt! :) Älskar att gå till kyrkan faktiskt, hähä.. :D

Nu ska jag återgå till att tvätta och hänga tvätt.. surt att bli vuxen ibland!

Osammanhängande bild, men jag målade denna på matten i torsdags! ;D

GRATTIS DANIEL 20ÅR!



Igårkväll så blev jag och älskling hämtade i Bankeryd utav Joppi m fl. ;) Vi åkte hem till Kevin (läs hans blogg http://ksundqvist.blogg.se ;)

Vi stannade kvar där till strax efter 1, hade skittrevligt verkligen! :D När klockan hade slagit tolv så stod allihopa på altanen och sjöng för Danne som fyllde 20. ;) Alltså, han fyller år idag, såå.. GRATTIIIIIISS! NU BLIRE SYSTEMET! :D

Fler bilder kommer ikväll, men här är en när jag dansar.. ;)

hemma en snabbis..

Goddag kära läsare!

Visst är det strålande väder idag? :D I Jönköping är det över 15 grader och strålande sol, och där jag bor, på landet. Där är det ännu varmare! ;) Fördel med att bo utanför stan, hähä..

Hur som helst! Jag käkade lunch hemma hos min pojkväns farmor, det blev potatismos, köttbullar och lingonsylt. Mums! :) Sen tog jag och älskling bussen för att träffa sina polare och jag åkte hem. Ska ner till kyrkan nu och leka med småbarnen, så vi hörs senare. Tjingeling! ;)


Mötet jag var på igår!

Ang mötet jag var på igår. :)

Jag stack ju iväg på möte igår, och det skulle hållas i Gränna kl 15.30 men först blev det framflyttat en timme, sen skulle jag ta bussen till Gränna. Sen skulle jag bli hämtad där och åka till Krysset och vänta där. Aja! ;)

Mötet hölls iaf inne i butiken Krysset, och det handlade om jobb. Jag ska börja jobba den 28 Maj på Krysset. :) Ni som följt min blogg ett tag vet ju om att jag sommarjobbade där förra sommaren..? :) Så det var det som mötet handlade om! Det var alla som jobbar på krysset som skulle träffas, prata business, käka smörgåstårta och dricka kaffe. :D

Nu kommer jag iaf kunna spara ihop alla pengar som jag behöver till min Thailandsresa! :D



åt på restaurang ju..!

Haha juste! :D

Glömde ju totalt bort att berätta om när vi åt på restaurang i fredags.. haha. ;)

Min familj, jag och min pojkvän gick till Soya och åt buffé! :D Hur gott som helst! Inte alls lika flötigt som på Panda wook.. ;) (hehe nu kommer någon klaga på mig) Vi fick en god soppa som förrätt, sen vart det ju buffén där man fick välja lite vad man ville. Jag valde fläskfilé, kyckling och något annat gott kött. :D Sen vart det ju nudlar och grönsaker med också. Dock så smakade inte mitt käk vitlök, trots att jag bara öste på med såsen, det var det enda som jag var missnöjd med.. :tired: Efter buffén så fick vi efterrätt, och eftersom att jag inte är så överförtjust i friterade frukter så fick jag bara vanlig glass och chokladsås. ;)

Vi firade ju Pernilla som fyllde år igår, så det var därför vi åt på restaurang. :)

Förrätt, mums!


Varmrätt!


Födelsedagsbarnet och jag! :D (hon lärde mig äta med pinnar, SCORE!)

drar iväg och lunchar!

Nu åker jag, älskling och hans farsa iväg och lunchar hos min pojkväns farmor och farfar. :D Jag hoppas att det blir pyttipanna hähä. :D Aja, hörs senare! Puss på dig


Hemma hos älskling!

Godmorgon babes!

Jag är ganska trött idag, hähä.. Vi kom hem ganska sent igårkväll, tell you more later. ;) Vaknade vid halv elva och låg kvar en stund och sen gick jag upp och satte mig vid datorn för jag kände sån skuld för att jag inte bloggat så värst bra :( Men det ska bli ändring på idag! ;)

Hur mår ni då? Vad ska ni hitta på idag? :D


I'll be busy all day

Ville bara säga att hela dagen har blivit omplanerad, och jag kommer antagligen inte ha tillgång till internet under dagen. Förmodligen så kommer jag uppdatera ikväll, så vi hörs kanske senare! Puss på dig


sticker iväg på möte!

Vi hörs när jag är hemma, och btw! Sorry för lite seg uppdatering..! Men vi hörs när jag är hemma med massa smaskigheter ;)

grillade igår @ vätterstranden!

Skrev ju igår att jag skulle iväg och grilla på kvällen, dock så blev det ändrade planer eftersom att folk drog iväg på annat och dissade.. ;) Men jag och älskling gick till vätterstranden för att checka om det fanns någon man kände där. Och vem kommer inte fram då när vi går nerför backen? - Jo, min underbara saknade vän Jossan Svärd! :D ÅÅh lycka på den kvällen! :love:

Helt underbart, satt på vätterstranden och småfrös lite framför brasan bredvid min underbara vän som jag saknat sjukt mycket! Vi lovade iaf att träffas på lovet och det hoppas jag verkligen ska bli av nu! :D Höhö.. Sen var ju tre av mina gamla klasskompisar där också, gick i samma klass på mellanstadiet.. Haha usch vad tiden går fort! ;) Trevligt trevligt! Tog dock en tidig buss hem så jag och älskling var hemma hos mig vid tjugo i elva.

Lite bilder ifrån kvällen!



Jag och underbara Jossan! :D





sov ganska länge idag..

Godmorgon! Förmiddag..? ;)

Hur som helst! Jag och älskling hade lite myspys igår, dock somnade han under filmen så jag låg och kollade själv.. :( Naaw, så söt! Aja. ;) Vi ska kolla på den filmen idag så att båda får kolla på den igen. :)

Somnade runt halv tre tiden..? Och gick upp kl 7 imorse för att fira Pernilla som fyller år, grattis! :D Sen gick vi upp och somnade om, hähä.. Sov till elva, gick ner och gjorde frukost och käkade. Nu ska vi lägga oss i sängen igen och kolla på film! :) Slapp-lördag idag.. Dock ska jag iväg på ett möte kl 15.30.. Spännande va? ;) Tell you more later!

Baby och jag igår. Jag älskar dig :love:

ååh, mina fötter är döda..

Hellow bitches!

Ville bara säga att jag och älskling är hemma hos mig nu, vi åkte hem lite tidigare idag pga ändrade planer men vafan, ibland är det nice att bara ligga hemma och mysa framför en film. Låter inte det nice eller? :D

Och jag har gått i klackskor hela dagen, ifrån kl 8 på morgonen till kl tio på kvällen, usch. Mina fötter är helt kaputt och jag kan inte gå.. :( Min älskling bar mig på hans rygg hem till mig ifrån busshållplatsen liksom, hehe.. ;)

Aja, berättar om min kväll imon, puss och godnatt!

Dessie har visat upp sin pojk!

Jao, nu har Dessie äntligen vågat visa upp sin pojkvän. Dock har ju hon visat en bild på dom två tillsammans tidigare, men då uppgav hon inte att det var hennes pojkvän utan då skrev hon bara en låttext till. Kul iaf att hon vågat att ta steget att visa upp honom på bild! :) Själv tycker jag att Dessie är mognare än Kissie i detta fall. Eftersom att Dessie gjorde det inte för att provocera, iaf inte lika mycket som Kissie. Alla vet ju vem Kissies pojkvän är, men hon fortsätter att skriva "hemliga C" osv osv.

Men jag har bara en sak att säga, WAY TO GO DESSIE! :D


(bild lånad ifrån Dessies blogg)

kissar är gulliga :D

Igår så var jag och Marre hemma hos hennes pojvän som sagt, och jag blev totalt förälskad i hans lilla kisse. :D Den var nästan, men bara nästan lika söt som Marres kisse. ;) Dock var den inte särskilt social av sig för när jag la mig bredvid den och ville mysa så började den klösa mig istället.. :( Därför är det bättre med hund! ;)


slutar skolan nu!

Fick MVG på min inlämningsuppgift i Svenskan. Uhh.. ;) Provet imorse gick asbra också, kändes bra iaf. Och nu slutar jag - NU ÄR DET LOV!!


dresscode for today

Ber om ursäkt för lite suddiga bilder, hade fel inställning på kameran men orkade inte ta om bilderna..


Skor - Deichmann Sko
Tights - GinaTricot
Baslinne - H&M
Klänning - Ginatricot
Munktröja - Secondhand
Skinnjacka
Örhängen - Ur&Penn

dagens planer!



Vad ska ni hitta på själva denna fredag..? :D

early in the school

Godmorgon! :)

Igår blev det lite sent, därför jag inte skrev när jag kom hem! Jag åkte nämligen sista bussen ifrån stan så jag var hemma vid kvart i elva och då var jag en aningen trött. :)

Aja, nog om det! Imorse gick jag upp kl 7 men eftersom att mitt öga var helt cp och gick inte ens att öppna så låg jag kvar i tjugo min tills det hade bättrat sig lite, men det var fortfarande illrött och sved som satan så jag sket i att sminka mig. Fixade håret istället och klädde på mig, gick till bussen och åkte till skolan en timme tidigare än vanligt för att jag skulle träffa Jossan och plugga inför provet som vi ska ha om en halvtimme. ;) Duktigt va? :) Bättre att sköta skolan, få en bra utbildning och ett bra jobb än att bo på gatan efter studenten om man nu ens hade lyckats ta studenten. ;) Håller ni inte med mig..?

Dock när jag kom till skolan hade mitt öga gått över så jag sminkade mig i skolan alldeles nyss. :)

Jag just nu!

@ Jespers place

Hellow bitches :)

Är hemma hos Marres pojkvän just nu med Marre. Jag drog in till stan och mötte upp Marre vid Juneporten med lite annat folk. Stod där och hängde i några timmar, hähäh.. Sen drog vi in till stan och mötte upp min älskling och käkade på donken. Dock inte Marre för hon är nyttig. ;)

Sen drog vi till Subway när min pojkvän åkte hem, träffade Marres pojkvän och gick runt lite på stan och kikade runt. Sen drog vi hem till honom där vi sitter just nu och kollar på när han äter, mysigt. ;)

Vi hörs när jag är hemma igen, puss på dig!


Jag och marre var ganska heta för ett tag sen ;)

bilderna ifrån fotograferingen!

Som jag har skrivit om i ett annat inlägg. Jag var på en Casting (där alla fick komma och bli fotograferade ang ett modellkontrakt) och det stod på hemsidan att man skulle komma osminkad och ofixad eftersom att dom skulle sminka och styla, men när jag väl kom dit så var det tydligen inte så.. Därför är jag osminkad och ofixad på bilderna här nedan.







Nivea - volume sensation

För ett tag sedan så köpte jag som sagt en volymspray från Nivea. Jag kan bara säga en mening om den, fungerar utmärkt och doftar otroligt gott! :D Det är verkligen ett måste för oss tunnhåriga med dålig självvolym. ;) Den är min nya favorit! Billig var den också! :D Lite svårt att visa på bilder.. men jag kan visa i ett videoinlägg någon gång i framtiden om någon är intresserad? ;)

Före (platt och "slickat")


Efter (syns inte så mycket på bilden dock..)



slutat skolan redan!

Hade bara två lektioner idag, asnice! ;) Så nu ska jag in till stan och träffa Marrebarre, vi ses där! Puss på dig.


dresscode for today




Skor - DinSko
Jeans - May Collection
Baslinne - H&M
Topp - BikBok
Skinnjacka

älskling sov hos mig!

Godmorgon! :)

Haha ojoj vilken kväll/morgon det har varit.. ;)

Min älskling kom hem till mig igårkväll vid halv elva, vi pratade lite och myste framför en halv film och sen somnade vi som små bebisar i varandras famn, iiih :love:

Imorse (inatt??) klockan 4 så gick vi upp och käkade frukost och sen skjutsade jag älsklingen till hans jobb i huskvarna på min moppe, måste sett ganska kul ut.. ;) Pernillas kommentar på morgonen var bara "haha det är knäpp kärlek det där!" :D Aja, vad gör man inte för sin pojkvän? ;)

Sen lämnade jag min moppe i Huskvarna och tog bussen hem, kom hem vid halv sju och la mig i sängen igen och sov fram till 9. Gick upp och tog en skön dusch, gjorde mig iordning och åkte till skolan. Hade inställd lektion imorse så därför började jag kl 11 idag.. ;) Klagar inte!

Jag imorse, nyduschad och fräsch :D

 


I’m feeling like second place



Meet me halfway
Don’t put my heart on the line
I wanna give you everything
All the time
Meet me halfway
Without you I’m not alive
I wanna give you everything, baby
All the time
Just meet me halfway

fikat med Joanna! :)

Hellow bitches!

Kom precis hem! Har bara packat upp väskan och bytt om till mjukisbyxor. Älskar att komma hem och ta på mig mina älskade mjukis, hähä. ;)

Hur som helst, jag drog in till stan med Joanna för att göra lite ärenden och sen drog vi upp till A6 och fikade på IKEA. Ytterst trevligt! Jag träffade även min pojkväns farfar och han tyckte att jag och Joanna var lika, hmm..? ;) Jaja det är ju bara ett bra tecken! :) Sen stötte jag även på min pojkvän och hans vänner en snabbis. Sen drog jag och Joanna ner till stan igen och kramade varandra hejdå. Tack för ännu en härlig dag gumman! :love:

Nu ska jag göra lite sysslor, så fort tvättmaskinen blir ledig så ska jag slänga in en tvätt och under tiden så ska jag plugga lite och hjälpa till i köket. Ska också passa på att duscha och måla naglarna I think. ;)

Fika!


Sötnosen Joanna :)


Jag :)

nu drar jag och fikar!

Slutat skolan nu, så jag och Joanna drar och fikar. Ses på stan! ;)

dresscode for today




(haha söt jag är när jag blundar ;))

Skor - Skopunkten
Tights - Ginatricot
Jeansshorts - H&M (klippt själv)
Dolce Gabbana t-shirt - Thailand
Munktröja - Secondhand
Skinnjacka
Örhängen - Ur&Penn

människor är grymma!



Fyfan säger jag bara. Hur kan människor hålla på så? Och liksom, tre stycken 8 åriga pojkar?! Vafan har deras föräldrar bankat i deras huvuden egentligen..? :|

lockigt vs plattat






Resultatet efter att Janina hade plattat mitt hår i måndags. ;)

fifan vad trött jag är..

Godmorgon!

Usch, det var länge sen som jag var såhär trött.. Även om jag gick och la mig vid halv tio igår och gick upp vid halv åtta idag. Men jag hade skitsvårt att somna.. Jag vet inte riktigt när jag somnade faktiskt, låg och vred och vände mig och sparkade av täcket, tog på täcket osv osv. Drömde mardröm gjorde jag också om att jag blev våldtagen av en 8 åring bara för att jag läste på nyheterna igår om att en 6 årig pojk blev våldtagen utav några 8 åringar.. :( Usch... Denna natten var verkligen hemsk! :(

Jaja, nog om det! Jag sitter i skolan just nu och väntar på att Jossan ska komma, hon är tillbaka ifrån Gran Canaria nu! :D Wiie, läs hennes blogg för att läsa om hennes resa. ;) ---> http://jossich.blogg.se

Playman.se


ska till tandläkaren nu!




Vi hörs när jag är hemma igen, wish me luck..? :O

sweet and innocent

Hello!

Jag slutade skolan tidigare idag pga inställd lektion, haha. Två dagar har gått utav denna veckan och jag har redan haft tre inställda lektioner.. ;) Min skola påminner om dagis, eller vad tycker ni? :D Mina föräldrar brukar påpeka det faktiskt, att det verkar som det. Istället för att jag började på ett seriös gymnasium så började jag om lekis.. Inte mig emot dock! ;)

Hur som helst! Jag slutade 14.15 idag, ganska nice. Dock så är min pojkvän och tränar just nu, så jag får helt enkelt vänta tills han har slutat eftersom att vi ändå ska ta bussen som går kvart i fyra. Så jag sitter kvar i skolan med halva min klass och chillar lite. :)


blev taggad på facebook

Tre bilder till ifrån festen i fredags.. ;)




sitter i skolan..

Hellow! :)

Sitter i skolan nu, började 10.30 med Matte och just nu har jag Engelska. ;) Skulle egentligen börjat med nationella prov idag, men det blev flyttat till imorgon istället, ganska skönt!

Har tabbat bort mina pilotbrillor också, jag hoppas att jag glömde dom hemma hos Janina imorse annars så får jag köpa nya för jag älskade fan dom! De var ju helt nya också.. :(

Jag just nu

dagens planer!


.. Wish me luck? ;)

sov över hos janina!

Godmorgon! :)

Inatt sov jag över hos Janina! :) Eftersom att jag har sovmorgon till 10.30 idag och Janinas storebor, dvs Jimmy började typ samtidigt så vi ska åka bussen tillsammans sen. Nice! :D

Igårkväll så plattade sötnosen Janina mitt hår, sen låg vi och pratade tills vi båda somnade. Jag sov som en stock verkligen, och Janinas säng var gryymt skön! Den gjorde så att min "träningsvärk" i benen försvann typ. ;)

Nej nu ska jag platta håret och fixa till mig lite! Äta frukost och sen väcka tjockis Jimmy. :D Hörs snart, puss på dig!

Såhär roligt har jag när jag är nyvaken..

ForHair.se


käkade pizza innan

Godkväll folk!

Jag och Janina gick bort till Pizzerian som ligger en liten bit bort ifrån där hon bor, så delade vi på en pizza. Skitfint väder det har varit idag förresten, håller ni inte med mig kära läsare? ;) När klockan var fem så var det 20 grader i Jönköping, nice va? ;) Hoppas att vädret håller i sig nu då! :D

Jag sitter och chillar ute i solen


Janina äter pizza :)



Jag - snyggingen själv. ;) Bra bordskick!

just nu på min facebook

hoppsan..? ;)

gårdagens outfit



Skor - Skopunkten
Tights - GinaTricot
Ed Hardy Tisha - Thailand
Skinnjacka

@ Janinas place

Hello bitches!

Jag hade fruktansvärt ont i magen innan idag, jag skulle egentligen åkt hem ifrån skolan vid lunch, men jag härdade ut och sen när jag slutade skolan kl 14. Tur det! :) Stannade kvar i skolan med Joanna till kl tre, åkte ner till huskvarna och träffade min pojkvän en liten stund tills hans buss gick. Då hoppade jag på bussen hemåt, och då ringde Janina och frågade vart jag var, så jag hoppade av och hoppade på hennes buss och följde med henne hem. Dom har ju precis flyttat, så det är första gången jag är i hennes nya hem, och det är verkligen skitsoft! Påminner om mitt hus haha. ;)

Känner du dig ofräsch? Klicka in här och köp billig parfym!

Snyggingen Joanna och jag utanför skolan och schteker :)

ForHair.se


lördagens inköp

Var som sagt i stan i lördags och då köpte min pojkvän lite småsaker åt mig. Alltid bra att ha! :D Färgpaletten var det Marre som tipsade mig om, fick låna den utav henne i fredags. Skitsmart att kunna matcha sin outfit! ;)

Ögonskuggepalett 70:- och parfym 40:- ifrån H&M

Club4Beauty.se


video ifrån fredag



.. Haha jag ska fan köpa en sån lampa!! :D

bowlade i lördags!

Som jag skrev innan så sov jag över hos min pojkvän fredag till lördag, vi skulle egentligen åkt hem till mig på morgonen men ingen av oss var särskilt pepp och pigga för det, så vi drog in till stan istället. :)

Gick runt lite på stan och käkade på donken, sen drog vi hem till min vän Joannas pojkvän och spelade TV-spel och plattade varandras hår osv. Alltså jag och Joanna då, inte killarna. Hähä.. ;) Sen tog vi bilen bort till Elmia och bowlade.

Tjejerna mot killarna såklart, vinnaren skulle bjuda på mat sen. ;) Bara för att vi var ganska säkra på att killarna skulle vinna.. Och det gjorde dom också såklart, med ungefär 80 poäng. Joannas pojkvän Daniel var ju helt störd och fick väl, 20 strike? :O Jag fick 4 strike och 7 spärrar, ganska nöjd ändå.. Dock förlorade jag, min pojkvän kom trea, Joanna tvåa och Daniel etta såklart. ;) Men det var grymt kul!

Efteråt så åkte vi till MAX och käkade, sen åkte vi hem till Daniel igen. Spelade lite spel, chillade och umgicks. Trevligt! Jag och älskling tog bussen hem till mig kl 2.20. ;) Somnade nästan direkt, helt döda hähää..

Min kamera dog på fredagnatten så jag kunde inte ta bilder! Tog dock denna bilden med mobilen bara för att visa upp mitt och Joannas häftiga namn..

bilder ifrån fredag!

I fredags var jag på fest med Marre. Och en hel del annat folk såklart, haha. ;) Finns inte så mycket att skriva om själva festen, mer än att jag och Marre sprang iväg till donken och käkade haha. Sen sov jag över hos min älskling. :)

Bilder ifrån festen! (orkar inte skriva allas namn.. ni vet ju vem jag är iaf. ;) Fler bilder finns på facebook..)










back in school! :)

Godmorgon sweeties! :)

Har en hel del att berätta om min helg, men jag tar det i ett annat inlägg lite senare! ;)

Hur som helst! Jag somnade vid halv elva igår ungefär, sov som en stock och vaknade kl halv 8 imorse, skitseg. Satte upp håret i en knut och tog lite mascara, klädde på mig och gick till bussen.

Satt och pratade med sötnosen Cornelia på bussen om förhållande, kärlek osv. Riktigt trevligt! :D Sen kom jag till skolan vid halv 9 ungefär, gjorde klart mitt påsskort i photoshop så nu är jag ledig imorgon, eller iaf till halv elva. ;) Nice! Sovmorgon uppskattas alltid. ;)

Jag just nu..

> bloggpause <

tar en liten bloggpause idag. Är ganska mycket just nu, vi hörs imorgon igen med en massa nya saker! Puss och kram!

filmtips - älska mig

Den är så jävla bra, den handlar om en tjej som blir grovt mobbad. Varken hennes mamma, pappa eller lillasyster vet någonting. Hon har inga vänner, och ingen hon kan prata med. Och en dag så händer det något fruktansvärt..

Seriöst, jag grät som jag vet inte vad, det gjorde ont i hela min kropp och i min själ när jag tänkte på flickan i filmen. Jag led med henne, och jag ville skjuta folket som var elaka mot henne. USCH!! Jag hatar mobbning! :mad:

Kolla på filmen, den finns på youtube i sex delar, sök bara på "älska mig del 1" så kommer alla sex delarna upp, ni kommer inte ångra er! Ni kommer få en ordentlig tankeställare!


ska in till stan!

Godmorgon!

Haha shit vilken vild kväll det var igår, hähä. Berättar om allting lite senare. ;)

Hur som helst! Jag sov över hos min pojkvän inatt, kom hit vid halv två tiden typ..? ;) Somnade nästan direkt, eller iaf efter att jag hade fått något att äta, haha.. Min pojkvän var så söt och hämtade vatten och kliade mig på ryggen tills jag hade somnat. Naaw! :D

Nu ska vi in till stan iaf, vi hörs senare helt enkelt. PUSS PÅ DIG

Jag på bussen igår

NU ÄRE PARTY

Vi ses i dimman sweeties!



@ Marres place

hello bitches!

Är hemma hos Marre nu. ;) Och ja, vi är vänner igen. Känns skönt faktiskt, jag menar vi är faktiskt 17 år. (eller jag fyller ju snart) och inte 10. Vi har vuxit ifrån fjortisstadiet där man går runt och hatar varandra för resten av livet. Istället så tog vi tummarna i rövarna och snackade igenom allt och nu är vi back on track! :D


gårdagens mini-shopping!

Små shoppade lite igår, och det bästa utav detta var att volymsprayen fungerade sjuuukt bra! Visar er resultat senare..


Trosor 20:-
Armband 10:-
Volymspray 40:-
Nagellack 15:-

dresscode for today





Skor - DinSko
Jeans - Secondhand/pappi
Baslinne - H&M
Tröja - Kappahl
Örhängen - Ur&Penn
Armband - Lindex

now, it's friday!!



Nu slutar jag skolan, Och nu är det heeeelg! Fifan vad härligt. Veckorna går så sjukt snabbt, håller ni inte med mig kära läsare? ;) Skönt att det snart är påsklov också! Sen är det ju bara 2 månader kvar till SOMMARLOV!! :D

Hur som helst, Jag ska in till stan nu och möta upp Marre. Vet inte riktigt vad vi ska göra/vilka vi ska träffa, men det märker vi. Ingenting spelar någon roll för det är ju freedag! ;) Vi hörs senare bitches, puss och kram!

boys will be boys



En del killar är så jävla störda. Seriöst, har dom inget liv eller? Addar tjejer på msn och skriver "sexig" och tror att dom kan få se mig strippa i cam eller vad det nu är dom vill åt. Get a life fuckers!

sovmorgon idag! :D

Godmorgon!

Sitter i skolan nu, började precis. Sjukt skönt med sovmorgon! Jag somnade direkt när jag la mig igår, var verkligen helt slutkörd hähä.. Gick upp kl 8 imorse och då var jag pigg och glad! :)

Det var solsken och jätte varmt när jag gick till bussen hemma, men sen när jag hoppade av i Huskvarna så var hela himlen täckt av moln och solen hade försvunnit. :( Hoppas den kommer tillbaka snart! Och hoppas att det slutar blåsa.. Hur är vädret där ni bor? Är det sol eller molnigt?

Dagens facelook, ENDAST mascara. :)

whispers in the dark


svar på tal!

"Jag har en fråga!:P
Varför står det på din header att du inte e som alla andra men i din sån "profilruta" så står det att du e en vanlig tjej?! Hallå motsägning här asså XPXPXP"

Hejsan!
Jag har sagt det förr, och jag säger det igen. Alla människor är unika, det finns ingen som ser ut som du, går som du och har samma personlighet eller någonting. Inte ens om du hade haft en tvilling. Så därför är jag inte som alla andra. Sen är det ju också såhär, om du skulle stå på en scen och kolla på publiken så ser ju alla "likadana" ut. Så det är ju lite dubbelmoral.
Hoppas du blev nöjd med svaret, puss och kram!


slutade tidigt idag!

Hej! :)

Sitter i skolans gym nu och kollar på Joel som tränar, ser ganska kul ut när han tar i så att han blir helt illröd haha. ;)

Hur som helst, jag slutade 13 så då tog jag bussen ner till huskvarna och träffade min pojkvän som precis hade tränat. Så hängde jag med honom tills han började sitt jobb och då gick jag och träffade Joel, Ellie och Emil. Köpte mjukglass och chillade omkring på Esplanaden i Huskvarna ett tag. Sen följde jag med Joel hem till honom för att han skulle hämta sina träningskläder. Fan vad alla killar håller på att gymmar nu när våren har kommit, magmuskler till sommaren eller vad? ;)

Sen kom Magnus och hämtade upp oss och så åkte vi till skolan, jag hade utvecklingssamtal som gick superbra! Min lärare påpekade att jag var bäst i klassen. ;) Uhhh..

Ellie och jag med årets första mjukglass! (bortsett ifrån donkens glass..)

sommarkänslor ♥



you wake up in the morning,
feel the sun's rays on your face.
get dressed and put your leather jacket on,
putting on the glasses and the thin shoes.
you go out and feel the sun's heat.
you draw a deep sigh and think,
"Now is the sun, now it's summer and I'm happy"

dresscode for today




Skor - Skopunkten
Jeans - BikBok
Baslinne - H&M
Blus - BikBok
Örhängen - Lindex

första lektionen inställd..

Godmorgon!

Som vanligt så åker man till skolan i tid och är där när man börjar 8.20 men så är lektionen inställd. Så typiskt. Åhhh, tur att jag ska ha utvecklingssamtal idag så att jag kan ta upp det och bråka lite med min lärare haha. ;)

Sitter i klassrummet nu iaf med halva klassen som gjorde som jag och kom till skolan i tid, och kollar på Big Brother. Min klass i ett nötskal.. :)

Jag för några sekunder sen.

ForHair.se


don't pretend



oh damn I'm falling, yes I'm falling.
Your words went straight to my heart.
Your actions struck me right in the face.
I was weak.
I thought I could resist,
but of course I didn't.
I was hoping,
closed my eyes and pretended that
everything was exactly as before.
Then it hit me right in the face.
You've changed, I have changed.
But thanks anyway
,
because today

you
showed me
how much you really care about me.

And then it hit me

We can't be friends anymore.
oh damn I'm falling, yes I'm falling.

dagens mini-shopping!

Fick med mig lite hem eftersom att jag ändå fick vänta på bussen i en halvtimme innan idag.. Det var REA på nästan allting inne på Lindex så jag köpte med min lite krimskrams! ;)

Två nagellack (ljusblått och grönt) örhängen och armband för endast 67kr!

naaw, jag är så gullig!

Har precis ägnat 25 min åt att skriva ett tre sidors kärleksbrev till min pojkvän som han ska få när vi ses. Gullig flickvän jag är va? I know! ;)


FAiL DAY

Hej, är hemma nu..!

Det enda jag kan säga om denna onsdagen är FAiL!

Förutom att min pojkvän kom till min skola och lunchade med mig, det gjorde min dag :love: Men annars så har den varit en katastrof, först och främst så var typ våran första lektion inställd, jag bråkade med min lärare för att jag tycker att dom borde informera oss och skriva på fronter (skolnätverket typ..) och han tyckte något helt annat.. :tired:

Sen så hade jag ju ingen mobil, så jag kunde inte nå folk som jag behövde prata med. Osv osv, USCH! Ska aldrig, ALDRIG mer glömma min mobil hemma..!! :(

Frossle.com


har fått paket! ;)


.. ;)

slutat skolan nu!

Hörs senare när jag är hemma, ppööösssss

dresscode for today




Skor - DinSko
Jeans - GinaTricot
Baslinne - H&M
Topp - H&M
Skinnjacka

gårdagens mini-shopping!

50:- (REA) ifrån H&M, sitter skitsnyggt på! :D Passar bra att jag är 94a också.. ;)

Dunken.se


glömt mobilen hemma :(

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott! :) Det har jag gjort, somnade direkt när jag la mig i sängen igår och sov fram till 6.50, var ganska utvilad då faktiskt. :) Skönt!


Gick upp, klädde på mig, käkade frukost och fick skjuts till skolan. Kom fram till skolan vid 7.50 och då upptäckte jag att jag hade glömt min mobil hemma på diskbänken, AARGGH! :| Hur ska jag klara en hel dag utan mobil..? :O

Aja, jag sminkade mig i skolan, fett skönt att få 20 min sovmorgon och sminka sig i skolan istället, haha. ;) Ibland är jag ganska smart, dock så var jag dum som glömde min mobil, hur lyckas man egentligen?? :O

Jag just nu

ForHair.se


back together..?

Hello girls! And boys..? ;)

Är hemma nu efter en härlig dag! Jag slutade skolan kl 15 och senare träffade jag min saknade vän Marre! ;) Vi fikade på Clars med lite folk och sen gick vi på stan en snabbis, drog hem till hennes pojkvän som förövrigt var grym på att laga mat. :) Sen drog vi till huskvarna och så drog jag hem.

Känns gött att jag kan snacka och träffa Marre igen, ni anar inte hur saknad hon har varit! Hon stod mig trots allt nämast, förutom min pojkvän + familj då.. Men vad tror ni, är vi back together again eller? ;) Och vad var det egentligen som hände mellan oss..? You'll never know! It's in the past.

Fika på Claras, fett dyrt men gott!

facebook win



Snäll farbror man har, inte sant? ;) Aja, jag gav iaf min älskade pojkvän en medalj igår för att han har kämpat på under ett år, hehe.. :)

Jenka läsk



Igår drack jag världens skummaste dricka! Den smakade som flytande Jenka. :D Så om ni gillar tuggummit jenka så ska ni smaka den hära drickan, den var grymt god! Dock var det lite snålt med kolsyra, men en del gillar ju inte när en dricka är kolsyrad så det passar ju kanske bra..? ;)

min smink & smyckes hylla

Igår så fick jag en impuls så jag började städa i min "smink och smyckes" hylla. Hängde upp mina örhängen och sorterade bland mina krämer och bland mitt smink, jag gillade resultatet skarpt! Nu så är det mycket lättare att hitta bland mina smycken, haha. ;)



dresscode for today




Skor - Skopunkten
Leggins - Lindex
Baslinne - H&M
Linne - H&M
Kofta - H&M
Armband - BikBok

var med ellie igår! :)

Lovade ju att berätta om min gårdag, haha. ;) Var ju så förbannat trött igårkväll så jag orkade verkligen inte sitta och blogga, lägga upp bilder osv osv..

Hur som helst! Först så var jag med min pojkvän, tills han började jobbet. Jag följde med honom till Huskvarna och så träffade jag sötnosen Ellie och Emil utanför AD. Vi satt och snackade ett tag och sen tog vi bussen till Jönköping, höll Emil sällskap tills han skulle sticka iväg på ett möte och då drog jag och Ellie upp till A6 och storshoppade, haha! Hela studiebidraget = borta. ;) Nejdå.. Men jag fick med mig en hel del hem! ;) Visade ju er det i ett inlägg innan.

Sen drog vi tillbaka till stan och mötte upp Emil, gick till donken och chillade ett tag och sen var jag tvungen att ta bussen hem, tack för en grym dag sötnosen Ellie! :D :love:

Gullungen och jag framför världens coolaste bil. ;) VÅÅÅÅR! <3



Ellie och Emil. :)

gårdagens shopping!

59:- Skopunkten


49:- Skopunkten



199:- Skopunkten


99:- och 69:- Lindex, fick med två fodral också ;)



10:- Lindex


29:-/st Ur&Penn


129:- H&M


79:- H&M

tror jag börjar bli sjuk.. :(

Godmorgon! :)

Sov skitkasst inatt, somnade vid halv elva och drömde en massa sjuka drömmar om krig, om kulor som kunde explodera och att mitt rum blev invaderat osv.. :|

Vaknade kl 7 imorse och var helt förstörd typ, tvingade mig upp ur sängen och fixade till mig, tog mina tabletter och gick till bussen. Satt på bussen och kämpade för att inte somna.. Haha.. Usch jag hatar verkligen såna dagar! :(


är verkligen helt slut..

Oj herregud vilken dag, haha.

Jag berättar imorgon istället, jag är helt slutkörd i hela kroppen av allt springande, bärande och städande hahah. Vi hörs imorgon igen istället! Känner inte för att sitta framför datorn under kvällen nu.. vill hellre äta god mat och sen soova haha.. PUSS PÅ DIG

one year, today ♥

Denna bilden togs för exakt ett år sen! :)


I love you ♥

I'm a pedantic girl


När jag är glad, då städar ja
g! ;)


Ja, det är sant! :) Om jag är på glatt humör så kan jag få för mig att storstäda hela mitt rum, eller köket, eller toaletten eller något annat. Som alldeles nyss, jag satt och käkade kvällsmat med min pojkvän och då fick jag en härlig känsla inom mig och det slog mig att - jag är lycklig! :D

Så efter maten så började jag diska, jag samlade ihop all disk som fanns i lägenheten och diskade. Städade i köket, och ställde in allting i skåpen. Det blev jättefint! Jag fick en massa beröm utav Andrés pappa, *hihi* ;)


Red lips is HOT

Dock passar inte rikigt jag i det..



Någon som har erfarenhet utav Photoshop och har lust att fixa en snygg header åt mig? Jag är verkligen äckligt trött på den jag har nu, och han som skulle fixa en design åt mig hör aldrig av sig/svarar inte på mig så han är ute ur bilden nu. Om någon kan fixa så blir jag evigt tacksam + att du får tusen länkar om du vill.. ^^
Mejla mig på [email protected] eller kommentera snarast!

kosttillskott för kvinnor! ;)

Min pojkvän skulle köpa något som han kan äta/dricka efter att han har tränat. Ja, han ska börja träna, haha.. ;) Och när vi var inne på Hemköp så hittade jag en förpackning som var ganska söt (den var rosa, hihi) och så läste jag på den och tyckte den verkade bra. Ställde tillbaka den på hyllan men då kom André och sa "är den bra? vill du ha den?" och så tog han den och köpte den, haha jobbig pojkvän eller vad?..

Hur som helst så verkar det faktiskt lovande, det är alla mineraler och vitaminer som finns i de tabletterna, de är 4 tabletter man ska ta per dag, en "multivitamintablett", två kalciumtabletter och en omega-3 tablett (fiskolja). Ska börja äta det imorgon, uppdaterar er senare om hur det går! ;)

95:- för 21 dagar

Omega 3 + Krill från Natusal


hemma hos andré

Hello bitchos!

Hoppas att eran söndag har varit bra hittills! :) Min har varit lugn och skön iaf! Behövs såhär i slutet av veckan, eller hur? :)

Jag och pojken åkte till hans farmor och farfar och lunchade som sagt! Åt makaroner och köttfärssås och drack kaffe och fikade efteråt som vanligt, ytterst trevligt! Känns gött att göra sånt i slutet av veckan faktiskt! En vanligt söndagsrutin. ;) Sen tog vi oss ner till Torpa och träffade min pojkväns lillebror Ian och hans polare en snabbis och sen åkte jag och André hem till honom. Ska strax visa en sak som min pojkvän köpte till mig också!

Jag nyss, smutsig spegel hallå :)

ForHair.se


liten Thess, del tre

Jag och min lillebror Kalle i Portugal


Jag och min lillebror Kalle


Min lillebror Kalle och jag i Portugal

40-års kalas!

Var på 40 års kalas igår också, därför som jag inte hann blogga igår.. Efter att jag kommit hem ifrån stallet så hade jag 25 min att klä av mig, duscha, klä på mig, torka håret och sminka mig så det blev en aningen stressigt.. Kom iaf iväg så att vi inte kom försent! Hatar att stressa egentligen men vad skulle man gjort? ;)

Usch jag har lite åldringsfobi, vill inte bli gammal.. :(

Jag i bilen..


Jämförde fötter, min lillebror Jonathan, min pojkvän, min andra lillebror Daniel och sist lilla jag..


Jonathan och jag. Kan få i mina skor i hans skor, plus 5 cm till..


Moi



Mat

Playman.se


missade bussf*ttan..

Godmorgon! :)

Haha jag och min pojkvän missade bussen för tjugo min sen, kanske var meningen eftersom att annars så hade jag inte hunnit blogga..? ;)

Hur som helst, igårkväll så kollade vi klart på säsong två utav V och så kollade vi klart på hela Hem till midgård, såg även en grym film som jag ska skriva om sen, den slog mig verkligen rakt i hjärtat..!

Idag är det söndag och som vanligt så ska jag luncha tillsammans med min pojkvän, hans pappa, farmor och farfar. Mysigt! :D Alltid lika trevligt! Sen ska jag sova hemma hos min pojkväv inatt för han jobbar kväll nästa vecka. Vad ska ni göra idag? Tell me!


dresscode for today


Jeans - GinaTricot
Topp - H&M


Enkelt men fint!

var i stallet innan!

Jag och André tog moppen bort till stallet, ganska kul att jag fick använda hans keps som "hjälm" för att jag inte hittade den andra hjälmen, haha.. ;) Såg nog också ganska kul ut att jag, som är mycket mindre än André, skjutsade honom på min mini-moppe, haha. ;)

Aja, väl i stallet så hämtade vi Placan, min pojkvän hjälpte till att borsta henne, duktigt! ;) Sen red jag en liten runda och André gick bredvid, han var inte så värst sugen på att rida påstod han. Självklart förstod jag att "äh, jag orkar inte" betydde "jag vågar inte.." på pojkarnas språk. ;) Men jag lät honom vara så han fick bara gå bredvid. Placan var iaf superduktig och på samarbetshumör. :) Så det gick superbra, trots att jag bara red en kortis.

Efter ridningen så mockade jag och gjorde iordning i stallet osv och sen tog vi moppen hem till mig igen. :)

Min pojkvän lekte paparazzi idag, tog en massa kort på min och Placan, haha..! (ignorera mitt ansikte..)



Frossle.com


om igårkväll..

Goddag!

Igårkväll så käkade och min pojkvän oss tjocka hela kvällen och kollade på V, har snart kollat klart på säsong 2. Någon som vet om säsong 3 ens har kommit ut än?? :O Aja, André var så pass trött igår eftersom att han hade jobbat så han däckade vid sju-åtta på kvällen och så somnade jag vid tio ungefär.. Ganska boring,

ForHair.se


april, april..

Idag är det första april ju, har ni lurat någon än? ;)

Joanna lurade mig innan i skolan att en buss full med spelare ifrån Manchester United hade börjat brinna.. Jag som hejar på dom blev ju lite små rädd, som tur var så var det bara ett april, april skämt! :)


hemma, med godis & pojken!

Hello babes! ;)

Är vädret dåligt hos er också? Där jag bor (och i huskvarna) så är det ganska kallt, 4 grader. Sen är det en tjock dimma som ligger i luften och det är sjukt kvavt och fuktigt! Usch, vill ha riktigt vårväder nuu! :( Dock skulle det ju bli 15 grader i helgen nu, nice! ;)

Jag är iaf hemma nu! Slutade skolan kvart i två, så tog jag bussen ner till Huskvarna och mötte upp min pojkvän. Vi gick in på Willys och handlade choklad, chips och läsk. Det är ju fredag nu you know, hehe.. ;) Det var en gubbe som stod framför oss i kön och han var nog den segaste personen i världen. Han kunde inte sin kod så han slog fel tre gånger, sen när han väl slog rätt så tog han ur kortet för snabbt så han fick göra om igen osv osv, haha! Som tur var så missade vi inte bussen iaf.. ;)


liten Thess, del två

Min lillebror Kalle och jag



Jag, min storebror Robin och min lillebror Kalle


Hemma hos mormor


Jag, min fd styvbror och min lillebror Kalle

sluta lägg till mig på facebook!

ÅÅh blir ganska irriterad på folk som försöker bli vän med mig på facebook, som jag inte ens känner/vet vilka dom är..?! Min facebook är privat och jag vill behålla den privat! Det är bara folk som jag känner/vet vilka dom är som jag vill vara vän med och det ska förbli så! Så sluta lägg till mig, stalkers!

Detta på typ två veckor..?


vem va de jag träffa igår..? ;)

Skrev ju igår att jag hade träffat en killkompis igår. Vem tror ni att det var som jag träffade? ;)

1. Sebbe, min fd klasskompis.


2. Degen, min bästiiiis :D


3. Dennis, mitt ex.


4. Dick, en polare jag bodde med på behandlingshemmet.


5. Jimmy, mitt ex.


6. Kalle, mitt ex.


7. Victor, min gayfriend!



blogg.se har inte fungerat!!

Åååh jag blir så irriterad på blogg.se när det håller på att strula hela tiden..!!! :mad:

Aja.. Godmorgon på er! :)

Vaknade kl 8 imorse, låg kvar och blundade till 8.20 och hoppade in i duschen, klädde på mig, torkade håret och tog endast lite mascara på mig. ;) Kör en naturlig stil idag! Fräscht! :D Sen gick jag ner och drack kaffe och åt frukost med Pernilla innan jag fick rusa till bussen! Hatar egentligen att stressa, men det var ju så förbannat skönt att bara ligga kvar i sängen, hehe.. Skönt med helg snart iaf! :D

Anyway.. Sov jätte oroligt inatt. Vaknade av och till hela tiden, jobbigt! :( Somnade vid elva ungefär och vaknade kl 8 så jag sov ju mer än 9 timmar, men eftersom att jag vaknade hela tiden så sov jag ju oroligt, jobbigt.. Får hoppas att jag får bättre sömn inatt! ;)

Dagens naturliga facelook! :)

RSS 2.0