fixat iordning allt för sängen..

Sådär! Har plockat fram morgondagens kläder (gör nästan alltid det kvällen innan, skapar mindre stress på morgonen..) Sen sa jag godnatt till familjen och gick ut och tog min godnattcigg och lyssnade på musik! Smsade min pojkvän godnatt och gjorde mig iordning för sängen.

Imorgon går jag upp kl 7 igen, och fyfan vad jag längtar till sommarlovet nu! Slippa gå upp så fruktansvärt tidigt.. Inga tider att passa! ;) Håller ni inte med mig kära läsare?

Ska iallafall sova nu! Så jag önskar er där ute en god natts sömn och vakna inte försent imorgon så ni kommer i tid till eran skola/till erat jobb! ;) PUSS och hörs imorgon!


jag och min pojkvän!

Det är en del som har frågat om jag har pojkvän, och om jag hellre skulle välja en bra vän istället för en pojkvän. Så jag tänkte skriva lite om mig och min pojkvän! =)
Vi har på fredag vart tillsammans i 2 månader och de har vart bland de underbaraste månaderna i mitt liv! Vi visste vilka vi var innan vi träffades, han umgås med såna som känner mitt ex som jag var tillsammans med för ett år sen. ;) Vi visste vilka varandra var i april 09. Hälsade på varann då och då, sen träffades vi hemma hos Bark i kaxholmen september 09. Två gånger tror jag det var. Sen fick jag hans nummer och så ringde jag och tjatade på honom en massa, stackarn! ;) Sofie och Bark försökte fixa ihop oss i flera veckor, sen började jag och Sofie bråka så jag träffade inte André mer efter det.. Sen så bara av en ren slump när jag festade med Sofie och company så sa hon att hon skulle smsa André och fråga om han var med Bark, och jag skrek "jag får smsaaaaaa honoooom!" Pinsamt, I know.. Iallafall, jag smsade honom, dock svarade han inte för att han inte hade några pengar. Sen fick jag hans nummer ifrån Sofie igen men jag vågade inte ringa/smsa.. hehe. Sen var jag med Sofie en onsdag och så fick hon bara för sig att vi skulle busringa honom, så vi gjorde det! Jag satt och skrattade och pratade blattespråk och han fattade ingenting stackaren.. sen hörde han att Sofie skrattade i bakrunden och tillslut fattade han att det var jag som hade drivit med honom.. haha snacka om att göra bort sig totalt! :D Dagen efter så var jag på torpa med Sofie och Bark, och sen när vi skulle gå till bussen för att åka till kax så snackade jag i tele med André i en och en halvtimme.. Gjorde bort mig en aningen då med. Men vi skyller på alkoholen.. hehe. Sen dagen efter träffade jag honom med Marre och då gjorde jag också bort mig totalt genom att bli odrägligt full och klängde på honom och sen fick jag åka polisbil hem, stackars André säger jag bara.. Iallafall, dagen efter träffades vi igen, själva. Och då pratade vi bara hela dagen och softade i stan. Sen på söndagen 4 april träffades vi igen på Torpa med en massa folk, bla Sofie och Bark då med. Sen slutade det med att vi blev tillsammans den kvällen! ;) helt otroligt egentligen att han gav mig en chans trots alla gånger jag gjorde bort mig totalt inför honom, haha han måste trott att jag vart ett riktigt cpbarn med problem. ^^

Iallafall! Det klickade direkt, och jag visste att han var speciell och det har vart underbart ända sen dess. Min älskade pojkvän betyder allt för mig och han är hela min värld. Så nu vet ni om min och min pojkvän Andrés bakrund, haha.. ;)


jag älskar dig! ♥

fel på blogg.se ?

Det går inte kommentera någon blogg? Är det fel på blogg.se eller på mitt internet är frågan dock.. Har ni samma problem där ute..?

veckans mål!

Uppfölning om mitt mål vecka 21.
Målet då var - att äta frukost varje morgon!

Måndag - ingen frukost (åt dock frukost i skolan)
tisdag - frukost hemma!
onsdag - frukost hemma!
torsdag - frukost hemma!
fredag - ingen frukost
Så det rättså bra, bättre än vad det brukar iallafall, brukar slarva som fan med frukosten tyvärr..



Vecka 22.
Denna veckans mål handlar om att inte slösa pengar på mat ute!

Gud vad pengar man slösar egentligen, man går på stan och tänker "vi har ingenting att göra, vi går till donken..!" Alltså, sjukt onödigt. Bättre att hålla sig tills man kommer hem eller åker hem till någon annan så kan man käka där, lite snålt men ändå! Räkna ut själva hur mycket pengar ni slösar per år på att käka skräpmat ute på stan.. ;)

No more..



FÖR ER som är nya här på min blogg, så har jag sån "veckans mål" varje måndag i veckan.. kolla kategorien "mina mål" så ser du mina förra mål jag har haft, och hur de har gått!
;)


hemma igen!

Tjenare igen bloggen! ;)

Nu är jag hemma igen! Åkte som sagt ifrån skolan vid två och åkte till polisstationen, mötte upp min pojkvän innan det och sen när vi var klara där så gick vi som sagt till donken och sen kom Sita. Då åkte André hem och så gick jag och Sita lite på stan och kollade lite i affärer och så fick jag vara lite smakråd åt henne när hon skulle köpa några solglajjor. Sen gick vi till June och då träffade vi Nalle och Jensan. Snackade med dom ett tag, sen tog vi bussen hem till varsitt så nu är jag hemma som sagt! En soft dag, men fan vad trött och slapp jag känner mig.. har gått med uppsatt hår och mjukiskläder hela dagen så då blir man fett chill. Sen är jag inte van vid att gå upp kl 7 heller som jag tvingade mig själv att göra idag.. ;)

Hur har eran dag varit änsålänge kära läsare? Bra hoppas jag förståss! :D

Bilder ifrån idag!


Hm, några som åkte glassbil till sin bal, fett kul ändå!


Sita och moi inne på ur och penn ;)


bara "team david" som fattar ;)

nu har jag och min pojkvän vart hos polise...

dsc06535 (MMS)

nu har jag och min pojkvän vart hos polisen och anmält händelsen som hände i torsdags. hoppade över halva svenskan och no lektionen för att jag visste att det skulle ta lång tid hos polisen och de gjorde det också. kom dit halv tre och var klara strax efter fyra. sen gick vi till donken och drack cola sen kom sita också så nu är vi på stan och kollar på folk som ska gå på bal. :) skriver senare, puss!


mobilblogg - tja bloggen! har haft lunch, ...

dsc06646 (MMS)

mobilblogg - tja bloggen! har haft lunch, idrott och nu står jag och mina brudar och fixar oss. jag satte dock bara upp håret i en boll för jag orkar inte sminka mig idag.. har svenska snart, ska bara ta en rökpause först :) puss och hörs sen!


mikaela och jag!

Bara för att jag fick en kommentar med frågan om jag var rasist så fick jag för mig att jag ville skriva av mig om mig och min vän Mikaela..

Gud vad jag minns min första fylla, det var september 2008. Jag var med min f.d bästavän Tina och så gick vi på förfest hemma hos Sebastian Krantz. Där träffade jag då Mikaela för första gången! ;) Vi hade skitkul och tog en massa kort på oss inne på Sebbes toalett, haha! Sen fuckade den kvällen ur, men fan vad kul det var på förfesten! Sen hälsade jag på Tinas skola, AD som jag bytte till januari 09 (när jag började blogga, kolla arkivet! ;)) Så träffade jag då Mikaela eftersom att hon gick i Tinas klass. Vi blev snabbt vänner eftersom att vi älskade varandras sjuka humor! Sen när jag bytte skola och började i Tinas och Mikaelas (sita går i den med..) så blev det en massa drama mellan mig och Tina, så jag började umgås med Mikaela på heltid i skolan. Jag minns också att jag började röka november 08 och sen slutade jag strax innan jag bytte skola, sen fick Mikaela mig att börja igen! ;) Dumma apa, haha! Men du vet att jag älskar dig ändå! Iallafall, Jag och Mikaela har gått igenom en jävla massa saker under tiden vi har känt varandra, och gud vad vi har bråkat! Ja, vi har bråkat kan jag lova er ;) Skrikit och gapat som gorillor på varandra, haha.. Vi bröt kontakten helt våren 09 men hon tog upp kontakten med mig strax innan skolan skulle börja igen i augusti 09. Sen började vi bråka igen strax innan julavslutningen, men det löste vi snabbt och enkelt när jag kom tillbaka ifrån behandlingshemmet i mars detta året.

Vi har bråkat och skrikit, men alltid löst det. Vi är sjuka, jag och Mikaela. Hon är min riktiga blattevän, som alltid får mig att börja bryta på arabiska. Hon är den som har lärt mig alla fula ord på arabiska, som tex Aeri Fiempki (Stavning?) HAHA! Hon är den som ALLTID gör mig på glatt humör, hon får mig att skratta som fan bara genom att finnas. Jag lovar er, ni som träffat henne vet säkert! ;) och det är det jag gillar med henne, att hon alltid vågar vara sig själv! Vad som än händer, jag älskar dig kära vän. Och du har verkligen gjort skolan rolig på ditt egna lilla sätt, utan dig i klassen hade det fan inte vart samma sak! ♥




svar på tal!



JOSEFINE THYBERG om det var en jävla neger som cyklade på mi...:
rasist?

Svar;
Nej verkligen inte. En av mina bästa vänner (Mikaela) är syrian och jag är själv inte helsvensk. Min bästavän sita har en bror som är adopterad som är svart. Jag var bara arg när jag skrev inlägget för att han cyklade in i mig när jag var stressad.
Annars har jag mina egna tankar om utlänningar och invandrare.. ska aldrig dra alla över en kant. Men många skulle man bara vilja skicka tillbaka till där dom kom ifrån. Ex han som jag ska anmäla idag.
Men nej, jag är inte rasist.


skoltrött och har längtan..

Hej igen bloggen! :D

Just nu sitter jag i datasalen och har engelska. Ska göra en powerpoint pressentation om någon jävla stad som jag har glömt bort vad den hette.. Orkar inte göra någonting, det är fan bara 10skoldagar kvar ändå! Och alla är vi inte ens i skolan eller har vanliga lektioner på så skitsamma..

Hade iallafall syslöjd först som jag kom försent till tack vare att jag blev överkörd av en cykel! Haha klumpigt som fan egentligen.. Sen hade jag matte och nu har jag som sagt engelska. Gud vad jag inte orkar med skolan längre..

När slutar ni i skolan kära läsare? Ni som går i skolan förståss ;)


Gud vad jag längtar till sommaren..


det var en jävla neger som cyklade på mi...

det var en jävla neger som cyklade på mig nyss så jag kommer försent till lektionen. seriöst hur fan kan man missa en blond tjej som går på gatan? eller han den jävla stackars saten blev väl så jävla kåt att han "råkade" cykla in i mig. gah nu har den negern förstört min morgon och jag har ont i benet..


en ny dag!

Godmorgon bloggen! =)

Igår somnade jag strax efter tolv, för jag packade mina grejer till idag och sen pratade jag i tele med Sita medans vi båda tog våran godnattcigg och sen gick jag och la mig. Imorse vaknade jag som sagt kl 7 och hoppade in i duschen. Klädde på mig mjukiskläder, pallade inte klä upp mig idag alltså.. Sen satte jag på datorn och satte mig i sängen med den i knäet.

Idag ska jag som sagt till skolan, ska ta bussen alldeles strax faktiskt! ;) Sen ska jag möta upp André och gå till polishuset och anmäla händsen som hände på torsdagskvällen! Vet inte vad som händer efter det, men det är sånt man märker.

Mobilbloggar under dagen, i promise! Ha en underbar måndag nu folket! :D



lugn och slapp dag

Denna dag har vart fett chill faktiskt, har hunnit med mycket samtidigt som jag egentligen inte har gjort ett skit! ;) Har dock pluggat lite, eller jag har skrivit min spanskaläxa som jag ska lämna in imorgon. Sen har jag ägnat vääldigt mycket tid åt bloggen idag, det har ni väl märkt eller? ;) Det märker man på min statistik också, den har ökat som in i helvete! Och många kommentarer har jag fått idag också! Eller rätt allmänt de senaste dagarna, tack så mycket. Ni vet att jag älskar er kära läsare! :D

Min kära pojkvän ringde och sa godnatt nyss så jag ska gå ut och ta min godnattcigg, snacka med Sita som har det rätt jobbigt just nu.. (You know that I love you bestfriend!) och sedan ska jag gå och lägga mig! Eller jag ska packa idrottskläderna inför imorgon och plocka fram kläder jag ska ha imorgon med.. men det tar inte lång tid så jag är i säng strax ändå! ;) Imorgon ska jag gå upp kl 7 för att sedan åka till skolan, sen ska jag möta upp min pojkvän, åka till polishuset, träffa Sita och sen hem och plugga så jag behöver vara utvilad eftersom att det kommer vara en låång dag tomorrow.

Godnatt mina kära läsare, och keep up the good work och fortsätt kommentera så mycket som ni gör! Glöm inte att rekomendera min blogg för alla ni känner också! ;) Kanske gör detsamma för er, vem vet!


svar på frågestunden!

moa;
vad gör du för kul om dagarna? (:
Svar;
Går i skolan, shoppar, träffar vänner och umgås förstås med min pojkvän. =)

jb;
gillar du justin bieber? :D
Vad tycker du om vår blogg? :)
hur länge har du bloggat?
Svar;
Haha klart jag gör! ;)
Den är fin och söt! =)
Jag har bloggat sen januari 09. Kolla arkivet!

Julia;
En pojkvän eller en bra vän? :)
Kram//julia
Svar;
En bra vän faktiskt. kram!

anonym;
Är sofie din riktiga syster?
kram //linnea
Svar;
Nej, vi har inga blodsband, men vi är som systrar. Kram på dig!

anonym;
vem är din apsolut bästa vän?
Svar;
Sita och Sofie. Sen är min pojkvän en av mina bästavänner också självklart.

Andreas L;
vilken är din favorit film? :)
Svar;
Den var faktiskt svår, haha. Jag har nog ingen favoritfilm.. jag älskar alla filmer nästan!

alexandra;
hihi okej vilka är dina favoritbloggar ? :D
Svar;
Har ingen favorit faktiskt, men jag läser Kissie, Dessie, Paow, Kenza, Foki regelbundet. Sen mina vänners bloggar och många andra som är intressanta! =)

Emma Heiskanen;
Vem är din förebild ? = )
Svar;
Jag har nog ingen riktig förebild faktiskt, mig själv om det går? ;)

Amanda;
hur gör du dina headers?
har du pojkvän?
va heter din närmaste vän?
Svar;
Jag gör mina headers i Picasa som är ett gratis program som du kan ladda ner ifrån google!
Ja jag har pojkvän som heter André! =)
Mina närmaste vänner heter Sofie och Sita. Har många andra också självklart..

Matilda;
Vilken är sin favoritaffär? (klädesaffär)
Svar;
Jag vet faktiskt inte, :p. Jag gillar nog de flesta, men typ Ginatricot och Veromoda kanske.

Nathalie;
Vad är en bra blogg enligt dig?:)
Svar;
En bra blogg enligt mig är en blogg som är lite egen, originell. Fin design och mycket uppdatering!

Rebecka;
Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på blogawards i höstas?
Svar;
har faktiskt ingen aning om vad det är för blogg eller vem personen är så kan tyvärr inte svara.. :p

Mathilda;
Hur länge har du bloggat? :)
Svar;
Jag började blogga januari 2009 =)

Felicia;
varför började du blogga? =)
Svar;
Tröttnat på bilddagboken och ville skriva av mig någonstans. Det var min vän Sabinah som lärde mig och hjälpte mig att skapa min blogg faktiskt!

bara för att jag har tråkigt!

Bara för att jag har tråkigt, ni kanske kan lära känna mig bättre efter detta? ;)

1. Det första du tvättar i duschen? mitt hår tror jag
2. Gillar du kaffe? ja, men då ska det helst vara mjölk och kakor till.
3. Hur mår du just nu? Förutom mensvärken, så mår jag super!
:D
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? è
5. Berätta om din senaste dröm - att jag var en ekorre som skulle gå i ide och sa till André att han skulle väcka mig den 28 maj
;)
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Njae det tvivlar jag starkt på
7. Vad vill du ha just nu? godis och cola
:D
8. Har du räknat till 1000 någon gång? vad tror ni om mig? haha :D
9. Biter du i din glass eller slickar du på den? slickar, får ilningar annars ;s
10. Använder du smileys? ser du väl att jag gör
;)
11. Har du träffat någon kändis? ahfan, går i samma klass som sebastian krantz.
12. Gillar du keso? aldrig
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? pitbull feat akon - shut it up
14. Hur många länder har du besökt? Spanien, danmark, italien, slovenien, portugal, norge, finland, tyskland, turkiet, bulgarien
15. Är dina föräldrar stränga? njae, inte mer än normalt.
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? älskar att utmana mig själv, så ja
:D
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? hah nej det tror jag inte
18. Brukar du hyra film? nej, köper film eller laddar ner
19. Var kommer du vara på lördag? hemma med familjen, släkten och min pojkvän för att fira mig.
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Yes,
22. Vad åt du till lunch? ris och kyckling =)
23. Har du lockigt hår? naturligt lockigt yes
24. När grät du senast? i söndags
25. Har du gått in i en vägg någon gång? yhes, klumpnissen själv.
26. Favoritårstid? SOMMAR! fyller år då med
;)
27. Vem höll du senast i handen? min pojkvän <3
28. Sover du med TVn på? nope, men datorn är oftast på med en film. =)
29. Tycker du att du är gammal? nej, ung och snygg
;)
30. Är du mörkrädd? livvrädd
31. Gillar du ditt liv just nu? mitt liv är bäst!
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? vem har inte?
33. Har du bra syn? nej verkligen inte.
34. Var är dina föräldrar just nu? pappa är antagligen hemma, mamma vetifan
35. Vad har du på dig just nu? Svarta mjukisbyxor och pappas gråa tröja
;)
36. Vad var det senaste du köpte? tuggummi
37. Hatar du mer än 3 personer? hatar ingen. ^^
38. Använder du sushipinnar? usch nej
40. Äger du ett vapen? hela jag är ett vapen
;)
41. Gillar du ditt hår? absolut, fast det hade gärna vart lite längre och tjockare.
42. Gillar du dig själv? ja, med min älskade medicin älskar jag allt med mig.
43. Vem står dig närmast? familjen, pappa, min pojkvän André, Sofie och Sita tror jag.
44. Hur ofta använder du MSN? inte ofta x)
45. Vem prata du med senast på MSN? Sita =)


just nu spelas



Denna låten är så förbannat bra!

Hiss eller Diss kära läsare? =)

(glöm inte bort frågestunden i förregående inlägg! ;))


kör igång med en frågestund!



Nu får ni fråga vad som helst! Kom ihåg, finns inte några konstiga frågor, bara konstiga svar. Ni får fråga vafan ni vill! ;) Passa på ni nu som nyligen börjat läsa min blogg, ni undrar säkert vem filuren thess är liksom. ^^




ang mitt sår på huvudet

Det håller på att läka nu, det är bara ett litet ytligt jack som svider. Har fått en liten svullnad runt om också, men det är inget överdrivet. Ingenting som behöver sys eller liknande, det är bara ett litet sår.

Det var ju det jag fick igår utav CDskivan, fyfan säger jag bara att just jag skulle ha den oturen att behöva få den i huvudet? Haha sjukt egentligen..

Jag har iallafall aldrig behövt att sy någonstans, så himla skönt. Har ni sytt någongång?

precis efter att jag fick smällen..


när andré hade rengjort det lite senare..

videoblogg - jag och sita leker

Videon är ifrån i fredags i skolan, men den var lite rolig så den får komma upp här! haha enjoy! ;)



obs, kommentera hahah men inte mobbas (a)


bilder ifrån rixfm festivalen!

Jag innan vi gick ut! Riktigt nöjd med mitt utseende igår :D


busigt, gömt ett ciggpack i ett annat, hihi. ;)


Jag och sofie, busiga ;)


Moi and my sistah ♥


Världens finaste bild på min baby André och mig!
:D


i'm home!

Hej igen bloggen! :D

Nu är jag hemma igen! Kom hem oskadd denna gången! ;) Haha, nejdå, så farligt är det inte. Åkte iallafall hem och på bussen så träffade jag söta Liz, vi pratade om allt som rör livet och om hundar! Hon tipsade om vilken hundras jag borde köpa osv, kommer dock inte ihåg vad hon sa för ras.. får försöka kontakta henne på msn eller något.

Snart kommer en massa bilder ifrån igår, tänkte att ni ville se!
;)

moi igår, hehe..

puss :)

Nu ska jag och älsklingen gå ner till Juneporten och så ska han hem till sin farmor med sin farsa. Så ska jag antagligen ta bussen hem tror jag, om ingen rolig vill träffas? Fast å andra sidan vill jag nog vara hemma och ta det lugnt idag.. kanske kan ha en blogg-dag? Eller vad säger ni kära läsare? ;)

Men skriver så fort jag är hemma! Det vill säga om ungefär lite mer än en timme, om något annat händer så mobilbloggar jag, PUSS SÅLÄNGE!

godmorgon världen

Godmorgon bloggen! :D

Har ni sovit gott där ute? Det har jag självklart gjort iallafall, att somna bredvid sin älskling är ju alltid mysigt och det är då jag sover som bäst. ;) Iallafall, somnade tidigt igår faktiskt, och vaknade vid tio idag, gick upp och käkade frukost vid typ halv elva och sen tog jag och baby våran morgoncigg. Just nu sitter jag med datorn i knät i min älsklings säng och han ligger bredvid och klagar på hans hals, naaw.

Idag händer typ ingenting, ska gå ner till June och säga hejdå till min baby som ska träffa sin farsa och då åker jag väl antagligen hem. Så ikväll blir väl en hemmasittarkväll med antagligen lite plugg osv..

Vad har ni för planer idag? =)



my baby and I

bara för att jag har världens bästa pojkvän som jag älskar mer än allt annat i hela universum och att han är världens underbaraste människa på denna jord. =)

Nu ska vi iallafall sätta på en rolig film som han säger är läskig, dock är han ju lite mesigare än mig dåva så den är antagligen en bebisfilm. Men jag får väl ställa upp lite för honom, och låtsas bli rädd. Hihhi. Allt för min pojkvän dåva! 

Men iallafall, ska sätta på en film nu och sedan så ska vi sova. Mihi, puss på er och sov sött kära läsare så hörs vi imorgon like always! ♥


Bara för att jag har mindre fötter än min långbenta pöjk :(

kvällen som blev skit..

Redan hemma på bymarken igen..

Jag och André gick ner till June och mötte upp Sita och Sofie. Sita drog nästan direkt iväg med sin bror och hans company så jag, André och Sofie väntade på att Sabina skulle komma och hälsa på oss en stund. Sen gick vi in till folkmassan där rixfm festivalen var och satte oss på en bänk. Ringde hem och checkade av kvällen och sen så satt vi bara där och chillade vid hamnkanalen. Sen skulle Sofie pissa så vi gick till toaletterna även kallad bajamajorna som Sofie sa, haha.. ;) Där flippade kvällen ur. Det flög en cdskiva genom luften som jag fick rakt i huvudet och så fick jag ett litet jack i huvudet som gjorde pissont. :( Sen blev jag förbannad och ville leta upp killen som kastade CDn och döda honom.. så vi mötte upp Pau, Dennis och allt folk ifrån mullsjö och pratade en massa. Jag pratade med dennis, mitt ex för första gången på evigheter, tack. :D
Iallafall, sen gick vi tillbaka till toaletterna och så blablabla. Ringde hem och berättade vad som hade hänt, sa hejdå till Sofie och Josefine och så gick jag och André hem.

Hans morsa kollade på såret och älsklingen var söt och rengjorde det, så fick jag en ipren så det gör inte ont längre. Så det är lugnt nu, men fan egentligen att allt alltid ska hända just mig. Vafan har jag gjort för fel gud? hahah! Nej men ah.. 

Ska iallafall äta med älsklingen nu och så får jag skriva senare, bilder ifrån kvällen får ni se imorgon eftersom att jag inte har någon överföringsladd till min kamera här hemma.. PUSS.

nu blir det stan!

Har plattat håret klart, ätit och sminkat mig. Så nu ska jag och älsklingen gå ner mot stan och hitta på något kul! Sen blir det ju rixfm-festival och sen ska jag sova här på bymarken med min baby. :D

Jag, älsklingen och Ian ska nu iallafall gå ner till jönköping. Så jag får helt enkelt be er att ha en underbar lördag och glöm inte! - Ta det lugnt med allt ikväll! ;) Ingen alkohol till er som inte klarar av det, allvarligt talat!

Mobilbloggar under kvällen, i promise! PUSS PÅ ER!

ang alkohol

Jag tycker att det är rätt okej att dricka alkoholdrycker om man kan klara av det. Till exempel unga tjejer som hela tiden gör bort sig när de dricker är inte okej. De flesta tonåringar dricker ju också alkohol bara för att de vill bli någon som de vill vara, men inte kan vara i nyktert tillstånd. Ofta är det ju såhär också, "imorgon ska jag träffa en ny kille och jag är jättenervös för att han inte ska tycka om mig, men om jag dricker alkohol så vågar jag bjuda på mig mer och blir det för mycket så skyller jag bara på att jag var full". Men det funkar inte så.. Jag har själv vart i den rollen. Man vill bara komma bort ifrån verkligheten och liksom "ha kul". Men det blir bara oftast bråk och svek när alkohol är inblandat. Man brukar ju oftast komma ihåg allting som man gör och man brukar ju också oftast veta vad man gör. Men på något sett så tappar man ändå liksom "fattningen" om vad som är bra och vad som är dåligt. Man kan sällan skilja bra och dåligt åt. När man är nykter brukar man ju kunna veta "om jag går fram till de killarna så kanske det går helt åt pipsvängen.." men har man alkohol i kroppen så tänker man bara "om jag går fram till de killarna så kanske jag lär känna nytt folk". Tänk till exempel på hur många tjejer som knullar med folk och dagen efter ångrar sig. Och de tjejer som blir våldtagna efter att de har däckat. Eller killar som hamnar i bråk och blir misshandlade.

Alkohol är klassad som en drog, och det är mycket beroende framkallande. Särskilt i unga åldrar, just på grund av att det blir en slags kick. Man tänker, det var fan skitkul förra gången för då gjorde vi ju det och det och det. Så då kan vi ju lika gärna dricka nästa helg också.. Sen slutar det med att man är så van vid att alltid kunna göra som man vill och bjuda på sig själv hela tiden så då vågar man inte gå någonstans i nyktert tillstånd. "då är man ju sig själv, och då är man ju en mes". Så då kanske det slutar med att man dricker på vardagarna också, bara för att man vill vara någon man egentligen inte är.

Sen kommer det fram saker som kanske inte ska komma fram, man har lovat en vän att inte berätta en hemlis, men så gör man det iallafall - bara för att man är full. Man vågar säga ifrån mer och man förstorar upp saker som fan när man har alkohol i kroppen, så då blir det att man skriker och gapar på folk man egentligen älskar. Det har jag också gjort, och sen dagen efter när folk är besvikna på en, så skyller man bara på att "jag var ju full.."
Krogen är en grej, om man kan hantera det. Att ta en öl med sina vänner på krogen någongång då och då är en sak, men att gå på fest och klunka 10 öl eller en halv spritflaska bara för att verka cool så är man bara en tönt. Då tror man att man är cool, och folk ser en som cool också. TYVÄRR!

Jag dricker nästan aldrig, och gör jag det så är det bara lite. Och för att det då är gott. Aldrig för att bli full. Det är bara så fjortis-aktigt. Så jag kan ju inte säga att jag är världens bästa människa, men jag tänker iallafall efter innan jag agerar. Jag tar ju medicin, som slås ut när jag dricker alkohol. Och utan min medicin så mår jag inte bra, då blir jag helt knasig och gör saker som är helt fel. Därför dricker jag inte heller.

Många tonåringar borde egentligen tänka efter, och jag lovar er. Den dagen ni vågar säga NEJ, den dagen får ni respekt. Iallafall rätt respekt, ifrån rätt sorts människor. För folk som säger goodbye till er som inte dricker, är inga riktiga vänner. Tänk på det.


sommarflört och solsken

Hej igen kära läsare!

Är hemma hos älsklingen nu på kära bymarken. Vi tog bussen vid kvart över två strax efter att jag hade duschat, hittat kläder för ikväll och klätt på mig dom. Sminkat mig och fönat håret. Tog med mig plattången hit eftersom att jag inte hann platta håret hemma.

Det var en kille på june som antagligen var jävligt hög som skrek "ååh helvete" efter mig när jag och André gick förbi, haha killarna är på nu när vädret börjar bli bättre. ;) Synd för dom då att jag har pojkvän! Men det är tur för mig, för då kan dom inte göra något.. haha. ;)

Ska iallafall platta håret och sminka klart mig och sen ska jag, min älskling och hans lillebror Ian käka makaroner och stekta ägg som min baby håller på att laga till nu! :D NAAW så söt är han!


Där har vi ju de söta bröderna, Ian och André :D

dagens planer!

Eftersom att denna dag kommer bestå av rätt mycket stohoj så tänkte jag bara skriva upp och göra klart för både mig och er vad som kommer hända idag!
  • Vakna, äta frukost (check)
  • Duscha, hitta kläder att ha på mig
  • sminka och fixa mig
  • åka med älskling hem till honom
  • åka till polishuset (om det är öppet) och göra anmälan om i torsdags!
  • gå till stan och möta upp folk
  • gå in på rix fm och have a party like a rockstar! ;)
  • åka hem till älsklingen och sova där.
Det är dagens planer, och just nu så ska jag och baby ta en morgoncigg och sedan ska jag hoppa in i duschen! Måste bara väcka honom först, han ligger och snarkar bredvid mig nu.. stackarn tycker det är tråkigt när jag bloggar.. ;)

moi igår!

rix fm festival 2010!

Idag kl 18 så drar det igång ordentligt i jönköping. Rådhusparken en liten bit ifrån östra centrum så kommer rix fm festivalen att vara tonight! Det är olika artister ifrån rix fm radio som kommer att vara med - dock har jag ingen aning om vilka..? Men det är alltid roligt med lite ös i staden!

Det är såklart alkohol och drogfritt och det finns poliser/securitas överallt. Platsen är inhägnad också. Gratis inträde och sen är det bara att trycka sig in i mängden om man vill stå nära scenen! ;)

Jag ska dit! Ska du det? Eller du kanske ska på rix fm festivalen i din stad egna stad när den kommer dit?
;)

http://poplight.zitiz.se/files/imagecache/default-large/files/page/rixfm_festival_2009.jpg

Förra året, fullt ös!


godmorgon lördag!

Godmorgon på er söta läsare! =)

Hur är det med er denna lördag? Med mig är det superbra! Det är soligt ute och så fick jag vakna upp bredvid min älskling, det gör mig alltid extremt glad! :D Iallafall! Idag händer det mycket, men jag ska skriva om det i nästa inlägg! Så missa inte det! ;)

Har bara klätt på mig mjukiskläder för att jag alldeles strax ska hoppa in i duschen och börja göra mig iordning. Sen har vi ätit varsin frukost också.


min, bara min älskling =)


nu ska vi sova

Godnatt bloggen :)

baby cpar lite..

Bara för att min apa till pojkvän hoppar runt och välter ner allting i hela mitt rum så lovade jag honom nu att vi ska gå ner och käka kvällsmat och sen sätta på en film och kolla på. Seriöst han sitter och säger att det kliar på fötterna och att de kommer vrida sig ett varv snart, hahahha han är sjuk i huvudet min lilla sötnos =)

Så nu ska jag och min älskling gå ner och käka kvällsmat och sedan sätta på en skräckis. Skriver lite senare, en liten videoblogg ska komma upp också! PUSSEN!


jag och min babyy idag på marknaden! =) jag älskar dig! ♥

dagens outfit


suddig bild som fan, men orkar inte ta en annan. :P

tygskor - DinSko
Leggins med dragkedja - H&M
Linne - BikBok
scarf - fått av emelie :)
midjeskärp - lindex
och skinnjackan på det!

HISS eller DISS?

bilder ifrån dagen!

Blöjan och Neger andersson. ;)


Blöjan, neger andersson och han lillsyrra Siita :D

Playboy, soo me aight?
;)


min baby och mitt gossedjur :D och bollen han tänkte kasta på crew-vakten som glodde på min och sitas röv haha..


Jag är busig, hihi..


Chrille vinner gossedjur!
;)


jag och chrille, jag blev lite mer busig
;) hahha..


Sita är lite crazy med. man blir som man umgås brukar man ju säga
;) fan hon kväver mitt gossedjur den jävlen :(


Sita och Chrille!
;)


bästavän och jag
:D precis innan vi drog hem


min dag i bild och text

shululu ni där ute! Är hemma nu med min babyyy! ;)

Vi tröttnade på att gå på stan, det var så jävla mycket folk. Och jag och Sita kände att vi hade skämt ut oss tillräckligt mycket eftersom att vi sprang runt och hälsade på folk och lekte cp så vi tog bussen därifrån! :D Haha, inte riktigt så var det dock inte.. men iallafall, vi lämnade Joppi och Chrille åt deras öde och så tog jag, Sita och André bussen. Sita åkte hem och så följde min babyy med mig hem. :D

Här får ni lite bilder på mig och sita i skolan today!




Jag och sita på rökpause in school. ;)

kolla vad jag fick av chrille! :D jag och ...

dsc06645 (MMS)

kolla vad jag fick av chrille! :D jag och sita drog till stan och mötte upp andré, dan, chrille och joppi. vi har gått runt lite och kollat sen gick vi till tivolit och så vann chrille en massa gossedjur så jag fick en ;) skriver sen. puss!


nu drar jag..

Nu måste jag springa upp till min lektion, har precis skrivit klart min uppsats. Ha en underbar fredag nu så hörs vi! Jag LOVAR att mobilblogga så att ni får lite update om vad jag gör. hehe.. ;) 

PUSS!

senare blir det city

Tjeenare bloggen och alla bloggläsare! ;) 

Hur är det med er denna molniga fredag? Med mig är det faktiskt rätt bra, dock efter allt som har hänt. Jag kan tyvärr inte skriva om det, men jag ska iallafall gå till polisen och anmäla händelsen och hoppas på att idioten åker fast.. Jag tror att jag ska gå till polisstationen idag efter skolan, eller gör jag det imorgon! Frågan är bara om det är öppet på lördagar, men det borde det vara va?

Iallafall!
Sitter just nu i datasalen och renskriver min uppsats om andra världskriget på datorn. Måste hinna klart med den inom en timme så jag har lite småbråttom, tur att jag skriver snabbt på tangentbord då. Datanörden själv här dåva ;)

Efter skolan ska jag och Sita som sagt åka in till Jönköping, kanske åker till polisstationen, annars hoppar vi av vid östra och möter upp André och folk, har inte riktigt någon aning om vilka vi ska hänga med men det blir väl de vanliga, haha. Sen blir det att gå på "jönköpings marknad" och kanske ta en tur på någon karusell. ;) Får väl se vad vi hittar på för busfantasier.


haha hej igen bloggen! fick stressa med at...

dsc00002 (MMS)

haha hej igen bloggen! fick stressa med att platta håret och sen gå till bussen. nu sitter jag på bussen med kimo och bungum. dom tar smygbilder och säger att jag ser ut som en asiat utan smink. iallafall jag har matte och engelska på morgonen nu så jag skriver någongång efter det. på lunchrasten eller något. puss och ha en underbar fredag sålänge!


bilder med sita

pussinuttis sita


hahahha moi


it's raining, men vi var smarta =)

könsoperation tack..

Det var en sak som hände igår, därför uppdaterade jag aldrig när jag kom hem. Fyfan jag var livvrädd kan jag säga och jag tackar André och Isac som hämtade mig och körde hem mig.. Hade rätt svårt för att somna men jag lyckades tillslut när jag väl hade intalat mig att jag var trygg under mitt varma täcke och i min sköna säng.

Saken som hände vill jag egentligen bara glömma, så jag tänker inte berätta vad som hände. Så det får ni acceptera.
(han kan söka på internet om det också, drf skriver jag inte heller..)



Godmorgon förresten.


fyfan..

Har precis kollat på en skräckis med Sita, och fyfaaan säger jag bara. Den var äcklig, och vi satt och hoppade och skrek och hoppade och skrek heela tiden. Jävlar, och vi misstolkade filmen och så var det en jävla psykopat förbannelse som var mördaren, uuäääwhk nu kommer jag aldrig våga flytta till en hus med många lägenheter och källare och vind. Fattar egentligen inte varför man kollar på skräckfilmer, speciellt när man är sån mes som jag egentligen, men man får väl någon slags kick eller något.. Eller vad säger ni? Gillar ni skräck?

Ska iallafall gå till bussen nu och åka hem till kära bonnelandet, där är det iallafall lugnt och inga mördare.. hoppas jag. :O äsch, nu får jag ta och skärpa mig... HÖRS SNART! (om jag överlever..)

inget väder att gå på stan med..

Hej igen!

Nu sitter jag hemma hos Sita. Efter bilden så gick jag och mötte upp Sofie och Josefine, så snackade vi lite och pratade sommarlov osv. Så jag missade kvarsittningen, men jag går på den på måndag istället. Sen tog jag bussen hem till Sita och så käkade vi lite och satte oss på balkongen, snackade och sånt. Nu ska vi väl hitta på något roligt, vet inte riktigt vad. Men vi har popocorn och då kan man alltid hitta på något skoj! ;) Skriver lite senare, puss på er!


moi just nu.


ang skolplikt och skolgång

Jag tycker det är bra att man får gå i skolan gratis i sverige. Dock gillar jag inte att det är "skolplikt". Jag tycker att man hade fått välja om man vill gå eller inte.. Jag menar det finns folk som har kommit riktigt lång även om de inte har gått i skolan och fått en ordentlig skolgång. Det är ju iallafall bra att gymnasiet inte är obligatoriskt, men de flesta hoppar ju inte av, utan de fortsätter att plugga - för att få jobb och bli något. Men tänk de som har fått ett dödsfall i släkten och ärvt en massa pengar så de slipper jobba och plugga för att få jobb, deras tid i skolan är ju då bara onödig egentligen, eller hur? Då hade man kunnat ge den skoltiden till en annan stackars sate i något annat land som inte får gå i skolan, men som så gärna vill.

Jag har egentligen ingenting emot skolan, för jag tycker det är bra på flera sätt. Man träffar nya människor, får kompisar. Man får en bra utbildning och man får lära sig mycket om sånt man kanske inte lärt sig annars. Dock HATAR jag just det där med att man är tvingad att gå till skolan. Skolkar man så får man lärarna, rekorn och kanske till och med socialen efter sig. Det är ju bara sjukt egentligen.. Jag tex hatar att känna mig tvingad till att göra saker, om jag ska göra något så ska jag göra det frivilligt. Jag tror många ungdomar tänker som mig, och jag vet att hade det inte vart skolplikt i sverige så hade många ungdomar gått till skolan iallafall, inte för att dom var tvingade, utan för att dom hade tyckt att det hade vart roligt. Det ska ju vara roligt att lära sig saker, man ska inte bli tvingad till det. Då går det in i ett öra och ut genom det andra. Det är vad jag tycker iallafall..

Vad tycker ni läsare ang skolplikt och skolgången i sverige..?

i skolan

Hej igen!

Sorry att jag bara var tvungen att springa iväg sådär.. Men plikten kallade, mer än någonsin om man ska säga så. Kom iallafall till skolan och skrev klart min uppsats om andra världskriget som jag snart ska renskriva på datorn, den ska vara inlämnad senast på tisdag, så jag ska försöka få klart den idag eller imorgon. Ju tidigare destu bättre brukar man ju säga.. ;) Nu sitter jag i bildsalen och gjorde alldeles precis klart min arbete så jag har inte ett piss att göra, det suger sådär i slutet av terminen. De sega sista dagarna då man antingen har hur mycket arbeten som helst att göra som måste vara inlämnad i sista minuten, eller att man har gjort klart allt så man inte har ett skit att göra så att man bara sitter och är där. I hate it!

I nästa inlägg utrycker jag mig lite om skolan och skolgången.


run biatch, run

Springer till bussen nu, Hörs snart igen!

dagens dresscode


t-shirt bikbok
jeans ginatricot

enkelt sådär, och sneakers och skinnjackan på det.

godmorgon bloggen!

Godmorgon bloggen! Har försovit mig lite, men har iallafall duschat, klätt på mig och ätit en nyttig frukost.

Idag ska jag gå i skolan till halv fem, har kvarsittning tyvärr.. Efter det ska jag vara med Sita. Vet inte vad vi hittar på men det är ju rätt fint väder ute så vi är antagligen ute. =)

Har bråttom nu så jag mobilbloggar under dagen eller om jag lyckas snatta en dator i skolan, hihi. Ha en underbar dag allihopa! ♥


godnatt alla!

Nu har vi kollat klart på "skräckisen", den var inte ens ett dugg läskig.. Red eye tror jag den hette. Det var nog mer en thriller.. Nu ska vi iallafall släcka lampan och sova, ska gå upp kl 7 imorgon. Inget mer "egen sovmorgon" nu! Har redan missat tillräckligt med lektioner i skolan på senaste..

Skriver imorgon like always, och btw tack för alla kommentarer idag, cred till er kära läsare! ♥ Sov sött nu och vakna gött imorgon! =)


film-maraton med älsk

Sådär, har kollat på filmen nu men vi fick avbryta efter halva för att P och M kom hem och då var vi tvungna att laga kebab, eller som jag kallar det. "Scheeebabb" hehe.. Så jag och André fick leka kockar lite och sen åt vi och pratade lite med the family, men min ena bror var dum och inte var hemma när vi hade ansträngt oss så himla mycket för att laga mat. Eller jag hackade bara grönsaker och dukade fram, men ändå. ;) Brukar ju inte stå i köket och när jag väl gör det så.. nehe.

Filmen var skitbra iallafall, sjukt rolig. Dock kände jag inte igen mig eftersom jag inte är en dum blondin, eller det kanske jag är ?! ;)


http://www.dlhusky.com/wp-content/uploads/2009/11/blond-and-blonder.jpg

ska kolla på en skräckis nu med älsklingen, haha det blir rena filmmaraton nu ju! Hörs snart igen! =)

Ps. tack för alla fina kommentarer jag har fått de senaste dagarna, ni är bäst! ♥


filmtime! =)

Nu har jag jobbat lite på min uppsats och fortsätter sen.. Har busat med min lillebrors råtta lite och kollat på gamla bilder och videos ifrån gamla och sköna tider. Nu ska vi göra lite mackor och sätta på en film som heter "blond and blonder", någon som sett den? Den verkar jävligt rolig faktiskt, och jag som är blond med.. ;)


Sita and moi idag på hkk lektionen.

hörs efter filmen, för nu blir det myys med min älsklingspojkvän! ♥


hemma i kära bonnelandet

Nu är jag hemma igen kära läsare!

Saknat mig? Klart ni har! ;) Jag har iallafall saknat er såklart! Iallafall jag slutade min hkk lektion kl 15 och då gick jag till esplanaden och väntade på bussen hem som André satt på. Mötte söta Malin också så vi snackade lite innan bussen kom. =) Sen tog jag och älsklingen bussen hem bara, och nu ligger han i min säng och jag sitter jämte med datorn på sängen. Haha inte i knät denna gång serru! ;)

Ska iallafall plugga lite nu, ska skriva en uppsats om andra världskriget tills imorgon, så aah..

Här är lite bilder ifrån hemkunskapen idag!


Sita och jag. =)


Bordet vi dukade!
;)

i hkk salen

Hej igen bloggen! =)

Kom till skolan och hade lunch, eget arbete då jag började med min uppsats i andra världskriget som ska vara inlämnad imorgon på två st A4 papper eller mer. Men det är ett stort och rätt lätt ämne så det går nog rätt snabbt att skriva. Nu har jag profil - hemkunskap och jag och sita har precis dukat ett långt bord med en maaassa dekorationer och snart ska vi gå ut och plocka ännu mer blommor som vi ska ha i en stor och fin vas! =) Ska ringa min pojkvän då med, han måste ju ta samma buss som mig hem till ölmstad..

Ska dralla nu så jag skriver sen när jag kommer hem vid fyra tiden! Puss på er och glöm inte att ha en underbar onsdag aka lill-lördag! ;)

Btw, Mikaela ville att jag skulle hälsa ''nakno emoch abri''. Vet inte vad det betyder, om någon av er vet det så kommentera gärna! ;)

yalla

Nu har jag bråttom till bussen! André följer med mig hem idag efter skolan så vi är hemma vid fyra eller efter fyra tiden, men mobilbloggar innan dess, puss! =)

dagens outift


sneakers DinSko
Jeans Ginatricot
Linne Bikbok
Shjorta H&M
och skinnjackan på det.

jag alldeles nyss

Åt frukost ute, =) nu ska jag hoppa in i duschen, lite stressigt!! Hörs snart.


;)

försovning..

Godmorgon bloggen!

Jag vet inte vad det är som händer, jag ställde ju alarm igår? På kl 8. Sen vaknade jag NU vid strax efter 9 av att Sita frågade om jag var i skolan, larmet hade inte ringt, och det var fortfarande på. Vafaan.. Blablaha, jaha. Nu missar jag ju då kvarsittningen, fast den kan jag ta imorgon mellan 15.30-16.30 och så missar jag svenskan.. Jag kommer i tid till lunchen. Märks att jag har blivit skoltrött, jag orkar knappt bry mig.

Men iallafall! Bussen går om 1 och 1 halvtimme. Och detta är vad jag ska hinna med!
  • Gå ner och käka frulle
  • Hämta upp tvätt (mina bhar..)
  • Duscha, raka benen osv
  • Torka mig, klä på mig
  • torka håret
  • ta dagens outfit-bild
  • kleta på lite mascara (använder inte foundation längre, ;))
  • Om jag hinner (!), Platta håret
  • Borsta tänderna och gå till bussen
Det är mina morgonrutiner, hur ser era rutiner på morgonen ut?

http://jannam16.files.wordpress.com/2010/02/stress.jpg
Det är ju inte kul att behöva stressa på morgonen, det är mitt absoluta hat.

skoltrött som in i..

Nu blir det att stänga av datorn för min del, jag har ätit upp all min toblerone, *snyft*. Sita har somnat, och jag känner för att sova faktiskt.

Imorgon ska jag ha kvarsittning på morgonen så jag ska vara i skolan 8.30! Om jag är riktigt trött och inte pallar så börjar jag egentligen kl 10 så då kan jag gå på kvarsittningen någon annan dag.. på torsdag eftermiddag tex..? Oj det lät väldigt lockande.. nu ska jag nog sova på saken och får se om jag orkar gå upp kl 7 imorgon. Eller inte.. ÅÅÅH DET SKA BLI SÅ FÖRBANNAT SKÖNT MED SOMMARLOV! Slippa att bli tvingad till att gå upp tidigt och känna sig tvingad till att plugga.. fuck vad jag är skoltrött nu alltså. Och sen i höst blir det gymnasium med.. Zznark, får väl tänka positivt istället..

Iallafall! Nu säger jag godnatt och så hörs vi antingen kl 7 eller kl 8 imorgon! Puss på er. =) ♥


moi nu i sommar! Friii som en fågel! =D

dagens mini-shopping!

Blev inte så mycket på stan idag, eftersom att jag nästan är pank! Hatar att vara pank.. Men nu har jag iallafall INGA skulder kvar! Så jävla skönt, nu är det bara folk som är skyldig mig pengar istället.. ;) Iallafall! Här är min mini-shopping! =)

Jeans ifrån Ginatricot 199:- strl 28



Läpp-piercing ifrån en affär på june 55:- ROSA kula! soo me, eller hur? ;)


i'm in real love

Hej igen bloggen!

Vad tyckte ni om det fina vädret vi hade idag som ni fick se på videobloggen? ;) Inte nice vah? Kan jag lova att jag inte tyckte heller, inte någon annan heller för den delen.

Var iallafall med min älskling idag, vi käkade och kollade på en indianfilm, sen käkade vi igen, hihi. Sen följde han mig till bussen och så åkte jag hem. Min pojkvän är det finaste som finns på denna jord. =') ♥ Iallafall! Just nu ligger jag i sängen, smsar med min brud Sita och käkar toblerone, min rosa mjukisdress är också på såklart!

Lägger upp bild på "dagens shopping" i nästa inlägg alldeles strax, missa inte! ;)


Du är så mycket, du är hela min värld.
Jag svär, för det bästa stunderna är när du håller i min hand.
jag älskar dig André Sandberg.

videoblogg - dåligt väder



Kul vah? ;) Hörs sen!

hemma på kära bymarken!

Hej igen!

Ligger just nu i Andrés säng med datorn i knät, håller på att överföra en video ifrån idrotten idag som ni ska få se snart.. Jag köpte iallafall ett par jeans på Ginatricot som ni ska få se ikväll när jag kommer hem! =) och så tog vi bussen hem till kära bymarken eftersom att vi båda var hungriga och inte orkade slösa pengar på käk, maten hemma är ju liksom gratis, hehe. Ska iallafall käka med älsklingen nu och sen får vi se vad vi ska hitta på. Andrés mamma och hennes man har också kommit hem ifrån Paris idag, de har gift sig i smyg utan att någon visste om det och sedan bara dratt iväg på bröllopsresa till paris, låter inte det underbart? Grattis till dom btw!

Hur vill ni göra när ni ska gifta er? Om ni nu vill/ska det. =) eller ni kanske inte har en aning?


Söta mikiz och jag idag! Länge sen jag träffade henne. =(

är på stan med älsklingen nu. träffade...

är på stan med älsklingen nu. träffade mikiz innan och betalade tillbaka skulden och sen följde jag med henne till jönköping och träffade emelie och bella. sen kom andré och så sa jag hejdå till brudarna och så gick jag och andré till jc för att han skulle köpa jeans. nu ska jag shoppa lite, puss och skriver senare ;)


hörs senare!

Har precis rensat lite till i arkivet, gör det när jag inte har något speciellt att göra. Sitter just nu och skriver detta inlägg och ska gå till lunchen nu. Sen har jag idrott och kl 14.30 ska jag möta Mikiz vid esplanaden för att hon ska få sina pengar jag är skyldig henne för ett boklån som är försenat! Mobilbloggare senare, ha det bäst nu kära läsare! =)

Och det är jävligt dålig stil att bara dampa och sen sticka, du kan fan snacka med mig om du är arg för inlägget om mig och sofie jag skrev igår. phooof jag hatar sånt här bullshit.


klar med arbetet!

Sådärja, nu är jag färdig med min spanska powerpoint-pressentation, äntligen. Haha! Det var superenkelt och hade jag ansträngt mig hade jag gjort klart den på en lektion, det vill säga en timme.. Men jag drog ut på det till tre lektioner eftersom att jag då kunde blogga varje gång vi hade datasalen. ;)


Såhär såg sista sidan ut på powerpoint-pressentationen! Min lärare blev glad för att jag skojade till det och gjorde en egen, det vill säga en helt originell pressentation. ;)


framme i skolan

Hej igen!

Var tvungen att dra direkt efter att jag hade laddat upp "dagens outfit". Stack till bussen och åkte till skolan och började dagen med att hamna i datasalen och ha spanska. Ska göra klart min redovisning i powerpoint som ska vara inlämnad på torsdag. Det är sista dagen man kan arbeta med den så jag ska göra klart den nu innan vi slutar lektionen om 55min. Är ändå snart klar, så det är inte mycket kvar! ;)


Hörs snart igen!


dagens outfit



ballerinaskor Vagabond
Leggins med dragkedja H&M
Underlinne H&M
Linne H&M
Sen skinnjackan på det!

videoblogg - jag just nu

Så ni får nöja er med denna videoblogg som jag garvar åt bara, hehe.. Men jag har lektion i datasalen i skolan senare så jag bloggar därifrån sen. Kommentera vad ni tycker om videobloggen, själv tyckte jag att jag såg vääldigt osäker ut.. hehe.

PUSS och ha en underbar tisdag!


Godmorgon bloggen!

*GÄSP* är allt jag har att säga..

haha nejdå! Men jag är så jääävla trött, vet inte varför dock för jag brukar bara sova 6-7 timmar per natt, och nu har jag sovit 8 och jag är skiiiit trött..? Jaja, skitsamma. Vaknade alldeles nyss och gjorde en liten videoblogg som jag ska lägga upp snart, för jag har lite bråttom just nu. Måste hinna duscha, äta frukost och byta om på 30min. Så byyee sålänge!

 


denna dag blev underbar!

Denna dag är jag riktigt nöjd med faktiskt! Inte det att jag inte gick till skolan, men jag hade anledningar till det.. Utan det med att jag och min pojkvän har det fantastiskt bra igen och att jag älskar hans vänner, dom är sjuka. :DOch att jag har pratat med Sofie och löst allt. Att jag har fått min medicin och är glad och positiv igen, inte den sjuka thess som jag är utan den. Och att jag har en underbar familj som förstår mig. Att jag, att jag.. hm kommer inte på mer, eller alltså DET ÄR SÅ MYCKET! ÅH, jag älskar mitt liv just nu!

Och med detta så tycker jag att jag ska säga godnatt. Har snackat i tele med min älskling en kort stund för att säga godnatt och nu är jag trött efter denna dag, så vi hörs imorgon! Och då är det en ny dag med nya möjligheter som man kanske borde säga, haha ?

GODNATT BLOGGEN!


ang mig och sofie

Yes vi bråkade som fan i lördags. Det gjorde vi, och jag ville bara skjuta henne. Båda grät och båda var frustrerade, båda skrek och båda ville bara skita i allt. Jag raderade hennes nummer och ville bryta ALL kontakt med henne den kvällen. Igår också.

MEN det är liksom bara löjligt egentligen. Vi har gått igenom mycket tillsammans, både bra och mycket dåligt. Vi har mycket minnen tillsammans som vi skulle kunna prata om en hel natt om inte mer. Jag har liksom bott hemma hos henne när det var jobbigt hemma. Och vi har smsat lite igår och idag, inte jättemkt, men hon har iallafall bett om ursäkt. Och det tycker jag är moget, så jag bad också om ursäkt och jag sa att vi skulle skita i allt som hänt och träffas på fredag och snacka igenom allt. För vi hade liksom planerat att gå på RIX FM tillsammans, och då vill man ju gärna ha löst allt innan.. Så vi ska träffas och snacka innan det är det tänkt iallafall.

Och jag orkar inte bry mig om vad alla andra där ute säger och tänker om denna händelsen. Visst hon är jobbig ibland, men det är vi alla. Vi är liksom människor, alla är det. Vi är inga djur, vi är människor. Vi säger och gör saker allihopa utan att tänka efter ordentligt, alla förtjänar också en ny chans. Så bara lägg er inte i egentligen.. efter detta inlägg så drar vi ett streck över allt, aight? =)

För sen är det ju också såhär, hon och Bark är tillsammans, dom har vart tillsammans i ett och ett halvt år på fredag (grattis i förskott btw!) och jag är tillsammans med André sen snart två månader tillbaka. Bark och André går på samma skola. (fram tills andré tar studenten i juni) Och de umgås varje dag (6 dagar i veckan iallafall) De gör samma saker, de fiskar osv. De umgås med exakt samma personer och gör allt tillsammans. Sofie brukar vara med Bark när han är med sina polare, och jag brukar vara med André när han är med sina. (De har ju samma så..) Så hur ofta kommer jag inte stöta på henne ändå isåfall? Och det är ju bara så fruktansvärt barnsligt (!!) om vi skulle låtsas som att vi inte existerade och ignorerade varandra, när vi egentligen är som gjorda för varandra.

Som jag skrev där uppe, vi har så många minnen som man inte vill slänga i sjön. Sen är vi så lika på de flesta sett. Vi har samma umgåskrets och vi kan ju inte byta PGA våra pojkvänner. Vi är som systrar, så tajta och som tvingade att vara med varandra, haha. ;) Så vi är vänner igen. Dock har vi endel att prata ut om, eftersom att vi båda två inte är så fläckfria. ;)

Men iallafall! Nu är det som det är, och det är ju mitt eller vårat egna beslut. Och nu är det så att jag och sofie är vänner igen, systrar, och jag älskar henne. Sen tycker jag att ni som säger emot detta, vet inte hela sanningen. För det är inte BARA sofie som ger mig "trubbel". Det är faktiskt så att jag gör mina egna beslut, eller hur? Hon bestämmer ju inte över mig eftersom att jag har ett eget huvud att tänka med. Och det är jag som sätter mig i olika dumma situationer själv. Sofie har egentligen bara oturen som nästan alltid är inblandad bara, sen visst vi båda har tendenser till att göra dumma saker, men vi ska prata om det. Nu vet ni detta, och om ni vill något så kommentera, smsa, ring eller ta det face to face. För jag pallar inget eftersnack, SKITSNACKET TAR SLUT HÄR!





svar på tal!

beccis om solade ju igår!:
åh! jag behöver verkligen sola jag med!! var solar ni nån stans?

Svar;
Jag brukar aldrig sola själv, utan jag solar oftast med Sita tex. Vi brukar sola på råslätt, där min pappa bor. Där är det drop in mellan kl 8-20 och det finns både ligg och stå-solarium. Liggsolarium kostar 2kr/min och ståsolarium kostar 5kr/min. Maxtid är 30min så det är skitbra! =)


veckans mål!

Uppföljning om mitt mål vecka 20:
Målet då var - att inte skolka i skolan!

Det gick väl hyffsat.. det är allt jag kan säga.



vecka 21.
Denna veckans mål handlar om att äta frukost varje morgon!

Det har blivit lite hit och dit med det där med att äta frukost på morgorna, äter alltid frukost på helgerna, eller när "jag har tid". Så nu ska jag börja käka innan skolan med, har inte gjort det på ett tag nu tyvärr.. Många tänkte säkert "äter jag inte frukost så blir jag smalare" men det är dock INTE SANT! Frukosten är dagens viktigaste mål, och vill du gå ner i vikt så ska du DEFINITIVT äta en nyttig frukost. Då håller du dig piggare och mättare lättare under dagen. Så det ska jag börja med, en nyttig frukost 7 dagar i veckan!

Läs mer om "hur viktig frukosten är" HÄR! <-- klicka.

http://snubben.files.wordpress.com/2007/05/frukost.jpg

videobloggar ifrån lördags!



Vi satt i bilen och spelade sirenljud och musik med megafonen, körde igenom jönköping. Lite busiga! ;)




André som fått en gädda på kroken. ;)


veckans planer!

Denna vecka händer inte så mycket.. En rätt lugn vecka faktiskt. Sånt behöver man ibland. =)

  • Måndag (idag); Åka in till jönköping och möta upp André och company, få pengar av Bark, köpa skorna
  • Tisdag; Skola 8.20-15.20, hemkunskapsprov, lämna in mopeden på lagning (vet inte om jag ska vara med, annars gör Magnus det), Möta upp André i jönköping
  • Onsdag; skola 8.30-15.15, kvarsittning, möta upp André och åka hem till mig, laga mat och tvätta
  • Torsdag; Skola 8.20-15.20
  • Fredag; Skola 9.40-15.20, åka till jönköping och gå på marknad NÅGON?! edit; jag ska antagligen gå med Marre. Sova hos André eller så sover vi hemma hos mig (??)
  • Lördag; RIX FM FESTIVAL!
  • Söndag; inget planerat
förra rixfm festivalen, jag och sita

dagens shopping!

Som jag har sagt ett tag nu så skulle jag ju köpa ett par pumps som passade till min skolavslutningsklänning, så jag fick ju pengar till dom också. Har bara inte blitt av att jag orkat gå in i äffaren och köpt dom, har inte haft tid heller, haha. Men idag så var jag och älsklingen på stan ju, men då fanns inte mina skor i min storlek så det var därför vi åkte upp till A6. Sveriges sista par i min storlek (!!)

Pumps ifrån DinSko 399:- strl 37



sommarlinne ifrån H&M 99:- strl 36

min dag i text och bild

Nu är jag back home again! :D

Gick till kalles grill ifrån bymarken och köpte en hamburgare tillsammans med André och Ian. Sen gick vi till torpa och mötte upp Bark och Nisse. Sen kom också Chrille och Alex tror jag att han hette. Så tog vi bilen till ica maxi och så köpte killarna en massa saker som dom skulle ha med sig till sommarstugan. Och så åkte vi med bilen till ölmstad och så släppte dom av mig och jag sa hejdå till the fishers och så fortsatte dom till bunn. Jag gick då hem och visade upp dagens köp till P och M och pratade lite och så gick jag upp till mitt rum och bytte om till min rosa mjukisdress och tog kort på dagens köp som ni snart ska få se. ;)

Här är lite bilder ifrån denna dag!


my shoes today. Det var så jävla härligt väder ute ska ni veta
:D


Ian på torpa! ;)


älsklingen!


my legs


Moi! osminkad, oskyldig och söt! ;)


älsklingen och jag. =) ♥


andré ville ta en bild på mig med Nisses canade goose jacka, det blev ju bra inte sant? ;) haha

hemma hos älskling

Hej igen bloggen! ;)

Nu är jag hemma hos André. Han, Chrille och Bark mötte upp mig på torpa och så gick vi till fiskecenter på stan och så köpte dom en massa drag osv, haha.. ;) Sen gick vi till donken och killarna köpte käk och jag köpte en milkshake bara. Sen tog jag och älsklingen bussen till A6 för att jag skulle köpa mina skor där som jag ska ha på skolavslutningen. Köpte också ett fint sommarlinne på H&M. Sen tog vi bussen till bymarken så nu sitter jag och André i hans säng och jag har datorn i knät like always. ;) Vet inte vad vi ska göra nu, men vi ska iallafall dra tillbaka till torpa sen och så får jag skjuts hem för alla andra boyz ska dra till bunn och fiska. Jag behöver tyvärr åka hem och plugga då eftersom att jag har ett stort hemkunskapsprov imorgon.  :(

Mobilbloggar lite senare, puss och ha en underbar skön måndag!



mobilblogg - på torpa och väntar på grabba...

dsc06641 (MMS)

mobilblogg - på torpa och väntar på grabbarna. tog bussen till jönköping och åkte till torpa för att möta min pojkvän med flera. så fort dom kommit så ska vi gå mot stan och kolla lite i affärer. dom ska köpa fiskedrag eller var det nu var och jag ska köpa mina efterlängtade skor. :) skriver senare, pussen.


springa till bussen

drar till jönköping och möter pojkvän, mobilbloggar under dagen!



ska duscha nu :)

Hej igen!

Ska gå ner och äta en liten frulle, sen ska jag hoppa in i duschen och raka benen osv. Känner för att jag behöver det för att rensa ur alla dåliga tankar ifrån igår - för nu är jag ju lycklig och glad igen! :D måste skynda mig lite också för bussen går om en timme härifrån, ska in till jönköping och träffa min älskade sötnos för vi behöver prata lite, dock inget dåligt!

Skriver snart igen! pussen.


KÄRLEEEEEEEK <3

solade ju igår!

Så jävla skönt är det att sola, man rensar tankarna lite och det är bara så lugnt.. Speciellt skönt är det ju om någon sitter bredvid också så att man har någon att prata med under tiden. Annars kan man bara höja volymen på radion på solariet.


Mitt favoritsolarium ;) 2kr/min.


Bruna och fina.
jag och sitabby
;)


Sita snygging, grrr
:D


Moi! och de som snackar photoshop kan dra, för jag rör inte ens mina bilder.
;)

förvirrad kväll.

Godmorgon bloggen!

Jag vaknade precis utav alarmet. Jag somnade rätt sent igår pga att jag tjaffsa med min pojkvän, jag skrev en massa saker på sms som jag inte skulle gjort egentligen. Gjorde typ slut, eller skrev att jag inte jag skulle besvära honom mer så jag mådde INTE alls bra igår. Låg och tjöt av gråt och sen när jag ringde upp honom och bad om ursäkt så grät jag av glädje istället.. fyfan vilken händelse.

Iallafall! Eftersom att min medicin är slut pga att jag tappade tre tabletter i lördags, de åkte antagligen ut ur dosetten när vi gick eller åkte bil eller något. Så orkade jag inte gå till skolan idag, jag har visserligen en tablett kvar som jag ska ta nu, men jag kände inte för att gå till skolan ändå. Jag mådde verkligen inte bra igår och visste inte vart jag skulle ta vägen så det är därför med. Jag är inte mig själv utan min medicin, det är som att jag har en stor garderob uppe i huvudet och allt står rakt och fint, alla papper är stapplade perfekt - när jag har min medicin. Sen är det som att alla garderober trillar och alla papper flyger omkring och allt blir huller om buller, endel papper åker tillochmed ut genom fönstret (det jag menade med det var att de "papprena som åker ut genom fönstret" är sånt "förstånd" som försvinner och då kan jag inte tänka klart, typ som att man helt plötsligt har glömt bort hur man äter med kniv och gaffel om ni förstår) Så jag stannade hemma. jag vet, det är dumt. Men hellre vara hemma och tänka igenom saker och VARA SÄKER IFRÅN MIG SJÄLV än att springa runt i skolan och sätta sig i olika riskzoner.

Det är som att det finns två vägar, men man vet inte vilken som är rätt eller fel.

det är för mkt bara..

förlåt, jag lovade att "skriva av mig" men jag orkar inte det nu. jag har en massa äckelpäckel känslor jag måste försöka tackla nu ikväll, så vi hörs imorgon istället.

shut the fuck up


There you go
You're always so right
It's all a big show
It's all about you

You think you know
What everyone needs
You always take time
To criticize me


It seems like everyday
I make mistakes
I just can't get it right
It's like I'm the one
You love to hate
But not today


So shut up, shut up, shut up
Don't wanna hear it
Get out, get out, get out
Get out of my way
Step up, step up, step up
You'll never stop me
Nothing you say today
Is gonna bring me down


There you go
You never ask why
It's all a big lie
Whatever you do


You think you're special
But I know and I know and I know
And we know
That you're not


You're always there to point out my mistakes
And shove them in my face
It's like I'm the one
You love to hate
But not today


So shut up, shut up, shut up
Don't wanna hear it
Get out, get out, get out
Get out of my way
Step up, step up, step up
You'll never stop me
Nothing you say today
Is gonna bring me down

(shut up, shut up, shut up)
Is gonna bring me down
(shut up, shut up, shut up)
You'll never bring me down


Don't tell me who I should be (Don't tell me who I should be)
And don't try to tell me what's right for me
Don't tell me what I should do
I don't wanna waste my time
I'll watch you fade away


So shut up, shut up, shut up
Don't wanna hear it
Get out, get out, get out
Get out of my way
Step up, step up, step up

You'll never stop me
Nothing you say today
Is gonna bring me down


Shut up, shut up, shut up
Don't wanna hear it
Get out, get out, get out
Get out of my way
Step up, step up, step up

You'll never stop me
Nothing you say
Is gonna bring me down

Bring me down
(shut up, shut up, shut up)
You won't bring me down
Bring me down
(shut up, shut up, shut up)
You won't bring me down

Shut up, shut up, shut up

bildbomb ifrån igår


pojkarna. ;)




megafonen i bilen
:D


moi
:D


moi and Sita utanför bilen
;)


sofie och jag utanför bilen
;)













(detta var innan allt jävla drama hände, har inga bilder som jag vill/kan lägga ut ifrån det..)


Nu ska jag gå ut och ta en cigg, eller två. Skicka några dampsms och flippa lite, skriver av mig en massa snart.

gårkvällen blev totalt förstörd.

Gårkvällen;

Jag, Chrille, Goliat, Sofie, Bark, Ian, Joppi, André och Sita åkte till Chrilles sommarstuga i bunn och så fiskade killarna. Där var det lugnt och skönt. Fint väder som fan också. Sen tog jag, André, Chrille och Ian bilen tillbaka till Ölmstad så att jag fick byta kläder hemma och sen tog vi bilen till vätterleden och köpte cola och godis. Sen tog vi bilen till stan och mötte upp de andra. Sen drog vi med bilen hem till Chrille vid stadsparken och chillade. Då kom det fler folk, orkar inte räkna upp alla namnen. Vi satt inne mest och chillade men satt också ute. Sen blev det flippat och jag och Sofie började bråka och så fick jag sneflipp och ville bara sticka därifrån, det var bara droppen helt enkelt. Jag, André, Sita, Isac och Ian drog iallafall hem, vi gick ifrån stadsparken till bymarken. Sen misstolkade jag en sak som Ian sa och tänkte sticka hem igen, så jag gick bara ut. (när jag blir arg och ledsen stänger jag in mig själv..) så jag gick bara. André sprang efter och grät, jag grät och lyssnade inte. Jag satte mig på vägen och André satte sig jämte, jag sa en massa saker jag inte menade och allt blev bara så fel. Vi löste allt iallafall och gick till torpa och köpte cigg på seven eleven och sen gick vi tillbaka till bymarken. En jävligt lång promenad kan jag lova er att det var.. Sen när vi kom hem så somnade vi båda två direkt för att vi båda var så trötta efter allt som hänt och båda två var utpumpade efter alla tårar och så vidare.. kvällen blev helt rubbad och förstörd. Jag mådde piss och allt blev bara fel. Förlåt!

Imorse gick vi upp vid tolv, åt frukost och gick till June, jag träffade Andrés pappa för första gången och han var väldigt trevlig faktiskt! Sen tog jag bussen till råslätt och så kom Sita dit. Vi solade och gick hem till min pappa. Handlade lite käk och kollade på en skitbra film och sen tog vi bussen hem till varsitt. Ligger nu i sängen och skakar när jag tänker på igårkväll. fyfan säger jag bara, fyfan.

Ska iallafall gå ner nu och ha "familjemöte" och sen ska älsklingen ringa och säga godnatt. Jag bloggar alldeles strax, bilder och videos kommer upp och så ska jag skriva av mig lite mer. Jag behöver det just nu, jag behöver sysselsätta mig eftersom att min medicin inte värkar just nu och då får jag sjuka tankar och måste göra något hela tiden, och att skriva av sig här är ett bra sett tycker jag. Så vi hörs strax, pussen.

hemma hos chrille

Hej igen bloggen!

Jag lånar dator just nu, då bloggar imon. pussen

hej igen! nu sitter vi i i en bil. jag, an...

hej igen! nu sitter vi i i en bil. jag, andré, chrille, sofie och sita. vi spelar polisljud och skriker i en megafon på motorvägen. nu blir det att åka till en sommarstuga i bunn och softa där. hörs senare ;)


Hej john håård här dåva. Här sitter jag oc...

dsc06637 (MMS)

Hej john håård här dåva. Här sitter jag och luffar mig med de andra luffarna. Sjön är äcklig som ni ser på bilden. Funderar på att putta i bark snart, men det är en liten hemlis mellan oss. Så dont tell någon ;) men nu ska jag fortsätta luffa som den luffare jag är. Puss på snoppen / olof. E


tjena, sofie här, tänkte gästblogga lite m...

dsc06636 (MMS)

tjena, sofie här, tänkte gästblogga lite medans thess sitter och "skriver" med tejp, haha. tänkte bara säga att thess är världens underbaraste person och syster! hon är verkligen en av få personer som jag skulle kunna offra allt för.. hon förstår mig som ingen annan och hon har verkligen världens skönaste humor, exakt samma som mig!:D haha. jag, isa gabriella sofie runnzell älskar maria thess irene wester kult, nu och föralltid!<3 real friendship never ends. nu ska jag fortsätta umgås med thess, älskling och folket. puss /sofie, thess syster.


hej igen bloggen! nu sitter jag, andré, so...

dsc06635 (MMS)

hej igen bloggen! nu sitter jag, andré, sofie, joppi, bark, ian och jens vid munksjön och softar. eller killarna fiskar ;) skriver senare. puss!


godmorgon!

Godmorgon bloggen!

Sorry för att jag inte skrev mer igår, men jag kände att jag hade ändå skrivit många inlägg igår så det räckte. Ni dog väl ändå inte eller? ;) Iallafall, vi kollade på film igår, den sista samurajen.
Och sen kom Isac och Ian hem så då busade jag runt lite med dom, eller mest Ian för han var lite trött. :D Sen somnade vi vid två-tiden ungefär.

Imorse vaknade vi och gick upp kl kvart över tolv, var skittrötta båda två. Åt frukost och så duschade först André och sen jag. ;) Och nu har jag smörjt in hela kroppen i mitt älskade äpple/vanilj luktande boylotion och klätt på mig. (samma outfit som igår, eftersom att jag sov här..) Ligger just nu med blött hår och osminkad i Andrés säng med datorn i knät. Ska alldeles strax gå till torpa och möta upp Joppi, Bark och Sofie. Ska gå till munksjön och chilla i det UNDERBARA vädret, tror det är 25 grader ute ungefär? Och the boyz ska ju såklart fiska dåra. ;)

(mobilbloggar under hela dagen eftersom att vi antagligen ska vara ute hela tiden och jag kommer inte hem förens rätt sent ikväll i think)

Ha en underbar lördag och ta vara på det fina vädret, så sitt fanimej inte inne! PUSS PÅ ER!

käk och mys

Hellu again!

Nu är jag hemma hos älsklingen, åkte ifrån Sita vid åtta tiden ungefär, och åkte hem till André direkt. Har ätit ris, kyckling och bearnésås. Gottegottgott. =) Ska iallafall äta efterrätt nu, kladdkaka! Mums! Sen ska vi sätta på en film och ha myspys. Kanske skriver lite senare, annars säger jag godnatt nu! =) ♥

med sita & en ny piercing

Hej igen bloggen! :D

Nu är jag hemma hos Sita. Vi hade NO och SO sen slutade vi, gick till marknaden och så köpte jag en piercing till läppen eftersom att den jag hade innan var läkstav och jävligt förlång så den stack ut väldigt mycket, så jag köpte en ny med en mindre stav och mindre kula. Lite mer diskret, och det är ju bra. Vill ju inte ha något förstort så det ser ut som "smuts" över läppen som Magnus kallar det. ;)

Iallafall! Jag fick ju lite pengar igår eftersom att det var den 20:de så nu har jag betalat av en massa skulder till Sita och Sofie.. Blir inte mycket pengar över att leva för fram tills jag fyller år jag kan säga heller. Menmen, får tigga på gatan (a)

Nu ska vi gå ner och käka pizza, skriver senare! :D


Jag just nu, ;)


Närbild, HAHA. tänkte bara visa piercingen.
30:- kostade den.


FYFAN vi såg en film om konsentrationsläge...

FYFAN vi såg en film om konsentrationsläger precis på SO lektionen. det var en liten pojke som hette bruno som blev vän med en jude sen dog dom tillsammans i en gaskammare. jag kan ju säga att jag bröt ihop totalt och låg på banken och grät :( nu ska jag och sita iaf gå till marknaden. skriver senare, pussen!


nu sticker jag

NU ska jag gå till bussen, den går om 9min, och det tar 3min att gå ifrån mig, men jag tänker banimej inte missa en till buss!!!! Så nu säger jag hejdå, och jag lovar att mobilblogga under dagen! =)

Ha en underbar fredag, LOVE!

(jag i mars någongång)

detta ska jag ha den 10:de!

Detta är min skolavslutningsoutfit, sen får vi se om jag är tillräckligt brun för bara ben eller om jag ska ha strumpbyxor med lite gyllenbrun färg.

(tänk på att det bara är skinnjackan jag menar på den översta bilden)



Min kära skinnjacka
klänningen ifrån Veromoda
och skorna ifrån Dinsko som jag ska köpa!

HISS
eller DISS?

dagens outfit



Tight tröja/tunica Veromoda
Midjeskärp Kapahl
Tights Ginatricot
Skinnjacka kommer ifrån sita
tygskor dinsko


Hiss
eller diss? (jag tyckte detta var asfint att ha i detta väder..)

dålig morgon

Alltså helt allvarligt så tycker jag att denna morgonen skulle kunna ta sig någonstans helt seriöst. För jag missade den andra bussen också och nu missar jag två lektioner och kommer inte komma till skolan förens på lunchen, jävlar vilken "sovmorgon" jag fick.. Men ååååh jävlar vad arg jag är egentligen alltså. För båda bussarna kom FÖR TIDIGT och jag sprang uppifrån mitt hus och de åkte när jag var bredvid den. -.- Och nu är det 50min till nästa. Jag tror jag ska gå och dö lite..

Annars så ska man verkligen inte klaga på vädret! Det är 24,6 grader i skuggan där jag bor. Det lär vara kallare i jönköping eftersom att det ligger så pass nära vättern, men det är ändå jäävligt fint väder ute! Yummie!

(och eftersom att jag har tid på mig just nu så slänger jag upp dagens outfit i nästa inlägg iallafall..)


jag igår!

sorry

Förlåt men ni får dagens outift imorgon för jag har vääääldigt bråttom just nu, mobilbloggar under dagen i promis, love!

fuck!

Jag missade bussen, kuk också. Men nu hinner jag iallafall sminka mig, platta håret och äta frulle..

Dagens outfit kommer upp snart.

trötta ögon och solsken

GODMORGON BLOGGEEN! :D

Hur är det med er denna dag? Med mig är det.. hm jag har inte hunnit känna efter faktiskt. Just nu känner jag mest trötthet och jag har fruktansvärt ont i min hals. Mina ögon rinner så jävla trött är jag.. J*vla skola, förstör mitt liv.. haha. Men nu måste jag hoppa in i duschen, klä på mig, äta frukost, medmera.

Skriver innan jag drar iallafall!

Och här är videobloggen jag och mikaela gjorde igår! ;)


nu släcks det

Nu ska jag ta och stänga av datorn och släcka lampan. Vet inte riktigt vad klockan är, men antar att den är över tolv och då är det sängdags för dom som har skola. Dock har jag sovmorgon imorgon så jag ska inte gå upp förens strax innan åtta. Eller det vet vi ju aldrig, jag är ju alltid så trött på morgonen och ställer om klockan, hihi. Men jag börjar inte förens 9.40 så det är lugnt ändå. ;)

Imorgon kommer min älskling hem också! Så jag ska sova över hos honom imorgon, så det kommer bli en skön fredag tror jag. =) Slapp skoldag, marknad med Sita och sen sova hos sin baby, kan det bli bättre..? Hoppas bara att det är fint väder imorgon också, orkar inte regn som det var nu ikväll! Det åskade ju också, visserligen är det sjukt mysigt när man är inomhus, men det var inte så kul och gå till bussen och hem ifrån bussen i det vädret, hehe..

Men godnatt och sov sött alla, så hörs vi imorgon som vanligt!


dagens outfit

leggins med dragkedja
t-shirt med tryck
halsband och armband
jacka ifrån stadium
och mina blåa tygskor på det


rättså, casual =)

svar på tal - igen!

Stina om svar på tal!:

Jätte tack för svaret :D om du fortsätter uppdatera såhär bra som du gör kommer du får väldigt många besökare i framtiden och ja lova att tipsa din blogg till folk ja känner :)
Kram <3

Svar;

Det var så lite =) Tackar själv så mycket för din uppmuntran! Det värmer riktigt gott. Och sorry för att jag svarar såhär öppet, men du har ju som sagt ingen bloggaddres eller mailaddres inskriven. ;) och tack för hjälpen! kramar.

bilder ifrån idag!


jag är lite konstig, i know! ;)


men inget slår mig och mikaela.. :D


Fika med sita! blev ju fan hungrig igen nu..


moi, haha

dagens köp!

skolavslutningsklänning ifrån veromoda.
199:- märket only.



Hiss eller diss ?

myser i sängen

Nu är jag hemma igen! ;)

Har ni haft en bra dag kära läsare? Det har jag iallafall haft! Åkte iallafall hem ifrån Sita och så har jag packat upp väskan, bytt om till rosa mjukis och tvättat av ansiktet. Bilder/videoblogg kommer alldeles strax upp! :D

jag imorse.

be right back

Ska bara ta bussen hem ifrån Sita nu. Har fixat om mina naglar igen för de började bli slitna, så nu är dom fräscha igen med fransk manikyr - nagellack såklart! Men måste skynda mig lite nu, bloggar hemifrån senare, PUSS!

keep up the good work!

Hellu sweeties! :D

Nu har jag och sita kommit hem ifrån jönköping! Vi gick runt lite och kollade i olika affärer och jag köpte en skolavslutningsklänning på Veramoda! Ni får se bild på den när jag kommer hem eftersom att jag inte har någon överföringssladd till min kamera hemma hos Sita. ;) Sen åt vi ju som sagt på mackmakeriet och sen kollade jag efter ett par pumps som passade till klänningen och det hittade jag, så dom ska införskaffas i helgen tror jag! Och sen bestämde vi oss för att dra hem till Sita eftersom att hon fått hem sin beställning efter tungpiercingarna, så vi delade upp dom, 25 till mig och 26 till henne. ;) Så nu har jag en ny och fräsch piercing isatt! Nu ska vi iallafall ut på balkongen och dunka musik och röka. Hörs lite senare!

Måste påpeka också att ni har blitt lite bättre på att kommentera, men bara liiite, så keep going kära läsare! ;)


Jag just nu!


51st tungpiercingar ;) sitter hemma hos si...

dsc06634 (MMS)

51st tungpiercingar ;) sitter hemma hos sita nu och jag bloggar ifrån hennes dator snart:D


jag och sita drog till jönköping efter eft...

dsc06633 (MMS)

jag och sita drog till jönköping efter efter skolan. jag har köpt skolavslutnings klänning och hittat ett par skor till som jag ska köpa senare. sitter just nu och fikar med sita på älskade mackmakeriet. :) så jävla gott med kycklingbaguette!


nu sitter jag i matsalen och äter dagens f...

dsc06632 (MMS)

nu sitter jag i matsalen och äter dagens första måltid. håller jag på att banta? ;) who knows..?


säg vad ni tycker! kommentera föfaaan

NU har får ni säga exakt vad ni tycker! Har sånt här "vad tycker ni om min blogg" inlägg nu.

  • säg vad ni tycker jag ska skriva mer om (som ni tycker)
  • vad jag ska skriva mindre om (som ni tycker)
  • mer/mindre bilder?
  • bilder på olika saker?
  • mer dresscodes bilder?
  • ändra design, färger, textsnittm header?
  • blogga mer/mindre?
  • skriva mer om känslor/bråk?
  • eller mindre om känslor/bråk?
  • mer frågestunder/mindre frågestunder?
  • MED MERA! kommentera nu förfaaan!

Sen så får ni skriva en sammanfattning om vad ni tycker om min blogg förövrigt! =) tack på förhand sötnosar!


skitsnack

man dras fram o tbx, vafan är detta? leave me alone, jag har egna bekymmer att ta itu med, behöver inte era liv hängandes på mig också. -.-

gamla bilder!

          

HAHAHHAHAHAHAH! klicka på bilderna för större bild.

1. 06
2. 07
3. 07
4. sommarlovet 08
5. sommarlovet 08
6. 08 (mina älskade converse)
7. 07
8. 07
9. 07
10. jag och pontus, 07
11. 08

Har jag förändrats? ;)


amor, amor!

Hej igen bloggen! :D

Hur är det med er denna molniga torsdag? Med mig är det rätt bra faktiskt, förutom att jag är jävligt seg i huvudet och känner mig trött som fasiken, men tanken på att det snart är helg gör så att jag får lite extra energi faktiskt ;)

Hade iallafall matte först och det gick bra, men lite segt. Sen hade jag engelska redovisning då jag redovisade om Miley Curys. Fyfan vad nervöst det var, men jag är ändå stolt över att jag gjorde det utan att börja stamma som jag brukar göra annars. Det är ju ett stort steg i ens självförtroende att våga göra sånt man tror att man inte ska klara, det är en fruktansvärd lättnad efteråt faktiskt. ;) Och nu har jag spanska igen och sitter i datasalen, men jag är redan klar med mitt arbete så jag bloggar istället.. mycket roligare, haha. ;)


godmorgon bloggen! jag är jävligt trött id...

dsc06616 (MMS)

godmorgon bloggen! jag är jävligt trött idag känner jag. skönt att det är sovmorgon imorgon iaf så att jag kan sova ut då. gick iaf upp och satte upp håret i en hög hästsvans och tog på lite mascara. klädde på mig och gick till bussen. älsklingen har åkt till danmark också, så jag önskar honom en bra dag där och hoppas att han får bättre väder än oss, för här är det grått och nära till regn. denna dagen är cp jobbig i skolan, bara lektion på lektion.. men jag överlever nog. börjar tjugo över åtta med matte och sen har jag engelska då jag ska redovisa en uppsats för klassen och jag som har scenskräck med, jippie! men det kommer nog gå bra tror jag. så får jag skriva efter det sen puss sålänge! :)


du får min värld att snurra

Nu är jag trött! Har smsat lite med Sofie för hon undrade en sak, och sen planerade vi lördag lite. Men nu skulle hon sova så då bestämde jag också för att sova. Och jag saknar min älskling. :(





det var kärlek vid första ögonkastet, du fick mig att känna så.
det var stunden som fick mig att inse, att livet var menat för oss två.
& om jag ska vara ärlig, så har jag inte känt denna känsla, förs jag träffa dig.
jag vill bara ha din kärlek.
du får min värld att snurra, den snurrar så hårt för dig.
du får min puls att pumpa, för du är en sån fantastisk pojk.
för mig är du den enda, ja du vet att jag gör allt för dig.
jag bara ser det, allt finns hos dig.
när jag sluter mina ögon är det dig som jag ser.
det kommer alltid vara du, vad som än händer.


kvällsmat & rosa mjukis

Jag gick ner och gjorde en liten kvällsmat, var egentligen inte hungrig utan jag ville bara ha något att tugga på. Och jag var så trött på tuggummi för jag har tuggat det hela dagen.. så jag gjorde min specialité a lá thess. ;) och så gick jag upp och la mig i sängen, funderar på att sova snart. Men måste fixa lite till på datorn först, så skriver jag sen när jag ska sova. ;)


kvällsmaten!



min rosa sov-outfit!
;)

videoblogg - andrés fisk!



Min älskling var ju självklart stolt över det han fångat, men jag var mest rädd för den.. tyckte synd om den med. :( men den blev ju isläppt igen iallafall, hehe.


svar på tal!



Stina om hemma igen!:
Måste bara säga att ja tkr din blogg är grymt bra ,kul att läsa :) men en fråga hur många besökare har du ungefär om dagen ? :) tacksam för svar :)

Kram <3

svar till dig Stina;
Tyvärr hade du ju ingen bloggaddres eller mailaddres inskriven, så jag fick ta det här direkt på bloggen i ett inlägg isället.
Tack så jätte mycket förresten, sånt värmer. =)
Jag har väldigt väldigt olika många läsare per dag.. i genomsnitt har jag väl runt 50-60 kanske. Men som sagt det varierar VÄLDIGT mycket. Beroende på hur mkt jag skriver per dag osv.. Så det är ju inte så särskilt många heller. Men det duger väl.. haha :D
Tipsa gärna om min blogg till folk du känner!

och ha en bra kväll, kramar!

bilder ifrån igår & idag!


min älsklings fisk! uwh


något stolt eller? ;)


Sita, Martin och jag idag, haahhaha! ;)


Sita! ♥


Martin och jag! ;)


Sita, jag, André (not my boyfriend) och Martin! Vi körde rullstolsrally! ;) jag förlorade.. :(


Sita och jag när vi spelade goalboll, skitläskigt att inte se ett skit vart bollen var eller något! :O

och NEJ ingen i min klass är utvecklingsstörd eller handikappad, vi spelade bara på bilderna eftersom att dagens idrottsdag handlade om just handikapp-idrott.

hemma igen!

Hello again bloggen! :D

Nu är jag hemma igen! Eller jag har vart hemma sen ungefär 45 min tillbaka, men jag hade panik och kände mig stressad, ingen aning om varför men jag kände att jag behövde sysselsätta mig med någonting innan jag kände mig tillräckligt lugn för att sätta mig vid datorn. Så jag passade på att bädda om min säng och byta lakan osv, plocka iordning i mitt rum, ta upp tvätten, vika den och hänga in den i garderoben och packa upp hela min väska. Nu ser mitt rum nystädat ut och sängen ser fräsch ut igen, haha. :D

Iallafall! Jag och Sita åkte till stan och kollade in i olika affärer och letade efter skolavslutningsklänning osv, jag hittade faktiskt en skitsnygg på JC (jag brukar aldrig handla kläder där annars..) men nu hittade jag en rätt fin klänning där faktiskt! Dock hade jag inga pengar på mig så jag får köpa den när jag fått pengar. Snart alltså! ;) Sen gick jag och Sita till donken som jag skrev i mobilbloggen och väntade där tills min pojkvän kom. Så satt vi där och tjötade lite om allt och inget, fick oss ett gott skratt också. Mikaela kom fram och hälsade på oss med, trevligt trevligt. =) Sen gick vi till june och så sa jag hejdå till min pöjk för han ska till danmark imorgon, bara över en natt men ändå. :( Sen tog jag och sita bussen hem till varsitt. Det var min eftermiddag det ja, haha.

Hur har eran dag varit kära läsare? =)


jag och sita idag på idrottsdagen i skolan, fler bilder kommer strax! ;)

nu är vi på donken och köpt milkshake och ...

dsc06631 (MMS)

nu är vi på donken och köpt milkshake och glass. vi börjar bli stammisar här :D andré kommer snart också, sen ska jag och sita åka hem för jag måste plugga engelska. puss sålänge!


färdig för stan

Nu har både jag och Sita duschat och klätt på oss. Sminkat oss lite och nu sitter jag här med bara lite mascara och blött hår. Nu är jag redo för att dra till jönköping och leta efter skolavslutningsklänning och skor till det, kollar bussar nu så vi drar om en mini stund. Så jag får helt enkelt mobilblogga senare. Vi ska träffa min pojke och Joppi också för dom är på samma ställe igen, och fiskar såklart. ;)


jag just nu! Fräsch och solbränd, me like. ;)


nu blir det duschen! ;)

Nu smiter jag och sita ner till duschen, hörs snart igen! ;)


mm skabb :(


Hemma hos sita!

Guud, vad sur jag blir!  Har skrivit två mobilbloggar som inte kommit upp! En inatt och en imorse. Den jag skrev inatt var väldigt ytlig så det var rätt bra att den inte kom upp.. men den imorse?! Vafan är detta.. ska mejla och klaga, för såhär fåre inte vara!

Iallafall, somnade sent inatt pga att jag inte kunde sova för jag var sur som fan av olika anledningar, iallafall.. vaknade vid åtta imorse och åt frukost och klädde på mig och tog bussen med älsklingen ner till june och sa hejdå till honom och tog bussen till skolan. Bytte om snabbt och hade idrottsdag med klassen. En riktigt sjukt rolig dag faktiskt! Och mycket skratt och lek! =) Det sista vi gjorde var att orientera på berget och jag och Sita kom sist, hahah latmaskarna ;) Sen gick vi ner till esplanaden och tog bussen hem till Sita. Har precis ätit fläsk och potatis, asgott när man har vart ute en hel dag! Sitter iallafall just nu och väntar på att sputnicken sita ska bli klar på facebook så att vi kan gå ut och röka innan jag går ner och duschar. Senare blir det jönköping för att träffa älsklingen, men jag bloggar innan det. Tjao sålänge!


sommaren är här! :D


@ bymarken

Hej igen!

Jag orkar inte berätta om min dag, men det enda jag har gjort typ är att ha vart med de vanliga torpasakerna och fiskat. Gått till torpa och kollat på boyzen som spelat basket och sen åkt bil hem till bymarken. Ska sova hos älsklingen inatt eftersom att vi båda har sovmorgon imorgon. Men vi hörs imorgon, orkar inte skriva mer ikväll. Puss! ;)


åh fyfan! checka in gäddan på 2,5 kg som m...

dsc06624 (MMS)

åh fyfan! checka in gäddan på 2,5 kg som min älskling fick upp precis ;)


hej igen bloggen! blev lite krångligt deth...

dsc06623 (MMS)

hej igen bloggen! blev lite krångligt dethär alltså.. efter lunchen så hade vi idrott men jag och sita hade ingen aning om vart vi var, vi trodde vi skulle vara ute men det regnar ju så då trodde vi att vi skulle vara i idrottshuset så vi sprang in och bytte om. men sen visade det sig att vi inte var där, så vi sprang omkring i hela skolan och letade efter vart vi var och när vi väl fick veta att vi var i vapenvallen så var det bara tio min kvar av lektionen så vi gick tillbaka och bytte tillbaka till våra vanliga kläder. sen hade vi håltimme och då stack jag och sita och solade varsin 20-minutare. så nu jag ännu brunare och med ännu fler fräknar. ;) (se bilden) sen var det ett par alkisar som var inne på solariet så polisen kom och kastade ut dom. haha! nu ska iaf jag och sita ha dagens sista lektion - NO. så vi hörs efter det, puss!


la spania

Hey, ahora estoy sentado en la sala de informática y español!

Någon av er som kan spanska? Nej jag trodde väl det. ;) Jag sitter iallafall just nu i datasalen och har spanska, jag jobbar men en powerpoint presentation om olika turistmål som finns i spanien, riktigt kul faktiskt! Men nu måste jag sticka iväg ifrån lektionen, för att jag ska gå upp till hemkunskapssalen och snacka med min lärare om en extrauppgift som jag måste göra för att få G i slutbetyget där med.. har rätt mycket frånvaro så min lärare hade inget underlag för ett godkänt just nu. Men jag mobilbloggar lite senare, har bara två lektioner kvar sen slutar jag! ;) Hörs snart igen, pussar!


Mysigt ställe, eller hur? ;)

i musiksalen

Hej igen! :D

Nu sitter jag på musiken! Jag har egentligen hemkunskap, men jag var ju tvungen att göra omprov på musikprovet som jag hade i höstas och fick IG på.. och det gick ASBRA! Tror jag får VG på det faktiskt! :D och det är det bästa man kan få på det provet. Så nu kommer jag iallafall ha G i musik på slutbetyget, äntligen.. Sen när jag gjort klart provet så var det bara 20 min kvar på min lektion så jag fick stanna kvar på musiken, samtidigt som jag får giltig närvaro! ;) Fett soft.

Nu sitter jag, André (inte min pojkvän, en i klassen haha) Ogge, Sofie och Sita och dunkar musik!


godmorgon!

Godmorgon mina vackra änglar!

Hur är det med er idag då? =) Med mig är det faktiskt finfint, jag är faktiskt rättså pigg också! Även om jag somnade sent igår.. Dock sitter jag och gäspar, men det är inte så farligt. Har iallafall klätt på mig jeans, linne och min kära addidas-tröja och min jacka. Ska bara ta på mig skorna och sen går jag till bussen. Har inget smink idag like always när jag går till skolan.. Orkar faktiskt inte. Sen ska jag ändå ha idrott idag med så då kan jag lika gärna göra något åt mitt ansikte då istället för att slösa en massa timmars sömn på morgonen.

Men nu måste jag kila iväg, jag mobilbloggar under dagen eller om jag hamnar i datasalen eller något, tror jag skulle sitta där på spanskan (andra lektionen idag) Men ha en underbar tisdag och så hörs vi lite senare! PUSS!





Jag alldeles nyss ;)


gonatt bloggen!

Nej nu ska jag krypa mig till kojs! =) Har musikomprov imorgon på morgonen och det får jag verkligen inte missa nu! (näst sista gången jag kan göra det på.. annars får jag IG i musik i slutbetyget, inte kul..) Så imorgon ska jag gå upp kl 7 och sticka till skolan i tid! Börjar när jag vill mellan 8.20 och 9.50 men bussarna går cp dåligt så jag får ju ta en buss så jag är i skolan vid 8.20 ungefär.. men jag bloggar imorgon innan jag sticker iväg, puss och sov gott! =) ♥



du får min värld att snurra.

veckans mål!

Uppföljning om mitt mål vecka 19:
Målet då var - att börja jogga minst engång i veckan!

Ja, jag skulle egentligen börjat jogga på morgonen, innan skolan. Men det var jag alldeles för trött för.. jag tog ju iallafall som sagt en joggingrunda med min ena bror igår på 2,7 km! Dock blev det ju bara halva rundan jogg och halva gång, men det var iallafall duktigt av mig att komma ut! ;)



vecka 20.
Denna veckans mål handlar om att inte skolka ifrån en enda lektion i skolan!

Tja, det har blitt lite mycket "frånvarande" i skolan nu på det senaste, försovit mig osv.. det är ju bara 15-16 skoldagar kvar nu i skolan så från och med nu tänker jag gå på varenda lektion! ;) Om jag inte måste iväg på något viktigt möte eller har någon tid att passa - men då har jag ju lapp hemifrån eller något annat slags intyg och då blir det ju giltig frånvaro så då är det ju inget skolk. Så det är det nya målet!



bilder ifrån idag!


Nisse, Sofie och Bark!


Haha! ärligt talat så vet jag inte vad jag gör faktiskt, men det är iallafall älsklingen och jag ;)


moi and my boyfriend ♥


Joppi!


HAHA, josefine och sofie, sköna brudar! ♥


fiskarna, André, Joppie och bark
;)


sofie har skillzen!
;)

hemma igen!

Hej igen!

Nu är jag hemma i bonnehålan! ;) Har ni haft en bra dag? Det har jag iallafall! Mestadels iallafall, blev lite drama osv, men det var inget som inte gick att lösa. (jag var inte inblandad dock..) vi gick iallafall och fiskade (ni såg väl bilden på min sötnos till pojkvän som fick en aborre? ;)) och vi var vid munksjön väldigt länge faktiskt.. till halv sju ungefär tror jag? Sen gick vi tillbaka till torpa och lämnade av fiskegrejorna. Min pojkvän var så söt och köpte en pommestallrik som vi delade på också, för vi var hungriga båda två, hehe. Sen gick Joppi hem och så gick jag, André, Sofie, Bark och Josefine till june och lämnade av Bark och Sofie som skulle på bio och Josefine som skulle hem. Och så tog jag bussen hem och André tog bussen hem till sig. Tack alla för en skön dag! =)


haha andré som fått en liten firre på kroken! ;)
love u sweetie! ♥

hej bloggen! andré mötte mig i jönköping o...

dsc06610 (MMS)

hej bloggen! andré mötte mig i jönköping och så gick vi till donken och köpte lite. sen gick vi hem till bark där sofie och josefine också var. så kollade vi på film och chillade lite. sen gick vi till nisse och träffade honom en stund innan vi gick till joppi och hämtade fiskegrejerna och gick till munksjön. andré fick nyss en liten aborre (bilden). visst är min sweetie till pojkvän söt med sin nya bästavän? ;)


hann inte blogga innan jag var tvungen att...

hann inte blogga innan jag var tvungen att dra. men jag städade iallafall toan uppe och duschade, hängde tvätt och plockade ur diskmaskinen. klädde på mig snabbt ett par jeans, ett vitt linne och min kära addidaströja över linnet. sminkade bara snabbt på lite foundation och borstade igenom mitt blöta hår, tog på mig mina sneakers och min regnjacka ifrån stadium och sprang till bussen. är påväg till jönköping för att träffa andré och joppi. vi ska fiska, haha ^^ men jag mobilbloggar nog lite senare för jag kommer inte komma hem förän ikväll, puss!


irritationen släppte..

Hej igen!

Jag gick upp när jag inte stod ut med mitt öga längre, ungefär vid tjugo i nio. Så jag klädde på mig mjukiskläder och försökte göra något åt mitt öga. Tog ut linsen och sköljde den, sen sköljde jag hela ögat tills jag började gråta (reflex kallas det) och sen efter ett tag så släppte irritationen. Skönt.. :D sen messade jag min soc och avbokade friskis och svettis passet sen, för jag skulle verkligen inte hinna göra klart allt jag ska göra innan det. Och jag pallar inte åka hem efter att jag tränat bara för att göra klart mina sysslor innan jag kunde åka tillbaka till stan.. Så jag avbokade träningen och flyttade den till en annan dag. ;)

Sen gick jag ner och åt en nyttig frulle a lá thess like always och plockade in i diskmaskinen, satte på den, plockade iordning hela köket och la all disk i diskhon. Hängde upp tvätt, slängde in en till maskin.. och sen fick jag ångest när jag upptäckte att diskhögen i diskhon nästan är högre än mig (HAHA skämt åsido..) och att jag måste gå ut och fixa i trädgården med.. euwh.. ska aldrig flytta hemifrån, fyfan. :(

Nu måste jag återgå till sysslorna.. Och om ni undrar så är detta inget "vardags" för mig, utan det är ett projekt ifrån skolan och då måste man jobba 4 timmar och jag valde att jobba hemma. Bättre att få det snyggt och fint hemma än att jag ska slava åt någon affär utan att få något för det..?! ;)


frågor typ


Hur många har du varit riktigt riktigt kär i?
jag vet inte, 2 tror ja
Vad tycker du om kärlek?
För det mesta, det finaste som finns
När kramade du någon sist?
igårkväll
Saknar du någon speciell person?
ja :(
Har du svårt för att bli kär?
bli kär på riktigt JA
Är du singel?
Nej. ;) <3
När fick du senast en komplimang?
för någon timme sen


HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös:
ja när jag fick tibra över mig
Hånglat med nån riktigt ful:
Haha jarå :(
Hånglat med fler än 50 pers: nope, det tror jag inte ;)
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? yes
Gjort något riktigt dumt?
Vem har inte? ;)
Gjort något du verkligen ångrar? ja.. :(
Åkt ambulans? Japp
Gjort nåt olagligt?
jajjemen
Fått din mamma att gråta?
Tror inte det, inte min riktiga iaf
Slagit ner någon?
hahah aaah ;)
Skämts över dina föräldrar? det har nog alla barn. ;)
Sagt jag älskar dig och menat det? ja =)
Tar du droger?
ALDRIG i livet!
Dricker du?
händer, aldrig lika ofta längre
Vilka kläder sover du i?
oftast bara med trosor
Vad hatar du verkligen?
att göra något man verkligen inte vill, men man måste :(
Är du ensam nu? Min lillebror är hemma
Vill du gifta dig?
ja =)
Vill du ha barn?
ja, så småningom.. men bara ett eller två.

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng?
moi!
Såg dig gråta?
Sita i think ?
Fick dig att gråta?
tror jag har gråtit efter det, men annars är det josef
Du delade en dricka med?
Jonathan
Du gick på bio med?
André, pojkvän <3
Skällde på dig?
Minns jag inte
Sa någonting till dig och vad var det?
André i telen, "pusspuss"

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
Nope ;)
Kramat någon?
yes
Pussat någon?
nej
Köpt någonting?
i don't think so
Sjungit? absolut ;)
Saknat någon?
ja.. :(


jobbig natt/morgon

Godmorgon! *gääääääääsp*

Alltså FUCK IT!!! Vad jag lider just nu ska ni veta..!! Satte på göta kanal igår men blev supertrött så stängde av efter halva filmen, trodde jag skulle somna men nehedå.. låg vaken till 5.28 var klockan sista gången jag kollade på den.. Jag somnade säkert flera ggr men vaknade lika snabbt, men det var en fruktansvärt äckligt låååång natt. Och när alarmet ringde vid 6.30 så var det som att jag redan var vaken.. Så ringde jag André för att han skulle gå upp, sen när vi la på så skulle jag somna om och då gick inte det så särskilt bra heller för att jag tror att jag fått någon infektion i ögat eller vafan som helst för det gör super ont och jag är röd som fan, kan inte kolla på ljus med det (som tex dataskärmen nu). Men jag lyckades somna om iallafall, men nu när alarmet ringde kl 8 så känner jag bara för att skjuta mig själv. Alltså mitt öga gör så jävla ont, jag är så jävla trött och jag orkar ingenting! Fan i helvete. Spola tillbaka tiden tack.. :(



filmtime

Nu har jag pratat i tele med älsklingen ett tag till och nu ska han sova så nu ska jag sätta på en film och sova med. Imorgon ska upp tidigt och ringa och väcka honom för han ska upp och söka jobb.. Sen ska jag jobba hemma några timmar innan jag drar till huskvarna. Men jag skriver imorgon som vanligt, sov gott! =)


pratar i tele

Har slängt in tvätt, hängt upp tvätt och slängt in en till tvätt. Fixat i arkivet på bloggen lite, (tar ju sån jävla tid..) Och eftersom att jag är en tjej som bryr mig om utseendet så slog jag ihjäl en halvtimme med att fila och måla naglarna med fransk manikyr - nagellack! Sen ringde pojkvän så jag sitter just nu och lyssnar på hans hyperaktiva fnitter medans han kollar på bingolotto. Skitkul faktiskt, hehe..

Snart blir det kvällsmat och familjemöte! Hörs senare, kyssen


bilder ifrån igår!

födelsedagsbarnet simon och daniel.


magnus och pernilla.


jag och farfar


jag och folket


Daniel, Pernilla och Magnus


daniel!


sita


lite småkriminell är jag allt..

hemma igen.

Jag gick ner till kyrkan och kollade på glädjelandets avslutning och när Pernilla "predikade" för de små barnen, sen fikade vi lite och så gick vi hem igen. Ringde pojkvännen och bestämde att jag inte skulle till stan idag för att det inte var någon riktig idé, så vi ska träffas imorgon istället. =)

Pernilla och Daniel.


Ska gå ner och slänga in tvätt i maskinen nu, för jag hann inte det innan. =)

nu drar jag iväg!

Nu ska jag och min ena bror gå ner till "ölmstad centrum" för att kolla på glädjelandets avslutning, min andra bror ska vara med i ett drama så jag hade lovat att gå ner och kolla på honom. Sen tar jag bussen emot stan och möter upp min pojkvän en liten stund innan jag måste bege mig hemåt igen. Puss sålänge, och ha en underbar söndagkväll!

(mobilbloggar antagligen under kvällens gång)


dresscode/facelook




wow, haha.
och så skinnjackan och sneakers skorna på det

back on track!

Tjenatjena igen!

Jävlar vad pigg jag är nu! Jag bytte som sagt om till "joggingkläder" och ropade på bror för han ville följa med. Så joggade vi runt bäckenrundan (2,7km tror jag den är) Fast jag har ju verkligen ingen bra kondis så det blev hälften jogg och hälften gång. Men det var iallafall en bra start! De första gångerna man ska ut är ju alltid jobbigast, så jag är rätt stolt över mig själv idag att jag tog tummen ur röven och faktiskt kom ut! Även om det gick rätt dåligt så blev jag trött och svettig, och då har jag ju iallafall ansträngt mig något. Så tummen upp för mig idag!

Sen hoppade jag i ett kokhett varmt bad i en timme och rakade benen osv, peelade hela kroppen med och sen när jag badat klart så smorde jag in hela kroppen med bodylotion så nu är hela kroppen len och fin! Luktar gott med, min bodylotion luktar äpple och vanilj. =) Och så har jag klätt på mig dagens outfit som ni får bild på snart, jag ska bara gå ner och slänga in en tvätt i maskinen och käka lite middag. Måste sminka mig snabbt också, och torka håret.. men det gör jag snart.



jacka stadium (everest)
mjukisbyxor stadium (puma)
skor stadium (puma)

joggingskorna på!

Gud vad jag inte orkar någonting idag känner jag.. Gick upp och åt en nyttig frulle och snackade lite med Pernilla om boklån osv eftersom att jag är "skyldig" en kompis 400:- för att jag lånat tre böcker. Fast det vet man ju inte riktigt.. men skitsamma. Sen skulle jag försöka komma ut och jogga med bror men jag tror jag tar en kortare joggingtur själv istället.. Så nu ska jag byta om till joggingkläder och så ska jag jogga runt kvarteret, (måste börja smått, hehe..) Sen ska jag hoppa i badet! =)


vaknade sent som vanligt..

Godmorgon!

Vaknade alldeles nyss, för va 5 min sen. Och fyfan vad tröööttt jag är!! Skulle kunna sova minst två timmar till.. alltså detta är ju fan helt sjukt?! Jag brukar sova ca 6-7 timmar varje natt i vanliga fall, och det brukar räcka. Nu sover jag 10-12 timmar ?! Tar man igen en massa missade timmars sömn eller vad är det frågan om..?!

Iallafall, ikväll ska jag lägga mig TIDIGT! Inte för att jag ska gå upp särskilt tidigt imorgon, men jag har en tid att passa 11.45 i huskvarna. Så jag måste ju gå upp i tid till bussen. Så jag ska fan slå mig själv i huvudet tills jag somnar typ vid nio, tio ikväll..?

Annars så ska jag gå ner och käka frulle nu, och försöka få på mig träningskläder så att jag och bror kan ta en liten joggingtur. =) Hörs snart igen iallafall!



Moi i onsdags.

update - godnatt

Det är en stor äcklig fluga i mitt rum som envisas om att sätta sig i mitt ansikte hela tiden.. den ska dö. RIP flugan! Sen är jag inte ett dugg trött, har vänt på dygnet alldeles för mycket tyvärr.. tur att jag har två dagar på mig att ändra det nu iallafall, imorgon ska jag upp tidigt och jogga med bror tror jag. Ska tvinga honom!

Ska iallafall sätta på en film nu, vet dock inte vilken.. har beslutsångest om vilken av tre styck jag ska välja. Men det blir nog någon av dom iallafall, alltid mycket lättare att somna till en film tycker jag. Så vi hörs imorgon igen helt enkelt, sov gott inatt! ♥



Just nu spelas;


hemma igen efter en kvällsrunda på stan!

Hej igen!

Har ni haft en bra lördag? Det har jag iallafall! Även om planerna blev rätt ändrade.. Först och främst vaknade jag och sita väldigt sent, sen drog jag på kalas kl 17 som Sita kom till senare också, sen skulle vi egentligen träffat André, men så blev det inte för han hade dratt till bankeryd istället. Sen skulle vi solat men det fanns inte tid till det eftersom att det stängde kl 20. Så vi bestämde oss väldigt spontant att skippa "hemmakvällen" och bytte ut den mot en kvällsrunda på stan! Vi tog bussen till june först och gick ner till resecentrum, men där fanns det inte en kotte så vi gick runt och upp igen, tog bussen till östra och gick tillbaka till june, gick en jävligt lång omväg till torpa (gick förbi brunnen osv) sen handlade vi godis på VIP och gick tillbaka till june. Satte oss där på en bänk i en halvtimme och gick sedan till donken men det var inget roligt folk där överhuvudtaget så då gick vi tilllbaka till östra och satt där i en timme och chillade. Sen började det regna, men då var det bara några minuter kvar tills bussen hem skulle gå så det spelade inte så stor roll ändå. =) Sen satte vi oss på bussen och sita åkte hem och jag åkte hem. Älsklingen ringde mig på bussen också, så vi sa godnatt till varandra. En väldigt slapp och skön dag faktiskt!


tack för en mysig dag gumman! =D

jag och sita stannade längre i stan så jag...

jag och sita stannade längre i stan så jag bloggar när jag kommer hem vid kvart i ett istället, puss sålänge!


jag stack på kalas kl fem och vi åt hambur...

dsc01244 (MMS)

jag stack på kalas kl fem och vi åt hamburgare och körde 5-kamp. jag och magnus kom på delad förstaplats så jag vann den söta lilla hästen som är på bild ;) sita kom också till kalaset för en timme sen ungefär, så fikade vi och åkte till stan. så nu är jag och sita i stan och härjar omkring efter folk som vi kanske känner. jag kommer hem vid halv elva ungefär så jag bloggar då, massamassa bilder kommer upp då med. puss och ha en härlig lördagkväll!


i miss

Laddade upp en massa bilder på facebook igår tror jag det var.. och då la jag upp några bilder på mig, Kerstin (Räkan, hihi) Och Michaela (Miccis). Kom på hur jävla mycket jag saknar de tiderna. =( Minns när jag gick i sjuan, och Räkan gick i samma klass som mig, vi umgicks nästan varje dag och gick ut med hundarna osv, då var Izza med också. Sen när jag var på kfum discona med Räkan och Miccis, och jag och Miccis gick engång själva med. Jag som skulle följa med Räkan till östersund och hon skulle följa med mig till sthlm och allt.. Nu ser jag aldrig dessa två töser längre, fan. Har iallafall snackat lite med Räkan på facebook nu och vi ska ses snart. =) Vi tjejer måste börja få upp kontakten igen, ni är omtyckta bara så att ni vet! Såna fruktansvärt goda och roliga minnen har vi tillsammans.. Miss you brudar! ♥


Miccis och jag


Jag och Miccis


Räkan, miccis och jag


alltså helt j*vla seriöst..

Du kommer till mig och frågar om vi ska hitta på något, och när jag säger att jag inte kan för att jag har fullt upp så blir du så j*vla tjurig och så är allt mitt fel? Hur i helv*te kan det vara mitt fel att jag inte hade tid att träffa dig idag? Jag menar hade du frågat igår eller iförrigår så hade jag kunnat planera, men nu frågade du samma dag, och blir tjurig för att jag var med min bästavän! Och ehm JA, min bästavän är närmare än dig. Get over it.



Och såvitt jag ser, så hänger jag inte ut någon i detta inlägg, står inget namn.


update - just nu

Jag och Sita har verkligen inget liv.. Sitter vid varsin dator och spelar spel på hamsterpaj.. Haha!

Vi åt en rejäl frulle iallafall, och laddade ner lite låtar ifrån datorn till mobilerna osv, chillade på balkongen ett tag med, det är ju finare väder ute nu än vad det var igår.. Jag har börjat fixa mig lite också eftersom att jag ska iväg om 1 timme och 50min. Kalas för kusin som fyller 10år, grattis till honom! ♥



jag alldeles nyss, med morgnfrilla och allt!


godmorgon!

Godmorgon bloggen..!

Har ni sovit gott där ute? =) Det har iallafall jag kan jag lova..! Vi somnade vid fyra igår eller något och vaknade alldeles nyss, snacka om omvänd sömn.. Men iallafalll!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt, mer än att jag ska gå ner och käka frulle med bästis nu och sedan öhm.. vet inte? Ska iallafall på kalas kl 17 och jag vet att jag ska sova hemma själv inatt, sen skulle jag antagligen träffa pojkvännen en stund idag. Men jag har ingen aning om tid eller något..? ÅH vad trött jag blir på såna här dagar. =)

Nu ska jag iallafall gå ner och käka frukost, kanske får lite klarare tankar då.. Hörs snart!


trött och sleten

Hej igen!

Jag och Sita gjorde några mackor till oss, sen fastnade vi vid datorn så vi satte aldrig på något vänner avsnitt.. sen satt vi på balkongen i en och en halvtimme och lyssnade på musik och pratade om livet. Sen gick vi in och fastnade vid datorn igen.. (j*vla supermario och tetris spel..) Sen gick vi ner och satte på en "skräckfilm" som bara var töntig.. fick några goda skratt iallafall. Sita somnade i slutet så vi bestämde oss för att gå och lägga oss nu.

Men vi hörs imorgon like always, hoppas ni har haft en underbar fredag folket! ♥


videoblogg



ah ni fattar säkert, hörs snart!


crazy bildbomb!







Enjoy the pictures ;)


nu blir de..

Vänner-maraton med bästavän! =D hörs snart snyggingar!


BÄSTAVÄN och jag genom allt


dresscode/facelook


Plattat hår och sminkad =)


Klänning ifrån Bikbok och tights från Ginatricot
Halsband och skinnjacka
Pumps från skopunkten

Dock så ska jag byta om till mjukiskläder nu och så har jag håret i en slarvig boll som ni såg på bilden i föregående inlägg, kan ju inte vara "finklädd" på en hemmakväll med bruden? ;)


hemma hos sita!

Hej igen bloggen!

Tog bussen ifrån stan till Sita som jag skrev, så nu sitter jag här medans hon är nere och hämtar kläder eller vad det nu var, haha. Ska sova här inatt bestämde vi alldeles nyss så ikväll ska det vara en riktig fredags-mysarkväll! =D Låter kul eller hur? =)

Vad ska ni själva hitta på denna regniga/molniga fredagkväll då?


jag just nu! =)

testar att mobilblogga. åkte till stan med...

dsc06608 (MMS)

testar att mobilblogga. åkte till stan med älsklingen efter att vi båda fixat oss, hoppade av bussen vid östra och mötte upp sita. sen gick andré vidare. då gick jag och sita till donken och köpte varsin cola. så nu sitter vi här och snackar skit om folk och om känslor och blabla. ska snart dra oss med bussen hem till sita för det suger här i stan nu, det regnar, affärerna stänger snart och jag är verkligen luspank, ligger på minus. så kan det bli vissa månader.. suck. men jag bloggar hemifrån sita sen. pussar på er :)


tröttsamt som in i h..

baaaah jag är så jävla trött på lögner och skitsnack, stå för vafan ni gör istället..

puss och kram.

godeftermiddag!

Godeftermiddag freeeedaaaaaaaag!

Jajjemen, idag är det min favoritdag! =) Även fast det typ har vart långhelg med två extra lediga dagar ifrån skolan så är det ändå fredag idag! ;)

Sorry för att jag inte uppdaterade innan, men jag och älsklingen somnade rätt sent (tror jag..?) Och var tvungna att stänga av filmen för att pöjken min bara somnade hela tiden.. Sen vaknade vi halv ett (?!) idag. Gick upp och gjorde frukost, duschade och kollade på klart på 2012. Nu har jag bytt om till en klänning och tights. Sen ska vi ta bussen som går halv fem till stan, jag ska träffa Sita och pojken min ska fiska med sina vänner i think.

Nu ska jag torka håret och sminka mig, (har väntat på att speglen ska bli ledig eftersom att min pojkvän har stått och plattat och fixat håret i en evighet nu, hehe..) Så jag skriver snart igen och så kommer dagens dresscode/facelook upp! =)


jag förra onsdagen

godnatten

Ber om ursäkt för dålig uppdatering idag.. men ibland finns det bara sådana dagar. Ska iallafall kolla på film nu med älsklingen och sedan sova, hörs imorgon. puss :)

hemma i ölmstad

Hej igen!

Det var ett tag sen ni ;) haha nejdå.. men jag orkade inte uppdatera mer igår plus att Ian tog tillbaka sin dator och så.. Men iallafall, vi somnade och vaknade vid halv tolv imorse ungefär. Åt frukost, jag och Sita fixade oss och sen tog vi bilen allihopa till torpa. Sen åkte Isac och Sita hem till varsitt och så gick jag, André och Ian och mötte upp Bark och Joppi och så gick vi till munksjön och fiskade. Bark fick en liten gädda faktiskt. ;) Sen tog jag och älsklingen bussen hem till mig och nu är vi hemma.

Ska sätta på en film nu, 2012 så jag uppdaterar efter det. Puss!


hemma hos pojkvännen

Hej igen bitchos! ;)

Hur är det med er idag då? Känner mig lite elak över att jag faktiskt glömt att fråga det till er idag.. Iallafall! Jag och Sita åkte till stan och mötte upp André. Vi busade runt i lite olika affärer och Sita shoppade lite, jag är ju pank just nu så det blev inget shoppande för min del. Sen gick vi till june och då träffade vi en kompis som heter Jakob, så vi snackade gamla minnen och så.. Sen tog vi tre bussen hem till kära bymarken. Sen kom Isac och Ian hem och då åt vi makaroner som min älskling lagade. Hiihi han är så söt. Sen drog Isac iväg en stund men han kommer nog tillbaka snart..

Nu vill iallafall Ian ha tillbaka sin dator, så jag bloggar nog lite senare, puss!

nu drar jag till stan

Nu åker jag till stan och möter upp André och vilka han nu är med. Ska sova hemma hos pojkvännen inatt, så vi hörs hemma hos honom senare eller om jag gör ett försök till att mobilblogga. PUSS!


jag nyss


@ sitas hem

Hej igen!

Jag åkte till huskvarna och mötte upp Sita, vi gick och köpte frukost till mig på willys och sedan gick vi till skolan. Började kl 10 med SO-prov som gick superbra! =) Sen hade jag håltimme och började kl 12 med nationella NO laboritorium prov som gick skitbra det också faktiskt. Sen slutade jag 12.45 och då följde jag med Sita hem. Sitter just nu vid hennes dator och väntar på att sita ska bli klar på toan, ;)

Hörs snart!


godmorgon!

Godmorgon bloggen! Alla pigga och glada? Förutom jag isåfall..

Somnade vid tolv igår ungefär och hann kolla klart på de tjugo minutrarna det var kvar av filmen, *äntligen*. Imorse vaknade jag av alarmet 8.40 och då gick jag bara upp och duschade, så nu sitter jag här påklädd med allt och med blött hår och osminkat face. =) I like. Ska gå ner och äta en liten frukost innan jag tar bussen till skolan.

Testar att mobilblogga under dagen, men kommer det inget inlägg då är det fel på blogg.se eller min mobil (fast det står att inläggen pupliceras....)


a very old picture of me.

godnAtt

Nu ska jag och pojkvän prata i tele, eller vi har gjort det ett tag men iaf, ska prata en stund till och sedan ska jag sätta på filmen smala sussie eftersom att jag aldrig lyckats kolla klart på den eftersom att jag hela tiden somnar. =)

till andré, jag älskar dig mest hoppas du vet det! ♥



Godnatt, hörs imon!

alltså nu får jag ju damp..

Hemma igen!

Hej bloggen, och jag ber om ursäkt för att MIN BLOGG ÄR CP. Jag har mobilbloggat under hela dagen men det är bara ett inlägg av sju som har kommit upp..?!?!

Iallafall. Gick upp försent, fick stressduscha och åka till huskvarna helt osminkad och med blött hår. Mötte upp Sita och gick till vårdcentralen, satte in p-staven kl 9. Började min första lektion kl 10.25 och då var det nationellt spanska muntligt prov. Gick bättre än jag trodde faktiskt dock.. Sen hade jag lunch, idrott och sen slutade jag eftersom att jag hade tandläkartid 15.50 i gränna så jag fick ta bussen 14.30 ifrån huskvarna. Hade fina och starka tänder like always! ;) Sen tog jag bussen till jönköping och mötte upp André och Bark. Senare kom Sofie också. Stämningen var ju sådär.. kul.. =) Iallafall, vi gick till Ica, killarna spelade, vi kollade på tv och sedan gick vi till bussen. och nu är jag hemma igen. Sur och patetisk.

jag och sita


hej igen bloggen! fick sluta skolan tidiga...

dsc06607 (MMS)

hej igen bloggen! fick sluta skolan tidigare för att jag hade tandläkartid. så jag tog bussen och nu är jag i polkagrisstaden gränna och schteker i solen lite medans jag väntar på min tid. efter detta så ska jag ta bussen till jönköping igen och träffa pojkvännen en stund. skriver senare, PUSS


höres imorgon

Med detta säger jag godnatt till er alla. Ska sätta på nästa del av smala sussie nu eftersom att jag somnade till den igår så hann inte se klart den, hehe.. Imorgon har jag sovmorgon eftersom att jag börjar egentligen skolan 8.20 men jag har en inbokad tid hos barnmorskan kl 9 imorgon så jag ska bara till lektionen och säga att jag inte kan vara med och sedan ska Sita följa med mig till vårdcentralen, kommer behöva hålla någon i handen tror jag. Så jag ska gå upp vid 7.20 imorgon igen och bara duscha sen åka till huskvarna.

Men vi höres imorgon precis som vanligt, puss och kram! ♥


två videobloggar

Idag på idrotten (skrev i mobilbloggen att jag gjorde en videoblogg). Det är Martin i klassen jag slår i magen, ;)



Idag när jag var med pojkvän, sofie syster och barkiz.


skriver av mig lite.

Herregud vad irriterad jag är på en viss sak. Tänker dock inte nämna något/några namn eller något. Men jag stör mig som f*n på att man säger en sak - och sedan gör helt tvärtom. Alltså, det är en sak mellan ER och inte MIG. Och det sjukaste är ju att en av er vågar stå för vad den säger, medans den andra inte gör det.

Ni "snackade ju ut om detta" när jag var med. Och sa klart och tydligt "vi pratar ut nu, säger exakt vad vi tycker om varann nu, så det inte blir något skitsnack sen" Sen blir det så iallafall. Sen är det såhär att det är två personer detta handlar om, eller typ två iallafall. Om man vill vara lite mer invecklad så är det 5 st som är inblandade, och en av dom är ju jag. Jag hamnar ju såklart i mitten, det är JAG som får ta "skiten" och jag vill inte vara någon j*vla skvallerkärring som säger till den ena vad den andra sagt och till den andra vad den ena har sagt. Alltså varför kan man inte bara ta sig ordentligt i kragen och våga säga vad man tycker till den personen det gäller istället för att berätta det till mig och sedan säga "lova att inte säga det till den andra". Klart som fan att man håller käften, visst. För jag pallar inte sprida saker vidare, men varför inte bara säga det till den personen det gäller istället för att komma till mig och böla.

Äsch vafan, nu tycker jag att du ska ta och rycka upp dig ordentligt, tänka igenom ordentligt vad du vill och sedan säga det till den andra och inte till mig.

Puss och kram.


veckans mål!

Uppföljning om mitt mål vecka 18:
målet då var - fimpa ciggaretterna!

Ja, jag tog min "sista cigg" i tisdags kl 18.45 ungefär, men sen blev det att jag fick cigg av Pau på onsdagskvällen, sen rökte jag lite i helgen osv.. Köper inga egna längre dock! Så har trappat ner som faan då jag rökte typ ett halvt pack om dagen (minst) innan. Så det håller på att få ett slut.. ;)



vecka 19.
Denna veckans mål handlar om att börja jogga minst engång i veckan.

Ja, nu när jag ändå håller på att sluta med rökningen och börjat ha bättre matvanor så vill jag börja att hålla igång kroppen med. Just nu så är den enda motionen jag får det vardagliga "gåendet" i skolan, med vänner osv. Sen har jag två idrottslektioner i skolan/per vecka. Men det är ju inte särskilt mycket.. jag menar, vill ju inte börja träna så jag får muskler osv, utan mest för att hålla mig frisk och få kroppen att må bra. Så jag ska börja jogga antingen på morgonen innan skolan eller på kvällen efter skolan. Får se hur det går med detta, jag som är så j*vla lat av mig, hehe.. Blir väl lättare i sommar när/om jag skaffar **** tillsammans med pappa också.


min dag i bilder

Pojkvän och sofie!


Bark och sofie


Pojkvän, sofie och jag!


André, love u! :') ♥


vet inte riktigt vad vi gör, men riktigt schtek blev bilden eller hur? ;)
jag och sofie! ♥



Barkzen


Tack för en underbar dag och vädret var fint även fast det var lite småkyligt. ♥

hemma igen!

Hello again!

Jag mobilbloggade två ggr idag, men det kom ju inte upp..? engång när jag var med Sofie, bark och andré och engång på bussen nyss påväg hem. Vafan.. Jaja!

Iallafall..! Åkte till skolan imorse som jag skrev, på idrotten gick jag till apoteket kronans droghandel och köpte *-***** som ska sättas in imorgon kl 9! =) Ni får veta mer om det imorgon såklart..! Sen drog jag upp till Sanda och mötte upp Sofie syster och så tog vi bussen till torpa och mötte upp André och Bark, våra kära pojkvänner. ;) Sen gick vi till munksjön och fiskade, haha! Jag och Sofie gick till donken och köpte med oss lite mat eftersom att båda två inte hade ätit något särskilt under dagen.. sen gick vi tillbaka till våra pöjkar och då hade Edowf (stavning?) kommit med. Jag och Sofie hade våra skillz på fisket tyckte jag, mmhh.. not. Men iallafall! Kul som fan var det. Sen hade jag socmöte vid 17.45 som gick bra faktiskt! Sen gick jag och Sofie tillbaka till pöjkarna som fortfarande fiskade, men då hade Edowf gått. Sen efter att alla utom Bark hade tröttnat på fisket så gick vi tillbaka till torpa. Medans Bark och André gick och lämnade fiskegrejorna hemma hos bark så gick jag och sofie till willys och vip och köpte godis, glass och cola. Gick till torpaskolan och kollade när killarna spelade basket, då hade Joppi kommit också. Sen tröttnade dom på det och då gick joppi hem och vi fyra gick hem till Bark och kollade på tv medans vi väntade på bussen hem. Sen gick jag, André och sofie till bussen och alla åkte hem till varsitt. Jag kom hem för ungefär en halvtimme sen ungefär.. En riktigt nice dag och det var ju ett tag sedan jag träffade min saknade sofie..!

Bilder/videos ifrån idag kommer upp alldeles strax..!


Jag idag på idrotten. (var ju dock inte med pga att jag vart sjuk..)


hej igen bloggen! just nu har min klass id...

dsc06604 (MMS)

hej igen bloggen! just nu har min klass idrott men jag kan inte vara med eftersom att jag har vart sjuk i en vecka med halsfluss. hostar ju fortfarande.. iallafall, hade syslöjd, matte och engelska. efter denna lektionen har vi svenska och NO sen slutar jag. hörs då, puss! ps, spelade in en videoblogg innan som kommer upp senare ;)


har syslöjd nu och jag håller på med en pr...

dsc06603 (MMS)

har syslöjd nu och jag håller på med en present till pojkvännen :) idag har jag nationella NO prov också men vet inte riktigt tiderna för det så jag ska kolla upp det sen. hörs senare, puss


godmorgon bloggen!

Godmorning! Så j*vla trött...

Anyway! Skulle egentligen gått upp idag vid 5.30 för att jogga, men jag tror att jag satte ett alldeles för högt krav på mig själv.. Eftersom att jag har sovit konstigt i helgen så gick det bara inte att gå upp imorse. Så jag ställde om klockan till 7.20 och då gick jag upp och duschade. Sitter nu i blött hår, påklädd och osminkad. Ska gå till bussen nu så ni får ha det så bra denna molniga måndag! PUSS =)

godnatten

Nu säger jag godnatt! Ska logga ut ifrån internet och sätta på en film, smala sussie. Den är sjukt rolig och jag rekomenderar den till er som inte sett den!

Vi hörs imorgon - väldigt väldigt tidigt. Vad tror ni jag ska göra..? Ska nämligen gå upp halv 6. ;)


videoblogg - instängda

En videoblogg ifrån fredagkvällen. Jag, André och Sita frös och visste inte vad vi skulle göra så vi smet in genom bildörrarna in till P-huset i jönköping. Alla dörrar var låsta osv, det var bara där bilarna körde in som var öppna. Dock ville dom inte släppa ut oss sen, så vi fick springa och leta efter en nödutgång.. haha! =D


bilder ifrån igår!

facelook igår


Pappa bowlar.


Min älskling.


Guess foots..? ;)

Min och älsklings, skillnad..?


hemma i bonnehålan

Hej igen!

Kom hem ungefär vid 21.15 eller något i den stilen. Hade kollat fel på bussarna så jag fick sitta i 60min och vänta på nästa 121a.. men hem kom jag iallafall! ;) J*vla bonnebussar som inte går så ofta..

Iallafall! När jag kom hem så fick jag såklart packa upp allt och packa det jag ska ha med till skolan imorgon osv. Sen hade vi "familjemöte" och planerade veckan så vi vet vad alla i familjen ska göra osv, så att man kan planera in möten osv. Sen satt jag och snackade med Pernilla och Magnus om allt möjligt som rör livet och sen gick jag upp.



Solbränd, and i like it!

sorry för dålig uppdatering idag. men de...

sorry för dålig uppdatering idag. men det har inte hänt något speciellt faktiskt.. lämnade av andré vid bussen vid ett och så solade jag en 12-minutare. städade mitt rum och packade. handlade mat med pappsen. lagade mat och diskade. kollade på tv lite och planerade inför att skaffa **** snart ;) hemligt hemligt änsålänge. sen följde pappa mig till bussen och nu sitter jag på ettan påväg till stan för att byta buss till bonnebussen mot ölmstad. helgen har vart underbar och ingenting har gått fel. tack för en underbar helg, pappa, bästavän och pojkvän! =D bloggar från datorn när jag har landat i bonnehålan, puss!


godmorning

Godmorgon bitchos!

Sorry att jag itne skrev godnatt igår, orkade inte helt enkelt :p Måste ju faktiskt få umgås med pojkvännen också..

iallafall! vi satte på filmen igår men den sög och eftersom att vi fortfarande inte var trötta så vi satte på en action film och efter det somnade vi.

Vaknade för ungefär 40min sen och snart ska André åka hem och då ska jag passa på att sola igen. Men nu ska vi snart gå till bussen så jag uppdaterar efter att jag solat, puss!

moi utanför solariet i fredags


(ännu engång så kommer inlägget upp alldeles försent, det skulle komma upp för en timme sedan)

hemma igen

Hej igen!

Efter att jag och pappa fixat pizzan så åt vi den med farmor och som vanligt så tjatade hon. Men inte överdrivet denna gången, det var mest om min pojkvän.. ;) Iallafall, efter pizzan gick jag och farsan till affären och köpte tre filmer och sedan gick vi till elmia och mötte upp André. Vi spelade bowling och vem vann? Jo såklart den bästa! ;) MOI! Sen efter att the loosers gråtit färdigt och samlat ihop sig lite så tog vi bussen hem till kära förorten.. Jag och André köpte hem cola också, ingen hemmakväll utan cola. Woila!

Nu ska vinnaren och the loosers kolla på en film som heter ingen kan älska som vi. Aldrig hört talas om den förut så hoppas den är något att ha.. det var faktiskt jag som valde den och då måste den ju liksom vara bra. ;)

Hörs efter filmen eller något, PUSS.


sorry för seg uppdatering..! jag åt fru...

sorry för seg uppdatering..! jag åt frukost, fixade mig snabbt och bytte om. nu sitter jag, bästavän och pappa på bussen. sita ska hem och jag o pappa ska köpa pizza sen blir de att åka hem till farmor. får se om jag överlever hennes tjat idag igen ;) hörs senare efter pizzan så ska ni få höra hur tjock och trött i öronen jag kommer vara, PUSS!


godmorgon världen

Godmorgon på er!

Låg och kollade på the ring two inatt, sen kunde vi inte somna.. så vi var vakna ända tills kl halv 6 typ, inte okej.. haha! Sen ringde Marre och väckte oss nu vid 12 och då var det bara att studsa upp ur sängen.

På dagens lista på att-göra-saker så ska jag äta frukost, byta kläder och följa Sita till bussen. Sen tror jag att jag tar en 5-minutare i solariet bara för att det är så j*kla skönt att sola! Men det får vi se om det finns tid till, för sen måste jag hem och fixa iordning mig för att sedan åka med Pappa hem till min farmor och äta middag hos henne. Det var ju ett tag sen jag träffade henne! Hon är ju bara så söt när hon tjatar på mig stup i kvarten.
  • du får inte ha pojkvän, dom sårar bara, kolla bara på mig som blev lämnad
  • du får inte skaffa barn för tidigt, kolla bara på mig som fick ta hand om fyra barn.
  • ta hand om skolan, gå klart skolan, gör alla läxor, få bra betyg!! kolla bara på mig som hoppade av skolan.
  • du får inte röka, dricka, snusa!! kolla bara på mig som är så pigg och kry bara för att jag tyckte att rökning, snusning och att dricka var töntigt när jag var liten.
Sen är det ju självklart hundra andra grejor också. Kan hela den dära ramsan utantill. =) Menmen.. farmor är älskad ändå! ♥

Nu ska jag och Sita gå upp och käka frukost! Hinner nog inte blogga mer ifrån datorn, så jag mobilbloggar senare. PUSS


vi mötte upp andré i stan och så var de...

vi mötte upp andré i stan och så var det en kille som hette bezz som ville ha mitt nummer ;) anyway.. jag, bästavän och pojkvän gick till donken och käkade lite, tror jag åt alldeles för mycket för nu har jag ont i magen.. och sen gick vi till bussen. detta får vara mitt godnatt-inlägg också för jag och bästavän ska bara sätta på en film och sova nu. godnatt bloggen och vi hörs imon, förhoppningsvis med ett bättre internet ;)


eftersom att internet har dött helt just n...

dsc06602 (MMS)

eftersom att internet har dött helt just nu så får jag mobilblogga istället. jag och sita solade varsin 30-minutare så nu är vi riktigt bruna och snygga. ;) vi gick hem efter att vi hade solat och fixade oss lite snabbt och bytte om. nu ska vi ta bussen till stan och bara träffa min pojkvän och hans kompisar sen åker vi hem igen och sover. puss och hörs sen!


nu drar vi..

Jag och pappa har ätit och jag har diskat. Bästavän har kommit (för en halvtimme sedan) och nu ska vi dra och sola. =) blir en 25-minutrare såklart!

Hörs efter solandet, puss!

städat rummet, check!

Hej igen! Jag fixade internet! Dock är det rätt seegt, men det funkar. Bättre än förra gången till och med! ;)

Nu har jag landat hemma igen, eller jag kom hem för lite mer än en timme sedan. Pappa var och handlade mat då så jag passade på att städa rummet innan bästavän kommer. =) Så nu har jag bäddat, packat upp allt, och städat iordning mitt stooora rum! Pappa håller på att fixa middagen medans jag bloggar.

my room, jag ska snart få nya möbler och fixa draperier till fönstrena! =)

Om man jämför detta rummet och mitt rum i ölmstad så kan det rummet i ölmstad slänga sig i väggen ;)


(DETTA INLÄGG SKULLE EGENTLIGEN UPP FÖR EN TIMME SEDAN, MEN INTERNET SEGADE)

nu sitter jag på bussen påväg hem..

nu sitter jag på bussen påväg hem igen! mötte upp andré vid torpa och eftersom att vi inte hade något att göra så gick vi sakta men säkert emot june. när vi kom dit så satte vi bara oss ner och pratade lite. sen träffade vi sötnosen pau som kom förbi. snackade skit om hennes ex lite och sen åkte andré hem och jag satte mig på min buss. nu när jag kommer hem så blir det middag med pappsen och sen kommer bästavän förbi en stund. ska tvinga henne att hjälpa mig att städa mitt rum, det ser ut som efter andra världskriget jag svär. ;) hörs efter det, puss!


nu har jag äntligen..

nu har jag äntligen landat hemma hos pappa i förorten! lämnade dock bara av min packning och hälsade på pappa. gick tillbaka till bussen och står nu och väntar på den. ska åka till torpa och träffa min saknade pojkvän en stund innan jag ska hem och äta med pappa. =) hörs senare!


time to go

Nu drar jag iväg med min stora packning till min pappa! Som jag har skrivit innan så är internet hemma hos honom riktigt dåligt, så det blir nog en massa mobilbloggning i helgen, för uppdatering ska ni få, i promise! ♥

jag just nu.




Kör på naturlig stil idag.
inget smink och fläta i håret.
Leggins, tygskor och linne.
skinnjacka och sjal

morgonvanor

Nu har jag slängt in en tvätt, mest för att jag skulle vara snäll och tvätta min lillebrors jeans.. Sen gjorde jag en nyttig frukost like always. Satt och tryckte i mig den i lugn och ro till Top model 12 som är ett av mina favoritprogram. =) Tog en ipren mot mensvärken också.. great!

Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs efter det ;)



En bra start på dagen är det bästa.

hellooow

Godmorgon bitchos!

Hur är det med er idag? Med mig är det faktiskt mycketmycket bättre! =) Idag är jag riktigt glad också! Vet ni varför? Jo för jag ska hem till pappa i helgen! ♥ Sen ska jag äntligen träffa min pojkvän idag också, inte träffat honom sen i tisdags. Hehe.. Iallafall, jag är inte sjuk längre. Eller alltså hostan sitter kvar men den är inte alls lika jobbig, febern är borta helt och jag är mycket mycket piggare! Skönt va?

Det enda som sabbar mitt humör lite är min extremt jobbiga mensvärk. Fyfan.. kunde knappt somna igår och kunde knappt hålla mig sovande, haha. Men men, den ska ändå bort på tisdag hoppas jag. om det inte blir som med Emelies kompis, fyfan ;P

Nu ska jag iallafall gå ner och äta en liten frukost, sen ska jag vända huset upp&ner för jag behöver en till bag eftersom att min är proppfull och jag har inte ens packat hälften, höhö.

Hörs efter frukosten!



moi, visst ser mitt hår blondt ut..? Me like!

godnatten

Nu ska jag gå och lägga mig! =) ska bara ringa ett samtal.. men vi hörs imorgon iallafall like always, puss! ♥

guess who i will call ? ;)


om tönten är vaken (!!!)

nails

Tycks ?


Ska finslipa lite mer imon..

filmmys med familjen check!

Hej igen!

Sådär, nu har jag fixat naglarna, ätit och kollat på film med familjen! =) ♥ Det var mysmys. Vi kollade på kungfu-panda. Den var ju huur söt som helst! Verkligen!

Iallafall, nu ska jag packa en bag.. för imorgon blir det daddy-weekend!

myspys.

nu blir det mys med familjen!

dsc06598 (MMS)

nu blir det mys med familjen! hörs efter filmen.


fixa some stuff

Nu har jag vilat upp mig lite, ringt och busat i tele med min pojkvän och är riktigt uttråkad! Så nu ska jag fila mina naglar och måla dom i babyrosa färg! =) Snart blir det kvällsmys md familjen också! ♥

Bilder kommer.

trött och sliten..

Hej bloggen!

Har fått dagens motion idag känner jag. Efter att jag duschat och bytt om så gick jag en promenad och sedan kom jag hem och då var Magnus hemma! Han har vart bortrest med jobbet tror jag sen i måndags..? Så vi snackade lite om rökningen osv, ;) Sen skulle han skjutsa småbarnen till fotbollsträningen och så blev det konstigt osv osv lalala så jag tog min lillebrors cykel och cyklade som en galning efter grannpojken sen visade det sig att han fick skjuts iallafall.. så jag fick en tur i onödan. Fan vad jobbigt det var, och jag som är sjuk med.. hehe. Så nu ligger jag i sängen med mjukiskläderna igen och orkar verkligen ingenting.

Hur är det med er denna fina torsdag eftermiddag? =)


glömde skriva innan..

glömde skriva innan.. har iallafall duschat nu och tatt på mig mjukiskläder. ska lägga mig i soffan nu och sova tror jag, om min förbannade hosta vill ge sig!? hörs snart igen. PUSS


precis ätit frukost

Hej igen!

Dagen är lite ändrad. Jag fick inte åka till stan och klippa mig om jag inte var tillräckligt frisk för att kunna gå till skolan imorgon så det skiter jag i så min lillebror fick ta min tid istället.. *typiskt* Skillnad mellan att åka in och klippa sig och att va i skolan en hel dag, MEN iallafall!

Åt en frukost nyss som bestod av två mackor med ost, gurka och tomat. =) tycker faktiskt jag har blitt rätt nyttig på sistonde, iallafall när det gäller frukosten.. Men nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen, måste ju vara fräsch även om jag är sjuk..? Hörs snart igen!


godmorning darling

Godmorgon!

Visserligen vaknade jag för en timme sen, men har snackat med Marre på facebook lite bara. Men nu är jag iallafall klarvaken nästan.. Jag är fortfarande sjuk! Men har inte lika hög feber längre, har 37.9 och min normaltemp är 36.4 typ så det är inte så farligt.. men min hosta vill inte ge med sig riktigt och jag är äckligt svag i hela kroppen. Men jag ska nog åka in till stan iallafall idag för jag har en klipptid vid fyra. Men det beror på, måste ringa Pernilla och höra med henne också.. för jag pallar inte gå till skolan imorgon heller (smittrisk osv..) sen, vem orkar sitta på lektion på lektion och bara hosta.. fräscht liksom.

Nu ska jag iallafall gå ner och göra en nyttig frukost igen och hoppas jag kan äta ordentligt, har inte ätit normalt sen i lördags..? pga min fucking hals.

Så vi hörs snart igen!

the moppebrudz


godnajt

Nu ska jag sova i telefon med älskling. =) Vi hörs imon, puss! ♥

hemma igen

Hej igen!

Jag blev hämtad av Pau med hennes moppe, fick skjutsa henne lite. Skitkul! Inte kört moppe på evigheter, sen var vi hemma hos henne lite bara och snackade oså, sen åkte vi hem till mig så jag fick hämta min kamera och sen åkte vi en sväng och sen skjutsade hon hem mig igen. Kul att äntligen få träffa Pau och prata ut, kände att vi båda behövde det faktiskt! ♥

Nu ska jag iallafall gå ner och äta kvällsmat med familjen, eller iaf dom som är hemma och sedan vänta på att min pojkvän ska ringa. =) hörs snart igen!

nice väder!

synes snart!

Åker bara iväg en sväng hem till Pau, det var länge sen jag träffade den sötnosen. Det har vart jobbigt mellan oss ju, därför har vi en del att snacka om. Men det blir inget långvarigt jag är borta, så vi synes snart!

funderar på att..

Köpa en ny mobil.
men jag vet inte riktigt vilken jag vill ha,
är jävligt sugen på en touchmobil, en iPhone kanske?



vilken mobil rekomenderar ni ?

ligger vid tvn igen

Solade i ungefär 40 min och sedan värmde jag lite mat. Men jag fick skit ont i halsen och i magen då så jag la mig i soffan framför tvn igen.. =( hatar att vara sjuk, verkligen..


mobilbloggar i köket..

mobilbloggar i köket.. sitter i köket nu medans jag väntar på att maten ska bli klar i mikron. gillar inte mikrad mat egentligen, men vad ska man göra åt saken? jag menar jag är ju sjuk så jag orkar knappast stå och laga mat.. euwhk..


ut i solen!

*pyh* det är grymt jobbigt att fixa i bloggens arkiv.. rätt många inlägg att hålla reda på osv..?! borde börja betala någon som kan göra sånt åt mig.. haha! ;)

Iallafall, nu är solen framme och det är tillräckligt varmt för mig att vara ute så nu blir det att sola lite, hörs snart!

för nästan exakt ett år sen, då var jag brun!

ligger vid tvn

Blev lite ändrat, det var bara 7 grader ute och då kände jag inte för att ligga och sola.. inte för att det var för kallt utan mest för att det var lite för kallt för just mig nu när jag är sjuk. Sen var det rätt mycket moln på himlen så jag skippade det.. får se om det blir något solande lite senare kanske..?

Så jag gjorde en liten frukost (men precis som igår så hade jag för ont i halsen för att kunna äta upp allt..) och satte på tvn och kollade på Top model 12. Det slutade precis så nu vet jag faktiskt inte vad jag ska titta på.. får se om jag hittar något annars sätter jag på en film.



vad gör ni där ute..? är i skolan/på jobbet?

ändrat lite smått i bloggen

Sådär! Har finslipat lite på bloggen nu! Är rätt nöjd faktiskt. =) Nu är det bara att fixa lite i arkivet med sen är jag klar! Nu ska jag iallafall gå ner och göra min frukost, byta om till bikini och sola lite. Tar med mig datorn ut i trädgården..

Det som jag har finslipat på ;
  • Gjort headern till en länk. (kommer till bloggens startsida när man klickar)
  • Bytt profilbild (den jag hade innan har jag haft sen jag startade bloggen typ)
  • Ändrat texten ovanför profilbilden (my sweet blog)
  • Ändrat texten vid kommentarerna (posta kommentar & kommer du komma tbx?)
  • Ändrat texten för "mina senaste inlägg" & "arkivet" & "övrigt"




godmorgon onsdag!

Godmorgon sweeties! still sick.. =( ska ta febern snart också.. se om det blitt någon ändring..?

Jag är vaken.. ofrivilligt. Nisse ringde mig nämligen och försökte få tag på André. Tyckte synd om honom faktiskt, han verkade vara rätt stressad. Men jag fattade knappt någonting eftersom att jag var alldeles nyvaken. "ah hallå vet du var André är?" "eeh nej..?" "är du inte med honom?" "neeej, han åkte hem igår..?" "varför?" "jag är ju sjuk.." "ahaa.. men vet du vart han är?" HAHA

Så han fick bara ringa vidare stackarn.. Sen fick jag ett sms ifrån en saknad vän. =) Ni vet Josef? Vi snackar ju iaf inte så mycket längre.. men just nu så smsar vi lite!

Eftersom att jag var tvungen att anstränga min lilla hjärnkapacitet direkt när jag vaknade så är jag så pass pigg nu att jag aldrig skulle lyckas att somna om så ska jag gå ner och göra en liten frukost, sätta mig ute på altanen eftersom att det är så fint väder. Kanske sola lite?

Hörs senare iallafall, puss!

godnatt!

Nu börjar internet bugga sönder och jag känner inte för att flippa ur totalt just nu i och med att jag håller på att sluta röka och sånt nu med..!

Så nu sätter jag på pirates of the caribean och somnar till den. Hörs imorgon finisar! =) ♥

orkade inte ens rotera bilden. och imorgon ska jag fortsätta med att möblera om i bloggens arkiv eftersom att jag inte riktigt blev klar med det innan. Har lagt till en massa kategorier och tatt bort några, ni får se mer imon. =)

ensam igen

Hej igen! Nu har André åkt hem och jag är sjukare än någonsin.. =(

Vi kollade iallafall först på ondskan och sedan på någon film som Jonathan hade som handlade om slagsmål osv, sjukt bra var den iaf..! Måste ta reda på vad den heter så att jag kan rekomendera den för er. ;) Sen gjorde min söta lillebror mat till oss också..! Sen var min älskling tvungen att åka hem vid kvart i tio bussen.. =( så jag fick följa honom ner till bussen och säga hejdå. Tack för en bra dag iallafall! Love u ♥

Nu ska jag iallafall rensa lite i arkivet på bloggen och sedan sätta på en film, hörs snart igen! =)



en trött och sjuk thess nyligen!


videoblogg - sista ciggen

Hahaha jag är fail som inte ens kan tända ciggen och min pojkvän är fail som inte vågar visa sig utan "sina ultraheta glasögon" ;) och man hör på min röst att jag är sjuk.



Nu ska vi kolla på film, hörs senare!


ang mitt mål..

ang veckans mål, nu tar jag min allra sista cigg. WIOHO :d

nu är andré här

Nu har min pojkvän kommit, eller ah han kom typ vid tre. Så nu ska vi kolla på film och vi skickade nyss ner mina lillebröder ner till macken för att köpa chips, haha! =) busigt.

Hörs lite senare, puss!

jag just nu..


och det är ljuset som gör att min lugg ser grå ut, hahah. ligger i soffan och bloggar som ni ser.. tvn funkar inte för tillfället av någon anledning..?! Duschade och bytte kläder innan.. satte på lite foundation också så att jag inte skulle se helt likblek ut..

EDIT; antenn-mottagningen till tvn cpar pga att det regnar ute, vilken väder vah..

minns ni?

Minns ni i höstas när jag var nere på botten..? Jag satt bara hemma hela dagarna, grät och kunde knappt sova eller äta. Fyfan vilken tid.. satt bara och lyssnade på sån här musik som bara gjorde saken värre hela tiden. Det vill jag aldrig komma tillbaka till..! ALDRIG. Fyfan, glad att jag klarade mig igenom detdär.





Det var den tiden då jag inte orkade bry mig om någonting.
Jag brydde mig inte om hur jag såg ut, vad jag gjorde, vilka jag umgicks med.
Hur det gick i skolan, hur det gick hemma.

Jag är glad för att jag fick hjälp, och nu är den tiden förbi!
Dock finns alltid såren kvar, tyvärr.
TACK till alla som stod kvar.
Nu är jag mig själv igen och jag lovar att jag aldrig ska komma tillbaka till det jag var.


ett fint väder och en sjukling

I'm alive! Not.

Nej men jag har lyckats resa mig upp ur sängen, gjort mig en liten frukost (dock åt jag inte ens hälften då det gjorde så förbaskat ont i halsen att svälja..) sen gjorde jag en kopp honungsvatten och en kopp oboy. Oboyen smakade skit så jag hällde ut den så det enda jag lyckades svälja var honungsvattnet.. Tog febern innan och den är fortfarande skyhög, 39.8.. Är detta slutet för thess? ='( haha..

Har suttit och kollat på våra värsta år på kanal 6 ett tag nu.. ska upp och ta en dusch och klä på mig några andra kläder eftersom att jag sov i dom jag har på mig nu. EUW! Frös som fan inatt så var tvungen.. Hörs senare iallafall!


1 månad ♥

Idag är det 1 månad med min älskling! ♥♥







Jag älskar dig André <3


godmorgon!

Godmorgon! Jag är fortfarande sjuk! =(

Fan att detta skulle hända just mig, just nu?! Hatar verkligen att vara sjuk, och så var jag ju sjuk för inte så länge sen heller.. men liksom just nu när vädret är som bäst så ska man gå och bli dösjuk?! Jaja, gud straffar mig av någon anledning, kanske för att han tyckte att jag borde vara hemma mer..?

Nu ska jag iallafall gå ner och göra en liten frukost av något slag och kaaanske sätta mig ute i solen eftersom att det är huur underbart väder som helst! Men jag vet inte riktigt om min sjukhet tillåter att vara ute.. får se.

jag och sissy östadkulle ridläger 2007, saknar henne som fan!


Hörs snart! =D

hej sjukhus

Nu orkar jag inte med detta mer (!!) =(. Jag mår piss.. hostar tills jag dör känns det som.

Nu ska jag iallafall sova.. kommer antagligen sova riktigt dåligt inatt eftersom att jag antagligen kommer vakna var tjugonde minut och bara hosta.. fyfan vad jag hatar att vara sjuk. Antagligen har jag fått halsfluss med. Blää..

Snackade med älsklingen lite i tele innan, han kommer iallafall hit imorgon. Han är bäst! =) ♥

Och nu säger jag godnatt, sov gott folket! ♥

thess nya mål!



Skapat en ny kategori här på bloggen som ska handla om "veckans mål".
Så jag ska ha ett sånt här inlägg varje måndag per vecka.
Då följer jag också upp om veckans mål fungerat bra/dåligt också.

Vecka 18.

Denna veckans mål gäller min rökning.

Japp, denna veckan ska jag sluta röka. Har nu 4 cigg kvar och jag har lovat mig själv att sluta köpa pack, så detta packet jag har nu med 4 cigg i är det absolut sista packet jag röker. Min pojkvän och hans kompis Nisse slutar idag, så jag joinar dom och slutar jag med. Jag är ju liksom sjuk nu och hostar bara hela tiden så fort jag röker (hostar ändå, men ändå..) så nu tänker jag verkligen ta tag i detta och sluta.

Så veckans mål är fimpa ciggaretterna!


(uppmärksamma att denna kategori är FULLT seriös och det som skrivs i denna kategori är sånt jag verkligen ska försöka med!!)

efter ett långt samtal..

Jaha, blev inte riktigt som jag tänkt mig. Soc kom hit vid halv fyra så jag hade ett möte som slutade vid strax efter fem och sedan snackade jag med Pernilla ett tag fram tills nyss. Så nu ska jag sätta på filmen och chilla framför den. =)

sofijah - jag vann mitt liv tillbaka





när jag träffa dig var världen upp och ner, allting var oklart
du kom, du blev min hjälte och du hjälpte mig stå rakt
båda fötterna på jorden, en dröm och ett mål
jag har alltid vetat vägen men du hjälpte mig att gå
jag vågar stå för mig själv, vara stolt för den jag är
du har ändrat nåt stort i mig, vet inte vad det är
mina rop har blivit hörda, jag har nått fram
till en dröm där jag i flera år inte trodde fanns
även idag kan jag ibland inte förstå vad som har hänt
för varje gång du går ifrån mig vill jag ha dig här igen
du fick mig börja älska mitt liv och hela världen
så kom, ta min hand, jag är din i alla lägen
du har rest mig upp för alla gånger som jag ramlat
du är min andra del, fast den bättre halvan
lyckligast i världen, jag ber inte om annat
kom nära, håll om mig och säg att du stannar
jag hittade ett skäl till att fortsätta kämpa
var redo att ge upp men du fick mig att vänta
jag sökte efter lyckan, gud vet att jag har letat
sen hittade jag dig
och ett år har passerat
det bästa i mitt liv är så glad att du har rört min själ
för jag var vilsen men du ledde mig på rätt väg
du håller i min hand och du vet när jag behöver dig
och jag hoppas att du aldrig kommer släppa mig
om jag mår dåligt bara säg att allt blir bra
för jag litar på dig, det är väl så det ska va?
du har visat mig kärlek, att jag duger som jag är
tänk tillbaks på första dan, nu står vi här
jag är så glad att vi träffats, vi får tacka lilla tax
jag var nere på botten men nu är lyckan på max
för mitt liv var ett spel men jag vann den dan
jag fölora ingenting, jag vann mitt liv tillbaks.


nu blir det..

Jag ska nu går ner (om jag orkar resa mig upp annars ropar jag på min lillebror haha..) och ska göra en skål med glass och chokladsås och ta med upp till mitt rum och sedan sätta på filmen hund-tricket, den är så jävla bra!

Snart kommer det upp ett inlägg om mina mål för maj 2010! ska skapa en ny kategori som ska heta mina mål tror jag också faktiskt.


någon som sett filmen? vad tycker ni om den?

hemma - sjuk

Hej bloggen!

Jag ber om ursäkt IGEN för dålig uppdatering. Men nu är det såhär att jag och sita åkte med bussen 15.27 igår in till stan, eller hon åkte hem men jag åkte in och mötte upp min pojkvän. Vi strosade omkring lite och åt på donken, eller ah jag åt pommes bara. =) sen mötte vi upp Nisse, Joppi, Isac och hans bil. Så tog vi en tur med Isacs kära volvo runt staden, åkte upp till dalvik och träffade på Rikard och Jesper, hälsade på dom lite och sedan åkte vi till ett riktigt läskigt ställe där det var scary som fan alltså. Nisse och André blev livrädda för en kråka och alla gick på helspänn. Sen tog vi bilen upp till stadsparken och köpte glass, softade där i det fina vädret lite och sedan åkte vi tillbaka till torpa och släppte först av Joppi och sedan Nisse. =) Åkte då hem till min pojkvän och Isac och kollade på Avatar. Sen kom Ian hem och så åt vi lite osv. Sen gick alla och la sig.

Imorse vaknade jag upp med jättehög feber och mådde inte alls bra.. har ju egentligen vart sjuk sen i lördags när jag började tappa rösten, men orkade inte åka hem och vila så jag fick sota för det nu istället.. Så jag somnade om och eftersom att André inte hade någon skola idag så fick han ta hand om mig lite tills vi tog bussen vid 1 ifrån stan. Han skulle till huskvarna och möta upp Joppi och då åkte jag hem. Så nu ligger jag sjuk och hemsk i min underbara säng med datorn i knät like always. Hostar så att min hals skär sig och har nästan ingen röst kvar. Puss på't! -.-

sist jag var sjuk.. inte så länge sen faktiskt -.-

godmorgon

godmorgon.

Jag vaknade nyss, eller ah för typ en halvtimme sedan. Fett äckligt, jag fick för mig att Sita stod två meter längre bort ifrån mig än vad hon egentligen gjorde och sa såhär "fan va kul det var, jag skrämde magnus där nere och så har jag svarta prickar på hakan" och det gjorde hon ju såklart inte, utan hon stod tyst och stilla två meter ifrån där jag trodde att hon stod. Fan va äckligt ;s

Iallafall! Sita somnade lite tidigare än mig igår, men jag var upp till halv fyra och rensade/flyttade över/möblerade om i datorn, med bilder osv. Fan vilket jobb det är alltså.. gjorde bara klart två mappar av typ hundra, hehe.. Sen somnade jag helt slutkörd. Vaknade som sagt nyss också.

Idag händer la inte särskilt mycket, ska softa med Sita hemma hos mig ett tag till, sen OM MIN CP POJKVÄN kan ta och ringa mig så skulle jag kunna planera bättre, men nene. SUCK killar...


bara för jag inte riktigt vet vad den killen i keps heter och för att det är min pojkvän i svart tröja.
han får vara med nu eftersom att jag är väldigt arg på honom =)

i'm home again!

hej igen!

Nu är jag hemma i ölmstad igen! =) min kära bonnehåla. Hihi.

Åkte till juneporten och mötte upp André och hans lillebror Ian. Jag fick 150kr av en alkis som lånade min telefon och ringde 118118 för 18kr, lol vad jag tjänade på det. ;) Sen tog vi bussen till torpa och gick hem till Nisse och softade där. Kollade på tv/film och dunkade musik. Alla var fett lama och pratade typ ingenting.. spänt.. men iaf. Sen skulle dom dra på fest så jag och sita drog tillbaka hem till henne och packade ihop våra grejor sen hämtade Magnus oss och så åkte vi hem till mig. Nu har vi bytt om, tagit bort sminket, poppat popcorn och satt på tvn med en film på 5an.. så nu blir det en soft myskväll med bästavän! =)


utgång!

Nu blir det stan med bästavän, pojkvän, nisse m.m puss och hörs senare när jag kommit hem! JA jag ska sova hemma inatt, ;) puss!

dresscode/facelook

Jeans Ginatricot
Linne H&M
midjeskärp Lindex
skinnjacka fått
halsband fått
Sen har jag ett par pumps från skopunkten


sminkad like always och med platt hår


fixat och klar

Hej igen!

Nu är det så att jag duschade, fixade mig, bytte om till lite mer civileserade kläder.. och ringde pojkvän och planera. Kvällens planer är att jag och sita alldeles strax ska åka till stan och möta upp André och Nisse och sedan åka till torpa och vara där sen. =) Kom på nu att jag måste ringa hem och fråga om tider osv.. jaja, fixar det snart! PUSS


jag alldeles nyss, haha galen


tappat rösten..



tog febern, 37.1, har i normaltemp 36.2 så lite sliten är jag..


min röst alldeles nyss.. förjävligt förfan.

NU BLIR DEN EN LÅÅNG OCH SKÖN DUSCH! HÖRS SNART.


inlägget som aldrig kom upp..

(detta inlägg skulle komma upp på onsdagmorgonen)

Godmorgon cp trötta morgon! Bara jag som är död av trötthet eller..?

Iallafall, somnade strax innan tolv igår, snackade med Sita fram tills de.. var hur trött som helst, men ville inte lägga på. =( gumman du vet att jag alltid finns hos dig, stöttar dig genom allt!

Sen vaknade jag av alarmet kl 8 och ville bara dööö, fast det var ju visserligen en rätt lång sovmorgon ijämfört med när jag går upp 5.30.. men iallafall! Blääh. (och nu ringde det på mobilen, någon som sökte Magnus IGEN.. haha.. tredje gången den senaste veckan..) När jag kände mig lite piggare så hoppade jag in i duschen och sen klädde jag på mig. Känner att jag måste börja sminka mig också, annars kommer jag aldrig hinna..

Men jag skriver innan jag drar till bussen, puss!

jag älskar dig, bästavän!

dresscodes från olika dagar

onsdagens


igårkväll


bilder ifrån olika dagar!

pizzan jag, sita och miko gjorde på hkkn i onsdags


Nisse på HV i onsdags!


Sofie och bark på HV i onsdags!


HV i onsdags!


Sita igår!


min brud och jag igår!




Joppi på donken igår! (min pojkvän med vit skjorta och som kliar sig i baken ;))


We all loves donken!


i'm back!

och jag är inte död! har bara haft lite fullt upp eller vad man ska säga..

Tisdags;
åkte till skolan (jag HADE FAKTISKT skrivit ett morgoninlägg men det låg i utkastet nu -.-) men iaf, orkade inte första lektionen så jag kom till spanskan iallafall. Skola mellan 10.25-15.20 sen åkte jag in till stan och mötte upp André en snabbis och åkte hem och var hemma resten av dagen och kvällen.

Onsdags; nationella spanskaprov mellan 10-13.20 sen slutade jag 14.45. sen åkte jag in till stan och mötte upp André, Nisse, Bark, Robin (Edof stavning?), Chrille, och någon brat jag inte fick veta namnet på.. Ian (Andrés lillebror) och hans vänner var också med ett tag, sen kom Sofie och hennes tjejkompis och syster en liten stund också. HV spelarna kom lite efter 19-tiden på kvällen och då var vi allihopa dyngsura för det spöregnade. Jippie.. tur iallafall att jag satte upp mitt hår i en tofs. För annars, HAHA.. Iallafall, tanken var den att jag skulle åka hem i tid och sova hemma, men sen skulle alla jag var med dra innan min buss gick så då frågade jag André om jag fick sova hos honom istället, och det fick jag såklart ;) Så vi åkte hem till honom och kollade på film och drev med Isac lite som låg hemma i feber. =)

Torsdags; Vaknade ju hemma hos André, åkte till skolan och hade skola mellan 10-14.45. Riktigt soft dag! Sen åkte jag hem till André och var med honom hela kvällen, kollade på film och drev med Isac like always. ;) Sen tog jag bussen hem och då var jag trött, haha.

Igår; Skola 9.40-15.10, åkte hem till Sita efter skolan. Duschade, bytte om och fixade mig och sedan drog vi in till stan och åkte till några kompisar ute på hovslätt, det var kul först men sedan sög det när det kom folk man inte kände osv. Plus att alla killar va superkåta och vi pallade inte med sådant skräp! =) Så vi drog tillbaka till stan och käkade på donken, sen mötte vi upp André och Joppi och var med dom på donken tills jag och Sita åkte hem vid ett. Somnade nästan direkt, supertrötta!


jag i onsdags

RSS 2.0