nu ska det brännas kalorier!

Let's Zumba! ;) Gud vad härligt det ska bli!! Ni ser ju bara hur taggad jag är liksom ;)


sommarkänslor i luften ♥

Alltså jag har fått värmeutslag på mina ben för att jag har legat för länge i solen.. Ibland hatar jag att vara blond och blåögd med pissdålig pigment. :tired: Men men, det går antagligen över om någon timme om jag bara håller mig inne lite! ;)

Har iaf legat och stekt i solen och även fikat. Man märker att det börjar bli sommar nu! Morsan hänger tvätt utomhus, brorsan klipper gräset och den andra brorsan hoppar studsmatta med en polare, farsan jobbar och jag ligger och solar. ;)


Min fina soloutfit! :D


Mums! :love:

dresscode for today




Nya skor ifrån DinSko.
Tights
ifrån GinaTricot.
Jeansshorts
ifrån H&M, fast jag har klippt dom själv.
Skärp ifrån Ozon, ligger i Danmark.
Blus ifrån Lindex.
Solbrillor
ifrån Lindex.
Hade även på mig en av mina nya bustiers under blusen, snyggt! :D (syns kanske lite på översta bilden)

lunchade med älskling!

Nu är jag hemma and ready for the sun! ;)

Mötte upp älsklingen i Huskvarna efter att han hade tränat och så gick vi till Rosens pärla och käkade. Jag var lite nyttig så jag köpt en kycklingsallad, som var huuur god som helst! :D Cred till dom!

Sen skulle han till jobbet och då tog jag bussen hem, ska alldeles strax ta med mig en filt och lägga mig ute och sola hade jag tänkt! ;)


Den colan var förvånatsvärt god för att vara så gammal! ;)


Sjukt gott!


Älsklingen och hans onyttiga pizza.. :)


Moi och de gulliga gubbarna i bakrunden..

möter upp älskling

Slutar skolan nu! :)

Drar ner till Huskvarna och träffar älsklingen en liten stund, sen drar jag hem I think! Vädret är sjukt idag alltså, det är typ 30 grader varmt här vid min skola. Jag måste raka mina ben!! Så jag kan gå utan leggins haha. :D

Outfiten kommer upp så fort jag kommer hem!

my world is upsidedown



HAPPYFACE!!!

sjukt trött idag!

Godmorgon!

igår när jag kom hem så försökte blogga så fungerade inte internet, och jag orkade inte vänta på att det skulle fixa sig för jag var så sjukt trött och hade ont i huvudet så jag la mig i sängen och kollade på två avsnitt utav sex and the city istället. ;)

Sitter i skolan nu iaf, fick skjuts hit utav Magnus så att jag skulle komma i tid. Efter denna lektionen så har jag 2,5 timmars hål. YEY! ska antagligen träffa älsklingen då, beror lite på om han vaknar någon gång. ;)


lagade pizza själv! ;)

I lördags så lagade jag pizza åt mig och älskling. Helt själv! :D Blev hur gott som helst! kanske gömmer det sig en liten hemmafru inuti mig trots allt. ;)



Duktigt!

fan, jag kunde inte hålla mig :'(

I fredags åt jag på donken... FAN! :(

Jossan och jag!

shoppingen ifrån marknaden!




Väska ifrån Deichmann Sko


Skor ifrån DinSko


Topp ifrån JC

partyparty

Här är lite bilder ifrån min lördagkväll @ Robins place!


Me


Lillebror och Robin!


Jag, Robin och lillebror dansar



Ego




Cool bild!


Jossan, jag och Kimo! ;D

Playing

Jönköpings marknad!

Jag och bror åkte som sagt in i fredags till stora staden Jönköping för en underbar dag! :D Mötte upp Jossan S vid Cigarren och åkte hem till henne för att lasta av oss lite saker och sen drog vi till staden och gick på marknaden!

Först gick vi omkring lite och träffade folk, stötte på min pojkvän som hänkade oss en stund. Så åkte vi karusell, fifan vad värt det var! :D Sjuuuukt gött och vilken adrenalinkick man fick! :D Sen var de även en liten konsert också, men då drog jag och Jossan hem till henne för att hämta våra saker.


Bror min on the bus!


Det var någon parad i stan. ;)


Jossan och jag innan åkturen i karusellen


Lite wierd skylt..



Jag och Jossan innan åkturen


Lite skakis?


Glad var jag iaf! :D


Jossan visade upp sina händer



Konsert


Det regnade + var soligt när vi åkte till Jossan senare på kvällen, så det blev en regnbåge! :D

i'm leaving this place

Nu drar jag in till stan! Ska möta upp min lillebror m.fl på bussen, de skulle in till stan och shoppa eller något så jag hänkar på dom lite. Sen får jag se vad jag ska göra! Pallar inte sitta hemma, har ingenting att göra liksom. :( Inget plugg kvar i skolan, orkar inte städa och jag kan ju inte bara sitta och glo in i väggen resten utav dagen..? :O

Btw, vad har hänt med er läsare? Är ni lata eller varför kommenterar ni inte? ;)

såhär ser jag ut just nu!



hemma ifrån skolan!

Hejsan! :)

Först och främst vill jag be om ursäkt för helgens superdåliga uppdatering! Har ju jobbat både lördag och söndag och sen sov jag över hos älsklingen natten till idag, hela kvällen tillbringade jag framför datorn för att plugga till provet som jag hade idag - gick superbra! :) Men nu är jag tillbaka bättre än någonsin! ;)

Slutade skolan tidigt idag eftersom att vi inte har någon matte längre, så jag åkte hem och kom hem för ungefär 10 min sen. Har bytt om till mina egna kläder (förutom t-shirten för den var skön!) och ska platta håret för att sedan dra tillbaka ner till staden.


I love Subway!

Glömde helt och hållet bort att berätta att jag åt på Subway med Jossan i torsdags, hur gott som helst verkligen! Love it! :D Där lär jag ju bli stammis, hehe! :D



har kalsonger på mig..

Godmorgon!

Haha det hände en olyckshändelse för mig när jag badade/duschade hemma hos min pojkvän. Vattnet rann nämligen inte ner i brunnen så heela badrumsgolvet blev blött och alla mina kläder blev dyblöta. Hade lagt dom vid dörren för att klä på mig efter att jag badat så det var ju bara att skrika på André och be om kläder. Så jag fick låna ett par mjukis, ett par kalsonger och en t-shirt utav honom. Känns ganska ovant att gå runt med ett par gryymt obekväma kallingar! Haha.. :(

Btw, berättar mer om min helg strax!


hemma efter jobbet!

Tjotjo! ;)

Hemma nu efter jobbet! Gick superbra idag och jag lärde mig kassan skitsnabbt! :D Fick stå där helt själv, ganska stolt. Sen plockade jag ut lite varor och sen hade jag lunch vid 12 tiden. Slutade kl 16 och nu är jag helt slut, märks att jag inte sovit så bra inatt..


3 videor ifrån nordsjömuséet

Här har ni tre videor ifrån Nordsjömuséet som jag glömt lägga upp! Enjoy! :D


gårdagens outfit! :D

Såhär såg jag ut igår! Vad tycker ni? :)

Skorna är relativt nya och aldrig använda. Ganska obekväma efter ett tag dock.. Men snygga! Köpte silikon inlägg som jag la i igår, blev mycket bättre faktiskt! Ifrån Deichmann Sko.
Legginsen
är ifrån New Yorker.
Klänningen
är heller aldrig använd fören nu, fick den utav min pojkvän/köpt i Thailand.
Sen hade jag lockigt hår! ;)

idag börjar jag jobba!

Godmorgon! Är ni trötta idag? ;) Det är jag iaf...!

Tog nattbussen igår så jag kom hem kl 3 inatt med min pojkvän som sov över hos mig, ganska jobbigt. Hade gärna kommit hem liiiite tidigare, men jaja. Så idag mår man ju som man mår, sitter och gäspar och är tröööött.. :(

Idag ska jag börja jobba! :D Jag jobbar ju på en liten affär som heter Krysset, hur nice som helst! Så jag börjar jobbet om 25 min. ;) Vet inte riktigt när jag slutar, men det är sånt man märker! ;) Hoppas iaf att ni får en otroligt härlig lördag så hörs vi lite senare! Puss på dig

I just wanna hide myself today..

@ robins place

tja bloggen! (:

Ville bara säga att jag lever, uppdaterar mer imorgon med outfit och massa bilder! Ses i dimman puss puss! ;)

@ robins place

tja bloggen! (:

Ville bara säga att jag lever, uppdaterar mer imorgon med outfit och massa bilder! Ses i dimman puss puss! ;)

NU KÖÖÖÖR VIII

Nu drar jag och min lillebror in till stan och möter upp bland annat Jossan Svärd! :D Ikväll ska det bli KUUUL! Kvällens outfit kommer upp senare. Puss och hörs. ;)




kom precis hem!

Nu är jag hemma babes! :D Jag gick snabbt ner till Esplanaden ifrån skolan för att inte missa min buss och kom precis i tid. Såg min pojkvän som kom ifrån jobbet men han såg inte mig haha. ;) Fail! Men jag ringde honom iaf, gulligull!

Nu ska jag iaf byta om och fixa mig, så vi hörs strax igen! :)


ska hem och fixa mig!

Nu har jag slutat skolan! ;)

Har slutat nu! Hade en slapp dag i skolan idag, skönt såhär inför helgen fakitskt! :) Ska ta bussen alldeles strax och åka hem. Fixa mig och packa med mig lite saker som jag ska ha idag/ikväll och möta upp min lillebror så fort han har slutat sin skola. Men vi hörs såklart så fort jag kommit hem! pöss

Btw, vad tycker ni om att jag var osminkad i skolan? Hiss/diss? :D

precis rensat mitt skåp..

Nu märks det att det snart är sommarlov! Jag har bara 4 saker kvar att göra i skolan. Skitskönt! En muntlig redovisning, en uppgift, ett inlämningsarbete och ett prov. Sköööönt! :D Sen ska alla böcker lämnas in så jag passade på att rensa ur mitt skåp på en massa papper bland annat. Nu är det fint och städat. Nu ska bara bara böckerna lämnas in och mina saker tas med hem!


helt osminkad i skolan!

Hej igen! :D

Gick en promenad med Pernilla som sagt imorse, hur skönt som helst! Blev superpigg faktiskt. Rekomenderar starkt alla att gå en promenad innan skolan! ;) När jag kom hem igen så hoppade jag in i duschen, packade väskan och klädde på mig och sen käkade jag frukost och drack kaffe med Pernilla och pratade om balen osv. Längtar starkt!!

Åkte till skolan och kom precis hit, helt osminkad och ofixad. ;) Nice!


jag är en hurtig tjej! ;)

Godmorgon godmorgon! :D

Trots att det är sovmorgon för mig idag, och att jag aldrig brukar gå upp fören kl 8 så gick jag upp 35 min tidigare idag och ska alldeles strax ut och powerwalka med Pernilla! :D Detni! Jag har blivit en hurtig liten tjej. ;) Beach 2011 here I come!! :D


godnatt lovers!

Kom hem för tjugo min sen men fastnade framför spegeln hahhaa. ;) Är man lite ego så är man.. (eller har man mycket kläder så har man ;)) Aja! Berättar om min kväll imorgon, för nu ska jag dejta sängen sjukt hårt. PUSSS

Happyface!

drar ner till stan nu!

Gick ut och satte oss på en filt en stund och bara mööös. Hur nice som helst! :D Sen blev Jossan pissenödig så vi trallade hem till henne igen och bestämde oss snabbt och enkelt att vi skulle dra in till stan istället för att bara sitta och glo. Vädret är ju härligt också så man måste ju passa på! Så vi ses i stan snyggingar! :D


jag älskar dig



Min pojkvän är alltid lika dryg.. Och nej, han slår inte mig i slutet haha :D


chillat i solen + fikat!

Tjena! :D

Är hemma hos Jossan S nu! Mötte upp henne vid hennes skola vid halv 12 och gick till godishuset och köpte en slush och satte oss vid munksjön och chillade i solen. Så kom mitt ex Robin och joinade en liten stund och sen drog jag och Jossan till donken och köpte kaffe och satte oss ute och fikade. Träffade en massa folk som vi kände som gick förbi och hejjade på oss, asnice! Längtar till sommarlovet verkligen! :D

Älsklingen kom också en kort stund och träffade oss innan han var tvungen att dra vidare och då drog jag och Jossan hem till henne eftersom att det började regna. Suurt! :(


Sitter och softar vid Munksjön med min älskade Slush :)


Fikatime!


Jossan är snyggast ;)


Me and my coffee

slutade skolan tidigt!

Tjatja! :)

Har bara haft två slappa lektioner idag, och jag har ju ingen mer matte så jag slutar nu! :D Hur nice är inte det? ;) Drar in till stan och möter upp min underbara vän Jossan S nu! Så vi hörs senare @ her place! ;) Pöösss


mina nya joggingskor! :D

Köpte ju ett par joggingskor igår, eftersom att jag har börjat komma igång med att jogga/powerwalka nu! ;) Det är verkligen hur nice som helst! Både att jogga själv och att ha sällskap med sig. :) Igår var jag och min lillebror ute och pratade om livet under tiden. Man blir superpigg och fräsch utav att träna! Beach 2011 here I come! ;)




Hittade dessa rosa sötnosar inne på Stadium. ;) Märke: Adidas.
Beställ kondomer diskret med sms

fått för lite sömn.. :(

Godmorgon! ;) Hoppas att ni har sovit gott!

Jag har sovit sådär, somnade lite försent eftersom att jag fastnade framför sex and the city. Den förbannade serien haha! :D Gick ju en powerwalk/jogging tur med min bror igårkväll också så jag kom hem igen kl 10 och då la jag mig direkt och var hur trött som helst. Ändå så envisades jag om att kolla på min favoritserie, haha.. Typiskt tjejer som blir beroende utav sånt! ;)

Sen sov jag till sju och vaknade upp ur en mardröm. Jag blev jagad utav en yxmördare som åkte moppe. Han åkte efter bussen som jag satt på och kastade yxan mot bussen och sen åkte jag till någon annan stad med en polare och då kom han dit. Osv osv, usch vad jobbig dröm.. Varför drömmer man mardrömmar egentligen? :(

Sitter i skolan nu iaf och ska strax börja arbeta I think. :)

Workr.se


hemma efter en mysig dag!

Tjenamors! ;)

Är hemma nu! kom hem för ungefär 20 min sen men jag har pratat med mina föräldrar lite osv.

Mötte upp älsklingen på bussen och åkte till stan för några ärenden, köpte även ett par joggingskor så att jag kan komma igång mer med träningen! Hade ju bara inneskor innan, som jag använder på idrotten i skolan och på Zumban osv, inte så nice att springa ute med. Sliter på kroppen också om man har fel skor.. men jag visar upp skorna imorgon istället! So don't worry! ;)

Sen drog vi hem till min pojkväns farmor och farfar. Vi käkade, kollade på TV och spelade lite Tv-spel. Stackars plutten har ju gått på en förkylning så han behöver vila så jag åkte hem vid halv 8 så att han skulle kunna sova i tid. Krya på dig älskling. :love:

Nu ska jag och bror min ut och powerwalka! Ska inviga mina nya snygga skor! :D Hörs innan läggdags!


gårdagens shopping




Plånbok, minns inte vad affären hette.. Men den ligger i rosengallerian i huskvarna!



Typ någon slag bustier, inne på H&M!

detta visste ni inte om mig!

  • Jag alltid sätter mig längst fram i klassrummet pga min dåliga hörsel.
  • Jag stör mig på folk som pratar alldeles för högt på bussar.
  • Jag gillar inte killar som är för biffiga.
  • Jag älskar alkoholfritt vin.
  • Jag är väldigt engagerad och när jag väl börjat med något så slutför jag det.
  • Jag älskar pengar, speciellt att kolla på dom.


gårdagens outfit

Såhär såg jag ut igår! Aldrig kört på en sån stil innan faktiskt. Vad tycks? :D

Tygskor ifrån DinSko, ganska gamla sådär.
Jeans ifrån BikBok
Skärp
ifrån Ozon, ligger i Danmark.
Shjorta ifrån H&M, ganska gammal.
Baslinne ifrån H&M.
och självklart skinnjacka!

slutade skolan nu :)

Tjotjo! ;)

Slutar skolan nu och just nu är det ganska fint väder om man bortser ifrån att det blåser. Ska iallafall möta upp älsklingen vid 3 tiden efter att han har tränat. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, det får vi se helt enkelt. :) Hörs senare iaf! Puss på er.


käkade french hotdog igår!

Eftersom att jag fortfarande donkenstrejkar så käkade jag på Seveneleven igår eftersom att min pojkvän skulle äta på donken sen. ;) Så jag köpte en french hotdog med vitlökssås för första gången igår! Fifan vad god den var! :D Mätt blev jag också, det var fett värt pengarna!


en snygg kille söker dig! ;)



Något för dig? ;) Kontakta honom på Facebook!

sjukt glad tjej!

Godmorgon!

Jag sov som en stock inatt.. Pluggade ju igår och sen joggade jag 1,5km ungefär och det är mycket för att vara mig! :D Sen duschade jag och kollde på Sex and the city innan jag somnade vid elva tiden.

Gick upp kl 7 imorse, gjorde mig iordning och käkade frukost. Fick skjuts till skolan och gjorde sista provet i Näthandel och fick MVG på det! Läraren sa att jag höjde mitt betyg pga det provet och att jag nu har klarat kursen. Happyface! :D Det lönar sig att plugga! Och tack Magnus för all tid och hjälp som du la! :D


planer för kvällen!

Nu är jag äntligen hemma!

Eller äntligen och äntligen? Varför säger man så? Det låter precis som att man hade skittråkigt innan.. Det hade jag inte! Men jag menade bara att jag har en del att göra nu under kvällen så jag får lägga in "dagens outfit" och "dagens shopping" imorgon istället eftersom att ikväll så ska jag ägna tiden åt tre saker, plugga, jogga och duscha!

Hörs kanske senare eller så hörs vi imorgon! pusspuss!

shoppat + fiskat!

Hej finisar! :D

Just nu sitter jag på Gameheaven med min pluttinutti älskling. Jag slutade skolan tidigt idag så jag drog in till stan och fick med mig lite hem! Visar er senare eftersom att jag inte kan ladda upp bilder på den hära lånedatorn. ;)

Sen åkte jag tillbaka till Huskvarna och mötte upp baby så gick vi och fiskade. Dock gick det dåligt för oss båda så vi sket i det och gick till seveneleven för att jag skulle käka och sen drog vi in till stan för att han skulle äta på donken. Ni minns väl att jag fortfarande donkenstrejkar? ;)

Sen drog vi till Gameheaven och vi ska väl åka härifrån om inte så lång tid, han ska hem och sova och jag ska hem och plugga! :) Så vi hörs lite senare, puss.

skolavslutningsklänning köpt!



hittade denna sötnosen inne på New Yorker igår! :) Den allra sista de hade i storlek XS! Ibland har man tur! :D

det åskade inomhus!


Glömde bort att visa er denna videon ifrån Danmark. Det är inne bland poolerna, de hade konstgjord åska och regn. Skitcoolt! :D

shopping on the boat!



Vattenfast mascara


Censurerade lite så att man inte skulle se vad det stod. ;) Morsdagspresent!


slutar skolan nu!

Alla lektioner var tydligen inställda..

Så jag har bara haft två prov idag och nu slutar jag! :D Softisch! Ska dralla in till stan nu och kolla runt lite och sen kl tre så ska jag möta upp älsklingen och fiska lite i Huskvarna ån. Nu är vädret bra också så då blir det nog skönt att vara ute! :D


nationella klart!

Nu kommer jag inte ha någon mer matte under resten av min skoltid! :D WOOHOOO!

Jag valde att inte läsa Matte B eftersom att jag inte anser att jag behöver det. Och idag var det sista nationella i matte A så efter detta kommer betygen sättas och jag kommer slippa matte under resten av gymnasiet! Gött! :D Provet gick förresten superbra! Jag satt 110 min och man hade 120 min på sig så jag stressade verkligen inte för att jag verkligen ville prestera så bra som jag vet att jag kan. Och det tror/hoppas jag också att jag gjorde! :)

Nu sitter jag i Caféterian och pluggar på mitt nästa prov som jag ska ha idag, om ungefär 1,5 timme så jag har iaf en liten stund på mig att plugga. Jag glömde ju mitt häfte i torsdags så jag har inte haft möjlighet att plugga på provet.. Lite surt, men jag får försöka ändå!

Club4Beauty.se


hemresan ifrån Danmark!

Tja, det finns inte så mycket att säga om våran hemresa. Mer än att vi satt och spelade bort ett par hundra på deras förbannade maskiner!! Haha! :D Men kul var det! Och det var ett fint väder också. :)



Ian och Elin :)



Älskling och jag!

nationella Matte A del 2

Godmorgon alla glada! :)

Sitter i skolan just nu, åkte med Magnus lite tidigare hemifrån så jag var i skolan vid 7.25. Börjar inte fören kl 8 men jag visste inte vart jag skulle vara så det är bättre att vara i tid än att chansa. :)

Har ju som sagt matte nationella del 2 nu på morgonen, hoppas att det går bra! Är lite smått nervös faktiskt. Men det ska nog gå bra eller vad tror ni? Wish me luck iallafall? ;)

ForHair.se


hehe, tiden rann iväg..

Har suttit och pluggat i.. Nästan två timmar?

Jag gick ner och fikade ute på altanen och sen gick jag upp och hämtade mitt häfte i Näthandel som jag ska ha prov i på onsdag (det är ganska mycket i skolan denna veckan..) och så gick jag ner och bad Magnus förhöra mig. Vi satt säkert i två timmar eller något! Både inne och ute eftersom att han började grilla under tiden. Nu är hela mitt huvud fyllt med en massa bra information! ;) Magnus förklarar verkligen allting 123456787654 gånger bättre än min lärare. Nu förstår jag ju vad allt betyder och vad det innebär! Sjukt bra! :D

Nej nu ska vi käka grillat och sen ska jag sova! Har som sagt fått vääääldigt lite sömn i helgen och imorgon är det Nationella del 2 i Matte kl 8 så jag måste vara i tid. Pusshej!


En väääldigt gammal bild på mig i mina kära glasögon (som jag aldrig använder)

solade + shoppade!

Nu är jag hemma igen! :D

Det tog lite längre tid än väntat i stan, men det gör inte så mycket eftersom att då slog jag ju ihjäl några extra timmar. ;) Kommer ändå inte ha så mycket att göra hemma nu antagligen. Måste tvätta dock för min tvättkorg svämmar över! :O

Hur som helst, mötte upp älsklingen när han hade slutat kl 2 och så tog vi bussen till stan och jag pussade honom hejdå och gick till solariumet. Dock var det en enorm kö så jag sprang in i några affärer och fick med mig en underbar klänning hem! Visar er såklart strax! ;) Sen solade jag en 18-minutare på Solklart och sen tog jag bussen hem.

Beställ kondomer diskret med sms

hälsade på Nordsjö muséet!

Eftersom att vi fick checka ut kl 11 på morgonen och vi inte fick åka på färjan fören kl 19.30 så var vi tvungna att hitta på någonting där emellan och först åkte vi till Skagen och tänkte gå ut på Grenen men det var alldeles för kallt, blåsigt och regnigt så ingen ville gå dit.

Då åkte vi istället till Nordsjö Muséet! Det var faktiskt riktigt intressant! :D Det var en massa olika sorters fiskar och en del var enorma! Sen fanns det sälar också och vi fick se när de blev matade! :D ;) sen käkade vi även där också, orkade inte ens halva för jag var verkligen proppmätt efter allt käk i helgen! haha! ;)


Vi hade det askul i bilen! ;D


Jag och älskling utanför muséet :)



Träffade en trevlig pojke där inne, han var nog stum så det hade aldrig funkat...














The Slanket


drar iväg och solar!

Tjotjo!

Har packat upp min väska och sen har jag lagt in alla bilder ifrån gårdagen till datorn - så dom kommer upp nu under dagen så ni behöver inte vara oroliga! ;)

Sen har jag även satt upp håret i en bull och klätt på mig så nu ska jag gå ner till bussen och åka till Huskvarna. Ska möta upp älskling och ge honom hans stämpelkort till hans jobb som han glömde i min handväska och sen ska jag dra till stan och sola! Låter nice va? :D

Puss på er så hörs vi senare!

Workr.se


gud vad trött jag är...!

Tjeeena!

Är hemma nu ifrån Danmark! ;) Eller vi kom hem till Sverige och anlände till Göteborg vid elva på kvällen och var framme i Jönköping kl 1 på natten, då sov jag över hos Andrés mamma för att det var alldeles för sent för mig att åka hem.

Men eftersom att min pojkvän har tidig vecka nu, så var vi tvungna att gå upp kl 4 och gå till Juneporten där han skulle ta sin buss kl 5.15. ;) Jag följde snällt och trött med och sen när han hade åkt så satte jag mig nere på resecentrum och väntade i 40 min på min buss. Sen somnade jag på bussen, kom hem och somnade direkt i sängen. Blev väckt av min lillebror en stund och sen somnade jag om och sov till nu. Skulle kunna sova minst tre timmar till men då kommer jag inte palla skolan imorgon! ;)

Storytel.se


lääängtaaar till Thailand!

Skulle ni tacka nej till detta? :D Den 30 november åker jag!!! :D


åååh minnen! ♥♥

Miss you my friend, ses snart kanske?? :love:
Beställ kondomer diskret med sms

dagens låt! ;)

Sjuuukt bra låt, hittade den på någon blogg för länge sen..

ForHair.se


svar på kommentar!



Hej Jessica! :)
Hotellet som vi bodde på heter The Reef och ligger precis vid hamnen i Fredrikshamn som ligger i Danmark. ;)


Workr.se

checkar ut snart

Godmorgon!

Haha idag mår man som man förtjänar, vi gick o la oss sent och sen skulle vi gå upp vid halv 10 för att käka frukost. Jag hade hellre legat kvar i sängen några timmar till men vi var ju tvungna att gå upp eftersom att vi ska checka ut ifrån hotellet om en halvtimme.

Vet inte riktigt vad den här dagen bjuder på eftersom att båten till Sverige går kl 20 ikväll och vi måste ju checka ut om en halvtimme. Sen regnar det också här i Fredrikshamn så det finns inte så mycket man kan göra. Antagligen åka till någon affär och inhandla det man vill ha med sig tillbaka till Sverige och sen får vi väl se vad vi ska göra.

Eftersom att jag inte kommer ha något internet fören vi har anlänt på båten så har jag tidsinställt några inlägg under dagen, så hörs vi ordentligen senare helt enkelt! Hoppas ni får en underbar söndag allesammans. :) PUSS



Haha naw, jag och älskling sov som stockar..

tillbaka efter några drinkar..

Nu är vi tillbaka på hotellrummet! :D

Vi drog ut och utforskade staden lite, fastnade på någon bänk vid någon skola, men vi stannade bara där i en halvtimme ungefär innan vi tröttnade så vi drog tillbaka till hotellet och spelade biljard, ytterst trevligt! ;) Efter en otrolig jämn (och superlång) match som jag vann över Malin så drog vi till baren som låg vid lobbyn. Tog en drink och sen blev alla supertrötta så vi drog upp till våra rum och la oss i sängen.

Fick en otrolig skrattattack innan över Ians röv så just nu har jag ont i halsen och i magen haha. Sjukt kul! Men nu ska vi kolla på TV och sen sova. Hörs imorgon som vanligt pluttisar, puss på er.


Baren! Sjukt nice! :D Dock är det ju dyrt.. Kommer aldrig palla gå på krogen i Sverige..


Skål!

käkat på restaurang igen!

Hej! :)

Stack iväg och spelade lite biljard innan, sen mötte vi upp Magnus och Martina och gick till restaurang Empire och käkade. Jag valde en ceasar sallad, och guud vad gott det var! Lite snålt med dressingen bara men annars var det hur gott som helst! Blev sjukt mätt också. ;) Nu behöver man inte äta på hela veckan, haha..!

Nu ska vi ungdomar ut och utforska staden lite, skriver senare när vi är tillbaka på hotellrummet. ;) ha en underbar lördagkväll sötnosar! pusspuss


navelpiercing i örat..?

Jag har testat en ny grej, nämligen att sätta in en navelpiercing i örat precis som ett örhänge! ;) Det gjorde lite ont eftersom att örat "töjdes" ut lite, men det gick över snabbt. Jag tyckte faktiskt att det såg ganska okej ut, lite coolt sådär! ;) Vad tyckte ni? Hiss eller diss på piercing i örat? ;)


tillbaka på hotellrummet!

Nu har vi badat färdigt! och duschat :D

Vi drog som sagt ner till poolerna och badade, åkte rutschkana och sen satt vi och chillade lite medans de andra duschade. Sen drog jag och älsklingen upp till hotellrummet och duschade och nu ligger vi i sängen och kollar på TV.

Här har ni en massa bilder ifrån dagens bad! ;)


Elina, Ian och jag i barnpoolen. :)



Det finns en djup pool som man kan se ut så min pojkvän tog kort på mig :D


Chillar lite



Jag och älskling. :) :love:



Babe <3


Isac och älskling :)

video - visar er runt poolerna

Avundsjuka? ;)

käkade på restaurang igår

Käkade på hotellets restaurang igår, dock var inte maten någonting att hurra för. Men efterätten var URLÄCKER! :D Man kände sig som ett litet barn som fått precis vad man önskat sig i julklapp. Glassen smakade tuggummi och bakelserna gjorde så man nästan fick orgasm...!





Födelsedagsbarnet och älskling. :)


Moi :)

dagens shopping!



En skitsnygg blus ifrån en affär som hette Töj och Sko. Kostade 129 DK/171,5 SEK



Äntligen hittade jag ett brunt skärp som jag letat efter hur länge som helst! Skitnice! :D Inne på en affär som hette Ozon. Kostade 80 DK/100 SEK


Skitsexigt linne inne på Veromoda för 103 DK/128 SEK

tillbaka på hotellet! :)

Tjotjo! :)

Nu är vi tillbaka på hotellet efter en hel del shopping! Vi gick verkligen in i nästan varenda affär och kollade runt. Shoppade lite som jag visar er strax! ;) Hittade äntligen ett snyggt skärp som jag letat efter hur länge som helst! Fanns inget i Jönköping hemma i Sverige som var i bra pris eller satt snyggt, så jag hade tur som hittade ett här! :D

Vi ska strax byta om och dra ner till poolerna och bada också. Avundsjuka? ;)



Det var någon parad av militärer som gick omkring i stan idag också, ganska coolt!

dresscode for today



Ballerina ifrån Skopunkten
Jeansshorts
ifrån Ginatricot, fast jag har klippt dom själv.
Topp ifrån H&M

drar in till staden!

Hello again! :)

Nu ska vi ungdomar gå till stan här i Fredrikshamn och utforska affärerna och checka in om det finns något fint som får följa med hem till Sverige. ;) Vi hörs lite senare, puss på dig!

Facelook

käkat hotellfrukost precis!

Godmorgon på er! :)

Hoppas att ni har sovit gott! Jag har iaf sovit utmärkt! :D Somnade som en stock efter att vi fyra hade kollat på två avsnitt utav sex and the city. Vi försökte ladda ner en film men de hade tydligen spärrat alla nedladningssidor här i Danmark? För när jag väl lyckades ladda ner en film så stod det bara "du måste blablabla för att kolla.." eller något sånt. Jaja, de har 16 årsgräns vid köp av alkohol men de har spärrat nedladningssidor. Danmark är lite wierd..

Hur som helst, vi ställde klockan på halv 9 imorse för att vi inte ville sova bort hela dagen. Så när larmet gick så gick vi upp och klädde på oss och gick ner till frukosten och käkade en enormt god hotellfrukost! :D Åååh, jag skulle vilja bo på hotell hela livet, haha..! ;)


dresscode for the dinner

Vad tycker ni? Själv tyckte jag att denna outfit var supersnygg! :D Enkel men ändå stilren.

Nu under middagen så hade jag på mig min nya blus ifrån H&M.
Jeans
ifrån Ginatricot
"Nya" skor
ifrån Scorett, aldrig använt förut.
Baslinne under blusen ifrån H&M

köpte ALKOHOL sjääälv! ;)

Efter att vi hade varit och badat och softat vid baren ett tag så stack vi iväg till stan, men som sagt så var det stängt. Men vi hade det kul ändå! :) Vi gick och kollade runt lite och sen gick vi till affären "Fakta" och då köpte jag en Smirnoff Ice helt själv! ;) Eftersom att det är 16år vid köp av akohol i Danmark. Fett nice!! Han i kassan frågade inte ensom legg, det var precis som att jag köpte ett mjölkpaket! ;) :D

Tycker dock det är ganska sjukt att det är 16 år vid köp av alkohol i affärer, 18 år vid köp av tobak och 18 år för att komma in på krogen. Jag menar, hallå? de uppmanar ju förfan tonåringar att bli alkoholister..




Rosa biiiil! :D


Jag och min baby utanför affären. ;)

ska käka middag nu!

Hello! :)

Det märks att vi ungdomar är trötta efter att ha sovit endast 4,5 timmar inatt och haft en lång resa och en lång dag. För när vi kom tillbaka till hotellrummen (och efter att jag hade lagt in alla bilder och bloggat) så slocknade vi. Om ni inte redan visste det så delar jag, älskling, Ian och hans tjej rum och Isac, hans tjej och Frida har rummet bredvid. Så det är därför det är två sängar i rummen! ;) Så jag, älskling, Ian och hans tjej Elina somnade med alla kläder på och TVn på och sov till kvart i sju. Shit! Haha! :D

Nu ska vi iaf ut och käka middag på restaurang! För min pojkväns morsa fyller år idag! Hon är stor flicka nu! ;) Så vi hörs senare, lägger upp middags-outfiten sen också! PUSS

Såhär ser jag ut! Som sagt, outfiten kommer upp senare! :)

poolerna!

När man åker i rutschkanan så blir det heeelt kolsvart efter ett tag och man ser verkligen ingenting så det är sjukt läskigt och roligt på samma gång! :D Det är sjukt varmt och skönt inne vid poolerna också, plus att man får en riktigt härlig utomlandskänsla!





Hela gänget! :D eller nja, förutom de vuxna då. ;) Och ian som tar kortet.



Elin, Ian och älskling är redo för rutschkanan


Älskling och jag innan vi ska åka iväg. ;)


Jag busar omkring


Softar omkring





Sen skålade vi med öl och Cider som vi köpte i baren! ;)

hotellet och hotellrummet

Som jag skrev innan så är det ett badhotell som vi bor på så det är ett grymt badställe några våningar ner! :D Det är flera olika pooler och en sjuuuukt grym rutschkana! :D Hotellet heter förresten The reef och ligger precis vid hamnen.


Jag och älsklingen utanför hotellet


Väntar på att checka in






internet på hotelrummet!

Tjena! :D

Var framme i Danmark vid halv ett, då checkade vi in på hotellet och så bytte vi om direkt och gick ner till poolerna och badade. Åkte i en askul och grym rutschkana också! :D Fifan vad kul det var!!

Sen när vi hade tröttnat på att bada så gick vi upp till våra rum och bytte om och gick ner till stan, dock var allting stängt för att det tydligen är röd dag i Danmark..? Lite tråkigt. :( Men vi ska ju ner till stan imorgon ändå så. ;) Vi gick iaf en långpromenad runt om Fredrikshamn för att hitta en matbutik och efter att ha frågat en dansk om vägen så hittade vi en butik som hette "Fakta". Då köpte jag något speciellt, visar det sen! ;)

Nu kommer det en bildbomb på bilder ifrån båtresan! Resten av bilderna kommer senare! :D


Jag och älskling spelade schack ;)



Jag och älskling!


Ian och hans tjej Elina. :)





Jag inne i affären.



Sen käkade vi "brunch"


Det blåste uppe på däck, jag och Ian står och steker.


Sen fastnade jag framför spelautomaterna.. Spelade bort typ 50 kr haha..

sjukt snygga baddräkter!




Dessa baddräkter är så förbannat snygga! :D Dock så måste man vara smal för att kunna bära dom. ;) Men jag hissar dessa starkt, ska nog själv införskaffa mig en sån i sommar! :thumbup:



Vad säger ni själva, hiss eller diss..? ;)

@ the boat

Tjotjo!

Sitter på ett internetcafé typ med Ians flickvän och roar oss medans de andra är iväg och spenderar pengar. Tänkte bara skriva ett kort inlägg om att jag lever osv! Eftersom att det tog typ 20 min för mig att ens logga in på blogg.se så tänker jag inte precis spendera hela resan här så jag laddar bara upp en bild på mig som togs för en stund sen uppe på däcket. ;) Hörs senare bitches! pyss


judgement day 21 maj..?

Jag tror att detta är rena rama bullshit. Trots att jag är kristen och tror på gud och allt det dära så tvivlar jag STARKT på att jorden kommer gå under nu på lördag den 21 maj 2011. Och den dära gubben som har hittat på alltihopa sa ju att jorden skulle gå under år 1994? Men jag föddes ju ändå. ;) Vad tror ni? ;)



Ny kategori! - Danmark 2011!



Jag gjorde en ny kategori som alla inlägg som jag skriver under tiden jag är i Danmark (eller som handlar om resan). Så blir det enklare för både mina kära läsare - och mig, att gå tillbaka, läsa igen och minnas! ;) Så om ni skulle missa någonting nu under helgen, så är det bara att klicka på den kategorin så hittar du alla inlägg ifrån min Danmark resa! :D (som jag ska göra nu i helgen alltså) ;)

packat och klart! ;)

NU DRAR VI TILL DANMARK, HEJDÅ SVERIGE!! :D Kommer sitta i en bil och sen en båt i flera timmar, så jag har gjort en del tidsinställda inlägg under dagen, sen kommer jag blogga normalt så fort jag är framme i Danmark! ;) Puss puss



ska möta upp älskling!

Drar till Huskvarna nu och möter upp älskling som slutar jobbet kl 23. Sen ska vi hem till hans mamma och sova över där, skriver imorgon såklart. Pusspuss! :D


fräsch och hungrig!

Nu har jag duschat, rakat benen och lite andra ställen och känner mig superfräsch! :D Testade en ny rakhyvel idag också och jag kan svära på att mina ben aldrig i mitt liv har varit såhär lena! Thanks! :D

Nu ska jag dralla mig neråt och käka med min familj (om det är någon hemma..?) medans jag ska vänta på att mitt hår ska självtorka.  Ett väldigt bra hårtips! Har man mycket tid, låt bli hårfönen för håret mår mycket bättre utav att självtorka! ;)



hoppar in i duschen!!

Har suttit och glott klart på sex and the city säsong 1 nu. Så nu har jag börjat på säsong 2! Är det normalt? haha jag har inte gjort annat än att sitta vid datorn och kollat på det. Dock så gjorde jag lite sysslor och åt två mackor innan jag satte mig och fastnade.. Men nu börjar dock klockan rinna iväg, jag måste verkligen duscha och raka benen osv!! Så nu hoppar jag in i duschen, just so you know! :D


dagens "I don't care" outfit

So not my style egentligen, men fett skönt! :D

besatt av en serie?

Jag är verkligen KÄÄÄR i denna serien, den är så förbannat bra! Den slår alla serier som jag någonsin sett. Karaktärerna är superbra, handlingen äger och den är inspiererande också! Ikväll ska jag knarka Sex and the city! :D



växlat in pengar!

Tjabba! :D

Nu är jag hemma efter att ha vart en sväng på stan och satt in pengar på kortet och växlat in pengar till danska kroner. ;) Helt sjukt att jag hann med det på typ en kvart.. Tur att det inte var köer!

Nu ska jag ta mig något att äta och göra lite sysslor! :D Hörs strax!


göra bankärenden!

Slutat skolan nu! ;)

Nu har jag ingen mer skola fören på tisdag, sköönt! :D Har studiedag på måndag och det passar ju asbra eftersom att jag ska vara bortrest hela helgen. ;)

Hur som helst, nu ska jag in till stan för att göra några bankärenden inför resan. Sen ska jag ta bussen hem, så vi hörs när jag är hemma igen! Det tar inte alls lång tid så ni behöver inte vänta i evigheter sötnosar! ;) Pyss


regn, regn och regn...



Det bara regnar, regnar och regnar... Kan det aldrig bli sommarväder igen? :(


missade bussen..

Godmorgon! :)

Sitter i skolan nu, missade första bussen så jag kom 20 min försent till skolan men det verkade ändå kvitta eftersom att vi inte ens har någon lärare och halva klassen är inte ens här. Så det var ju tur i oturen för mig! ;)

Eftersom att jag är klar med veckans uppgifter så ska jag bara skriva ut det och sen ska jag kolla på sex and the city haha. Soft lektion eller vad säger ni? ;)


haft egen liten myskväll!

Tjatja bitches! :D

Som sagt så har jag haft en egen liten myskväll idag. Jag gjorde mackor och oboy och tog med mig upp på rummet och så kröp jag ner i min sköna säng helt ensam och kollade på Sex and the City. Kollade på 5 avsnitt, känner mig som en nolifer! :D Men jag älskar verkligen den serien, sjuukt bra! :D :love:

Nu ska jag iaf gå och lägga mig nu, imorgon blir det en låång dag eftersom att det först är skola 8.20-13.20 och efter det så ska jag göra några ärenden på stan (växla pengar och gå till banken) och sen ska jag hem och fortsätta packa det sista. Duscha, raka benen osv. Sen på kvällen ska jag möta upp älsklingen och sen hem och sova. Kommer bli jobbgt.. Så jag behöver nu en mycket bra sömn. Snälla gud!

trött tjej

sex and the city!

Tjotjo! :D

Har börjat packa redan inför resan, bättre för tidigt än för sent eller hur? ;) Har bara några småsaker kvar så som hygienartiklar osv men det kan jag ju inte packa ner fören imorgon eftersom att jag ska använda det imorgon!

Hur som helst, har känt mig seg hela dagen så nu ska jag göra lite fika och mysa ner mig i sängen och kolla på sex and the city säsong 1! :D Hörs senare! Pyss


mys på A6 och IKEA

Hemma nu! :D

Mötte upp Joanna efter skolan och åkte till A6, gick runt ett tag och sen satte vi oss ner och fikade på IKEA. Sjukt värt! Härlig dag, de va skönt att prata av sig med min vän.

Sen tog jag bussen hem vid halv 7 och kom hem för ungefär fem min sen, har bara bytt om till mjukis och börjat med min checklista till Danmark. Brukar alltid glömma någonting som vanligt så det är alltid bra att skriva en checklista! ;)

Snygg va?


Fika

dresscode for today



Oj vad brun jag ser ut! :D Härligt! Hatar att var blek! ;) Lägg också märke till att jag matchade skorna och t-shirten. ;) haha!
Skor ifrån Skopunkten
Jeans
ifrån May Collection
Diesel T-shirten
har jag fått ifrån älskling, köpt i Thailand
Adidas
tröjan ifrån Stadium
och självklart skinnjacka!

tävlar om en LV väska!

Skulle bara säga att jag är med och tävlar om en LV väska på Lovisas blogg! :D

Gå in och anmäl dig du också, man kan välja precis vad man vill vinna på DENNA hemsidan, det finns bland annat väskor, skor, kläder, solglasögon med mera. Så gå in och anmäl dig du också!

Länk till tävlingen --> http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/may/vinn-valfri-vara.html#comment

Jag tävlar om denna väskan, helt underbar! ;)

drar till stan med Joanna!

Slutar skolan nu så jag ska möta upp Joanna och sen drar vi iväg och busar omkring. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, tar kanske någon fika eller något! Puss så länge :D

Maria Nila hårvård upp till 35% billigare

gårdagens shopping





Som jag skrev igår så stannade jag till i stan efter skolan och passade på att köpa ett bodylotion eftersom att min börjar ta slut och jag behöver verkligen det nu på sommaren! Sen hittade jag en underbar blus också som jag bara var tvungen att köpa! ;)

Trött på att lukta illa? Kika in här!

diss på skolmaten!



Stor fet diss på skolmaten! Även om den går att äta, om man är riktigt hungrig så är den riktigt fattig. Höj skatten istället så att eleverna kan få äta på restaurang eller något! :D

Såhär såg skolans mat ut idag..


Diggar Jossans tuttar. ;)


Trött på ditt sexliv? Hetta upp det genom att gå in HÄÄR och kika! ;)

svar på tal!






Tack för din åsikt! ;)
Dock kan jag bara säga att det roliga utav detta är ju att även om det nu skulle vara så att jag är ful, ja då vågar jag iaf stå för det och lägga upp bilder på mig själv i vilket fall. ;) Dock så är jag inte ful, jag är lika vacker som alla andra!

Men du verkar ju skämmas över ditt namn, eftersom att du kommenterar anonymt, då måste du tycka att ditt namn är fult eller? Jag vågar iaf stå på mig och lägga upp bilder på mig själv även om folk kallar mig ful, medans du skämms över ditt namn! :D Feel that BITCH!

nationella Matematik A

Godmorgon!

Hoppas att ni har sovit gott allesammans! :D Jag somnade direkt när jag la huvudet på kudden, haha. Sov som en stock fram till klockan ringde 6.40.

Gick upp och gjorde mig snabbt iordning och sen gick jag ner och käkade frukost med Magnus, sen fick jag skjuts till skolan! ;) Ska ha nationella i matte nu om en kvart, wish me luck..?

ljus bild..

svartnade för ögonen..

Usch vad äckligt det var..

Låg i badet och kände mig plötsligt väldigt illamående så jag ställde mig upp ur badet och då slog det mig som en spark rakt i magen. Allting svartnade och jag mådde sjukt illa, hjärtat låg i halsgropen och jag andades helt wierd. Satte mig på toastolen en stund men jag pallade inte värmen inne i badrummet så jag gick ut på altanen och satte mig där men då blev det nästan ännu värre. Ropade på Magnus och satte mig i soffan, mina ben bara vek sig och det kändes som att jag skulle dö. Jag bara kände hur mina ögon himlade, hela min kropp bara la av under ett ögonblick och allting svartnade. Jag fick en stor klump i magen och mådde sjukt illa. Usch.. Har aldrig varit med om något liknande! :O Hoppas det aldrig händer igen..!

jaja nog om det! Jag hann iaf med det jag skulle göra i badet, och mitt hår luktar sjuukt gott nu efter min inpackning! :D Helt silkeslent blev det också, myycket bättre än vanligt balsam haha. ;) Ganska sjukt att jag aldrig använt det förr.. Kommer typ knarka det nu! Iaf en gång i veckan! :D



dresscode for today




Idag klädde jag mig efter vädret för en gångs skull och jag ångrar det inte! :D
Skor ifrån DinSko
Jeans
ifrån H&M
Baslinne
ifrån H&M
Stickad tröja
ifrån EVE
Midjeskärp
ifrån Lindex
Och så självklart skinnjacka!

shoppat + träffat en polare!

Shululu! :D

Hemma efter plugget, lite shopping och häng hos en polare! :)

Slutade skolan vid två så då tog jag bussen in till stan och shoppade två saker, visar er sen! ;) Sen mötte jag upp min polare Robin, ni vet mitt ex..? Så gick vi hem till honom och kollade på film, snackade med hans engelska polare Chris och chillade galet. Sen tog jag bussen hem och kom precis innanför dörren faktiskt! :D

Nu ska jag hoppa i badet dock, använda hårinpackning och raka benen osv! ;) Kommer bli otrolig mys! Älskar att bada! :D speciellt på vintern då det är kallt ute! Hörs strax. ;)

Snyggiiing

jag ska donkenstrejka!!

Japp, ni läste rätt! :D

Jag känner mig riktigt äcklad utav donkens mat nu alltså.. Jag åt där tisdag, onsdag, torsdag och lördag förra veckan och nu orkar jag inte det mer! Seriöst, det är typ inte ens gott längre.. :(

Så nu ska jag donkenstrejka i en månad och vi får se om det går helt enkelt! ;) Kan ju dock köpa en cola eller milkshake typ. Men ingen mat! (hamburgare osv)


Mums! ;)

Blossip är skvallerbloggarnas inspirationskälla

jag fick en ENORM gädda

Den fick jag, kan ni tänka er? Den var fan ENOOORM!
Beställ kondomer diskret med sms

alla har fått fisk!

(OBS! Detta inlägg skulle egentligen upp i söndags..)

Som ni kanske förstår - och vet om. Så har jag ju fiskat typ hela helgen med min pojkvän. ;) Krille och Robert kom och joinade oss en kort stund i lördags också, kulkul! :)
Min pojkvän fick en liten gädda, en stor aborre och en lite mindre aborre. Krille fick en gädda och igår (söndag) fick jag en liten gädda, blev verkligen superglad! :D Har inte fått fisk sen jag var typ 11 år..? :O Dock så släppte den innan jag hann ta kort.. Men min pojkvän är vittne om ingen tror mig! ;)


Älsklingen fick en aborre. ;)


Och Krille fick en gädda!

Playman.se


sämst på att kommentera?

Godmorgon!

Försov mig idag.. Låg och kollade igenom alla mina utländska pengar som jag fått utav pappa, farfar och som jag har sparat efter mina egna resor också. Så hittade jag några kroner som jag kan ta med mig tilll Danmnark, haha! ;)

Dock blev klockan ganska mycket när jag väl släckt elampan och skulle sova.. Så imorse när klockan ringde vid sju så stängde jag av alarmen och somnade om, blev väckt utav Pernilla 40 min försent så jag fick stressa som ett as och kom till skolan 40 min försent.. Kul! Men men jag har inte missat något iaf! :D

Btw, vafan har hänt med mina kommentarer? Har mina läsare gått och blivit lata eller? ;)


ska hem nu!

Åker hem nu ifrån Jossan, är hemma om typ en timme men då ska jag sova typ direkt för imorgon är det skola igen kl 8, blir aldrig någon sovmorgon haha... Så vi hörs imorgon sötnosar! :D Puss på er!


möte + fiskat!

Hello! :)

Sitter just nu hemma hos Jossan S. :)

Efter skolan så drog jag in till June och hade möte, det gick bara bra! Lite sorgligt bara, men jag ska inte gå in på några detaljer! ;)

Efter mötet så mötte jag upp Jossan och gick till Munksjön och fiskade. Satt där på min filt och chillade ett tag och sen började vi gå fram och tillbaka längs kanten och då fick jag en mega stor gädda! På typ en halvmeter! :o fick den på video så ni får se den imorgon. Måste ladda kameran först! Men jag blev verkligen skitglad! :D

Sen tröttnade vi så vi sprang runt på stan lite och träffade en övertrevlig kille, snackade lite med honom och sen tog vi bussen hem till henne. Myspys! Härlig dag! :D


Fika på mötet!


Såhär såg jag ut när jag hade gäddan på kroken! ;) Glad eller vadå? :D

ForHair.se


veckans blogg! V. 20


Veckans blogg för V. 19 blev...
http://feliciahblogg.webblogg.se/
Grattis! :D Du har en grymt härlig blogg! ;)



lär känna mig bättre!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Min pojkvän, att jag fick en fisk! :D
Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt på en lektion. ;)
Det sista du sa högt: Nej det behöver du inte göra.
Det senaste någon sa till dig: Ska man skriva sitt namn?
Vad har du druckit idag: Två klunkar Xray
Vad var det senaste du åt: En tallrik med mjölk och flingor
Vad var det senaste du köpte: En cola
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit, har tre ytterdörrar.
Vad är det för väder hos dig nu: Molnigt och blåsigt
Godaste glassmaken: Twister! :D

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov bredvid älskling
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja! Dock måste man lära känna personen först innan man "satsar" på någonting, eftersom att man måste veta om man blev kär i personens utsida eller insida. ;)


Sover du tungt: Ja, ganska. Är dock förbannat lättväckt på morgonen..
Drömmer du mardrömmar: Varje natt.. :(
Trivs du med ditt jobb: Ja! På sätt och vis är bloggen mitt jobb. ;) Sen sommarjobbar jag ju och där stormtrivs jag!
Favoritklädsel: Snygga och bekväma skor, jeansshorts och något snyggt linne!


Favoritlåt just nu: Skillet - Whispers in the dark


Vad ser du om du tittar till höger:
Ett par papper i svenska
Vad gör dig glad just nu: Mina vänner och älskling
Vad ska du göra härnäst: Gå upp till skåpet och lämna väskan
Höger eller vänsterhänt: Höger! Fast jag kan använda båda. Typ när jag sparkar, fiskar, använder bandyklubba osv.
Humör just nu: Glad, seg
Favoritgodis: Choklad, lakrits och sött!
Kläder just nu: Tygskor, leggins, linne, adidas tröja och skinnjacka
Sommarplaner: Öland, Jobba, Shoppa, fiska, softa, sola, njuta, sova!
Hur många kuddar sover du med: 5!
Spelar du något instrument: Haha nej..
Morgon eller nattmänniska: Både och, beror på vad man ska göra. ;)
Vad är viktigast för dig: Gå klart skolan, få ett bra jobb, vänner, familj och pojkvän. :love:
Är du kittlig: När jag känner för det.
Snarkar du: Om jag sover på något hårt, om jag sover dåligt, om jag druckit alkohol eller är förkyld - JA.
Stjärntecken: Tvilling!

Äckligaste insekten: Spindlar....
Längtar du mest efter just nu: Att få bra väder, och till helgen! :D


detta händer i veckan!



Låter som en soft vecka, eller vad säger ni? ;)

Beställ kondomer diskret med sms

vad va d jag köpte egentligen?

Ingen hade rätt iaf!! ;)

Jag köpte varken godis, hårfärg eller vad det nu var ni gissade på. ;) Jag köpte nämligen ett.. Fiskespö! :D Det var bara så att jag tröttnade på att sitta och glo på min pojkvän när han fiskade och när jag väl fick låna hans spö så fick jag bara höra hans tjat, "är du klar snaart?". Så jag bestämde mig för att jag lika gärna kunde köpa ett eget spö så blir det mycket roligare och smidigare för oss båda! ;)

Sen var jag ju på ÖB igår också, eftersom att min pojkvän skulle inhandla lite fiskesaker. Då passade jag också på att köpa två egna fiskedrag (lånade ju min pojkväns innan..) och en liten burk med några fack att ha dom i! :D Nu har jag fått en större låda utav min pojkvän eftersom att jag fick en massa drag utav honom också. ;)


Jag och mitt älskade spö! ;)


Mina två drag och min lilla låda, haha!

Beställ kondomer diskret med sms

the queen is back! ;)

wassup bitches? ;)

Nu är jag tillbaka efter att ha haft en helg med dålig uppdatering! Sorry for that, men man kan ju inte ligga på topp hela tiden för då blir det ju tråkigt! Man måste ha en nedgång för att man ska uppskatta det goda senare, eller har jag fel? ;)

Hur som helst! Sov över hos älsklingen idag eftersom att han jobbar kväll denna vecka, så jag ska alldeles strax gå till bussen för att dra mig emot skolan. Hade hellre velat ligga kvar och mysa med älskling men livet är orättvist. :(


bad update..

Hej sötnosar!

ber om ursäkt för dålig update idag alltså. :( Och igår.. Har inte precis haft lust eller tid till att uppdatera bara.

Just nu sitter jag på gameheaven och kan inte lägga upp några bilder, så det är bättre att jag bloggar mer ikväll! :D Hoppas ni har överseende. ;) PUSS

mobilblogg - ÖB

dsc00163 (MMS)

mobilblogg - vart på öb precis. kan ni gissa vad jag har köpt? ;) rätt svar får självklart en länkning!


käkade ju på Soya igår!

Käkade ju på Soya igår med min pojkvän, hans pappa och mina föräldrar. Trevligt! :D Första gången som dom träffades och pratade, och så vitt jag vet så gick det ganksa bra. ;) Ingen skrek eller dog iallafall och det var ju ett plus! ;)

Maten är supergod, och man får käka hur mycket man vill om man väljer Buffé! :D Så ingår förrätt och efterrätt också! :D

Förätt, någon soppa.


Varmrätt, innan det hade stekts


Efter det hade stekts


Grymt coola fiskar!

drar iväg!

Hörs via mobilen, puuuss! :D

godmorgon lördag!

Har ni sovit gott? :)

Jag har iaf! Sov ju bredvid min babe så. :D Drömde någon konstig dröm dock, drömmer ju mardrömmar varje natt så..? :( Men men..

Aja! ;) Vaknade vid 9 tiden, låg och drog mig lite och sen när min pojkvän gick upp så gick jag också upp. Så käkade vi rostade mackor med hallonsylt på. Mums! :D Sen gjorde vi oss iordnig och satte oss vid varsin dator. ;)

Idag så är planerna ganska lätta, ska iväg strax till Huskvarna och sen stannar vi i stan till eftermiddagen någon gång och ikväll så ska vi iväg igen! :) Vad ska ni göra idag? Festa, grilla? :D


filmtips - Frozen

Sjuuukt äcklig film.

Tja, jag kan bara säga det att jag aldrig, ALDRIG åka skidlift som är ovanför marken. Shit alltså, att dom stod ut.. :( Ni måste se den! Riktigt hemsk.. Usch. Och btw, varning för känsliga tittare.


fiskade lite innan!

Hejsan! :D

Är redan hemma, haha. ;) jag och älskling bestämde oss för att ta bussen hem så vi kom precis hem faktiskt, ska alldeles strax lägga oss i sängen och kolla på en film som en blogg jag läser hade rekommenderat. Hoppas den är bra! ;) Om den är något att hänga i julgranen så skriver jag om den senare! :)

Iaf, jag mötte som sagt upp älsklingen efter skolan, fick springa som ett as ner till busshållplatsen ifrån skolan för det spöregnade ju! Dock var det ganska mycket uppehåll just när vi sprang, men vi fick stå och vänta i typ en kvart innan det lugnade ner sig.. Fifan för vädret ibland alltså! Jaja, man kan inte få allt här i världen eller hur? ;)

Sen tog vi bussen till Jönköping och gick till Munksjön och satte oss där och fiskade en liten stund tills klockan blev halv fem då vi packade ihop och drog vidare till Soya!

Älskling. :)


Jag! :)

mobilblogg - restaurang

mobilblogg - har precis ätit på restaurang soya :) skitmätt nu haha.. nu har man ätit så det räcker o blir över för resten av helgen. ;) vet dock inte riktigt vad som händer ikväll för det blir ju ändrade planer hela tiden. får se vad jag ska hitta på eller om jag ska vara med andré.. men vi hörs senare, hoppas ni för en otroligt fin fredag iaf! :) puss


igår var vi olagliga! ;)

Igår så gick jag ju hem till Jossan S efter att ha haft en liten mysig picknick ute i solen. :) Sen mötte vi upp Hanna och hennes pojkvän Tommie. Så drog vi omkring i Jönköping med bilen, åkte upp till utsikten i Huskvarna och stod där och såg solnedgången, ytterst mysigt! :D Sen sladdade vi omkring lite, killar som ska styla såklart. ;)

Sen ville vi vara lite busiga och olagliga så vi åkte till A6, jag klättrade över staketet och öppnade åt de andra och så klättrade vi upp på A6 taket, stod där uppe vid skylten och såg en massa securitasbilar åka förbi, då blev vi helt hysteriska så vi klättrade ner lika fort haha. :D One in a life time alltså! :D

Sen åkte vi till hemmakväll och köpte choklad, sen åkte vi till donken och körde baklänges in på drive-in. Hon som tog emot våran beställning blev skitsur och bara blängde på oss. ;) One in a life time! Dunkade självklart en massa musik också, Tommie hade en GRYM bas i sin bil, hela kroppen vibrerade!

Sen släppte vi av Jossan och så fick jag skjuts hem, tack för dagen/kvällen allihopa! Speciellt min underbara vän Jossan! :love:

Utsikten! Helt otroligt vackert att se Jönköping uppifrån! :D Vätttern är sjukt fin också! älskar att bo vid en stor sjö! :D




Jossan och jag!


Jossan gjorde ett tappert försök att klättra över. ;)


Uppe på taket!





Precis är denna bilden tas så säger hanna "DÄR KOMMER SECURITAS!" så det är därför jag och Jossan vände oss om. Precis i rätt ögonblick! ;)


Efter att vi kört baklänges i drive-in! :D

slutat skolan!

Drar iväg och möter upp min babe nu och sen blir det resturang! ;) Uppdaterar er med mobilbloggar senare, pöööss!

jag leker runt i skolan

Jossan filmar när jag CPar omkring i korridoren! ;) :D

dresscode for today



Idag så lyssnade jag på vädret och tog på mig Jeans som är ifrån H&M.
Tröja
ifrån Veromoda, Skor ifrån Skopunkten och Skinnjackan.
Men tror ni inte att de ynka 13 grader, moln och regn som skulle komma förvandlades till 17 grader och sol! :( Åååh, man ska inte lita på vädret alltså.. Ska ha shorts hela sommaren låång nu!

sovmorgon idag igen. ;)

Godmorgon! Börjar typ alltid mina första inlägg så..?

Aja! :D Sitter i skolan nu, kom precis hit. ;) Älskar att ha sovmorgon på fredagar, då är man mer laddad inför helgen! :D Vaknade en halvtimme innan mitt alarm skulle gå, lite wierd haha. Gick upp och hoppade in i duschen och sen käkade jag en apelsin och drack oboy till frukost, sen klädde jag på mig och åkte till skolan.


hemma efter en fantastisk dag!

Hejhejhallåååå!

Är hemma nu! :D Ska dock alldeles strax gå och lägga mig, tänkte bara skriva godnatt. ;) Text + bilder om min kväll kommer upp imorgon istället! Men shiiet vilken galen kväll, helt jävla perfekt!! :D

Pussssss


Underbar utsikt!

ett gulligt läsarmejl!

(ser dock inte vad det står, menmen)


Fick ett sjukt gulligt läsarmejl igår, som jag såg och svarade på idag! Blev verkligen jätteglad utav det mejlet! :D Och bara så ni vet så uppskattar jag verkligen all respons som jag får! Jag är inte farlig så om ni ser mig på stan så kom bara fram och hälsa, och om ni vill kontakta mig så är det bara att mejla mig på [email protected]. Eller skriva på facebook där jag heter Thess lillfisen Wester. ;)

haft lite picknick

Åskar det hos er också? :O

Kom precis in efter att ha suttit ute i två timmar och haft lite picknick ute vid en park som ligger precis där Jossan bor. Skitmysigt! Dock så skulle det gärna ha varit lite varmare och lite mer sol eftersom att det var ganska molnigt. Sen regnade det en kort stund också men det var inte så värst farligt så vi stannade kvar ute. ;) Satt och lyssnade på musik och pratade om en massa. Sen började det åska så då kändes det inte helt rätt att sitta ute mer, så vi drog in igen. :)



fika och killsnack!

Älskar att snacka om killar och allt som rör det ämnet med en bra vän! ;)


hemma hos Jossan! :)

Hello! :)

Mötte upp Joanna när jag slutat skolan och satt och snackade en liten stund om lite olika saker. Sen tog vi bussen, hon hoppade av innan mig dock och när jag hoppade av vid rådhusparken och mötte upp Jossan S. Så gick vi till Piren och satt där och snackade i en timme om allt möjligt. Ytterst trevligt! :D

Det är ganska sjukt hur mycket man typ "missar" i folks liv på bara några få dagar. Måste verkligen börja umgås mer med mina närmsta vänner! De finns ju trots allt ett ordspråk som lyder "killar kommer och går, men vänner består!" ;) Dock kommer min pojkvän alltid finnas men ordspråket finns ju utav en anledning, eller hur? ;)


slutat skolan!

Hello!

Nu har jag slutat min extremt långa skoldag. ;) Började som sagt 12.20 och slutade 13.20. Så otroligt värt! :D Hur som helst, nu ska jag dralla till stan och möta upp min underbara vän Jossan S! :D Hörs lite senare som vanligt. Puss på dig!


dresscode for today


(för er som inte visste, ja jag har navelpiercing! ;))


Idag har jag på mig mina vita ballerina ifrån Skopunkten. (är dock inte med på bilderna)
Shorts ifrån H&M, magtröja ifrån GinaTricot.
Sen har jag självklart solbrillor och min älskade skinnjacka också! ;)

låååång sovmorgon!

Godmorgon! :D

Vaknade första gången vid halv 9, men då var jag för lat för att gå upp så jag somnade om och vaknade vid halv 10 istället. ;) SKönt med sovmorgon! :D Förtjänade det tyckte jag faktiskt, hähä. ;)

När jag vaknade andra gången så gick jag upp och klädde på mig, gick ner och käkade frukost framför TVn och bara tog det lugnt. Bussen går om 40 min så jag ska borsta tänderna och lite sånt innan. :)

Skönt väder ute idag med! ;) Tog kortet vid 9.45!

ForHair.se


ligger i sängen...

Har suttit vid datorn typ hela kvällen..

ingetliv.se !! :D Men ska alldeles strax sova iaf, har sovmorgon till 12.20 imorgon. Klagar inte!! ;) Puss och godnatt!


dresscode for today


usch som jag ser ut.. :(

Idag var det som sagt lite växlande väder, så jag klädde på mig lite senare. ;) Så först var det den vänstra bilden och senare framåt 5 tiden så var det den högra bilden.
Skorna är ifrån Skopunkten. Riktigt somriga och söta! ;)
Legginsen fick jag utav Pernilla, så vet inte vart dom är köpta.
Klänningen är ifrån Gina Tricot, Midjeskärpet ifrån Veromoda.
Örhängen
ifrån Ur&Penn, Solbrillor fått av pappa.
Och självklart skinnjacka! ;)

dog lite på vädret. :(

Tjenamors!

Hemma efter en mysig dag i storstaden Jönköping! ;)

Mötte ju upp älsklingen i Huskvarna efter att jag hade slutat och sen åkte vi till Jönköping, köpte pommestallrik och cola och satte oss på Piren och myste. Han fiskade och jag satt och chillade, testade att fiska också men det gick inte så bra, haha.. :) Sen gick vi till munksjön istället och satte oss där en stund tills min pojkvän tröttnade på att han inte fick någon fisk. Då gick vi till donken för att älsklingen var hungrig.

Sen gick vi till Resecentrum och precis när vi var vid dörrarna så började det åska, blixtra och regnet bokstavligen ÖSTE ner, så vi fick springa typ fem meter så vi inte skulle se ut som dränka katter. ;) Shit alltså vad vädret växlade fort.. Dock så sa dom ju på vädret igår att det skulle regna och åska idag men det verkade ju inte så på vädret i förmiddags? :O Aja, blev ju inte blöt iaf, tack! ;)

Bilder på våran mysiga dag!

Älskling! :D


Jag äter, BUSTED!


Ego! ;)


Jag fiskar :) Ser gravid ut när jag har den klänningen utan midjeskärp... för att den blåser upp så lätt! hahahah!

goodbye my friend

What are you doing anyway?
Don't you understand that you ruined your chance for a long time ago.
I can't give you another chance.
I've already started all over again.
Goodbye my friend.

mobilblogg - på piren

dsc00161 (MMS)

mobilblogg - ligger ute på piren och käkar pommes medans min pojkvän fiskar :) testade lite innan men det gick inget vidare. tror fiskarna är lite invalida ;)


dagens låt! ;)

Sjukt bra låt och den stämmer faktiskt in på vissa privata saker i mitt liv. ;)

ska möta upp älskling!

Slutat skolan nu! :D

Fett nice skoldag. :) En lektion, 2 ½ timmars rast, två lektioner och sen freedom! :D Nu ska jag iaf möta upp min pojkvän och sen drar vi till piren @ Jönköping. ;) Jag ska ligga och slappa/sola medans min pojkvän ska fiska. Sköönt! :D


gårdagens outfit

Igår hade jag på mig ballerina ifrån Skopunkten.
Jeansshorts
ifrån H&M har dock klippt dom själv.
Dolce & Gabbana Tuptopp som jag fått utav älsklingen, köpt i Thailand.
Solbrillor
ifrån Lindex.


i skolan med träningsvärk. :)

Godmorgon! Har ni sovit gott inatt? :D

jag har iaf sovit utmärkt! Somnade under tiden jag låg och smsade, hähä. ;) Så när jag vaknade utav mitt alarm så vibrerade det under mig så jag hade tydligen somnat med mobilen på magen och sen hade jag vänt mig om och då låg jag på min mobil haha. ;) Som det kan det gå när haspen inte är på!

Jaja, imorse vaknade jag kl 7 och gjorde mig iordning, käkade frukost och åkte till skolan. :) Är inte alls trött idag som jag trodde först att jag skulle va, dock så har jag träningsvärk i armarna efter Zumban igår, haha. ;) Men det är gött för då vet jag att jag tog i lite extra! :D


röd som en kräfta och trött tjej

Hallåhallåhallå

Fett seg nu alltså, shit. Ni vill inte veta hur mycket jag svettades inne i den stekheta danslokalen där vi körde zumba + 30 min magträning. :O Alltså jag kunde krama ur min tröja och mitt hår.. UEEWWWKKKHH!! Jaja, Klagar inte på sommarvärmen och jag klagar inte på att jag kommer ha träningsvärk imorgon, duktig tjej! ;)

Sen har jag ju "bränt" mig också efter solningen idag, hahaha. Dock svider det inte utan jag är bara röd som en kräfta i både ansiktet, armar och bröst. ;)

Godnatt på er! :love:



Ser ni skillnaden...?! :O shit.. nästan tur att det ska regna imon! ;)

solat hela eftermiddan!

Hello girls! And boys..? ;)

Är hemma nu efter en jätte mysig dag! Hade ju bara natinella i engelska och sen en kort lektion i marknadsföring och sen slutade vi klockan 11! :D

Sen efter att jag och älsklingen käkat på donken så gick vi till piren och la oss där och solade, är verkligen röd/brun nu! Speciellt på bröstet och benen! :D Härligt! Älskar detta härliga sommarvädret! Håller ni inte med mig så är ni ganska bänga. ;)

Sen kom även min pojkväns lillebror och hans polare och joinade oss, sen så var jag tvungen att bussen hem eftersom att jag alldeles strax ska träna Zumba som vanligt på tisdagkvällar! ;)

Ser ni min extremt vackra rand som jag fick idag? ;)

på donken! :D

Hello sötnosar! :)

Sitter på donken nu med älskling. ;) slutade ju skolan tidigt idag så jag och Jossan drog till Jönköping och gjorde våran uppgift och sen åkte hon hem och då gick jag till rådhusparken och solade. Sen kom mitt ex Robin och joinade så vi satt och snackade om gamla minnen, jag var en riktig bad girl då! ;)

Sen mötte jag upp min pojkvän och så fort vi har käkat färdigt så ska vi dra och sola någonstans. Det är ju så fruktansvärt härligt väder! :D



mobilblogg - sitter i rådhusparken

dsc00157 (MMS)

mobilblogg - sitter i rådhusparken och väntar på att min pojkvän ska sluta jobbet nu. har fett tråkigt, kan inte åka någonstans för mitt busskort har slutat fungera så jag får sitta här helt själv i en och en halvtimme :D om någon har lust så kom träffa mig! ;)


slutar skolan strax..

Hello!

Nu är alla nationella i Engelska klart, skööönt! :D Det gick hyffsat, hade först reading och sen hade vi listening. Sjukt jobbigt att sitta stilla så länge och koncentrera sig så länge, hoppade nästan i taket efter ett tag.. :S Haha..

Nu har vi bara en kort lektion eftersom att vi ska få lite uppgifter att göra i en annan kurs, det jag skrev om igår om ni minns det. Sen slutar vi! :D Då ska jag och Jossan till stan och förbereda lite inför torsdagens uppgifter så att vi får lite sovmorgon. ;)


nationella engelska A

Godmorgon! :)

Vaknade vid 6.30 idag och stressade som ett as, sen hade mina föräldrar tydligen gått upp senare så jag hann iaf käka frukost och sen fick jag skjuts utav dom till skolan, tack! :D

Har nationella i Engelska A om tio min, som de flesta 1:or idag. ;) Wish me luck? Hörs efteråt sötnosar! :D PUSS

Facelook

gått en lång promenad! :)

Hejhejhej!

Är på strålande humör nu! :D Jag låg i solen och pluggade till kl 17.30 ungefär, då P & M kom hem ifrån jobbet. Då hjälpte jag till att plocka ur och i diskmaskinen och sen käkade vi kvällsmat utepå altanen och sen drack vi kaffe och fikade efter det. Hur mysigt som helst! :D

Sen när vi var färdiga där så gick vi en långpromenad och pratade, ytterst trevligt! Pratade om att uppfinna olika saker, det ska jag bannemej göra! Funderade på en robothund som kunde hämta posten, skulle de va något? ;)

Såg en gullig liten igelkott på vägen också, ser ni den? :) Den var fast besluten på att komma upp för den där lilla "stenmuren" och tillslut lyckades den! Så söööt :D

ForHair.se


veckans blogg! V. 19



Okej nu kör vi på en ny grej! ;)

Veckans blogg! Reglerna är enkla:
  • Kommentera att du är med.
  • Kommentera endast EN gång!
  • Om du länkar min blogg så ger det pluspoäng. ;) (obs! Om du länkar, skriv det till mig och länka till inlägget!)
  • Vinnaren presenteras nästa måndag.
Lycka till!

dresscode for today




Idag hade jag på mig mina "nya" (aldrig använt innan) Skor ifrån skopunkten.
Jeansshorts
ifrån GinaTricot fast jag har klippt dom själv.
Vanligt enkelt Linne ifrån H&M.
Jeansjacka
ifrån Secondhand.
Halsband
(matchar skorna;)) och Örhängen ifrån Ur&Penn.
Solbrillor ifrån H&M.

orättvist behandlad.

Tjenamors!

Är ganska småsur på min skola nu alltså. Vi började våran kurs Praktisk Marknadsföring A i februari, dock har vi bara haft två ordentliga lektioner sedan dess eftersom att våran lärare har varit sjuk. IDAG fick vi reda på vad det var med våran lärare, och att han inte kommer komma tillbaka mer. Sjukt tråkigt.. Dock så har hela klassen IG-varning i den kursen nu bara för att vi inte har gjort ett smack sedan i februari och betygen sätts i juni. Så nu kommer alla i klassen få jobba röven av sig för att kunna få ett betyg i det ämnet, SÅ DÅLIGT! Lärarna + rektorn har ju vetat om detta skitlänge men inte gjort ett smack åt saken, och nu ligger allting på VÅRA axlar?! :O Sjukt dålig stil! Blir så förbannad på sånt! :mad: Så idag ska jag plugga på en uppgift som jag ska lämna in imorgon, och imorgon ska vi stanna kvar i skolan efter nationella och få en annan uppgift att göra och på torsdag ska vi till Jönköping och "ta kort" på olika affärer, usch detta blir tight..

Jag skulle egentligen träffat Jossan S idag, men eftersom att jag måste plugga så var jag tvungen att åka hem. Och jag tänker fan inte sitta inne och göra skiten, så jag ska ut i solen och plugga! ;)

21 grader i skuggan, KLAGAR INTE!


Min lunch/middag.

Frossle.com


var på bio igår också!

Jag åkte hem till min pappa vid fem tiden och så tog vi bussen tillsammans till stan och gick på bio. Vi såg Fast and the Furious 5. Alltså, jag ska inte säga för mycket om ni inte har sett den, men jag tänker säga att den var bättre än alla tillsammans! FIFAN VAD BRA DEN VA!!!  Ni måste se den! :D

Gratisbio.se


jag bara klagar... & fiskar!

Jag är ganska söt när jag fiskar. ;) Står och klagar också.. HÖJ VOLYMEN!

Playman.se


shoppade på ÖB igår! ;)

Eftersom att mina inlägg inte kom upp igår så får jag ju skriva om min gårdag idag istället!

Jag och älsklingen drog in till Jönköping, åkte till ÖB för att han skulle köpa lite fiskesaker. Då passade jag på att köpa lite nödvändigheter! :D


Hårspray, Hårinpackning, Plåster, Make up pads, avsminkningsservetter.

ForHair.se


tur i både kärlek och spel!

Igår vann jag på lotto, det syns knappt men jag vann 25 x 2 = 50:- ! ;) Jag har tur i både kärlek och spel, deni! ;)


gårdagens outfit

Mina nya skor ifrån Deichmann Sko, kommer jag nog använda flitigt i sommar! ;)
Jeansshorts ifrån Ginatricot, har dock klippt dom själv.
Topp/t-shirt har jag fått ifrån älsklingen, köpt i Thailand. Älskar ryggen!! :D
Solbrillorna är ifrån Lindex, väskan ifrån Deichmann Sko och skinnjackan på såklart.



Dunken.se


inlägg har inte kommit upp

Godmorgon!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering..! Men jag har faktikt gjort flera tidsinställda + mobilbloggat men det har inte kommit upp?! :S

Aja! Fel på blogg.se IGEN antaligen..

Hur som helst! Sitter i skolan just nu och har fruktansvärt ont i mitt öga.. :( Vet inte vad jag har gjort faktiskt, det gör extra ont så fort solen lyser mig i ansiktet. Någon som vet vad det kan bero på? Jag bytte linser imorse så de är rena så det beror inte på det. Plus att det gör ondare så fort jag tar ut min lins så det är inte den som skaver heller..

Igår hemma hos pappa!

LyckoBingo.com


drar till stan nu!

Hellow!

Jag och älsklingen kollade på fast and the furious 4 och sen har vi fixat iordning oss och klätt på oss. :) Så nu ska vi ner och käka lunch med min familj och sen ska vi dralla iväg med bussen mot storstaden! Ses där! ;)


bilder på kvällen igår!

Älsklingen fiskar. ;)


Jag sorterar älsklingens fiskelåda. :D



Mina knän blev fuckade efter det. :(


Jag fiskar, I'm the best!! :D (Älskar mina ben på dessa bilder! ;))


frukost på sängen a lá Thess

Är jag inte världens bästa flickvän? ;)

Gick ner till köket och upptäckte att vi var helt ensamma hemma! Underbart! :D Hähä.. Gå naken runt i huset! ;) Eller njae, vi har väldigt stora fönster så folk kan ju se.. Men äsch, who cares? ;)

Jaja, gick ner och gjorde frukost åt mig och min pojkvän som låg i min säng och bara snarkade, gulligull! :D Nu ska vi krypa ner i sängen och glo på en film innan vi går ut och solar, puss sålänge!

Mums! ;)

ForHair.se


pigg och vaken!

Godmorgon!

Har sovit som en stock verkligen! Dock drömde jag en mardröm om att min pojkvn höll på med en annan tjej för att göra mig svartsjuk, och GOD DAMN vad jag blev svartsjuk. Jag kunde inte ens säga att jag älskade min pojkvän längre för att jag bara var fylld utav hat. Jag hatade, oh gud vad jag hatade. Tur att det bara var en dröm då! Ska berätta lite senare om mina mardrömmar som jag har i princip varje natt...

Hur som helst, min pojkvän ligger och sover fortfarande. Jag blev så fruktansvärt kissenödig så jag var tvungen att springa upp och jag känner inte för att lägga mig ner igen och sova bort hela dagen.. Så nu ska jag göra frukost! ;)


vart och fiskat/solat! :)

Hello bitches!

Idag har det inte varit vrldens bästa uppdatering, I know.. Men det blir bättre imorgon I promise! :D

Hur som helst, jag och älskling gjorde käk och sen gjorde vi lite fika som vi tog med oss och sen cyklade vi ut till Bunn (6 km bort ifrån där jag bor) och så stannade vi till vid en brygga där jag låg och solade och sen när solen försvann bakom träden så fiskade jag med min pojkvän. Supermysigt! :D

Sen tröttnade vi så vi cyklade hem igen och tog oss en dusch, ska lägga oss i sängen nu och mysa framför en film, båda två är supersega efter 1,2 mils cyklande!

Min pojkvän tog kort när jag sola..

dresscode for today




Ballerina - Skopunkten
Shorts - New Yorker
Linne - en affär i Trosa
Skinnjacka och väska
Solbrillor - Lindex

blev stalkad på stan..

När jag och älsklingen skulle gå till bussen ifrån hans innebandy så blev vi stalkade. :O

Vi gick över gatan och när vi gick förbi parkeringshuset så kom det två tjejer emot oss, de kollar in i mina ögon och så stannar de upp, viskar något till varandra och låter oss passera. Jag ser i fönstret att de börjar gå sakta bakom oss, jag säger ingenting till min pojkvän utan jag säger bara åt honom att vi ska svänga av, och såklart gjorde dom det också.

Vi går längs med gatan på stan i Jönköping och jag sneglar bakåt några gånger och mycket riktigt så går dom bakom oss och viskar till varandra. När vi har gått ungefär 500 meter så ber jag min pojkvän stanna för att se om dom gör det också, och mycket riktigt så gör dom det. Dom står ungefär 1,5 meter bort och glor som in i. Jag står och kollar på ett fönster och "speglar mig" och ser att dom blänger på mig och viskar till varandra och säger något i stil med "detta känns dumt, vi går iväg en liten bit". Dom går iväg ungefär 10 meter och stannar, min pojkvän går in i en kiosk och jag står kvar på gatan och ser på tjejerna medans dom sakta men säkert rör sig bort ifrån mig. De vänder sig om hela tiden och till slut stannar dom och kollar bort mot mitt håll, sen när min pojkvän kommer tillbaka så försvinner dom ur synhåll.

Haha jag tyckte inte det var särskilt läskigt, tyckte bara det var lite patetiskt..


älsklingen kom tvåa! :D

Hellow!

Är hemma nu! Kom hem för ungefär tio min sen men jag har bara bytt om till mjukis och tagit på mig min bikini under. :)

Jag gick upp 8.30 imorse för att raka benen och göra frukost åt min morgontrötte pojkvän, sen när vi var färdiga så drog vi in till stan för att han skulle ha innebandyturnering med sitt jobb. De spelade faktiskt grymt bra och de kom tvåa och fick en liten silvrig pokal var! :D Grattis älskling! :love:

Deras lag, älsklingen var målvakt.


Älskling! :D

mobilblogg - var tvungen att..

mobilblogg - var tvungen att sticka iväg imorse så jag hann inte blogga. :( ber om ursäkt för det! sitter iaf just nu och kollar på andrés innebandy match. turneringen slutar typ vid ett/två så vi hörs någon gång efter det! åker hem direkt efter så då uppdaterar jag som vanligt. ;) puss!


godnatt på er!

Hejhej!

Jag och älsklingen har kollat på film, käkat hamburgare och kollat på Talang med min familj och sen har vi pratat om en massa saker, haha. Känns gött att ha en mogen pojkvän iaf, inte någon som är på dagisnivå..! :love:

Nu ska vi iaf lägga oss och kolla på film igen och sen sova. :) Så vi hörs imorgon som vanligt! Puss på dig

Myspys ute i solen!

Nu är jag och älsklingen tillbaka inne! :)

Vi gick en sväng till Krysset och köpte lite smaskens och sen gick vi hem och blandade dipp, tog med oss filt och kuddar och la oss ute i min trädgård i typ två timmar och bara njööt av värmen! :D Längtar verkligen till Thailand nu alltså! Dock är det ju November men iaf. ;)

Nu ska vi iaf lägga oss och kolla på filmen "Hata Göteborg", min älskling ville att jag skulle se den så jag hoppas den är något att hänga i julgranen! ;)

Jag ute i solen! :)


Älskling :love:

Club4Beauty.se


my new bikini

Har min nya bikini på mig nu när jag är ute och solar! :D Erkänn GRYMT SNYGG?! (dock lite mörka bilder..)




ForHair.se


stan med älskling

Helloj!

Slutade skolan kl 12 eftersom att typ min engelska var inställd och min svenska var inställd pga någon rugbyturnering som skulle hållas i stan. Klagar inte! :D

Jag och Jossan tog bussen mot stan, hon åkte hem och jag mötte upp min pojkvän på June, så gick vi till stan och kollade runt lite, fick dock inte med mig något hem. Sen käkade vi på donken och sen åkte vi hem till mig. :)

Ska ut och sola nu, är skitvarmt här hemma och solen steker som bara den! Härligt som fan! :D

Jag på donken. :)


Jordbuggsmilkshake och Mc Chicken Junior is the shit!

min underbara vän ♥

Jossan S ville att jag skulle skriva om henne. ;)

Du är underbar, du är snäll.
Du är omtänksam och bryr dig.
Du snackar inte skit, du ställer upp.
Du är en fantastisk vän, jag har aldrig tråkigt med dig!
Du är sjukt lätt att prata med, du förstår.
Jag trivs med dig, och jag älskar dig!



dresscode for today




Skor - DinSko
Byxor - Åhléns
Tröja - Gina Tricot
Adidas tröja - Stadium
Skinnjacka

ge mig blogginspiration!

Tjatja!

Har ganska dålig blogginspiration idag, känns som att jag inte har ett piss att skriva om! Sjukt jobbigt. :( Men det blir nog bättre snart. Har ni några tips så kommentera eller maila mig på [email protected] om ni har något som vi vill att jag ska skriva om! Ni kanske har några frågor som jag kan besvara? :D Länkar självklart till era bloggar om ni har några bra förslag. ;)

Sitter just nu och väntar på att Jossan A ska komma till skolan, sölkorven hade såklart försovit sig igen. ;) Sen ska vi ha Engelska om ungefär en kvart. :) Sitter och spelar "bubble spinner" typ min drog när jag har tråkigt..

LyckoBingo.com


sitter i skolan!

Hellow! :)

Sitter i skolan nu och har precis börjat min första lektion, sitter och gör några övningar och väntar på att Jossan A ska komma, vart är hon?! :O

Haha jaja, är proppmätt för att jag käkade frukost innan jag åkte till skolan, så jag skippar nog lunchen i skolan för jag pallar fan inte äta varje timme hallå? :D


en fästing på naveln! ;S

Godmorgon! :)

Har sovit utmärkt inatt! Låg och tänkte på mitt underbara, nästintill perfekta liv! ;) Somnade nästan direkt, minns inte vad jag drömde och när jag vaknade så var jag relativt pigg, eller vem hade tackat nej till två timmar extra i sängen? ;) Men det var ändå inte jobbigt att gå upp. :)

Hoppade in i duschen, och så tvättade jag kroppen (överallt såklart!) så lyfte jag på min navelpiercing för att tvätta naveln, så var det en liten, liten svart prick där. Jag försökte skrapa bort det men den satt fast och då tog jag det mellan naglarna och där lossnade den elaka blodsugande lilla fästingen! :O Usssschhhhh.. Hatar småkryp... Tänk om jag blir sjuk nu..? :O :(

Nyduschad!


Pekar på vart fästingen satt! ;)

NY DESIGN!

Ser ni inte den nya designen så tryck på F5! :D

Jag är iaf sjuuukt glad, den är ju superduperfin! TACK TACK JOSSAN!! :D ---> http://massvis.blogg.se

Hur som helst! Vi satt inne och luffade lite medans vi väntade på att vädret skulle lugna sig, och när det slutade regna så gjorde jag mig iordning (dvs plattade håret och tog på mig andra skor) så gick vi ner till bryggan och började fota! Eller Jossan fotade ju mig då alltså. ;) Det var skitkul! Och det var skönt att det var min vän som fotade mig och inte någon random, är ju ganska ovan framför kameran liksom.. Inte precis som Kenza som blir fotad VARJE DAG!

Sen när vi var färdiga (och när det började regna) så gick vi in igen och så började Jossan mixtra med min nya design och la in den åt mig, BLEV SJUKT NÖJD! TACK!!! Och sen när vi var klara med det så gick vi ut på en promenix och bara pratade. Senare kom hennes morsa och plockade upp oss och skjutsade oss till Gränna så åkte vi med bussen. Jag kramade min vän hejdå och gick hem. SJUKT HÄRLIG DAG!

Headerbilden, fiijnt! :D

- uppdatering kommer senare -

Uppdaterar igen när min nya design är uppe! ;) SÅ VI HÖRS SENARE IKVÄLL PUUUSSSSS

hemma hos Jossan S! ;)

Goddag!

Jag sitter just nu och kollar på en kanal som är CP för att Jossans lillasyster vägrar fixa det. ;D

Jaja, nog om det! ;) Jag åkte och mötte upp Jossan S vid halv två, så tog vi bussen till Gränna och bytte till bonnebussen och åkte hem till Jossan som bor mitt ute i ingenstans, värre än där jag bor! ;) När vi kom fram så har vi käkat, lagade faktiskt omelett, duktiga tjejor! Sen har vi varit ute på promenad i regnet och nu sitter vi inne och väntar på att det ska bli bättre väder så att vi kan gå ut och fota bilder till min nya design! Kommer bli awsome! :D hoppas bara att vädret ger med sig snart..! Eller man kanske kan photoshopa dit en sol på himlen? ;)

Min fina omelett som förövrigt var SJUKT GOD! Någon som vill anlita mig som kock? :D

en bild


Jag och min pojkvän på 40 års kalas. ;)

köpt en ny jacka!

Erkänn snygg?! :D Min andra började bli lite sliten och tråkig.. ;)


Dunken.se


JAG HAR BADAT!!!!!

JAG OCH ELLINOR TOG TUMMARNA UR RÖVARNA OCH HOPPADE I! inga badkrukor här inte. ;) Lägg märke till att jag skriker innan jag ens hamnat i vattnet... xD


En video där Krille och Kevin badar.. Dom ville inte vara lika mesiga som vi tjejer. ;)

Club4Beauty.se


sanningen bakom Hitler..

Ta detta med en nypa salt..

hemma hos älskling!

Tjabba tjena hallå bitches!

Igårkväll så mös jag ner mig i min säng och pratade lite i telefon och så bestämde vi att jag skulle åka hem till honom på morgonen för att jag hade en megalång sovmorgon, snäll flickvän? ;)

Så imorse satte jag alarmet på kl 6.45 och så tog jag bussen som gick kl 7, åkte till Bankeryd och gick hem till min pojkvän och väckte honom. :D Så söt är han med helt platt hår på morgonen, och nyvakna ögon, hihi. :love:

Sen när jag kom fram så käkade vi frukost och sen myste vi ner oss i hans säng för att kolla klart på en film som vi har kollat på två gånger innan men har somnat haha :D


dresscode for today (casual)


(väldigt casual idag, ingenting att hänga i julgranen direkt. ;))


Skor - Skopunkten
Jeans - GinaTricot
Linne - New Body
Munktröja - minns ej

den saknade biten är tbx!

Tjabba!

INGEN kan vara lyckligare än vad jag är just nu! :D Magnus kom hem ifrån jobbet och frågade mig "är den här din?" och visade upp det lilla guldhjärtat som har varit borta i ungefär en månad. (Skrev ett inlägg om det HÄR) ÅÅÅÅH!!! jag skriker och kramar om Magnus ordentligt och sen tackar jag Gud för att han hade hört mina böner! :D Seriöst, jag lipade ju och bad till Gud när det försvann och sa "Gud, om du älskar mig så hjälp mig att hitta det!" Och vad händer? Magnus hittar det lilla hjärtat i TVÄTTMASKINEN?! Jaja, jag skiter fullständigt i vart det låg för nu är det tillbaka!! :D

Annars så har jag städat köket, käkat hamburgare med min lillebror och nu ska jag gå ner och kolla på film med bror min, ;) Ni får ha det myspys så hörs vi strax! :love:


dagens shopping!



Baströja, Gina Tricot 49:-


Bikini, New Yorker 139:-/överdel & 95:-/underdel


Vita jeansshorts, New Yorker 199:-


Sandaletter, Deichmann Sko 169:-


Dunken.se


fotar shoppingen strax!

Hemma nu! :D

Käkade snabbt på donken med Jossan som sagt efter en liten shoppingrunda på stan, jag bjöd henne på en hamburgare eftersom att hon blev pank efter shoppingen, haha! ;) Lite snäll är jag faktiskt! :D

Sen tog jag bussen hem och jag höll på att dö så ont i huvudet som jag hade.. Dock är det över nu! Har satt på mitt element också för att det var skitkallt inne på mitt rum för att min lillebror hade öppnat sitt fönster, smart ass. ;)

Fotar shoppingen nu så lägger jag upp det strax! :D


13 månader idag ♥

Idag har jag och älskling varit tillsammans i 13 månader, det är sjukt vad tiden går fort! :O Men det är ju så när man är kär och lycklig, hihi. Eftersom att vi har träffats på alla våra månadsdagar förutom när vi firade 8 månader då han var i Thailand så kom han till min skola innan och träffade mig en snabbis. En liten tradition i vårat förhållande, att vi träffas på våra månadsdagar. ;)

Jag älskar dig, förevigt :love:

myHeart.se


@ donken, har shoppat!

Tjotjo! :)

Sitter på donken just nu med Jossan A och har precis shoppat loss! ;) Visar er såklart såfort jag kommit hem kära läsare! :D Har köpt allting jag ville ha förutom en sak, men det ska jag köpa senare när jag kan. ;)

Jaja, jag måste stänga av datorn nu för jag har 2% kvar av batteriet, så är det när man är bloggare och sitter hela dagarna vid datorn! ;) Hähä.. Vi hörs senare älsklingar!

Jag just nu! ;)

helg ute i Bunn! (lördag)

På lördagen så vaknade vi upp, diskade, fixade iordning lite, grillade, solade, badade, chillade, och sen på kvällen så firade vi såklart valborg! ;)









sexig lärare?

Någon som hade tackat nej till att ha henne som lärare? ;) Till och med jag blev ju k*t, RAWR! Ut med gamla lärare och in med snyggingar! :D Ta detta lite med en nypa salt ni som inte förstår skämt. (PS ser ni inte videon så tryck på F5)

ForHair.se


nationella Engelska klart!

Tjabba bitches!

Sitter i skolan nu med Jossan och har precis gjort nationella Engelska A i skrivning som de flesta 1:or gjort nu antar jag. ;) Det gick faktiskt bra, hoppas iaf på det! Det var ju ett lätt ämne så det var bara att låta fantasin flöda, och det är jag ganska duktig på. :D

Just nu sitter vi och väntar på att tiden ska rulla, för kl 9.50 så ska vi ha prov i projekt och företagande. Har inte pluggat särskilt mycket på det eftersom att det mest är ett ämne där man ska räkna ut saker, som t.ex. Matte, så det är inte så värst enkelt att plugga på.. Wish me luck?


otaggad.. WISH ME LUCK?

Godmorgon!

Nu på morgonen är det precis som för alla andra 1:or i Sverige, nationella prov i Engelska A kl 8.10. Otaggad? Ja! Trött? Ja! Känns det okej med engelskan? Nej! Haha okej jag överdriver lite smått.. Men jag hade mycket hellre legat kvar i sängen två timmar till..

Jaja, jag har iaf gått upp, kletat på lite mascara, käkat frukost och borstat tänderna. Nu ska jag bara vänta på att Magnus ska käka klart, sen åker vi! Det är grymt att få skjuts till skolan. ;) Hellre det än buss! :thumbup:

Vi hörs efter provet någongång, wish me luck? Puss på dig

Gratisbio.se


smal, fräsch och trött! ;)

Tjotjo!

Hemma ifrån Zumban nu! Kom hem för ungefär en halvtimme sen kanske, men självklart så prioriterade jag duschen före allt annat som stod på kvällens lista. ;) Man blir fruktansvärt svettig utav Zumba ska ni veta! + 30min magträning efteråt, det ni! :D Nu är man smal och fin! Eller nja, påväg iaf! ;)

Nu ska jag käka, sen står SÄNGEN på listan. Imorgon 8.10 har jag nationella i Engelska så det gäller att vara utvilad! Hörs imorgon snyggingar! :D :love:


min vecka! (det som är kvar då)



Själv tycker jag att det låter som en soft vecka. ;) Inte för mycket men inte för lite planerat!

Let's zumba! :D

Nu ska jag dra iväg och bränna lite kalorier, behövs efter en helg med en massa skräpmat. ;) Pusspuss så hörs vi sen när jag är 20kg smalare! :D


I'm alone

Goddag!

Har ni också det soligt och skönt hos er nu? :) Dock är det fortfarande svinkallt så att när jag gick ner med Janina till bussen och kramade lillsyrran hejdå så hade jag vinterjackan på mig.. Usch! :(

Aja, vad ska jag göra nu? Jo jag ska plugga! Imorgon har jag nationella i Engelska och direkt efter det ska jag ha ett till prov i projekt och företagande, så ikväll blir det träning + en massa plugg..! Stolt tjej. ;)

Club4Beauty.seClub4Beauty.se


träffade Janina och Moa :)

Tjotjo! :)

Eftersom att min dator skulle uppdatera en massa skit så den gick inte att använda på en timme så passade jag på att damsuga och städa mitt rum, behövligt! ;) Kanske ska bli hemmafru? Jag lagade ju mat i söndags iliksom. ;) Hähä..

Hur som helst! När klockan blev halv tre så gick jag ner till bussarna och träffade Janina och Moa en liten kortis, satt på en bänk och softade i solen, synd bara att det inte var typ 10 grader varmare! :( Men men, det kommer nog snart! :)

Sen åkte Moa till Gränna och då gick jag och Janina hem till mig, satte oss och fikade framför TVn och sen gick vi ut och hoppade studsmatta en snabbis. Vill ha sommar nuuu! :O

Janina :)


Moa :)

Dunken.se


jag kanske ska bli kock..?

Hemma hos älsklingen i söndags så lagade jag "middagen". ;) jag envisades med att vi skulle käka majskolvar och tillslut fick jag min vilja igenom! Ibland älskar jag att vara tjej alltså! :D Självklart så fick ju jag laga till dom också, både min pojkvän och hans farsa tyckte om det så det var ju ett plus..! ;)


The Slanket


jobbigt väder ute. :(

Goddag!

Är hemma nu helt ensam! Eller Pernilla är nere och bakar men jag menar bara att jag inte är med min pojkvän eller någon annan. ;)


Jag sov som sagt över hos älsklingen inatt, åkte till Huskvarna och mötte upp honom efter att han slutade jobbet, sen åkte vi hem till honom och chillade galet innan vi skulle sova. ;)

Idag har det ju typ SNÖAT btw?! Vafan är det för stil? Någon måste ha trampat i ett spindelbo eller dylikt.. :O

Lite söt är jag allt, stod och frös vid bussen innan. ;)


sover hos älskling inatt!

sover över hos älskling inatt, ska åka till Huskvarna nu och möta upp honom när han slutat! Imorgon börjar jag 10.30 så det blir ju ingen stressig morgon iaf! ;) Puss puss på er, så hörs vi imon!

Hejdå Sommaren! :'(

Ute på min balkong just nu.. Buhuhu ;(

Frossle.com


var precis och handlade!

Tjotjo!

Jag hade möte här hemma ifrån 15.30 till 17.45 så därför har jag varit lite småseg med bloggandet om ni undrar. ;) Mötet handlade om mina planerade resor bland annat! Den 20de Maj nu så åker jag och min pojkvän iväg, kan ni gissa vart? ;)

Hur som helst, mina päron stack iväg på promenad och då passade jag på att tigga pengar för att gå ner till krysset och handla lite, dock blev det bara mjölk och fryspåsar, inget gottigott.. Buhuuhu.. :( Haha nej jag bara drygar mig lite, men jag erbjöd mig faktiskt att gå och handla åt dom, vuxenpoäng till mig! :thumbup:

Passade på att ta ett litet somrigt kort på vägen, dock så är jag inte lika skillad som min polare Jossan Svärd! ;)

The Slanket


helg ute i Bunn! (fredag)

I fredags så kom vi fram ganska sent, så när vi väl kom fram så packade vi bara upp lite, satte oss på bryggan, grillade, chillade och drack lite. :)





ni hade alla fel! ;)

Det var faktiskt mer än vad alla gissade på, det var faktiskt 84:- pant. ;) Mohaha! Dock så lovade jag ju en länkning till den person som gissade rätt eller närmast, och det var Rebecca Leicht! Ibland är det bra att panta. ;)


dålig update, I know!

Jag ber verkligen om dålig uppdatering de senaste dagarna, men nu är jag igång igen! Bättre än vanligt! ;)

Min dator har varit död idag, eftersom att jag inte hade med mig någon laddare hem till min pojkvän igår, därför har jag inte uppdaterat idag, men nu som sagt är det full rulle! :D

Sitter hemma just nu och håller på att överföra alla bilder ifrån helgen till facebook, så att det blir gjort! ;) Sen kommer det upp lite bilder här också, dock inte alla då det är över 300st, hähä. ;)

Jag just nu, håret åt alla håll!


NU ÄR JAG HEMMA!

Åh guuud vilken helg! :D fifan vad härligt det har varit!

Dock har jag en del som jag måste göra nu, haha. ;) Jag har en hel del pantburkar/flaskor som jag fick ansvaret för att ta hand om, sen har jag ju inte bloggat särskilt mycket i helgen så det ska jag ta igen! Sen ska alla bilder läggas över på datorn, läggas upp på bloggen och facebook och sen senare ska jag träna med Jossan! :D Så vi hörs alldeles strax igen, min kamera är på laddning nu så bilder kommer helt enkelt upp senare. Pusspuss!

Btw, inlägget innan detta är skrivet utav Kevin, jag blev blograped. ;)


ALL PANT!! :D Den som gissar rätt på hur mycket pengar det blir får en länkning! ;) Eller den som är närmast!


RSS 2.0