Skillz på fyrhjuling & råplugg.

Hej igen bloggen!

Idag var det ju skola, en rätt så lagom slapp dag. Hade en lång håltimme mellan svenskan och spanskan, jätte härligt! På matten var det bara att repetera inför provet på fredag. Annars var det inga speciella lektioner. Efter skolan följde Sita med mig hem, vi gick till stallet nästan direkt och red min ponny. Jag först, sen Sita och sist jag igen. Det gick jätte bra! Han var pigg och glad. Jonas var nere vid ridbanan och körde fyrhjuling så han stannade och kollade på medans vi red. Sen följde jag och Sita med ner till hans hus, jag hälsade på en massa kossor och dom var grymt nyfikna, endel var jätte rädda och andra inte, haha. Sen skjutsade jag Sita och Jonas på hans fyrhjuling, haha jag har skillzen alltså.

Nu ska jag och Sita ta något gott att äta sen ska vi sätta oss och råplugga engelska. Prov imorgon, suck.. Men det måste göras! Nu när jag väl tänkte efter så har jag ju också hemkunskapsprov imorgon också, det skulle jag ju egentligen gjort innan sportlovet men oops, det hade jag glömt bort att prata med läraren om, så jag får ta bort min sovmorgon imorgon och göra det då, en ännu större suck! Så jag börjar 8.30 istället för 10.. Skit surt!
 Bloggar senare, pussen!

31 mars, - gårdagen.

Godmorgon bloggen!

Jag ber om ursäkt att jag aldrig skrev igår. Jag hann inte på morgonen för jag var alldeles för trött så jag snoozade tills jag hade jätte bråttom, sen satt jag inte på någon dator i skolan, sen var jag med Sita efter skolan och vi satt inte heller så mycket vid datorn.

Iallafall, vaknade och var hemskt trött. Gjorde mig i ordning i slow motion, sen fick jag springa till bussen och missade första, så jag fick vänta på den andra. Hade engelska först där vi bara repeterade eftersom att vi ska ha engelskaprov imorgon. Sen hade vi spanska där jag faktiskt inte vet vad vi gjorde, jag minns inte, haha. Hkk där vi lagade fisk och potatismos, blev supergott faktiskt! Resten av lektionerna var likadana ungefär. Efter skolan gick jag hem till Sita, vi tog det lugnt med mat och massor med avsnitt av Vänner. Sen skulle jag och Sita egentligen åka till hennes killkompis, men det blev inte riktigt så eftersom att han åkte till någon annan.. Så jag och Sita tog bussen till stan, sen var vi där på kvällen. Sen tog vi bussen hem och jag åkte hem till min lilla håla. Det var min dag igår det!

Jaha, imorse vaknade jag tidigt. Gjorde mig iordning och åt frukost. Nu sitter jag här med massa musik på hög volym, men nu måste jag klä på mig ytterkläder och springa till bussen, för klockan har blivit för mycket! Ha en underbar tisdag, puss!

Godnatt allesammans!

Nu har jag nästan precis kommit hem från stallet, red en sväng med min ponny, han är så grymt snäll. Inte tittig eller något. Skit pigg och duktig, det gillar jag! Sen när jag kom tillbaka till stallet så kom Jonas och hans morsa och lekte pratglada, haha. Sen tog jag min sadel och träns och hoppade in i bilen hem, så nu ska jag ägna någon timme åt att putsa det! Det måste göras, suck.. hehe.

Imorgon blir det skola, ska antagligen vara med Sita efter. Inte en aning om hon ska med mig hem och rida, eller om vi ska vara hemma hos henne, men det märker vi väl! Haha.

Nej nu måste jag börja putsa, annars kommer jag aldrig i säng, och då kommer jag vara halvdöd imorgon i skolan, eller förresten det kommer jag vara iallafall, haha..

Godnatt bloggen, puss! ♥

Jag för några dagar sen.

Jag igår.

29 mars.

Hej bloggen!

För det första så vill jag säga att det är 77 dagar kvar till sommarlov och till min 15årsdag! Woho!

Sen kom jag och Sabinah hem nyss från Tranås, det gick grymt bra för henne idag på tävlingen! Hon vann förklassen LB, dubbelnolla, och svarttorps lag kom trea, Sabinah nollade grunden i lagklassen. Stoort grattis till henne, gumman du är bäst! ♥

Vi gick upp vid sju, eller då ringde alarmet, fast vi var så lata så vi gick inte upp förens en halvtimme senare, haha. Sen fick vi reda på att vi inte skulle åka förens tidigast halvtio från stallet, så vi tog det lugnt fram tills dess. Sedan stack vi till stallet och lastade Picasso, stack sedan till Tranås och woho, resten skrev jag däruppe. Klockan sex nu ska vi åka ner till Gränna och då ska jag bli upphämtad av Magnus, och han ska släppa av mig i stallet så jag kan rida min ponny. Sen blir det att ta hem alla grejor för dom ska putsas. Suck!

Förresten så måste jag bara påpeka att jag är sjukt nöjd över mitt hår just nu! Eller över färgningen alltså, tack Sabinah för hjälpen! Fasten det gjorde lite ont med den där fula hättan som man hade, haha.

Nu ska vi väl hitta på något roligt innan vi åker ner till Gränna, just nu sitter vi och lyssnar på techno på hög volym, asnice! Bloggar senare när jag kommer hem. Pussen. ♥

Färgar håret.

Hej bloggen!

Kom hem från Sita vid ungefär tre tiden, då stack jag nästan direkt till stallet, pysslade lite med Eliot och skrittade en liten runda. Jonas följde med som sällskap, skönt att ha någon att prata med. Sen fick jag skjuts hem till Sabinah, blev avsläppt vid hennes stall och då red jag hennes ponny Alkis och hon red hennes andra Picco, vi skrittade runt en liten sväng, sen bytte vi ponny så jag red Picco och hon red Alkis. Sen duschade vi Picco och packade allt tills imorgon, då ska Sabinah tävla med Picco i Tranås.

Nu sitter jag med en hätta på huvudet och Sabinah håller på att dra slingor, sen ska hon färga, det ska bli kul att se resultatet sen. Bild kommer väl upp på bloggen imorgon. Det borde se kul ut, för jag sitter och gör fula miner när hon borstar ut slingorna, för det gör så jävla ont! Haha.

Nu ska hon färga det, så nu kan jag inte skriva mer, ha en underbar lördagkväll! Puss.

28 mars.

Godmorgon! Eller eftermiddag?

Vaknade upp för ungefär en timme sedan, då åt jag och Sita frukost.

Igår var vi vid kfum då, Jag, Sita och Sabinah med flera, hah det var både kul och lite långtråkigt. Men roligare än att sitta hemma iallafall, det vart lite mys och sånt också, haha. Jag och Sita kom hem till henne vid ungefär halv tolv tiden, då bastade vi i ungefär en halvtimme. Sen åt vi godis och kollade på en skräckfilm, den var bra i början men sen på slutet så blev den extremt långtråkig. Haha, sen drömde jag om den på natten, skit konstigt..

Nu sitter jag och Sita och tråkar vid datorn, jag ska snart göra mig i ordning för att åka hem om ungefär 50min. Då ska jag till stallet och fixa lite, sen ska jag antagligen få skjuts bort till Sabinah.

Bloggar antagligen hos henne senare, ha en underbar lördag allesammans! Puss.

Hemma hos Sita.

Hej!

Idag praoade jag mellan 9-13.30, fick sluta tidigare, eftersom att det var sista dagen oså. Fick bara hålla på med frukten idag & sista timmen fick jag baka! Skit kul. På lunchen åt jag & Sita med Sabinah som vanligt, härligt. Jag fick en present av dom på Tempo, som tack för att jag hjälpt till medans jag praoat, inte en liten kasse med godsaker hehe.. Sita fick mindre än mig från hennes praoplats, hahha!

Nu sitter vi hemma hos henne & tråkar vid datorn. Ska strax göra oss iordning för att sedan dra ut! Sabinah ska joina oss med, haha. Sedan ska jag & Sita dra hem till henne för att ha en liten myskväll, eller natt.  Vad ska ni göra ikväll? Ni ska väl inte sitta hemma & tråka? :)
Bild på "fredagens outfit" får ni imorgon eftersom jag inte kan lägga till bilder på Sitas dator.

Ni får ha en underbar fredagkväll! Det ska jag ha med mina tjejer. Pussen!

27 mars.

Godmorgon bloggen!

Idag gick jag upp i tid, duschade & fixade allt som jag ska ha med mig idag till Sita. Åt också frukost & trots det så är jag helt klar & bussen går inte förens om 20min! Haha, första gången som jag inte behöver stressa. Hejja mig!

Idag så är det sista dagen på praon, som jag skrev igår så har jag ingen aning om jag ska skratta eller gråta, jag kommer iallafall sakna personalen som har vart så snälla & roliga. Själva jobbet kommer jag antagligen inte sakna, hehe.. Efter praon så ska jag följa med Sita hem, så ska vi ha en liten tjejdag eller vad man ska kalla det, mysigt ska vi ha iallafall! Sen ska jag, Sita & Sabinah till kfum & träffa lite folk. Vet inte riktigt men kommer nog hem till Sita vid tolv, halv ett tiden inatt. Får väl se om Sabinah också ska sova hos Sita eller om åker hem. Så får man hoppas att fredagen blir lyckad, men det tror jag. Är man med mina tjejer så blir det alltid lyckat. ;)

Nu ska jag packa det sista & klä på mig så jag inte missar bussen, det är typ snöstorm ute! Usch. Så jag vill gärna inte springa till bussen eftersom det kan vara rätt halt, eller kan? Det är halt, haha. Men ni får ha en underbar fredag, för det ska jag iallafall ha! Bloggar antagligen hemma hos Sita sen efter praon.
Pusss!

Dålig cambild men haha.

Trööött.

Jag hatar bussar, bussen som Natta skulle med hem kom aldrig? Den hade tydligen "fastnat" någonstans, så vi satt vid busshållplatsen i nästan en halvtimme & frös. Sen kom en bil förbi & en snubbe där sa att bussen inte skulle komma & att han skulle till Gränna så Natta åkte med honom, haha. Nu är jag trött & ska sova, imorgon är det sista dagen på praon, skratta eller gråta? Inte en enda aning.. Nu ska jag iallafall tvätta bort sminket & krypa ner i sängen, godnatt, puss!

Med Natta.

 Hej bloggen!

Idag var det rätt slappt på praon, ställde upp massa drickflaskor hela tiden ungefär, sen på lunchen gick jag & Sita runt i Gränna, det var ett jätte härligt väder! Fast ändå kallt.. Slutade vid fyra & då kom Natta till Tempo. Satt där en liten stund & sedan tog vi bussen hem. När vi kom hem så åt vi, sedan stack jag till stallet & skrittade på min lilla ponny, han var pigg. :) När jag kom hem så var det massa konstiga miner man fick från Pernilla, för dom trodde att det var jag som satt inne på mitt rum, men det var ju Natta som väntade på mig medans jag var i stallet, haha. Nu sitter vi vid msn & Natta snackar med en massa killar, haha.

Bloggar senare, pussen.

26 mars.

Godmorgon!

Idag gick jag upp försent, men jag tog bara en snabbdusch så nu har jag tid iallafall. Idag är det en normal dag, ska till praon nu, där jag kommer ha fullt upp eftersom dom får in varorna idag.. Suck! Sen ska jag vara med antingen Kerstin eller Natta, det har blivit lite körigt med detta så jag vet inte! Haha, men man märker väl vem som orkar följa med mig hem, för sen måste jag till stallet & skritta på min ponny. Ikväll ska jag försöka sätta mig lite med mina praouppgifter som ska in till skolan nästa vecka. Suck på det också.

Nu ska jag föna håret & sätta mig med en liten frukost, ha en underbar torsdag allihopa! Pussar.

Bra HV!

Nu är jag jätte trött, så nu ska jag tvätta bort sminket & sedan krypa ner i sängen & sova.
Jag är iallafall glad över att HV vann med 6-1. Bra!
Godnatt bloggen & alla andra, så hörs vi imorgon. Pussar. ♥

Hittade en gammal konstig bild på mig, haha.

Klicka, enkelt!

Klicka & bli medlem. Snabbt & enkelt! Det funkar & är 100% säkert. När du fått in 200kr så kommer det in på ditt bankkonto, enkelt & smidigt!
plusikassan.se

25 mars.

Hej bloggen!

Imorse vaknade jag tidigt, men vet inte vad jag gjorde med tiden för plötsligt hade jag skitbråttom, så jag hann inte skriva ett inlägg här.. Men idag var det prao mellan 9-16. På lunchen gick jag ner till Sita på Konsum som vanligt, Sabinah & Natta kom sedan. På praon så skulle jag fixa äggen, så råkade jag ta sönder ett & det var en rutten kyckling inuti! Åååh, det var så himla vidrigt! Typ luktade skit mycket & konsistensen var inte så.. fräsch. Ville typ bara dö istället för att torka upp det, haha. Sen spenderade jag två timmar åt att skala lök & en timme åt att hacka den, utan att börja lipa! Haha, jag är inte ett dugg känslig när det gäller sånt. Men det var hemskt iallafall, fick kramp i handen & det var hur tråkigt som helst, speciellt när Sita redan slutat, hon satt & väntade på mig i två timmar.. Men nu har jag iallafall slutat & jag är huur glad som helst. Två dagar kvar på praon, kommer sakna ledigheten från skolan, men ändå kul att komma tillbaka igen.

Idag händer nog inget speciellt, min lillebror & jag är ensamma hemma så vi ska ta cyklarna ner till macken & köpa lite chips & sen ska vi kolla på en film - Wallander.

Onsdagens outfit var lika enkel som gårdagens.
Jeans från H&M. Linne från Ginatricot.

Trött av att springa på stan.

Hej bloggen!

Nu är jag hemma igen. Eller jag kom hem för en halvtimme sen ungefär, fast jag har fört över bilder & lite sånt till datorn så det har tagit lite tid. Var iallafall på praon idag, det var jobbigt, eller så jätte jobbigt skulle det egentligen inte varit, men eftersom att jag varit sjuk så blir man ju tröttare fortare.. Men Sita kom & hjälpte mig det sista så jag blev klar så jag hann med halv tre bussen iallafall. Blev inte stan med Tova, för hon ville inte pga vädret, hon trodde väl att vi skulle va ute eller något, haha. Men Sita följde med iallafall, & det blev lite allt möjligt.

Örhängen på deluxa. Det var rea så jag var bara tvungen.
Foundation på åhlens från L'oreal Paris.
Hårfärg, eller slingfärg eller vad man ska säga, från coop.
& hårborttagningsmedel från H&M.

Efter att jag & Sita strosat runt på A6 ett tag så stack vi hem till henne, & åt hamburgare. Vi hade det mysigt & kul tills jag skulle skjutsas ner till bussen. & nu sitter jag här! Jag är astrött så jag ska nog krypa ner i sängen strax. Så jag säger godnatt till bloggen & er alla nu. Imorgon så händer inget speciellt, ska vara med Sita en stund efter praon & sen vet jag inte. Men sov gott allesammans! Pussar.

HATA SNÖÖ!!!! När man verkligen vågade hoppas på att våren äntligen hade kommit, så PANG. Fyfan..

tisdagens outfit.

Jag vet, det är sjukt dåliga bilder. Mobilbilder, & eftersom min mobil har blivit något sliten då också så.. Men iallafall. Tisdagens outfit var en enkel sådan.
Topp från H&M.
Jeans från Ginatricot & skor från DinSko.

24 mars.

Godmorgon bloggen!
Jag vaknade vid sju, fast jag låg kvar i sängen lite & kände efter om jag skulle orka gå till praon idag. Efter ett tag gick jag upp & jag är huur pigg som helst! Eller njae, men mycket piggare än vad jag vart sen i torsdags. Det är underbart! Jag har bara lite ont i halsen, annars är jag som ny igen. Känslan av att vara frisk efter att man vart hur sjuk som helst är obeskrivlig.. Så idag blir det shopping med Tova på stan! Sita ringde innan när jag stod i duschen, hon mådde tydligen också bättre så hon skulle med till sin praoplats idag, härligt! Då får jag sällskap på bussen.
Hur ser eran dag ut idag annars?
Nu ska jag sminka mig, fixa håret & packa vad jag ska ha med mig. Sen ska jag ta en "dagens outfit" bild.

Ha en underbar tisdag! För det tänker jag iallafall ha! Pussen!

Ha en nice kväll.

Nu har jag plockat iordning på mitt rum, så nu ligger det inte kläder överallt! Så nu kan man gå på golvet, utan att trampa på en massa kläder. Imorgon blir det antagligen prao & stan med Tova efter, jag vet inte riktigt för jag har fortfarande lite feber kvar i kroppen.. men jag får väl se hur jag mår när jag går upp imorgon.

Ska iallafall strax lägga mig, så jag säger godnatt till bloggen & er alla nu. Pussar!

Topp på Ellos.

Fin vit topp på ellos,

23 mars.

Hej bloggen!

Idag har jag bara suttit vid tvn & lite vid datorn, också kollat igenom en massa bloggar. Hade inget att göra innan så jag satte mig vid symaskinen & sydde upp två av mina jeans, haha det blev asbra & det var första gången jag sydde hemma..

Nu mår jag extremt mycket bättre & jag är feberfri! Woho! :D Så imorgon blir det prao & sedan blir det stan med Tova, äntligen har jag fått mina pengar! Så nu blir det shopping. Behöver egentligen en jacka, skulle köpt det när det var sol ute, men nu när snön har kommit igen så vet jag inte om det är någon idé.. kan lika gärna vänta. Skor behöver jag iallafall! Så det blir det väl, & en ny foundation med. Får väl helt enkelt se vad som följer med hem.

Hur är läget med er alla annars? Med mig är det bara bra, förutom att jag fortfarande är lite förkyld då, snackar jätte konstigt haha. Men halsen börjar bli bra & febern är ju borta så.

Ska slänga upp en fin topp från ellos senare, puss.

22 mars - tillbaka!

Tjena igen!

Nu mår jag bättre efter två dagar i sängen. Har fortfarande lite feber & väldigt snuvig osv, men nu har jag iallafall ork. Innan orkade jag knappt gå på toaletten, hehe..
Imorgon blir det ingen prao, utan vila hemma typ. Men på tisdag kör jag igång igen!

Nu kommer jag börja blogg igen som vanligt som jag gjorde innan. Hoppas ni blir glada!

Puss!

20 mars - sjukare än sjukast.

Hej bloggen!

Idag skulle det vara begravning som jag skrev igår, men det blev varken det eller prao idag. För jag har nämligen nästan 39 i feber, skakar & fryser. Kan knappt gå, hostar som en idiot & spyr. Så det blir sängen hela dagen, & ingen mer bloggning antagligen. Men ni får klara er tills jag blir piggare..
Jaha, vaknade ju vid sju idag & mådde verkligen piss, ögonen rann & jag kunde inte sluta gråta så dåligt mådde jag. Så jag tog en värktablett & la mig i sängen igen, sen åkte alla utom Jonathan till begravningen, Jonathan gick till skolan..

Här kommer lite bilder ifrån igår.
Sita på Eliot.

När vi gick hem från stallet så hittade vi en trehjuling,
som vi lekte med lite. Bara det att mamman & barnet
som ägde den kom efter ett tag, piinsamt.


Nu sitter jag & hostar så det känns som att lungorna ska komma upp.. så nu ska jag ta mitt extremt varma duntäcke & lägga mig i soffan där nere & kolla på tv. Ha en underbar dag! & håll er gärna friska & pigga. Puss.

Vår!

Bara för att det har varit sånt underbart väder i fyra dagar nu & enligt tidningarna & radion så ska det iallafall hålla i sig till påsk. Våren kanske äntligen har kommit! Underbart.

Och bara för att jag är så glad över det underbara vädret så tänker jag lägga upp sommarbilder från förra sommaren 08.

Min födelsedag.

Mina kompisar hade det allt roligt åt mig.

Jag i Evelinas solbrillor, skilz.

Tova fotade mig, massamassa bra kort blev det.

Jag provred & blev förälskad!


Jag var mycket i Gränna, kolla den söta grisen i hörnet!

Mycket fotografering blev det med.


& en o annan busschafför var väldigt trevlig.


Nu ska jag lägga mig, imorgon bär det av till Värmland på begravning, sorligt. Jag hatar egentligen begravningar, spelar ingen roll vem som dött. Jag gråter iallafall. Musiken, folket, talet. Allt är så fruktansvärt sorgligt...
Så imorgon ska jag upp tidigt, vid sju, & duscha & klä på mig bara svarta kläder. Kan ta en bild på det så det får bli en "dagens outfit". Sova fyra timmar i bil dit, & sen fyra timmar hem. Mycket sovande! Godnatt på er, pussar! ♥

Bilder.

Min snygga outfit som jag ska ha när jag praoar, TEMPO!


En snygg registreringsskylt i gränna. Haha, värsta lam.


Min macka med marmelad. ;D


Alla flaskor jag fick tömma på Tempo igår, hade ont i händerna
efter att ha skruvat av alla korkar sen kan man säga.

19 mars - tisdagen/onsdagen/idag.

Hej bloggen! Jag ursäktar mig verkligen extremt mycket över att jag inte har bloggat på ett tag, jag har helt enkelt inte vart hemma.

Tisdagen gick till ungefär såhär; Prao mellan 9-14. Fick sluta två timmar tidigare eftersom det inte riktigt fanns något att göra, jag jobbade på så fort så alla varor var ute i butiken fort, haha. Sedan åkte jag & Sita hem till henne & åt. Sedan gick vi ut lite, när vi kom hem så kollade vi på en film som hette ladder 49. Lipfilm alltså, jag & Sita låg & grät i ungefär 20minuter efter, haha. Sen sov vi.

Onsdag (kortfattat); Vaknade, gjorde oss iordning. Åkte till gränna, praoade 9-14 igen. Åkte till kaxholmen, var där ett litet tag med Sita & flera. Sen åkte jag hem till Sita med kvart i nio bussen. Efter en väldigt lång kväll så somnade vi.

Idag (också kortfattat); vaknade vid 6, gjorde oss iordning & åkte till gränna, praoade 9-13. Sita & jag åkte hem till mig, vi åt & nu sitter vi här vid datorn, snart ska vi väl antagligen till stallet & så ska Sita rida min polle! :)

Ha en underbar fortsatt dag! & jag lovar att bli bättre på att blogga igen. Hade lite bråttom just nu så jag hinner inte skriva ett längre inlägg, men det är nog ändå inte så intressant vad jag gjort dom senaste dagarna. Men iallafall ;)
Lite bilder kommer i ett inlägg snart.
Puuss.

17 mars.

Godmorgon bloggen!

Måste bara säga BRA HV! Dom vann ju matchen igår, var rädd ett tag att det skulle vara deras sista match, men så blev det inte! Tacka gud för det. :)

Imorse vaknade jag jätte tidigt, låg & väntade på att mobilens alarm skulle ringa. Nästan läskigt, första gången sen jag blev sjuk som jag inte var trött på morgonen! Fast jag somnade ändå lite innan elva igår, plus att jag hade en liten sovmorgon idag så. Tog en snabbdusch & åt frukost, så nu är jag verkligen vaken! Mår bra också, vet inte varför. Men känner mig jätte glad, ingenting kan förstöra min dag idag, känns så iallafall!

Nu sitter jag & lyssnar på rätt hög musik på datorn, det är härligt när man är på bra humör.

Idag är det prao igen, 9-16, hälsa på de som bor i gränna/går i skola där! Alltid kul med lite sällskap. Får väl antagligen göra samma sak som jag gjorde igår, men det går nog bra. Efter praon ska jag hem till Sita & sova där, happiness.
Nej nu måste jag torka håret eftersom det är jätte blött! Får helst inte missa bussen, det vorre inte så bra. Ha en underbar måndag!

Puuss.

Fryser.

Nu sitter på mitt rum invirad i en filt, det är så sjukt kallt! Eller så är det bara jag som är konstig, eftersom elemtentet är inställt på 28grader.

Praoade två timmar idag ungefär, det gick jätte bra. De är jätte schysta där & dom tyckte jag jobbade bra, haha. Fick plocka upp varor & pricka av varor i lagret så det var inte så särskilt jobbigt. Inte jätte kul, men det funkade. Hade man fått lön så hade det vart pricken över i:et! Efter praon vid ungefär halv tolv så tog jag bussen till Magnus jobb, där vi åt & åkte sedan till sjukhuset. Sjukt nervös, ska dit om en månad igen. Efter det så släppte Magnus av mig i huskvarna så var jag där med Mikaela & några fler.

Ikväll händer absolut ingenting, ska försöka äta nu & sen ska jag nog sitta vid datorn. Är jätte trött (som vanligt) så det blir att lägga sig tidigt iallafall, fast alla vet att tidigt för mig är ungefär vid elva, tolv. Men ändå!


idag hade jag vågigt hår, woho! Somnade med en blöt fläta igårkväll så.

16 mars.

Godmorgon bloggen!
Idag vaknade jag & sita i tid iallafall, bussen går 8.40 & vi vaknade vid sju, haha tröttast är vi.

Idag är det första praodagen på Tempo i gränna. Inte det minsta nervös, men det kan ju vara för att det är Miccis föräldrar så jag känner ju dom lite. Men ändå! Jag som alltid brukar vara nervös för nya saker, men icke. Kanske är för att Sita är här just nu, eller så har jag kanske inte riktigt vaknat än? Men jag ska inte praoa fullt idag, för klockan två ska jag till sjukhuset för ännu fler tester. Hoppas det har blivit bättre så jag kan börja rida snart!

Nu har Sita sminkat färdigt sig så nu står hon & klagar på mig att jag ska börja, haha. Men jag slänger nog in ett inlägg när jag sitter på Magnus jobb eftersom jag ska gå dit innan sjukhuset. Eller så blir det ett när jag kommer hem därifrån.
Ha en underbar måndag! puss.

Gossip girl med sweet.

Juste, igår va jag ute så jag kunde inte se på melodifestivalen. Fick iallafall redan på vem som vann, jag är sjukt besviken, tyckte att Molly Sandén eller E.M.D skulle vunnit, inte någon operasångerska?! Aja, sverige, räkna inte med att vinna eller komma bland dom första i Eurovision song contest.

Gick just igenom ungefär 200 inlägg som folket har lagt upp. Sita satt bara bredvid & frågade "inte klar snaaaart?" Haha. Det var sjukt segt. Men nu har man iallafall läst & kollat dom.
Strax blir det Gossip girl på tvn klockan 19. Puss!


15 mars.

Hej bloggen.
Jag ber om ursäkt att jag inte bloggade så mycket igår & inte har lagt upp något än idag. Har haft fullt upp hela tiden så.

Min helg har vart bra iallafall, har vart med Sita & det har vart underbart! :) Vi ska sova hos mig sen så ska vi ta samma buss till praon imorgon. Härligt att slippa skolan i två veckor!
Hur har er helg vart?

Nyss proppade vi i oss en kebabpizza, grymt gott när man är riktigt hungrig. Men nu ska vi göra något annat, bloggar när jag sitter på min dator senare. Puss på er!

14 mars.

Hej bloggen!

Gårkvällen var kul, fast det blev inte så lyckad sen när jag kom hem. Men det är en annan femma. Hade iallafall ingen möjlighet att blogga så ni vet. Somnade sent iallafall, runt halv tre tiden.

Imorse blev jag väckt, orkade inte gå upp så jag somnade om, blev väckt en liten stund senare igen. Tvingade upp mig själv verkligen, USCH. Jag haaatar att vara såhär trött. I och försig så får jag väl skylla mig själv eftersom jag somnade sent inatt, men ändå. Iallafall så klädde jag på mig, åt frukost & sen åkte till skärstad där det var konfa kl 9.15. Efter konfan blev jag hämtad & nu sitter jag här.

Åh gud, ni anar inte hur mycket jag längtar tills jag får flytta hemifrån & sköta mig själv.

13 mars.

Hej bloggen!
Kom hem för en timme sen ungefär från skolan. Slutade 12.50 men bussen gick en  halvtimme senare så kom hem lite senare. Imorse var jag så äckligt trött, har nog inte vart så trött på evigheter, fick verkligen putta mig ur sängen, haha. Kom iallafall i tid till bussen & skolan. Väl där fick jag skriva klart min svenskauppsats innan min första lektionen började, så den blev klar & inlämnad idag. Vi hade en timme & 40min SO som vi kollade på film på, jag sov så jag vet inte vad filmen handlade om eller något. På lunchen var det en jätte lång kö, men jag åt iallafall! På matten kollade vi också på film, sen åkte jag hem eftersom jag inte får vara med på idrotten. Då var denna skoldagen slut & nu blir det ingen skola på två veckor, kommer sakna endel, men dom ska man träffa iallafall!
En väldigt trött Thess på SOn innan jag somnade. Mikaela som tog kort.

ÅÅH snö FÖRSVINN NUUU! Såhär såg det ut när jag gick till bussen imorse.


Ikväll händer verkligen ingenting. Om ingen vill träffas då vill säga, för jag ska absolut inte göra något!
Vad ska ni göra ikväll?

Nattinatti folket!

Nu är jag jätte trött. Har bara spenderat min kväll på mitt rum med musik & msn. Kom på att jag hade svenskauppsats tills imorgon & den trodde jag var hemma, men icke. Så jag får väl försöka skriva klart den imorgon, på någon rast eller nått. Ååhh, vill inte precis få IG på det. Imorgon är det iallafall en kort dag, börjar 8.20 & slutar 12.50, ingen idrott för min del. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra.. någon som vill vara?
Sov gott & godnatt bloggen!

kärlek?



ett stort tomt hål, det är dig som jag saknar..

sorry för "fjortislåt". Hon sjunger inte bra, men det är texten jag gillar.

12 mars.

Hej!
Idag var jag sjukt trött som vanligt nu förtiden på morgonen, så jag snoozade & tog bussen som gick senare vilket resulterade att jag kom försent till skolan, kvarsittning. Usch, jag blev jättesur, min första kvarsittning! Den hade jag helst velat slippa. Fick tillbaka mitt spanskaprov, rätt nöjd, men kunde pluggat lite mer.. Matteprovet fick jag med tillbaka, det hade gått skitbra! Hehe. Idrotten gick jag, Sita, Lisa & André promenad. Sen var det kvarsittning då, den både sög & var rolig. Satt med Mikaela, Sita & Tina. Dom hade också plockat på sig förseningsminutrar. Så det var iallafall lite tur att jag slapp bli ensam på kvarsittningen..
Vet inte riktigt vad Sita & Mikaela gör på första bilden, men kul var det! & på andra bilden så är det jag som pussar Mikaela. :)


Efter skolan blev jag hämtad av Pernilla, så åkte vi till polisstationen. Fixade pass så nu blir det Italien & Slovenien i sommar! LÄNGTAR. Vill ha sommar nu. Det är fint väder i några dagar, så tänker man att nu blir det nog vår! Men vad händer? Jo det börjar snöa igen. Som det gjorde idag när jag väntade på att Pernilla skulle hämta mig.

Hur har eran dag vart? Min har vart sådär, när man är riktigt trött som jag vart så blir man lite off. Så det ber jag om ursäkt för, sen fick jag lite utbrott på Jörgen på kvarsittningen, vi hade gått in i fel sal, så vi skulle gå in i själva "kvarsittningssalen". Så fort jag gick in så fick jag gå ut igen, inte så lyckat. Då blev jag lite sur.. eller lite? Mycket. Haha, det var kul för stunden. Men sen kände man sig som en idiot när en person klagade på mig sen. Nu vågar iallafall inte Jörgen kolla på mig. Ännu mindre säga något, för när han gick förbi mig när jag skulle gå ut från entrén så kollade han bort. Usch, vill inte ha det riktigt så.. fan va dryg jag ska vara. Förlåt..
Ikväll händer iallafall ingenting, ska försöka äta snart iallafall. Sen ska jag väl sitta & frysa som jag gör nu.
Ha en nice kväll, puss!

Bilder från gårdagen.

Tog lite smygkort på Mikaela när hon smsa med sin kille. ;D


Jag med en hatt från H&M. & Mikaela som står bakom & smsar. ;D


Jag & Sita med hattar & solglasögon från H&M. Schtek.


När jag & Sita var hos hennes killkompis, så hade vi tråkigt. Så vi körde "burken" med en gammal ölburk, det gjorde ont! Haha, stört.

11 mars - gårdagen.

Hej bloggen.
FÖRLÅT för att jag inte uppdaterade igår! Jag snoozade för länge så jag höll på att missa bussen till skolan. Sen var jag med Sita & flera. Men iallafall, skolan var rätt lam, gick fort ändå. Idrotten gick vi promenad på, hade spanskadiagnos & matteprov, som gick asbra! Så slutade vi 13.45 istället för 15.20. Så då åkte jag, Mikaela & Sita till donken, åt lite där. Sen gick vi & kollade i affärer, sen åkte jag & Sita till hennes killkompis, så var vi där en liten stund, haha det var riktigt roligt. Sen åkte vi hem till Sita efter några timmar. Vi var uppe till klockan 05.00 & så somnade vi inte förens ungefär halv sex. Vi var inte ett dugg trötta, fast det kan ju vart alla koppar kaffe som vi hade hällt i oss. Haha. En riktigt rolig dag/natt & det måste göras om!

Idag då så gick vi upp strax efter elva tiden & åt frukost. Satte oss & kollade på american pie 2 & saw 3. Var jätte trötta då, eftersom vi inte hade sovit så länge. Där satt vi & latade oss tills vi fick nog & ville gå ut. Då gick vi till esplanaden & köpte energidryck & godis! Sen gick vi hem till Sita igen, åt pannkakor & sen skulle hennes pappa köra mig hem & Sita till stallet. Så nu sitter jag här, jätte trött & hänger. Ska nog lägga mig tidigt, eller iallafall lägga mig & läsa massa gamla frida tidningar eller något. Tack ännu engång för gårdagen/natten/idag! Jag älskar dig Sita, min söta. <3

Bilder från gårdagen kommer strax också.

Plugg, finns det nått tråkigare?

Det var mys i stallet, jag älskar verkligen min lilla ponny. Maten blev också jättegod, haha jag är duktig när jag vill. Nu har jag duschat & ska strax sätta mig & plugga, har NO läxa & matteprov imorgon så. Så denna kvällen blir tråkig som dom flesta kvällar.

Jag behöver ett par nya jeans, men jag har verkligen inte en enda krona. Det suger..
Domma tyckte jag iallafall var fina, från nelly för 998:-


Nej nu ska jag byta till natt t-shirt, sätta mig & plugga. Kommer inte lägga mig än på ett tag, men jag orkar inte blogga mer, så jag säger godnatt nu, hörs kanske på morgonen imorgon, eftersom jag har sovmorgon till 9. Puss på er!

9 mars.

Hej bloggen, nu är jag hemma från en lång dag i skolan. Började 8.20, visserligen var det inga speciellt jobbiga lektioner. Gjorde bullar på hemkunskapen & Martin fick massor av skit av läraren tack vare mig bara för att han kastade massor med mjöl & pärlsocker på mig. Rätt åt han! Sen på NOn så blev det bråk mellan läraren & Mikaela, bara för han är seg typ. Haha. På NOn kollade vi på film, jag & Krantz satt & drev hela tiden, det var kul! ;D Sen när vi slutade så fick jag vara kvar en timme eftersom jag skulle ha utvecklingssamtal. Det gick bra som jag trodde & jag fick ingen skit. ;) Sen åkte vi hem & nu ska jag snart äta sen åker jag bort till stallet.
Hur har eran dag vart hittils? Bra? Hoppas jag iallafall. ;)
Nej nu ska jag äta, sen ska jag till stallet.
MUMS BULLAR! jag blev nöjd över dom iallafall. & det blev typ krig om dom i korridoren också. Haha.


Ikväll, har faktiskt inga planer, ska hjälpa till att laga mat sen efter att jag vart i stallet. Woho, första gången nästan. Sen blir det väl softa framför datorn eller tvn.
Imorgon är det matteprov, det kommer nog gå bra! Känner mig väldigt säker på detta avsnittet. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, får väl hitta på något kul.

Min älskade ponny.

Kom nyss hem från stallet, gud vad jag saknar Eliot. Jag saknar att rida.. Men snart så! Om allt går bra på sjukhuset & så.

Imorgon ska jag på utvecklingsamtal, det suger. Men än så länge har jag skött mig, så det blir nog inte någon dålig kritik, hehe. På tisdag är det matteprov. På onsdag är jag ledig! För det är profildag på skolan, jag har dans & eftersom våran danslärare skulle bort så får vi som har dansprofil ledigt. Jätte skönt! Får väl se vad jag gör då, antagligen sover halva dagen, sen kanske jag är med någon, Mikaela kanske? Eftersom hon också är ledig då. Torsdag ska jag vara med Jossan, härligt! Fredag & helgen blir det kanske Sabinah igen, om hon kan. Annars får jag väl göra något annat, något finns det nog alltid att göra. :) Nästa vecka blir det prao! SKÖNT att slippa skolan på två veckor.


Jag älskar dig min underbar ponny, när jag är i din närhet så försvinner allt, då har jag plötsligt inga problem längre, då kan jag mig själv. utan några som helst krav, för du klagar aldrig, du säger aldrig åt mig vad jag ska göra, du ber mig aldrig att göra något som jag inte vill, när jag är i din närhet så känns plötsligt allting så bra. då känner jag mig som en vanlig normal tjej.

Lite bilder.

Jag i fredags, inte för man ser mitt ansikte så väl men iallafall.


Här ser man Mikaelas vardagsrum, på bilden Mikaela som är suddig,
Petra som, jag vet faktiskt inte vad hon gör. Bella som sitter i soffan.


Sabinahs polle, Picasso.


& till sist, en blöt vovve. :D

8 mars.

Hej bloggen.

Jani, imorse blev jag & Sabinah väckt tjugo över fem, klädde på oss & åt frukost. Sen åkte vi till stallet & lastade Picasso, sen bar det iväg till Vetlanda. Jag & sabinah sov hela vägen i bilen, vadådå? Vi var ju bara så sjukt trötta.. Sen red Sabinah fram & tävlade. Det gick bra & Picasso var lugn. Sen bara gick vi runt & slappade.. Åkte hem sedan & då sov jag också. Åkte hem till Sabinah, plockade ihop mina grejor & sen blev jag hämtad av Magnus. Så nu sitter jag här vid min dator & väntar på att Magnus ska skjutsa bort mig till stallet, för jag ska borsta & longera Eliot.
Tack Sabinah för igår & idag! Jag älskar dig.

Massor med bilder kommer i ett annat inlägg sedan.

Skratt till "schlagerskandalen"

Ja, jag vet inte vad ni säger. Men jag höll på att dö av garv när Caroline af Ugglas gick vidare till final. Hahah, hennes låt suger verkligen, tycker jag då, & hon själv kan verkligen inte sjunga. jaja, då har man något att skratta åt nästa melodifestival i globen. Jag & sabinah satt & "sjöng" hennes låt när hon sjöng på tvn, vi drev som satan. Schlagerskandalen!
Hon är inte särskilt snygg heller.. haha.


Annars har vi bara suttit här på hennes säng i hennes rum, käkat snacks så vi sprängs. Jag har kollat på någon tråkig film på tvn medans Sabinah har suttit vid datorn. Imorgon ska vi gå upp klockan tjugo över fem, fattar ni? SÅ TIDIGT. Tror jag dör.. Så vi ska alldeles strax lägga oss & försöka sova.
Så godnatt bloggen & sov sött alla!

Det luktar blöt hund.

För ungefär en timme sen kom jag & Sabinah hem från stallet. Vi har tvättat Picasso, hennes häst. Plockat iordning allt tills imorgon osv. Sen åt vi tacos & jag gillade det! Första gången, haha Magnus du hade rätt, du sa att det inte skulle ta lång tid för mig att börja gilla det, & jag svarade "hahahaha visst, det tar nog några år.." Men det tog ungefär fyra timmar, sen åt jag det. Jaja, alla har vi fel. Nyss så duschade vi Sabinahs lilla pappilon, så himla sööt. Han tyckte det var jätte skönt att bli duschad & borstad..

Här har vi ju den lilla söta grisen. :)


Snart blir det myspys i soffan med snacks & kolla på melodifestivalen.

7 mars.

Hej bloggen.

Blev väckt av Sabinah ungefär klockan elva. Då klädde jag bara på mig & rusade till bussen, men missade den iallafall.. Så Magnus skjutsade mig till Franssons polkagriskokeri, så gick jag & Sabinah ner till ålderdomshemmet i Gränna & solade solarium, så nu är man brun & fräsch! Sen åkte vi tillbaka till Franssons, köpte godis & sedan blev vi hämtade & åkte hem till henne.
Nu har vi ätit, sitter vid datorn & är jätte sega. Snart ska vi väl till stallet för att fixa iordning Sabinahs häst till tävlingen imorgon. Ikväll blir det mys med snyggingen, massa godis & snacks, vid tvn för det är ju melodifestivalen, vet inte riktigt vem jag röstar på, om jag ska vara ärlig så vet jag knappt vilka som är med ens.. hehe.

Jag längtar tills jag börjar gymnasiet, vill flytta till lägenhet i stan, men det får vi väl se hur det blir. hihi.
Nä nu ska jag sluta skriva & vara något social mot Sabinah. Bloggar lite senare igen. Hörs!

Trött, tröttare, tröttast!

Godkväll, eller vad man ska säga.
Nu har typ alla åkt hem, haha alla blev skittrötta efter allt dansande, så vi slappkollade på en film nu i slutet. Sen åkte alla hem, jag är den sista kvar, förutom Mikaela då. Så är det när man bor längst bort & ska bli hämtad.. Bilder kommer upp imorgon från våran crazykväll. Jag hade iallafall skitkul & det tror jag de flesta hade också. Svarar på kommentarer osv imorgon eftersom att jag ska hem & sova nu, är sjukt trött (som vanligt) fast nu är jag ännu tröttare!
Godnatt bloggen & puss på er läsare.

Kul att driva?

Haha, nu har Petra kommit, vi har fixat oss & håller på med maten & snacksen. Mikaela & Petra driver med Mikaelas pojkvän i telefon, haha det är skitkul. Samtidigt som Petra driver med folk på hennes msn som hon addat från snyggast.se. Något störda är dom, men sjukt roliga! Haha.
Snart är klockan sex & då kommer Sofia & Armita hit också.

Snygga Mikaela. :)


Åhh, jag vill ha sommar typ NUU. Ska bli så himla kul att åka till Venedig & Slovenien. Vad ska ni göra i sommar, har ni några speciella resmål eller liknande? Eller ni kanske vill ha vinter, med snö, regn & blask.. ;)
Puss på er & ha en underbar fredag!


6 mars.

Hej bloggen!

Idag var det skola igen som vanligt, en riktig slappdag faktiskt. Slapp halva SOn eftersom jag var hos skolsystern, på svenskan skrev jag nästan klart min uppsats & på idrotten gick vi bara en promenad. Förbannat skönt med helg nu iallafall.

Nu sitter jag hemma hos Mikaela med henne & hennes kusin Evelina. Vi har gluffsat i oss lite flingor & druckit te. Snart ska vi hitta på något roligt & jag ska hjälpa Mikaela att fixa blogg! Sen ska vi slappa ungefär till klockan fyra, halv fem, då ska vi fixa iordning oss, ta fram mat & fixa lite annat stuff. Sen klockan sex ungefär så ska det komma lite folk, så ska vi ha en liten födelsedagsfest för Mikaela. Ska bli skitkul! Vad ska ni hitta på ikväll då?

Nu ska vi göra något annat än att sitta här, eller jag ska iallafall göra något annat än att skriva på bloggen.
Puss på er & jag hoppas ni kommer få en underbar dag & kväll! Jag kommer nog antagligen inte skriva något mer inlägg idag, men skriver imorgon. Så puss på er alla!

Kan man ha hetare glasögon?

Nu är jag hemma, sitter här i min stora svarta natt t-shirt. Imorgon är det skola igen, & efteråt ska jag hem till Mikaela. Har en svenska uppsats som ska vara klar imorgon, eller kladden åtminstånde, men den är inte riktigt färdig.. så får väl göra klart den i skolan. Ska till skolsystern klockan nio, ingen aning om varför men aja. Nu är jag jätte trött & riktigt längtar till den varma sängen. Så sov gott alla! Godnatt bloggen.

Jag & Kerstin hade då skitkul när vi gick igenom hennes sminklåda
& upptäckte de här heta glasögonen.

Modevisning med kerstin.

Idag var det ju spanskaprov i skolan med, det gick faktiskt sjukt bra! Tror jag.. hehe. Kändes bra iallafall.

Innan var ju jag & Kerstin på modevisning, hennes storasyster var ju med, hon var jätte duktig! Eller egentligen var alla duktiga, dom flesta iallafall, men hennes syster tyckte jag var bäst. Tyvärr så hade min mobil dött så den var på laddning i Kerstins rum på hennes internathem. & någon kamera hade jag inte tillgång till, så det blir inga bilder från denna gången.. Men det blir nog en till modevisning snart. :)

Nu har jag kollat igenom de flesta inlägg som folk har laddat upp & svarat på kommentarerna som jag fått. Så nu ska jag & Kerstin hitta på något kul innan min buss går hem klockan halv tio. Då ska jag prata med Magnus & Pernilla om ensak, eller egentligen två saker men iallafall, haha. ;D
Ha det bra sålänge. puss!


5 mars.

Hej bloggen!

Idag var det skola & jag var jätte trött, men jag & Mikaela hade en riktigt rolig dag iallafall, bilden & syslöjden slog allt! Haha. Slutade tidigare eftersom att det var något fel med idrotten, det fanns inte någon närvarolista eller hur det var.. Men jag & Mikaela gick runt i Huskvarna lite. Sen tog jag bussen till Gränna & träffade Kerstin. Kul att träffa gullungen. Sitter hemma hos henne nu. Vi fikade lite & sen kollade på Grey's anatomy.

Nu ska vi gå till hennes skola, för det är en modevisning där, skriver mer om det senare när jag kommit hem. Puss på er alla!

Godnatt!

Nu har jag städat min garderob, haha. Jag är jätte trött, eller egentligen säg någon gång jag inte är det.. Vad är egentligen bättre än att krypa ner i en varm, skön säng under ett stort täcke när man är riktigt trött? Men iallafall, jag ska sova nu. Ni får ha en underbar kväll & sova så sött! Puss på er & godnatt bloggen!

Solbrillor

Har ni spanat in några snygga solbrillor mot våren & sommaren?
Jag har kollat lite, men inte riktigt hittat några.. Men de här tyckte jag va fina, från Lindex för 79,50:-

Röda ögon, nejtack.

Usch, vad trött man kan vara! Känns som att jag inte sovit på länge.. fast vi hade sovmorgon & jag kom i säng i tid, & att vi bara hade tre lektioner som man bara slappade på, så känns det som jag skulle kunna somna närsom. Hehe, aja. Idag fick jag byta profilval iallafall! ÄNTLIGEN. Fick dans, inte för jag kan dansa & inte för jag får dansa just nu, men det är kul. Haha, plus att Mikaela har det & att lektionerna är slappa. Nu sitter jag hemma & funderar på vad jag ska äta för något, är inte direkt hungrig, men jag måste äta.. Imorgon är det spanskaprov med, så det ska jag plugga på ikväll, vill inte direkt att mina betyg ska vara lika dåliga som när jag gick på ribba, haha!

Mitt öga ser bara värre & värre ut för varje dag..


4 mars.

Godmorgon bloggen!

Idag vaknade jag tidigare än väntat, duschade & fixade mig. Nu sitter jag här & sen ska jag äta frukost, sen blir det skola! Är en väldigt slappdag idag, bara tre lektioner, men långa är dom i & för sig, men iallafall. Får väl se om jag kan få tag på en dator idag så jag kan blogga lite i skolan.
Efter skolan vet jag inte vad som händer, antagligen sova eftersom jag är så trött..
Men nu ska jag äta frukost, ha det bäst. Puss på er!

Slänger upp en dagens outfit också, väldigt enkelt idag.
Tights H&M
Linne (det ljusa) H&M
Linne (det svarta) H&M
Kör på H&M stile idag ;D

3 mars.

Hejsan.

Alltså förlååt för att jag inte har skrivit något idag, jag har inte haft tillgång till någon dator! Hade sovmorgon idag, men jag försov mig så jag hann aldrig sätta på datorn. I skolan så var aldrig Rikard vid datasalen så jag kunde inte gå in, & när jag väl fick tag på Nicolas så fick jag bara va inne i två minuter så jag hann aldrig skriva ett inlägg.

Hur som helst så var jag väldigt trött idag, & jag hade en dålig hårdag. Annars var det kul att träffa Mikaela, & såklart alla andra, men eftersom hon fyllde år igår så var det extra kul att se henne. Hade ungefär tre timmar hål eftersom att jag inte kan vara med på idrotten, & så sög det eftersom att vi inte fick tag på någon dator, men iallafall.. Efter skolan åkte jag & Tova till stan för hon skulle köpa smink till hennes kille, fattar ni? till en hennes kille.. haha. Så köpte vi mat på donken med, som vi åt på bussen hem. När vi kom hem gjorde vi våra berömda sockermackor. Sen kollade vi på patrik 1,5. Den var sjukt bra, fast jag tyckte ändå att han skulle dumpat Sven! Sen så gick vi ut & lekte på isen som hamnat på landsjön, tog massamassa kort som jag egentligen skulle laddat upp här på bloggen, men då dog batteriet så det blir inga bilder idag. Sen åkte jag hem & nu sitter jag här, har verkligen inget bättre för mig. Vill få pengar snart så jag kan åka till stockholm för att bli plåtad på the studio. Men det kommer nog dröja ett tag..
Annars ska jag kolla på andra avenyn nu klockan nio. Imorgon har jag sovmorgon till klockan 10, så jag kommer nog slänga in ett inlägg här på morgonen!
OJ vilket långt inlägg. haha.

Puss på er alla!

åh, mer pengar tack!

Finns på Nelly.
1. Klänning 599:-
2. Väska 899:-

Mikaela 15år!

Grattis Mikaela! Synd att jag inte kunde komma till skolan idag & gratta dig.. men du ska få ett stort grattis imorgon!
Love.

2 mars.

Godmorgon.

Idag skulle jag egentligen till skolan, men när jag vaknade så kunde jag knappt stå upp, allting snurrade & jag hade fruktansvärt ont i huvudet. Så jag gick & la mig igen, ingen skola idag. Men imorgon ska jag gå, för då mår jag säkert bättre om jag bara vilar idag. Så idag händer ingenting, kolla på top model klockan fyra, annars ingenting. Men det är skönt med sådana dagar också, då kan man verkligen vila upp sig.
Nu ska jag gå ner & äta frukost, lite sent, hehe. Ha det bäst!

Bio med pappsen.

Som sagt så gick jag på bio med min pappa. Män som hatar kvinnor, det måste ha vart den bästa filmen jag har sett! Eller iallafall en av dom. Den rekommenderas till alla, om ni inte redan sett den då. ;) Åkte hemifrån vid halv fyra & kom hem ungefär vid elva tiden. Därför jag inte uppdaterat min blogg så mycket idag.. Nu ska jag hoppa i säng för imorgon är det skola igen, & då ska jag gå heltid. Mikaela fyller byxmyndig också! :D
Godnatt bloggen!

En extreemt trött Thess på bussen hem från stan.

1 mars.

Godmorgon! Eller ska man säga förmiddag? Eller eftermiddag..?

Idag är det första mars, vad fort tiden går! Idag är det fint väder, hoppas verkligen att våren kommer snart, & att ALL snö försvinner, är väldigt trött på den nu. Idag ska jag till stan med min pappa & antagligen gå på bio. Det var länge sen jag träffade honom nu. Så jag går bara runt här hemma & väntar på att han ska ringa. Om han nu gör det vill säga.

Förresten så är jag helt såld på de här skorna. Vill haa !
Finns på Nelly för 399:-

En väldigt trött thess.

Godnatt bloggen!

Imorgon ska jag än sväng till stan igen. Pusshejs.


RSS 2.0