hemma hos sita

Sådär nu var höstterminen slut! =)

Tog bussen till skolan och så träffade jag Tim som kom till skolan en timme innan han började bara för att träffa mig och ge mig en cigg, naaw. =) Och sen kom jag lite försent till kyrkan men jag smet in obemärkt! hehe.. Fanns ingen plats till blonda mig så jag fick sitta i sitas knä hela avslutningen men det gick bra, väger ju inte såå mycket! ;) Sen när avslutningen var slut så gick jag och sita (snarare sprang och "sjöng") till vårat klassrum där vi skulle samlas och få våra betyg osv! Kan ju säga att det jag fick verkligen inte är något att skryta med, menmen. Det kommer ju en termin till, inget att deppa ihop för! =D Sen tog jag och Sita bussen hem till henne när vi hade slutat och nu sitter jag i hennes kök as usual medans hon värmer lussekatter i mikron och gör te. Dags för myspys!

Hörs snart bitches! =) / eran älskade thessiie ;)

Degen =D <3


haha han är en av mina bästa killpolare, men nuförtiden har han blitt tråkig.
aldrig med ute mera, kom tillbaka deeeeg. =(

22 december

Godmorgon sunshines!

Hur är det med er idag? Jag känner mig otroligt stressad och korkad, eftersom att jag glömde plattången hemma hos pappa så det får bli lockigt hår på julavslutningen med! usch.. Jaja! Finns inte mycket att göra åt saken. Blev iallafall väckt för en halvtimme sedan och har precis duschat och klätt på mig. Ska alldeles strax börja sminka mig också, efter att jag har skrivit klart detta inlägget.

Har med mig dator såklart och jag slutar skolan runt halv tio/tio så jag uppdaterar någon gång efter det när jag har följt med sita hem. Hörs då!

Blää va kallt det var. hösten 08

godnatt

Nu ska jag ta och sova, vi hörs imorgon på morgonen innan jag åker till skolan och har julavslutning. Puss på er!

snart jul!

Snart är det ju jul! Två dagar kvar, kan ni tänka er? Tror ni på tomten? =) Eller är ni som jag som aldrig ens trott på honom. Jag tror det var när jag var ungefär två, tre år så drog jag av "tomte-skägget" från pappa och sen dess har jag gjort så på varenda tomte varje julafton. Haha! Sicken unge va..? =) Iallafall! Har ni önskat er något speciellt i jul? Det har jag iallafall =D Men eftersom att jag har vart rätt stygg iår så tror jag inte att tomten kommer ge mig något.. hehe..

Önskar mig iallafall pengar och en "blogg-dator" med internet! Inget annat!



SÅKLART en rosa då! ;)


psst.. hemlisar!

Det har ju hänt en hel del under tiden jag har vart borta ifrån bloggen kan jag säga..! Ni kanske vill höra några smaskiga detaljer..? ;) allt kommer ni dock inte få veta, men endel!

hemlis 1#
I fredags så gick jag och sita hem ifrån skolan tack vare att André inte var där. Enda anledningen till varför vi gick till skolan överhuvudtaget var för att träffa honom efter det som hände på torsdagen, dagen innan! Men eftersom att han inte var i skolan så började vi nästan lipa och gick hem till Sita.

hemlis 2#
I fredagskväll var jag otroligt fnittrig och glad, undra varför..? ;)

hemlis 3#
I lördags höll mitt liv på att avslutas.

hemlis 4#
Jag älskar sita. Men det kanske ni redan visste? =D

hemlis 5#
Jag och sita planerade morgondagen/morgonkvällen. Nyfikna? ;)

21 december

Sorrry för ingen uppdatering, har inte haft något internet!

I fredags;
så gick jag och sita hem till henne efter skolan och sedan gjorde vi oss iordning och åkte till torpa och fixade en sak och sedan åkte vi till huskvarna och träffade en massa folk. Sen åkte vi till cigarren och gick hem till Tony. Där var vi en liten stund och sedan åkte vi tillbaka till huskvarna och var där. Sedan så åkte typ alla hem och så var jag med Kenny och kalle tills dom drog, då åkte jag hem till pappa och somnade väldigt snabbt.

I lördags;
inget att tala om.

Igår;
Så åkte jag och sita till huskvarna och var med folk, sedan var vi med filip och kalle på slutet tills alla åkte hem. Så åkte jag hem till pappa och sov.

Idag;
Så blev jag väckt och åkte till sjukhuset och gjorde EKG för att jag ska få medicin osv. Sen åkte jag hem och tråkade sen åkte jag och träffade Sita vid A6 och så köpte jag två julklappar till mig själv! =D är man ego eller? Köpte en jättefin väska och ett skitsnyggt linne som jag ska ha imorgon på julavslutningen! Sen åkte vi hem till mig och färgade min hårbotten och kollade på film med min pappa innan det var dags att dra. Så tog jag bussen hem till ölmstad så nu sitter jag i min säng med min älskade dator (som jag faktiskt har haft med mig, men har inget internet hos pappa..) Tog med den mest för att kunna lyssna på musik osv! ;)

Sist jag färgade..

gammal video - läppglans



Jag och sita var vid en busshållplats i somras, eller var det i våras?
Vi hade tråkigt, så jag lekte med läppglans. =)


:) :) :) :)

bloglovin



Säg till om du lägger till, så kan jag lägga till dig med (;


18 december

Hej igen!

Förlåt för mitt hastiga "hejdå" igår. Men jag mådde verkligen inte bra och orkade inte blogga.. Jag mår fortfarande inte bra, tänker inte låtsas göra det heller. Men kan ju inte bara ge upp bloggen bara sådär, eller hur? ;)

Iallafall! Igår kom jag ju hem och mådde så jävla dåligt som det gick. Sen blev det mycket bättre, när jag hade snackat med lite folk. =) Sen somnade jag, vid ungefär halv två.

Imorse gick jag upp vid 7.45 och bara klädde på mig. Gick till bussen med min stora bag som jag ska ta med mig till min pappa idag. Ska ju vara hemma i helgen. =) Och så åkte jag hem till Sita eftersom att vi hade sovmorgon. Så lämnade jag väskan hemma hos henne och så gick vi till skolan och hade matteprov. Det gick faktiskt rätt hyffsat bra! Sen pratade vi med våran lärare och sedan gick vi hem till Sita. Så nu är jag hemma hos henne och sitter vid köksbordet och äter lussekatt medans jag bloggar.


du får mig alltid att må bra, du får mig att aldrig riktigt ge upp. <3

take care, sålänge!

På grund av det som hänt idag så kommer jag inte uppdatera mer ikväll.
Hoppas ni förstår mig..
ni får gärna fråga vad som hänt,
men det är bara dom som jag litar på som jag kommer berätta för.
förlåt,

take care sålänge.

hemma nu

Om min dag.. kortfattat.

Kom till skolan, försent. Hade en halv engelskalektion, spanska då vi kollade på film, lunch, SO, livskunskap och kvarsittning. Efter skolan vid halv fem gick jag, sita och andré till willys och hamnade på polisförhör osv. Panikslagen gick jag hem till sita efter det, vi bara grät och tröståt chips och dipp. Åkte hem sen med bussen.


varför kan en liten flicka, som jag.
göra så mycket fel..?

i datasalen nu. :)

Hej igen!

Missade inte bussen imorse iallafall! Och ni måste seriöst börja påminna mig om att inte duscha på morgonen utan att torka mitt hår. För när jag väntade på bussen innan så blev mitt hår till istappar, skojar inte! haha! Det bara droppade om det när jag kom in i värmen! Iallafall, jag klarade mig utan att det gick av iallafall. Tur det! Hade fan tatt livet av mig om mitt hår hade gått av! =(

Iallafall! Jag kom till skolan alldeles nyss och så gick jag förbi datasalen när jag skulle till skåpet och då såg jag en styck Sita som gjorde en jätte "sexig" min. Så jag gick bara till mitt skåp och hämtade min engelskamapp och sen gick jag tillbaka till datasalen där min klass hade engelska. Så medans alla andra jobbar med en engelskauppgift så bloggar jag. Det är så det ska vara såklart! ;)

Men nu måste jag sluta och börja arbeta innan min lärare hämtar linjalen och börjar göra lite nasty stuff.. hörs snart igen! xoxo /thessiie ;)



Miss that.. Detta är då jag som rider på Pontus!
Det var någon gång tidigt på våren 08.


17 december

Godmorgon!

Förutom att jag är så förbannat trött och fortfarande har jävligt ont i armen, så mår jag UTMÄRKT. För första gången på typ ett år. =D Men såklart är allt hemligt för er! Iallafall, vaknade av alarmet, kände inte för att gå till skolan så la mig igen. Blev väckt en timme efter och blev tvingad att gå iallafall, och dom låter SIN egna son vara hemma när han mår dåligt, men inte jag. SÄRBHENDLING =) Iallafall. Så jag ställde klockan på 8.15 så gick jag upp och duschade. Nu har jag klätt på mig och håller på att sminka mig, men måste skynda lite för bussen går om en halvtimme!

Uppdaterar senare i skolan, puss på er =)


finns ingenting som heter kärlek.

gumman! ♥♥

Evelina älskling. Du betyder alldeles för mycket för mig för att jag skulle klara av att förlora dig. Jag lovar, det är bara att ringa eller be mig komma. Jag GÅR hemifrån till dig om det så inte går några jävla bussar. Jag stöttar dig alltid, bebis! ♥♥


förlåt!

Jag ber om ursäkt för så dålig uppdatering, förlåt! Det ska bli mycket bättre, jag lovar.. även fast jag har sagt det jätte många gånger förut så menar jag det nu. Hoppas verkligen på att jag kommer få min lilla "blogg-dator" i julklapp, annars köper jag en själv snart!

Iallafall! Min dag har vart hyffsat bra. Kom till skolan vid tio när vi började med svenska då vi bara gjorde en massa korsord. Jag och sita är ju då bäst på det så vi var klara med alla fem när vi slutade! sen hade jag eget arbete, lunch och eget arbete igen då jag berättade en jätte rolig sexhistoria om Sita och våran lärare ;) Ta det lugnt, den var bara påhittad! Efter det så stack jag och Sita hem till min pappa och så chillade vi där! Kom fram dit ungefär runt två tiden..? Då kollade på en jättebra vampyr film som hette "underworld". Sen kom två av pappas kompisar som är lika galna som mig. Dom björd på en jättegod middag. Sen gick jag och sita in på mitt rum och gör det vi alltid gör. Dricker julmust, lyssnar på musik och röker! Lovely! ;) Vid kvart i åtta gick jag och sita till bussen och då var det ett par utlänningar som sa åt oss vad vi skulle göra och inte göra! Sen kom en av dom fram och sa förlåt, haha.. tror han gillade oss blondiner! Vem gör inte liksom? ;) Men sen åkte vi därifrån för att jag är ju tvungen att vara hemma i ölmstad vid 21.

detta var då jag, typ i våras..

16 december

Gomoorrooon!

Omg vad jag vaknade sent idag alltså.. Hade ju ställt alarm på 6.30 med det ringde inte (!!). Så jag vaknade upp vid kvart i nio alldeles nyss. Så jag missade kvarsittningen nu på morgonen, great! Får prata med min lärare om det.. Missar iallafall ingen vanlig lektion som tur var. Har jag gjort tillräckligt nu.. Iallafall! Somnade jätte sent igår som ni kanske märkte? Sista gången jag kollade på klockan så var hon 2.40. Det är egentligen inte okey. Menmen! Vad gör man när man inte kan sova..? Vaknade iallafall rätt utvilad nu. Men så JÄVLA ont i armen! Fyfan, hon sa att det typ bara skulle göra lite ont i två dagar. Men det gör så jävla ont, kan knappt röra armen. :S Jaja, blir det för jobbigt så åker jag bara hem från skolan, thats it! Gjorde mig iallafall ordning jätte snabbt och klädde på mig. Idag är det skola fram till 15.15 och då vet jag inte vad jag ska göra! Ska ha socialmöte kl 18 iallafall.

Men nu måste jag gå till bussen, puss på er mina kära läsare! =)


kl 1.55

kan inte sova, vågar inte sova.
vågar inte sova, kan inte sova.

fan.

mitt sinne är fuckat.



MÅSTE SOVA.
Hörs imorgon igen, då kommer uppdateringen kanske vara bättre.

(och det är chokladsås jag har på händerna..)


o-m-g

Jag har ont i armen, tror jag kommer bli sjuk pga den jävla grissprutan! Jag har ångest över skolhelvetet! Jag sket i att komma hem i tid idag pga en kompis som mådde dåligt, hatar soc! Fick tre låtar av pau som gör att jag tänker tillbaka..! Fick se bilder från min barndom som jag RENT UT HATAR!

Det enda jag vill ha tillbaka är tiden med dig =(

jag mår inte alls bra nu..

nu är jag hemma.

Hej bloggen!

Nu är jag äntligen hemma.

Om min dag då: Imorse kom jag försent till skolan pga att jag försvov mig och sedan missade jag bussen så jag fick skjuts av en jättegullig granne till mig! Så jag kom en kvart försent till min spanskalektion, fick reda på mitt betyg, IG och sedan kollade vi bara på en spansk film som var skitrolig, jag och Sita satt och garvade hela tiden. Sen var det äcklig lunch så jag åt bara fil med socker. Sedan stack jag iväg med bussen hem till min pappa. Vid ett var jag där och han hade kollat fel på tiden så vi skulle inte ta sprutan förens kl 17. Men det var ingen idé att åka tillbaka till skolan för sista lektionen var ändå inställd. Så jag var med min pappa hemma och kollade på en massa gamla kort då jag var liten. Sen vid halv sex gick vi till min gamla skola! och tog grissprutan. Sen tog jag bussen och mötte upp Evelina i huskvarna och gick hem till henne. Jätte mysigt att träffa henne igen, har saknat henne massor! Love you girl! Det enda vi gjorde var att fixa med hennes och hennes killkompis blogg! Duktig som jag är så kunde jag ju allt det där med koderna och allt. Sen skjutsade hennes mamma ner mig till bussen, så gulligt. =) Då träffade jag Pau på bussen, och hon hade en massa att berätta så jag följde med henne hem, eftersom att hon ändå bor granne med mig! Så vi satt och snackade från kl 21 till kl 00! Hon är så jävla bra den tjejen. Det är då anledningen till varför jag inte bloggat på ett väldigt bra tag, sorry!


hejdå!

Är hos Eve nu, ska hem nu. puss och hörs snart!!

nu har jag tatt sprutan! usch tänk

0-450140d37a9aa4df7e12ba07906aca6d.png

Kolla varifrån!

nu har jag tatt sprutan! usch tänk att jag går runt med grissjukan nu. iallafall, jag har sagt hejdå till min pappa och är påväg hem till eve :) hörs sen. puss<3


15 december

Godmorgon!

Är så jävla trött.. försov mig såklart imorse så jag missar första lektionen. Min lillebror väckte mig men det hjälpte inte. Sov dåligt inatt med, drömde saker så jag vaknade hela tiden.. När ska detta ta slut?

Iallafall! Idag ska jag till skolan och ha en lektion, och sedan ska jag till min pappa och ta grissprutan kl 12. Efter det ska jag vara med Evelina. =) Men nu ska jag göra min iordning, står här i bara bh, trosor och blött hår. ;)

Skriver innan jag drar, puss!


trött..



Och med denna bilden säger jag godnatt. Kan inte hålla ögonen öppna mer.
puss och hörs imorgon som vanligt!

morgondagens planer!

Imorgon blir det fullt upp! inte riktigt men ja..

imorgon ska jag;
- åka till skolan och ha musik och spanska
- åka till min pappa och så ska vi ta grissprutan
- åka tillbaka till huskvarna och KANSKE ska gå på sista lektionen, om jag hinner!
- gå hem till evelina!
- vara med eve och hitta på en massa bus.
- åka hem till ölmstad.

Det där med sprutan var tyvärr inte mitt val, hade helst velat slippa den. Jag menar, tänk om jag dör pga den imorgon?! visserligen hade det inte gjort ngt..


...

försöker kontrollera min smärta.
försöker att vara glad,
men det känns i mitt hjärta.
vad ska man göra när hoppet har tagit slut?
hur ska jag veta, vilken väg jag ska ta mig ut?

puss

i know u love me.


ang uppdateringen..

Jag är medveten om att min uppdatering är sämst förtillfället. Har bara en bärbar dator och den har inget trådlöst nätverk, alltså tar jag med mig den ut så måste jag surfa på andras nät och det är inte alltid det funkar. Så jag kan bara uppdatera när jag är hemma eller hos någon annan med internet. Men som sagt så kommer jag antingen få en liten mini-dator aka "blogg-dator" i julklapp, om inte så köper jag en! Då kommer det bli MYCKET uppdatering. Jag menar ni vill ju inte missa något i mitt liv! ;)



fast den ska vara rosa ofc!

tack!

Tack oscar som fixade namnet till låten =D du är bäst! <3


helt slut!

*PUH* vilken dag..

Först kunde jag ju inte sova något inatt! Låg liksom bara och stirrade på en sak hela natten. Sen kom jag försent till skolan och så var jag så j*vla sur! Hade efter engelskan lunch och sedan svenska. Så himla tråkigt.. *snark*. Sen hade jag BUPmöte kl 15 så jag missade ju kemiprovet och kommer då få IG i betyg. JIPPIE! Efter mötet så åkte jag till juneporten och satt där i en timme tills Dennis kom. Satt och tjurade en kvart sen kom Simon och livade upp stämningen! Vi drog till brunnen och träffade Jacob. Var med dom en liten stund, sen drog jag och Dennis hem till min pappa och åt mat, var så jävla hungrig! Sen åkte vi tillbaka till juneporten och jag tog bussen hem. Träffade Lizz på bussen som jag inte har snackat med på aslänge, hon är så söt!

Nu ligger jag i sängen, med mjukiskläder as usual och tänker . ovanligt?


dagens låt



SÅ JÄVLA BRA LÅT!


så jävla sur..

Sitter på engelska lektion just nu. Kom såklart en kvart försent till matten och hade inte med mig min mattebok så jag satt och tjurade i 40min. Nu har jag engelska i datasalen och såklart så passar man på att blogga, dah.. Men jag har fått en uppgift som jag måste göra men jag orkar verkligen inte, eftersom att jag är så jävla sur på allt och alla och detta vi ska göra är helt jävla onödigt. Har lunch efter detta, då måste jag få tag på cigg, håller på att gå under! därför jag är så sur kanske..?

Hörs senare igen bitches!



Jag i sjuan! har inga bilder på skolans datorer typ.

14 december

Godmorgon bitches!

Inatt har jag sovit förskräckligt dåligt.. eller man kan inte ens kalla det för att "sova". Har bara legat och stirrat in i väggen/stirrat på klockan. Orkade inte gå upp imorse heller när klockan ringde, så jag låg kvar i sängen fram till kl 8.15. Vet inte hur jag mår just nu, har ångest över att jag inte kan göra kemiprovet idag. Så jag kommer antagligen få IG i kemi också, great! Känner att denna dagen kommer gå åt helvete, hoppas att skolan har brunnit ner när jag kommer fram så att man får åka hem. *hoppas*

Iallafall, idag är det världens tråkigaste skoldag och sen slutar jag vid 14.20 för att jag ska på BUPmöte kl 15! Efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra, träffa Dennis och åka hem till min pappa kanske.. får se.

Hörs senare iallafall! xoxo /thessiie


godnatt

Nu ska jag sova, ligger i sängen och storlipar. Fråga mig inte varför, dom som behöver veta, vet. Men imorgon kommer jag vakna upp och vara glad igen. Precis som vanligt. Hoppas ni får sova gott iallafall.

Puss och godnatt! <3

jag älskar dig mest.

(gamla) bilder



(KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE FORMAT!!)

1. Tina och jag, augusti 08!
2. Jag och Jane, april 08.
3. Jag, hösten 08.
4. Eve och jag, hösten 09.
5. Jag och sofie, hösten 09.
6. Jag, sommaren 08.
7. Tova och jag, januari 09.

pluggisen thess

Nu har gästerna åkt och jag har följt Sita till hennes buss. Nu är det bara jag och min dator kvar, på mitt rum alltså. Har laddat ner jätte många nya låtar ifrån findyoutrack som jag lyssnar på just nu. Ska ta fram skrivboken och pennan och börja skriva klart svenskauppsatsen som ska vara inlämnad imorgon.. annars så får jag sitta uppe hela natten så jag väljer att göra det nu. Men jag uppdaterar innan jag stänger av datorn, i promise!

hörs snart! xoxo /thessiie


ladda ner musik..!

Detta är ett jätte bra tips till er som vill ladda ner musik. Denna hemsidan har nästan alla låtar, och det är gratis! Smidigt och lätt att ladda ner. Jag använder det och det funkar skitbra! ;)

http://findyourtrack.se

update, sita är här!

Nu har jag fixat mig lite och så har bästavän Sita kommit. Två av gästerna har kommit också och resten kommer om en kvart, då blir det maat och tårta! Hatar tårta.. ska typ äta kladdkaka eller så fastar jag resten av kvällen. =)

Vad brukar ni gilla för tårta/bakelse?

Jag när jag konfirmerades maj 09.

thess dissar..

Folk som snackar skit och sedan inte kan stå för det. Även fast dom har sagt det till den personen så vägrar dom erkänna det sen.

Seriöst? Endel snackar så jävla mycket skit om folk och vägrar erkänna det sen. Endel är så jävla falska också. Dom är snälla mot ALLT OCH ALLA. Sen så fort det kommer till kritan så snackar dom skit. Dom är snälla och snackar med de som mår dåligt, säger att dom bryr sig osv. Sen snackar dom skit om dom. Alla snackar skit om alla. Jag säger inte att jag är felfri, men vill jag något säger jag det till den personen. Visst jag kanske väntar ett tag, men i slutändan så berättar jag alltid.

Orkar inte skitsnack! Ändå lever man med det alla dagar, året om.


tillbaka!

Har ni saknat mig lika mycket som jag har saknat er eller? Klart ni har =D dum fråga egentligen! ;)

Nu är jag hemma i ölmstad igen iallafall! Åkte ju på socialmöte som började kl 15. Det var tråkigt och lamt. Men det funkade. Efter det så tog jag bussen direkt hem igen och så träffade jag en liten kille som går i sjuan på min skola som bjöd mig på cigg, tror han är lite små förtjust i mig faktiskt! ;) Vet inte riktigt vad jag ska göra förtillfället, men vi ska få gäster vid halv sju för att min ena lillebror fyllde ju år den 5de och min andra lillebror fyller ju den 23de så vi ska fira dom lite! Så jag ska antagligen göra mig iordning lite innan dom kommer. Är ensam hemma förtillfället, komma och hälsa på mig kanske? ;) haha!

gäller att bjuda på sig själv.. en bild på mig hösten 08!



(min mobilsladd är fortfarande sönder men så fort jag köpt en ny så får ni en massa nya bilder, i promise!)


be right back!

Nu försvinner jag på möte. Kommer tillbaka om ca tre timmar! Är hemma vid fem tiden ungefär. Har på mig en enkel outfit idag som jag bara ska ha nu. Leggins från H&M, linne från H&M och t-shirt från BikBok. Men ikväll ska jag ha klänningen som jag hade igår. Men vi hörs snart, puss på er!


ang gårdagen!

Som ni förstår så var det en rätt vild kväll igår! Vi hann väldigt mycket på 7 timmar. ;)

Detta hann jag med igår!

- Vara vakthund och vakta kalles och Guffas väska.
- Presentera mig för en massa folk jag inte kände!
- Bråka med min kille.
- Ta hand om mitt ex
- Blev lurad och köpte en vinflaska för 100kr! När den egentligen kostade 40kr.
- Tappa bort allt folk och springa runt och leta efter festen!
- Sitta och vänta i 45min för att vi inte blev insläppta på "festen"!
- Sno en vinöppnare på "festen"!
- Putta på min klasskompis som var full! ;)
- Vittna ett bråk.
- Gå ÖVER en bil och blev sedd av ägaren! Så vi sprang för livet.
- Sitta på en busshållplats och prata om allt och ingenting i en kvart då jag blev filmad! (ni ska få se den)
- Gå in i rosengaraget fasten det var låst!
- E**** i en kontainer!
- Bli hämtad av Pernilla och åka hem! ;)

Fattar ni nu att det var en vild kväll? Men grymt roligt! =D synd bara att det inte var så varmt!


nyduschad och fräsch!

Bara för att jag inte kände mig särskilt fräsch efter gårdagen så hoppade jag in en stund i duschen, kändes skönt! Så nu känner jag mig som en ny människa igen! Har klätt på mig, sminkat mig och ska snart torka håret. Om 45min går min och sitas buss. Jag ska till stan och ha socialmöte och Sita ska hem. Men va inte oroliga, jag är hemma innan fem! Så ni slipper sakna mig så mycket ;)


13 december

Godmorgon på er!

Inatt drömde jag både hemska och underbara drömmar. Tänker dock inte skriva om vem/vad eftersom att det angår inte er. usch och skam. Vaknade iallafall vid ungefär halv tio av att Sita gjorde något men somnade snabbt om igen. Sov fram till elva för att då gick hon på toa och gjorde sig iordning. Men jag var så förbannat trött så jag fortsatte ligga och snooza fram tills nu vid halv tolv! Låg och "drömde", snarare sagt tänkte på saker och ting. Försökte få ordning på saker och ting. Men mina önskningar tog överhand. Nu är jag och sita iallafall uppe och ska gå ner och äta frukost och dela på våran sista cigg. *suck*

Hörs snart igen när jag fått något i magen! =)

Jag och Lie i åttan.

godnatt!

Nu ska jag och sita sova, är aströtta efter kvällen. Ligger fortfarande och fryser i sängen. Vi var ju ute från kl 17 till 00 så ni kan fatta att vi frös eller..? Men iallafall! Imorgon blir det jätte mycket uppdatering eftersom att jag ska vara hemma hela dagen nästan. i know you like it! ;)

Men puss på er och hörs imorgon!

Asgammal bild på mig, hösten 07.
Fick slicka skålen, mumma.


keep going bitches!

Statistiken bara ökar och ökar hela tiden!
me like ;)
keep up the good work!



(statistiken går ner nu pga att kl är över 00.00)

kvällens dresscode

Ikväll hade jag denna klännignen, mina leggins med dragkedja och en munktröja som jag fick låna av sita. =) Hade även mina älskade skor jag köpte för ett litet tag sedan.




(har tyvärr inga andra bilder på dagens dresscode eftersom att min mobilsladd till datorn har fuckat sönder så kan jag inte överföra bilder från mobilen. Har ingen annan kamera förtillfället..)

hemma i ölmstad igen!

Förlåt för att jag inte uppdaterat tidigare! Men hade väldigt bråttom osv..

Jag åkte som sagt hem till sita och så duschade jag och gjorde mig iordning väldigt långsamt. När vi var klara vid ungefär 5 så ringde jag Sebastian krantz och frågade om fest osv. Han sa att alla skulle samlas nere vid våran skola så jag och sita gick dit så vi var där vid halv 6. Där var vi med en massa folk och hade jätte kul osv fram till ungefär kl 8 när vi gick till norrängen då vi blev bjudna på fest! Men när vi kom dit så vägrade dom släppa in mig, sita och jacob.. Så vi satt där till ungefär halv tio. Då kom alla ut igen och då följde vi med folket tillbaka till esplanaden och var där och gjorde busigheter! ;) Sen gick vi till seven eleven och så blev jag och sita hämtade av pernilla och blev hemskjutsade till ölmstad! Så nu sitter vi i köket och äter kvällsmat. =)

Tack för en otroligt rolig kväll, Sita, Jacob, Kalle, Kenny, Simon, Johan, Sebastian. Bebbe. med mera <3


packa väskan och bye!

Ligger fortfarande i sängen med mjukiskläderna jag sov i inatt. Och min buss går om en kvart?! Fast jag ska bara packa väskan med smink och kläder jag ska ha ikväll. Ska duscha hemma hos Sita så sparar jag en massa onödig tid! Men nu måste jag börja packa och sedan tar jag bussen till huskvarna och hem till sita. Jag lovar att uppdatera hemma hos henne innan hon och jag drar ut!

Hörs snart igen! xoxo /thessiie ;)


happy birthday!

Ja må och leva, ja må och leva! Grattis på 19-årsdagen bästa Salim! Hoppas att du får en underbar födelsedag, även fast du kanske inte känner så. Jag ska försöka komma förbi och ge dig en födelsedagskram iallafall. Har en rätt stressig dag men du förtjänar minst en kram! Du är en underbar vän som alltid finns där för mig. Och du förtjänar världens bästa födelsedag! Älskade vän, <3

Gammal bild, men kolla in musklerna! grrr ;)

12 december

GODMORGON LÖRDAG!

Har ni några planer för dagen? För mig är det fullt upp! Eller nja inte riktigt men, jag ska hem till Sita snart och göra mig iordning. Sen kanske jag ska åka till elmia vid sex tiden och bara träffa Dennis en liten stund för det är våran månadsdag idag. Men eftersom att han är så jävla tjurig förtillfället för att han hade missuppfattat mig på sms så vet jag inte om jag orkar. =) Thats life! Sen ska jag hem till sita igen, och göra mig iordning för fest! Jag och sita blev bjudna av min vän jacob. Det är tydligen en tjej som ska ha fest i en lokal i öxnehaga. Planka festen ni som bor i jönköping! ;) Nej jag skojar bara! Självklart så är jag och sita bjudna iallafall! Vem vill inte ha två snygga blondiner på sin fest liksom? =D Efter festen så ska jag och Sita hem till ölmstad och sova. Så kommer min dag se ut ungefär!

PARTY TONIGHT!



sita bästavän <3


nattinatti

Nu ska jag nanna. Kan knappt hålla ögonen öppna och jag ligger och gäspar hela tiden. Sen vill jag inte sova bort hela lördagen så nu är det läggdags. Men vi hörs imorgon as usual! Puss och sov sött kära läsare!


gamla minnen.. saknar!

Jag minns när jag gick på ribbaskolan. När Bella bytte till min klass, det var strax innan jag bytte skola. Hösten 08. Jag blev först lite småsur för att hon skulle byta till min klass, men sen när hon kom in i klassen, asså gud vad kul vi hade. Jag slutade ju umgås med izza precis innan Bella bytte klass. Hon blev ju tvingad att byta och kände knappt någon i min klass, så jag var den enda som snackade med henne. Vi blev snabbt skitbra kompisar och satt alltid vid hennes skåp på rasterna och skolkade från en massa lektioner. Och de lektionerna vi var på så skrattade vi bara bort tiden. Allt för att slippa klassen.. Kommer ihåg när jag berättade för henne att jag skulle byta skola. Fyfan hon började nästan gråta.. Men sen fick hon byta tillbaka till sin gamla klass som tur var! Vi gick dock bara i samma klass ungefär två månader, eller var det ännu mindre..? Iallafall! Hon räddade min sista tid på ribbaskolan alltså, hon fick mig att vilja gå till skolan den sista tiden då det var hemskt. Gud vad jag saknar den tiden! Då det var hon och jag, jag och hon. Det var verkligen hon och jag mot hela klassen.



Bella och jag! Hösten 08. på en spanska lektion, <3


evelina ♥

Tack för att du ställer upp, du är underbar. Du är en av de bästa som finns och jag är så jävla glad över att jag träffade dig i somras. Det var tack vare den fantastiske Degen som vi träffades. Och jag var full och flummig så jag gav mitt nummer till dig. Men det ångrar jag verkligen inte! Vi har inte umgåts särskilt mycket men de gånger jag har vart med dig har vart hur jävla roliga som helst. Vi skrattar alltid åt allt och jag kan prata med dig om allt. Du lyssnar alltid och försöker förstå så gott du kan. Du har vart med om ungefär samma saker som jag så du förstår det mesta, och jag är glad över det. Jag är stolt över att vara din vän. Du finns alltid där för mig, när jag mår dåligt kan jag alltid ringa dig och jag är tacksam för det! Du ska veta att jag ställer alltid till tusen för dig. Du är fantastisk och jag älskar dig Evelina Tuovila. Du är en underbar vän som jag ser upp till, även fast du är ett år yngre än mig. ;)

Föralltid du och jag gumman (L)


keep going!

Unika besökare samt sidovisningarna bara ökar och ökar för varje dag! ;)
keep up the good work bitches!



panikångest och har tråkigt

Tips på något att göra när man har tråkigt?

Egentligen har jag hundra saker jag skulle kunna göra. Städa rummet, plugga svenska, sova..? Men jag orkar inte, jag ligger i sängen med datorn i knät och snackar med sötnosen Eve som jag saknar som in i helvete! Och väntar på att en annan ska logga in.. men jag vet inte om jag ens kommer skriva till honom. Vill att han ska skriva till mig.. men vet inte vad jag egentligen vill säga tillbaka. ååh denna paniken och ångesten, jag vill inte känna den mer..

Måste ut och tröströka..


lisen to your heart..
men om man vet vad hjärtat vill,
men man fortfarande inte vet vad man ska göra?


helt utmattad!

shululu bloggen!

Nu är jag hemma i ölmstad igen! Jag och sita slappade bara fram tills jag blev hämtad vid halv nio. Måste vara hemma i tid pga socialen! Så jävla surt, jag menar på en fredag så ska man vara hemma kl 21? Det är skillnad om man VILL vara hemma på en fredag, men det vill inte jag. Inte om man har annat för sig, som att vara med folk och ha kul. Det finns ingenting att göra hemma, mer än att stänga sig inne på sitt rum. Lägga sig i sängen med mjukiskläder och ha datorn i knät..


thess tycker till!

Det här om fest och chill-kväll..

Det är ett stort samtalsämne faktiskt. Men alltså, vissa folk festar aldrig. Vissa ibland och vissa en/två gånger i veckan. Jag tycker att det är skillnad på "ute-kväll" och fest. Fest är mer när man dricker sig full, sitter antingen inne eller ute med flera personer och det händer saker hela tiden, fullt ös vill säga. "ute-kväll" är mer när man är två, eller flera ute eller inne det spelar ingen roll, man kanske dricker lite. Men ingen blir direkt full. Man sitter liksom bara och chillar! Tar det lugnt. Fest är mer ösig, med en massa hög musik, fulla folk överallt osv. Jag kan säga att jag inte känner mig direkt trygg på fest. Speciellt inte med folk jag inte känner. Man har hört vad som kan hända på såna ställen och det är inte kul. Har bara vart på en sån fest två gånger och ena gången blev jag rätt packad, andra gången ringde jag polisen och så blev sitas mobil stulen!! När jag säger att jag ska ha party tex, så menar jag oftast "ute-kväll". När jag ska gå på fest så skriver jag fest.

Vad tycker ni? =)


hemma hos sita!

Hejsan sötnosar!

Imorse hade jag lite bråttom som jag skrev, men det ordnade sig! Kom till skolan och så var det luciatåg. Söta var alla som var med! Men jag kan lova att jag inte ångrar att jag hoppade av, hade gjort bort mig totalt! ;) Sen var det fika med klassen, gå promenad med klassen, lunch och sen så var det "betygspussel" då jag, sita, Ludde och andré satt och pluggade i två timmar! Eller det var snarare sagt bara jag som plugga, men iallafall. ;) Fick iallafall min engelskauppsats klar! Puuh! Så nu har jag bara ett muntligt förhör i fysik, kemiprov och en svenskabok och skriva uppsats till den kvar tills på måndag! Och gud nåde min svenskalärare om hon sätter IG på mig.. Sen när vi slutade vid 14.30 så åkte jag och sita in till jönköping och mötte upp laktos så han fick tillbaka tröjan jag lånade av honom, saknar den redan! =( Sen åkte vi tillbaka hem till henne för att vi hade lite bråttom. Så det blev inget fika! Men sen hörde vi att festen vi skulle på blev inställd eller något så nu blir det en hemma-sittar-kväll hos Sita fram till halv tio då jag ska bli hämtad av familjen! skönt det med faktiskt. Bara ligga och slappa, äta popcorn och mysa med bästavän <3

Hörs lite senare! =)



Älsklingen och jag <3 för ett tag sedan. typ i våras =)


11 december

Godmorgon!

Guud vad trött jag är alltså.. *gäsp*. Iallafall! Gick upp vid sju tiden och har duschat. Packat kläder osv till ikväll. Börjar skolan 8.20 as usual och slutar 14.30. Det kommer inte vara någon vanlig skoldag. Och tacckar gud för det! Efter skolan ska jag in till stan och fika med Laktos för han ska få tillbaka sin tröja som jag har lånat sen dh! Efter det ska jag hem till sita och fixa mig. Sen blir det party tonight!

Men nu måste jag springa till bussen, puss och ha en underbvar FREDAG! Hörs snart =)

puss på er <3

Nu är det sängdags för de stora barnen like moi! Är trött och har gjort klart engelskauppsatsen, bara att renskriva allt sen är jag klar! Men det fixar jag imorgon i skolan. Sen har jag en hel bok att läsa ut och skriva en uppsats om som måste vara klar imorgon, suck.. skolan tar kål på mig seriöst.

Men godnatt och hörs imorgon! Ska upp kl 6 och duscha, snark.


tråkig update

Bilddagboken suger, msn suger, facebook suger, att plugga suger. Allting suger. =)

Nej inte riktigt så är det. Men jag är helt stel i facet just nu pga ansiktsmask så jag kan inte le eller prata. Känns rätt meningslöst då.. Eftersom att jag är så pratglad! Inte för att jag har någon att prata med just nu.. mer än mig själv då alltså. Men så sjuk är jag inte att jag pratar med mig själv. Nog med att jag är dum annars, men inte så dum! =) Funderar på att gå ner och hälla upp ett glas fil.. min nya diet btw! Bara dricka filmjölk/yoghurt varje dag istället för att äta! Duktigt va? ;)

Sen ber jag om ursäkt till folk jag har sårat. men ingen är perfekt.


svar på tal!



Anonym
om 10 december:
Bilden är från hösten 08 och du har din gamla fula urtvättade London-tröja då också, du har den alltid :O den är så jävla ful :O inet illa menat men köp nåt nytt :O

svar;

Eftersom det lustiga i att du valde att inte skriva ditt namn var ju lite roligt, eftersom att jag har din IP address sparad på min blogg eftersom att du kommenterat innan.
Kan ju säga såhär att jag ÄR INTE LIKA RIK SOM DIG. Köper kläder för mitt barnbidrag som är på 600-700 i månaden. Tror du att jag har råd att köpa hundra nya tröjor hela tiden? Den röda tröjan FICK jag av Magnus när han var i london och den är bara ett år gammal. Sen bryr jag mig inte om du tycker den är ful eller inte. Gillar du inte min klädstil så och? Jag bryr mig inte.

fuck this shit

säger hejdå till vissa personer! =)

i'm home again baby!

Hejsan bitches!! =D

Sist jag skrev så var vi ju som sagt hemma hos Salim! Vi kollade på film och åt godis osv. Tjockisar, hihi. Sen var jag och Sita tvungna att dra så vi stack ner till esplanaden och så snackade vi med folk. Det kom fram två rätt fulla killar och sa att jag och sita var söta så han köpte ett pack åt oss! Thats the way I like ;) så är det att vara oss liksom! snygga blondiner får alltid förmåner, haha!

Åkte iallafall hem till ölmstad och nu ligger jag i sängen och lyssnar på deppmusik, vet inte varför men jag gillar det samtidigt som jag hatar det. Ska försöka skriva klart engelskauppsatsen snart med.. måste vara inlämnad imorgon liksom.

Hörs snart!



UNDERBAR BILD. vill ha sommar nu =( så tråkigt när det är så kallt..


hemma hos salim!

Sådär! Slutade skolan för en och en halvtimme sen, så jävla skönt att slippa skiten! Satt och läste en skittråkig bok i en hel timme, så tråkigt. Sen gick jag och Sita hem till salim och då hade min mobil dött så jag var tvungen att kasta småsten på hans fönster så han kunde komma och öppna portdörren. Nu sitter vi med godis och juice och kollar på tv. Vet inte om vi ska vara kvar här tills min buss kommer eller om vi ska gå hem till sita en stund eller dra ner till esplanaden eller något. Men det är sånt man märker! Men just förtillfället är det bara skönt att sitta i ett varmt rum, i en skön soffa och bara chilla..!

Hörs snart igen! =)

Min underbara vän! <3


på kvarsittningen!

Hej igen!

Är det bra med er eller? Med mig är det skit förtillfället.. Började dagen med att jag blev utkastad ifrån bussen pga att den busschaffisen var en komplett idiot. Sen matteprov som jag inte ens visste om. Det gick inte bra känner jag. Sen hade jag engelska och då hade vi diagnos som också gick åt h*lvete. Sen spanska då jag började lipa. Lunch då jag blev utkastad från matsalen pga att jag hade mössa på mig. Sen SO då vi kollade på film, sen livskunskap då vi gjorde någon slags teater. Nu har jag och sita kvarsittning så jag ska sitta och läsa boken jag har i svenska i en hel timme. Booring.. Slutar om en timme som sagt, då ska jag och Sita gå hem till Salim och då uppdaterar jag då. Måste sluta nu. Puss på er.

10 december

Godmorgon sötnosar!


Är ni lika trötta som jag idag eller? haha knappast! Om ni inte har dygnat eller något. Men man kan nästan tro att jag har gjort det, så trött som jag är.. Har iallafall precis duschat och håller på att klä på mig just nu. Ska bara doppa ansiktet i en foundationhink och sedan gå till bussen. Börjar dagen med den segaste lektionen ever, matte.. ska man sova då kanske? Låter väldigt lockande faktiskt.. Sen slutar jag kl 16.30 idag också eftersom att jag har kvarsittning! BLÄÄ på denna dagen alltså.. Efter skolan så ska jag och sita hem till Salim och softa lite fram tills min buss går hem vid kvart i nio.. Men eftersom att jag slutar så fruktansvärt sent idag så får vi hoppas på att jag får låna någon av skolans dator och blogga ifrån eftersom att annars kommer jag inte uppdatera förens vid femtiden eller något hemma hos Salim. Och det skulle ju vara hemskt, eller hur? ;)

Men nu måste jag gå till bussen, hörs senare gullungar!

juste glömde säga det, min överföringssladd till mobilen är sönder så jag kan inte överföra bilder längre, det är drf ni bara får en massa gamla bilder på mig. Men det är ju kul också, eller?
detta var då jag hösten 08.


godnatt

Nu ska jag sova, är trött och har fortfarande ångest. Sitter och håller på att lipa, alltså FAN. Varför mår jag alltid dåligt på kvällarna..? Kanske för att det är då man är själv, man tänker mer. Jag gillar inte att tänka.. hatar att tänka efter. För jag vet vad det blir för resultat då.. DÄRFÖR ska jag sova just nu! Stänga av datorn och bara krypa ner under täcket, mmm låter underbart.

Godnatt! ZzzZzzZzz

en tre år gammal bild. skojar inte.

...

spelar samma låt om och om igen. våran låt.

thess tycker till!

Det där med skitsnack som ALLTID tas upp i tonårsvärlden.. Seriöst. Det går så jävla mycket skitsnack så att man börjar tröttna mer och mer. Folk snackar skit om varandra, ber folk att välja sida osv. Så ska det ju inte vara! Sen om man tjaffsar med någon så ska man alltid gå och snacka skit om varandra, varför kan man helt enkelt inte bara hålla saker inom sig eller säga det face 2 face till personen/personerna som är inblandade..? Och sen finns det ju vissa personer som kan gå och säga vafan dom vill men så fort man öppnar käften själv så flippar dom totalt. Det är ju också fel! Jag menar är man med i leken så får man helt enkelt leken tåla! Sen om man tex går runt och säger att man är ful osv hela tiden och sen när man helt plötsligt håller med så tjurar dom sönder. Jag menar varför går man runt och säger att man är ful osv då? För att få bekräftelse om att det är tvärtemot det man säger..? Sånt är bara så sjukt störande.

Vad tycker ni mina kära läsare? =)


en diss ifrån mig!

Tycker att såna där "skor" som kallas för uggs är så förbannat fula, jag vet att de är populära just nu. Märker att flera och flera bara skaffar de dära skorna. De ser ut som tofflor man har hemma, och dom ser så trash ut. Som att man har köpt dom på myrorna eller erikshjälpen eller något..

DISS till dom!


jag mår inte bra

Seriöst, denna dagen har vart psykiskt jobbig.

Först så vaknade jag helt slutkörd. Sen hade jag en tråkig skoldag, jag tjaffsar med en kompis. Jag fick IG i musik i betyg. Jag har ångest över att jag alltid är så jävla trött och att jag inte kan sova. Jag har ångest över skolan, trodde jag skulle få minst G i allt, men det kommer jag inte. Jag har ett spanska omprov imorgon - som jag inte har pluggat på. För att jag har tappat bort min spanskamapp så jag KAN INTE plugga. Sen har jag spanskaglosor och muntlig läxa till imorgon, som jag inte heller kan plugga till. Sen har jag en engelskauppsats jag inte är klar med som måste vara inlämnad SENAST fredag! En bok jag ska läsa ut och en bokression jag ska skriva om den som ska vara inlämnad SENAST fredag. En biologiuppsats jag måste ha klar till imorgon! Jag ska ha engelska och mattediagnos imorgon som jag känner att jag kommer faila skitstort på. HATAR SKOLAN NU SERIÖST, HAR ALDRIG VART DEPRIMERAD PGA MIN SKOLGÅNG, MEN DET ÄR JAG NU. Hatar att jag antagligen inte kommer komma in på det jag vill, hatar att jag kommer få IG, hatar att jag antagligen kommer gå IV eller gå om ett år. Känner att jag inte ORKAR skolan. Vill bara skita i skolan och börja skolka och ALDRIG mer sätta mig i en lektionssal igen! Och sen är det det där med kärlek också, ÅT HELVETE MED DET OCKSÅ.

FÖRLÅT, men jag har ångest över hundra saker just nu, jag kan inte få in något i huvudet för tillfället. Vill bara köpa en spritflaska och supa bort alla problemen, men då får jag mer problem pga det istället!

Seriöst, jag vet inte vad jag ska ta mig till..?

(där har ni ANLEDNINGEN till varför jag inte är mig själv just nu!!)

hemma i ölmstad nu!

hemma igen! äntligen!

Jag och Dennis åkte till hans morsa och kollade på saw 1 eftersom att jag inte har sett den förut, jag vet jag är lite efter! När filmen var slut så var det dags för mig att åka hem, så han skjutsade mig till tåget. När jag var i jönköping och väntade på min buss så var jag så fruktansvärt hungrig så jag köpte två snickers för min sista tjugolapp.. snyft. Känner mig fet. När bussen kom så åkte jag hem, höll på att somna på bussen. Seriöst jag måste börja få ordning på mitt liv! Måste börja sova mera.. även fast jag tycker att sömn är överskattat så märker jag att jag bara blir tröttare och tröttare för varje dag. Jag orkar inte det mer. Måste börja sova minst åtta timmar varje natt. Det kommer bli en fruktansvärd skillnad eftersom att jag igenomsnitt sover 4-5 timmar per natt.. Iallafall! Ska bara plugga lite biologi så jag kan lämna in det imorgon! Sen ska jag sova.. ZzZZzzz..

Hörs snart igen! puss.


slutat skolan nu!

Hej igen!

Jag lovar att updateringen kommer bli mycket bättre såfort jag har fått/köpt mig en liten bloggdator. Då ska jag ta med mig den till skolan och överallt så då missar ni inget roligt i mitt liv! ;)

Iallafall! Började skoldagen med svenska och då gjorde vi bara en sån läsförståelse igen. Efter det eget arbete, lunch och eget arbete och sist hemkunskap. Vi gjorde pepparkakshus! Det var skitkul. Vi var bara 3 st i klassen då eftersom att alla andra var sjuka/skolkade.. märks att folk börjar bli skoltrötta nu de sista veckorna alltså! Efter skolan så följde sita mig till stationen i huskvarna och så tog jag tåget därifrån och så mötte Dennis upp mig på station här i mullsjö och så gick vi upp till honom och så satte jag mig vid hans dator typ det första jag gjorde. Var ju liksom tvungen att blogga! Dah..

Nu ska jag och Dennis gå ner till hans morsas lägenhet och kolla på film, men jag skriver lite senare! Ha det fint sålänge.

xoxo /thessiie


9 december

Godmorgon bitches!

pigga eller trötta idag? Jag är nog bara mest trött.. skolan tar kål på mig. Vaknade iallafall i tid idag så jag har hunnit duscha och sminka mig! sitter just nu och försöker torka håret med en handuk och jag måste gå till bussen snart.. Idag är skoldagen riktigt slapp och jag slutar 15.15 och då ska jag ta tåget till mullsjö och träffa Dennis. =) Så jag kommer inte komma hem till ölmstad förens ungefär kl nio! Men lovar att blogga ifrån Dennis dator, annars ska jag smiska honom! ;)

Men vi hörs helt enkelt lite senare, puss på er och ha en underbar onsdag!


godnatt

Nu är det dags att nanna sängen, ska upp kl 8 imorgon så då kommer jag blogga mycket då! Och glöm inte att ge förslag om vad jag kan blogga om.

Puss och hörs imorgon! ♥♥


i want this

"Behöver" nya kläder!!


299:-


299:-


199:-


149:-


349:-


199:-


Om man ändå var rik.. Men snart får jag mitt barnbidrag och sen är det ju jul också!
Vad tycks om kläderna förresten..?

love my life

Jag och sita kollade på crazy frog youtube-klipp innan vi gick till hennes buss, så nu har sötnosen åkt hem och lämnat mig ensam! Eller jag är inte helt ensam, har ju min kära dator! =) Iallafall, just nu ligger jag i mjukiskläder och lyssnar på musik. Livet leker och jag älskar det!

Har tänkt lite på vad jag ska blogga om, ni får gärna kommentera och skriva vad ni tycker! puss på er.


i'm back!

Nu är jag tillbaka!

Har ni saknat mig? Hehe. Iallafall! Jag och sita följde ju med till allianskyrkan och kollade på min lillebror när han hade luciafirande. Så vi fick hamburgare först, sen satt jag och sita och snackade med ett par småtjejer som avgudar sebastian krantz som går i vår klass! Sen var det glögg och pepparkaka och sedan luciatåg! Efter det så åkte vi hem till mig igen och nu sitter vi bara i sängen och halvsover.

Hörs snart igen sötnosar!


utgång

Nu drar jag och sita på min lillebrors luciafirande! Vi ska käka hamburgare och sedan sova när dom ska sjunga, låter väl mysigt? =)

hörs senare, xoxo /thessiie

utgång

Nu drar jag och sita på min lillebrors luciafirande! Vi ska käka hamburgare och sedan sova när dom ska sjunga, låter väl mysigt? =)

hörs senare, xoxo /thessiie

gamla bilder, gamla minnen



KLICKA FÖR STÖRRE BILD!

1. Lie och jag, hösten 08
2. Kerstin och jag, sommaren 08
3. Kerstin och jag, våren 09
4. Sabinah och jag, vintern 09
5. Jag, vintern 09
6. Jag, vintern 09
7. Tina, jag, frida och någon random, sommaren 08
8. Jag och mitt ex danne, vintern 09
9. Jag, våren 08


är med sita!

Hej igen!

Nu är jag hemma i ölmstad igen! Skolan gick jag långsamt igenom som vanligt.. Var otroligt generös idag! Räddade folks liv! ;) eller snarare sagt dödade några minuter av deras liv.. men iallafall! =D När jag skrev sist hade jag musik fick reda på resultatet på mitt prov, IG. När det lektionen tog slut så hade jag spanska, fick reda på mitt provresultat där med, IG. Känner att jag inte orkar med skolan längre alltså.. allt går bara skit iallafall! Så jävla skönt att det snart är lov! Sen hade vi lunch, idrott och sist kemi! Efter skolan så tog jag och Sita bussen hem till ölmstad och nu sitter vi i köket och äter mackor medans jag bloggar, hihi.

min brud <3

8 december

Godmorgon bloggen!

Hur är det med er denna underbara morgon? Med mig är det finfint förutom att jag är fruktansvärt trött och hungrig. Somnade försent igår som vanligt och vaknade lite försent också.. så jag hann inte duscha eller något. Hann bara sminka mig lite snabbt, klä på mig och springa till bussen. Kom iallafall i tid till min musiklektion! Har missat denna lektionen fyra veckor i rad nu så det var ju ett cred till mig! Har ingenting att göra dock eftersom att alla ska redovisa sina arbeten och jag har inget. Så jag sitter med Bebbe i en annan sal och bloggar medans han övar på sitt elgitarrsolo. Efter denna lektionen har jag spanska och det suger.. Idag händer absolut ingenting förutom att min lillebror har luciafirande så jag ska hem till ölmstad direkt efter skolan så jag kommer antagligen updatera ungefär runt fyra tiden! Om inte innan, så sucka inte! ;) Vet ju att det är roligt att läsa min blogg.. hehe.

Men nu ska Bebbe ha datorn för att öva på sitt solo, så vi hörs helt enkelt snart igen! Puss på er och ha en underbar tisdag.


nattblogg..

vet inte vad jag ska göra
vet inte vad jag ska säga
vet inte hur jag ska agera.
detta är som ett fucking spel,
detta är som en lek.

jag blundar för känslorna jag har.
jag kommer aldrig glömma.
aldrig sluta sakna,
aldrig sluta älska,
dig.

jag har det egentligen bra nu.

men jag saknar dig ändå.
men jag älskar dig ändå...

ibland vill jag bara stänga ute allt,
gråta över beslutet jag tog.
jag vet att det inte hjälper.
jag vet inte vad jag håller på med.

vill leva ensam.
eller med dig.
men det kommer jag aldrig få.

jag ljuger för mig själv.
jag vet vad jag vill.
men jag gör tvärtemot.

men jag har det bra nu,
så jag får helt enkelt,
fortsätta spela lycklig.

godnatt

Är trött och jag känner mig inte glad eller någonting.. så nu ska jag stänga av datorn och vända mig om och sova. Ska ta en godnattcigg först bara! Imorgon börjar jag skolan kl 8.20 så jag måste gå upp kl kvart över sex. Så ni kan ju ana att jag vill sova just nu! Imorgon ska ni få bra med updatering, i promise!


Har ni tänkt på att jag har slutat platta håret..? Har lovat mig själv att inte göra det nu på vinterhalvåret förutom på fest/speciella tillfällen! Sparar ju ut så jag ska få jättelångt hår och då använder jag inte saker som sliter onödigt på håret. Varken hårfönen eller plattången!

Sov gött, vakna blött. Hörs imorgon bitches! xoxo /thessiie

dagens låt



Min lillebror lyssnade på denna låten alldeles nyss, gud vad längesen det var man hörde den alltså! Den är ju sjukt bra. Det är en "partylåt" samtidigt som det är en"chill-låt". Riktigt soft! Cred till den.


2009, frågelek

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? haha om jag gjorde!
2. Höll du några av dina nyårslöften? minns inte mina nyårslöften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nix!
4. Dog någon som stod dig nära? inte nära direkt, men min kompis bästavän..
5. Vilka länder besökte du? italien och slovenien!
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? nej inte direkt,
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 10/3-09 <3
8. Vad var din största framgång 2009? bytte skola =)
9. Största misstaget? valde helt fel beslut i februari och i september
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? både och
11. Bästa köpet? min mobil!
12. Vad spenderade du mest pengar på? mat, kläder, cigg, alkohol
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? yes <3
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2009? "tetris - 2pm = DREAMHACK" + hundra till
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och
16. Vad önskar du att du gjort mer? tänkt igenom saker innan
7. Vad önskar du att du gjort mindre ? tagit för snabba beslut..
18. Hur tillbringade du julen? inte firat än
19. Blev du kär i år? var kär redan innan...... mer förälskad iår
21. Favoritprogram på TV? gossip girl, simpsons
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? YES!
23. Bästa boken du läste i år? ingen aning
24. Största musikaliska upptäckten? what?
25. Något du önskade dig och fick? yes
26. Något du önskade dig men inte fick? mm....... </3
27. Årets bästa film? män som hatar kvinnor!
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? SKOLAVSLUTNING, feessssttttttt med sita!
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? yes..
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? fjortis/vanlig ?
31. Vad fick dig att må bra? Vänner, famlj, musiken, min häst..

seriöst, palla.

Sorry bruden! men jag pallar inte svara när du ringer mig. Du ringer mig till hemtelefonen minst engång i veckan och till min mobil minst engång varje dag! Fattar du inte att jag inte pallar prata med dig eller? Du borde fattat det vid detta laget, men nejnej.. även fast du inte är blond längre så kan man fanimej tro att du är en uppblåst bimbo.. HOPPSAN! Det är du ju med! =D Nej men seriöst nu, sluta ring okej? Jag pallar inte att du säger åt mig vad jag ska göra och inte göra. Du tror saker och du säger saker, sprider rykten om mig och andra som inte är sanna. Seriöst skaffa ett liv. Ta dina problem och stick! för hos mig kan du inte trösta dig längre..

help me..?

Jag har blivit bjuden på bio i helgen av *****!
Han bad mig välja vilken jag ville se, men jag har ingen aning om vad som går just nu.



eller..?



VILKEN SKA JAG SE?!

ett sms..

"och jag är så jävla glad att du som är så söt äns pratar med mig..<3"

Nu blev ni nyfikna va?


sorry!

Hej!

Som det står i det förra inlägget så gick det inte att mobilblogga av någon anledning.. Hur som helst så åkte jag och sita och fixade en tid på *hemligt ställe* och sedan gick vi till donken och åt frukost. Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade matte, engelska, lunch, idrott, svenska och NO. Segade genom hela skoldan eftersom att jag var så förbannat trött. Iallafall så efter skolan så var jag med Sita och tina i ungefär en halvtimme sen var jag tvungen att ta bussen in till jönköping för att ha socialmöte. Det gick likadant som förra gången och har inget mer att tillägga. Fick skjuts hem sen och nu sitter jag i min säng och bloggar. ÄNTLIGEN!


7 december

(INLÄGGET SOM SKULLE KOMMIT UPP IMORSE MEN EFTERSOM ATT DET INTE GICK ATT MOBILBLOGGA SÅ KOM DET A L D R I G UPP!)

Godmorgon!

Jag försov mig imorse precis som vanligt. Sånt är livet. Iallafall! Som sagt så hann jag inte blogga via datorn så jag fick mobilblogga istället. =) Nu sitter jag på bussen påväg till stan. Jag ska möta upp sita i huskvarna så ska vi åka till *hemligt ställe* och fixa tid för *hemligt*. ;) Efter det så ska vi tillbaka till skolan. Men jag ska försöka sno lite tid av skolans datorer sen, så att ni inte missar något av mitt spännande liv! Men vi hörs senare. Ha en underbar måndag! xoxo /thessiie

godnatt

Nu ska jag säga godnatt till Dennis i telefonen så nu skriver jag godnatt till er sötnosar där ute också! Orkar knappt ha ögonen öppna så känner att det är dags att stänga av datorn också.. Imorgon så ska jag gå upp vid 7.20 och bara sminka mig lite snabbt innan jag ska ta bussen till huskvarna, möta upp sita och sedan åka vidare till *hemligt ställe*. Nu blev ni nyfikna va? Som sagt så älskar jag hemligheter =) Inte när folk har hemligheter för mig men när jag själv har en, då jävlar! Hihi. Efter att jag och sita har vart på *hemligt ställe* så ska vi tillbaka till skolan. Men jag skriver imorgon såfort jag vaknat!

Hörs imorgon, puss och godnatt sötnosar! ♥♥


4 saker du inte visste om mig!

1. Jag älskar playboy! Har en stor planch på min vägg i ölmstad som jag bokstavligen dregglar över.. rawr..



2. Jag stör mig på saker som andra inte märker. Som tex småfel på människor, som jag kan gå runt och störa mig som fan på, och tillslut när jag flippar totalt så undrar folk vad det är för fel på mig..

3. Jag är lat och "bortskämd". Vill att allt ska vara serverat på ett silverfat. Orkar aldrig göra saker som inte känns extrem-viktiga..

4. Måste ha omväxling! Byta vänner.. byta pojkvän.. (SKÄMT ÅSIDO) dom som inte fattar det är idioter! Nej men jag behöver omväxling, tex orkar aldrig göra samma sak flera gånger om..

update, just nu..

Ligger i min säng, har fruktansvärt ont i min j*vla tunga. Bet sönder en blåsa där.. synd om mig. =( Ska gråta en tår i telefon med Dennis och ta en cigg som tröst..


känner för att..

..Duscha. Be right back my little horny porny readers! =D

I know u love me! xoxo / thessiie

skämt åsido..

6 december

HEEEEEEEEJ! saknat mig nu i helgen nu när jag inte updaterat? Klart ni har!

Iallafall! I fredags så updaterade jag ju hemma hos sita innan vi skulle dra till tåget! Sen när vi väl var i mullsjö så bestämde vi för att inte åka till forserum! Så det blev inget party! Men jag, Dennis, Sita och Dennis "överraskning" Robin gick ner till öppna (ungdomsgård) och var där hela kvällen fram tills vårt tåg hem gick! Jag hade ju såklart lämnat min stora bag hemma hos sita så jag åkte till farsan utan några saker alls.. Satt och pratade med pappa lite sen när jag kom hem, sen somnade jag i mitt älskade barndomsrum!

Igår vaknade jag upp vid kvart i ett och åt frukost med pappa, sen drog jag och mötte upp Dennis och Robin och så åkte vi hem till Sita och så duschade jag och gjorde mig iordning! Det var då jag updaterade lite snabbt. Men jag skrev att vi skulle gå på bio men det blev att vi fyra åkte hem till min farsa istället och satt inne på mitt rum och kollade på film/myste/rökte osv! =D

Idag vaknade vi och chillade fram tills Dennis och Robin åkte hem med bussen. Då möblerade Sita och jag om mitt rum och storstädade! =) sen kom socialen och tjöta lite, skjutsade hem Sita och mig hem till ölmstad.

Tråkig info men nu vet ni vad jag har gjort de senaste dagarna! Och anledningen till varför jag inte har bloggat är för att jag inte har något internet hos pappa.

Bebis och jag <3


5 december

Sådär nu har jag hämtat väskan och datorn hemma hos sita! Det blev ingen fest i forserum igår, utan vi var i mullsjö hela kvällen. Men jag har inte tid att skriva mer just nu, för jag, dennis, sita och robin ska gå på bio och vi måste springa till bussen just nu!

Hörs senare! Puss!!

utgång!

Nu har jag och Sita ätit, gjort oss iordning osv! Så nu ska vi ta tåget till Mullsjö och möta upp Dennis och "hans överraskning"! ;) Efter det bär det av till forserum för party! Sen ska jag hem till Sita igen och hämta my stuff och sedan bär det av hem till min pappa! Uppdaterar sen när jag är tillbaka från festen. Puss på er! <3


Jag alldeles nyss.


bebis och jag <3

update

Nu är skolan slut och jag klarade SO provet skitbra tyckte jag själv då alltså! Och vi slutade en timme tidigare än vad vi skulle, så jag följde med sita hem! Sitter med min laptop på hennes köksbord medans alla i hennes familj äter pommes och kyckling, hihi. Ska också smälla i mig lite mat nu! För jag ska ju dricka lite ikväll och det är inte bra på fastande mage!

Puss och hörs senare! <3

:) <3

Hejsan bitches!

Eftersom att Sita är så himla seg på att fixa sig så kom vi såklart 25min försent till mattelektionen imorse! Min mattelärare blev inte glad kan jag lova.. hihi. Sen hade vi engelska, lunch och nu har vi NO! Så jag sitter på lektionen nu och bloggar. Har precis jobbat som en gnu på en uppsats som jag har legat efter i.. Är nästan klar men jag behöver biologiboken till resten och den ligger hemma i ölmstad! Så jag får skriva klart uppsatsen på söndagkväll.. eftersom att jag ska bo hos pappa i helgen! =) Efter denna lektionen så ska vi ha SO prov! Har pluggat som en gnu till det också, på gårdagens SO lektion så satt jag i mer än en hel timme och råpluggade.. puuh! Men vill man komma någonstans i livet så måste man faktiskt kämpa.. Tyvärr! Hade hellre velat ha allt på silverfat men det får man ju inte riktigt tyvärr.

Kanske blir lite ändrade planer idag förresten! Måste kanske till råslätt och ta grissprutan med pappa innan jag åker hem till sita och fixar mig inför ikväll. Men jag tror jag ska skita i den, jag orkar ändå inte bli sjuk nu i helgen?! Haha! Men jag tror faktiskt att jag följer med Sita hem direkt efter skolan.. har så mycket jag ska göra idag så hinner inte ta sprutan känner jag! Sånt är livet när man heter thesswester! tss..

Hörs senare efter skolan!

HAHAHAHA!


säg vad ni tycker!

Plattat eller mitt naturliga (lockigt) ?

mitt naturliga. (lockigt)


Plattat.



KOM IGEN NU! ni har chans att påverka =D

4 december

Godmorgon! =)

Just nu sitter jag på min dator hemma hos Sita! Imorse vaknade jag vid 7.15 och hoppade snabbt in i duschen, sen hade jag tolv minuter på mig att klä på mig och packa. Men är man moi så hinner man allt! Så jag duschade, klädde på mig, packade bagen och gick till bussen på 35minuter. Sen när jag kom hem till Sita så sminkade jag mig lite och åt frukost! Duktig som man är. Jag brukar aldrig äta frukost men hemma hos sita är det så gott, hihi. Jag börjar om 25minuter med matte så vi måste snart gå hemifrån..

Hörs efter skolan! Och ha en underbar freedaag! <3


godnatt

Nu har jag spytt också. Gör alltid det när jag inte mår bra och i samband med dåliga matvanor. Så nu känner jag bara för att blunda och sova. Har ingen lust att gå till skolan - men jag måste. Jag snackade med en viss person nyss som fick mig att må dåligt igen och jag vill inte se honom i skolan imorgon.

Men det ska inte stoppa mig! Jag ska sova nu och så ska jag vakna pigg och som vanliga Thess imon! Ska träffa Sita på morgonen innan skolan också så det kommer få mig på andra tankar. Min älskade Sita som alltid får mig glad!

Godnatt och sov sött!


...

fan nu har jag börjat sakna fel person igen. eller snarare sagt, börjat tänka på det igen. helvete.

saknar



Jag och kerstin.



miccis och jag.


Gud vad jag saknar de där tiderna, när jag var med mina sötnosar.. ni betyder fortfarande enormt mycket för mig och jag saknar er varje dag. Vi måste träffas snart gullungar! <3

thess tycker till.. (vinter?)

Nu har ju vintern kommit till jönköping! Själv så gillar jag det! Eftersom att jag förtillfället har slutat platta håret så skiter jag i vilket om det snöar eller inte. Har ju börjat använda halsduk och mössa med så då fryser jag inte heller. Jag menar, har man kläder efter väder så spelar det ingen roll om det är kallt eller varmt! Jag tycker det är mysigt med vinter, bara det inte är blask ute.. då blir ju skorna och byxorna förstörda! Annars tycker jag om när det kommer rök när man andas ut, när det är helt vitt ute och man kommer in till värmen och värmer en kopp varm choklad.. MM!

Vad tycker ni? Är det skönt med vinter eller skulle ni vilja ha sommar året runt? =)


bloggdator

Detta önskar jag mig i julklapp! Då skulle jag ta med mig den överallt, blogga överallt. Då skulle ni inte missa ett skit av mitt liv, och då skulle ni bli glada eller? Mitt liv är ju så roligt liksom.. Nej men! Då skulle jag aldrig behöva ha ångest över att jag inte bloggat på ett tag eller något. Den är ju så liten och smidig så man kan ta med sig den överallt! DEN VILL JAG HA! I'm in love! Om jag inte får den i julklapp så tänker jag köpa den för egna pengar.



2 935:-

morgondagens planer!

Imorgon är det FREDAAAG! Min favoritdag! Just för att det är helg! Efter skolan då alltså..

Min dag imorgon kommer iallafall se ut UNGEFÄR såhär:

- vakna, duscha, packa och åka till sita
- gå med sita till skolan
- skola
- åka hem till sita och fixa sig inför kvällen!
- åka till mullsjö
- träffa laktos och lämna tillbaka tröjan jag fick låna!
- träffa dennis och "hans överraskning" ;)
- åka till forserum
- partyy!
- åka hem till pappa och sova där! (L)

Hur kommer eran fredag se ut? =)


sorry!

FÖRLÅT för extreemt dålig uppdatering de senaste dagarna.. Men jag har inte haft någon dator att blogga ifrån.. har inte tatt med mig min bärbara och har inte haft någon annan att blogga ifrån. Men ni slutar väl inte läsa för det..? Eller? =(

Iallafall! Imorse vaknade jag alldeles för sent, klädde på mig och gjorde mig klar på elva minuter! Det ni! Det är inte alla som skulle klara det! ;) Men är man moi så klarar man allt! Tog bussen till skolan och segade igenom matte, engelska, spanska, lunch, SO och livskunskap. Inget speciellt hände i skolan förutom att jag blev så j*vla förbannad på Kim som lovade att fixa en sak åt mig och sita men så bara stack han och gjorde så att vi kom försent till våran lektion, åh! J*vla raggarslusk, haha! Efter skolan så gick jag hem till Sita och så kollade vi på vänner och åt en massa popcorn och drack te, som vanligt! Vi är mysiga, hihi. Sen följde hon mig till bussen söt som hon är och så åkte jag hem till ölmstad!

såhär såg jag ut idag! Jävla troll eller något, haha!


3 december

0-3b4fc1b9155fcf96f312398cbada217b.png

Kolla varifrån!

 

Godmorgon! Jag försov mig idag så jag hann endast klä på mig och springa till bussen. Börjar dagen med matte om tio minuter. Men vi hörs lite senare! xoxo /thesswester ;)

 


snackar på skype

Har verkligen tråkigt just nu, sitter och halvsover medans jag snackar på skype. Men folk är så tråkiga så jag funderar seriöst på att stänga av datorn och sova. Ska upp kl halv sju imorgon också.. Och jag är så förbannat sur just nu med eftersom att jag inte har några cigg! PFFT. Min mobil håller på att dö och jag hittar inte mobilladdaren. och juste glömde skriva innan att jag är nyduschad också! Snackade på skype med Dennis medans jag hoppade in i duschen, fast han satt ändå och kollade på film så han märkte inte ens att jag var borta i 5min.

Detta blir iallafall sista inlägget för ikväll, hoppas ni sover gott inatt! Kyss <3



han är min kompis <3

thess tycker till!

Har alltid undrat en sak! Alltså, varför har alla människor olika sidor?

Alltså tänk efter lite nu! Som tina skrev på sin blogg, alla har olika sidor och är inte alltid sig själva. Man spelar faktiskt väldigt mycket ibland. När är man egentligen sig själv? Helt och hållet då alltså. För egentligen så skulle man kunna vara sig själv när man är med en person, för då är man öppen och social. Sen skulle man kunna vara sig själv med en annan person, för då är man lugn och mogen. Men egentligen är man nästan två helt olika personer? Olika folk tar ju fram olika sidor hos en själv. En del personer får mig tillex att bli omogen, flamsig och tramsig. En del personer får mig att vara hur mogen som helst. Ibland kan jag vara tramsig och ha "kiss-och-bajs-humor" och ibland kan jag kolla snett på folk som skrattar åt "åh titta, en bajskorv, hihi".. Varför är det så? Varför kan man inte vara samma person hela tiden? Det går ju i regel inte, för man skrattar ju mer tillex med vissa personer och gråter med andra. Ungefär.. om ni förstår vad jag menar. Endel personer tar ju fram bra sidor ifrån en och endel personer tar fram ens dåliga sidor.. men egentligen borde man liksom kunna bestämma själv över dom dåliga och bra sidorna! Men varför gör man inte alltid det?

Hm, något att tänka på mina kära läsare! ;)

Sita är den enda som jag kan både skratta och gråta med.
som jag kan vara omogen och mogen med.
som jag kan tjaffsa och prata om allt med.
hon är den enda som jag litar på till 110%.
jag vet att hon aldrig, ALDRIG skulle göra något som sårade mig, med vilje.


bilder ifrån dagen!

Jag och sita i skolan idag!


Jag! Lockigt hår med!


<3

hemma igen!

Sorry för att jag inte updaterade hemma hos sita som jag skrev att jag gjorde! Men jag prioriterade lite annat istället.

Efter mötet så åkte jag hem till Sita och vi satt och pratade i hennes kök och käkade popcorn! Sen rann tiden bara iväg så jag ringde en killkompis och så gick jag och Sita hem till honom och snackade lite! Sen följde Sita mig till bussen och så åkte jag hem till ölmstad.

En till bild ifrån dh!


i skolan!

Hejsan! Ni har saknat mig lika mycket som jag saknat er va? Klart ni har! ;) Och nu när vi väl har löst det så kan jag ju berätta om min dag dårå!

Kom till skolan vid tio tiden! Och var helt freakad eftersom att jag inte fått min morgoncigg.. håller ju på att trappa ner som fan på det så! Och så började dagen med svenska, gjorde någon slags läsförståelse som var hur lätt som helst. Sen var det eget arbete, lunch, eget arbete och sen skulle jag egentligen haft profil - hemkunskap men den lektionen var inställd! Så jag slutade vid halv två! Så himla skönt! Synd bara att jag har ett möte som börjar kl tre så jag kunde inte åka hem så jag har suttit och väntat i skolan på att min lärare ska skjutsa mig till mötet. Sen tjatade jag så att jag fick komma in i datasalen så jag iallafall kunde blogga medans jag väntade! Och söt som man är så är det ju klart att min kära lärare släppte in mig! ;)

Som jag nyss skrev så har jag ett BUP möte som börjar kl tre och efter det så ska jag antagligen hem till Sita och plugga! Har rätt mycket jag ligger efter i så det behövs kan jag lova. Updaterar bloggen så fort jag kommer hem till Sita dårå! Ni kan väl vänta eller? =)

Jag för snart två år sedan! I slutet av sjuan.





















2 december

Godmorgon! Idag kan man öppna andra chokladbiten i julkalendern =D

Usch, jag kommer ju bli fet när jag har ätit upp den.. haha! Iallafall! Jag vaknade precis och är fortfarande utvilad. Duschade ju som sagt igårkväll så jag pallar inte duscha nu. Och sen så är det ju SNÖ OCH VINTER ute så nu blir det att ta på mössa! (hade jag ju igår med..) Vantar och halsduk! Haha! På ett sätt älskar jag vintern, men gillar inte blaskig snö.. Men nu måste jag sminka mig lite snabbt så jag hinner iväg till bussen! =)

hörs snart!

Sita ute i snön i mars/april!


godnatt era sockersöta varelser

Nu är jag pisstrött och sur av olika anledningar. Så nu är det time to bed för min del. Imorgon ska jag gå upp kvart i nio och jag börjar kl tio med svenska. Men vi hörs imorgon innan jag drar till skolan och så! Nu ligger jag i sängen med halvstängda ögon och verkligen försöker att hålla sig vaken.. så jag MÅSTE sova just nu! Puss och hörs imorgon my bitches!


vinterminnen..



Denna låten påminner mig alltid om Dreamhack Winter 2008.
Mitt första dreamhack.
Jag var där med Sabinah.
Det var då jag började röka.
Då jag var tillsammans med Jimmy.
Gud vad jag saknar dreamhack.
och gud vad jag saknar den tiden..


..<3

nyduschad

tog precis en lång varm dusch, som jag tyckte att jag förtjänade! Så nu är jag fräsch igen! ;) efter att jag duschade så gjorde jag iordning lite kvällsmat och hämtade hemtelefonen och ringde upp Dennis. Så nu ligger jag i sängen med datorn i knät, en tallrik med fil och flingor på magen och telefonen i högsta hugg. Cred till mig alltså! Jag skriver ett inlägg innan jag ska sova, så vi hörs snart!


hörs snart!

Jag tycker att jag förtjänar en lång och varm dusch förtillfället.
Hörs snart!


svaren på frågestunden!

- Tjänar du pengar på din blogg?
Svar; ja det gör jag, dock inte mycket. men det räcker till två/tre ciggpack eller liknande ;)

- Hur många läsare har du?
Svar; haha! Det är grymt olika, när jag uppdaterar ofta så är det allt ifrån 50-250/dag.

- Hur länge har du rökt/druckit?
Svar; Rökt har jag gjort i ett år ungefär. Druckit har jag gjort i.. vad blir det, ett år och tre månader? Med ett stort uppehåll emellan.

- Hur kommer det sig att du började?
Svar; alltså det var en svår fråga.. rökningen började långt innan när jag bodde hos pappa och jag tog lite smygbloss från han och sen har jag växt upp med det så det blev en vana.. dock började jag inte röka pernament förens jag blev tsm med Jimmy som är skorstenen själv november 2008! Dricka började jag göra när jag var liten också.. men blev inte full förens första gången september 2008. Varför jag fortsatte vet jag inte.

- Går du på någon sport?
Svar; Nej det gör jag inte.

- Vad läser du för tidningar?
Svar; inga för tillfället.

- Vad läser du för bloggar?
Svar; Kissie, Paow, Dessie, Gaybloggen och sen alla mina vänners.

- Gillar du mode?
Svar; dum fråga! Jag ÄLSKAR allt som har med kläder och mode att göra!

- Varför sålde du din häst?
Svar; angår inte er.. olika anledningar helt enkelt!

- Vad heter din pojkvän?
Svar; Dennis ;)

- Hur lång är du? Ibland ser du askort ut och ibland aslång
Svar; HAHA! jag är exakt 163.4cm lång (kort)!

två videor från idag!

Kan ju inte precis säga att jag är duktig på att åka, hehe.. och sita är lite seg på att filma! ;)



HAHA, detta är en rätt oseriös "videoblogg" enligt tina! =D


bilder ifrån dagen!

Min fina outfit när vi åkte skridskor!


Mikaela! (säg till om jag ska ta bort bilden..)


Snyggingen sita! ;)


Sötnosarna jag, sita och tina! Grr!


Som sagt, man kan inte vara bra på allt, haha!

hemma i ölmstad!

Hejsan! har ni saknat mig? jag har saknat er kan jag lova!

Idag kom jag till skolan vid tio tiden, hade missat första lektionen.. men jag kom iallafall i god tid till spanskan! Efter det hade vi lunch, idrott och sist kemi! Det var en riktigt slapp dag eftersom att vi åkte skridskor på idrotten och kollade på film på kemi lektionen. Sen efter skolan så tog jag tåget till mullsjö och träffade Dennis, vi kollade på film och så! Sen skjutsade han mig till tåget som gick vid halv åtta och sen fick jag sitta och vänta i en halvtimme på min buss i jönköping.. och nu är jag hemma! Är inte lika pigg just nu som jag var imorse kan jag lova! Haha.

Bilder från dagen kommer snart upp!


hejdå!

Nu drar jag iväg till skolan, hörs senare!

dresscode/facelook

Tröja - lånat av laktos
linne - lånat av sita
underlinne - H&M
jeans - ginatricot
skor - dinsko


1 december

Godmorgon!

Vem är utvilad om inte jag just nu! Är aspigg! Men det var jag dock inte när klockan ringde vid sex.. då hade jag sån fruktansvärd huvudvärk så jag tänkte skita i skolan.. Men istället så ställde jag om klockan på en timme och så gick jag upp och duschade, huvudvärken hade inte släppt helt men det var bättre. Men nu är jag pigg och vaken! Ska klä på mig, sminka mig och torka håret bara sen är jag redo för skolan!

Hörs snart när jag gjort mig iordning!


RSS 2.0