dagens dresscode



Skor/stövlar - DinSko
Leggins - Gina Tricot
Baslinne - H&M
Topp - BikBok
Midjeskärp - New Yorker
Mössa - BikBok
Armband - Ur&Penn
Halsband - konfermationspresent

nyduschad & fräsch!

Hej! :)

Kom hem för ungefär 45 min sen, slängde in ridkläderna i tvätten och hoppade in i en varm och behaglig dusch. Tog lite extra lång tid på mig att raka benen osv också, sköönt! :) Älskar att ta det lugnt på vardagskvällarna! :)

Hur som helst, ridningen gick super! Placan var lugnare än vad jag trodde och det gick jätte bra. Hon blev dock pigg när vi skulle rida hemåt men det var ingen fara. :) Ska rida någon mer gång denna veckan, får se vilken dag det blir! :)

Nej nu ska jag gå ner och äta något, jag har inte ätit sedan frukost.. hehe.. :O INTE OKEJ!!


drar emot stallet

Nu drar jag till stallet och fixar och donar. Ska rida vid halv 5 så jag hinner nog mocka innan. :) Hörs senare!

Frossle.com


kom precis hem!

Hello sweeties!

Jag hade en väldans tur som hann med min buss, haha. Slutade 5 min tidigare och hann då med bussen ner till esplanaden och bussen hem till mig. Träffade på Pau vid busshållplatsen så vi tog sällskap hemåt, trevligt! :)

Nu ska jag strax gå ut till garaget och hämta mina ridkläder och lägga in dom så att de inte är alldeles för kalla när jag ska byta om, haha.. ;)

The Slanket


mina möten gick bra!

Hej! :)

Sitter just nu i skolan och väntar på att min sista lektion ska börja. :) Kom till skolan lagom till lunchen efter mina två möten. Hos barnmorskan så fick jag ta blodprov för att kolla mitt järnvärde och det låg på en bra nivå så det var inga bekymmer där, hon sa även att min huvudvärk inte är pga min p-stav så den kan jag ha kvar som tur är. Hade inte orkat käka p-piller, haha.. ;)

Mitt andra möte på BUP gick också bra, fick nytt recept till min concerta så det var inte bekymmer där heller. Magnus var snäll som följde med och skjutsa mig tillbaka till skolan efteråt. :)



Fashionize.se


min kamera har gått sönder! :(

R.I.P min älskade kamera!! :( Jag råkade tappa den idag och nu står det bara "systemfel" när jag sätter på den så den är kaputt nu. Får köpa en ny imorgon eftersom att studiebidraget kommer in på kortet idag, nice!! :) Dock så älskade jag min söta rosa kamera.. :( Får leta efter en nästan likadan.. Någon som har ett bra tips? :)

Gammal bild..

Playman.se


ugly jeans became sexy shorts

Jag antar att många har gjort det jag gjorde igår, klippte sönder ett par jeans och gjorde de till ett par shorts istället. ;) Det är faktiskt ett väldigt bra tips till alla som kanske har växt ur sina jeans (eller som jag, gått ner i vikt så de inte passar längre..;)) eller att de bara kanske var fula som jeans..?

Jag har haft ett par jeans väldigt länge, och jag lånade ut dom till min fd vän S*** och när hon lämnade tillbaka dom så passade dom inte längre, jag hade tappat mycket muskler på låren så det var därför..! Jag klippte ner dom till ett par shorts och så tog jag en sax och rev lite på framsidan och baksidan så det blev lite snyggare också. Voila! :D


Steg 1.


Steg 2.

Club4Beauty.se


barnmorskan & BUP

Godmorgon mina solstrålar! :)

Hoppas att ni har sovit gott, för det har jag! Somnade direkt när jag la mig på kudden och låg nog och dregglade hela natten, *hehe* ;) Hade gärna sovit två timmar till men det gick ju inte.. :(

Hur som helst! Jag ska inte till skolan fören efter lunch idag, för jag har två möten som jag ska på. Först ska jag till barnmorskan som satte in min P-stav kl 9 och sen ska jag till BUP ang min ADHD medicin, concerta. Så det är fullt upp nu på förmiddagen, hehe.. ;)

Ska iallafall gå ner till bussen alldeles stax, hoppas ni får en underbar måndag! PUSS!

Dagens facelook

Lovetool.se


I hate that u don't understand

Varför ska jag vara den som tar all skit, varför får inte jag vara den som ger skit?
Varför är det så lätt att missförstå, varför är inte jag den som missförstår?
Varför är det så lätt att påstå saker, varför får inte jag säga vad jag tycker?
Varför ska just du ha rätt, varför får inte jag ha det?
Varför ska livet vara så jobbigt, varför kan inte allting bara vara som innan?
Varför ska alltid det vara jag som anses göra fel?


i'm home alone

Hej!

Nu är jag hemma igen! ;) Har dock supermega tråkigt, sitter liksom helt själv på mitt rum och funderar på vad jag ska göra av denna kväll. Jag vet iaf att jag måste skriva ett "manus" till ett skolarbete, den ska vara klar och lämnas in imorgon och eftersom att jag inte kan vara i skolan fullt ut imorgon, ni kommer få veta varför imorgon! Så måste jag göra allting "klart" idag så att jag bara kan avsluta det sista imorgon..! Usch ibland hatar jag verkligen skolan..! :(

Jag, min älskling och hans pappa åkte och firade som sagt innan! Vi åt smörgåstårta och fikade! :) Det var jätte trevligt som alltid! Sen drog vi ner till torpa för att träffa min pojkväns lillebror en snabbis, och sen följde min pojkvän mig till stationen för att jag skulle ta bussen hem. Saknar honom redan, naaw! :(

Jag just nu, med en pepsi!


ska fira Andrés pappa..

Hej! :)

sorry för att jag inte uppdaterat än..! Men jag och älskling sov ganska djupt, haha. Han hade ju varit uppe länge och jobbat osv så han visste knappt vad han hette så trött var han. ;) Sen fixade han frukost åt mig och så kollade på vi tre Buffy avsnitt, så nu har vi bara några få avsnitt kvar utav säsong 5! Haha vi är riktiga nördar.. ;)

Iaf! På tisdag så fyller min pojkväns pappa år, men vi ska fira honom idag. Så vi ska alldeles strax åka till min pojkväns farmor och farfar och äta. :) Mums! Är ganska hungrig också, hehe.. ;)

Hoppas ni får en underbar söndag, så hörs vi när jag är hemma igen, puss!

lördagsmyyyys

Ååååååh jag har slagit mitt rekord i ett spel som finns på facebook, haha sån nörd..! :) Sjukt glad blev jag! Nu gäller det att slå leven 6..! ;)

Iaf! Har suttit vid datorn sen vi kom hem till min pojkvän, vi var i stan som sagt för att han skulle fixa lite. Sen tog vi bussen hem till honom och vi har bara suttit och latat oss, jag vid datorn och han vid sitt PS3, haha..! :) Nu ska vi iaf lägga oss och mysa i sängen framför några Buffy avsnitt, så vi hörs lite senare! :love:

Ha en underbar lördagkväll!

Fashionize.seFashionize.se


nätshoppat!

Klänning strl S, 69:- (REA) på Nelly.com



Kolla vad sööööt! Perfekt till en härlig vår/sommar dag :D Min babe är bäst! :love:

två gamla bilder..

Detta är när jag gick i sexan och var i stockholm på klassresa. Jag var alltså 12 år på detta kort, skulle fylla 13.. Ser ni mig? ;) (står i gråa jeans och svart t-shirt)



Skolresa i nian, stockholm. Jag var då alltså 15 år, skulle fylla 16.

@ a6 med pojkvännen!

Hello! :)

Jag har precis kommit fram till A6, eller jag har varit här i ungefär 45 min men min pojkvän har köpt en present till hans pappa som fyller år snart och sen har han fixat klockan som han fick utav mig på alla :love: dag, så han har på sig den just nu! ;)

Vi sitter på donken nu för att min pojkvän var hungrig, själv dricker jag bara en liten cola eftersom att jag åt middag och efterätt precis innan jag åkte hemifrån. :)

Igår målade jag på min pojkväns hand, haha!

drar in mot stan!

Nu är jag hemma!

Berättar hur det gick på ridningen lite senare, för jag har ganska bråttom just nu! Jag har iaf stressat gärnet och lyckats gå ifrån stallet, byta om, duscha, klä på mig, föna håret och sminka mig, packa, äta och nu blogga på 50 min! Helt otroligt :D Duktig tjej!

Nu drar jag in med bussen till A6 iaf, ska möta upp min pojkvän som slutat jobbet för någon timme sen. Vi ska kolla runt lite eftersom att det var löning igår för honom. ;) Hehe.. Hörs senare!

Dagens facelook, bara mascara!

ridkläder is the shit

Hello!

Tänkte bara informera om att jag alldeles strax ska dra mig emot stallet! Ska möta upp Sandra om 20 min, tur för mig att jag bor på landet och bara har 5-8 min att gå till stallet, höhö! ;) Visste ni att jag har ridit sen jag var 7-8 år..? Som man brukar säga, en gång ridtjej, alltid ridtjej.. Dock så brinner jag inte för intresset lika starkt som jag gjorde förr när jag hade egen häst och tävlade osv. Nu gör jag det för skojj skull! Dock kommer det bli mer seriöst nu när jag är medryttare! :D

Men nu sticker jag iväg, vi hörs när jag kommer hem igen! pösspöss

Såhär ser jag ut, ridkläder is the shit..

saturdaymorning baby

Godmorgon! :)

Imorse så gick jag och min pojkvän upp kl halv 5 och åt frukost, och så fick han skjuts utav supergulliga Pernilla till jobbet, jag själv var ganska utmattad så jag gick o la mig igen, hehe. ;) Vaknade igen vid halv tio och gick upp, åt några knäckebröd till frukost för att jag redan åt frukost innan så att jag inte får i mig för mycket.. :)

Ska strax ut till garaget och kolla igenom mina ridkläder, eftersom att jag ska rida idag! :) Men ni kanske inte är så intresserade utav det..? ;)

Något sånt här kanske..? ;)

har blivit medryttare! ;)

Godkväll! :)

Min pojkvän kom hit vid 13 tiden tror jag, vi tog det lugnt, gick ner till krysset och köpte cola. Kollade på Buffy och sen gick vi till stallet för att jag skulle prata med Sandra, jag har blivit medryttare på hennes häst Placan, ni som läst min blogg ett tag vet kanske att jag red henne några gånger i höstas..? :) Ska iaf rida minst två gånger i veckan, kommer bli awsome! Jag har ju saknat ridningen sjukt mycket faktiskt..! :(

Annars då? Min huvudvärk är borta. Jag åt blodpudding innan så jag fick en massa järn i mig. Sen så har jag pratat med min pojkvän om en massa saker som har legat och gnagt på min insida som fått mig att må dåligt så det kanske var lite därför också som jag hade ont i huvudet..? Jag är skiter i vilket just nu, är bara lycklig över att slippa skiten! :D

Min pojkvän ska dock jobba imorgon, så han ska åka iväg vid halv fem på morgonen (natten?) :tired: så vi ska snart gå och lägga oss..!

Jag och Placan i höstas! :)

mina läsare är bäst! ♥



Ni kanske inte tror det, men jag tar åt mig sjukt mycket utav sådan här bra respons. Jag får flera positiva och härliga kommentarer varje dag, och det är verkligen härligt! Det är jätte kul att höra och jag blir helt varm i hjärtat när jag läser sånt här, ni är bäst :love:

beställt piercingen! :D

Tack vare er söta så lyckades jag välja vilken jag ville ha, så jag valde alternativ 1! ;) Den kommer hem till min brevlåda någon gång nästa vecka, iiih! :love:



Bli medlem du också på Pointshop och tjäna ihop pengar och växla in mot PRECIS VAD DU VILL! (typ)
Klicka HÄÄÄÄÄÄR för att bli medlem!

PointShop.se


bytte header igen..

Bytte header igen.. För jag ville bara testa lite olika.
Ååååh jag vill ta nya bilder som jag kan ha i en ny design :( Så fort det blir lite varmare så..

Men vad tycks?


hemma ifrån skolan!

Godmorgon!

Jag stannade hemma ifrån skolan idag, eftersom att jag höll på att bli galen igår.. :| Hatar att ha huvudvärk, känns som att man ska slå sönder huvudet i diskbänken för att bli av med den. Men det går ju inte!

Så jag stannade hemma, sov med mjukis, t-shirt och strumpor och elementet på 24 grader, och jag frös ändå på morgonen när jag blev väckt. Pernilla tror att jag har blodbrist, eller järnbrist. Eftersom att jag har P-stav och det gör att jag har oregelbunden mens, jag kan ha mens i tre veckor i streck och sen vara utan i en vecka och sen ha mens i tre veckor igen.. Och när jag väl har mens så har jag det ordentligt också.

Så jag ringde till läkaren innan, de sa till mig att jag ska till barnmorskan och prata med henne istället och kolla upp om det verkligen är min p-stav som är boven eller om det är något annat som skapar min huvudvärk och gör att jag fryser..


konstant huvudvärk..

Hej!

Jag kom hem för en timme sen ungefär, men jag har ätit och pluggat färdigt det sista som var kvar på min engelska som ska lämnas in imorgon, känns otroligt skööönt! :) Skulle egentligen dock göra klart min video i webbdesign, men jag gör det imorgon istället (ska lämnas in på måndag) för jag orkar verkligen inte nu! :(

Var som sagt på A6 innan med Marre och hennes polare Johan. Vi gjorde typ ingenting, gick fram och tillbaka, satt på donken och åt glass och satt på en bänk och glodde på folk som gick förbi. Men det var ändå roligt att få träffa min lilla gulliplutt Marre hehe. ;)

Btw, jag har verkligen huvudvärk hela tiden..! Vet inte varför. :( Jag tog två alvedon när jag kom hem och drack två glas vatten men det känns nästan som att min huvudvärk har blivit värre. VAD ÄR DET FÖR FEL?! Ååååh jag orkar inte. :'( Känner bara för att lägga mig i sängen och gråta tills den är över, men det kan jag ju inte heller göra! :(

Marres polare Johan ville inte ställa upp ;)


Glaaaaaaaaaaaaaassss!!

jag har perfekt kropp..

.. Enligt Hugo Rosas. ;)

Läste hans blogg för att jag inte hade något speciellt att göra, fastanade vi ett inlägg där han berättade vilken tjejkropp som han tyckte var snyggast. Han visade olika bilder på olika sorters tjejkroppar, och han ansåg att den smala, vältränade tjejen med kvinliga kurvor och former var snyggast. (han skrev nummer 3)

Hugos inlägg:



Rätt lik min krop faktiskt.. ^^
Smala men tränade armar.
Små men fasta bröst.
Smal och tight midja.
Mjuk men ändå tight mage.
Breda höfter/höftben.
Inte för smala lår..


Club4Beauty.se


träffade Evelina en stund!

Hej!

På lunchrasten så gick jag hem till min saknade vän Evelina, hon bor ju precis vid min skola typ så jag gick hem till henne istället för att äta lunch, var ändå inte hungrig så. :) Vi snackade lite om allt möjligt, har inte träffat henne sen i oktober, november? Oj vad länge sen det var! :O Vi ska iaf träffas nästa vecka igen bestämde vi! :) Sen ska vi hitta på något den 26de Mars ;) Men det får ni inte veta än så länge! Feel the pain! :D

Efter det så tog jag bussen upp till A6 och träffade Marre, vi sitter just nu på donken eftersom att hon skulle äta. Och mitt huvud sprängs snart, seriöst.. Jag har typ haft konstant huvudvärk sen i måndags.. Vad är det för fel på mig?? :(

Jag och Eve, för länge sen! ;)

vilken ska jag välja?!

Jag är medlem på en hemsida som heter Poinshop. Och jag har nu samlat ihop snart 20 000 poäng och snart så har jag tillräckligt för att beställa hem en skitsnygg navelpiercing. Vet dock inte vilken jag ska välja, har tre olika alternativ.. HJÄLP MIG!

Alternativ 1.


Alternativ 2.


Alternativ 3.



Blí medlem du också, börja tjäna ihop och samla ihop tillräckligt för att köpa PRECIS VAD DU VILL! Det finns allting mellan presenkort, piercingar, smink, godis, kläder, skor, tv-spel osv! KLICKA HÄÄÄR för att bli medlem!

PointShop.se


försov mig imorse..

Godmorgon! Fryser ni? ;)

Det är ju värsta skitvädret ute nu ju, det är svinkallt och ruggigt. :( Igår var det ju liksom 20 minus hemma hos mig på morgonen! Vad hände med plusgraderna och solen? Åååhh, vill ha vår och sommar nu! :( Men som sagt, den som väntar på något gott..

Iaf! Jag försov mig imorse, eller egentligen så gjorde jag det med flit. Jag vaknade av alarmet 6.30 och hade en sådan fruktansvärd huvudvärk så jag vände mig om och somnade om. Kl 6.40 så började min nattlampa lysa så jag la täcket över huvudet och somnade om igen. Pernilla kom in vid 7.05 och då gick jag upp trots min huvudvärk, klädde på mig och gjorde mig iordning. Satte på mig en mössa över mitt fågelbo till hår och gick ner och käkade frukost, gick ner till bussen och kom till skolan när jag började.

Trodde jag hade prov nu på morgonen men det blev flyttat till måndag, lite tur det eftersom att jag inte ens visste vad som skulle komma på provet..! :O


Dagens facelook

Frossle.com


hemma med studierna!

Nu är jag hemma igen! :)

Jag och Marre gjorde inte så värst mycket, så det är nog inte så intressant att skriva. ;) Åkte hem vid åtta tiden och kom precis hem, har bytt om till mjukis, älskar att ha mjukis hemma! :love: Och så har jag förberett så att jag kan ägna den sista timmen utav min kväll åt att studera. Ska ha prov imorgon, sen har jag en engelskabok + uppgifter till det som ska vara klara på fredag så nu måste jag ligga i lite! Slappade kanske lite väl mycket på lovet..? Hmm..

Att läsa böcker på engelska måste nog vara ett utav det tråkigaste man kan göra..

fixat med designen!

Sådär, nu har jag suttit och pillat lite på min design, blev ganska nöjd faktiskt. Vad tycks?? :)


bombnedslag i rummet

Hej!

Är hemma hos Marre just nu och underhåller mig med datorn medans hon äter. Och jag har egentligen ingenting att blogga om idag.. :( Kommer väl såna dagar då och då helt enkelt. Ville dock att ni skulle se mitt otroligt FINA rum när min pojkvän sover hos mig, helt otroligt vad killar skräpar ner.....!

Men vi hörs när vi hörs helt enkelt, puss!


lämnar hemmet..

Eftersom att min pojkvän strax ska åka till jobbet så ska jag åka bussen med honom och åka hem till Marre. Måste bara få tag på henne först, men det kommer nog inte vara helt omöjligt. Får ringa tills hon vaknar om hon nu sover. ;) Det är väl trots allt det roligaste sättet att vakna på, eller hur..? ;)

Jag och älskling har iaf kollat på några Buffy avsnitt, är ju inne på säsong 5 nu och det blir faktiskt bara bättre och bättre. Dock så var den som bäst när Angel var med, han försvann ju efter säsong 3. :( Men men!

Såhär ser jag ut idag.

studiedag idag! ;)

Godmorgon!

Jag vaknade upp för en timme sen bredvid min pojkvän, helt underbart! :D Jag ville knappt resa mig upp, det var så mysigt och ligga på sidan och krama om hans varma mage, hihi. :) Dock så fick jag till slut gå upp för att min mage skrek efter frukost. Så jag gick upp och fixade frukost åt mig och min älskling, så satt vi i sängen och åt och sen satte jag mig vid datorn medans han ligger i sängen och pratar med sig själv, skriker "aaah" och påpekar att han snart förvandlats till en schimpans.. :| Min pojkvän är lite speciell, får skylla på sockerkicken som han fick utav oboyen. ;)

Nu ska jag iaf lägga mig igen och kolla på några avsnitt utav Buffy med min schimpans pojkvän.. ;) Hoppas ni får en superbra onsdag! :love:


är en stel gammal kärring nu

Hej! :love:

Är hemma nu ifrån mitt otroligt härliga pass! :) Som vanligt så körde vi Zumba i 75 min och sen magträning i 15min. Härligt!! Idag körde vi extremt mycket benträning på Zumba passet och jag kommer nog ärligt talat inte kunna gå imorgon.. Skönt att jag har studiedag då! ;) Avundsjuka? I hope so! :D

Nu ska jag hänga tvätt medans jag väntar på att duschen ska bli ledig, sen hoppar jag in i duschen och skrubbar bort all äcklig svett, haha! ;)


äntligen tisdagkväll!!

Nu äntligen är det tisdagkväll! :D Ni som har läst min blogg vet ju att jag brukar träna Zumba på tisdagkvällar, dock så har jag tagit det lite lugnt nu det sista.. Så jag hoppade totalt över förra veckans träning. Skyller på att det var lov, haha. :) Men idag så ska det bli fullt ös!! :D Hörs när jag är tillbaka, pöööss!


inspired to plan

Hej! :)

Mötet är avklarat och det gick utmärkt, jag kan faktiskt ibland säga att jag älskar mina socialhandläggare! ;) De är sjukt lätta att snacka med (om jag är på bra humör) och de har samma humor som min knäppa familj..! ;)

Iaf! Vi pratade lite om min Thailand resa också, och det verkar riktigt lovande. Dock får jag inte något riktigt besked fören i JUNI! Lite segt, men de sa nu att de tror verkligen inte att det ska bli några problem. :) För er som undrar så finns det en massa lagar som säger att man måste prata med socialnämnden och få deras godkännande om utlandsresor innan man fyller 18 om man bor i fosterfamilj - som jag gör, så nu vet ni det också!

Nu ska jag göra några punkter på min To-Do-List. Ja, jag har blivit inspirerad utav Tina till det, jag har faktiskt alltid vart en perfektionist som vill planera upp sina dagar och har ett strykturerat schema. Men ibland så glömmer jag bort att skriva ner viktiga saker som jag måste göra, och jag är ganska glömsk av mig så ibland kan det gå flera veckor innan saker blir gjorda.. Så nu tog jag tag i det och skrev en To-Do-List så jag håller koll på saker och ting! Tack Tina! :D


ska snart ha möte!

Nu är jag hemma ifrån skolan!

Hade idrott det sista, och då kunde jag ju inte blogga så nu vet ni vet! ;) Hade massage och avslappning på idrotten, det var verkligen jätteskönt och några till och med somnade.. ;) Nu vet jag iaf vad jag ska göra på min pojkvän när han slutar jobbet ikväll! Hoppas att han vill ha massage bara, haha. Men vem tackar nej till det? ;)

Hur som helst! Jag kom hem för ungefär en kvart sen, och nu ska jag ta itu med lite saker i mitt rum (ser typ förjävligt ut rent ut sagt) och sen så ska jag ha möte med familjen och soc! :)

Playman.se


dresscode

Som jag skrev innan så har jag en "ny" jacka på mig idag, jag har haft den ett tag men den har bara hängt och "skräpat" eftersom att jag har tvivlat starkt på om jag ens passar i den eller inte. Har frågat både min pojkvän och Marre och båda sa att jag passar i den, så då tänkte jag att jag kunde testa den någon gång och idag var det en perfekt dag eftersom att det är svinkallt ute haha. ;) Och den är faktiskt varmare än min andra vinterjacka.. Plus att den passar perfekt till mina bruna skor! :D Vad tycker ni?




Skor - DinSko
Leggins - Lindex
Baslinne - H&M
Tunika - GinaTricot
Kofta - H&M
Halsband - Fått av min pojkvän
Armband - Italien @ venedig, Ur&Penn
Jacka - Secondhand
Väska - Deichmann Sko

tips om en superbra blogg!

Jag hade tråkigt en dag, sökte på google på "kända bloggare" och då kom en tjej som heter Nadjas blogg upp, jag läste igenom en del inlägg och kom fram till att den bloggen var nog värd att följa. Så jag skrev en kommentar om att jag blev imponerad utav henne och att jag lagt till henne på bloglovin. :) Hon svarade att hon blev glad och tyckte det var bra att jag uppmuntrade henne.

Jag har nu läst och följt hennes blogg i ungefär 3-4 månader kanske..? Och jag ångra det inte! Hennes blogg är intressant, sjukt fin design och hon ger SUPERBRA tips! Både om smink, smycken, kläder och om hårvård! Hon går frisörlinjen och är jätte duktig på att klippa osv.

Läs hennes blogg du också, du kommer inte ångra dig! Jag har verkligen tatt åt mig av många av hennes tips! :D
---> http://nadjas.se/

Supersöt är hon också! :D

mår bättre idag :)

Idag mår jag bra! :) Sov som en stock inatt, och det behövdes nog verkligen för nu är jag pigg och utan huvudvärk! :D

Somnade lite efter halv tio, och gick upp vid 6.40 imorse, gjorde mig en frukost och sen fixade jag iordning mig snabbt och gick till bussen. Kom på när jag skulle hoppa på bussen att jag inte hade mitt busskort, så jag fick förklara för busschauffören att jag var sen till skolan osv så jag fick åka med ändå.. Ska gå till syon sen för att få någon slags lapp så att jag kan komma hem sen, skulle vara surt om jag blev tvungen att vänta till kl 16 haha.. :O

Idag ska jag ha ett viktigt möte efter skolan, berättar mer senare om det! ;) Godmorgon förresten! Sovit gott? :)

Dagens facelook, vågigt hår uppsatt och en ny jacka som ni får se senare! ;)

Fashionize.se


dör utav huvudvärk

Jag har sån äcklig huvudvärk, vet inte riktigt varför faktiskt. Tror inte att jag har feber dock.. Ska iaf tvätta bort sminket, borsta tänderna och fläta mitt hår och sen lägga mig och sova.. ZzZzzzZ, får se om det har gått över till imorgon.. :(

Schleten tjej just nu..

chill på stan och mensvärk

Hej! :)

Jag åkte upp till JB och mötte upp Marre, Ally och Fia efter att de hade slutat skolan, så tog vi bussen och gick till TexMex för att tjejerna skulle äta. Som vanligt så är jag lite för snål för att äta ute hela tiden.. ;) Haha..

Sen åkte Ally och Fia hem och då gick jag och Marre till stan och kollade runt lite, stötte på Melina och hennes pojkvän och gick till donken för att alla skulle äta. Jag har sjukt ont i huvudet faktiskt. :( Vet inte riktigt varför, men det kan vara för att jag har mensvärk och lite hungrig.. :( Dock så var Melinas pojkvän supergullig och bjöd mig på en cheeseburgare, NAW! :D

Vet inte riktigt vad som händer efter att vi har chillat här på donken, just nu sitter alla med varsin dator hehe. ;) Ska nog ta bussen hem snart, får se vad som händer! :)


Fashionize.se


slutar skolan nu!

Drar och möter upp Marre nu och sen blir det stan, hörs senare bitches! :love:


jag har träffat statsministern!

Fredrik Reinfeldt skulle komma till mitt gymnasium idag, trodde faktiskt inte att jag skulle få se ens en liten skymt utav honom men jag hade fel! ;) Jag och Jossan gick till det rummet där han, några lärare, elever, rektorerna och ett par journalister och fotografer hade möte. Så pratade vi med Fredriks livvakter som stod utanför, då frågade jag om dom trodde att jag skulle få ta en bild med honom, och det kunde han inte svara på men han trodde inte att det fanns någon tid till det.

Sen så gick jag och Jossan upp och käkade lunch, sen gick vi tillbaka för att kolla om de fortfarande hade möte, och det hade dom eftersom att mötet hade gått över tiden. Så vi satte oss på en bänk om fanns utanför för att kanske ha en liten chans till att se honom när han kom ut. Då bad en utav hans livvakter oss att ställa oss en bit bort för att kunna ta en bild när de gick förbi.

Vi ställde oss en bit bort, så kom Fredrik och de andra ut ur rummet. Jag tog upp kameran och blev helt, svimfärdig. Bilden blev suddig och dålig, så den livvakten som bad oss ställa oss där frågade om jag ville ta en ny och jag svarade försiktigt ja. Han sa till Fredrik "nu tar vi en liten halvhalt så att tjejen får sin bild" och då ställde sig Fredrik precis FRAMFÖR MIG, typ en meter ifrån!! Så fick jag en bild, han log och sa tack och började gå igen. Hans livvakt klappade mig på axeln och sa "ta det lugnt nu". Han såg nog att jag var svimfärdig och helt extalterad, hahah.

Här är den första bilden, som blev dålig.. Ser ni honom?


Det var denna bild som jag fick ta när han stannade upp.

När jag såg honom, och allt annat folk komma gåendes så kände jag mig helt ärligt som en liten 10-årig flicka som äntligen fick träffa sitt livs största kärlek, typ ens största idol eller något. Denna känslan har jag aldrig känt förut, trots att jag träffat en del kändisar och fått deras autografer samt fått fotograferas tillsammans med dom. Har ni känt den känslan någon gång? :)


Playman.se


dagens dresscode

Tänkte egentligen ha denna outfiten igår, men jag orkade inte duscha och engagera mig på morgonen så jag tänkte att det skulle bli perfekt att ha det i skolan istället. Vad tycks då? ;)





Skor/stövlar - DinSko
Slitna leggins - Lindex (NYA)
Midjekjol - Monki (NY)
Baslinne - H&M
Kofta - H&M
Armband - BikBok och New Yorker (NYTT)
Ring - Fått av farmor



Dunken.se


allvaret börjar idag

Godmorgon! :)

Är det bara jag som har börjat skolan idag? Antagligen så är det alla i Jönköping som börjar idag så ensam är jag nog inte om det. ;) Gud så trött jag är, hade gärna haft lov en vecka till minst. :(

Iaf! Min pojkvän sov som sagt över hos mig inatt :) Vi gick upp kl 6.10 imorse, eller rättare sagt JAG gick upp då och gjorde frukost åt oss. ;) Sen fixade jag mig och klädde på mig och sen gick vi till bussen. Kom till skolan för ungefär 10 min sen och jag börjar alldeles strax. Usch, vill inte!! :(

dagens facelook, örhängen ifrån Ur&Penn. :)

Saray.se


inbakad fläta

Resultatet blev ganska bra, men jag blev ganska trött i armarna, hehe. ;) Nu ska jag och älskling krypa ner i sängen och kolla på det sista avsnittet utav Buffy, sen börjar vi på säsong 5 nästa gång, yey!

The SlanketThe Slanket


har precis tagit en dusch

Gud så fräsch jag känner mig! Behövde verkligen en dusch kände jag, kände mig riktigt nasty.. Uusch! :( Iaf, jag ska nu smörja in min kropp med bodylotion och sen ska jag göra en inbakad fläta på mig själv som jag ska sova i, önska mig lycka till? Har faktiskt aldrig gjort en på mig själv förr, alltså en stor med hela håret.. ;)

Club4Beauty.se


min mobil är sönder typ :(

Nu är jag hemma sötnosar! :)

Jag åkte in till stan för att min pojkvän skulle spela innebandymatch, men deras motståndarlag kom aldrig så de spelade en träningsmatch mot sig själva istället. Jag och Michels flickvän Emelie satt och höll räkningen på tiden och deras mål, haha. ;) Sen tog jag och älsk bussen hem till mig så vi kom precis hem! :)

Btw, i fredags så tappade jag min mobil i marken och nu har jag fått en spricka i glaset. :( Jag glömde att berätta det, haha. ;) Måste köpa en ny mobil snart alltså!! Har hittat en supersöt babyrosa Nokia som jag vill ha! :D



skor, skor, mera skor!

Jag älskar skor, det kanske ni redan visste? ;) Jag vet vad jag ska köpa mycket i höst när det är en massa utförsäljningar efter sommaren, och vad jag ska köpa när jag är i Thailand, jo SKOOOOR :D :love:

dessa godingar finns på Nelly.com


Fashionize.se


drar till stan!

Bye bitches, hörs när jag är hemma senare! :)

Playman.se


ang gårkvällen!

Bara så ni vet så var det ingenting som hände med mig! :) Det var en massa andra, haha. T.ex. När vi satt på TexMex så var det en kille, i 25-35 års ålder? Som vinglade omkring utanför och trillade fast han stod lutad mot ett träd. Sen när vi skulle ta bussen ifrån June till stan så var det en till kille som vinglade över vägen och vi tjejer svor på att han skulle trilla och kanske bli överkörd. :| Men han klarade sig!! och så visade det sig att de två männen var polare, en av dom tyckte om min mössa, haha.. ;)

Sen på donken så träffade vi en del fulla personer, sjukt kul. En kille skulle gå fram och beställa och han taggade som fan och gick fram med ett stolt högt huvud och kassörskan skrattade haha. :) En annan kille kom in med solglasögon och sa "fem" till allting.. Försökte lura han på pengar men han var inte tillräckligt full för det.. ;) DRIVER!

Sen när jag skulle åka hem till min pojkvän, satt på bussen. Då var det två som började bråka utanför en krog. Bussen fick stanna för att inte råka köra på någon, så var det sju ordningsvakter som fick ta strypgrepp bakifrån på en utav killarna så att han la sig ner och lugnade ner sig innan bussen kunde köra vidare, usch det var inte kul att se. :(

Annars var min kväll förträfflig! ;)


Gratisbio.se


till anonym

Anonym:
vad är buffy? :)
haha hur orkar du släpa med dig din dator äverallt ? xD skulle jag aldrig palla ((:

Hello!
Buffy är en serie som heter "Buffy the vampireslayer".
Och ang datorn, vi har ju datorn i skolan så jag har med mig den överallt på vardagar. ;) Sen har jag med mig den lite då och då när jag ska iväg för att jag ska kunna blogga. :)


trött och seg :(

Godmorgon! :)

Jag var ute på stan med Marre och hennes klasskompisar Fia och Ally igår som sagt. :) Det var kulkul, lite stelt kanske i början men så är det med nya personer ibland. Håller ni inte med mig? ;) Som tur var så släppte vi loss mer när vi hade hängt ett tag.. :)

Vi var på lite olika ställen, först hängde vi på June, sen TexMex, och sist på Donken. Det hände lite roliga och "hemska" saker också, berättar senare! ;) Åkte iaf hem till min pojkvän vid tolv tiden och sen när jag kom fram så la jag mig i hans varma säng och kollade på medans han spelade PS3 hehe. ;) Sen kollade vi på ett avsnitt utav Buffy, (haha ovanligt? ;))

Hur var eran lördag? :)

Jag på donken, haha.

blir bus i stan!

Godkväll! :)

Jag och Marre var ute på en kort upptäcksfärds promenad innan, jag skulle visa hennes förskolan och deras hemliga bakgård där de brukar binda upp barnen och piska dom tama.. HAHA DRIVER!

Iaf! ;) Vi ska dra oss mot stan, bussen går om ungefär en halvtimme och vi ska typ, fika tror jag? :) Träffa lite folk som Marre känner också I think, det blir nog mys. Sen ska jag som sagt hem till min pojkvän och sova över där, bjuda dom på en massa goda cookies som jag och Marre bakade innan. :D

Ha en underbar lördagkväll folk, pöss.

Marre är farlig.

COookies


mm kakor ♥

Som jag skrev så bakade jag och Marre chocolate cookies. Det blev supergott! :D Så vi satt och kollade på TV med mina lillebröder och proppade i oss. ;) Hehe.. Orkade dock inte allt så vi delade på resten utav kakorna, ska ge lite till min pojkvän och hans pappa kanske.. Hmm..? :)

Receptet vi använde hittar ni HÄR!

Jag älskar att hacka choklad, hehe..

fikade på bussen...

Hello :)

Är hemma hos mig i bonnehålan med Smarris sparris nu! :D Vi köpte fika på Willys samtidigt som vi köpte lite ingredienser till vårat bakkalas som vi har just nu i mitt kök, hehe. ;) Ni får se en massa söta bilder sen och så kanske ni får smaka en kaka om ni är duktiga. ;)

Ser ut som en alkis..?

Playman.se


drar iväg på äventyr ;)

Jag och Marris har ätit med hennes familj och busat lite på msn med en viss pojke, riktigt kul! Hehe.. ;) Killar är så otroligt söta när de är dumma.. ;) Nu har vi (eller hon..) fixat iordning oss och ska strax dra ut. Hon ska träffa en killkompis och sen ska vi köpa ingredienser och sen dra hem till mig, så vi hörs igen när vi är hemma hos mig, pöss! :)


hemma hos Marre..

Godmorgon! :D

Jag och älskling låg och kollade på Buffy tills vi båda däckade vid 1 typ, sen vaknade jag imorse utav mitt alarm vid 9.30, gjorde frukost på sängen åt mig och min pojkvän. Så vi satt och käkade frukost och drack kaffe medans vi kollade på ett avsnitt till utav Buffy, haha vi är såna riktiga serie nördar. :D

Klädde på mig snabbt och orkade inte ens fixa mig eller duscha, tog bara på mig min mössa och gick till bussen. Pussade min pojkvän hejdå när jag skulle hoppa av, och eftersom att det var en kvart kvar till min andra buss skulle gå så gick jag in en snabbis på Lindex och köpte ett par leggins, alltid bra att ha. ;) Tog sedan bussen hem till Marre och sitter just nu vid hennes dator eftersom att jag lämnade min hemma. Buhuu, haha. :(

Frukost, yummie!

hamburgare och promenad

Hej igen! :)

Jag och babe har legat i sängen och kollat på Buffy i en evighet känns det som, mitt rum blev så varmt att det knappt gick att vara där.. :O Så vi gick ner och käkade hamburgare med Magnus, sen fick jag ont i huvudet av att bara sitta inne så jag och älskling gick en liten promenad och det var verkligen uppfriskande! :) Kom precis in och ska strax lägga oss igen, jag har fortfarande lite ont i huvudet och känner mig hängig.. :( Så om jag inte bloggar mer idag, så vet ni varför!

Jag innan när vi skulle gå ut.

gårdagens mini-shopping!

Igår var jag som sagt i stan med mina tjejor och som vanligt så var jag superduktig och hittade lite som var på REA! ;) Älskar att shoppa på REA, för då vet man att inte slösar en massa pengar. Det värsta jag vet är när man har köpt ett plagg, några veckor senare så är det på REA och kostar typ 100kr mindre, pfft.. :| Då är det bättre att shoppa på REA från början.. ;)

Hög midjekjol, skitsnygg och framhäver höfterna! Monki 60:- (REA)


Skitsöt midjeskärp! New Yorker 15:- (REA)


Gulligt armband! New Yorker 15:- (REA)


Fashionize.se


sanna suomelas låt!

Måste tipsa om en jättesöt tjej som har släppt en egen låt på YouTube nu! :) Tycker ni borde gå in på hennes blogg och lyssna på hennes låt, gärna kommentera vad ni tycker också. ;) Ni som gör det får en puss :blush:

Länk till hennes blogg/låt ----> http://ssannassuomela.blogg.se/2011/february/sanna-suomela-dreamboy.html


tips till torra fötter!

Läste på Emmas blogg att hon tipsade om att man skulle smörja in fötterna och sen ta en strumpa över för att få den där mjuka "baby" känslan. Jag har ju en speciell fotcréme som är till för mina fötter, som alltid blir torra vid tårna och hälen på vintern. Plus att skorna alltid blir mycket "mindre" och trängre på vintern eftersom att jag oftast har två par strumpor ist för ett par.. ;) Så får jag ibland små sår, mellan tårna.. :( Men det försvinner om jag smörjer in mina fötter med denna fotcrémen! :D Den luktar mint också, niice! ;)

Så jag tipsar också om det, smörj in fötterna och dra en strumpa över så har du lena och mjuka fötter sen! ;)

Club4Beauty.se


fixade mig på 5 min! ;)

Haha, jag satt och spelade spel på facebook som en riktig g33k fram till ett, då kände jag att jag var tvungen att dra mig bort ifrån datorn och börja fixa mig. Så jag klädde på mig en enkel outfit, ett par jeans och en slapp T-shirt, funkar alltid! :)

Sen sminkade jag mig, tänkte inte sminka mig alls, sen tänkte jag bara ta mascara men det slutade med att jag stod där med kajalen, ögonskuggan och mascaran, hehe. ;) Har dock INGET puder/foundation på mig! :)

Nu kilar jag iväg och möter upp min pojkvän, sen kommer vi tillbaks hem till mig! :) pöss

Pusspuss på er läsare! :love:

Få ett sminkkit för 0kr!


I'm clean and freshly shaven

Gud så mysigt det är att ta ett skönt varmt bad! :) Tycker ni inte? ;) Jag låg bara ett tag och njöt utav värmen, använde ansiktsskrubb och sen rakade jag benen osv inför helgen! ;) Smörjde in hela kroppen i bodylotion också så att jag blev extra mjuk och len! Dessutom så luktar det gott. :)

Nu ska jag bara sitta och ta det lugnt, om 1,5 timme ska jag ta bussen, men det är ju inte precis bråttom, haha. :)

En nyduschad blondie :)

The Slanket


tar mig ett skönt bad!

Har precis ätit frukost och kollat lite på TV med min lillebror, soft! :D Älskar att ha lov faktiskt, dock blir det kanske lite långtråkigt i längden, eller vad säger ni? ;) Nu ska jag iaf hoppa i ett varmt, bubbligt och skönt bad, hörs senare! :D

Min frukost! ;)

hemsk mardröm! :(

Godmorgon! :) Hoppas att ni har sovit gott, för det har inte jag! ;(

När jag väl hade lagt mig i sängen så var jag inte så trött som jag trodde, så jag låg och kollade igenom alla bilder på min kamera och rensade lite. :) Såg en massa bilder på mig och min pojkvän som snart är ett år gamla, så smsade jag ett jättegulligt sms till honom! NAW! :)

När jag väl somnade så sov jag oroligt, vaknade hela tiden och ena stunden var det varmt och i andra kallt. :| Sen drömde jag en mardröm! Jag gick på fest med Marre, sen dagen efter så gjorde min pojkvän slut, utan anledning. :( Jag försökte få tillbaka honom, men han ville inte.. Så det slutade med att jag skar mig på vänster arm och skrev "I :love: U" och sen hängde jag mig.. Han hittade mig och räddade mig, och ringde på ambulans. På sjukhuset så sydde dom mina skärsår, och gjorde hjärt- och lungräddning. De lyckades få mig att andas men jag var hjärndöd. Det var försent.. Min pojkvän fick säga hejdå till min innan de stängde av så jag fick somna in, hans sista ord till mig var "förlåt.." ;(

När jag vaknade så hade jag gråtit! :( Dock så hade min pojkvän smsat mig (svarat på mitt gulliga sms som jag skicka innan jag somnade) och då gick det upp för mig att det bara var en dröm, som tur var! :)




nu blir det sängen..

Nu har jag suttit och softat framför datorn sen jag kom hem! :) Dags att göra lite "nytta" så som att tvätta bort sminket och borsta tänderna. Ska strax krypa ner i sängen också, orkar knappt hålla ögonen öppna. Har ju hållt igång hela dagen, att shoppa tar ganska mycket på ens krafter eller vad säger ni? ;) höhö..

Sov gott kära läsare! :love:

Gratisbio.se


blev lite shopping! ;)

Nu är jag hemma sötnosar! :D

Helt crazy dag, sjukt härlig! :) Åkte in till stan med Marre, mötte upp Felicia vid halv fyra på June, de åt på Panda Wook och sen gick på stan en runda och shoppade lite, fick med mig lite hem, men det visar jag er imorgon istället. ;) Sen gick vi till June och träffade min pojkvän en snabbis. Ska träffa honom imorgon igen, myys! :) Sen tog vi oss tillbaka till stan och käkade lite på donken och äcklade oss med spott, glass och isbitar.. hehe. ;) Skrämde Felicia lite också, sen blev jag även lite utmobbad... :O Sen tog vi oss tillbaka till June för att Felicia skulle hem, då käkade jag och Marre på Texmex/kebabbaren, pratade om helgen lite och sen tog jag bussen hem. En liten förkortad version om min dag! ;) Vad har ni gjort denna torsdag då? :)

Undra vem det kan vara, hmm..?


Donken! Kära glassen med jordgubb såklart ;)


Busted! Jag fläskar i mig.. :( Btw, visst är jag gullig i den mössan? :D


Texmex/kebabbaren, jag som hatar tacos, men jag dör fan på chipsen och dippen, MUMS!

förlovad som ung (?)

Läste på Micahs blogg att hon och hennes pojkvän (som även gjorde henne gravid och är pappa till hennes barn..) nu har förlovat sig, jag tycker bara att det är gulligt. :)

Vet inte riktigt vart jag står när det gäller att förlova sig som ung. Jag kan typ inte utala mig ordentligt i det eftersom att jag själv har ett förhållande sen lite mer än 10 månader tillbaka.. Dock tycker jag att man ska tänka igenom saken riktigt ordentligt, och varför egentligen inte vänta?

Om man är tillsammans, har ett seriöst förhållande som man tror kommer hålla länge, eller för alltid. Varför inte vänta med förlovning då? Om man liksom ska hålla ihop "hela livet" som typ alla säger när man är tillsammans, så kan man lika gärna vänta ett tag innan man förlovar sig eftersom att man ändå kommer leva tillsammans länge.

En förlovning är (för mig) en ganska stor grej, eftersom att jag bott och vuxit upp i en kristen familj så har jag fått lära mig att kärlek är ingenting man ska leka med, man ska ta saker seriöst och tänka igenom saker innan. Man ska inte förhasta sig och kasta sig in i saker, förstår ni hur jag menar? När man förlovar sig så ger man ju ett löfte om att man ska gifta sig med den personen inom en snar framtid. Och om man har vart förlovad innan, och sedan brutit det. Så kanske inte annat folk tar den personen lika seriöst? Eller jag vet inte riktigt. Men ni förstår säkert vad jag menar..?



tjäna pengar på att blogga!

Jag har kanske tipsat om detta förr, meni isf jag tänker tipsa igen. ;) Detta är verkligen en sida som fungerar, du tjänar pengar genom att börja samarbeta med olika företag på denna sidan och så får du in pengar genom klick, sale eller imp. Det är verkligen något som jag rekomenderar, och om du frågar andra bloggare så tipsar dom också om detta.. ;)

Du får 50 kr till att börja med också, så du vet! :D

Frossle.com

Klicka på bilden ovan eller på denna LÄÄÄÄÄÄNKEN


lite för kräsen kanske..?

Tog en dusch innan och fixade iordning mig medans Marre städade sitt rum, jag säger ju att hon är världens perfektaste flickvännen? ;) Haha! Sen satt jag och kollade omkring på nätet efter några snygga skor/kläder, men shit vad kräsen jag har blivit! :O Jag hittar bara kläder/skor som är alldeles för dyra eller i fel storlek, buhuuu ;(

Jaja, jag får väl helt enkelt leva med min "lilla" garderob.. Skulle kunna ha olika kläder varje dag i typ ett år..? ;) Hehe.. Älskar att shoppa!! :D :love:

Nu drar jag och Marre iaf in till stan och möter upp Felicia, ska nog äta men jag tycker inte om att lägga pengar på mat ute när man kan äta hemma, så jag får väl se vad jag ska äta, hmm..? ;)

En nyfixad Thess, kör en lite naturlig look idag. Ska ha mössan på mig med! :D

marre har bakat scones

Jag ska nog bli lesbisk, övertala Marre att bli det också och sen bli tillsammans med henne, flytta ihop med henne och gifta med mig henne. :D Hon är ju liksom en "pojkväns dröm" eftersom att hon gör allting själv. Seriöst, vi skulle käka frukost och då ställer hon sig och lagar scones, hur ballt är inte det?! ;) Jag kommer aldrig komma upp i hennes nivå, jag kommer leva på fil och flingor eller äggmackor resten utav mitt liv.. :O Hmm..


det blir stan idag!

Godmorgon sweeties! :)

Jag sov som sagt över hos Marre inat, sov förbannat skönt på en luftmadrass och i en sovsäck, jag ääälskar att sova så! :D Det är så mysigt, och jag gillar att sova trångt. Kanske för att jag är van vid att trängas i en 90 säng med min pojkvän, hmm..? ;)

Anyway! Vi vaknade nyss utav Marres alarm, för hon har som mål att gå upp kl 10 varje dag så att hon klarar av skolan nästa vecka. :P Har ni lov nu btw? Just nu sitter vi vid varsin dator i hennes kök, ska nog göra frukost snart för j*vlar vad jag är hungrig..! :O

Idag så är planerna att jag och Marre tar oss in till stan och möter upp Felicia, så ska vi kanske äta..? Eller bara kolla runt lite. :) Har fortfarande lite pengar kvar i plånboken som kanske jag kan slösa hehe.. ;)

Marres kissemis Zingo dissade mig alldeles nyss.. vad ska jag göra..? ;(

Dunken.se


GirlZniGhT tonight!

Kom hem till Marre för ungefär en timme sen, men vi käkade lite kvällsmat och snackade lite. Satt även på hennes golv och blåste upp en luftmadrass som jag ska sova på inatt, fifan vilken evighet det tog.. :O

Vi gick ifrån Esplanaden hem till henne, förbannat kallt men det är sjukt skönt att vara ute och gå ibland dock. Bara gå och prata, njuta av livet.. Ni förstår säkert vad jag menar. ;)

Dessa äggmackor slog nästan min pojkväns.. ;)

sover borta inatt!

Hej! :)

Jag och älskling har bara legat i sängen och kollat på flera avsnitt utav Buffy, vi är ju redan på säsong fyra och vi började kolla på den serien för 20 dagar sen ungefär. ;) Dock så låg vi inte bara och kollade på det, utan vi käkade också middag/kvällsmat med min familj, så nu stinker jag vitlök i munnen, frääscht! ;) Ska nog borsta tänderna nu.. Hmm..?

Anyway! Jag ska sova över hos Marre inatt, eftersom att hon vill att "mammi ska ta hand om henne" ;) Hihi! :D Nejdå, men det blir nog super! Så jag och älskling ska ta bussen strax och så ska jag hoppa av i Huskvarna och sen sticker jag hem till henne, så vi hörs när jag är där lite senare! Pösspöss


är med och tävlar!

Hos Anna! Man kan vinna en "fylla-i-bok" som man kan ge till en nära och kär vän eller dylikt. Alltid roligt! :) Var med och tävla du också, tävlingen hittar ni HÄR!


har bytt tungpiercing! ;)

Visste ni att jag har en massa olika tungpiercingar? :) Jag och en fd vän beställde en massa piercingar ifrån en hemsida, så delade vi på dom eftersom att det kom dubletter. Så jag har en massa olika tungpiercingar! :D Har dock gett bort några och sålt några så jag har inte alla kvar som jag hade ifrån början, men vem har liksom över 20 piercingar? ;)


marre ♥

Jag och Marre tog bussen in till huskvarna och mötte upp min pojkvän, hängde där ett tag tills våra bussar gick samtidigt. :) Så nu är jag och älskling hemma hos mig och ska strax krypa ner och kolla på Buffy, värma varandra eftersom att det är så förbannat kallt ute.. :(

Marre, jag hoppas verkligen att du vet att jag älskar dig. Du betyder grymt mycket för mig och detta som har hänt är fan inte ditt fel så du vet! Det är synd att det ska bli såhär, och jag hoppas verkligen att det blir bättre. Finns alltid för dig gumman, du behöver inte känna dig ensam :love:

Hade min nya mössa på mig idag btw, så jävla sööt!

mina nya naglar! ;)

Fixade mina naglar igår, eftersom att jag hade tappat en del tippar så såg det nästintill förj*vligt ut. ;) Jag funderade även på att fixa mina tippar i en annan färg istället för den dära vanliga "franska manikyr vita färgen". Så köpte jag ju ett nytt nagellack igår, så då tänkte jag testa att ta den färgen på mina tippar, och själv tyckte jag att det blev vrålsnyggt! :D Älskar att ha något lite annorlunda..

Dock så ser det bättre ut IRL

Club4Beauty.se


gårdagens mini-shopping!

Som jag skrev innan så var jag, Marre och Jossan på A6 igår, vi trallade omkring där och fick med oss lite hem åtminståne. :) Jag är ganska stolt över att jag hade mer än hälften utav pengarna som jag tog med mig, hem igen. ;) Jag brukar alltid slösa alltihop, på onödiga saker.. haha. ;)

Sockersöt mössa ifrån BikBok för 19:- (REA)


Superbra nagellack ifrån Åhléns för 25:- (REA)

Saray.se


min gårdag/kväll!

Som sagt så tog jag bussen till stan, skulle egentligen på ett ärende inne på Pantbanken, men det hann jag inte eftersom att jag missade en buss och kom då in till stan en halvtimme senare än vad jag hade tänkt mig. Men pantbanken går ju ingenstans, så jag kan bara gå dit en annan dag. Imorgon t.ex. ? ;)

Iaf, jag åkte till Juneporten och mötte upp Jossan, sen kom även Marre. Så gick vi till en "porr-butik" eller vad man ska kalla det..? De sålde iaf en massa dildos, kinky stuff och olika porrvideos osv.. ;) Dock köpte ingen något därifrån, haha synd! :) Vi gick vidare mot stan, men det var så kallt så vi tog bussen upp till A6 istället. Gick runt där och små-shoppade lite! Jossan köpte en SKIT SNYGG klocka! Blev fan sugen på att köpa en till mig själv, men jag sparar ju som sagt pengar.. Men det var ju rea, så man fick en skitsnygg klocka för bara 200kr? ;) Sjukt värt ändå!

Sen tog vi bussen därifrån till Juneporten, de käkade på kebabbaren varsin taco buffé. Jag hatar ju tacos så jag snodde bara lite chips och dipp utan tjejerna, hehe.. :) Efter det så satt vi nere på stationen och väntade på att Jossans buss skulle gå, sen gick jag och Marre och köpte godis. Tog bussen till donken och köpte varsin glass med jordgubbssylt, sjukt gott! :D

Sen tog vi bussen hem till mig, så hade vi en mysig tjejkväll och kollade på filmen Ondskan. Vi hade ansiktsmask och så fixade jag mina naglar, skulle fixat hennes naglar också men hon ville inte ha löstippar. ;) Sen låg vi och pratade skit fram till halv två ungefär, då dog våra ögon och vi slocknade direkt, haha! Tack tjejer, spec Marre som sov över, för en helt underbar dag/kväll! :D :love:

Glass med jordgubbsylt


Godis, mums! :D


Filmen ondskan är sjukt bra! Någon som inte sett den..?

The Slanket


Marre sov över! :D

Godmorgon godmorgon! Har ni sovit gott? :)

Jag har sovit förträffligt, dock så har jag ju "vänt på dygnet" lite eftersom att jag somnat före kl 22 två dagar i streck och gått upp halv 4.. Så jag vaknade för en timme sen och kunde inte somna om. :( Dels för att jag har vänt på dygnet lite, och dels för att det var så förbannat ljust ute..! :O

Idag är det lill-lördag, och de som har lov kanske ska ut ikväll..? ;) Dock inte jag, haha. :) Jag ska träffa min pojkvän efter att han har slutat jobbet, myys! :D Btw, jag berättar om min gårdag lite senare.. ;)

Vad ska ni hitta på idag då? :)

Marre och Jossan inne på H&M igår. :)

Fashionize.se


svar på kommentar (smilies)

Tova:
snyggt! :D
jag har suttit och letat i din blogg hur länge som helst, men är det bara jag som drömmer eller förväxlat dig med någon annan.. jag har för mig att du har svarat på en fråga om hur man fixar smilisar som är snygga än ":)" sånna! så att dom blir gula! hoppas du kan svara igen! och att du fattar jag menar!
Ha en bra kväll! kram :D

Hello! :)
Tack sötnos!
Jag har faktiskt inte för mig att jag har skrivit om det, men jag kan göra det nu ändå! ;)
Jag är inte så extremt duktig på att förklara vissa delar utav detta, men det finns en ordentligt bra guide på hemsidan är man får koden till smiliesarna.

KLICKA HÄÄR så kommer du till sidan, där kan du även välja tre olika sorters smiliesar, jag använder "paket 3" ;)

Blossip


dagens dresscode

Eftersom att vädret ska hålla på och jävlas så får man väl helt enkelt göra så att man överlever, därför har jag en supervarm cardigans på mig idag, och till det två par tights och ett par leggins över. Hehe.. ;)



Tights & leggins - Ginatricot & Lindex
Baslinne - H&M
Cardigans - H&M
Örhängen - H&M

åker till stan på ärenden!

Jag ska till pantbanken med lite saker om jag hinner, sen ska jag kolla runt lite på stan med Marre och Jossan! :D

Dagens facelook. Håret uppsatt där bak, läppglans och ögonskugga.

fixa en bild från inlägget på bloglovin!

KKUNGEN:
på bloglovin, då har ju du så att när ett inlägg kmr upp på bloglovin för oss som följer dig, då kmr även bilden till inlägget upp bredvid till höger. har du gjort ngt speciellt för att få det så? för för mig blir det ej så :/

Tjena kungen!
Höhö, fatta vad coolt att jag snackar med kungen! :D
Nej men jag kan visa det stegvis här, hoppas att du och alla andra förstår!



Logga in på din blogg, (om du har blogg.se så fungerar det på det sättet som jag gör..) klicka sedan på "inställningar"


Klicka sedan i "lämna ut hela inlägg i rss-flödet", spara sedan inställningarna.


Färdigt och klart! :)

nu har jag städat färdigt!

Sådärja! :D *ger vuxenpoäng till mig själv* ;)

Nu har jag städat lite i mitt rum, plockat i diskmaskinen och startat den, stoppat in en tvätt i maskinen (obs! inte mina kläder), damsugit toan, skurat, tvättat och slängt tomma schampoo flaskor osv. Nu är det hur rent och fräscht som helst inne på toan uppe! :D Dvs den toan där duschen finns.

Jag är sjukt stolt över mig själv, det är ju inte vilken tonåring som helst som anmäler sig att städa toan helt själv. ;) Vuxenpoäng, score! :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig lite äcklig efter att ha krypt på alla fyra och torkat listerna osv, haha. Hörs strax! :D

Stolt tjej!

Oaklake


nu ska sysslor utföras..

Vaknade utav ett sms alldeles nyss där det stod "kan jag sova över hos dig inatt? vi kan ha tjejkväll med ansiktsmask och sånt :D" Och jag studsade upp ur sängen och skrev "JAAAAAAAAAA" ;) Vem tackar nej till en mysig tjejkväll med ens bästis? :) Så nu är kvällen spikad!

Annars då, det var tur att jag blev väckt nyss, för jag hade en hemsk dröm om att jag och min pojkvän drev med varandra om att vi skulle göra slut och på slutet verkade det mer som att det var seriöst och inget skoj..! ;( Tur jag blev väckt då! ;) Sen så har jag lite som jag ska göra här hemma också.. Har iaf börjat lite smått med att bädda sängen och packa upp väskan och lägga in allt som ska in i garderoben osv.

En liten alla :love: present som jag fick utav min famij, hur goda praliner som helst!

The Slanket


vaken tidigt, hemma tidigt..

Godmorgon kära läsare! :love:

Jag hoppas inte att ni är vaken vid denna tiden, för då hade jag nog skrattat lite. :) Jag och älskling kom nämligen hem till hans kära farmor och farfar igår vid halv 9 och vi kom i säng och somnade runt 22 tiden, lite för sent egentligen eftersom att vi skulle gå upp kl 3.45 imorse..! :|

Kan ni tänkar er det egentligen? Att jag går upp frivilligt den tiden.. Jag hade kunnat stanna kvar hos hans farmor och farfar och åkt därifrån lite senare, men det hade känts lite konstigt eftersom att jag isf bara hade stannat typ två timmar och då hade jag förmodligen sovit de timmarna. Så jag tog mig upp samtidigt som min pojkvän och fick skjuts med honom ner till Juneporten.

Det var första gången i mitt liv som jag var helt ensam inne (och ute) på juneporten! Tja, förutom min pojkvän då. Det var faktiskt en liten upplevelse! :) Inte en enda bil, buss eller person i sikte. ;)

Äsch, ska sluta babbla.. Jag kommer vara hemma vid 7 tiden, då ska jag hoppa i sängen igen. Inte för att jag är sådär värst vråltrött, utan bara för att jag inte kommer ha ett piss att göra hemma såhär tidigt.. Hehe. Så vi hörs när jag vaknar igen! :)

Jag just nu, osminkad nere på stationen.. Idag ska jag fixa mina naglar också, tappade två igår. :(

Playman.se


äldre personer göder barnen..!

Ni alla har väl läst, eller åtminstone hört talas om sagan "Hans och Greta"? Då borde ni isf veta om att de blir ju matade tills de blir riktigt feta utav den onda häxan som vill äta upp dom. :|

Lite så är det ju med alla äldre personer, de matar ju sina (t.ex.) barnbarn hur mycket som helst! :O De äter frukost, och sen ska de fika inte ens en timme efter och sen ska det vara lunch, fika igen, middag, fika igen och sen kvällsmat. Något i den stilen typ!

Som nu när jag var hos min pojkväns farmor och farfar, då åt jag frukost när min pojkvän gick upp vid 4, sen åt jag frukost igen vid halv 10, sen fikade jag vid halv 11 och sen köpte hans farmor en massa mat och fika åt oss när jag följde med och handlade. Haha!

Varför är det så egentligen? :O

Omega 3 + Krill från Natusal


sover borta inatt igen

Nu åker vi till min pojkväns farmor och farfar och sover där igen! Imorgon så åker jag med bussen kl 6 hem till kära bonnelandet, uuuh.. ;)


min alla ♥ dag present!

Jag och min pojkvän firade inte på något speciellt sätt, vi tog en liten fika tillsammans hemma hos hans pappa och sen myste vi framför några Buffy avsnitt och bytte lite presenter, det var allt. :) Vi tyckte inte att det var någon "idé" att äta ute, båda behöver spara våra pengar, hehe.. Men det var mysigt ändå! :) :love:

Om ni firade, hur firade ni? :)

Min present som jag fick utav älskling, äkta guld såklart! ;) Så fin ask som det var i också! hihi :D


Presenterna som min älskling fick, klockan var dock lite för stor så han får åka till affären och fixa det!


myHeart.se


dagens facelook

Eftersom att jag sov över hos min pojkväns farmor och farfar så hade jag inte med mig något direkt ombytte. Så jag har samma kläder som igår, har dock mjukisbyxor inomhus, hehe. ;)

Sov med flätor inatt också som sagt, så jag satte upp lite hår på båda sidorna så att det vågiga håret syntes mer på sidorna. Ganska läckert faktiskt. ;)

Club4Beauty.se


ändrade planer igår..

HEJ PÅ ER!

Jag ber om ursäkt för dålig update! Igen..! Men jag har faktiskt inte haft tillgång till internet fören nu. :(

Jag och älskling åkte som sagt till hans mamma igår, dock fick inte jag sova där... Så vi åkte till hans farmor och farfar istället vid halv 7. När vi kom dit så käkade vi kvällsmat, kolllade på TV och somnade innan kl 21. ;)

Gick upp vid 3.30 idag för att min pojkvän skulle jobba dag, så vi käkade frukost och sen åke han till jobbet och då gick jag och la mig igen, hehe.. Gick upp kl 9.30 och käkade frukost, sen höll jag min pojkväns farfar sällskap. Jag kan lova att jag har blivit pr0 på att göra tre saker samtidigt nu! Kolla på TV, läsa tidningen och lyssna på hans farfars rövarhistorier på samma gång.. :cool: Haha!

Sen var jag även med dom och handlade mat på maxi, sen åkte jag till Juneporten och mötte upp min pojkvän, och åkte hem till hans pappa där vi är just nu. Så jag har hunnit med lite idag! ;) Vad har ni själva gjort?

Jag igårkväll efter jag hade tagit ut min fläta.

Fashionize.se


dagens dresscode

Usch, jag har nog gått upp i vikt eller något.. Eller inte i vikt kanske för jag väger lika mycket som förr, men dessa jeans har blivit lite FÖR tighta.. :( Men snygga är dom, haha! Mitt nya halsband är på också. :)



Skor/stövlar - DinSko
Jeans - BikBok
Baslinne - New body
Oversize Tisha - Ginatricot
Halsband & örhängen - BikBok
Armband - Fått av pojkväns farmor & av min pappi

@ bymarken

Hej! :)

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig update..! :(

Jag gjorde mig iordning, tog en dusch och gjorde frukost åt mig och min pojkvän. Sen packade jag snabbt och sprang ner till kyrkan och hjälpte till med glädjelandet. Jag är ju ungdomsledare där och ska hjälpa till varje söndag med de små barnen ni vet..? :) Hur som helst så var det jättekul som alltid! Gjorde små kort där vi fick skriva olika grejer på osv. Gjorde två gulliga kort som jag ska ge till min pojkvän imorgon på alla :love: dag! ;)

Sen kl 11.15 så sprang jag hem ifrån kyrkan, packade klart det sista och gick till bussen med min pojkvän och åkte till hans farmor och farfar och lunchade, alltid lika gott och mysigt! :) Sen fick vi skjuts upp till Kålgården för att min pojkvän skulle spela innebandy match. De förlorade som vanligt.. hehe. ;)

Sen tog vi bussen därifrån hem till min pojkväns mamma, han ska bo där denna veckan eftersom att han ska jobba dag i veckan och bussarna går så dåligt ifrån hans pappa.. :tired:

Hur som helst, hur har eran söndag varit hittills? :)

Två utav fyra kort som jag gjorde i kyrka, NAW!

Oaklake


måste städa mitt rum :(

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott, för det har jag! Somnade under tiden min pojkvän kliade mig på ryggen, hehe. :) Sov fram till nu när klockan ringde och det var dags att hoppa in i duschen. ;)

Btw, som alltid när min pojkvän är hemms hos mig så blir det hur stökigt som helst. Det värsta utav allt är att av någon anlednng så är det nästan lika stökigt när jag kommer hem efter att ha varit borta. Det är alltid en massa disk som glöms kvar, sängen blir lämnad obäddad osv. Nej, nu ska det få ett slut. Jag ska inte lämna nitt rum ostädat idag! ;)

Mitt golv just nu..

Playman.se


dagens dresscode

Idag körde jag på en liten annorlunda, men samtidigt "vanlig" stil. Dock blev det lite kallt om benen senare på kvällen.. hehe. ;)




Skor/stövlar - DinSko
Tights - Ginatricot
Shorts - H&M
Baslinne - H&M
Kofta - H&M
Halsband - Westers artismaterial (farbros affär)
Örhängen & armband - Ur&Penn

i'm home on a saturday

Hej sötnosar!

Jag och älskling åkte hem till mig vid halv 6, så var vi så hungriga så vi gjorde äggmackor och drack saft till det. :) Sen var jag tvungen att ladda mitt kamera batteri, annars hade jag inte kunnat lägga upp några bilder. Sen kom jag på att jag hade en mobilkamera som jag kunde använda "reserv".. :S

Efter att vi åt så kollade vi på Buffy, sen såg jag att kamera batteriet hade laddat så då passade jag på att lägga in ett inlägg innan jag kryper ner i sängen med älsklingen igen. :)

Lite rastlöshet vid busshållplatsen idag..

jag har också vikt-ångest!

Allt detta tjat om att gå ner i vikt, att börja svälta sig själv så alla inre organ tar stryk, att börja träna sönder och bryta ner musklerna sakta men säkert..

Jag har också ångest över vikten, jag vill inte väga för mycket, inte över 60kg. Jag väger 56-57 ungefär, och när jag väger över det så brukar jag få lite smått ångest. Jag säger inte att jag då svälter mig tills jag gått ner, utan jag tänker bara "fuck också.." men sen så går det över, fattar ni hur jag menar?

Jag bantar INTE och jag vill inte göra det heller, jag tycker inte att jag behöver det. Dock så försöker jag att skippa för mycket onyttigt så jag inte går upp, och sen tränar jag också för att hålla mig i form.

Jag tycker det är hemskt att se och höra om folk som bantar, t.ex. Kissie. Det är en sak om man väger så mycket att det är skadligt för hälsan, eller om man har jätte högt BMI, då tycker jag att det är okej att banta. Dock inte "svälta sig själv" utan då ska man träna och äta rätt och mindre portioner än innan.

Ibland så kanske jag verkar FÖR bantning, och ibland kanske jag verkar MOT bantning. Sanningen är den att jag inte bryr mig egentligen, jag är varken för eller emot. Och det jag ville säga med detta är att jag tycker egentligen att man ska vara nöjd med sig själv och sin kropp. Sen är det såklart tillåtet att ha lite "vikt-ångest" för det har nog alla..



(jag är 164,5cm lång och väger 56-57kg)

Club4Beauty.se


jag har kn*llrufs?!

Förlåt för dålig update idag, men jag och älskling drog in till stan för att han skulle ha innebandy träning kl 14. Dock så skrev jag ett tidsinställt, men det kom tydligen inte upp (?) så det var därför..!

Som sagt, när vi hade vaknat så åt vi frukost, sen satt jag vid datorn medans han spelade sitt nya PS3 spel, sen fixade vi oss och drog in till stan. När vi satt på bussen på väg dit så kom jag på att jag hade glömt allt mitt smink på hans toa, så vi fick helt enkelt åka tillbaka hit efter hans innebandy träning. Haha, glömsk och stressad som man är ibland.. ;)

Har ni förresten ett strålande väder precis som vi i Jönköping har idag? Det är visserligen minusgrader, men hur skönt som helst i solen. :D Hellre sol och kallt, än snöstorm/blåst och varmt. Eller hur..? ;)

Såhär såg mitt hår ut imorse, efter att ha sovit med en bulle..!

har mitt namn på väggen ;)

Godmorgon!

Idag är det lördag, som ni flesta redan vet. :) Jag och älskling somnade sent igår, eftersom att vi låg och myste framför Buffy. :) Vad gjorde ni själva igår?

Btw, visste ni att jag har mitt namn på deras toavägg. ;) Det är inte alla som har det inte.. ;) Det var min pojkväns farmor som hade skrivit det på väggen medans dom var i Thailand.


en snabb vända på konsum!

Jag och älsklingen kollade på två avsnitt utav Buffy och sen lyckades jag övertala honom att åka bort till Konsum och köpa lite gott, så vi tog bussen bort och köpte godis, sockerdricka och chips. :D Nu är min fredagskväll fullbordad! En mysig pojkvän, Buffy serien och en massa snacks och dricka, hihi! :love:

Vad ska ni göra resten utav denna fredag? :D

En liten mys-Thess efter Konsum besöket.


Mums!

playboy outfit ;)




Leggins - Ginatricot
Playboy T-shirt - Thailand
Örhängen - Bikbok

en kort runda på A6!

Hello sweeties!

Är hemma hos min pojkvän nu. :) Har saknat honom massor eftersom att han har jobbat kväll hela veckan, förutom idag då han var ledig. Jag hade svenskaprov på sista lektionen som gick urdåligt, sen tog jag bussen till Juneporten och mötte upp älskling, så tog vi bussen upp till A6 och käkade på donken. Sen köpte jag lite hårnålar, alltid bra att ha eftersom att de alltid försvinner på något underligt sätt.. ;) Sen köpte han ett PS3 spel och sen tog vi bussen hem till honom.

Älsklingen på donken! :D


Hårnålar, 20kr st

skydda barnen ifrån ciggaretter!

Nu har jag fått nog alltså. Det är så sjukt att folk inte har tillräckligt med respekt så att de står och röker framför sina/andra barn, det är allt ifrån bebisar i barnvagn till barn i 4-10 års ålder.

Det är så SJUKT, jag kan inte ens utrycka mig ordentligt i ord. Det är rent av sjukt äckligt. Visste inte ni att ALLA BARN ser upp till sina föräldrar/till äldre personer. De tar efter äldre, speciellt sina föräldrar och syskon.

Jag har sett små barn, runt 5-10 års ålder som LÅTSAS ATT DE RÖKER! De går runt med en penna eller dylikt i handen och "tar bloss". Det är ju SJUKT! Vafan tänker folk när de låter sina barn/andra barn hålla på så?! :|

Alla som röker, rök hur j*vla mycket ni vill, slösa hur mycket pengar ni vill, dö i cancer om ni vill, men TA HÄNSYN TILL ERA/ANDRA BARN OCH LÅT DOM INTE ANDAS IN DEN FÖRBANNADE ÄCKLIGA CIGGARETRÖKEN!!!!!



rosa skumm-vatten..?

Nu har jag tagit ett skönt bad med en massa skumm och rosa (?) vatten! ;) Jag hade en stor "badboll" som man skulle lägga i vattnet och så smällte den och då blev vattnet rosa, luktade smultron/jordgubbar och så var der mjukgörande för huden! :D Dock tyckte jag att jag blev lite för "kletig" utav det, så jag tog en snabbdusch efter badet så att allt det kletiga försvann!

Sen smörjde jag in hela kroppen i mitt älskade bodylotion som luktar hallon! :) Och just nu sitter jag i morgonrock och lyssnar på radiokanalen radioseven som bara spelar Techno/hardstyle låtar, niicee! :D

Nu måste jag dock börja fixa mig, bussen går om 35min, tjingeling! :love:

Såhär blev det på bara någon sekund efter att jag lagt i den där "badbollen", sen blev allt vatten KNALLROSA! :D

Club4Beauty.se


lång sovmorgon idag!

Godmorgon på er! :)

Jag börjar 11.40 idag pga inställd lektion, hur nice är inte det då?! :D Så jag sov till 8.15 och masade mig upp och käkade frukost samtidigt som jag kollade på TV. Myys! :) Det var sjukt länge sen som man bara kunde gå upp och ta det lugnt utan att behöva stressa..!

Nu ska jag iaf hoppa i badet och raka benen osv, det är ju trots allt fredag och då ska man piffa upp sig lite, haha. ;) Men nu måste jag nog springa ner så inte badkaret rinner över, hehe..

Min frukost! Densamme varje dag.. :P

ladda ner gadgets till datorn

De flesta, även de som inte äger en egen iPhone, vet om att de mobilerna har olika "appar" som leder någonstans. Ja, ni förstår säkert vad jag menar. :) Men ni kanske inte visste att man kan göra så till sin dator också? Om man har Windows 7 då vill säga. ;)

Man högerklickar bara på skrivbordet och så står det "gadgetar" och när man klickar där så kommer man till en hemsida där man kan ladda ner gratis gadgetar till sitt skrivbord. En del är faktiskt riktigt söta och användbara! :)

Jag har själv fyra stycken gadgetar på mitt skrivbord just nu, har självklart laddat ner en massa andra som jag dock inte har på skrivbordet just nu. Just nu har jag en urgullig klocka, en vädersrapport för dagen och tre dagar framåt, en nedräknare som just nu räknar ner till Thailand och en liten mini-radio! :D


svenskaprov imon! (antiken)

Imorgon så ska jag ha prov i svenska A. Det handlar om det antika Grekland, mest utav gudarna osv. Och jag kan bara säga en sak, what? :O Det enda jag kan är liksom att Zeus var gudarnas kung och att Hera var hans fru, typ. Hur ska jag klara detta..? Ska iaf sitta och plugga nu en liten stund så jag får in lite i huvudet.

Dock så har jag faktiskt pluggat extremt mycket på detta typ i skolan osv, vi har ju jobbat med detta i några veckor under lektionstid. Plus att provet är ett G - IG prov, så det är ju antingen eller, och vad vill man ha, IG eller G? Jo, självklart G. ;)

Btw, nu blev jag jättetrött helt plötsligt? :O Jag gick ju en promenad på ungefär 50 min, fick sällskap utav söta Pernilla. :) Det är riktigt skönt faktiskt att ha henne som morsa, hon är precis som en vän som man kan prata om "tonårsproblem" med. Hon är ju liksom ingen tjurig morsa på 50 bast som bara vet vad ordet "klaga" betyger, höhö. ;) Iaf, jag kommer nog lägga mig tidigt ikväll..!


little too much

Ringde till krysset innan, sommarjobbet är officiellt mitt! :) Sjukt glad att det är spikat nu, så jag slipper strosa runt hemma hela sommaren, hehe.. :) Hade antagligen sökt ett annat jobb, men mindre risk till att jag hade fått det.

Efter det var jag så överlycklig och hungrig så jag proppade i mig fika, smoothie, en skål popcorn och en tallrik med glas och chokladsås. ÅNGEST = JATACK! :( Nu ska jag iaf gå ut på en promenad för att få bort lite utav sockerkicken och all skit jag nyss åt, hehe..


Notlagret.se


hemma ifrån skolan!

Hej sötnosar! :)

Denna dagen har varit seg, började 8.20 och det var bara jag som kom i tid. De andra droppade in en och en efter att lektionen hade börjat, haha. :P Sen hade vi 1,5 timmes rast, då jag och en tjej i klassen smet upp till matsalen och käkade, haha. ;) Sen lektion, efter det hade vi håltimme igen, matteprov som gick ganska bra och sist datorkunskap. Slutade alltså 14.20. :) Dock kändes dagen sjukt lång pga alla håltimmar.. :S

Nu är jag hur som helst hemma och har precis bytt om till mjukis, hur skönt som helst! Älskar att komma hem och känna att man inte behöver göra ett skit, alltså slippa gå ut i kylan igen, haha. ;) Nu ska jag iaf ringa ett viktigt samtal och sen fika lite!

En bild jag gjorde om i skolan när jag hade tråkigt, haha. :)

ishop.nu


har fått sjukt bättre hy!

Måste bara påpeka att min hy har blivit nästan totalt fläckfri sen jag började äta rätt, dvs min "frukt-diet" och sen jag började träna. Använder också ansiktsskrubb minst en gång per dag och ansiktsmask en gång i veckan, så det min nuvarande "perfekta" hy är resultatet utav alla detta! Och jag klagar inte! :D

Helt osminkad på bilden!

Club4Beauty.se


svar på tal

Anonym:
hur fan har du tipparna? :s

Hej marre!
Jadu, jag har dom där jag tycker att jag ska ha dom.. ;)
Varför kommenterar du anonymt?
Vet att det var du som kommentera, har din IP sparad lol.



Update: Det verkar ha blivit ett missförstånd, så skit i detta.

dresscode

Dum som jag är så dissade jag min extremt tjocka och varma vinterjacka och tog min andra vår/höst jacka. Skitsnygg är den men inte tillräckligt varm nu när det snöar ute.. :( Har mitt nya armband på mig idag också! :D






Sneakers- DinSko
Jeans - H&M
Billabong T-shirt - Thailand
Smycken - Ur&Penn och BikBok

everything is white

Godmorgon!

Har ni också haft snöstorm inatt/nu på morgonen..? :O Här i Jönköping så har det snöat typ en dm under natten och det snöar fortfarande. :thumbdown:

Jag som hoppades på att det skulle bli vår nu eller snart iaf, men tydligen så kommer jag, precis som alla andra, få vänten tills vi får skippa vinterjackan och ta på sig skinnjackan. ;(

Jaja, imorse var jag jätte trött när alarmet satte igång, men det är ju inte så ovanligt precis. *blink* ;) Så käkade jag frukost och gjorde mig iordning och fick stressa på slutet för att få skjuts till skolan för att slippa gå till bussen så jag glömde min medicin och min datorladdare. :| Dock så laddade datorn under natten så jag hoppas att batteriet räcker hela skoldagen ändå. :)

Dagens facelook, håret uppsatt i en bulle. (:

Vinn 25.000 kr att shoppa för!


fixat naglarna ist för att plugga

Haha, jag har matteprov imorgon på alla kapitel som vi har haft i Matematik A under ettan, och istället för att plugga så har jag suttit i lite mer än en timme och fixat naglarna. :) Okej, inte riktigt en timme, men det blir ju ungefär det eftersom att lacket ska torka osv..

Så om jag får IG imorgon och min lärare frågar mig varför så ska jag svara lite bitchigt "hade annat för mig, som att fixa mina naglar! ;)" Haha nejdå!! :cool: Jag har faktiskt sjukt lätt för matte, även om jag hatar det. Har faktiskt aldrig failat på ett matteprov, och jag kan få MVG på ett prov utan att anstränga mig, bara jag orkar engagera mig och inte slarvar. Hur gött är inte det egentligen?! :D

Iaf! Tre naglar hade gått sönder, eller en hade fått en liten spricka och två höll på att lossna så jag satte dit nya och målade om allihopa på samma gång. Här är resultatet:



dagens shopping!

Älsklingens present! :D Hemlig affär och hemligt pris.. ;)

Nageltippar + nagellim Åhléns 95:-


Smycken BikBok 3st för 59:- (REA)

har shoppat lite! ;)

Nu är jag hemma igen! :)

Jag mötte upp Joanna när jag hade slutat skolan och så gick vi till bussen och åkte upp till A6. Först så köpte jag en alla hjärtans dag present till min älskling, och jag blev verkligen supernöjd! Såg direkt att "den måste jag köpa!" :D Hoppas bara att han blir glad över den också, *hihi* ;)

Efter det gick vi runt lite i butiker och små-shoppade lite! Sen gick vi till Ikea och fikade, satt där ett tag och pratade om allt och ingenting, sjukt härligt! Joanna är verkligen en utav få som jag kan prata om allt med, och jag skäms inte över någonting i hennes närhet! :)

När vi var klara där så köpte hon en alla hjärtans dag present till hennes kille och efter det så små-shoppade vi lite till. ;) Tog sedan bussen till Cigarren och så kramade jag sötnosen hejdå och tog bussen hem. Tack för en otroligt härlig dag sötnos! :love:

Fika på Ikea, sjukt värt och billigt!

Sötnosen Joanna! :D

Och jag!

ska köpa alla ♥ dag present!

Ni vet väl att det är alla :love: dag på måndag va? ;)

Det är ju inte så jättesvårt att missa eftersom att de flesta affärer utsmyckar med hjärtan, olika chokladaskar, gossedjur osv. Det är faktiskt riktigt fint att se. :)

Iaf! Jag var ju på A6 i måndags med Marre m. fl. Så gick vi runt och funderade på vad man skulle kunna köpa till sin pojkvän, och jag har faktiskt fortfarande INGEN idé alls! :O Vad kan man köpa? Smycken är lite "ute", plus att min pojkvän redan har både armband, halsband och ringar.. Hmm..

Jag ska iaf till A6 idag igen med Joanna! :) Så ska vi kolla runt lite på vad man kan köpa. Hon har ju redan kommit fram till vad hon ska köpa till sin kille den fuskisen, men hon ska hjälpa mig också. *hihi* :D

Vad ska ni köpa till eran pojk/flickvän? :)


myHeart.se


i have met my darling

När jag hade lunchrast så kom min älskling till min skola och så åt vi tillsammans i matsalen, han fick lite konstiga blickar ifrån lärarna där men det var ingen som sa något, så det var soft. :)

Eftersom att han jobbar kväll denna veckan så har vi ingen tid att umgås eftersom att jag går i skolan när han är ledig och när jag slutar så börjar han jobbet, så det var skönt att han kom till min skola så vi fick en liten stund tillsammans iaf. :D


dresscode

Eftersom att jag tränade igår och har en massa träningsvärk i hela kroppen idag.. ;) Så passade jag på att ta en slapp-dag idag med ett par leggins och en stor tröja till, myys! :D






Leggins - Lindex
Oversize T-shirt - Ginatricot
Smycken - Ur&Penn

early in the school

Godmorgon sweeties! :)

Somnade direkt när jag la huvudet på kudden, för jag var sååå trööött! :O Haha..

Iaf! Imorse gick alarmet och lampan igång vid 6.30, jag åt frukost och gjorde mig iordning och gjorde något som jag inte gjort på evigheter, nämligen plattade mitt hår! ;) Innan hade jag alltid plattat hår, men nu har jag slutat med det och har oftast mitt hår naturligt, dock så ville jag piffa upp det lite idag. :D

Sen fick jag skjuts till skolan utav snälla Magnus, alltid skönt att slippa gå ut till bussen, brr.. :)

dagens facelook, håret utsläppt och plattat! :)

det blir bara jobbigare..!

Guuuuuud vad jag är tröött! :O

Men härligt som alltid! Om jag ska vara helt ärlig så var jag inte så jätte taggad ifrån början, men shit vad det förändrades så fort man började dansa! :D Och på något sätt så blir det bara jobbigare och jobbigare för varje pass, är det jag som tar i mer eller..? :bigeyes:

Iaf! Efter Zumba passet så körde vi 15 min magträning och jag kan säga att jag kommer ha träningsvärk i både armar, mage, rygg och ben imorgon, hehe! ;)

Nu är jag hemma iallafall! Har precis tagit mig en dusch och gjort iordning inför morgondagen, dvs plockat fram morgondagens outfit osv. :) Nu ska jag iaf gå ner och käka lite kvällsmat, som sagt det är inte bra att äta innan man lägger sig, men det är inte heller bra att inte äta efter att man har tränat, så vad väljer man? Jo, att äta. :D

En osminkad trött tjej! :)

jag blev bjuden på dejt! ;)

Innan idag när jag var i skolan och hade håltimme, så satt jag själv vid mitt skåp och bloggade. Så kom en kille fram, jag vet vem han är eftersom att han går på min skola (och typ, samma linje som jag tror jag?) och vi har hälsat och småpratat lite sådär, men ingenting annat! Men vet ni vad han gjorde? Han bjöd ut mig! :O Alltså jag blev helt chockad, fattade ärligt talat först inte vad han hade sagt.

Han kom inte direkt fram utan han stod vid sitt skåp, så jag satt på en bänk typ 2 meter ifrån. Så frågade han först hur jag mådde och vad jag hade tänkt hitta på i helgen. Och sist så frågade han "vill du hitta på något i helgen då? Jag kan typ bjuda dig på bio eller bowling". Jag fattade först inte vad han sa utan jag trodde han frågade OM jag skulle bowla eller gå på bio så jag svarade automatiskt "njaae", han svarade okej och gick.

Det var inte fören efter det som det gick upp för mig att han faktiskt hade frågat mig om jag ville gå ut med honom, stackaren. ;( Dock väldigt gulligt gjort, det är inte många killar som har det modet. :) Så det ska han ha cred för! Hade kanske tackat ja om jag inte hade haft pojkvän..? Vem vet.. ;)


nu ska det brännas kalorier!

Let's Zumba..! ;)


citronfromage

Gud så gott det var! :D Vi köpte det på Willys innan och när vi kom hem till Marre så fixade hon det och la in i kylen för att stelna, sen tog vi frysta jordgubbar till, blev en helt underbart smakrik efterätt! :D

Visst ser det mumsigt ut? ;)


hemma hos marre!

Hello igen! :)

Hade som sagt idrott innan, där vi hoppade på trampets och hängde i ringar. Lite små kul är det faktiskt att inte ens hälften utav min klass orkar vara med på idrotten, grr vilken idrottsklass jag har! ;) Haha..

Iaf när jag slutade så tog jag bussen ner till esplanaden och mötte upp Marre. :) Så köpte vi lite smått och gott, som vi ska äta senare för just nu står det inne i kylen för att stelna lite. :)

Btw, imorse så skrev jag ju att det var värsta snöstormen hemma hos mig när jag skulle gå till bussen. Och nu när jag och Marre gick hem till henne så var det plusgrader och solsken ute?! Fattar ingenting, är det vår eller är det vinter nu?! :O


har idrott nu, träffa marre sen!

Hello! :)

Eftersom att tisdagar alltid är lite stressiga i skolan, så tänkte jag skriva ett tidsinställt inlägg. Jag har först matte, engelska, lunch och sen idrott. Efter det så slutar jag vid 14.20 och då ska jag möta upp Marre. :) Hon ska följa med till Zumba träningen ikväll! :D

Vi hörs lite senare, när jag har tillgång till internet, puss!

Gratisbio.se


dresscode






Skor - DinSko
Leggins - Lindex
Baslinne - H&M
Cardigans - BikBok
Midjeskärp - Kappahl
Smycken - Ur&Penn

the light made me wake up

Godmorgon!

Jag somnade direkt när jag la mig i sängen igår, sov som en stock fram till mitt alarm slog på kl 6 och min nattlampa tändes pga timern, trött som en idiot som jag var så försökte jag somna om men det gick inte pga min nattlampa som var på. Skitbra faktiskt, jag kan faktiskt inte sova om det är tänt runt omkring mig. ;) Gick upp mot min vilja och gjorde mig iordning och käkade frukost. Trotsade snöstormen och gick till bussen och kom till skolan en kvart innan jag började. :)

Btw, jag var verkligen hur trött som helst när jag satt på bussen. Trots att jag sov 7,5 timmar så var jag så trött att jag höll på att somna på bussen. :| Jag brukar faktiskt inte vara så trött att jag sitter och velar med ögonen och knappt kan hålla dom uppe, men det gjorde jag innan. Usch.. Ska lägga mig direkt efter träningen idag!! :(

Dagens facelook, håret uppsatt i en bulle.

går och knyter mig..

Godkväll!

Nu har jag varit en duktig tjej! :) Jag har nämligen käkat lite kvällsmat med min familj, vikt tvätt och lagt in i garderoben, packat min idrottsväska tills imorgon, plockat fram morgondagens outfit, borstat tänderna och tvättat bort sminket. Intressant? Kanske inte.. ;)

Har även smsat lite med min gulleplutt som fortfarande är på jobbet, det var ju hans första dag på hans nya jobb idag och jag är verkligen jättelycklig för hans skull! :love:

Sov gott sötnosar, så höres vi imorgon as usual!

Hello fejk-smile! :cool:

thess hjärta mjukiskläder!

När ni har varit i skolan/på jobbet, kanske träffat en kompis eller flera efter det. Kanske varit på ett möte, eller flera. Kanske stressat omkring, eller åtminståne känt dig stressad. Då är det en helt obeskrivlig känsla att komma hem, ta av sig sina kläder, och ta på sig sina mjukisbyxor och mjukiströja. Kanske även ett par tofflor eller dylikt också. Är inte det helt fantastiskt, eller vad säger ni? :D


nu känner jag mig tjejig igen!

Hello! :love:

Nu är jag hemma igen efter en perfekt eftermiddag! :D Träffade som sagt Marre efter jag slutat skolan och så satt vi kvar i skolan tills Felicia och Josefine slutade. Så tog vi bussen in till Juneporten och gick till Panda Wook och käkade. Sötnosen Felicia bjöd mig gullig som hon är eftersom att jag inte hade några pengar på mig. :) Tack!

Efter att vi alla fyra hade ätit oss proppmätta så tog vi bussen upp till A6 och gick runt där och kollade lite, funderade på vad vi skulle köpa till våra pojkvänner på alla hjärtans dag. Tja, alla förutom singel-Felicia då. ;) Och helt seriöst, vad kan man köpa då?! Jag har ingen blekaste aning! :O HJÄLP!!

När vi var klara där så tog vi bussen tillsammans och så hoppade alla av vid olika hållplatser och så bytte jag buss och åkte hem till bonnelandet där jag bor.. ;) Tack för en otroligt härligt dag tjejer, det var sjukt härligt att få "leka-tjej-igen". Har typ bara umgåtts med min pojkvän ju, så då blir man ju inte så värst "tjejig.." ;)

Mat på panda wook, sjukt värt!


Söta tjejer, Josefine och Felicia! :D


Och jag! Marre var tråkig och ville inte vara med på kort.. ;)

en nackdel med att vara blond

Som ni alla vet så är jag ju blond. Alltså, hårfärgen blond, inte blond som i dum.. ;) Men ibland så är det sjukt irriterande, eftersom att blond/ljus = blir lätt missfärgat. :| Ni vet som när man har ett par vita byxor eller ett vitt linne så blir det jättelätt smutsigt..? :O Iaf! Imorse så gjorde jag en riktigt irriterande sak, jag lyckades få mascara i luggen.. :tired: Så jag fick försöka få bort det med vatten men det smetades bara ut ännu mer då.. :| Så jag fick sätta upp håret i en tofs och få bort den missfärgade luggen ifrån ansiktet. :tired:

Har ni gjort så någon gång? ;)


har slutat skolan nu!

Hej igen! :)

Slutade skolan för en halvtimme sen, men Marre övertalade mig att stanna kvar eftersom att hon skulle komma hit och vänta på hennes polare Felicia och Josefine. ;) Så jag sitter just nu i cafeterian och umgås med Marre och Rasmus och väntar på att klockan ska bli 15.50. Har några tips som göra att tiden går snabbare? :D

Jag har ett HETT tips som gör att tiden går fortare, checka in här! ;)

Club4Beauty.se


dagens outfit




Jeans - Ginatricot
Ed hardy Linne - Thailand
Armband - Italien
Örhängen - Ur&Penn

nu är det ny vecka! :)

Nu är det Måndag igen = ny vecka! :) Det är alltid jobbigt på söndagar när man tänker "Neej, inte ny vecka IGEN!" Men när Måndagen väl har kommit så känns det rätt skönt med en ny vecka. Tycker inte ni det? :) Sen är jag en jävel på att planera, jag älskar att planera och veta "exakt" vad jag ska göra under veckans gång. Allting blir så lättare då.. Håller ni inte med? ;)

Såhär ser min vecka ut ungefär, ändringar kan ju ske! ;)


varit hos läkaren..

Godmorgon sötnosar! :)

Hoppas ni har sovit gott! :) Jag själv har sovit som en gud! Jag och min pojkvän somnade igår vid elva ungefär efter att ha kollat på några avsnitt utav Buffy, vi är lite beroende utav den serien, hehe. ;)

Imorse så vaknade vi vid 6.15 och låg och snoozade lite till halv och sen gick jag upp och fixade mig och sen väckte jag min älskling som var piggare än vad jag trodde att han skulle vara. Han brukar nämligen ligga kvar och böla för att han inte orkar gå upp, Shh.. ;) Men idag så kom han upp! Så käkade vi frukost och gick till bussen tillsammans. Sen så pussade jag honom hejdå när han hoppade av bussen och så fortsatte jag till Huskvarna och gick till Läkarhuset där jag hade tid kl 8.15. Så gjorde jag sån hörselkontroll och sen när jag var klar så åkte jag upp till skolan. :P

När Jossan kommer sen så ska vi ha en liten fotografering, bara hon och jag! Skojjskojj! :D Hmm, vad kan det vara för något..? ;)


Dagens facelook

ändrat om designen..

Tröttnade förbannat mycket på min förra bakrund, tyckte den var lite "för mycket" som sagt. Så nu har jag bytt! :) Bytte även en bild i headern, och jag tyckte det blev bättre nu än förut. Dock så är jag inte riktigt nöjd heller, men det får se ut såhär ett tag iaf, tills jag har tagit nya och fräscha header-bilder! ;)

Men vad tycker ni? :D


dagens outfit

Ser ni hur långa och fina naglar jag har..? Grr! ;)
(blixten får mitt hår att se gult ut.. :()

Jeans - Ginatricot
Billabong T-shirt - Thailand

hemma hos pojken!

Hello igen! :)

Nu är jag hemma hos min pojkvän! :) Vi har varit iväg hos hans farmor och farfar som sagt och ätit lunch och fikat. Och mina öron har fått stå ut med lite tjat om hans nya jobb osv, haha. ;) Vuxna är alltid så himla oroliga, eller hur? :O

Iaf, vi är hemma hos honom nu och ska strax mysa ner oss i hans säng och kolla på Buffy igen. :) Vi kommer ju inte kunna ses i veckan, (ev bara på mina lunchraster..) så vi ska ta vara på den tiden som är kvar utav denna dagen. ;)

Jag alldeles nyss.

jag älskar småbarn! :)

Som jag skrev innan så var jag ju i kyrkan, har ju anmält mig som ungdomsledare på glädjelandet som det heter. ;) Då är det jag och Pernilla som tar hand om de små barnen som är 0-6 år, tror jag det var? Och det var första gången som jag var där idag. :) Älskar barn verkligen! De kan vara jobbiga, men come on. De är ju människor precis som vi, och vi har ju också varit småbarn en gång i tiden, right? ;) Småbarn är så himla söta!! :D

Så vi pysslade och gjorde maracas utav toarullar och så använde vi en massa glitter och klippte och klistrade. Så himla mysigt! :D Gav barnen popcorn, salta pinnar och kex. De åt,åt och åt och två småpojkar sa högt "säg inte till henne att det var vi som åt upp de salta pinnarna!! *hihi*" så himla gulliga :D

Längtar tills jag får ett eget barn, ska leka och busa med den ungen så det smäller om det :D Hihi!


nu blir det lunch!

Nu åker jag och älskling hem till hans farmor och farfar och äter lunch, mums! :D Det är ju som sagt en söndags rutin för min pojkvän och ibland så hänger jag med, älskar hans farmors mat *hihi matvrak* ;)

Dagens facelook, naturligt utsläppt hår!

gjorde frukost på sängen! ;)

God förmiddag! ;)

Sorry att jag inte bloggat innan! :( Men jag hade det lite stressigt, gick upp kl 8.15 och duschade, gjorde frukost till mig och min älskling som han fick på sängen. Lovade honom det igår, att han skulle få det eftersom att det är söndag. ;) Lite gullig får man väl vara ibland? :)

Sen var jag tvungen att göra mig iordning och gå ner till kyrkan, berättar om det strax! ;) Kom nyss hem därifrån och tog mig tid till att sätta mig vid datorn och blogga, för jag ska strax iväg igen till min pojkväns farmor och farfar! :) Fullbokad söndag eller vadå? ;)

Vad har ni för planer idag då? :) Har ni någon söndags-ångest btw..?

Älsklingens frukost ;)

Frossle.com


imorgon är det söndag :(

Godkväll sötnosar! :)

Imorgon är det söndag igen = ångest över att helgen är slut. :( Plus att min pojkvän ska jobba kväll och då kan inte vi ses eftersom att jag har skola, buhuu.. :( Världen är orättvis..

Anyway, jag har legat i sängen och kollat på en massa buffy avsnitt med älskling och sen har jag ätiti kvällsmat med familjen och gjort lite sysslor. ;) Duktig flicka! :)

Nu ska jag iallafall tvätta ansiktet och plocka iordning i mitt rum, det ser ut som ett h*lvete här eftersom att min pojkvän är världens gris och stökar omkring hur som helst, lite gulligt men irriterande i längden. Aja, städerskan Thess får väl börja städa så att vi kommer i säng snart, puss och godnatt! :)

Jag i skolan igår

dagens mys-outfit

Eftersom att det bara var en slapp lördag idag och att jag och min pojkvän inte gjorde något annat än att åka till stan och medans han tränade så kollade jag på och sen åkte vi hem igen så tog jag bara på mig något enkelt och slappt idag. :D

Mjukisbyxor ifrån Stadium
Linne ifrån Newbody
och den magkorta Oversize t-shirten är ifrån Ginatricot.

Fashionize.se


schwarzkopf - hårspray

Min nya hårspray som jag fick för några dagar sen fungerar verkligen asbra! :D Håret blir lent och känns jätte fräscht och man får en känsla av att håret känns tjockare. Det behöver jag, mitt hår som är så äckligt tunt.. :(


sebastian krantz om grooming!

Min fd klasskompis Sebbe hade skrivit ett inlägg om "grooming". Och nu undrar ni säkert "ööh, och vad är det?". ;) Jag kan säga att, det visste inte jag heller fören jag läste det på hans blogg. När killar sminkar sig, så kallas det tydligen för grooming, och nu vet ni det. ;)

Iaf, han hade skrivit om ett inlägg om grooming och hade frågat om hans läsares åsikter, jag kommenterade vad jag tyckte och han länkade det i ett annat inlägg tillsammans med några andra som hade skrivit sina åsikter, lite kul faktiskt! :)

Vad tycker ni om "grooming" ? ;)


Jag skrev:
"Jag tycker det är helt okej att killar sminkar sig precis som tjejer, vafan smink är ju inte en "tjejgrej" egentligen :O Däremot så kanske killar inte ska använda BH.. ;)"

Sebbe skrev:
"Här har vi några av the coments på mitt lilla grooming inlägg. Måste bara säga BRA skrivet till er. Kul att ni tänker till och vågar tycka bra om detta. Fortstätt så länkar jag fler ;)"

Sebastian Krants blogg hittar ni HÄR --> http://sebastiankrantz.myshowroom.se/

svar på kommentar

Josefine:
Hej en konatig fråga bara men hoppas på svar. Hur mycket ringer/messar du din pojkvän? känner en kompis och dom messar konstant och ringer varandra väldigt ofta. Vad tkr e lagom kontakt om man har en kille egentligen? :) kraam

Hej Josefine! :)
Jag ringer min pojkvän ungefär två gånger per dag, en gång på morgonen och en gång på kvällen. På morgonen så ringer jag bara om han vill bli väckt och på kvällen ringer jag bara om vi inte har träffats under dagen. :) Vi smsar inte så värst ofta heller, ibland blir det mycket och ibland blir det inget alls.
Jag vet inte riktigt vad jag tycker är "lagom", men jag tycker att man borde iaf höra av sig till varandra minst en gång per dag, om man inte träffas då. ;) Jag kan ju förstå att vissa skulle tycka att det var svinjobbigt om man sitter och smsar/pratar i tele konstant när man umgås med dom, förstår du hur jag menar? Men sen beror det ju också på hur ofta man träffas. Har man t.ex. ett distansförhålllande och kanske bara kan träffas på helgerna eller varannan helg så blir det ju automatiskt så att man smsar/pratar i telefon oftare.

Hoppas du blev nöjd över svaret :) Kram!

myHeart.se


åker till stan!

Hej igen! :)

Har ätit frukost och morgonmyst med min älskling, :D Sen fixade jag iordning mig snabbt och ska alldeles strax gå till bussen för att åka till stan och kolla på min pojkväns innebandyträning. ;) Önska honom lycka till, för det behöver han och resten utav laget, hehe.. ;)

Facelook


jag mådde jättedåligt igår :(

Godmorgon!

Nu är jag vaken, och utvilad äntligen! :) Har inte sovit ordentligt på hela veckan ju, men inatt så sov jag som en stock och jag somnade vid halv 12 typ. ;)

Dock så låg jag och grät i typ en timme eller mer. :( Satt först vid datorn och bloggade och sen fick jag en sån panikattack och började gråta och hade ont i hela kroppen och allting snurrade. Så min älskling gick ner och fixade alvedon till mig och fyllde på två glas vatten. Sen mådde jag bättre, :) Dock så började jag gråta för små saker efter det, han berättade att han hade fått skoskav utav sina skor och då började jag gråta helt hysteriskt..:O Hmm..
Dock så är det bättre idag! Och nu har jag tagit min Concerta medicin så nu är jag på banan igen. ;)

Eftersom att jag inte ser så värst mänsklig ut just nu med svullna ögon osv så får ni en annan bild på mig.

blir man full på pommac..?

Hello sötnosar!

Sorry för lite seg update idag.. Men det är faktiskt en lite speciell dag idag. ;) Därför har det vart lite knepigt med uppdateringen. :(

Har iallafall suttit och käkat fin middag med min familj + pojkvän och firat lite! :D Tror seriöst att jag inte tål någon slags "alkohol-dryck". För jag blev helt fnittrig och konstig utav 4 glas pommac och sen så fick jag huvudvärk och kände mig riktigt äckligt FULL och BAKIS på samma gång.. :O ;( Är det ens möjligt..? Är min kropp så dum att den tror att det är champagne? :O

Kan ni gissa vad vi har firat btw? ;)





dagens dresscode



Skor/stövlar - DinSko
Jeans - Ginatricot
Blus - Lindex
Midjeskärp - H&M

ang läkartiden som jag var på!

Det var nämligen såhär att när jag gick i sjuan (januari 2008) så var det några killar som gick i nian då som tyckte de var jättecoola (;)) som var nere i sjuans korridor och smällde smällare och raketer som hade blivit över sen nyår (december 2007-januari 2008). Och det var så olyckligt att en raket smällde precis bredvid mig så att jag blev livrädd och sprang rakt emot killarna och fick då en smällare som smällde precis bredvid mitt huvud på ett ungefär. :|

Jag fick gå till skolsystern, som skickade mig till vårdcentralen för en hörselkontroll eftersom att jag hade lock för båda öronen och hörde ett evigt HÖGT piiiiipande! :| Efter några timmar så försvann locket för öronen, men pipet var fortfarande kvar och jag kände mig nästan döv på höger öra.

Efter två veckor (tror jag det var) så fick jag gå på ett återbesök på vårdcentralen och det visade sig då att jag hade fått tinnitus och nedsatt hörsel på höger öra. Dock minns jag inte hur mycket nedsatt det var.. Iaf! Hela händelsen blev polisanmäld och killarna som hade spelat coola blev inskickade till polisen och blabla.

Mina föräldrar fick kontakta försäkringsbolaget ang försäkringspengar som skulle täcka min hörselskada. De sa då att de inte kunde göra något åt saken fören om några år. Så det är därför som jag gick gå till läkaren idag, för att kolla om min hörselskada fortfarande finns eller har blivit värre. Sen ska det rapporteras till försäkringsbolaget så får de avgöra om jag ska få några pengar eller inte.

En liten Thess som var väldigt liten och gick i sjuan och älskade donken. ;)

har läkartid kl 15.50!

Hej igen sötnoasar! :)

Jag slutar tidigt idag eftersom att jag hade inställd Svenska. Klagar inte.. ;) Så jag slutar 12.45 och då ska jag möta upp min pojkvän som jag saknar som in i *piip* eftersom att vi inte har setts på tre dygn! :O Sen ska jag till läkaren kl 15.50, berättar mer om det senare.. ;) Vad tror ni att det är som jag ska kolla upp..?

Playman.se


hade sovmorgon idag! ;)

Godmorgon sötnosar! :)

Hoppas att ni har sovit gott! :) Jag sov som en stock, har faktiskt gjort det hela veckan när jag väl har somnat.. Har sovit alldeles för lite, eller så är det något annat som stör mig så att jag inte får tillräckligt med sömn. För detta är fjärde dagen i rad som jag har kronisk huvudvärk och går och gäspar med jämna mellanrum. :( Känns skönt att det är fredag så att jag kan vila upp mig i helgen.. ZZzzzZZz.. :S

Annars då? :) Sitter i skolan just nu, började vid 9.40 idag och det var skönt att få lite sovmorgon. :D Dock blev jag inte sådär jätte överlycklig när jag fick veta att min pojkvän skulle jobba kväll nästa vecka = ingen övernattning under mitt sportlov. Yeey, nackdelen med att ha en äldre pojkvän kanske..? ;)

Dagens facelook, har fått en ny hårspray som luktar sooommaar/hallon och håret blir kanonfint och känns tjockare :D Visar er det senare.. ;)

precis hemkommen!

Nu är jag hemma! :)

Satt och kollade på filmen Farsan med Jossan och Emil efter att mina naglar blev klara och bara tog det lugnt, skönt. Tack för dagen! :D Visst är det underbart att ha vänner? ;) :love:

Iaf! Jag kom precis hem och mjukiskläderna har åkt på och morgondagens outfit är vald och hänger framme. Smidigt att göra så kvällen innan, så slipper man stå och vela på morgonen när man inte har tid för sånt.. ;) Eller hur?

Nu ska jag tvätta bort sminket och käka knäckebröd till kvällsmat. :D Får ju inte precis vräka i sig något stort såhär på kvällen innan läggdags, egentligen ska man ju äta två timmar innan läggdags för annars så smälter inte magen maten ordentligt eftersom att den vilar under natten = det blir fett. :O Och det vill man ju inte, eller hur? ;)

Jag imorse!

Club4Beauty.se


mina nya naglar! :D

Sådär! :D Nu är mina naglar färdiga! :) Tog lite tid eftersom att en nagel vägrade att fästa sig och sen var vi tvungna att måla om en nagel eftersom att lacken inte hann torka innan Jossan började pilla på den, haha. ;) Men nu sitter dom på och jag är skitnöjd! :D Glöm inte btw att kolla Jossans blogg, http://jossich.blogg.se/ ;)

Före:


Under tiden:


Jossan in action. ;)




(Gjorde inga tippar på mina tumnaglar eftersom att de redan var naturligt långa)

Få nagellack för 0 kr


@ jossan & emil!

Hej igen sweeties! :D

Är hemma hos Jossan och Emil nu. Soft soft. :D Har precis ätit pizza och nu är jag verkligen proppmätt, haha.. ;) Usch så flötigt egentligen.. *suck* :| Nu ska iaf Jossan fixa mina naglar, wiie! :D Ni får se resultat senare såklart. ;)

Jossan och Emil in action! ;)


jag är med i ett TV-spel! ;)




Jag har en egen gubbe på spelet Saints Row 2. :) Grr.. Snygg jag är, eller hur? ;)

ännu en kurs avklarad!

Hej igen! :)

Kom till skolan vid kvart i tio ungefär, träffade Sofie så vi stod och pratade lite. :) Sen kom även gullepluttan Jossan tillbaka till skolan! :D Så satt vi och taggade det sista provet som vi skulle ha i Företags Ekonomi, haha. ;) Sen vid 10.30 så gjorde vi provet och direkt efter så fick vi veta vårat resultat. Jag fick bara godkänt, men jag blev ändå nöjd eftersom att jag inte kände mig redo alls för det provet. Nu är den kursen slut och nu behöver jag inte fokusera alls på det, skönt! :) Min lärare velar mellan om han ska sätta godkänt eller VG på mig, men jag är nöjd vilket som. ;)

Fashionize.se


dagens dresscode/facelook




Skor/stövlar - DinSko
Leggins - Lindex
Skjorta/Tunika - Ginatricot
Midjeskärp - H&M
Halsband - Konfirmationspresent

missade bussf*ttan..

*ååååh* HATAR BUSSAR!!! :mad:

Iaf.. Jag försov mig inte idag heller, jag åkte bara inte till skolan eftersom att vi ändå inte har någon lärare på första lektionen. Så jag sov en timme extra istället för att åka till skolan och sitta där och luffa, hehe. ;)

Vaknade kl 7.30 och gjorde mig iordning, glömde bort tiden och fick springa som ett as till bussen men den åkte ifrån mig ändå. :tired: *aargh*

Nu ska jag till bussen igen iaf, så vi hör i skolan! Pusspuss

Dagens facelook

huvudvärk.. :(

Usch.. Jag har huvudvärk nu ;( Synd om mig..!! :(

Anyway.. Jag har tvättat bort sminket och använt ansiktsmask och sen så vek jag tvätt och la in i garderoben. Skönt att ha det gjort, nu behöver jag inte tvätta på någon månad, hehe.. ;) Sen så har jag suttit och läst lite bloggar och svarat på era söta kommentarer. :)

Sitter iaf just nu och pratar med min älskling i telefon, det är en kvällsrutin de dagar som vi inte varit med varandra. Naw, kärlek är underbart! :D :love:

En osminkad och trött Thess..

Fashionize.se


jag spelade guitar hero! :D

Nu är jag hemma igen! :)

Kändes ganska skönt att komma hem innan läggdags, haha. ;) Men iaf! Vi var som sagt på Gården i Gränna och det var ytterst trevligt! :) Eller först var det lite lamt eftersom att en viss liten pojk var lite osocial dåva, men efteråt vart det helt okej! Jag spelade guitar hero också för första gången på ett år nästan! :O Och jag ägde såklart på det. :cool:

Sen tog jag och Marre bussen ifrån Gränna och så hoppade jag av hemma hos mig och kramade sötnosen hejdå. :) Tack för dagen Smariiis! :love:

Thess in action. ;)



Marre och hennes systemkamera :D

kaffeberoende..?

Hej igen sötnosar :love:

Just nu sitter jag i Gränna med Marre. :) Vi är på en ungdomsgård och tråkar. Inte speciellt kul, men vad ska man göra då? Jag har iaf pluggat så den punkten är avklarad! :thumbup:

Nej, nu ska jag vara lite social med Marre som klagar på att jag alltid sitter vid datorn. ;) puss och hörs när jag kommer hem! :D



åker tiill gräännaa

Byebye, hörs senare! :)


hur jag gjorde kameran i färg

Först öppnar du upp den bilden du vill använda i Photoshop.



Sen markerar du det området där du vill ha kvar färgen, jag använder Magnet Lassot.



När du har markerat så högerklickar du på bilen och väljer Select Inverse. Då markeras hela bilden runt om den delen där du vill ha kvar färgen.


Tryck sedan på Black And White, då blir hela det markerade området svart vitt.


Sen får du pilla lite till med Magnet Lassot, eller använda ett annat markeringsmedel så att det blir ett bättre resultat.


Förstår ni? :) Har ni några synpunkter eller frågor så är det bara att kommentera!

våren börjar komma..! :D

Hej igen! :)

Har ni också sånt riktigt härligt väder hos er? :D Här i Jönköping/Huskvarna är det iaf +4 och solen skiner som bara den, blir man inte glad då eller? :D

Anyway.. ;) Jag slutade skolan tidigare idag, vid 13.40 ungefär. :) Så jag tog bussen hem till Marre, så hon ska hjälpa mig att plugga lite senare eftersom att jag har prov imorgon.. :tired:

Kolla denna mysiga bilden jag tog innan när jag gick hem till Marre, mysigt va? :D

myHeart.se


jag lär mig snabbt ;)




Lite duktig iallafall eller? :D

smidigt med en sminkbox!

Jag fick en sminkbox utav min farmor i julklapp för rätt länge sen, har inte ens kollat på den eller använt den. Vet inte varför, men den har bara stått i en låda och skräpat.. :S Så när jag städade mitt rum och rensade bland sminket så hittade jag den, kollade igenom den och upptäckte att spegeln som sitter på undersidan utav locket är skitbra! Använde den imorse när jag sminka mig och den fungerade mycket bättre än min stora spegel som sitter på väggen. Det blev bättre ljus och man såg vad man gjorde mycket bättre. Skitsmart! :D

Sminkboxen innehåller:
- En spegel.
- 4 olika nyanser på läppglans.
- 14 olika färger på ögonskugga.
- 4 ögonskugg "borstar"
- En svart kajal.
- En brun kajal.
- 2 olika färger på rouge.
- En foundation/rouge borste.




Club4Beauty.se


glömde min mobil hemma :(

Godmorgon! ;)

Inatt sov jag som en drottning. :) Pratade med min älskling tills jag inte orkade hålla ögonen öppna så då sa vi godnatt och direkt efter det så somnade jag. *Hihi* :D :love:

Btw, igår skrev jag ju att jag hade satt en timer på min nattlampa, minns ni? ;) Och jag kan verkligen garantera att det fungerade. :) Mitt alarm på mobilen gick igång vid 6.28 och automatiskt så stängde jag av det och vände mig om beredd på att somna om, och när klockan slog 6.30 så gick min lampa igång och lös mig rakt i ansiktet. :O Då blev jag bara tvungen att gå upp.. Piggare blev jag också, lite konstigt men sant. :D Så det är tips till er som har svårt att komma upp på morgonen. ;)

Sen fixade jag mig och käkade frukost, dock så fick jag lite bråttom när jag skulle gå till bussen så jag glömde min mobil hemma. :( Hur kan man vara så dum?! :| Hur ska jag klara mig idag utan min bebis..? :( Hmm..

Dagens facelook, luggen är uppsatt med ett hårspänne som liknar en fjäril :)

Fashionize.se


helt slutkörd nu..!

Godkväll mina kära! :love:

Zumba passet idag var riktigt roligt! Som alltid. ;) Idag körde vi mycket ben och armar så det är där som det känns mest. Självklart så körde vi 30 min magträning efter Zumba passet också. ;) Så nu är jag helt slut i hela kroppen..! :D Riktigt skön känsla! ;)

Eftersom att min lillebror fortfarande satt vid min dator och fixade med photoshop så passade jag på att hoppa in i duschen och sen äta kvällsmat. Gottigott! :D Sen när min lillebror var klar så satte jag mig såklart vid datorn och passade på att testa lite med mitt nya photoshop CS4. :D

Just nu pratar jag med min baby i telefon. Saknar honom redan fastän vi sågs imorse.. :( :love:


nu är det tisdagkväll! ;)

Let's Zumba! :D Under tiden som jag är iväg så ska min bror fixa photoshop på min dator, niice! ;) Vi hörs när jag kommer hem vid 21 tiden ikväll, kyss!


för oss morgontrötta..!

Nu har jag tagit tummen ur röven och gjort så att jag hädanefter inte kan försova mig! :D Om det inte skulle bli strömavbrott i huset då vill säga.. Hmm.. :bigeyes: Men annars så kommer det nog vara ganska omöjligt. ;)

Ni vet väl om att kroppen är inställd på att sova när det är mörkt ute och vara vaken när det är ljust..? :) Därför blir man automatiskt tröttare på vintern, och har svårare att komma upp ur sängen. Och en anledning är ju för att det är så mörkt när man ska gå upp.

Jag har länge funderat på ett bra sätt att göra så att man blir pigg snabbt och orkar ta sig upp ur sängen på morgonen. Och nu har jag kommit på det! Med lite hjälp utav Magnus också förstås, snillet i familjen. ;) Så nu har jag satt timer på min sänglampa. Så kan jag ställa in vilken tid jag vill att den ska börja lysa och göra så att den inte går att stänga av inom en viss tid. Smart va? :D


fler är bättre än bara en!

Varför bara äta en frukt när man kan äta flera samtidigt? :) Det blir mycket godare, ger mer mättnad och ger känslan av att ha ätit ett ordenligt mellanmål. Smart va? ;)

Kan lova er att man blir MÄTT! Haha! :D

Spraydate


perfektionisten är igång!

Nu är jag hemma äntligen! :D

Haha, det första jag gjorde när jag kom hem var att städa mitt rum.. :P Jag hann ju inte plocka iordning eller någonting igår när jag och min pojkvän var tvungen att springa till bussen så det var lite hejkommahjälp på mitt rum nu när jag kom hem. Så jag bäddade och städade iordning lite, skönt! :D Är ni också såna perfektionister..? ;)

Nu ska jag iaf ta mig något att äta, en frukt eller något. Har inte ätit sen frukost så det är dags nu! :)

Jag på idrotten idag.

Dunken.se


rösta på felicia!

Tycker att min polare Felicia är värd att få sjunga med EMD! :)

Så rösta på hennes bidrag HÄÄÄÄÄR,


sitter i skolan..

Hej igen! :)

Sitter i skolan just nu, har lunchrast men känner inte att jag har någon aptit så jag skippade det och sitter och softar vid en bänk med två nördar som tror att dom kan beatboxa.. ;) Rätt gulligt sådär.. Hm..

Har bara en lektion kvar, och det är idrott. Efter det så ska jag ta bussen hem direkt eftersom att Marre inte skulle följa med till träningen idag. Tråkigt men hon skulle på någon intervju eller något. ;)


dagens facelook, håret är uppsatt i en boll..

gårdagens dresscode

Hann aldrig lägga upp gårdagens outfit, sorry! Men det var för att jag hade fullt upp på stan igår och sen när vi kom hem så fanns det inte så mycket tid. Så jag lägger upp den nu istället. :)



Jeans - May collection
Roxy linne - Thailand

känner mig tung i huvet :(

Godmorgon sweeties! :)

Hoppas att ni har sovit gott! :) Jag sov som en prinsessa bredvid min älskling och när alarmet ringde kl 6 så var jag superpigg. ;) Gick upp och gjorde mig iordning och fixade mig osv. Skulle precis plocka fram frukosten när jag blev helt yr och "tung" i huvudet.. Ni förstår säkert hur jag menar..? ;( Usch.. Vet inte varför det blev så, antagligen kanske för att jag reste mig upp för snabbt eller något, eller isf hade det ju kommit direkt.. Kanske håller på att bli sjuk..? ;( Hmm..

Anyway.. Jag la mig ner och sov till 8 och när jag vaknade då så mådde jag verkligen inte bättre.. Vet inte riktigt varför, för man borde ju må bättre om man vilar? :S Dock så gick jag upp ändå och trotsade min yrsel och huvudvärk. Nu har jag tagit en alvedon och mår bättre.. Så jag ska till skolan iaf. Missar första lektionen bara som tur var.. :(

Bilden är inte ifrån idag.

The Slanket


RSS 2.0