nu ska jag sova..

Mår inte särskilt bra just nu.. mycket som hänt! Så jag måste gå och lägga mig nu.. Behöver vara ifred, själv och tänka. Så sjukt många tankar just nu. Och många blandade känslor. Som sagt.. så godnatt och hörs imorgon! Då lovar jag att vara glad och posetiv! =)



hemma igen!

Nu är jag hemma igen förresten! =) Jag dissar verkligen dagens busschafförer idag alltså. Först den ena som stannar och frågar om jag ska åka med och jag säger NEJ, FORTSÄTT ÅK. Sen den andra som bara åkte förbi.. Så det slutade med att Robins pappa fick hämta mig i gränna. Iallafall.. när vi väl var hemma hos robin så satte han på en film och så trött som jag var, vad tror ni jag gjorde? Somnade såklart.. Slutade med att robin somnade också så vi sov till ungefär halv åtta. =) Sen åt vi mat med hans farsa, och ahahaha så kul har jag nog inte haft på sjukt länge.
Hans pappa är allt rolig han. Sen blev jag hämtad av Pernilla och nu är jag hemma.


svar från frågestunden..

Från Tina;
1. Vad har du för framtidsplaner/drömmar?
2. Tror du på evig kärlek?
3. Är du fördomsfull?
4. Vad är det värsta du vet?
5. Vad är det bästa du vet?
6. Vad gör du när du mår dåligt?

svar;
1. Inte en aning, mäklare eller något i den stilen :p
2. Ja det gör jag nog =)
3. Nej, eller jag försöker iallafall att inte vara det..
4. Känna saknad eller känna sig ensam.
5. Mina underbara vänner, min familj och min pojkvän! =)
6. Kollar på bilder, lyssnar på deppmusik. Skriver av mig väldigt mycket.. har typ sju block med bara texter hemma.

Från My;
1. Vilken foundation och mascara använder du? :)

svar;
1. Foundation; L'oreal paris infallible make-up.
Mascara; Maybelline Lash stiletto (SUPERBRA!)

Från Sandra;
1. Vart har du köpt linnet till höger? på headern alltså

svar;
1. Ginatricot. =)

sita & thess - no matter what!

Sita och jag. En film jag har gjort. =)


och nu drar jag igen..

Just nu sitter jag här vid mitt skrivbord och äter bullar.. ska alldeles strax ta på mig jackan och gå ner till bussen. Kommer hem vid nio eller något. Hörs då! =)


hemma igen!

Nu är jag hemma igen! *puh*

Astrött.. måste verkligen börja få iordning på mina sovvanor. (!!) Men iallafall, dagens planer är väl att ta bussen till gränna och sedan byta buss till örserum och sen gå hem till Robin som bor i skogen. =) Och jag kommer inte komma ihåg vart fan jag ska hoppa av bussen! menmen, blondinen klarar sig nog.. men om jag inte hör av mig senare så vet ni att jag är vilse någonstans i skogen och kommer förmodligen aldrig mer komma hem.. =D nej, så får vi verkligen inte hoppas att det blir.

Hur har eran dag vart änsålänge och vad har ni gjort? =)


Jag imorse..


30 september

Godmorgon! =)

Jag har lite bråttom till bussen så jag skriver bara ett snabbt/kort inlägg nu.. Börjar åtta med praon och slutar runt två/halv tre. Så vi får helt enkelt höras då om jag inte ändrar planen och åker någonstans. Men det tror jag inte, ;) puss iallafall! Ha en underbar onsdag!

och glöm inte rösta på mig i veckansblogg! (direktlänk till inlägget HÄR)

gokväll!

Nu hade lilla thess tänkt att sova.. helt otroligt. Jag går och lägger mig tjugo i elva? Tidigt för att vara mig faktiskt.. Men vi hörs imorgon som vanligt så får ni sova sött! Godnatt sötnosar! =)


tillbaka!

Hello again!

Hade lite saker att ordna.. det gick skit först så jag åkte och träffade några kompisar i kaxholmen. Sen när jag kom hem igen så var det bra igen. =) många säger att jag alltid försöker rymma ifrån problemen, det är precis det jag gör. men det är alltid då det fixar sig!

Vad gör ni just nu? =)

Bara jag som saknar sommarvärmen..? Det börjar bli sjukt kallt nu ju!


be right back!

Nu har jag lite private buisness to do. Så jag kommer inte uppdatera på några timmar, men hörs senare! Puss sålänge, och glöm inte att rösta på mig i veckans blogg! =D

vad tror du att jag ska göra?


veckans blogg!

SNÄLLA. Rösta på mig som veckansblogg. Länken till inlägget står nedanför och jag är nummer fem! =)

rebeccas blogg.

Please (a)


hemma!

Hejsan!

Det blev lite ändrade planer idag, jag mådde dåligt efter en och en halv timme på praon så jag åkte hem. Åkte till stan och gick runt där lite och sedan åkte jag till huskvarna och solade en 20-minutrare. Så lite brun blev jag iallafall! =) Sen åkte jag hem och nu sitter jag här. Vad har ni gjort änsålänge idag och hur har eran dag varit?

Verkligen ingen bra bild, och SÅ brun är jag faktiskt inte. Men ni ser iallafall skillnaden? ;)


29 september

Godmorgon sötnosar! =)

Hur är det med er idag? =) Med mig är det bara fint förutom att jag är så sjukt äckligt trött.. Somnade försent igår för att gå upp såhär tidigt.. Men iallafall, uppe är jag och iordningfixad är jag så pluspoäng till mig denna morgon! =D Jag ska alldeles strax gå ner till bussen där jag blir hämtad av min handledare som skjutsar mig till min praoplats. Och han ska hämta mig halv så jag borde gå nu.. hm.. aja. Idag slutar jag kl 15 så jag kommer hem ungefär vid halv fyra. Och jag tror tyvärr inte att jag kommer kunna uppdatera innan dess. (work, work, work..) tyvärr. =/ Men ni klarar er väl eller? =)

Men nu måste jag gå ner, puss och ha en underbar tisdag så hörs vi senare!


godnatt!

Nu ska lilla trötta jag gå och sova.. så hörs vi imorgon sötnosar! =)

puss!

ensam igen!

Hello bitches!

Nu har Robin åkt hem och jag sitter ensam på mitt rum igen. Robin skulle som sagt komma och då fick jag panik (osminkad, pyamas, oborstat, "nyduschat" hår delvis lockigt) Så jag slängde bara på mig en t-shirt som låg överst i garderoben och ett par mjukisbyxor. Platta håret hastigt och kleta på lite mascara, orkade inte bry mig såå mycket.. Iallafall, när Robin väl kom så tjatade han om att han var hungrig så jag fick fixa pizza till han med, det var bara det att det började ryka ifrån mikron så jag fick panik och skrek på min lillebror som var den enda hemma förutom jag och Robin. Då berättade han att jag bara hade glömt att öppna förpackningen till pizzan.. så det ordnade sig iallafall. Thess + kök = katastrof. Sen när han hade ätit upp så satte vi på en film och kollade på. Sen var det inte så lång tid tills han skulle till bussen så vi gick ner till busshållplatsen.. Och så åkte han hem.

Är det jag..?


sötnosen min!

Jag; vad gör du? =)
Robin; sitter på bussen, själv?
jag; verkligen ingenting.. kom hit? =D <3
Robin; Men moppen är ju i gränna? :S
jag; ta bara en senare buss hem, ;)
Robin; okej då kommer jag =D

Visst är han för gullig? Min kväll är räddad! =) Om ungefär tio minuter så kommer Robin hit då. Så slipper jag vara själv hela kvällen..!

min buspojke, hihi.


psst... detta visste ni inte om mig!


1. Jag föddes i örebro. på ett behandlingshem som heter åsbro.
2. Flyttat runt rätt mycket, men där jag bott mest är södertälje (från att jag var ca 2-7år) och jönköping (från att jag var 8-15).
3. Flyttat ca 10-14ggr. Olika städer och i samma stad.
4. Bor hos varken mamma eller pappa.
5. Blev grovt mobbad
tvåan till halva fyran.
6. Jag ger aldrig upp, är alltid så förbannat envis.
7. Det märks direkt på mig om jag är glad/ledsen/arg. Väldigt dålig på att dölja känslor.
8. Jag har många kompisar och stort umgänge, men de två jag är med mest är Sita och Mikaela.
9. Den som känner mig bäst är Sita. Jag berättar allt för henne.
10. Det var faktiskt Sabinah som fick mig att börja blogga. Tack! =)
11. Jag är rätt nöjd med mitt utseende. men såklart finns det småsaker som man gärna velat ändra på..
12. Jag gråter nästan aldrig, bara när jag är själv. Om det verkligen hänt någonting..
13. Jag brukar oftast lägga problemen bakom mig, är inte en sån person som deppar länge.
14. Har lätt att komma över människor..
15. Har sjuk humor, delvis skrattar åt det mesta.
16. Trottsar allt och alla,
säger någon åt mig att "så får du inte göra.." så gör jag så ändå, mest för att visa att jag klarar mig själv och bestämmer över mig själv.
17. Är alltid social och trevlig mot folk jag inte känner, men är dom bitchiga mot mig är jag dubbelt upp mot dom.
18. Tycker nästan aldrig om att vara ensam. är beroende av folk!!
19. Ställer alltid upp för mina vänner, bråkar dom med någon så bråkar jag med den också.
20. Försöker att aldrig ha fördommar. Försöker alltid lära känna personen först.

mycket mer får ni inte veta.. ;)

just nu..

Sitter jag och kollar på film samtidigt som jag äter cheeseballs! =) vet inte vad jag ska göra sen, kanske gå ner till macken och köpa något gott.


en liten video

Förra söndagen tror jag det var, har man tråkigt så har man! =)


idag..


ut tjatad, men bra.

 

Snart ska jag följa Sita ner till busshållplatsen, så ska hon åka till sin praoplats. Och jag blir lämnad ensam. =(


28 september

Godmorgon! =)

Hur mår ni idag? Jag mår inte särskilt bra.. igår somnade jag med en hemsk värk i ryggen, och för en timme sedan vaknade jag med hemskt ont i magen. Tänkte att jag skulle åka till praon iallafall så jag tog en snabbdusch. Men det blev inte bättre utan sämre, så jag ringde och sjukanmälde mig så idag ska jag bara vara hemma och göra ingenting! synd om mig. =(



Sita älskling <3

nattinatti!

Nu så ska jag och Sita gå och lägga oss, jag ska gå upp halv sju imorgon och hon ska gå upp kl sju så det behövs lite sömn. Imorgon är det första prao-dagen och jag ska praoa på Vätterledens restaurang. Ska bli kul!! =) Men vi hörs imorgon så får ni sova gott inatt! Pussar på er =)


sita andersson.

Jag vill bara berätta hur jävla mycket du betyder för mig. Vi har känt varandra i snart ett år, och vart bästa vänner sen 10/3-09, första gången som du och jag var utanför skolan. Vi är så otroligt lika i sätt, humor och allt. Du lyckas alltid att få mig glad, och du lyckas alltid få mig att le! Du är allt för mig gumman och jag älskar dig så enormt mycket. Utan dig så är jag ingenting, för du är min ena halva. Vi har gått igenom mycket du och jag, men alltid blivit sams igen och ordnat det på ett moget sätt. Jag kommer aldrig lämna dig, för det skulle jag aldrig orka. För utan dig så skulle jag inte vara mig själv, du märkte ju bara i somras, utan dig mådde jag bara dåligt. Det ska alltid vara du och jag gumman, för det är du som är min allra bästa vän! ♥

Jag som pussar Sita, igårnatt.

mer bilder!


två bilder från igår/inatt!

Jonas på bussen påväg till stan.

jadu.. jag när vi väntade på bussen vid halv fem till stan.


27 september, igårkväll/natt!

Heeeejsan! =)

Igår hade jag den mest roligaste kväll/natten i hela mitt liv nästan, det var helt galet roligt. Kvällen började med att jag och Sita träffades på bussen påväg till gränna, väl där så märkte vi att det inte fanns en enda kotte där det egentligen skulle vart fest. Så då frågade vi några killar som hade åkt samma buss som oss som också skulle på den festen vart dom skulle nu, då sa dom att de skulle gå upp till torget för där var det tydlligen lite folk.. så då gick vi upp dit. Men där sög det rätt hårt, alla var jätte tråkiga. Speciellt jag för då var jag verkligen inte på humör.. Så det slutade med att jag blev jävligt sur på Sita som egentligen inte hade gjort något speciellt fel (bara försökt liva upp stämningen) så när vi skulle ta bussen till jönköping så tjurade jag skitmycket. Men sen så fick Jonas mig på bra humör, tack! =) sen slutade det med att jag gick fram till Sita i bussen och så pratade vi ut. Så det löste sig som tur var! Sen när vi var framme i jönköping så hoppade vi av, gick runt på juneporten ett tag, sedan tog vi bussen till torpa och träffade Ortmann och Marcus. Köpte även godis där. Sen tog vi bussen tillbaka och träffade några roliga snubbar på bussen som vi hängde med lite, sen dissade vi dom. (jag menar, dom var typ äckliga?!) och då gick vi till rådhusparken och träffade Mattias och Kimo. Sen dissade vi dom och gick fram till tre killar och började snacka med dom. Dom bjöd oss på efterfest innan dom gick, så vi bytte nummer. Så åkte vi hem till Sita och gick och la oss några timmar. Sen vid halv fem ungefär så ringde vi en av de tre killarna och så åkte vi tillbaka till jönköping och träffade dom. Sen dissade dom och stack iväg så vi gick runt lite vid juneporten där det var helt dött. Sen ringde en killkompis som undrade om vi ville träffa honom lite, så det gjorde vi såklart. Så då hämtade han oss med hans bil, och så åkte vi till ett hotell vid rosenlund. Där var vi till klockan halv tio då jag och Sita tog bussen hem till henne. Gick och la oss direkt när vi kom innanför dörren och sov fram tills halv fem på eftermiddagen. Då gjorde vi verkligen ingenting, kollade på tv och sen åkte vi hem till mig. Så nu sitter vi på varsin dator i mitt rum och snackar på msn.. Shit vilken kväll/natt alltså! =D

Jag när jag väntade på bussen till gränna.


nu ska jag dra!

Eller snart iallafall, om en kvart. Men tänkte blogga nu iallafall så slipper jag stressa ner till busshållplatsen sen. Iallafall så ska jag möta Sita på bussen nu, så åker vi till gränna där vi ska spendera våran kväll/natt. Sen ska jag sova över hos henne så vi kommer inte komma hem förens sent inatt! Så jag kommer antagligen inte blogga mer under denna kvällen heller. Men imorgon så hörs vi som vanligt. =) så önskar jag er en perfekt lördag! För det tänker iallafall jag ha..!!


kvällens dresslook and facelook

Skinnjacka från (?)
linne från ginatricot
leggins med dragkedja från H&M

pumps från skopunkten




håller redan på att..

.. göra mig iordning inför kvällen! =) Har precis duschat och klätt på mig, så nu ska jag fortsätta med håret och sminket. Hörs snart! puss.


kommer strax..

Nu ska jag hoppa in i duschen, och duscha läääänge. Känner att jag behöver det för att vakna också, har vart vaken i nästan fyra och en halvtimme men fortfarande lika trött.. så vi hörs om ungefär en timme! =)


saknar! ♥

Jag tänker på dig varje dag, varje kväll innan jag ska sova. På alla stunder som du och jag hade, alla mysiga ridturer vi hade. Jag saknar till och med de kalla vinterkvällarna som jag pulsade genom en halvmeters snö för att få hälsa på dig. Jag ångrar allt som hände och det enda jag vill är att ha dig tillbaka, det har inte ens gått en hel månad sen du försvann ur mitt liv och jag är fortfarande förkrossad. Du kommer alltid finnas kvar i mitt huvud och i mitt hjärta, vad som än händer. Varje gång jag tänker på dig, varje gång någon nämner dig och varje gång jag ser en bild på dig så gråter jag inombords. När jag är ensam så kan jag gråta floder. Bara för att jag saknar dig så enormt mycket, och ingenting kommer bli som innan.. du var mitt allt och hela min värld och jag sumpade allt. Jag funderar hela tiden på vad som hänt om jag inte släppt dig. Undrar hur långt du och jag hade kommit. Jag vet att jag ALDRIG kommer sluta sörja dig. För du var trotts allt min bästa vän, som alltid fanns där. Jag till och med gråter när jag skriver detta. Älskling, jag saknar dig så jävla mycket.. KOM TILLBAKA!! :'(


dagens hiss/diss



Mopeder! sjukt smidigt att ta sig vart man än vill.

Sovmorgonar! älskar helger då man får sova ut på morgonen!



Bussar! varför går dom aldrig den tiden man vill att den ska gå?

Att helgen inte är längre.. hinner ju inte göra allt man vill på två/tre dagar?

Hösten! höstkläder är fint, men vädret.. usch usch.


nu är det bestämt!



Aha, och vafan ska man hitta på fram tills ungefär kl fyra, fem då? :s Någon som har en idé? =D

26 september

Hoppas ni är lika glada som mig idag!! =D Vaknade vid tjugo över elva och då ringde jag min farmor som hade ringt en massa gånger nu på förmiddagen. Efter det så fick jag tvätta lite osv.. och nu sitter jag här! =) Idag är planerna att jag ska vara med Sita i Gränna. Får se när vi åker dit, kanske blir snart eller senare.. Vad ska ni göra idag då? =)


godnatt sötnosar!

Nu ska jag gå och lägga mig, har lite ont i huvudet nu igen så jag ska bara lägga mig och sooova tills jag vaknar imorgon, alltså ungefär runt tolv tiden. Men vi hörs såklart då! Hoppas ni haft en lika bra fredagskväll som jag haft! =)


skriver av mig.

Snälla, du måste bara förstå att jag inte orkar med detta mer. Jag vet att du lovat att du ska förändra dig osv, men jag orkar ändå inte! Och det du sa idag om att jag betyder så jävla mycket för dig och att du "insett" att du älskar mig osv, du kunde ju kommit på det innan, INNAN det blev såhär. Då hade jag kanske förlåtit dig men inte nu, efter detta. Jag orkar inte med dig mer, du måste bara inse det! Idag blev jag så jävla glad över att du kom till mig vid hemmakväll, för jag ville berätta face to face att jag inte orkade med dig mer. Du verkade ju inte fatta det efter att jag slutat svara på dina sms och när du ringde, för du fortsatte ju bara smsa och ringa. Du till och med sa till din mamma smsa mig, det är sjukt.. Hur som helst så vill jag bara att du ska veta att jag är glad för att detta är över, eller jag lovar att det inte kommer vara över, eftersom att du bor i samma stad som jag. Men jag ska iallafall låtsas som att du inte existerar, och om du börjar prata med mig om du ser mig så blir det bara problem för dig. För snälla du måste förstå att jag inte vill ha något mer med dig att göra, och nej jag hatar dig inte, jag hatar faktiskt ingen. Men jag tycker bara det är så jävla jobbigt att du aldrig kan fatta att jag vill vara ifred!! SÅ SNÄLLA SLUTA SMSA/RINGA MIG. Jag kommer ändå aldrig svara! Det är lika bra att du ger upp gumman. Det kommer aldrig bli du och jag igen, "syster".

Va kvar på samma plats, men jag har kämpat och slitit
Jag vet att det blir bättre men det känns inte hittills
Jag fastnar i tankar och försöker ta mig loss
När jag tänker på dagen, någonting hände mellan oss
Men nu vet jag vart du står och jag behöver dig inte
Vi bröt av våran band och dom gick av på mitten
Jag har kastat våra bilder, jag har saknat och glömt

Att det var du och jag mot världen som kämpa till dötts
Du högg mig i ryggen, vad va det som hände?
Jag menar du och jag, vi skulle jämt va bästa vänner
Du har förändrats så mycket, jag vet knappt vem du är
Vart tog den personen vägen som alltid fanns där?
JAG TROR DU VET VEM DU ÄR, BEHÖVER INTE SÄGA NAMNET
Du förlorade min tillit när du släppte min hand

Och jag vet mycket väl att jag en dag kommer le
Men när jag sitter här skriver rinner tårarna ner

När livet sviker är det bra att vara två
Men ena halvan av mig slutade förstå
Att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar
Och jag glömmer dig mer för varje dag

Men jag blev lämnad här, som tack för hjälpen
Vi gick skilda vägar, greppade tag i andras händer
Jag försökte göra allt, men det va du som gjorde fel
Löften om att bry sig som inte längre finns mer
Va ärlig mot dig själv, va det såhär det skulle bli?

I så fall trodde jag fel om hela dig och ditt liv
Du var en ängel för mig så varför hände det här?
Ett misstag som förändra allt, hela min värld
Så klart jag vill va vänner, men du ser att det inte går
För varje gång jag ser dig river du upp gamla sår
Du har inte sagt förlåt, så jag kan inte ta emot det
Och all skit som jag fick ta, du är fan inte värd det
Vill du ha mig vid min sida får du börja med en sak
Ge tillbaka mitt liv, för det var det som du stal
Alla minnen stannar kvar och alla stunder som vi skrattat
Det var du och jag till döden, ville aldrig ha någon annan

När livet sviker är det bra att vara två
Men ena halvan av mig slutade förstå
Att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar
Och jag glömmer dig mer för varje da

bilder från kvällen!

jag innan jag drog ut.

André, Sebbe och Kolle.

Bäver och lite av Johnny hemma hos jimmy och dom.

Tom.

Och en bild på Kimo får avsluta detta.

Tack alla för en otroligt bra kväll! ♥♥


hemma igen!!

Godnatt ;)

om man ska säga så, fastän man inte ska gå och lägga sig..? jaja, skitsamma. Denna kvällen har vart underbar! Hänt så sjukt roliga saker, lite tragiska också men som ändå lett till något bättre.. ;) iallafall, först började kvällen med att jag åkte till huskvarna, gick till ICA och mötte Sebbe där, vi stod och väntade ett litet tag sedan kom André och Kolle på sina crossar. Kvällen fortsatte med att vi åkte runt hela huskvarna med crossarna, åkte till och med upp till Martin och hälsade att han skulle krya på sig, stackarn har ju vart sjuk hela veckan. Sedan åkte vi ner till hemmakväll och träffade massa folk, senare kom också Sita och Rebecka och så snackade jag med dom ett litet tag. Sedan ringde en tjej och frågade om hon fick komma ensam, och jag sa såklart ja för jag fattade direkt. Efter några bara några minuter så kom hon, två andra tjejer och sen s***e och hon började såklart snacka med mig, jag dissade totalt och fick henne och hennes andra kompisar att gå. Nu är hon ute ur mitt liv och jag känner mig övernöjd! Efter det så hoppade jag, Rebecka och Sita in i deras kompisars bil, så åkte vi till jönköping och åkte runt där lite. Kl 22 ungefär så bestämde vi att vi skulle åka till kaxholmen, så vi tog bilen dit. Så släppte dom av mig och stack på någon fest. Så var jag med massor av folk hemma hos någon som hette Jimmy. Robin var där också, och det var underbart att träffa honom efter denna kväll! Var där ett tag fram tills kl halv ett då min buss gick hem. Och nu sitter jag här! =) denna kvällen har verkligen vart helt underbar!

Bilder från heela kvällen kommer strax!

nu drar jag ut!

Nu måste jag dra till bussen! Hörs senare ikväll och ta det lugnt ikväll! ;) pussar från eran Thess.


kvällen räddad!

Nu är det bestämt! Jag ska till huskvarna snart och träffa Sebastian och några fler. Vet inte riktigt vilka, men jag ska ta bussen som går om ungefär en kvart och sen ska Sebbe möta mig vid esplanaden vid sex. =) Har ingen aning om vad vi ska hitta på heller, men något roligt blir det. Allt är roligare än att sitta hemma ensam på en fredagskväll!! Ska antagligen till kaxholmen sen också, måste ge Jossan en sak och sen saknar jag massa folk som ska dit på fest. Har ingen aning om vilken tid jag kommer hem ikväll, men lovar att jag ska mobilblogga och uppdatera när jag kommer hem! =)

jag just nu..


bytt header!

vad tycks?

dagens dresslook and facelook


nu är jag hemma!

Iofs så har det vart fredag hela dagen, men nu är det ju ingen skola utan nu är det liksom snart kväll. Får se vad jag hittar på senare, antingen ska jag till gränna och träffa en viss person, men han varken svarar på msn eller på sms så det blir antagligen ingenting med det. Men om jag inte ska dit så ska jag till huskvarna och vara med lite folk där istället. Mycket roligare! =)

datasalen

Hejsan!

Matteprovet gick inte sådär värst bra, men inte direkt dåligt heller. Efter det så hade vi engelska och då fick jag göra klart det gamla nationellaprovet som jag gjorde igår. Sen var det lunch, och nu har jag NO lektion. Men eftersom att man fick välja om man ville göra biologiprovet idag eller efter praon om två veckor så valde jag att göra det om två veckor så då fick jag sätta mig i datasalen och plugga istället. Då passar man ju såklart på att blogga! =) Har ni haft en rolig dag hittils? Eller de flesta kanske är i skolan och har tråkigt precis som jag.. Iallafall, efter denna lektionen så har vi en jättelång SO lektion, vet inte riktigt vad vi ska göra på den men det blir väl antagligen att jobbajobbajobba, sen ska vi få våra skolkataloger också. Men jag uppdaterar när jag kommer hem från skolan, vid fyra ungefär. Puss sålänge!


25 september

Gooodmorgon sötnosar!! :D

Hur är det med er denna morgon? Med mig är det iallafall skitbra! Fick som sagt sova ut och allt så nu är huvudvärken som bortflugen. Idag är det en rätt tråkig dag i skolan, först matteprov, sen engelska, lång NO lektion och sedan skitlång SO lektion.  Efter skolan ska jag hem, sen får vi se vad jag ska hitta på. Men nu måste jag fortsätta sminka mig så jag inte missar bussen. puss och ha en underbar fredag! =)

godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig, har sjukt ont i huvudet och så.. i morgon börjar jag 9.40 med matteprov så vill helst vara utvilad också. Men vi hörs imorgon som vanligt, puss och godnatt sötnosar!

dagens dresslook and facelook


hemma nu!

Hejsan!

Nu är jag hemma igen. Imorse var det som sagt jätte stressigt men jag hann iallafall med bussen och kom i tid till skolan. Efter SO lektionen som vi hade så hade vi livskunskap och då fick vi en uppgift som man skulle gå ut och fråga helt random folk om. Efter det så slutade vi, och då skulle jag egentligen träffa Ludde, men det blev ingenting med det. Ska träffa honom på måndag istället.. Så jag följde med Sita hem och var med henne istället. Vi kollade på film och myste massor fram tills jag skulle ta bussen vid kvart i nio. =) alltid bäst med dig bästavän!

Just nu håller jag på att överföra alla mina dokument till ett usb minne som jag sedan ska överföra till den bärbara datorn. Skönt att slippa den stationära stora saken..!!

Bilder kommer snart =)

Min söta klass idag!

i skolan!

Hejsan!

Nu sitter jag i skolan och har "SO lektion". Dagen har vart sådär idag eftersom jag har vart lite, sur.. Men det ordnade sig iallafall! Hade först matte då vi pluggade på provet vi ska ha imorgon, sen hade vi engelska och då gjorde vi ett gammalt nationelltprov och det gick skitdåligt för mig.. fick inte ens göra klart det så får fortsätta imorgon. Sen hade vi spanska och det var då som mitt humör gjorde en stor sväng. Hade spanskaprov och det gick inte sådär jätte bra, kanske därför jag var på dåligt humör också. Iallafall, sen hade vi lunch och efter det mådde jag bra och nu är jag glad igen! Nu har vi som sagt SO lektion men det enda vi gör är att hoppa runt och busa. Men nu måste jag logga ut för nu sa min lärare till mig.. pusshej och hörs sen!

24 september

Godmorgon!


Jag har väldigt bråttom till bussen just nu så jag ville bara skriva att jag lever. =) börjar 8.20 idag med Matte. Efter skolan ska jag träffa Ludde en liten stund, sen hem och plugga tror jag. men jag mobilbloggar senare, puss!

godnatt ♥

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp kl 6 imorgon igen. Har sovit alldeles för lite hela veckan så vill gärna sova lite mer inatt. Men vi hörs som vanligt imorgon, puss på er! =)


dagens köp!

Två leggins, ett par med dragkedja längst ner och ett par utan.


dagens hiss/diss



att jag slapp gå skoljoggen! tack!

leggins istället för strumpbyxor. Strumpbyxor är tunnare och då fryser man allt om benen när det är kallt.

att jag fick pengar på kortet idag! måste ju liksom ha pengar, hallå?

att jag fick en bärbar dator idag! mycket smidigare! :D




att jag gick upp en timme förtidigt imorse än vad jag egentligen hade behövt.. ingen som har hört talas om skönhetssömn!?

att mitt skolkort bara gäller två ggr per dag och fritidskortet inte börjar gälla fören kl 16. palla betala för att åka buss liksom..

att jag bara har två cigg kvar..

bärbar dator.

tack magnus!


en video på Mikaela..

Hahaha, Mikaela och jag hade skittråkigt på bussen..
(obs, vänd på huvet...)


bilder ifrån idag!

jag på donken



DONKEN (L)


Snyggingen på bussen.


och jag när vi åt kebabrulle..

nu är jag hemma!

Hejsan! saknat mig? klart ni har... =)

Nu är jag iallafall hemma ifrån allt ståhej. Började som sagt dagen med att åka till skolan och ha SOprov, det sura var att jag trodde jag började åtta så jag tog den tidiga bussen men sen började jag halv nio så jag kunde faktiskt ha fått en timmes sovmorgon men nejdå.. så jag var i skolan en hel timme innan jag ens började. KUL! Men provet gick iallafall jätte bra och jag hoppas verkligen på ett vg. =) Efter att jag gjort provet så smsade jag Mikaela men hon skulle inte komma ner fören kl tio så jag var med Ludde tills det, sen när Mikaela kom så åkte vi till stan. Då köpte jag två par leggins och sen gick vi och åt på donken. (jag hade faktiskt lovat mig själv att jag inte skulle äta mer skräpmat detta året, men det gick ju som det gick..) God frukost var det iallafall! Sen åkte jag och Mikaela till sjukhuset och hälsade på hennes farmor. Hon är så söt så! Efter att vi hade hälsat på henne i någon timme så tog vi bussen hem till Mikaela. Där satte vi oss och kollade filmen "white chicks". Den var skitrolig! Efter det så gjorde Mikaela varsin kebabrulle till oss, sen när vi hade ätit klart så gick jag till bussen och åkte hem för att hon skulle till Tranås, och här sitter jag nu.

bilden är ifrån filmen.


nu drar jag!

Nu ska jag åka till skolan och ha mitt SO prov. Efter det har jag inte en aning om vad jag ska göra, antingen åka hem och plugga eller åka och träffa Robin på hans skola.. hm vilket väljer jag?

Mobilbloggar senare när jag har tid. Puss sålänge!


dresslook

Dålig bild..
linne h&m
kjol ginatricot




Skor dinsko



Halsbandet fick jag i konfirmationspresent.


23 september

Godmorgon!

Hur är det med er idag? Med mig är det bara fint. Jag var skittrött när alarmet ringde, men jag kom iallafall upp! (inte riktigt hela sanningen, för jag ställde om alarmet en kvart innan jag gick upp..) Duschade och klädde på mig. Nu håller jag på med sminkningen så jag kan inte skriva så långt nu. Dresslook bilder kommer upp snart också! puss på er sålänge.

godnatt ♥

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp kl 6 imorgon igen och åka till skolan och göra ett stort prov. Sen är jag ledig resten av dagen eftersom det är skoljogg och jag ska inte vara med! Eller jag får snarare sagt inte vara med, men det var ett jävla liv om det idag men det ordnade sig iallafall.

Puss och godnatt så hörs vi imorgon!


thess och sita på äventyr..

HAHA, jag hittade en till gammal video på mig och Sita.. När hon och jag var på krogen i somras, tror det var i början av juni eller något! (dock blev vi utkastade sen, men det är en annan historia.. ;)


till jossan!

Angående den kommentaren om piercing i navlen. Jag piercade mig på tatoo art i stan, fast då låg den salongen vid den gamla biografen men nu är den ju flyttat till salongen. Jag tyckte dom var skitduktiga! Men det var ungefär ett och ett halvt år sedan så det var ju ett tag sen :p annars så kan du få ett nummer till en som piercar gratis. ;) (han som pierca min tunga..) han är också grym! Men det kanske är bäst att gå till en salong ändå, om du vill slösa 500kr? =) Förresten, ska du till gränna på lördag? pleeaase gumman jag saknar dig!


en gammal video!

En gammal video på mig, när jag och Sita var vid en busshållplats i början av sommaren, (så ni vet så är det läppglans jag sprutar på läpparna..)


dagens köp!

Dålig bild, men det är iaf ett linne från H&M. Alltid bra att ha, vita linnen! =)


bilder ifrån dagen

jag imorse, (dagens dresslook)

Vet inte riktigt vad Sita gör men något roligt var det iallafall.


hemma igen!

Hejsan snuttegullungar!

Nu är jag hemma igen, eller jag har liksom vart hemma ett tag men min cp dator har inte fungerat som den ska och så fick jag avinstallera några virus så att det gick överföra bilderna från mobilen. Meen, det gick inte iallafall. Eller några bilder laddades över men inte alla, lite irriterande sådär men iallafall.. Som sagt har jag levt på att mobilblogga idag som ni kanske märkt, lite tråkigt.. det är inte riktigt samma känsla som att sitta vid ett tangentbord. Eller jag vet inte, ni märker väl knappt någon skillnad? Iallafall så blev jag hämtad av Pernilla vid nio tiden och kom hem vid kvart i tio. Efter det så har jag snackat med Magnus och Pernilla om imorgon och tjatat massor om gymnasieval osv. Egentligen borde jag plugga på SOprovet nu som jag ska ha imorgon kl 8 men det kan jag göra sen och imorgon. Har redan pluggat enormt mycket på det och jag är inte direkt på plugghumör just nu..

Snart kommer det ett par bilder från idag!

mobilblogg, hemma hos sita

Nu är jag hemma hos sita. Eller vi kom hit för ett litet tag sedan men vi har ätit lite och så. Nu sitter vi och dricker te medans vi kollar på sagan om ringen. Det är lite konstigt att kolla på den riktiga filmen när man suttit och kollat på en massa parodier på den filmen. Men nu orkar jag inte mobilblogga mer utan jag uppdaterar när jag kommer hem igen. Puss!

mobilblogg, i stan

De här små filurerna köpte jag och Sita på house of pain nyss. Haha. Det är meningen att man ska sätta dom på en piercing, lite roliga och söta sådär!

mobilblogg, i skolan

Hejsan sötnosar! Som jag skrev innan så hade jag musik som första lektion, efter det hade jag spanska och eftersom att jag inte hade pluggat på provet så ska jag göra spanskaprovet på torsdag istället. Efter spanskan så var det lunch och då träffade jag Jossan som var här och hälsade på. Skitroligt för jag har saknat henne! Om du ser detta så måste vi vara snart gumman! Iallafall, efter lunchen så hade jag idrott, orientering. Eftersom att jag inte kunde vara med så gick jag och Sita till ica och köpte bullar istället. Sen hade vi håltimme så då satt jag, Mikaela och Sita och snackade med massa folk.. Just nu har vi egentligen NO men istället för att ha en vanlig lektion så har vi information om gymnasieval så vi sitter och kollar på film. Efter denna lektionen så ska jag vara med Sita. Och vi ska till stan en liten stund och kolla lite. Sen får vi se vad vi hittar på. Men nu ska jag kolla klart på filmen så vi hörs! Bilden är förresten från musiklektionen.

22 september

Godmorgon sunshines! Är ni pigga och glada idag som jag? (not) jag är allt ifrån pigg iallafall. Vaknade vid sex av alarmet, stängde av det och vaknade av ett sms vid halv sju igen. Orkade verkligen ingenting så jag bara fixade mig snabbt och gick till bussen. Så nu sitter jag på bussen helt död av trötthet.. Börjar tjugo över åtta med musik så jag har tid att gå och köpa en cola så jag vaknar lite. Dagens planer är att gå i skolan och efter det så ska jag vara med Sita. Får se om hon kommer till skolan idag annars får jag åka till henne efter skolan. Men nu ska jag fortsätta att glo ut genom fönstret och hoppas på att skolan är bombhotad så att jag kan få åka hem och sova.. Puss och hörs sen! :)

godnatt sötnosar ♥

Nu är det dags för mig att sova! Eller egentligen skulle jag sovit för länge sedan eftersom jag ska upp kl 6 imorgon, men jag är nästan aldrig trött på kvällen så.. Nu ska jag iallafall ta och stänga av datorn. Smsa lite och sen sova. Hörs imorgon sötnosar!

(imorgon har jag och Robin vart tsm en månad förresten.. (; )


förlåt..

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering idag..!

Men jag har vart i skolan, inte tänkt på att mobilblogga (plus att min mobilräkning redan är för hög, och månaden är liksom inte slut än!) och jag är jätte glad idag faktiskt. Dagen började dåligt, eller inte så dåligt egentligen men jag var rätt stressad och nervös för att gå till skolan. LÅTER OTROLIGT, nervös över att gå till skolan liksom.. men så var det! Iallafall, mådde skitdåligt och ville bara bortbortbort ifrån skolan de tre första lektionerna. Sen så snackade jag med Mikaela och redde ut allt så nu är det löst! (och jag glad igen!!) Så det är ju underbart.

Hur har eran dag vart annars? =)


21 september, dresslook

Godmorgon sunshines! :D

Hur är det med er idag? Med mig är det bra (än så länge) Får se hur det blir sen när jag kommer till skolan och allt.. Men iallafall. Har jävligt bråttom till bussen just nu så jag slänger bara in en bild på dresslook and facelook innan jag drar. Mobilbloggar sen! kisses.


mobilblogg, godnatt

Nu ska jag iallafall ta och sova. Mår inte alls bra och vill för tillfället bara försvinna ifrån jordens yta så.. Men ni får iallafall sova så gott sötnosar! Så hörs vi imorgon, av en förhoppningsvis mycket gladare Thess. Kiss!

mobilblogg, skitsur

Fan fan fan vad sur jag är nu alltså. Hade skrivit ett skitlångt inlägg men sen råkade jag radera allt. Iallafall, kvällen spenderades med Sofie och Sabina. Vi träffade massor av olika folk men jag orkar inte skriva om allt som raderades nyss så.. Jag kom hem ungefär vid halv elva och då ringde jag Robin. Innan det snackade jag med Sita på bussen och jag vill bara tacka er för att ni lyssnar och förstår.. Ber om ursäkt för hur jag betedde mig ikväll mot er.. Hoppas ni verkligen fattar iallafall hur mycket jag älskar er iallafall. <3

Bilden är ifrån ikväll när vi satt på bussen.

mobilblogg

Hej. Jag åkte aldrig hem från Robin utan jag blev hämtad av Magnus och sen tog jag bussen och mötte upp Sofie. Så nu är jag med henne och vi mötte precis upp Eddie. Snart ska vi träffa Sabina, vet inte riktigt vad vi ska göra men jag ska väl dra hem sen. Jag vet inte riktigt.. Vi får väl helt enkelt se vad som händer :) puss sålänge.

20 september, mobilblogg

Godmorgon sötnosar! Hur är det med er idag? Med mig är det bara fint. Vaknade för bara några minuter sen så jag är väldigt trött bara. Dagens planer kommer iprincip bara vara att åka hem ifrån Robin, duscha och sen åka och träffa Sofie. Men först och främst så måste jag vakna upp ordentligt och resa mig upp ur sängen (bara det kan ta lång tid.. hehe) men ni får ha det så bra sålänge så bloggar jag så fort jag kommer hem. Detta inlägget var mest för att visa att jag fortfarande lever. Så puss sålänge! :)

sötnos!

COOLA! <3

nu drar jag..

Nu ska jag dra till Robin, vi hörs sen sötnosar! =)


facelook and dresslook

Linne från Ginatricot
jeans från bikbok


19 september

Godmorgon bitches! =)

Hur är det med er idag? Med mig är det skitbra förutom att jag är lite trött. Just nu sitter jag på min lillebrors dator och lyssnar på musik, eftersom han har mycket bättre högtalare än mig. Idag händer typ ingenting, ska hem till Robin sen, men vet inte riktigt vad vi ska göra, men det är väl sånt man märker. Men nu ska jag byta om så vi hörs senare sötnosar.

(ingen bild eftersom jag sitter på brorsans dator)

godnatt ♥

Nu ska jag sova, godnatt och hörs imorgon! =)

tråkigt tråkigt..

Nu har jag kollat klart på tvn med Pernilla och Magnus, så nu har jag ingenting att göra. Ska alldeles strax sova tror jag.. ska väl sitta lite vid datorn och kolla om det är någon rolig inne. Är iallafall jätte glad, vet inte riktigt varför men det kan ju bero på att jag fick hem paketet från nelly och att jag mår mycket bättre idag än vad jag gjort denna veckan. Kanske blir helt frisk till helgen? Får hoppas det iallafall! Orkar verkligen inte sitta inne i helgen också. Även fast jag antagligen kommer göra det iallafall, menmen. Får väl se vad som händer. =)

Hörs snart iallafall sötnosar!

omg vad jag blev sugen på choklad nu :O

Gumman..

Sofie hjärtat. Jag vet att det har vart väldigt trassligt mellan oss den senaste tiden och jag förstår dig när du säger att du inte litar på mig osv. Men snälla tro mig när jag säger detta, jag älskar dig och finns där för dig. Det är bara att ringa om det är något och om du är ledsen, för jag lovar att jag alltid lyssnar och försöker alltid förstå. Gumman, jag önskar mer än allt att det ska lösa sig för din skull! Vill inte att du ska vara ledsen, även fast jag förstår att du har all rätt i världen att vara det. Sofie, jag älskar dig!


mobilblogg, kollar på idol

Nu sitter jag och kollar på idol med Magnus och Pernilla och äter hamburgare. Gud vad onyttig jag har vart idag, ätit både pizza och hamburgare.. Aja jag har ju inte precis tänkt att börja banta så det spelar ingen roll. Haha men det är lika roligt att kolla på idol idag som både igår och iförrigår. Sjukt roligt med folk som gör bort sig.. Men iallafall, vi hörs snart sötnosar! :)

klänningen och skorna från nelly.

Pumps, storlek 37, klacklängd 12cm, 349:-


Klänning, storlek small, 299:-


hemma igen!

Hello bitches!

Nu är jag hemma igen. =) Tog bussen som Robin och Sita satt på, mycket trevligt. Så hoppade vi av och gick till ica och hämtade mitt packet från nelly. Och sen sa jag och Robin hejdå till Sita som skulle vara med Rebecka. Så gick jag och Robin till busshållplatsen och satt och skrattade åt allt och alla, speciellt åt en liten unge som hoppade runt med en Bob Marley tröja. Han var ju stört skön alltså. Sen hoppade jag på bussen och åkte hem igen. Så nu sitter jag och lyssnar på musik i min ensamhet, mycket trevligt..


nu måste jag dra!

Nu har jag bråttom bråttom. Ska ta bussen som går om en kvart till Gränna. Hämta mitt packet och överlämna pengar och jeans till Sita. Även träffa Robin på bussen också, men vi hörs när jag är hemma igen. Take care sötnosar!

Såhär ser ja ut, osminkad och allt..

nybörjare i köket..

Kan inte ens lägga in en pizza i micron! Undra vad det ska bli av mig sen..

jag; Hm, hur ska man göra?
pernilla; gör en liten öppning sen lägg den i micron i två minuter.
jag; aha! det var ju enkelt.
pernilla; det står väl på förpackningen eller?
jag; a jo.. tänkte inte på det.


beställningen kom ändå!

Gud vad jag är glad just nu! Har tatt ett uppfriskande bad och tänkt en massa.. Sen fick jag även ett sms från nelly.com att min beställning finns att hämta på posten i Gränna! Dumma blonda mig som trodde att ett stort paket skulle få plats i brevlådan.. Så jag måste ta mig till Gränna och hämta det idag. Woho! Jag fick något att göra. =) Problemet är att jag inte vet när dom stänger och sita ska ju komma hit när som helst.. hm. Hur ska detta sluta? Iallafall, nu ska jag gå ner och äta pizza. Ciao!

Så underbart med ett varmt bad..


ingenting idag..

Ingen post till mig idag, =( verkar som jag får vänta ända tills måndag innan beställningen kommer.. Men men, det är väl bara att vänta. Och jag som hatar att vänta, men det finns väl inget annat att göra.. Nu ska jag iallafall gå ner och kolla lite på tv. Hörs snart sötnosar! =)


Bilden är inte ifrån idag, haha det var när vi hade luciaövning och jag tyckte det var kul att leka gammal..


18 september

Godmorgon! =)


Idag sov jag länge och det var sjukt härligt. Vet inte riktigt vad denna dagen blir av men det är sånt man märker.. jag mår iallafall lite bättre idag, woho!! Men jag ska inte ut ikväll iallafall. Så det blir väl en innesittarkväll igen. Sita ska iallafall komma hit efter skolan och hämta pengar och ett par jeans. Så helt ensam blir jag inte hela dagen. =)

Haha, jag hade nästan glömt att det var idag som min beställning från nelly skulle komma, måste springa till brevlådan direkt!!


Puss!



Omg vad jag blev sugen på donken nu helt plötsligt..

godnatt ♥

Nu ska jag gå och lägga mig, eller jag ska snacka lite med Robin på msn och reda ut en grej, men sen ska jag faktiskt sova och sova länge imorgon. I och för sig har jag kunnat sova länge hela veckan men imorgon ska jag verkligen ligga kvar tills jag får utbrott och måste upp.. =) Puss och sov sött sötnosar!

Imorgon ska Sita komma hem till mig och hälsa på :D dock bara för att hon ska hämta pengar och ett par jeans, egoistiska ungjävel. men jag älskar dig ändå :)


mobilblogg

Sitter i soffan och myser med min familj. Nyss ätit kvällsmat. Kyckling och ris, mumma. :) Vi sitter och kollar på idol. Det är sjukt roligt. Hittade en favorit idag också, Eddie tror jag han hette. Han var iallafall sjukt bra! Nu ska jag fortsätta kolla så hörs vi sen sötnosar! :)

minnen alltså..

Jag, Sita och Mikaela i skolan. hahaha.


en fail video

en aningen gammal film på mig och Sita.. haha.


kvällen räddad iallafall..

Nu har jag slösat ännu någon timme på att kolla på tv.. gud vad mitt liv är meningslöst när jag är sjuk. Nej men ingenting händer ju!! Jag är en sån tjej som alltid vill ha något att göra eller att något händer, och när man suttit inne och gjort exakt samma sak i fyra dagar så blir man rätt trött.. En sak är det ju när man har jätte hög feber och bara kan ligga i sängen, men nu är det ju så att jag är så pass frisk att jag skulle kunna gå till skolan eller kunna åka till stan eller vafan som helst men det är för stor smittrisk fortfarande, så jag får helt enkelt vänta tills jag slutat hosta.. känns rätt pissigt och meningslöst. Men iallafall, jag orkade inte gå ner till macken och köpa godis så jag frågade min söta lillebror som ändå skulle dit med sin kompis. Så godis blev inköpt iallafall, kvällen räddad!! =)


nu blir det godis igen.

Heje igen! =)

Nu har jag kollat på tv med min bror, det fanns typ inget roligt att kolla på så jag tröttnade.. har inte en aning om vad jag ska göra. Funderar på att gå ner till macken och köpa godis eller något. Ja jag vet jag är en stor godisgris men det är så sjukt gott! Ska gå och hämta posten också, och hoppas på att jag fått något. =)


nu ska jag..

Nu ska jag gå ner och kolla lite på tv, om det finns något vill säga.. Har tyvärr inget godis eller cola kvar så jag får helt enkelt sitta och käcka knäckebröd. =( Nej inte direkt, men iallafall.

Jag idag, osminkad och allt. Hehe.. men vem orkar när man ändå bara ska vara hemma?


fransk manikyr

FÖRE


EFTER


tillbaka sweeties!

Frukost a lá thess. Haha, det är bara enkel flingor/musli och fil.


BAAAADAAAGS. så sjukt härligt. Speciellt när man är sjuk också.

Färdigbadad.



Vad ska man hitta på nu då? Jag vet!! Måla naglarna. =)

17 september

Goodmorgon sunshines! :D

Hur är det med er idag då?
Med mig är det kalasbra, eller inte. Nej men jag är fortfarande sjuk och det är nästan ingen skillnad mot de andra dagarna, så det blir att vara hemma imorgon också.. fuck it! Idag ska iallafall vara min "ta-hand-om-mig-själv-dag" så dagen ska börja med en fet frukost och sedan ska jag hoppa i badet. Så vi hörs om två timmar ungefär! =)


godnatt ♥

Nu ska jag snacka med Robin i tele och sedan sova. Ha en underbar kväll oh sov sött sötnosar =) ♥

Bilden är inte från idag..

idol 2009

Kollade på idol nyss med min andra lillebror, haha det är sjukt roligt att sitta och skratta åt en del personer alltså. Menmen, alla kan ju inte vara bäst på allt. Jag menar, jag kan ju inte sjunga? men jag går ju inte och söker till idol heller men iallafall. =) Jag gillade iallafall den tjejen som var sist, vad hette hon nu igen? SKRIV OM DU VET. Hon var ju bäst av alla helt klart.


beställningen från nelly

Har visat det innan, men kan visa det igen eftersom det var en som ville det. =) Detta var iallafall det jag beställde från nelly.

Pumps, storlek 37, 349:-

klänning, storlek small, 299:-

nelly.com



WOHO! Om två dagar får jag min klänning och mina skor. =) Nytt i garderoben är aldrig fel, och när man är för sjuk för att gå ut så är internet min bästavän! ♥

finns ingenting att göra..

Nu är filmen slut och det är också mitt godis och colan. Nu har jag inte en aning om vad jag ska hitta på, min lillebror har gått hem till en kompis och ingen är hemma förutom jag själv. Så jag får väl trycka ner ansiktet i matteboken igen..


mys med lillebror

Nu ska jag och min lillebror kolla på "wall-e" och käka upp mitt godis som är kvar. Ska kanske göra popcorn också eftersom att vi är godisgrisar han och jag. =) Bra att jag äntligen fick något att göra, jag menar jag höll på att förlora mig själv in i mattematikens värld?!


sjukt tråkigt..

Nu har jag verkligen ingenting att göra, så jag funderar på att slösa resten av timmarna som är kvar på dagen åt att plugga.. vilket suger! Men någon gång måste det göras, jag menar är man borta från skolan så kommer man efter och jag hatar att ta igen massa med skit som man missat..

me </3 läxor...


thess tycker till

Jag vill bara skriva av mig lite.. jag satt nyss och läste en skvallerblogg som handlade om några stora bloggar. Inget illa menat mot denna skvallerblogg eller så men kom igen, jag menar vad har man för liv om man lever för att klanka ner på andra? Jag tycker att man ska låta folk vara som dom vill, om till exempel Dessie eller Kissie vill vara "fjortisar" så låt dom vara det. Och om Paow vill härma Dessie, låt henne göra det? Det ska egentligen Dessie ta som en komplimang, om Paow vill vara som Dessie så är det ju för att hon på något sett ser upp till henne, eller? Har jag fel där? Om någon till exempel köper en likadan tröja som någon så är det ju inte för att reta upp den, utan för att man tycker att den tröjan är snygg. Och om man vill vara "fjortis" så kanske det är för att man tycker om att vara just fjortis. Om man vill vara "emo" så är det väl för att man tycker om det? Jag tycker det är fel att man får skit för den man är, varför kan inte folk bara acceptera folk som dom är istället? Jag förstår ju att det är svårt att inte kalla till exempel en tjej som är blond, sminkar sig mycket och klär sig lite speciellt för fjortis. Och till ex en tjej som klär sig i svart, har svart hår och sminkar sig med väldigt mycket kajal för emo. Men kom igen, om dom vill klä sig så och se ut så, så låt dom se ut och bete sig så! Om man verkligen vill klanka ner på andra hela tiden så är man ju inte en så speciellt bra person själv. Hur bra mår en person som hela tiden springer runt och skriker "EMOO" eller "jävla fjortiiiis".. Och det där ständiga skitsnacket som flyger omkring här i världen.. det slutar ju aldrig. Jag säger inte att jag själv är perfekt och aldrig snackar skit, det jag menar med detta är bara att man egentligen ska tänka sig för jävligt noga innan man säger något, för ett ord, bara ett litet ord kan förstöra så jävla mycket för en person. Om till ex en tjej som är "emo" inte mår så bra, då ska man väl ändå inte springa omkring och skrika det till den personen. Kommer den personen må bättre då eller? och den som skriker det, kommer den personen må bättre efter att hon/han skrikit det? nej det tror jag knappast. Man mår ju inte direkt bättre av att klanka ner på andra.. så skippa det. Världen skulle vara så jävla mycket bättre om folk inte snackade skit, spred ut falska rykten och slutade klanka ner på andra. Låt folk vara som dom vill vara, helt enkelt. varför ska det vara så svårt?

Har jag fel eller har jag rätt?

keep going.

Glöm inte bort att frågestunden fortfarande är igång, så fortsätt ställ frågor!

stackars mig..

Nu är filmen slut, colan nästan slut och godispåsen halvtom. Vet inte riktigt vad jag ska göra av resten av dagen, jag menar klockan är ju bara halv tre. Ska ju inte gå och lägga mig än så.. vad ska man hitta på? ÅÅH gud vad jag hatar att vara sjuk. Finns inget att göra.. eller jag vet! Jag kan städa mitt rum! =) och ta ut alla mina skor och dreggla lite över dom, och sedan sitta och vänta på att min klänning och mina nya par skor ska komma med posten.. Där har vi det! woho, jag är duktig som kommer på så roliga saker att göra..

Nej jag bara skojar, fast egentligen behöver mitt rum städas.. hm det ska övervägas.


nu är..

..godiset och colan inköpt och nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på filmen "vad kvinnor vill ha" som jag sett ungefär hundra gånger, men den duger. =)


be right back

Nu ska jag gå ner till macken och köpa lite godis. =) hörs snart sötnosar!

Såhär ser jag ut idag..

pumps.


Jag blev kär i de här söta pumpsen. Ska jag köpa? =)
399:- från Nelly.com


16 september

Godmorgon! =)

I'm still sick, mår likadant som igår. Så det verkar inte som att jag får gå till skolan imorgon heller.. Men jag överlever, lite synd om mig är det ju iallafall. :P Vad händer idag annars då? Hade tänkt följa med Sita till nässjö och pierca hennes läpp, men jag tror inte att det blir något med det idag.. Så jag har inga planer alls! Precis som igår. Hatar att vara sjuk! Ska iallafall gå ner till macken sen och köpa lite godis och en cola, det behöver jag idag. =)

Sita och Mikaela, mina flickor. =)

godnatt ♥

Nu ska denna lilla sjuklingen gå och lägga sig. Så får vi höras imorgon, puss och godnatt sötnosar! =)


Gosh, imorgon MÅSTE jag köpa godis och cola. Klarat mig liksom en hel dag utan?!


mikaela..

Tänker på dig Mikaela, finns för dig vad som än händer och allt. Tycker verkligen synd om dig för det som hänt och jag hoppas verkligen att allt ordnar sig. Det vorre en stor förlust för världen annars. Hoppas du mår bättre snart och jag hoppas du vet att jag älskar dig!


facemask

Visst är jag söt som "alien" ? ;)

en bild

HAHA, Henke skickade en bild på mig sen i fredags, ojoj..
och vafan gör jag med den ena handen?
haha, tror jag smsade med mina päron då eller något.. busted!

äntligen klar..


Några av bilderna hamnade även på väggen, haha. Nu kommer mina vänner kommentera och säga "däär är jag, eller där är hon" osv osv. ;)

fotografierna.


Bilderna har kommit!! =) Nu blir det att sätta in dom i ett fotoalbum också.. men vänta lite.. jag har inga fotoalbum?! Så bra att Pernilla ska köpa det nu då. =) Ett evigt pysslande med de här..

don't forget.

Nu ska jag gå ner och kolla på lite mer tv.. hörs snart igen sötnosar =)

och glöm inte frågestunden, puss!


hiss/diss

HISS PÅ VÄDRET!

DISS PÅ ATT JAG ÄR FÖR SJUK FÖR ATT VARA UTE!!!


tillslut beställde jag..

Dessa pumps, storlek 37. 349:-

Denna klänning, storlek small. 299:-


Båda två kommer från www.nelly.com.

vad tycker ni? =)

nätshopping



Tänkte nätshoppa lite. Hittade ett fint linne på nelly.com men såklart fanns den inte i någon annan storlek än large och x-large.. aja. Får leta vidare. =)

visst var linne fint annars?

beställningen klar!



Nu är mina bilder framkallade och skickade. Hoppas dom kommer snart!! =)
I love pictures.

thess hissar

skolcaféterian. Ja menar, det är sjukt smidigt att ha ett litet minicafé inne på skolan. Smidigt att köpa något litet där när man är sugen på något. För vem orkar gå hundra meter till Ica och köpa en fralla för ungefär 7kr billigare? ;)

15 september

Godmorgon!

Hur är det med er idag? =) med mig är det sådär, still sick you know. Ingen förändring sen igår.. fast jag kanske till och med har feber idag, jag vet inte riktigt. Ska ta tempen snart, så fort jag skrivit klart detta inlägget. Jag vaknade för inte så länge sen, och det var riktigt skönt att sova ut för engångs skull.. har inte gjort det på länge. Eller så har jag sovit länge men då somnade jag ganska sent också. Inatt sov jag nästan 12timmar. Så sjukt härligt. Stackars lilla sjuka jag behöver sömn förstår ni. ;) Idag händer antagligen ingenting, speciellt inte om jag har feber för då måste jag vara inne hela tiden också.. Hatar att vara sjuk, speciellt när man inte får träffa folk. Ni förstår jag har ju en virusinfektion som inte är så bra om jag smittar någon med.. aja, jag får hoppas att jag blir frisk snart. Även fast det kan ta ett tag. Nog pratat om att jag är sjuk tycker jag!! Blir bara deprimerad. Nu ska jag iallafall gå ner och göra en riktigt mumsig frukost och sedan kolla om det går något roligt på tv..

Bilden är inte från idag..


PSST. GLÖM INTE STÄLLA FRÅGOR TILL FRÅGESTUNDEN.


godnatt ♥

Nu ska jag ta och sova. Så hörs vi imorgon sötnosar! =) Och glöm inte ställa frågor till frågestunden. Sjuka pussar och godnatt till er!

haha, en bild på mig hösten 2007.

frågestund!

JAG VÄLJER vilka fråger som kommer upp på bloggen.
INGA anonyma frågor tack, dom pupliceras inte.
annars är det inga speciella regler, så fråga på! =)

Mikaela dansar för mig



DEN TJEJEN KAN SKAKA RÖV ALLTSÅ!
På idrottslektionen, idag innan jag gick hem. =)

bilder från olika dagar


Jag när vi hade luciaövning.

Mikaela och lite av min moppe förra onsdagen.

Jag och Mikaela tjockade oss på donken.

Min moppe.

Jag och Mikaela i typ fredags?

Chris och Robin sover, natten mellan fredag och lördag.

Jag, nyduschad imorse.

Mikaela idag på idrotten, innan jag åkte hem.

14 september

Hejsan!

Förlåt ännu engång för dåligt uppdatering.. men har inte riktigt haft tid i helgen. I fredags så åkte jag och till gränna och var med massa folk, sen sov Kajsa, Chris och Robin över hos mig. På lördagen så följde jag med Kajsa hem till henne och sedan åkte vi till huskvarna och träffade massa folk, sen på kvällen mådde jag skit och åkte hem till Sita och sov över hos henne. Igår så hade jag och Sita en slappdag och kollade bara på film heela dagen. Åkte hem vid nio tiden osv. Imorse gjorde jag mig iordning och stack till skolan, sen gick jag och Mikaela till vårdcentralen och så fick jag göra prover på min hals och ett blodprov. Resultatet blev att jag fick åka hem med en virusinfektion som jag haft i ca tre veckor. Så nu blir det att stanna hemma från skolan tills min hals är bra. Alltså tills jag inte kan smitta folk längre.. som tur var så fick jag med mig massa böcker ifrån skolan så det blir att plugga hemma. Inte så kul men det funkar.. vad ska man göra annars liksom?

Jaja, hur som helst så kommer jag bli frisk bara jag äter, sover och dricker mycket och bra. Så det är ingen fara med mig =) men ett krya kanske man kan få? Iallafall, hur är det med er idag? =)

Jag och Mikaela för några dagar sen, eller det kanske är en vecka sen..


11 september

Hej! Förlåt för att jag inte bloggade igår.. men som sagt så funkade inte min mobil och sen fanns det ingen dator. Iallafall, igår var det skola och så, sen åkte jag och Sita till A6 och lämnade in min mobil och den blev lagad, så nu har jag mobil igen! =) Sen åkte vi till stan och träffade Robin och Chris lite, sen tog vi tåget till nässjö, men det sket sig eftersom att han som vi skulle träffa inte kunde komma. Så det var bara att ta tåget tillbaka till jönköping och sedan ta moppen hem till Sita. Där så gjorde vi popcorn och kollade på film. När den var slut så åkte jag hem, då mådde jag inte alls bra, feber och massa. Så då gick jag och la mig. Fast det var inte precis den bästa natten i mitt liv alltså, vaknade hela tiden och fick hämta alvedon och dricka vatten. Sen när alarmet ringde vid halv sju så mådde jag verkligen skit, tänkte skita i skolan och allt. Så då somnade jag om och vaknade sedan vid tjugo över åtta, då mådde jag dock bättre så jag kollade mitt schema och skulle se vilken lektion jag skulle missa om jag åkte till skolan iallafall, då upptäckte jag att jag inte började fören kl 9.40. Så då tog jag en snabbdusch, gjorde mig iordning och åkte till skolan. Sen har det hänt ett antal massa skit här och så, men det tar jag inte upp här eftersom det är mycket privata saker. Men det ordnade sig tillslut iallafall, så det var ju skönt. Var riktigt orolig ett tag.. Men som sagt, det ordnade sig för mig och så. Just nu har jag NO lektion och sen ska jag ha en jätte lång SO lektion. Sen när jag slutar så ska jag ta moppen till stan och fixa en sak. Sen ska jag åka hem och snacka med mina föräldrar om det som hände i skolan idag. Senare ska jag ut och träffa massa med folk i Gränna. =) mobilbloggar senare, pusshej!

Lilla Tina, hon är söt hon =)

en tjurig thess..

hejsan!  förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag, men jag har faktiskt tänkt att mobilblogga, men såklart så har ju min mobil lagt av, så nu är den historia, helt död. Blir att lämna in den imorgon och då ska jag fan få en ny. Men ändå så himla jippie att jag haft mobilen exakt en vecka och sen ska den börja fucka? Aja.. sony ericsson skit alltså. Bortsett från att jag är jävligt förbannad för det så är allt bara bra och idag efter skolan så har jag och Mikaela åkt till stan, ätit på donken och haft skitkul. Åkte sen till Huskvarna och sedan hem till henne, sen åkte vi ner till Huskvarna igen och träffade Degen och Skogiz nere vid mjölkafållan. Snackade med dom lite sen fick Mikaela köra min moppe hem till henne och sen sa vi hejdå och sen åkte jag hem till mig. Kom hem helt stelfrusen och allt, så det märks verkligen att hösten är påväg, eller redan har kommit.. usch, jag hade hellre velat ha sommar året runt. Men man kan inte få allt här i livet. Och eftersom att mobilen är fucked up så har jag inte heller några bilder från idag, eller alltså jag har tagit en massa med kort men dom kan jag såklart inte föra över till datorn.. så ja.


Haha, på tal om ingenting, shit vad polisbilar det har varit i Huskvarna på sistonde, varför?


Och här har vi...

Robin!

Mobilblogg, 9 september

Godmorgon! Imorse hade jag lite bråttom. Blev väckt av mobilalarmet vid halv nio, tog en snabbdusch och gjorde mig iordning snabbt. Sen tog jag moppen till skolan och gick till min svenskalektion som slutar om en kvart. Hur är det med er idag annars? :) med mig är det fint fast jag är lite trött, men vem är inte det på morgonen? Även fast det inte direkt är morgon nu men ändå. Haha. Mikaela ville hälsa också, hon sitter och målar av Robin på ett papper så vi sitter och skrattar i ett grupprum just nu, haha. Men vi hörs senare, puss!

sängdags.

Nu ska lilla trötta jag gå och lägga sig. Imorgon är det sovmorgon så jag börjar inte förens klockan tio, skönt! Ha det nice och sov sött allihopa så hörs vi imorgon! =)


saw 5

Nu har jag och min bror kollat klart på Saw 5. Den var faktiskt rätt bra, har ju sett 1an, 2an, 3an och 4an. Tänkte faktiskt köpa 5an på marknaden i lördags men jag gjorde aldrig det. Så det var bra att den gick på tvn nyss, så har man sett den också! =) Denna rekommenderas för er som gillar köttiga filmer eller något, haha.


hemma i "storstan."

Hejsan igen! Nu är jag hemma, eller jag har vart hemma ett bra tag men iallafall.. Har ätit och så faktiskt, därför har jag inte bloggat. Nu ska jag och bror min kolla på Saw som går på tvn. =)


mobilblogg, hemma hos sofie

Hello! Nu är jag hemma hos Sofie och hon sitter vid datorn. Snart ska vi ta min moppe och åka till kaxholmen och träffa bark och andré en liten stund. Sen så måste jag hem och fixa lite saker sen får vi se vad jag gör senare. Puss och kram sålänge :)

tungpiercing

Jag har lite beslutsångest.. Jag har ju skaffat en tungpiercing, som jag gjorde i slutet av sommarlovet. Då gjorde jag det utan mina föräldrars tillstånd, och dom visste ingenting heller under en liten period. Sen märkte dom det och berättade för mig att dom faktiskt visste om det. Men jag tycker den är lite irriterande ibland, men ändå är det skitkul att sitta och leka med den, plus att alla mina lärare stör sig på det så det är lite roligt.. =) men jag tror att jag kommer ha kvar den ett tag till iallafall, men just nu har jag en jätte dålig piercing i som kulan bara lossnar på hela tiden, sjukt irriterande! Det blir att sätta in en ny när jag kommer hem. Köpte två stycken på marknaden i lördags.
Vad tycker ni, ta ut elller ha kvar?


Ungefär denna piercing har jag just nu, den som kulan bara åker av för..


en väldigt lam och dålig bild på mig och min piercing, haha.


downs syndrom

Jag och Mikaela jobbar med Downs syndrom på NOn, det som de flesta tonåringar kallar för "cp störd". Jag vet inte riktigt vad man ska säga om dom, men barn som har den syndromen är väldigt söta, vad tycker ni? =)


datasalen

Nu sitter jag och Mikaela i datasalen och har NO. Våran lärare är bortrest så vi har vikarie, och henne gillar jag faktiskt inte. Men iallafall, har haft spanska och idrott idag också och jag var väldigt aktiv på idrotten faktiskt, ända tills jag sträckte mina lår, gjorde så förbannat ont att jag knappt kunde gå, menmen så går det väl när man är otränad som jag, haha. Efter denna lektionen så ska jag åka upp till Sanda och hämta Sofie och sedan ska vi hem till henne och hämta min extrahjälm som jag har saknat, haha. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, måste hem senare iallafall plus att jag inte orkar vara ute idag heller. Vi får helt enkelt se hur det blir med denna dagen! =)


mobilblogg, 8 september

Godmorgon! Hur är det med er idag? :) jag mår lite bättre an igår, fick iallafall sova ut ordentligt inatt och det kändes som att det var precis det jag behövde. Hann inte blogga från datorn imorse så jag tänkte passa på att blogga från mobilen nu. Morgonen bestod bara av att duscha och göra sig iordning och åka med moppen till skolan. Väl där så fick jag prata med min lärare och sen kom jag 40min försent till min musiklektion. Men eftersom att det var giltig frånvaro så var det inga problem. Just nu sitter jag på musiklektionen och vet inte riktigt vad jag ska göra. Sitter och lyssnar på Bebbe när han spela blinka lilla stjärna på gitarr, haha. Slutar om tio min och sen är det spanska.. Ha det bäst så länge så hörs vi senare. :) puss!

Detta var jag imorse, fast kepsen fick stanna hemma.

Mobilblogg, godnatt!

Har kollat på film med min lillebror och ätit kvällsmat tillsammans med allihopa, sen har jag ägnat en halvtimme åt att snacka med sofie i telefon. Och nu är jag trött och har bestämt mig att ägna natten åt att sova. Orkar inte tänka på allting som hänt mer just nu, måste orka att gå till skolan imorgon också. Så att inte mikaela dödar mig eller något. Så nu säger jag godnatt till bloggen och er där ute och hoppas att ni får sova gott! Så hörs vi imorgon. :) puss!

En två år gammal bild på mig..

mobilblogg

Varje sekund utan dig är hemsk. Försöker att tänka på annat men du dyker upp i mina tankar hela tiden. Du kommer aldrig raderas från mitt minne. Förlåt mig igen..


guud vad roligt man kan ha ibland

Haha, en gammal film på mig och Sita. Som hade lite tråkigt på en busshållplats..

 


och där kom..

..bilden! Haha det är min snygga rosa keps som jag köpte på marknaden igår.


Mobilblogg

Hej! Jag ska bara testa att mobilblogga. Så vitt jag vet så verkar det funka. Att jag inte kommit på den idén innan alltså. Det är ju sjukt smidigt! Så slipper jag springa runt och leta efter en dator att blogga på och ni slipper vänta på att jag ska uppdatera. ;) hur som helst så är jag som sagt nybörjare på detta så än så länge har jag inte kommit på hur man ska kunna lägga in bild på detta viset heller. Men det kommer jag väl lära mig så småning om. :) ha det bäst så länge!

mumsilimums

Sådärja! Godiset är inköpt, kvällen är räddad! =)


bilder från marknaden i filipstad





7 september

Hej!

Hur är det mer er idag? med mig är det sådär.. vaknade och mådde skit. Över det som hände igår, så jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan, förlåt Mikaela! Så idag har jag och min sjuka lillebror bara kollat på film och slappat. Duschade nyss och har ingen aning om vad jag ska hitta på sen.. vill iallafall ner till macken och köpa godis, vad är en hemmakväll utan godis liksom? =)

En förbannat lam bild på mig.


6 september

Hej!

Idag kom jag hem från värmland. Vi var där och hälsade på Pernillas mamma, och gick på marknad. Köpte massa fina saker och hade jätte kul. Vid tre tiden idag ungefär så åkte jag och Magnus till stallet, lastade Eliot och åkte iväg till Mantorp. Kommer aldrig glömma när jag släppte han i hagen där, när jag såg han rulla runt och vara hur glad som helst. Jag kommer sakna varenda sekund med han.. Efter att vi lämnat honom så åkte vi hem igen. Och nu sitter jag bara på mitt rum och ja, gör ingenting. Orkar ingenting just nu, hoppas iallafall på att kunna somna sen så att jag kommer i tid för engångskull till skolan imorgon..


eliot ox

I ett år och en månad hade jag dig. Du var min bästa vän som alltid fanns där, alltid lyssnade och alltihop. Fattar inte att allt blev som det blev, jag ville ha kvar dig, och jag vill det fortfarande. Fattar ingenting just nu, orkar ingenting just nu. Du anar inte hur mycket jag saknar dig redan. Hur mycket jag gråter för dig, hur mycket jag älskar dig. Du kommer aldrig bli min igen, aldrigaldrigaldrig igen! JAG ÄLSKAR DIG ELIOT.


godnatt!

Nu är jag hemskt trött och ska sova.. nattinatti!

död åt skolan

Nu är jag hemma från en jobbig dag.. eller inte så men iallafall. Som sagt så började jag klockan 10 med svenska, sen hade jag eget arbete då jag gjorde klart min matteläxa, sen lunch och sen eget arbete igen. Efter det så slutade jag och åkte till stan och träffade Kimo och Mathias en liten stund innan mitt socialmöte. Efter det så följde jag med familjen till A6 och köpte en sak som ni kommer få se snart. :D Sen följde jag med hem och nu sitter jag och gör ett berg av läxor, hjälp mig..



2 september

Godmorgon!

Jag orkade visst starta datorn =). Lite duktig är jag allt.. Idag börjar jag klockan tio med svenska, sen är det bara slapplektioner. Sen ska jag sluta lite tidigare än alla andra för att jag ska till jönköping på socialmöte. Efter det så får jag hoppas på att Magnus vill följa med mig till A6 och köpa en ny mobil åt mig! Har verkligen tröttnat på den tråkiga samsung mobilen som jag har lånat utav honom.. Hörs senare! =)



godnatt!

Nu är jag skittrött och ska sova, ska upp imorgon vid 8. Får se om jag orkar starta datorn och göra ett morgoninlägg på bloggen, annars hörs vi senare! Godnatt och sov sött. =)



habbohotel

Jag har skaffat habbo igen! jag vet det är rätt tråkigt.. men ändå rätt roligt och då har man även något att fördriva tiden med. Har skaffat möbler och en hund med så. =) haha. Får se hur länge jag är inne där innan jag tar bort min gubbe..


just nu..

sitter och snackar med Kalle på msn, skitkul att snacka gamla minnen och om olika saker som händer i livet. Fett mycket att snacka om egentligen. Vad gör ni just nu? =)



1 september

Hejsan!

Idag har det bara vart skola, eftersom att jag inte orkade ta moppen idag så fick jag gå upp klockan sex och ta bussen som gick 7.05, jippie.. Sen hade jag musik och spanska. Sen slutade jag. =) så då åkte jag hem och upptäckte att jag inte hade någon hemnyckel. Så då fick jag åka till stallet och vänta på att hovslagaren skulle komma, så nu är Eliot verkad och allt. Åkte hem sen och då kom min kära bror och öppnade åt mig.. väl hemma så somnade jag i soffan. Sov till ungefär halv sex då Sofie plingar på dörren och säger åt mig att följa med henne och hennes mamma till kaxholmen. Väl där så gick vi hem till hennes pojkvän och var med han och André. Lamt som fan men ändå skitkul. Tog sista bussen hem och kom hem för en halvtimme sen ungefär. Imorgon börjar jag klockan tio så då får man iallafall sovmorgon till åtta, väldigt behövligt för min del eftersom jag har fått så hemskt dålig sömn på sistonde. Jag vet att min vardag är så hemskt tråkig att läsa om, men jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva just nu så. =)


RSS 2.0