powernapp

Jag somnade i två timmar innan, gud vad skönt det var! Sen blev jag väckt eftersom att det var käk, och sen ringde min pojkvän så jag sitter just nu och pratar om livet. :')

Ska ta och sova strax, ska bara gulligulla lite till med min pojkvän. Men ni får sova så sött! Godnatt! ♥

with candy you can do everything!

Jag tvingade min lillebror och hans "flickvän" att följa med mig ner till krysset. Eftersom att detta är sista dagen som 50-öringarna fungerar, så var jag tvungen att ta med mina 20kr i pant, hähä.

Så det resulterade SJÄLVKLART att en liten påse följde med hem. Mums!

Vad hittar ni på där ute? :)


Osminkad och allt, sjuuuk.


we own the night

Hej igen sötnosar!


Jag la mig ner i sängen och satte på en film som jag laddade ner för.. två veckor sedan kanske? Har liksom inte ens hunnit kolla på den.. eller jo hunnit har jag. Men jag personligen tycker att det suger att kolla på film ensam. Men vad har man för val när man är hemma ensam och inte har ett skit att göra?

Så jag satte på en film som heter we own the night. Och jag kan säga till er att den är nog absolut den bästa film jag någonsin sett! Sån känsla i den, och jag grät som en baby. (faast, de brukar jag göra till filmer..)


Info om filmen:
We own the night är en amerikansk thriller från 2007. Filmen utspelar sig mellan november 1988 och april 1989. Bobby Green (Joaquin Phoenix) är manager på en nattklubb i Brighton Beach i Brooklyn, New York, ledd av den ryska gangstern och knarkkungen Vadim Nehzhinski (Alex Veadov). Han har vänt sin släkt ryggen, som består av sin bror Joseph (Mark Wahlberg) och fadern Burt (Robert Duvall) för att tillbringa sin tid mer med sin flickvän Amada (Eva Mendes). När en polisstyrka, ledd av hans bror Joseph "Joe" Grusinsky bryter sig in i nattklubben för att försöka sätta fast Vadim vägrar Bobby att samarbeta med dem.
Polisen misslyckas med att gripa Vadim, som bestämmer sig för att mörda Joseph. Attentat misslyckas och Joseph överlever. Bobby besöker sin bror i sjukhuset och bestämmer sig för att försöka hjälpa polisen att sätta fast Vadim. Vid en biljakt blir Burt mördad. Då bestämmer sig Bobby att söka till polisen och tillsammans med sin bror sätta dit Vadim en gång för alla.

Filmens omdöme ifrån mig: Lätt 10/10!


facebook-status





Min facebook-status beskriver exakt hur jag känner just nu!
Nu blire cigg,  PUSS!


jossan har skaffat blogg!

Jossan i min klass har skaffat en blogg! Hon tjatade på mig rätt länge om att jag skulle hjälpa henne osv, så igår skapade hon en blogg! Fast den fuckade lite så hon fick göra om den. Men nu har en blogg och hon har precis börjat komma igång. Ska hjälpa henne lite imorgon med design osv.. Hon har ju bara en vanlig stilmalls-design just nu.

Men besök henne och kommentera lite om vad hon ska blogga om! Eftersom att hon är helt ny här i blogg-världen så vet hon inte riktigt vad man ska skriva om, eller så. Så gör det gärna för hennes skull är ni söta!

Länk till Jossans blogg! <---  Går ni in där så får ni en puss :*


Min lilla nya blogg-nörd! :D <3


till er läsare!

.. ni har missförstått inlägget under.

Jag skrev "Present till min pojkvän på våran 6 månaders dag! ;) (halvårs-dag)" och det jag menr med det är att våran 6 månaders dag (halvårs-dag) inte är idag! Utan jag beställde bara hans present (den del utav den, den andra delen ska jag antagligen köpa imorgon..) idag!

Våran 6 månaders dag är på måndag! Eftersom att vi blev tillsammans 4/4-10 så firar vi 6 månader på måndag då det är den 4/10-10.

Ville bara säga det, eftersom att det var flera stycken som skrev "grattis" i förra inlägget. Men tack ändå mina fina läsare! :) ♥


denna bild är igenkänd utav många, men för er som inte sett den innan så är det jag och min pojkvän den dagen vi blev tillsammans! På ett dagis/fritids på torpa, vid munksjön i Jönköping. Den 4/4-10, den bästa dagen i mitt liv!


oj, vad har jag beställt nu?




Nemen oj, här spenderas pengar!
Kan ni gissa vad det är jag har beställt?
Ledtråd:
Present till min pojkvän på våran 6 månaders dag! ;) (halvårs-dag)


godmorgon & läggdags

Godmorgon!

Jag visste det. Jag visste det redan när jag vaknade igår morse. Jag visste att jag skulle bli sjuk. Jag kände det på mig igår också när jag och min pojkvän satt vid busshållplatsen och väntade på min buss hem. När jag hostade så därt torrt och konstigt.

Och resultatet blev självklart ingen röst, förfärlig hosta och lite feber.

Nu ska jag somna om, eller sätta på en film.

Har ni något bra exempel på film? TIPSAA!!!!



Denna bild är tagen den 4de maj. Jag hade feber och halsfluss på min och älsklingens månadsdag! Fast han var så söt och kom hem till mig efter skolan och tog hand om mig :') ♥


har bara en sak att säga..

Och det är att jag är jävligt tacksam över att det faktiskt finns trevliga och snälla människor som väcker mig när jag somnar på bussen påväg hem precis innan jag ska hoppa av.

Annars hade jag hamnat långt åt pipsvängen och inte kommit i säng förens om en timme eller dylikt. Så tack till folk som bryr sig om andra! (och tack för att jag snarkar så att man hör, haha....)

Det var allt jag hade att säga, nu ska jag ta och sova. Godnatt på er! ♥

mina percingar + min tatuering!

Min första percing, gjorde jag i maj 2008. En månad innan jag fyllde 14. Den gjorde jag på en studio som heter Tattoo Art som ligger i Jönköping. Det kändes knappt någonting faktiskt. Min pappa var med och sa att jag var 15, hehe. Och sen var Izza med och höll min hand + filmade när jag gjorde den. Piercingen kostade 500kr.
Den blev inflamerad ungefär 3 gånger, först var den inflamerad i ca 2 veckor efter att jag tagit den, men då var det lätt att sköta den, jag tog bara och rengjorde den två ggr per dag med koksaltlösning. Sen blev det bara en hård kula ni vet runt hålet. Dock trodde jag då att den var färdigläkt, så jag bytte ifrån läkstaven till en annan. (DUMT GJORT!) för det var då den blev inflamerad för andra gången, och det gjorde pissont och det bara rann var och blod heeeela tiden. Sen när det var över så bytte jag igen, och då reagerade piercingen genom att den försökte stöta ut den. Så jag fick byta snabbt som attan tillbaka till läkstaven och då blev den inflamerad igen. Men då gick det bra att bara rengöra den med tvål och vatten. Och efter ca 9 månader så var den helt färdigläkt och nu så har jag inga som helst bekymmer med den.




Min andra piercing, tog jag i augusti 2009. Det var egentligen bara impuls, för jag hade funderat på hur det var att ha en piercing i tungan men inte riktigt tänkt på om jag verkligen ville ha det. Sen ville jag trotsa mina föräldrar eftersom att jag egentligen inte fick, så det var mest därför jag gjorde det.
Jag gjorde den i Nässjö hos en privatperson, och jag köpte ett smycke innan. Det var helt gratis att ta den, för att han inte ville ha betalt för någonting eftersom att han inte var färdigutbildad piercare. Marre var med när jag gjorde den och hon satt och skrattade åt mig när jag inte kunde prata ordentligt sen, haha.
Det kändes inte heller någonting, och jag blödde inte alls mycket. Det gick fruktansvärt snabbt och jag var lättad när det var gjort, för damn vad snyggt det blev! Den var svullen i två dagar, och jag använde mig utav piggelin för att få ner svullnaden lite. Kunde inte spotta, prata, äta, dricka, svälja, röka ordentligt eller liknande på två dagar. Men efter det så var den helt läkt och jag bytte stav efter två veckor. Aldrig haft några problem efter det heller. Jag använde mig inte utav något särskilt när jag rengjorde, jag var bara noga med att borsta tänderna och så använde jag munnskölj ungefär engång per dag.



Piercing nummer 3, tog jag nu i mars. Jag bestämde mig väldigt impulsivt att jag ville ha någonting i ansiktet, men visste inte vart. Sen tänkte jag att "men jag är ju lite bitchig utav mig, så jag testar överläppen!" Sen ville jag ha den på vänstra sidan, men Marre sa att det skulle vara snyggare om jag hade den på andra sidan pga min lugg. Så det fick bli den högra, och det ångrar jag inte!
Den gjorde jag i jönköping också, hos en privatperson som var duktig. Dock så tappade han staven när han skulle sätta i den, och sen hittade han inte hålet igen så han fick trycka igenom kanylen engång till, och det gjorde pissont! Det bara rann blod, haha.. Den blev jääääääätttesvullen i ungefär en vecka, och jag rengjorde den med munskölj flera ggr per dag. Den läkte ändå rätt snabbt, efter ungefär 4 veckor så bytte jag till en kortare stav som passade mycket bättre till mitt ansikte. Och nu har jag inga som helst problem med den heller.
Det kostade 200kr och jag köpte ett eget smycke innan jag tog den. Sita var med och filmade, eftersom att hon piercade tungan samtidigt.




Tatuering nummer 1, gjorde jag i september 2010. Den gjorde jag hos en privatperson och det kostade 700kr. Det är det jag är mest nöjd med som jag har gjort på min kropp. Älskar den! är så jävla nöjd och jag hoppas verkligen att det inte blir något fel i framtiden då jag inte haft den särskilt länge..


@ bankeryd

Hej igen! Har ni saknat mig lika mycket som jag saknat er? ;)

Iallafall..
Tog bussen hem till min pojkvän, och sen köpte vi en massa godis och cola påvägen så nu har vi massa gottigott att äta på!
:) Ska be honom rosta lite mackor till mig innan bara, så jag inte äter mig mätt på onyttigheter innan.. hehe. Sen ska vi kolla på family guy som jag har laddat ner och har på mitt USB minne.

Vad ska ni hitta på nu? :)


http://junlund.blogg.se/images/2009/godis_47631147.jpg

http://www.magnusjonasson.com/wp-content/2009/05/family-guy.png


dagens sista lektion!

Hej igen sötisar!


Första lektionen var näthandel, där vi fick en uppgift som ska vara inlämnad i mitten utav oktober. Sen hade vi idrott och jag var ombytt (!!). Så jag och Jossan var med aktivit och sen joggade vi en liten runda innan vi slutade. :)

Sen hade vi lunch, och jag åt lite pasta. Sen hade vi engelska och jag gjorde klart dagens uppgift snabbt så jag satt och läste lite blogginlägg och svarade på en massa kommentarer tiden ut.

Nu har vi dagens sista lektion, administration. Som vi hade prov i förra onsdagen, så vi ska få tillbaka dom idag. Tror det gick skitbra faktiskt :) Efter denna lektionen så ska jag och Jossan ta bussen in till stan och så ska jag byta till bussen som går hem till min pojkvän som bor i bankeryd. Myspys! :)


Jag just nu. :)


svar till anonym

Om det är Tina du menar, så är anledningen att jag inte skriver om henne för att vi inte umgås längre. Vi bröt våran vänskap våren 2009, ungefär. Sen har det gått lite fram och tillbaka, och just nu är vi liksom bara chill.

Hälsar på varandra om vi ser varandra osv. Men inget mer. Och det är därför som jag inte skriver om henne.

Hoppas du fick svar på din fråga! Puss.


jag och tina augusti 2008.


facelook/dresscode

Håret utsläppt på ena sidan, naturligt.
Bara mascara.
Sneakers ifrån DinSko
Jeansleggins ifrån BikBok
Linne ifrån H&M
Munktröja ifrån H&M
Örhänge ifrån födelsedagspresent ifrån min bror



Hiss eller diss? :)


huvudvärk..!

Godmorgon!

Har ni sovit gott sötnosar?

Det har jag gjort..! Somnade vid elva efter att ha smsat massa gulligull med min pojkvän. Och så när alarmet ringde vid 6.45 så skulle jag gå upp, men jag bara vinglade för att mitt huvud höll på att trilla av min kropp.

Så jag tänkte att om jag sov en timme till så skulle det säkert bli lite bättre, och det blev det också, för stunden. Så jag gick upp vid 7.40 istället och tog mig en dusch. Fixade mig och gick till bussen. Jag glömde inte mina idrottskläder idag heller! CRED!

Men när jag satte mig på bussen till skolan, så kände jag av min huvudvärk igen, ååh gud. Känns som att jag har 50graders feber och min näsa rinner, jag hostar stup i ett och mitt huvud ska vi verkligen inte ens nämna. Tror jag börjar bli sjuk, igen.. :(


tog moppen hem..

Hej igen sötisar! Är hemma nu..!


Jag och Marre gick till Johan och så satt vi i hans kök och kollade på honom medans han städade, diskade och lagade mat. Sen var vi tvungna att gå vid halv 8, och när vi kom hem till henne så var det bara att packa alla sina saker och sen vinka Marre hejdå och ta moppen hem.

Och fyffaaaan vad kallt det var..! Fryser fortfarande sen efter moppeturen, och jag har ändå varit hemma i en timme och käkat lite och fixat allt för imorgon..

Ska iallafall smsa med min pojkvän som är i göteborg på konsert ikväll, sen ska jag sova. Ska upp kl 6.45 imorgon, jappjapp! Så godnatt på er sötnosar, och hoppas ni sover sött! ♥


Jag i fredags, med min älskade cola, mhhm.


nu drar jag och marre..

Jag och Marre ska alldeles strax ta en promenad och gå till hennes kompis Johan och chilla lite där. :)

Så vi hörs lite senare, lämnar datorn hemma hos Marre, puss!

Här är förresten en feeeeeeet länk till Marre, kolla hennes blogg och kommentera vad hon ska skriva mer om! Så får ni en puss eller två :)



Klicka även på bilden.


svar till anonym

Anonym:
vad hände mellan dig och den lilla tjejen med svart hår? du har lixxom inte skrivit om henne i din blogg. fin blogg förresten


Svar;
Vem menar du med "den lilla tjejen med svart hår?" Menar du Tina?

hemma hos marre!

Hej igen gullungar!


Efter att jag slutat skolan efter min sista lektion datakunskap så mötte jag upp Marre och så gick vi en promenix hem till henne, det är en liten biiiit faktiskt! Så snackade vi lite skit osv om livet påvägen med, mycket trevligt!

Nu sitter vi i hennes kök med varsin skoldator och bloggar, hehe. Och väntar på att maten ska bli klar, eller ah mat och mat. Bröd i ugn, mums. :)


Marres lilla knazkissemiss :)


min 18-årsdag!



Så långt är det kvar tills min 18-årsdag.. längtar som fan!

När jag blir arton så ska jag..

Gå på krogen -
SJÄLVKLART!
Köpa egna cigg - SJÄLVKLART!
Köpa ut cigg till mina minderåriga vänner - Måste ju ställa upp..?
Flytta hemifrån..? - Om jag orkar och har pengar.
Längta till min 20årsdag - Köpa ut på systemet!

Vad skulle ni göra..? Om ni inte redan är arton förståss. ;)


facelook/dresscode

Håret plattat och uppsatt i en lös hästsvans
Bara mascara
Sneakers ifrån DinSko
Jeans ifrån H&M
Linne ifrån H&M
Tisha ifrån Ginatricot
Halsband ifrån Ur&Penn
Örhängen ifrån Ur&Penn
Sjal ifrån H&M
Vinterjacka Everest ifrån Stadium





Hiss eller diss? :)


hungrig och sur..

Hej igen!

Är så förbannat hungrig och sur just nu alltså..

PGA
efter första lektionen så hade vi skolfoto, som gick asbra! Blev riktigt nöjd faktiskt, av det lilla jag fick se. Sen hade vi matte och sen fick vi veta att våran lunch hade bytt plats med engelskan, så våran lunch är inte fören om 40min! Och jag som är så förbannat hungrig..

Ahja, som sagt, vi har engelska just nu, och jag och Jossan är klara med våran uppgift, så vi sitter och pillar på våra datorer.

Vad gör ni där ute? :)


Jag just nu..


pigg..? not

Godmorgon sötisar!


Igår var det besöksrekord baby!
:)


Iallafall.. Imorse vaknade jag vid 7.05 och var skiiiiittrött och hostade som fan och var snorig som fan. Men jag orkade inte sjukanmäla mig eftersom att vi har skolfoto idag, så jag masade mig upp och gjorde mig iordning och gick till bussen.

Kom till skolan för en kvart sedan och började dagen med webbdesign, där vi fick som uppgift att ladda ner photoshop. Har faktiskt aldrig lärt mig att använda mig utav det, har alltid använt picasa, så det ska bli riktigt roligt! :)



Dagens facelook.


i'm all alone again

Hej igen!


Är hemma hos mig nu..! Min pojkvän var söt som vanligt och följde mig till bussen och så köpte vi lite godis på konsum eftersom att det var ungefär 20min kvar till den skulle gå när vi kom fram.. hade kollat fel på klockan, haha. Typiskt oss.. :)

När jag kom hem så möttes jag utav nybakta chokladmuffins! MUMS! Så jag tog en och mumsade på och sen drack jag ett glas mjölk, pricken över I:et där, jappjapp! Sen kramade jag de vuxna godnatt och gick upp och gjorde klart allt inför imorgon. Måste städa mitt rum imorgon också, ajaj vad stökigt det är.. (det är våran hemlis, hehe)

Men iallafall, just nu ligger jag i sängen och smsar med min pojkvän, så jag ska alldeles strax stänga av datorn och sova också, det är en ny dag imorgon som man måste orka med förstår ni! Så ni får sova utmärkt och vakna fantastiskt mina söta läsare, puss på er! ♥


Älskling, du är allt och lite till.


sebastian krantz..

För er som inte visste det så gick Sebastian Krantz som är med i Idol i min klass i 8an och i 9an. Ingenting jag skryter om så, men det är många som "ofta?!, neee, visa bild på er då!"

Så jo, vi gick visst i samma klass. På Alfred Dalinskolan i 8H och i 9H.


Här är Sebastian Krantz när vi var på stockholmsresa i 9an.


Här är jag och sita på förfest hemma hos honom.


hemma hos min pöjk!

Hej igen gullungar! :)


Min dator dog direkt efter att jag skrev det sista inlägget, haha.. Men iallafall, Ellie slutade 15.20 så då drog vi med bussen till stan och mötte hennes pojkvän en snabbis. Sen satt vi och pratade lite skit till ungefär kl 17 och sen drog vi åt varsitt håll. Tack Ellie för pratstunden! Det var mys!

Så drog jag till gameheaven och träffade min pojkvän och Nisse som satt och spelade lite, sen när de var klara så tog jag och min pojkvän bussen till östra och gick till donken. Så bjöd jag honom för första gången på evigheter eftersom att jag har varit helt luspank, haha! :)

Sen gick vi till june och tog bussen hem till hans pappa, så vi kom precis innanför dörren. Och medans jag väntar på att min sötnos ska duscha klart så får ni se lite bilder ifrån min eftermiddag!

Köpte självklart lite fika efter att Ellie slutat!


Sötnosen Ellie och hennes bulle!


Jag och mitt wienerbröd, blev väldig söt på denna bild faktiskt :)


Min, bara min sötnos på donken!

snabb update

 

hej igen..!


Tog bussen ner till esplanaden och gick till min gamla skola och mötte upp Ellie. Sen tog delade vi på en cigg och snackade lite om kärlek och pojkar osv, haha. Alltid lika kul! Eller vad säger ni kära läsare? ;)

Sen gick vi in igen eftersom att hon började sin sista lektion, så jag sitter utanför hennes lektionssal med Imelda som går i min klass som också väntar på någon.. så sitter vi och dunkar techno på högsta volym så att Ellies lärare smällde igen dörren, haha!

När hon slutar så ska vi busa omkring lite, sen ska jag ta bussen till torpa och möta upp min pojkvän! Om ungefär en timme eller något..

Aja, hur är det med er där ute? Och vad gör ni för roligt? Fortsätt kommentera så bra som ni gör! :)


Jag just nu! knäpp-thess.


ska möta upp ellie strax!

Har haft matte nu i 40min, blev klar med allting 20min innan lektionen slutade, som vanligt. Och just nu sitter jag och dunkar musik och väntar på att dessa 6min som är kvar utav lektionen ska gå så att jag kan gå till skåpet och lämna böcker och hämta böcker.

Efter det så ska jag ta bussen ner till esplanaden och gå till min gamla skola och träffa sötnosen Ellie! Hon har en halvtimmes rast så vi ska sitta ute och snacka och röka lite innan hennes sista lektion börjar, och när hon slutar den så ska vi hitta på något roligt en snabbis innan jag ska dra vidare mot Jönköping.

Jag skriver nog antagligen inte fören vid tre tiden, så vi hörs om en timme eller något! Puss på er sötisar!



Denna bilden hatar jag skarpt! Det var i mars på en spelning som jag var på.
Som ni ser så är jag rättså borta och Oskar (Ellies pojkvän) är en aningen borta också.
Men Ellie är alltid lika söt!


denna är populärast?

Av alla de videor jag lagt upp på min blogg, så har denna varit populärast. Den har flest visningar och det är den som jag tjänast mest pengar på.

Vad är det som gör den så rolig? Haha, jag tycker bara den är sjuk! :)




Videon la jag upp i september för ett år sedan, alltså 2009. Men själva videon är gjord i maj 2009 tror jag..? HAHA!

en lektion kvar!

Hej igen sötisar! :)


Statistiken fortsätter bara att öka, öka och öka! TACK! Ni är bäst! :)

Iallafall, hade ju som sagt webbdesign som första lektion, som vi fick sluta en halvtimme tidigare ifrån, sen hade vi svenska, fast den var egentligen inställd så vi hade företags ekonomi på den lektionen istället. Sen hade vi lunch och jag och Jossan käkade lite korvstråganovs och ris, usch. Sen hade vi försäljning & service, som slutade precis och vi ska ha prov på torsdag så jag har suttit och pluggat så jag fick skrivkramp! Känns gött faktiskt..

Nu har vi rast i 40min till våran sista lektion matte ska börja. Så vi hörs lite senare, och tack för alla era söta kommentarer! ♥



Bild när jag klippte mig förra veckan.


facelook/dresscode

Håret är utsläppt och plattat.
Bara mascara.
Skor ifrån DinSko
Tights ifrån H&M
Jeansshorts ifrån Ginatricot (de var jeans ifrån början, klippt själv)
Linne ifrån H&M
Tröja ifrån Kappahl
Midjeskärp ifrån Kappahl
Skinnjacka




Hiss eller Diss kära läsare? :)


första lektionen

Godmorgon!


Igår somnade jag direkt när jag kom hem! Kom hem ungefär vid halv tolv, och jag somnade direkt kan jag lova. Var så förbannat trött efter denna rätt hetsiga helg.

Imorse så var jag skittrött, blev väckt utav Pernilla men somnade tyvärr om.. Så jag vaknade vid kvart över sju och duschade snabbt, gjorde mig iordning och gick till bussen. När jag kom fram till huskvarna så stötte jag på mitt ex Jimmy så vi snackade lite på bussen upp till skolan och så fick jag cigg utav honom, tack! :)

Sen gick jag till min lektion webbdesign, men dom hade bara laddat ner ett program som tog typ en timme, så jag får göra det imorgon. Sen fick vi sluta. Så Jossan och jag ska gå ut och ta en cigg innan nästa lektion.


Jag precis innan jag till bussen.


älsklingen och jag!

Hej igen sötisar!


Tänkte bara skriva en snabb update lite sådär.. Jag och min pojkvän har bara softat. Han har spelat TV-spel medans jag suttit vid datorn, sen tog jag en liten pause och myste med honom lite samtidigt som han spelade. Så myten om att killar inte kan göra två saker samtidigt är inte sann! De kan de faktiskt.. ;)

Sen gick vi en liten promenad runt kvarteret, men min sötis blev för mörkrädd så vi gick hem igen. Sen har jag svarat på en massa kommentarer som jag har fått, och jääävlar vad min statistik har ökat idag! Keep going kära läsare! :) Och glöm inte att följa mig på bloglovin!

Ska kolla på film strax med min pojkvän, och sen måste jag ringa hem och säga vilken tid jag ska komma. Men vi hörs senare, puss på er sötnosar!


bloglovin


bröllopsbilder!

Som ni redan visste så åkte vi hemifrån vid ett tiden igår och åkte till kyrkan där min kusin Hanna och hennes pojkvän Hampus skulle gifta sig. Så fick vi gå in och sätta oss och så började allting och det var så fruktansvärt fiiint alltihopa! :) Allting var så underbart fint och jag fick gåshud och började nästan gråta.. hehe. :)

Sen efter att vigseln var klar så fick vi gå ut och kasta ris på dom, sen kramade vi dom och sa grattis och sen åkte jag och mina småbröder med Magnus föräldrar till kungsporten och där var det fezt för brudparet! Först var det förrätt, sen var det mingel osv, sen var det middag och så var det uppträdanden osv. Sen var det mingel och "rast" och sen var det lite mer uppträdanden och lite tävlingar osv. Sen var det efterätt och då satt jag vid Magnus och Pernillas bord och pratade med dom lite.

Vid ungefär 9 tiden på kvällen så var jag helt slutkörd och bad Magnus skjutsa mig till bussen. Hoppade på bussen i min 50-tals klänning och allt, fick många blickar och många kommentarer, haha. Ibland får man helt enkelt bjuda på sig själv.. ;)

Här är lite fler bilder ifrån igår!


Jag och min lillebror Jonathan.


Min kusin Hanna och hennes pojkvän (MAN!!) Hampus. Såååå fiiiina tillsammans! :) Lägg märke till att hon har converse på sitt bröllop, sjukt smart och kul att sticka ut lite!


Denise, min kusins flickvän och min kusin Johan!


Min nygifta kusin och jag! (Jag hann inte ens få armarna runt henne innan David tog kort, dålig fotograf eller vad säger ni..? ;))


Brudparets åk! En bil ifrån 50-talet värd 300.000kr! ;)


Jag och Jonathan igen efter våran förätt.



Min yngsta lillebror Daniel och jag när vi skulle göra avtryck med hjälp av fingerfärg i en "remeber-bok" som brudparet skulle få.


Resultatet!


Jag och min vackra "mamma" Pernilla. :)

kom precis hem igen!

Hej igen sötisar!


Jag och min pojkvän käkade frukost, och så satt jag vid datorn medans han spelade sitt TV-spel. Sen så åkte vi med hans pappa till min pojkväns farmor och farfar. Käkade mycket god mat, kollade på idol och åt efterrätt. Mycket trevligt! :)

Sen åkte vi därifrån vid halv fem ungefär och åkte till Ica i Bankeryd och köpte en massssa godis och cola. Sen åkte vi hem till min älskling och just nu har vi fistävling - Och jag vinner, mohahah! Skämt åsido.


Jag för ett tag sen...

inte ens jesus är perfekt!



Här kommer Jesus mörkaste hemlighet fram.. Han är både hög och full och springer omkring med en pistol. Hm.. Var det inte han som var perfekt..? ;)


hemma hos min pojkvän!

Godmorgon bloggen!


Tänkte bara skriva att jag åkte hem till min pojkvän igår med bussen kl 21, hem till hans pappa alltså. Så mötte älsklingen mig vid bussen och så gick vi hem till honom och så kollade jag på när han spelade saints row 2, jag testade även lite också. Och jag börjar bli grym på att sikta och skjuta. ;)

Sen kollade vi på lite TV tills min pojkvän höll på att somna och då stängde vi av. Det är så jävla nice hemma hos hans pappa, på min pojkväns rum så har han TVn mittemot sängen så man kan bara vakna och sätta på den, asnice!
;)

Vi vaknade för ungefär 45min sedan, eller jag väckte honom med en massa pussar i hela ansiktet, hihi. Så just nu sitter jag vid datorn och han sitter precis bakom mig och spelar TV-spel. Ska alldeles strax käka frukost också.

Jag kommer skriva om min kväll lite senare, och då får ni även bilder också! :)

Hela min familj igår innan vi åkte till bröllopet! Jonathan, Jag (ser gravid ut.. haha, det är klänningen), Pernilla, Daniel och sist men inte minst, Magnus!

bröllop!

Nu drar vi iväg på bröllop! Min kusin Hanna och hennes kille Hampus ska gifta sig.


VI HÖRS IKVÄLL SEN! För allting håller på rent sent.. Ni får se tusentals bilder sen, PUSS!



bröllops outfit









Det är 50-tals tema på bröllopet.

HISS ELLER DISS?


mitt humör är på topp!

GODMORGON! Har ni sovit gott? :)


Jag ville bara skriva att jag inte orkar ta upp gårkvällen, för det finns ingen anledning till det. Men jag var med Marre fram till tjugo i tolv, då jag tog mig till esplanaden och skulle ta bussen hem. Och kvällen blev bra, lite lam och utråkande bara, men Marre gjorde ändå kvällen! :) Taaack sötis!

Sen skulle min pojkvän egentligen sovit hos mig, men det blev inte så. Och det är det som jag inte orkar ta upp nu, för det blev väldigt fel igår. Men allting löste sig framåt kl 2, halv 3. Så jag kom inte i säng förens rätt sent, och gick upp kl 10 idag.. Så lite trött är man ju.

Men mitt humör är på topp iallafall! Allting löste sig på ett bra sätt tillslut igår, min enorma klump som jag hade i magen försvann, alla tårar tog slut och allting är superbra mellan mig och min pojkvän, bättre än någonsin! ♥

André, jag älskar dig. Jag vill inte att något sånt här ska hända igen. Jag kämpar för oss, och jag vet att du också kämpar för oss. Jag vill inte ha någon annan än dig, och det har jag talat om miljontals gånger för dig också. Det finns bara du, och det är så jag vill ha det. Jag älskar verkligen dig, bara dig. ♥


Och nu, lite bilder ifrån igår!


Marres bebis :) ville sno med honom hem igår, men då blev Marre arg..


Marre, Ida, någon och någon. Det är bara en av fyra som är med på kortet, haha. När vi var på vätterstranden! Det började spöregna, åska och blixtra senare så vi drog. Lite synd.. hade vart mysigt att sitta vid en eld och grilla korv och marshmallows.


hehe, ojdå..


De grillade marshmallows över värmeljus..?


Hannah, någon och Ida när vi var på fritidsgården på ekhagen.

ska träffa marre!

Detta blir en väldigt tät update, men whatever..


Jag gick ut och fyllde på lite bensin till moppen och så pratade jag med Marre på facebook och bestämde att vi skulle träffas. Så jag gjorde mig snabbt iordning, bytte kläder och ska alldeles strax dra iväg.

Ska ta moppen till huskvarna och hämta Marre och sen ska vi dra till vätterstranden och träffa lite folk. Men så att ni vet, NO ALKOHOL! För att 1. Jag kör och 2. Jag pallar inte.

Så det blir en nykter fredag, just like everyone else.. :)




Såhär ser jag ut just nu! Jag tog bara lite mer mascara och rouge och bytte till ett grått linne och tog på mig min addidas tröja. Ska ha vinterjackan också istället för skinnjackan!

Ha en underbar fredagkväll nu! Så hörs vi igen när jag kommer hem! PUSS PÅ DIG!


videblogg - jag just nu

Gjorde en videoblogg alldeles nyss, och ja jag vet, jag har många skor!
Och ja, jag säger "ska kolla om vi har någon bensin" haha! ;)


min blogg-msn!



Sitter och snackar med en kille som jag bodde tillsammans med på behandlingshemmet. Martin heter han. Han fick tag på "min msn" ifrån min blogg. ;)

Vill du chatta med mig? Adda [email protected].

Jag hoppas att ni förstår att det INTE är min privata msn och jag har bara "blogg-vänner" på denna msn. Även några vänner som jag känner IRL för att denna msn inte är lika personlig som min andra. Har bara 20 kontakter på denna och på min privata så har jag över 500.


i'm home!

Nu är jag hemma igen..!


Blev lite ändrade planer! Tog bussen till torpa och träffade min pojkvän en snabbis, kändes skönt. Sen tog jag bussen till rådhusparken och bytte till min bonnebuss. På bussen träffade jag Viktor som också skulle hoppa av där jag bor, så jag skjutsade honom på min moppe till hans "jobb" och sen åkte jag hem igen.
 
Letade igenom all post vi har fått denna veckan, men jag har inte fått något brev..? Trodde jag hade ett paket att hämta ut idag, men tydligen inte. Om inte det har skickats fel eller något, nåja.


Mår iallafall bättre nu, denna dagen blev inte åt helvete trots allt!


väntar på bättre tider..

Hej igen.


Som sagt så började jag 11.40 idag och hade engelska till 12.30 och då slutade jag eftersom att sista lektionen var inställd. Då drog jag och Jossan in till stan och så tog hon tåget hem och jag gjorde ett nytt försök att ta ut pengar men de har inte kommit såklart. -.-

Smsade Magnus om att han skulle överföra pengar till mitt kort så jag kunde köpa löshåret som jag ska ha imorgon på min kusins bröllop, men han kunde inte just nu så jag fick lov att vänta tills han hade tid. Så smsade jag min pojkvän och undrade om han hade tid att träffas men det han såklart inte. Han var med sin kompis på torpa och hann inte komma till june.

Så just nu sitter jag på june med datorn i knät och surfar på något b internet som är oskyddat och tar emot alla konstiga blickar från folket som går förbi. (Det ser ju EXTREMT luffigt ut att sitta på june med datorn och lyssna på musik....) Sitter och väntar på bättre tider. På att Magnus ska överföra pengar så jag kan köpa löshåret, på att André ska ha tid att komma hit och på att min buss ska gå. Vilket tror ni att det blir..?

Jag tror det blir att jag sitter här i min ensamhet tills bussen går, åker hem och lägger mig i sängen och väntar på att dagen ska gå så att jag kan gå och lägga mig. Japp, så blir det nog. Min fredag suuuuuger balle. Denna dagen kan suga min balle.


fan vilken onödig dag!

Hej igen!


Detta blir ett jättesnabbt inlägg nu, våran första lektion var inställd, sen hade vi engelska och sen var våran svenska inställd så vi slutade egentligen för en halvtimme sedan.

Nu drar jag in mot stan, puss på er!

facelook/dresscode

Håret naturligt
Bara mascara
Sneakers ifrån DinSko
Jeans ifrån Ginatricot
Topp ifrån Kappahl
Skinnjacka



är i skolan

Godmorgon! Det är riktigt härligt med en ordentlig sovmorgon! :D


Har ni sovit gott inatt? Det har jag iallafall! Jag och älsklingen kollade på två avsnitt utav family guy och lite utav en "skräckfilm" men den sög så vi stängde av och somnade istället.

Vaknade imorse vid halv 10, duschade och väckte min pojkvän. Gjorde oss iordning och tog bussen till huskvarna. Gick till willys och köpte godis för vi båda var pisshungriga, haha! Kollade om pengarna hade kommit, nejdå. GRRR :@

Sen tog vi bussen mot stan, pussade min pojkvän hejdå och hoppade av vid skolan. Gick upp och så ringde min mobil. Så jag ska strax gå och möta upp Joanna som har lunch, sen börjar jag dagens första lektion, engelska!

Så vi hörs alldeles strax igen, puss!


Jag just nu!


mystime again

Har kollat på ännu fler avsnitt utav family guy, käkat knäckebröd och druckit oboy. Borstat tänderna och jagat min söte pojkvän runt i hela huset, han blir så rädd när jag springer efter honom och skrattar. SÅ SÖT! Aawh. :)

Nu ska vi sätta på en film och mysa innan sängdags. Puss och hörs imorgon! Börjar skolan 11.40 imorgon. ;) 


BABY!


slapp-dag!

Hej igen sötisar! :))


Hur mår ni där ute? har ni haft en bra dag eller?

Som sagt, jag och min pojkvän har suttit parkerade i soffan och kollat på family guy, sen badade vi och då fick vi värmeslag eftersom att vattnet var överhettat! Haha, så vi satt på balkongen sen och försökte överleva.. Sen värmde vi pizza och käkade vid TVn, har kollat på halva säsong 2 av family guy nu! :)

Sen gick vi upp för att han skulle kolla sin mail på min ena bärbara och medans han gjorde det så kollade jag runt lite på olika nätbutiker och bestämde mig för att imorgon (om jag får mina pengar!) så MÅSTE jag köpa ett par skor och en varm kofta (cardigans) som jag kan ha i vinter. Har mest bara sommar/vår/höst kläder..?

Sen kollade jag igenom alla blogginlägg som skrivits under dagen. Ska tvinga min pojkvän att gå ner och göra lite käk med mig.


alla har varit fjortisar!

.. Eller åtminstonde många. Även jag.. ;)





Haha usch, skäms lite.. men söt var jag iaf :)´
Detta var då jag, i januari 2009. (faaast, när dessa bilder togs så var jag liiite tillgjord)


jag och min pojkvän laddar..

.. Inför helgen!

Haha kanske lite iallafall, vi gick direkt till krysset och köpte cola, chips och godis. Gick hem och la oss i soffan och mös framför 5 avsnitt utav family guy. Nu håller vi på att tappa upp badkaret, så ska vi ta oss ett bad. Sen ska vi fortsätta att kolla på family guy.


Ser det gott ut? :)



Vad ska jag säga? Onyttigheter byggde denna kropp!


till anonym

Något som jag blir så jävla trött på, det är negativa kommentarer. Alla som bloggar får det ibland, och liksom. Varför? Är det så jävla roligt att försöka trycka ner folk eller?

Som till ex denna kommentaren, helt onödig.

Anonym:
hmm.. ni äter alltid på donken verkar det som?
försöker ni satsa på en karriär i bigest looser?:D


Svar;
Vi äter på donken för att det är gott och billigt. Har du råd att äta på restaurang varje gång du är ute eller? I don't think so. Sen är det ju också så att varken jag eller pojkvän är några loosers. Loosers är såna som inte har någon familj, jobb eller ett hem, de är någon som bor på gatan och super hela dagarna. Någon som inte har något att leva för.
Nu vet jag inte vem du är, men om jag vill så kan jag ta reda på det eftersom att jag har ditt IP-nummer, men jag orkar inte lägga ner tiden till det. För du är helt enkelt inte värd det.
Sen en fråga också, du kallar oss för "bigest looser" medans det är DU som kommenterar anonymt? Hm.. vem är looser egentligen?

hemma idag

Godmorgon!


Har ni sovit gott inatt? Det har jag i varjefall gjort, trots att det blev fruktansvärda fel igår. Jag och min pojkvän bråkade igen, och det blev mycket tårar. Men vi löste allting och det var mycket som vi inte hade berättat för varandra. Men allting blev bra, och jag lyckades somna sen.

Vaknade vid kvart i åtta och var helt förstörd så jag somnade om med detsamma. Vaknade kl 10 och låg och drog mig. Sen gick jag upp och käkade frukost, satte mig framför TVn och väntar på att min pojkvän ska komma hit.

SItter och kollar på top model 6 medans de gör om deras tänder, jag skulle också vilja göra om mina! Har fruktansvärt snea tänder, (nog bara något jag själv tänker på..)


Min glamourösa frukost!


tack för era kommentarer!

Tack för era kommentarer på detta inlägg <-- länk. :) Ni är verkligen jättesöta!

Särskilt denna kommentaren, den tyckte jag passade in bäst på mig!


Stina:
Du verkar vara en ärlig person du säger vad du tycker. Du har ett väldigt bra självförtroende. Du verkar vara en mycket öppen person inte svårt för att träffa nya människor och du är snäll och söt ;)


Vad tyckte ni? :)


myskväll with myself!

Hej igen sötisar! :)) Är hemma igen nu!


Slutade skolan kl 14 efter att jag hade haft engelska och administration. Hade prov på administrationen och det gick superbra faktiskt! Förutom att jag hakade upp mig på en fråga! Och jag sket i den, sen kom jag på vad svaret var så där missade jag 4p. Menmen, tror ändå jag får VG på det! :)

Efter skolan drog jag och Jossan till stan, sen mötte jag upp min pojkvän. Käkade på donken och sen stack vi till gameheaven och mötte upp Nisse, sen satt vi där och killarna var helt fastklistrade vid dataskärmen och spelade left4dead. Jag satt mest och kollade på, tills jag fick nog och bad Magnus hämta mig. Haha!

Kom hem för inte alls länge sen, och håller på att fylla upp badkaret! Ska ta en ta-hand-om-mig-själv stund nu, raka benen och bara ta det lugnt! Efter det så blir det att sätta igång med min matteläxa som ska in imorgon. Så vi hörs efter det! Hoppas ni har haft en bra dag! Pusss.


jag just nu! :)


beskriv mig - thesswester!



Även om ni känner mig eller inte, beskriv hur ni upplever mig. Helst med fullständiga meningar. Kommentera! puuuuss.


facelook/dresscode

Idag har jag ljus ögonskugga, mascara och rouge.
Håret uppsatt i hästsvans.
Ballerina Skopunkten
Jeans Ginatricot
Linne H&M
Blus ifrån Rut mfl





Hiss eller diss? :)


har företags ekonomi!

Efter förra lektionen (då vi typ inte gjorde någonting eftersom att den egentligen var inställd..) så hade vi företags ekonomi, så hade vi precis våran presentation om ett "sko-företag" som min grupp hade hittat på. Känns så fruktansvärt pinsamt när man står framme vid klassen och pratar högt.. känner verkligen hur mina kinder blir tomatröda när jag gör sånt. Men, nu är det gjort och jag överlevde!

Efter detta, så har vi lunchrast. Då ska jag och Jossan gå och käka lite och sen får vi se vad vi hittar på. Hej hopp!


jag gillar att märka ut mitt revir.. ;)


pinsam morgon..?

Godmorgon! Har ni sovit gott? :)


Det har jag verkligen gjort! Var så trött igår att jag somnade direkt efter filmen, vi hann bara se halva för vi båda var så trötta att vi knappt kunde hålla ögonen öppna, naaw. Sen vaknade vi imorse av alarmet vid 6.50 så hoppade jag upp ur sängen och tog en snabbdusch, fick reda på att det inte fanns något schampoo i duschen också så jag (helt nyvaken) öppnade dörren och skrek på min lillebror "HÄMTA SCHAAAMPPOOOOOOO!!!!" och sen kom han helt nyvaken och gav mig det och utbrast "du är ju naken!!" Hehe.. ojdå.

Men utöver det så kom jag upp i tid, hann duscha och fixa mig, vi hann med bussen och jag kom i tid till skolan. Cred till mig! Och till min halvdöda pojkvän som inte är van att gå upp så tidigt.. ;)

Har näthandel just nu, som första lektion. Men vi har ingen lärare..? Han är ju sjuk! Så våran mentor släppte in oss och skrev på tavlan att vi skulle läsa ett kapitel och göra 3 frågor.. och det har jag gjort nu. Så vad ska man göra resten av lektionen? Gå ut och ta en cigg eller? :)

Jag för två min sen!

brottades nyss!

Ja, ni hörde rätt! Jag och min pojkvän hade en redig brottningsmatch alldeles nyss. Fråga mig inte varför, jag skulle kittla honom men han ville inte gå med på det så ah.. Haha! Gissa vem som vann då? Jag såklart! :) Okej kanske lite att ta i.. jag trillade nämligen ner på golvet med ett jävla brak och då blev min söte pojkvän jätte orolig så han sa att han gav upp. Men ändå! Girl-power!! :)

Anyway.. vi kollade på sammanlagt 8 avsnitt utav family guy säsong 1, sen tröttnade vi och gick upp. Sen betalade han sin jacka som han hade beställt via nätet och sen bestämde vi oss för att krypa ner i sängen och kolla på en film tills vi somnar.

Så jag skriver imorgon igen! Nu blire myspys! :) PUSS och sov sött alla ni där ute!


Det finns ingenting annat än kärlek, kärlek och kärlek.
Jag älskar dig!


mys vid tvn och lagat mat!

Hej igen! :)

Jag och min pojkvän har myst framför en massa family guy avsnitt, laddade ju ner första och andra säsongen. Så det är en del att kolla på som sagt. ;) Men är man TV nörd så är man!

Sen gjorde vi lite käk, självklart hamburgare! Eftersom att vi inte hann äta på donken idag så blev det egna hamburgare hemma. Haha! ;)


Jag var redo för lökens dödliga medel!


Och min älskling är lika söt hur han beter sig! :)


Men resultatet blev skitbra!


min webbdesign-hemsida!



Vad tror ni? Får jag MVG eller vad..? ;) (haha yes, jag älskar rosa!)


Är hemma nu förresten! Ska kolla på film, dricka cola och käka chips och mysa med min pojkvän nu! Så vi hörs lite senare! :)


möta upp min pojkvän!

Nu slutar jag dagen, eller egentligen har jag idrott med. Men eftersom att jag var så förbannat smart och glömde idrottskläderna så går jag inte dit idag.

Så därför så slutar jag om 2 min! Ska möta upp min pojkvän som sitter utanför skolan och väntar på mig och så ska vi ta bussen hem till mig. Så vi hörs lite senare när vi är hemma! PUSS! :)

tro på dig själv!

Hej igen sötisar! Hur är det med er? :) MED MIG ÄR DET SUPER!

På webbdesignen så gjorde jag klart min webbsida och lämnade in, sen så hade vi håltimme, så jag och Jossan satt i caféterian och pillade lite på datorerna. Sen hade vi matte då vi jobbade på ett arbetsblad och fick en läxa som ska lämnas in på torsdag. Sen hade vi lunch, så jag och Jossna gick upp och käkade lite, uuäwk.

Efter lunchen så hade vi engelska och då skulle vi bara gå igenom betygskriterier sen slutade vi, och efter det så hade vi datakunskap. Fick tillbaka provet som vi gjorde förra tisdagen och mitt betyg blev VG+ ! :):) Skitnööjd! Sa ju att det skulle gå bra, och det gjorde det också! Hemligheten med bra betyg i skolan är inte så "hemlig" egentligen. Det gäller bara att tro på sig själv helt enkelt! Svårare än så är det inte. ;) Sen måste man ju plugga också, men det går ALDRIG om man inte tror på sig själv och på det man gör.





att gå på sandagymnasiet!

Jag har fått frågan om att beskriva hur det är att gå på det gymnasiet som jag går på, både fördelar och nackdelar, så jag tänkte skriva lite om det nu!

Som ni kanske redan förstår så går jag 1an på Sandagymnasiet, jag går Handel-administrationsprogrammet och min klass heter HP1D.

Ja vad ska man säga.. Det är ett normal stort gymnasie, med fem hus inräknade. Matsal, idrottshus, fordonshus, hus 1, 2 och 3. Jag har mitt skåp i hus 2, och det är även där som min linje är placerad. Alla som går handelsprogrammet har sina skåp och de flesta utav sina lektioner i hus 2.

I min klass är vi (just nu) 20st. Vi var 21 ifrån början, sen bytte tre stycken så vi bara blev 18, men sen tillkom även två tjejer ifrån ett annat gymnasie. Så för tillfället är vi 20st i min klass. 7 killar och 13 tjejer. Edit. Fick precis veta att en till har bytt, så nu är vi 19st i klassen varav 6killar och 13tjejer.

Fördelarna är väl rätt många, vi har ett soft schema och vi har inte många lektioner som vi hade på högstadiet. Vi har webbdesign, datakunskap, försäljning & service, näthandel, företags ekonomi, svenska A, matte A, engelska A, idrott och administration. I alla ämnen så använder vi oss utav datorer, förutom i matten och idrotten. Även i engelskan så har vi inte datorn hela tiden.
Vi har böcker i alla ämnen (utom datakunskap och idrott) där vi har uppgifter som vi får göra på datorn. Alla våra inlämningar görs på datorn och lämnas in antingen via hotmail eller fronter. Där vi får vi även se våra betyg direkt efter inlämning.
Lärarna är bra, och har ett väldigt sinne för humor. Min mattelärare är sjukskriven för tillfället så vi har en ung student som undervisar oss under tiden. Men annars så är de andra lärarna bra, och välutbildade. Min mentor är riktigt trevlig, lätt att prata med och lätt att ha att göra med i övrigt.

Nackdelarna är väl antagligen att vi jobbar mest med små projekt hela tiden, så missar man t.ex två lektioner i ett ämne så har man tappat bort ett helt arbete och riskerar att få IG på just den delen, men det är ändå väldigt lätt att jobba ifatt om man bara tar kontakt med läraren man har och tar igen det man missat snabbt.
Sen är det en annan sak som JAG personligt tycker är skitdåligt, det är att om man är dukig i skolan och jobbar snabbt (som jag oftast gör) så får man sitta och inte göra ett skit (eller få ledigt) fram tills de andra har jobbat klart med uppgiften. Det är väldigt sällan man får extrauppgifter, utan man får helt enkelt sitta tyst och stilla och vänta tills alla de andra har jobbat ikapp.

Annars tycker jag att det är en lugn skola, och om man inte har alldeles för mycket emot utlänningar så tror jag att alla skulle trivas på Sandagymnasiet. (Det går väldigt många utländska på sanda). Jag trivs bra här, och tror ej att jag kommer byta.

Något mer ni undrar? Så är det bara att fråga!

facelook/dresscode

Eftersom att jag sov med flätor inatt så är mitt hår fint vågigt idag.
Mascara, rouge och ljus ögonskugga.

Skor DinSko
Jeans maycollection, fick av Sita.
Tröja Rut mfl
Midjeskärp H&M
Halsband Ur&penn
Örhängen Ur&penn



Vinterjacka everest (stadium)



Hiss eller diss? :)


har webbdesign!

 

Godmorgon på er!


Sov skitgott inatt! Fast däremot så var jag asseg så jag gick inte upp fören kl 7 istället för halv 7. Så fixade jag iordning mig och så gick jag till bussen.

Kom till skolan ungefär 15min försent men det gjorde inget för det är fan bara typ 10pers här..? Och i denna kurs så är vi över 30 st. Haha. Så jag sitter just nu och jobbar med en "egen hemsida" ni kan få se bild sen. ;)

Men nu måste jag jobba på lite! Annars så får jag göra klart denna uppgift hemma sen, och det orkar jag inte. För ikväll så ska min pojkvän sova hos mig! :)


Jag just nu, och mattias bakom mig.


pratar i tele,

Ligger i sängen nu och pratar i telefon medmin älskling nu. :) Ska upp 6.30 imorgon, så jag säger godnatt till bloggen nu. Hoppas ni sover sött mina kära läsare!

hunnit med lite..!

Hej igen sötisar!


Jag kom hem för ungefär en timme sedan. Har slängt in en tvätt i maskinen, vikt tvätt och lagt in i garderoben och pluggat lite. Och just nu sitter jag där nere i soffan, käkade knäckebröd (jag lever typ på det..) och dricker c-vitamin och kollar på vänner.

Vad hittar ni på där ute? :)


Jag just nu!


sitter på stationen

Känner mig skittuff som sitter på juneporten och bloggar. Cred till mig med min bärbara skoldator! ;)

Iallafall, när sötnosen Ellie hade slutat hennes skoldag så gick vi hem till henne så att hon kunde lämna av hennes väska och sen tog vi bussen in till june och mötte upp hennes pojkvän Oskar och hans storasyster. Stod och tjötade lite tills de skulle dra vidare och då gick jag ner till resecentrum där min buss går. (Länsbuss) Så just nu sitter jag på bänken här och väntar på att bussen ska komma, det är ungefär 17min kvar.

Alla sitter och stirrar konstant på mig när jag sitter här helt elegant med datorn i knät, haha. Känner mig lite speciell faktiskt.. ;)

Vi hörs igen när jag kommer hem!


Min buss! Fotot är taget vid östra centrum i jönköping. (Tog bilden ifrån google)


har vunnit en klänning!

JAG ÄR GLAD! För vet ni vad jag fick veta precis..Att jag har vunnit en klänning!




Aldrig använd, storlek XS.

Tack så hemskt mycket
http://malinewelinaa.blogg.se/
Det lönar sig att blogga.. Tänk på det! :)


är på min gamla skola!

Hej igen!


Hade tid att skriva nu! :) Jag slutade 12.20 så då mötte jag Sabinah och så tog vi en tur med hennes EU bil runt i huskvarna, för hon skulle käka lunch osv! Sen tog jag bussen till stan och mötte min pojkvän en snabbis och fick mitt busskort, sen tog jag bussen tillbaka till huskvarna och mötte upp sötnosen Ellie vid min gamla skola, där hon går. ;)

Jag fick inte ens gå in där! "Gamla elever ska inte vistas inne på skolan!" Sa en fritidsledare till oss innan, så vi gick runt inne på lindex vid esplanaden och sen köpte vi godis osv på willys och sen gick vi tillbaka och så smög jag in på skolan tills hon började sin mattelektion. Sitter just nu utanför hennes lektionssal, hon ska ha diagnos så hon väntar på att få gå in.


stan med ellie!

Efter svenska lektionen så hade vi lunch, men jag var inte ett dugg hungrig så jag sket i den! Smsade Sabinah och gick ut och tog en cigg istället, sen hade hon lektion så då träffade jag Mange och fick cigg av honom. Tack! Satte mig i caféterian lite och pillade på datorn och sen började min andra lektion försäljning & service.

Sitter på den just nu, och vi jobbar med en valuppgift.  Efter denna lektion så slutar jag, kl 12.40. Så då ska jag ta bussen ner till june och möta upp min pojkvän eftersom att han har mitt busskort. För annars så kommer jag inte hem idag. Sen ska jag till esplanaden och gå till min gamla skola och träffa Ellie. Då ska vi busa omkring lite och sen när hon slutar så ska vi in till stan och busa runt där, och göra stan osäker. Haha! ;)

Så jag skriver lite senare! När jag är hemma eller när jag får tid över. Ha det bra sålänge sötnosar!


Ellies pojkvän, Ellie sötnos, jag och någon random på vätterfesten!


dresscode/facelook

Idag har jag håret plattat.
Mascara, rouge, ögonskugga.

Tygskor ifrån DinSko.
Jeans ifrån GinaTricot.
Oversize tröja ifrån Kappahl.

(jag har ingen leverfläck på halsen på andra bilden, det är smuts ifrån spegeln)


Halsband ifrån Ur&Penn
Skinnjacka ifrån en fd. vän.



Hiss eller diss? :)


dålig sömn, och morgon

Godmorgon! har ni sovit gott?


Jag drömde en jättehemsk mardröm inatt. Jag blev lämnad i göteborg och min polare blev mördad och min pojkvän och hans polare stack iväg med bilen och vägrade hämta mig. Vaknade upp helt kallsvettig och låg i fosterställning och kramade min mobil. :(

Därför så ställde jag om alarmet och gick upp halv 8 istället. Hoppade in i duschen, fönade och plattade håret och sminkade mig. Drack c-vitamin och tog ett knäckebröd till frukost och gick till bussen.

Kom till skolan vid 9.20 så mötte jag upp Joanna och pratade lite med henne innan min svenska lektion började. Är redan klar med min uppgift, så jag har inte ett skit att göra. Så jag ska sitta och pilla lite med min dator istället.


puss och godnatt

Har kollat mina mail, kollat facebook och bdb. Kollat endel blogginlägg som skrivits och har gjort mina kvällsrutiner. Morgondagens outfit är framplockat och alarmet är på 6.15.

Jag pratade med min pojkvän lite på telefon innan och sa godnatt, och kramade min familj godnatt. De sitter där nere och kollar på nyhterna, om partierna osv. Men det orkade inte jag, så jag bestämde mig för att gå och lägga mig istället.

Som sagt så ska jag gå upp kl 6.15 imorgon för att duscha osv innan skolan. Så vi hörs imorgon igen helt enkelt! Hoppas ni har haft en underbar söndag och sover gott inatt. Puss!


Överförde gamla bilder ifrån min ena bärbara dator till denna, så hittade jag denna bild. Den gjorde jag i sjuan på en bildlektion, haha. Rätt coolt faktiskt. HonKallasThess. ;)


ny header!

TACK SÅ MYCKET, Josefine!

Ser ni inte den nya headern? Tryck på F5!


Tack igen http://jnaxeelsson.blogg.se.


svar på kommentar (politik)

Elina;
Vilka tror du vinner valet? Röda eller blå ? ;)
och tror du sverigedemokraterna kommer in i riksdagen?


Svar;
Jag tror seriöst att socialdemokraterna kommer att vinna iår.
Och ja, jag tror att sverigedemokraterna (SD) kommer in i riksdagen iår också.




lugn söndag

Hej igen!


Jag och min pojkvän tog min moppe upp till ÖIS innan, efter att vi hade duschat. Kollade på min lillebrors fotbollsmatch i spöregn, som tur var så hade jag min vinterjacka med luva så jag blev inte så blöt. Och min pojkvän hade mitt paraply, men han blev blöt när vi åkte med moppen.. stackarn.

Så släppte jag av honom vid bussen alldeles precis, så åkte jag hem och så hängde jag upp min dyblöta jacka och mina dyblöta mjukisbyxor.. så slängde jag in en tvätt i maskinen och nu hade jag tänkt att plugga lite! Har prov på onsdag i administration. Så det gäller att vara förberedd!

Vad har ni gjort idag? och vad ska ni göra sen? :)


Min yngsta bror daniel i egen hög person!


inte mycket att skriva..

Jag vet inte riktigt vad det finns att skriva om idag? På söndagar händer ju liksom ingenting.


Det känns som att söndagar bara är till för att "sova bort". Det händer ingenting (eller så gör det de egentligen, men man vet inte vad?) som man kan skriva om. Förstår ni vad jag menar?

Anyway.. jag och min pojkvän kollade på Crank efter att vi hade käkat våran frukost som jag hade fixat. Sen käkade vi middag med min familj och nu ligger min pojkvän i min säng med min ena bärbara dator i knät. Och jag sitter vid skrivbordet och sitter vid min älskade bebisdator. :) ♥

Jag ska ta en dusch nu, för jag och min pojkvän ska dra snart. Kan ni gissa vart..? ;)



min bebis!

Detta är min bebisdator! De flesta som började gymnasiet hösten 2010 fick en sådan här, eller en liknande. Men det är skitsamma om många har en likadan, I LOVE IT! Min bebis. Föralltid vi! ♥




ont i hela kroppen

Godmorgon! Har ni sovit gott?

Det har jag iallafall! Eller jag har sovit gott fram tills ungefär kl sju. För då ringer någon jävla idiot på ett nummer som jag inte har och frågar efter någon Linda..?! Jag känner ingen Linda skrek jag och la på, haha.

Efter det så sov jag riktigt riktigt kasst, först hade jag svårt att somna om. När jag väl hade gjort det så halvsov jag nog bara, för jag vaknade hela tiden och de drömmar jag hann drömma var precis som att jag var vaken, jag kunde liksom öppna ögonen och blunda igen och så fortsatte drömmen. Om ni förstår vad jag menar. Sen tog min pojkvän upp mer än halva sängen så jag låg på min arm och nu är den typ bortdomnad.

Så jag gick upp och satte mig här och började ladda ner en film som heter Crank. Den kommer nog vara klar när min pojkvän vaknar. För han ligger självklart och sover medans jag sitter här.. ;)

Nu ska jag gå ner och göra frukost! Så ska min älskling få frukost på sängen! Gulligt va? :)


En helt nyvaken Thess.


nu blir det nattinatt

Min pojkvän och jag käkade lite, och gjorde ett antal försök till att kolla på DVD där nere med hjälp av mitt USB, men det fuckade fan sönder och trots mina försök att ringa till Magnus om hjälp så funkade det inte.

Så vi sket i det och bestämde oss för att gå och lägga oss istället, eller vi ska kolla på filmen innan vi ska sova. Så vi hörs imorgon! PUSS




En film ifrån idag, när min pojkvän har innebandy-träning.
Och det är kevin som cpar lite, haha.


hemma hos mig

Hej igen!

Jag och min pojkvän tog bussen hem till mig och nu ligger i vi min säng med varsin bärbar i knät. :) Han spelar (som vanligt) och jag bloggar (som vanligt) vilket fint par vi är! ;) och vilken hobby vi har, haha. ;)

Vi ska väl ta något att äta snart, iallafall jag. Är lite små hungrig faktiskt, även fast Andrés farmor gödde mig som fan innan! Trodde faktiskt inte att min lilla magsäck kunde få plats med så mycket mat, men det kunde den tydligen. Haha. Gott var det iallafall!

Hoppas ni får en underbar en underbar lördagskväll allihopa! :)


jag igår, och där ser man mitt hår bättre.

i'm back!

Hej igen! Är hemma igen nu. Eller jag är hemma hos min pojkvän, men det är ju typ mitt andra hem.. ;)


Jag och André blev hämtade utav hans far innan, så åkte vi hem till hans farmor och farfar. Käkade massa god mat och fikade. Kollade på kort när André var liten, plus hans bilder ifrån hans student. Sen fick vi skjuts till kålgården där han tränar innebandy, så var jag där och kollade på honom när han tränade lite. Lekte lite "boll-thess" också och sprang och hämtade bollar. Testade även att skjuta lite på Kevin och sen fick Kevin skjuta på mig när jag stod i mål. Jag fick beröm faktiskt! :) Sen gick vi till june och tog bussen hem till honom och han kom precis ut ur duschen.






jag idag!

Dagens smink består utav mascara, rouge och brun ögonskugga. (natulig look)
Håret är uppsatt i en hästsvans. (kort som fan..)

Och på mig så har jag tröjan jag hade igår, mjukisbyxor och tygskor. Vinterjackan med!


vaken i en timme..

Godmorgon!


Jag är superglad idag! :) Jag somnade och vaknade ju upp bredvid min älskling! :) Så underbart mysigt. Jag somnade snabbt som fan igår, typ vid elva? Vi hann inte ens sätta på en film för jag kände att jag skulle somna vilken sekund osm helst. Och min stackars älskling sa imorse nu att han inte hade kunnat somna så han satte sig vid datorn och spelade när jag hade somnat, haha. ;)

Iallafall, jag vaknade kvart över 9 av mig själv, (otroligt!) och min pojkvän var extremt seg, för jag tjatade om frukost och han låg och höll fast mig för att jag inte skulle resa mig och gå ifrån honom, haha. Min myspojke <3

Men tillslut kom han upp iallafall, dummern satte sig vid sin dator och tänkte smita undan, men då kittlade jag honom tills han lovade att han skulle fixa frukost så nu står han ute i köket och fixar "cheeseburgare" :) Det är mackor som man lägger ost, ketchup (och vafan mer det är han lägger i..) och så kör man det i mikron så att osten inte smälter utan bara blir varm. Smakar exakt som en cheeseburgare! Fast dock mycket mycket godare OCH nyttigare.

Nu blev maten klar, så nu ska jag käka :) vi hörs strax. Ska gå ner till statiol efter maten, för älsklingen behöver snus.


film-mys time!

Jag fick skjuts in till jönköping innan, mötte upp min pojkvän och sa bye-bye till hans polare och så gick vi hem till min älskling. När vi kom hem så käkade vi lite (haha, jag som åt hemma innan, tjockis..) och efter det så har vi bara suttit vid varsin dator. Jag har läst blogg-inlägg som skrivits under dagen och han har spelat dataspel som vanligt. :)

Nu ska jag gå ut och ta min godnattcigg, (ja jag vet, jag suger på de här med att sluta..) och sen ska jag och älsklingen mysa framför en film och sen ska vi sova. Båda två är skittrötta och det hjälper inte att säga "det är fredag" för vi båda är lika sega efter veckan ändå. Ska bli så skööönt med helg!!


Iallafall, både jag och min pojkvän hälsar godnatt till er alla! Så hörs vi imorgon, puss på er och hoppas att ni sover sött! :)


mitt hår är jääääätttekort! :( *ogilla*


fick hem ett paket!

Jag hade fått ett paket i förrigår, men jag öppnade det inte förens idag.



Och ni skulle bara veta vilken fail jag gjorde. Jag skulle sätta in mina linser, och så tappade jag min högerlins! SÅ JÄVLA IDIOTISKT! Jag hade gått utan linser i tre veckor för de andra blev smutsiga, sen när jag väl fick nya så tappade jag den ena! GGGRRRR :@ fan vad arg jag blev. Jaja, får väl vänta 10 dagar till nudå..


handlat och lagat mat

Nu är jag hemma..! Fast jag ska strax åka iväg igen, till min pojkvän.


Jag följde med Magnus upp till A6 en stund, och sist så handlade vi lite käk. Åkte hem och så medans han hämtade min lillebror som var hos en kompis så stekte jag hamburgare osv. Så vi har precis kollat lite på idol samtidigt som vi har ätit.

Visste ni förresten att Sebastian Krantz som är med på idol har gått i min klass..? I 8H och i 9H. ;) Han kommer nog gå långt, eftersom att han har varit med i Talang 2008 och har släppt många låtar, är van att stå på scen och sjunga framför folk osv.

Men men, jag skriver sen när jag kommer hem till min pojkvän! Magnus väntar på mig nu.




hemma hos dick

Hej igen sötisar!


Sorry för mitt stressiga inlägg innan..! Men som sagt så hade jag lite bråttom eftersom att vi slutade tio min tidigare så tog jag och Jossan bussen mot stan och så sa vi hejdå och gick åt varsitt håll. Jag gick till hairtime och klippte mig. Det blev skitnice! DOCK blev det jävligt mycket kortare, men det växer ju ut väldigt snabbt. Det behövdes klippas ändå, eftersom att det var ca 5cm som var helt dött och ändå skulle gå av om närsom. Så klippte jag lite uppklippt med och sen betalade jag.

När jag hade klippt mig så ringde jag min vän Dick och gick hem till honom, så jag har varit här sen ungefär en timme tillbaka. Han och hans granne sitter och spelar WOW just nu, herregud.. killar alltså.

Magnus slutar nog jobbet strax, så då kommer han ringa mig och hämta mig och så kommer vi åka och handla lite innan vi åker hem. Så jag skriver igen när jag är hemma, puss på er sålänge!


Såhär blev det! Inte för att man ser så särskilt mycket, men ni ser att det är kortare va..?


slutar nu!

Hej igen!


Är lite småstressad just nu, slutade precis skolan. Har bara haft engelska och svenska efter första inlägget där imorse.

Ska ta bussen med Jossan in till stan nu, och så ska jag klippa mig på drop-in. VI HÖRS SENARE PUSS!

ska klippa mig idag!

Idag ska jag klippa mig igen, jag klippte ju mig i början utav sommaren, men det har blivit rätt ordentligt sitet efter all sol osv nu under sommaren. Jag håller ju på att spara så det ska bli längre och tjockare så jag måste klippa mig var tredje månad ungefär för att hålla håret fräscht så det kan växa ordentligt!



Såhär långt vill jag ha! Fyfan vad fint hår denna tjejen hade. Snodde bilden ifrån google.


dagens outfit, casual



Idag har jag på mig,
Tygskor ifrån DinSko
Jeans ifrån GinaTricot
Linne ifrån H&M
Tröja ifrån (?)

Sen har jag min varma everest vinterjacka också. ;)


kom försent

Godmorgon!


Låg och läste en massa blogginlägg igårkväll (natt) så jag somnade inte förens vid halv två..? Vaknade vid halv nio imorse utav alarmet och hoppade upp ur sängen direkt och fixade mig snabbt. Tvättade ansiktet, borstade tänderna, smörjde tatueringen, tog lite mascara och plattade håret och satte upp det i en hästsvans och gick till bussen.

När jag kom till skolan så var jag ungefär 15min sen till min första lektion, administration. När jag kom dit så satt alla bara och skrev av läraren för att veta allting som ska komma på provet. Så jag fick skriva av allting snabbt och sen fick vi "ledig-tid" så då startade jag självklart min bebisdator. ;)

Har ni sovit gott inatt förresten? :)


facelook for today.


ska sova nu!

Nu är jag hemma igen!

Eller jag har varit hemma sen tjugo i tolv ungefär, men jag har pratat med Magnus lite. Sen fixade jag mina dagliga kvällsrutiner ni vet, tvätta ansiktet, borsta tänderna, smörja tatueringen, plocka fram morgondagens outfit osv. Ni vet all tjejgöra.. ;)

Imorgon börjar jag kl 9.35 så jag ska gå upp halv 9 och ta en buss som går 9.10. Så imorgon blir det sovmorgon för min del! Inte för att jag kommer få sova så värst mycket längre, eftersom att jag är vaken rätt sent nu, och kom hem sent. Menmen, haha. Hellre somna sent och vakna senare än att somna sent och vakna tidigt, fifan.

Men vi hörs imorgon sötnosar! PUSS


baby I love you.


fyfan vilken eftermiddag..!

Sorry för att jag inte uppdaterat på ett tag..


MEN jag drog in till stan som sagt och mötte upp min pojkvän vid june och så gick vi till donken och käkade. Då hände det en jobbig sak som jag inte orkar ta upp här (för privat) men jag och min pojkvän började bråka och gick åt två olika håll och båda grät. Sen smsade vi och så kom han tillbaka och då löstes allting och då blev det hundratusentals glädjetårar istället. :)

Jag skulle egentligen fikat med Joanna idag, eftersom att det inte gick igår. Men det gick ju inte idag heller.. FÖRLÅT GUMMAN! ♥ Vi får ses i helgen istället <3

Sen gick jag och älsklingen hem till honom och så har vi legat och pratat, myst, tagit kort och flamsat osv. Myspys! Jag älskar dig André, vad som än händer älskling. <3

Vi fick en massa godis utav Isac med, så vi ligger och mumsar på peanut och ahlgrens bilar, och dricker multivitamin dryck! Mycket mys. :) Och nu ska vi kolla på några avsnitt utav full frys, så vi hörs senare! PUSS!


Suddig bild, men iaf.
JAG ÄLSKAR DIG!


ska in till stan!

Hej igen gullungar!


Jag och Jossan jobbade med våran webbdesign uppgift på förra lektionen istället för att bara latcha omkring, vi fick ju göra vad vi ville i en timme så då var det ett bra tillfälle att jobba ikapp det man missat. Vi båda två försov oss i tisdags och missade den lektionen så. ;)

Efter den lektionen så gick vi till matsalen och käkade lunch, pannkaka och potatismos, en.. bra blandning öhm?

Sen lånade jag lite solpuder utav henne eftersom att jag känner mig så äckligt blek! Måste fan ta och börja sola snart alltså, ska köpa ett solkort för 500kr när jag fått min lön tror jag.. Men jag får vänta åtminstånde 25dagar till. För jag får inte sola än pga min tatuering ni vet.. ;)

Efter lunchrasten så hade vi matte, jag blev klar med dagens uppgifter (som vanligt..) innan lektionen slutat. Så jag skrev ett kärleksbrev till min pojkvän som jag ska ge honom sen. Han har också skrivit ett åt mig också, så himla gulligt! Hihi! :'D

Iallafall, matten slutar strax, om 10min. Då har vi rast i 20min och sen så ska vi rösta på partierna. Vi som är under 18 år får ju inte rösta på något parti IRL, men vi får "testa på" hur det är att rösta, så vi ska rösta på det partiet som vi tkr om, sen slutar vi och då ska jag dra in till stan och möta upp min älskling! Så vi hörs lite senare, puss!


@ caféterian before

Efter våran första lektion, så hade vi 80min rast så vi satte oss i caféterian och köpte varsin baguette och kaffe. Och jag fick gratis påfyllning! haha. ;)
 Sen tog vi en cigg innan vi började andra lektionen företags ekonomi. Och vi har liksom gjort klart vårat arbete så vi sitter och leker med våra datorer. Allt som ska vara inlämnat är inlämnat och vi har övat på våran powerpointpresentation och då har vi ingenting att göra fören på onsdag. ;)


Söta Jossan med sin baguette!


Crazy Thess och min baguette (dvs min frukost)


Pojkarna i klassen! :)


till oliver igen.

svar på din kommentar:

Jag förstår dig, fullständigt. Men om vi säger såhär, jag ger dig tillåtelse att klanka ner på mig HUR MYCKET DU VILL! Och jag kommer inte anmäla, eller lägga mig i det, jag kommer låta dina kommentarer stå kvar, och jag kommer inte skriva något mer "svar på tal" i bloggen eller ägna dig en blick om jag möter dig. Okej?

Men sen vill jag också att du ska veta att jag tycker det är lite synd, för när du klankar ner på mig, så gör du så att du sjunker till den nivån jag var på innan. Du "hämnas" och gör narr av mig precis som jag gjorde innan. Och det betyder bara att du (nu säger jag inte att DU ÄR DET, utan att det typ "bevisar") försöker få mig må lika dåligt som jag fick dig att må, och det får dig att likna en lika dålig person som jag var/är när jag gjorde dig illa.

Take care / Thess.


trött och tröttare

Godmorgon på er!


Först vill jag be om ursäkt för att jag inte skrev mer igår. Men jag var lite pissed off och sen så var jag ju hemma hos min pojkvän så jag ville inte sitta vid datorn hela tiden, det kan ni nog förstå själva. ;)

Vi gjorde inte så mycket, käkade makaroner som han gjorde och kollade på två avsnitt utav full frys. Sen tog jag bussen hem och när jag kom hem så tvättade jag ansiktet och smörjde tatueringen, ni vet de vanliga gamla kvällsrutinerna.


Imorse så var jag skittrött så jag ställde om mitt alarm typ tre gånger.. så jag gick tillslut upp 6.50 och duschade snabbt och klädde på mig och tog lite mascsara sen gick jag till bussen. Kom till skolan precis när vi började med första lektionen, försäljning & service. Jossan har inte kommit till skolan än, och hon har glömt sin mobil hemma hos sin pojkvän, haha! Men hon kommer väl snart antagligen.. ;)


Har vinterjackan på mig idag också :) det är skitruggigt och regnigt ute så.


till oliver!

Svar på din kommentar:

Haha so what om jag målade stora bröst på min paint-bild..? Jag har inga stora pattar som din brud har. Och jag är faktiskt nöjd med hur "små" bröst jag har. Tycker du att det är så jävla kul att trycka ner mig eller? Jag låter dig vara, och jag snackar med din tjej när hon snackar med mig. Om du har något otalat med mig så kan du ju säga det till mig face2face istället för att kommentera min blogg. Och en fråga, varför överhuvudtaget läser du min blogg om du inte tycker om mig..?

Alla har olika kroppsformer, endel har stora, endel små, endel fasta, endel hängiga, endel är tjocka, endel är smala, endel är långa och endel är korta. Endel har fin hy och endel har inte det. ALLA ÄR OLIKA! OCH ALLA SKA BLI ACCEPTERADE FÖR PRECIS SÅ DOM SER UT! INGEN SKA BLI NERTRYCKT FÖR HUR DE SER UT! Och om du har problem med det så fine för mig liksom, men ta inte ut det här och lägg inte det på mig. Och varför kollar du ens på mina bröst? har inte du en tjej som har fina, fasta, stora bröst som du kan kolla på?

Och jag erkänner JAG HAR SMÅ BRÖST! JAG HAR BARA 70B I BH STORLEK OCH JAG VILL INTE HA STÖRRE ÄN VAD JAG HAR! FÖR DET SKULLE INTE PASSA MIN KROPP!

JAG HAR SMÅ BRÖST
JAG HAR SMÅ BRÖST
JAG HAR SMÅ BRÖST!
men jag gillar dom.

Och har du något mer du vill säga? Så säg det face2face. tack och hej.

gick hem till pojkvännen!

Jag och Jacob gick till hemmakväll och köpte chips och pepsi, men jag var inte så sugen så jag smakade bara utav pepsin. Sen skulle han dra hem med bussen så då gick jag till june och trodde att min pojkvän skulle vara där och möta mig. Men tydligen så var han hemma, och han hade ju mitt busskort så jag beslutade snabbt och enkelt att jag skulle gå till honom. (ca 20min promenad, 40min om man går sakta)

Så jag tänkte att jag skulle ta en riktigt powerwalking då, så jag gick snabbt som fan och kom hem till honom på 15-20min! Och DET är snabbt för att vara mig med mina små, korta ben!

Så nu sitter jag i älsklingens säng med min bebisdator i knät och han sitter och spelar. Ska käka lite nu igen, blev fan hungrig av att gå den biten!


Min fika under mötet!


Älsklingen vid sin dator! :) ♥


ändrade planer

Hej sötisar! Sitter på brunnen just nu, och är med Jacob.


Det blev ändrade planer innan, för efter skolan så tog jag och Joanna bussen mot stan och när vi nästan var framme så ringde min mobil och så svarade jag och möttes utav en feet överraskning. Jag hade tydligen ett möte inbokat kl 15!

Så jag och Joanna hoppade av vid june och gick ner till taxibilarna och då blev jag upplockad och åkte till råslätt och hade mitt socmöte med min nya handläggare och den andra gamla vanliga. Fick en massa fika också, haha asnice! Sen när mötet var klart så fick jag skjuts till torpa utav min sekreterare och så ringde jag en massa samtal och gick till brunnen och mötte upp Jacob.

Nu ska vi ut och röka, han kallar mig för sego. Nu ska jag slå honom. PUSS PÅ FOLKET


Det blev denna bilden bara för att jag gillar cola. puss på cola.


drar och fikar..

Hej igen!


Jag och Jossan mötte upp Joanna, så vi käkade lunch ihop. Det var fan pissäckligt, men man måste ju ändå käka för att hålla humöret uppe, haha. Eller va är det man brukar säga? Äta bör man, annars dör man.

Sen var Joanna tvungen att kila iväg på sin lektion och då gick jag och Jossan upp till våran engelska. Sen hade vi dagens sista lektion, administration. Fick veta att vi ska ha prov nästa vecka, yeey.

Slutade precis och det spöregnar ute. Sitter och väntar på att Joanna ska sluta sin lektion, så jag sitter och väntar på henne vid hennes skåp. Känner mig riktigt luffig och sitter på golvet med datorn i knät, haha..

När hon kommer sen så ska vi ta bussen in till stan och gå till mackmakeriet och ta en fika! Är hungrig, trots att jag åt skolmaten. Så det ska bli supergott med en kycklingbaguette!


Snodde bild ifrån google.
Men kycklingbaguetterna på mackmakeriet är fan det godaste som finns!


Men vi hörs senare, ska dra mot staden nu med sötaste Joanna! Puss på er! ;)


video - sommaren 2010



Jag och Sita som dansar omkring på vätterstranden.


har lunchrast strax

Hej igen sötisar!


Efter första lektionen så hade vi en liten rast, så jag, Jossan och Ajjan gick upp till rökrutan och delade på en joint. (hahaha nej jag bara skojar, men ciggen liknade en joint..) Sen hade vi företags ekonomi och då gjorde jag och min grupp klart vårat arbete så vi får ledigt imorgon ifrån denna lektionen. ;) Kan vara en fördel att ha mig i samma grupp, jag jobbar ju så jävla snabbt. Haha. ;)

Nu har vi lunchrast, så jag och Jossan ska gå upp och käka lite. Sen får vi se vad vi hittar på. Har engelska senare, så vi hörs då! PUSS!


Rörliga jag och min pojkvän imorse, haha.

blev taggad på facebook

Åh, jag minns det som att det vorre igår. När jag sov över hos Sita, fixade allting med kläder, smink och hår hela dagen för att vi skulle vara så fruktansvärt fina på skolavslutningen. När vi grät inne i klassrummet när vi sa hejdå. När vi grät på samlingen i kyrkan när bildspelet på våra lärare spelades. När våran dåvarande lärare Hasse grät och gav oss våra betyg och en röd ros. När vi satt i entrén och kramade alla hejdå. När vi lovade alla att vi skulle hålla kontakten. När vi satte oss i bilen och åkte hem till mig och hade ont i huvudet av alla tårar.

Vilken kväll, den var helt perfekt och helt underbar, och den kommer aldrig glömmas.




Ja, fast texten fanns inte med på bilden när jag blev taggad, haha.


i tid till skolan

Godmorgon på er sötisar!


Vaknade kl 7 idag utav alarmet, var skittrött men jag tog mig upp ändå. Pussade på min pojkvän hundra gånger tills han vaknade och sen fixade jag mig snabbt. Sminkade mig och plattade håret och klädde på mig och sen gick vi till bussen.

Kom till skolan för tio min sen och det var då vi började med näthandel, men min lärare är sjuk så vi har vikarie och han springer bara fram och tillbaka. Så vi lär ju inte få någonting gjort idag.

Upptäckte också att mitt ex Jimmy går på samma gymnasie som mig, lustigt att vi inte har stött på varandra..? Jaja, jag bryr mig inte så mycket faktiskt.. ;)



Jag och min pojkvän för en timme sedan.. haha.


godnatt ifrån mig!

Jag och älsklingen har kollat på ett avsnitt utav In to the west. Sen käkade vi lite och nu ska vi kolla på en film, och sen sova. :) Jag tror faktiskt vi inte ens kommer orka se klart på filmen, för vi ska upp kl 7 imorgon.. yeey.

Men vi hörs imorgon som vanligt! PUSS PÅ DIG!


jag blev vänster?

Jag gjorde ett test på nätet, om vilket parti som man lutar mot. Jag har ju faktiskt ingen aning om vilka jag röstar på. Inte för att jag kan rösta än, eftersom att jag bara är 16 år. Men jag har aldrig riktigt ägnat mig åt politik, har alltid tänkt som en anarkist.

Men enligt detta testet blev jag vänster. Haha! Är det bra tycker ni..? Fast det var rätt jämt mellan Vänster och SD. Men jag är ju fan ingen rasist?






Gör testet HÄR! om du vill testa vilket parti du lutar åt.


köpte ny väska idag!

Eftersom att min andra väska hade gått sönder så var jag tvungen att köpa en ny!







199:- på åhlens.


hemma med baby!

Nu är jag hemma gullungar..!


Jag och Jossan fick gå en promenad på idrotten istället, för att vi båda två inte kunde vara med eftersom att vi båda två nyligen var sjuka och hade feber osv. Så vi gick till österängen och hämtade ett kvitto på willys och sen tog vi bussen tillbaka till skolan *hihi busigt*.

Efter att vi slutat vid 15.50 så tog vi bussen in till stan och så mötte jag upp min pojkvän, sa hejdå till Jossan och så gick jag och älsklingen runt lite på stan för att jag skulle kolla på en väska. Sen när jag var klar med det så gick vi till donken och käkade lite, och då träffade jag på en massa gamla vänner så vi satt och tjötade lite med dom ett tag tills de stack och jag och älskling skulle gå till bussen. Så vi kom precis hem, jag har bara bytt om till mjukis och André har tagit sig en dusch.


Stor-colan och mini-colan.


blev taggad på facebook



OOOH, sexigt juuh. Det var precis när den var klar.. MUMS! ;)


har precis haft prov

Jag, Jossan och Ajjan gick upp till lunchen och jag käkade bara knäckebröd, hatar fan fisk. Sen hade vi engelska som gick bra, gjorde typ inte särskilt mycket mer än några grammatik repetioner.

Nyss hade vi datakunskaps och så hade vi prov om hur en dator fungerar osv. Det gick faktiskt skitbra! Trodde det också innerst inne, är ett litet datafreak faktiskt.. haha.

Har idrott nu, men jag kan inte vara med för att jag är sjuk. Ska in till stan och möta upp min pojkvän, så vi hörs när jag kommer hem sen, puss på dig!


tre bilder ifrån igår!

När jag var i friadalen och joinade pojkarna medans de spelade fotboll. ;)


Dick med hans röda outfit + lila fotbollsskor!


Pontus som dribblar med sig själv.


Fj0rtiZ Olle som står och schteker vid målet.


har lunch nu

Hej igen sötisar!


Jag tog bussen till skolan, och då träffade jag Natta och hennes kompis, så vi satt och snackade skit om en viss pojk. ;) Som vi båda två har råkat ut för, haha!

När jag kom upp till skolan så mötte jag upp en trött och sjuk Jossan, haha. Stackare hon är ännu mer förkyld än vad jag är.. vad gör hon ens i skolan egentligen..? Iallafall, vi satt i caféterian ett tag fram till våran matte började, så gick vi till våra salar, eftersom att vi inte är i samma mattegrupp.

Min mattegrupp är fan seriöst skitjobbig, typ ingen jobbar och alla kastar pennor, sudd och papper på varandra. Känner mig helt utstött, haha. Men det är lite tur på ett sätt, för då får jag iallafall något gjort ijämfört med alla andra, haha.

Har lunch nu, ska möta upp Jossan som slutat samtidigt som mig, så ska vi antagligen gå och äta. Eller inte, det är fisk idag.. uuäk.


har gått ner i vikt..!

Imorse när jag skulle ta på mig ett par jeans som jag inte har använt sen i våras så upptäckte jag att jag har gått ner i vikt som fan! För detta par jeans fick jag ligga ner för att kunna knäppa gylfen och jag hade såna feta märken runt midjan + magen för att de satt så tight. Jag kunde knappt böja mig ner för att de stramade så hårt runt låren, men nu sitter de nästan alldeles för löst..!





Hiss på det!


helvete...!!!!

Godmorgon på er!


Jag har nämnligen försovit mig, -.-

Kom hem igår vid halv elva, och var helt slutkörd. Höll till och med på att somna på bussen och det var väldigt riskabelt. När jag kom hem så gick jag och la mig det första jag gjorde, orkade inte göra ett skit.

Men det resulterade i att jag inte vaknade utav mitt alarm imorse..? Jag som ALLTID vaknar utav alarm, vaknar till och med bara om jag får ett sms så att det vibrerar lite i två sekunder. Menmen, det gjorde jag inte nu.

Tur iallafall att vi har håltimme när jag kommer till skolan, så jag missar bara en lektion, webbdesign. Och det gör inte så mycket eftersom att vi bara skulle få ett papper och sen jobba hemma med det.

Har iallafall vaknat till, fått på mig kläder och kletat på mascara och satt upp håret i en bulle. Ska gå ner och äta en snabb frukost och sen går jag till bussen.

PUSS PÅ DIG!


hemma hos älsk

hej igen sötisar!


Jag drog in till stan och åkte till friadalen och mötte upp Dick, Olle och Pontus. De spelade fotboll och försökte få mig att vara med, men det orkade jag inte. Så jag satt mest i det konstgjorda gräset och söt ut.

Sen drog vi hem till Dick efter att pojkarna hade tröttnat på att spela, de sköt ändå mest bara utanför och stackar Fj0rtiZ Olle fick springa fram och tillbaka.. Iallafall, när vi var hemma hos Dick så stack Pontus hem och så satt vi och kollade på cops. Sen gick jag till tändsticksområdet och höll på att bli överkörd utav Isac, så han skjutsade mig hem till honom och André.

Så jag har bara ägnat tiden hemma hos min älskling med honom, Ian och André. Och just nu sitter jag och chattar med någon ful emo-brud som tror att jag söker på google eftersom att jag är så smart och knäcker henne, haha stackars brud.

Men jag skriver godnatt sen när jag kommer hem,
puss på dig.

i'm going to the city!

När jag kom hem så satt jag och bloggade lite, hälsade på min lilla snuttis på skrivbordet (blev ni nyfikna nu? Yes, jag har faktiskt skaffat ett husdjur.. gjorde det igår i smyg.. ;)) Sen käkade jag lite och småglodde lite på TV medans jag smsade med min pojkvän.

Sen när jag precis skulle gå upp så ringde min mobil, det var min vän Dick! Så jag bestämde att vi skulle ses på june om 45min. Och jag måste strax gå till bussen..!


när jag kommer hem..

såå...


slutat nu, ska hem!

*pyh* är så jäävla trött just nu alltså..


Eftersom att alla blev klara med uppgiften vi fick på våran lektion försäljning & service, så fick vi sluta 40min tidigare, och då var det alltså 75min till vi skulle börja dagens sista lektion, matte. Så jag och Jossan gick till caféterian och softade.

Kollade igenom lite blogginlägg, eftersom att internet buggade under helgen hos pappa så hade jag 130 inlägg att läsa igenom! Jag är en liten bloggtorsk, hehe.. Har många vänner som bloggar också, och de är deras bloggar som jag prioriterar först och främst. Sen läser jag ju många stora bloggare med, men det är mycket roligare att läsa sina vänners/bekantas bloggar, för de känner man ju. ;)

Har iallafall precis haft matte, och upptäckt att när jag pluggade hemma så hade jag gjort alleles för mycket så jag låg jäättelångt före så jag fick ett arbetsblad att jobba med och det blev jag klar med innan vi slutade så jag satt och kollade ut genom rutan och tänkte på att jag borde valt en svårare linje, haha.

Sitter och väntar på jossan nu, tills hon har slutat så vi ska ta bussen tillsammans till stan. Så ska jag byta till min buss och åka hem, så vi hörs när jag är hemma ungefär vid halv fyra någongång. PUSS PÅ DIG


Jag imorse innan jag stack till skolan.


såhär satt jag..!

Jag skrev ju i ett inlägg att jag har skitdåligt internet hemma hos pappa!
Så för att jag ska ha någon täckning överhuvudtaget så får jag sitta såhär för att kunna sitta vid internet.. haha! ;)



Sitter i sängen och har datorn på fönsterbläcket, haha! Så satt jag nu under helgen..


åt lunch nyss

Hej igen!


Efter första lektionen så började svenskan, och eftersom att jag hade gjort klart uppsatsen som vi hade till i fredags (men min klass är retarded och sega haha! så de fick en extra dag på sig) så satt jag och bara dunkade musik och softade vid min bebis dator.

Efter svenskan så gick jag och Jossan upp till matsalen och käkade lunch. Och för första gången på 2 år så åt jag tonfisk, och jag som HATAR fisk. Men jag blev lurad, trodde det var kyckling (haha) i pastan, så jag tog för mig och käkade med ett glatt humör och efteråt fick jag veta att det var tonfisk jag hade proppat i mig. Haha! Men gott som fan var det!

Nu börjar dagens tredje och näst sista lektion, försäljning & service. Så vi hörs strax!


jag saknar dig



Det saknas en bit, och den biten är du.





dagens dresscode

Detta klampar jag omkring i idag.




Ballerina ifrån Skopunkten
Jeans ifrån Ginatricot
Oversize tröja ifrån Veromoda
Sjal ifrån H&M
Skinnjacka


sitter i skuuulään

Godmorgon på er! *gäsp*


Vaknade vid 6.20 idag, fast jag ställde om alarmet till 6.35 för att jag verkligen inte orkade gå upp.. duschade igår med ju så det var bara att platta håret imorse.

Gick upp och klädde på mig, smörjde in tatueringen (som förövrigt fortfarande ser superfräsch ut! ingen infektering eller dylikt). Sen sminkade jag mig snabbt och kletade på lite mascara, plattade håret och gick till bussen.

Kom till skolan alldeles precis, och så bestämde jag mig för att börja använda min skolkalender igen. Jag slutade använda den redan efter första veckan för att jag tyckte att jag skulle klara av att skilja och hålla reda på alla olika uppifter vi håller på med i skolan. Men jag ångrade mig, speciellt nu när jag har varit sjuk så tänkte jag att det vore bra om jag hade någon kalender där jag kunde hålla reda på alla studier..

Sitter utanför min lektionssal med Conny som går i samma klass som mig, han verkar vara ännu tröttare än vad jag är så jag behöver inte känna mig ensam.. haha. ;) Första lektionen är webbdesign, och vi ska få en ny uppgift att jobba med, hoppas det blir roligt!


Jag precis när jag vaknat, mitt hår var risigt!


hemma

Skriver nu iallafall..

Tog bussen hem bara och när jag kom hem så hoppade jag in i duschen så nu sitter jag i mina mjukisar och pratar i tele med älsklinen! :)

Godnatt på er! ♥


färdigpackad & klar..

Hej igen!

Jag och pappa käkade middag, och så satte jag på andra filmen som vi hyrde. Sex and death 101, hette den. Den var inte särskilt bra, men den var fängslande på något sett, det kändes som att man själv har varit i hans sits, om ni förstår vad jag menar.

Anyway.. Pappa har somnat i soffan, han brukar göra det när vi kollar på en film. Speciellt strax efter att vi har ätit. Jag har packat väskan och städat rummet och gjort mig klar för att gå till bussen. Ska bara stänga av datorn och lägga ner den i väskan också och krama pappa hejdå så går jag sedan.

Det är alltid lika sorgligt varje gång jag är hos honom, att säga hejdå, tacka för helgen och sen gå. Det känns så fruktansvärt fel på något sett. Och jag får alltid tårar i ögonen när jag stället mig i hissen och tänker att det kommer dröja ett tag innan jag får se honom igen. (Nu är det ju så att jag får åka hem till honom nästan när jag vill, men inte sova där).

Men men, jag är en stor flicka. Jag ska snart flytta hemifrån också, då finns det inga föräldrar som säger vad man ska göra eller inte göra. Då är allt på eget ansvar, då behöver det inte komma några tårar när man ska åka ifrån den ena till den andra.

Känner att detta blev ett litet känslo-inlägg.. det var inte riktigt meningen, men ibland är det bara så skönt att få skriva av sig.

Jag ska iallafall åka strax, så jag kanske skriver när jag är hemma på landet, eller så gör jag inte det. Det beror på hur mycket klockan blir osv. Annars hörs vi imorgon, och då säger jag godnatt till er alla nu. Puss på dig!


lång men intressant text..!

Godeftermiddag på er!


Precis som det står i rubriken så har det internet som jag surfar på buggat under hela förmiddagen. Så det är därför som jag inte har uppdaterat idag! Sorry!


Igår ja, då gick jag och min pojkvän en rätt så lång kvällspromenad som jag skrev. Vi gick en runda som jag brukade gå som liten, ungefär runt 8-10 års åldern. :D Det var riktigt mörkt ute, och jag har ju väldigt dåligt lokalsinne så jag gick mest på min instinkt. Eftersom att jag har gått den rundan tusentals gånger så borde det sitta långt bak i huvudet och det gjorde det också! Haha, tur det annars hade vi hamnat åt helvete. Men som tur var så gjorde vi inte det dåra. ;)

När vi kom hem så satte vi oss framför TVn och fastnade framför en film som hette Jarhead. Den var sådär faktiskt, väldigt seg. Sen blev det en till film efter det, en "skräckig". Seriöst så var det nog den mesigaste film jag sett som har kallat sig för "skräckis, rysare". Den hette iallafall Gone. Och den var med knäpp, eller alltså en person i filmen var ju flippad. Och INGENTING hände som var läskigt, alltså allt hände precis i slutet och oj, det var typ en liten ketchupfläck på skjortan på den döda kroppen. Mhm..

Iallafall, vi somnade sen runt 2-3 tiden och sov tills älsklingens alarm ringde vid 10.15. Då låg vi och drog oss och försökte "väcka varanda" haha.. sen käkade jag frukost och följde honom till bussen, pussade honom hejdå och gick hem igen. Försökte blogga, men internet buggade som sagt. Ställde mig och diskade för att dämpa en fet ångestattack som jag fick (utan någon anledning). Pratade med farmor på telefon efter att pappa hade vaknat och sen bytte jag om snabbt och följde med pappa in till stan.

Gick till hemmakväll och köpte godis och hyrde två filmer, när vi kom hem så försökte jag blogga men internet buggade fortfarande.. Så vi satte på första filmen och gjorde popcorn. Transformers såg vi, och damn! FAN VAD BRA DEN VAR! Jag har aldrig sett någon sån film, och efter att ha hört talas om de filmerna (plus typ star wars -.-) så tänkte jag bara "fyfan vad baaarnsliiiiiggaaa filmer!" Så jag såg dom aldrig, men pappa envisades med det nu. Och han somnade, och jag grät som en barnrumpa på slutet, en av mina favoritfilmer GARANTERAT! haha..

Nu ropar pappa att maten är klar, så jag ska gå och käka med pappiii och sen ska vi se nästa film. Hörs efter det sen bitches! Och jag vet att detta var ett långt inlägg, men hoppas ni orkade läsa det iallafall! ;) PUSS PÅ DIG!


Jag just nu, helt naturlig och förkyld som fan.


åkte iväg lite..!

Hej igen! Nu är jag hemma!


Jag och pappi kollade på TV lite, käkade lunch och sen satte vi på en film. Kollade inte klart på den eftersom att min polare Dick ringde och frågade om jag ville komma ner till stan lite. Så jag bytte om snabbt och tog bussen till torpa och mötte upp honom, hans polare och en tjej som hette Olivia. (hon läste tydligen min blogg, haha..).

Sen drog Olivia, så jag och Dicks polare gick hem till hans lägenhet och chillade lite där. Sen smsade min pojkvän och sa att han var utanför så jag sa hejdå till pojkarna och gick ut till min pojkvän. Så gick vi till hemmakväll och köpte powerking och så gick vi till june och tog bussen hem till förorten.

Min pojkvän och jag ska gå en lång kvällspromenad strax, så jag skriver lite senare! Ha en bra kväll allesammans! puss på er! :)


Jag påväg till bussen, en naturlig söt Thess.


Dick vid sin dator!


igår stötte jag på..

Igår när jag och älsklingen var på bio ni vet? Kan ni tänka er vilka två jag stötte på då..?

Först när jag och min pojkvän hade hämtat ut våra biljetter och skulle "stämpla in" och gå till salongen som bion var i, så upptäckte jag att han som skule "stämpla in" oss var mer eller mindre min mentor! Haha, jag tyckte det var döö pinsamt. Alltså jag gick ju hem i onsdags för att jag hade feber och var sjuk, sen var jag hemma hela dagen i torsdags och igår. Sen stöter jag på honom på bion! Ni kan ana att det kändes som att jag skulle gå igenom golvet där va..? Haha gud. Som tur var så hörde han på min röst att jag inte alls var frisk. Så han förstod att jag verkligen inte skolkade. Så lite tur i oturen hade jag..!

Efter bion så kom det fram en kille med keps och luva, han verkade typ gömma sig för någon. Så sa han rätt tyst "Är det du som är thess..?" Så såg jag att det var Dick! En polare till mig som jag träffade och bodde ihop med när vi var inne på västgötakollektivet Nyskogen tillsammans i Januari. Han var en sån kille som tände till mot precis allt och alla och hade ett jävla temperament och jag ville bara strypa honom ibland. Men på slutet kom vi faktiskt rätt bra överens och han ville alltid att jag skulle rida Wesley när han skulle åka pulka bakom. Ni vet när man tolkar bakom en häst..? ;)
Det var skitlänge sedan jag såg honom! Han stack ju ifrån nyskogen ungefär en vecka innan jag förflyttades till Sika. Så vi hann aldrig säga hejdå, och jag trodde han bodde i göteborg/västervik! Men tydligen bodde han här i jönköping för tillfället! Rätt kul faktiskt! Han fick mitt nya nummer också! :)



Jag igår..!!


gått en promenad

Hej igen gullungar!


Jag och baby käkade frukost, flingor och sylt. Sen gick vi till willys och köpte powerking och så gick vi en promenad runt förorten. Gick förbi min gamla skola där jag gick i 2an, 3an och halva 4an. Den är verkligen inte saknad, fifan.. ;)

Jag berättade gamla minnen om när jag gick där, hur mobbad jag var. Yes! Jag har varit ordentligt mobbad, det kan man inte tro nu, eller hur..? Kanske därför som jag är så tuff nu! Haha. Har fått klara mig själv som liten så.

Sen följde jag honom till bussen, för han skulle åka till en kompis. Men han ska komma hit igen ikväll! När jag precis hade kommit hem igen så ringde min underbara vän Joanna och så pratade vi lite. Hon har det lite jobbigt men sin pojkvän just nu.. Stackare! Finns för dig vännen! ♥


Förorten!


har precis vaknat!

Godmorgon!


Sorry för att jag inte skrev någonting igår..! Men internet hemma hos pappa är inte så lätt, för han har ju inget internet så jag får surfa på grannarnas och eftersom att han bor i ett höghus med betongväggar så kan ni ju fatta att täckningen inte är så särskilt bra.. ;)

Iallafall!
Filmstaden var stängt när jag och älsklingen anlände till jönköping. Så vi tog bussen hem till kära förorten där min pappa bor. Lämnade väskorna och så käkade min pojkvän lite. Sen tog vi busse till staden och beställde biljetterna till filmen Salt. Och fyfan vad filmen var bra! Det måste ju komma en tvåa alltså! :D

Sen tog jag och älsklingen bussen hem till mig, så var inte pappa hemma så jag blev helt nojjig. Haha.. Men han kom strax efter att vi kom med fyra kassar mat! Herregud, hur mycket tror han att jag äter på en helg egentligen..?

Så kollade vi på en skräckfilm som heter "One missed call". Har sett den innan, så jävla vidrig film. Lite överdriven men fyfan vad äcklig den är! Fifan. Sen gick vi och la oss och somnade bums.

Nu ska jag gå och göra frukost åt min snarkande pojkvän som ligger och busar med sig själv i sängen! PUSS PÅ DIG!


Thess goes emo! Mitt hår, haha.. sen sitter älsk bakom och stirrar. MUMS


nu blir det bio!

Nu åker jag och älskling till stan! Vi ska gå på bio (det var en av hans födelsedagspresenter förra helgen) och så ska jag hem till pappi och lämna min väska.

Så vi hörs efter bion! vet inte riktigt när men det blir senare ikväll. PUSS PÅ DIG!



(btw, jag SKAKAR utav röksuuuug!!!!! men jag ska fanimig klara det!) :D


har kollat på film!

Hej igen sötisar..!


Jag och älsklingen kollade på en film som jag laddade ner i tisdags efter att vi hade duschat! The wolfman hette den, och den funkade väl att titta på. Lite små seg, men funkade som sagt. Är inte så kräsen när det gäller film så.

Efter filmen så började vi fixa iordning oss, jag plattade håret och han fixade håret med vax, haha. Vi ska alldeles strax dra oss till stan! Och jag skulle hellre vilja ligga i sängen och sova. Min hals är helt fuckad och jag hostar hela tiden. :( Synd om mig! Detta blir en lugn helg, det känner jag på mig.



Jag just nu!


i väskan finns det..

Ja ni kanske undrar vart det är jag ska idag, och jag ska ju nämligen till min pappa! Ja, det är pappahelg nu. :D

Så i väskan jag ska ha med mig så finns det;


Underkläder


Mjukisbyxor och tjocktröja


Skor


Lite diverse things


Två toppar och ett par jeans

Sen tog jag också med mig min medicin och min kära dator! Självklart :)


till anonym

Jag har ungefär 380st unika besökare just nu!

Puss på dig.

mår bättre nu

Sorry för mitt pms inlägg innan..


Jag och min pojkvän smsade, och båda två var väl inte särskilt trevliga, haha. Sen bad han om ursäkt och då löste sig allting. :) Så jag gick inte ut och tog någon cigg, för jag tog en lång dusch istället och sen när jag höll på att packa väskan. Ja,  vart ska jag idag? Så skulle jag gå ner och möta älsklingen vid bussen och när jag var i hallen så skrek han "ÄÄÄÄLSKLING" och då låg han i soffan. Fyfaaaan vad rädd jag blev! Trodde mitt hjärta skulle flyga ut ur bröstkorgen.

Menmen, nu ska han tvinga mig att duscha igen, så vi hörs strax! Ska visa vad jag har packat också. :) puss.


pms morgon!

Godmorgon på er.


Jag vaknade vid 10 och var skittrött, hade kunnat sova minst en timme till. Men jag gick upp ändå och duschade snabbt och gick ner och käkade frukost. Smsade min pojkvän som skulle kommit hit med bussen kvart i elva, men det visade sig att han hade försovit sig!

Så nu är min morgon inte rolig längre. Jag skiter fullständigt om jag skulle försöka sluta röka, för nu ska jag ta en cigg ändå. Sen ska jag dränka min ilska i en dusch tilll. Sen vet jag inte vad jag ska göra. -.-

Jag är inte glad iallafall! Hörs senare när jag har lugnat ner mig.. puss.

godis, idol, the sims & tele

Hej igen sötisar!


Spelade the sims och skapade en famil som liknar mig och min pojkvän! Helt sjukt roligt, fast Thess blev tydligt otrogen med våran granne medans André var på jobbet, wooups.. Tur att inget sånt kommer hända i verkligheten! ;)

Sen kollade jag lite smått på idol med min familj samtidigt som vi käkade kvällsmat. Sen ringde min pojkvän och så pratade vi lite, och jag fick världens skrattanfall! Vet inte riktigt varför, men antagligen blev jag så lycklig av att höra hans röst igen och så har jag ju vart hemma hela dagen och känt mig så fruktansvärt osocial, haha.

Tog min sista cigg också! Nu ska jag verkligen försöka sluta! Tror ni jag kommer lyckas..? ;)

Men nu ska jag ta och sova! Blir ingen skola för mig imorgon heller trots allt, känner mig lite bättre. Men har fruktansvärt ont i halsen och näsan är riktigt jobbig. Så jag ska vara hemma och vila upp mig imorgon också, så får jag ta nya tag på måndag igen! Det blir nog jätte bra tror jag.


Ni får sova så sött! Så höres vi imorgon som sagt! Puss på er kära läsare!


Det är över 5 månader sedan denna bild togs, och guud vad jag älskar dig baby!


bepanthen & visibly clear

Detta fick jag också utav Pernilla. Det första på bilden är ett anti-finn medel som man ska stryka på pormaskar eller rodnader så ska de vara borta efter 8 timmar! Perfekt att ta precis innan man ska gå och lägga sig, så vaknar man upp med helt perfekt hy! ;)
Det andra på bilden är en salva som man ska smörja på torr och irriterad hy. Den ska jag alltså smörja min tatuering med! Hitills så har jag ju smörjt in den med idomin, men det hjälpte inte emot irritationen, för det kliade ju som fan. Så jag hoppas verkligen att denna är bättre!



Vill också tacka de tre som kommenterade mitt "hjälp" inlägg!

Tack så mycket, Kashaya och Emmy.
Och ett stort tack till Eva! Som föreslog att jag skulle smöja tatueringen med Bepanthen, jag märker redan att irritationen har gått ner! TACK! (du hade skrivit fel adress när du kommenterade, så jag fick söka på google, så jag hoppas att det blev rätt bloggadress!)


NU ska jag nörda sims, käka en massa godis och smsa med min pojkvän! Hörs senare :)


köpt godis!

Jag har inte börjat spela the sims än! För jag och min lillebror gick ner till krysset och skulle köpa godis, på vägen mötte vi P&M som hade slutat jobbet, så jag fick lite pengar ifrån dom också, hihi. Så köpte jag lite plockgodis och gick hem. När jag kom hem så visade det sig att dom hade köpte lite presenter åt mig! Naaw.. :)



Plockgodiset köpte jag, men colan och snickersen fick jag! :) Med lite godis och cola så blir allting så mycket bättre!


okej jag erkänner..

.. Jag är också ett the sims freak! Fast jag är inte liksom så uppgraderad som de flesta andra som både har the sims 2 och the sims 3. Jag kör på det gamla hederliga. ;) Håller på att installera det nu, fast på min andra bärbara! Vill inte installera något sånt på min nya fina skoldator, min lilla bebis!

Fast, jag har faktiskt varit lite duktig idag också. Har gjort klart kapitlet i matten som jag missade idag, och sen har jag fortsatt skriva lite på min engelska-översättning. (det är dock inte ens någon inlämning på det, jobbar med det tills jag får en ny uppgift..) och sen har jag pluggat på de orden vi ska ha som glosor till imorgon! Jag är väldigt osäker på om jag ska till skolan imorgon, eftersom att jag känner mig mycket sämre än vad jag trodde att jag skulle göra idag.. Men det är alltid bra att plugga på de läxor man har även fast man inte ska ha något läxförhör!

Men nu har mitt the sims installerats klart på min andra dator, så vi hörs om någon/några timmar! Ska nörda lite nu som sagt.

Puss på dig!


dagens andra måltid & tv

Det tog skitlång tid för mig att gå ut och ta min förbaskade morgoncigg, haha! Jag orkade inte resa mig upp ifrån soffan alltså.. Sen tog jag två brustabletter, ni vet såna C-vitaminer man lägger i vatten? Skitgott! Och jag kände mig nästan direkt lite piggare!
Sen har jag smsat med min pojkvän ungefär hela dagen! Han är så söt och gullig. :) Vi ska träffas imorgon som tur var, känner mig helt ensam nu när jag är sjuk, även fast min lillebror är hemma just nu.. Mina bröder var jättegulliga och gjorde stekta ägg till mig! Och la dom på mackor och kryddade osv. Så fick jag ett glas vatten också.



Så nu ska jag käka min lunch/middag tillsammans med min yngsta lillebror som kom hem från skolan för en timme sedan, och kolla på Simpsons! :)


ohno i'm a copy!



Kollade igenom Dessies blogg och såg detta videoinlägget och upptäckte att hon har en likadan kamera som jag har, men eftersom att jag köpte min detta året i mars, och detta videoklipp gjordes i juli förra året så betyder det alltså att jag är en copy! Ohno.. my life is over.



Mitt videoinlägg i våras, haha..


fråga till er om tatuering?

Fiínns det någon som läser min blogg som har tatuering eller har erfarenhet utav det?

För nu är det så att min tatuering kliar som saaataan...!!! Och jag undrar om den verkligen ska göra det? Jag gjorde den i fredags, så visst den kanske kliar så mkt nu under tiden den läker. Men alltså jag vill fan bara riva upp allting med naglarna, men det får man inte va? Alltså klia tillbaka?

HJÄLP NÅGON!




Tack så hemskt mycket för svaret! :)


till anonym igen

Alltså, du får ju en HTML-kod som du ska klistra in i din kodmall.

Du ska INTE lägga in den i ett inlägg, haha..

Gå in på designadinblogg.se så finns det instruktioner där.

Lycka till! puss på dig.

pretty women



Nesh, ska ut och ta morgoncigg nu. Har inte rökt än! Good huh?
Har bara legat i soffan med mitt duntäcke, käkat frukost, kollat på smallville, våra värsta år, våra bästa år, top model 5 och en massa disney avsnitt.. är riktigt uttråkad faktiskt! Stackars mig..


thess hissar & dissar



Helgen.
Ja det säger ju sig själv, vem älskar inte helgen och att vara ledig ifrån jobbet/skolan?

Skolan.
Tja, jag hissar ju inte direkt skolan.. men jag hissar att jag tycker om min nya skola, min nya klass och de uppgifter vi får jobba med. Jag hissar att det går så bra för mig!

Min tatuering.
Jag hissar min fucking snygga tatuering, så jävla heettt!!!!

Min nya dator.
Min nya smidiga bärbara som jag fick genom skolan, så jävla smidigt att ha med sig överallt. Bättre uppdatering på bloggen är ju aldrig fel, eller hur..? ;)

Vänner.
Det bästa som finns här i världen, vänner som alltid ställer upp!





Väskan till datorn.
Väskan vi fick till våra nya datorer via skolan är skitkassa, inget handtag och osmidiga. Luktar äckligt också..

Mens.
Ja, vi tjejer vet att vi är födda till att föda barn och föra vidare mänskligheten. Bara för det så behövar man fan inte blöda varje månad? plus att jag har ju p-stav men har mens iallafall! DIIIISSSS

Trötta morgonar.
Det värsta jag vet, det är att man måste gå upp på morgonen när man egentligen bara vill ligga kvar i sängen och soooova. Det är en feting diss, tänk om man kunde börjat dagen kl 10 istället för 6..?

Att vara sjuk.
Ja, de är inte så svårt att förstå att det får en diss.


till anonym

Anonym om till anonym & emelie:
tack så mycket! :D
nu har jag blivit medlem på bloggpartner, men tänkte bara fråga lite.
kostar det något?
hur går det till när man får pengarna? sätter dom in pengarna en gång i månaden eller hur går det till hehe?
och hur mkt tjänar man typ? :)
tack så mycket!! :D


Det var så lite. :)
nej det är helt gratis att vara medlem.
de sätter in det på ditt konto så du måste skriva in ditt banknummer osv, du får kolla runt lite och spara inställningarna.
ja dom sätter in engång i månaden, om det kommit upp till en viss summa.
det beror helt och hållet på hur många annonser du har uppe, hur många besökare du har och hur många sidvisningar som din blogg får per dag.
Lycka till! PUSS.

fortfarande sjuk..

Godmorgon! *host*


Jag är fortfarande sjuk! Somnade igår efter att jag pratat med min pojkvän och sagt godnatt. :) Och imorse vaknade jag med 38,3 i feber och jävligt ont i halsen och snorig som fan. Huvudvärken är iallafall borta för tillfället som tur är..

Tja, idag händer ingenting eftersom att jag är sjuk. Blöööh..

Hur mår ni där ute då? Hoppas ni inte är sjuka iallafall!


Sitter här just nu med min extremt glamourösa frukost..

tycker synd om mig själv..

ÅÅÅH varför ska just jag bli sjuk nu för..?! fuck.


Har iallafall BARA legat i sängen, har inte rört mitt ett smack, och jag känner verkligen av min huvudvärk just nu, och min hals har svllnat upp och gör ont som fan och näsan är täppt och allt är åt helvete. nej jag bara skoja.

Hur som haver.. ska gå ner och ta ett glas vatten och en ipren. Ringa min pojkvän och säga godnatt och sen ska jag sova! Och så ska jag sova hela dagen imorgon, nej inte riktigt, men ska sova så länge jag kan. FÖR JAG VILL INTE VARA SJUK! Det suger, jag hatar det. Jag har inga pengar heller så jag kan inte köpa något gott, för vi har inte ett piss hemma, inget godis, ingen cola. INGENTING! Tja, nu har ni kanske hört tillräckligt hur mycket jag hatar att vara sjuk, hehe..

Menmen, ska som sagt strax lägga mig, så ni får sova så sött, så hörs vi imorgon när jag vaknat, puss! ♥



I care..!


till anonym & emelie

Till anonym;
Det är inte svårt att tjäna pengar på sin blogg, gå bara med på någon hemsida t.ex. som bloggpartner eller ADOperator. Så blir du meddlem, skriver in dina uppgifter, lägger in en annons på din blogg och wohala! Nu rullar de in pengar baby, förutsagt att du har besökare dåva.

Och jag har olika mycket läsare, just nu är det omkring 300-500st. Beroende på hur mycket jag skriver per dag. Idag var det lägre än t.ex i måndags.
Puss på dig!


Till Emelie roos;
Klicka på ovanstående länkar så får du svaret på din fråga.
Lycka till!
Puss.

har nog aldrig skrattat så mkt..!



hAHAHAH, har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som den kvällen då jag och Sita såg detta avsnitt utav family gay på dreamhack summer 2010!


glömde skriva innan..

.. Men nu är jag hemma iallafall!


Som sagt, så drog jag och älskling till mötet, det var kort och bra. Skönt! Sen drog vi vidare till östra och gick till donken, där mötte vi Ian, min pojkväns lillebror som också var sjuk, men som skulle på bio med sin käre far.

Iallafall, jag och älsklingen käkade lite på donken, han köpte mig en stor pommes och en milkshake, mums! :D Ian käkade också med oss, men sen var han tvungen att springa och möta upp sin pappa. Lilla stressnissen själv, höhö.

Jag och älskling gick till june och så tog jag bussen hem till mitt. Och jag och min älskling var så himla smarta med! Han smsade mig när jag precis hade hoppat på bussen och skrev "synd att du behövde åka hem redan, du hade kunnat stanna och ta en senare buss.." så jag ringde och frågade "ska jag hoppa av och möta upp dig så går jag till skolan imorgon?" Men då var han redan på sin buss påväg hem, haha. Så jag åkte hem iallafall, och bäst var nog det. För när jag kom hem så hade jag skitont i huvudet, men jag pratade lite med Pernilla ändå. Sen tog jag febern och den är fortfarande hög. Så de blir ändå ingen skola för mig imorgon.

Hur har eran dag varit idag då? :)


höhö,
här ligger jag i sängen helt död typ..

älskliing -v-

Enda sen den första dagen jag såg dig har jag tyckt att det varit något speciellt med dig. Jag minns första dagen nästan i detalj, jag var tillsammans med Lil'danne då och vi gick till torpaskolan för att hälsa på hans kompisar. Han stod och pratade med mig och jag kollade på dig medans du spelade bandy. Sen presenterade Lil'danne mig för alla och när han nämnde dig så vinkade jag och skrek "heej andré!" och du höjde handen till svar.

När vi träffades på june den andra april så var jag skiitnervös, ja du minns du säkert hur mycket jag drack den kvällen med, fyfan. Sen hade vi en jättemysig dag efter det och sen blev det du och jag den 4:de april. Jag var verkligen jätteblyg i början och när du ville mysa hemma hos Bark, så kittlade jag dig på magen och gömde mig under täcket. Tog kort på dig hela tiden och allt.. oh herregud.

Sen började nervositeten släppa när jag verkligen upptäckte mina känslor för dig, som bara blev större och större för varje dag. Och nu är du verkligen min andra halva, som jag kan berätta allting för, som jag verkligen kan vara mig själv med, och som jag alltid skrattar tillsammans med. Jag vet inte ens vad jag skulle göra utan dig vid min sida, och hur mina dagar skulle sett ut. Jag skulle känna mig helt förlorad, helt borta, helt ensam och vilse.

Vi har gått igenom så mycket, du och jag. Mycket mer än vad folk tror, för alla ser inte allting. Vi har bråkat, om småsaker och om stora saker. Vi har tjaffsat om vem som har rätt och vem som har fel. Vi har gråtit, och du har sprungit efter mig när jag har gått ifrån dig. Vi har ringt varandra när vi har mått dåligt och vi har pratat om exakt allting. Vi har delat allting tillsammans, sorg, glädje, lycka, framgång, nedgång.

Jag har aldrig känt såhär för någon annan, för det jag känner för dig är verkligen på riktigt. Innan trodde jag inte ens på kärlek, jag hatade ordet kärlek. Jag trodde att det bara var att hitta någon som man tyckte var rolig och sen så funkade det inte längre och då var det dags att byta typ. Men så är det verkligen inte med dig, för det finns ingen bättre än dig för mig. Det finns ingen i hela universum som jag skulle vilja byta dig mot.

Du är den enda som verkligen har fångat mitt hjärta, för det är dig som det tillhör, det har väntat på dig fram tills dagen vi träffades. Det var du som fick mig att må bra, du fick mig upp ifrån allt det onda. Du fick mig att inse att världen faktiskt var vacker, att det fanns så fruktansvärt mycket mer än att bara missköta skolan, springa ute på stan, supa och göra bort sig.

Det finns så mycket att säga, och jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om bara dig. Men samtidigt så är det precis som att alla ord bara tar slut, för det finns egentligen inte tillräckligt med ord som skulle kunna beskriva dig. För du är så fruktansvärt underbar och det finns verkligen ingen människa som jag har träffat som ens är i närheten av att vara lik dig, på något som helst sätt. Du är verkligen helt fantastisk, och jag vill och hoppas verkligen att det kommer att vara du och jag för all framtid. För det är med dig som jag är lycklig, jag vet det. Jag vet också att det är dig som jag älskar. Bara dig som jag älskar.

Som sagt, det finns så mycket mer som jag skulle kunna säga och skriva, men du vet nog redan det mesta älskling. Nu säger jag bara, jag älskar dig, jag älskar dig mer än mitt egna liv. Låt det alltid vara så underbart som det är just nu, låt oss fortsätta veta att vi har varandra genom allt. För vad som än händer, så finns jag alltid hos dig, och jag kommer alltid att vara din. Puss, ifrån din alldeles egna Thess.



drar iväg..

Jag och älsklingen har legat och kollat på film fram tills nu, han är så söt när han springer och hämtar ipdren och vatten till mig hela tiden och håller om mig för att jag fryser! Naaw, jag älskar verkligen dig snuttis.

Men iallafall, jag och älslingen tar bussen om en kvart till stan till ett möte som börjar 16.15! Efter det sen så åker jag med Pernilla och Magnus hem så ska jag antagligen lägga mig tidigt för jag mår verkligen inte bra.. :( poor me.. *snyft*

Men vi hörs runt sex tiden eller något! När jag är hemma igen, puss!

svar på kommentar (tjäna pengar?)

Stina om proppat magen full:

Heej :D En liten fråga bara :)
Tjänar du pengar på din blogg något? :)
Kraam <3



Hej! :)
Ja, jag tjänar pengar på min blogg, men inte särskilt mycket som många andra bloggare gör.
Jag tjänar ungefär 100-300kr i månaden, men det är under "minimi" så det utbelas ej till mitt konto varje månad. Så jag får bara min blogglön ungefär varannan, eller var tredje månad.
Kram!

byta länkar?





Jag vet inte om ni ser vad det står i mailet, men det är iallafall en kille som mailade till mig och frågade om vi skulle byta länkar och att det isåfall skulle gynna både honom och mig.

Jag vet ingenting om att byta länker (vad menas med det..?) Är det bra?


hemma hos pojken, sjuk

Hej igen!


Under lektionen så fick jag en sån konstig attack, började se disigt och huvudet kändes skittungt. När jag skulle gå uppför trappan så vinglade mina ben och jag blev helt varm i hela kroppen fastän att jag frös som en liten jude.

Så när lektionen slutade vid 11 så mötte Joanna upp mig, så skulle vi gå till skolsyster men hon var inte där såklart.. Så gick jag och pratade med min mentor och sa att jag kanske skulle åka hem för att jag verkligen inte kände mig pigg. Så lovade jag att jag skulle gå och käka lunch och dricka en massa vatten för att se om det blev bättre, så jag och Joanna gick till matsalen och så åt jag lite kyckling med curry och drack ett glas mjöl och en massa vatten. Blev lite bättre för då släppte huvudvärken, men den kom tillbaka strax därefter igen.

Så jag gick till mitt skåp och la ner engelska och matte i väskan, kramade Joanna hejdå och gick till bussen. Ringde min pojkvän och frågade om han var hemma, smsade min mentor och sa att jag sjukanmäler mig och så åkte jag hem till min pojkvän.

När jag kom hem till honom så tog jag tempen, och som jag trodde så hade jag 38,6 i temp. Så jag fick en ipren och nu ligger jag invirad i två täcken och hundra tusentals kuddar med datorn i knät och tycker synd om mig själv.


seg morgon

Hej på er!


Igår så var jag och min pojkvän på A6 som jag skrev, och så shoppade han lite t-shirtar och sen tog vi bussen hem till mig.

När vi kom hem till mig så kollade vi på två filmer, Remember me och team america. Sen sov vi och vaknade lite sent imorse.. Så jag kom till skolan vid 8.50 och så träffade jag Joanna, satt och tjötade lite med henne och sen började min lektion företags ekonomi.

Är jätte trött och seg idag, känner mig nästan lite febrig och är snuvig som fan. Ska gå till skolsyster senare också för att kolla upp min tumme som jag gjorde illa på vätterfesten.. Den är fortfarande helt cp och domnar bort när man trycker på den.

Skriver strax igen, puss.


bild på mig när jag bodde på Sika i mars.

på a6 med hjärtat

Hej igen sötisar!


Idrotten gick skitdåligt haha, min klass är verkligen värdelös på idrott. Inget samarbete eller något, bara en massa flams. Men gud vad roligt vi hade, haha.

Iallafall.. Jag tog bussen in till cigarren och mötte upp min pojkvän, så tog vi bussen tillsammans till A6 för han skulle shoppa lite nu efter att han fått sina födelsedagspengar. Buhuu jag vill ha min lön nuuu!!! :'(

Sitter på donken nu iallafall för min älskling är en sådan person som slösar massvis med pengar på mat när han egentligen inte ens är hungrig. Så sitter jag här och är vrålhungrig och bara kollar på honom medans han äter. Har fått ont i huvudet också, fick det på idrotten.. jävla skit.

Men nu ska min älskling och jag strax dra vidare och shoppa. Eller rättare sagt, han ska shoppa. Så vi hörs när jag är hemma igen! Vi tar bussen ifrån A6 och åker hem till mig lite senare, typ någongång om en till två timmar. Puss på er! <3


älsklingen ute hos hans farmor & farfars landställe, vet inte riktigt vad han gör hahah

orkar inteee

Hade matte, lunchrast, engelska och nu har vi precis haft datakunskap där vi fick instuderingssaker till provet vi ska ha nästa veckan.

Ska ha idrott snart, så vi hörs när jag slutat vid fyra ungefär! PUSS

things you didn't know..

Detta visste ni inte om mig va..?


Jag har väldiga problem med mat. Jag älskar att äta, men ibland har jag så svårt med det att jag kan gå flera dagar med att äta hur dåligt som helst..

Jag har funderat på att färga håret ljusbrunt, men tror inte jag skulle passa i det och vill inte färga om och om igen..

Jag gillar långa killar. That's nice..

Jag har väldigt oregelbunden mens pga min fucking p-stav... därför kan jag vara jätte tjurig ibland.




design hjälp!!

Är det någon utav er sötnosar som orkar göra en header åt mig? Jag kan betala.

Gör en som passar in till min bakrund, för den vill jag ha kvar. Och jag vill ha mina bilder på headern!

Så finns det någon som vill göra en photoshop header ? eller något annat program, bara den blir snygg! För jag har varken tid eller ork, plus att jag inte vet hur jag själv vill ha den, haha..
Mejla mig på [email protected] eller kommentera inlägget.

Tack på förhand! XOXO Thesswester.


dagens simpla outfit



Sneakers på fossingarna
Jeans på benen
Linne och munktröja på kroppen

orkar inte klä mig snygg när ändå alla kläder blir helt nersmetade utav min salva som jag smörjer tatueringen med..
Men denna simpla outfiten är ändå jävligt nice och skön! :)


är i skolan nuu

Hej igen på er!


Efter förra inlägget så käkade jag frukost, jag ska försök få det till en vana. För ni vet ju att frukosten är det viktigaste målet på dagen, ellerhur? ;)

Sen tog jag bussen till skolan och den segade som fan så jag kom till huskvarna typ 20min senare än vad jag skulle, tur att jag hade gott om tid innan jag började.. men jag kom inte upp till skolan förens typ tio över och jag började halv, haha jävla bussar.

Sitter just nu med Imelda, Sabinah och My och väntar på att matten ska börja, sen är det lunch men jag är fan inte hungrig efter min feta frukost, haha.

Måste tacka Sabinah också, för hon räddar min dag! haha. Har inga cigg så. ;) <3


helt otroligt..!?

Godmorgon sötisar!


Jag är vaken! Och jag har vart vaken sen kvart i åtta! Vadå "hej-jag-kan-inte-sova"..?

Jag skulle egentligen gått upp kl 9 och tagit moppen till skolan eftersom att bussarna gick så dåligt nu när jag börjar halv elva. MEN, så kan jag inte ens somna..? Vaknade och försökte somna om men det var nästintill omöjligt. Menmen..

Har fixat iordning mig osv och smörjt in tatuering väääldigt mycket eftersom att jag har jeans idag. Packat idrottskläderna har jag också, haha. (nu får jag bara inte glömma dom..)

Nu ska jag käka frukost! Vi hörs i skolan, för jag kommer vara där 60-50min innan jag börjar.. PUSS


Facelook for today


sovmorgon imorgon, sköönt

Nu har jag pluggat matte, hjälpt till att duka, käkat och pratat med P&M. Saker och ting är så fruktanvsärt underbart just nu! Plus att min huvudvärk släppte, men det beror nog på iprenen jag tog innan, hehe..

Ska iallafall göra mig iordning för sängen nu, och prata med min älskling lite på telefon innan läggdags. Imorgon börjar jag halv elva eftersom att jag har gjort klart uppgiften i webbdesign, sköönt! Så jag går upp kl 9 på morgonen imorgon, så det blir en riktigt härlig skönhetssömn för mig inatt, wiie.

Hoppas ni sover gott där ute, så skriver jag imorgon innan jag drar till skolan! Puss och godnatt, och idag var ni duktiga på att kommentera också btw, det gillar jag! Fortsätt så.. :)


jag just nu, i mjukiskläder och osminkad, yeah.


proppat magen full

Gosh vad uttråkad jag är egentligen..

Har sutitt vid datorn sen jag hade städat klart, och sen fick jag nog och gick ner och gjorde lite käk som bestod utav mjölk och start.. Glamouröst verkligen. Har ju inte ätit sen risifruttin imorse, ni vet innan skolan kl 7.. Dåligt dåligt.

Sen blev det att man fastnade vid min bebis igen, alltså datorn, haha. Vilket liv jag har när man tänker efter.. Men ska alldeles strax ta en cigg för att komma igång och sen ska jag plugga matte, yee! Någon annan som bryr sig om skolan så mycket som jag gör..?

Alltså om man jämför med hur jag var på högstadiet och nu, så är det som dag och natt. Orkade aldrig plugga, gjorde ALDRIG mina läxor, pluggade knappt till prov, läste bara igenom några papper precis innan jag gick in till lektionen. Under lektionerna så tänkte jag bara "äsch, gör resten hemma.." och slösade tiden genom att prata, osv. Nu är det precis tvärtom.. jobbar som fan under lektionerna för att slippa göra något hemma och gör alltid klart allting flera dagar innan det ska vara klart och inlämnat.. Någon som har gett mig någon slags orka-skolan-drog eller..?

Men jag tycker bara att det är roligt att jag har tiden och orken till att lägga ner energi på skolan, för det ger ju resultat liksom. GO THESS!


min mattebok, linjerat häfte och miniräknare, woooh


svar på kommentar (tatuering)

hannah :) om my tattoo!:

skitsnyggt!
men du kommer ju itne kunna ta ryggmärgsbedövning om du vill ha barn i ftramtiden, då blir de oftast missbildade o: :(


Tack så mycket! Jag tycker också att den är skitsnygg.. ;)
Och jag vet att jag KANSKE kan ta ryggmärgsbedövning när jag ska föda barn. Sen så ändras ju världen och dagens sprutor och mediciner vareviga dag, så mycket har säkert hunnit hända innan jag blir gravid! Men jag är ändå inställd på att jag kanske inte ska få den bedövningen.

Sen det där med att barnen oftast (?) blir missbildade om man inte tar den bedövningen är ju renaste bullshiten. Innan bedövningen ens kom till, hur många barn föddes inte då helt friska? Hm.. Så du menar att om man inte går till en kirurg och trycker in botox i läpparna så faller de av när man är 20 år..? Jag hoppas du förstår principen.

Jag vet många som fött barn utan ryggmärgsbedövning, min pojkväns morsa t.ex. när hon födde både André och Ian. Min fostermamma födde både Jonathan och Daniel utan bedövning, och så vitt jag vet så är alla de fyra fullt friska. (bortsett ifrån mina bröder då, hahahahhaha. Nej jag skojar bara)

Så njae, jag tror jag kommer klara av att föda barn ändå OCH att de/dem blir friska. Men tack för upplysningen!


Eller min unge kanke kommer se ut såhär..?


slutade kl 14!

hej gullungar!


Nu har jag tid att blogga, haha..

Iallafall, jag hade som sagt matte, och då jobbade jag ikapp så fort jag kunde eftersom att jag var hemma i torsdags. Har bara en och en halv sida kvar sen är jag klar, de andra i min mattegrupp är ungefär där jag är nu. Men jag tog med mig boken hem för att göra klart de sista på kapitlet så slipper jag göra det i skolan, och då ligger jag före istället för efter.

Efter att jag slutat skolan så var det 53min kvar till min buss skulle gå, plus att jag hade fruktansvärt ont i huvudet så jag tänkte att en liten promenad skulle göra gott. Så jag gick ner till min gamla skola  som ligger i Huskvarna centrum. (det gymnasiet jag går på ligger ungefär 20min ifrån). När jag kom ner så gick jag först och kollade igenom A och C huset, C huset har förändrats lite.. det var där jag hade mitt skåp och de flesta utav mina lektioner. Plus att jag stötte på 7orna som hade tatt över den delen utav skolan efter att 9orna gått ut, och fyfaan vad små de är.. En hälsade på mig, och jag var väl en halvmeter längre? Haha.. Tänk att man har varit så liten, gud.

Jag stötte på sötnosen Ellie sen när jag gick ner till huvudingången också, länge sen! Eller ah, det var på vätterfesten men det var ju inte riktigt samma sak. Vi gick ut och tog en cigg och snackade om kärlek och killar och lite sånt. Sen skulle hon på lektion och jag skulle gå till bussen så vi kramades hejdå och gick åt varsitt håll.

Bussen var överfull btw, gick inte att rubba sig eller något. Skitjobbigt.. men de flesta hoppade av innan mig eftersom att jag bor sååååå långt bort. Haha! ;) Och när jag kom hem så bytte jag om till mjukis, smörjde in min tatuering och satte igång och städade. Blev jättebra! Bytte lakan och bäddade, dammsög (till och med under sängen..) och torkade av hyllor osv.



Min gamla skola! Haha njae inte riktigt.. gick bara igenom där..


Här är min gamla skola!


Sist jag stod här var på skolavslutningen i somras..


och bara för att jag är så cool och hade ont i huvudet så blev de självklart en cola i väntan på bussen!


hemma nu

Hemma nu!

Men nu ska jag sätta igång och storstäda mitt rum..! Så jag skriver strax, puuusss

cambilder ifrån tågresan..!

Vem säger att man måste ha tråkigt när man åker tåg..?
Jag och Erica bjuder på dessa, hahha..
Det var alltså när vi åkte tåg ifrån jönköping till vaggeryd i fredags.









Okej det var mest jag som bjöd på dessa, hahahahahahah


härlig dag!

Gullungar!


Efter min första lektion webbdesign (som jag egentligen hade sluppit eftersom att jag var klar med uppgiften, men det visste inte jag..) så hade jag svenska. Vi skulle skriva en uppsats som ska vara klar till fredag om våran sommar. Så jag skrev 2,5 A4 sidor på datorn om min sommar, det märks att jag älskar att skriva.. ;) Så jag blev klar med den uppgiften, så resten utav veckans svenskalektioner blir slappa. Fördelen med att vara snabb och kreativ i skolan, är att man får chilla galet medans de andra jobbar ikapp, hihi! TÄNK PÅ DET!

Sen hade jag lunchrast, men eftersom jag faktiskt åt frukost imorse så sket jag i att överhuvudtaget gå upp till matsalen. Så jag satt och chillade med min lilla dator aka bebis tills dagens tredje lektion skulle börja, försäljning & service. Sitter på den just nu förresten! Men eftersom att vi inte ens har kommit igång än för våran pratar om att vi ska vara försiktiga om våra datorer aka bebisar och att han inte ska ge oss tips om hur vi ska ta oss in i skolan efter stängningsdags.. Så sitter jag och bloggar istället. Mohaha.

Efter denna lektion så har vi en rätt lång rast innan dagens sista lektion, matte. Sen när vi slutar kl 14 så ska jag hem direkt. Eller bussarna går pissdåligt, så jag får vänta 45min i skolan, bläääh..



hahaahaha detta är jag dåvaaah.

my tattoo!



Såhär såg den ut igår, dag nr 2.
Den är verkligen skitsnygg! Och änsålänge så har det varken blivit någon skorpa. Och inget var eller blod har kommit upp heller, verkar som jag slipper bli infekterad..! ;)

Syftet med tatueringen:

Hjärtat står för kärlek.
Hornen & svansen står för ondska.
Glorian & vingarna står för godhet.

Eftersom att både kärlek, ondska och godhet finns med i vardagen i allas liv, så tycker jag att tatueringen har ett fint och ett bra syfte. Jag tycker att den passar in med mitt liv speciellt, eftersom att jag har varit med om mycket godhet, mycket ondska och kärlek i massor!

Tatueringen kostade 700kr och den är helt färdig, men jag får gratis påfyllning om det behövs, eller om jag skulle vilja lägga till någonting, plus att han som gjorde den verkligen var begåvad!

Det gjorde inte ont, det kittlades nästan bara. Lite ont gjorde det när han skuggade vingarna, för det var lite småkänsligt. Dock var det bara en skön pirrig smärta.

Vad tycker ni? HISS eller DISS?


idag är det höst..

Imorse när jag vaknade så upptäckte jag att jag hade lite småont i halsen och var slemmig också för den delen. Var snorig i näsan och lite immig i ögonen, så jag tänkte att jag fan inte ska bli sjuk!

Så gick jag runt i huset och frös, så jag bestämde mig för att jag skulle ha min tjocka vinterjacka aka biff "ingen vill bråka med mig" jackan, haha!

Så idag är första gången på evigheter som jag har min tjocka everest jacka. Men jag ångrar inte att jag tog den! Är jätte ruggigt ute idag..




Och det märks att jag har gått ner i vikt.. den är ännu större på mig nu än vad den var i vintras/våras..!

vad gjorde jag egentligen..?

Har ni listat ut än vad det var jag gjorde den 3de september egentligen..?


Många av mina kompisar vet det redan, och min pojkvän då såklart. Det kostade 700kr och jag gjorde det i vaggeryd hos en privatperson. Erica var med mig, för det var hennes kusins sambo som gjorde det.

Vet ni fortfarande inte..?

Kolla detta inlägget då, så förstår ni säkert.. KLICKA HÄR!


Eller läsa det här, minns ni detta inlägget..? Som aldrig blev av.. men nu är det gjort!!



försov mig lite idag..

Godmorgon på er!

Idag är det en ny vecka, och bara 7 veckor kvar till höstlovet! Tiden tickar på i en rätt så stadig takt, tycker jag är fruktansvärt skönt faktiskt.

Igår så pratade jag med P&M, och de hade listat ut vad det var jag gjorde i fredags i vaggeryd, hehe.. Men de blev inte arga. Som jag trodde, och det är jag glad för! Hatar att ha hemligheter för folk jag bryr mig om.. Och jag har lärt mig också att det inte är världens enklaste att ha hemligheter för de som är nära heller, speciellt inte när man bloggar om allt och ingenting också, haha.. Sen pratade jag i telefon med min pojkvän innan jag gick och la mig också.

Imorse så vaknade jag kl 6, men jag hade fått ett jättelångt sms som tog tid att läsa och att svara på, så jag fick stressduscha och sen så orkade jag inte stressa så jag valde att chilla och ta nästa buss och det resulterade i att jag kom 15min försent till min första lektion. Men det gjorde ingenting, för jag är ändå klar med inlämningsuppgiften så just nu sitter jag och gör precis ingenting. Eller jo, bloggar förståss.. ;)

Skriver strax igen, måste fixa lite först..!


Jag på tåget i fredags, haha..

fullspäckad helg..

Hej sötisar!


Igår så kom det gäster hem till André, så firade vi hans födelsedag lite och sen åkte gästerna. Sen tog jag och älsklingen bussen hem till mig och när vi var hemma hos mig så lovade jag att inte blogga för att det var hans födelsedag.. Det är ju rätt tråkigt att bara sitta och kolla på liksom.

Iallafall, vi kollade klart på filmen PS. I love you. Sen käkade vi panpizza med min lillebror och sen gick vi upp till mitt rum och kollade på filmen Fun with Dick and Jane. Helt sjukt rolig film! Haha..

Sen somnade vi och så vaknade vi kvart i 9 imorse och så hoppade jag in i duschen, gjorde mig iordning snabbt och sen tog vi bussen hem till André, hämtade en väska och sen tog vi bussen till june och gick till torpa. Lämnade väskan hos Nisse och tog bussen tillbaka till june och gick hem till André. Var där tills hans farsa kom och hämtade oss vid halv 1 och så åkte vi ut till hans farmor och farfar.

Där käkade vi smörgåstårta, hur gott som helst! Sen fiskade vi lite och hjälpte till att tömma båten och vända den osv.. Sen fikade vi och kollade på fångarna på fortet. Så fick André sina presenter och så småpratade vi lite. Sen skjutsade älsklingens farsa oss hem till André.

Då drog jag, älsklingen och Isac upp till A6 och så käkade Isac på donken och så kollade pojkarna på vinterjackor. Sen tog vi bilen till kålgården där älsklingen tränar innebandy. Träffade hans polare och så gick vi hem till Nisse på torpa, sen gick vi hem till André igen.

Alltså så har vi gått en jävla massa idag..! Är jättetrött och seg.. haha. Och imorgon börjar skolan igen..

Hur har eran dag varit hitills? :)


"ändrade planer.."

Idag blev inte alls planerna som dem skulle.. pga att jag sov hos min pojkvän istället för att han sov hos mig som vi hade planerat.

Sen att vi ställde in *den hemliga grejen* som jag skulle bjuda min pojkvän på..!


Idag skulle jag egentligen ha burit den underbart vackra klänningen jag fick utav min pojkvän när vi var i göteborg, ni vet..? Men eftersom att *den hemliga grejen* blev inställd så fick jag byta om igen och ta på mig något mer "vardagligt"..

Lite tråkigt sådär.. men får ha på mig klänningen när vi gör *den hemliga grejen* när vi har tid båda två..



vänskap..

Har tänkt på en sak väldigt länge.

Det alla människor kallar vänskap, vad menar alla med det egentligen?

Vänskap för mig är när två personer har roligt ihop, tycker om samma saker och har mycket gemensamt. Man kan lita på varandra och man kan prata med varandra om jobbiga saker. Man kan lita på att den personen alltid finns där för en när man mår dåligt, och det man säger till varandra stannar mellan dem också.

Vänskap är så stort, men samtidigt så litet så att många tar det förgivet. Jag har haft många vänner genom åren, många som jag har förlorat och många som jag har lämnat. Många man har svikit, och blivit svikna utav.

När man är tonåring så kan man ha tusentals vänner som man anser vara en nära, och man kan också ha några få som man umgås med. Men hur länge varar vänskap egentligen?

Jag har några få som jag litar på, som jag träffar och som jag snackar med. Och som man saknar när man inte träffas på ett tag. Men jag är väldigt osäker på om den vänskapen kommer att hålla.. Om man kommer hålla kontakten hela livet ut, om man fortfarande kommer kunna prata om allt mellan himmel och jord om ungefär 10-20år?

Har ni några vänner, som ni säkert tror att ni kommer ha kvar när ni är vuxna och har familj..?

http://www.kavlinge.se/images/18.70ffe45d1155bbff765800063/v%C3%A4nskap.jpg


grattis älskligen!



Grattis på 19års dagen älskling! <3
Och grattis till våran 5månaders dag :')
älskar dig mest babe <3

är hemma hos min pojk

hej på er!


Har haft fullt upp och det har blitt en massa ändringar osv..

Åkte som sagt till stan igår och så mötte jag upp Erica, sen mötte jag min pojkvän. Fick busskortet och tog ut pengar och sen drog jag och Erica till vaggeryd och var där fram till kvart i tio. Sen tog vi tåget mot staden, Erica drog hem och jag åkte till june och mötte upp min pojkvän och Joppi.

Då gick vi till centrum för att pojkarna skulle checka in eller vad det var.. sen drog Joppi och så gick jag och älsklingen till donken och sen tog vi bussen hem till honom. När vi kom hem till min älskling ungefär vid elva så käkade vi flingor och sen gick vi och la oss. Hade pissont i ryggen eftersom att jag satt i samma ställning i 40min, sen 40min till och sist 40min till, haha. Stel som fan.

Imorse så vaknade vi strax efter nio, så gjorde vi oss iordning snabbt, käkade frukost osv. Så åkte vi hem till mig och så duschade jag och bytte om osv. Sen tog vi bussen hem till honom igen. Sitter just nu och väntar på att något ska hända typ..

Uppdateringen kommer bli urusel idag, bara så ni vet! Men hoppas ni klarar er utan mig.. ;)


Andrés lillebror Ian är bara så coool! Han blir typ superglad varje gång jag nämner hans namn i bloggen.
Ian, ian, ian, ian, ian, ian, ian, ian.

sitter på svenskan

GOSH VAD JAG ÄR NERVÖS (!!!)

Iallafall.. Sitter på svenskan nu. Slutar alldeles strax och då tar jag och Jossan bussen in till stan. Hon ska till sin pojkvän, aawh.. och jag och Erica ska möta upp min pojkvän en snabbis, så ska jag få mitt busskort som han lånade utav mig igår. Sen ska jag ta ut pengar och sen ska jag och Erica ta tåget till vaggeryd och fixa en grej.

Jag kommer dö.. jag svär.

Men ni får ingen uppdatering förens efter 6 någongång! Måste ju fixa detta och det kommer ta tid..

Älskar er kära läsare, puss och sköt om er denna underbara fredag så hörs vi ikväll <3 PUSS


Snart ett år sen..

sommaren 2010 <3

BILDER IFRÅN MIN SOMMAR! <3
















Kommer minnas denna sommaren hela mitt liv.
Endel saker har vart superbra och endel saker har vart förbannat jobbiga.
Mycket har förändrats i mitt liv under sommaren,
MEN GOSH!
Jag vill ha sommar igen!


puss



Moi i somras!


idag händer det!

Har haft dagens första lektion som gick bra, fast jag inte hade mina jävla linser så jag fick ont i huvudet av att anstränga mig. Sen gick jag och mötte Jossan vid Cafét och så gick vi till lunchen och käkade lite. Sen gick vi till skåpen och hämtade engelska grejerna, för det är den lektionen vi ska ha sen.

Vet ni vad som händer idag förresten..?  Tänker inte avslöja för mycket.. men jag och Erica ska till vaggeryd iallafal.. ;)

Har fixat camen på datorn också, haha.


dagens första lektion

Godmorgon! Någon vaken?


Somnade tidigt igår och vaknade imorse 7.45. Duschade snabbt och klädde på mig. Kollade på klockan och tänkte "åh va skönt, jag har en timme och 20min på mig.." så jag tänkte sätta mig ner och käka frukost när jag upptäckte att det bara var 20min kvar till bussen..

Bah vafaaan, så jag fick stresstorka håret med hårfön och springa till bussen. Hann iallafall sminka mig osv.

Kom till skolan vid 9.10 och gick ut och rökte med Sabinah. Sen gick jag till mitt klassrum och nu börjar första lektionen Administration.

Hörs sen, puusss.

dagen avklarad med glans

Nu har jag käkat kvällsmat med familjen, suttit och småpratat lite. Hjälp till att plocka bort ifrån bordet och diskat. Duktig jag känner mig! :)

Sen smsade jag min pojkvän godnatt, och sen tog jag godnattcigg. Och nu ska jag sova! Har sovmorgon imorgon så jag har ställt alarm på 7.45.

Godnatt bloggen! ♥<


i love u more and more every day! <3

filmkväll med älsk <3

Hej igen sötisar!


Min pojkvän och jag kollade först på filmen Black Death. Sen fikade vi med min familj, och satt och småpratade lite.. Sen gick vi upp igen och kollade på nästa film. P.s I love you. Dock hann vi inte kolla klart på hela, vi har ungefär en halvtimme kvar. Men den var iallafall asbra! Och hemsk..

Vi hade det iallafall jättemysigt och jag är alltid glad när jag är med honom. :) Jag är lycklig som har dig André, du är bäst! ♥

Har fixat allt för imorgon, för då ska jag till skolan igen. Har sovmorgon också, så det är en soft dag imorgon!

Nu ska jag fixa lite till, med tvätten osv.. sen ska jag käka kvällsmat med familjen och sen blir det att göra sig iordning för sängen. Så jag skriver lite senare, puss på er och hoppas ni har haft en trevlig dag/kväll!


är med babe

Älsklingen kom för 45min sen och min lillebror var så söt och hade gjort pyttipanna med ägg så vi käkade med mina bröder framför smallville vid TVn. Sen gick jag och baby ner till krysset och sen hem igen.

Nu ska vi mysa och kolla på film, så vi hörs lite senare, puss! <3


Kommer ni ihåg denna bild?
Lillfot och Storfot! <3


är man tjej så är man!

Bara för att man är hemma ifrån skolan och har ont i huvudet så behöver man ändå vara fräsch. Right? ;)
Har iallafall duschat, dock inte håret för att jag ska duscha det imorgon.
Tog deo och smörjde in hela kroppen i bodylotin så nu känner jag mig jättefräsch och luktar gott!
I love to be a girl. ;)


jag är bra!

Jag mår bra nu. Bättre än igår speciellt.
Nu ska jag hoppa in i duschen och frscha upp mig lite, älsklingen kommer snart. <3
puss på er kära läsare!


musik som väcker minnen..


Dremhack winter 08.


Hösten 07-våren 09.


Sommaren 07.


har pluggat..

Klädde på mig mjukis, sen gick jag ner och fixade frukost. Satte på TVn och kollade på två avsnitt av Jim's värld. Sen tröttnade jag och hämtade min dator och så har jag suttit och pluggat ända fram tills nu..! Så nu är inlämningsuppgiften om olika webbläsare som ska vara inlämnad på tisdag klar.. och vad ska jag göra då..?

Har inte ett skit att göra. Hatar att vara hemma egentligen.. men jag kände att jag behövde det också. Men jag funderar på att ta bussen till skolan och hämta böcker snart. Ska bara fräscha upp mig lite isåfall.. Har ju cigg i skåpet också! Har inga hemma. Dåligt..

Men vi hörs strax, ska byta om nu och sen ta av mig mina glasögon. Juste! Visste ni att jag har linser? Och de blev väldigt smutsiga igår för att jag grät så mycket så jag var tvungen att slänga dom. Och bara för att jag skulle plugga vid datorn så ser jag ju inte texten så jag var tvungen att ha på mig mina glasögon. Tur som fan att jag inte har några nyfikna grannar eller någon annan hemma just nu så att jag riskerar att nåhon får se mig just nu.. usch fifan.

Men puss sålänge!



(edit, blir inte att jag åker till skolan.. orkar inte det..)


i'm home

Godmorgon!


Jag pratade med älsklingen på telefon igår, och jag fick så ont i huvudet efter all jävla skit som hände under dagen så vi la på för att jag skulle sova.. Somnade och vaknade av alarmet och då var mina ögon uppsvullna som fan och min näsa rinner och mitt huvud sprängs. Ska ta febern sen också..

However.. Jag ska till skolan sen och hämta böcker KANSKE. Det beror på hur jag mår..

Min sötnos ska iallafall komma hit efter jobbet och stoppa om mig sa han igår, så söt är han! <3 Vad skulle jag gjort utan dig älskling..?

Missar inga särskilt viktiga lektioner idag heller, förutom matten typ. Men jag ska nog till skolan imorgon, och då tar jag hem matteboken och pluggar det jag missae idag.
Man måste ju vara smart liksom.


vet inte..

Hej igen..

Drog in med bussen till torpa och mötte upp min pojkvän, Nisse och en till snubbe som jag glömt vad han heter. Så gick vi hem till Joppi och väntade tills han slutade. När han kom senare så drog alla utom Joppi till bussen och väntade på någon kompis till Nisse och den andra som jag glömt namnet på.

Men han kom inte, så vi tre tog bussen till june och träffade honom där istället. Sen kom Joppi och så drog alla utom jag och André. Vi käkade lite på Time Out och sen började mitt socmöte.

Har ingen kommentar om det mötet, mer än att det inte gick bra. Jag och André drog iallafall därifrån sen när mötet var slut och tog bussen hem till mig.

Först diskade vi, sen kollade vi på film och sen låg vi och snackade fram tills nyss när Isac kom och hämtade honom med sin nya bil.

Nu ska jag sova, jag mår inte särskilt bra någonstans, och jag känner mig så äckligt ensam. Finns inget kvar känns det som.. Helt tomt. Ingen fattar ju heller verkar det som. Men men, det är bara att sova nu, och sen när jag går upp imorgon så är det bara att dra på sig sitt äckliga fejkleende igen.

Hörs imorgon iaf.. godnatt bloggen.


nu drar jag och möter..

Slutade skolan nu!

Hade Engelska innan som gick brabra, fick en extra uppgift eftersom att jag blev klar före alla andra med den inlämningsuppgiften.

Sen har vi haft Administration fram tills nu, ska egentligen sluta tjugo över, men fick sluta nu.

Nu drar jag in till stan och möter upp min pojkvän som slutar sitt nya jobb om tio minuter, HÖRS SENARE! PUSSS

i <3 music



Denna låten är den enda och bästa låten jag lyssnar på ifrån Takida, så jävla braaa!


lunchrast nu, jag åt faktiskt!

Hej igen!


Eftersom att första lektionen var inställd så tog jag en bok åt mig och en åt Jossan, sen gick jag ner till bussen och mötte upp henne och så gick vi till caféterian lite. Då gjorde jag klart min engelska uppsats som handlar om mitt namn, som ska vara inlämnad på fredag. Bra gjort Thess!

Sen hade vi Näthandel och då fick vi en gruppuppgift som ska vara inlämnad nästa fredag. Så vi började lite på den, så det kommer säkert bli bra!

Sen fick vi lunch, och eftersom att jag glömde käka frukost idag så var jag tvungen att äta lite eftersom att jag fick så satans ont i huvudet igår när jag åt så dåligt. Men det var fan inte gott.. led igenom varenda tugga. Men åt gjorde jag lite iallafall.

Ojuste, Jossan var tvungen att knipsa upp hennes lås innan med hjälp av vaktmästaren. Hon skulle ta tåget hem igår, men eftersom att en lastbil hade kört sönder en ledning så fungerar inte tågen som dom ska mellan jönköping och skövde. Så stackars Jossan fick hoppa av i Bankeryd och vänta på skjuts, och då glömde hon sin jacka. Sen när hon åkte tillbaka för att kolla om den var kvar så var den borta! Alltså hennes skinnajacka, hennes mobil och hennes nycklar var stulna! Fyfan vad jag avskyr tjuvar.. Som tur var så hade hon en annan mobil också, plus att hon hann spärra simkortet på den stulna mobilen. Sen var jag snäll och lånade ut mitt skåp till henne så hon fick lägga alla sina böcker i mitt skåp.


världen är vrickad..

"Blåa ögon och blondt hår, där går tjejen ni aldrig får. Hon är bruden ni kallar vacker, hon är bruden dold av spackel. Magen indragen och ryggen är sträckt, vem fan kom på ordet perfekt?"


fler bilder ifrån bröllopsfesten!

Älsklingen spelar golf!


Ian, mästaren på golf! ;)


Isac på sin minicross


älsklingen <3


jag, haha


isac är kär i tårta


Älskling <3


känner mig sliten..

Godmorgon!


Sorry för att jag inte uppdaterade mer igår.. men jag hade rätt fullt upp om man säger så. Jag och min pojkvän skulle kolla film, men den filen jag hade laddat ner funkade inte så jag fick ladda ner den igen hemma hos André och det gick skitsegt. Sen fixade min pojkvän käk osv åt mig eftersom att jag inte ätit någonting under hela dagen förutom på donken då..

Sen somnade jag när vi skulle kolla på filmen för att jag var så trött så han stängde av den, och så missade jag min buss så jag fick ta elva bussen och då kom jag hem till mig vid kvart i tolv. Somnade direkt kan jag lova er..

Sen vaknade jag av alarmet halv sju imorse, övervägde att ta egen sovmorgon eller om jag skulle masa mig upp, låg och drog mig i ungefär tio minuter och sen kom jag fram till att om jag sket i första lekitonen så skulle jag missa något i skolan och då skulle jag behöva jobba ikapp hemma och det orkar jag inte. Så jag gick upp och duschade, fixade mig osv och kom i tid till skolan! Cred till mig fan!

Börjar första lektionen nu, Näthandel. Aldrig haft det innan så vi får se vad det är för någon rolig lektion.. Hörs senare, puss!

Edit: Våran lärare är sjuk som håller i våran kurs i näthandel. Så våran första lektion är alltså intsälld mer eller mindre, vi fick en bok och sen fick vi sluta. Kursen börjar alltså nästa vecka.. vafaaan när man tänker på att skita i första lektionen och sova istället, men sen masar man sig upp för att känna sig duktig så tjänar man inte ett piss på det ändå..


Emil, jossan, jag och Nina i måndags :)

RSS 2.0