drar iväg en snabbis!

Hej igen sötnosar!


Jag ber så heemskt mycket om ursäkt för dålig update idag..! Men som sagt för det första så fuckade blogg.se imorse, och sen har jag inte haft något direkt att skriva om..?

Men iallafall..
Min pojkvän tog bussen för snart två timmar sedan. Jag har hjälpt till med maten, vikt in tvätt i garderoben, ätit, duschat och provat mitt nya smink som jag köpte igår!

Så nu när jag är iordning (inte helt.. har fortfarande lite kvar på sminket och håret är fortfarande blött och uppsatt) så ska jag ta moppen till vätterleden och tanka! För jag ska nämligen iväg en sväng senare ikväll! Kan ni gissa vart jag ska och vad jag ska göra..? ;) Den som gissar rätt får en länkning! hähä

Ledtråd:

Kommentarer
Postat av: Felicia

KRÄÄÄÄÄFTSKIVA.. fett gooooottt!!! vi ska kanske 'ta kräftor vi med :P



SV: haha nej... inte när man har det man har att göra xD



PUSS

2010-10-02 @ 16:34:31
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: emma och bea

★☆★Du kanske inte hade turen med dig när du tävlade om Neulash, men nu är det en ny tävling om FÄRGADE LINSER och det är 10 st vinnare!!!★☆★



Var gärna med och tävla, Emma och Bea ★

2010-10-02 @ 16:56:19
URL: http://tjugotredje.blogg.se/
Postat av: tina

ojoj, svårt att lista ut.. det kan inte vara kräftskiva? eller så ska du fiska kräftor? eller så ska du helt enkelt träffa någon kräfta. DU SKA TRÄFFA KERSTIN! Nej nu kommer jag inte på mer.

2010-10-02 @ 17:04:48
URL: http://tinysoul.devote.se
Postat av: tina

nej nu fick jag lite inspiration igen. du ska tatuera in en kräfta eller köpa någon piercing med en kräfta på. eller så ska du klä ut dig till en kräfta och gå på maskerad. Kanske leka med kräftor i ett badkar. Eller åka till BR och köpa en leksak liknande en kräfta. Och ja, jag har tråkiiigt!

2010-10-02 @ 17:10:05
URL: http://tinysoul.devote.se
Postat av: Anonym

Åhh..snacka om lyxmat:P

2010-10-02 @ 18:09:31
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback