vad är kärlek?

Kärlek.

Det finns många olika sorters kärlek. Kärleken man känner för vänner, kärleken man känner för sin familj och kärleken man känner till en partner.

Kärlek kan beskrivas med många ord. Vackert, underbart, hemskt, krossande. Men egentligen finns det inga ord i världen som kan beskriva ordet kärlek, för den är så enorm. Den är störst.

Kärleken man känner för vänner är stark. Att alltid ha någon man kan prata med och att ha någon/några vid ens sida genom allt. Att ha någon man kan lita på, och stötta sig emot. Det är obeskrivligt. Den kan krossas på en sekund, och det tar en evighet att bygga om en krossad vänskap.

Kärleken man känner för sin familj är också stark. Familjen finns med en person hela livet. Man kan ha många olika relationer med sin familj, man kan vara bra vänner och man kan vara riktiga fiender. Men innerst inne så finns det alltid kärlek. Man älskar sin pappa, sin mamma, sina syskon. Och föräldrarna älskar alltid sina barn och syskonen älskar alltid sitt syskon. Det är obeskrivligt. Och kan krossas på en sekund, och tar en evighet att bygga upp.

Kärleken man känner för en partner (eller till en viss person om ni förstår vad jag menar) är nog störst utav allt. Om man är i ett förhållande, och är lycklig i förhållandet så är det obeskrivligt. Det finns inga ord som kan beskriva den känslan. Att man alltid är älskad, hur man än ser ut och hur man än beter sig. Man har alltid någon att stötta sig emot och man kan alltid lita på den personen. Det kan också krossas på en sekund, och det är sällan som man väljer att försöka bygga upp ett krossat förhållande.

Kärleken är obeskrivlig, det är den känslan som kan knäcka en individ totalt. Man kan bli deprimerad och ta självmord, och man kan känna sig lyckligast i världen och man kan sväva på moln. Kärlek är det största som finns i universum, och det är helt gratis. Kan ni tänka er det? Det bästa som finns i världen är helt gratis. Kärlek kan inte köpas för pengar eller saker. Man kan aldrig tvinga en person att älska en.

Kärleken är störst, och det är den som övervinner allt. Kärleken är den som kan få en person att må helt perfekt och den kan också få en person att vilja försvinna ifrån jordens yta. Kärleken är inte att leka med, så ta vara på den kärlek ni har, även om ni inte har några vänner eller någon partner. Så ta vara på den kärlek ni har i familjen.

Ingen kan leva utan kärlek, för kärlek behöver alla.


Kommentarer
Postat av: Neha

Håller med, man borde ta vara på det=)

2010-10-07 @ 12:23:36
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

GAAH, jag vet, allt bråkade med mig. Men nu är det bättre tror jag :)



Hur är det?

2010-10-07 @ 12:34:00
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Kulan

Bra skrivet, längtar efter något liknande själv, men lever inte riktigt det monogama livet just nu..

Men en dag lär hon dyka upp, o jag kommer vara på hugget =)

2010-10-07 @ 12:35:27
URL: http://kulansplace.blogg.se/
Postat av: Adara - teckningar, foton, drömmar

Åh fint inlägg! :)



Vad fin blogg du har också! <3

Tänkte också tipsa om att du kan vinna en valfri jacka från Elvine på min blogg. Du kan tävla här om du är intresserad: http://adara.blogg.se/2010/october/utkast-okt-1-2010.html#comment

:) Tävlingen går ut imorgon!

Kram

2010-10-07 @ 12:43:56
URL: http://adara.blogg.se/
Postat av: W A Z U P /♥ Shawty

Jättefin och tankfull text om kärlek :) SNYGGT TJEJEN! ♥

2010-10-07 @ 13:49:42
URL: http://wazup.blogg.se/
Postat av: lovisa

fint hår du har!

2010-10-07 @ 14:05:24
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: josefine andersson

naaw, fan vad fin. fan vad sant, man ska fan ta vara på det man har, för det kan försvinna vilken sekund som helst. <3

2010-10-07 @ 17:58:52
URL: http://jossich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback