ang gårkvällen!

Bara så ni vet så var det ingenting som hände med mig! :) Det var en massa andra, haha. T.ex. När vi satt på TexMex så var det en kille, i 25-35 års ålder? Som vinglade omkring utanför och trillade fast han stod lutad mot ett träd. Sen när vi skulle ta bussen ifrån June till stan så var det en till kille som vinglade över vägen och vi tjejer svor på att han skulle trilla och kanske bli överkörd. :| Men han klarade sig!! och så visade det sig att de två männen var polare, en av dom tyckte om min mössa, haha.. ;)

Sen på donken så träffade vi en del fulla personer, sjukt kul. En kille skulle gå fram och beställa och han taggade som fan och gick fram med ett stolt högt huvud och kassörskan skrattade haha. :) En annan kille kom in med solglasögon och sa "fem" till allting.. Försökte lura han på pengar men han var inte tillräckligt full för det.. ;) DRIVER!

Sen när jag skulle åka hem till min pojkvän, satt på bussen. Då var det två som började bråka utanför en krog. Bussen fick stanna för att inte råka köra på någon, så var det sju ordningsvakter som fick ta strypgrepp bakifrån på en utav killarna så att han la sig ner och lugnade ner sig innan bussen kunde köra vidare, usch det var inte kul att se. :(

Annars var min kväll förträfflig! ;)


Gratisbio.se


Kommentarer
Postat av: aliki

Vilken fin header du har! Vet du i vilket program den är gjord i/om det är du som gjort den?

kramkram ♥

2011-02-20 @ 12:35:47
URL: http://aliki.webblogg.se/
Postat av: emma

sv: hihi naaaaaaaw :D

2011-02-20 @ 14:01:57
URL: http://emmababy.se
Postat av: Sanna Suomela - weekday and oriflame

mums med glass!

2011-02-28 @ 20:45:14
URL: http://ssannassuomela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback