till anonym

Något som jag blir så jävla trött på, det är negativa kommentarer. Alla som bloggar får det ibland, och liksom. Varför? Är det så jävla roligt att försöka trycka ner folk eller?

Som till ex denna kommentaren, helt onödig.

Anonym:
hmm.. ni äter alltid på donken verkar det som?
försöker ni satsa på en karriär i bigest looser?:D


Svar;
Vi äter på donken för att det är gott och billigt. Har du råd att äta på restaurang varje gång du är ute eller? I don't think so. Sen är det ju också så att varken jag eller pojkvän är några loosers. Loosers är såna som inte har någon familj, jobb eller ett hem, de är någon som bor på gatan och super hela dagarna. Någon som inte har något att leva för.
Nu vet jag inte vem du är, men om jag vill så kan jag ta reda på det eftersom att jag har ditt IP-nummer, men jag orkar inte lägga ner tiden till det. För du är helt enkelt inte värd det.
Sen en fråga också, du kallar oss för "bigest looser" medans det är DU som kommenterar anonymt? Hm.. vem är looser egentligen?

Kommentarer
Postat av: Jossawesome

personen stavade dessutom fel på biggest ^^ bara för att tillägga alltså :o

Btw, saknar dig Thess. <3

2010-09-23 @ 15:05:58
URL: http://josefinesvards.blogg.se/
Postat av: tina

biggest looser är ett tv program som är till för att överviktiga människor ska banta. den som gått ner mest i vikt vinner typ och de som gått ner minst under en vecka åker ut, en varje vecka. det är biggest looser. Personen menade nog inte looser eller så ^^

2010-09-23 @ 21:08:18
URL: http://tinysoul.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback