13 april.

Hej bloggen!

Sorry för jag inte bloggade mer igårkväll, blev inte direkt så eftersom att jag och Sita var hur trötta som helst, iallafall jag på kvällen. Sen fick jag gå upp halv tio imorse eftersom att jag skulle bli hämtad nere i Huskvarna av Jonas och company, så då fanns det ingen tid till att blogga heller. Men iallafall...!

Jag var på bilmässan på Elmia i jönköping idag. Skitkul! Såg på när en jätte duktig kille körde mc och en annan som körde någon lustig liten bil som snurrade runt och runt, och en till som körde en racerbil som rykte extremt mycket! Jag fick killen som körde mc's autograf! :D Och Magnus samuelsson, världens starkaste man var där också! Jag fick hans autograf och en kram av honom också..!

EN MASSA BILDER kommer sedan, men jag hinner inte nu eftersom att jag måste byta om och cykla till stallet, för jag ska rida min första lektion idag på över två månader! Känns så otroligt skönt att äntligen komma igång igen efter att ha vart sjuk..

Så jag bloggar senare efter ridningen och då är jag hemma nångång runt nio tiden. Hörs då!

Kommentarer
Postat av: Leia

Tack detsamma!



Allt bra?

Kram

2009-04-13 @ 17:40:10
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: stockholmsjenna

sv: okej :) riktigt söt häst!

2009-04-13 @ 17:43:32
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin

Skönt att höra :D

2009-04-13 @ 17:46:31
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Mikaela

fin häst på headern. är de din? :)

2009-04-13 @ 20:38:03
URL: http://mikaelamedmera.blogg.se/
Postat av: vicci

är de din häst på bilden på headern?

2009-04-13 @ 21:21:17
URL: http://wlindman.blogg.se/
Postat av: stockholmsjenna

sv: tack, jo de e min häst. :)



Vi gick omkull, jag minns inge utav händelsen, vet bara att jag slog i huvudet 4 gånger (en gång i staketet, sen 2 gånger ner i marken och sen ramlade hästen över mig), hästen reste sig upp och sprang runt och gnäggade som fan, och då hjälpte typ hon som såg allt hända, och 2 andra stalltjejer att få mig till sjukhuset.



Fick en hjärnskada som jag lider av än idag, och fick inte rida på någon månad.

Så bilden är tagen den dagen. det var så hemskt, jag mindes inte ens hur mina föräldrar lr hur min pojkvän såg ut eller något. Gamla vänner var helt som bortblåsta. Men sen vart minnet lite bättre, när jag väl såg människorna och hörde deras röst så visste jag vem det var.

2009-04-13 @ 21:40:12
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback