jag och min pojkvän!

Det är en del som har frågat om jag har pojkvän, och om jag hellre skulle välja en bra vän istället för en pojkvän. Så jag tänkte skriva lite om mig och min pojkvän! =)
Vi har på fredag vart tillsammans i 2 månader och de har vart bland de underbaraste månaderna i mitt liv! Vi visste vilka vi var innan vi träffades, han umgås med såna som känner mitt ex som jag var tillsammans med för ett år sen. ;) Vi visste vilka varandra var i april 09. Hälsade på varann då och då, sen träffades vi hemma hos Bark i kaxholmen september 09. Två gånger tror jag det var. Sen fick jag hans nummer och så ringde jag och tjatade på honom en massa, stackarn! ;) Sofie och Bark försökte fixa ihop oss i flera veckor, sen började jag och Sofie bråka så jag träffade inte André mer efter det.. Sen så bara av en ren slump när jag festade med Sofie och company så sa hon att hon skulle smsa André och fråga om han var med Bark, och jag skrek "jag får smsaaaaaa honoooom!" Pinsamt, I know.. Iallafall, jag smsade honom, dock svarade han inte för att han inte hade några pengar. Sen fick jag hans nummer ifrån Sofie igen men jag vågade inte ringa/smsa.. hehe. Sen var jag med Sofie en onsdag och så fick hon bara för sig att vi skulle busringa honom, så vi gjorde det! Jag satt och skrattade och pratade blattespråk och han fattade ingenting stackaren.. sen hörde han att Sofie skrattade i bakrunden och tillslut fattade han att det var jag som hade drivit med honom.. haha snacka om att göra bort sig totalt! :D Dagen efter så var jag på torpa med Sofie och Bark, och sen när vi skulle gå till bussen för att åka till kax så snackade jag i tele med André i en och en halvtimme.. Gjorde bort mig en aningen då med. Men vi skyller på alkoholen.. hehe. Sen dagen efter träffade jag honom med Marre och då gjorde jag också bort mig totalt genom att bli odrägligt full och klängde på honom och sen fick jag åka polisbil hem, stackars André säger jag bara.. Iallafall, dagen efter träffades vi igen, själva. Och då pratade vi bara hela dagen och softade i stan. Sen på söndagen 4 april träffades vi igen på Torpa med en massa folk, bla Sofie och Bark då med. Sen slutade det med att vi blev tillsammans den kvällen! ;) helt otroligt egentligen att han gav mig en chans trots alla gånger jag gjorde bort mig totalt inför honom, haha han måste trott att jag vart ett riktigt cpbarn med problem. ^^

Iallafall! Det klickade direkt, och jag visste att han var speciell och det har vart underbart ända sen dess. Min älskade pojkvän betyder allt för mig och han är hela min värld. Så nu vet ni om min och min pojkvän Andrés bakrund, haha.. ;)


jag älskar dig! ♥

Kommentarer
Postat av: MARILENA

Varsågod :)

2010-05-31 @ 23:20:26
URL: http://marilena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback