hemma igen efter en härlig dag!

Nu är jag back home again! självklart har ni väl saknat mig? ;) Det har varit lite dålig update idag, sorry för det men har inte orkat mobilblogga så mkt..

Iallafall! Gick som sagt upp kl halv 9 och duschade, åt frukost, klädde på mig och plattade håret. Sen tog jag och min pojkvän bussen till huskvarna och softade. Sen stack vi in till jönköping och softade där en stund, sen tog vi bussen till bankeryd hem till hans farsa för att han skulle hämta pengar där. Sen kom Chrille med hans bil och hämtade oss och släppte av mig vid june och så gick jag och mötte upp Sofie och så gick vi till donken för att hon skulle köpa glass. Sen träffade vi också Ortmann som har blivit fett biff sen sist jag såg honom! Han var lite mullig innan, men nu har han tränat och tävlat så det är stooor skillnad!
;) Sen tog vi bussen till kax och gick hem till Bark. Käkade mat och satt ute och solade. Sen gick vi ner till landsjön och så fiskade Bark lite medans jag och min brud satt och stekte i solen, och fyfaan vad skönt det var ute idag alltså! Jag fick fan färg i ansiktet, på bröstet och axlarna. Sen gick vi till bussen för att jag skulle åka hem och så nu är jag hemma!

Har ni haft en bra dag? och vad har ni gjort för roligt? =)



Kommentarer
Postat av: Julia

sv: mhm ;)

Kram//julia

2010-06-02 @ 21:35:31
URL: http://pinkstreet.blogg.se/
Postat av: Julia

sv: gör du? :O

Kram//julia

2010-06-02 @ 21:39:41
URL: http://pinkstreet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh, glass som är så gott. :P

2010-06-03 @ 13:07:37
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: eliise

du har galet fint hår :D

2010-06-03 @ 19:25:56
URL: http://eliisesvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback