om min gårdag!

Nu är jag hemma hos mig igen, och min pojkvän är med mig. Åkte hemifrån Jossan strax efter sex och sen stötte jag på min pojkvän som precis hade kommit med bussen så vi gick hem till mig. :)

Ang min gårdag;

Jag åkte som sagt hem till Jossan med moppen, när jag kom fram så bytte vi om till bikini och gick ner och badade, solade, käkade, badade, gick promenad och rökte, badade, solade, fikade, följde med hennes föräldrar ner till gränna och köpte nygrillad kyckling och potatissallad, åkte hem igen och käkade, badade, solade, gick promenad. rökte och tog en massa foton!, sen satt vi vid bryggan och såg på solnedgången, sen fixade vi stugan där vi sov och sen stack vi ner till gränna!

Klockan var typ 12 när vi kom ner, först åkte vi till ribbaskolan och möttes av en massa folk! Kommer inte riktigt ihåg alla som var där, men det var iallafall Janina (jimmys lillsyrra), Natta (som jag bråkade med när jag var i gränna sist), Becka (som är kompis med Sita..), Anna (janinas polare, idiot), Jack, Joakim, Max, Kasper, Matilda, lackemo och sen kom även Sabinah med hennes EU bil. :)

Så först var vi där vid skolan och busade omkring, och sen skulle jag och Jossan åka ner till hamnen och se vilket folk som var där, och när vi åkte ner dit så möttes vi av bla Patrik med flera. Sen körde jag och Jossan runt lite i Gränna och träffade Jimmy, KP och Zandra. Zandra och KP skulle tydligen hem, men Jimmy följde med oss ner till hamnen. Och där var vi tills alla skulle dralla till olika ställen, och det blev en massa jävla drama också. (Det är inavel-gränna vi snackar om liksom..).

Janina och hennes polare Anna började tjaffsa och jag hatar folk som kaxar mot mina vänner, så jag skickade några sms till "den så kallade tuffa blonda bruden med en massa folk som var hennes back-up". Hon bad mig komma, så vi alla drog upp till boolhuset där hon, Natta och en massa andra folk satt. Då var hon inte så katig längre, men det fixade sig iallafall och alla blev nöjda och glada. :) Sen sa vi hejdå till alla gränna människor och så åkte jag och Jossan hem till henne. Gick och la oss direkt som sagt eftersom att det var en låång dag/kväll.. Kom hem vid tre tiden också så. :)

Det var min kväll det, asnice! Träffade många gamla vänner som jag inte träffats på år och dar. Tex Jossan då, henne har jag saknat som fan! Vi har så jävla kul tillsammans och har så fruktansvärt mycket gemensamt så vi ska börja träffas oftare tycker jag. ;)

Bilder ifrån igår kommer i nästa inlägg!

Kommentarer
Postat av: Världens bästa Jossan

Vi måste börjas träfas oftare! Verkligen!

Hade sjuukt kul med dig :)<3

2010-07-15 @ 20:32:00
URL: http://jossefinan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback