många känslor @ the same time

Igårkväll när jag kom hem, halv två tror jag? Så smsade jag min pojkvän "jag mår inte bra, jag gör verkligen inte det.. fan".

Han smsade och bad mig ringa. Jag ringde, satt i en timme och bara glodde in i väggen. (det var efter att internet dog igår..) Stortjöt i telefonen och lyssnade inte på ett enda ord på vad han sa. Fan jag orkade ingenting, jag frös men jag pallade inte ta på mig en filt, jag var pissenödig men pallade inte gå på toa, röksugen men orkade inte gå ut. Jag orkade ingenting, jag orkade inte prata, jag orkade inte sova, jag orkade verkligen ingenting, inte ett enda skit.

Jag berättade en sak på telefon för Isac, en sak som gällde Sita. Efter det mådde jag skitbra igen, eller inte perfekt. Men jag fick en tankeställare som slog mig hårt i huvudet. "varför ska jag sitta och lipa, när det var HON och inte jag som gjorde fel..?" Jag gjorde rätt, även fast jag kanske tog i jäävligt mycket och kaanske hade kunnat skita i det hela. Men fan vad skönt det kändes när sanningen väl kom fram.

Jag pratade med Becka i en evighet igår. (stackars Janina blev lite utanför.. ): ) Och vi kom fram till en jävla massa saker. Saker som jag aldrig skulle kunnat tro mina öron. Hon sårade mig så jävla hårt, (nej inte Becka..) Hon hade sagt saker till Becka som jag fortfarande inte förstår varför hon hade sagt det? Hon berättade saker för Becka som skulle stannat mellan oss. Hon snackade renaste jävla bullshiten till Becka om mig. Hon smutskastade mig bakom min rygg. Så ska inte en såkallad BÄSTAVÄN göra!? Och varför skulle hon jämföra oss på slutet också.. Det fattar jag inte heller. "du är min bästavän, mitt liv och allt. Det finns ingen som du" yeeah right! bullshit. Man gör inte så. Varken mot mig, eller mot någon annan.

Och visst "jag är en fitta som skriver detta här" men det är som Jossan skrev igår på sin blogg, detta är min dagbok. Och jag VET att folk kan läsa detta, men so what? Jag är iallafall ärlig med mina känslor, jag blottar ut mig som man kanske kan kalla det. Jag står för vad jag tycker/känner. Det gör inte du, det är skillnaden mellan dig och mig.

Det vi hade är över, det är slut på allt lidande nu.
Vi kanske löser detta så småningom,
men jag kommer aldrig, aldrig kunna lita på dig som jag gjort.


Kommentarer
Postat av: josefine

Söt bild :)

2010-07-18 @ 11:24:38
URL: http://technicolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback