thess tycker till..

Jag tycker att internet borde vara gratis, och att det ska finnas överallt! Men alltså fatta vad gött, då skulle man slippa ha en lång jävla internet-sladd till sin stationära dator. Och slippa ha ett trådlöst 3G (eller vad man nu har..) internet till sin bärbara dator. Plus att man slipper betala en massa pengar varje månad pga det.

vad tycker ni? Ska internet vara gratis och finnas överallt så vart man än går med sin dator så går det att koppla upp till internet? =D

då kanske man skulle slippa det där med att internet cpar ibland..?


Kommentarer
Postat av: Johanna

haha vafan :D

2009-10-26 @ 22:00:46
URL: http://bikinirand.blogg.se/
Postat av: OTTILIA

Jag tycker att det är bra som det är. Alla vill ju tjäna pengar, och de som har kommit på det här med internet, bredband och stuff är det väl inte mer än att gratulera. Det är deras framgång, så vi ska respektera den genom att inte dra ifrån dem deras inkomster bara för att vi inte "vill" betala. Sedan skulle det ju bara bli problem - vårt beroende skulle nå överskrida gränser (alla skulle sitta vid datorn, hela tiden. och de som inte gjorde det skulle inte kunna anpassa sig till samhället pga. att det är på internet allt skulle utspela sig, oavsett vad.) och alla de problem som finns i och med internet skulle bara bli fler. Öka och öka om och om igen.



Så, nej - jag tycker inte att man ska kunna koppla upp sig överallt, oavsett var man befinner sig. :)



<3

2009-10-26 @ 22:16:57
URL: http://ssignatursvart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback