NO lektion. Det regnar :(

Nu sitter jag på NO lektion, som vanligt så märker inte han att man sitter och gör något annat, det roliga är att jag sitter på min lärares dator också, eller det är han som är inloggad på den. Jag som tänkte vara duktig och börja ta skolan på allvar, stressade som idiot imorse och glömde både min kalender och min engelskamapp hemma. Men jag fick låna bok på engelskalektionen och hamnade som tur är inte efter, ligger nästan lite före eftersom att det häftet som jag har gjort klart skulle vara läxa till imorgon, skönt! Sen bytte vi platser på spanskan och jag fick inte precis den bästa platsen, haha men aja..

Nu sitter jag vid fönstret och ser att det regnar ute, jippie.. tur iallafall att jag inte ska ha min ponny idag till ridskolan. Utan vi ska ha gymkhana och min ponny är lite skraj av sig när det gäller sånt så ;) Men jag som redan har en dålig hårdag idag, kommer få en ännu värre frisyr om jag går ut nu, tur att jag bara har SO kvar och sen blir det buss hem, skönt som fan!

Hörs senare, nu måste jag söka på internet och robotar och tänka på vad jag ska skriva på min uppsats som ska vara klar snart, puss!

Kommentarer
Postat av: lillblondin

Sv; haha jajemen,. man känner sig ganska kort bredvid ;D

2009-05-04 @ 13:43:42
URL: http://againstallodds.blogg.se/
Postat av: LINDA | ddisconnected ღ

sv: morrn morrn, vi får se om jag gör en ny eller inte..



TACKAR <3

2009-05-04 @ 13:51:04
URL: http://ddisconnected.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: haha, tack :D

allt bra idag?<3

2009-05-04 @ 16:55:35
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: ottilia

haha. likadant som jag gjorde i torsdag. Magnus tittade till och med på skärmen där jag satt och skrev, jag och emmy höll på att skratta ihjäl oss sedan när han skulle "undersöka" vår dator hos maria och gick ut i klassrummet. Han frågade mig till och med om det gick bra.

(Faktum var att han inte ens undersökte den, utan överlät den till maria så att hon skulle fixa den.)

<3

2009-05-04 @ 16:58:24
URL: http://ssignatursvart.blogg.se/
Postat av: Gina

Frågestund på min blogg=)

Fin blogg=)

2009-05-05 @ 08:59:09
URL: http://jejna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback