i'm a god girl, right?

Som ni redan vet så råkade jag ta sönder mitt älskade guldhalsband igår, buhuuu.. :( Min pojkvän skulle hjälpa mig att leta efter det lilla guldhjärtat idag, men vi ska göra det imorgon istället. Så jag är verkligen jätte försiktig inne i mitt rum! Jag kollar noga vart jag sätter fötterna och vill inte röra min säng (ifall jag lyckades skaka av mig hjärtat på sängen..) osv osv.. Tur att jag inte ska sova hemma inatt heller då! För tänk om jag skulle råka trampa och förstöra hjärtat eller dylikt..? Nej usch!! Hoppas vi hittar det imorgon! :)

Hur som helst, jag sa ju att jag var "världens sämsta flickvän" pga det, men min pojkvän var inte alls sur, eftersom att det egentligen bara är min förlust. So true.. Men jag börjar faktiskt undra lite om jag är en evil girlfriend eller inte..? ;)



Lovetool.se


Kommentarer
Postat av: carolinhe med H

sv: jo ibland blir de så, jo en väldigt omtyckt människa här i stan har tagit sitt liv så man är lite nere :/

2011-03-10 @ 18:40:41
URL: http://carolinhes.nu
Postat av: Sandy - Motivationsbloggen

sv: Hej! Jag läste frågan igen och det står "Han känner inte detsamma för mig," så jag missuppfattade inte frågan, du läste nog lite för fort (:

2011-03-10 @ 18:44:51
URL: http://sandyhall.blogg.se/
Postat av: carolinhe med H

sv: haha så duktig är ja inte :p



jo men men :(

2011-03-10 @ 18:53:13
URL: http://carolinhes.nu
Postat av: N

nej...det tror jag inte!

Om du är så försiktig,inte ens ska sova i din säng,skrev ett helt inlägg om bara det halsbandet=not evil,just a very very good girlfriend!

2011-03-10 @ 19:43:40
URL: http://nataliaaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback