inspired to plan

Hej! :)

Mötet är avklarat och det gick utmärkt, jag kan faktiskt ibland säga att jag älskar mina socialhandläggare! ;) De är sjukt lätta att snacka med (om jag är på bra humör) och de har samma humor som min knäppa familj..! ;)

Iaf! Vi pratade lite om min Thailand resa också, och det verkar riktigt lovande. Dock får jag inte något riktigt besked fören i JUNI! Lite segt, men de sa nu att de tror verkligen inte att det ska bli några problem. :) För er som undrar så finns det en massa lagar som säger att man måste prata med socialnämnden och få deras godkännande om utlandsresor innan man fyller 18 om man bor i fosterfamilj - som jag gör, så nu vet ni det också!

Nu ska jag göra några punkter på min To-Do-List. Ja, jag har blivit inspirerad utav Tina till det, jag har faktiskt alltid vart en perfektionist som vill planera upp sina dagar och har ett strykturerat schema. Men ibland så glömmer jag bort att skriva ner viktiga saker som jag måste göra, och jag är ganska glömsk av mig så ibland kan det gå flera veckor innan saker blir gjorda.. Så nu tog jag tag i det och skrev en To-Do-List så jag håller koll på saker och ting! Tack Tina! :D


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Hej!

allt bra:)?

Postat av: Hanna

Haha, det är så gött med to do listor. Vi hade alltid det på mc donalds och nu har jag alltid en massa såna hemma, speciellt nu på saker som ska fixas innen bebis kommer.

2011-02-22 @ 18:21:44
URL: http://hannagerebrant.blogg.se/
Postat av: tina

nemas problemas, jag skrev bara om mitt tråkiga liv ^^

2011-02-22 @ 18:30:41
URL: http://tinysoul.devote.se
Postat av: KKUNGAMANDA

aha okej (:

2011-02-22 @ 18:34:39
URL: http://kkungenduvet.blogg.se/
Postat av: carolinhe med H

sv: jaa verkligen :D

2011-02-22 @ 19:11:06
URL: http://carolinhes.nu
Postat av: Ida

Duktig du är med allt planerande med tanke på din adhd, mitt ex har adhd så jag vet ju hur lång tid allt kan ta, och hur snurrigt det kan bli:) bra jobbat iaf, hoppas du har många läsare, det är alltid bra med förebilder som du.. Kram Ida

2011-02-23 @ 12:35:54
URL: http://www.theswecoach.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback