vet inte..

Hej igen..

Drog in med bussen till torpa och mötte upp min pojkvän, Nisse och en till snubbe som jag glömt vad han heter. Så gick vi hem till Joppi och väntade tills han slutade. När han kom senare så drog alla utom Joppi till bussen och väntade på någon kompis till Nisse och den andra som jag glömt namnet på.

Men han kom inte, så vi tre tog bussen till june och träffade honom där istället. Sen kom Joppi och så drog alla utom jag och André. Vi käkade lite på Time Out och sen började mitt socmöte.

Har ingen kommentar om det mötet, mer än att det inte gick bra. Jag och André drog iallafall därifrån sen när mötet var slut och tog bussen hem till mig.

Först diskade vi, sen kollade vi på film och sen låg vi och snackade fram tills nyss när Isac kom och hämtade honom med sin nya bil.

Nu ska jag sova, jag mår inte särskilt bra någonstans, och jag känner mig så äckligt ensam. Finns inget kvar känns det som.. Helt tomt. Ingen fattar ju heller verkar det som. Men men, det är bara att sova nu, och sen när jag går upp imorgon så är det bara att dra på sig sitt äckliga fejkleende igen.

Hörs imorgon iaf.. godnatt bloggen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback