lunchrast nu, jag åt faktiskt!

Hej igen!


Eftersom att första lektionen var inställd så tog jag en bok åt mig och en åt Jossan, sen gick jag ner till bussen och mötte upp henne och så gick vi till caféterian lite. Då gjorde jag klart min engelska uppsats som handlar om mitt namn, som ska vara inlämnad på fredag. Bra gjort Thess!

Sen hade vi Näthandel och då fick vi en gruppuppgift som ska vara inlämnad nästa fredag. Så vi började lite på den, så det kommer säkert bli bra!

Sen fick vi lunch, och eftersom att jag glömde käka frukost idag så var jag tvungen att äta lite eftersom att jag fick så satans ont i huvudet igår när jag åt så dåligt. Men det var fan inte gott.. led igenom varenda tugga. Men åt gjorde jag lite iallafall.

Ojuste, Jossan var tvungen att knipsa upp hennes lås innan med hjälp av vaktmästaren. Hon skulle ta tåget hem igår, men eftersom att en lastbil hade kört sönder en ledning så fungerar inte tågen som dom ska mellan jönköping och skövde. Så stackars Jossan fick hoppa av i Bankeryd och vänta på skjuts, och då glömde hon sin jacka. Sen när hon åkte tillbaka för att kolla om den var kvar så var den borta! Alltså hennes skinnajacka, hennes mobil och hennes nycklar var stulna! Fyfan vad jag avskyr tjuvar.. Som tur var så hade hon en annan mobil också, plus att hon hann spärra simkortet på den stulna mobilen. Sen var jag snäll och lånade ut mitt skåp till henne så hon fick lägga alla sina böcker i mitt skåp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback