dåligt batteri på datorn!

Hej igen! =)

Denna skoldagen har gått rätt snabbt, och det var riktigt skönt att jag kom i bra tid till skolan också! Riktigt skönt, så jag inte halkade efter på något sätt! ;) Gjorde klart nästan alla bilder till kalendern på webbdesignen så nu har jag bara 3 bilder kvar att göra tills nästa måndag! :D

Sen hade jag svenska, där vi pratade om teatern som vi var och kollade på i fredags, så ska vi få en skrivuppgift om det på fredag. Och sen hade vi lunch, men orkade inte gå upp och äta ensam så jag satte mig och bloggade osv istället! ;)

Sen hade vi försäljning & service, pratade mest om provet som vi hade och om hur de kommande veckorna kommer se ut. Och sist men inte minst så hade vi matte där vi bara satt och repeterade inför det 2 timmars provet som vi ska ha imorgon! Lite jobbigt dårå.. Men det fixar sig nog! ;)

Sen slutade jag för dagen! Så nu sitter jag på en bänk och väntar på att min älskling ska logga in på skype så vi kan snacka. Och sen så tar jag bussen hemåt. Så vi hörs när jag kommer hem! Puss på er! =)



Kommentarer
Postat av: Miimz

SV: Nej, jag har seminarium i morgon (tisdag), och då ska man helst ha hunnit med så mycket som möjligt.

2010-11-29 @ 14:27:18
URL: http://miimz.bloggplatsen.se
Postat av: emma

sv: du som ä söt ;)

2010-11-29 @ 14:40:25
URL: http://emmababy.se
Postat av: Mariam

Sv: I Borås, Typ en timme ifrån dig! ;) Trivs du där då? :D

2010-11-29 @ 15:12:26
URL: http://xxlebanesegirlxx.blogg.se/
Postat av: Anonym

2010-11-29 @ 16:26:00
URL: http://janinaa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback