hellu! :)

Hejsan era söta.

Nu tänkte jag ta och berätta lite för er! =) det har ni längtat efter va?

Ja nu var det så att jag bara försvann en dag, den 22 december 2009. Det var så att jag hade haft det väldigt jobbigt hemma osv.. Jag hade fått en massa varningar men skitit i dom tyvärr. Så Den 22a dec så hade jag soc möte och då bestämdes det att jag skulle tas in på behandlingshem. Jag fick åka dit och så vidare. Jag kan inte berätta exakt vad jag gjort där, vilka som bor/jobbar där heller. Jag fick iallafall min första hemresa i tisdags, jag var dock bara hemma i två ½ timme. Därför bloggade jag inte. Ville vara with the family.. Och sen fick jag komma hem idag. =) Har något som kallas för utsluss nu så jag kommer vara hemma rätt mycket, som tur är! Kan ju inte direkt skriva vilka tider osv, det kan ju ändras. Men ni märker liksom när jag skriver eller inte.. Sorry, men thats life förtillfället.

Jag kan iallafall berätta att jag har förändrats en jävla massa. Jag har fått bättre insikt om livet och om mig själv. Så som jag levde innan skulle jag aldrig klara av nu. Jag hade en jävla massa problem. I skolan, hemma och med kompisar. Jag var falsk. En falsk jävla fitta. Ursäkta ordvalen men det är sant. Dock har jag lärt känna mig själv, tatt tag i problemen och gjort något positivt av det hela! =) Sen har jag fått medicin så jag hanterar allt bättre också.

Som ni kanske förstår (i och med det jag skrev ovan) så kommer jag inte blogga på riktigt samma sätt som förut. Eftersom att jag har ändrat mitt beteende och mitt liv, så vill jag också ändra mitt sätt att vara i bloggen. Innan var jag inte riktigt mig själv, jag provocerade och undvek sanningen lite.. Men som jag nyss skrev så kommer det inte att fortsätta. Utan nu ska jag visa mig själv, för den jag faktiskt är! Och skriva om saker jag VERKLIGEN tycker om. Och sen, om ni inte tycker om det. Så är det eran sak, jag har ändrat mitt liv och mitt beteende, och om ni inte kan ta det, så tycker ni inte om mig för den jag är. Då är det erat bekymmer och inte mina. =)

Tack för allt! (jag kommer fortfarande skriva om de mesta som jag skrivit om innan, men inte riktigt lika öppet)

Om det är något så fortsätt ställ frågor! / puss från eran RIKTIGA Thess.


Life is good! =)

Kommentarer
Postat av: Kashaya

Då får man väl säga välkommen tillbaka.=) Hoppas allt blir bra.

2010-03-05 @ 00:57:46
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: lisa

kul att du är tillbaka :)<3

2010-03-05 @ 16:18:48
URL: http://lisalonns.blogspot.com
Postat av: Oliver

"Jag var falsk. En falsk jävla fitta."

Där satt den.

2010-03-09 @ 19:14:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback