svar på tal (tips om bättre självförtroende)

Olivia om godmorgon sunshine!:

YOU GO GIRL! :) Bra självförtroende, vill ocxså ha det! Fin fin blogg :)

Svar;
Tack så mycket! :) Alltid uppmuntrande att höra såna ord ifrån folk, speciellt såna man inte känner, hihi.. Men sen är det också såhär, självförtroende födds man inte med. Det kallas isåfall egenkärlek eller egoism. Riktigt självförtroende kan man bara jobba fram.

Tips till er som vill förbättra erat självförtroende, självkänsla och/eller självbild;
Köp BARA kläder ni trivs med själva! Köp ABSOLUT inga kläder som andra säger "men du blev ju skitsnygg i det" men du själv tänker naaej.. men köper det ändå bara för att "men de tyckte ju de var fint.." för då går du bara på vad andra säger. Det funkar inte!? Speciellt inte i längden.
Sen ska du stå framför speglen varje morgon och kväll och titta noga på dig själv. Strunta i det du inte tycker om, utan fokusera på det du faktiskt tycker om med din kropp/ditt utseende. Och sen säg högt till dig själv "Jag har fin mage". Det låter fruktansvärt barnsligt, och det är många som inte klarar av att göra det för att man känner sig fånig. Det gjorde till och med jag i början.. haha. Men tillslut så kommer det att fungera! Jag lovar er, "de stora fötterna" eller "de feta låren" som du tycker att du har, som bara du ser att du har, men ingen annan. Det kommer du glömma bort och de komplexen försvinner.

Sköt om er flickor och pojkar! Ni mår liksom inte bättre utav att försöka intala er att ni är fula/tjocka osv. Utan nycklen till ett bra utseende, är din egna bild utav dig själv. För är du nöjd med dig själv, så glittrar det lite extra om dig. Jag lovar! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback