huvudet slår slint

Sweeet! Jag är jätteseg i huvudet, haha. Och jag ser drogad ut, för att jag tvättade ansiktet med iskallt vatten innan så jag har bara liiiite mascara. Sen är mina ögon röda för att jag inte sovit. :)

MEN DET HÖR TILL DREAMHACK FFS!!!! :D :D :D

Har iallafall bara suttit vid datorn, gått ut och rökt, gått in igen. Kollat på en tredjedels film som jag inte vet vad den heter, sen gått och tvättat av ansiktet som sagt och plattat håret, det såg lite risigt ut, haha.. :// Sen skulle Jimmy gå och lägga sig i sovsalen så jag och bästavän satte oss vid hans dator sålänge.

Blir väl att bara softa ett tag nu, jag är pisstrött men snart kommer "piggheten". Ni vet först är man trött när man precis vaknat, sen blir man pigg, sen blir man trött, tröttare, tröttast. Sen plötsligt så smäller det bara till i huvudet på en, så blir man skitpigg :D Det kan ju vara så att man lurar hjärnan att man har sovit, fast man inte har gjort det. Skitsamma..! Det spelar ingen roll ändå, men snart så kommer den dära överskottsenergin, och då blir det att busa omkring igen, om bästavän orkar såklart ;) Men vi hörs snart, PUSS!

Jag innan. :)



Min vaknatid: 16 timmar.
Bästavän Sitas vakentid: 17 timmar och
40 min

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback