ont i tuttarna..

(..haha rubriken!!)

Jag tog bussen till jönköping och bytte buss till den som går till Andrés jobb. Så gick jag uppför den jääättelånga jobbiga backen och när jag kom fram var jag så jävla varm att jag satte mig i hammocken och vilade i skuggan i underkläder, haha!

Sen kom det en älg på besök, det var en unghona som hade brutit vänster bakbenet. Så det var blod överallt och den haltade. :( Men den sprang iväg såfort den fick syn på mig och min pojkvän..

Sen kom Krille och hans tjej och så satt jag och snackade lite med dom och då började det åska och blixtra. Sen började det att spöregna så då gick dom in i huset och jag och André ställde sig inne i garaget (som han håller på att måla om nu) och när det slutade regna så började vi traska hem till honom. Men det började regna påvägen.. så vi hann bli dyngsura innan vi kom hem.

Sen käkade vi lite äggmacka som min pojkvän lagade och sen torkade jag bort färg som han hade fått på sin kropp och sen lånade jag Ians dator.

och anledningen till varför jag har ont i tuttarna var för att jag lånade Ians tigerbalsam och smörjde in bröstvårtorna för att testa hur det kändes.. och det gör ont!! TESTA INTE DET HEMMA GOTT FOLK! AHAHA

Men nu ska vi dra ner till stan och sen ska jag och min pojkvän åka hem till mig. Så vi hörs senare, PUSS! :)



Kommentarer
Postat av: Monika

Fin blogg! Hur är det annars da :)?

2010-07-13 @ 17:01:43
URL: http://monikka.blogg.se/
Postat av: jimmy

det va vell rätt onödigt att testa eller ? ;)

2010-07-13 @ 17:43:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback