sammanfattning om min dag!

Godkväll sötnosar! Jag har gjort iordning mig, tvättat bort sminket osv. Hängt upp min tvätt, plockat fram morgondagens outfit och sen har jag ätit hemmagjord pizza! Hjälpte även till att göra pizzorna.. Hehe! ;)
Hade lite smått panik eftersom att jag hade två strumpor som var helt olika. Men sen kom jag ju på att det var de strumporna som jag hade fått låna utav Marrebästis och att de strumporna var två olika, haha! :)
Och jag ska aldrig äta så mycket pizza som jag har ätit ikväll, seriöst min mage är helt uppsvälld och jag är så jääävla mätt, haha! Men jag var bara tvungen att äta upp den där sista biten för att jävlas med min lillebror, så smart är jag liksom.. *suck*

Om jag drar en slutsats om min söndag så har den varit superbra, näst intill perfekt! Jag sov jävligt skönt inatt, vaknade på rätt sida, fick prata med min älskling ♥, slappade hela morgonen med b.la. ett bad, hjälpte till med lite sysslor, var i kyrkan på en bra "konsert", pratat med Marre! ♥ Haft en mysig dag med familjen, tiden har gått ultrafort, jag har varit på ett supergott humör hela dagen! OCH DET BÄSTA UTAV ALLT, jag har inte varit ett dugg röksugen! Inte så att jag tänkt på det iallafall, så nu är den jobbigaste biten avklarad. Nu väntar bara skolan.

Nej nu orkar jag inte pladdra vidare, ska hämta ett glas vatten och sen lägga mig i min sköna säng och få min behagliga skönhetssömn! Imorgon ringer mitt alarm kl 6.30 och då väntar skolan igen, yey. PUSS!



Min pizza innan den hade varit inne i ugnen!


Kommentarer
Postat av: Isabella ♥

så gott :D

2010-12-12 @ 23:14:43
URL: http://isabellahz.blogg.se/
Postat av: JAXEL

hej :) allt bra?

2010-12-12 @ 23:22:48
URL: http://jaxel.blogg.se/
Postat av: El awesome

Man har ALLTID dåligt samvete efter man ätit pizza ;)

2010-12-12 @ 23:45:20
URL: http://twissy.blogg.se/
Postat av: B E L L A H U U Y N H ~

sv: hehe mjoo kanske ^^ få se vad ja hittar nere i malmö :P <3

2010-12-13 @ 07:26:46
URL: http://bellahuuynh.blogg.se/
Postat av: josefine andersson

sv; aa det vore jättesnällt =)



ne det är hon inte =)

2010-12-13 @ 08:06:45
URL: http://jossich.blogg.se/
Postat av: josefine andersson

sv; okej men jag tror faktiskt att jag ska köpa den första för jag tycker att den passar mer till julen, men den andra finns på nelly.com även den första !=)

2010-12-13 @ 08:07:37
URL: http://jossich.blogg.se/
Postat av: jose

fan vad gott, asså det är fan asgott med hemmagjord pizza haha ,) super ! =)

2010-12-13 @ 08:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback