hur trött kan man va på en skala?

Godmorgon..! Hoppas att ni har sovit gott inatt? :) Jag sov antagligen fruktansvärt dåligt, eftersom att jag vaknade en gång och trodde att jag hade snoozat för länge så att jag skulle missa skolan. Sen när jag väl skulle gå upp kl 6.30 så kändes det som att jag hade dunkat mitt huvud sjuttio gånger i väggen för jag hade så sjuukt äckligt ont i huvudet.. :( Jaja, jag kom iallafall upp ur sängen som tur var. ;)

Efter att jag hade fixat mig och käkat frukost så fick jag skjuts till sklan utav den snälla Magnus. Så jag kom till skolan i tid och jag började precis nyss med webbdesign, får se vad läraren ska hitta på idag. ;)



Kommentarer
Postat av: Missy Mandy

SV; Haha yeah.

Det suger ;)

2010-12-14 @ 10:32:44
URL: http://missymandy.blogg.se/
Postat av: hedda ♥

snyyyygg header :D :D

2010-12-14 @ 13:39:43
URL: http://heddajosefsson.blogg.se/
Postat av: moa

Gå in på - http://apps.facebook.com/fritidsresor-jul/ och tryck på "rösta på rim", leta sedan upp mitt rim som det står Moa Carlberg på. Skriv sedan en klyftig motivering till varför du röstar på mitt rim. Jag lovar, du förlorar inget på det - för bara för att du röstar på mitt rim, så kan DU vinna 1000 kronor i presenkort hos fritidsresor. Gött huh? Skriv en kommentar om du röstar på mitt rim, jag lovar att vara evigt tacksam! :)

2010-12-14 @ 14:34:03
URL: http://utankontroll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback