i'm waiting for something..

Jag läste igenom en massa blogginlägg, sen tog jag en efterlängtad cigg. Håller på att trappa ner, bra va? Vet inte om jag kommer orka sluta helt än, eftersom att jag går i skolan och att många röker där osv.. Får se hur det blir med det. Men jag röker inte några "onödiga cigg" längre. Som när man går ner till bussen så tar man en cigg, sen har man rökt upp innan bussen kommer och då tänder man en ny bara för att. Eller när man hoppar av bussen så tänder man en cigg fast man bara åkt bussen i ca 10 min..?

Så jag håller på att skippa alla de dära "onödiga" ciggen. Erkänn bra?

Iallafall, efter det så tog jag en dusch. Tvättade dock inte håret för det ska jag göra imorgon.. utan jag tog bara en dusch för att jag ville känna mig fräsch, hade tid över (hade tråkigt) och behövde raka benen och murran (haha). Sen efter det så satt jag och läste lite fler blogginlägg.

Blev alldeles nyss klar! Tog alltså flera timmar att läsa igenom alla blogginlägg folk hade lagt upp i helgen.. har ju inte suttit vid datorn så mycket nu i helgen, utan bara mest när jag själv har bloggat..

Och nu sitter jag och väntar på att min pojkvän ska ringa.

baren igår, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback