update - filmmys

Hej igen!

Känner att de senaste inläggen inte riktigt vart särskilt seriösa. Så jag tänkte bara skriva en liten uppdatering innan vi går och lägger oss, även fast det inte är riktigt än.. Men jag kommer antagligen inte orka blogga sen så därför skriver jag nu istället.

Har iallafall bara myst med bästavän. Käkat chips, ätit pizza, snackat och kollat på "Wipe-out", "AFV", "Blåst", "Mr Bean" och nu kollar vi på någon film som går på 5an. Den är faktiskt bra, och rolig som fan. Jag snackade med Sofie innan på msn och då blev jag riktigt orolig, men det gick över innan.. Ringde också min pojkvän för att se så att allting var okej, han är ju på stan nu och firar att HV tog sm-guld. Har fått ett par "glada" sms ifrån Jonas också som hälsar att alla är ute i stan och firar utom jag och Sita. Men vi orkade verkligen inte dra ut ikväll och bestämde oss för att sitta hemma och bara softa. Så det är precis det vi gör! =)

Men nu ska vi kolla klart på filmen och sedan hitta på något roligt och sen blir det väl sängen om ett tag, pusspuss och höres imorgon! ♥



På june igår.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback