känner mig..

.. som en helt ny människa!

Duschade precis och nu har jag klätt på mig. Och innan det så åt jag middag med halva familjen! Så himla skönt. Nu känner jag mig fräsch och så igen! ;)


Fick nyss reda på att kvällens planer blev helt ändrade! Först var det tänkt att jag skulle vara med Jossan själv. Sen så fick vi för oss att åka och träffa folk, så vi ringde runt lite men ingen orkade eller kunde idag.. Sen så fick vi tag på Johnny och Jimmy. Så vi skulle åka till kaxholmen med kvart i sju bussen och vara med dom, äta godis och ha mysigt sådär! Men sen så kunde johnny inte trotts allt och jimmy dissade för att träffa några andra äckliga personer..

Men som tur är så fixade jag kvällen iallafall! Skrev till Jonas på msn nu och vi ska träffas och vara ikväll istället. Han ska hämta mig hemma hos mig med hans bil och sen ska vi åka och köpa godis osv. Sen ska vi väl antagligen hem till honom och kolla på film eller något. Skönt att jag inte behöver åka någonstans ändå! Han bor ju mindre än en km ifrån mig, gångavstånd alltså. Så jag behöver inte passa någon j*vla buss ikväll, eftersom att jag har sovit borta hela helgen så måste jag sova hemma inatt förstår ni. Så då kan jag gå hem när jag vill ifrån Jonas. Lovely! KVÄLLEN RÄDDAD. TACK! <3

Kommentarer
Postat av: J¤sefine

Sry för ikv men bra att det löste sig ändå <33 ily <3 måste träffas i veckan, saknar dig :(<3

2009-10-25 @ 16:44:12
URL: http://jossefinan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback