30 november

Godmorgon!

Bara jag som är riktigt förbannat trött? Trots att jag har sovit i 15 timmar så kan jag knappt hålla ögonen öppna och jag vinglar när jag går. Står jag upp och blundar så somnar jag. Fyfan vad jobbigt detta är! HAHA, men det var fett värt det! Missade ju inte en enda sekund på DH ju =D.

Som sagt så somnade jag igår efter en massa gnäll och skrik. Sen blev jag väckt imorse av massa gnäll och skrik. Skrek tillbaka först, men sen var jag så trött så jag bara la huvudet på kudden och somnade om. Jag fick ju inte skita i skolan, och mina fosterföräldrar vägrade sjukanmäla mig. Men vafan skulle jag göra? Somna i skolan och bli utslängd från lektionerna, då hade jag ändå fått ogiltig närvaro så. Visst det var mitt val att jag var vaken så pass länge, men det skiter jag i! Måste fan få ha något kul här i livet - utan att några jävla vuxna sabbar det!

När jag vaknade så ringde Sabinah och sa att hon var i ölmstad med sin EU bil, så jag gick ner till busshållplatsen och så tog vi en cigg tillsammans och så skjutsade hon mig till mitt hus, och sen åkte hon iväg. Kul att träffa dig, aslänge sen! Saknar min lilla blondie! Sen gick jag och tog ett glas mjölk och sen gick jag upp och la mig igen, med datorn i knät. Så fort jag har skrivit klart detta inlägget så ska jag sova igen.. älskar att sova, ZzZZzzzZ.

Ska bara lägga upp en jävla massa bilder från DH, SEN ska jag sova!
Hörs snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback