Eliot simmade! :D

Jag badade med Eliot! =D jag blev chockad av att han gick i vattnet, det var tack vare Sita ;) första gången han badar. Vi simmade till och med, bakom bryggan. ;) det måste göras om! Hela sommaren, lätt. =D

Stallet hela dagen nästan, från halv tre till nyss när vi kom hem. Fast vi ska bara äta sen sticka till ridskolan igen, stalljour igen. Då ska vi bara ta in hästarna och kvällsfodra, sen ska jag och Sita ta bussen hem till henne. Och ha myskväll! Basta osv. Hon har tyvärr ingen dator hemma, så jag kommer inte kunna blogga, men det gör jag någon gång imorgon, hörs sålänge och ha en underbar lördagskväll och söndag. Puss!

Jag älskar Sita och Daniel. ♥
det var en underbar torsdag med Daniel, en underbar fredag med Daniel, Maria och Sita, förutom kvällen. Men dom räddade den iallafall, plus Daniels mamma. ;) Sen har det vart en underbar lördag, och söndagen kommer säkert bli underbar med! Kommer sakna er när jag åker till Gullbranna på torsdag och kommer hem på söndag, jag kommer döö! Ni med, om ni inte kommer ner och hälsar på. ;) hahah.
Men nu måste vi äta, puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback