1 juni, update från slovenien!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.

Saknat mig?! Det har jag, saknat bloggen alltså. Det händer jätte mycket här nere och det är runt 30-40grader här.

27 juni. (hemma i jönköping) Var sjuk på morgonen så det blev inget jobb som jag skrev i inlägget under, sen så red jag min ponny och sa hejdå till honom. Red barbacka eftersom det var så varmt och han var som en atombomb som exploderade när jag skulle trava och galoppera, men duktig ändå var han. Lyssnade jätte bra iallafall osv. Sen tog jag moppen till jönköping och var med Marre och Martin på vätterstranden och så. Sen åkte vi till huskvarna och träffade en killkompis till mig. Kände knappt igen honom eftersom det var nästan ett år sen jag träffade honom sist, haha sjukt. Sen åkte Martin hem med tåget och då tog jag och Marre moppen hem till henne. Gick och la oss nästan direkt eftersom det var rätt sent. Snackade med Daniel också mitt i natten, inte så lyckat, men det ordnade sig iallafall.
28 juni (hemma och åkte till nyköping) Vaknade vid halv tio och gjorde sig iordning skitsnabbt, tog moppen hem till Daniel och sa hejdå till honom. Åkte hem och packade allt som jag skulle behöva i tio dagar på tio minuter, REKORD. Hahaha. Sen tog vi all packning och packade in i bilen och åkte iväg. Åkte till Nyköping, hem till Pernillas pappa. Eller till hans sommarstuga, där var vi och slappade och jag badade för första gången ute, i östersjön. Sen gick vi och la oss.
29 juni (ITALIEN) Fick gå upp klockan fem och packa det som man packat upp, gjorde sig iordning och åkte till flygplatsen i Skavsta, som ligger utanför Nyköping. Tog flyget till Italien och sedan hyrde vi en bil och åkte till en campingplats som ligger i Cavallino, utanför Venedig. Där var det jättefint och låg precis vid havet, hade tre jätte stora pooler och vi bodde i en slags husbil, som hade i stort sett allt utom tv och dator. Väl där så gick jag runt och kollade om det fanns några andra svenskar där, men det närmsta jag kom svenskar var danskar. Så jag blev kompis med tre danska killar som var skit schysta. Så jag var med dom hela kvällen där sen. Badade i poolerna lite också, annars hände inget speciellt.
30 juni (Italien) Gick till mina danska kompisar vid elva tiden och sedan badade vi i poolen.  Vid halv två gick jag hem till husbilen och hade lite siesta och åt. Sedan gick jag och badade i havet och solade. Somnade i solen så jag fick en skitful bränna på ryggen, HAHA. som tur var är den borta nu. ;) Sen på kvällen köpte vi pizza och gick på stan som låg utanför campingen lite. Sen gick vi och la oss.
1 juli (italien och slovenien) Imorse gick jag upp tidigt och packade allt. Slängde in det i bilen och sedan åkte vi till en stad som heter Triesta och badade i havet. Träffade en annan familj som kommer ifrån samma håla som jag bor i. Så då badade, solade osv jag med deras dotter Cornelia som är arton. Skitkul! Så vi låg på stranden och tjatade om allt och ingenting. Sedan åkte vi över från Italien till Slovenien till en stad som heter Ljubljana. När vi kom fram så gick jag och Cornelia på stan och kollade i en massa affärer, köpte lite också. Love it!

Senare ikväll ska vi till en campingplats som ligger här i Ljubljana. Vi ska bo där i tre dagar och sedan ska vi hem till Wennerbergs som bor här hemma hos dom i två dagar till. Dom kommer också från hålan som jag bor i hemma i sverige, fast dom flyttade hit till slovenien för ett år sen och ska bo här ett år till. Så vi hälsar på dom lite. =) Kommer antagligen blogga då när jag kommer tillbaka hit, för vi är hemma hos dom nu. Så kommer uppdatera om tre dagar igen. Nu måste jag sluta, för jag ska kolla klart på filmen vi håller på att kolla på. Pussen och ha det bäääst!

Kommentarer
Postat av: Perez.

Oj vilka dagar o skön temperatur ;D kram

2009-07-02 @ 12:45:28
URL: http://perezj.se
Postat av: Lilly

Ska vi följa varandra via bloglovin?:)

Fin header.

2009-07-02 @ 14:37:35
URL: http://sojealous.blogg.se/
Postat av: -MeMilly-

Tjing!

Allt bra med idag idag?



(du glömmer väl inte att följa min nya blogadress med bloglovin'?)

2009-07-04 @ 15:44:21
URL: http://memilly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback